P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E"

Transkript

1 Plesová sezóna datum místo pořadatel pátek Tradiční městský ples Městské divadlo v PV Město Prostějov sobota Maturitní ples Městské divadlo v PV Švehlova střední škola Prostějov Myslivecký ples Kulturní dům Lipová Myslivecký spolek Lipová Hasičský ples Sokolovna Kostelec n/h Hasiči Kostelec, Bílovice a Lutotín Charitativní ples Společenský dům Prostějov Sdružení Pomáháme tancem Myslivecký ples Sokolovna Určice Myslivecké sdr. a Honební spol. Kino Metro 70 pondělí : Khumba bijásek Saint Laurent Zmizelá úterý : Khumba bijásek Hledání Vivian Maier Saint Laurent středa : Saint Laurent Zmizelá čtvrtek : pátek : sobota : neděle : Městské divadlo Josef Lada Jakub Šafránek: O kocouru Mikešovi (představení pro školy) kdy: středa a čtvrtek 7. a 8. ledna, 9.00 a kde: divadelní sál Černý kocourek žil v Hrusicích u Ševců a nejvíc si s ním rozuměl Pepík. Spolu se navyváděli mnoho veselých kousků a taškařic, při nichž nikdy nechyběli kamarádi Pašík a Bobeš. Když se Mikeš vypravil do světa, prožil nejedno dobrodružství na cestách a v cirkuse, kde na čas zakotvil. Ale všude dobře, doma nejlíp, a tak se kocourek zase vrátil, aby rozdával radost všem dětem. Uvede divadlo Scéna Zlín, režie Zdeněk Lambor. XXV. Městský ples kdy: pátek 9. ledna, kde: ples se koná v prostorách Národního domu Pořádá Statutární město Prostějov.

2 Astronomické oddělení Muzea a galerie v Prostějově Lidová hvězdárna Astronomická pozorování Pozorování Slunce se konají každé pracovní pondělí, čtvrtek a pátek, a během astronomického víkendu, od do Večerní a noční pozorování hvězdné oblohy dalekohledy se konají každé pracovní pondělí, čtvrtek a pátek, a během astronomického víkendu, od do 19.30; středeční pozorování noční oblohy od do Tato pozorování se konají pouze a jen za předpokladu bezmračné oblohy a jsou doprovázena výkladem. Pozorování jsou určena jednotlivcům i malým skupinám do dvaceti osob. V případě špatného počasí je připraven náhradní program. Nepřehlédněte: na oba druhy pozorování mají poslední návštěvníci vstup 30 minut před koncem otevírací doby. Vstupné dospělí 20 Kč; děti, studenti do 26 let, senioři a invalidé 10 Kč. Výstavy Z dějin prostějovské astronomie Vesmírný domov pro děti Strhující snímky z vesmíru Od Sputniku po raketoplán Výstavy Vesmírný domov pro děti, Od Sputniku po raketoplán a Strhující snímky z vesmíru také zdarma zapůjčujeme. Výstavy jsou přístupné na začátku astronomických pozorování a v tom případě jsou jejich součástí a po domluvě i kdykoliv jindy. V takovém případě je vstupné dospělí 20 Kč; děti, studenti do 26 let, senioři a invalidé 10 Kč. Pohádkové středy pro děti kdy: každou středu v hodin (kromě Silvestra a svátků) lednová Zimní pohádka - Sluníčko je nemocné, den co den je na obloze kratší čas. Co bude s lidmi? Vždyť bez Sluníčka nemůže být nikdo. Vyléčí Slunce pan doktor Maleček? Vstupné dospělí 20 Kč, děti, studenti do 26 let, senioři a invalidé 10 Kč. Kulturní klub DUHA Kinoklub DUHA sobota 10. ledna Kamarádi z televize 1 (pásmo pohádek, vstupné 20 Kč) Tři bratři (pohádka) Líbánky (romantická komedie) Výstava: Miroslav Šmíd Obrazy kdy: 1. prosince února Vernisáž výstavy proběhne za účasti autora v pondělí 1. prosince v hodin.

3 Výstava je otevřena denně od 9.00 do hodin, při filmových projekcích a večerních klubových akcích dle programu v klubu. Prohlídku výstavy je možné dohodnout i mimo uvedenou dobu na telefonu Vítání občánků kdy: čtvrtek 8. ledna, 9.20 a Se zápisem do pamětní knihy města Prostějova (obřadní síň prostějovské radnice). Kulturní program zajišťuje ZŠ Palackého. Divadlo POINT Andrzej Saramonowicz: TESTOSTERON kdy: úterý 6. ledna v 19 hodin kde: ZŠ Ptení (aula školy) To znamená, že ony s náma vyjebávají za to, že se špatně chováme, my to vůbec nemůžeme ovlivnit, protože nám to poroučí nějakej zasranej hormón a nakonec, když ony dostanou trochu toho testosteronu tak se chovají stejně jak my? Sedm chlapů, sedm povah, sedm nátur, sedm rozdílných hladin testosteronu. Avšak jeden stejný cíl. Stejná radost a stejná bolest. Muži o ženách a také sami o sobě v drsné komedii, která si ani na svatební hostině nebere servítky. hrají: Vítězslav Lužný, Aleš Procházka, Vojtěch Pospíšil, Jakub Krejčí, Lukáš Kameníček, Jan Šprynar a Miroslav Ondra nebo David Kolba režie: Jakub Hyndrich překlad: Tomáš Svoboda Přístupné od 15 let!!! Andrzej Saramonowicz: TESTOSTERON kdy: středa 7. ledna v 19 hodin představení vyprodáno To znamená, že ony s náma vyjebávají za to, že se špatně chováme, my to vůbec nemůžeme ovlivnit, protože nám to poroučí nějakej zasranej hormón a nakonec, když ony dostanou trochu toho testosteronu... tak se chovají stejně jak my? Sedm chlapů, sedm povah, sedm nátur, sedm rozdílných hladin testosteronu. Avšak jeden stejný cíl. Stejná radost a stejná bolest. Muži o ženách a také sami o sobě v drsné komedii, která si ani na svatební hostině nebere servítky. hrají: Vítězslav Lužný, Aleš Procházka, Vojtěch Pospíšil, Jakub Krejčí, Lukáš Kameníček, Jan Šprynar a Miroslav Ondra nebo David Kolba režie: Jakub Hyndrich překlad: Tomáš Svoboda Přístupné od 15 let!!!

4 Městská knihovna v Prostějově VÝSTAVA: Zajímavosti ze světa literatury, čtení a psaní Během celého minulého roku jsme vám na naší facebookové stránce každý pátek přinesli jednu zajímavost, týkající se literárních autorů, jejich životů a knih, spisovatelství, čtenářství a všeho, co s tím souvisí. Všech 52 těchto zajímavostí pohromadě si můžete prohlédnout v naší Galerii Na Půdě od poloviny ledna do konce února. Sníh v knihovně Chcete vidět sníh v knihovně? Zasněžené knížky, regály, počítače, zasněžené židle, stoly a třeba i zasněžené knihovnice? Během celého ledna noste do knihovny pro děti a mládež (Vápenice 9) vlastnoručně vyrobené vločky. Z čehokoliv chcete, veliké jak je libo. Můžete si kdykoliv do knihovny přijít jen tak posedět a pár vloček si zde vystřihnout. Všechny potom vystavíme, i kdybychom měli zapadnout. Poradna SOS kdy: čtvrtek 8. ledna, kde: Učebna Máte spotřebitelský problém a nevíte, kam se obrátit? Každý první čtvrtek v měsíci se v Městské knihovně Prostějov koná pravidelná Poradna pro spotřebitele. Pracovnice olomoucké pobočky Sdružení obrany spotřebitelů s Vámi bude řešit Váš konkrétní problém. Muzeum a galerie v Prostějově Emil Filla - Pozoruhodná osobnost českého výtvarného umění kdy: 28. listopadu února 2015 kde: hlavní budova, nám. T. G. Masaryka 2 Muzeum a galerie v Prostějově pořádá jako každoročně na závěr výstavní sezóny exkluzivní výtvarný projekt, který v letošním roce představuje mimořádné dílo Emila Filly. Těšit se můžete na olejomalby a plastiky jedné z nejvýznamnějších osobností českého umění 1. poloviny 20. století. Do Prostějova bude přivezena početná kolekce exponátů, které v retrospektivě mapují jednotlivé fáze kubismu především v početných umělcových zátiších, ukázkách z cyklů Boje a zápasy a Písně a balady závěrečnou realistickou krajinářskou tvorbu. Obrazy budou zapůjčeny ze sbírek mnoha prestižních galerií a muzeí. Něžné vánoce - vánoční aranžmá a dekorace kdy: 4. prosince února 2015 kde: výstavní sály Špalíčku, Uprkova 18 Na žádném vánočním stole by neměla chybět vánoční výzdoba. Pracovníci muzea společně se zkušenými floristkami připravili výstavu doplněnou dřevěnými květinovými stolky pana Rostislava Pavlíčka, které dokreslí vánoční dekoraci. Vystavenou vánoční výzdobu si můžete zakoupit. Čtyři v jednom kdy: 8. ledna - 2. února 2015 kde: výstavní sály Špalíčku, Uprkova 18 Výstava učitelů výtvarného oboru ZUŠ Vladimíra Ambrose Prostějov Lucie Hradilové, Markéty Krupíkové, Hany Palacké a Markéty Vykoukalové Dvořákové.

5 Centrum podpory cizinců Multikulturní klub pro rodiče s dětmi Klub pro české rodiny i rodiny cizinců se koná každé pondělí a čtvrtek od 9.30 do v Centru podpory cizinců (Vrahovická 83). Pro děti (půl až čtyři roky) je vždy připraven krátký program pod vedením pedagogické pracovnice (česká říkadla, básničky, tanečky apod.), rodiče mohou s ostatními sdílet radosti i starosti. Ve čtvrtek jsou pro rodiče v přednáškové místnosti v přízemí připraveny přednášky, besedy, či tvořivé dílny ve čtvrtek 8. ledna na téma Tvorba prezentací v PowerPointu (tvořivá dílna s Ing. J. Burdou). Multikulturní centrum Mozaika kde: Raisova 1159, Prostějov Multikulturní podvečery kdy: úterky ledna Ukrajinské Vánoce živě (oslava) Jedinečná šance pro všechny, kteří chtějí prožít Vánoce dvakrát za rok. Přijďte se podívat, jak vypadají ukrajinské Vánoce. Pravoslavné Vánoce se na Ukrajině a v dalších zemích slaví až 6. ledna. V rámci multikulturního podvečera se uskuteční oslava Vánoc v podání rodilých Ukrajinek žijících v ČR. Čajovna kdy: čtvrtky Přijďte si posedět, poznat nové lidi, popovídat si nebo zahrát stolní hry. Mateřské centrum Cipísek Na všechny programy MC Cipísek je potřeba se z kapacitních důvodů přihlásit předem. Bližší informace na Připraveny jsou volné herny pro rodiče s dětmi do 5 let, besedy, kurzy, semináře o výchově a komunikaci v rodině, kurzy efektivního rodičovství, relaxační kreativní večery pro ženy, individuální psychologické, právní i výživové poradenství, jednorázové akce pro celé rodiny a další aktivity pro rodiny s dětmi a mnohé další. Odpolední herny pro rodiče a prarodiče s dětmi do 5 let kdy: vždy v pondělí Na tyto herny není potřeba se hlásit předem. Výstavy Galerie U Hanáka Fotoklub Prostějov "100. výstava fotografií" - výstava potrvá do 20. ledna Jiří Vosička "Cyklistika" - vernisáž výstavy proběhne v pátek 9. ledna v Výstava potrvá do 10. února Jiří Steiger "Na cestách mobilem" - vernisáž výstavy proběhne v pátek 23. ledna v Výstava potrvá do 24. února Výstavy jsou přístupné v galerii na Školní 24 v Prostějově, v úterý a ve čtvrtek od do

6 Galerie Regionálního informačního centra Výstava obrazů a obrázků výtvarné skupiny A7 - vernisáž výstavy proběhne ve čtvrtek 8. ledna v Výstava potrvá do 1. února. Výstava je přístupná v prostorách RIC na Pernštýnském náměstí 8 (zámek) v Prostějově ve všední dny , o víkendech Galerie Linka Čtyři v jednom. Výstava vyučujících ZUŠ Vl. Ambrose Lucie Hradilové, Markéty Krupíkové, Hany Palacké a Markéty Vykoukalové Dvořákové. Výstava pobíhá v lednu v Galerii Špalíček. ArtMoravia - Kavárna Galerie v Národním domě 11. prosince února Ĺubomíra Petríková - obrazy z cyklu "koně" Výstava je přístupná v prostorách Národního domu na Vojáčkově nám. 1 v Prostějově. Adventní večery v Muzeu kočárů v Čechách pod Kosířem Muzeum historických kočárů zve na sérii koncertů Recitál Vlasty Redla kdy: pátek 9. ledna, Vstupné 200 Kč. Vstupenky je možné rezervovat na telefonních číslech a nebo zakoupit v předprodeji v Muzeu kočárů a ve Výtvarných potřebách v Prostějově. Jednodenní lyžařské zájezdy SPORTCENTRUM Dům dětí a mládeže pořádá pro děti, mládež a dospělé jednodenní lyžování s výukou. Lyžování se koná ve ski aréně R3 v Ramzové vždy v sobotu 17. ledna 2015 (přihlášky do ) 31. ledna 2015 (přihlášky do ) 14. února 2015 (přihlášky do ) 21. února 2015 (přihlášky do ) 7. března 2015 (přihlášky do ) 14. března 2015 (přihlášky do ) Doprava: vlakem z hl. nádraží, sraz v 7.00, doprava lyží a zavazadel doprovodným vozidlem (návrat na hl. nádraží do Prostějova). Pedagogický dozor zajištěn po celou dobu konání zájezdu. Výuka lyžování a snowboardingu pro děti proběhne v dopoledních hodinách pod vedením instruktorů (výuka lyžování je v ceně zájezdu). Cena zájezdu je 400 Kč/osoba (zahrnuje dopravu vlakem, skipas v areálu ski aréna R3, služby instruktora) Informace a přihlášky: Mgr. Tereza Zajíčková ( , , tzajickova@sportcentrumddm.cz)

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E Plesová sezóna datum místo pořadatel pátek 30. 1. Divadelní ples Městské divadlo v PV Městské divadlo v Prostějově sobota 31. 1. Sokolský ples Sokolovna Smržice TJ Sokol Smržice Obecní ples Sokolovna Mostkovice

Více

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E Plesová sezóna datum místo pořadatel pátek 16. 1. Maturitní ples Městské divadlo v PV SŠ designu a módy Prostějov Maturitní ples Společenský dům Prostějov Střední zdravotnická škola PV sobota 17. 1. Sokolský

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz SK Slavičín Vás srdečně

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E Kino Metro 70 pondělí 6. 6. 2016: 14.00 Pondělní Bijásek Paddington 17.30 Želvy Ninja 2 20.00 Dcera čarodějky úterý 7. 6. 2016: 14.00 Úterní Bijásek Paddington 17.30 Vzkaz v láhvi 20.00 Mikrob a Gasoil

Více

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník.

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník. PROGRAM MEKUC KVĚTEN 2015 Pondělí 4. května v 17.00 MKD KVĚTEN 1945 NA MĚLNÍKU Přednáška vojenského historika pplk. PhDr. Eduarda Stehlíka doplněná výstavou dobových fotografií a plakátů ze Státního archivu

Více

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU Mekuc 11/2015 Úterý 3. listopadu v 15.30 hodin hudební sál MKD PŘÍVORANKA Středa 4. listopadu v 17.00 hodin hudební sál MKD JAZZ WORLD PHOTO 2015 Zahájení výstavy fotografií a Jazzového listopadu v MEKUC.

Více

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání.

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. {jathumbnail off} Začneme první adventní nedělí od 10 hodin trhem na polickém

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ÚNOR 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín ve spolupráci

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK PROGRAM MEKUC ČERVEN 2015 Pondělí 1. června až čtvrtek 4. června Městská knihovna Mělník TÝDEN ČTENÍ DĚTEM Program pro děti i rodiče konaný v rámci celorepublikové akce. Středa 3. června v 19.30 hodin

Více

Kalendář akcí na rok 2019

Kalendář akcí na rok 2019 Duben Velký pátek hledání pokladů, velikonoční tvoření Kdy: Pá 19.4 2019 12:00-16:00 hod So 20.4.2019 10:00-16:00 hod. Přijďte si k nám najít poklad na Velký pátek (jen v pátek!!). Nebo si vytvořit velikonoční

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městské infocentrum

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

Dnes a v pátek můžete navštívit výstavu vánočních dekorací klientů Domova Dolní zámek v Teplicích nad Metují.

Dnes a v pátek můžete navštívit výstavu vánočních dekorací klientů Domova Dolní zámek v Teplicích nad Metují. Rozsvěcení vánočních stromů, Adventní koncerty, Den otevřených dveří na gymnáziu, Gastroden, divadla, předvánoční programy pro děti, fotbalový a florbalový turnaj, Zimní táboření na Hvězdě. To jsou tipy

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROSINEC 2012 v 10 hodin MIKULÁŠSKÝ BĚH Běžecké sdružení Liga 2000 v Kamenici nad Lipou Vás zve na tradiční běh, který bude zahájen před sportovní

Více

Týden 7. 12. - 13. 12. 2013

Týden 7. 12. - 13. 12. 2013 správný cíl Vaší cesty Týden 7. 12. - 13. 12. 2013 Hradecké lyžaře odveze do Deštného v Orlických horách přímou linkou skibus. Provoz skibusu, který vznikl v roce 2011 jako společný projekt dopravního

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko Adventní trh v broumovském klášteře, Galavečer boxu, koncert skupiny Lucie revival, přednáška, charitativní běh, taneční programy, prohlídky kláštera, turnaj v šipkách a v mariáši. To jsou tipy na některé

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 31. května do 2. června - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 31. května do 2. června - Broumovsko Akce pořádané u příležitosti dne dětí, koncert Karla Kahovce, Dřevíčská lávka, Prodaná nevěsta, fotbal, taneční vystoupení, dernisáž výstavy. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 31. května

Více

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E Plesová sezóna datum místo pořadatel pátek 13. 2. Hasičský ples Sokolovna Mostkovice JSDH Mostkovice Reprezentační maturitní ples Společenský dům Prostějov SOŠ průmyslová a SOÚ strojírenské Maturitní ples

Více

Čtenářská amnestie Od 1. 10. do 7. 10. v provozní době Na všech pracovištích Městské knihovny v Přerově budou na žádost prominuty sankční poplatky za upomínky všem čtenářům, kteří v pořádku vrátí všechny

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E Kino Metro 70 pondělí 20. 6. 2016: 14.00 Pondělní Bijásek Mune, strážce měsíce 17.30 Správní chlapi 20.00 Centrální inteligence úterý 21. 6. 2016: 14.00 Úterní Bijásek Mune, strážce měsíce 17.30 Správní

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 24. do 26. března - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 23 Březen :59

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 24. do 26. března - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 23 Březen :59 Festival dokumentů o lidských právech Jeden svět, Irský večer, Slavnosti piva, vína a klobás, vernisáž výstavy, hronovské oslavy divadelnictví, broumovské Vítání jara, dva plesy, zábava, divadlo. To jsou

Více

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá Datum Čas Název akce Místo konání sobota 1.12. 15.00-18.00 Doneste si zvoneček, rozsvítíme stromeček aneb VELKÝ POHÁDKOVÝ MEJDAN Vánoční dílny neděle 2.12. 09.00-18.00 Advent na náměstí - Reprodukovaná

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Gymnázium

Více

DEN ZA DNEM LETOŠNÍMI. Program oslav 421. výročí narození J. A. Komenského Uherský Brod, březen 2013. Dny Komenského 2013 Uherský Brod

DEN ZA DNEM LETOŠNÍMI. Program oslav 421. výročí narození J. A. Komenského Uherský Brod, březen 2013. Dny Komenského 2013 Uherský Brod DEN ZA DNEM LETOŠNÍMI Program oslav 421. výročí narození J. A. Komenského Uherský Brod, březen 2013 Bůh zajisté chce, aby mezi námi byla namísto násilí láska, namísto hádek prostota víry, místo roztržek

Více

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 Neděle 2. října v 10.00 19.00 MKD, města DEN ARCHITEKTURY MĚLNÍK 10.00 12.00 tvůrčí program pro děti 13.30 procházka po městě s městským architektem (sraz u věže chrámu sv. Petra

Více

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E Plesová sezóna datum místo pořadatel sobota 27. 2. Hasičský ples Kulturní dům Lipová SDH Lipová Šibřinky Sokolovna Kralice TJ Sokol Kralice n/h Kino Metro 70 pondělí 22. 2. 2016: 15.30 Mimoni pro držitele

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko Broumovská pouť, první koncert hudebního festivalu Za poklady Broumovska, divadlo na Kačeří, zábavná show v Adršpachu, fotbalový turnaj, Formanský den či noční kino. To jsou tipy na některé akce, které

Více

PROGRAM MENS SANA o. s. září 2013

PROGRAM MENS SANA o. s. září 2013 PROGRAM MENS SANA o. s. září 2013 Nabízíme výuku a doučování s paní Marcelou Bastlovou do naplnění volné kapacity jedná se o: individuální doučování angličtiny pro uživatele - studenty výuka španělštiny

Více

Kalendář akcí. září 2019

Kalendář akcí. září 2019 Kalendář akcí září 2019 Dřevo v rukách umělců datum začátku akce: 3. 5. 2019 datum ukončení akce: 1. 9. 2019 popis akce: výstava otevřena út ne, 9 12 a 12.30 17, prohlídky začínají každou půlhodinu, poslední

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009 MOZAIKOVNÍK školní rok 2008 / 2009 Organizace školního roku 2008/2009 Zahájení školního roku 1. září 2008 Ukončení 1.pololetí 29. ledna 2009 Ukončení 2. pololetí 29. června 2009 PRÁZDNINY Podzimní prázdniny

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E Kino Metro 70 pondělí 21. 9. 2015: 14.00 Prokletí Midasovy skříňky - průkaz Bijásek 17.30 American Ultra 20.00 Straight Outta Compton úterý 22. 9. 2015: 14.00 Prokletí Midasovy skříňky - průkaz Bijásek

Více

Program týdne pro rodinu 2011

Program týdne pro rodinu 2011 Program týdne pro rodinu 2011 K týdnu pro rodinu připravují členská centra Asociace center pro rodinu aktivity na různých místech. Nabízíme Vám stručný přehled, více se dozvíte na domovských stránkách

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Sbor dobrovolných

Více

Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy

Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy 1 1 Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad 2015 úterý 10. listopadu, 19.00 hodin Kino Vatra Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy Jak se díváme na svět? Proč naše oči vidí právě to, co vidí?

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Každé pondělí až čtvrtek je otevřen klub v DPS Dlouhá 636, Krupka vždy od 13,00 do 17,00 hodin. Možnost využití dvou počítačů včetně připojení na internet,

Více

PROGRAM MENS SANA o.p.s. květen 2015

PROGRAM MENS SANA o.p.s. květen 2015 PROGRAM MENS SANA o.p.s. květen 2015 Důležité informace: Od 1. 11. 2014 do 31. 10. 2015 MENS SANA, o.p.s. realizuje projekt z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost s názvem Pracovat je normální

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

2.1. 2015 - pátek Zdravotní cvičení pro seniory 8:30 9:30

2.1. 2015 - pátek Zdravotní cvičení pro seniory 8:30 9:30 SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724/905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E Kino Metro 70 pondělí 25. 5. 2015: 14.00 Tři bratři Bijásek 17.30 Den blbec 20.00 Země zítřka úterý 26. 5. 2015: 14.00 Tři bratři Bijásek 17.30 Den blbec 20.00 Země zítřka středa 27. 5. 2015: 17.30 Den

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městské

Více

ROK 2008 NA ZÁMKU A V KULTUŘE

ROK 2008 NA ZÁMKU A V KULTUŘE ROK 2008 NA ZÁMKU A V KULTUŘE V kalendářním roce 2008 jsme na zámku uspořádali 41 kulturních a společenských akcí, u kterých jsme byli jediným nebo hlavním pořadatelem. Šlo o následující akce: 8 pohádek

Více

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46 Druhý zářijový víkend patří ve Vysokém Mýtě tradičním Městským slavnostem. Letos se konají od pátku 7. září do neděle 9. září a nabídnou spoustu kulturních zážitků, zábavu i jarmark. Městské slavnosti

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

PONDĚLÍ 4. ČERVEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA V pondělí proběhne fotografování tříd (1. 4. třída) a pedagogického sboru mateřské školy.

PONDĚLÍ 4. ČERVEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA V pondělí proběhne fotografování tříd (1. 4. třída) a pedagogického sboru mateřské školy. ORGANIZACE MĚSÍCE ČERVNA 2018 PÁTEK 1. ČERVEN, ZÁKLADNÍ ŠKOLA V pátek 1. 6. proběhne fotografování tříd a pedagogického sboru základní školy. Organizace o odpovědnost: Vladimír Vlk. PÁTEK 1. ČERVEN Nepřítomnost:

Více

Týden

Týden správný cíl Vaší cesty Týden 30. 11. - 6. 12. 2013 Zveme Vás na bohatou nadílku kulturních akcí na Hradecku. Druhý adventní víkend: Královéhradecké informační centrum spolu s Hradeckou kulturní a vzdělávací

Více

PLESY NA PROSTĚJOVSKU Městské divadlo v Prostějově. Prostějov. Městské divadlo v Prostějově. Prostějov. Městské divadlo v Prostějově

PLESY NA PROSTĚJOVSKU Městské divadlo v Prostějově. Prostějov. Městské divadlo v Prostějově. Prostějov. Městské divadlo v Prostějově PLESY NA PROSTĚJOVSKU 2017 TERMÍN AKCE MÍSTO KONÁNÍ obec POŘADATEL LEDEN 6.1. 27. Tradiční městský ples v ě Statutární město 7.1. 12. Pilařský ples Niva Niva SDH Niva 7.1. Reprezentační a stužkovací ples

Více

PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014

PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014 Mělnické kulturní PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014 Středa 4. června v 19.30 hodin - hudební sál MKD SUNDAY SEXTET Koncert vokální skupiny z Pardubic, která představí jak klasické jazzové písně, tak i novodobé

Více

PROGRAM. pátek, 15. prosince čtvrtek, 31. května středa, 20. prosince pondělí, 8. ledna 2018

PROGRAM. pátek, 15. prosince čtvrtek, 31. května středa, 20. prosince pondělí, 8. ledna 2018 PROGRAM Překladatelská soutěž Susanny Roth 2018 České centrum Moskva vyhlašuje 5. ročník Mezinárodní překladatelské soutěže Susanny Roth, určené pro mladé překladatele z českého jazyka. Jejím cílem je

Více

ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018

ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018 ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018 ČTVRTEK 1. ÚNOR, MATEŘSKÁ ŠKOLA Ve čtvrtek 1. 2. proběhne v mateřské školce od 8.00 hodin pro 3. a 4. třídu masopustní karneval. ČTVRTEK 1. ÚNOR, ZÁKLADNÍ ŠKOLA - výchovná

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ŘÍJEN 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz DÍLNA INSPIRACE

Více

Doprovodný program k výstavě

Doprovodný program k výstavě Galerie Emila Filly v Ústí nad Labem Velká Hradební 19, Ústí nad Labem tel.: +420 475 211 830 e-mail: fillovka@volny.cz, gallery@gef.cz www.gef.cz Doprovodný program k výstavě Výstavní program Galerie

Více

moza ka Suchdolská ZÁŘÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA STROMY V NAŠICH ULICÍCH, REDAKTORA SUCHDOLSKÝCH LISTŮ LETECKÝ HLUK NA SUCHDOLE

moza ka Suchdolská ZÁŘÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA STROMY V NAŠICH ULICÍCH, REDAKTORA SUCHDOLSKÝCH LISTŮ LETECKÝ HLUK NA SUCHDOLE Suchdolská ZÁŘÍ moza ka 2018 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Veřejné jednání zastupitelstva se uskuteční ve velké zasedací místnosti radnice v úterý 18. září 2018 od 18 hodin. KOMUNÁLNÍ VOLBY A REFERENDUM Ve dnech

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz DÍLNA INSPIRACE

Více

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé PŘEHLED AKCÍ pro dospělé Internetová soutěž Králové českých detektivek 1. 3. - 31. 3. 2018 Velká březnová internetová soutěž o tři audioknihy zaměřená na české detektivní příběhy a jejich autory i hlavní

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Sezimovo Ústí Výroční zpráva 1999

Sezimovo Ústí Výroční zpráva 1999 Sezimovo Ústí Výroční zpráva 1999 Adresa: Hvězdárna Fr. Pešty, P.O.Box 48, Sezimovo Ústí Poloha: 49 23 10 s.š., +14 42 20 v.d., 420 m.n.m. Telefon: 0606 / 578648, 0361 / 262972, 275791, 0602 / 422166 E-mail:

Více

PROSINEC KULTURNÍ AKCE

PROSINEC KULTURNÍ AKCE PROSINEC prof. Dr. František Hamza, 150 let od narození - výstava o životě a díle prof. Dr. Hamzy Foyer pavilónů FAB - otevřeno denně od 8.00 do 17.00 hodin vyhlašujeme doplňovací slosovatelnou soutěž.

Více

Týden otevřených dveří v Mateřském klubu při DDM-SVČ Junior Chotěboř datum začátku akce: 28.02.2011 datum ukončení akce: 04.03.2011 stručný popis akce: ukázka kroužků, vstup zdarma PO 9:15-9:30 hod. Hudební

Více

Karviná. Divadelní komedie Becočki. Prázdninové skotačení v knihovně ( července) Dětské prázdninové skotačení (4.

Karviná. Divadelní komedie Becočki. Prázdninové skotačení v knihovně ( července) Dětské prázdninové skotačení (4. Karviná Program kina Centrum červenec 2010 Program najdete zde: http://programy.sms.cz/kina/karvina/centrum Divadlo a zábavné pořady Divadelní komedie Becočki Výuka a ukázka lidových velikonočních technik.

Více

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E Plesová sezóna datum místo pořadatel sobota 21. 2. Sokolský ples Sokolovna Určice TJ Sokol Určice Ples OV KSČM Prostějov U Tří bříz OV KSČM Prostějov Maškarní ples Sokolovna Smržice TJ Sokol Smržice neděle

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk KONCERT NA JEVIŠTI: REMEMBER KAREL KRYL 20. 9. 2017 od 19 hodin, Kulturní dům Šumperk Vzpomínkový koncert Pavla Foltána a Petra Bubláka věnovaný národnímu bardovi Karlovi Krylovi. Oba umělci zazpívají

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2013 DÍLNA INSPIRACE

Více

Ve státním zájmu. Představení se koná v sobotu 26. listopadu 2011 v 19.00 hod. v žatčanské orlovně.

Ve státním zájmu. Představení se koná v sobotu 26. listopadu 2011 v 19.00 hod. v žatčanské orlovně. Obecní vysílání Tylovo divadlo Újezd u Brna Vás srdečně zve na svou nejnovější inscenaci ze současnosti od Antonína Procházky Ve státním zájmu Představení se koná v sobotu 26. listopadu 2011 v 19.00 hod.

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2018

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2018 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2018 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU PROSINEC NA FRÝDLANTSKU KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 2. 12. 2010 - DDM 3. 12. 2010 - DDM VÁNOČNÍ KONCERT Program: vystoupení pěveckého sboru Hlásek posezení u kávy, čaje a cukroví prodej adventních věnců, drobné

Více

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Plán práce na měsíc listopad 2018 Čtvrtek 1. 11. 7.00 schůzka žákovského parlamentu Pátek 2. 11. Strašidelné hemžení soutěžní odpoledne ŠD (tělocvična)

Více

Jednání komise v 15:00 zahájila místopředsedkyně komise paní Jiřina Slavíková.

Jednání komise v 15:00 zahájila místopředsedkyně komise paní Jiřina Slavíková. ZÁPIS č. 8/ KKVČ RMČ z jednání komise Rady Městské části Praha 8 pro kulturu a volný čas (KKVČ RMČ), které se uskutečnilo v úterý 1. prosince 2015 v Grabově vile (15:00 16:40) 1) Informace Přítomni dle

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 23. 1. od 19,30 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod.?. 1. od 16,30 hod. 27. 1. od

Více

JAK SE DAŘÍ KOMUNITNÍ PRÁCI V BOROVANECH?

JAK SE DAŘÍ KOMUNITNÍ PRÁCI V BOROVANECH? JAK SE DAŘÍ KOMUNITNÍ PRÁCI V BOROVANECH? KNIHOVNA AUGUSTINA DUBENSKÉHO Knihovna Augustina Dubenského BÝVALÝ KLÁŠTER AUGUSTINIÁNŮ Ajka pošle foto Knihovna INTERIÉRY KNIHOVNY Výpůjční pult KNIHOVNA AUGUSTINA

Více

PROGRAM MENS SANA o.p.s. Prosinec 2015

PROGRAM MENS SANA o.p.s. Prosinec 2015 PROGRAM MENS SANA o.p.s. Prosinec 2015 Aktivity (řazeno podle abecedy): Akce plánované v prosinci 2015 více u jednotlivých dnů: o Prodej na vánočním jarmarku Vyšší odborné školy sociální 1.12. 2015 o Návštěva

Více

Restaurace Švejk v Centru Walzel v Meziměstí zve na svatomartinskou husu. Bude se podávat od pátku do neděle. K jídlu je připravena celá řada vín.

Restaurace Švejk v Centru Walzel v Meziměstí zve na svatomartinskou husu. Bude se podávat od pátku do neděle. K jídlu je připravena celá řada vín. Hned čtyři kina, dvě vernisáže a dvě divadelní představení, dokumentární film, prohlídka Skriptoria, Svatomartinské slavnosti pro děti, fotbal či pietní akt. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od

Více

ROČNÍK 6 LISTOPAD 2015 ČÍSLO 11

ROČNÍK 6 LISTOPAD 2015 ČÍSLO 11 ROČNÍK 6 LISTOPAD 2015 ČÍSLO 11 TAKTICKÉ HASIČSKÉ CVIČENÍ V MALÉ BYSTŘICI Podobně jako v loňském roce se i letos naše jednotka dobrovolných hasičů zúčastnila taktického hasičského cvičení. A co víc, dokonce

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně:

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně: MOZAIKOVNÍK školní rok 2009 / 2010 Pracoviště I. stupně: Základní škola Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel.: 732 234 209 (sborovna) 739 007 826 603 709 174 (p. ředitelka) Pracoviště

Více

KULTURNÍ AKCE LEDEN 2017

KULTURNÍ AKCE LEDEN 2017 KULTURNÍ AKCE LEDEN 2017 KINO 2. pondělí 10.00, 17.00 Anděl Páně 2 ČR pohádka, P 4. středa 19.00 Miluj mě, jestli to dokážeš ČR dokument, P 5. čtvrtek 19.00 Svatý Petr a papežské baziliky Říma Itálie dokument

Více

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea)

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Dětský pěvecký sbor Melodie (občanské sdružení) T 596 612 102 E sekretariat@zsgepiky.cz W www.zsgepiky.cz Základní

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Srdečně Vás

Více

PRŮBĚHU TRHŮ BUDE ZPŘÍSTUPNĚNA VYHLÍDKA NA NÁMĚSTÍ Z RADNIČNÍ VĚŽE FLAŠINETÁŘ

PRŮBĚHU TRHŮ BUDE ZPŘÍSTUPNĚNA VYHLÍDKA NA NÁMĚSTÍ Z RADNIČNÍ VĚŽE FLAŠINETÁŘ OTEVÍRACÍ DOBA PRODEJNÍCH STÁNKŮ od 11:00 do 20:00 hod. (do 21:00 hod. šenk u kluziště) OTEVÍRACÍ DOBA LEDOVÉ PLOCHY (KLUZIŠTĚ) od 9:30 do 14:00 hod. - pro školy ve všední dny od 14:00 do 21:00 hod. -

Více

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2011

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2011 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro ZÁKLADNÍ ŠKOLY září prosinec 2011 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512

Více

PROGRAM MENS SANA o.s. Potřebujete něco aktuálně zjistit? Telefonické kontakty na nás: Centrum psychosociální pomoci.596 918 104

PROGRAM MENS SANA o.s. Potřebujete něco aktuálně zjistit? Telefonické kontakty na nás: Centrum psychosociální pomoci.596 918 104 PROGRAM MENS SANA o.s. Březen 2011 Potřebujete něco aktuálně zjistit? Telefonické kontakty na nás: Centrum psychosociální pomoci.596 918 104 Saidlová Jaroslava.....777 034 883 Černá Hana.608 944 501 Grucmanová

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně KVĚTEN 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně KVĚTEN 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně KVĚTEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz MO KSČM spolu

Více

V hospodě U Lidmanů v Machovské Lhotě začne v pátek v 17:30 hodin beseda o vzniku místního vodovodu nazvaná Borská voda. Přednášet bude Petr Zuda.

V hospodě U Lidmanů v Machovské Lhotě začne v pátek v 17:30 hodin beseda o vzniku místního vodovodu nazvaná Borská voda. Přednášet bude Petr Zuda. Den s Turínským plátnem, Novoroční koncerty PSO, beseda, vernisáž, ples, závody na lyžích i v lezení, divadlo pro děti či koncert v Edenu. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 11. do 13.

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724/905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

PROGRAM MENS SANA o. s. prosinec 2012

PROGRAM MENS SANA o. s. prosinec 2012 PROGRAM MENS SANA o. s. prosinec 2012 I nadále se můžete hlásit na kognitivní rehabilitaci, nově i na skupinovou kognitivní rehabilitaci. Lze po domluvě i v jiných než uvedených termínech. Bližší info

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí ve Zruči nad Sázavou

Přehled kulturních a sportovních akcí ve Zruči nad Sázavou Přehled kulturních a sportovních akcí ve Zruči nad Sázavou Kulturní akce: DUBEN 2016 Od 1. 2. 2016 Kurz šití a střihů - probíhající kurz, lektorka Dagmar Fnoučková - pořádá Město Zruč nad Sázavou - OKŠS

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ŘÍJEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Gymnázium

Více

Přednášky Divadelní představení Koncerty Lampionový průvod Výstavy Setkání důchodců Soutěže Výlety Kurzy Zpívání koled U3V

Přednášky Divadelní představení Koncerty Lampionový průvod Výstavy Setkání důchodců Soutěže Výlety Kurzy Zpívání koled U3V Přednášky Divadelní představení Koncerty Lampionový průvod Výstavy Setkání důchodců Soutěže Výlety Kurzy Zpívání koled U3V Procházku historií Kasejovic nám připravil Mgr. Vladimír Červenka z Muzea Josefa

Více

Plánujeme: Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka. (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ)

Plánujeme: Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka. (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) Plánujeme: v MFC 4. 4. Pořad Chovejte se jako člověk (Cena: 30 35 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) 1. třídy v MFC 4. 4. 16. 4. 20. 4. Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí

Více