průmyslové osvětlení filozofie a koncepce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "průmyslové osvětlení filozofie a koncepce"

Transkript

1 průmyslové osvětlení filozofie a koncepce

2 T5 průmyslová svítidla bez kompromisů doublepower!! - odborník a partner doublepower!!, s.r.o. je Vaším partnerem při návrhu a výběru osvětlení a řídicího systému do prostředí těžkého a lehkého průmyslu, logistiky, veřejného osvětlení nejen výrobních areálů a do prostředí s nebezpečím výbuchu. Velmi rádi Vám poskytneme naše mnohaleté zkušenosti a doporučení. je výrobcem svítidel pro náročná prostředí. Naším hlavním přesvědčením je vyrábět svítidla, která budou odpovídat nejen potřebám dané aplikace, ale zároveň zajistí energetickou efektivnost, minimální náklady na údržbu a bezkonkurenční kvalitu. Tomu podřizujeme veškeré kroky od návrhu svítidel, přes jejich výrobu až po samotnou instalaci a nastavení svítidel, vždy dbáme nejen na to co je předepsáno ale snažíme se myslet dopředu a nabídnout o něco více. Například, jako jediný výrobce svítidel používáme ve svítidlech vodiče o síle 1mm, protože to znamená že svítidla fungují lépe Pokud máte zájem dozvědět se více o tom co všechno je u průmyslového osvětlení důležité a co našem svítidla odlišuje od konkurence, věnujte prosím pozornost následujícím faktům. Technologie reflektorů a efektivita svítidla: Každý T5 zdroj ve svítidle doublepower je z horní poloviny po délce kryt vlastním reflektorem. Při návrhu a výrobě reflektorů byla cílem minimalizace počtu odrazů světla, zabránění odrazu světla zpět do zářivkových zdrojů a tedy celkově dosažení vysoké efektivity svítidel. Efektivitou svítidla rozumíme podíl světelného toku svítidla jako celku a světelného toku zdrojů. Je zřejmé, že světelný tok svítidla bude vždy nižší, než světelný tok zdrojů. Hlavní pozornost je tedy potřeba soustředit na minimalizaci ztrát ve svítidle. Materiál reflektorů: Výběr správného a maximálně účinného materiálu reflektoru je klíčový. V doublepower v tomto směru nepřipouštíme kompromisy a používáme pouze ty nejlepší materiály na trhu, tzv. BAT materiály (Best Available Technology). Materiál reflektoru dosahuje odrazivosti více než 98%. Jedná se o leštěný hliníkový plech s napařenou vrstvou stříbra. Pro zajištění dlouhodobé udržitelnosti špičkových vlastností je materiál eloxován. Použitý materiál má vysokou kvalitu povrchové úpravy a díky tomu má pouze minimální difuzní složku odrazu. Jinými slovy, odraz světla od materiálu je přímý a tím lze zajistit velice přesné směrování světla do prostoru.

3 Eloxování materiálu je pro životnost a udržitelnost klíčových optických vlastností velmi důležité. Pokud by materiál nebyl eloxován, časem vznikne na povrchu reflektoru vrstva oxidovaného materiálu, která nemá požadované optické vlastnosti a svítidlo tak ztrácí svou účinnost. Tvar a provedení reflektorů: Tvar, provedení a zakřivení reflektorů je další extrémně důležitou otázkou. Každý odraz světla od reflektoru znamená ztrátu cca 2%. Našimi techniky navržené provedení reflektorů zajišťuje minimalizaci odrazů (maximum světla se dostává ven ze svítidla jen po jednom odrazu). Tvar reflektorů zároveň zamezuje odrazu světla vyzářeného T5 zdrojem zpět do zdroje (a tím opět velké ztrátě světla). Tvar reflektoru má přímý vliv na vyzařovací charakteristiku svítidla a určuje, pro jaké výšky je možné svítidlo použít. Pro různé montážní výšky a charaktery provozů používáme různé tvary reflektorů a různou pozici T5 zdrojů oproti reflektorům, a tím maximalizujeme efektivitu svítidel přesně pro daný prostor. Správnou volbou tvaru reflektorů a zajištěním maximální efektivity převedení světelného toku do prostoru dosahujeme snížení příkonu a snížení potřebného počtu svítidel pro dosažení požadované úrovně osvětlení a to s vysokou rovnoměrností osvětlení. Teplotní management svítidla: Jedním z hlavních cílů při vývoji průmyslových svítidel doublepower T5 bylo použití správných technik a materiálů pro zajištění účinné teplotní výměny a díky tomu dosažení dlouhodobé životnosti a vysoké účinnosti svítidla a maximálního světelného toku. Světelný tok všech zdrojů je ovlivňován teplotou okolí, moderní zářivky technologie T5 nevyjímaje. Méně známým faktem ovšem je, že světelný tok T5 zdroje závisí na teplotě tzv. studeného bodu. Jedná se o bod, kde se soustředí přebytek rtuti ve chvíli, kdy je zdroj mimo provoz. Masivní korpus našeho svítidla je vyroben z 1mm plechu ošetřeného lakováním, společně se speciálním krytem svítidla vyrobeným ze 4mm tvrzeného skla, zajišťuje konstrukce svítidla vysoce účinnou teplotní výměnu. Umístění elektronických předřadníků, umístění T5 zářivkových zdrojů a jejich orientace s ohledem na studený bod, dále přispívá k účinnému teplotnímu managementu a vysoké efektivitě svítidel. Teplota ve svítidle je tak oproti teplotě okolí vyšší jen o C, což znamená, že i při velmi vysokých okolních teplotách, v průmyslu běžných, stále dosahujeme vysoké efektivity světelného toku. Například při použití zářivkových zdrojů OSRAM LUMILUX CONSTANT, které dosahují více než 90% světelného toku v teplotách do +75 C, dosahujeme takřka maxima světelného toku i při teplotách okolí 60 C.

4 Kryt svítidla: Kryt svítidla je druhou klíčovou součástí optické soustavy svítidla a má velký vliv na množství světla, které se podaří doručit ze zdrojů do osvětlovaného prostoru. Použitý materiál krytu svítidla se vyznačuje mimořádně vysokou čistotou, nízkým obsahem železa a nekompromisní propustností světla a tepla (používáme tzv. low iron vysoce čistá skla). Sklo má navíc výhodu proti plastům, že nedegraduje během času, čímž opět přispívá k celkově vysoké účinnosti svítidla. Na obrázku je vidět rozdíl mezi běžným sklem a sklem použitým na kryty svítidel doublepower. Volba správného zářivkového zdroje: T5 zářivkové zdroje jsou bez pochyby na svém vrcholu. Prokázaly během let svou spolehlivost a efektivitu. Volba správného zářivkového zdroje pro průmyslové aplikace byla další důležitou otázkou, kterou jsme si položili při vývoji našich T5 svítidel. Zářivkový zdroj T5 je oproti starším T8 zdrojům užší (tloušťka u T5 zdroje je jen 16 mm) a T5 zdroj je tedy mnohem vhodnější pro efektivní využití s technologií reflektorů a zaručuje tak výrazně vyšší světelnou efektivitu. Světelný tok v čase a životnost: Ztráta světelného toku v čase se velice liší u různých typů světelných zdrojů. Ve svítidlech doublepower T5 používáme zářivkové zdroje Osram nebo Philips se ztrátou světelného toku pouze 10% při hodinách a životností min hodin. Světelnou soustavu tedy není nutné na počátku příliš naddimenzovat, aby byla zajištěna požadovaná úroveň osvětlení i po 1, 2 či 3 letech. Na grafu níže je vidět průběh světelného toku v čase u zdroje Philips Master TL5 HO. Teploty a účinnost: Výběr správného zdroje s ohledem na provozní teploty v daném provozu je opět extrémně důležitý. Speciální T5 zdroje určené pro použití v extrémních průmyslových podmínkách dosahují více než 90% světelného toku v teplotách až do +75 C.

5 Elektronika: I při výběru a testování elektronických předřadníků a při montáži elektrických výpletů máme na paměti specifika průmyslového prostředí. Použité elektronické předřadníky (Helvar / Tridonic) jsou dimenzovány až na provozních hodin a jsou určené pro provoz v teplotách do +75 C. Předřadníky jsou schopné pracovat i při velkých výkyvech v napětíi (až 1 hodina při 320V, krátkodobě až 400V). Zajišťují teplý, předehřátý start T5 zdrojů a celkově šetrné a efektivní napájení zdrojů (což přispívá k prodloužení životnosti zdrojů). Nezanedbatelným přínosem elektronických předřadníků je také ochrana před rizikem vzniku stroboskopického jevu. K efektivnímu fungování a ke správné konstrukci svítidla patří také vedení vnitřních vodičů. Nejen, že je třeba použít speciální typ vodiče, ale při návrhu svítidla je nutná respektovat velmi přesné postupy zapojení, délky vodičů, jejich orientaci vůči zdroji atd. Kryt a třída ochrany: Průmyslová svítidla doublepower T5 jsou certifikována na třídu ochrany krytu IP65, což bereme jako nutnost pro téměř každé průmyslové prostředí. Díky vysoké třídě ochrany je zajištěna dlouhodobá efektivita svítidel doublepower (nedochází ke znečištění reflektorů, k napékání prachu a nečistot na zářivkové zdroje). Zároveň třída ochrany přispívá k dlouhodobé životnosti svítidel jako celku (nedochází k vnikání prachů a nečistot na elektrické vedení uvnitř svítidel, atd.). Použité tvrzené bezpečnostní sklo neudržuje statický náboj a prach se tedy neusazuje na krytu svítidla v takovém množství jako u jiných typů svítidel, především pak těch s plastovými kryty. Zároveň díky kvalitnímu teplotnímu managementu svítidla a jeho nízkým provozním teplotám se prach a nečistoty nepřipékají na kryt svítidla. Uchycení krytu, který je možno vyklopit na pantu, je zajištěno šrouby pro dosažení dlouhodobého utěsnění a mechanické pevnosti. Kryt svítidla nepřesahuje samotné tělo svítidla a prach a nečistoty se tedy neusazují mezi krytem a tělem svítidla. Díky tomu nedochází k vniknutí prachu do svítidla při jeho otevření. Instalace a servis: Každé svítidlo doublepower T5 je vybaveno vlastním IP68 konektorem pro snadné a rychlé připojení a odpojení v případě servisu. Konektor společně se zavěšením na dvě karabiny má výhodu ve velice rychlé a snadné instalaci a manipulaci se svítidly. Díky instalačnímu systému se nám daří výrazně zrychlit instalaci svítidel doublepower a snížit tak instalační náklady. Hlavní výhody: Průmyslové řešení, určeno i pro velmi náročné provozy Vysoká efektivita světelného toku svítidel (dle typu reflektoru až 93%) Energeticky úsporné řešení Úspora nákladů na údržbu Dlouhá životnost, dlouhodobé zachování parametrů Záruka až 8 let

Pouliční LED svítidlo LD-30B

Pouliční LED svítidlo LD-30B Pouliční LED svítidlo LD-30B Pouliční LED svítidlo pro úsporné veřejné osvětlení o výkonu 27W, které disponuje vysokým světelným tokem 3 000-3 260 lm. ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI Příkon : 30 W Světelný tok : 3

Více

Halové LED svítidlo HP-200C

Halové LED svítidlo HP-200C Halové LED svítidlo HP-200C Závěsné průmyslové (halové) LED svítidlo o výkonu 200W, pro osvětlení v průmyslových hal, s vysokým světelným tokem 21 820-24 840 lm. ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI Příkon : 200 W Světelný

Více

Halley. Made in Italy GHOST - R. Halley. Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby.

Halley. Made in Italy GHOST - R. Halley. Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby. Made in Italy GHOST - R Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby. LET Z Á R U K A ROZŠÍŘENÁ 11 VÝHODY Vyspělá LED technologie je v tradičním designu LED průmyslové

Více

Nová technologie úsporných T8 trubic. Vyměňte fluorescenční T8 za nové úsporné KitTube

Nová technologie úsporných T8 trubic. Vyměňte fluorescenční T8 za nové úsporné KitTube Nová technologie úsporných T8 trubic Vyměňte fluorescenční T8 za nové úsporné KitTube Informace KitTube je nejmodernější energeticky úsporný fluorescenční zdroj typu trubice v trubici na trhu s vestavěním

Více

ALPHA PCB INDUSTRY LED PRŮMYSLOVÉ SVÍTIDLO LETÁ ZÁRUKA

ALPHA PCB INDUSTRY LED PRŮMYSLOVÉ SVÍTIDLO LETÁ ZÁRUKA 5-letá garance dostupnosti náhradních komponentů ALPHA PCB INDUSTRY LED PRŮMYSLOVÉ SVÍTIDLO 5 LETÁ ZÁRUKA ALPHA PCB INDUSTRY LED průmyslové svítidlo Český výrobek Made in Czech Chemický průmysl Tunely

Více

Jak vybrat správně a nenechat se okrást?

Jak vybrat správně a nenechat se okrást? Jak vybrat správně a nenechat se okrást? 1 Vždyť svítí! Někteří prodejci slibují úspory i 80% Vypínač spoří 100% 3 Minimalizace celkových nákladů co? Co chceme od veřejného osvětlení? Investiční náklady

Více

Úspory ve veřejném osvětlení

Úspory ve veřejném osvětlení Úspory ve veřejném osvětlení Kvalitní osvětlení s optimálními náklady Hynek Bartík Minimalizace celkových nákladů Investiční náklady svítidla sloupy světlené zdroje kabeláž Provozní náklady náklady na

Více

Dodatečné informace č.1 dle ustanovení 49, odst.4 zákona č.137/2006 Sb. k zakázce

Dodatečné informace č.1 dle ustanovení 49, odst.4 zákona č.137/2006 Sb. k zakázce Dodatečné informace č.1 dle ustanovení 49, odst.4 zákona č.137/2006 Sb. k zakázce Rekonstrukce a modernizace místních komunikací ve Strunkovicích nad Blanicí Veřejný zadavatel Městys Strunkovice nad Blanicí

Více

LED 100W. LED HiCool 100W. Široká nabídka LED produktů PRŮMYSLOVÉ OSVĚTLENÍ

LED 100W. LED HiCool 100W. Široká nabídka LED produktů PRŮMYSLOVÉ OSVĚTLENÍ Distributor: TopLux Praha, Podvinný mlýn 1418/2, 19000 Praha IČ: 02303094 Telefon: 733 424 400, Email: info@toplux.cz Široká nabídka LED produktů LED HiCool 100W PRŮMYSLOVÉ OSVĚTLENÍ LED 100W IP65 IK10

Více

MODUS LV LEDOS LV LEDOS. www.modus.cz. Moderní LED svítidlo pro veřejné osvětlení.

MODUS LV LEDOS LV LEDOS. www.modus.cz. Moderní LED svítidlo pro veřejné osvětlení. MODUS LV LEDOS LV LEDOS Moderní LED svítidlo pro veřejné osvětlení. Výhodná náhrada stávajících svítidel pro veřejné osvětlení využívající klasické technologie kompaktní zářivky, rtuťové nebo sodíkové

Více

Průmyslová sví dla. Průmyslové svítidlo LED HB UFO. záruka

Průmyslová sví dla. Průmyslové svítidlo LED HB UFO. záruka Průmyslová sví dla příkon světelný tok 100W >11500lm měrný světelný výkon lm/w náhrada za výbojku 250W 120W 150W >13800lm >17850lm 115lm/W 400-0W 250-400W značka LED Nichia SMD barva světla 3000K/4000K/5000K

Více

evolo 2 3 the green light

evolo 2 3 the green light evolo 2 3 the green light 43 CHARAKTERISTIKY SVÍTIDEL Krytí optické části IP 66 Sealsafe (*) Krytí elektrické části IP 66(*) Odolnost proti úderu: (sklo): IK 08(**) (PC): IK 10(**) Aerodynamická odolnost

Více

Cleanroom LED hygienické a efektivní řešení

Cleanroom LED hygienické a efektivní řešení Lighting Cleanroom LED hygienické a efektivní řešení Cleanroom LED Zákazníci, kteří provozují zařízení s vysokými požadavky na čistotu provozu, vyžadují speciální svítidla IP65, která lze snadno čistit,

Více

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA 5-letá garance dostupnosti náhradních komponentů LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM 5 LETÁ ZÁRUKA ALPHA LED LINEAR SYSTEM Výrobní haly Logistické areály a sklady ECO FRIENDLY PR O D U C T lineární modulový osvětlovací

Více

ILC NESO! POUŽITÍ A POPIS! LED ILC FACTORY a.s.

ILC NESO! POUŽITÍ A POPIS! LED ILC FACTORY a.s. ILC NESO POUŽITÍ A POPIS Svítidlo je vhodné k osvětlování venkovních prostorů, hlavních a vedlejších komunikací měst a obcí, parkovišť, průmyslových areálů, pěších zón a parků. Těleso a víko svítidla jsou

Více

Cleanroom LED hygienické a efektivní řešení

Cleanroom LED hygienické a efektivní řešení Lighting Cleanroom LED hygienické a efektivní řešení Cleanroom LED Zákazníci, kteří provozují zařízení s vysokými požadavky na čistotu provozu, vyžadují speciální svítidla IP65, která lze snadno čistit,

Více

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA 5-letá garance dostupnosti náhradních komponentů LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM 5 LETÁ ZÁRUKA ALPHA LED LINEAR SYSTEM Výrobní haly Logistické areály a sklady ECO FRIENDLY PR O D U C T lineární modulový osvětlovací

Více

ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA PRŮMYSLOVÁ PLASTOVÁ prachotěsná, vodotěsná a nárazuodolná

ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA PRŮMYSLOVÁ PLASTOVÁ prachotěsná, vodotěsná a nárazuodolná ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA PRŮMYSLOVÁ PLASTOVÁ prachotěsná, vodotěsná a nárazuodolná Použití: Průmyslové vnitřní i venkovní prostory, sportovní areály, dílny, garáže, skladovací haly, a laboratoře bez nebezpečí

Více

ECOLED ALPHA PCB LED PRŮMYSLOVÉ SVÍTIDLO LETÁ ZÁRUKA

ECOLED ALPHA PCB LED PRŮMYSLOVÉ SVÍTIDLO LETÁ ZÁRUKA 5-letá garance dostupnosti náhradních komponentů LED PRŮMYSLOVÉ SVÍTIDLO 5 LETÁ ZÁRUKA LED průmyslové svítidlo Nejvýkonnější LED svítidlo IP65 pro průmyslové prostory Výrobní haly Logistické areály a sklady

Více

Komplex opatření pro úspory nákladů na provoz VO - část 1 - Svítidla

Komplex opatření pro úspory nákladů na provoz VO - část 1 - Svítidla Revitalizace VO / Příloha č.1 1/5 Příloha č. 1 - Technické podmínky - požadavky na zařízení VO při výběrovém řízení Revitalizace / rekonstrukce veřejného osvětlení Komplex opatření pro úspory nákladů na

Více

R-lighting. Katalog výrobků 2014

R-lighting. Katalog výrobků 2014 Katalog výrobků 2014 Vážení obchodní přátelé, dovolte, abychom Vám představili další vydání katalogu s výrobním programem svítidel R-lighting firmy Resolux s.r.o. Naše společnost již více než 23 let získává

Více

ALPHA LED STREET Veřejné osvětlení

ALPHA LED STREET Veřejné osvětlení ALPHA LED STREET Veřejné osvětlení 5-letá garance dostupnosti náhradních komponentů ALPHA LED STREET Veřejné osvětlení Český výrobek Made in Czech Veřejné osvětlení Produktové řady: ALPHA LED STREET 30

Více

Profesionální řešení... Excelentní kvalita...

Profesionální řešení... Excelentní kvalita... Profesionální řešení... Excelentní kvalita... LED-systems.cz - se specializuje na energeticky vysoce úsporné LED světelné zdroje a osvětlení, osazené výhradně nejmodernějšími POWER LED chipy s důrazem

Více

SERIE FL - PC optiky

SERIE FL - PC optiky Katalog svítidel CRI > 80 Meanwell zdroje PF>0,97 SERIE FL - PC optiky LED až 200lm/W Světla řady FL byly navrhnuty jako reakce na požadavek po cenově dostupném Optiky 30, 60 90, 30x70, 60x90, 70x145 svítidlu,

Více

R-lighting. Reflektorová svítidla. Průmyslová svítidla. Uliční svítidla. Zářivková svítidla. LED svítidla. Vážení obchodní přátelé,

R-lighting. Reflektorová svítidla. Průmyslová svítidla. Uliční svítidla. Zářivková svítidla. LED svítidla. Vážení obchodní přátelé, KATALOG VÝROBKŮ 2017 Vážení obchodní přátelé, dovolte, abychom Vám představili další vydání katalogu s výrobním programem svítidel R-lighting firmy Resolux s.r.o. Průmyslová svítidla Naše společnost již

Více

LED trubice XT8 120cm 23W

LED trubice XT8 120cm 23W LED trubice XT8 120cm 23W LED trubice XT8 o délce 120cm a výkonu 23W, je adekvátní náhradou 120 cm zářivky o příkonu 36W. Trubice je osazena LED čipy Epistar a disponuje celkovým světelným tokem 2 670-2

Více

Lineární svítidla ELK-38-A03 do strojů a těžkých provozů

Lineární svítidla ELK-38-A03 do strojů a těžkých provozů Lineární svítidla ELK-38-A03 do strojů a těžkých provozů Lineární svítidla ELK-38-A03xx jsou primárně určena pro náhradu stávajících svítidel v obráběcích strojích s lineárními zářivkami. Jejich konstrukce

Více

Úspory ve veřejném osvětlení

Úspory ve veřejném osvětlení Úspory ve veřejném osvětlení Kvalitní osvětlení s optimálními náklady Hynek Bartík Philips, sektor Lighting Obchody Průmysl VO Pohostinství Domácnosti Kanceláře Iluminace Sport www.lighting.philips.cz

Více

L ineární zářivky LUMILUX T5 HE HIGH EFFICIENCY, patice G5

L ineární zářivky LUMILUX T5 HE HIGH EFFICIENCY, patice G5 L ineární zářivky LUMILUX T5 HE HIGH EFFICIENCY, patice G5 1)2) 3) Lineární zářivky LUMILUX T5 HE HIGH EFFICIENCY, patice G5 FH 14 W/827 HE 4050300645933 14 1200 LUMILUX INTERNA 80...89 16 549 40 FH 14

Více

CoreLine SlimDownlight - Jasná volba pro LED

CoreLine SlimDownlight - Jasná volba pro LED Lighting CoreLine SlimDownlight - Jasná volba pro LED CoreLine SlimDownlight CoreLine SlimDownlight je řada vei tenkých zapuštěných svítidel určených k nahrazení svítidel downlight využívajících kompaktní

Více

FlowStar LED osvětlení vjezdů do tunelů a bodové osvětlení interiéru

FlowStar LED osvětlení vjezdů do tunelů a bodové osvětlení interiéru Lighting FlowStar LED osvětlení vjezdů do tunelů a bodové osvětlení interiéru FlowStar Large Provozovatelé tunelů hledají LED řešení pro osvětlení interiéru i vjezdu, které nabízí výhody z hlediska nákladů,

Více

LF8 Flu. HLAVNÍ POUŽITÍ Průmysl. Sklady. Tunely. Podzemní stanice. Baldachýny. Obchodní prostory.

LF8 Flu. HLAVNÍ POUŽITÍ Průmysl. Sklady. Tunely. Podzemní stanice. Baldachýny. Obchodní prostory. LF8 je vysoce účinné svítidlo v krytí IP 65 vhodné pro vnitřní i vnější aplikace, zvláště pro extrémní klimatické podmínky. Tělo svítidla tvoří odlitek z tlakem litého u. Svítidlo se vyrábí ve dvou provedeních:

Více

Komplex opatření pro úspory nákladů na provoz VO - část 1a Svítidla vysokotlaký sodík

Komplex opatření pro úspory nákladů na provoz VO - část 1a Svítidla vysokotlaký sodík 1/5 Příloha č. 1 - Technické podmínky - požadavky na zařízení VO při výběrovém řízení Obměna nasvětlení komunikací městyse Nezamyslice Komplex opatření pro úspory nákladů na provoz VO - část 1a Svítidla

Více

Lištové LED svítidlo SRZ 9W

Lištové LED svítidlo SRZ 9W Lištové LED svítidlo SRZ 9W Lištové LED svítidlo pro bodové osvětlení prodejních a výstavních prostor o výkonu 9W. Celkový světelný tok svítidla dosahuje 900-990 lm. ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI Příkon : 10,5 W

Více

Příloha č. 11: Minimální technické požadavky na materiál použitý pro servis a obnovu zařízení

Příloha č. 11: Minimální technické požadavky na materiál použitý pro servis a obnovu zařízení Minimální technické požadavky na komponenty a materiál pro obnovu a servis Při obnově a servisu musí být použity takové materiály a konstrukční prvky, které zachovají minimálně stejné technické, provozní,

Více

bestseller v LED osvětlení nanolight technologie japonské komponenty úspory až 60% nákladů vlastní výroba

bestseller v LED osvětlení nanolight technologie japonské komponenty úspory až 60% nákladů vlastní výroba Historie společnosti SNAGGI Lighting s.r.o. začíná již v roce 1995, kdy jsme začali pod divizí Snaggi s.r.o. sbírat zkušenosti v oblasti elektronických komponent s důrazem na LED, LCD a PCB. Prvotřídním

Více

prachotěsné, vodotěsné, pro vysoké stropy.

prachotěsné, vodotěsné, pro vysoké stropy. NOVINKA prachotěsné, vodotěsné, pro vysoké stropy. POUŽITÍ Svítidlo je vhodné pro rozsáhlé provozy s vysokými stropy, průmyslové vnitřní i venkovní zastřešené prostory, sklady, dílny, sportovní areály,

Více

Nejnovější trendy v interiérových osvětlovacích technologiích - LED. Ing. Tomáš Novák, Ph.D. prof. Ing. Karel Sokanský, CSc.

Nejnovější trendy v interiérových osvětlovacích technologiích - LED. Ing. Tomáš Novák, Ph.D. prof. Ing. Karel Sokanský, CSc. Nejnovější trendy v interiérových osvětlovacích technologiích - LED Ing. Tomáš Novák, Ph.D. prof. Ing. Karel Sokanský, CSc. Osvětlovací technologie - LED Aktuální stav - LED technologie ještě nedosáhla

Více

Přisazená svítidla ELK-39

Přisazená svítidla ELK-39 Přisazená svítidla ELK-39 Přisazená svítidla ELK-38 slouží jako přímá náhrada stávajících svítidel s lineárními zářivkami. Svítidla se připevňují pomocí držáků přímo ke stropní konstrukci nebo je lze zavěsit

Více

CoreLine SlimDownlight - Jasná volba pro LED

CoreLine SlimDownlight - Jasná volba pro LED Lighting CoreLine SlimDownlight - Jasná volba pro LED CoreLine SlimDownlight CoreLine SlimDownlight je řada velmi tenkých zapuštěných svítidel určených k nahrazení svítidel downlight využívajících kompaktní

Více

Typ montáže. Typ vyzařování. Barva svítidla. Teplota chromatičnosti. Materiál. Světelný zdroj. MacAdam zdroje 2

Typ montáže. Typ vyzařování. Barva svítidla. Teplota chromatičnosti. Materiál. Světelný zdroj. MacAdam zdroje 2 Technický list rodiny 1/7 Typ montáže Barva svítidla Materiál Světelný zdroj Vestavné, Přisazené, Nástěnné, Závěsné Přímé Černá, Stříbrná, Bílá 3000 K teplá bílá, 4000 K studená bílá Hliník LED MODUL Rodina

Více

Svítidlo PowerBalance s přisazenou montáží udržitelný výkon

Svítidlo PowerBalance s přisazenou montáží udržitelný výkon Lighting Svítidlo PowerBalance s přisazenou montáží udržitelný výkon Co se týče osvětlení kancelářských prostor pomocí LED svítidel, jsou lidé většinou ochotni investovat do trvalé udržitelnosti, avšak

Více

Futura. Kvalita ověřená mnoha instalacemi

Futura. Kvalita ověřená mnoha instalacemi Kvalita ověřená mnoha instalacemi Veřejné osvětlení Tunely Parky, parkoviště Fotovoltaika Průmysl Letištní plochy Sportoviště Komerční prostory Nákupní centra 16 Made in Italy GHOST - R Product Conformity

Více

POSVIŤME SI NA ÚSPORY

POSVIŤME SI NA ÚSPORY POSVIŤME SI NA ÚSPORY O firmě JE OBEČNĚ ZNÁMO, ŽE SVĚTLO JE PODSTATOU VŠEHO ŽIVÉHO A MÁ VLIV NA KVALITU NAŠEHO ŽIVOTA. SVĚTLO PŘÍMO OVLIVŇUJE NAŠE ZDRAVÍ, NÁLADU A JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ NAŠEHO KDODENNÍHO

Více

Smart[4] SYSTÉM LED pro PRŮMYSLOVÉ OSVĚTLENÍ a SVĚTLOMETY

Smart[4] SYSTÉM LED pro PRŮMYSLOVÉ OSVĚTLENÍ a SVĚTLOMETY SYSTÉM LED pro PRŮMYSLOVÉ OSVĚTLENÍ a SVĚTLOMETY SMART [4] skutečně udržitelné osvětlení SMART [4] je univerzální, lze ho použít jako zavěšené nebo přisazené svítidlo nebo jako světlomet a to i díky různým

Více

O SPOLEČNOSTI NABÍZENÉ SLUŽBY VYSVĚTLIVKY PIKTOGRAMŮ UVÁDĚNÝCH U JEDNOTLIVÝCH SVÍTIDEL

O SPOLEČNOSTI NABÍZENÉ SLUŽBY VYSVĚTLIVKY PIKTOGRAMŮ UVÁDĚNÝCH U JEDNOTLIVÝCH SVÍTIDEL O SPOLEČNOSTI Zajišťujeme komplexní služby od prvotního návrhu osvětlení přes výrobu, montáž a instalaci až po kvalitní záruční a pozáruční servis. Svým zákazníkům přinášíme individuální a inovativní řešení

Více

Lineární svítidla ELK-38

Lineární svítidla ELK-38 Lineární svítidla ELK-38 Lineární svítidla ELK-38 slouží jako přímá náhrada stávajících svítidel s lineárními zářivkami. Konstrukce svítidel umožňuje jejich instalaci k horizontální nebo vertikální stavební

Více

QVF LED kompaktní a úsporné svítidlo

QVF LED kompaktní a úsporné svítidlo Lighting QVF LED kompaktní a úsporné svítidlo QVF LED Řada kompaktních univerzálních svítidel QVF LED je navržena jako hospodárná náhrada tradičních halogenových svítidel. Spojení vysoce výkonných LED

Více

Veškerý materiál pro veřejné osvětlení

Veškerý materiál pro veřejné osvětlení Realizace Klášterní Hradisko v Olomouci Veškerý materiál pro veřejné osvětlení SVÍTIDLA PARKOVÁ, VÝLOŽNÍKOVÁ I LED LED SVÍTIDLA - I NA SOLÁRNÍ ENERGII SVÍTIDLA S REGULACÍ ECOLUM EC4 A CHRONOSENSE REFLEKTORY

Více

P r ů m y s l o v á s v í t i d l a

P r ů m y s l o v á s v í t i d l a Průmyslová svítidla BS 103 3G salvaspazio 112 BS 103 3G salvatempo 113 Leader 21-01, 21-04 114 BS100, BS110 115 Tores 23-01 116 Castor 25-05 117 Lumino 26-91 118 Leo 40-01 119 Aterix 43-05 120 Aterix 43-09

Více

interiérové přisazené zářivkové svítidlo v krytí IP65.

interiérové přisazené zářivkové svítidlo v krytí IP65. PSP TORINO IP65 interiérové přisazené zářivkové svítidlo v krytí IP65. POUŽITÍ Svítidlo je vhodné pro bazény, výrobní haly se zvýšenou prašností a laboratoře bez nebezpečí výbuchu plynů, prachů a hořlavých

Více

LED moduly 12 V / 12 V LED. Nová řada LED modulů. Primárně určeno pro reklamním průmyslu. ale užitečná pro mnoho účelů. Skládají se z 3-čip 120

LED moduly 12 V / 12 V LED. Nová řada LED modulů. Primárně určeno pro reklamním průmyslu. ale užitečná pro mnoho účelů. Skládají se z 3-čip 120 LED moduly 12 V / 12 V LED Nová řada LED modulů. Primárně určeno pro reklamním průmyslu ale užitečná pro mnoho účelů. Skládají se z 3-čip 120 LED diody a velmi světelný tokinoso a to i přes nízkou spotřebu

Více

Typ montáže. Typ vyzařování. Barva svítidla. Teplota chromatičnosti. Materiál. Světelný zdroj. Typ LED. MacAdam zdroje 3. Životnost.

Typ montáže. Typ vyzařování. Barva svítidla. Teplota chromatičnosti. Materiál. Světelný zdroj. Typ LED. MacAdam zdroje 3. Životnost. Technický list rodiny Rundo 1/6 Typ montáže Barva svítidla Materiál Světelný zdroj Přisazené, Závěsné Přímé, Přímo-nepřímé Černá, Stříbrná, Bílá 3000 K teplá bílá, 4000 K studená bílá, 2700-6500K míchání

Více

Rekonstrukce osvětlení výrobních hal PACOVSKÝCH STROJÍREN.

Rekonstrukce osvětlení výrobních hal PACOVSKÝCH STROJÍREN. Rekonstrukce osvětlení výrobních hal PACOVSKÝCH STROJÍREN. Investor: PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. Nádražní 697 395 01 Pacov PACOVSKÉ STROJÍRNY jsou tradiční českou strojírenskou výrobu, která se dynamicky

Více

Výpočet umělého osvětlení dle ČSN EN Wils , Copyright (c) , ASTRA 92 a.s., Zlín. Prostor 1. garáž

Výpočet umělého osvětlení dle ČSN EN Wils , Copyright (c) , ASTRA 92 a.s., Zlín. Prostor 1. garáž Stránka Výpočet umělého osvětlení dle ČSN EN 2464 Wils 6.3.3.4, Copyright (c) 200206, ASTRA 92 a.s., Zlín Zpracovatelská firma Zpracovatel Soubor Datum a čas Jiří Ostatnický Jiří Ostatnický. garáž 7.4.207

Více

KATALOG 2013 LED a Halogenové zdroje

KATALOG 2013 LED a Halogenové zdroje KATALOG 2013 LED a Halogenové zdroje OBSAH LED KATALOG LED světelné zdroje LED Pásky Profily pro LED pásky Napáječe a ovládací moduly LED svítidla RTF DOWNLIGHT SLIMFLUX KATALOG HALOGENOVÝCH ZDROJŮ Halogenové

Více

Svítidla a jejich části. rozdělení svítidel. světelné vlastnosti svítidel. Světelně technické parametry svítidel

Svítidla a jejich části. rozdělení svítidel. světelné vlastnosti svítidel. Světelně technické parametry svítidel Svítidla a jejich části rozdělení svítidel světelné vlastnosti svítidel Svítidla - zařízení, která rozdělují, filtrují nebo mění světlo vyzařované jedním nebo více světelnými zdroji. Obsahují - světelné

Více

průmyslové osvětlení Web:

průmyslové osvětlení Web: průmyslové osvětlení Distributor: Ing. Petr Majíček - PORSYL Lidická 1060, 686 04 Kunovice IČ: 10091637 Telefon: 602 776 014, Email: projekty@porsyl.cz Web: www.porsyl.cz Distributor: Ing. Petr Majíček

Více

Praha, ČTK. REKONSTRUKCE 4. a 5. n.p. - OSVĚTLENÍ

Praha, ČTK. REKONSTRUKCE 4. a 5. n.p. - OSVĚTLENÍ Praha, ČTK REKONSTRUKCE 4. a 5. n.p. - OSVĚTLENÍ Zakázka: Praha, ČTK Rekonstrukce 4. a 5. n.p. - osvětlení Zadavatel: Ing. arch. Michal Sborwitz Projektant: ETNA, spol. s r.o., výhradní zastoupení iguzzini,

Více

CoreLine High-bay G3 vynikající kvalita světla při nižších nákladech na energii a údržbu

CoreLine High-bay G3 vynikající kvalita světla při nižších nákladech na energii a údržbu Lighting CoreLine High-bay G3 vynikající kvalita světla při nižších nákladech na energii a údržbu CoreLine Highbay Nová generace řady CoreLine High-bay, která byla s úspěchem uvedena v roce 2013, dále

Více

ew Profile Powercore Svítidlo LED s bílým světlem a mimořádně nízkým profilem pod skříně

ew Profile Powercore Svítidlo LED s bílým světlem a mimořádně nízkým profilem pod skříně Lighting ew Profile Powercore Svítidlo LED s bílým světlem a mimořádně nízkým profilem pod skříně ew Profile Powercore ew Profile Powercore je svítidlo LED s přímým napájením ze sítě, jež je určeno k umístění

Více

Typ montáže. Typ vyzařování. Barva svítidla. Teplota chromatičnosti. Materiál. Světelný zdroj. Typ LED. MacAdam zdroje 3

Typ montáže. Typ vyzařování. Barva svítidla. Teplota chromatičnosti. Materiál. Světelný zdroj. Typ LED. MacAdam zdroje 3 Technický list rodiny 1/7 Typ montáže Barva svítidla Materiál Světelný zdroj Přisazené, Nástěnné, Závěsné Přímé, Přímo-nepřímé Černá, Stříbrná, Bílá, RAL 2000 - oranžová 3000 K teplá bílá, 4000 K studená

Více

FORLINE. Osvětlovací systém FORLINE je typová řada systémových závěsných a stropních zářivkových a LED svítidel pro osvětlování interiérů.

FORLINE. Osvětlovací systém FORLINE je typová řada systémových závěsných a stropních zářivkových a LED svítidel pro osvětlování interiérů. FORLINE Osvětlovací systém FORLINE je typová řada systémových závěsných a stropních zářivkových a LED svítidel pro osvětlování interiérů. spojená do řad nebo pomocí spojovacích dílů do různých geometrických

Více

LED Solutions Distribuce a prodej LED osvětlení PRŮMYSLOVÁ LED SVÍTIDLA. Katalog LED svítidel pro průmysl a veřejné osvětlení

LED Solutions Distribuce a prodej LED osvětlení PRŮMYSLOVÁ LED SVÍTIDLA. Katalog LED svítidel pro průmysl a veřejné osvětlení LED Solutions Distribuce a prodej LED osvětlení PRŮMYSLOVÁ LED SVÍTIDLA 2015 Katalog LED svítidel pro průmysl a veřejné osvětlení O nás - kdo jsme a co nabízíme? Naše firma, která vznikla v roce 2009,

Více

Jednotka TubeLine LED Optimalizované pohodlí s lineárním řešením LED

Jednotka TubeLine LED Optimalizované pohodlí s lineárním řešením LED Lighting Jednotka TubeLine LED Optimalizované pohodlí s lineárním řešením LED TubeLine Zákazníci vyžadující vysoký vizuální komfort tradičně preferovali zářivkové lineární osvětlení. Díky vynikající rovnoměrnosti

Více

CoreLine Downlight jasná volba pro LED

CoreLine Downlight jasná volba pro LED Lighting CoreLine Downlight jasná volba pro LED CoreLine Downlight CoreLine Downlight je řada zapuštěných svítidel určených k nahrazení svítidel downlight s kompaktními zářivkami. Jejich atraktivní celkové

Více

Zapuštěné svítidlo SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem

Zapuštěné svítidlo SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem Lighting Zapuštěné svítidlo SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem SmartBalance, recessed Mnoho uživatelů má zájem použít zapuštěná svítidla se svítící plochou namísto řešení s mřížkovou

Více

p r ů m y s l o v á s v í t i d l a

p r ů m y s l o v á s v í t i d l a průmyslová svítidla Leader 21-01, 21-04 94 BS100, BS110 95 Tores 23-01 96 Castor 25-05 97 Lumino 26-91 98 Leo 40-01 99 Aterix 43-05 100 Aterix 43-09 101 Leone 45-00 102 Leone 45-01 103 Leone 45-02 104

Více

BendLED svítidlo typu 'wallwasher' s velkým krytím

BendLED svítidlo typu 'wallwasher' s velkým krytím svítidlo typu 'wallwasher' s velkým krytím Vlastnosti svítidla: Vyzařování maxima 45 od svislé osy Optický systém neoslňuje obsluhu IP68, odolné mazivům Dobré podání barev Nízká spotřeba energie Odolné

Více

LED jednotka FlowLine lineární LED svítidlo pro osvětlení tunelů

LED jednotka FlowLine lineární LED svítidlo pro osvětlení tunelů Lighting LED jednotka FlowLine lineární LED svítidlo pro osvětlení tunelů FlowLine Tunely často vyžadují osvětlení běžnými lineárními interiérovými světly. FlowLine nabízí řešení LED místo tradičního zářivkového

Více

TCW060 jednoduše světlo

TCW060 jednoduše světlo Lighting TCW060 jednoduše světlo TCW060 TCW060 navržené pro použití v náročných podmínkách je úsporné, kompaktní svítidlo s vyšším krytím. Specializované verze jsou dostupné pro zářivky TL-D a TL5.Toto

Více

Svítidlo HighBay 330

Svítidlo HighBay 330 Svítidlo HighBay 330 POPIS: Svítidlo HB330 je určeno k především k osvětlení skladovacích a výrobních prostor s požadavkem na nízké oslnění. Zaručuje kvalitní osvětlení s nízkými pořizovacími i provozními

Více

Současná praxe a trendy v oblasti veřejného osvětlení. Ing. Jiří Skála

Současná praxe a trendy v oblasti veřejného osvětlení. Ing. Jiří Skála Současná praxe a trendy v oblasti veřejného osvětlení Ing. Jiří Skála Obsah Stav VO v ČR Jak běžel čas. Jak pohlížet na očekávané úspory Hodnocení HPS a LED svítidel Trendy VO Stav VO v ČR Zdroj: Analýza

Více

Svítidlo odolává prachu, vlhku a tryskající vodě. Základna a difuzor z polykarbonátu (PC) mají zvýšenou odolnost proti deformaci a nárazu.

Svítidlo odolává prachu, vlhku a tryskající vodě. Základna a difuzor z polykarbonátu (PC) mají zvýšenou odolnost proti deformaci a nárazu. PRIMA II třídy izolace II. POUŽITÍ Svítidlo splňuje požadavky provedení v třídě izolace II. Je vhodné pro průmyslové vnitřní i venkovní zastřešené prostory, terminály autobusové a železniční dopravy, sportovní

Více

KNIHA SVÍTIDEL. Dům sociálních služeb S.K. Neumanna, Praha

KNIHA SVÍTIDEL. Dům sociálních služeb S.K. Neumanna, Praha KNIHA SVÍTIDEL Dům sociálních služeb S.K. Neumanna, Praha A1 Svítidlo na zářivky T8 pro přisazenou montáž. Šedý kryt a transparentní difuzor vyrobený z PC. Vnitřní reflektor z ocelového plechu, práškově

Více

BendLED - svítidlo pro kapotované NC/CNC stroje

BendLED - svítidlo pro kapotované NC/CNC stroje - svítidlo pro kapotované NC/CNC stroje Vlastnosti svítidla: Vyzařování maxima 45 od svislé osy Optický systém neoslňuje obsluhu IP68, odolné mazivům Dobré podání barev Nízká spotřeba energie Odolné otřesům

Více

Ledinaire. Svítidla LED. Prostě skvělé LED. Přechod na značková LED svítidla za atraktivní ceny nebyl nikdy snazší

Ledinaire. Svítidla LED. Prostě skvělé LED. Přechod na značková LED svítidla za atraktivní ceny nebyl nikdy snazší Ledinaire Svítidla LED Prostě skvělé LED Přechod na značková LED svítidla za atraktivní ceny nebyl nikdy snazší Řada svítidel LED Ledinaire značky Philips Světelná lišta Ledinaire BN0C Prachotěs Ledinaire

Více

POPIS ZDROJ ROZMĚRY. LED 21W, 2250 lm, 3000K, IP20

POPIS ZDROJ ROZMĚRY. LED 21W, 2250 lm, 3000K, IP20 A1 Závěsné, přisazené LED svítidlo. Těleso vyrobeno z ocelového plechu. Mikroprismatický PMMA difuzor. Kryt z transparentního skla. Reflektor z leštěného hliníku. LED 21W, 2250 lm, 3000K, IP20 A2 Závěsné,

Více

LEDINAIRE prostě skvělé LED

LEDINAIRE prostě skvělé LED Lighting LEDINAIRE prostě skvělé LED Řada Ledinaire obsahuje výběr oblíbených standardně dostupných LED svítidel, která se vyznačují vysokou úrovní kvality typickou pro společnost Philips a přívětivou

Více

Zavěšení na řetízcích zdroj mimo stube

Zavěšení na řetízcích zdroj mimo stube Volitelné příslušenství svítidla stube Zavěšení na řetízcích zdroj mimo stube Umožňuje zavěsit svítidlo stube na řetízky. Zdroj je umístěn v libovolné vzdálenosti od svítidla, ve žlabu, rozvaděči či jiném

Více

OSVĚTLENÍ ČERNOCH s.r.o. V Lipách PRAHA Svítidlo BendLED

OSVĚTLENÍ ČERNOCH s.r.o. V Lipách PRAHA   Svítidlo BendLED Svítidlo BendLED POPIS: Svítidlo BendLED je extrémně ploché svítidlo (30,7 mm) s vysokým krytím IP 67 až IP69 vhodné pro osvětlení pracovního prostoru strojů s tryskající tlakovou chladící kapalinou. Těleso

Více

Cenově výhodné světlometové řešení pro plošné osvětlení

Cenově výhodné světlometové řešení pro plošné osvětlení Lighting Cenově výhodné světlometové řešení pro plošné osvětlení CoreLine Tempo velké CoreLine Tempo ve velkém provedení je vysoce účinná řada světlometů navržená pro nahrazení konvenční technologie stylem

Více

ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA INTERIÉROVÁ ZÁVĚSNÁ modulový systém - tubus 65 mm

ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA INTERIÉROVÁ ZÁVĚSNÁ modulový systém - tubus 65 mm ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA INTERIÉROVÁ ZÁVĚSNÁ modulový systém - tubus 65 mm Použití: Zářivková svítidla typu RPK lze instalovat zavěšením na lankových závěsech do různě sestavených obrazců k osvětlení reprezentativních

Více

Protokol o provedených výpočtech.

Protokol o provedených výpočtech. Protokol o provedených výpočtech. Projekt Název Ruzyn_A_kratka Popis Adresa Poznámka Datum 24.2.2017 Provedené výpočty Výpočet osvětlenosti bodovou metodou dle EN 12464 Výpočet činitele oslnění ve vnitřních

Více

Není LED jako LED. Svítivost. Základní požadavky na LED svítidla vzhledem k efektivnímu zhodnocení investice. Účinnost. Chlazení.

Není LED jako LED. Svítivost. Základní požadavky na LED svítidla vzhledem k efektivnímu zhodnocení investice. Účinnost. Chlazení. Není LED jako LED Stále více zákazníků se na nás obrací s dotazy, jak se orientovat v současné nabídce LED svítidel. Jako výrobci s 18 letou zkušeností v oblasti LED technologií nám dovolte krátce uvést

Více

HB-NW-120 High Bay svítidlo

HB-NW-120 High Bay svítidlo HB-NW-120 High Bay svítidlo Toto LED High Bay svítidlo je určené pro osvětlení velkých ploch v průmyslovém prostředí, halách a interiérech. Svítidlo je vybaveno tvrzeným sklem s 92% propustností s vysokým

Více

CoreLine Batten jasná volba pro LED

CoreLine Batten jasná volba pro LED Lighting CoreLine Batten jasná volba pro LED CoreLine Batten Pro nové i renovované prostory vyžadují zákazníci řešení, která nabízí kvalitní osvětlení a podstatné snížení nákladů na energii a údržbu. Nová

Více

svíticí program Projektové svícení 9/2018 (N)

svíticí program Projektové svícení   9/2018 (N) www.solight.cz 9/218 (N) svíticí program Projektové svícení Úvod LED High Bay Společnost Holding, s.r.o. LED UFO High Bay Společnost Holding, s.r.o. byla založena v roce 29 se zaměřením na dovoz zboží

Více

DayZone inovační design splňuje požadavky na trvalou udržitelnost

DayZone inovační design splňuje požadavky na trvalou udržitelnost Lighting DayZone inovační design splňuje požadavky na trvalou udržitelnost DayZone Když se jedná o celkové osvětlení pro kanceláře, zákazníci se snaží co nejvíce využít přínosů, které nabízí LED technologie

Více

ArenaVision MVF403 pro výkon světové úrovně

ArenaVision MVF403 pro výkon světové úrovně Lighting ArenaVision MVF403 pro výkon světové úrovně ArenaVision MVF403 Svítidlo ArenaVision MVF403 je světlomet nejvyšší kategorie pro osvětlování sportovišť, který nabízí velmi vysoký světelný výkon,

Více

LEDINAIRE prostě skvělé LED

LEDINAIRE prostě skvělé LED Lighting LEDINAIRE prostě skvělé LED LEDINAIRE WT060C Waterproof Řada Ledinaire obsahuje výběr oblíbených standardně dostupných LED svítidel, která se vyznačují vysokou úrovní kvality typickou pro společnost

Více

StyliD PremiumWhite ideální kombinace výjimečné kvality světla a úspory energie pro prodejny (s módou)

StyliD PremiumWhite ideální kombinace výjimečné kvality světla a úspory energie pro prodejny (s módou) Lighting StyliD PremiumWhite ideální kombinace výjimečné kvality světla a úspory energie pro prodejny (s módou) StyliD PremiumWhite Máte-li zájem o vysoce kvalitní světlo a barevné podání ve vaší prodejně,

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

Není LED jako LED. Svítivost. Řízení. Degradace. Základní požadavky na LED svítidla vzhledem k efektivnímu zhodnocení investice

Není LED jako LED. Svítivost. Řízení. Degradace. Základní požadavky na LED svítidla vzhledem k efektivnímu zhodnocení investice Není LED jako LED Stále více zákazníků se na nás obrací s dotazy, jak se orientovat v současné nabídce LED svítidel. Jako výrobci s 18 letou zkušeností v oblasti LED technologií nám dovolte krátce uvést

Více

ClearWay ekonomická svítidla LED

ClearWay ekonomická svítidla LED Lighting ClearWay ekonomická svítidla LED ClearWay Technologie LED představuje v mnoha aspektech převrat v oblasti osvětlení. Například kvalita světla poskytovaná diodami LED vede k bezpečnějším cestám,

Více

SmartForm TCS/TPS460 prvotřídní osvětlení ve svěžím a přitažlivém provedení

SmartForm TCS/TPS460 prvotřídní osvětlení ve svěžím a přitažlivém provedení Lighting SmartForm TCS/TPS460 prvotřídní osvětlení ve svěžím a přitažlivém provedení SmartForm TCS460 Všichni se cítíme lépe v příjemném a pohodlném pracovním prostředí. Takové pracovní prostředí také

Více

Účinné zářivkové osvětlení s vylepšeným podáním barev

Účinné zářivkové osvětlení s vylepšeným podáním barev Lighting Účinné zářivkové osvětlení s vylepšeným m barev MASTER TL-D Super 80 Zářivky MASTER TL-D Super 80 nabízejí více lumenů na jeden watt a lepší barevné než standardní TL-D zářivky. Rovněž mají menší

Více

stube LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklady úspor ver. 16.

stube LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem  Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklady úspor ver. 16. ver. 16.07 Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem LED osvětlení v podobě je mimořádně univerzální, je určeno pro průmyslové nasazení, kanceláře, veřejné

Více