Nadzemní jezírko. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý. Obsah. Doba stavby

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nadzemní jezírko. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý. Obsah. Doba stavby"

Transkript

1 OBI návod pro stavbu svépomocí 1 Nadzemní jezírko Stupeň obtížnosti: Pokročilý Obsah Úvod/Tipy a triky Seznam materiálů Seznam nářadí Montážní návod Stavební plány Doba stavby str. 2 str. 3 str. 4 str str Celková doba stavby: Vanička jezírka: Panelové obložení Dokončení: cca 13,5 hodiny (bez fáze schnutí) cca 2,5 hodiny cca 6,5 hodiny cca 4,5 hodiny Rozměry Šířka: mm Délka: mm Výška: 420 mm

2 Nadzemní jezírko 2 Jestliže již dlouho sníte o zahradním rybníčku, ale obáváte se náročné práce s jeho vyhloubením, můžete si svůj sen splnit právě teď. Rybníček, který si vybudujete úplně sami, se totiž nachází na zemi a navíc poskytuje milovníkům vodních rostlin a kapříků Koi možnost pohodlného posezení u vody. S naším podrobným návodem se rybníček brzy stane vyhledávaným místem ve Vaší zahradě. Koi plate.1.1_8948.iiq Koi Pond Aufbauanleitung_9249.IIQ Tipy & triky! Koi Pond Aufbauanleitung_9219.IIQ Vyrovnání podkladu. Pro instalaci jezírka je důležité, aby byl podklad téměř vodorovný. Půvabné travnaté plochy, které na první pohled působí jako rovné, se při kontrole dlouhou vodováhou často ukážou být lehce svažité. Pak se pro jezírko doporučuje vytvořit odpovídající lože, například z písku pro pískoviště nebo ze stavebního písku. Delším prknem nebo lištou vyrovnejte písek do rovné plochy. Mohou do jezírka vodní rostliny? Vodní rostliny jsou více než jen dekorace. Filtrují vodu v jezírku, produkují kyslík a pomáhají udržovat vyváženou a stabilní kvalitu vody. Přitom poskytují stín a ochranu pro řadu živočichů, jako jsou například žáby, ryby a vážky. Při výběru rostlin nejste ničím omezováni, protože kromě oblíbených leknínů existuje i celá řada dalších atraktivních vodních rostlin. Ryby vnáší do jezírka život. K nejoblíbenějším zahradním rybám patří bezpochyby zlaté rybky, kterým se v našem klimatu dobře daří. Mají rády čistou, pohybující se vodu a rády vyhledávají ochranu a stín pod listy leknínů. Existují i další domácí ryby. Omyly, tiskové chyby a technické změny vyhrazeny. Za chyby při používání nepřebíráme žádnou odpovědnost.

3 Seznam materiálů: Vysoké jezírko 3 Pol. Počet Název Rozměry v mm Materiál Vaše potřeby 1 6 Dřevěné hranoly 60 x 60 x mm 2 2 Dřevěné hranoly 60 x 60 x mm 3 4 Dřevěné hranoly 60 x 60 x mm 4 26 Dřevěné hranoly 40 x 60 x 350 mm Smrk/jedle 5 2 Dřevěné hranoly 60 x 60 x mm 6 6 Krycí prkna 18 x 200 x mm 7 44 Spojovací úhelníky 45 x 45 x 60 mm Ocel, pozinkovaná 8 96 Obkládací panely 120 x 13 x 445 mm Palubky, smrk/jedle 9 1 U-Profil 23,5 x 43,5 x mm Hliník Vruty do dřeva 3,5 x 35 mm Zápustná hlava Vruty do dřeva 4 x 35 mm Zápustná hlava Vruty do dřeva 5 x 80 mm Zápustná hlava Vruty do dřeva 5 x 30 mm Zápustná hlava 14 1 Filtrační čerpadlo, l/h Zápustná hlava čerpadlo do koryta potoka 15 1 Hadice Ø 1 coul x 3 m Zahradní hadicenschlauch Rostliny do jezírka Příslušenství: Silikon pro potravinářské použití na utěsnění, ochranná lazura na dřevo v libovolném barevném odstínu, základní nátěr na dřevo bezbarvý. Omyly, tiskové chyby a technické změny vyhrazeny. Za chyby při používání nepřebíráme žádnou odpovědnost.

4 Seznam nářadí: Vysoké jezírko 4 Nářadí Příslušenství Doma nakoupit půjčit si Kapovací pila s pokosovým zařízením Přímočará pila nebo Multitooll Ponorný pilový list AKU šroubovák Sada bitů, vrták 2-3 mm Oblouková pila na železo Vodováha Příložný úhelník Vytlačovací pistole Skládací metr PŠtětec nebo váleček Omyly, tiskové chyby a technické změny vyhrazeny. Za chyby při používání nepřebíráme žádnou odpovědnost.

5 Montážní návod: Vysoké jezírko 5 Vana jezírka Krok 1 Upozornění: Jezírko se skládá ze dvou stejných vaniček, které musí být pomocí přepadu spojeny do jedné části. Opticky tak vznikne jedno jezírko s nepřerušovanou vodní hladinou. 30 minut Fortgeschrittene Připravte si výřez pro přepad jezírka. Pomocí jednoduché dřevěné šablony zajistíte, aby byly výřezy u obou nádrží stejné. Krok 2 Krok 2a 30 minut Fortgeschrittene Poté vyřízněte podle šablony výřez s pomocí multifunkčního kmitacího stroje se zanořovacím pilovým listem a odstraňte pomocí pilníku otřepy. Pro řezání můžete použít také přímočarou pilu. Krok 3 Schritt Krok 4 3a 15 minut Fortgeschrittene Řez veďte vždy podle hrany šablony. 30 minut Fortgeschrittene Vyvrtejte otvory pro šroubové spoje a namontujte spojovací lať.

6 Montážní návod: Vysoké jezírko 6 Krok 5 Krok 6 15 minut Začátečník Hliníkový U profil uřízněte na míru pomocí obloukové pily na železo. 15 minut Začátečník U profil nastříkejte silikonem... Krok 6a Krok 6b 15 minut Začátečník... stejně tak spoj a stlačte dohromady. 15 minut Začátečník Opakujte stejný postup u bočních dílů. Lepení panelů Krok 7 Upozornění: Aby byl rám rovný, měli byste pro sestavování zvolit rovnou a hladkou plochu. Vhodné jsou dlážděné plochy, jako jsou dvory nebo vjezdy garáží, atd. 40 minut Začátečník Kapovací pilou uřízněte na míru dřevěné hranoly pro spodní konstrukci.kapovací pilou uřízněte na míru dřevěné hranoly pro spodní konstrukci.

7 Montážní návod: Vysoké jezírko 7 Krok 8 Krok 9 30 minut Začátečník Přišroubujte podle výkresu na příslušná místa spojovací úhelníky. Tip: Přiložte dřevěné hranoly k nějakému pravoúhlému předmětu (trám/stěna), aby spojovací úhelníky přesně lícovaly. 40 minut Fortgeschrittene Rozložte dřevěné hranoly na zem a sešroubujte pomocí spojovacích úhelníků. Tip: Pro optimální přesné spojení přiložte na vnější hranu příložný úhelník. Krok 10 Krok minut Začátečník Smontovanou spodní konstrukci natřete ze všech stran základní barvou na ochranu dřeva proti plísním a houbám. Tip: Nátěr se provádí snadno a čistě s pomocí malého pěnového válečku. Nezapomeňte na malířskou podložku na zachycování kapající barvy. Krok 11a 30 minut Začátečník Nyní sestavte všechny dřevěné hranoly podle montážního plánu a sešroubujte pomocí spojovacích úhelníků. Krok minut Začátečník Po dokončení spodní konstrukce a jejím umístění na určené místo na ni můžete umístit nádrž jezírka. 60 minut Fortgeschrittene Přiřízněte pomocí kapovací pily panely s drážkou a perem podle montážního plánu.

8 Montážní návod: Vysoké jezírko Krok minut 8 Krok 13a Začátečník Nyní přišroubujte panely ke spodní konstrukci. Jezírko začíná postupně nabývat svou podobu. Krok 14 Krok 14a 20 minut Začátečník Dbejte na čisté hrany, v případě potřeby je vyhlaďte jemným smirkovým papírem. Takto vypadá nadzemní jezírko po obložení. Krok 15 Krok minut Fortgeschrittene Nyní přišroubujte dřevěné hranoly jako okraj na vnější stranu obkladu. Přišroubujte je s přesahem 5 mm, abyste vyrovnali přesahující okraj nádrže a získali tak vodorovnou plochu na sezení. 20 minut Fortgeschrittene Sedačky přiřízněte pomocí kapovací pily na pokos 45...

9 Montážní návod: Vysoké jezírko 9 Krok 17 Krok minut Fortgeschrittene... a přišroubujte je na okraj. 10 minut Fortgeschrittene Dbejte na přesné usazení rohů, tento okraj padne každému hned do oka. Krok 18a Teď vypadá jezírko dobře. Dokončení Krok 19 Upozornění: Informujte se včas o správném postupu při osazování rostlinami a nasazení ryb. Některé rostliny lze například snadněji sázet před naplněním. Pro ryby musí voda popřípadě nejprve odstát nebo být odpovídajícím způsobem upravena. Správné informace, poskytnuté odborníkem Vám pomohou, vyvarovat se chybám.zu vermeiden. 90 Min. Začátečník Všechny vnější plochy, včetně okraje k sezení, natřete ochrannou lazurovací barvou na dřevo, odolnou vůči povětrnostním vlivům - zejména řezné hrany.

10 Montážní návod: Vysoké jezírko Krok minut 10 Krok 21 Začátečník 120 minut Umístěte do nádrže ponorné čerpadlo, kabel vyveďte skrytě a hadici čerpadla vyveďte do sousední nádrže. Začátečník Nyní můžete naplnit nadzemní jezírko vodou. Tip: Zkontrolujte při prvním napuštění jezírka jeho těsnost - především na místě spojení nádrží. Krok 22 Koi Pond Aufbauanleitung_9120.IIQ 60 minut Začátečník Osázejte podle vlastního vkusu rostlinami a nasaďte do jezírka ryby. Tip: Informujte se důkladně o osázení rostlinami a nasazení ryb. Koi Pond Aufbauanleitung_9206.IIQ

11 Stavební plány: Vysoké jezírko 11

12 Stavební plány: Vysoké jezírko 12

13 Stavební plány: Vysoké jezírko 13

14 Stavební plány: Vysoké jezírko 14

15 Stavební plány: Vysoké jezírko Měřítko 1:10 Maßstab 1: Maßstab 1:10

16 Stavební plány: Vysoké jezírko ,00

17 Stavební plány: Vysoké jezírko Měřítko 1:10 Maßstab 1: Měřítko 1:10 Maßstab 1: Maßstab 1:10

18 12,50 Stavební plány: Vysoké jezírko Maßstab Měřítko 1:1

19 Stavební plány: Vysoké jezírko Měřítko 1:1 Maßstab 1:1

20 Stavební plány: Vysoké jezírko 20 A ( 1 : 5 ) A (1:5) A

Bylinková stěna. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Začátečník. Obsah. Doba výroby. Rozměry Šířka:

Bylinková stěna. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Začátečník. Obsah. Doba výroby. Rozměry Šířka: OBI návod pro stavbu svépomocí 1 Bylinková stěna Stupeň obtížnosti: Začátečník Obsah Úvod/Tipy a triky Seznam materiálů Seznam nářadí Montážní návod Stavební plány Doba výroby str. 2 str. 3 str. 4 str.

Více

Zatravněná stolička. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý. Obsah. Doba stavby. Rozměry Průměr:

Zatravněná stolička. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý. Obsah. Doba stavby. Rozměry Průměr: OBI návod pro stavbu svépomocí 1 Zatravněná stolička Stupeň obtížnosti: Pokročilý Obsah Úvod/Tipy a triky str. 2 Seznam materiálů str. 3 Seznam nářadí str. 4 Montážní návod str. 5 8 Stavební plány str.

Více

Houpací lůžko. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý

Houpací lůžko. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý OBI návod pro stavbu svépomocí 1 Houpací lůžko Stupeň obtížnosti: Pokročilý Obsah Úvod/Tipy a triky str. 2 Seznam materiálů str. 3 Seznam nářadí str. 4 Montážní návod str. 5 13 Stavební plány str. 14 21

Více

OBI Návod Udělej si sám Náročnost: Pro pokročilé Obsah Doba výroby Úvod/Tipy a triky, Celková doba výroby: Seznam materiálu, Seznam nářadí,

OBI Návod Udělej si sám Náročnost: Pro pokročilé Obsah Doba výroby Úvod/Tipy a triky, Celková doba výroby: Seznam materiálu, Seznam nářadí, OBI Návod Udělej si sám 1 Zahradní vozík Náročnost: Pro pokročilé Obsah Úvod/Tipy a triky, str. 2 Seznam materiálu, str. 3 Seznam nářadí, str. 4 Návod k výrobě, str. 5 8 Plánek, str. Doba výroby Celková

Více

Stěna z pórobetonových cihel

Stěna z pórobetonových cihel OBI návod pro stavbu svépomocí 1 Stěna z pórobetonových cihel Stupeň obtížnosti: Obsah Úvod/Tipy a triky Seznam materiálů Seznam nářadí Montážní návod Stavební plány Doba stavby str. 2 str. 3 str. 4 str.

Více

Květinový strom. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Pro pocročilě. Obsah. Doba stavby. Rozměry Průměr Koruna:

Květinový strom. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Pro pocročilě. Obsah. Doba stavby. Rozměry Průměr Koruna: OBI návod na vlastní výrobu 1 Květinový strom Stupeň obtížnosti: Pro pocročilě Obsah Úvod/Tipy a triky Seznam materiálů Seznam nářadí Montážní návod Stavební plány Doba stavby str. 2 str. 3 str. 4 str.

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSKDS 1/100-75 S NSKDS 1/90 S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSKDS 1/100-75 S NSKDS 1/90 S 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSKDS 1/100-75

Více

Konferenční stolek se zapuštěným podnosem

Konferenční stolek se zapuštěným podnosem Konferenční stolek se zapuštěným podnosem Prosím ke stolu Konferenční stolek se zapuštěným podnosem Tento konferenční stolek to má v sobě: Má zapuštěný podnos, takže můžete hosty pohostit různými pamlsky.

Více

Zahradní sprcha. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Základní znalosti. Doba stavby Celková doba výroby: cca 13 hodin.

Zahradní sprcha. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Základní znalosti. Doba stavby Celková doba výroby: cca 13 hodin. OBI návod na vlastní výrobu 1 Zahradní sprcha Stupeň obtížnosti: Základní znalosti Obsah Úvod/Tipy a triky str. 2 Seznam materiálů str. 3 Seznam nářadí str. 4 Montážní návod str. 5 9 Stavební plány str.

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKDS 1/90 S PSKDS 1/ S PSKDS 1/100 S PSKDS 1/ S PSKDS 1/ S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKDS 1/90 S PSKDS 1/ S PSKDS 1/100 S PSKDS 1/ S PSKDS 1/ S 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKDS 1/90 S PSKDS 1/100-75 S PSKDS 1/100

Více

Portoforte 170. Montážní návod

Portoforte 170. Montážní návod Portoforte 170 Montážní návod Stav 03/2012 Montážní návod přístřešku pro - Portoforte 170 Hlavní rozměry: Na vyobrazených nákresech vidíte všechny hlavní rozměry přístřešku. Kromě toho jsou zde nakresleny

Více

HIERO SPRCHOVÝ PANEL SE SPRCHOVOU ZÁSTĚNOU

HIERO SPRCHOVÝ PANEL SE SPRCHOVOU ZÁSTĚNOU MONTÁŽNÍ NÁVOD HIERO SPRCHOVÝ PANEL SE SPRCHOVOU ZÁSTĚNOU TEiKO spol. s r.o. 763 64 Spytihněv č.p. 576, Zlínský kraj tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 http:// www.teiko.cz, e-mail: teiko@teiko.cz

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSDKR 1/90 S NSDKR 1/100 S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSDKR 1/90 S NSDKR 1/100 S 63 64 Spytihněv č.p. 56, okres Zlín tel.:+420 5 110 311, fax:+420 5 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 00 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSDKR 1/90 S NSDKR

Více

Psací stůl Einstein. Ale to jsme již vlastně řekli: sestavení je maximálně jednoduché.

Psací stůl Einstein. Ale to jsme již vlastně řekli: sestavení je maximálně jednoduché. Psací stůl Einstein Opravdu chytrá kombinace: Tvé zcela individuální pracoviště, které Ti dá inspiraci na dobré nápady. Bedny pod lakovanou lepenou dřevěnou deskou nejsou určeny pro uschování těžkých předmětů,

Více

Platnost od 22. 9. 2002

Platnost od 22. 9. 2002 NÁVOD NA MONTÁŽ A INSTALACI KOUPELNOVÝCH SESTAV Platnost od 22. 9. 2002 VAGNERPLAST spol. s r.o., Velké Přítočno 2, 273 51 Unhošť Tel. : 00420 / 312 816 111, fax : 00420 / 312 688 815 Internet :http://www.vagnerplast.cz

Více

Vyvýšené lůžko do dětského pokoje

Vyvýšené lůžko do dětského pokoje Vyvýšené lůžko do dětského pokoje Klasický dětský sen Vyvýšené lůžko do dětského pokoje Ať už vaše dítě sní o rytířském hradu nebo pohádkovém zámku s nápaditým vyvýšeným lůžkem se dětské sny stanou skutečností.

Více

Návod k montáži pro profesionály. NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-83 www.nmc-czech.cz

Návod k montáži pro profesionály. NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-83 www.nmc-czech.cz Návod k montáži pro profesionály NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-83 INDEX Spodní část stavby Výběr materiálu Pokládka spodní konstrukce Pokládka spodní konstrukce

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKKH 2/90 R50, 2/80 R50 PSKRH 2/90, 2/80 (PSKPÚ 1/90)

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKKH 2/90 R50, 2/80 R50 PSKRH 2/90, 2/80 (PSKPÚ 1/90) 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSKKH 2/90 R50,

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ MASÁŽNÍ PANEL HIERO SE SPRCHOVOU

Více

Skříň jako prostředek k rozdělení prostoru

Skříň jako prostředek k rozdělení prostoru Skříň jako prostředek k rozdělení prostoru Hezká z obou stran Skříň jako prostředek k rozdělení prostoru Všechno má sice své dvě strany. Avšak u tohoto kusu nábytku je jedna hezčí než druhá. Tak tedy dejme

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSDKR 1/120 S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSDKR 1/120 S 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM NEW NSDKR 1/120

Více

Pro montáž obkladu z plastových lamel je nutné připravit dostatečně rovný, pevný a únosný podklad.

Pro montáž obkladu z plastových lamel je nutné připravit dostatečně rovný, pevný a únosný podklad. www.renol.cz 1. Základní údaje Instalace plastových palubek není složitá a zvládne ji každý zdatný kutil (nebo se můžete obrátit na autorizované partnery společnosti RENOL CZ). Jednotlivé plastové palubky

Více

Stojanové rozvaděče ECO a TELCO Montážní návod

Stojanové rozvaděče ECO a TELCO Montážní návod Stojanové rozvaděče ECO a TELCO Montážní návod 1. Schéma a pojmenování částí: horní kryt vertikální montážní lišty horizontální montážní úhelníky zámek čelních dveře 2 nosná kolečka rám boční dveře s ručními

Více

Před montáží: Palubky před montáží neskladujte na přímém slunci. Důležité a zásadní informace

Před montáží: Palubky před montáží neskladujte na přímém slunci. Důležité a zásadní informace Před montáží: Důležité a zásadní informace Palubky před montáží neskladujte na přímém slunci Před samotnou montáží proveďte předběžné sestavení a vizuální srovnání vzhledu. Příprava a položení základu:

Více

DŮLEŽITÉ : přečtěte si tato upozornění dříve, než začnete s montáží

DŮLEŽITÉ : přečtěte si tato upozornění dříve, než začnete s montáží DŮLEŽITÉ : přečtěte si tato upozornění dříve, než začnete s montáží Dříve než začnete s montáží, seznamte se se všemi předpisy či normami, které platí pro tuto problematiku. Tento návod je doporučeným

Více

Návod k montáži přístřešku pro kuřáky / autobusové zastávky

Návod k montáži přístřešku pro kuřáky / autobusové zastávky Návod k montáži přístřešku pro kuřáky / autobusové zastávky Přečtěte si před započetím prací Potřebné nástroje lepicí/těsnící materiál svinovací metr imbusový klíč, 5 x 2 mm vrták, 15 mm vrtačka vodováha

Více

BEZOBLOŽKOVÁ POUZDRA PRO POSUVNÉ DVEŘE EASY

BEZOBLOŽKOVÁ POUZDRA PRO POSUVNÉ DVEŘE EASY BEZOBLOŽKOVÁ POUZDRA PRO POSUVNÉ DVEŘE EASY PŘEDMONTÁŽ BEZOBLOŽKOVÉHO POUZDRA EASY obr. 1 Vložte dvě ploché rohové pravoúhlé spojky "Y"do příslušných otvorů vertikálního sloupku pouzdra, vložte spojku

Více

Montážní návod pro obklady stěn

Montážní návod pro obklady stěn Montážní návod pro obklady stěn 1. Základní údaje Instalace plastových palubek není složitá a zvládne ji každý zdatný kutil (nebo se m ůžete obrátit na autorizované partnery společnosti ). Jednotlivé plastové

Více

Robert Bosch GmbH. Ležérní psací stůl

Robert Bosch GmbH. Ležérní psací stůl Ležérní psací stůl Chytrý nábytek Ležérní psací stůl Kdo dnes potřebuje ještě psací stůl s velkými zásuvkami a odkládacími přihrádkami? Ležérnější je psací stůl ve stylu sekretáře. 1 Úvod Velké zásuvky

Více

Návod - Jak zabudovat rohovou vanu - HORNBACH.cz

Návod - Jak zabudovat rohovou vanu - HORNBACH.cz Strana 1 / 5 Návod - Jak zabudovat rohovou vanu - HORNBACH.cz Krok po kroku Zde je místo pro vaše poznámky Jak připravit vanový nosič 1. krok Nad okraj vany je zapotřebí nanést těsnicí nátěr, aby se stříkající

Více

Poznámka: Zkontrolujte přiložené montážní příslušenství (háček pro krycí desku dvířek, šroub)

Poznámka: Zkontrolujte přiložené montážní příslušenství (háček pro krycí desku dvířek, šroub) Poznámky Před montáží myčky si pečlivě přečtěte tento návod. Pokud tak učiníte, lépe poznáte způsoby připojení přívodní a vypouštěcí hadice, napájecího kabelu a zvolíte optimální polohu pro umístění myčky.

Více

Návod - Jak zabudovat střešní okno

Návod - Jak zabudovat střešní okno Strana 1 / 5 Návod - Jak zabudovat střešní okno Krok po kroku Zde je místo pro vaše poznámky 1. krok Příprava montážního otvoru Střešní okno zabudujte nejlépe do výšky 1,85 2,20 m od horní hrany okna k

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD LARIN

MONTÁŽNÍ NÁVOD LARIN MONTÁŽNÍ NÁVOD LARIN Nejprve překontrolujte obsah balení podle materiálového listu! Mějte pochopení pro to, že případnou reklamací se můžeme zabývat pouze tehdy, když díly nebudou smontované! Za pomoci

Více

Elegantní konzola na TV, DVD & Co.

Elegantní konzola na TV, DVD & Co. Elegantní konzola na TV, DVD & Co. Vkusné jeviště Elegantní konzola na TV, DVD & Co. Jednoduchá, plochá, praktická: Tato konzola to má nejen v sobě, ale také na sobě. Perfektní místo pro vaši televizi.

Více

Montážní návod TWIN MINIMAL

Montážní návod TWIN MINIMAL potřebné nářadí k montáži gumové kladivo klíč plochý 8mm imbus šroub aku vrtačka vrták do železa Ø7mm HSS křížový šroubovák momentový klíč vodováha 1 2 Kolejnice má předvrtané otvory pro šrouby /ne provrtané/.

Více

www.aco.cz ACO Self RohoÏky na ãi tûní obuvi systém ACO Self Vario Light systém ACO Self Indoor

www.aco.cz ACO Self RohoÏky na ãi tûní obuvi systém ACO Self Vario Light systém ACO Self Indoor ACO Self www.aco.cz Zhodnocení domu, dvoru a zahrady ACO Self RohoÏky na ãi tûní obuvi systém ACO Self Vario systém ACO Self Vario Light systém ACO Self Indoor pína zûstane venku 2 Systém ACO Self Rohožky

Více

Návod - Jak namontovat závěsné WC - HORNBACH.cz

Návod - Jak namontovat závěsné WC - HORNBACH.cz Strana 1 / 6 Návod - Jak namontovat závěsné WC - HORNBACH.cz Krok po kroku Zde je místo pro vaše poznámky Demontáž stojícího WC 1. krok Nejprve uzavřete rohový ventil na splachovací nádržce a nádržku vypusťte

Více

Vnější obložení montážní pokyny

Vnější obložení montážní pokyny Vnější obložení montážní pokyny Obecně Předpoklady pro funkční a dlouhodobé vnější obložení: použijte obkladové palubky s dostatečnou tloušťkou, doporučovaná tloušťka 19 mm palubky montujte jádrovou stranou

Více

Rádce Střešní plechy

Rádce Střešní plechy Rádce Střešní plechy 1 Okrajový plech bez vodní drážky postranní ukončení šikmých a plochých střech s použitím asfaltových šindelů vzdálenost okapnice/zeď min. 20 mm připevnění těsnícími šrouby A2/A2 Pomocí

Více

masážní box PARADISE 1 návod k instalaci a obsluze Rozměr: 900 900 2100 mm Šířka průchodu: 520 mm Výška sedátka: 440 mm

masážní box PARADISE 1 návod k instalaci a obsluze Rozměr: 900 900 2100 mm Šířka průchodu: 520 mm Výška sedátka: 440 mm masážní box PARADISE 1 návod k instalaci a obsluze Rozměr: 900 900 2100 mm Šířka průchodu: 520 mm Výška sedátka: 440 mm 1 Tabulka dílů: 1 hliníkový sloupek 2 ks 2 hliníkový oblouk 2 ks 3 vanička 1 ks 4

Více

Myčky na nádobí Návod k instalaci CDI 45 Poznámky Před instalací si přečtěte pozorně tuto příručku. Přečtení návodu vám pomůže porozumět, jak zapojit přívody, vypouštěcí hadice a přívodní napájecí kabel

Více

DORMA AGILE 150 MONTÁŽNÍ NÁVOD varianta montáže na zeď

DORMA AGILE 150 MONTÁŽNÍ NÁVOD varianta montáže na zeď DORMA AGILE 150 MONTÁŽNÍ NÁVOD varianta montáže na zeď Nářadí potřebné pro montáž: vrtačka, vrták pro hmoždinky o průměru 8mm imbusový klíč 4 a 3 mm křížový šroubovák střední velikosti normální šroubovák

Více

Návod k instalaci a montáži krbové sestavy Toskana

Návod k instalaci a montáži krbové sestavy Toskana Návod k instalaci a montáži krbové sestavy Toskana Krbová vložka: Komfort II Zkušební protokol: RRF 40 05 862 ze dne 28.8.2006 Vydal: Rhein-Ruhr Feuerstätten Prüfstelle Am Technologiepark 1 45 307 ESSEN

Více

Sauna z masivu ALASKA VIEW

Sauna z masivu ALASKA VIEW Sauna z masivu ALASKA VIEW 208 x 206 x 204 cm NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ česky CS ALASKA-V Verze 01/18 Č. položky 1-040-132 Obsah 1. Příprava montáže 3 1.1. Potřebné nářadí 4 1.2. Údržba a čištění 5 1.3.

Více

Pro přerušení tepelného mostu pod okny a balkonovými dveřmi.

Pro přerušení tepelného mostu pod okny a balkonovými dveřmi. Pro přerušení tepelného mostu pod okny a balkonovými dveřmi. - Dodáváno v kusech délky 1175 mm - Spojování rozšiřovacích profilů do délky na sraz s lepenou spárou - Struktura povrchu neovlivňuje vlastnosti

Více

Návod k instalaci a montáži krbové sestavy Adonis

Návod k instalaci a montáži krbové sestavy Adonis 09102012 Návod k instalaci a montáži krbové sestavy Adonis Krbová vložka: Jonava III Certifikát obestavby: RRF 40 12 3013 ze dne 06. 08. 2012 Vydal: Rhein-Ruhr Feuerstätten Prüfstelle Im Lipperfeld 34

Více

Myčky na nádobí. Návod k montáži MI61010E

Myčky na nádobí. Návod k montáži MI61010E Myčky na nádobí Návod k montáži MI61010E Poznámky Před montáží myčky si pečlivě přečtěte tento návod. Pokud tak učiníte, lépe poznáte způsoby připojení přívodní a vypouštěcí hadice, napájecího kabelu a

Více

Návod k instalaci. Myčka nádobí

Návod k instalaci. Myčka nádobí Návod k instalaci Myčka nádobí 1 1 Poznámky Před instalací si přečtěte pozorně tuto příručku. Přečtení návodu Vám pomůže porozumět, jak zapojit přívody, vypouštěcí hadice a přívodní napájecí kabel a najít

Více

ZOBRAZENÍ SESTAVY A SEZNAM DÍLŮ

ZOBRAZENÍ SESTAVY A SEZNAM DÍLŮ 70 mm 30 mm http://www.silvadec.com / info@silvadec.com tél. :+33(0).97.45.09.00 NÁVOD K INSTALACI KOEXTRUDOVANÝCH OBKLADOVÝCH PRKEN PŘED INSTALACÍ SI POZORNĚ PŘEČTĚTE Před zahájením instalace doporučujeme,

Více

POPIS HODNOTA JEDNOTKA PRÁVNÍ PŘEDPIS 3x Ekopanel E60 rozměry: tloušťka šířka délka. 58 (tolerance +2 mm) 1200,

POPIS HODNOTA JEDNOTKA PRÁVNÍ PŘEDPIS 3x Ekopanel E60 rozměry: tloušťka šířka délka. 58 (tolerance +2 mm) 1200, Popis OBVODOVÁ STĚNA EKO3 - obklad obvodové nosné dřevěné rámové konstrukce Skladba tl. 380 - dřevovláknitá deska tl. 20 - KVH hranoly + tepelná izolace tl. 140 - dřevěný rošt tl. 40 Doporučené použití

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ INOVATIVNÍ OBKLADY STĚN. 1. stránka Návod na montáž Obklady KERRADECO. Verze 2017/01-01 CZ

NÁVOD NA MONTÁŽ INOVATIVNÍ OBKLADY STĚN. 1. stránka Návod na montáž Obklady KERRADECO. Verze 2017/01-01 CZ 1. stránka Návod na montáž Obklady KERRADECO INOVATIVNÍ OBKLADY STĚN NÁVOD NA MONTÁŽ Veškeré zde uvedené údaje, zejména návrhy na použití a zpracování našich výrobků, vycházejí z našich současných zkušeností

Více

Obložený parapet: Zbytky plovoucí podlahy nevyhazujte, můžete je ještě skvěle využít

Obložený parapet: Zbytky plovoucí podlahy nevyhazujte, můžete je ještě skvěle využít Publikováno na Prima Nápady (http://napady.iprima.cz) Domů > Obložený parapet: Zbytky plovoucí podlahy nevyhazujte, můžete je ještě skvěle využít Obložený parapet: Zbytky plovoucí podlahy nevyhazujte,

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD. Zárubně pro posuvné dveře / posuvné dveře. Rejstřík. 1. Všeobecné pokyny. 2. Před zabudováním zkontrolujte

MONTÁŽNÍ NÁVOD. Zárubně pro posuvné dveře / posuvné dveře. Rejstřík. 1. Všeobecné pokyny. 2. Před zabudováním zkontrolujte Zárubně pro posuvné dveře / posuvné dveře Pro jednokřídlé zárubně pro posuvné dveře HSE ve zdi jdoucí (použitelné jako pravé nebo levé) Pro jednokřídlé zárubně pro posuvné dveře před zdí Pro posuvné dveře

Více

[NÁVOD K MONTÁŽI OPLOCENÍ WPC DUOFUSE]

[NÁVOD K MONTÁŽI OPLOCENÍ WPC DUOFUSE] 2015 Stavebniny hrou [NÁVOD K MONTÁŽI OPLOCENÍ WPC DUOFUSE] Zásady před započetím montáže, seznam prvků a nářadí, zásady montáže, vyměření plotu, vlastní stavba Duofuse plotový systém z hladkých desek

Více

Pokyny pro instalaci NMC Czech, s,r.o., Spořická 4949, 43001 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81 84, www.nmc-czech.cz, e mail: info@nmc-czech.

Pokyny pro instalaci NMC Czech, s,r.o., Spořická 4949, 43001 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81 84, www.nmc-czech.cz, e mail: info@nmc-czech. Pokyny pro instalaci strana 1 NOMA STONE stěnové panely (imitace kamenného obložení stěn) Přehled produktů 2 Substrát 2 Zpracování 3 Nástroje a nářadí 5 Finální lak 6 Poznámky 7 strana 2 Přehled produktů

Více

Návod k instalaci a montáži krbové sestavy Avignon

Návod k instalaci a montáži krbové sestavy Avignon Návod k instalaci a montáži krbové sestavy Avignon Krbová vložka: Opus Certifikát: Vydal: Strojírenský zkušební ústav, s. p., notifikovaná osoba 1015 Hudcova 56b, 621 00 Brno, Česká republika Použité normy:

Více

Návod k instalaci a montáži krbové sestavy ELSASS

Návod k instalaci a montáži krbové sestavy ELSASS Návod k instalaci a montáži krbové sestavy ELSASS Krbová vložka: Malvik Certifikát: E 30 00449 09 ze dne 15. 5. 2009 Vydal: Strojírenský zkušební ústav, s. p., notifikovaná osoba 1015 Hudcova 56b, 621

Více

Technický manuál VERZE CZJSO 2-1/1209. www.deceuninck.cz - www.twinson.net

Technický manuál VERZE CZJSO 2-1/1209. www.deceuninck.cz - www.twinson.net Technický manuál VERZE CZJSO 2-1/1209 www.deceuninck.cz - www.twinson.net O-TERRACE+: HLAVNÍ PROFILY O-TERRACE+: PŘÍDAVNÉ PROFILY Balení 9494 SPOJKY Balení 9489 Balení 9495 Balení 9496 2.1 / 2 Základní

Více

Montážní návod dutinkové desky

Montážní návod dutinkové desky Montážní návod dutinkové desky Příprava konstrukce Před pokládkou dutinkových desek doporučujeme připravit nosnou dřevěnou konstrukci. Krokve musí být kvůli montáži široké min. 60 mm (doporučujeme 80 mm).

Více

1. Tyto montážní instrukce mohou být reprodukovány a/nebo distribuovány pouze s písemným a explicitním souhlasem společnosti Sela

1. Tyto montážní instrukce mohou být reprodukovány a/nebo distribuovány pouze s písemným a explicitním souhlasem společnosti Sela Pokyny k sestavení Nová souprava Sela Snare Cajon - cajon se struněním. Nově v této soupravě naleznete vyndavací Sela Snare System strunění, které Vám přináší další zvukové možnosti. Prosíme, použijte

Více

Minikára pro malé závodníky. Vyvrtat, sešroubovat, přidat plyn. Minikára Bez motoru, ale o to větší nadšení: Minikára rozbuší srdce malých závodníků.

Minikára pro malé závodníky. Vyvrtat, sešroubovat, přidat plyn. Minikára Bez motoru, ale o to větší nadšení: Minikára rozbuší srdce malých závodníků. Minikára pro malé závodníky Vyvrtat, sešroubovat, přidat plyn. Minikára Bez motoru, ale o to větší nadšení: Minikára rozbuší srdce malých závodníků. 1 Úvod Je to sice jenom minikára, ale zato je vybavená

Více

Montážní návod. Dekorativní nádrž z polyetylenu Konstrukční řada Atlantis 209 L Verze

Montážní návod. Dekorativní nádrž z polyetylenu Konstrukční řada Atlantis 209 L Verze Montážní návod Dekorativní nádrž z polyetylenu Konstrukční řada Atlantis 209 L Verze 01-2019 Obsah 1. Použití..... 2 2. Základní parametry... 2 3. Montáž.....3 3.1. Montáž filtru.. 3 3.2. Montáž vodního

Více

Návod k instalaci plotové systému - plná plotová pole

Návod k instalaci plotové systému - plná plotová pole Návod k instalaci plotové systému - plná plotová pole Tento nový typ kompozitu WPC je směsí dřeva s HDPE a přídavných látek. Je vyráběn extrudací za vysokého tlaku a teploty. Přestože obsahuje přírodní

Více

Návod k montáži. Křížový deskový výměník tepla KGXD horizontální vestavěný. (velikost , 455, 515, 605 a 685)

Návod k montáži. Křížový deskový výměník tepla KGXD horizontální vestavěný. (velikost , 455, 515, 605 a 685) Návod k montáži Křížový deskový výměník tepla KGXD horizontální vestavěný (velikost 085-430, 455, 515, 605 a 685) Wolf Česká republika s.r.o.. Rybnická 92. 634 00 Brno. tel. +420 547 429 311. info@wolfcr.cz.

Více

Montáţní návod na Nářaďový Panelový Domek TYP NPD 5,6,7 (bez podlahy)

Montáţní návod na Nářaďový Panelový Domek TYP NPD 5,6,7 (bez podlahy) 24.3.2011 DELTA Svratka s.r.o., Partyzánská 411, 592 02 Svratka tel.: +420 566662215, fax: +420 566662554 e-mail: info@deltasvratka.cz, http://www.deltasvratka.cz/ IČ: 150 50 611 DIČ: 351-150 50 611 Společnost

Více

PROFESIONÁLNÍ SPOJOVACÍ MATERIÁL PRO TERASY A JINÉ APLIKACE DO DŘEVA

PROFESIONÁLNÍ SPOJOVACÍ MATERIÁL PRO TERASY A JINÉ APLIKACE DO DŘEVA PROFESIONÁLNÍ SPOJOVACÍ MATERIÁL PRO TERASY A JINÉ APLIKACE DO DŘEVA 2 KKF VRUTY PRO VENKOVNÍ OBKLADY cylindrická nerezová ocel A2 Vruty KKF jsou určeny pro hi-tech spoje, u nichž je kladen důraz na čistotu

Více

Secupoint Varianta A. Bezpečnostní systém pro ploché střechy podle EN 795 MONTÁŽNÍ NÁVOD VARIANTA A

Secupoint Varianta A. Bezpečnostní systém pro ploché střechy podle EN 795 MONTÁŽNÍ NÁVOD VARIANTA A Secupoint Varianta A ŠROUB DO BETONU d=9mm BET / ŽELBET KCE MIN 130 MIN 85 ŠROUB DO BETONU d=9mm BET / ŽELBET KCE střešní konstrukce Dodržujte stavební předpisy Na nebo pro upevnění zátěže Je dovoleno

Více

Modulové schody HAMBURG se zábradlím - montážní návod

Modulové schody HAMBURG se zábradlím - montážní návod Modulové schody HAMBURG se zábradlím - montážní návod Montáž schodů provádějte v pořadí odshora dolů. Každý schod (schodišťový modul) je možné navýšit o 3 cm. Před započetím montáže, vypočtěte výšku schodu

Více

NÁVOD: POSTAVTE ZAHRADNÍ DOMEK ČI TERASU VE SVAHU

NÁVOD: POSTAVTE ZAHRADNÍ DOMEK ČI TERASU VE SVAHU NÁVOD: POSTAVTE ZAHRADNÍ DOMEK ČI TERASU VE SVAHU Máte-li svažitý pozemek, na kterém byste rádi postavili zahradní domek rychle, bez betonu a bez zničené zahrady, máme pro vás řešení! Pomocí zemních vrutů

Více

SKLENÍK KIN SV-2 OBSAH:

SKLENÍK KIN SV-2 OBSAH: SKLENÍK KIN SV-2 OBSAH: 1. ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ VLASTNOSTI................................... 2 2. OBSAH BALENÍ................................................... 2 3. MONTÁŽ SKLENÍKU..................................................

Více

Slide Line 66. Perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regály

Slide Line 66. Perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regály Perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regály Jednosměrná ulice je kování pro posuvné dveře s jednou dráhou perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regálové systémy. Hliníkové, dřevěné nebo skleněné

Více

Sklepní plastová okna

Sklepní plastová okna hold: pozdržet a zadržovat Sklepní plastová okna 114 Sklepní plastová okna ACO Markant Typizované rozměry Sklopná okna 118 Atypické mezirozměry Sklopná okna a příslušenství 11 Sklepní okna Online informace

Více

česky 2009 Montážní instrukce pro SolarVenti modely : SV2 / SV3 / SV7 / SV14 montáž na zeď

česky 2009 Montážní instrukce pro SolarVenti modely : SV2 / SV3 / SV7 / SV14 montáž na zeď česky 2009 Montážní instrukce pro SolarVenti modely : SV2 / SV3 / SV7 / SV14 montáž na zeď 90 Minimálně 60 1 3 Před montáží: Najděte nejvýhodnější umístění, co nejvíce na jih.dejte pozor na: stín ze stromů,

Více

Montážní návod DORMA AGILE 150 DORMOTION Montáž na stěnu

Montážní návod DORMA AGILE 150 DORMOTION Montáž na stěnu Montážní návod DORMA AGILE 150 DORMOTION Montáž na stěnu Obsah: S. 2-3........... Důležité informace S. 3........... Potřebné nářadí S. 4........... Příprava skla DORMOTION L S. 4........... Rozsah dodávky

Více

TECHNICKÉ LISTY VÝKRESY OBSAH KAPITOLY SCHODIŠŤOVÉ STUPNĚ EUROPANEL

TECHNICKÉ LISTY VÝKRESY OBSAH KAPITOLY SCHODIŠŤOVÉ STUPNĚ EUROPANEL VÝKRESY ČÍSLO NÁZEV H.1 SCHÉMA KONSTRUKCE SCHODIŠTĚ H.2 KONSTRUKCE STUPNĚ H.3 ÚPRAVA VÝŠKY STUPNĚ H.4 MONTÁŽ JEDNOTLIVÝCH STUPŇŮ H.5 MONTÁŽ JEDNOTLIVÝCH STUPŇŮ (DETAIL) H.6 SCHODIŠTĚ PŘÍMÉ H.7 SCHODIŠTĚ

Více

TECHNICKÝ MANUÁL. Pracovní materiály NÁVOD NA MONTÁŽ VARNÉ DESKY U PRACOVNÍCH DESEK EUROLIGHT

TECHNICKÝ MANUÁL. Pracovní materiály NÁVOD NA MONTÁŽ VARNÉ DESKY U PRACOVNÍCH DESEK EUROLIGHT TECHNICKÝ MANUÁL NÁVOD NA MONTÁŽ VARNÉ DESKY U PRACOVNÍCH DESEK EUROLIGHT Výřezy pro každý druh varných desek nerez, sklokeramika je nezbytné vždy provést podle výrobcem spoludodávaných návodů a montážních

Více

Pánský salón. Má salón, čas a nikdo ho nezastaví. Originál

Pánský salón. Má salón, čas a nikdo ho nezastaví. Originál Zkonstruování rybářské oázy Pánský salón Má salón, čas a nikdo ho nezastaví. Originál. zdvedací technika. podstavec. vybavení. základní těleso. Základní těleso Přiřízněte si dřevěné hranoly na potřebné

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD PLASTOVÉ PALUBKY BOPAL CZ

MONTÁŽNÍ NÁVOD PLASTOVÉ PALUBKY BOPAL CZ MONTÁŽNÍ NÁVOD PLASTOVÉ PALUBKY BOPAL CZ 1. Popis Skladebný systém PVC obkladů umožňující obložení vnitřních a venkovních stěn a stropů. Při použití pomocné izolace takto vzniká kompletní zateplovací systém.

Více

Osvětlení zahrady a rybníčku

Osvětlení zahrady a rybníčku Osvětlení zahrady a rybníčku Osvětlení rybníčku a zahrady s High Power-LED Použitelné pod vodou i nad vodou. ideální pro podvodní osvětlení rybníčku, a stejně tak i pro osvětlení zahrady. velice dlouhá

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ. prostavbu.cz. ww.prostavbu. profesionální špaletový systém pro obložení ostění oken a dveří. prostavbu.cz. www.prostavbu. www.

NÁVOD NA MONTÁŽ. prostavbu.cz. ww.prostavbu. profesionální špaletový systém pro obložení ostění oken a dveří. prostavbu.cz. www.prostavbu. www. profesionální špaletový systém pro obložení ostění oken a dveří NÁVOD NA MONTÁŽ www. ww.prostavbu 1 S t r á n k a Špaletový systém vinycom pro obložení ostění oken a dveří je vhodný nejen k fasádním systémům

Více

Návod k instalaci a montáži krbové sestavy GENF

Návod k instalaci a montáži krbové sestavy GENF Návod k instalaci a montáži krbové sestavy GENF 06 018 00 41 14 10 01042011CZ Krbová vložka: Jonava Certifikát: E 30 00449 09 ze dne 15. 5. 2009 Vydal: Strojírenský zkušební ústav, s. p., notifikovaná

Více

Sklepní plastová okna

Sklepní plastová okna hold: pozdržet a zadržovat Sklepní plastová okna 90 Sklepní plastová okna ACO Markant Typizované rozměry Sklopná okna 94 Atypické mezirozměry Sklopná okna a příslušenství 95 Sklepní okna Online informace

Více

Produktový list. Skleněný panel, černý, bezrámový. úsporné topení pro vaše bydlení

Produktový list. Skleněný panel, černý, bezrámový. úsporné topení pro vaše bydlení Skleněný panel, černý, bezrámový Heatwell 600B 600 W 60 x 90 x 2,5 cm Sklo, černé, bezrámové Heatwell 800B 800 W 60 x 120 x 2,5 cm Sklo, černé, bezrámové Certifikace CE, RW-TÜV a GS Německo 5x integrovaný

Více

Sklepní plastová okna

Sklepní plastová okna hold: pozdržet a zadržovat Sklepní plastová okna 2 Sklepní plastová okna ACO Markant Typizované rozměry Sklopná okna 6 Atypické mezirozměry Sklopná okna a příslušenství 7 Sklepní okna Online informace

Více

Sklepní plastová okna

Sklepní plastová okna hold: pozdržet a zadržovat Sklepní plastová okna Sklepní plastová okna ACO Markant Typizované rozměry Sklopná okna 92 Atypické mezirozměry Sklopná okna a příslušenství 93 Sklepní okna Online informace

Více

NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ. PALIS GYM Captain

NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ. PALIS GYM Captain PALIS GYM Captain Věž s podestou ve výšce 125 cm, 2x věž s podestou ve výšce 140cm s lezecí stěnou skluzavkou a střechou na jedné vyšší věži, se žebříkem na druhé vyšší věži, houpačkový modul Obr. 1 Vyobrazení

Více

NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ. PALIS GYM Driver

NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ. PALIS GYM Driver PALIS GYM Driver Věž s podestou ve výšce 100 a 125 cm, s lezecí stěnou a skluzavkou na vyšší věži, se žebříkem a střechou na nižší věži, Houpačkový modul Obr. 1 Vyobrazení Vašeho hřiště Obr. 2 Dopadová

Více

obr. 4 obr. 5 obr. 6. obr. 7 obr. 8 obr. 9

obr. 4 obr. 5 obr. 6. obr. 7 obr. 8 obr. 9 24.3.2011 DELTA Svratka s.r.o., Partyzánská 411, 592 02 Svratka tel: +420 566662215, fax: +420 566662554 e-mail: info@deltasvratka.cz, http://www.deltasvratka.cz/ IČ: 150 50 611 DIČ: 351-150 50 611 Společnost

Více

ARSTYL WALL PANELS. Montážní návod

ARSTYL WALL PANELS. Montážní návod ARSTYL WALL PANELS Montážní návod 2-3 ARSTYL WALL PANELS 4-5 MONTÁŽNÍ NÁVOD POTŘEBNÝ MATERIÁL Brusný papír zrnitost 150 nebo jemnější Smetáček / houba Vodováha Metr a tužka Příchytky s hřebíčky nebo hřebíčky,

Více

DELTA Svratka s.r.o., Partyzánská 411, 592 02 Svratka tel: +420 566662215, fax: +420 566662554 IČ: 150 50 611 DIČ: 351-150 50 611 Obchodní oddělení:

DELTA Svratka s.r.o., Partyzánská 411, 592 02 Svratka tel: +420 566662215, fax: +420 566662554 IČ: 150 50 611 DIČ: 351-150 50 611 Obchodní oddělení: DELTA Svratka s.r.o., Partyzánská 411, 592 02 Svratka tel: +420 566662215, fax: +420 566662554 e-mail: info@deltasvratka.cz, http://www.deltasvratka.cz/ IČ: 150 50 611 DIČ: 351-150 50 611 Společnost je

Více

Ultraheat. Návod k montážní

Ultraheat. Návod k montážní Ultraheat Návod k montážní Ultraheat A B C D E Trumatic S 5002 Trumatic S 3002 Truma S 55 T F G 19 Ø 55 mm 21 19 20 22 18 24 24 23 2 Účel použití Přídavné topení Truma Ultraheat bylo zkonstruováno v provedeních

Více

NÁVOD K OBSLUZE ZAHRADNÍHO SKLENÍKU D030996

NÁVOD K OBSLUZE ZAHRADNÍHO SKLENÍKU D030996 NÁVOD K OBSLUZE ZAHRADNÍHO SKLENÍKU D030996 VŠEOBECNÁ UPOZORNĚNÍ: - před montáží skleníku si pečlivě přečtete tento návod - ujistěte se, že součástí balení jsou všechny díly, uvedené v tomto návodu - roztřiďte

Více

Montážní návod. Gardentec Standard

Montážní návod. Gardentec Standard Montážní návod Gardentec Standard Přejeme Vám bohatou úrodu! Instrukce k montáži Vážení zákazníci! Děkujeme Vám za nákup tohoto skleníku. Jeho konstrukce je z profilů širokých 78 mm z galvanizované oceli,

Více

Obr. 1. H O R A s. r. o., T r ž n í / 2, T á b o r Stránka 1

Obr. 1. H O R A s. r. o., T r ž n í / 2, T á b o r Stránka 1 Před pokládkou prken doporučujeme zkontrolovat jejich vlhkost. Zabráníte tím možné následné deformaci konstrukce vlivem změn teploty a vlhkosti. Vlhkost můžete změřit pomocí elektronického vlhkoměru. Při

Více

Montáž garnýže a dveří

Montáž garnýže a dveří Montáž garnýže a dveří ZAJIŠTĚNÍ PODMÍNEK PRO MONTÁŽ Před zahájením montážních prací zajistěte stavební připravenost místa montáže (teplota, vlhkost a další) dle podmínek stanovených v PLÁNU ZAJIŠTĚNÍ

Více

NÁVOD K MONTÁŽI SYSTÉM Q S VERTIQ C

NÁVOD K MONTÁŽI SYSTÉM Q S VERTIQ C NÁVOD K MONTÁŽI SYSTÉM Q S VERTIQ C Návod k montáži - Systém Q s VertiQ C Poznámka! Před započetím montáže si důkladně pročtěte tento návod k montáži. Poznámka! Zajistěte, aby stěny byly hladké a rovné.

Více

DOPORUČENÍ PRO MONTÁŽ-palubky :

DOPORUČENÍ PRO MONTÁŽ-palubky : Vertikální instalace obkladu na stěny (lamely svisle) : DOPORUČENÍ PRO MONTÁŽ-palubky : 1. Ke stěně přišroubujte vodorovně dřevěné latě (rozměru cca. 30 x 25 mm) nebo latě z PVC (P9050, o rozměru 32 x

Více

AZ FLEX, a.s. - 1 / 6-21.06.2016. Technické izolace,tepelné izolace, Suchá výstavba. Katalog produktů. Instalační návody

AZ FLEX, a.s. - 1 / 6-21.06.2016. Technické izolace,tepelné izolace, Suchá výstavba. Katalog produktů. Instalační návody AZ FLEX, a.s. - 1 / 6-21.06.2016 Technické izolace,tepelné izolace, Suchá výstavba Katalog produktů Instalační návody AZ FLEX, a.s. - 1 / 6-21.06.2016 AZ FLEX, a.s. - / 6-21.06.2016 AZ FLEX, a.s.... 1

Více

Vrstvená polička. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Pro pokročilé. Doba stavby Celková doba výroby: cca 12 hodin

Vrstvená polička. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Pro pokročilé. Doba stavby Celková doba výroby: cca 12 hodin OBI návod na vlastní výrobu 1 Vrstvená polička Stupeň obtížnosti: Pro pokročilé Obsah Úvod/Tipy a triky str. 2 Seznam materiálů str. 3 Seznam nářadí str. 4 Montážní návod str. 5 6 Stavební plány str. 7

Více