Usnesení. přijatá na 24. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Usnesení. přijatá na 24. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 29.6.2015 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku"

Transkript

1 Město Jeseník Usnesení přijatá na 24. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 754. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 168/ /2015, dle upravené důvodové zprávy Rada města souhlasí s uzavřením smlouvy o poskytnutí dotace z OPVK na projekt Zvyšování jazykové gramotnosti na ZŠ Jeseník, dle důvodové zprávy Rada města dává předchozí souhlas k přijetí daru příspěvkové organizaci Knihovna Vincence Priessnitze v Jeseníku, dle důvodové zprávy Rada města dává předchozí souhlas k přijetí daru příspěvkové organizaci Středisko volného času DUHA Jeseník, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje použití prostředků fondu investic a rezervního fondu příspěvkové organizaci Mateřská škola Jeseník, Křížkovského 1217, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje použití prostředků fondu investic příspěvkové organizaci Středisko volného času DUHA Jeseník, dle důvodové zprávy Rada města ukládá příspěvkové organizaci Městská kulturní zařízení Jeseník zajistit provoz Česko-polského informačního centra od , dle důvodové zprávy.

2 Rada města ukládá finančnímu odboru zařadit do změny rozpočtu navýšení finančních prostředků na provoz Česko-polského informačního centra, dle důvodové zprávy Rada města bere na vědomí zájem ZŠ a MŠ v území SO ORP Jeseník o zapojení do plánovaného projektu Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání v rámci OP VVV a ukládá oddělení školství připravit žádost, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje odměny ředitelům školských a kulturních příspěvkových organizací, dle upravené důvodové zprávy Rada města schvaluje zahájení zjednodušeného podlimitního řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, na podlimitní veřejnou zakázku na dodávku s názvem "Úprava zahrady v přírodním stylu - MŠ Jeseník", schvaluje okruh zájemců k zaslání výzvy k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace a schvaluje členy hodnotící komise a jejich náhradníky, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje poskytnutí finanční dotace z rozpočtu města na individuální žádost D. Z. ve výši ,- Kč, Vlastivědnému muzeu Jesenicka ve výši 5.000,- Kč a Maltézské pomoci, o.p.s., Praha ve výši ,- Kč, dle upravené důvodové zprávy Rada města neschvaluje poskytnutí finanční dotace z rozpočtu města na individuální žádost v částce uvedené v upravené důvodové zprávě tomuto žadateli: Parrnas - Jeseníky o.s., Jeseník.

3 Rada města Jeseníku, které je jediným akcionářem společnosti Technické služby Jeseník a.s., se sídlem O. Březiny 168, Jeseník, IČ: , při výkonu působnosti nejvyššího orgánu - valné hromady společnosti - ve smyslu ustanovení 12 zákona č. 90/2012 Sb., zákon o obchodních korporacích, v platném znění, rozhodla dle důvodové zprávy, takto: - schvaluje účetní závěrku za rok 2014;. - schvaluje účetní výsledek hospodaření za rok zisk ve výši ,25 Kč; - schvaluje rozdělení účetního zisku ve výši ,25 Kč následovně: - sociální fond ,00 Kč - nerozdělený zisk minulých let ,25 Kč; - schvaluje auditorskou zprávu o ověření účetní závěrky a ověření výroční zprávy sestavené ke dni ; - schvaluje výroční zprávu za rok 2014, - pověřuje představenstvo společnosti, aby zajistili uložení výroční zprávy do sbírky listin Rada města schvaluje uzavření dohody o ukončení smlouvy č. 16/2011 o výpůjčce vývěsní skřínky A2 za pasáží na ul. Průchodní v Jeseníku ke dni s Českým rybářským svazem Jeseník, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje zveřejnění záměru města pronajmout vývěsní skřínku A2 za pasáží na ul. Průchodní v Jeseníku na dobu neurčitou, obálkovou metodou, za vyvolávací cenu nájemného 500 Kč/rok, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje zveřejnění záměru města pronajmout byt č. 3 o velikosti 3+1 (velikost cca 94 m 2, 3. NP) na ulici U Kasáren č. p. 1268/9 v Jeseníku za těchto podmínek a dle důvodové zprávy: a) čisté nájemné ve výši 50 Kč/m 2 /měsíc, b) žadatel nesmí být dlužníkem města Jeseník a městem zřízené organizace Správy majetku města Jeseník, c) složení jistiny ve výši trojnásobku nájemného včetně záloh na služby dle počtu osob (maximálně šestinásobek nájemného), d) uzavření smlouvy o nájmu bytu na dobu 1 rok, možnost prodloužení, e) přednost mají zájemci o byt z evidence žadatelů, f) vyhlašovatel si vyhrazuje možnost nevybrat žádného zájemce, případně zrušit záměr pronájmu bytu.

4 Rada města schvaluje zveřejnění záměru města pronajmout byt č. 3 o velikosti 2+1 (velikost cca 66 m 2, 2. NP) na ulici Šumperská č. p. 51 v Jeseníku za těchto podmínek: a) čisté nájemné ve výši 50 Kč/m 2 /měsíc, b) žadatel nesmí být dlužníkem města Jeseník a městem zřízené organizace Správy majetku města Jeseník, c) složení jistiny ve výši trojnásobku nájemného včetně záloh na služby dle počtu osob (maximálně šestinásobek nájemného), d) uzavření smlouvy o nájmu bytu na dobu 1 rok, možnost prodloužení, e) přednost mají zájemci o byt z evidence žadatelů, f) vyhlašovatel si vyhrazuje možnost nevybrat žádného zájemce, případně zrušit záměr pronájmu bytu Rada města schvaluje zveřejnění záměru města pronajmout byt č. 5 o velikosti 2+kk (velikost cca 81 m 2, 3. NP) na ulici Šumperská č. p. 51 v Jeseníku za těchto podmínek: a) čisté nájemné ve výši 50 Kč/m 2 /měsíc, b) žadatel nesmí být dlužníkem města Jeseník a městem zřízené organizace Správy majetku města Jeseník, c) složení jistiny ve výši trojnásobku nájemného včetně záloh na služby dle počtu osob (maximálně šestinásobek nájemného), d) uzavření smlouvy o nájmu bytu na dobu 1 rok, možnost prodloužení, e) přednost mají zájemci o byt z evidence žadatelů, f) vyhlašovatel si vyhrazuje možnost nevybrat žádného zájemce, případně zrušit záměr pronájmu bytu Rada města schvaluje uzavření dohody o splácení dluhu s panem M. O., dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření smlouvy o nájmu bytu č. 2 o velikosti 3+1 (cca 106 m 2 ) v nemovitosti č. p. 62 na ul. Slunná v Jeseníku s panem M. O., na dobu určitou do , bez jistiny, s nájemným ve výši 50 Kč/m 2 /měsíc, s podmínkou předchozího uzavření dohody o splácení dluhu, v souladu s čl. 6 bod 6.4. Pravidel pro výběr nájemců městských bytů v Jeseníku, termín k uzavření nájemní smlouvy do , dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene č. 10/2015 pro stavbu Jeseník - Rejvízský most - Přeložka STL plynovodu ve prospěch RWE GasNet, s.r.o., se sídlem Ústí nad Labem, Klíšská 940, PSČ , IČ: , na služebném pozemku parc. č. 679 v k.ú. Bukovice u Jeseníka, dle důvodové zprávy.

5 Rada města schvaluje uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene č. 11/2015 pro stavbu Jeseník, Nádražní, SŽDC-přeložka VNk ve prospěch ČEZ Distribuce, a. s. se sídlem v Děčíně 4, Teplická 874/8, PSČ , IČ: , na služebném pozemku parc. č. 2486, v k.ú. Jeseník, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene č. 12/2015 pro stavbu Přípojka vody, p.č.1401, k.ú. Bukovice u Jeseníka na parcele č v k.ú. Bukovice u Jeseníka, budoucí oprávněný z věcného břemene je K. P., bytem: Lipovská 211/71, Jeseník, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene č. 13/2015 Jeseník - Rejvízský most - přeložky vodovodu a kanalizace ve prospěch VAK - Vodovody a kanalizace Jesenicka, a.s. se sídlem v Jeseníku, Tyršova 248, PSČ , IČ: na služebných pozemcích - parc.č. 260, 679, 781 a 1524/7, všechny v k.ú. Bukovice u Jeseníka, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene č. 2/2015 pro uložení a provozování stavby Bukovice - K Vodě, p.č. 536/1, Beránek, NNk" a s tím spojené omezení povinného, spočívající v povinnosti trpět a umožnit oprávněnému a jím písemně pověřeným osobám na nezbytně nutnou dobu přístup a příjezd, za účelem zajišťování provozu a údržby stavby Bukovice - K Vodě, p.č. 536/1, Beránek, NNk" včetně případné rekonstrukce a odstranění stavby Bukovice - K Vodě, p.č. 536/1, Beránek, NNk", ve prospěch ČEZ Distribuce, a.s. se sídlem: Teplická 874/8, Děčín 4, zápis v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka 2145, IČ: jako oprávněného z věcného břemene ke služebnému pozemku č. 532 v k.ú. Bukovice u Jeseníka, dle důvodové zprávy Rada města bere na vědomí zápis č. 3 ze zasedání dopravní komise konané dne , dle důvodové zprávy Rada města ukládá odboru stavebního úřadu, majetku a investic, oddělení majetku řešit vylepšení dopravní situace na křižovatce Fučíkova x Dukelská (dolní) doplněním vodorovného dopravního značení v místě napojení vedlejší komunikace, dle důvodové zprávy Rada města ukládá odboru stavebního úřadu, majetku a investic zpracování studie tzv. severního obchvatu v souvislosti s územním plánem města Jeseník a jeho souladem s aktuálními potřebami města Jeseník a řešením problematiky využití areálu AUTO-BPK spol. s r.o., dle důvodové zprávy.

6 Rada města ukládá odboru stavebního úřadu, majetku a investic, oddělení majetku učinit kroky k zajištění odstranění pevné překážky (2 vzrostlé stromy) v prostorách parkoviště ul. Lipovská, dle důvodové zprávy Rada města ukládá odboru stavebního úřadu, majetku a investic, oddělení majetku zajistit dobudování provizorní komunikace spojující parkoviště u MÚ na ul. Tovární a parkoviště Slovan-Alkron do podoby zpevněné komunikace k dalšímu využití, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření Smlouvy o připojení k STL plynovodu s výší připojovacího poplatku Kč bez DPH, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o dílo č. MJ-SML/0291/2014 ze dne na stavbu "Fyzická revitalizace a zklidnění ulic Komenského a Školní v Jeseníku" se zhotovitelem společností JR STaKR s.r.o., IČO: , se sídlem na adrese Bruntál, tř. Osvobození 774/4, PSČ , jehož předmětem je aktualizace seznamu subdodavatelů, dle důvodové zprávy 787. Rada města bere na vědomí informace o situaci na stavbě Zvýšení retenční schopnosti krajiny - Za Podjezdem, Jeseník, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o dílo Zvýšení retenční schopnosti krajiny - Za Podjezdem, Jeseník, se zhotovitelem EKOSTAVBY HZ a.s., Za Podjezdem 437/2, Jeseník , dle výše uvedené důvodové zprávy Rada města neschvaluje nákup software na hlášení závad Marushka Photo od společnosti GEOVAP, spol. s r.o., dle důvodové zprávy Rada města bere na vědomí informace ředitele příspěvkové organizace Správa majetku města Jeseník, včetně zpracované aktualizace požárně bezpečnostního řešení administrativní budovy IPOS, dle doplněné důvodové zprávy Rada města ukládá provedení požárně bezpečnostního řešení budovy IPOS v rozsahu nutných opatření (varianta č. 1), dle doplněné důvodové zprávy.

7 Rada města ukládá oddělení investic a rozvoje zajistit vyřešení požární ochrany budovy IPOS v sekcích D1a, D1b, D1c, dle doplněné důvodové zprávy Rada města schvaluje úhrady za ubytování v Penzionu pro seniory Jeseník pro službu domov pro seniory s účinností od , dle důvodové zprávy Rada města schvaluje vítězného uchazeče zakázky malého rozsahu s názvem Zajištění vzdělávání pro pěstouny a poručníky, kteří mají uzavřenou dohodu o výkonu pěstounské péče s MěÚ Jeseník společnost Vzdělávací centrum a Dluhová poradna s.r.o., Hlávkova 447/5, Ostrava, IČ: , a současně schvaluje uzavření rámcové smlouvy s tímto vítězným uchazečem, dle důvodové zprávy Rada města schvaluje uzavření veřejnoprávní smlouvy č. MJ-SML/0148/2015 mezi městem Jeseník a obcí Uhelná, o zajišťování výkonu přenesené působnosti na úseku přestupkové agendy, dle důvodové zprávy Rada města revokuje své usnesení č. 703 z 20. zasedání Rady města Jeseník ze dne , kterým schválila uzavření smlouvy o poskytování poradenských a konzultačních služeb s Ing. Michalem Blaškem, Ph.D., kdy předmětem smlouvy bylo uskutečnění odborného poradenství a poskytování konzultací v oblasti implementace strategických záměrů města Jeseníku v souladu se Strategickým plánem rozvoje města Jeseníku Rada města schvaluje vypovězení Smlouvy o poskytování služeb uzavřené mezi městem Jeseník a panem Marcelem Šosem ze dne , dle bodu č. 2, čl. VI. této smlouvy, dle důvodové zprávy Rada města zřizuje s účinností od útvar tajemníka MěÚ Jeseník, dle bodu A) důvodové zprávy Rada města s účinností od jmenuje Ing. Karla Buchtu do funkce vedoucího Finančního odboru na dobu neurčitou, dle bodu B) důvodové zprávy Rada města stanovuje k celkový počet zaměstnanců města zařazených do Městského úřadu, který činí 122, dle bodu C) důvodové zprávy.

8 Rada města uděluje výjimku ze zákazu konzumace alkoholických nápojů na veřejném prostranství Masarykova náměstí při konání společenské akce 25 let firmy Fenix pořádané MKZ Jeseník dne od do hodin, dle 3 odst. 3 Obecně závazné vyhlášky města Jeseníku č. 1/2008 a dle důvodové zprávy. Ing. Adam Kalous, v. r. Mgr. Bc. Zdeňka Blišťanová, v. r. starosta města 1. místostarostka

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 26.6.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 3975. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 158/2018-166/2018, dle upravené

Více

Usnesení. přijatá na 39. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 13.11.2015 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 39. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 13.11.2015 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 39. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 13.11.2015 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 1177. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 318/2015-330/2015, dle upravené

Více

Usnesení. přijatá na 34. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 34. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 34. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 2.10.2015 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 1037. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 277/2015-282/2015, 1038. Rada

Více

Usnesení. přijatá na 22. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 22. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 22. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 12.6.2015 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 714. Rada města schvaluje uzavření Dodatku č. 2 k mandátní smlouvě ze dne 27.11.2012

Více

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 19.11.2018 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 15. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 263/2018-273/2018, dle důvodové

Více

Usnesení. přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 28.4.2014 v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku 4165. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 101/2014-109/2014, dle upravené

Více

Usnesení. přijatá na 6. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 6. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 6. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 14.1.2019 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 172. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 1/2019-16/2019. 173. Rada města

Více

Usnesení. přijatá na 145. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 145. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 145. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 27.08.2018 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 4097. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 188/2018-194/2018, dle 4098.

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

Usnesení. přijatá na 150. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 150. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 150. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 1.10.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4199. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 229/2018-235/2018, dle upravené

Více

Usnesení. přijatá na 81. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 17.12.2012 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 81. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 17.12.2012 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 81. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 17.12.2012 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 2561. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 416-434/2012, dle důvodové

Více

Usnesení. přijatá na 6. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.11.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 6. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.11.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 6. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.11.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli 347. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

Usnesení. přijatá na 14. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v budově jesenické kaple

Usnesení. přijatá na 14. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v budově jesenické kaple Město Jeseník Usnesení přijatá na 14. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 7.6.2012 v 15:00 hodin v budově jesenické kaple 556. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o zadávacích řízeních

Více

Usnesení. přijatá na 142. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 142. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 142. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 27.7.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4039. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 171/2018-180/2018, 4040. Rada

Více

Usnesení. přijatá na 135. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 135. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 135. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 8.6.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 3901. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 137/2018-140/2018, dle důvodové

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 16. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 20.4.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 766. Zastupitelstvo města bere

Více

přijatá na 80. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 5.12.2012 v 11:00 hodin na radnici v Jeseníku

přijatá na 80. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 5.12.2012 v 11:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 80. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 5.12.2012 v 11:00 hodin na radnici v Jeseníku 2528. Rada města schvaluje uzavření Smlouvy o umístění a provozování kontejnerů

Více

Usnesení. přijatá na 10. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 10. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 10. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 23.6.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 547. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

Usnesení. přijatá na 31. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 31. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 31. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 24.4.2014 v 15:00 hodin v jesenické kapli 1301. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách. Město Jeseník Usnesení přijatá na 3. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 25.4.2019 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 113. Zastupitelstvo města bere na

Více

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ město Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III R19/86 Program jednání PŘIJATÁ USNESENÍ z 3. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 5. 2. 2019 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Usnesení. přijatá na 7. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 7. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 7. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 17.12.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli 410. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

U S N E S E N Í. z 17. schůze Rady města Chotěboř, konané dne

U S N E S E N Í. z 17. schůze Rady města Chotěboř, konané dne U S N E S E N Í z 17. schůze Rady města Chotěboř, konané dne 5.9.2018 455/17/RM/2018 Výjimka alkohol - burčák I. Rada města uděluje výjimku ze zákazu konzumace alkoholických nápojů na ploše vymezené Náměstím

Více

Usnesení. přijatá na 12. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 12. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 12. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 15.9.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 599. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

V ý t a h U s n e s e n í

V ý t a h U s n e s e n í V ý t a h U s n e s e n í z 43. schůze Rady města Hlučína, konané dne 20. června 2016 43/1a) Rada města Hlučína vzala na vědomí zprávu o činnosti Komise pro regeneraci městské památkové zóny za období

Více

Usnesení 12. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 12. schůze Rady města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 427/12 Usnesení 12. schůze Rady města Šternberka ze dne 29. 04. 2019 program schůze Rady města Šternberka dne 29.04.2019

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách. Město Jeseník Usnesení přijatá na 4. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 20.6.2019 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 150. Zastupitelstvo města bere na

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 19. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 2.11.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 905. Zastupitelstvo města bere

Více

Usnesení. přijatá na 14. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 14. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 14. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 15.12.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 694. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o činnosti Vak - Vodovody

Více

Usnesení 5. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 5. schůze Rady města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 93/5 Usnesení 5. schůze Rady města Šternberka ze dne 17. 12. 2018 program schůze Rady města Šternberka dne 17.12.2018 Číslo:

Více

Usnesení. přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli 1097. Zastupitelstvo města schvaluje další postup ve věci investičního

Více

přijatá na 18. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník

přijatá na 18. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník Město Jeseník Usnesení přijatá na 18. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 21.9.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 858. Zastupitelstvo města bere

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o činnosti Technických služeb Jeseník a.s., dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o činnosti Technických služeb Jeseník a.s., dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 17. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 22.6.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 792. Zastupitelstvo města bere

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013. U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. března 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

Usnesení. 29. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách.

Usnesení. 29. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách. Město Jeseník Usnesení přijatá na 1. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 13.12.2018 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 29. Zastupitelstvo města bere na

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 2128/09-14 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 2128/09-14 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne U S N E S E N Í z 97. schůze Rady města Kojetína, konané dne 3. září 2014, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení rady města (tisk

Více

Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne 19.11.2012 Číslo 1481 Zodpovídá: OKS Termín: 19.11.2012 program schůze dne 19.11.2012 Číslo 1482 Zodpovídá: FO Termín: 30.11.2012 b e r e n a v ě d o m

Více

Usnesení. přijatá na 4. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 4. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 4. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 18.6.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli 197. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

Město Jeseník. Usnesení

Město Jeseník. Usnesení Město Jeseník Usnesení přijatá na 24. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 25.7.2013 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. K.Čapka 1147 v Jeseníku 1072. Zastupitelstvo města

Více

Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne 7.7.2014 Číslo 2729 Zodpovídá: OdPVV Termín: 7.7.2014 program schůze dne 07.07.2014 Číslo 2730 Zodpovídá: OŠK Termín: 11.7.2014 s o u h l a s í s udělením

Více

Usnesení 56. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 56. schůze Rady města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 2036/56 Usnesení 56. schůze Rady města Šternberka ze dne 07. 08. 2017 navrhuje program schůze Rady města Šternberka dne 07.08.2017

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 20. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 14.12.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 942. Zastupitelstvo města bere

Více

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 28.4.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 514. Zastupitelstvo města pověřuje člena zastupitelstva Ing. Libora Halase

Více

Zastupitelstvo města Světlá nad Sázavou. Usnesení z 3. zasedání

Zastupitelstvo města Světlá nad Sázavou. Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstvo města Světlá nad Sázavou Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou konané dne 30. 1. 2019 Z/1/2019-3. Zastupitelstvo města Světlá nad Sázavou Soustava CZT ve Světlé

Více

Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne 09.03.2015 Číslo: 160/7 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 09.03.2015 Číslo: 161/7 Zodpovídá: OdPVV Termín: 31.03.2015 zápis z jednání

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

IP /003, UL-V.

IP /003, UL-V. U S N E S E N Í 13. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 08. 07. 2019 od 15:00 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: pan Karel Jungbauer, Ing. Hana Šlechtová, pan Ivan Mottl, pan Ladislav

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 7 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 7 ze dne č. 102 Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 7 ze dne 12.03.2018 a) Rada města schvaluje Inventarizační zprávu za rok 2017 o výsledcích inventarizace majetku k 31.12.2017, (příloha

Více

MĚSTO FULNEK. Usnesení. ze 118. schůze Rady města Fulnek konané dne čís. 2260/118/ /118/18

MĚSTO FULNEK. Usnesení. ze 118. schůze Rady města Fulnek konané dne čís. 2260/118/ /118/18 MĚSTO FULNEK Usnesení ze 118. schůze Rady města Fulnek konané dne 27.09.2018 čís. 2260/118/18-2274/118/18 Upravená verze pro zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti zveřejňování osobních údajů podle

Více

starostovi předložit žádost o poskytnutí dotace na zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hrabová.

starostovi předložit žádost o poskytnutí dotace na zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hrabová. z jednání Rady městského obvodu Hrabová, konaného dne 19. 6. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------- 70/1547.) Rada městského

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 24. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 21.6.2018 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 1075. Zastupitelstvo města bere

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. schůze Rady města Hostinné, konané dne 05.02.2019 112/7/RM/2019 Schválení programu 7. schůze RM program 7. schůze: 1. Schválení programu 7.

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 15. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 16.2.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 731. Zastupitelstvo města bere

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/29/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

Usnesení. přijatá na 3. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 3. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 3. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 23.4.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli 142. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

USNESENÍ. z 28. schůze rady města konané dne 6. dubna Číslo usnesení obsah usnesení odpovídá termín

USNESENÍ. z 28. schůze rady města konané dne 6. dubna Číslo usnesení obsah usnesení odpovídá termín USNESENÍ z 28. schůze rady města konané dne 6. dubna 2016 Číslo usnesení obsah usnesení odpovídá termín 16/28/547 Rada města schválila program jednání Rady města konané dne 6.4. 2016. 16/28/548 Rada města

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 11. listopadu (č. 1/1 17/1)

- 1 - U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 11. listopadu (č. 1/1 17/1) - 1 - U S N E S E N Í z 1. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 11. listopadu 2014 (č. 1/1 17/1) Přítomní členové rady : I. Mikulica, Mgr. M. Konečná, P. Kukučka, Ing. M. Robenek, R. Schmuch

Více

Usnesení 3. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 3. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 3. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.12.2014 Číslo: 70/3 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 22.12.2014 Číslo: 71/3 Zodpovídá: FO Termín: 31.12.2014 druhé vydání směrnice

Více

U s n e s e n í ze 47. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14,00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í ze 47. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14,00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í ze 47. jednání rady města dne 27.3.2013 ve 14,00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu UR/47/1/2013 program jednání 1. s c h v a l u j e program 47. jednání rady města Bod programu

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. dubna 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. dubna 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. dubna 2016 č. 101/2016 změnu odpisového plánu pro rok 2016 příspěvkové organizaci Základní škola Kynšperk nad Ohří, okres Sokolov, příspěvková

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 85. schůze Rady města Hostinné, konané dne 31.05.2017 1311/85/RM/2017 Schválení programu 85. schůze rady města program 85. schůze: 1. Schválení programu

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 č. 228 u p r a v e n á v e r z e rozpočtové opatření č. 4/2015/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny

Více

Usnesení. přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli 268. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

Usnesení 43. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 43. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 43. schůze Rady města Šternberka ze dne 28.5.2012 Číslo 1159 Zodpovídá: OKS Termín: 28.5.2012 program schůze dne 28.05.2012 Číslo 1160 Zodpovídá: FO Termín: 31.5.2012 b e r e n a v ě d o m í zápis

Více

4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu

4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu 4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Přítomní zastupitelé schválili rozšíření

Více

Usnesení. přijatá na 32. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 19.6.2014 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 32. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 19.6.2014 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 32. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 19.6.2014 v 15:00 hodin v jesenické kapli 1373. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 u p r a v e n á v e r z e č. 351 úhradu nákladů za ušití nových sak z poskytnutého příspěvku Spolku Městské hudby Kynšperk nad

Více

2.1 Dodatek č. 1 smlouvy o dílo na akci Zateplení tělocvičny ZŠ J. Vohradského

2.1 Dodatek č. 1 smlouvy o dílo na akci Zateplení tělocvičny ZŠ J. Vohradského Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 29/2018 1. rozhodla v souladu s ust. 166 odst. 3 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

Rada města po projednání schválila:

Rada města po projednání schválila: Usnesení - upraveno z 6. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 25.02.2019 od 13.30 h v kanceláři starosty města Přítomni: dle prezenční listiny (5) Rada města po projednání schválila: Usnesení č.

Více

USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne

USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne 18. 3. 2019 USNESENÍ PŘENESENÁ Z MINULÝCH ZASEDÁNÍ RM STÁLE TRVAJÍCÍ UR 6/5.1/2019 Revokuje: UR 1/3/2018 ze dne 31. 10. 2018 uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene

Více

Usnesení 46. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 46. schůze Rady města Šternberka ze dne Číslo: 1563/46 Usnesení 46. schůze Rady města Šternberka ze dne 16. 01. 2017 program schůze dne 16.01.2017 O: Mgr. I. Černocká T: 16.01.2017 Číslo: 1564/46 důvodovou zprávu ke změně směrnice S 61-06 Oběh

Více

USNESENÍ ze 17. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. července 2019 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Uničov, Masarykovo nám.

USNESENÍ ze 17. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. července 2019 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Uničov, Masarykovo nám. USNESENÍ ze 17. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. července 2019 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Uničov, Masarykovo nám. 1 UR01/17/2019 Schválení programu 17. schůze Rady města Uničova

Více

Usnesení 71. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 71. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 71. schůze Rady města Šternberka ze dne 24.6.2013 Číslo 1944 Zodpovídá: OdPVV Termín: 24.6.2013 program schůze dne 24.06.2013 Číslo 1945 Zodpovídá: FO Termín: 10.7.2013 b e r e n a v ě d o m í

Více

USNESENÍ Z 35. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 35. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE USNESENÍ Z 35. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE 05.12.2018 Usnesení číslo: 1096/35R/2018 Návrh na provedení rozpočtového opatření č. 93/2018 V Jindřichově Hradci dne 6.12.2018 Provedení rozpočtového

Více

Výpis usnesení ze zasedání Rady obce Obrnice č.5/2014, které se konalo dne od 9.00 hodin na OÚ Obrnice

Výpis usnesení ze zasedání Rady obce Obrnice č.5/2014, které se konalo dne od 9.00 hodin na OÚ Obrnice Výpis usnesení ze zasedání Rady obce Obrnice č.5/2014, které se konalo dne 15.4.2014 od 9.00 hodin na OÚ Obrnice Program jednání: 1) Program rady 2) Volba ověřovatelů zápisu 3) Kontrola usnesení 4) Směna

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ z 52. schůze Rady města Vrbno pod Pradědem, dne 16. 5. 2017 1386/52/2017 Zahájení a schválení programu program jednání Rady města Vrbna pod Pradědem s doplněním 1387/52/2017

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 19 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 19 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 19 ze dne 29. 6. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV 2242 /2015 Počet listů dokumentu: 6 Usnesení RM č. 352/2015 Rada města Jablonné

Více

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 421/ /ZM

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 421/ /ZM U S N E S E N Í z 28. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které bylo řádně svoláno v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích /obecní zřízení/, dne 17. 4.

Více

Usnesení 76. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 76. schůze Rady města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 2804/76 Usnesení 76. schůze Rady města Šternberka ze dne 06. 08. 2018 program schůze RM dne 06.08.2018 Číslo: 2805/76 předložený

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. února 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. února 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. února 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 21/2017 při výkonu funkce jediného společníka společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří, spol.

Více

U s n e s e n í. ze 30. schůze Rady města Frýdlant nad Ostravicí, konané dne 24. 04. 2012 v 08,00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ č.p.

U s n e s e n í. ze 30. schůze Rady města Frýdlant nad Ostravicí, konané dne 24. 04. 2012 v 08,00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ č.p. U s n e s e n í ze 30. schůze Rady města Frýdlant nad Ostravicí, konané dne 24. 04. 2012 v 08,00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ č.p. 3 1. Kancelář tajemnice 30/1.1 Žádost o úpravu rozpočtu doporučuje

Více

U S N E S E N Í. 8. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 8. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 8. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 25. 03. 2019 od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: pan Karel Jungbauer, Ing. Hana Šlechtová, Ing. Jan Fiala, paní Zuzana

Více

USNESENÍ RADY MĚSTA. Usnesení č. 24/2019 ze schůze Rady města Čelákovic dne 1. října 2019

USNESENÍ RADY MĚSTA. Usnesení č. 24/2019 ze schůze Rady města Čelákovic dne 1. října 2019 USNESENÍ RADY MĚSTA dne 1. října 2019 Rada města Čelákovic: 1.1 Schvaluje předložený program jednání, doplněný o body: 2.5 a 4.3. 1.2.1 Jmenuje Jarmilu Volfovou ověřovatelkou usnesení. 1.2.2 Jmenuje Ing.

Více

Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 15.01.2014 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 15.01.2014 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner, p.

Více

Usn.č. 15/02 1) schvaluje rozpočtové opatření č. 10/2015 na Kč 65 000,- - neinvestiční dotace na činnost knihovny o Kč 65 000,- Usn.č.

Usn.č. 15/02 1) schvaluje rozpočtové opatření č. 10/2015 na Kč 65 000,- - neinvestiční dotace na činnost knihovny o Kč 65 000,- Usn.č. USNESENÍ Rady města Nová Role (dále ) z 15. zasedání konaného dne 20. 5. 2015 v prostorách MěÚ v Nové Roli *********************************************************************************************

Více

U S N E S E Í R 1312/06-09

U S N E S E Í R 1312/06-09 U S N E S E Í z 58. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 16. června 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Změna rozpočtu roku 2009 rozpočtové

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 22. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 19.4.2018 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 1044. Zastupitelstvo města v souladu

Více

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení)

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) z 59. řádného zasedání Rady města Rožnov pod Radhoštěm, konané dne 2. prosince 2016 Usnesení jsou upravena s ohledem na ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000

Více

Usnesení 76. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 76. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 76. schůze Rady města Šternberka ze dne 23.9.2013 Číslo 2112 Zodpovídá: OdPVV Termín: 23.9.2013 program schůze dne 23.09.2013 Číslo 2113 Zodpovídá: FO Termín: 5.10.2013 b e r e n a v ě d o m í

Více

poskytnutí dotace Nadaci Landek Ostrava, Vítkovická 3108/11, Moravská Ostrava.

poskytnutí dotace Nadaci Landek Ostrava, Vítkovická 3108/11, Moravská Ostrava. z jednání Rady městského obvodu Hrabová, konaného dne 8. 6. 2016 43/941.) Rada městského obvodu Hrabová neschvaluje poskytnutí dotace Nadaci Landek Ostrava, Vítkovická 3108/11, Moravská Ostrava. 43/942.)

Více

U S N E S E N Í. z 19. schůze Rady města Chotěboř konané dne

U S N E S E N Í. z 19. schůze Rady města Chotěboř konané dne U S N E S E N Í z 19. schůze Rady města Chotěboř konané dne 4.9.2019 588/19/RM/2019 Smlouva o ověření uznatelných výdajů hrazených z vyrovnávací platby za rok 2018 Smlouvu o ověření uznatelných výdajů

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 9. schůze Rady města Hostinné, konané dne 19.03.2019 168/9/RM/2019 Schválení programu 9. schůze RM program 9. schůze: 1. Schválení programu 9.

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. července 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. července 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. července 2015 č. 195 u p r a v e n á v e r z e zadání přezkoumání hospodaření města Kynšperk nad Ohří za rok 2015 a roky následující auditorovi

Více

Usnesení. 614. Zastupitelstvo města bere na vědomí zápis z 12. zasedání finančního výboru ze dne 18.6.2012, dle důvodové zprávy.

Usnesení. 614. Zastupitelstvo města bere na vědomí zápis z 12. zasedání finančního výboru ze dne 18.6.2012, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 15. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 21.6.2012 v 15:00 hodin ve velkém sále budovy IPOS, na ul. K. Čapka 1147 v Jeseníku 614. Zastupitelstvo města bere

Více

Město Jeseník. Usnesení. přijatá na 13. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.4.2012 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Město Jeseník. Usnesení. přijatá na 13. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.4.2012 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 13. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.4.2012 v 15:00 hodin v jesenické kapli 513. Zastupitelstvo města bere na vědomí zápis z 8. zasedání kontrolního

Více

Usnesení. přijatá na 8. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 8. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 8. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 25.2.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 465. Zastupitelstvo města pověřuje členku zastupitelstva Ing. Janu Konvičkovou

Více

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno!

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 27.3.2017 od 13.30 hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Přítomni: dle prezenční listiny - 4, od 15 hodin - hlasování 5 (Mgr. Tojmarová) RAM

Více

Usnesení 55. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 10. dubna 2013

Usnesení 55. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 10. dubna 2013 Usnesení 55. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 10. dubna 2013 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 1298/55/13 schvaluje program 55. schůze rady

Více