PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvyšší cenovou nabídku na koupi souboru nemovitostí. I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvyšší cenovou nabídku na koupi souboru nemovitostí. I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže"

Transkript

1 PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvyšší cenovou nabídku na koupi souboru nemovitostí I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže 1. Ing. Pavel Vlček, insolvenční správce se sídlem Tř.28.října 1476/10, České Budějovice, na základě Usnesení Krajského soudu v Českých Budějovicích č.j KSCB 27 INS 7427/2010-A-11 ze dne insolvenční správce dlužníka EURO SPEDITION TŘEBOŇ spol. s r.o., IČ , Za nádražím 816/II, Třeboň (dále jen vyhlašovatel ) tímto podle ustanovení 282, odst. 1 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, stanoví podmínky obchodní veřejné soutěže o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji souboru nemovitostí (dále jen podmínky soutěže ). II. Zájemce, navrhovatel, účastník soutěže 1. Zájemcem je osoba, která od vyhlašovatele nebo pověřené osoby získá podmínky soutěže popř. Statut zájemce trvá pouze do uplynutí lhůty pro podávání návrhů (dále jen zájemce ). 2. Navrhovatelem je osoba, která podá návrh do soutěže ve lhůtě pro podávání návrhů a to způsobem stanoveným pro podávání návrhů, složí v této lhůtě kauci, vyhoví všem podmínkám stanoveným pro účast v soutěži a prokáže jejich splnění (dále jen navrhovatel ). 3. Účastníkem soutěže je navrhovatel, jehož soutěžní návrh vyhovuje podmínkám soutěže (dále jen účastník soutěže ). III. Vymezení prodeje: výrobně skladový areál v Třeboni, zapsaný LV 1306 k.ú. Třeboň, obec Třeboň včetně pozemků, konkrétně takto: Nemovitosti na LV 1306, kú Třeboň Pozemky Parcela Výměra(m2) Druh pozemku Způsob využití 1810/ m2 ostatní plocha manipulační plocha 1810/3 112 m2 ostatní plocha jiná plocha 1810/4 20 m2 zastavěná plocha a nádvoří 1810/5 13 m2 zastavěná plocha a nádvoří stavba LV /6 30 m2 zastavěná plocha a nádvoří 1810/ m2 zastavěná plocha a nádvoří 1810/39 65 m2 ostatní plocha manipulační plocha 1810/ m2 ostatní plocha manipulační plocha 1810/35 97 m2 zastavěná plocha Strana 1 (celkem 5)

2 a nádvoří 1810/ m2 zastavěná plocha a nádvoří stavba LV / m2 zastavěná plocha a nádvoří 1810/ m2 ostatní plocha manipulační plocha Stavby : Část obce, č.budovy Způsob využití Na parcele Třeboň II., č.p. 816 bydlení 1810/4, 1810/37 (LV 4279) bez č.p. jiná st. 1810/6, 1810/35 (LV 4279) bez č.p. jiná st. 1810/28 1. Předmět soutěže byl sepsán do majetkové podstaty úpadce dne 27.října Vyhlašovatel tímto vyzývá osoby způsobilé být účastníkem této soutěže, aby mu podávaly cenové nabídky na koupi uvedené nemovitosti, na jejíchž základě by vyhlašovatel jakožto prodávající prodal účastníkovi, jehož návrh bude vybrán jako nejvhodnější (dále jen vítěz soutěže ), a vítěz soutěže by mu za to zaplatil kupní cenu (dále jen cena ). 3. Minimální výše ceny požadovaná vyhlašovatelem činí cenu odhadní, tedy Kč. 4. Podmínky soutěže jsou k dispozici na internetových stránkách vyhlašovatele IV. Informace o předmětu prodeje 1. Veškeré informace o předmětu prodeje jsou uvedeny ve Znaleckém posudku, který je k dispozici na internetových stránkách vyhlašovatele 2. Zájemci mají dále možnost zúčastnit se některé z prohlídek areálu. Tyto prohlídky se budou konat dne od 11,00 hodin a dne od 11,00 hodin s tím, že místo setkání zájemců je v těchto dnech v 11,00 hodin před hlavní branou areálu. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo prohlídku ze závažných důvodů zrušit s tím, že k tomuto zrušení postačuje ústní sdělení o zrušení prohlídky zájemcům, kteří se dostavili na místo setkání zájemců. V. Kritéria soutěže 1. Jediným kritériem pro výběr nejvhodnějšího návrhu je navrhovaná výše ceny. 2. Navrhovaná výše ceny musí být stejná nebo vyšší než Kč a musí být uvedena ve stejné měně. VI. Podmínky účasti v soutěži Strana 2 (celkem 5)

3 1. Navrhovatelem může být pouze právnická osoba nebo fyzická osoba starší 18 let s plnou způsobilostí k právním úkonům. 2. Navrhovatelem se nemůže stát: a. zástupce úpadce, jehož majetek je předmětem prodeje b. organizátor soutěže, c. osoba, která je v prodlení s plněním peněžního závazku vůči vyhlašovateli; 3. Navrhovatelem je osoba, která podá návrh do soutěže ve lhůtě pro podávání návrhů, a to způsobem stanoveným pro podávání návrhů, složí v této lhůtě kauci, vyhovuje podmínkám soutěže a prokáže jejich splnění. VII. Lhůta pro podávání návrhů a způsob jejich podávání 1. Lhůta pro podání návrhů počíná dnem vyhlášení soutěže a končí dnem 8.dubna 2011 ve 12,00 hodin. 2. Návrhy se předkládají osobně v místě sídla vyhlašovatele, a to výlučně dne 8.dubna 2011 od 9:0 do 12:00 hodin, nebo se zasílají doporučenou poštou na adresu vyhlašovatele, s tím že návrh musí být doručen na adresu vyhlašovatele nejpozdější 8.dubna Návrh, jehož obsah je stanoven v podmínkách soutěže, se předkládá v uzavřené obálce označené soutěž EURO SPEDITION TŘEBOŇ. 4.Při osobním převzetí bude obálka za přítomnosti doručitele opatřena datem a hodinou doručení. 5. Doručiteli bude při převzetí obálky vystaveno potvrzení o jejím přijetí s uvedením údajů dle předchozí věty. 6. Návrh musí obsahovat: a. Výši kupní ceny uvedenou v českých korunách. Tento dokument musí být opatřen podpisem. b. originál nebo úředně ověřenou kopii výpisu z obchodního rejstříku, je-li v něm navrhovatel zapsán; (doklad nesmí být starší než 30 dnů c. nebo originál nebo úředně ověřenou kopii výpisu z živnostenského rejstříku, je-li v něm navrhovatel zapsán, pokud navrhovatel podává návrh jako fyzická osoba s živnostenským listem (doklad nesmí být starší než 30 dnů ); d. nebo originál nebo úředně ověřenou kopii výpisu z jiného zákonem určeného rejstříku, pokud se navrhovatel do obchodního rejstříku nezapisuje a je v takovém jiném rejstříku zapsán; (doklad nesmí být starší než 30 dnů e. originál nebo úředně ověřenou kopii plné moci nebo jiného dokumentu zakládajícího oprávnění osob, které návrh smlouvy podepsaly, takový úkon učinit; podpisy na plné moci musejí být úředně ověřeny; (doklad nesmí být starší než 30 dnů f. potvrzení o složení kauce a dispozice pro vrácení kauce, a to číslo účtu, název peněžního ústavu a případné další údaje potřebné pro realizaci bezhotovostního převodu při vracení kauce. Strana 3 (celkem 5)

4 7. Návrh musí být předložen v českém jazyce; v případě účasti zahraničních osob v úředně ověřeném překladu do českého jazyka. VIII. Zásady pro skládání kaucí 1. Navrhovatel je povinen na důkaz vážného zájmu o uzavření smlouvy a naplnění jejího obsahu složit kauci ve výši ,- Kč ve prospěch účtu č /5500 vedeného u Raiffeisenbank a.s. (dále jen Banky ). 2. Za složení kauce se pokládá její připsání ve prospěch uvedeného Účtu. Kauce musí být s ložena nejpozději v poslední den lhůty pro podávání návrhů. 3. Při skládání kauce musí být platba provedena s následující specifikací: variabilní symbol rodné nebo identifikační číslo navrhovatele; specifický symbol ; konstantní symbol 558 bezhotovostní vklad, 559 hotovostní vklad. IX. Vracení kaucí 1. Vyhlašovatel je povinen vrátit kauci navrhovateli, jehož návrh byl odmítnut, a to do čtrnácti dnů poté, co mu zašle vyrozumění o tomto odmítnutí. 2. Vyhlašovatel je povinen vrátit kauci všem navrhovatelům, pokud soutěž zruší, a to do čtrnácti dnů poté, co jim oznámení o zrušení soutěže zaslal. 3 Kauce účastníka soutěže, jehož návrh byl přijat, se započítává na jím navrženou kupní cenu, není-li dále stanoveno jinak, ledaže by k prodeji nedošlo z důvodů, které nejsou ani zčásti důvody na straně účastníka. 4. Navrhovatelé jsou ve svém návrhu povinni uvést dispozice pro vrácení kauce, a to číslo účtu, název peněžního ústavu a případné další údaje potřebné pro realizaci bezhotovostního převodu při vracení kauce. Jiným způsobem než bezhotovostním se kauce nevracejí. X. Realizace kauce 1. Bez ohledu na výše uvedené propadá kauce vždy ve prospěch vyhlašovatele pokud: a. účastník soutěže, jehož návrh byl vybrán jako nejvhodnější, zmaří doručení vyrozumění o přijetí návrhu, b. z důvodů na straně účastníka, s nímž byla uzavřena smlouva, dojde k zániku této smlouvy nebo ke zmaření splnění této smlouvy. c. z důvodu pokud účastník s nejlepší nabídkou odmítne podepsat smlouvu XI. Zahrnutí návrhu do soutěže 1. Návrh lze zařadit do soutěže pouze tehdy, splňuje-li tento návrh i osoba navrhovatele podmínky soutěže, včetně požadavku zaplacení kauce. Strana 4 (celkem 5)

5 2. Do soutěže nelze zahrnout návrh, který byl podán po lhůtě pro podávání návrhů nebo způsobem neodpovídajícím stanovenému způsobu podávání návrhů. 3. Návrh nelze po jeho předložení odvolat, měnit ani doplňovat, s výjimkou změn či doplnění, které navrhovatel učiní na základě změny podmínek soutěže vyhlašovatelem XII. Vyhodnocení soutěže 1. Otevírání obálek se uskuteční do 14 dnů po uplynutí lhůty pro podávání návrhů. Otevírání obálek je neveřejné a o jeho průběhu bude sepsán zápis. Otevírání obálek se zúčastní zástupci zajištěných věřitelů, konkrétně : - UniCredit Bank Czech Republic, a.s. - ČR - Česká správa sociálního zabezpečení, 2. Lhůta pro oznámení vybraného návrhu činí 30 dnů od uplynutí lhůty pro podávání návrhů, přičemž posledním dnem lhůty je 8.květen Oznámení o přijetí návrhu zašle vyhlašovatel vítězi soutěže do vlastních rukou formou doporučeného dopisu na doručenku. Tento dopis bude uložen na doručovací poště deset dní. Bude-li dopis vrácen jako nedoručitelný nebo jako nevyzvednutý, má se za to, že vybraný účastník zmařil doručení vyrozumění o přijetí vybraného návrhu, s následkem propadnutí kauce. 4. Ve lhůtě pro oznámení vybraného návrhu je vyhlašovatel dále povinen vyrozumět navrhovatele popř. účastníky soutěže, kteří v soutěži neuspěli, že jejich návrhy byly odmítnuty, a to formou doporučeného dopisu do vlastních rukou na doručenku. 1. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo: a. dodatečně změnit podmínky soutěže; b. zrušit soutěž, c. odmítnout všechny předložené návrhy XIII. Závěrečná a společná ustanovení 2. Změnu podmínek soutěže nebo zrušení soutěže musí vyhlašovatel uveřejnit způsobem, kterým vyhlásil podmínky soutěže. 3. Navrhovatelé nemají právo na náhradu nákladů spojených s účastí na soutěži ani na vrácení jejich návrhu a podkladů s ním předaných. Příloha : návrh kupní smlouvy V Českých Budějovicích 25.února 2011 Strana 5 (celkem 5)

vše v k.ú. Kynšperk nad Ohří, /dále jen soutěž / za následujících podmínek veřejné soutěže Navrhovatel, účastník soutěže

vše v k.ú. Kynšperk nad Ohří, /dále jen soutěž / za následujících podmínek veřejné soutěže Navrhovatel, účastník soutěže MĚSTO KYNŠPERK NAD OHŘÍ, se sídlem Jana A. Komenského 221, 357 51, Kynšperk nad Ohří, IČ: 00259454 /dále jen vyhlašovatel/ VYHLAŠUJE ve smyslu 1772 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník /dále

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o postoupení pohledávek města Semily (dále jen soutěž )

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o postoupení pohledávek města Semily (dále jen soutěž ) PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o postoupení pohledávek města Semily (dále jen soutěž ) I. Město Semily, se sídlem Semily, Husova 82, PSČ 513 13, IČ: 00276111

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Mgr. Karolína Černá IČ 018 59 251, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5, PSČ 140 00,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., se sídlem Praha 4, Doudlebská 1699/5,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci Mgr. Karolína Černá, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5, PSČ 140 00, jako insolvenční správkyně

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., se sídlem Praha 4, Doudlebská 1699/5,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., se sídlem Praha 4, Doudlebská 1699/5,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Zrůstek a partneři v. o. s., se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5, PSČ 140 00, jako insolvenční

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci Mgr. Jan Houser, se sídlem Na Baště sv. Jiří 258/7, Praha 6, IČ 01337696, jako insolvenční správce

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, 118 10 Praha 1 PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji akcie společnosti Vodovody a kanalizace Náchod, a.s., IČ 48172928,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., se sídlem Praha 4, Doudlebská 1699/5,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci JUDr. Zdeňka Prudilová Koníčková, IČ 714 46 443, se sídlem Brno, Orlí 27, PSČ 602 00, jako insolvenční

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, 118 10 Praha 1 PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o postoupení pohledávky vůči osobě Lenka Halamová, nar. 26.7.1959, bytem Rychtářská

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o koupi spoluvlastnického podílu na nemovitých věcech Zrůstek a partneři v. o. s., IČ 25589644, se sídlem Praha, Doudlebská

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci JUDr. Zdeňka Koníčková, IČ 714 46 443, se sídlem Brno, Orlí 27, PSČ 602 00, jako insolvenční správkyně

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji družstevního podílu v bytovém družstvu

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji družstevního podílu v bytovém družstvu OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji družstevního podílu v bytovém družstvu Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., IČ 255 89 644, se sídlem

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji pohledávky

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji pohledávky OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji pohledávky Mgr. Karolína Černá, IČ 018 59 251, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5, PSČ 140 00, s adresou pro doručování

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., IČ 255 89 644, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvu o postoupení pohledávky

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvu o postoupení pohledávky OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvu o postoupení pohledávky Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., se sídlem Praha 4, Doudlebská 1699/5, PSČ 140

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji nemovité věci JUDr. Zdeňka Prudilová Koníčková, IČ 714 46 443, se sídlem Brno, Orlí 27, PSČ 602 00, jako insolvenční

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovité věci Mgr. Karolína Černá, IČ 018 59 251, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o koupi nemovitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v. o. s., IČ 25589644, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5,

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, 118 10 Praha 1 PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji části podniku Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, IČ

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, 118 10 Praha 1 PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji části podniku Vězeňská služba ČR, IČ 00212423, kterou tvoří Rodinný

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o převodu domény

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o převodu domény OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o převodu domény Zrůstek a partneři v. o. s., IČ 255 89 644, se sídlem Praha, Arbesovo náměstí 257/7, PSČ 150 00, s adresou

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o převodu obchodního podílu. I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o převodu obchodního podílu. I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o převodu obchodního podílu I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže Skanska a.s., IČ: 26271303, se sídlem Praha 4, Chodov,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji nemovité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji nemovité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji nemovité věci Mgr. Jan Houser, se sídlem Na Baště sv. Jiří 258/7, Praha 6, IČ 01337696, jako insolvenční

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovitých věcech

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovitých věcech OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji spoluvlastnického podílu na nemovitých věcech JUDr. Zdeňka Koníčková, IČ 714 46 443, se sídlem Brno, Orlí 27, PSČ

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější nabídku na převod obchodního podílu. I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější nabídku na převod obchodního podílu. I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější nabídku na převod obchodního podílu I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže Skanska a.s., IČ: 26271303, se sídlem Praha 4, Chodov, Líbalova 1/2348,

Více

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce:

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce: Oznámení o konání nabídkového řízení na prodej majetku z majetkové podstaty dlužníka Koberce Kozák s.r.o. Nabídkové řízení čís. 10/2015 (dále i jako řízení ) Tímto se vyhlašuje konání nabídkového řízení

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o koupi nemovité věci Mgr. Veronika Endryášová, IČ 055 02 667, se sídlem Brno, Orlí 27, PSČ 602 00, jako insolvenční správkyně

Více

PODMÍNKY VEŘEJNÉHO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na postoupení pohledávky České republiky - Ministerstva financí za dlužníkem:

PODMÍNKY VEŘEJNÉHO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na postoupení pohledávky České republiky - Ministerstva financí za dlužníkem: PODMÍNKY VEŘEJNÉHO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na postoupení pohledávky České republiky - Ministerstva financí za dlužníkem: se sídlem Kroměříž, Malý Val 1586, PSČ 767 01 I. Stanovení podmínek veřejného výběrového

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, 118 10 Praha 1 PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji části podniku Státní veterinární správa, IČ 00018562, kterou tvoří

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, 118 10 Praha 1 PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji části podniku Správa železniční dopravní cesty, státní organizace,

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji akcií

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji akcií PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o prodeji akcií vyhlášené v souladu s ustanovením 282 zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů,

Více

PODMÍNKY. výběrového řízení

PODMÍNKY. výběrového řízení Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106, 501 68 Hradec Králové IČ : 42196451 vyhlašují výběrové řízení k uzavření kupní smlouvy na prodej nemovitostí Johanka č.p. 28 v obci Kamenice nad Lipou PODMÍNKY

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Výzva insolvenční správkyně dlužníka BRUTRA s.r.o. k podání nejvhodnějšího návrhu na uzavření smlouvy o postoupení pohledávek Soubor pohledávek dlužníka BRUTRA s.r.o. v nominální

Více

PODMÍNKY VEŘEJNÉ SOUTĚŽE

PODMÍNKY VEŘEJNÉ SOUTĚŽE Ústecký kraj Velká Hradební 3118/48, 400 02, Ústí nad Labem, IČ: 70892156 PODMÍNKY VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější nabídku na prodej bývalého objektu Domova pro osoby se zdravotním postižením Hliňany v

Více

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení 5. kolo na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Jílové u Prahy Nemocnice Na Homolce, statní příspěvková organizace v přímé řídící působnosti

Více

ZAPROS, spol. s r.o., vedeného u Krajského soudu v Praze pod sp.zn. KSPH 37 INS 13104/2010

ZAPROS, spol. s r.o., vedeného u Krajského soudu v Praze pod sp.zn. KSPH 37 INS 13104/2010 Nabídka prodeje nemovitostí v obci Beroun v rámci insolvenčního řízení s dlužníkem ZAPROS, spol. s r.o., vedeného u Krajského soudu v Praze pod sp.zn. KSPH 37 INS 13104/2010 1. Úvod Usnesením Krajského

Více

VYHLÁŠKA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ (dále jen Vyhláška ) Prodej pohledávky. z majetkové podstaty dlužníka KIMOS pila, s.r.o.

VYHLÁŠKA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ (dále jen Vyhláška ) Prodej pohledávky. z majetkové podstaty dlužníka KIMOS pila, s.r.o. VYHLÁŠKA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ (dále jen Vyhláška ) Prodej pohledávky z majetkové podstaty dlužníka KIMOS pila, s.r.o. Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky ) Vyhlašovatel: Mgr. Ing. Gabriela Jandová

Více

PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ č prodej podniku dlužníka RÜCKL CRYSTAL a.s.

PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ č prodej podniku dlužníka RÜCKL CRYSTAL a.s. PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ č. 20160001 prodej podniku dlužníka RÜCKL CRYSTAL a.s. Termín konání výběrového řízení: 8.1.2016 do 11.3.2016 Organizátor výběrového řízení: PROKONZULTA, a.s. Křenová 299/26,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., se sídlem Praha 4, Doudlebská 1699/5, PSČ

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Ing. Lee Louda Praha 1, Vodičkova

Více

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha MINISTERSTVO VNITRA ČR odbor správy majetku č.j.: MV- 86256-1/OSM-2013 Praha, 16. 7. 2013 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha I. Vyhlašovatel a prodávající

Více

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč Výběrové řízení na prodej nemovitých věcí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, Plzeň O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, Plzeň O Z N Á M E N Í Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, 306 04 Plzeň O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení č. PKT/18/2007 na zjištění zájemce o koupi nemovitostí v katastrálním

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu Obecní úřad Klíny zveřejňuje záměr Obce Klíny prodat následující nemovitost dle následujících

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci Zrůstek a partneři v.o.s., IČ 255 89 644, se sídlem Praha 5, Arbesovo nám. 257/7, PSČ 150 00,

Více

Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106/19, Nový Hradec Králové, Hradec Králové IČ: vyhlašují. výběrové řízení

Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106/19, Nový Hradec Králové, Hradec Králové IČ: vyhlašují. výběrové řízení Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106/19, Nový Hradec Králové, 500 08 Hradec Králové IČ: 42196451 vyhlašují výběrové řízení k uzavření kupní smlouvy na prodej nemovitých věcí v k. ú. Brumov PODMÍNKY

Více

MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, Praha 1. Podmínky veřejné soutěže

MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, Praha 1. Podmínky veřejné soutěže MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, 118 10 Praha 1 Podmínky veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku na uzavření smlouvy o prodeji části majetku České republiky, se kterou je příslušné hospodařit Ministerstvo

Více

Výzva k podávání nabídek

Výzva k podávání nabídek Výzva k podávání nabídek Ministerstvo financí se sídlem Praha 1, Letenská 15, PSČ 118 10 IČ: 00006947 vyhlašuje veřejné výběrové řízení (není obchodní veřejnou soutěží ve smyslu obchodního zákoníku) k

Více

Prodej rodinného domu Na Plískavě č.p. 106, Praha 15 - Hostivař

Prodej rodinného domu Na Plískavě č.p. 106, Praha 15 - Hostivař Vyhláška výběrového řízení (dále jen Vyhláška ) Prodej rodinného domu Na Plískavě č.p. 106, Praha 15 - Hostivař Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky ) 1. Vyhlašovatel: Mgr. Šárka Mixová se sídlem

Více

č.j.: MV /OSM-2011 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitostí v k.ú. Dolní Lomná

č.j.: MV /OSM-2011 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitostí v k.ú. Dolní Lomná MINISTERSTVO VNITRA ČR odbor správy majetku č.j.: MV-125451-2/OSM-2011 Praha, dne 14. 11. 2011 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitostí v k.ú. Dolní Lomná I. Vyhlašovatel a prodávající

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o.

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o. Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Mgr. Bc. Igor TOMÁŠEK se sídlem:

Více

Podmínky výběrového řízení na prodej pohledávek za úpadcem EGERIUS Group a.s., přihlášených do konkursního řízení č.j.

Podmínky výběrového řízení na prodej pohledávek za úpadcem EGERIUS Group a.s., přihlášených do konkursního řízení č.j. Podmínky výběrového řízení na prodej pohledávek za úpadcem EGERIUS Group a.s., přihlášených do konkursního řízení č.j. 29 K 23/2003 Společnost KORADO, a.s., se sídlem Česká Třebová, Bří Hubálků 869, PSČ

Více

Vyhláška. 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno, Brno - město, Údolní 567/33, PSČ: 602 00 IČ: 29213177

Vyhláška. 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno, Brno - město, Údolní 567/33, PSČ: 602 00 IČ: 29213177 Vyhláška kterou se upravují podmínky a průběh Výběrového řízení (dále jen "VŘ") prováděného dle Prováděcích podmínek č. III/03/2010 Bytový dům Luhačovice 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno,

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE. o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o úplatném převodu akcií. (dále jen Podmínky )

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE. o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o úplatném převodu akcií. (dále jen Podmínky ) PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o úplatném převodu akcií. (dále jen Podmínky ) JUDr. Tomáš Vrána, soudní exekutor Exekutorský úřad Přerov Komenského 38 750 02

Více

Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106, 501 68 Hradec Králové IČ: 42196451. vyhlašují. výběrové řízení

Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106, 501 68 Hradec Králové IČ: 42196451. vyhlašují. výběrové řízení Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106, 501 68 Hradec Králové IČ: 42196451 vyhlašují výběrové řízení k uzavření kupní smlouvy na prodej nemovitých věcí v k. ú. Michalovice, obec Petrovice I, okres

Více

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce:

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce: Oznámení o konání výběrového řízení na prodej majetku z majetkové podstaty dlužníka EPIAG LOFIDA PORCELÁN CZ s.r.o. Výběrové řízení čís. 10/2015 Keramička Dalovice Tímto se vyhlašuje konání výběrového

Více

MĚSTO NOVÝ JIČÍN. O Z N Á M E N Í o nabídkovém řízení a jeho podmínkách

MĚSTO NOVÝ JIČÍN. O Z N Á M E N Í o nabídkovém řízení a jeho podmínkách MĚSTO NOVÝ JIČÍN O Z N Á M E N Í o nabídkovém řízení a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovité věci v katastrálním území Nový Jičín Horní Předměstí Město Nový Jičín (dále jen Město ) jako

Více

PODMÍNKY. výběrového řízení

PODMÍNKY. výběrového řízení Lesy České republiky, s.p. Přemyslova I 106, 50 I 68 Hradec Králové IČ: 4219645 I vyhlašují výběrové řízení k uzavření kupní smlouvy na prodej pozemků p.č. 2480/1 a 2480/3 v k. ú. Březolupy PODMÍNKY výběrového

Více

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitostí v k.ú. Žlutice. I. Vyhlašovatel a prodávající

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitostí v k.ú. Žlutice. I. Vyhlašovatel a prodávající Státní oblastní archiv v Plzni Sedláčkova 44 306 12 Plzeň váš dopis zn.: ze dne: naše zn.: SOAP/002-0931/2015 vyřizuje: Ing. Kasíková, Ing. Šimáně tel: 377 222 480 373 740 108 e-mail: kasikova@soaplzen.cz

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka STAKOMA v.o.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka STAKOMA v.o.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka STAKOMA v.o.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: BERGER insolvenční správce a spol. JUDr. Pavel

Více

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky )

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky ) Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky ) V Praze dne 17.12.2018 1. Prodávající: Insolvenční správci, v.o.s. se

Více

Vyhláška výběrového řízení. Prodej pohledávek z majetkové podstaty dlužníka PROFIT ENERGY, a.s. Podmínky výběrového řízení

Vyhláška výběrového řízení. Prodej pohledávek z majetkové podstaty dlužníka PROFIT ENERGY, a.s. Podmínky výběrového řízení Vyhláška výběrového řízení (dále jen Vyhláška ) Prodej pohledávek z majetkové podstaty dlužníka PROFIT ENERGY, a.s. Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky ) Vyhlašovatel: Mgr. Monika Cihelková IČO:

Více

Podmínky výběrového řízení. na prodej části majetkové podstaty dlužníka. Veseko, a.s.

Podmínky výběrového řízení. na prodej části majetkové podstaty dlužníka. Veseko, a.s. Mgr. Ing. Ivo Hala insolvenční správce dlužníka VESEKO, a.s. IČ 467 08 537, se sídlem Velký Šenov, Mikulášovická 552, PSČ: 407 78 právnická osoba zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v

Více

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, 301 00 Plzeň

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, 301 00 Plzeň µ#3993/pkt/2013-pktm@' 3993/PKT/2013-PKTM Č.j.: UZSVM/PKT/3484/2013-PKTM Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická

Více

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitých věcí v k.ú. Nové Město, okres Praha. I. Vyhlašovatel a prodávající

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitých věcí v k.ú. Nové Město, okres Praha. I. Vyhlašovatel a prodávající ČESKÁ REPUBLIKA HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Sokolská 62 121 24 Praha 2 č.j.: HSAA 265 1/2015 Praha, dne 12. 1. 2015 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v k.ú.

Více

MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, Praha 1. Podmínky veřejné soutěže

MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, Praha 1. Podmínky veřejné soutěže MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, 118 10 Praha 1 Podmínky veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku na uzavření smlouvy o prodeji části majetku České republiky, se kterou je příslušné hospodařit Ministerstvo

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Výzva správkyně konkursní podstaty úpadce REAL systém a.s. k podání nejvhodnějšího návrhu na uzavření smlouvy o postoupení pohledávky za JUDr. Vladimírem Zavadilem v nominální hodnotě

Více

Vyhláška výběrového řízení (dále jen Vyhláška ) Prodej nemovitého majetku v obci Žalany, k.ú. Žalany. Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky )

Vyhláška výběrového řízení (dále jen Vyhláška ) Prodej nemovitého majetku v obci Žalany, k.ú. Žalany. Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky ) Vyhláška výběrového řízení (dále jen Vyhláška ) Prodej nemovitého majetku v obci Žalany, k.ú. Žalany Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky ) 1. Vyhlašovatel: Mgr. Monika Cihelková se sídlem Lazarská

Více

MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, Praha 1. Podmínky veřejné soutěže

MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, Praha 1. Podmínky veřejné soutěže MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, 118 10 Praha 1 Podmínky veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku na uzavření smlouvy o prodeji části majetku České republiky, se kterou je příslušný hospodařit Státní pozemkový

Více

PODMÍNKY VEŘEJNÉ SOUTĚŽE O NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKU na uzavření kupní smlouvy

PODMÍNKY VEŘEJNÉ SOUTĚŽE O NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKU na uzavření kupní smlouvy Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku 330/003/16 1 PODMÍNKY VEŘEJNÉ SOUTĚŽE O NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKU na uzavření kupní smlouvy DIAMO, státní podnik, se sídlem Stráž pod Ralskem, Máchova 201, PSČ 471 27,

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice O Z N Á M E N Í µ 272.ΒΒϑ.1/01,ΒΒϑΛ?Τ 383/CCK/2012-CCKM Č.j.: UZSVM/CCK/328/2012-CCKM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. C/33/2012

Více

- pozemek parc. č. st. 101/3, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba budova bez čp/če, zem. stavba stojící na pozemku parc. č.

- pozemek parc. č. st. 101/3, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba budova bez čp/če, zem. stavba stojící na pozemku parc. č. Vyhláška, kterou se upravují podmínky a průběh Výběrového řízení (dále jen "VŘ") 1. Vyhlašovatel: NOTOS spol. s r.o. se sídlem: Noutonice č.p.23, 252 64 Praha západ IČ: 61456802 zapsaná v Obchodním rejstříku

Více

Předmětné nemovitosti budou zpeněženy jako jeden celek. Dlužník užívá byt k bydlení.

Předmětné nemovitosti budou zpeněženy jako jeden celek. Dlužník užívá byt k bydlení. Nabídka prodeje nemovitostí v Kladně v rámci insolvenčního řízení s dlužníkem Karlem Slapničkou, vedeného u Krajského soudu 1. Úvod Usnesením Krajského soudu v Praze č.j. KSPH 40 INS 5074/2013-A-11 ze

Více

#1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ

#1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ #1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ 1597/CPT/2013-CPTM Č.j.: UZSVM/CPT/1413/2013-CPTM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Územní pracoviště České Budějovice, Prokišova

Více

OZNÁMENÍ o vyhlášení výběrového řízení číslo M 2/17

OZNÁMENÍ o vyhlášení výběrového řízení číslo M 2/17 OZNÁMENÍ o vyhlášení výběrového řízení číslo M 2/17 Rada města Kutná Hora vyhlašuje výběrové řízení (dále též VŘ ) na prodej těchto nemovitých věcí: Pozemek: část pozemku p.č. 2952 (zastavěná plocha a

Více

P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U

P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U Vyhlášené v rámci zpeněžení nemovitých věcí zapsaných do soupisu majetkové podstaty dlužnice Věry Veroniky

Více

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách OZNÁMENÍ. o výběrovém řízení čís. OSM/PA/2/2012 a jeho podmínkách

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách OZNÁMENÍ. o výběrovém řízení čís. OSM/PA/2/2012 a jeho podmínkách Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách Správa Krkonošského národního parku, se sídlem ve Vrchlabí, Dobrovského 3, 543 01 Vrchlabí OZNÁMENÍ o výběrovém řízení čís. OSM/PA/2/2012 a jeho podmínkách

Více

I výběrového řízení Č. HMSU/158/ kolo

I výběrového řízení Č. HMSU/158/ kolo 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111I11111 14668/H/20 12-H MSU Č.j.: UZSVM/H/12256/2012-HMSU Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště

Více

Vyhlášení obchodních veřejných soutěží na prodej zemědělských pozemků

Vyhlášení obchodních veřejných soutěží na prodej zemědělských pozemků POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 457 97 072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A. vložka 6664 Adresa pro doručování:

Více

ÚVOD ČLÁNEK I. PŘEDMĚT VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ÚVOD ČLÁNEK I. PŘEDMĚT VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J C E N N Ý C H P A P Í R Ů A P O S T O U P E N Í P O H L E D Á V K Y Z M A J E T K O V É P O D S T A T Y VYHLÁŠENÉ V RÁMCI ZPENĚŽENÍ MAJETKU

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice. OZNÁMENí

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice. OZNÁMENí oc#2359/xxk/2011- XXKM~n+ 2359/CCK/2011-CCKM Č.j.: UZSVM/CCK/2051/2011-CCKM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice OZNÁMENí o výběrovém řízení čís. C/130/2011-VŘ

Více

PRAVIDLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ pro prodej domů, bytů, nebytových prostor a souvisejících pozemků ve vlastnictví města Mariánské Lázně

PRAVIDLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ pro prodej domů, bytů, nebytových prostor a souvisejících pozemků ve vlastnictví města Mariánské Lázně PRAVIDLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ pro prodej domů, bytů, nebytových prostor a souvisejících pozemků ve vlastnictví města Mariánské Lázně I. Základní ustanovení 1. Tato pravidla byla schválena usnesením zastupitelstva

Více

- parc. č. 379, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je budova jiná stavba bez čp/če, stojící na

- parc. č. 379, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je budova jiná stavba bez čp/če, stojící na Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví Heineken Česká republika, a.s. Vyhláška o VŘ 1. Prodávající: Heineken Česká republika, a.s. se sídlem: U Pivovaru 1, 270 53 Krušovice IČ: 45148066 www.heineken.com/cz/

Více

Výběrové řízení čís. AOE/3/2008 na zjištění zájemce o koupi nemovitostí v katastrálním území Strašnice. Podmínky výběrového řízení

Výběrové řízení čís. AOE/3/2008 na zjištění zájemce o koupi nemovitostí v katastrálním území Strašnice. Podmínky výběrového řízení 36475/A/2008-MUEM Č.j.: UZSVM/A/27987/2008-MUEM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště v hlavním městě Praze Výběrové řízení

Více

V ÝZVA K PODÁNÍ NÁVRHU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY

V ÝZVA K PODÁNÍ NÁVRHU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY V ÝZVA K PODÁNÍ NÁVRHU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY 1. IDENTIFIKACE VYHLAŠOVATELE 1.1 Vyhlašovatelem této výzvy (dále výzva ) je společnost STAVOSPOL, s.r.o. (dále vyhlašovatel ), IČ: 155 45 521, se sídlem Staňkova

Více

11111111111I11111111111111111111" 1111111" 11111111111111111111I111111

11111111111I11111111111111111111 1111111 11111111111111111111I111111 11111111111I11111111111111111111" 1111111" 11111111111111111111I111111 3262/BVY /2013-BVYR Č.j.: UZSVM/BVY/3191/2013-BVYR Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop

Více

PODMÍNKY pro veřejnou soutěž

PODMÍNKY pro veřejnou soutěž Správa železniční dopravní cesty, státní organizace se sídlem Praha 1 - Nové Město, Dlážděná 1003/7, PSČ 11000 IČO: 70994234, DIČ: CZ70994234 zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Schempp-Hirth výroba letadel spol. s r.o.

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Schempp-Hirth výroba letadel spol. s r.o. Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Schempp-Hirth výroba letadel spol. s r.o. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Ing. Lee Louda Praha

Více

Podmínky výběrového řízení

Podmínky výběrového řízení Podmínky výběrového řízení (dále jen Podmínky ) Vyhlašovatel, Mgr. Ivana Rychnovská, LL.M., se sídlem Brno, Dobrovského 824/50, 612 00 Brno (dále jen Vyhlašovatel ), insolvenční správce dlužníka Obchodní

Více

Vyhláška o zahájení Výběrového řízení

Vyhláška o zahájení Výběrového řízení Vyhláška o zahájení Výběrového řízení 1) Vyhlašovatel výběrového řízení: Miroslava Šafránková, MBA,MSc., Bellušova 1846, 155 00 Praha 5, tel. 602 127 900, email: safrankovamir@volny.cz, insolvenční správkyně

Více

PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ č

PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ č PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ č. 2012104 na soubor movitého a nemovitého majetku Drůbež-Vysočina spol. s r.o. Moravské Budějovice, K Hoře 1111, okres Třebíč, PSČ 676 02 IČ: 262 97 451 Termín konání výběrového

Více

č.j.: HSAA /2015 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v k.ú.

č.j.: HSAA /2015 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v k.ú. ČESKÁ REPUBLIKA HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Sokolská 62 121 24 Praha 2 č.j.: HSAA - 11618-1/2015 Praha, dne 21. 9. 2015 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v

Více

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00, IČ: 45797072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Christoph Jan Ing., dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070 47 584 Spisová značka

Více

KLUB 01 s.r.o. IČ: , Sídlem Bělohorská 688/165, Praha 6

KLUB 01 s.r.o. IČ: , Sídlem Bělohorská 688/165, Praha 6 KLUB 01 s.r.o., IČ: 26473976, Sídlem Bělohorská 688/165, 169 00 Praha 6 www.klub01reality.cz PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Prodej nemovitých věcí společnosti M-1 centrum s.r.o., Milan Severa Prodávající:

Více