ZNALECKÝ POSUDEK /09

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZNALECKÝ POSUDEK . 3329/09"

Transkript

1 ZNALECKÝ POSUDEK. 3329/09 O cen spoluvlastnického podílu o velikosti id. 1/2 na nemovitostech zapsaných na LV pro katastrální území Janovická Lhota, obec Uhlí ské Janovice, okres Kutná Hora. Objednatel posudku: Ú el posudku: Mgr. Martin Slavata soudní exekutor Táborská Mladá Boleslav Zji t ní ceny nemovitosti pro ú el exekuce prodejem nemovitosti. Dle zákona. 151/1997 Sb. o oce ování majetku ve zn ní zákona. 121/2000 Sb.,. 237/2004 Sb. a. 257/2004 Sb. a. 296/2007 Sb., podle stavu ke dni posudek vypracoval: Ing. Ji í Krch Záh ebská Praha 2 tel.: krch@wo.cz Posudek obsahuje v etn titulního listu 14 stran. Objednateli se p edává ve 2 vyhotoveních. V Praze

2 - 2 - A. Nález 1. Znalecký úkol P edm tem znaleckého posudku je zji t ní ceny nemovitosti pro ú el exekuce prodejem nemovitosti. Podle 66, odst. 5, zákona. 120/2001 Sb., (exeku ní ád) oce uje znalec nemovitost a její p íslu enství a jednotlivá práva a závady s nemovitostí spojené obvyklou cenou podle zvlá tního p edpisu - 2 odst. 1 zákona. 151/1997 Sb., o oce ování majetku. Obvyklou cenou se pro ú ely tohoto zákona rozumí cena, která by byla dosa ena p i prodejích stejného, pop ípad obdobného majetku nebo p i poskytování stejné nebo obdobné slu by v obvyklém obchodním styku v tuzemsku ke dni ocen ní. Její stanovení tedy spo ívá v nalezení a vyhodnocení porovnatelných obchodních p ípad. Obvyklá cena nemovitosti bude zji t na cenovým porovnáním za pou ití informací z trhu s nemovitostmi. 2. Informace o nemovitosti Název nemovitosti: D m p. 6 Adresa nemovitosti: Uhlí ské Janovice Kraj: St edo eský Okres: Kutná Hora Obec: Uhlí ské Janovice Katastrální území: Janovická Lhota Po et obyvatel: Prohlídka a zam ení nemovitosti Prohlídka a zam ení nemovitosti bylo provedeno dne za p ítomnosti zpracovatele posudku. 4. Podklady pro vypracování posudku - usnesení o ustanovení znalce, kopie dokladu je v p íloze posudku - výpis z katastru nemovitostí, kopie dokladu je v p íloze posudku - mapový podklad, kopie dokladu je v p íloze posudku - místní et ení provedené dne podepsaným znalcem - nabídka nemovitostí na realitním serveru sreality.cz 5. Celkový popis nemovitosti P edm tem ocen ní je odhad obvyklé ceny spoluvlastnického podílu o velikosti id. 1/2 na nemovitostech zapsaných na LV pro katastrální území Janovická Lhota, obec Uhlí ské Janovice, okres Kutná Hora. Jedná se o d m p. 6 na parc.. st. 16/1 a pozemek parc.. st. 16/1, v etn v ech sou ástí a p íslu enství.

3 - 3 - Vlastník oce ovaného spoluvlastnického podílu byl zpracovatelem posudku vyzván doporu eným dopisem k umo n ní prohlídky nemovitosti, v dob místního et ení v ak nebyl p ítomen. Zpracovatel posudku m l mo nost prohlédnout nemovitost zvenku. Zpracovatel posudku je toho názoru, e na základ dostupných doklad a informací a prohlídky nemovitosti z ve ejn p ístupného pozemku je schopen odhadnout obvyklou cenu majetku pro ú ely exekuce. D m p. 6 na parc.. st. 16/1 Jde o obytnou a hospodá skou ást zem d lské usedlosti. Obytná ást napl uje parametry rodinného domu. Na obytnou ást navazují chlévy za nimi je stavba ukon ena stodolou. Svislé konstrukce jsou zd né, st echa sedlová s ta kovou krytinou. Stavba obsahuje jedno nadzemní podla í, rozm rný p dní prostor a m e být i áste n podsklepena. Podle stavebních prvk lze p edpokládat, e se jedná o stavbu pocházející z po átku dvacátého století, nebo v té dob podstatn adaptovanou. V dob místního et ení, podle venkovního ohledání, je d m v hor ím technickém stavu a provád ní obvyklé údr by je zanedbáváno. Jedná se v ak o solidn provedenou stavbu schopnou adaptace. Pozemek Parc.. st. 16/1 - zastav ná plocha a nádvo í o vým e 842 m 2 Pozemek nepravidelného tvaru je s výjimkou p edzahrádky a úzkého dvorku zcela zastav n domem p. 6. Jihovýchodní hranice pozemku není oplocena a tak plocha dvorku splývá s plochou sousedního dvorku na parc.. 16/2. Krom této hranice pozemek sousedí s pozemkem ve ejné komunikace. Pozemek se nalézá v centru Janovické Lhoty, která je ástí obce Uhlí ské Janovice, od ní je necelé t i kilometry vzdálena. Sou ásti a p íslu enství Jedná se o oplocení, studnu a zpevn nou plochu dvorku. Je zavedena elekt ina vzdu ným vedením, zp sob likvidace odpadních vod není známý, lze p edpokládat existenci jímky na vyvá ení. Na západní ásti pozemku je n kolik kus porost vzniklých p irozeným výsevem. Práva a závady Podle výpisu z katastru nemovitostí je vlastnické právo omezeno na ízením exekuce a exeku ním p íkazem k prodeji nemovitosti. Informace o jiných omezeních, která se nezapisují do katastru nemovitostí, nemá zpracovatel posudku k dispozici.

4 - 4 - B. Posudek Odhad obvyklé ceny Obvyklá cena je definována v 2 odst. (1) zákona. 151/1997 Sb. (Zákon o oce ování majetku). Obvyklou cenou se pro ú ely tohoto zákona rozumí cena, která by byla dosa ena p i prodejích stejného, pop ípad obdobného majetku nebo p i poskytování stejné nebo obdobné slu by v obvyklém obchodním styku v tuzemsku ke dni ocen ní. P itom se zva ují v echny okolnosti, které mají na cenu vliv, av ak do její vý e se nepromítají vlivy mimo ádných okolností trhu, osobních pom r prodávajícího nebo kupujícího ani vliv zvlá tní obliby. Z této definice vyplývá, e nejsprávn j ím zp sobem, jak stanovit vý i obvyklé ceny nemovitosti, je pou ití tzv. porovnávací metody, která spo ívá v porovnání ceny oce ované nemovitosti s cenou porovnatelných nemovitostí, které byly v nedávné dob prodány. Ve skute nosti není k dispozici ve ejná systémová databáze nedávno prodaných nemovitostí, která by navíc obsahovala údaje, je by umo ovaly posoudit, zda n která z nemovitostí je skute n porovnatelná s oce ovanou nemovitostí. Náhradním e ením je pou ití informací o nemovitostech nabízených k prodeji. Porovnatelná nemovitost obytná a hospodá ská ást zem d lské usedlosti s nevelkým pozemkem, je p edm tem obvyklého obchodního styku, oce ovaná nemovitost, kterou je jen spoluvlastnický podíl, je obchodována velmi z ídka. Zatímco informace o nabídkách k prodeji nemovitostí, které lze porovnávat s oce ovanou nemovitostí, jako celku, jsou k dispozici, získání informací a u o prodeji nebo alespo o nabídce spoluvlastnického podílu je velmi neobvyklé. Odhad spoluvlastnického podílu provedu tedy tak, e nejd íve odhadnu obvyklou cenu nemovitosti jako celku a obvyklou cenu spoluvlastnického podílu zjistím jako podíl na obvyklé cen celku. V okrese Kutná Hora jsou porovnatelné nemovitosti (jako celek) nabízeny ke koupi v cenovém rozp tí od 1,3 do 1,7 mil. K. S p ihlédnutím k nízké úrovni informací o samotné stavb domu, volím dále pro odhad obvyklé ceny st ední hodnotu tohoto rozp tí. Proto e se jedná o nabídkové ceny, budu cenu zji t nou porovnáním s t mito nabídkami redukovat koeficientem 0,90, kterým by m la být vyjád ena skute nost, e realiza ní ceny u nemovitostí tohoto typu bývají zpravidla ni í ne ceny nabídkové. Obvyklá cena nemovitosti jako celku: ( ,- K ,- K ) / 2 * 0,90 = ,- K Stav, kdy p edm tem obchodu není celá nemovitost, ale jen spoluvlastnický podíl o velikosti id. 1/2 je t eba vnímat jako zdroj problém, jejich vliv zp sobí pokles ceny podílu oproti pouhému matematickému vyjád ení hodnoty podílu z celku. Výsledek dosa ený vynásobením obvyklé ceny celku hodnotou spoluvlastnického podílu budu proto je t redukovat na 80%, co by m lo vyjád it vliv této skute nosti.

5 - 5 - Obvyklá cena nemovitosti jako celku: ,- K Obvyklá cena spoluvlastnického podílu ve vý i 1/2: ,- K / 2 x 0,80 = ,- K C. Rekapitulace cen nemovitosti Obvyklá cena nemovitosti: Spoluvlastnického podílu o velikosti id. 1/2 na nemovitostech zapsaných na LV pro katastrální území Janovická Lhota, obec Uhlí ské Janovice, okres Kutná Hora. Výsledná cena spoluvlastnického podílu 1/2 iní ,- K Slovy: P tset ty icettisíc K. V Praze, Ing. Ji í Krch Záh ebská Praha 2 tel.: krch@wo.cz D. Znalecká dolo ka Znalecký posudek jsem podal jako znalec jmenovaný rozhodnutím Krajského soudu v Praze ze dne j. Spr. 366/89 pro základní obor ekonomika - odv tví ceny a odhady se specializací pro odhady nemovitostí. Znalecký posudek byl zapsán pod po /09 znaleckého deníku.

6 E. Seznam p íloh - usnesení o ustanovení znalcem - výpis z katastru nemovitostí - mapový podklad - fotodokumentace - nabídky pro porovnání - 6 -

ZNALECKÝ POSUDEK . 4059/12. O cen nemovitostí zapsaných na LV. 69 pro katastrální území a obec Ho epník, okres Pelh imov.

ZNALECKÝ POSUDEK . 4059/12. O cen nemovitostí zapsaných na LV. 69 pro katastrální území a obec Ho epník, okres Pelh imov. ZNALECKÝ POSUDEK. 4059/12 O cen nemovitostí zapsaných na LV. 69 pro katastrální území a obec Ho epník, okres Pelh imov. Objednatel posudku: el posudku: Mgr. Martin Slavata soudní exekutor Táborská 527

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4034/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4034/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4034/12 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 32, včetně všech součástí a příslušenství, pro katastrální území Těchlovice nad Labem, obec Těchlovice, okres Děčín. Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK . 4314/14

ZNALECKÝ POSUDEK . 4314/14 ZNALECKÝ POSUDEK. 4314/14 O cen nemovitých v cí: Zapsaných na LV. 311, v etn všech sou ástí a p íslušenství, v katastrálním území a obci Zru nad Sázavou, okres Kutná Hora. Objednatel posudku: el posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK /07

ZNALECKÝ POSUDEK /07 ZNALECKÝ POSUDEK. 2945/07 O cen nemovitosti: Spoluvlastnického podílu o velikosti id. 1/3 na nemovitostech zapsaných na LV. 1468 pro katastrální území Braník, hl. m. Praha. Objednatel posudku: Ú el posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK . 3254/08. O cen nemovitostí zapsaných na LV. 552 pro katastrální území Podskalí II, obec Klu enice, okres P íbram.

ZNALECKÝ POSUDEK . 3254/08. O cen nemovitostí zapsaných na LV. 552 pro katastrální území Podskalí II, obec Klu enice, okres P íbram. ZNALECKÝ POSUDEK. 3254/08 O cen nemovitostí zapsaných na LV. 552 pro katastrální území Podskalí II, obec Klu enice, okres P íbram. Objednatel posudku: Ú el posudku: Mgr. Martin Slavata soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4379/14

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4379/14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4379/14 O ceně nemovitých věcí: Spoluvlastnického podílu o velikosti id. 2/8 na nemovitém majetku, zapsaném na LV č. 4749, včetně všech součástí a příslušenství, v katastrálním území

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3433/09. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 15 pro katastrální území a obec Malé Březno, okres Most.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3433/09. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 15 pro katastrální území a obec Malé Březno, okres Most. ZNALECKÝ POSUDEK č. 3433/09 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 15 pro katastrální území a obec Malé Březno, okres Most. Objednatel posudku: Účel posudku: Mgr. Martin Slavata soudní exekutor Táborská

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4146/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4146/13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4146/13 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 6989 a podílu id. 1/16 na nemovitostech zapsaných na LV č. 1004, vše včetně součástí a příslušenství, pro katastrální území Braník, hl.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3947/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3947/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3947/12 O ceně nemovitosti: Bytu č. 347/6, spolu s podílem na společných částech budovy a na pozemku, v katastrálním území Říčany-Radošovice, obec Říčany, okres Praha-východ. Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4041/12. O ceně nemovitostí: Zapsaných na LV č. 354 pro katastrální území a obec Horoměřice, okres Praha-západ.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4041/12. O ceně nemovitostí: Zapsaných na LV č. 354 pro katastrální území a obec Horoměřice, okres Praha-západ. ZNALECKÝ POSUDEK č. 4041/12 O ceně nemovitostí: Zapsaných na LV č. 354 pro katastrální území a obec Horoměřice, okres Praha-západ. Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr. Dagmar Kuželová soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4012/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4012/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4012/12 O ceně nemovitostí: Zapsaných na LV č. 2303 pro katastrální území Březová u Zvole, obec Březová-Oleško, okres Praha-západ. Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr. Dagmar Kuželová

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3424/09. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 2117 pro katastrální území a obec Dolní Břežany, okres Praha-západ.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3424/09. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 2117 pro katastrální území a obec Dolní Břežany, okres Praha-západ. ZNALECKÝ POSUDEK č. 3424/09 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 2117 pro katastrální území a obec Dolní Břežany, okres Praha-západ. Objednatel posudku: Účel posudku: Mgr. Martin Slavata soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3309/09. Zjištění ceny nemovitosti pro účel exekuce prodejem nemovitosti.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3309/09. Zjištění ceny nemovitosti pro účel exekuce prodejem nemovitosti. ZNALECKÝ POSUDEK č. 3309/09 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 2598 pro katastrální území Šumná u Litvínova, obec Litvínov, okres Most. Objednatel posudku: Účel posudku: Mgr. Martin Slavata soudní exekutor

Více

ZNALECKY POSUDEK. č. 4329/14

ZNALECKY POSUDEK. č. 4329/14 EX 2334/13-318 ZNALECKY POSUDEK č. 4329/14 0 ceně nemovitých věcí: Bytu č. 455/28, spolu s podílem na společných částech domu a na pozemku, v katastrálním území Letňany, hl. m. Praha. Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK . 3605/10. O cen nemovitostí zapsaných na LV. 1378 pro katastrální území Desná III, obec Desná, okres Jablonec nad Nisou.

ZNALECKÝ POSUDEK . 3605/10. O cen nemovitostí zapsaných na LV. 1378 pro katastrální území Desná III, obec Desná, okres Jablonec nad Nisou. ZNALECKÝ POSUDEK. 3605/10 O cen nemovitostí zapsaných na LV. 1378 pro katastrální území Desná III, obec Desná, okres Jablonec nad Nisou. Objednatel posudku: el posudku: Mgr. Martin Slavata soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4633/16. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 321 pro katastrální území a obec Netřebice, okres Český Krumlov.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4633/16. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 321 pro katastrální území a obec Netřebice, okres Český Krumlov. ZNALECKÝ POSUDEK č. 4633/16 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 321 pro katastrální území a obec Netřebice, okres Český Krumlov. Objednatel posudku: Účel posudku: Mgr. Martin Slavata soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3981/12. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 204 pro katastrální území a obec Velká Buková, okres Rakovník.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3981/12. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 204 pro katastrální území a obec Velká Buková, okres Rakovník. ZNALECKÝ POSUDEK č. 3981/12 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 204 pro katastrální území a obec Velká Buková, okres Rakovník. Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr. Dagmar Kuželová soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4415/14

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4415/14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4415/14 O ceně nemovitých věcí: Bytu č. 2638/8, spolu s podílem na společných částech domu a na pozemku, v katastrálním území Kročehlavy, obec Kladno, okres Kladno. Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4641/16

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4641/16 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4641/16 O ceně nemovitých věcí: Bytu č. 844/123, spolu s podílem na společných částech domu a na pozemku, v katastrálním území Hlubočepy, Hlavní město Praha. Objednatel posudku: Účel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4188/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4188/13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4188/13 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 953, včetně součástí a příslušenství, pro katastrální území a obec Velká Dobrá, okres Kladno. Objednatel posudku: Účel posudku: Mgr. Martin

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4053/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4053/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4053/12 O ceně nemovitostí: Bytu č. 514/7, spolu s podílem na společných částech domu a na pozemku, v katastrálním území Lobeček, obec Kralupy nad Vltavou, okres Mělník. Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK . 581/055/2011

ZNALECKÝ POSUDEK . 581/055/2011 ZNALECKÝ POSUDEK. 581/055/2011 o cen obvyklé pozemku PK. 423/5, k.ú. P estavlky u Sedlce, obec Sedlec-Pr ice, zapsáno na LV. 304 u Katastrálního ú adu pro St edo eský kraj, KP Benešov Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4246/13. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 321 pro katastrální území a obec Netřebice, okres Český Krumlov.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4246/13. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 321 pro katastrální území a obec Netřebice, okres Český Krumlov. ZNALECKÝ POSUDEK č. 4246/13 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 321 pro katastrální území a obec Netřebice, okres Český Krumlov. Objednatel posudku: Účel posudku: Mgr. Martin Slavata soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4027/12. soudní exekutor Novodvorská 1010 142 00 Praha 4

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4027/12. soudní exekutor Novodvorská 1010 142 00 Praha 4 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4027/12 O ceně nemovitostí: Zapsaných na LV č. 372 pro katastrální území a obec Pravonín, okres Benešov. Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr. Dagmar Kuželová soudní exekutor Novodvorská

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3924/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3924/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3924/12 O ceně nemovitostí: Bytu č. 1116/10, garáže č. 1116/16, spolu s podílem na společných částech domu, bez podílu na pozemku, v katastrálním území Suchdol, hl. m. Praha. Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 277/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 277/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 277/15 o obvyklé ceně nemovité věci - pozemku p.č. 510/11 - orná půda, LV číslo 565, katastrální území Vávrovice, obec Opava, okres Opava a ocenění jednotlivých práv a závad spojených

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3885/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3885/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3885/12 O ceně spoluvlastnického podílu o velikosti id. ½ na nemovitostech zapsaných na LV č. 4 pro katastrální území a obec Blíževedly, okres Česká Lípa. Objednatel posudku: Účel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 172-2602/09

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 172-2602/09 ZNALECKÝ POSUDEK č. 172-2602/09 o obvyklé ceně nemovitostí, a to spoluvlastnického podílu o velikosti ½ na pozemku parc.č. 317/3 v k.ú. Hlušovice, obec Hlušovice, okres Olomouc a pozemcích parc.č. 477/19,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 110-3447/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 110-3447/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 110-3447/12 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 942, 1072/6, 1072/23, 1112 (PK) a 1115 (PK) v k.ú. Lhota u Vsetína, obec Lhota u Vsetína, okr. Vsetín. Objednatel posudku: Exekutorský úřad

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4009-106-2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4009-106-2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4009-106-2014 o obvyklé ceně nemovitosti - pozemků v katastru obce Bechlín, katastrální území Bechlín, okres Litoměřice, kraj Středočeský Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3299 196/2014. o ceně podílu ve výši id. 202014/30438408 k pozemku parc.č. 1266/22 v k.ú. Libeň, obec Praha

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3299 196/2014. o ceně podílu ve výši id. 202014/30438408 k pozemku parc.č. 1266/22 v k.ú. Libeň, obec Praha ZNALECKÝ POSUDEK č. 3299 196/2014 o ceně podílu ve výši id. 202014/30438408 k pozemku parc.č. 1266/22 v k.ú. Libeň, obec Praha Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Beroun Mgr. Pavel Dolanský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/14 709 00 Ostrava-Mariánské Hory

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/14 709 00 Ostrava-Mariánské Hory ZNALECKÝ POSUDEK č. 132-3932/14 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 76 v k.ú. Malé Heraltice, obec Velké Heraltice, okr. Opava. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3980/12. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 343 pro katastrální území Smržov u Smiřic, obec Smržov, okres Hradec Králové.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3980/12. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 343 pro katastrální území Smržov u Smiřic, obec Smržov, okres Hradec Králové. ZNALECKÝ POSUDEK č. 3980/12 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 343 pro katastrální území Smržov u Smiřic, obec Smržov, okres Hradec Králové. Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr. Dagmar Kuželová soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 261/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 261/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 261/15 o obvyklé ceně nemovitých věcí - pozemku p. č. 2000/9 - orná půda, zapsaných na LV číslo 386, katastrální území Nevězice, obec Nevězice, okres Písek a ocenění jednotlivých práv

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4148/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4148/13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4148/13 O ceně spoluvlastnického podílu Radovana Kasala, o velikosti id. 1/3, na nemovitostech zapsaných na LV č. 138, včetně součástí a příslušenství, pro katastrální území a obec

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 148/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 148/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 148/2015 O ceně obvyklé spoluvlastnického podílu v rozsahu 1/12 k celku nemovitých věcí: zemědělských pozemků evidovaných ve zjednodušené evidenci PK: 109; 121; 122; 269; 270; 317/1;

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 109-3446/12. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 2022/63 v k.ú. Velká Bystřice, obec Velká Bystřice, okr. Olomouc.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 109-3446/12. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 2022/63 v k.ú. Velká Bystřice, obec Velká Bystřice, okr. Olomouc. ZNALECKÝ POSUDEK č. 109-3446/12 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 2022/63 v k.ú. Velká Bystřice, obec Velká Bystřice, okr. Olomouc. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 113/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 113/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 113/2015 NEMOVITÁ VĚC: Katastrální údaje : Adresa nemovité věci: Vlastník pozemku: zemědělský pozemek 108/89, zemědělský pozemek Kraj Středočeský, okres Nymburk, obec

Více

Znalecký posudek č. 131-4156/15 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení pro exekutora JUDr.

Znalecký posudek č. 131-4156/15 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení pro exekutora JUDr. Předmět ocenění: Znalecký posudek č. 131-4156/15 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) Garáž bez č.p./č.e. na pozemku parc.č. 855/3 pro účel exekučního řízení pro exekutora JUDr. Zdeňka Zítku

Více

Znalecký posudek č. 190/19/2013

Znalecký posudek č. 190/19/2013 Znalecký posudek č. 190/19/2013 Ceny obvyklé spoluvlastnického podílu v míře 1/2 na nemovitostech: bytové jednotce č.114/3 v budově č.p.114 vystavěné na pozemku p.č.321 a k jednotce náležející spoluvlastnický

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 171/14. soudní exekutor Hradecká 3 130 00 Praha 3

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 171/14. soudní exekutor Hradecká 3 130 00 Praha 3 ZNALECKÝ POSUDEK č. 171/14 o obvyklé ceně nemovitých věcí - pozemku p. č. 2443, LV číslo 15, katastrální území Pohořelice u Napajedel, obec Pohořelice, okres Zlín a pozemku p. č. 2545/48, 3588/1, 2588/2,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4437 242 / 15

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4437 242 / 15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4437 242 / 15 o obvyklé ceně souboru pozemků pč. St. 5398 - zastavěná plocha a nádvoří a pč. 6779/4 - zahrada na katastrálním území Uherský Brod, obec Uherský Brod, okres Uherské Hradiště

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 155/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 155/13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 155/13 o obvyklé ceně podílu id. 1/4 na nemovitostech - pozemku p.č. 123/3 - trvalý travní porost a dalších, zapsaných na LV číslo 1713 a pozemku p.č. 167/4 - orná půda a dalších, zapsaných

Více

Znalecký posudek č. 270-3010/10 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení pro exekutora Mgr.

Znalecký posudek č. 270-3010/10 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení pro exekutora Mgr. Znalecký posudek č. 270-3010/10 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení pro exekutora Mgr. Pavlu Fučíkovou Předmět ocenění: Garáž bez č.p./č.e. na pozemku parc.č. 285/7.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4413 218 / 15

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4413 218 / 15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4413 218 / 15 o obvyklé ceně domu čp. 776 na pozemku pč. 2226 a pozemku pč. 2226 - zastavěná plocha a nádvoří na katastrálním území Zlaté Hory v Jeseníkách, obec Zlaté Hory, okres Jeseník

Více

Znalecký posudek č. ZP-3906

Znalecký posudek č. ZP-3906 Znalecký posudek č. ZP-3906 o ceně obvyklé pozemek parc.č. 489/2 ( lesní pozemek ) v kat. území Hřiměždice, obec Hřiměždice, okres Příbram, zapsáno na LV 561. Objednatel posudku: JUDr. Milan Suchánek Exekutorský

Více

Znalecký posudek č. ZP-4264

Znalecký posudek č. ZP-4264 Znalecký posudek č. ZP-4264 o ceně obvyklé na - stavbě (budova) bez čp/če, způsob využití: jiná st. na pozemku st. parc. č. 24/1 ( zastavěná plocha a nádvoří ) v kat. území Opolany, obec Opolany, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 308/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 308/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 308/15 o obvyklé ceně nemovitých věcí - pozemku p.č. st. 986, součástí je stavba: bez č.p/č.e., garáž, s příslušenstvím, zapsaných na LV číslo 1188, katastrální území Kardašova Řečice,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 68/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 68/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 68/12 o obvyklé ceně podílu id. 1/2 na nemovitostech - garáž bez č.p/č.e. na pozemku p.č. 1869 a pozemku p.č. 1869 s příslušenstvím, zapsaných na LV 416, katastrální území Moravský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4297/14. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 302 pro katastrální území Kněževes u Rakovníka, obec Kněževes, okres Rakovník.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4297/14. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 302 pro katastrální území Kněževes u Rakovníka, obec Kněževes, okres Rakovník. ZNALECKÝ POSUDEK č. 4297/14 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 302 pro katastrální území Kněževes u Rakovníka, obec Kněževes, okres Rakovník. Objednatel posudku: Účel posudku: Mgr. Martin Slavata soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 93/14

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 93/14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 93/14 o obvyklé ceně nemovitých věcí - pozemku p.č. 79/10, 294/1, 295 a 299, zapsaných na LV číslo 145, katastrální území Velké Dvorce, obec Přimda, okres Tachov a ocenění jednotlivých

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2600-557/2015

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2600-557/2015 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 2600-557/2015 o odhadu ceny obvyklé (spoluvlastnického podílu ve výši 99/100) na pozemcích parc.č. 442, parc.č. 443 a parc.č. 444, vše v k.ú. Dolní Suchá, obci Havířov, okresu

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 21/2016

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 21/2016 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 21/2016 o ceně podílu 7/240 pozemků : 1) parc. č. 1600/12, 1604/73 a 1679/7 v k.ú. Vinařice u Kladna, obec Vinařice, okr. Kladno. 2) parc. č. 2098/31, 2238/5 a 2255/2 v k.ú. a

Více

Znalecký posudek č. 289/34/2014

Znalecký posudek č. 289/34/2014 Znalecký posudek č. 289/34/2014 Ceny obvyklé spoluvlastnického podílu v míře 1/2 na nemovitosti: bytové jednotce č. 661/2 včetně příslušenství nacházející se v budově č.p.661, 662 vystavěné na pozemku

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 48/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 48/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 48/12 o obvyklé ceně podílu id. 1/4 na nemovitostech - pozemku p.č. 457 - zahrada, p.č. 459 - zahrada s příslušenstvím, LV číslo 88, katastrální území Svinošice, obec Svinošice, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Luděk Němec Cihelní 14 360 06 Karlovy Vary. exekuční řízení - prodej nemovitého majetku

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Luděk Němec Cihelní 14 360 06 Karlovy Vary. exekuční řízení - prodej nemovitého majetku ZNALECKÝ POSUDEK č. 694-51/2015 o ceně obvyklé a ) pozemku p.č.934/2 zapsaného u Katastrálního úřadu pro Plzeňský kraj, Katastrální pracoviště Klatovy na listu vlastnictví číslo 626, katastrální území

Více

Znalecký posudek č. 8-2748/10 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení

Znalecký posudek č. 8-2748/10 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Znalecký posudek č. 8-2748/10 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Předmět ocenění: pro exekutora Mgr. Pavlu Fučíkovou Bytová jednotka č. 2017/15 v domě č.p. 2017

Více

Znalecký posudek č. 15/03/61

Znalecký posudek č. 15/03/61 Znalecký posudek č. 15/03/61 O ceně k nemovité věci - pozemku p.č. 6/1 - ostatní plocha, zapsaného na listu vlastnictví č. 5092, pro k.ú. Poruba, obec Ostrava, okres Ostrava-město. Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3367/2016

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3367/2016 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3367/2016 o ceně nemovitých věcí v katastrálním území Veverská Bítýška, obec Veverská Bítýška, okres Brno-venkov: pozemku parc. č. 1721/4, včetně příslušenství Objednatel posudku: Účel

Více

Znalecký posudek č. 40-2780/10 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení

Znalecký posudek č. 40-2780/10 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Znalecký posudek č. 40-2780/10 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení pro exekutora Mgr. Pavlu Fučíkovou Předmět ocenění: Rodinný dům č.p. 37 na pozemku parc.č. St.

Více

Znalecký posudek číslo 2115-84/10

Znalecký posudek číslo 2115-84/10 Znalecký posudek číslo 2115-84/10 O obvyklé ceně objektu bydlení číslo popisné 10 na pozemku parcelní číslo 247, objektu bydlení číslo popisné 287 na pozemku parcelní číslo 245/2 a pozemků parcelní čísla

Více

Znalecký posudek číslo 4524-64/14

Znalecký posudek číslo 4524-64/14 Znalecký posudek číslo 4524-64/14 O ceně nemovité věci Pozemek zapsaný na LV č. 462 Katastrální území: Lískovec u Frýdku-Místku Okres: O B V Y K L Á C E N A Objednatel znaleckého posudku: EXEKUTORSKÝ ÚŘAD

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3362/2016

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3362/2016 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3362/2016 o ceně nemovitých věcí pozemků v katastrálním území Šitbořice, obec Šitbořice, okres Břeclav: - LV 351 - pozemek parc. č. 4149, 4150, 4151 - LV 877 - pozemky parc. č. 4720,

Více

Mgr. Alan Havlice, soudní exekutor. Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 49/2012

Mgr. Alan Havlice, soudní exekutor. Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 49/2012 Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 49/2012 O obvyklé ceně nemovitosti - bytové jednotky č. 234/6 v bytovém domě č.p. 234, 235 na pozemku parc.č. St. 256/1, St. 256/2, vč. podílu na společných částech

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 970-09 / 10

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 970-09 / 10 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 970-09 / 10 o ceně dále uvedených pozemků dle LV číslo 163 pro k.ú. Dobrá Voda u Křižanova, obec Dobrá Voda, okres Žďár nad Sázavou, kraj Vysočina Objednatel posudku: Mgr. Pavla

Více

Znalecký posudek č. 2012/348

Znalecký posudek č. 2012/348 Znalecký posudek č. 2012/348 o ceně nemovitosti: Spoluvlastnický podíl ve výši 1/30 k nemovitostem zapsaným na LV č. 281 pro katastrální území Nová Hradečná, obec Nová Hradečná, okres Olomouc, kraj Olomoucký.

Více

Znalecký posudek č. 3101/51/2015

Znalecký posudek č. 3101/51/2015 Znalecký posudek č. 3101/51/2015 O ceně obvyklé rodinného domu č.p.87 s příslušenstvím a pozemky parc.č. st.121 a 3626/1 v k.ú. Jílové u Děčína, obec Jílové, okres Děčín. Objednatel posudku: Účel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4009/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4009/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4009/12 O ceně nemovitostí: Bytu č. 2128/12, spolu s podílem na společných částech domu a na pozemku, v katastrálním území Kročehlavy v Kladně. Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr.

Více

Znalecký posudek č. 5741 181/2014

Znalecký posudek č. 5741 181/2014 Ing. Bc. Ewa Hradil, znalec 765 02 Otrokovice, Moravní 6224 mobil: +420 603 35 45 98 Znalecký posudek č. 5741 181/2014 o obvyklé ceně nemovitostí bytové jednotky č. 4562/15 v budově čp. 4562 na pozemku

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4031/12. soudní exekutor Novodvorská 1010 142 00 Praha 4

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4031/12. soudní exekutor Novodvorská 1010 142 00 Praha 4 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4031/12 O ceně nemovitostí: 1/ Bytu č. 296/5, spolu s podílem na společných částech domu a na pozemku 2/ Spoluvlastnického podílu o velikosti id. ½ na pozemku parc. č. 1098 vše v katastrálním

Více

ZNALECKÝ POSUDEK . 732/202/2011

ZNALECKÝ POSUDEK . 732/202/2011 ZNALECKÝ POSUDEK. 732/202/2011 o cen obvyklé bytové jednotky. 1117/81, v budov.p. 1117 na pozemku. parc. 2692/48, v. p íslušenství a spoluvlastnického podílu na spole ných ástech domu.p. 1117 a pozemku.

Více

Znalecký posudek č. ZP-5135

Znalecký posudek č. ZP-5135 Znalecký posudek č. ZP-5135 o ceně obvyklé pozemek parc.č. 4673/5 ( orná půda ) v kat. území Vysoké Mýto, obec Vysoké Mýto, okres Ústí nad Orlicí, zapsáno na LV 2540. Objednatel posudku: JUDr. Milan Suchánek

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 22/16

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 22/16 ZNALECKÝ POSUDEK č. 22/16 o obvyklé ceně podílu id. 1/2 na nemovitých věcech - garáže bez č.p/č.e., na pozemku p.č. st. 2110/15 (LV 3152), s příslušenstvím, zapsaných na LV číslo 2459, katastrální území

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Praha 4 JUDr.Dagmar Kuželová - soudní exekutor Novodvorská 1010 142 00 Praha 4

ZNALECKÝ POSUDEK. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Praha 4 JUDr.Dagmar Kuželová - soudní exekutor Novodvorská 1010 142 00 Praha 4 ZNALECKÝ POSUDEK č. 6770-117/2012 o ceně obvyklé bytové jednotky č.1365/52, situované v budově č.p.1365, postavené na pozemku parc.č.1166/2, včetně spoluvlastnického podílu na společných částech budovy

Více

Znalecký posudek č. 2655-59/10

Znalecký posudek č. 2655-59/10 č.j.: 137Ex 9405/07 Znalecký posudek č. 2655-59/10 O obvyklé ceně pozemku pro stavbu rodinných domů p.č. 1349/3, Heřmanův Městec- Průhon, bez příslušenství, katastrální území Heřmanův Městec, obec Heřmanův

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4414 219 / 15

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4414 219 / 15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4414 219 / 15 o obvyklé ceně podílu 1/2 na rodinném domu čp. 313 na pozemku pč. 944/2 a pozemků pč. 944/2,- zastavěná plocha a nádvoří, pč. 944/1 - ostatní plocha a pč. 948 - zahrada

Více

Znalecký posudek č. 658/2010

Znalecký posudek č. 658/2010 Znalecký posudek č. 658/2010 o ceně obvyklé garáž bez č.p./č.e. s příslušenstvím na pozemku parc.č. 1195/64 - zastavěná plocha a nádvoří a pozemek parc.č. 1195/143 - ostatní plocha, k.ú. Prostřední Suchá,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3.554-94 / 15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3.554-94 / 15 1 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3.554-94 / 15 o obvyklé ceně podílu 1/2 nemovitých věcí pozemku parc.č.90/1 - zahrada dle LV 992, obec Lužná, kat. území Lužná u Vsetína, okres Vsetín, se všemi součástmi a příslušenstvím

Více

Znalecký posudek 052 EX 149/09. Pořadové číslo: 2986-057/14

Znalecký posudek 052 EX 149/09. Pořadové číslo: 2986-057/14 052 EX 149/09 Znalecký posudek Pořadové číslo: 2986-057/14 Předmět posudku: Znalecký posudek o obvyklé ceně bytu č. 1413/9, který je vymezen v bytovém domě č.p. 1412-1413 na třídě Edvarda Beše v Hradci

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2481-80/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2481-80/13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2481-80/13 o ceně nemovitosti budovy č.p. 10 na pozemku p.č. 23/2 zastavěná plocha a nádvoří, katastrální území Zamachy, obec Velké Všelisy, okres Mladá Boleslav s pozemky a s příslušenstvím.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 753/223/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 753/223/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 753/223/2011 o ceně obvyklé rodinného domu č.p. 80 na pozemku č. parc. 155 vč. příslušenství a pozemků č. parc. 155, č. parc. 161/1, k. ú. Místo, obec Místo, zapsáno na LV č. 346 u

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 668-25/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 668-25/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 668-25/2015 o ceně bytové jednotky číslo 606/3 zapsané na listu vlastnictví číslo 1236 u Katastrálního úřadu pro Karlovarský kraj, katastrální pracoviště Sokolov, katastrální území

Více

Znalecký posudek číslo 4541-31/15

Znalecký posudek číslo 4541-31/15 Znalecký posudek číslo 4541-31/15 O ceně nemovitých věcí Pozemky zapsané na LV č. 621 a 624 Seč Katastrální území: Hoješín Okres: Chrudim O B V Y K L Á C E N A Objednatel znaleckého posudku: EXEKUTORSKÝ

Více

ZNALECKÝ POSUDEK . 528/002/2011

ZNALECKÝ POSUDEK . 528/002/2011 ZNALECKÝ POSUDEK. 528/002/2011 o cen obvyklé rodinného domu.p. 604, na pozemku. parc. 2121. p íslušenství a pozemk. parc. 2121,. parc. 2122, k.ú. Zru nad Sázavou, obec Zru nad Sázavou, zapsáno na LV. 266

Více

Znalecký posudek č. 5793 23/2015 a)

Znalecký posudek č. 5793 23/2015 a) Ing. Bc. Ewa Hradil, znalec 765 02 Otrokovice, Moravní 6224 mobil: +420 603 35 45 98 Znalecký posudek č. 5793 23/2015 a) o obvyklé ceně nemovitosti pozemku parcelní číslo 349/1 v katastrálním území a obci

Více

Znalecký posudek č. 15-4040/15 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení

Znalecký posudek č. 15-4040/15 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Předmět ocenění: Znalecký posudek č. 15-4040/15 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení pro exekutora JUDr. Karla Urbana Zahradní chata bez č.p./č.e. na pozemku parc.č.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK . 539/013/2011

ZNALECKÝ POSUDEK . 539/013/2011 ZNALECKÝ POSUDEK. 539/013/2011 o cen obvyklé rodinného domu.p. 28, na pozemku. parc. St. 10/2. p íslušenství a pozemk. parc. St. 10/2,. parc. 24/2, k.ú. Hoštice u Vodochod, obec Vodochody, zapsáno na LV.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 87-2011. JUDr. Jiří Petruň Exekutorský úřad Šumperk K. H. Máchy 1294/2 787 01 Šumperk

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 87-2011. JUDr. Jiří Petruň Exekutorský úřad Šumperk K. H. Máchy 1294/2 787 01 Šumperk ZNALECKÝ POSUDEK č. 87-2011 o ceně bytové jednotky a příslušenství, k.ú. Moravská Ostrava, LV č. 6951, 6226 Objednatel posudku: Soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň Exekutorský úřad Šumperk K. H. Máchy 1294/2

Více

Znalecký posudek č. ZP-4941

Znalecký posudek č. ZP-4941 Znalecký posudek č. ZP-4941 o ceně obvyklé na - stavbě (budova) č.p. 224, způsob využití: rod. dům na pozemku st. parc. č. 493 ( zastavěná plocha a nádvoří ), pozemek parc.č. 286/2 ( trvalý travní porost

Více

Znalecký posudek č. 299-2729/09 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení

Znalecký posudek č. 299-2729/09 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Znalecký posudek č. 299-2729/09 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení pro exekutora Mgr. Pavlu Fučíkovou Předmět ocenění: Rodinný dům č.p. 9 na pozemku parc.č. St.

Více

pro exekutora Mgr. Pavlu Fučíkovou Katastrální území: Nový Bohumín Identifikační kód: 707031

pro exekutora Mgr. Pavlu Fučíkovou Katastrální území: Nový Bohumín Identifikační kód: 707031 Znalecký posudek č. 204-3759/13 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) Předmět ocenění: pro účel exekučního řízení pro exekutora Mgr. Pavlu Fučíkovou Rozestavěný rodinný dům č.p. 203 na pozemku

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ č. 1796/2015 Ocenění nemovitých věcí: Bytová jednotka č. 839/6 zapsaná na listu vlastnictví č. 7572, vymezená v budově č.p. 839, 840, 841, zapsané na LV č. 2796, stojící

Více

Znalecký posudek č. 2012/103

Znalecký posudek č. 2012/103 Znalecký posudek č. 2012/103 o ceně nemovitosti: Pozemek, parcela č. 393/3 v katastrálním území Lhota u Šternberka, obec Šternberk, okres Olomouc, kraj Olomoucký. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2896-208/2016

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2896-208/2016 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 2896-208/2016 o odhadu ceny obvyklé družstevního podílu (členských práv a povinností) v družstvu ORLOVAN, bytové družstvo, IČ: 26847850, spojený zejména s bytem č. 16 na ul. Ke

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 9201-701/2014

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 9201-701/2014 Oceňovací a znalecká kancelář s.r.o. se sídlem Václavské náměstí 832/19, Praha, kancelář Sušilova 1938/26, Přerov tel.: 608 251 025, 776 284 814, 581 331 601, email: vingralek@posudek.com zapsaná v obchodním

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 112-3157/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 3920/346 v k.ú. Místek, obec Frýdek-Místek, okr. Frýdek-Místek.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 112-3157/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 3920/346 v k.ú. Místek, obec Frýdek-Místek, okr. Frýdek-Místek. ZNALECKÝ POSUDEK č. 112-3157/11 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 3920/346 v k.ú. Místek, obec Frýdek-Místek, okr. Frýdek-Místek. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Jiří Král - soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1789/09/2014

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1789/09/2014 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1789/09/2014 NEMOVITOST: Katastrální údaje: Adresa nemovitosti: Vlastník stavby: Vlastník pozemku: Bytová jednotka č. 3 v bytovém domu č.p. 1555 se všemi součástmi

Více

soudní exekutor Mgr. Tomáš Pospíchal 28. října 1474/20 28802 Nymburk 070EX 1224/08

soudní exekutor Mgr. Tomáš Pospíchal 28. října 1474/20 28802 Nymburk 070EX 1224/08 ZNALECKÝ POSUDEK č. 60/2015 O ceně obvyklé spoluvlastnického podílu v rozsahu 1/3 k celku nemovitých věcí pozemku stp.č.87/1 včetně součástí čp. 60 rodinný dům Krchleby na stp.č.87/1, vše včetně součástí

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 11548-1018/2015

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 11548-1018/2015 Oceňovací a znalecká kancelář s.r.o. se sídlem Václavské náměstí 832/19, Praha, kancelář Sušilova 1938/26, Přerov tel.: 608 251 025, 776 284 814, 581 331 601, email: vingralek@posudek.com zapsaná v obchodním

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 6-3051/11 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti ¼ na pozemku parc.č. 445/2, v k.ú. Předmostí, obec Přerov, okr. Přerov. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr.

Více