Bocuse d'or O soutěži Bocuse d'or Průběh soutěže - cesta na celosvětové finále

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bocuse d'or O soutěži Bocuse d'or Průběh soutěže - cesta na celosvětové finále"

Transkript

1 Bocuse d'or O soutěži Bocuse d'or Paul Bocuse, francouzský šéfkuchař a vyznavatel směru nouvelle cuisine, vytvořil v lednu 1987 revoluční soutěž pro profesionální kuchaře. Inspiroval se pravidly velkých sportovních událostí, které převedl do prostředí gastronomie. Soutěž se již od svého založení koná každé dva roky a je považována za nejprestižnější událost vysoké gastronomie na světě. Hlavní myšlenkou celosvětového finále je přivést dohromady 24 mladých a nadějných talentů ze všech koutů světa. Pokrmy hodnotí porota složená z profesionálů v oboru. Průběh soutěže - cesta na celosvětové finále Soutěž probíhá ve třech kolech. Vítěz z České republiky má možnost se zúčastnit evropského kontinentálního kola v Budapešti v květnu Odtud může postoupit do celosvětového finále ve francouzském Lyonu v lednu Schéma níže ukazuje proces vedoucí k velkému finále Bocuse d'or 2017 ve Francii.

2 Bocuse d'or Česká republika 2016 Jak se přihlásit do soutěže Každý ze soutěžících se může přihlásit individuálně či s asistentem tzv. commis (ve věku nejvýše 22 let k 24. lednu 2017). Pro přihlášení do soutěže Bocuse d'or Česká republika 2016 musejí kuchaři splňovat následující podmínky: česká národnost, věk alespoň 23 let (k 24. lednu 2017), pracovat v hotelu nebo restauraci. Pro přihlášení je nutné vyplnit přihlášku a připojit profesní životopis a motivační dopis. Všechny materiály (přihlášku, životopis a motivační dopis) je nutné zaslat nejpozději do 23. prosince 2015 (včetně) na adresu tereza.knirova@inspiro-solutions.cz Z přihlášených zájemců vybere odborná porota maximálně osm finalistů, kteří se 18. a 19. ledna 2016 utkají v MAKRO Akademii v Praze. Rozhodující pro výběr finalistů jsou profesionální zkušenosti přihlášených a motivační dopis. Postupující budou oznámeni 31. prosince Téma Bocuse d'or Česká republika 2016 Pokrm z ryb: Důležité: jeseter malý 20 g kaviáru z jesetera Téma Ryba musí obsahovat minimálně 2 přílohy a omáčku, jejichž volba závisí na uvážení každého kandidáta. Je nutné použít všechny prvky daného tématu a ty by měly být identifikovatelné pohledem a/nebo chutí. Vše na talíři musí být konzumovatelné. Nejsou povoleny žádné nepoživatelné prvky, které nevychází z tematického produktu. Servírování pro 8 osob, prezentovat výhradně na talířích dodaných organizátorem soutěže. Pokrm z masa: Důležité: jelení hřbet s kostí Téma Maso musí obsahovat minimálně 2 přílohy a omáčku, jejichž volba závisí na uvážení každého kandidáta. Drobné nepoživatelné dekorační prvky jsou na jídle a talíři akceptovatelné (včetně poklopů a podobného vybavení pro uchování teploty oblohy). Servírování pro 8 osob, prezentovat výhradně na talířích dodaných organizátorem soutěže.

3 Prezentace jídel 2 talíře pro prezentační účely a 6 talířů na ochutnávku. Soutěžícím není povoleno prezentovat pokrmy na vlastních talířích. Základní produkty použité pro pokrmy z masa a ryb budou zajištěné organizátorem soutěže. V průběhu prezentace talíře nemůže být žádný produkt či příloha přidána s výjimkou těch, které byly použité na přípravu pokrmu. Produkty a ingredience Produkty požívané ve spojitosti s tématem soutěže Produkty budou dodány oficiálním dodavatelem masa a ryb pro Bocuse d'or Česká republika 2016, který je zároveň partnerem soutěže (MAKRO). Tyto produkty mají kandidáti povinnost použít. Nedodržení tohoto předpisu může způsobit diskvalifikaci. Pro národní kolo zajišťuje organizátor Bocuse d'or Česká republika pouze povinné/zadané suroviny (jeseter, kaviár z jesetera, mladé jelení maso). Všechny ostatní suroviny si musí soutěžící zajistit sami. Připravené produkty Předpřipravené produkty nejsou povoleny s výjimkou nenařezané, očištěné a oloupané zeleniny a vlastních základů vývarů pro omáčky. Kontrola výrobků/surovin Před začátkem soutěže budou kandidáti požádáni o předložení svých surovin ke kontrole Komisi pro kuchyňský dozor. V případě nedodržení tohoto pravidla si Organizační komise Bocuse d'or Česká republika vyhrazuje právo na další opatření, a to podle povahy porušení pravidla.

4 Vybavení Podrobný oficiální seznam zařízení, které bude dáno k dispozici kandidátům od Organizační komise Bocuse d'or Česká republika: V průběhu soutěže bude každá kuchyň obsahovat: čtyři varné zóny (indukční), udržovací zařízení, jednu troubu (konvektomat), jednu pracovní desku, jeden zdroj vody, chladicí jednotku, dřez, termomix. Žádná jiná velká zařízení na 380 V i na plynové bomby (jako trouby, varné desky) kromě těch, co jsou dodány organizátorem, nebudou povoleny. Kandidáti si musí přinést své vlastní doplňky (talířky, omáčníky apod.) používané pro dekorační a prezentační účely pokrmů. Taktéž si mohou přinést malé kuchyňské zařízení (kuchyňský robot, kráječ) na 220 V. Elektrická energie je k dispozici v každé soutěžní kuchyni prostřednictvím 3 zásuvek (220 V). Soutěžící používající přístroje se spotřebou energie nad stanovený limit konají na vlastní nebezpečí. Organizátoři odmítají nést jakoukoli odpovědnost za případné přetížení sítě. Přístroje a zařízení dodané pořadatelem nesmí být z kuchyně přemísťovány nebo odstraněny (s výjimkou Organizační komise Bocuse d'or Česká republika) Přesné specifikace vybavení a nádobí kuchyně dostanou finalisté v dostatečném předstihu před soutěží. Standardní kuchyňské vybavení bude k dispozici.

5 Soutěžící Tým se skládá ze soutěžícího a commis (commis není podmínkou účasti soutěže Bocuse d'or Česká republika 2016) Kandidát - soutěžící Nesmí být mladší 23 let k 24. lednu Soutěže se mohou zúčastnit kuchaři pracující v restauracích nebo hotelech s českou národností (doložené občanským průkazem). Výběr 8 finalistů Výběr finalistů provede na základě přihlášky, životopisu a motivačního dopisu odborná porota. Commis - asistent Nesmí být starší než 22 let k 24. lednu Povinnosti v průběhu soutěže Aby byl zabezpečen hladký průběh soutěže, je nutné, aby členové týmu byli přítomni na konkrétních bodech programu: oficiální briefing večer před soutěží, oficiální focení v první den soutěže, slavnostní předávání cen. Oblečení v průběhu soutěže Bílé rondony, černé kalhoty a čepice jsou povinné pro kandidáty a asistenty kuchařů po celou dobu konání soutěže včetně slavnostního předávání cen a oficiálního focení. Kandidáti a asistenti dostanou rondony a zástěry od pořadatele. Recepty Soutěžící musí soutěžit s vlastními autorskými recepty, na které nemá autorská práva žádná třetí osoba nebo subjekt. Účastí v soutěži soutěžící souhlasí s tím, aby právo na využívání receptů pro účely propagace soutěže přešlo na Organizační komisi Bocuse d'or Česká republika. Organizace soutěže Národní soutěž se uskuteční ledna 2016 v MAKRO Akademii (Jeremiášova 7, Praha 5, Stodůlky). 4 soutěžící budou soutěžit 18. ledna soutěžící budou soutěžit 19. ledna 2016 Pořadí soutěžících a přesný čas, kdy bude soutěžící soutěžit, bude zveřejněno 11. ledna Instalace v předvečer soutěže - soutěžící budou mít 1 hodinu na instalaci svého zařízení v kuchyni jim přidělené.

6 Soutěžící budou mít k dispozici 4 kuchyňská místa Trvání soutěže: 3 hodiny 30 minut Soutěžící odevzdá: rybí pokrm 3 hodiny po začátku soutěže, masový pokrm 3:30 hodin po začátku soutěže. Jednotlivé pokrmy a přípravy musí být vytvořeny uvnitř soutěžní kuchyně. Od začátku soutěže nemohou být žádná zařízení nebo suroviny přineseny nebo odneseny z kuchyně (kromě talířů a nádobí použitého na prezentaci a taktéž kromě sdíleného vybavení umístěného mimo kuchyň). Na konci soutěže Soutěžící mohou opustit kuchyň až po předání zařízení a se souhlasem komise pro dozor kuchyně. Pracovní místo a veškeré nádobí a vybavení musí být vráceno čisté a nepoškozené, jinak bude účtována náhrada škody soutěžícímu. Inspekce pracovního místa a vrácení zařízení inventáře se provádí v přítomnosti soutěžících. Porota Prezident poroty je zástupce organizátora Bocuse d'or pro Bocuse d'or Česká republika - Marek Raditsch. Je jmenován Organizační komisí Bocuse d'or Česká republika. Bude fungovat jako mluvčí poroty pro aktuální ročník a může učinit konečné rozhodnutí v případě sporů. Členové poroty musí být přítomni v průběhu 2 dnů soutěže a zejména pro: briefingy poroty (každé ráno před začátkem soutěže), které rekapitulují průběh, hodnotící kritéria a důležité body v pravidlech a regulacích, oficiální fotografii po prvním soutěžním dni, ceremonii udělování cen po ukončení soutěže. Členové poroty se musí podílet na všech ochutnávkách bez výjimky, včetně zdravotních a morálních zábran. Na základě žádosti předložené prezidentu poroty může být porota svolána po každé hodnotící části. Komise pro dozor kuchyně sestává z 2 dozorčích, kteří budou mít na starosti: kontrolu surovin a vybavení (spotřebiče, nádobí atd.) soutěžících, zajišťování dodržování správného postupu při přípravě pokrmů, udělení bodů za technologické postupy, čistotu a správné využití surovin, které budou použité při rozhodování mezi finalisty v případě rovnosti hlasů.

7 Kritéria, která budou hodnocena Komisí pro dozor kuchyně: technologické postupy, mise en place, respektování surovin, správné využití surovin a přísad s ohledem na minimalizaci odpadu. Hodnotící kritéria - penalizace - ceny Hodnocení je udělováno šesti členy poroty. Finální hodnocení obsahuje body pro každé téma (ryby a maso); nejvyšší a nejnižší hodnocení v každém tématu nejsou brány v úvahu. Pokud porotce nemůže hodnotit v jednom ze dvou dní soutěže, bude zrušena celková výše bodů, které přidělil. V případě rovnosti skóre soutěžících rozhodne o výherci hodnocení přidělené Komisí pro dozor kuchyně za technologické postupy, mise en place a správné používání produktů viz výše. Penalizace 0 3 minuty později Bez pokuty 3 5 minut později 1 bod za každého člena poroty Zpoždění více než 5 minut 1 bod za každého člena poroty Vydání jídel až po všech ostatních kandidátech. Ochutnávací porota může použít další kroky v závislosti na délce opoždění. Ceny udělované na Bocuse d'or Česká republika místo - Zlatý pohár Voucher na nákup v MAKRO Kč Podpora a trénink soutěžícího v přípravě postupu České republiky do evropského kola 2. místo - Stříbrný pohár Voucher na nákup v MAKRO Kč 3. místo - Bronzový pohár Voucher na nákup v MAKRO Kč Práva pro užívání značky Bocuse d'or Používání značky Bocuse d'or musí být schváleno prezidentem Bocuse d'or ČR. Neoprávněné použití značky Bocuse d'or a jeho alternativ může způsobit právní kroky proti subjektu, který se neoprávněného použití dopustil. Použití značky Bocuse d'or pro účely propagace v médiích a jiné propagační účely musí být schváleno sekretariátem organizátora Bocuse d'or prostřednictvím komunikace přes prezidenta Bocuse d'or ČR.

8 Práva k používání fotografií Všichni členové účastnících se týmů (prezidenti, členové poroty, soutěžící, asistenti, trenéři, manažeři propagace) souhlasí s tím, že se vzdávají svých práv na fotografie pořízené během soutěže, které jsou použité v médiích (internet, televize, tisk) za účelem propagace soutěže, a to ve prospěch pořadatelů a partnerů Bocuse d'or. Prezident Bocuse d'or Česká republika Marek Raditsch marek@kampagroup.com Tel.: Harmonogram soutěže Bocuse d'or 30. listopadu 2015 Spuštění přihlašování do českého národního kola 23. prosince 2015 Uzávěrka přihlášek do českého národního kola 31. prosince 2015 Vyhlášení finalistů ledna 2016 Finále národního kola soutěže - Česká republika, Praha května 2016 Finále kontinentálního kola soutěže - Evropa, Budapešť ledna 2017 Celosvětové finále soutěže - Francie, Lyon

Finále v SIRHA - Lyon Francie: 29. - 30. ledna 2013. 2011 až 2013 Národní a kontinentální soutěže. Bocuse d Or Česká republika Kuchař roku

Finále v SIRHA - Lyon Francie: 29. - 30. ledna 2013. 2011 až 2013 Národní a kontinentální soutěže. Bocuse d Or Česká republika Kuchař roku 1 Bocuse d Or Česká republika Kuchař roku České Budějovice 10.-11.11. Vážený pane, dovolte, abychom Vás oslovili ve věci účasti v národním kole soutěže Bocuse d Or Česká republika Kuchař roku. Účast v

Více

Gastronomická soutěž Olima Cup 2016 Olomouc PROPOZICE

Gastronomická soutěž Olima Cup 2016 Olomouc PROPOZICE Gastronomická soutěž Olima Cup 2016 Olomouc PROPOZICE KUCHAŘ KADET, JUNIOR A SENIOR Postupová soutěž na Gastro junior u kuchařů juniorů KADET - ČTVRTEK 20. října 2016 JUNIOR - PÁTEK 21. října 2016 SENIOR

Více

Gastronomická soutěž GASTRO OLOMOUC - Olima Cup 2018 PROPOZICE KUCHAŘ KADET, JUNIOR, SENIOR A ART

Gastronomická soutěž GASTRO OLOMOUC - Olima Cup 2018 PROPOZICE KUCHAŘ KADET, JUNIOR, SENIOR A ART Gastronomická soutěž GASTRO OLOMOUC - Olima Cup 2018 PROPOZICE KUCHAŘ KADET, JUNIOR, SENIOR A ART KADET ČTVRTEK 4. ŘÍJNA 2018 JUNIOR A ART PÁTEK 5. ŘÍJNA 2018 SENIOR 6. ŘÍJNA 2018 Záštitu nad soutěží převzali:

Více

Gastronomická soutěž GASTRO OLOMOUC - Olima Cup 2018 PROPOZICE KUCHAŘ KADET, JUNIOR, SENIOR A ART

Gastronomická soutěž GASTRO OLOMOUC - Olima Cup 2018 PROPOZICE KUCHAŘ KADET, JUNIOR, SENIOR A ART Gastronomická soutěž GASTRO OLOMOUC - Olima Cup 2018 PROPOZICE KUCHAŘ KADET, JUNIOR, SENIOR A ART KADET ČTVRTEK 4. ŘÍJNA 2018 JUNIOR A ART PÁTEK 5. ŘÍJNA 2018 SENIOR 6. ŘÍJNA 2018 Záštitu nad soutěží převzali:

Více

Pravidla 5. ročníku odborné soutěže 5. MAKRO HoReCa Pětiboj - regionální kolo

Pravidla 5. ročníku odborné soutěže 5. MAKRO HoReCa Pětiboj - regionální kolo Pravidla 5. ročníku odborné soutěže 5. MAKRO HoReCa Pětiboj - regionální kolo MAKRO Cash & Carry ČR, s.r.o. je hlavním organizátorem a garantem odborné soutěže 5. MAKRO HoReCa Pětiboj. Soutěž je dvoukolová

Více

Kulinárská soutěž VELKÉ VAŘENÍ pro restaurace o přípravu nejlepšího jídla z ryb

Kulinárská soutěž VELKÉ VAŘENÍ pro restaurace o přípravu nejlepšího jídla z ryb Kulinárská soutěž VELKÉ VAŘENÍ pro restaurace o přípravu nejlepšího jídla z ryb Místní rybářská skupina Bielská země PRAVIDLA KULINÁŘSKÉ SOUTĚŽE VELKÉ VAŘENÍ PRO RESTAURACI O PŘÍPRAVU NEJLEPŠÍHO JÍDLA

Více

Gastronomická soutěž Olima Cup 2017 Olomouc PROPOZICE CUKRÁŘ KADET, JUNIOR A SENIOR

Gastronomická soutěž Olima Cup 2017 Olomouc PROPOZICE CUKRÁŘ KADET, JUNIOR A SENIOR Gastronomická soutěž Olima Cup 2017 Olomouc PROPOZICE CUKRÁŘ KADET, JUNIOR A SENIOR ČTVRTEK 5. října 2017 SOBOTA 7. října 2017 Záštitu nad soutěží převzali: Pořadatelé: Sponzoři soutěže: Mediální partneři:

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE - CHEF CLUB CULINARY CHALLENGE 2018 (dále jen pravidla )

PRAVIDLA SOUTĚŽE - CHEF CLUB CULINARY CHALLENGE 2018 (dále jen pravidla ) PRAVIDLA SOUTĚŽE - CHEF CLUB CULINARY CHALLENGE 2018 (dále jen pravidla ) 1. Pořadatel a organizátor soutěže 1.1 Pořadatelem a organizátorem soutěže je obchodní společnost VITANA, a.s., se sídlem Mělnická

Více

VAŘÍME S REGIONÁLNÍ POTRAVINOU

VAŘÍME S REGIONÁLNÍ POTRAVINOU vyhlašuje krajskou gastronomickou soutěž určenou středním školám na území Plzeňského kraje VAŘÍME S REGIONÁLNÍ POTRAVINOU vyhlášené v rámci projektu PLZEŃSKÝ KRAJ PODPORUJE REGIONÁLNÍ POTRAVINY Odborný

Více

KNORR Primerba Culinary Cup 2006

KNORR Primerba Culinary Cup 2006 KNORR Primerba Culinary Cup 2006 Moderní vaření s moderním výrobkem KNORR Primerba Culinary Cup 2006 Editorial Máte zaručený recept na skvělé jídlo, o kterém jste přesvědčeni, že musí určitě uspět? Jste

Více

LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ

LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ Základní umělecká škola Litvínov pořádá soutěž v komorní hře a seminář DVPP pro dřevěné dechové nástroje LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ 20. a 21. dubna 2018 V Litvínově Propozice soutěže 1. Soutěž v komorní hře

Více

LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ

LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ Základní umělecká škola Litvínov pořádá soutěž v sólové a komorní hře a seminář DVPP pro dřevěné dechové nástroje LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ 12. a 13. dubna 2019 V Litvínově Propozice soutěže 1. Soutěž v komorní

Více

CARVING. 20. ročník soutěže. 9. 4. 2015 v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové pořádá AKC ČR pobočka Východní Čechy

CARVING. 20. ročník soutěže. 9. 4. 2015 v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové pořádá AKC ČR pobočka Východní Čechy soutěžní kategorie: CARVING 20. ročník soutěže 9. 4. 2015 v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové pořádá AKC ČR pobočka Východní Čechy kategorie způsob vyřezávání * pro juniory a seniory bez rozdílu

Více

Gastronomická soutěž Olima Cup 2017 Olomouc PROPOZICE KUCHAŘ KADET, JUNIOR, SENIOR, TÝMY A ART

Gastronomická soutěž Olima Cup 2017 Olomouc PROPOZICE KUCHAŘ KADET, JUNIOR, SENIOR, TÝMY A ART Gastronomická soutěž Olima Cup 2017 Olomouc PROPOZICE KUCHAŘ KADET, JUNIOR, SENIOR, TÝMY A ART KADET A TÝMY ČTVRTEK 5. ŘÍJNA 2017 JUNIOR A ART PÁTEK 6. ŘÍJNA 2017 SENIOR 7. ŘÍJNA 2017 Záštitu nad soutěží

Více

HSBC International Business Awards Pravidla pro 1. ročník (2014-2015)

HSBC International Business Awards Pravidla pro 1. ročník (2014-2015) HSBC International Business Awards Pravidla pro 1. ročník (2014-2015) 1. HSBC INTERNATIONAL BUSINESS AWARDS ZÁKLADNÍ POJMY 1.1 HSBC International Business Awards HSBC International Business Awards je privátní

Více

Soutěž. Základní informace

Soutěž. Základní informace Soutěž 5 důvodů, proč se přihlásit do soutěže U příležitosti jubilejního pátého ročníku soutěže jsme pro Vás připravili přehled pěti základních důvodů, proč se vyplatí se soutěže zúčastnit jako soutěžící:

Více

KLUBOVÁ SOUTĚŽ TÝMU PM STARS PARDUBICE

KLUBOVÁ SOUTĚŽ TÝMU PM STARS PARDUBICE KLUBOVÁ SOUTĚŽ TÝMU PM STARS PARDUBICE PRAVIDLA PRO ROK 2017 OBSAH 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 2. ZPŮSOBILOST 3. PŘIHLÁŠKY 4. STARTOVNÉ 5. VĚKOVÉ SKUPINY 6. SOUTĚŽNÍ PLOCHA 7. HUDBA 8. ODSTOUPENÍ OD SOUTĚŽE 9.

Více

BOZ(P) na start! Národní fotografická soutěž

BOZ(P) na start! Národní fotografická soutěž Evropský týden BOZP 2006 BOZ(P) na start! Národní fotografická soutěž EVROPSKÝ TÝDEN BEZPEČNOSTI A OCHRANY ZDRAVÍ PŘI PRÁCI Evropská kampaň cílená na mladé lidi a mladé pracovníky, prováděná za účelem

Více

Pravidla soutěže Soutěž o nejlepší mobilní aplikaci. I. Pořadatel Soutěže. II. Účel Soutěže

Pravidla soutěže Soutěž o nejlepší mobilní aplikaci. I. Pořadatel Soutěže. II. Účel Soutěže Pravidla soutěže Soutěž o nejlepší mobilní aplikaci I. Pořadatel Soutěže Soutěž Soutěž o nejlepší mobilní aplikaci pořádá Pořadatel společnost Master Internet s.r.o. se sídlem v Brně, Jiráskova 225/21,

Více

SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A O STÁRKOVSKÉ PRÁVO

SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A O STÁRKOVSKÉ PRÁVO Obecní úřad Tvrdonice a Slovácký Podlužácký krůžek Tvrdonice vyhlašují jako součást 62. ročníku národopisných slavností Podluží v písni a tanci ve dnech 5. - 7. června 2015 SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A

Více

HSBC GRANT na podporu exportu. PRAVIDLA GRANTOVÉ SOUTĚŽE pro 4. ročník projektu HSBC GRANT

HSBC GRANT na podporu exportu. PRAVIDLA GRANTOVÉ SOUTĚŽE pro 4. ročník projektu HSBC GRANT HSBC GRANT na podporu exportu PRAVIDLA GRANTOVÉ SOUTĚŽE pro 4. ročník projektu HSBC GRANT I. GRANTOVÁ SOUTĚŽ HSBC GRANT na podporu exportu základní pojmy a. GRANTOVÁ SOUTĚŽ HSBC GRANT na podporu exportu

Více

Registrační formulář přihláška do soutěže je na konci těchto pravidel

Registrační formulář přihláška do soutěže je na konci těchto pravidel Registrační formulář přihláška do soutěže je na konci těchto pravidel PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE 1 TÉMA FOTOSOUTĚŽE 2 DOBA TRVÁNÍ A MÍSTO KONÁNÍ FOTOSOUTĚŽE 3 OBECNÉ PODMÍNKY ÚČASTI 4 PRAVIDLA PRO VSTUP DO FOTOSOUTĚŽE

Více

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu Statut festivalu Článek 1.: Charakteristika festivalu 1.1. Finále Plzeň je festival českých a slovenských filmů. Jeho posláním je umožnit návštěvníkům festivalu v období jednoho týdne srovnání: současné

Více

Termín soutěže: od do (12.00 hod.)

Termín soutěže: od do (12.00 hod.) Pravidla studentské soutěže Profesia Termín soutěže: od 1. 4. 2019 do 20. 6. 2019 (12.00 hod.) Výhry: Hlavní výhra: 5.000 Kč Doprovodné výhry: Počet výher: 6 infoto.cz - stylový digitální fotoaparát affekt.cz

Více

Propozice Novohradské flétny

Propozice Novohradské flétny Propozice Novohradské flétny 1. INTERPRETAČNÍ SOUTĚŽ NOVOHRADSKÁ FLÉTNA, XVI. ročník (dále jen NF) 1. 1. MÍSTO KONÁNÍ Státní hrad Nové Hrady, Nové Hrady 373 33, Komenského 33 (levé křídlo St. hradu) 1.

Více

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky.

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky. OFICIÁLNÍ PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE O2 ELH 2007/2008 1/Organizátor Společnost BPA sport marketing a.s., se sídlem Těšnov 1/1059, 110 00 Praha 1, IČ: 25069764, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

1. ROČNÍK GASTRONOMICKÉ SOUTĚŽE SRDCE NA TALÍŘI

1. ROČNÍK GASTRONOMICKÉ SOUTĚŽE SRDCE NA TALÍŘI 1. ROČNÍK GASTRONOMICKÉ SOUTĚŽE SRDCE NA TALÍŘI Určené pro žáky učebních oborů vzdělání kategorie E HLAVNÍ INFORMACE Odborný garant soutěže Asociace kuchařů a cukrářů ČR Pořadatel soutěže SOŠ a SOU Městec

Více

11. ročník. Vyhlášení soutěže MASTER OF CRYSTAL 2018

11. ročník. Vyhlášení soutěže MASTER OF CRYSTAL 2018 11. ročník Vyhlášení soutěže MASTER OF CRYSTAL 2018 Společnost PRECIOSA, a.s. (dále i jen vyhlašovatel) ve spolupráci s Muzeem skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou a za podpory České sklářské společnosti

Více

P R A V I D L A. Fotografická soutěž HISTORIE MĚST V OBJEKTIVU MĚSTO OČIMA OBYVATEL. 1 Obecná ustanovení

P R A V I D L A. Fotografická soutěž HISTORIE MĚST V OBJEKTIVU MĚSTO OČIMA OBYVATEL. 1 Obecná ustanovení P R A V I D L A Fotografická soutěž HISTORIE MĚST V OBJEKTIVU MĚSTO OČIMA OBYVATEL 1 Obecná ustanovení 1. Fotografická soutěž s názvem Historie měst v objektivu město očima obyvatel (dále jen Soutěž ),

Více

Mr. Leather ČR 2015. Soutěžní řád

Mr. Leather ČR 2015. Soutěžní řád Mr. Leather ČR 2015 Soutěžní řád 1. Pořadatel a místo soutěže a) Pořadatelem soutěže je spolek Leathers.CZ se sídlem Štúrova 1156/26, Praha 4, 142 00, zastoupený předsedou Ottou Tesařem, (dále jen pořadatel).

Více

Gastronomická soutěž GASTRO OLOMOUC - Olima Cup 2018 PROPOZICE

Gastronomická soutěž GASTRO OLOMOUC - Olima Cup 2018 PROPOZICE Gastronomická soutěž GASTRO OLOMOUC - Olima Cup 2018 PROPOZICE CUKRÁŘ KADET, JUNIOR A SENIORY DEKORATIVNÍ PERNÍKY ČTVRTEK 4. října 2018 SOBOTA 6. října 2018 Záštitu nad soutěží převzali: Pořadatelé: Sponzoři

Více

Pravidla soutěže Office Arena 2018

Pravidla soutěže Office Arena 2018 Pravidla soutěže Office Arena 2018 www.soutezarena.cz Cíl soutěže Cílem soutěže je motivovat žáky základních a studenty středních škol všech krajů České republiky a Slovenské republiky k práci s moderními

Více

PRAVIDLA PRO VYSTAVOVATELE 16. výstava regionálních produktů Vyrobeno pod Sněžkou 1 OBECNÁ UJEDNÁNÍ

PRAVIDLA PRO VYSTAVOVATELE 16. výstava regionálních produktů Vyrobeno pod Sněžkou 1 OBECNÁ UJEDNÁNÍ Projekt Síť hospodářského rozvoje česko-polského příhraničí je spolufinancovaný z prostředků Evropské unie v rámci Evropského fondu pro regionální rozvoj PRAVIDLA PRO VYSTAVOVATELE 16. výstava regionálních

Více

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽÍ #JIHOCESKYVENKOV

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽÍ #JIHOCESKYVENKOV VŠEOBECNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽÍ #JIHOCESKYVENKOV 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE, SOUTĚŽNÍ OBDOBÍ Pořadatelem je Jihočeský venkov, z.s. se sídlem Pištín 56, 373 46 Pištín, IČO 03674045 (dále jen pořadatel ). Předmětem

Více

Hodnoticí standard. Kuchař expedient (kód: E) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Kuchař expedient (kód: E) Odborná způsobilost. Platnost standardu Kuchař expedient (kód: 65-011-E) Autorizující orgán: Ministerstvo pro místní rozvoj Skupina oborů: Gastronomie, hotelnictví a turismus (kód: 65) Týká se povolání: Kuchař Kvalifikační úroveň NSK - EQF:

Více

Obsah

Obsah Obsah V tomto dokumentu naleznete všechny potřebné informace o možnostech a podmínkách čerpání příspěvků z Fondu DofE a o administrativních krocích, které jsou k získání příspěvku potřeba učinit. V případě

Více

Soutěž. Staň se tváří iqlandie 2019

Soutěž. Staň se tváří iqlandie 2019 Soutěž Staň se tváří iqlandie 2019 Soutěžní podmínky 1. Pořadatelem, vyhlašovatelem a organizátorem Soutěže je IQLANDIA, o.p.s., se sídlem Nitranská 410/10, 460 07 Liberec 3, IČO: 25444565, obecně prospěšná

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD PRO OBOR KOSMETIČKA

SOUTĚŽNÍ ŘÁD PRO OBOR KOSMETIČKA SOUTĚŽNÍ ŘÁD PRO OBOR KOSMETIČKA Článek 1 Základní ustanovení 1. Soutěžní řád kadeřnicko-kosmetické soutěže Harmonie stanoví základní podmínky vztahující se na všechny její účastníky. 2. Za organizaci

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽĚ O NEJKRÁSNĚJŠÍ SVATEBNÍ FOTKU NA ZÁMKU SVIJANY

PRAVIDLA SOUTĚŽĚ O NEJKRÁSNĚJŠÍ SVATEBNÍ FOTKU NA ZÁMKU SVIJANY PRAVIDLA SOUTĚŽĚ O NEJKRÁSNĚJŠÍ SVATEBNÍ FOTKU NA ZÁMKU SVIJANY Pravidla soutěže o nejkrásnější svatební fotku pořádané na facebookové a webové stránce Zámku Svijany a souhlas se zpracováním osobních údajů.

Více

Ze soutěže jsou vyloučeni členové hodnotící komise a jejich rodinní příslušníci.

Ze soutěže jsou vyloučeni členové hodnotící komise a jejich rodinní příslušníci. Gymnázium Jihlava vyhlašuje soutěž na vytvoření nového loga školy: ///// 1. PRAVIDLA SOUTĚŽE Cíl soutěže: Naším záměrem je nahradit stávající logo a následně vytvořit komplexní podobu grafické prezentace

Více

II. ročník soutěže mladých kuchařů, cukrářů a číšníků

II. ročník soutěže mladých kuchařů, cukrářů a číšníků Střední škola řemesel a služeb Děčín IV pořádá II. ročník soutěže mladých kuchařů, cukrářů a číšníků Datum konání: 16. února 2017 Místo konání: obchodní centrum Pivovar Děčín Startovné: jeden soutěžící

Více

SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A O STÁRKOVSKÉ PRÁVO

SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A O STÁRKOVSKÉ PRÁVO Obecní úřad Tvrdonice a Slovácký podlužácký krůžek v Tvrdonicích vyhlašují jako součást 65. ročníku národopisných slavností Podluží v písni a tanci ve dnech 1. - 3. června 2018 SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI

Více

Příručka pro porotce podnikatelských soutěží

Příručka pro porotce podnikatelských soutěží Příručka pro porotce podnikatelských soutěží o Ceny Hospodářských novin Vodafone Firma roku 2011 Era Živnostník roku 2011 Obsah Soutěžící Podmínky a způsob přihlášení do soutěže Výběr finalistů krajského

Více

Střední škola řemesel a služeb Děčín IV pořádá GASTRO LABE 2016. Datum konání: 17. a 18. února 2016

Střední škola řemesel a služeb Děčín IV pořádá GASTRO LABE 2016. Datum konání: 17. a 18. února 2016 Střední škola řemesel a služeb Děčín IV pořádá I. ročník soutěže mladých kuchařů, cukrářů a číšníků GASTRO LABE 2016 Datum konání: 17. a 18. února 2016 Místo konání: obchodní centrum Pivovar Děčín Startovné:

Více

Soutěž o titul Zlaté české ručičky 2017 pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE

Soutěž o titul Zlaté české ručičky 2017 pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutěž o titul Zlaté české ručičky 2017 pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. Organizátor a partneři Organizátorem soutěže je Českomoravská konfederace odborových svazů, nám. W. Churchilla 2, 130

Více

Kulinárská soutěž VELKÉ VAŘENÍ pro restaurace o přípravu nejlepšího jídla z ryb

Kulinárská soutěž VELKÉ VAŘENÍ pro restaurace o přípravu nejlepšího jídla z ryb Kulinárská soutěž VELKÉ VAŘENÍ pro restaurace o přípravu nejlepšího jídla z ryb Místní rybářská skupina Bielská země PRAVIDLA KULINÁŘSKÉ SOUTĚŽE VELKÉ VAŘENÍ PRO RESTAURACI O PŘÍPRAVU NEJLEPŠÍHO JÍDLA

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ A OBCHODNĚ PODNIKATELSKÁ, ČESKÝ TĚŠÍN, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE a UNIHOST OSTRAVA

STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ A OBCHODNĚ PODNIKATELSKÁ, ČESKÝ TĚŠÍN, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE a UNIHOST OSTRAVA STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ A OBCHODNĚ PODNIKATELSKÁ, ČESKÝ TĚŠÍN, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE a UNIHOST OSTRAVA pořádají 3. ročník sommelierské juniorské soutěže za podpory Zdeňka Kopky, předsedy Unihostu a s odbornou

Více

When Prague Meets Shanghai

When Prague Meets Shanghai When Prague Meets Shanghai Podmínky a harmonogram soutěže Přihlášení do soutěže PRECIOSA LIGHTING MEMBER OF THE PRECIOSA GROUP www.preciosalighting.com Prague Dubai Hong Kong Montreal Moscow New York Shanghai

Více

Pravidla soutěže a ankety. Obecná ustanovení

Pravidla soutěže a ankety. Obecná ustanovení Pravidla soutěže a ankety Obecná ustanovení 1. Soutěž O nejlepší rekonstrukci bytu s dveřmi SAPELI (dále také jen soutěž ) probíhá na území České republiky v době od 5. 8. do 15. 9. 2013. Zúčastnit se

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD PRO OBOR KOSMETIČKA NAIL ART

SOUTĚŽNÍ ŘÁD PRO OBOR KOSMETIČKA NAIL ART SOUTĚŽNÍ ŘÁD PRO OBOR KOSMETIČKA NAIL ART Článek 1 Základní ustanovení 1. Soutěžní řád kadeřnicko-kosmetické soutěže Harmonie stanoví základní podmínky vztahující se na všechny její účastníky. 2. Za organizaci

Více

Průvodce účastí firem na konferenci Excel@FIT

Průvodce účastí firem na konferenci Excel@FIT Průvodce účastí firem na konferenci Excel@FIT Průvodce účastí firem, Excel@FIT 2015 1/10 Obsah Úvod Účast, sponzorství a další možnosti spolupráce Informace pro účastníky Informace pro sponzory Úrovně

Více

Gastronomická soutěž GASTRO OLOMOUC - Olima Cup 2018 PROPOZICE

Gastronomická soutěž GASTRO OLOMOUC - Olima Cup 2018 PROPOZICE Gastronomická soutěž GASTRO OLOMOUC - Olima Cup 2018 PROPOZICE CUKRÁŘ KADET, JUNIOR A SENIORY DEKORATIVNÍ PERNÍKY ČTVRTEK 4. října 2018 SOBOTA 6. října 2018 Záštitu nad soutěží převzali: Pořadatelé: Sponzoři

Více

Městský úřad Bruntál vyhlašuje v rámci osmistého výročí jeho vzniku fotografickou soutěž s názvem

Městský úřad Bruntál vyhlašuje v rámci osmistého výročí jeho vzniku fotografickou soutěž s názvem Městský úřad Bruntál vyhlašuje v rámci osmistého výročí jeho vzniku fotografickou soutěž s názvem Město Bruntál a lidé bruntálští aneb 800 let v drsném kraji I. OBECNÁ USTANOVENÍ 1. Tato pravidla ustanovují

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET Vaříme a hrajeme si s - O slevy na nákup (dále jen jako soutěž )

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET Vaříme a hrajeme si s - O slevy na nákup (dále jen jako soutěž ) PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET Vaříme a hrajeme si s - O slevy na nákup (dále jen jako soutěž ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže je společnost Penny Market s. r. o., se sídlem Radonice,

Více

Pravidla druhého ročníku soutěže Rostlina s příběhem

Pravidla druhého ročníku soutěže Rostlina s příběhem Pravidla druhého ročníku soutěže Rostlina s příběhem Pořadatelé, soutěžící, téma soutěže, účel soutěže: 1. Oficiálním pořadatelem je Ústav experimentální botaniky Akademie věd České republiky, v. v. i.

Více

O nejkrásnější zahradu, předzahrádku nebo balkón s RAKOZAHRADOU 2016

O nejkrásnější zahradu, předzahrádku nebo balkón s RAKOZAHRADOU 2016 fotograficka soutez Vyhlašujeme fotografickou soutěž o zajímavé ceny. Soutěž probíhá do 31.8. 2016 Vyhlášení soutěže: O nejkrásnější zahradu, předzahrádku nebo balkón s RAKOZAHRADOU 2016 Spolek RAKOZAHRADA,

Více

Gastronomická soutěž Olima Cup 2016 Olomouc PROPOZICE

Gastronomická soutěž Olima Cup 2016 Olomouc PROPOZICE Gastronomická soutěž Olima Cup 2016 Olomouc PROPOZICE CUKRÁŘ JUNIOR A SENIOR Postupová soutěž na Gastro junior u cukrářů juniorů ČTVRTEK 20. října 2016 SOBOTA 22. října 2016 Záštitu nad soutěží převzali:

Více

PROPOZICE SOUTĚŽE NEJLEPŠÍ JA TITAN TÝM 2019

PROPOZICE SOUTĚŽE NEJLEPŠÍ JA TITAN TÝM 2019 PROPOZICE SOUTĚŽE NEJLEPŠÍ JA TITAN TÝM 2019 ZÁKLADNÍ INFORMACE Tato soutěžní kategorie je určena studentům středních škol výukového programu JA TITAN v ČR. Soutěž je příležitostí pro ty z Vás, kteří se

Více

Město Jihlava Město Pelhřimov Město Žďár nad Sázavou. Ve spolupráci s KVV ČSLH Kraje Vysočina

Město Jihlava Město Pelhřimov Město Žďár nad Sázavou. Ve spolupráci s KVV ČSLH Kraje Vysočina VI. ROČNÍK TRADIČNÍHO TURNAJE O POHÁR HEJTMANA KRAJE VYSOČINA Město Jihlava Město Pelhřimov Město Žďár nad Sázavou Ve spolupráci s KVV ČSLH Kraje Vysočina VI. ROČNÍK TRADIČNÍHO TURNAJE O POHÁR HEJTMANA

Více

Pořadatelem soutěže MetalGate Massacre je MetalGate, Novodvorská 994/138, Praha 4,

Pořadatelem soutěže MetalGate Massacre je MetalGate, Novodvorská 994/138, Praha 4, 4. ročník soutěže metalových kapel MetalGate Massacre 2012 13 PRAVIDLA 1. POŘADATEL Pořadatelem soutěže MetalGate Massacre je MetalGate, Novodvorská 994/138, 142 21 Praha 4, www.metalgate.cz. 2. SPOLUPOŘADATELÉ

Více

Mezinárodní barmanská soutěž RUDOLF JELÍNEK CUP 2018 Evropský pohár v míchání ovocných destilátů úterý , Vizovice

Mezinárodní barmanská soutěž RUDOLF JELÍNEK CUP 2018 Evropský pohár v míchání ovocných destilátů úterý , Vizovice Mezinárodní barmanská soutěž RUDOLF JELÍNEK CUP 2018 Evropský pohár v míchání ovocných destilátů úterý 18.9.2018, Vizovice PROPOZICE Název soutěže: 18th INTERNATIONAL RUDOLF JELINEK CUP 2018 THE EUROPEAN

Více

Odborné učiliště, Kunice 60 251 63 Strančice, IČO 00410233. vyhlašuje 1. ročník kuchařské soutěže pro žáky oborů vzdělání kategorie E s názvem

Odborné učiliště, Kunice 60 251 63 Strančice, IČO 00410233. vyhlašuje 1. ročník kuchařské soutěže pro žáky oborů vzdělání kategorie E s názvem vyhlašuje 1. ročník kuchařské soutěže pro žáky oborů vzdělání kategorie E s názvem ZLATÁ VAŘEČKA v přípravě výrobků studené kuchyně a prostření slavnostní tabule pro 2 osoby na téma OSLAVA SV. VALENTÝNA

Více

Aeroklub České republiky

Aeroklub České republiky Aeroklub České republiky Aeroklub Kolín Letiště Kolín LKKO 129,15 pořádá Soutěž o pohár starosty města Kolína v akrobacii kluzáků Kolín 21.9. 2013 1. Cíl soutěže a soutěžní kategorie Hlavním cílem soutěže

Více

Soutěžní podmínky. Charakter akce: Soutěž pro žáky středních odborných škol, středních odborných učilišť a odborných učilišť

Soutěžní podmínky. Charakter akce: Soutěž pro žáky středních odborných škol, středních odborných učilišť a odborných učilišť Soutěžní podmínky Předmět soutěže: Příprava 4 porcí espressa ze zvolené kávy Příprava 4 porcí cappuccina zdobeného za použití techniky Latte Art, metodou free pour (obrázek je nakreslený pouze litím mléčné

Více

VĚRNOSTNÍ PROGRAM HORE

VĚRNOSTNÍ PROGRAM HORE VĚRNOSTNÍ PROGRAM HORE Pravidla akce na podporu prodeje VĚRNOSTNÍ PROGRAM HORE Pořadatel : Společnost Unilever ČR, spol. s r.o. se sídlem Thámova 18, Praha 8, IČ: 18627781, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

STATUT ocenění podnikových právníků titulem PODNIKOVÝ PRÁVNÍK 20XX

STATUT ocenění podnikových právníků titulem PODNIKOVÝ PRÁVNÍK 20XX STATUT ocenění podnikových právníků titulem PODNIKOVÝ PRÁVNÍK 20XX Preambule Rada Unie podnikových právníků ČR jako vyhlašovatel ocenění titulem Podnikový právník 20XX (dále i ocenění ) tímto prohlašuje

Více

Pravidla prvního kola soutěže Pepsi Výzva červen

Pravidla prvního kola soutěže Pepsi Výzva červen Pravidla prvního kola soutěže Pepsi Výzva červen 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tato pravidla (dále jen pravidla ) upravují podmínky spotřebitelské soutěže nazvané Pepsi výzva červen (dále též jen soutěž ).

Více

Zelený most. Těžební unie. ve spolupráci s Českou komorou architektů a pod záštitou Ministerstva životního prostředí. vypisuje

Zelený most. Těžební unie. ve spolupráci s Českou komorou architektů a pod záštitou Ministerstva životního prostředí. vypisuje ve spolupráci s Českou komorou architektů a pod záštitou Ministerstva životního prostředí vypisuje první ročník soutěžní přehlídky o nejlepší projekt revitalizace těžebních prostor (rekultivace, renaturalizace,

Více

XV. ročník soutěže odborných dovedností s mezinárodní účastí cukrář - junior

XV. ročník soutěže odborných dovedností s mezinárodní účastí cukrář - junior gastronomi e a farmářství pořádá 30. ledna 2019 v Kongresovém sále Priessnitzových léčebných lázní a.s. XV. ročník soutěže odborných dovedností s mezinárodní účastí cukrář - junior pod odbornou záštitou

Více

Fresh Film Fest Praha 2014

Fresh Film Fest Praha 2014 11. Mezinárodní filmový festival debutů a studentských filmů Fresh Film Fest Praha 2014 Statut festivalu Článek 1 Fresh Film Fest je mezinárodní filmový festival zaměřující se na celovečerní debutové snímky

Více

Př. 4 - Zvláštní ustanovení. Příloha zasedání SSK. čas/čas 1. oficiální měřený trénink. 1. oficiální měřený trénink

Př. 4 - Zvláštní ustanovení. Příloha zasedání SSK. čas/čas 1. oficiální měřený trénink. 1. oficiální měřený trénink Příloha 4 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ (krátká verze) OBSAH: I PROGRAM II ORGANIZACE Článek 1 III VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Článek 2-8 IV PŘEJÍMKY Článek 9-10 V PRŮBĚH ZÁVODU Článek 11-17 VI UZAVŘENÉ PARKOVIŠTĚ VÝSLEDKY

Více

Žádost o přidělení organizace soutěže třídy A

Žádost o přidělení organizace soutěže třídy A Žádost o přidělení organizace soutěže třídy A Žadatel žádá ČSTS o přidělení organizace soutěže třídy A použití os. auta - odměna pro porotce a funkcionáře dle schválených propozic v minimální výši dle

Více

Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice

Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice I. Obecná ustanovení 1. Oficiální název seriálu: Český pohár ve fourcrossu 2009 (ČP-4X), osmý ročník. Alternativně a plnohodnotně lze používat

Více

EVROPSKÁ PRAŠUTISTICKÁ LIGA FS4 EUROPEAN SKYDIVING LEAGUE PROSTĚJOV

EVROPSKÁ PRAŠUTISTICKÁ LIGA FS4 EUROPEAN SKYDIVING LEAGUE PROSTĚJOV EVROPSKÁ PRAŠUTISTICKÁ LIGA FS4 EUROPEAN SKYDIVING LEAGUE 1. kolo Českého poháru ve skupinové akrobacii 4 členných družstev PROSTĚJOV 26. - 27. 5. 2018 Bulletin č. 2 V souladu se sportovním řádem FAI a

Více

Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015

Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015 Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015 Aktualizovaná verze ke dni 14. 9. 2015 O anketě Soutěžní anketu Dřevěná stavba roku (DSR) vyhlašuje Nadace dřevo pro život. Účelem ankety je prezentovat

Více

Pravidla Lidskoprávního moot courtu 2015

Pravidla Lidskoprávního moot courtu 2015 Pravidla Lidskoprávního moot courtu 2015 Preambule Lidskoprávní moot court je soutěž, jejímiž hlavními cíli jsou zvýšení sociální odpovědnosti participujících studentů v souvislosti s právní ochranou lidských

Více

MELOUNOVÝ ŠAMPIONÁT. soutěž proběhne v rámci kuchařské soutěže GASTRO HRADEC VITANA CUP

MELOUNOVÝ ŠAMPIONÁT. soutěž proběhne v rámci kuchařské soutěže GASTRO HRADEC VITANA CUP MELOUNOVÝ ŠAMPIONÁT 18.4.2013 (čtvrtek) soutěž proběhne v rámci kuchařské soutěže GASTRO HRADEC VITANA CUP kategorie způsob vyřezávání * pro juniory a seniory bez rozdílu předem připravená kompozice Z/1

Více

Status soutěže "Klání v neřešení" a pravidla ochrany osobních údajů

Status soutěže Klání v neřešení a pravidla ochrany osobních údajů Status soutěže "Klání v neřešení" a pravidla ochrany osobních údajů Preambule 1. Soutěž Klání v neřešeníse řídí výhradně oficiálními pravidly tohoto Statusu (dále jen Status, které vyznačují práva a povinnosti

Více

"Dýňový šampionát" soutěž proběhne v rámci výstavy GASTROFEST

Dýňový šampionát soutěž proběhne v rámci výstavy GASTROFEST 10.11.2016 "Dýňový šampionát" soutěž proběhne v rámci výstavy GASTROFEST 14. ročník České Budějovice kategorie způsob vyřezávání * live carving na místě v limitu A téma - FAUNA 3 hod * předem vyřezaná

Více

Tento dokument obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Nákupy s apkou (dále jen Pravidla ).

Tento dokument obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Nákupy s apkou (dále jen Pravidla ). Soutěž NÁKUPY S APKOU (dále jen Soutěž ) PRAVIDLA SOUTĚŽE I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Pořadatelem soutěže je společnost Tesco Stores ČR a.s., se sídlem Praha 10, Vršovická 1527/68b, PSČ 100 00, IČ: 453 08 314,

Více

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který zcela, jasně a závazně upravuje pravidla soutěže s názvem "Nejkrásnější realizace roku 2013". Pravidla soutěže

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Léto se čtyřlístkem

PRAVIDLA SOUTĚŽE Léto se čtyřlístkem PRAVIDLA SOUTĚŽE Léto se čtyřlístkem 1. POŘADATEL SOUTĚŽE 1.1 Soutěž Léto se čtyřlístkem (dále jen "Soutěž") pořádá společnost Obchodní a společenské centrum Liberec s.r.o., se sídlem Vinohradská 22, 120

Více

I. SOUTĚŽ HOTELŮ EUROSTARS VE FOTOGRAFII PRAHY

I. SOUTĚŽ HOTELŮ EUROSTARS VE FOTOGRAFII PRAHY I. SOUTĚŽ HOTELŮ EUROSTARS VE FOTOGRAFII PRAHY Skupina Hotusa zve občany i návštěvníky města k účasti na Soutěži hotelů Eurostars ve fotografii Prahy. Výherci soutěže budou autoři fotografií, kteří na

Více

SLETOVÁ SOUTĚŽ 2018 v SG

SLETOVÁ SOUTĚŽ 2018 v SG Tělocvičná jednota SOKOL P R A H A V R Š O V I C E 101 00 Praha 10, Vršovické náměstí 2/111 oddíl sportovní gymnastiky z pověření České obce sokolské a České gymnastické federace SLETOVÁ SOUTĚŽ 2018 v

Více

IIK Grand Prix Soutěž IIK Grand Prix 2016 Kritéria hodnocení Hodnocení poroty Harmonogram a poplatky

IIK Grand Prix Soutěž IIK Grand Prix 2016 Kritéria hodnocení Hodnocení poroty Harmonogram a poplatky Soutěž Kritéria hodnocení Hodnocení poroty Harmonogram a poplatky Metodika hodnocení přihlášených prací Každá práce přihlášená do dané kategorie bude hodnocena z několika hledisek a odborná porota má právo

Více

Soutež pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE

Soutež pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutež pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. Základní informace Organizátorem soutěže je Českomoravská konfederace odborových svazů, nám. W. Churchilla 1800/2, 130 00 Praha 3. IČ: 00675458. Partnerem

Více

PRÁVNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE HACKITUP

PRÁVNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE HACKITUP PRÁVNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE HACKITUP HackItUP se koná ve dnech 25. 27. 10. 2019 v Olomouci v prostorách Vědeckotechnického parku Univerzity Palackého v Olomouci (Šlechtitelů 813/21, Holice, 779 00

Více

ve Formation Skydiving 4-way

ve Formation Skydiving 4-way MISTROVSTVÍ České republiky ve Formation Skydiving 4-way PROSTĚJOV 3.-5.8.2018 BULLETIN č. 1 V souladu se sportovním řádem FAI a na základě pověření AeČR pořádá Česká parašutistická asociace Mistrovství

Více

soutěž proběhne v rámci Gastro festivalu způsob vyřezávání

soutěž proběhne v rámci Gastro festivalu způsob vyřezávání 21.11.2009 7. ročník soutěž proběhne v rámci Gastro festivalu kategorie OSTRAVA způsob vyřezávání * soutěž ve vyřezávání zeleniny a ovoce v limitu na místě v limitu A CZECH CARVING CUP * vyřezaná dekorativní

Více

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž:

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: PROPOZICE SOUTĚŽE Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: OBECNÉ INFO: NÁZEV SOUTĚŽE MEZINÁRODNÍ DANCE CUP OSTRAVA 2012!!! O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA OSTRAVY DATUM KONÁNÍ MÍSTO KONÁNÍ 4.

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2016 2017 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

Postav vozítko na elektrický pohon

Postav vozítko na elektrický pohon SOUTĚŽ pro žáky středních škol s názvem Postav vozítko na elektrický pohon 2. ročník soutěže s tématickým okruhem elektricky poháněné sportovní vozítko Vyhlašovatel: Západočeská univerzita v Plzni Fakulta

Více

SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A O STÁRKOVSKÉ PRÁVO

SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A O STÁRKOVSKÉ PRÁVO Obecní úřad Tvrdonice a Slovácký Podlužácký krůžek Tvrdonice vyhlašují jako součást 58. ročníku národopisných slavností Podluží v písni a tanci ve dnech 3. - 5. června 2011 SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A

Více

"Dýňový šampionát" soutěž proběhne v rámci výstavy GASTROFEST

Dýňový šampionát soutěž proběhne v rámci výstavy GASTROFEST 13.11.2014 "Dýňový šampionát" soutěž proběhne v rámci výstavy GASTROFEST 12. ročník České Budějovice kategorie způsob vyřezávání * dýně + 4 suroviny na místě v limitu A Dýně - live carving 3 hod * vyřezaná

Více

způsob vyřezávání * pro seniory (od 22 let výše) předem připravená kompozice

způsob vyřezávání * pro seniory (od 22 let výše) předem připravená kompozice Gastro Hradec CARVING CUP 14.4.2011 (čtvrtek) soutěž proběhne v rámci kuchařské soutěže GASTRO HRADEC kategorie způsob vyřezávání * pro seniory (od 22 let výše) předem připravená kompozice Z/1 Kompozice

Více

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, MLADÁ BOLESLAV, NA KARMELI 206

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, MLADÁ BOLESLAV, NA KARMELI 206 Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, nabízíme Vám možnost zúčastnit se Její součástí jsou soutěže v kategoriích barman, cukrář a pekař. Podrobnější dispozice k soutěžním disciplínám včetně přihlášek

Více

II. Všeobecná ustanovení mistrovství

II. Všeobecná ustanovení mistrovství Příloha č. 1 k R Ř ÚPVSP č. 8/2018 II. Všeobecná ustanovení mistrovství Čl. 1 Organizace mistrovství (1) Mistrovství ve vzájemné spolupráci pořádají a) Krajské ředitelství policie Středočeského kraje (dále

Více

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 Český svaz Air-hockey, o.s. vyhlašuje schéma soutěží jednotlivců a družstev pro sezónu 2015. Jednotlivci i celá hráčská uskupení se mohou do soutěží zapojit účastnicky

Více