ZKUŠENÍ PROFESIONÁLNÍ ZODPOVĚDNÍ TRANSPARENTNÍ AKTIVNÍ STABILNÍ KONKURENCE- SCHOPNÍ VSTŘÍCNÍ KREATIVNÍ OCEŇOVANÍ UVĚDOMĚLÍ INOVATIVNÍ JACÍ JSME

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZKUŠENÍ PROFESIONÁLNÍ ZODPOVĚDNÍ TRANSPARENTNÍ AKTIVNÍ STABILNÍ KONKURENCE- SCHOPNÍ VSTŘÍCNÍ KREATIVNÍ OCEŇOVANÍ UVĚDOMĚLÍ INOVATIVNÍ JACÍ JSME"

Transkript

1

2 SLAVÍME 18 LET

3 SLAVÍME 18 LET Letos v říjnu slaví Cetelem již 18 let od svého založení. Je to dlouhá doba, během níž prošel řadou změn a přišel se spoustou inovací souvisejících nejen s vývojem technologických možností, ale především s potřebami a přáními klientů. Jsou to zejména oni, díky komu má Cetelem možnost slavit toto výročí. Za vloženou důvěru jim děkujeme. Velice si jí ceníme a bereme ji jako závazek do budoucna, kdy i nadále budeme naslouchat jejich přáním a poskytovat jim kvalitní produkty a služby. Naše poděkování patří také obchodním partnerům a zaměstnancům, bez nichž by nebylo možné přání našich klientů naplňovat.

4 STABILNÍ PROFESIONÁLNÍ ZKUŠENÍ ZODPOVĚDNÍ AKTIVNÍ TRANSPARENTNÍ KONKURENCE- SCHOPNÍ INOVATIVNÍ OCEŇOVANÍ KREATIVNÍ UVĚDOMĚLÍ VSTŘÍCNÍ JACÍ JSME

5 STABILNÍ KDO JSME Společnost CETELEM ČR, a.s., (dále jen Cetelem) je silnou a stabilní společností s významným postavením na českém finančním trhu, která v letošním roce slaví již osmnáct let úspěšného působení na českém trhu spotřebitelských úvěrů. I v tomto roce se společnosti daří upevňovat svoji pozici předního nebankovního poskytovatele úvěrových produktů a služeb. V průběhu své historie se stal Cetelem inovátorem a průkopníkem v mnoha oblastech, především v oblasti internetu. Byl založen v říjnu 1996 a svou obchodní aktivitu zahájil o rok později v červnu. Mezi základní principy společnosti patří již od počátku jejího působení zásady zodpovědného úvěrování. Cetelem je držitelem licence platební instituce vydané Českou národní bankou. Licence je potvrzením toho, že společnost splňuje přísné regulatorní nároky podobné požadavkům kladeným na banky, a zároveň důkazem důvěryhodnosti a stability společnosti na českém finančním trhu. Cetelem nabízí vysoce konkurenceschopné portfolio produktů, založené na zodpovědném a individuálním přístupu ke klientovi. O produkty a služby společnosti lze zažádat osobně v některé z poboček, telefonicky či on-line. Kromě klasických spotřebitelských úvěrů poskytovaných v místech prodeje zboží a služeb nabízí Cetelem také osobní půjčky, kreditní karty, produkty určené k financování motorových vozidel, hypotéku a různé typy pojištění.

6 PROFESIONÁLNÍ KAM PATŘÍME Cetelem je dceřinou společností francouzské banky BNP Paribas Personal Finance, která nabízí finanční služby již od roku 1953 (do roku 2008 pod názvem Cetelem), a loni tak oslavila již 60 let od svého založení. BNP Paribas Personal Finance působí ve 25 zemích světa na čtyřech kontinentech a zaměstnává více než lidí. Je součástí skupiny skupiny BNP Paribas, která patří mezi nejvýznamnější banky na světě. Skupina působí v 75 zemích světa a zaměstnává téměř zaměstnanců, z toho více než 140 tisíc v Evropě. Spolupráce mezi dceřinými společnostmi skupiny BNP Paribas je založena nejen na sdílení know-how při vývoji a implementaci nových produktů, ale také na zefektivňování vnitřních procesů či řízení rizik.

7 ZKUŠENÍ BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE Alžírsko Argentina Belgie Brazílie Bulharsko Česká republika Čína Egypt Francie Itálie Lucembursko Maďarsko Maroko Mexiko Německo Polsko Portugalsko Rumunsko Rusko Slovensko Srbsko Španělsko Tunisko Turecko Ukrajina

8 ZODPOVĚDNÍ KUDY SMĚŘUJEME Dlouhodobou strategií společnosti Cetelem je poskytování vysoce kvalitních produktů a služeb a budování pevných vztahů se svými klienty, partnery i zaměstnanci. Mezi priority společnosti patří spokojenost klientů. Právě ta je totiž nezbytná pro zdravý a stálý růst Cetelemu. Ke spokojenosti klientů vede nejen osobní a zodpovědný přístup, ale také rozvíjení a inovace portfolia poskytovaných produktů v návaznosti na vývoj technologických možností a požadavků trhu. Přirozenou součástí společnosti je i transparentní a zodpovědný přístup k úvěrování nad rámec dodržování zákonných a etických norem. Tento přístup je založen na poskytování dostatečných, jasných a srozumitelných informací umožňujících klientovi učinit zodpovědné rozhodnutí. Součástí zodpovědného přístupu je mimo jiné uplatňování zásady odmítnout klienta v případě výskytu rizika jeho předlužení vedoucího k neschopnosti dostát svým závazkům. Společnost Cetelem navíc plně respektuje principy profesních a zájmových sdružení a asociací, jejichž je členem.

9 AKTIVNÍ JAK SE NÁM DAŘÍ Za dobu své existence pomohl Cetelem realizovat již více než dva miliony projektů a v rámci splátkového prodeje rozvinul spolupráci s více než prodejci. Neustálé sledování nových trendů a technologických možností vedlo a stále vede k řadě inovací ke spokojenosti klientů. Mezi poslední, nikoli však jediné inovace patří například spuštění elektronického podepisování smluv v prodejnách obchodních partnerů nebo předschválený Express úvěr. Díky inovativnímu přístupu a důvěře klientů se stal Cetelem jedničkou na nebankovním trhu spotřebitelských úvěrů a tuto pozici stále posiluje. V první polovině letošního roku vzrostl jeho tržní podíl mezi nebankovními poskytovateli spotřebitelských úvěrů sdružených v České leasingové a finanční asociaci o dva procentní body na 34 procent (zdroj: ČLFA, kategorie spotřebitelské úvěry). Objem nově poskytnutých úvěrů dosáhl v tomto období 5,8 miliardy korun, oproti roku 2013 se jedná o nárůst o 11 procent, zatímco objem spotřebitelských úvěrů poskytnutých nebankovními společnostmi vzrostl v prvním pololetí 2014 meziročně o 3,7 procenta (zdroj: ČLFA).

10 TRANSPARENTNÍ OBJEM POSKYTNUTÝCH ÚVĚRŮ (v miliardách Kč) , , , , , , , , , , , , , , , , ,152

11 KONKURENCE- SCHOPNÍ VYBRANÉ UKAZATELE ZA ROK 2013 (k ) 2,250 miliardy Kč vlastní kapitál 19,602 miliardy Kč objem pohledávek z poskytnutých úvěrů 1,392 miliardy Kč hospodářský výsledek před zdaněním 11,152 miliardy Kč objem nově poskytnutých úvěrů v roce zaměstnanců (průměrný přepočtený počet)

12 INOVATIVNÍ HISTORIE V BODECH 1996 vznik společnosti 1997 poskytnutí prvního spotřebitelského úvěru v prodejně obchodního partnera 1998 uvedení kreditní karty AURA na český trh 1999 Cetelem spoluzakladatelem prvního nebankovního registru klientských informací SOLUS 2000 zahájení poskytování Osobních půjček Cetelem 2002 Cetelem členem asociace MasterCard International (jako první nebankovní instituce na trhu) 2003 zahájení vydávání kreditních karet AURA MasterCard Electronic 2004 představení produktů Autoúvěr/Motoúvěr pro financování motorových vozidel 2005 zahájení prodeje ON-LINE půjčky Cetelem 2006 vydání první kreditní karty typu AURA PLUS s rozšířenými funkcemi 2007 rozšíření spolupráce s finančními zprostředkovateli 2008 uvedení Combi půjčky Cetelem pro konsolidaci úvěrů 2009 vydání první kreditní karty opatřené čipem 2010 přistoupení k Nebankovnímu registru klientských informací 2011 získání licence platební instituce od České národní banky 2012 zahájení financování vozidel pro podnikatelské subjekty a společnosti 2013 zahájení dematerializace v rámci splátkového prodeje, tedy plně elektronického procesu žádosti o úvěr 2014 zahájení vydávání bezkontaktních platebních nálepek PayPass od MasterCard

13 OCEŇOVANÍ VYHRÁVÁME Během své historie získal Cetelem řadu ocenění, a to jak od profesionálů, tak od veřejnosti. Produkty Cetelemu se v posledních letech pravidelně umísťují mezi nejlepšími například v soutěži Zlatá koruna. V roce 2012 získala Kreditní karta Cetelem Bronzovou korunu v kategorii Cena veřenosti, o rok později Stříbrnou korunu a i letos se v této kategorii umístila jako nejlépe hodnocený úvěrový produkt na českém bankovním i nebankovním trhu. Velké úspěchy v této soutěži slaví také Autoúvěr/Motoúvěr, který například letos skončil v kategorii Cena podnikatelů na třetí příčce a získal tak Bronzovou korunu. Četná ocenění obdržel Cetelem za své produkty, služby a přístup ke klientům rovněž v soutěži Zlatý Měšec. O silném postavení na trhu svědčí umístění v žebříčku nejúspěšnějších firem Czech Top 100. Od profesionálů především z oblasti marketingu, komunikace a PR získal Cetelem uznání za kreativitu, a to prostřednictvím několika ocenění za Výroční zprávu Cetelem 2012.

14 KREATIVNÍ TVOŘÍME O naší kreativitě svědčí například ocenění získaná v loňském a letošním roce za Výroční zprávu Cetelem 2012, jejíž netradiční grafický design nadchl řadu odborníků a která tak vyhrála ve své kategorii Zlatý středník 2013, v rámci grafického designu získala první místo v soutěži Fénix content marketing a třetí pozici v soutěži nejlepších výročních zpráv roku Czech Top 100. Naše kreativita však sahá daleko za hranice firemních publikací. Kreativní jsme prakticky každý den, kdy inovujeme naše stávající produkty či sestavujeme zcela nové a domlouváme nová partnerství. Kreativita je pro nás jedním z důležitých bodů, jehož prostřednictvím nasloucháme potřebám a přáním klientů a který vede ke spokojenosti našich zákazníků a obchodních partnerů. V letošním roce jsme například spustili nový program odměn za používání Kreditní karty Cetelem, příhodně nazvaný Nastav si svou kartu. Klienti si sami mohou podle svých potřeb, návyků a preferencí vybrat jednu ze čtyř odměn. Také jsme začali vydávat ke kreditním kartám bezkontaktní platební nálepky, u nichž si klient může nastavit týdenní limit čerpání. Odměny za řádné splácení Osobní půjčky Cetelem jsme nejen navýšili z až pěti měsíčních splátek na deset, ale také jsme je rozšířili i na všechny konsolidace. V rámci úvěrů poskytovaných u našich obchodních partnerů, a to nejen v klasických spotřebitelských úvěrů, ale rovněž financování vozidel, představujeme v průběhu roku akční nabídky v podobě odkladu splátek či například úvěrů bez navýšení.

15 UVĚDOMĚLÍ POMÁHÁME Společnost Cetelem podporuje řadu kulturních, sportovních a charitativních projektů. Svou charitativní činnost zaměřuje na programy a projekty určené zejména k podpoře dětí a mládeže. Prostřednictvím projektu Šance pomáhá letos již osmým rokem komerčně sexuálně zneužívaným dětem a mládeži opět nalézt životní hodnoty a překonat těžká období. Významnou součástí charitativních aktivit je i pomoc zdravotně a mentálně postiženým dětem, a to finanční podporou občanského sdružení Zajíček na koni, LILA Domova pro postižené děti Otnice a nadačního fondu Luna pro zdravotně postižené. Kromě toho Cetelem poskytuje finance občanskému sdružení Veselý vozíček, a to zejména na rehabilitaci postiženého chlapce, který se znovu zapojuje do aktivního života a i přes svůj zdravotní handicap se stává aktivním sportovcem. Cetelem také dlouhodobě přispívá na zlepšení zdravotních podmínek dívenky, která trpí velmi vážným geneticky podmíněným degenerativním onemocněním. Finančně podporuje i Zdravotního klauna, program, který se zaměřuje na pomoc dětem v nemocnicích po celé republice. Dlouhodobou podporu poskytuje společnost také dětským domovům, v nichž pomáhá kromě běžného provozu financovat volnočasové aktivity dětí. Pomoc směřuje Dětskému domovu Ledce, Dětskému centru Domeček a Dětskému domovu Senožaty. Prostřednictvím Dětské dopravní nadace podporuje Cetelem vzdělávání a životní úroveň dětí, které osiřely a přišly o rodiče v důsledku dopravní nehody. Do pomoci potřebným se navíc zapojují i samotní zaměstnanci, a to prostřednictvím projektu Pečeme s Cetelem, který dlouhodobě pomáhá financovat drobné charitativní projekty. Ti, kteří pečou, si přitom sami mohou vybrat, komu budou peníze získané od kolegů darovány. Finanční částku vybranou od zaměstnanců Cetelem vždy zdvojnásobuje.

16 VSTŘÍCNÍ PODPORUJEME V rámci sponzoringu začal Cetelem před pěti lety podporovat Lukáše Bauera, jednoho z nejúspěšnějších českých lyžařských reprezentantů. S tímto slavným českým sportovcem nás spojuje zodpovědný přístup k práci a snaha být ve svém oboru jedničkou. Na sportovním poli již třetím rokem sponzorujeme v roli hlavního partnera seriál sportovně-společenských závodů ve Velkých Karlovicích a okolí, VALACHY TOUR. V roce 2010 se stal Cetelem také hlavním sponzorem Městských divadel pražských. O rok později byl oceněn za podporu české kultury a obdržel v Národním divadle cenu Ď. Na cenu Cetelem nominovala právě Městská divadla pražská, a to za dlouhodobou a soustavnou finanční podporu, díky níž mohou v MDP vznikat nové inscenace a projekty, a to při zachování cen vstupenek, a také za finanční podporu inscenace Holky z kalendáře. Ceny Ď uděluje každým rokem pěti- až desetičlenné kolegium jako vyjádření díků českým mecenášům za podporu kulturních a charitativních projektů.

17 ROZMANITÉ FLEXIBILNÍ S ODMĚNOU RYCHLÉ PRAKTICKÉ BEZ POPLATKŮ JAKÉ JSOU NAŠE PRODUKTY

18 ROZMANITÉ KLASICKÝ SPOTŘEBITELSKÝ ÚVĚR Klasické spotřebitelské úvěry představují jednoduchý a rychlý způsob financování nákupu zboží a služeb na splátky přímo v místě prodeje. Společnost Cetelem spolupracuje s širokou sítí kamenných a internetových obchodů napříč Českou republikou. Jako první na trhu jsme spustili biometrické podepisování smluv v prodejnách našich obchodních partnerů. Jde o inovativní způsob podpisu úvěrové smlouvy s využitím zařízení SignPad. Smlouva o úvěru je s klientem podepsána a následně uchovávána výhradně v elektronické podobě. Tento dematerializovaný proces sjednávání úvěru postupně rozšiřujeme do dalších prodejen a k dalším obchodním partnerům. Standardní papírová forma smlouvy tak bude nahrazována záznamem na moderním trvalém nosiči informací. V rámci splátkového prodeje jsme jako první začali klientům nabízet také předschválený Express úvěr, který jim umožňuje zažádat si o úvěr z pohodlí domova prostřednictvím internetových stránek některých obchodních partnerů nebo přímo na webových stránkách Cetelemu. Kamenné i internetové obchody Financování zboží od Kč Výběr z několika produktů Volitelná výše přímé platby, délky splácení úvěru nebo výše měsíční splátky Jednoduché a rychlé vyřízení přímo v prodejně Okamžité vlastnictví zakoupeného zboží Široká síť obchodních partnerů po celé České republice

19 FLEXIBILNÍ KREDITNÍ KARTA Kreditní karty, respektive revolvingové úvěry, jsou flexibilním nástrojem pro čerpání finančních prostředků ze schváleného rámce, a to jak při pravidelných nákupech, tak i při nenadálých událostech. K nákupům na internetu slouží Virtuální karta, jeden z nejbezpečnějších nástrojů na českém trhu pro platby na internetu, kterou klienti získají zdarma jako doplněk ke Kreditní kartě Cetelem. Klienti si mohou také zažádat o bezkontaktní platební nálepku. K jedné kartě jich lze získat až pět, pro každou je přitom možné stanovit týdenní limit již od 50 Kč. Díky odměnám za používání karty v rámci programu Nastav si svou kartu mohou klienti získat zpět ročně až Kč. Prostřednictvím Klientské zóny, která je upravena i pro mobilní telefony, mohou prakticky kdykoli sledovat veškeré pohyby na kartě, mají přístup k elektronickým výpisům a mohou realizovat převody finančních prostředků z karty na bankovní účet. 55denní bezúročné období Vydání a aktivace karty zdarma, doplňková Virtuální karta pro bezpečné platby na internetu Zdarma vydání, aktivace a využívání až 5 bezkontaktních platebních nálepek Možnost vybrat si jednu ze čtyř odměn za používání karty: 4 % ze všech nákupů na jakékoli čerpací stanici v ČR i v zahraničí, měsíčně až 800 Kč, 3 % ze všech nákupů na internetu, měsíčně až 600 Kč, 2 % ze všech nákupů v ČR i v zahraničí, měsíčně až 400 Kč, zdarma všechny výběry z bankomatů v ČR i v zahraničí od Kč včetně První 3 výběry z bankomatu v ČR zdarma Nonstop přístup k úvěrovému účtu

20 S ODMĚNOU OSOBNÍ PŮJČKA CETELEM Osobní půjčky Cetelem představují účelové nebo bezúčelové spotřebitelské úvěry. Jsou určeny k financování náročnějších potřeb klienta, ale i pro konsolidaci již existujících klasických a revolvingových úvěrů. V lednu tohoto roku jsme zavedli odměny za řádné splácení, díky nimž může klient získat zpět až 10 měsíčních splátek. Odměny se přitom vztahují i na konsolidace. Jednoduché vyřízení on-line, telefonicky nebo v pobočce Neúčelové a účelové produkty, konsolidace stávajících úvěrů Financování projektů spojených s bydlením a rekonstrukcemi Bez poplatku za vedení úvěrového účtu Bez poplatku za předčasné splacení Výše půjčky Kč Odměna za řádné splácení ve výši až 10 splátek

21 RYCHLÉ AUTOÚVĚR/MOTOÚVĚR Autoúvěr/Motoúvěr je určen k financování nákupu nového či ojetého vozidla pro spotřebitele i podnikatelské subjekty a společnosti přímo v partnerské síti autosalonů a autobazarů po celé České republice. Uzavření smlouvy k získání tohoto úvěru na vybraný vůz probíhá jednoduše a rychle do 30 minut od podání žádosti. Financování nových i ojetých vozidel pro spotřebitele i podnikatelské subjekty a společnosti Úvěr Kč bez ručitele (motocykl Kč) Volitelná délka splácení Jednoduché vyřízení u prodejce Okamžité vlastnictví vozidla Široká síť obchodních partnerů napříč Českou republikou Vhodný i pro vozy s odpočtem DPH a pro nárokování státních příspěvků

22 PRAKTICKÉ POJIŠTĚNÍ Ve spolupráci s partnerskými pojišťovnami nabízí Cetelem svým klientům širokou škálu pojistných produktů. Kromě pojištění, která se vztahují k úvěrovým produktům, jako je například pojištění schopnosti splácet, si klienti mohou sjednat i řadu individuálních a doplňkových pojištění. Pojištění schopnosti splácet Pojištění odcizení věci a Pojištění Home Assistance Pojištění pro případ zneužití kreditní karty, ztráty nebo odcizení dokladů Úrazové pojištění Pojištění Vaší karty a osobních věcí Pojištění výdajů Cestovní pojištění ProCetelem Cesty Cestovní pojištění ke Kreditní kartě Cetelem Povinné ručení a havarijní pojištění ProCetelem Auto Wüstenrot

23 BEZ POPLATKŮ HYPOTÉKA V dubnu loňského roku začal Cetelem ve spolupráci s finanční skupinou Wüstenrot nabízet ProCetelem hypotéku Wüstenrot. Jejím prostřednictvím mohou klienti financovat pořízení nové nemovitosti nebo ji mohou využít na refinancování stávajícího úvěru na bydlení. Mezi výhody tohoto produktu patří například možnost sjednat si úrokovou sazbu až s devítiměsíčním předstihem. Na koupi nové nemovitosti Na refinancování Bez poplatku za zpracování hypotečního úvěru Bez poplatku za vedení úvěrového účtu Bez nutnosti běžného účtu u Wüstenrot hypoteční banky Akceptace odhadu nemovitosti v případě refinancování, případně zdarma zajištění nového odhadu Možnost sjednat si úrokovou sazbu s devítiměsíčním předstihem

24

Obsah. Jsme transparentní

Obsah. Jsme transparentní Profil společnosti Obsah Jsme transparentní O nás... 4 Strategie společnosti... 6 Milníky v historii... 8 Skupina BNP Paribas...10 Cetelem v číslech a datech...12 Hlavní události roku...14 Náš odpovědný

Více

1 A M N V L R0Č RÁ T Ý 2 0 1 3 V Z C

1 A M N V L R0Č RÁ T Ý 2 0 1 3 V Z C V Ý R 0 Č N 1 Z R Á V A C T L M 2 0 1 3 IDENTIFIKACE SPOLEČNOSTI CETELEM ČR, a.s. Karla Engliše 5/3208 150 00 Praha 5 IČ: 250 85 689 DIČ: CZ 250 85 689 Registrace u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka

Více

Výroční zpráva. Cetelem

Výroční zpráva. Cetelem Výroční zpráva Cetelem Výroční zpráva Cetelem 2014 Identifikace společnosti CETELEM ČR, a.s. Karla Engliše 5/3208 150 00 Praha 5 IČ: 250 85 689 DIČ: CZ 250 85 689 Registrace u Městského soudu v Praze,

Více

Sazebník - účty Platný od 3.10.2015

Sazebník - účty Platný od 3.10.2015 Sazebník - účty Platný od 3.10.2015 Měsíční vedení účtu v CZK Měsíční vedení účtu v EUR/USD Měsíční výpis z účtu - zasílání elektronicky - zasílání poštou Běžný účet CZK/EUR/USD Šablona platby (zadání,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Česká republika. Francie. Indie. Mexiko. Norsko. Itálie. Maroko. Tunisko

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Česká republika. Francie. Indie. Mexiko. Norsko. Itálie. Maroko. Tunisko Francie Indie Česká republika Norsko Mexiko CETELEM ČR, a.s. Karla Engliše 5/3208, 150 00 Praha 5, Tel.: +420 257 080 111, fax: +420 257 080 128 cetelem@cetelem.cz www.cetelem.cz Maroko Itálie Obsahová

Více

Chytrá karta České spořitelny

Chytrá karta České spořitelny Chytrá karta České spořitelny Martin Techman, ředitel úseku rozvoje obchodu ČS Tomáš Reytt, manažer projektu Chytrá karta ČS 11. srpna 2008 Obsah Volně nastavitelné produkty Trh kreditních karet v ČR Chytrá

Více

Účty Sazebník pro členy programu Odbory Plus

Účty Sazebník pro členy programu Odbory Plus Účty Sazebník pro členy programu Odbory Plus Platný od 1.2.2015 Měsíční vedení účtu v CZK Měsíční vedení účtu v EUR/USD Měsíční výpis z účtu - zasílání elektronicky - zasílání poštou Běžný účet CZK/EUR/USD

Více

ení a produkty UniCredit Bank pro stomatology

ení a produkty UniCredit Bank pro stomatology Služby, řešen ení a produkty UniCredit Bank pro stomatology Novinky UniCredit Bank pro stomatology dostupnější kontokorent Profesionál k podnikatelskému účtu vklady prostřednictvím České pošty na Váš účet

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Norsko

VÝROČNÍ ZPRÁVA Norsko Česká republika Francie Indie Norsko Itálie CETELEM ČR, a.s. Karla Engliše 5/3208, 150 00 Praha 5, Tel.: +420 257 080 111, fax: +420 257 080 128 cetelem@cetelem.cz www.cetelem.cz Obsahová část: Public

Více

Sazebník - účty Pro občany, platný od

Sazebník - účty Pro občany, platný od Sazebník - účty Pro občany, platný od 13.12.2014 Běžný účet CZK/EUR/USD Měsíční vedení účtu v CZK při aktivním využívání služeb Equa bank při neaktivním využívání služeb Equa bank Měsíční vedení účtu v

Více

NAVIGÁTOR BEZPEČNÉHO ÚVĚRU 2015

NAVIGÁTOR BEZPEČNÉHO ÚVĚRU 2015 NAVIGÁTOR BEZPEČNÉHO ÚVĚRU 2015 Prof. Michal Mejstřík Univerzita Karlova, EEIP, a.s. 5. Studie Navigátor bezpečného úvěru zkoumáme, analyzujeme a pomáháme spotřebitelům i společnostem varujeme před těmi,

Více

Akontace je část ceny nákupu, kterou při čerpání úvěru platí kupující přímo obchodníkovi. Zpravidla se pohybuje kolem 10 %.

Akontace je část ceny nákupu, kterou při čerpání úvěru platí kupující přímo obchodníkovi. Zpravidla se pohybuje kolem 10 %. Akontace je část ceny nákupu, kterou při čerpání úvěru platí kupující přímo obchodníkovi. Zpravidla se pohybuje kolem 10 %. Bankomat (ATM) je peněžní výdajový automat sloužící pro výplatu hotovosti prostřednictvím

Více

Speciální nabídka služeb a produktů UniCredit Bank pro ambulantní lékaře a lékaře podnikatele (firmy)

Speciální nabídka služeb a produktů UniCredit Bank pro ambulantní lékaře a lékaře podnikatele (firmy) Speciální nabídka služeb a produktů UniCredit Bank pro ambulantní lékaře a lékaře podnikatele (firmy) Proč UniCredit Bank? zaujala mě zvýhodněná nabídka bankovních služeb pro lékaře chci být obsluhován

Více

Optimální půjčka vám umožní získat i neúčelovou část použitelnou na jakékoli nepodnikatelské účely.

Optimální půjčka vám umožní získat i neúčelovou část použitelnou na jakékoli nepodnikatelské účely. POTŘEBUJI PŮJČIT Jestliže potřebujete rychle půjčit finanční prostředky a hledáte solidního partnera, pak jste v Modré pyramidě na správné adrese. Díky půjčkám z naší nabídky si můžete jednoduše a bez

Více

Tisková konference Volksbank CZ, a.s. Jindřišská věž, Praha, 23. 10. 2007

Tisková konference Volksbank CZ, a.s. Jindřišská věž, Praha, 23. 10. 2007 Tisková konference Volksbank CZ, a.s. Jindřišská věž, Praha, 23. 10. 2007 Výsledky hospodaření Volksbank v roce 2007 Prezentuje: Johann Lurf předseda představenstva Volksbank CZ, a.s. Základní ukazatele

Více

TISKOVÁ KONFERENCE. Volksbank CZ, a.s. 16. dubna 2008, Tančící dům, Praha. Marketing

TISKOVÁ KONFERENCE. Volksbank CZ, a.s. 16. dubna 2008, Tančící dům, Praha. Marketing TISKOVÁ KONFERENCE Marketing 16. dubna 2008, Tančící dům, Praha Volksbank CZ, a.s. Obsah 2 Hospodářské výsledky Volksbank CZ v roce 2007 prezentuje: Johann Lurf, předseda představenstva 15 let Volksbank

Více

Sazebník účty Pro občany, platný od

Sazebník účty Pro občany, platný od Sazebník účty Běžný účet CZK/EUR/USD Měsíční vedení účtu v CZK/EUR/USD Odchozí úhrada domácí platba Příchozí úhrada domácí platba Odchozí úhrada platba v rámci Equa bank (včetně platby s konverzí měn)

Více

ení a produkty UniCredit Bank

ení a produkty UniCredit Bank Služby, řešen ení a produkty UniCredit Bank pro insolvenční správce UniCredit Bank se představuje dceřiná společnost největší rakouské banky Bank Austria Creditanstalt, která je členem UniCredit Group

Více

SAZEBNÍK SLUŽEB PSA FINANCE s.r.o.

SAZEBNÍK SLUŽEB PSA FINANCE s.r.o. SAZEBNÍK SLUŽEB PSA FINANCE s.r.o. Platí od 1.1.2013 Slevy se nesčítají, v případě možnosti uplatnění více slev najednou, má klient nárok na uplatnění jediné, nejvyšší z možných. Sazba DPH je stanovena

Více

Dnešní snídaňové menu

Dnešní snídaňové menu Wüstenrot: rok 2016 Dnešní snídaňové menu Výsledky roku 2016 Chystané novinky nejen pro naše klienty Všechno, co potřebujete vědět o řešení bydlení 2 Rok 2016 rok výzev Na konci ledna 2016 dokončen prodej

Více

Sazebník účty Pro občany, platný od

Sazebník účty Pro občany, platný od Sazebník účty Měsíční vedení účtu v CZK/EUR/USD Odchozí úhrada domácí platba Příchozí úhrada domácí platba Odchozí úhrada platba v rámci Equa bank (včetně platby s konverzí měn) Příchozí úhrada platba

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Kreditní karty 2. Další typy karet 3. Volitelné pojištění k mezinárodním kartám 4. Ostatní služby ke kartám 1. Kreditní karty 1.1. Sjednání,

Více

Speciální nabídka služeb a produktů UniCredit Bank pro nemocniční lékaře a lékaře zaměstnance

Speciální nabídka služeb a produktů UniCredit Bank pro nemocniční lékaře a lékaře zaměstnance Speciální nabídka služeb a produktů UniCredit Bank pro nemocniční lékaře a lékaře zaměstnance Proč UniCredit Bank? zaujala mě zvýhodněná nabídka bankovních služeb pro lékaře chci být obsluhován odborníky

Více

SAZEBNÍK SLUŽEB PSA FINANCE s.r.o.

SAZEBNÍK SLUŽEB PSA FINANCE s.r.o. SAZEBNÍK SLUŽEB PSA FINANCE s.r.o. Platí od 1.1.2011 Slevy se nesčítají, v případě možnosti uplatnění více slev najednou, má klient nárok na uplatnění jediné, nejvyšší z možných. Finanční leasing Položka

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Kreditní karty České spořitelny 2. Debetní karty 3. Předplacené karty 4. Ceny za transakce 5. Ostatní služby ke kartám

Více

JJ Mois Année Individuální nabídka bankovních služeb pro. členy BD Sv. Ján

JJ Mois Année Individuální nabídka bankovních služeb pro. členy BD Sv. Ján JJ Mois Année Individuální nabídka bankovních služeb pro členy BD Sv. Ján Váženíčlenové družstva, předkládám Vám nabídku vybraných bankovních služeb připravenou právě pro Vás. Dovolte, abych Vám předně

Více

SAZEBNÍK SLUŽEB PSA FINANCE s.r.o.

SAZEBNÍK SLUŽEB PSA FINANCE s.r.o. Platí od 1.1.2014 SAZEBNÍK SLUŽEB PSA FINANCE s.r.o. Slevy se nesčítají, v případě možnosti uplatnění více slev najednou, má klient nárok na uplatnění jediné, nejvyšší z možných. Sazba DPH je stanovena

Více

Dohledový benchmark č. 1/2017. Způsob generování testů při pořádání odborných zkoušek dle zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru

Dohledový benchmark č. 1/2017. Způsob generování testů při pořádání odborných zkoušek dle zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru Dohledový benchmark č. /07 Způsob generování testů při pořádání odborných zkoušek dle zákona č. 57/06 Sb., o spotřebitelském úvěru. Relevantní právní úprava Předpis Zákon č. 57/06 Sb., o spotřebitelském

Více

SAZEBNÍK SLUŽEB PSA FINANCE s.r.o.

SAZEBNÍK SLUŽEB PSA FINANCE s.r.o. SAZEBNÍK SLUŽEB PSA FINANCE s.r.o. Platí od 1.9.2013 Slevy se nesčítají, v případě možnosti uplatnění více slev najednou, má klient nárok na uplatnění jediné, nejvyšší z možných. Sazba DPH je stanovena

Více

Sazebník poplatků za produkty a služby pro fyzické osoby nepodnikatele platný od

Sazebník poplatků za produkty a služby pro fyzické osoby nepodnikatele platný od Sazebník poplatků za produkty a služby pro fyzické osoby nepodnikatele platný od.. 08 Část Hypoteční úvěry Vážená klientko, vážený kliente, v Sazebníku najdete poplatky za vybrané služby poskytované MONETA

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Chytrá karta České spořitelny 2. Další typy karet 3. Volitelné pojištění k mezinárodním kartám 4. Ostatní služby ke kartám

Více

Sazebník poplatků za produkty a služby pro fyzické osoby nepodnikatele platný od 9. 6. 2014

Sazebník poplatků za produkty a služby pro fyzické osoby nepodnikatele platný od 9. 6. 2014 Sazebník poplatků za produkty a služby pro fyzické osoby nepodnikatele platný od 9. 6. 04 Část Hypoteční úvěry Vážená klientko, vážený kliente, v Sazebníku najdete poplatky za vybrané služby poskytované

Více

Hypotéka po webu. 17. února 2009

Hypotéka po webu. 17. února 2009 Hypotéka po webu 17. února 2009 O čem dnes budeme hovořit Úvodní slovo Jan Sadil, generální ředitel Hypoteční banky Hypoteční banka Vlastimil Nigrin, náměstek gen. ředitele pro věci obchodní Hypotéka po

Více

Program ČS pro podnikatele Dostupné Snadné Flexibilní

Program ČS pro podnikatele Dostupné Snadné Flexibilní Program ČS pro podnikatele Dostupné Snadné Flexibilní Tomáš Reytt ředitel odboru klientské segmenty pro soukromou a firemní klientelu České spořitelny 27. ledna 2011 Přes 200 tisíc firemních klientů Produkty

Více

SAZEBNÍK SLUŽEB PSA FINANCE s.r.o.

SAZEBNÍK SLUŽEB PSA FINANCE s.r.o. SAZEBNÍK SLUŽEB PSA FINANCE s.r.o. Platí od 2.4.2013 Slevy se nesčítají, v případě možnosti uplatnění více slev najednou, má klient nárok na uplatnění jediné, nejvyšší z možných. Finanční leasing Změna

Více

BLESK peněženka předplacená platební karta. Nominace o Cenu v soutěži Zlatá koruna v kategorii finanční produkty Novinka roku. MOPET CZ a.s.

BLESK peněženka předplacená platební karta. Nominace o Cenu v soutěži Zlatá koruna v kategorii finanční produkty Novinka roku. MOPET CZ a.s. BLESK peněženka předplacená platební karta. Nominace o Cenu v soutěži Zlatá koruna v kategorii finanční produkty Novinka roku MOPET CZ a.s. Proč předplacená platební karta Na českém trhu do roku 2014 neexistovala

Více

Výroční zpráva Cetelem/12

Výroční zpráva Cetelem/12 Výroční zpráva Cetelem/12 CETELEM ČR, a.s. Karla Engliše 5/3208, 150 00 Praha 5, IČ: 250 85 689, DIČ: CZ 250 85 689 Registrace u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 4331 T +420 257 080 111 F +420

Více

Česká spořitelna podporuje podnikání

Česká spořitelna podporuje podnikání Česká spořitelna podporuje podnikání Tomáš Reytt, ředitel odboru klientské segmenty pro soukromou a firemní klientelu České spořitelny Obsah 1. Kdo jsou firemní klienti České spořitelny 2. Od účtu přes

Více

Příručka pro držitele

Příručka pro držitele Příručka pro držitele Stříbrné karty Home Credit hotovost vždy po ruce vydání a vedení karty Stříbrná karta Home Credit nyní máte hotovost vždy po ruce! k dispozici máte částku ve výši úvěrového rámce

Více

Sazebník poplatků za produkty a služby pro fyzické osoby nepodnikatele platný od

Sazebník poplatků za produkty a služby pro fyzické osoby nepodnikatele platný od Sazebník poplatků za produkty a služby pro fyzické osoby nepodnikatele platný od.. 06 Část Hypoteční úvěry Vážená klientko, vážený kliente, v Sazebníku najdete poplatky za vybrané služby poskytované MONETA

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Chytrá karta České spořitelny, Penzijní karta České spořitelny**) 2. Další typy karet 3. Volitelné pojištění k mezinárodním

Více

Sazebník poplatků za produkty a služby pro fyzické osoby nepodnikatele platný od

Sazebník poplatků za produkty a služby pro fyzické osoby nepodnikatele platný od Sazebník poplatků za produkty a služby pro fyzické osoby nepodnikatele platný od 6.. 05 Část Hypoteční úvěry Vážená klientko, vážený kliente, v Sazebníku najdete poplatky za vybrané služby poskytované

Více

I. Jednorázový neúčelový spotřebitelský úvěr

I. Jednorázový neúčelový spotřebitelský úvěr I. Jednorázový neúčelový spotřebitelský úvěr 30 000-49 000 15,99% 15,99% 15,99% 15,99% - 50 000-74 000 15,99% 15,99% 15,99% 15,99% - 75 000-99 000 13,99% 13,99% 13,99% 13,99% 13,99% 100 000-149 000 13,99%

Více

Československá obchodní banka, a. s. Radlická 333/150 150 57 Praha 5 tel.: +420 224 111 111

Československá obchodní banka, a. s. Radlická 333/150 150 57 Praha 5 tel.: +420 224 111 111 Praha, 8. srpna 2008 PRVNÍ POLOLETÍ 2008: SKUPINA ČSOB ROSTE A POSILUJE SVOU POZICI NA TRHU. 1F Objem prostředků svěřených do péče Skupiny ČSOB: 697 mld. Kč (11% růst) Objem úvěrů poskytnutých Skupinou

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Kreditní karty 2. Další typy karet 3. Volitelné pojištění k mezinárodním kartám 4. Ostatní služby ke kartám 1. Kreditní karty 1.1. Sjednání,

Více

Raiffeisenbank a.s. Ing. Ondřej Raba. produkty a služby pro podnikatele a firmy. Vedoucí útvaru řízení segmentu SME

Raiffeisenbank a.s. Ing. Ondřej Raba. produkty a služby pro podnikatele a firmy. Vedoucí útvaru řízení segmentu SME Raiffeisenbank a.s. produkty a služby pro podnikatele a firmy Ing. Ondřej Raba Vedoucí útvaru řízení segmentu SME Program Představení banky a finanční skupiny Raiffeisen. Produkty a služby pro podnikatele

Více

PODMÍNKY A RIZIKA PŘI ZÍSKÁVÁNÍ PŮJČEK II.

PODMÍNKY A RIZIKA PŘI ZÍSKÁVÁNÍ PŮJČEK II. II. Název školy Číslo projektu Autor Název šablony Název DUMu Stupeň a typ vzdělávání Vzdělávací oblast Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město CZ.1.07/1.5.00/34.1007 Ing. Miroslava Kořínková III/2

Více

Diners Club International

Diners Club International 1 Diners Club International první kreditní karta na světě s více než 60letou historií vlastníkem značky Diners Club International je finanční skupina Discover více než 18 mil. držitelů po celém světě akceptace

Více

Firemní program Domino

Firemní program Domino Firemní program Domino pro zaměstnance společnosti SPŠ Mladá Boleslav Prezentace FP Domino BĚŽNÝ ÚČET V KČ Srovnání nabídky kont Perfekt Konto Extra Konto Premium Konto Měsíční kreditní obrat > 10 000

Více

Ztrácíte přehled o svých dluzích?

Ztrácíte přehled o svých dluzích? Ztrácíte přehled o svých dluzích? Záznam o každém úvěru Pořízení kreditní karty Přečerpání běžného účtu Leasing Pojišťovny Telekomunikační Energetické spol. SMS Osobně Poštou 1 Záznamy se liší podle společnosti,

Více

CZ.1.07/1.4.00/21.1920

CZ.1.07/1.4.00/21.1920 Finanční produkty Masarykova ZŠ a MŠ Velká Bystřice projekt č. CZ.1.07/1.4.00/21.1920 Název projektu: Učení pro život Č. DUMu: VY_32_INOVACE_39_07 Tématický celek: Rodina a finance Autor: Mgr. Drahomíra

Více

Garantovaná úroveň služeb

Garantovaná úroveň služeb 800 521 521 www.kb.cz Garantovaná úroveň služeb Profesionalita především BEZPEČNOST Bezpečí Vašich financí je pro nás samozřejmostí Přístup k Vašim penězům je jednoduchý a bezpečný. Všechny formy přihlašování

Více

Sazebník bankovních poplatků mbank

Sazebník bankovních poplatků mbank Sazebník bankovních poplatků mbank - již nenabízené produkty Platný od 1. 9. 2016 mbank.cz 222 111 999 Obsah 1. Kreditní karty... 2 2. Kreditní karty... 2 3. Povolené přečerpání... 3 4. Hotovostní úvěr

Více

PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE KE SPOTŘEBITELSKÉMU ÚVĚRU

PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE KE SPOTŘEBITELSKÉMU ÚVĚRU PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE KE SPOTŘEBITELSKÉMU ÚVĚRU Fio banka, a.s., IČ 61858374, se sídlem V Celnici 1028/10, 117 21 Praha 1, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městský soudem v Praze, oddíl B, vložka

Více

Expresní ocenění bytu (pomocí cenové mapy pro vybrané lokality)

Expresní ocenění bytu (pomocí cenové mapy pro vybrané lokality) Sazebník ČSOB pro fyzické osoby občany změny od 1. 9. 2016 k 1. 12. 2016 původně nově OBSAH B ÚVĚRY Hypoteční úvěry Sazebník Hypoteční banky, a.s. Tento Sazebník je platný pro smlouvy uzavřené od 1. 12.

Více

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM Pořídit si nový vůz nemusí být finanční zátěž Pokud si splátky chytře rozdělíte. Uzavření a vedení smlouvy je zdarma, vybrat si můžete financování bez navýšení nebo s dotovaným úročením.

Více

Sazebník poplatků Poštovní spořitelny změny od k

Sazebník poplatků Poštovní spořitelny změny od k Sazebník poplatků Poštovní spořitelny změny od 1. 9. 2016 k 1. 12. 2016 původně nově B ÚVĚRY Úvěry pro fyzické osoby Hypoteční úvěry Sazebník za peněžní a obchodní služby poskytované fyzickým osobám Hypoteční

Více

Seznam neaktuálních produktů

Seznam neaktuálních produktů Dětské konto Beruška Seznam neaktuálních produktů Účet pro děti od narození do 15 let - od 8 let s vlastní kartou. Všechny výhody Účet pro děti od narození do 15 let Od 8 let dítě může využívat platební

Více

Finanční produkty a jejich využití v postproduktivním věku

Finanční produkty a jejich využití v postproduktivním věku Finanční produkty a jejich využití v postproduktivním věku Ing. Petr Šafránek Asociace finančních zprostředkovatelů a finančních poradců České republiky www.afiz.cz Listopad 2013 1 Finanční produkty lze

Více

PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE KE SPOTŘEBITELSKÉMU ÚVĚRU

PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE KE SPOTŘEBITELSKÉMU ÚVĚRU PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE KE SPOTŘEBITELSKÉMU ÚVĚRU Fio banka, a.s., IČ 61858374, se sídlem V Celnici 1028/10, 117 21 Praha 1, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městský soudem v Praze, oddíl B, vložka

Více

Příloha č. 3: Stavební spořitelny a jejich nabídka produktů na financování bydlení. Českomoravská stavební spořitelna a.s.

Příloha č. 3: Stavební spořitelny a jejich nabídka produktů na financování bydlení. Českomoravská stavební spořitelna a.s. Příloha č. 3: Stavební spořitelny a jejich nabídka produktů na financování bydlení V české republice nyní působí celkem 5 stavebních spořitelen a všechny tyto spořitelny jsou sdruženy v Asociaci českých

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Chytrá karta České spořitelny 2. Další typy karet 3. Volitelné pojištění k mezinárodním kartám 4. Ostatní služby ke kartám

Více

Novinky v platebních kartách: Karta podle Vás a nové pojištění zneužití karty

Novinky v platebních kartách: Karta podle Vás a nové pojištění zneužití karty Novinky v platebních kartách: Karta podle Vás a nové pojištění zneužití karty Miloslav Křečan, ředitel kartového centra ČS 29. dubna 2008 Obsah 1. Karta podle Vás individuální design platebních karet 2.

Více

KALKULACE. 191 200,00 Kč HAVARIJNÍ POJIŠTĚNÍ POVINNÉ RUČENÍ

KALKULACE. 191 200,00 Kč HAVARIJNÍ POJIŠTĚNÍ POVINNÉ RUČENÍ KALKULACE s Autoleasing, a.s. HAVEX-auto s.r.o.-vrchlabí OV Centrála společnosti: Kontaktní osoba: Lukáš Zámečník Budějovická 1518/13B, 140 00 Praha 4 Na Bělidle 503, 543 01 Vrchlabí 1 Telefon: 956785111

Více

Příloha č. 2: Hypoteční banky a jejich nabídka produktů na financování bydlení

Příloha č. 2: Hypoteční banky a jejich nabídka produktů na financování bydlení Příloha č. 2: Hypoteční banky a jejich nabídka produktů na financování bydlení Česká spořitelna, a.s. 1 Kořeny České spořitelny sahají až do roku 1825, kdy zahájila činnost Spořitelna česká, nejstarší

Více

Československá obchodní banka, a. s. Na Příkopě 854/14 115 20 Praha 1 Nové Město tel.: +420 261 351 111

Československá obchodní banka, a. s. Na Příkopě 854/14 115 20 Praha 1 Nové Město tel.: +420 261 351 111 V Praze, 21. března 2006 Čistý zisk Skupiny ČSOB v roce 2005 vyšší o 17% oproti roku 2004 (konsolidované, IFRS, auditované výsledky) Skupina ČSOB uzavřela rok 2005 se ziskem ve výši 10,3 miliardy Kč. Čistý

Více

Finanční gramotnost pro SŠ -6. modul Úvěry a předlužení

Finanční gramotnost pro SŠ -6. modul Úvěry a předlužení Modul č. 6 Ing. Miroslav Škvára O úvěrech Co říká o úvěru Wikipedie? Úvěrje formou dočasného postoupení zboží nebo peněžních prostředků (půjčka) věřitelem, na principu návratnosti, dlužníkovi, který je

Více

INFORMACE TRVALE PŘÍSTUPNÉ SPOTŘEBITELI podle 92 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru

INFORMACE TRVALE PŘÍSTUPNÉ SPOTŘEBITELI podle 92 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru INFORMACE TRVALE PŘÍSTUPNÉ SPOTŘEBITELI podle 92 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru Kdo jsme (poskytovatel úvěru)? Česká spořitelna, a.s., se sídlem Praha 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ 140 00,

Více

Sazebník. bankovních poplatků mbank. Platný od 1. 11. 2012.

Sazebník. bankovních poplatků mbank. Platný od 1. 11. 2012. Sazebník bankovních poplatků mbank Platný od 1. 11. 2012. Obsah I. Osobní účet mkonto 2 II. Spořicí účet emax / emax plus 2 III. Termínovaný vkladový účet mvklad 3 IV. Platební karty 3 V. Kreditní karty

Více

Pojištění transportu > Pojištění přepravy > Pojištění lodí a letadel

Pojištění transportu > Pojištění přepravy > Pojištění lodí a letadel Kdo jsme? INSIA pro své klienty poskytuje kompletní služby na klíč > vypracování analýzy stávajících pojištění > výběr a doporučení nejvhodnějšího pojistitele > zajistíme uzavření pojistných smluv za výhodných

Více

Otázka: Obchodní banky a bankovní operace. Předmět: Ekonomie a bankovnictví. Přidal(a): Lenka OBCHODNÍ BANKY

Otázka: Obchodní banky a bankovní operace. Předmět: Ekonomie a bankovnictví. Přidal(a): Lenka OBCHODNÍ BANKY Otázka: Obchodní banky a bankovní operace Předmět: Ekonomie a bankovnictví Přidal(a): Lenka OBCHODNÍ BANKY Podnikatelské subjekty, a. s. ZK min. 500 mil. Kč + další podmínky Hlavním cílem zisk Podle zákona

Více

tisková konference Praha, 7. ledna 2014

tisková konference Praha, 7. ledna 2014 tisková konference Praha, 7. ledna 2014 Úspěšný rok 2013 v oblasti retailového bankovnictví 3 / Vracíme poplatky Více než dvojnásobek klientů K 31/12/12 K 31/12/13 4 / Vracíme poplatky Více než dvojnásobek

Více

Pracovní list. Workshop: Finanční trh, finanční produkty

Pracovní list. Workshop: Finanční trh, finanční produkty Pracovní list Workshop: Finanční trh, finanční produkty Úkol č. 1 Osobní půjčka Doplňte v následující tabulce kolik zaplatíte za úvěr celkem (vč. úroků) při jednotlivých RPSN. Současně porovnejte, zda

Více

CZ.1.07/1.5.00/34.0499

CZ.1.07/1.5.00/34.0499 Číslo projektu Název školy Název materiálu Autor Tematický okruh Ročník CZ.1.07/1.5.00/34.0499 Soukromá střední odborná škola Frýdek-Místek,s.r.o. VY_32_INOVACE_251_ESP_06 Marcela Kovářová Datum tvorby

Více

REKLAMNÍ NABÍDKA. 1. Údaje o věřiteli spotřebitelského úvěru. 2. Popis základních vlastností spotřebitelského úvěru. 1.1 Věřitel

REKLAMNÍ NABÍDKA. 1. Údaje o věřiteli spotřebitelského úvěru. 2. Popis základních vlastností spotřebitelského úvěru. 1.1 Věřitel REKLAMNÍ NABÍDKA 1. Údaje o věřiteli spotřebitelského úvěru 1.1 Věřitel Komerční banka, a.s., se sídlem Praha 1, Na Příkopě 33 čp. 969, PSČ 114 07, IČO: 45317054, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Chytrá karta České spořitelny 2. Další typy karet 3. Volitelné pojištění k mezinárodním kartám 4. Ostatní služby ke kartám

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Komerční úvěry 2. Hypoteční úvěry - hypoteční a stavební úvěry (projektové financování) v české i v cizí měně 3. Obecné

Více

FINANČNÍ LEASING SPOTŘEBITELSKÝ ÚVĚR OPERATIVNÍ LEASING

FINANČNÍ LEASING SPOTŘEBITELSKÝ ÚVĚR OPERATIVNÍ LEASING CITROËN FINANCIAL SERVICES FINANČNÍ LEASING SPOTŘEBITELSKÝ ÚVĚR OPERATIVNÍ LEASING NOVÉ I OJETÉ VOZY FYZICKÉ I PRÁVNICKÉ OSOBY psa_leaflet_a5_long_citroen_final3.indd 1 7.6.2011 14:18:34 CITROËN FINANCIAL

Více

FINANČNÍ MATEMATIKA Finanční produkty. www.zlinskedumy.cz

FINANČNÍ MATEMATIKA Finanční produkty. www.zlinskedumy.cz FINANČNÍ MATEMATIKA Finanční produkty www.zlinskedumy.cz Finanční produkty jsou půjčky, hypotéky, spoření, nejrozšířenější jsou produkty, jejichž hlavní zaměřením je: správa financí: běžné účty zhodnocení

Více

Financování zemědělských bioplynových stanic GE Money Bank 2011

Financování zemědělských bioplynových stanic GE Money Bank 2011 Financování zemědělských bioplynových stanic GE Money Bank 2011 Classification: GE Internal Distribution: Internal distribution only Access: GE partners OBSAH GE MONEY BANK ZEMĚDĚLSTVÍ & GE Money Bank

Více

Multifunkční co-brandovaná městská karta Nabídka KB pro dopravce a municipality

Multifunkční co-brandovaná městská karta Nabídka KB pro dopravce a municipality JJ Mois Année Multifunkční co-brandovaná městská karta Nabídka KB pro dopravce a municipality Elektronické platby v dopravě 21.2.2008 Monika Truchliková, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví KB

Více

Sazebník poplatků. Aktivně nenabízené produkty a služby OBČANÉ

Sazebník poplatků. Aktivně nenabízené produkty a služby OBČANÉ Sazebník poplatků Aktivně nenabízené produkty a služby OBČANÉ Platný od 15. 12. 2019 Obsah 1. Každodenní bankovnictví 02 1.1 Běžné účty 02 1.2 Bezhotovostní platební styk 04 1.3 Depešový klíč 04 1.4 Debetní

Více

jednoduché. V minulosti se jednalo o Poštovní spořitelnu, dnes se tento poskytovatel finančních služeb jmenuje Era. Karlova půjčka

jednoduché. V minulosti se jednalo o Poštovní spořitelnu, dnes se tento poskytovatel finančních služeb jmenuje Era. Karlova půjčka půjčka uni credit půjčka česká. Peníze můžete mít do 24 hodin od podání žádosti. UniCredi Bank se ale zaměřuje i na menší firmy a běžné občany, jimž poskytuje služby v mnoha pobočkách po celém území České

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Komerční úvěry 2. Hypoteční úvěry - hypoteční a stavební úvěry (projektové financování) v české i v cizí měně 3. Obecné

Více

Tip Využijte Hypodny od 30. 9. 2013 do 4. 10. 2013 a získejte výhodnější hypoteční úvěr. To nejdůležitější ze světa vaší banky.

Tip Využijte Hypodny od 30. 9. 2013 do 4. 10. 2013 a získejte výhodnější hypoteční úvěr. To nejdůležitější ze světa vaší banky. Každý klient si zaslouží individuální přístup 03 To nejdůležitější ze světa vaší banky 2013 Tip Využijte Hypodny od 30. 9. 2013 do 4. 10. 2013 a získejte výhodnější hypoteční úvěr. 01 Hypodny 02 Unikátní

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny) 2. Účelové, hotovostní úvěry 3. Americké hypotéky

Více

Spotřebitelské úvěry. určeny na nepodnikatelské účely, např.:

Spotřebitelské úvěry. určeny na nepodnikatelské účely, např.: Spotřebitelské úvěry určeny na nepodnikatelské účely, např.: nákup spotřebního zboží nákup automobilů vybavení domácnosti opravy střechy splacení závazků mezi občany (vypořádání mezi dědici či manželi,

Více

Kreditní karty vydávané ve spolupráci s partnery

Kreditní karty vydávané ve spolupráci s partnery Kreditní karty vydávané ve spolupráci s partnery Československá obchodní banka, a. s. Kreditní karty vydávané ve spolupráci s partnery Česká republika, ve znění k 1. 11. 2009 Obsah A B C Kreditní karta

Více

Jasné výhody podnikání s Poštovní spořitelnou

Jasné výhody podnikání s Poštovní spořitelnou Jasné výhody podnikání s Poštovní spořitelnou Představení Poštovní spořitelny Součást skupiny ČSOB Samostatná obchodní značka Druhá největší banka v ČR v počtu klientů obsluhuje více jak 2 000 000 klientů

Více

INFORMACE TRVALE PŘÍSTUPNÉ SPOTŘEBITELI podle 92 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru. Americká hypotéka, Americká hypotéka - konsolidace

INFORMACE TRVALE PŘÍSTUPNÉ SPOTŘEBITELI podle 92 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru. Americká hypotéka, Americká hypotéka - konsolidace INFORMACE TRVALE PŘÍSTUPNÉ SPOTŘEBITELI podle 92 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru Kdo jsme (poskytovatel úvěru)? Česká spořitelna, a.s., se sídlem Praha 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ 140 00,

Více

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník)

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) Část Obsah: 1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny) 2. Spotřebitelské, hotovostní úvěry 3.

Více

Pasivní služby stavební a penzijní pojištění

Pasivní služby stavební a penzijní pojištění Stavební spoření Nejznámější stavební spořitelny Pasivní služby stavební a penzijní pojištění Českomoravská stavební spořitelna ( ), Stavební spořitelna České spořitelny (.), Modrá pyramida, Spoření se

Více

Era osobní účet Příručka pro klienty, kteří dovršili 18 let

Era osobní účet Příručka pro klienty, kteří dovršili 18 let Era osobní účet Příručka pro klienty, kteří dovršili 18 let Co se na vašem účtu mění Způsob podepisování Nyní už všechny dokumenty podepisujete pouze vy. Platební karta Týdenní limit pro výběry z bankomatů

Více

ÚVĚRY A PŮJČKY. Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný

ÚVĚRY A PŮJČKY. Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKRZU_EKONOMIKA3_12 Název materiálu: FINANČNÍ STRÁNKA PODNIKU Tematická oblast: Ekonomika, 3. ročník Anotace: Prezentace vysvětluje žákům pojem cizí zdroje Očekávaný výstup:

Více

Poskytovatelem splátek je společnost Home Credit a.s., http://www.homecredit.cz

Poskytovatelem splátek je společnost Home Credit a.s., http://www.homecredit.cz Poskytovatelem splátek je společnost Home Credit a.s., http://www.homecredit.cz Popis produktů Prodej na splátky On-line přes internet Vše zařídíte z pohodlí domova Jednoduše, rychle, přehledně 1. "1/10"

Více

PFP s.r.o. Tiskové informace

PFP s.r.o. Tiskové informace PFP s.r.o. Tiskové informace Obsah Obsah... 2 1. Základní informace o společnosti PFP s.r.o.... 3 2. Přehled služeb PFP... 3 2.1. Poradenská činnost... 3 2.2. Porovnání variant pojištění... 3 2.3. Sjednávání

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita VI.2 Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností a dovedností v oblasti finanční gramotnosti Výukový materiál pro téma VI.2.1 Řemeslná

Více

NABÍDKA. Touto nabídkou není poskytována rada podle 85 odst. 1, zákona č. 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru.

NABÍDKA. Touto nabídkou není poskytována rada podle 85 odst. 1, zákona č. 257/2016 Sb. o spotřebitelském úvěru. NABÍDKA s Autoleasing, a.s. AUTO JAROV, s.r.o. Budějovická 1912/64b, 140 00 Praha 4 Osiková 2, č.p. 2688, 130 00 Praha 3 IČ: 27089444 DIČ: CZ27089444 IČ: 45789584 DIČ: CZ45789584 Email: info@sautoleasing.cz

Více

Sazebník bankovních poplatků

Sazebník bankovních poplatků Sazebník bankovních poplatků PLATNÝ OD 15. 3. 2012 www.mbank.cz I. Osobní účet mkonto 1. Zřízení, vedení a zrušení účtu a) Zřízení osobního účtu mkonto b) Vedení osobního účtu mkonto c) Zrušení osobního

Více