Výroční zpráva o činnosti MŠ Štramberk Bařiny za školní rok 2014/2015

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroční zpráva o činnosti MŠ Štramberk Bařiny za školní rok 2014/2015"

Transkript

1 Výroční zpráva o činnosti MŠ Štramberk Bařiny za školní rok 2014/ tel.: , msbariny@zsstramberk.cz Součást právního subjektu Základní škola a Mateřská škola Štramberk Zauličí 485, Štramberk Ředitel: Mgr. Zdeňka Havlíková Vedoucí učitelka mateřské školy: Stanislava Juráková Zřizovatel školy: Město Štramberk Ve Štramberku Juráková Stanislava, vedoucí učitelka Strana 1 (celkem 14)

2 Obsah: 1. Rámcový popis personálního zabezpečení činnosti školy Přijímací řízení Výsledky výchovy a vzdělávání Prevence sociálně patologických jevů Další vzdělávání pedagogických pracovníků Prezentace školy na veřejnosti Hodnocení ČŠI Údaje o předložených a školou realizovaných projektech financovaných z cizích zdrojů Spolupráce s organizacemi...9 Strana 2 (celkem 14)

3 Kapacita mateřské školy včetně odloučeného pracoviště v počtu 65 dětí byla naplněna. Ke spokojenosti rodičů nejmladších dětí je naplňování třídy Kuřátek, protože umožňuje maminkám zapojit se do pracovního procesu podle potřeb rodiny. Z ekonomického hlediska se snažíme efektivně reagovat na počty dětí v této třídě a upravovat tak denní provoz. Dominantou tohoto školního roku byla oslava XX. výročí naší pěvecké soutěže a domácí tvorba rodičů s dětmi, tato aktivita prolínala hlavně 2. pololetím školního roku. 1. Rámcový popis personálního zabezpečení činnosti školy MŠB 4 učitelky, přepočtené úvazky 3.76 % (učitelka se zkráceným úvazkem dobírala hodiny v MŠB1 z důvodu studia učitelky v MŠB1) školnice na plný úvazek kuchařka na plný úvazek ved. ŠJ, úvazek na 0.50 % úvazek pomocná kuchařka na 0.25 % úvazek pracovník na zahradu a drobnou údržbu budovy MŠB 1 2 učitelky, 1 uč. úvazek 0.72 %, 1 uč. pracuje na dohodu úklidový pracovník v kombinované funkci s výdejem stravy na dohodu, od 5. ledna na 5 hod. denně, od 1. března - úvazek zkrácen z nedostatku financí na 4 hod. denně, což je pro provoz značně nevýhodné pracovník na drobnou údržbu budovy Studující učitelka ukončila studiu, k , všechny učitelky jsou plně kvalifikované. K a k ukončily 2 učitelky pracovní poměr z vlastního rozhodnutí. O údržbu velké zahrady pečuje údržbář na dohodu, na sečení najímáme Služby našeho města. Spolupráce se službami je dobrá, sečení i s následným úklidem efektivní. 2. Přijímací řízení Zápis pro šk. rok 2014/2015 se konal 24. dubna 2014, dostavilo se 15 dětí, byly přijaty pouze 3 děti, 12 dětí přijato nebylo (vzhledem k počtu přijatých dětí v obou MŠ). K byly z počtu 12 nepřijatých dětí nepřijaty pouze 4 děti. Pracovali jsme se 7 dětmi, které měly pro šk. rok 2014/2015 odklad školní docházky. Zápis pro školní rok 2015/2016 proběhl 23. dubna, do ZŠ nastoupilo 20 dětí, MŠ nabízela 20 volných míst, k zápisu se dostavilo 19 dětí, všechny děti byly přijaty, byli uspokojeni všichni rodiče. 3. Výsledky výchovy a vzdělávání Vzdělávání všech dětí probíhalo podle našeho Školního vzdělávacího programu s názvem Cestou poznání. Je respektován osobnostní vývoj každého dítěte a vzdělávání každého jedince podle jeho možností. MŠ doplňuje rodinnou výchovu dětí, připravuje tak budoucí prvňáčky ke snadnějšímu přestupu do základní školy. U všech dětí s odkladem školní docházky byl vidět posun ve vzdělávání. Úzce jsme spolupracovali s Klubem rodičů, který navrhoval a schvaloval akce pro školní rok a pomáhal při jejich konání, zpětnou vazbou pro všechny rodiče jsou webové stránky, na které jsme pravidelně přispívali svými příspěvky. Strana 3 (celkem 14)

4 Ve spolupráci s Klubem rodičů proběhlo 2 třídní schůzky (září, leden) Tvořivé odpoledne na téma Dyňáci- malá zahradní strašidýlka v MŠB1 vánoční tvoření a modelování Vánoční odpoledne s pohádkou Slyšte, slyšte V MŠB1 vánoční besídka pro rodiče Maškarní karneval Kouzlení s klaunem V MŠB1 maškarní bál Zimní odpoledne na sněhu Velikonoční odpoledne s rodiči malování na sklíčka Velikonoční tvoření v MŠB1 besídka pro maminky s pohoštěním včetně MŠB1 předplavecký výcvik 23 dětí starší třídy oslava Dne Země se školáky fotografování na společné foto a na tablo oslava Dne dětí spojená s pohádkou Včelí královna Letošní domácí tvorba probíhala celý březen na téma Ze života hmyzu a přinesla opět skvělé výrobky. Zapojilo se do ní 61,5 % dětí a rodičů. Výrobky z papíru, látky, přírodního materiálu, sádry, dřeva byly opět originální. Malý dáreček a medaili ve tvaru berušky si děti hrdě a spokojeně odnášely domů. Kulturní program jsme zajišťovali ve spolupráci s KD ve Štramberku a v Kopřivnici, ale hlavně jsme využívali pohádek, které probíhaly v MŠ, děti z MŠB 1 jsme zvali na pohádky k nám. Zajímavou pohádkou byla pohádka interaktivní s logopedickou nástavbou, kde děti aktivně spolupracovaly a formou prožitku si všechno vyzkoušely. Pořídili jsme pro děti malé akvárium, o které jsme společně s dětmi pečovali. Letos jsme se zapojili do 4 výtvarných soutěží a 1 zábavného tvoření, dostali jsme zvláštní cenu poroty v soutěži Živá zahrada U krmítka. Účastnili jsme se s 10 staršími dětmi miniboje mateřských škol v Kopřivnici, kde jsme získali celkově 5. místo z 10 účastníků. Besedovali jsme s myslivcem a Policií ČR. Navštívili jsme s dětmi pohádku v KD Štramberk dětský divadelní soubor. Podíleli jsme se na zimní výstavě v Muzeu Z. Buriana ve městě. Strana 4 (celkem 14)

5 Proběhla pedagogická praxe studentky 1. ročníku Pedagogické fakulty Ostravské univerzity Ostrava.. Logopedická diagnostika je již tradiční naší aktivitou, jak rodičům pomoci při odstraňování nesprávného řečového projevu doporučení odborné péče. Někdy se daří rodiče přesvědčit, že je to nutné, někdy je to velmi obtížné. V letošním roce to bylo obtížné, do školy nastupují také děti, jejichž správná výslovnost není dokončena. Připravili jsme výrobky na vánoční jarmark, z výtěžku byly dětem zakoupeny dárečky pod stromeček. Preventivní program Klaun TÚTÚ děti praktickým procvičováním si vyzkoušely správné přecházení vozovky. Děti vystoupily na vítání občánků do svazku našeho města.. Navštívili jsme mini ZOO v ZŠ. 4. Prevence sociálně patologických jevů Tento program je součástí ŠVP naší mateřské školy. Právě předškolní období dítěte je optimální pro položení základů k osvojení si zdravého životního stylu. Naše mateřská škola vytváří příznivé podmínky pro všestranný rozvoj osobnosti dítěte. Preventivní program zařazujeme do každodenních činností jednotlivých tématických částí TVP. vedli jsme děti k dodržování základních pravidel slušného chování podporovali jsme tělesný a duševní rozvoj dítěte, jeho zdraví a osobní spokojenost dávali jsme prostor dítěti k samostatnému pozitivnímu rozhodnutí, mít a hájit vlastní názor rozvíjeli jsme u dětí schopnost pracovat ve skupině, vytvářeli přátelské vztahy, řešili problémy, komunikovali, zlepšovali sebeovládání, učili se toleranci a být solidární vedli jsme děti k ochraně přírody, třídili jsme odpad, pomáhali s úklidem zahrady zaměřovali jsme se na bezpečnost při hrách ve třídě, na zahradě, na vycházce, ale i v silničním provozu děti získaly poznatky o zdraví jako hodnotu, kterou je třeba chránit, získaly povědomí o existenci látek, které zdraví poškozují, o nemocech a úrazech Strana 5 (celkem 14)

6 MŠ navazovala v preventivní oblasti působení na předškolní dítě na výchovu v rodině a doplňovala ji. O postoji školy k prevenci sociálně patologických jevů jsme informovali rodiče a dle potřeby navazovali spolupráci s ostatními zařízeními zdravotnickými, společenskými a PPP. 5. Další vzdělávání pedagogických pracovníků Pedagogické pracovnice se vzdělávaly podle plánu mateřské školy, získané poznatky poslouží ke zkvalitnění výchovně vzdělávacího procesu, poznatky jsou předávány ostatním učitelkám prostřednictvím pedagogických porad, polytechnická výchova bude zapracována do našeho ŠVP pro PV Juráková Stanislava Dokumenty Gogole pro učitele celoroční Juráková Stanislava Galiová Božena Jurková Jana Znaková řeč II. ročník - samoplátce Jak dělat matematiku Výtvarný projev jako možnost poznávání dítěte Hudební výlet do ZOO Pohádka nás naučí Technické stavebnice a nářadí v MŠ Spirála Velikonoce Vývojová metoda Hejného Metoda Hejného v předmatematické výchově, hmat Sykalová Pavla Galiová Božena Jurková Jana Veverková Hana Jurková Jana Sykalová Pavla Jurková Jana, Galiová Božena Jurková Jana, Galiová Božena Jurková Jana, Galiová Božena Jurková Jana, Galiová Božena Jurková Jana, Galiová Božena Jurková Jana, Galiová Božena Jurková Jana, Galiová Božena Jurková Jana, Galiová Božena Jurková Jana, Galiová Božena Jurková Jana, Galiová Božena Jurková Jana, Galiová Božena Jurková Jana, Galiová Božena Strana 6 (celkem 14)

7 Jen k polytechnické výchově každá učitelka absolvovala 56 hodin školení. 2x školení ved. ŠJ 6. Prezentace školy na veřejnosti Celoročně jsme informovali rodiče i veřejnost o dění v MŠ buď prostřednictvím našich novinek nebo webových stránek. Velkou prezentací práce naší MŠ, ZŠ a MŠ Štramberk, ale i našeho města Štramberk byl XX. jubilejní ročník naší pěvecké soutěže. Zpívání pod Trúbou. Tentokrát v našem kulturním domě a také pro veřejnost. Přihlásilo se 6 MŠ, zazpívalo 26 dětí. Přestože letošní ročník jsme pojali jako pěveckou přehlídku, porota ve složení p. Kalíšková V., Mojžíšová M. a Pukovcová H. zhodnotily velmi pozitivně naši 20 letou práci. Vyvrcholením bylo předání dárečků dětem, kytičky a památného zpěvníčků učitelkám z MŠ, ale také porotě, hostům, současným, ale i bývalým zaměstnancům naší MŠ. Poděkování patří našemu městu a panu Ladislavu Hezkému za sponzorský dar u příležitosti pořádání tohoto ročníku. Všechny ostatní ročníky jsme hradili jen ze svého provozního rozpočtu. Za 20 let zazpívalo na naší soutěži 459 dětí. Jako poděkování učitelkám za spolupráci byl zúčastněným mateřským školám předán na památku malý zpěvníček. Co se podařilo vybudovat: MŠB zabudování ochranných mřížek na rýny od lesíka (zábrana jehličí) nová podlahová krytina do šatny pro personál nové povlečení a ručníky pro všechny děti výměna koberce v lehárně starší třídy nové stoly v mladší třídě 26 nových židlí do starší třídy zohledněny antropometrické míry dětí postupné zabezpečování radiátorů kryty bezpečnost dětí výměna čerpadla v čerpací stanici - město prořezání ovocných stromů služby města oprava štěrkové cesty okolo MŠ KOTOUČ ŠTRAMBERK spol s r.o. nové dláždění okolo pískoviště vytvoření koutku pro hry s přírodninami, dřevem, kameny rozvoj smyslového vnímání Naše zahrada je opravdu velká, a tak jsme ve spolupráci s rodiči vybudovat smyslový chodník, který bude sloužit k procvičování nožní klenby. Také jsme zabudovali malé jezírko, osadili okolo traviny, doplnili rybičkami a s dětmi budeme o jezírko pečovat. MŠB 1 zabudování státního znaku a nástěnné tabule Mateřská škola naladění piána nová plastová lehátka pro děti nové povlečení, prostěradla a ručníky vybavení vstupu zátěžovým kobercem Strana 7 (celkem 14)

8 Přes potok směrem k MŠ bylo zabudováno nové zábradlí, kde děti chodí vycházky, staré zábradlí nebylo pro děti bezpečné, škoda jen, že zábradlím nebyly více zabezpečeny boční strany k potoku. Také most přes potok je starý, a tím, že do MŠ jezdí zásobování, rodiče, je daleko více zatížen. Jak dlouho to bude bezpečné, bude otázkou. Nutné plánované opravy V závěru školního roku proběhla schůzka s vedením města - Ing. Oldřichem Škrabalem místostarostou a Pokorným M. investorem. Bylo přislíbeno, že v závěru šk. roku 2015/2016 proběhne celková vnitřní rekonstrukce mateřské školy včetně nových odpadů, sanitární techniky, elektroinstalace, omítek, podlah, dlažeb, výměna plynových kotlů, zabudování nového konvektomatu, zabudování škrabky na brambory apod. Pro objasnění doplňuji odpady v mateřské škole jsou původní, zapáchají v celé budově plynové kotly - staré od roku 1993 el.sporáky jsou staré od roku 1987, školní jídelna v současné době připravuje jídlo pro 65 dětí (denně podle přítomných), 10 dospělých a 2x denně svačinky. Investice na opravy jsou stále vyšší a vyšší. Ani generální oprava, do které jsme investovali, není efektivním řešením, nový konvektomat byl ekonomičtějším řešením. Bude potřeba najít náhradní prostor pro naše děti, aby bylo možno započít s rekonstrukcí co nejdříve, alespoň v polovině června Hodnocení ČŠI V tomto školním roce inspekční činnost v mateřské škole neproběhla. 8. Základní údaje o hospodaření školy viz ZŠ 9. Zapojení školy do rozvojových a mezinárodních programů Mateřská škola nebyla do programů zapojena. 10. Zapojení do dalšího vzdělávání v rámci celoživotního učení Mateřská škola nebyla do programů zapojena. 11. Údaje o předložených a školou realizovaných projektech financovaných z cizích zdrojů. Mateřská škola takové projekty neměla. Strana 8 (celkem 14)

9 12. Spolupráce s organizacemi ZŠ a MŠ Štramberk Vystoupení dětí na školní akademii v kulturním domě proběhlo 3x pro velký zájem rodičů. hospitace uč. MŠ v 1. tř. ZŠ účast učitelky v odborné porotě při pěvecké soutěži oslava Dne Země se školáky - 7. května návštěva s dětmi v 1. tř. ZŠ. návštěva prvňáčků v naší MŠ ZUŠ Z. Buriana, pobočka Štramberk účast učitelek v odborné porotě při pěvecké soutěži Hájenka Kopřivnice Proběhly 2 ekologické programy do konce školního roku, finanční prostředky byly hrazeny z příspěvku města, za který děkujeme. Městská knihovna Čtení před spaním návštěva pracovnice knihovny v MŠ proběhlo 2x. Město Štramberk Výstavka v muzeu Z.Buriana Návštěva pana starosty v MŠ Strana 9 (celkem 14)

10 Fotogalerie: Dyňáci naše zahradní strašidýlka Vánoce u stromečku Vánoce ve třídě Kuřátek Strana 10 (celkem 14)

11 Zimní radovánky rodiči Maškarní ples Zajíčků a Veverek Maškarní ples Kuřátek Strana 11 (celkem 14)

12 Zábavné tvoření s ČPZP Loučení se zimou Ekologický program k enviromentální výchově Strana 12 (celkem 14)

13 Velikonoční tvoření s rodiči Besídka pro maminky Náš Den dětí Strana 13 (celkem 14)

14 Kolotoče ve Štramberku Výlet na letiště L. Janáčka v Mošnově Loučení se školáky Strana 14 (celkem 14)

Výroční zpráva o činnosti MŠ Štramberk Bařiny za školní rok 2015/

Výroční zpráva o činnosti MŠ Štramberk Bařiny za školní rok 2015/ Výroční zpráva o činnosti MŠ Štramberk Bařiny za školní rok 2015/2016 --------------------------------------------------------------------------- tel: 731 727 889 msbariny@zsstramberk.cz Součást právního

Více

Výroční zpráva o činnosti MŠ Štramberk Bařiny za školní rok 2013/2014 ---------------------------------------------------------------------------

Výroční zpráva o činnosti MŠ Štramberk Bařiny za školní rok 2013/2014 --------------------------------------------------------------------------- Výroční zpráva o činnosti MŠ Štramberk Bařiny za školní rok 2013/2014 --------------------------------------------------------------------------- tel.: 556873224, 731 727 889 msbariny@tiscali.cz Součást

Více

Výroční zpráva o činnosti MŠ Štramberk Bařiny za školní rok 2011/2012 ---------------------------------------------------------------------------

Výroční zpráva o činnosti MŠ Štramberk Bařiny za školní rok 2011/2012 --------------------------------------------------------------------------- Výroční zpráva o činnosti MŠ Štramberk Bařiny za školní rok 2011/2012 --------------------------------------------------------------------------- tel.: 556 873 224 msbariny@tiscali.cz Součást právního

Více

Mateřská škola Štramberk Zauličí 185,742 66 Štramberk VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MŠ ZA ŠKOLNÍ ROK 2004-2005 Ve Štramberku dne 31.8.2005 Zpracovala: Pavla Bergerová Řídící učitelka MŠ Štramberk Zauličí Výroční

Více

Mateřská škola Štramberk Bařiny 700 tel./fax :556 873 224 msbariny@tiscali.cz

Mateřská škola Štramberk Bařiny 700 tel./fax :556 873 224 msbariny@tiscali.cz Mateřská škola Štramberk Bařiny 700 tel./fax :556 873 224 msbariny@tiscali.cz ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Výroční zpráva

Více

Výsledky výchovy a vzdělání

Výsledky výchovy a vzdělání MATEŘSKÉ ŠKOLY VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠK. ROCE 2009/2010 Základní charakteristika mateřské školy a) Základní škola a mateřská škola Bzenec Odloučené pracoviště MŠ I Bzenec, Olšovská 1299 b)

Více

Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní Lhotka. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok

Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní Lhotka. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní Lhotka Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy Školní rok 2017 2018 Základní údaje o zařízení: Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní

Více

Výroční zpráva o činnosti MŠ Štramberk Bařiny za školní rok 2012/2013 ---------------------------------------------------------------------------

Výroční zpráva o činnosti MŠ Štramberk Bařiny za školní rok 2012/2013 --------------------------------------------------------------------------- Výroční zpráva o činnosti MŠ Štramberk Bařiny za školní rok 2012/2013 --------------------------------------------------------------------------- tel.: 556 873 224 msbariny@tiscali.cz Součást právního

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola Cotkytle, okres Ústí nad Orlicí VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 1. Základní údaje o škole Název školy : Základní škola a Mateřská škola Cotkytle, okres Ústí nad Orlicí

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál,

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, 1 Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2014/2015 2 1.Základní charakteristika

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2017/2018 1. Základní charakteristika

Více

Výroční zpráva za školní rok

Výroční zpráva za školní rok Výroční zpráva za školní rok 2015-201 Zpracovala Mgr. Iva Burdová, MBA 31. 8.201 Projednáno se zřizovatelem 31. 8. 201 Projednáno pedagogickou radou 30. 11. 201 Obsah Výroční zpráva... 3 Charakteristika

Více

Základní škola a Mateřská škola Verneřice. Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny.

Základní škola a Mateřská škola Verneřice. Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny. Základní škola a Mateřská škola Verneřice Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny.cz Číslo účtu:925864329/0800 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A mateřské

Více

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání.

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání. Výroční zpráva mateřské školy za školní rok 2013/2014 1. Základní údaje o škole zřizovatel školy: Brandýs nad Labem Stará Boleslav název školy: Základní škola a Mateřská škola Brandýs n. L. St. Boleslav

Více

Mateřská škola v Mouchnicích, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2017/2018

Mateřská škola v Mouchnicích, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2017/2018 Mateřská škola v Mouchnicích, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2017/2018 číslo jednací: 42/2018 1. Základní údaje o škole, charakteristika školy 2. Školní vzdělávací

Více

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y za školní rok 2010/2011 1. Základní údaje o škole Název školy Základní škola

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Štefcova 1125 odloučené pracoviště Prvky pedagogického systému Marie Montessori VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016-2017 Č.j.: zsuprk_705/2017 1. Základní údaje

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007 ÚVOD 1. Základní údaje o organizaci 1.1. Organizace 1.2. Zřizovatel 1.3. Součástí školy 1.4. Školská rada 2. Přehled pracovníků školy 2.1. Údaje

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA KOMORNÍ LHOTKA. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok 2012 2013

MATEŘSKÁ ŠKOLA KOMORNÍ LHOTKA. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok 2012 2013 MATEŘSKÁ ŠKOLA KOMORNÍ LHOTKA Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy Školní rok 2012 2013 Mateřská škola Komorní Lhotka 153 Základním posláním naší mateřské školy je zdravý tělesný, psychický a sociální

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Štefcova 1125 odloučené pracoviště Prvky pedagogického systému Marie Montessori VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015-2016 Č.j.: zsuprk_716/2016 Obsah: 1. Základní

Více

Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní Lhotka. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok 2013 2014

Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní Lhotka. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok 2013 2014 Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní Lhotka Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy Školní rok 2013 2014 Mateřská škola Komorní Lhotka 153 Zřizovatel: OÚ Komorní Lhotka Ředitelka: Mgr.

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2013/2014 1.Základní charakteristika

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008 Základní škola a Mateřská škola Moravské Knínice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 27/28 MORAVSKÉ KNÍNICE Září 28 Zpracovala: Alena Matějíčková

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010 Základní škola a mateřská škola obce Zbyslavice, příspěvková organizace Hlavní 103, 742 83 Zbyslavice tel.: 558 955 722, IČO: 70 98 13 96 www.zszbyslavice.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM

Více

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2015/2016. o činnosti

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2015/2016. o činnosti Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy v Dobrém Poli ve školním roce 2015/2016 Zprávu předkládá vedoucí učitelka MŠ: Mgr. Radislava Fantová V Dobrém Poli 16.9.2015 OBSAH: I. Základní údaje o mateřské

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti mateřské školy školní rok: 2008/2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti mateřské školy školní rok: 2008/2009 Základní škola a Mateřská škola Horní Benešov, okres Bruntál, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti mateřské školy školní rok: 2008/2009 Zpracovala: Libuše Špačková, ved. učitelka MŠ OBSAH 1.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola a mateřská škola, Pardubice Pardubičky, Kyjevská 25 IČO 60159146 IZO 060159146 Bankovní spojení 9701323524/0600 Tel. 466650783 Identifikátor RED-IZO 600096378 Email: jaroslav.karcol@kyjevska.pardubice.indos.cz

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY TŘEMEŠNÁ

ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY TŘEMEŠNÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY TŘEMEŠNÁ ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 1. Vzdělávací program 1.1 Vzdělávací program pro MŠ Třemešná vzdělávací program platnost Zvířátka kolem nás Do roku 2014 2. Personální zajištění

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012. Charakteristika mateřské školy

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012. Charakteristika mateřské školy VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 Charakteristika mateřské školy - Základní škola a Mateřská škola Osek nad Bečvou 78 - Telefon : 581 705 922, MŠ: 581 793 012 - IČO: 43541712

Více

, IČO : IPZ

, IČO : IPZ Výroční zpráva školní rok 2015 2016 Mateřská škola a školní jídelna Chotětov Mírová 2 294 28 Chotětov tel. 326 395 395, 326 351 120 IČO : 70993718 IPZ : 600 048 594 Zpracovala : Bc. Markéta Vosyková, DiS.,

Více

Roční plán mateřské školy na školní rok 2011/2012

Roční plán mateřské školy na školní rok 2011/2012 - 1 - Základní škola a mateřská škola, Ostrava- Hrabůvka, Mitušova 8, příspěvková organizace Roční plán mateřské školy na školní rok 2011/2012 Obsah: I. Hlavní cíl výchovné činnosti pro šk.r.2011/ 2012

Více

Hodnocení činnosti MŠ 2017/2018

Hodnocení činnosti MŠ 2017/2018 Hodnocení činnosti MŠ 2017/2018 Vzdělávací program mateřské školy Také v tomto školním roce 2017/2018 jsme pokračovali v plnění ŠVP Pohodová školka. Kreativně dle potřeb a zájmu dětí doplňovali nová témata

Více

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2015/2016. o činnosti

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2015/2016. o činnosti Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy v Dobrém Poli ve školním roce 2015/2016 Zprávu předkládá vedoucí učitelka MŠ: Mgr. Radislava Fantová V Dobrém Poli 30.9.2016 OBSAH: I. Základní údaje o mateřské

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016 Fakultní základní škola Komenium a Mateřská škola Olomouc, 8. května 29 příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016 Zpracovala: Mgr. Zuzana Arelýová, vedoucí učitelka V Olomouci dne 31.8.2016 1 OBSAH:

Více

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y za školní rok 2014/2015 1. Základní údaje o škole Název školy Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 Adresa školy Hradec

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN. VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN. VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008 Č.j. 77/2008/R Základní údaje Název: ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN 561 66 Těchonín 4 IČO: 70985995 Tel.: 465 635

Více

Výroèní zpráva o èinnosti školní rok 2006/2007 Mateøská škola Janákova

Výroèní zpráva o èinnosti školní rok 2006/2007 Mateøská škola Janákova Výroèní zpráva o èinnosti školní rok 26/27 Mateøská škola Janákova Základní škola a Mateøská škola námìstí Interbrigády, Praha 6, Antonína Èermáka 6 Základní škola a Mateřská škola náměstí Interbrigády,

Více

KOMORNÍ LHOTKA. Školní rok 2010-2011

KOMORNÍ LHOTKA. Školní rok 2010-2011 MATEŘSKÁ ŠKOLA PRZEDSZKOLE KOMORNÍ LHOTKA Výroční zpráva o činnosti mateřské školy Školní rok 2010-2011 Mateřská škola przedszkole Komorní Lhotka 153 Základním posláním naší mateřské školy je zdravý tělesný,

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště Prvky pedagogického systému Marie Montessori VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013-2014 Č.j.: zsuprk_457/2014

Více

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2016/2017. o činnosti

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2016/2017. o činnosti Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy v Dobrém Poli ve školním roce 2016/2017 Zprávu předkládá vedoucí učitelka MŠ: Jitka Šafářová V Dobrém Poli 24. 8. 2017 OBSAH: I. Základní údaje o mateřské škole

Více

6. základní škola Cheb, Obětí nacismu 16

6. základní škola Cheb, Obětí nacismu 16 6. základní škola Cheb, Obětí nacismu 16 VÝROČNÍ ZPRÁVA Pedagogická rada projednala dne: 27. 09. 2012 Školská rada projednala dne: 11. 10. 2012 Mgr. Pavel Tomáš ředitel školy Charakteristika školy 6. základní

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Český Krumlov, Plešivec II/391. Plešivec II 391, 381 01 Český Krumlov. Identifikátor školy: 600 058 778

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Český Krumlov, Plešivec II/391. Plešivec II 391, 381 01 Český Krumlov. Identifikátor školy: 600 058 778 Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola, Český Krumlov, Plešivec II/391 Plešivec II 391, 381 01 Český Krumlov Identifikátor školy: 600 058 778 Termín konání inspekce:

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 I. Charakteristika školy 1. Údaje o zařízení Základní škola adresa: Kožušany 79, Kožušany-Tážaly 783 75 telefon: 585 961 044 IČO: 70 990 166 ředitel: Mgr.

Více

Výroční zpráva 2010/2011 Vyhláška15/2005 Sb., 7

Výroční zpráva 2010/2011 Vyhláška15/2005 Sb., 7 Výroční zpráva 2010/2011 Vyhláška15/2005 Sb., 7 údaje o škole Mateřská škola U Roháčových kasáren 14/1215, Praha 10, příspěvková organizace telefon: 267311073, 267310191 fax 267310190 web. www.rohacovky.cz

Více

Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017

Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017 Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017 1. Výchovně vzdělávací oblast: 1. 1. Exkurze a školní výlety Zpracování plánů exkurzí a školních výletů v souladu s výchovnými a vzdělávacími cíli jednotlivých

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště VÝROČNÍ ZPRÁVA

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště VÝROČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010-2011 Hradec Králové, 20.9. 2011 Obsah: 1. Základní údaje o škole 3 2. Vzdělávací

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Adresa školy: Základní škola a Mateřská škola Služovice, okres Opava Služovice 134, 747 28 Štěpánkovice IČ

Více

Základní škola a Mateřská škola Lichnov, okres Bruntál, příspěvková organizace, Lichnov 46. Celoroční plán práce Školní rok 2018/2019

Základní škola a Mateřská škola Lichnov, okres Bruntál, příspěvková organizace, Lichnov 46. Celoroční plán práce Školní rok 2018/2019 Základní škola a Mateřská škola Lichnov, okres Bruntál, příspěvková organizace, 793 15 Lichnov 46. Celoroční plán práce Školní rok 2018/2019 Pracoviště mateřská škola Základní škola a Mateřská škola Lichnov,

Více

Výroční zpráva o činnosti školy

Výroční zpráva o činnosti školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTŘEŠANY, okres Pardubice Výroční zpráva o činnosti školy 2016-2017 1) Charakteristika školy : Název: Základní škola a Mateřská škola Ostřešany, okres Pardubice Sídlo:

Více

Mateřské školy specifika součásti organizace školní rok 2013-2014

Mateřské školy specifika součásti organizace školní rok 2013-2014 Příloha č. 1 Základní škola a mateřská škola, Citonice, okres Znojmo, příspěvková organizace Mateřské školy specifika součásti organizace školní rok 2013-2014 Část I. Základní charakteristika mateřské

Více

Třídní vzdělávací program školní rok 2012/2013

Třídní vzdělávací program školní rok 2012/2013 Oranžová třída Třídní vzdělávací program školní rok 2012/2013 Název třídy: ORANŽOVÁ Třídní učitelky: Hana Mičková, Kateřina Krausová Analýza skupiny: Počet dětí: 25 Věkové složení dětí: 3 6 let Specifika

Více

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ JENEČ školní rok 2006-2007 Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 1. Základní údaje: Název: Základní škola a Mateřská škola Jeneč, okres Praha západ Sídlo: Jeneč, Lidická 265,

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Štefcova 1125 odloučené pracoviště Prvky pedagogického systému Marie Montessori VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017-2018 Č. j.: zsuprk_844/2018 1. Základní údaje

Více

Výroční zpráva o činnosti školy

Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Životice u Nového Jičína, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014/2015 Obsah 1. Základní údaje o škole (název, sídlo, charakteristika školy,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2010/2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2010/2011 Základní škola a mateřská škola obce Zbyslavice, příspěvková organizace Hlavní 103, 742 83 Zbyslavice tel.: 558 955 722, IČO: 70 98 13 96 www.zszbyslavice.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM

Více

HODNOCENÍ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK

HODNOCENÍ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK Dokument č.j. 12/2018 HODNOCENÍ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2017-18 Mateřská škola Veltruby, okres Kolín Sportovní 326 28002 Veltruby - Kolín Zpravovala: Marcela Tesaříková, ředitelka školy Projednáno na pedagogické

Více

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y za školní rok 2016/2017 1. Základní údaje o škole Název školy Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 Adresa školy Hradec

Více

Údaje o mateřské škole za školní rok 2009/2010

Údaje o mateřské škole za školní rok 2009/2010 Mateřská škola P O H Á D K A Brno, Běloruská 4 Údaje o mateřské škole za školní rok 2009/2010 Základní charakteristika mateřské školy Část I. a/ Název školy: Mateřská škola Pohádka, Brno, Běloruská 4,

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010 A) Základní údaje o škole Název: Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Sídlo: Moravské Bránice

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště VÝROČNÍ ZPRÁVA

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště VÝROČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009-2010 Hradec Králové, září 2010 Obsah: 1. Základní údaje o škole... 3 2.

Více

Školní vzdělávací program pro školní družinu Školní družina při Základní škole v Mníšku pod Brdy, Komenského 886

Školní vzdělávací program pro školní družinu Školní družina při Základní škole v Mníšku pod Brdy, Komenského 886 Školní vzdělávací program pro školní družinu Školní družina při Základní škole v Mníšku pod Brdy, Komenského 886 Motto: Všichni bez rozdílu jsme součástí přírody Platnost dokumentu: 4 roky od 1.9.2012

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A Základní škola a mateřská škola, Hlušice, 503 56 Hlušice 144 ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ Mateřská škola, Hlušice 169 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A za

Více

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 1. Výchovně vzdělávací oblast : 1. 1. Exkurze a školní výlety Zpracování plánů exkurzí a školních výletů v souladu s výchovnými a vzdělávacími cíli jednotlivých

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace školní rok 2005/2006 Výroční zpráva o činnosti Zakladní školy a Mateřské školy Štarnov, okres

Více

Základní škola a Mateřská škola Čachrov okres Klatovy, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Čachrov okres Klatovy, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Čachrov okres Klatovy, příspěvková organizace Čachrov 10, 339 01 Klatovy; IČO: 699 83 615 tel.: 378609 /311 ředitelna, /310 sborovna a kuchyně, /313 MŠ e-mail: reditel@skolacachrov.cz,

Více

Základní škola a mateřská škola Brno, Blanenská 1

Základní škola a mateřská škola Brno, Blanenská 1 Základní škola a mateřská škola Brno, Blanenská 1 Údaje o mateřské škole za školní rok 2011/2012 Část I. Základní charakteristika mateřské školy a/ Název školy: Základní škola a mateřská škola Brno b/

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2015/2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Janová VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2015/2016 Výroční zpráva o činnosti školy byla projednána na pedagogické radě dne: 7.9.2016 Výroční zprávu v celém rozsahu schválila

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za rok 2015/2016

Výroční zpráva o činnosti školy za rok 2015/2016 Výroční zpráva o činnosti školy za rok 015/01 Mateřská škola, Liberec, Matoušova 48/1, 40 01 Liberec 1, příspěvková organizace 4 Obsah 1. Základní údaje o škole... 3. Zabezpečení provozu... 4 3. Personální

Více

Soukromá základní škola a mateřská škola Svět. Výroční zpráva o činnosti školy. Soukromá základní škola a mateřská škola Svět

Soukromá základní škola a mateřská škola Svět. Výroční zpráva o činnosti školy. Soukromá základní škola a mateřská škola Svět Soukromá základní škola a mateřská škola Svět Výroční zpráva o činnosti školy Soukromá základní škola a mateřská škola Svět ve školním roce 2017/2018 1 Obsah 1. Základní údaje o škole... 3 2. Přehled oborů

Více

za školní rok 2013/2014

za školní rok 2013/2014 Základní škola a mateřská škola bratří Fričů Ondřejov nám. 9. května čp. 68, 251 65 Ondřejov IČO: 70989541 Tel. 323 649 227 E mail: reditelna@zsondrejov.cz Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA POTEČ

MATEŘSKÁ ŠKOLA POTEČ MATEŘSKÁ ŠKOLA POTEČ Základní údaje o zařízení: - název: Mateřská škola Poteč, příspěvková organizace - adresa: Mateřská škola Poteč, Poteč č.12, 766 01 Valašské klobouky - IČO: 71005641 - telefon: 577321702

Více

Výroční zpráva o činnosti mateřské školy

Výroční zpráva o činnosti mateřské školy Základní škola a mateřská škola Brtnice, p. o., Školní 725, 588 32 Brtnice Výroční zpráva o činnosti mateřské školy ve školním roce 2013 2014 Schváleno na pedagogické radě dne 28. 8. 2014 Vypracovala:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti školy ve školním roce 2016/17

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti školy ve školním roce 2016/17 VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy ve školním roce 2016/17 (podle zákona č. 561/2004 Sb., 10 a vyhlášky č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních zpráv a vlastního hodnocení

Více

třídy, herny, zahrada MŠ K zajištění stravování: výdejna stravy příprava svačin Zázemí pro zaměstnance:

třídy, herny, zahrada MŠ K zajištění stravování: výdejna stravy příprava svačin Zázemí pro zaměstnance: Výroční zpráva mateřské školy 1. Základní údaje o škole 1.1. Škola název školy Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 odloučené pracoviště Montessori adresa: Štefcova 1125 Hradec Králové

Více

Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA. za školní rok 2012/2013

Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA. za školní rok 2012/2013 Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2012/2013 A) Základní údaje o škole Název: Základní škola a mateřská škola Moravské

Více

Výroční zpráva o činnosti mateřské školy

Výroční zpráva o činnosti mateřské školy Základní škola a mateřská škola Brtnice, p. o., Školní 725, 588 32 Brtnice Výroční zpráva o činnosti mateřské školy ve školním roce 2014 2015 Schváleno na pedagogické radě dne 25.8.2015 Vypracovala: Bc.

Více

Výroční zpráva za školní rok 2010/2011. Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21

Výroční zpráva za školní rok 2010/2011. Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21 Výroční zpráva za školní rok 2010/2011 Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21 Část I. Základní charakteristika mateřské školy a/ Název školy: ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21, MŠ Mlýnská

Více

Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola. Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA. Školní rok 2015/16

Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola. Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA. Školní rok 2015/16 Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA Školní rok 2015/16 Obsah 1. Obecná charakteristika 1.1. Charakteristika zřizovatele 1.2. Základní informace

Více

V souladu s 10 odst 3, zákona č. 561/2004 Sb., a 7 vyhlášky 15/2005Sb., je zpracována tato

V souladu s 10 odst 3, zákona č. 561/2004 Sb., a 7 vyhlášky 15/2005Sb., je zpracována tato Základní škola a Mateřská škola Dolní Třebonín Dolní Třebonín 81, 38201 V souladu s 10 odst 3, zákona č. 561/2004 Sb., a 7 vyhlášky 15/2005Sb., je zpracována tato VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2013 /

Více

Informace. Podmínky, průběh a výsledky vzdělávání ve školních klubech

Informace. Podmínky, průběh a výsledky vzdělávání ve školních klubech Podmínky, průběh a výsledky vzdělávání ve školních klubech Praha, březen 2016 Obsah 1 Úvod... 3 2 Podmínky vzdělávání ve školních klubech... 3 2.1 Prostorové, materiální a bezpečnostní podmínky ve školních

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za rok 2016/2017

Výroční zpráva o činnosti školy za rok 2016/2017 Výroční zpráva o činnosti školy za rok 2016/2017 Mateřská škola, Liberec, Matoušova 468/12, 460 01 Liberec 1, příspěvková organizace 4 Obsah 1. Základní údaje o škole... 3 2. Zabezpečení provozu... 4 3.

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY LIPTAŇ

ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY LIPTAŇ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY LIPTAŇ Školní rok 2011/2012 1. Vzdělávací program 1.1 Vzdělávací program pro MŠ Třemešná vzdělávací program platnost Rok plný pohádek do roku 2014 Mateřská škola pracovala

Více

Výroční zpráva. Projednána a schválena na pedagogické radě dne 2.10.2012.

Výroční zpráva. Projednána a schválena na pedagogické radě dne 2.10.2012. Výroční zpráva Projednána a schválena na pedagogické radě dne 2.10.2012. Předána na MÚ Aš OŠKS dne 10.10.2012 Struktura výroční zprávy školy A. Základní údaje o škole str.2 B. Přehled oborů vzdělání str.

Více

Výroční zpráva. Havlíčkova 1153 Mateřská škola SLUNÍČKO 293 01 Mladá Boleslav. tel. 0326 723 223/4 IČO : 48683833 IPZ : 600 048 446

Výroční zpráva. Havlíčkova 1153 Mateřská škola SLUNÍČKO 293 01 Mladá Boleslav. tel. 0326 723 223/4 IČO : 48683833 IPZ : 600 048 446 Výroční zpráva školní rok 2006 2007 Havlíčkova 1153 Mateřská škola SLUNÍČKO 293 01 Mladá Boleslav tel. 0326 723 223/4 IČO : 48683833 IPZ : 600 048 446 PRÁVNÍ SUBJEKT - PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZŘIZOVATEL

Více

Výroční zpráva za školní rok 2013/2014. Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21

Výroční zpráva za školní rok 2013/2014. Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21 Výroční zpráva za školní rok 2013/2014 Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21 Mateřské školy Údaje o mateřské škole za školní rok 2013/2014 Část I. Základní charakteristika mateřské

Více

Základní škola a Mateřská škola Oudoleň. Výroční zpráva. o činnosti školy ve školním roce 2006/2007

Základní škola a Mateřská škola Oudoleň. Výroční zpráva. o činnosti školy ve školním roce 2006/2007 Základní škola a Mateřská škola Oudoleň Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2006/2007 1. Základní údaje o škole 1.1 Škola Název: Základní škola a Mateřská škola Oudoleň Adresa: Oudoleň 123,

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Mateřská škola Holubova 792 odloučené pracoviště. zahájení provozu 1.2.

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Mateřská škola Holubova 792 odloučené pracoviště. zahájení provozu 1.2. Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Holubova 792 odloučené pracoviště zahájení provozu 1.2.2015 Výroční zpráva 2014-2015 č.j. zsuprk_897/2015 1. Základní údaje o škole

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY TĚŠETICE

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY TĚŠETICE Č. j:zsmt 213 /18 Těšetice 17. září 2018 spisová značka : 2-5 skartační znak : A 5 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY TĚŠETICE školní rok: 2017/2018 2 Mateřská škola 1.1 Charakteristika školy MŠ

Více

Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola. Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA. Školní rok 2014/15

Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola. Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA. Školní rok 2014/15 Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA Školní rok 2014/15 l Obsah 1. Obecná charakteristika 1.1. Charakteristika zřizovatele 1.2. Základní informace

Více

o činnosti MATEŘSKÉ ŠKOLY VE VERNEŘICÍCH ve školním roce 2009/2010

o činnosti MATEŘSKÉ ŠKOLY VE VERNEŘICÍCH ve školním roce 2009/2010 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A o činnosti MATEŘSKÉ ŠKOLY VE VERNEŘICÍCH ve školním roce 2009/2010 1. Základní údaje o mateřské škole za šk. rok 2009/2010 Název školy: Mateřská škola ve Verneřicích Zřizovatel:

Více

Základní škola a Mateřská škola Horní Benešov, okres Bruntál, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti mateřské školy. Školní rok: 2007/2008

Základní škola a Mateřská škola Horní Benešov, okres Bruntál, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti mateřské školy. Školní rok: 2007/2008 Základní škola a Mateřská škola Horní Benešov, okres Bruntál, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti mateřské školy Školní rok: 2007/2008 Zpracovala: Libuše Špačková, ved. učitelka MŠ 1 OBSAH

Více

Mateřská škola Štramberk Bařiny 700 tel./fax :556 873 224 msbariny@tiscali.cz ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Výroční zpráva

Více

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2011/2012

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2011/2012 1 Obsah 1.Základní údaje o škole 1.1. Základní škola 1.2. Zřizovatel 1.3. Součásti školy 1. 3. 1

Více

Výroční zpráva. Havlíčkova 1153 Mateřská škola SLUNÍČKO 293 01 Mladá Boleslav. tel. 0326 723 223/4 IČO : 48683833 IPZ : 600 048 446

Výroční zpráva. Havlíčkova 1153 Mateřská škola SLUNÍČKO 293 01 Mladá Boleslav. tel. 0326 723 223/4 IČO : 48683833 IPZ : 600 048 446 Výroční zpráva školní rok 2008 2009 Havlíčkova 1153 Mateřská škola SLUNÍČKO 293 01 Mladá Boleslav tel. 0326 723 223/4 IČO : 48683833 IPZ : 600 048 446 PRÁVNÍ SUBJEKT - PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZŘIZOVATEL

Více

Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka, Mitušova 16, příspěvková organizace. Výroční zpráva. za školní rok 2017/2018

Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka, Mitušova 16, příspěvková organizace. Výroční zpráva. za školní rok 2017/2018 Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka, Mitušova 6, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 27/28 . Charakteristika školy Název školy: Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka,

Více

Výroční zpráva činnosti

Výroční zpráva činnosti Výroční zpráva činnosti ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKĚ ŠKOLY V OLBRAMICÍCH za školní rok 2014/2015 Zpracovala Mgr. Sylva Hrušková. OBSAH 1. Úvod a charakteristika školy... 3 2. Přehled oborů vzdělání... 4 3.

Více

Výroční zpráva. Mateřská škola Nová Ves

Výroční zpráva. Mateřská škola Nová Ves Výroční zpráva Mateřská škola Nová Ves 204-205 Mateřská škola Nová Ves Údaje o mateřské škole za školní rok 204/205 Část I. Základní charakteristika mateřské školy a/ Základní škola a Mateřská škola Nová

Více

Výroční zpráva činnosti

Výroční zpráva činnosti Výroční zpráva činnosti ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY V OLBRAMICÍCH za školní rok 2017/2018 Zpracovala Mgr. Sylva Bártová. OBSAH 1 ÚVOD A CHARAKTERISTIKA ŠKOLY... 2 2 PŘEHLED OBORŮ VZDĚLÁNÍ... 3 3 RÁMCOVÝ

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK Základní škola a Mateřská škola Havlíčkův Brod, Wolkerova 2941, 580 01 Havlíčkův Brod odloučené pracoviště Mateřská škola Havlíčkův Brod, Na Svahu 3049 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2012 2013 V Havlíčkově

Více

Základní škola a Mateřská škola Křetín,okres Blansko, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti mateřské školy

Základní škola a Mateřská škola Křetín,okres Blansko, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti mateřské školy Základní škola a Mateřská škola Křetín,okres Blansko, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti mateřské školy ve školním roce 2010/2011 Část I. Základní charakteristika školy Název právnické osoby

Více