Bronislav Vávra 2. místo Rostislav Dominik Rojšl Marek Roll Michaela Jiří Vlček 3. místo Ondřej. Barbora Vlčková. Alena Gebhartová.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bronislav Vávra 2. místo Rostislav Dominik Rojšl Marek Roll Michaela Jiří Vlček 3. místo Ondřej. Barbora Vlčková. Alena Gebhartová."

Transkript

1

2 , písničková soutěž. Umístění/ročník 1. ročník 2. ročník 3. ročník 4. ročník 5. ročník 1. místo Vendula Eiblová Barbora Vlčková Václav vávra Zuzana Pavlíková Bronislav Vávra 2. místo Rostislav Dominik Rojšl Marek Roll Michaela Jiří Vlček Mates Broumová 3. místo Ondřej Polcar Klára Smereková Alena Gebhartová Filip Smereka Karel gebhart T. Gebhartová Cvičení s aerobikem Jeli jsme na závody do Železného Brodu. Závodili jsme se šesti družstvy. Vstávali jsme v půl páté ráno a přijeli jsme domů v půl šesté večer. Závodili jsme poslední v kategorii Benjamínci a vyhráli jsme druhé místo a stříbrnou medaili. Kategorie Benjamínek jsou nejmenší děvčata z 1.,2. a 3. třídy, 5-9 let. Já jsem cvičila na skladbu Když se zdá, se svým družstvem, které mělo 8 děvčat. Ve skladbě jsme používaly cviky, které jsme se učily od září. V porotě byla děvčata, která hodnotila preciznost a soulad provedených cviků a cvičenek. Zda všechny dělají v rytmu to, co mají.porota nás ohodnotila trojkami a čtyřkami, družstvo, které vyhrálo, mělo jedničky. Při těchto soutěžích je nejhorší známka číslo 11 a 12. Hory A. Gebhartová Na konci března jsme jeli na výlet na hory. Bylo nádherné sluneční počasí. Na sjezdovce pod Klínovcem bylo málo lidí. To bylo dobře, protože se mi dobře trénovali obloučky. Šlo mi to výborně a máma si mně i Káju natočila na video. Po obědě jsme vyjeli na vrchol a kochali jsme se pohledem na louky okolo. Protože jsem sjížděla kopce docela rychle, stihli jsme se třikrát svést na sedačkové lanovce. Bylo to prima a těším se na příští zimu.

3 R. Mates V polovině března jsem jel s rodiči a sestřičkou Natálkou do Prahy. Na Zličín jsme dojeli autem a pak mnoho stanic metrem a jednou jsme na stanici Můstek i přestupovali. Naším cílem bylo Národní muzeum Praha. Metrem jsme s Natálkou jeli poprvé a bylo to jako ve vlaku. Já jsem stál a zkoušel za jízdy udržet rovnováhu bez držení. Také se nám líbily jezdící schody, protože v Praze jezdí hodně rychle. V Národním muzeu bylo plno exponátů zvířat. Nejvíce se mi líbila obrovská kostra plejtváka obrovského a všechna pravěká zvířata. Dále se mi líbil gepard, lev, zebra, lední a hnědý medvěd a největší mořská mušle, která měřila metr na výšku. Bylo otevřeno i v expozici Staré pověsti české. Zaujala mě pověst O Šemíkovi a O Bivojovi. Byl tam i dřevěný srub a na konci jsme vyplnili i otázky, které se týkali pověstí. Doma s maminkou pověsti ještě musíme přečíst. Moc se nám výlet do Prahy líbil. V. Hendrych V sobotu po obědě jsme jeli autem s tátou, mámou a bráškou Matějem do Technického muzea v Praze. Táta byl nešťastný, protože jsme bloudili po Praze.. Byla rozkopaná. Když jsme to našli, hledali jsme Parkoviště. Povedlo se nám najít místečko před muzeem. Vystáli jsme frontu, koupili lístky a vešli dovnitř. Na začátku byly dva starodávné motory. Uvnitř visela stará letadla a balon. V přízemí byly na kolejích dvě mašiny a stálo tam spousta starodávných aut. Šli jsme do 2. patra, kde byly staré motorky. Nejvíce se mi líbily stíhačky.

4 PROHRA NA TATRANU V neděli jsme se ráno sešli na hřišti TATRANU. Oblékli jsme si modré dresy a šli jsme na hřiště. Po ránu byla zima. Během 3.minut jsme prohrávali 0:2. Po prvním poločase to bylo 0:7. Ve druhém poločase jsme začali více hrát, ale přesto jsme prohráli 0:13.Doufáme,že příště to bude lepší. A snad je porazíme. J. Šindler Zuzka Pavlíková reprezentovala velmi úspěšně naši školu v pěvecké soutěži v Rakovníku. Zúčastnila se Dětské porty, na které zpívala píseň od Karla Hašlera Česká písnička. Na soutěži zpívali kluci i holky s různými písničkami jako country, folk, lidové písně a další moderní, např, ze Shreka Aleluja. V porotě seděli učitelé ze Zájmové umělecké školy v Rakovníku, kteří bedlivě naslouchali zpívaným písním. Zuzka zpívala s doprovodem klavíru, na ten ji doprovázela paní učitelka Koutecká. Zuzka vyhrála vynikající 1. místo, soutěžících bylo v Zuzčině kategorii 12. BLAHOPŘEJEME!!!

5 L. Osvaldová Náš Pavlík č. 8 duben Vydává ZŠ Pavlíkov, okres Rakovník s dětskou redakční radou pod vedením p. ředitele P. Šilera. Tel.: , , zspavlikov@iol.cz,

6 Matěj ze třetí třídy je velký fanda do motorek, čtyřkolek, aut a dalších různých strojů. Pomáhá doma tátovi leccos opravovat a zkušenosti se čtyřkolkou má veliké. Jednu totiž měl od tří let a tu druhou, současnou a lepší, dostal k Vánocům. V letošním roce jsem se přihlásil za pomoci svého tatínka do závodů Amater raccing cup, které se jezdí na čtyrkolkách a na motokrosových motorkách. Jako závodník přihlášený do mistrovství ČR mi bylo přiděleno číslo 29 pod názvem Matys'Quad Team, který vymýšlela moje celá rodina.trénovat jsem začal již brzo před začátkem jara, abych byl připravený. Naše tréninkové tratě jsou v Železné u Žatce a Třebízi u Slaného. Na velikonoční prázdniny připadl termín závodu Amater racing cup (závod amatérů), na který mne taťka přihlásil, a který se konal v Cítově u Mělníka. V této soutěži se pojede 11 závodů. Na startu se nás dne sešlo třináct v mé kategorii (Junior II kluci -od 9 do 15 let). V první rozjížďce jsem byl šestý a v druhé rozjížďce pátý. Na závod jsem se moc těšil a jako nováček mezi již otřelými draky jsem uspěl dobře a s výsledkem 18 bodů jsem spokojen. B L A H O P Ř E J E M E!!! Broněk Vávra Každoročně se koná soutěž ve fotbalu, kam jsou vybráni hráči ročníku 1999, 2000, 2001 atd. Soutěží mezi sebou okresy České republiky jednotlivých ročníků. Byl jsem vybrán za ročník Hráče vybíral fotbalový svaz Rakovník. Naším trenérem se stal Ladislav Šika. Dohromady nás bylo vybráno 16. V tomto složení jsme hráli dvakrát. Jedno utkání se odehrálo v Kladně kde jsme remízovali 1:1. Druhé utkání bylo proti Praze západu.to byl teprve oříšek. Zápas se odehrál v Rakovníku na Tatranu. Prohráli jsme 1:0. Bylo to zklamání a do dalšího kola jsme se už nedostali. Pravidla této soutěže jsou tvrdá, jednou prohraješ a končíš. I za tyto výsledky se mi to líbilo a doufám, že mě příští rok vyberou znovu.

Strašecí proběhl dne 15.11. turnaj ve vybíjené. Naše družstvo. (4 dívky a 7 chlapců). Do turnaje se. Rakovník a ZŠ Čistá. Hrálo se 2 x 7 minut.

Strašecí proběhl dne 15.11. turnaj ve vybíjené. Naše družstvo. (4 dívky a 7 chlapců). Do turnaje se. Rakovník a ZŠ Čistá. Hrálo se 2 x 7 minut. Dne 14. listopadu proběhly v naší škole třídní schůzky rodičů. Rodiče vyslechli informace týkající se prospěchu a chování žáků. Dozvěděli se o nejdůležitějších akcích školy. Nejlepšími žáky v I. čtvrtletí

Více

Červen. 1.6. jeli žáci VI., VII. a VIII. A na výlet do Tábora, kde navštívili Husitské muzeum a Muzeum čokolády a marcipánu.

Červen. 1.6. jeli žáci VI., VII. a VIII. A na výlet do Tábora, kde navštívili Husitské muzeum a Muzeum čokolády a marcipánu. Červen 1.6. jeli žáci VI., VII. a VIII. A na výlet do Tábora, kde navštívili Husitské muzeum a Muzeum čokolády a marcipánu. V pondělí na Den dětí jsme byli na školním výletě. Byla tam naše třída, třída

Více

ozdobami- koule, řetězy z popcornu atd.

ozdobami- koule, řetězy z popcornu atd. ozdobami- koule, řetězy z popcornu atd. Štědrý den u nás doma O. Polcar Už od rána jsme s mojí sestřičkou Zuzankou čekali na Ježíška. Maminka řekla, že musíme počkat do večera. Celý den jsme byli oba hodní.

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK. Jaro 2016

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK. Jaro 2016 ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK 30. O4. 2016 1 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK Jaro 2016 Jen co děti zakončily jarní prázdniny karnevalem, čekalo je

Více

Nejlepší žáci v I. čtvrtletí

Nejlepší žáci v I. čtvrtletí Nejlepší žáci v I. čtvrtletí 1. ročník J. Šindler, P. Chytrý, A. Gebhartová, P. Lev, M. Seidl 2. ročník L. Černá, M. Broumová, F. Smereka 3. ročník B. Vávra, J. Vlček, K. Gebhart 4. ročník M. Levová 5.

Více

TULIPÁNEK Jaro v ZŠ a MŠ Suchohrdly u Miroslavi 2013

TULIPÁNEK Jaro v ZŠ a MŠ Suchohrdly u Miroslavi 2013 ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK 30. O4. 2013-1 - ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK Jaro v ZŠ a MŠ Suchohrdly u Miroslavi 2013 Chtěli jsme Vás informovat,

Více

Zpráva o činnosti sportovních oddílů T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí

Zpráva o činnosti sportovních oddílů T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí Zpráva o činnosti sportovních oddílů T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí LYŽAŘSKÝ ODDÍL Lyžařský oddíl T.J. Sokol Klášterec vznikl před 100 lety, od 70. let minulého století se věnoval především běžeckému

Více

Vánoční svátky T. Hellerová

Vánoční svátky T. Hellerová Vánoce a silvestr - Natálka Matesová Pod stromečkem bylo u nás letos plno dárků. Já jsem měla největší radost z knihy JÁ, ZLATÝ RETRÍVR a maminka z kávovaru. Samozřejmě taky z toho, že jsme mohli sedět

Více

22. základní škola Plzeň

22. základní škola Plzeň 22. základní škola Plzeň Třída: 7. A Jméno: Lenka Hirmanová Datum:29. 11. 2008 1 Skoro každý měl ve školce stejný sen, co by chtěl dělat Jako malá jsem měla různé zájmy, i když některé se moc nezměnily.

Více

ZPRÁVY PRO VÁS A VAŠI RODINU KVĚTEN 2018

ZPRÁVY PRO VÁS A VAŠI RODINU KVĚTEN 2018 ZPRÁVY PRO VÁS A VAŠI RODINU KVĚTEN 2018 Květen byl u nás v Bumble Bee měsíc sice poklidný, ale přesto plný různých událostí. Jeli jsme na výlet na výstavu "Mourek a mašinky" a uspořádali aukci pro nadaci

Více

L. Černá. Karneval se konal

L. Černá. Karneval se konal K. Gebhart L. Černá Karneval se konal ve školní družině. Byl ale v tělocvičně, protože ve družině bylo málo místa. V tělocvičně to bylo krásně vyzdobené. Byla 2 družstva : soutěžily holky proti klukům.

Více

MEMORIÁL J. HOŇKA VE FLORBALE

MEMORIÁL J. HOŇKA VE FLORBALE MEMORIÁL J. HOŇKA VE FLORBALE KDY: 5. květen 2012 KDE: Středisko Šumbark VEDOUCÍ: Luboš Děcký, Alan srněnský ÚČASTNÍCI: 34 malých florbalistů V sobotu 5.května proběhl v tělocvičně šumbarského střediska

Více

Na Týřově FUN AEROBIC Rakovník

Na Týřově FUN AEROBIC Rakovník Na Týřově A. Herinková V neděli jsme byli s maminkou, tatínkem a Adélkou na Týřově. Je to zřícenina středověkého hradu. Stojí nad soutokem berounky s Úpočským potokem. Jsou odtud krásné výhledy do okolí.

Více

Školní výlet do Norska

Školní výlet do Norska Školní výlet do Norska 16.5. 2017 Jsem nemusel jít do školy. Odlétali jsme do Norska. Na letišti v Praze si nás převzaly paní učitelky. Rozloučili jsme se s rodiči a šli se připravit na nástup do letadla.

Více

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl PECKA Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl Květen 2018, ročník 9, číslo 3 Na tvorbě časopisu se podíleli: žáci II. stupně a jejich učitelé. Redakčně upravil Pavel P. 1 Líbil se mi Karlův most.

Více

Číslovky. MASARYKOVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VELKÁ BYSTŘICE projekt č. CZ.1.07/1.4.00/21.1920 Název projektu: Učení pro život

Číslovky. MASARYKOVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VELKÁ BYSTŘICE projekt č. CZ.1.07/1.4.00/21.1920 Název projektu: Učení pro život Číslovky MASARYKOVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VELKÁ BYSTŘICE projekt č. CZ.1.07/1.4.00/21.1920 Název projektu: Učení pro život Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_12_16 Tématický celek: Gramatika, skladba,

Více

Kateřina Gutwirthová Ennerdale. 3. dopis Fair play se vyplácí

Kateřina Gutwirthová Ennerdale. 3. dopis Fair play se vyplácí Dumelang, sanibonani, absheni, nda, ralotsha, thobela, more... tak to jsou jedny z pozdravů, které můžete slyšet v naší škole. Ale abych nenarušila tradici, tak i dnes začínám změnami, které se u nás udály.

Více

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633.

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633. ŠKOLNÍ NOVINY Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 krcmarovamarketa.3zskolin@iskola.cz, polakovapetra.3zskolin@iskola.cz Web: www.3zskolin.cz Číslo

Více

PIKNIK 7 /PAGE/ Strana 2 Prvňáčci Strana 3 Patronát. Strana 4 Kutná Hora Strana 5. Drakiáda. Strana 6 a 7. Rozhovory. Strana 9 Soutěž.

PIKNIK 7 /PAGE/ Strana 2 Prvňáčci Strana 3 Patronát. Strana 4 Kutná Hora Strana 5. Drakiáda. Strana 6 a 7. Rozhovory. Strana 9 Soutěž. PIKNIK Září a říjen 2017 Strana 2 Prvňáčci Strana 3 Patronát Strana 4 Kutná Hora Strana 5 Drakiáda Strana 6 a 7 Rozhovory Strana 9 Soutěž 7 /PAGE/ Patronát zahájen Drakiáda Rozhovory Již tradičně jsme

Více

mfabianova@sosboh.cz ŠSK při SŠ, Bohumín, p. o. je členem Asociace školních sportovních klubů České republiky ve sportovních kroužcích sdružuje každoročně více než 100 sportujících žáků a žaček reprezentační

Více

PRACOVNÍ LIST Č. 1. Práce s rytmem, slovy a rýmy ÚKOL 1: 1. MÁMA / / 2. KUPUJE / / 3. VAJÍČKA / - / 4. TÁTA /- / 5. CHCE/ / 6. NOVÉ / - / 7.

PRACOVNÍ LIST Č. 1. Práce s rytmem, slovy a rýmy ÚKOL 1: 1. MÁMA / / 2. KUPUJE / / 3. VAJÍČKA / - / 4. TÁTA /- / 5. CHCE/ / 6. NOVÉ / - / 7. PRACOVNÍ LIST Č. 1 Práce s rytmem, slovy a rýmy 1. MÁMA / / 2. KUPUJE / / 3. VAJÍČKA / / 4. TÁTA /- / 5. CHCE/ / 6. NOVÉ / / 7. BOTY / / 8. BÁRA / - / 9. MALUJE / / 10. SLUNÍČKA / / 11. SÁRA / - / 12.

Více

PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com

PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com Ke konci roku jsme vyrazili na dva projektové dny. Ten první se vztahoval k výuce dějepisu. Učili jsme se totiž o pravěku, tak jsme vyrazili do Prahy do Národního muzea, kde probíhala výstava právě k pravěku.

Více

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice JÁ A FOTBAL

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice JÁ A FOTBAL Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice JÁ A FOTBAL Jméno a příjmení: Matěj Malý Třída: 5. A Školní rok: 2014/2015 Garant / konzultant: Mgr. Jana Červenková Datum odevzdání: 23. 3. 2015

Více

ŠKOLTÝN. Školní časopis Základní školy v Týnci nad Labem 15. ročník Číslo 3

ŠKOLTÝN. Školní časopis Základní školy v Týnci nad Labem 15. ročník Číslo 3 ŠKOLTÝN Školní časopis Základní školy v Týnci nad Labem 15. ročník Číslo 3 Obsah 1. Lyžařský výcvikový kurz 2. Tři králové, zápis do 1. třídy 3. Zimní škola v přírodě 4. Vánoční laťka, florbal starší dívky

Více

TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013

TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013 TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013 3. 10. 2012 - Talent Cup - turnaj okr.výběrů U 13 v Rokycanech SLIBNÉ VYHLÍDKY OKRESNÍHO VÝBĚRU PŘED JARNÍM FINÁLE První letošní turnaj reprezentačních

Více

Kabát-Po čertech velkej koncert 2 - Daniel Křišík

Kabát-Po čertech velkej koncert 2 - Daniel Křišík N. Matesová Kabát-Po čertech velkej koncert 2 - Daniel Křišík V sobotu 13.9 jsme vyrazili na pražský Vypich. Konal se tam velký koncert na oslavu 25. výročí založení skupiny Kabát. Bylo tam obrovské podium

Více

Hodnocení závodů Laguna Cup

Hodnocení závodů Laguna Cup Hodnocení závodů Laguna Cup Termín závodů: 25. března 2017 8:00 17:00 Místo závodů: Třebíč bazén 25m, 8 drah Trenér: Radka Štanclová V sobotu 25. Března 2017 Plavecký oddíl Laguna Třebíč pořádal již třetí

Více

3. A, 3. B, 4. B. Muzeum Policie ČR. Kolo. tety Bety

3. A, 3. B, 4. B. Muzeum Policie ČR. Kolo. tety Bety 3. A, 3. B, 4. B Muzeum Policie ČR Kolo tety Bety Dagmar Rizikyová, Jitka Šídová, Gabriela Laitnerová 2. třídy Byli jsme se podívat v podzemí Betlémské kaple na vánoční výstavě Z pohádky do pohádky. Doporučujeme

Více

Září Vítání prvňáčků

Září Vítání prvňáčků Září Vítání prvňáčků Letošní školní rok začal v pondělí 3.září. Již tradičně se všichni budoucí prvňáčci (letos jich je 48) shromáždili se svými rodiči na školním hřišti. Čekaly tam na ně paní učitelky

Více

Slovo šéfredaktora: V tomto díle se dočtete o: Mám chytré tělo Lyžařský kurz Olympiáda v ČJ...

Slovo šéfredaktora: V tomto díle se dočtete o: Mám chytré tělo Lyžařský kurz Olympiáda v ČJ... Slovo šéfredaktora: Ahojte!!! Zdravíme vás po dvou měsících, ve kterých se toho tentokrát moc neodehrálo. Převážně samé olympiády z různých předmětů. Proběhl také lyžařský výcvik, který si žáci užili na

Více

KVĚTEN Vrchol sportovních her 4x4 za účasti našich žáků, výměnné pobyty s partnerskými školami z německého Mellendorfu a Wittenbergu nebo další z barevných dnů v 1.A... To je jen ochutnávka aktivit naší

Více

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15 FK Motorlet Praha B Sobota 27.4.2019 od 10:15 Úvodní slovo Vážení příznivci fotbalu, Vítáme Vás na 23. kole Pražské teplárenské přeboru. Dnes čeká mužstvo A týmu těžký zápas, přesto věříme, že nezůstaneme

Více

Chodím do 4. třídy. Moc bych si přál udělat vysokou školu. Potom až udělám vysokou školu, chtěl bych být špičkovým zásahovým policistou. M.T.

Chodím do 4. třídy. Moc bych si přál udělat vysokou školu. Potom až udělám vysokou školu, chtěl bych být špičkovým zásahovým policistou. M.T. Dne 11.5. vyrazilo našich 12 kluků do Rakovníka bojovat o pohár Mc Donalds Cup ve fotbale. Naši hráči sehráli tři zápasy, ve kterých však silnějším soupeřům podlehli. Mužstva, proti kterým hráli byla velmi

Více

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Slavnostní zahájení 3.9. Jičín město pohádky Růžovo-oranžový den Krakonošův trojboj 13.9. Jičín - město pohádky Na tento

Více

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Bohemians 1905

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Bohemians 1905 Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice Bohemians 1905 Jméno a příjmení: Tomáš Zvěřina Třída: 5.A Školní rok: 2015/2016 Garant / konzultant: Mgr. Dana Rolfová Datum odevzdání: 21. 3. 2016

Více

FOTBAL. Dne 20.4.2O15 se na hradištském hřišti odehrál velký fotbalový zápas. Hrálo proti sobě několik třídních týmu.

FOTBAL. Dne 20.4.2O15 se na hradištském hřišti odehrál velký fotbalový zápas. Hrálo proti sobě několik třídních týmu. FOTBAL Dnes dne 20.dubna se na Hradištském hřišti se odehrál fotbalový zápas mezi třídami ZŠ Hradištko.Všichni hráli moc dobře ale vítěz je jen jedan( 1.A > 1.B-2 Mod=2. Oran-3.=4.-6.

Více

Blzecký občasník 06 / 2015

Blzecký občasník 06 / 2015 Blzecký občasník 06 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA V pátek 22.5.2015 na svém zasedání zastupitelstvo obce, schválilo uzavření smlouvy o poskytnutí úvěru 4 miliony Kč s Českou spořitelnou, úvěr budeme

Více

49. ČEZ Jizerská 50 8. 10. 1. 2 0 1 6

49. ČEZ Jizerská 50 8. 10. 1. 2 0 1 6 49. ČEZ Jizerská 50 8. 10. 1. 2 0 1 6 Již po 49. se letos konala v Bedřichově Jizerská 50. Bohužel bylo málo sněhu a musela být uzpůsobena speciální 4km trať, lépe řečeno okruh, který byl zasněžován a

Více

Náš Pavlík č. 9 květen 2015 Vydává ZŠ Pavlíkov, okres Rakovník s dětskou redakční radou pod vedením p. ředitele P. Šilera. Tel.: 313 533 756, 731 225

Náš Pavlík č. 9 květen 2015 Vydává ZŠ Pavlíkov, okres Rakovník s dětskou redakční radou pod vedením p. ředitele P. Šilera. Tel.: 313 533 756, 731 225 Náš Pavlík č. 9 květen 2015 Vydává ZŠ Pavlíkov, okres Rakovník s dětskou redakční radou pod vedením p. ředitele P. Šilera. Tel.: 313 533 756, 731 225 743, zspavlikov@iol.cz, www. zspavlikov.net . Byli

Více

Celoroční projekt MRAVENCI. Letos se inspirujeme mravenci a jiným hmyzem

Celoroční projekt MRAVENCI. Letos se inspirujeme mravenci a jiným hmyzem Celoroční projekt MRAVENCI Letos se inspirujeme mravenci a jiným hmyzem Celoroční projekt MRAVENCI Učíme se, kreslíme: Celoroční projekt MRAVENCI Pozorujeme: Celoroční projekt MRAVENCI Stavíme, stříháme,

Více

VÝLET NA LYSOU HORU KDY: KDE:

VÝLET NA LYSOU HORU KDY: KDE: VÝLET NA LYSOU HORU KDY: 14. leden 2012 KDE: Havířov, Ostravice, Lysá hora a zpět VEDOUCÍ: Jan Jargus, Alan Srněnský, Ondřej Buchta ÚČASTNÍCI: 20 dětí z našich středisek Na letošní tradiční salesiánský

Více

jarní Svezení 2014 15.-16.3.2014 Český Yacht Klub, Vltava - Praha

jarní Svezení 2014 15.-16.3.2014 Český Yacht Klub, Vltava - Praha jarní Svezení 2014 15.-16.3.2014 Český Yacht Klub, Vltava - Praha ZAČÁTEK SEZÓNY VE VELKÉM! Jarní svezení je již tradičním závodem a letos byl odstartován třetí ročník. Jako obvykle hostil 15 lodí třídy

Více

Organizačně. Pravidla

Organizačně. Pravidla Vážení zástupci týmů, kteří jste se přihlásili na 1. ročník NOVA CUPU v malém fotbale, rád bych vám před turnaj poskytnul pár informací. Organizačně 1. Sraz týmů je v 8:30 na hřišti ve Vávrovicích 2. V

Více

Ze sportovních a společenských akcí na hřišti TJ Příloha č. 4 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2011

Ze sportovních a společenských akcí na hřišti TJ Příloha č. 4 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2011 Ze sportovních a společenských akcí na hřišti TJ Příloha č. 4 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2011 Z prvního jarního utkání fotbalistů TJ Ludgeřovice v krajské soutěži I.A třídy Konalo se na domácím hřišti

Více

Číslo 3. Ročník III. Březen 2013

Číslo 3. Ročník III. Březen 2013 Redakční rada: Jan Matoušek, Jakub Matoušek, Adéla Šímová, Aneta Camrdová, Barbora Primaková, Kristýna Horáková, Simona Miláčková, Tomáš Matějíček, Michal Vlach Školní ilustrovaný magazín III. základní

Více

Sportovní soustředění. Chceme se s vámi podělit o naše zážitky ze sportovního soustředění

Sportovní soustředění. Chceme se s vámi podělit o naše zážitky ze sportovního soustředění Sportovní soustředění Chceme se s vámi podělit o naše zážitky ze sportovního soustředění První den V sobotu (5.3.) jsme se vydali do Jizerských hor. Sraz jsme měli u Penny v 8:30 kde se sešlo 35 dětí.

Více

Můj nejoblíbenější herec Brad Pitt A. Lauberová

Můj nejoblíbenější herec Brad Pitt A. Lauberová nevzniklo KISS! Kdo zná příběh dvou samotářských kluků ( jeden Maďar, druhý sice Američan, ale s rodiči také z Evropy ), kteří tak moc chtěli být výjimeční, až se jednoho dne potkali a přestože se z počátku

Více

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2016

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2016 Brněnského svazu malé kopané, z. s. Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti Brněnského svazu malé kopané a

Více

Zápis č. 6. Schůze STK - STOLNÍHO TENISU se konal dne 1. září 2007 v SKN Plzeň, ul. Vyšehradská 2

Zápis č. 6. Schůze STK - STOLNÍHO TENISU se konal dne 1. září 2007 v SKN Plzeň, ul. Vyšehradská 2 V Praze 20.září 2007 Zápis č. 6 Schůze STK - STOLNÍHO TENISU se konal dne 1. září 2007 v SKN Plzeň, ul. Vyšehradská 2 Přítomní členové výboru STK - ST.T. : Omluveni : Hosté :,,,, Šindler Černý, Šlechta,

Více

ZÁPIS DO PRVNÍCH TŘÍD V polovině měsíce se rozběhly po celé republice zápisy do prvních tříd. Podívat se k nám do školy v rámci Dní otevřených dveří p

ZÁPIS DO PRVNÍCH TŘÍD V polovině měsíce se rozběhly po celé republice zápisy do prvních tříd. Podívat se k nám do školy v rámci Dní otevřených dveří p LEDEN Leden je ve znamení konce pololetí, ale také nového začátku... Naše škola začala hledat svoje nové prvňáčky, a že se jí v tom daří! Nové pro nás byly informace o mořských želvách, kterým chceme pomáhat

Více

O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2016 II. ROČNÍK

O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2016 II. ROČNÍK O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2016 II. ROČNÍK 27. 28. 8. 2016 ÚVODNÍ SLOVO Do rukou se Vám dostávají propozice II. ročníku mezinárodního turnaje O pohár starosty města Choceň. V letošním roce se turnaje

Více

zůstatek pro šk.rok 2005/2006 268,- Matouš Ryška

zůstatek pro šk.rok 2005/2006 268,- Matouš Ryška Zůstatek ze šk.roku 2004/2005 0,- Příjmy: příspěvky žáků 4 440,- Sponzoři 2 800,- Zisky z akcí 1 388,- Obecní úřad + příspěvky na karneval 1 856,- 10 484,- výdaje: příspěvek na výlet (66 žáků) 1 650,-

Více

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad)

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) -Počátkem září proběhlo REPUBLIKOVÉ FINÁLE OVOV (odznaku všestrannosti olympijských vítězů) v Praze, kde se probojovala Markéta Camfrlová, která se

Více

RC Klub SIG N. A. L. Třebíč P R O P O Z I C E. Lo-30 Seriál EX 2013 ( EX So, EX- 500 Ne)

RC Klub SIG N. A. L. Třebíč P R O P O Z I C E. Lo-30 Seriál EX 2013 ( EX So, EX- 500 Ne) RC klub SIG - N. A. L. Třebíč P R O P O Z I C E soutěží lodních modelářů 1) 5. kolo Moravského poháru 2013, 2) 5. kolo seriálu Mistrovství České republiky 2013 kategorie EX Pořadatel: Čísla soutěží: RC

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. Gymnázium

Více

Jaro F. Sixta Jarní čas V. Polcarová

Jaro F. Sixta Jarní čas V. Polcarová MISTROVSTVÍ ČR V. Polcarová Dne 8.2.2014 jsme s týmem HC Rakovník pozemní hokej vyrazily na poslední turnaj do Prahy o mistra ČR.Jely jsme a věřily,že to dobře dopadne.dohromady nás čekalo 10 zápasů z

Více

ŘÍJEN. strana: 1 E_O-N

ŘÍJEN. strana: 1 E_O-N strana: 1 E_O-N V pátek 26.9. se šestka zúčastnila akce pořádané společností EON. Anička nám popsala, jak celá akce probíhala. V pátek jsme měli akci EON-trak. Chvíli jsme se učili a pak šli do EON-trucku.

Více

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002)

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci nedokázali na jaře vylepšit své postavení z podzimu tabulky a zůstali na jedenáctém místě tabulky, když jaro mělo skoro stejný průběh jako podzim, dokážeme

Více

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE Vážení rodiče, hráči, Dovolte nám, abychom Vás informovali o aktuálním dění v TCM a představili Vám několik akcí, které jsme připravili pro naše mladé členy. Současně

Více

Krasobruslařské vystoupení T. Pánková

Krasobruslařské vystoupení T. Pánková O. Polcar Silvestr 2016 - Zuzka Polcarová Letos na silvestra jsme si užili ohňostroje. Nejdříve jsme šli s rodiči a bratrem u nás v Pavlíkově ke kostelu, kde byl od 17.00 hodin velký ohňostroj. Moc se

Více

4. ročník turnaje SLOVAN CUP

4. ročník turnaje SLOVAN CUP 4. ročník turnaje SLOVAN CUP Pořadatel Rosice, z.s. ve spolupráci s obcí Tetčice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2005 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion Rosice (Sportovní 372, Rosice) Povrch

Více

Úřední hodiny obecního úřadu PO 7:00-11:30 12:30-17:00 ST 7:00-11:30 12:30-17:00

Úřední hodiny obecního úřadu PO 7:00-11:30 12:30-17:00 ST 7:00-11:30 12:30-17:00 Úřední hodiny obecního úřadu PO 7:00-11:30 12:30-17:00 ST 7:00-11:30 12:30-17:00 www.obeckaterinice.cz ou@obeckaterinice.cz Tel. 571 442 315 Tel. 571 420 954 Tel. 571 420 955 Pasování

Více

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A 9.5.2016 v pondělí ráno jsme se sešli spolu s našimi učitelkami R. Svobodovou a J. Hanzlíkovou ve vestibulu Hlavního nádraží města Brna. Až jsme se všichni sešli, přesunuli

Více

Metodický list. Ověření materiálu ve výuce: Datum ověření: 16. 3. 2012 Třída: 5. A Ověřující učitel: Jana Kuchtíková

Metodický list. Ověření materiálu ve výuce: Datum ověření: 16. 3. 2012 Třída: 5. A Ověřující učitel: Jana Kuchtíková Příjemce: Základní škola Ruda nad Moravou, okres Šumperk, Sportovní 300, 789 63 Ruda nad Moravou Zařazení materiálu: Metodický list Šablona: Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické

Více

Násedlovice - review Pátek, 27 Duben :49

Násedlovice - review Pátek, 27 Duben :49 Násedlovice Průběžné třetí místo udržela sudoměřická vrchařská stáj v seriálu Liqui Moly Berg Cup 2012. Tým REC získal v součtu jednotlivých jezdců v týmové trofeji pětapadesát bodů ze šedesáti možných.

Více

Velikonoční závod v Hulíně, Děvčátka oddílu sportovní gymnastiky TJ Sokol Vsetín se zúčastnila svých prvních závodů a to "Velikonočního

Velikonoční závod v Hulíně, Děvčátka oddílu sportovní gymnastiky TJ Sokol Vsetín se zúčastnila svých prvních závodů a to Velikonočního Velikonoční závod v Hulíně, 20. 3. 2013 Děvčátka oddílu sportovní gymnastiky TJ Sokol Vsetín se zúčastnila svých prvních závodů a to "Velikonočního závodu" ve sportovní gymnastice v Hulíně. Nejlepší výkon

Více

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Můj koníček - fotbal. Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Můj koníček - fotbal. Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice Můj koníček - fotbal Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A Garant / konzultant: Mgr. Marcela Sasková Datum odevzdání: 21. 3. 2016 1 ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ

Více

Daniela Zábojníková a Patrik Bída

Daniela Zábojníková a Patrik Bída Staronový král a nová královna V loňském roce se ve spolupráci Šachového oddílu Kunovice a obou kunovických škol uskutečnil první ročník turnaje nazvaného O šachového krále a královnu Kunovických škol.

Více

Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016

Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016 Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016 Po cca 800km jízdy po dálnici z Prahy sjedete v Itálii u města Trento. Pokračujete jízdou do kopce (20 min.) a jste v Monte

Více

REKONSTRUKCE JÍDELNY A ŠKOLNÍHO DVORA

REKONSTRUKCE JÍDELNY A ŠKOLNÍHO DVORA Září 2009 REKONSTRUKCE JÍDELNY A ŠKOLNÍHO DVORA Během prázdnin započala v areálu naší školy rozsáhlá rekonstrukce jídelny a školního dvora. Jak dlouho potrvá nevíme. Snad do poloviny listopadu. Bohužel

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. 27. 1.

Více

PDF byl vytvořen zkušební verzí FinePrint pdffactory http://www.fineprint.cz

PDF byl vytvořen zkušební verzí FinePrint pdffactory http://www.fineprint.cz TJ SOKOL NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ MUŽI OP-II HODNOCENÍ SEZÓNY 2002/2003 HODNOCENÍ Příprava Sezóna 2002/2003 začala podobně jako v loňském roce. Hráči se sešli v tělocvičně až v září. Mužstvo se letos nezúčastnilo

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 číslo: 20

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 číslo: 20 ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 číslo: 20 Obsah: Slovo ředitele školy,projektový den, divadelní představení, Podzimní radovánky, výlet do Prahy, vyhodnocení

Více

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ Ročník 1. číslo 4. KRAJSKÁ SOUTĚŽ FA ČR Při MSKFS OSTRAVA Soutěžní ročník 2014/2015 SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ KMS JUVENTUS BRUTÁL o.s. ODDÍL FOTBAL www.kmsjuventus.estranky.cz TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA

Více

Dobrý den! Přihlašte se! Co se dělo?

Dobrý den! Přihlašte se! Co se dělo? Zpravodaj Domu dětí a mládeže Velké Meziříčí 29.4. 2015 Ročník 1, číslo 4 Dobrý den! Vkvětnu dobíháme do cílové rovinky, atodoslova. Čeká nás spoustu sportovních akcí ahlavně finále: naše domečkovská Akademie,

Více

MISTROVSTVÍ SVĚTA RS FEVA Carnac, Bretaň, Francie

MISTROVSTVÍ SVĚTA RS FEVA Carnac, Bretaň, Francie MISTROVSTVÍ SVĚTA RS FEVA 2013 27.7.-1.8.2014 Carnac, Bretaň, Francie NA VLNĚ ÚSPĚCHU! Některé posádky české výpravy se vydaly do Carnacu již s týdenním předstihem, aby se zde připravovaly na vrcholný

Více

PROSLOV ŠÉFREDAKTORA

PROSLOV ŠÉFREDAKTORA PROSLOV ŠÉFREDAKTORA Jmenuji se Vitaliy Sas a byl jsem zvolen za šéfredaktora tohoto časopisu. V tomto časopise Vám přineseme spoustu zajímavých článků o událostech za posledních pět měsíců, od kulturních

Více

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 VZPĚRAČI BOSKOVICE, TJ SOUz Boskovice Trenér: Čestmír Sekanina Složení kolektivu: Lukáš Liška (kapitán), Petr Mareček, Miroslav Parolek, Ondřej Hovjacký,

Více

Slovesa- procvičování

Slovesa- procvičování VY_32_INOVACE_ČJL_558 Slovesa- procvičování Autor: Melanie Hozová Mgr. Použití: 6. 9. ročník Datum vypracování: 6.3. 2013 Datum pilotáže: 22.4.2012 Metodika: Pracovní list slouží k samostatné práci žáků.

Více

2013/2014 Základní škola Týnec nad Labem Ročník 13 Číslo 4.

2013/2014 Základní škola Týnec nad Labem Ročník 13 Číslo 4. 2013/2014 Základní škola Týnec nad Labem Ročník 13 Číslo 4. Obsah 1. Osecká laťka 2. Masopust 3. Školský pohár 4. Exkurze - Iveco 5. Projektový den IX. třídy 6. Projektový den 7. Den bez elektrického proudu

Více

Slavia se o víkendu zúčastní kvalitně obsazeného turnaje ve Švýcarsku

Slavia se o víkendu zúčastní kvalitně obsazeného turnaje ve Švýcarsku Slávistky vyrazí v pátek ráno vstříc předvánočnímu házenkářskému dobrodružství do švýcarského St. Gallenu. V 620 kilometrů vzdáleném městě se zúčastní kvalitně obsazeného mezinárodního turnaje Stadtwerk-Cup

Více

WORLD MASTERS CUP V CHILE

WORLD MASTERS CUP V CHILE WORLD MASTERS CUP V CHILE Stejně jako každý rok, nová lyžařská sezona 2016/17 byla pro MASTERS závodníky zahájena čtyřmi závody světového poháru v Chile ve střediscích Valle Nevado a La Parva. Závody 1x

Více

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala?

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala? S házenou začala v ŠKP Bratislava, po přesunu do Maďarska oblékala dres Győri Audi Eto KC, jednoho z nejlepších klubů v Evropě. Emma Hudáková, nová levá spojka Slavie Praha, která se i díky spoluhráčkám

Více

Má cesta z Prahy do Londýna únor 2018

Má cesta z Prahy do Londýna únor 2018 Má cesta z Prahy do Londýna únor 2018 Cestopis: A. M. Bera Moje cesta začala v Praze. Do Londýna jsem jel autem (obr. 1). Cesta trvala 18 hodin. Když jsem dorazil, nebyl to přímo Londýn. Bydlel jsem ve

Více

Divadelní žabka. Za účastníky napsala paní učitelka Tománková

Divadelní žabka. Za účastníky napsala paní učitelka Tománková 4 Březen / duben 2009 Naši milí čtenáři! Po delší odmlce vás znovu všechny vítám na stránkách školního časopisu Školáček. Je vidět, že se vám časopis zalíbil, neboť si jej chodíte stále víc a víc půjčovat.

Více

ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 INTERVIEW PŘÍRODOVĚDNÝ KLOKAN EXKURZE, NÁVŠTĚVA MUZEA FOTOREPORTÁŽ POBYT ŠESŤÁKŮ NA MALINÉ

ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 INTERVIEW PŘÍRODOVĚDNÝ KLOKAN EXKURZE, NÁVŠTĚVA MUZEA FOTOREPORTÁŽ POBYT ŠESŤÁKŮ NA MALINÉ ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 INTERVIEW PŘÍRODOVĚDNÝ KLOKAN EXKURZE, NÁVŠTĚVA MUZEA FOTOREPORTÁŽ POBYT ŠESŤÁKŮ NA MALINÉ září-říjen 2015 Na Maliné. SEZNAMOVACÍ A EKOLOGICKÝ POBYT Také letos se vypravili

Více

Náš Pavlík č. 5 leden 2010 / XI. ročník. Vydává ZŠ Pavlíkov, okres Rakovník s dětskou redakční radou pod vedením p. ředitele P. Šilera. Tel.

Náš Pavlík č. 5 leden 2010 / XI. ročník. Vydává ZŠ Pavlíkov, okres Rakovník s dětskou redakční radou pod vedením p. ředitele P. Šilera. Tel. Náš Pavlík č. 5 leden 2010 / XI. ročník. Vydává ZŠ Pavlíkov, okres Rakovník s dětskou redakční radou pod vedením p. ředitele P. Šilera. Tel.: 313 533 756, 731 225 743, zspavlikov@iol.cz, www.zspavlikov.net

Více

Úspěchy Publikováno:

Úspěchy Publikováno: Úspěchy 2017-2018 Publikováno: 1.1.1970 Školní rok 2017-2018 Pohár rozhlasu 2018 - krajské kolo - účast ve čtyřech kategoriích a medailové úspěchy ve čtyřech kategoriích - starší dívky a starší chlapci

Více

II. závod Letního seriálu Mistrovství ČR žáků a žaček a RKZ ve skoku na lyžích v Desné v Jizerských horách

II. závod Letního seriálu Mistrovství ČR žáků a žaček a RKZ ve skoku na lyžích v Desné v Jizerských horách II. závod Letního seriálu Mistrovství ČR žáků a žaček a RKZ ve skoku na lyžích v Desné v Jizerských horách Skokanský areál JKL Desná v Jiz.h. nájezdy můstků K 60 a K 40 m Lyžařský oddíl JKL Desná uspořádal

Více

Kateřina Gutwirthová Ennerdale. 4. dopis Letní prázdniny jsou tady!!! Přeji pěkný vánoční mrazivý čas!

Kateřina Gutwirthová Ennerdale. 4. dopis Letní prázdniny jsou tady!!! Přeji pěkný vánoční mrazivý čas! Přeji pěkný vánoční mrazivý čas! U nás se poslední měsíc nesl v duchu končícího školního roku a blížících se Vánoc. Výletovali jsme, uklízeli, učili se na závěrečné zkoušky, psali závěrečné zkoušky, loučili

Více

Rakousko. David Oliva

Rakousko. David Oliva Rakousko David Oliva Tento rok jsem byl s rodiči na dovolené v Rakousku v malém městě Haus im Ennstal a rád bych vás seznámil se zážitky, které jsem tam prožil. Hned, jak jsme přijeli do Hausu, viděli

Více

Talířová na Nížkově 35. ročník

Talířová na Nížkově 35. ročník Talířová na Nížkově 35. ročník Termín konání: 19. září 2015 Hrací louka u rybníka (jako minulý rok) Časový harmonogram: Termín konání: 19. září 2015 Příjezd: většina přijede již 18. září večer Začátek

Více

Známé slovo poezie

Známé slovo poezie Známé slovo poezie 1. 3. 2017 Okrskové kolo recitační soutěže se letos konalo první březnový den, ve středu (dle požadavku ZUŠ a jejich provozu). Zúčastnilo se jej celkem 5 základních škol (ZŠ Zastávka;

Více

Trojboj dětských družstev o putovní pohár mikroregionu II. ročník

Trojboj dětských družstev o putovní pohár mikroregionu II. ročník Trojboj dětských družstev o putovní pohár mikroregionu II. ročník Dne 6.9.2018 se uskutečnil II. ročník soutěže Trojboj dětských družstev o putovní pohár Mikroregionu Vlachovo Březí. Opět čtvrtek prvního

Více

Memoriál Jana Gajdoše 2015

Memoriál Jana Gajdoše 2015 TJ Sokol Brno I, Kounicova 20/22, Brno Milí přátelé, oddíl SG Vás zve na mezinárodní závod Závod se koná ve sportovní hale: TJ Sokol Brno I,Kounicova 22, Brno, v sobotu 2 listopadu 2015 Memoriál J. Gajdoše

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA Z.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2017 Pohár města Česká Lípa 23. 24. 9. 2017 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2010 a mladší Hokejový turnaj 2017 - Česká Lípa - r. 2010

Více

KRATOCHVÍLŮV MEMORIÁL V MINIHOKEJI SC KOLÍN

KRATOCHVÍLŮV MEMORIÁL V MINIHOKEJI SC KOLÍN KRATOCHVÍLŮV MEMORIÁL V MINIHOKEJI SC KOLÍN 30. 12. 2017 Pro ročník 2009 Jaroslav Kratochvíl byl dlouholetý šéftrenér mládeže hokejového klubu v Kolíně. Patřil k průkopníkům a organizátorům hokejového

Více

K. Dvorníková, VIII.A 2/09. červen. Časopis vychází s finanční podporou Sdružení rodičů a přátel školy.

K. Dvorníková, VIII.A 2/09. červen. Časopis vychází s finanční podporou Sdružení rodičů a přátel školy. Školní časopis ZŠ Mikoláše Alše ve Zlíně K. Dvorníková, VIII.A 2/09 červen Časopis vychází s finanční podporou Sdružení rodičů a přátel školy. Vážení rodiče, žáci, milí čtenáři. Končí další školní rok.

Více

O pohár města Rosice

O pohár města Rosice 7. ročník turnaje O pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, z.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2007 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion FC Slovan Rosice

Více

L. Černá. Takový pokoj by

L. Černá. Takový pokoj by Tajenka K. Gebharta 1 T 1 Poslední prac.den v týdnu? 2 D S 2 Podobné slovo ke slovu věrnost. 3 V 3 Kde žiji to je můj... 4 I 4 Roční období po podzimu? 5 N 5 Mužské jméno na I. 6 L 6 Opak hodně je? T.

Více