Modelová řada SEAT ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Modelová řada SEAT ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING"

Transkript

1 Modelová řada SEAT ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING

2 Vítejte ve světě SEAT Užívejte si života V žilách nám koluje německá a španělská krev. Jsme vášniví perfekcionisté. Naše technologie slouží emocím. Vy můžete cítit všechno, co známe. Dáváme designu smysl. Vdechujeme technice život. Nazýváme to ENJOYNEERING. My jsme SEAT.

3 SVĚT ZÍTŘKA Setkání emocí a techniky Za volant vozů SEAT neusedáte jen proto, abyste někam dojeli. Toužíte po zážitku. Po takovém, který uchvátí vaši fantazii a dotkne se vašich emocí. To je podstata filozofie ENJOYNEERING. Naleznete ji v každém novém modelu, který nese logo SEAT, včetně průběžně rozšiřované řady modelů Ecomotive. Na těchto základech jsou postaveny všechny naše aktivity. A proto budeme i v budoucnosti vyvíjet nové a inovativní koncepty. Vidíte, že ENJOYNEERING se nezaměřuje jen na současnou výrobu velmi kvalitních vozů. Usiluje rovněž o větší radost z jízdy na silnicích zítřka. Vstupte do konfigurátoru vozů SEAT na vyberte si svůj model a nakonfigurujte si vůz SEAT podle vašich osobních představ. Nakonfigurujte si vlastní vůz SEAT.

4 SEAT Mii Klíčem k městským branám Mii je možná malé zvenku, ale ohromné uvnitř. Mii vám pomáhá dostat z města maximum, co můžete potřebovat. Vytváří parkovací stání i tam, kde žádné není. Přináší vaše oblíbené obchody a restaurace ještě blíže k vám. Mii udělá váš život slunečnější, jednodušší a přímočařejší. Posadí vás do křesla vašeho života. Je to Mii. Je tu pro vás. Průměrná spotřeba paliva sahá od 4,5 do 4,7 l/100 km. Průměrné emise CO2 jsou od 105 do 108 g/km.

5 MOJE Mii S důrazem na efektivitu SEAT Mii je ten pravý vůz právě pro vás. Vybaven technologiemi, které dávají ve městě smysl. Od elektrického ovládání oken po centrální zamykání. Je dostupné v 3dveřovém nebo 5dvéřovém provedení. K dostání jsou i 15" kola z lehkých slitin Ania, se kterými můžete vždy vyrazit do ulic se stylem. Pod kapotou máte na výběr z mnoha zajímavých benzinových motorů, které vás budou bavit ve městě i na okreskách. SEAT Mii obdrželo 5 hvězd v hodnocení Euro NCAP. Proto aby vaše cesta byla vždy ještě o stupeň bezpečnější, můžete svůj vůz doplnit o ESP, Safety Assist a mnoho další. SEAT Media systém je příplatková výbava nabízející perfektní ovládání multimédií s dotykovým displejem, GPS navigací, CD/MP3 kompatibilitou a Bluetooth. SEAT Mii je prostě auto, které jde ruku v ruce s městem. A vaším životem. SEAT MEDIA SYSTÉM SEAT Media systém je inovativní zařízení, které kombinuje navigaci, Bluetooth, palubní počítač ukazující veškerá důležitá data. Zároveň může být kombinován s hudebním systémem a samozřejmě je naprosto jednoduše přenositelný. SAFETY ASSIST Představujeme vám bezpečnostní prvek Safety Assist. Unikát technologií, který neustále kontroluje cestu před vámi laserovým paprskem. Pokud senzor vyhodnotí nebezpečí kolize v rychlosti nižší než 30 km/h, pak řidiče informuje o hrozícím nebezpečí a případně i celý vůz zastaví v bezpečné vzdálenosti.

6 ZRYCHLENÝ TEP To je pravá tvář SC SC je zkratkou Sport Coupé. Pro nás tato slova znamenají úchvatný výkon a nezaměnitelný styl. Nová Ibiza SC ani v jednom rozhodně nezklame. Široká ramena a ostré křivky vyzývají k výběru jednoho z exkluzivních laků a 16" nebo 17" kol z lehkých slitin. Voštinová mřížka chladiče, snížený otvor pro sání vzduchu a ostrý pohled předních světlometů propůjčují Ibize SC nezaměnitelný vzhled, který je ještě více Ibiza, než kdy předtím. Nová verze FR tento sportovní design umocňuje dalšími detaily, jako jsou nárazníky v ještě sportovnějším designu, sportovní sedadla a další prvky interiéru. Nová Ibiza SC byla stvořena, aby vám zrychlila tep.

7 NOVÝ MILÁČEK DAVŮ Ale vždy svůj Není to skvělé, když vše ladí přesně, jak má? U nové pětidvéřové Ibizy jsme našli správný poměr užitnosti a přitažlivosti. K těmto vlastnostem přidejte světla pro denní svícení z LED diod, které jsou součástí bi-xenonových světlometů, nové křivky karoserie, redesignované nárazníky i mřížku chladiče a výběr z nové palety laků i ráfků z lehkých slitin. To vše pro nás znamená vylepšování klasiky. Můžete mít pocit, že jsme stvořili nový vůz, ale my víme, že jsme pouze udělali Ibizu ještě více Ibizou. Inovovali jsme ji, přidali jsme ještě kvalitnější výbavu, ale pořád to je ta zábavná, sportovní, praktická a stylová Ibiza, kterou znáte již téměř 30 let. Průměrná spotřeba paliva sahá od 3,4 do 6,0 l/100 km. Průměrné emise CO2 jsou od 89 do 139 g/km.

8 JEŠTĚ VÍCE IBIZA Více toho, co má vaše rodina ráda Bezprostřední? Impulzivní? Ibiza ST je tu. V jejích žilách proudí ta nejčistší DNA Ibiza. Na palubě vám nabídne vše pro nezapomenutelné okamžiky radosti i vzrušení. Ať jedete na víkend, na trénink nebo vyrážíte na veliké dobrodružství, ST to hravě zvládne a ještě bude obdivovaným středem pozornosti. Velikost jí na kráse neubírá. Ve verzi FR se pyšní sportovním rodokmenem a překypuje stylovými detaily. Nabízí tak živou krásu po svém a navíc vám poskytne jistotu extra prostoru pro vaše každodenní dobrodružství.

9 SEAT IBIZA CUPRA Zcela nová Ibiza Cupra přitahuje pozornost i v klidu svým jedinečným ikonickým designem, který zdůrazňuje její dynamické, precizně definované křivky. Celek završují 17 kola z lehké slitiny, světlomety s LED diodami vpředu a vzadu a adaptivní bi-xenonové světlomety, které natáčejí kužele světla do zatáček. V interiéru budete mít vše pod kontrolou díky systému SEAT Media systém s navigačním systémem, dotykovým displejem, hlasovým ovládáním, palubním počítačem, rádiem s přehrávačem CD/MP3 a připojením Bluetooth. Emoce vzbuzuje i to, co se ukrývá pod krásným zevnějškem. Motor s dvojitým přeplňováním podává společně s jedinečnou automatickou dvouspojkovou převodovkou DSG a pádly na volantu pro manuální řazení výjimečné výkony, což dokládá zrychlení z 0 na 100 km/h za 6,9 sekundy. Se závodními brzdami s červenými třmeny zabrzdíte ze stovky do úplného zastavení na dráze pouhých 38,5 m. A nejagilnější podvozek ve své třídě vám umožní zvládat i ty nejprudší zatáčky, jako by to byly rovinky. Zcela nová Ibiza Cupra. Vyzvěte technologii. Průměrná spotřeba paliva od 5,9 l/100 km. Emise CO2 od 139 g/km. Na snímku: Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Architekt Santiago Calatrava.

10 NOVÝ SEAT LEON SC Nový SEAT Leon SC nabízí nedostižné zážitky z jízdy díky spojení precizní konstrukce, postavené kvůli pohotovějším reakcím na kratším rozvoru, s výrazným sportovním vzhledem, který se vyznačuje jedinečným ikonickým designem. Interiér vyniká nápaditostí i krásou. Přední LED světlomety jsou ohromující a v kombinaci s asistentem dálkových světel, který automaticky přizpůsobuje intenzitu světla při přítomnosti protijedoucích vozidel, vypadají ještě lépe. Mimořádně pohotová dvouspojková převodovka DSG vám umožní, kromě automatického režimu, řadit bez jakékoli námahy prostřednictvím pádel na volantu. A prostým dotykem na displeji systému SEAT Easy Connect s brilantně ostrým zobrazením budete mít plně pod kontrolou všechny funkce vozu a média. Leon SC přesvědčí i v zákulisí, například svou bezpečností. Senzor únavy řidiče a systém Lane Assist hlídají vaši pozornost během řízení. Tyto systémy dále doplňuje multikolizní brzda, která předchází dalším nárazům v nepravděpodobném případě nehody. Je tedy zřejmé, že v Leonu SC budete vždy v bezpečí. A pro ještě větší emoce vám tep zaručeně zrychlí nový SEAT Leon SC FR. Úžasný design ve specifické úpravě FR je završen 17 koly z lehké slitiny a chromovanými dvojitými koncovkami výfuku. Nový SEAT Leon SC je dokonalý, ať se na něj díváte z dálky, nebo sedíte přímo za volantem. Průměrná spotřeba paliva sahá od 3,8 do 5,9 l/100 km. Průměrné emise CO2 jsou od 99 do 137 g/km.

11 NOVÝ SEAT LEON Staňte se součástí budoucnosti Právě přišel čas, kdy je třeba na auta nahlížet z jiného úhlu. A to je přesně to, co jsme udělali během navrhování nového vozu SEAT Leon. Každý detail, každý technologický pokrok, svěží nápad nadšeného myšlení byl doručen přesně v tom správném množství a uvážené kombinaci k dosažení technologické dokonalosti. Nový SEAT Leon je tu a je připraven blýsknout se vám v očích. Průměrná spotřeba paliva sahá od 3,8 do 6,0 l/100 km. Průměrné emise CO2 jsou od 99 do 139 g/km.

12 VŽDY POSVÍTÍ NA CESTU A nikdy se s ním neztratíte Kdekoliv už uvidíte nový SEAT Leon, jedním si buďte jistí, je vždy vzpřímený a s hlavou hrdě vztyčenou! Dynamické linie a výrazné lomení karoserie dávají novému Leonu osobitý a smyslně vyvážený charakter. Přepněte na LED světlomety a ohromí vás ještě více, obzvlášť když si uvědomíte, že LED světlomety vydrží déle, reagují rychleji a tím i pozitivně přispívají vyššímu bezpečí. Pod kapotou se skrývá široké spektrum vysoce výkonných a efektivních TSI a TDI motorů, které vás nikdy nezklamou svou spolehlivostí a příjemnou spotřebou. Zatímco v interiéru je nový SEAT Leon maximálně podmanivý, například díky SEAT Drive Profile vám umožní volit z různých jízdních režimů a přizpůsobit se tak maximálně vašemu komfortu a náladě. Systém SEAT Easy Connect vám dovolí mít plně pod kontrolou zábavu, komunikaci, vše snadno na dosah ruky z blyštivého dotykového displeje, přes který vládnete světu nového modelu SEAT Leon. A bezpečnost nikdy nesedí na zadních sedadlech, s inovativními systémy jako je Lane Assist brání v náhlém přejezdu do jiného jízdního pruhu a tím tak vždy důstojně chrání svou posádku. Senzor únavy řidiče vám vždy rozumně poradí, kdy byste si měli dát přestávku. A spolu s asistentem dálkových světel už nikdy nikoho neoslníte. Nový SEAT Leon je úchvatný řidičský zážitek, který jen čeká na objevení.

13 NOVÝ SEAT LEON ST Nový Leon ST je právě zde. Poprvé si můžete užívat dynamický a stylový Leon s prostorem, který potřebujete, ať už jsou vaše plány jakékoliv. Extrémně praktický a elegantní Leon ST zahrnuje KOMFORTNÍ SKLOPENÍ ZADNÍCH SEDADEL, které vám umožní vytvořit ještě více prostoru pro neskladný náklad jednoduchým pohybem. Podélné střešní nosiče, kapacita zavazadlového prostoru 587 litrů (1470 litrů se sklopenými zadními sedadly) a další odkládací schránky vám pomůžou vytěžit z Leonu ST maximum pro každou vaši cestu. Dodatečné odkládací schránky nabízí extra porci dalšího prostoru. Prvky jako dvojité dno, praktické háčky pro váš nákup či ramínko atd. se postarají o to, že od teď v novém Leonu ST budou mít volně položené předměty domov. Velké a překrásné panoramatické okno přidá pocit ještě více prostoru a komfortu. Proto bude nový SEAT Leon ST obdivován nejen z venku, ale poskytne i maximální pohodlí cestujícím. Nový SEAT Leon ST přichází s jen nejnovějšími technologiemi pro umocnění vašeho zážitku z jízdy, aby vám poskytl ještě více bezpečí než kdy jindy. Nový SEAT Leon ST je perfektní mix prostoru, designu a zábavy za volantem. Průměrná spotřeba od 3.3* do 5.9 l/100 km. Průměrné emise CO2 od 87* do 137 g/km. *Předběžné údaje

14 NOVÝ SEAT TOLEDO Překrásné a zbrusu nové Nový SEAT Toledo je nyní efektivnější než kdy jindy, více ekonomický, prostornější, pohodlnější a ještě krásnější. Je to úžasný vůz, dostupné rodinné auto a nepostradatelný člen rodiny. Průměrná spotřeba paliva sahá od 4,0 do 5,9 l/100 km. Průměrné emise CO2 jsou od 106 do 137 g/km.

15 OVLÁDNĚTE VÝKON Navrženo za účelem být lepší Nový SEAT Toledo je víc než jen ohromující design vozu a nové linie karoserie, které na první pohled zaujmou. Je to vůz od shora dolu nabitý praktickou funkčností a vrcholnou technologií, která vás bude vždy bavit. Sedmistupňová automatická převodovka DSG přináší jemné řazení, které ještě více přidává na komfortu celého vozu. Naše TSI a TDI motory jsou vysoce výkonné a spolehlivé v každé situaci. Nejvyšší nároky byly kladeny i na bezpečí řidiče a všech pasažérů, o které se vždy postará rozsáhlé spektrum standardní i příplatkové výbavy bezpečnostních prvků. Pokud hledáte pohodlí a prostor, pak se pohodlně usaďte na zadní sedadla a vychutnávejte komfortu, který se vám nabízí. Nový SEAT Toledo vás obklopí prostorem, budete mít pocit, že jste součástí vozu a luxus pohodlí významně doplňuje překrásný a velmi kvalitní interiér se SEAT Media Systémem 2.2 s USB konektorem a jedním z nejlepších navigačních systémů na cestách vůbec. Vše v novém Toledu prošlo několikanásobnou kontrolou, bylo pečlivě uváženo a optimalizováno s důrazem na cestující. Například víko kufru, který se otevírá jako u hatchbacku vám pohodlně usnadní naplnění 550 litrového zavazadlového prostoru.

16 SEAT ALTEA Než začneme přemýšlet o svých plánech, myslíme na ty vaše. Každá rodina má jiné potřeby, a proto jsme vytvořili SEAT Alteu tak flexibilní, jak je to jen možné. Ale nejde jen o polohovatelná sedadla a největší kabinu ve své třídě. Nesmíme zapomenout na sedadla v kůži dodávaná na přání nebo dvouzónovou klimatizaci Climatronic, které spolu s dalšími prvky komfortu pomáhají celé rodině zůstat v klidu a pohodlí, zatímco rádio s CD/MP3 a multimediální port (USB/AUX in) kompatibilní s ipodem se postarají o zábavu. Ostatně, pakety na přání obsahují vše, co můžete na krátkých i dlouhých cestách potřebovat například Bluetooth handsfree a SEAT Media systém 2.2 s dotykovou obrazovkou a integrovaným navigačním systémem. Zábavu zažijete také s motorem 1.8 TSI 160 k a se sedmistupňovou převodovkou DSG s pádly řazení na volantu. Zábava by ale nebyla kompletní bez dokonalé bezpečnosti, tudíž v Altee najdete šest airbagů, systém ISOFIX, ESP a to vše zabaleno do pěti hvězdiček bezpečnostních testů Euro NCAP. Život není předvídatelný. Na rozdíl od SEATu Altea. Průměrná spotřeba paliva sahá od 4,5 do 8,4 l/100 km. Průměrné emise CO2 jsou od 119 do 197 g/km.

17 SEAT ALTEA XL Mimořádná velikost vozu Altea. Altea XL je stejně skvělá jako klasická Altea, ale o 123 litrů větší. A stejně tak díky vysoké linii střechy nabízí Altea XL více prostoru pro hlavu cestujícím vpředu než jakékoliv jiné vozidlo v této třídě. Co se týká místa pro cestující na zadních sedadlech, v první řadě jsme mysleli na pohodlí a flexibilitu, abyste mohli převézt kohokoliv s čímkoliv. SEAT ALTEA FREETRACK Když se vynikající exteriér setká s vynikajícím interiérem. Altea Freetrack dokonale kombinuje flexibilitu a sportovní styl a spolehnout se na ni můžete při každém dobrodružství. V momentě, kdy se k vám matka příroda otočí zády, budete s Alteou Freetrack v bezpečí díky pohonu všech čtyř kol, zvýšenému podvozku, mohutným blatníkům a univerzálním pneumatikám na 17" kolech z lehkých slitin. Zadní sedadla mohou být uspořádána tak, aby se na nich pohodlně usadily děti, a jindy je zase přizpůsobíte velikosti a rozměrům nákladu.

18 SEAT ALHAMBRA Technologie, které vás baví. Děti jsou zvědavé a Alhambra je hřištěm plným vyspělých funkcí. Neříkáme víc než fakta. Flexibilní a polohovatelná sedadla dokážou usadit až sedm osob nebo po sklopení pojmout až litrů nákladu. Dostatek místa pro den strávený na pláži i rodinnou dovolenou. Motor Alhambry Ecomotive vyniká skvělým výkonem 177 koní a spolu s převodovkou DSG dosahuje nejnižších emisí CO 2 ve své třídě, pouhých 154 g/km. Téměř neporovnatelná je také jeho bohatá výbava na přání, k níž patří panoramatické elektricky ovládané střešní okno, zadní parkovací kamera integrovaná ve dveřích zavazadlového prostoru a parkovací asistent, který dokáže vůz sám zaparkovat jen si to představte. Průměrná spotřeba paliva sahá od 5,5 do 8,4 l/100 km. Průměrné emise CO2 jsou od 143 do 196 g/km.

19 ŽIVOT UVNITŘ Rodinný život má mnoho podob. Stejně jako se měníte vy, vyvíjejí se i vaše potřeby. Vyrostla také Alhambra, je o 22 centimetrů delší než její předchůdkyně a o 9 cm širší a vyzařuje úžasnou všestrannost i přizpůsobivost. V interiéru máte dostatek sedadel pro pět nebo až sedm cestujících. Z palety kvalitního čalounění si můžete vybrat kůži, která bude skvěle ladit s vaším sportovním stylem. Systém sklápění zadních sedadel Easy-Fold může být doplněn integrovanými dětskými sedačkami a u obou předních sedadel lze individuálně seřizovat výšku a sklon sedáku, sklon opěradla i bederní opěrku ve čtyřech směrech. Multifunkční volant obšitý kůží díky dvěma symetricky uspořádaným skupinám ovládacích prvků umožňuje ovládat zároveň rádio i telefon, upravovat nastavení informačního a zábavního SEAT Media systému nebo aktivovat navigaci spolu s handsfree Bluetooth. Pro maximální komfort si můžete zvolit SEAT Media systém s pětipalcovým barevným dotykovým displejem, rádiem s CD/MP3 přehrávačem a vstupem AUX-in pro připojení ipodu nebo MP3 přehrávače. I když si na cestách rádi zpíváte oblíbené písničky, rozhodně nezabloudíte díky přehlednému zobrazování mapy a dopravních informací souběžně na centrálním displeji a přístrojové desce.

20 SEAT ECOMOTIVE Méně emisí, více emocí. Životní prostředí je pro nás všechny, a to nejen ve firmě SEAT, životně důležité. My jsme ale zároveň přesvědčeni, že nízké emise CO 2 nesmí vést k nízkému výkonu. Naopak. Tento princip jsme nejdále dopracovali v modelové řadě Ecomotive. Využíváme a dále vyvíjíme nejnovější technologie, abychom dosáhli snížení spotřeby paliva a emisí. Například technologie Common Rail dnes pracuje mnohem efektivněji a dieselové motory jsou tak mnohem výkonnější a čistší, systém Start/Stop snižuje spotřebu u benzinových motorů, systém rekuperace kinetické energie pak snižuje emise při rozjíždění a filtr pevných částic DPF zachycuje až 80 % sazí. Naše vozy jezdí vlakem a solární panely pohánějí továrnu obnovitelnou energií. Pravděpodobně jste to nevěděli, ale SEAT je průkopníkem dopravy svých vozidel a komponentů vlakem. V roce 2008 jsme otevřeli SEAT Autometro, železniční spojení mezi Martorelle a přístavem v Barceloně. V současné době vyvážíme více než 40 % své produkce lodní dopravou a 95 % z těchto vozidel přijede do přístavu po železnici. V roce 2009 jsme založili Cargometro, spojnici mezi továrnou v Martorelle a novou výstavbou v Zona Franca. Společně se tyto dvě železniční tratě vyrovnají plně naloženým kamionům a sníží tak emise CO 2 o tun za rok.

21 ZELENÉ TECHNOLOGIE Snižování emisí CO 2 a spotřeby paliva Výsledky jsou působivé. Vezměte si například SEAT Ibiza ST Ecomotive, který je nejekologičtějším vozem ve své třídě. S hodnotou emisí CO 2 pouhých 89 g/km a kombinovanou spotřebou paliva 3,4 l/100 km je nová Ibiza ST Ecomotive mimořádně ekologickým automobilem. Tyto výsledky by byly nemyslitelné bez vznětového motoru 1.2 TDI CR s přímým vstřikováním paliva common rail a filtrem pevných částic DPF, o výkonu 55 kw (75 k), bez účinné funkce Start/Stop a inovativního systému rekuperace kinetické energie. Kombinací uvedených komponentů vznikl jeden z nejčistějších vozů ve své kategorii.

22 V žilách nám koluje německá a španělská krev. Jsme vášniví perfekcionisté. Naše technologie slouží emocím. Vy můžete cítit všechno, co známe. Dáváme designu smysl. Vdechujeme technice život. Nazýváme to ENJOYNEERING. My jsme SEAT. Společnost SEAT pracuje na neustálém vývoji svých výrobků, a proto si vyhrazuje právo na změny technických údajů, barev a cen bez předchozího oznámení. Údaje uvedené v této brožuře jsou proto pouze orientační. Přestože společnost SEAT vynakládá veškerou snahu, aby technické údaje byly platné ke dni vydání ( ), nejnovější údaje si prosím ověřte u vašeho autorizovaného prodejce značky SEAT. Vzhledem k omezeným technickým možnostem tiskového procesu se barvy vyobrazené v této brožuře mohou mírně lišit od skutečných odstínů laků nebo jiných materiálů. Tento vůz, veškeré jeho části a originální náhradní díly, byly vyrobeny v souladu s právními předpisy, jež se týkají prevence a minimalizace dopadu výroby na životní prostředí. Díky využití recyklovaných a recyklovatelných materiálů tak přispíváme ke stabilizaci a zlepšení kvality životního prostředí. Nové vozy SEAT jsou šetrnější vůči životnímu prostředí a ve chvíli, kdy dosáhnou konce svého životního cyklu, mohou být odevzdány do autorizovaných zařízení, kde bude provedena jejich ekologická likvidace, aniž by to pro posledního vlastníka představovalo jakékoli náklady. Pro více informací týkajících se dodávky a recyklace vozů navštivte webové stránky nebo kontaktujte Callparts System GmbH ČR tel.: Uvedené barvy a čalounění odpovídají modelovému roku 2013 a platí od 45. týdne Uvedené výbavy mohou být součástí výbavy na přání. Použité fotografie mohou obsahovat příplatkovou výbavu. seat.cz

MODELOVÁ ŘADA SEAT TECHNOLOGY TO ENJOY

MODELOVÁ ŘADA SEAT TECHNOLOGY TO ENJOY MODELOVÁ ŘADA SEAT TECHNOLOGY TO ENJOY SVĚT ZNAČKY SEAT S prvním vozem SEAT, který byl vyroben v roce 1953, začaly sny jedné země směřovat k uskutečnění. Dnes, o více než 60 let později, vyvíjíme naši

Více

Modelová řada SEAT ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING

Modelová řada SEAT ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING Modelová řada SEAT ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING Vítejte ve světě SEAT Užívejte si života V žilách nám koluje německá a španělská krev. Jsme vášniví perfekcionisté. Naše technologie slouží emocím.

Více

MODELOVÁ ŘADA SEAT ČLEN VOLKSWAGEN GROUP

MODELOVÁ ŘADA SEAT ČLEN VOLKSWAGEN GROUP MODELOVÁ ŘADA SEAT ČLEN VOLKSWAGEN GROUP TECHNOLOGY TO ENJOY TECHNIKA, KTEROU SI UŽIJETE Technika je naše vášeň a jsme přesvědčeni o tom, že by měla být dostupná pro každého. Každý den přetváříme toto

Více

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu Nejkrásnější způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu / Ohromující design překypující emocemi / Inovace jako například přední LED světlomety / Příkladná dynamika

Více

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING LEON Aerodynamická sada ENJOYNEERING AERODYNAMIKA, KTERÁ MĚNÍ SÍLU ODPORU NA PODPORU LEON AERODYNAMICKÁ SADA Výkon a elegance na pozadí aerodynamiky Aerodynamická sada SEAT je určena pro skvělý zážitek

Více

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 DYNAMIC DYNAMICKÝ DESIGN V moderním rychlém světě potřebujete být pohotoví a připravení využít každé příležitosti, která se naskytne. Proto jsme vytvořili nový vůz Honda Jazz Dynamic. Disponuje sportovním

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

Ceník. SeAT ALTeA. Reference Style ENJOYNEERING

Ceník. SeAT ALTeA. Reference Style ENJOYNEERING Ceník SeAT ALTeA Style ENJOYNEERING Ceník Altea Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Altea XL Altea Freetrack 1.2 TSI 77/105 5,7 132 388 900Kč 396 900 Kč - 1.6 TDI

Více

Ceník. SeAT ALTeA. Basis Reference Style ENJOYNEERING

Ceník. SeAT ALTeA. Basis Reference Style ENJOYNEERING Ceník SeAT ALTeA Reference Style ENJOYNEERING Ceník Altea Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Altea XL Altea Freetrack 1.4 63/85 6,5 152 319 900 Kč 332 900 Kč -

Více

SEAT Ibiza. modelem. se s novým. Seznamte. Start. moving. seat.cz. ze života maximum. Stvořen k pohybu. Nový SEAT Ibiza. Pomůže vám vytěžit

SEAT Ibiza. modelem. se s novým. Seznamte. Start. moving. seat.cz. ze života maximum. Stvořen k pohybu. Nový SEAT Ibiza. Pomůže vám vytěžit Seznamte se s novým modelem SEAT Ibiza Vzali jsme nejlepší techniku značky SEAT, oblékli ji ve skvělém mladistvém stylu a vydali se do městských ulic. Nový SEAT Ibiza. Pomůže vám vytěžit ze života maximum.

Více

PRENSA / PREMSA / PRESSE / NEWS / PRESSE / STAMPA / 新 闻 /

PRENSA / PREMSA / PRESSE / NEWS / PRESSE / STAMPA / 新 闻 / Nejkrásn ejkrásnější jší způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon: snoubení designu s technikou / Jedinečný ný design a dokonalá funkčnost nost / První ve svém segmentu se světlomety LED pro

Více

CENÍK. Leon. Basis Reference Style FR ENJOYNEERING

CENÍK. Leon. Basis Reference Style FR ENJOYNEERING CENÍK Leon Reference Style FR ENJOYNEERING Ceník Leon 5dv. Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 1.2 TSI 63/86 5,2 120 307 900

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA NOVÁ KIA RIO Více emocí, více radosti Stačí jeden pohled na atraktivní, sportovní design nového modelu Kia Rio a Vaše fantazie začne horečně vymýšlet důvody, proč usednout za volant a vyrazit na vyjížďku.

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

CENÍK. Leon CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Leon CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Leon TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Leon 5dv. Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 2.0 TSI 206/280 6,6 154 695 900 Kč 26 000

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA NOVÁ HYBRID COROLLA HYBRID 3 NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA Po 12 letech dáváme sbohem označení Auris a zahajujeme novou éru modelu Corolla nejprodávanějšího vozu světa. Toyota Corolla, nyní s rozšířenou nabídkou

Více

CENÍK. Altea XL. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Altea XL. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Altea XL I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Altea XL Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea XL 1.2 TSI 77/105 5,7 132 400 900 Kč 1.6 TDI CR 66/90 4,8 126 419 900 Kč

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

CENÍK ALHAMBRA. Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK ALHAMBRA. Reference Style ENJOYNEERING CENÍK ALHAMBRA Style ENJOYNEERING Ceník Alhambra Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Ceny 1.4 TSI 110/150 7,2 167 648 900 Kč 85/115 5,5/5,6* 143/146* 733 900 Kč 103/140 5,5/5,6*

Více

CENÍK SEAT IBIZA. Reference Style FR Cupra ENJOYNEERING

CENÍK SEAT IBIZA. Reference Style FR Cupra ENJOYNEERING CENÍK SEAT IBIZA Style FR Cupra ENJOYNEERING Ceník Ibiza Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) SC 5dv. ST 1.2 12V 44/60 5,4/5,5* 125/128* 227 900 Kč 237 900 Kč 254 900

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING

ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING Ibiza ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING Pod kapotou každého vozu SEAT Ibiza vždy tlouklo mladistvé srdce. Je to vůz plný zábavy, který se za svůj výkon stydět rozhodně nemusí. Ani nová Ibiza není jiná.

Více

CENÍK. Altea. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Altea. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Altea I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Altea Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Altea XL 1.2 TSI 77/105 5,7 132 392 900 Kč 400 900 Kč 1.6 TDI CR 66/90 4,8

Více

IBIZA ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING

IBIZA ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING IBIZA ČLEN VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING Pod kapotou každého vozu SEAT Ibiza vždy tlouklo mladistvé srdce. Je to vůz plný zábavy, který se za svůj výkon stydět rozhodně nemusí. Ani nová Ibiza není jiná.

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč.

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Nový Auris - ceník Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Výbava Motor Výkon Převodovka Standardní cena Zvýhodnění Zaváděcí cena Power

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

CENÍK. Ibiza. Reference Style FR CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Ibiza. Reference Style FR CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Ibiza Reference Style FR CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Ibiza Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) SC 5dv. Reference 1.0 MPI 55/75 5,2 118 264 900 Kč 274 900 Kč 1.2

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

CENÍK. Alhambra. Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Alhambra. Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Alhambra Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Alhambra Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Ceny Reference 1.4 TSI 110/150 6,3/6,4* 148/150* 668 900

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr.

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Ceník Nový Sharan Zdvihový objem (l) 2,0 TDI BMT 2,0 TDI BMT 4MOTION 2,0 TDI BMT Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 5.0 110 (150) 910 900 940 900 5.6 110 (150) 970 900 1 000 900 5.3

Více

ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY

ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY EXTERIÉR Nový SEAT Alhambra je všestranným automobilem s dynamickým charakterem. Jeho vysoká střecha vypovídá o praktičnosti a komfortu tohoto vozu, zatímco osobitá maska chladiče,

Více

Nový Tiguan. Ceník. Manuální 6 st. pr. Aut. DSG7 2,0 TDI BMT 5.0 110 (150) 735 900 827 900

Nový Tiguan. Ceník. Manuální 6 st. pr. Aut. DSG7 2,0 TDI BMT 5.0 110 (150) 735 900 827 900 Ceník Nový Tiguan Zdvihový objem (l) Manuální 6 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 2,0 TDI BMT 5.0 110 (150) 735 900 827 900 Aut. DSG7 2,0 TSI BMT 4MOTION 8.6 132 (180) 838 900 2,0 TDI

Více

Modelová řada SEAT Leon

Modelová řada SEAT Leon Modelová řada SEAT Leon Modelová řada SEAT Leon 4 Úvod 6 Výkon 8 Interiér 10 Výbava na přání 12 Ecomotive/motory 14 Bezpečnost 16 Reference 18 Style 20 FR 22 Cupra R 24 Copa 26 Doplňky 28 Příslušenství

Více

CENÍK. Mii. Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK. Mii. Reference Style ENJOYNEERING CENÍK Mii Style ENJOYNEERING Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 183 900 Kč 192 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 6 st. pr./manuální 5 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfortline 3.6 81 (110) 527 900 1,2 TSI BMT 5.1 81 (110) 467 900 496 900 1,2 TSI

Více

A3 Spb Attraction 1.6 TDI

A3 Spb Attraction 1.6 TDI A3 Spb Attraction 1.6 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8VAAFC14 A3 Spb Attraction 1.6 TDI Celkem: Kč 750 000 Motor 1 598ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- A6 2.0 TDI ultra Model A6 2.0 TDI ultra Celková cena 1 498 400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 110 CO g/km 2 Vnější lakování A2A2

Více

Před zimou, kterou neznáte SEAT péče, kterou čekáte!

Před zimou, kterou neznáte SEAT péče, kterou čekáte! Před zimou, kterou neznáte SEAT péče, kterou čekáte! SEAT SERVIs ENJOYNEERING Originální příslušenství seat Se slevou 15 % Nabídka vybraného sortimentu Originálního příslušenství SEAT na modely Leon, Exeo

Více

CENÍK. Alhambra. Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Alhambra. Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Alhambra Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Alhambra Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Ceny Reference 1.4 TSI 110/150 6,3/6,4* 148/150* 668 900

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. Silnice. Skutečně jen obyčejná cesta. A přece znamená mnohem více. Možná skutečným důvodem, proč jsou silnice něčím zvláštní, je, že

Více

Nová ŠkodaRoomster UŽÍVEJTE SI NOVÉ PERSPEKTIVY SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaRoomster UŽÍVEJTE SI NOVÉ PERSPEKTIVY SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaRoomster UŽÍVEJTE SI NOVÉ PERSPEKTIVY SIMPLY CLEVER JINÝ POHLED NA DESIGN Vpředu kokpit, vzadu obývací pokoj. Bylo to neobvyklé zadání, které přineslo řadu neobvyklých otázek: Může být takový

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč A6 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 593 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva: 5 l/100km

Více

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Mii Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové Style 1.0 44/60 4,5 105 197 900 Kč 206 900

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6 Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 1,2 TSI BMT Manuální 5 st. pr. 5.2 63 (85) 447 900 1,2 TSI BMT Manuální

Více

www.volkswagen.cz Volkswagen Golf Comfort Edition Výkon kw (k)

www.volkswagen.cz Volkswagen Golf Comfort Edition Výkon kw (k) www.volkswagen.cz Volkswagen Golf ceník Zdvihový objem (l) Výkon kw (k) Převodovka Comfort Edition 1,2 TSI 63 (85) 5stupňová 329 900 1,2 TSI 63 (85) 7st. DSG 387 900 1,2 TSI 77 (105) 6stupňová 353 900

Více

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: RX 450h Executive Celková výsledná cena: 2 047 000 Kč Základní cena: 1 930 000 Kč Prvky výbavy na přání: 117 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

NOVÝ FORD MUSTANG I CENÍK

NOVÝ FORD MUSTANG I CENÍK NOVÝ FORD MUSTANG I CENÍK Karoserie Motor Palivo Výkon Převodovka Pohon Cena vč. DPH Fastback Convertible 2.3 EcoBoost benzín 233 kw / 317 k zadní 969 000 2.3 EcoBoost benzín 233 kw / 317 k ická zadní

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

A6 Avant 3.0 TDI quattro

A6 Avant 3.0 TDI quattro A6 Avant 3.0 TDI quattro Model A6 Avant 3.0 TDI quattro Celková cena 1 849 900,- Motor 2967 cm3 quattro S tronic 1 546 900,- Výkon: 200 kw / 272 koní Spotřeba paliva: 5.2 l/100km Emise CO2: 137 g/km Emise

Více

CENÍK. Leon ST X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Leon ST X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Leon ST TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Leon Kombi Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 1.8 TSI DSG 4WD 132/180 6,8 159 682

Více

Kit Corporate 2008 2

Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 3 Kit Corporate 2008 4 Kit Corporate 2008 5 1 2 3 4 5 Kit Corporate 2008 7 Kit Corporate 2008 8 Model Délka Rozměry v mm Šířka (bez zpětných zrcátek) Výška Objem

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Beetle Cabrio Zdvihový objem (l) Manuální 6 st. pr./manuální 5 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 1,2 TSI BMT 5.5 77 (105) 521 900 549 900 549 900 1,4 TSI BMT 5.8 110 (150) 599 900

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Toledo Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI

Více

Hyundai. i30 Fastback

Hyundai. i30 Fastback Hyundai i30 Fastback 2 Design, který Vás nadchne. Nový Hyundai i30 Fastback s přitažlivým vzhledem se stal nejnovějším členem rozrůstající se rodiny modelů Hyundai i30. Jde o odvážné a elegantní vyjádření

Více

CENÍK FORD KUGA. Titanium. Trend. Feel the difference. Trend. Titanium. Trend. Titanium. Náš tip

CENÍK FORD KUGA. Titanium. Trend. Feel the difference. Trend. Titanium. Trend. Titanium. Náš tip CENÍK FORD KUGA Základní ceny Motor Výkon Převodovka Pohon Cena včetně DPH 2.0 Duratorq TDCi 103 kw / 140 k 6st. manuální 4x2 587 990 2.0 Duratorq TDCi 103 kw / 140 k 6st. manuální 4x4 679 990 2.0 Duratorq

Více

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV.

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. SPARK PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. Silnice. Skutečně jen obyčejná cesta. A přece znamená mnohem více. Možná skutečným důvodem, proč jsou silnice něčím zvláštní,

Více

ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV

ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV F I R S T E D I T I O N ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV Alfa Romeo proslula jedinečnými vozy, které nabízí nejen úchvatný design, ale dokáží řidičům poskytnout naprosto výjimečné potěšení z jízdy. Vozy

Více

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E5 04B34 07E7 DÉTAIL1 13E1 12C35 12C36 PROJEĎTE SE! Model Citroën C8 zve Vás a celou Vaši rodinu na jedinečnou vyjížďku. Elegantní linie vozu a jeho dynamický styl jsou zvýrazněné

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na Objevte nový Renault Mégane na www.renault.cz Nový Renault MéGANE Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. V rámci politiky trvalého zdokonalování

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Modelová řada SEAT Altea

Modelová řada SEAT Altea Modelová řada SEAT Altea Modelová řada SEAT Altea 4 Altea 6 Altea XL 8 Altea Freetrack 10 Interiér design 12 Interiér kvalita a komfort 14 Interiér prostor 16 Speciální výbava 18 E-Ecomotive/motory 20

Více

Dacia Celebration. Limitovaná série

Dacia Celebration. Limitovaná série Dacia Celebration Limitovaná série Dacia slaví úspěch a uvádí limitovanou sérii Celebration U značky Dacia je vše možné: koupit si vůz 4X4, elegantní sedan, 5místné stylové vozidlo, jednoprostorový vůz

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

FUNKCE A MOŽNOSTI PRODEJNÍ TECHNIKY SPOLEČNOSTI SEAT. Funkce Body, které je nutno zdůraznit Pamatujte Vozy, které je mají ÚVODNÍ ŠKOLENÍ

FUNKCE A MOŽNOSTI PRODEJNÍ TECHNIKY SPOLEČNOSTI SEAT. Funkce Body, které je nutno zdůraznit Pamatujte Vozy, které je mají ÚVODNÍ ŠKOLENÍ FUNKCE A MOŽNOSTI Start/Stop Funkce Body, které je nutno zdůraznit Pamatujte Vozy, které je mají Zákazníci ocení, že vůz vypíná a startuje motor nezávisle a jednoduše, bez toho, aby řidič prováděl jakékoli

Více

CENÍK. Leon. Basis Reference Style FR TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Leon. Basis Reference Style FR TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Leon Reference Style FR TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Leon 5dv. Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 1.2 TSI 63/86 5,2 119

Více

Ceník SEAT Leon Sportourer ST.

Ceník SEAT Leon Sportourer ST. Ceník SEAT Leon Sportourer ST. Výkon Emise CO 2 Motory Základní cena Sleva kw/k (l / 100 km) (g/km) Reference 1.0 TSI 85/115 1.6 TDI 85/115 4,2 1.5 TGI 96/130 3 Výkon Emise CO 2 Motory Základní cena Sleva

Více

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Sport Ceník SEAT Mii. Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100 km) Emise CO2 (g/km) Mii dveřové 1.0 MPI 44/60 4,3 97 234 900 Kč 1.0 MPI /7 4,3 97

Více

Ceník. Reference Style ENJOYNEERING

Ceník. Reference Style ENJOYNEERING Ceník SEAT ALTEA Style ENJOYNEERING Ceník Altea Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Altea XL Altea Freetrack 1.2 TSI 77/105 5,7 132 388 900Kč 396 900 Kč - 1.6 TDI

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

PŘEHLED MODELŮ A NABÍDEK

PŘEHLED MODELŮ A NABÍDEK 04/2016 NESPOUTANÁ RADOST Z JÍZDY PŘEHLED MODELŮ A NABÍDEK HONDA PREMIUM QUALITY 83 plus 5 let Podle vašeho životního stylu. NOVÉ Vše přesně na svém místě. MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉM HONDA CONNECT S DOTYKOVÝM

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA

NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA DESIGN Nový, atraktivní designový jazyk značky ŠKODA přichází do segmentu velkých SUV Rozeznatelný na první pohled díky skvělé souhře elegantních linií, dynamických křivek

Více

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic SIMPLY CLEVER Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic Akční nabídka Trumf a Magic s cenovou výhodou až 90 000 Kč Fabia Magic 189 900 Kč 86 300 Kč Fabia Easy Magic Fabia Active Magic Fabia Ambition Magic Akční

Více

Ceník NOVÝ FORD FOCUS

Ceník NOVÝ FORD FOCUS Ceník NOVÝ FORD FOCUS Feel the difference Základní ceny motor výkon převodovka Trend Titanium Cena včetně DPH 5dv. sedan kombi 1.6 Duratec Ti-VCT 77 kw / 105 k 5st. manuální 424 990 Kč 449 990 Kč 458 990

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více