OTEVŘENÍ KOUPALIŠTĚ V JINDŘICHOVĚ HRADCI

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OTEVŘENÍ KOUPALIŠTĚ V JINDŘICHOVĚ HRADCI"

Transkript

1 OTEVŘENÍ KOUPALIŠTĚ V JINDŘICHOVĚ HRADCI Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Pátek 2. července 2004 nevypadal o mnoho jinak než kterýkoliv jiný den. Byl druhý den prázdnin dětí školou povinných, počasí se také nevymykalo normálu léta ani horko, ani zima. Jen u plaveckého bazénu v Jindřichově Hradci bylo od brzkého rána nezvykle rušno. Rušno tu bylo vlastně již půl roku probíhala zde výstavba nového letního koupaliště a tento pátek má proběhnout slavnostní otevření. Než se nám ale sejdou hosté ke slavnostnímu okamžiku přestřižení pásky, podívejme se trochu do historie: Na břehu jindřichodradeckého rybníka Vajgar byl v roce 1991 uveden do provozu krytý plavecký areál s 25ti m plaveckým bazénem a dětským výukovým bazénem. Ten zde slouží veřejnosti dosud a je provozován společností Relax Vajgar sro. Pro letní koupání je vybudovaná letní plovárna na druhém břehu Vajgaru. Její využití je ale odpovídající přírodním vodním plochám, kde nelze kvalitu vody ovlivňovat. Snaha postavit nové umělé koupaliště u krytého bazénu trvala několik let. Prvním významným krokem byla studie umístění koupaliště zpracovaná na přelomu let Ing. arch. Erbanem a Ing. arch. Zuskou. Předpokládala vybudování kaskádovitě řešeného bazénu o třech částech s celkovou plochou hladiny 1248 m 2 zasazeného do svahu mezi stávající krytý areál a rybník Vajgar a dětského bazénu rozděleného též do tří částí o celkové ploše vodní hladiny 177 m 2.

2 . Oba bazény navrhované v železobetonovém provedení s keramickým obkladem by byly vybaveny řadou vodních atrakcí od drobných nenáročných pro malé děti až po velké jako dva tobogány, divoký kanál, nafukovací ostrov, mořské vlny a pod. Denní kapacita areálu byla uvažována max návštěvníků. Cenový odhad vybudování koupaliště zněl na necelých 55 miliónů Kč. Přestože vhodnost vybudování nového umělého letního koupaliště byla nepochybná, snesla se na zpracovanou studii kritika, která napadala navržené řešení jako technicky nadsazené a v tomto rozsahu cenově podhodnocené. Poukazovalo se na extrémně vysokou hustotu jednotlivých atrakcí s minimální sezónní využitelností vzhledem k nejistým povětrnostním podmínkám středoevropského léta,

3 Nicméně i tak se tato studie stala podkladem pro zpracování projektové dokumentace, která předcházela výstavbě areálu. Plocha vodní hladiny se v dalších návrzích zmenšila, zmenšil se počet vodních atrakcí, materiál bazénových těles se změnil z betonu na celonerezovou konstrukci a zpřesněním čísel narostly investiční náklady o cca 70 %. Projekt ke stavebnímu povolení a realizační dokumentaci zpracovat tým projektantů vedený Ing. arch. Hruškou, který akci převzal po smrti arch. Erbana. Na podzim roku 2003 proběhlo výběrové řízení na dodavatele stavby a 2. července 2004 se chystalo slavnostní přestřižení pásky. Sv. Petr slavnostnímu okamžiku nepřál. Již při zahájení slavnostního aktu v 11 hodin dopoledne pro skupinu zvaných, kteří se na výstavbě nějakým způsobem podíleli(investor, provozovatel, projektanti i zástupci jednotlivých dodavatelských firem), i otevření pro veřejnost o hodinu později, se konalo pod otevřenými deštníky. Účastníky přivítal starosta města Ing. Karel Matoušek, zdravici přednesl i hejtman Jihočeského kraje p.rndr. Jan Zahradník a senátor p.milan Štěch. Přestřižení pásky panem starostou a pak už návštěvníkům nestálo nic v cestě. Nedbaje na vodu padající z nebe vzali útokem nové letní převlékárny, rychle do plavek a do bazénu ve vodě 22 C bylo v tu chvíli tepleji než na břehu. Vždyť je dnes všechno zadarmo! Zde u velkého bazénu probíhal trochu neorganizovaně připravený program módní přehlídka plavek. Krásné modelky ve slušivých plavkách se proplétaly mezi návštěvníky korzujícími po ochozu bazénu a s profesionálním úsměvem překonávaly nepřízeň prostředí. Hlavní slovo v programu pak převzalo rádio Blaník.

4 Přímý přenos přímo z koupaliště doplněn o hudební vložky a soutěže s věcnými cenami pro koupající byl příjemným zpestřením zvláště pro koupající mládež. V průzračné vodě lovili vhazovaná cédéčka. Zatěžkávají zkoušku zažily i oba tobogány, které jsou hlavními atrakcemi areálu letní tobogán délky 82 m s dojezdem do venkovního bazénu i jeho kratší kolega pro celoroční využití v délce 45 m s dojezdem do vlastního dojezdového bazénku v krytého areálu. Opusťme opět na chvíli koupající v novém bazénu i na tobogánech a pojďme se podívat, co nového v areálu vyrostlo : Do areálu jsou nyní řešeny dva vstupy původní přes krytý bazén a jeho zázemí, případně letní vstup přes turniket přímo na letní koupaliště. Návštěvníci přicházející letním vstupem mají k dispozici nové převlékárny, očistné sprchy a záchody. Přístup po svahu k bazénu je pak po zpevněném chodníku přes schodiště nebo rampou umožňující příjezd i pro vozíčkáře. Návštěvníci vstupující přes krytý bazén platí více, ale mohou využívat kryté i venkovní bazény, kdo projde přes letní pokladnu, tak sice ušetří na vstupném, ale na kryté bazény ho turnikety nepustí.

5 Pro čtenáře techniky jsme připravili i několik informací technického rázu: Vodní část letního areálu tvoří dva bazény v celonerezovém provedení - Rekreační bazén - je podlouhlého nepravidelného tvaru o ploše bazénu 750 m2 hloubkou 1,2 m o objemu vody cca 900 m3. Bazén je řešen ve dvou výškových úrovních mezi které jsou vloženy dva nerezové skluzy a t.zv. kývací bazén. V rekreačním bazénu jsou rozmístěny jednotlivé vzduchové a vodní atrakce od nejjednodušších, jakými jsou lezací síť, masážní trysky a dnové výrony, až po náročnější vodní hřib s kloboukem 2,5 m, vodní chrliče, akvadukt, masážní lehátka či divoký kanál. Do dojezdového zálivu rekreačního bazénu je zaústěn i dojezd letního tobogánu. Dětský bazén je dvoukruhového tvaru o ploše 120 m2 s průměrnou hloubkou 0,25 m o objemu 31,5 m3 s hladinou ve dvou výškových úrovních. V bazénu jsou instalovány dětské vodní atrakce zvířátko, vodní ježek a vodní chrlič.

6 Původní projektové řešení nepočítá s ohřevem vody v bazénu, v rámci výstavby je ale dílo rozšířeno o solární kolektory instalované nyní na střeše krytého bazénu a kogenerační jednotky, které při spalování plynu vyrábí současně elektřinu potřebnou pro provoz atrakcí a teplo k ohřevu vody. Návštěvníci tak mají připravenu vodu s příjemnou teplotou po celou letní sezónu nezávisle na počasí. Oba venkovní bazény koupaliště mají společnou úpravnu vody. Ta díky zvolené technologii předběhla dobu svého vzniku, a přestože byla ještě projektována podle starých hygienických předpisů, respektuje plně ustanovení bazénové vyhlášky, která byla vydána v dubnu tohoto roku. Voda v bazénech by tak měla být v každém okamžiku jako křišťálová studánka, ale teplejší, aby byla příjemná na koupání. Kromě úpravny vody pro venkovní bazény je v areálu ještě úpravna vody dětského krytého bazénu a krytého plaveckého bazénu i ty byly v rámci prováděných prací rekonstruovány tak, aby se do původní strojovny krytých bazénů vešly i filtry a chemické hospodářství venkovních bazénů. Pro čerpadla venkovních bazénů byla vybudována nová podzemní čerpací stanice v prostoru u venkovního velkého bazénu.

7 Data o úpravně vody a ostatní technologii jsou pro přehlednost zpracované do tabulky: PARAMETR BAZÉN REKREAČNÍ BAZÉN DĚTSKÝ CELKEM LETNÍ KOUPALIŠTĚ vodní plocha 750 m m 2 objem vody (vč.úpravny vody*) 900 m 3 32 m m 3 * výkon úpravny vody 550 m 3 /hod elektrický příkon úpravny vody 45 kw velikost filtrů - plocha 3 x 2350 mm, 13 m 2 doba výměny vody v bazénech 2 hod 1 hod atrakce na bazénech, vodní tobogán vodní stříkačka elektrický příkon atrakcí proudový kanál vodní stěna vodní zvon vodní ježek nerezový skluz 150 kw vodní a vzduchový výkon vodní hřib 962 m 3 /hod atrakcí vodní dělo vodní chrlič vzduchová lavice stěnové trysky houpací bazén nerezové skluzy šplhací síť vody 560 m 3 /hod vzduchu Kromě koupání v čisté, teplé a hygienicky zabezpečené vodě a řádění na vodních atrakcích je pro návštěvníky připraveno i hřiště na plážový volejbal. Aby přítomní netrpěli hladem a žízní, je v prostoru koupaliště vybudováno i občerstvení pro nedočkavce rychlé u dvou kiosků, pro ty kteří raději snědí něco pořádného, je vybudována i letní restaurace. Letní terasa u objektu kryté plovárny umožňuje krásný pohled nejen na celé koupaliště, ale přes rybník Vajgar je dobře vidět i zámecká věž centra města.

8 Vraťme se zpět do slavnostního dne. Počasí je stále plačtivé, připravené občerstvení již téměř zmizelo a s ním mizí i jednotliví hosté slavnostního otevření. Zůstává jen mládež, která plně využívá volnosti na obou tobogánech. Nepříznivé počasí sice nepřeje letnímu koupání, ale alespoň se uchytí travní koberce položené těsně před otevřením a nebudou hned zničeny. Sedíme u poslední skleničky v letní restauraci s ředitelem plaveckého areálu Relax Vajgar panem Aloisem Cihlou, sledujeme mládež, jak řádí na obou tobogánech a víme, že první etapu jsme zvládli dobře. Koupaliště zahájilo provoz letos zatím zkušební, při kterém se doladí jednotlivé technologické prvky i jejich počítačové ovládání a snímání provozních dat.

9 A co komu přát více? Aby Jindřichův Hradec nelitoval, že investoval 80 miliónů korun do letního koupaliště, a to aby zpětně přinášelo více než 22 tisícům obyvatel města, jeho okolí i návštěvníkům jenom radost a příjemné vyžití. Provozovateli koupaliště, společnosti Relax Vajgar, aby na koupaliště chodili jen slušní návštěvníci, kteří nebudou ničit vybavení. Aby technika poslouchala a voda v bazénech byla stále krásně čistá ke spokojenosti koupajících, provozovatele i hygienika. Všem účastníkům výstavby od projektantů až po jednotlivé dodavatele, aby mohli být hrdí na kus pořádně vykonané práce pro radost druhých. Pokud bude chtít navštívit nové letní koupaliště v Jindřichově Hradci, jistě uvítáte následující informace : Provoz je denně od hodin.

10 Cena vstupného : pouze letní koupaliště dospělí děti do 140 cm výšky celodenní vstupné 70 Kč 40 Kč půldenní vstupné 50 Kč 30 Kč vstupné na max. 2 hodiny 40 Kč 20 Kč kryté bazény i koupaliště dospělí děti do 140 cm výšky na max. 1 hod 45 Kč 20 Kč na max. 2 hod 55 Kč 25 Kč na max. 3 hod 65 Kč 30 Kč na celý den 100 Kč 60 Kč foto: Milan Šmíd

4 SEZÓNY OD OTEVŘENÍ LETNÍHO KOUPALIŠTĚ (AQUAPARKU) V JINDŘICHOVĚ HRADCI

4 SEZÓNY OD OTEVŘENÍ LETNÍHO KOUPALIŠTĚ (AQUAPARKU) V JINDŘICHOVĚ HRADCI 4 SEZÓNY OD OTEVŘENÍ LETNÍHO KOUPALIŠTĚ (AQUAPARKU) V JINDŘICHOVĚ HRADCI Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Na břehu jindřichodradeckého rybníka Vajgar v těsném sousedství stejnojmenného

Více

AQUAPARK MORAVSKÁ TŘEBOVÁ 4 SEZÓNY V NOVÉM HÁVU

AQUAPARK MORAVSKÁ TŘEBOVÁ 4 SEZÓNY V NOVÉM HÁVU AQUAPARK MORAVSKÁ TŘEBOVÁ 4 SEZÓNY V NOVÉM HÁVU Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Město Moravská Třebová se nachází na 49 45 severní šířky a 16 40 východní délky, sice v Pardubickém

Více

VODNÍ RÁJ V JIHLAVĚ. Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér

VODNÍ RÁJ V JIHLAVĚ. Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér VODNÍ RÁJ V JIHLAVĚ Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Sjedete-li na 112 km z dálnice D1 a vydáte se spojkou směrem od Havlíčkova Brodu k Jihlavě, první, co na okraji Jihlavy

Více

AQUAPARK VE ŠPINDLEROVĚ MLÝNĚ

AQUAPARK VE ŠPINDLEROVĚ MLÝNĚ AQUAPARK VE ŠPINDLEROVĚ MLÝNĚ Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Kdo by neznal naše lyžařské středisko Špindlerův Mlýn? Nachází se v Krkonoších a celé leží na území Krkonošského

Více

SUTERÉN VESTIBUL BAZÉNOVÁ HALA WELLNESS A SAUNY OBČERSTVENI A RESTAURACE PROVOZNÍ PROSTORY

SUTERÉN VESTIBUL BAZÉNOVÁ HALA WELLNESS A SAUNY OBČERSTVENI A RESTAURACE PROVOZNÍ PROSTORY 01 TYČ PRO PŘIPOUTANÍ KOČÁRKŮ 02 LAVICE 03 TECHNICKÝ VSTUP 04 PODAVAČI OKNO -BAR 05 TURNIKETY 06 ZOUVACl LAVICE 07 ÚPRAVNA-ZRCADLA 08 KABINKA 09 RODINNÁ KABINKA 10 HYGIENICKÝ FILTRU (BOČNlTRYSKY) 11 VYHŘÍVANÁ

Více

NOVÉ TRENDY VE VODNÍCH ATRAKCÍCH II. část

NOVÉ TRENDY VE VODNÍCH ATRAKCÍCH II. část NOVÉ TRENDY VE VODNÍCH ATRAKCÍCH II. část Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Nové trendy ve vodních atrakcích I. část Nafukovací atrakce U nás dosud málo využitou možností jsou

Více

VSTUPENKU ZDARMA AQUA CZECH 2012/2013 JIHOČESKÝ KRAJ. Ke každé zakoupené vstupence od nás dostanete druhou

VSTUPENKU ZDARMA AQUA CZECH 2012/2013 JIHOČESKÝ KRAJ. Ke každé zakoupené vstupence od nás dostanete druhou AQUA CZECH 2012/2013 JIHOČESKÝ KRAJ Ke každé zakoupené vstupence od nás dostanete druhou VSTUPENKU ZDARMA ve stejné, nebo nižší ceně na vstup do areálu hotelového aquaparku. NABÍZÍME NÁVŠTĚVNÍKŮM CELOROČNÍ

Více

LETNÍ PLOVÁRNA V KUTNÉ HOŘE

LETNÍ PLOVÁRNA V KUTNÉ HOŘE LETNÍ PLOVÁRNA V KUTNÉ HOŘE Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Ve Středočeském kraji, mezi městy Kolín a Čáslav, nachází se město Kutná Hora. Jeho historie sahá do 10. století,

Více

REKREAČNÍ OBLAST OLEŠNÁ. Fórum cestovního ruchu turistické oblasti BESKYDY-VALAŠSKO 2014

REKREAČNÍ OBLAST OLEŠNÁ. Fórum cestovního ruchu turistické oblasti BESKYDY-VALAŠSKO 2014 REKREAČNÍ OBLAST OLEŠNÁ Fórum cestovního ruchu turistické oblasti BESKYDY-VALAŠSKO 2014 Hukvaldy, 28. března 2014 OLEŠNÁ HISTORIE Vodní nádrž Olešná vybudována na řece Olešná 1960-1964 celkový objem nádrže

Více

AQUAPARK VYŠKOV. Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér

AQUAPARK VYŠKOV. Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér AQUAPARK VYŠKOV Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Aquapark ve Vyškově patří k jedněm z nejstarších moderních zařízení u nás. Byl vyprojektován v roce 1999 2000 Sportprojektou

Více

Charakter bazénu Nabídka Cena Provozní doba

Charakter bazénu Nabídka Cena Provozní doba Příloha č. 2 Popis a analýza konkurence projektu Přímá konkurence Za přímou konkurenci projektu chápeme sportoviště bazény, které jsou v provozu celoročně. Přímá konkurence je dále dělena na blízkou v

Více

Průvodní zpráva studie vč. propočtu

Průvodní zpráva studie vč. propočtu Havlíčkova 1/ 234 757 93 Valašské Meziříčí tel. 0651/622521, fax 0651/621109 Zakázkové číslo: 11052 Průvodní zpráva studie vč. propočtu Název stavby : REKONSTRUKCE LETNÍHO KOUPALIŠTĚ V ROŽNOVĚ POD RADHOŠTĚM

Více

CELKOVÁ REKONSTRUKCE A MODERNIZACE AQUAPARKU Příbram souborné řešení interiéru. legenda místností

CELKOVÁ REKONSTRUKCE A MODERNIZACE AQUAPARKU Příbram souborné řešení interiéru. legenda místností CELKOVÁ REKONSTRUKCE A MODERNIZACE AQUAPARKU Příbram souborné řešení interiéru legenda místností 1/2018 LEGENDA MÍSTNOSTÍ - 1.NP č.m. 1.01 ZÁDVEŘÍ VESTIBULU 18,54 KD-N, ČISTÍCÍ ZÓNA OŠ, SKLO akustický

Více

Brownfields - Venkovní koupaliště Semily

Brownfields - Venkovní koupaliště Semily Brownfields - Venkovní koupaliště Semily Ing. Michal Strnad Předmětem projektu je rekonstrukce venkovního koupaliště Semily. Stav stávajícího letního koupaliště neodpovídá technickým požadavkům a technologie

Více

BLANSKO MEZI KAPKAMI DEŠTĚ

BLANSKO MEZI KAPKAMI DEŠTĚ BLANSKO MEZI KAPKAMI DEŠTĚ Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér A jak jinak v tomto bláznivém létě, kde se nám sluníčko stále uličnicky schovává za mraky a jen občas vykoukne,

Více

Posuzované formy financování: AQUAPARK OLOMOUC. A. Financování bankovním úvěrem. B. Financování ze zdrojů EU

Posuzované formy financování: AQUAPARK OLOMOUC. A. Financování bankovním úvěrem. B. Financování ze zdrojů EU Posuzované formy financování: A. Financování bankovním úvěrem B. Financování ze zdrojů EU C. Financování ve spolupráci se soukromým sektorem Porovnání jednotlivých forem financování (graf) 1000 900 800

Více

Provozní analýza AQUAPARK MILOVICE. Optimalizace provozních nákladů Provozní analýza AQUAPARK MILOVICE II

Provozní analýza AQUAPARK MILOVICE. Optimalizace provozních nákladů Provozní analýza AQUAPARK MILOVICE II Provozní analýza AQUAPARK MILOVICE Vypracoval ŠUMAVAPLAN projekt, s.r.o. Ing. arch. Pavel Lejsek Ing. Michal Beneš Datum září 2018 1 s t r á n k a Obsah 1 Varianta 4 dráhy... 3 1.1 Základní charakteristika

Více

AQUAFÓRUM FRANTIŠKOVY LÁZNĚ

AQUAFÓRUM FRANTIŠKOVY LÁZNĚ AQUAFÓRUM FRANTIŠKOVY LÁZNĚ Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Františkovy Lázně je milé cca 5,5 tisícové lázeňské městečko tvoří jeden z bodů trojúhelníku Západočeských lázní

Více

KRYTÝ PLAVECKÝ BAZÉN PLZEŇ SLOVANY

KRYTÝ PLAVECKÝ BAZÉN PLZEŇ SLOVANY KRYTÝ PLAVECKÝ BAZÉN PLZEŇ SLOVANY Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Pro sportumilovné obyvatele Plzně je městský bazén na Slovanech již solidní zavedenou investicí, bez které

Více

KAM K VODĚ PŘEHLED KOUPALIŠŤ SEZÓNA 2018

KAM K VODĚ PŘEHLED KOUPALIŠŤ SEZÓNA 2018 KAM K VODĚ PŘEHLED KOUPALIŠŤ SEZÓNA 2018 Koupaliště Dubňany Ke koupališti 1491, 696 03 Dubňany Tel.: 777 702 238 www.koupalistedubnany.cz velký 50m bazén menší bazén pro neplavce 20m brouzdaliště tobogán,

Více

Region soudržnosti NUTS II Střední Morava. Model IPRM a IPRÚ

Region soudržnosti NUTS II Střední Morava. Model IPRM a IPRÚ Region soudržnosti NUTS II Střední Morava Model IPRM a IPRÚ IPRM-integrovaný plán rozvoje města Východiska na úrovni EU a ČR - Legislativa pro období 2007-2013 důraz na integrovaný přístup a tlak velkých

Více

Anketa Areál vodních sportů Vimperk. Dotazníkové šetření

Anketa Areál vodních sportů Vimperk. Dotazníkové šetření Dotazníkové šetření 10. 3. - 24. 3. 2017 Celkem respondentů - 305 Dotazníky odevzdané do sběrných boxů 188 Dotazníky vyplněné on-line 117 Vyhodnoceny byly všechny vyplněné dotazníky (odchylka v číslech:

Více

Zpráva o postupu prací č. 2013/04

Zpráva o postupu prací č. 2013/04 Zpráva o postupu prací č. 2013/04 Název stavby: Rekreační areál města Blatná Revitalizace zanedbaného areálu na občanskou vybavenost Objednatel: Město Blatná Třída T. G. Masaryka 322 388 01 Blatná Zhotovitel:

Více

Výstavba nové plavecké haly v Litvínově

Výstavba nové plavecké haly v Litvínově Výstavba nové plavecké haly v Litvínově Odbor investic a regionálního rozvoje Ing. Eva Rambousková 25.1.2018 Vývoj přípravy 28.6.2012: předložení variant orgánům města: zrušení plaveckého bazénu bez náhrad

Více

Ekonomická bilance provozu koupaliště "Mašková Zahrada" v Turnově

Ekonomická bilance provozu koupaliště Mašková Zahrada v Turnově Ekonomická bilance provozu koupaliště "Mašková Zahrada" v Turnově BAZÉNY a WELLNESS s.r.o., Nad Šutkou 41E, 182 00 PRAHA 8 projekce@bazeny-wellness.cz, tel.: 284 021 911, http:// www.bazeny-wellness.cz

Více

LETNÍ KOUPALIŠTĚ CHRUDIM, ANEB DO DESÁTÉ SEZÓNY V NEREZU

LETNÍ KOUPALIŠTĚ CHRUDIM, ANEB DO DESÁTÉ SEZÓNY V NEREZU LETNÍ KOUPALIŠTĚ CHRUDIM, ANEB DO DESÁTÉ SEZÓNY V NEREZU Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Tento způsob léta zdá se být poněkud nešťastný.. můžeme si povzdychnout s Rudolfem

Více

KRYTÝ BAZÉN V SOKOLOVĚ

KRYTÝ BAZÉN V SOKOLOVĚ KRYTÝ BAZÉN V SOKOLOVĚ Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Představovat město Sokolov na spojnici mezi Karlovými Vary a Chebem by asi bylo zbytečné nošení dříví do lesa. Snad

Více

Hvězdicová cesta jezírka 27.9.2011. Program hvězdicové cesty

Hvězdicová cesta jezírka 27.9.2011. Program hvězdicové cesty Úterý 27.9.2011 Hvězdicová cesta jezírka 27.9.2011 Program hvězdicové cesty 8:30hod Odjezd Praha Hlavní nádraží Praha, Wilsonova 8, Nové Město. U východu trasy C, u magistrály, ve směru na Holešovice.

Více

PRODLOUŽENÍ SEZÓNY NA VENKOVNÍCH KOUPALIŠTÍCH

PRODLOUŽENÍ SEZÓNY NA VENKOVNÍCH KOUPALIŠTÍCH PRODLOUŽENÍ SEZÓNY NA VENKOVNÍCH KOUPALIŠTÍCH Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Snem snad každého provozovatele venkovního koupaliště, který je ekonomicky závislý na úspěšnosti

Více

STARONOVÁ KOUPALIŠTĚ VÝCHODNÍCH ČECH

STARONOVÁ KOUPALIŠTĚ VÝCHODNÍCH ČECH STARONOVÁ KOUPALIŠTĚ VÝCHODNÍCH ČECH V létě roku 2000 byla do provozu uváděna po komplexní rekonstrukci a modernizaci hned tři koupaliště: v Chrudimi, v Pardubicích a v Ústí nad Orlicí. Bylo co slavit,

Více

SPORTOVNÍ BAZÉNY JEJICH KONSTRUKCE A VYBAVENÍ

SPORTOVNÍ BAZÉNY JEJICH KONSTRUKCE A VYBAVENÍ SPORTOVNÍ BAZÉNY JEJICH KONSTRUKCE A VYBAVENÍ Ing. Tomáš Appl, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Každý druh vodního sportu vyžaduje pro své regulérní provozování bazén konstruovaný podle zásad

Více

BAZÉNY PRO REKREACI. Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér

BAZÉNY PRO REKREACI. Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér BAZÉNY PRO REKREACI Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Několik slov z novodobé historie: Renesance komunálního lázeňství s vývojem plaveckého sportu se datuje do začátku 19.

Více

LETNÍ PREZENTACE SPORTOVIŠŤ SPORT KRALUPY. Kralupská sportovní, spol. s r.o.

LETNÍ PREZENTACE SPORTOVIŠŤ SPORT KRALUPY. Kralupská sportovní, spol. s r.o. PREZENTACE SPORTOVIŠŤ LETNÍ PROVOZOVNY: ZIMNÍ STADION, VÍCEÚČELOVÁ HALA, VENKOVNÍ HŘIŠTĚ Mostní 812 KRYTÝ BAZÉN, MĚSTSKÁ SPORTOVNÍ HALA V Luhu 1089 LETNÍ KOUPALIŠTĚ Ke koupališti 600 HŘIŠTĚ SLAVOJ MIKOVICE

Více

REVITALIZACE KOUPALIŠTĚ V ÚVALECH

REVITALIZACE KOUPALIŠTĚ V ÚVALECH ARCHITEKTONICKÁ STUDIE, sídlo : Libníkovice 3, 503 46 Třebechovice p. O., kancelář : Velké náměstí 147, Hradec Králové 500 03, IČ : 02827727, e - mail : office @ mecnerova.cz, telefon : + 420 775 289 984

Více

Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o.

Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o. Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o. Prezentace společnosti Výhled fungování střediska Polárka 2.4.2013 Ing. Petr Slunský Motto společnosti Cílem společnosti je spokojený zákazník, který se rád vrací. Motem

Více

Zpestřit výuku vyučováním v přírodě Vylepšení prestiže školy. 2 3 dlouhé lavice, k nim odpovídající stoly a zastřešení (zahradní altán)

Zpestřit výuku vyučováním v přírodě Vylepšení prestiže školy. 2 3 dlouhé lavice, k nim odpovídající stoly a zastřešení (zahradní altán) Název projektu UČÍME SE V PŘÍRODĚ Třída 2.A Místo nebo problém, Využití prostoru před školní budovou (směrem ke který chceme zlepšit školnímu hřišti) travnatá plocha, stromy jsou místem, kde mohou žáci

Více

ČESKY. Osvěžení ve vodě NEJLEPŠÍ RYBNÍKY A KOUPALIŠTĚ

ČESKY. Osvěžení ve vodě NEJLEPŠÍ RYBNÍKY A KOUPALIŠTĚ ČESKY 17 Osvěžení ve vodě NEJLEPŠÍ RYBNÍKY A KOUPALIŠTĚ 1 Panenské koupání V letních měsících se můžeme osvěžit v rozmanitém množství Komáří rybníky přírodních 2 se nachází a umělých na žluté koupališť.

Více

UDRŽITELNOST PROJEKTU Areál veřejných sportovišť Plovárenská, Havlíčkův Brod. Projekt z ROP Jihovýchod

UDRŽITELNOST PROJEKTU Areál veřejných sportovišť Plovárenská, Havlíčkův Brod. Projekt z ROP Jihovýchod UDRŽITELNOST PROJEKTU 1.7. 2012 30.6. 2013 Areál veřejných sportovišť Plovárenská, Havlíčkův Brod Projekt z ROP Jihovýchod Registrační číslo: CZ.1.11/3.2.00/01.00397 Udržitelnost projektu Od slavnostního

Více

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně.

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. K dispozice je pro Vás připraven zimní stadion, aquapark s ubytováním a sportovištěm, fotbalové hřiště, tělocvična nebo

Více

Zpráva o postupu prací č. 2012/07

Zpráva o postupu prací č. 2012/07 Zpráva o postupu prací č. 2012/07 Název stavby: Rekreační areál města Blatná Revitalizace zanedbaného areálu na občanskou vybavenost Objednatel: Město Blatná Třída T. G. Masaryka 322 388 01 Blatná Zhotovitel:

Více

ATRAKCE NA KOUPALIŠTÍCH. AUTOR: Farková Kristýna

ATRAKCE NA KOUPALIŠTÍCH. AUTOR: Farková Kristýna ATRAKCE NA KOUPALIŠTÍCH AUTOR: Farková Kristýna DATUM: 25. 4. 2011 OBSAH: 1. BEZPEČNOST BAZÉNŮ A KOUPALIŠŤ 1.1 Bezpečnost na atrakcích 1.2 Obecné zásady 1.3 Uzavřené prostory 1.4 Bazény s vlnami 2. TECHNICKÁ

Více

Zpráva o postupu prací č. 2013/03

Zpráva o postupu prací č. 2013/03 Zpráva o postupu prací č. 2013/03 Název stavby: Rekreační areál města Blatná Revitalizace zanedbaného areálu na občanskou vybavenost Objednatel: Město Blatná Třída T. G. Masaryka 322 388 01 Blatná Zhotovitel:

Více

Koupací oblasti ČR a problémy s jejich vymezováním

Koupací oblasti ČR a problémy s jejich vymezováním Koupací oblasti ČR a problémy s jejich vymezováním Petr Pumann, Filip Kothan konference Vodní nádrže 2015 6. - 7. 10. 2015, Brno Kolik lidí se u nás koupe? INRES-SORES (2014) - reprezentativní vzorek populace

Více

REKONSTRUKCE VENKOVNÍHO KOUPALIŠTĚ V KRNOVĚ Investor: Město KRNOV, Hlavní náměstí 1, Krnov

REKONSTRUKCE VENKOVNÍHO KOUPALIŠTĚ V KRNOVĚ Investor: Město KRNOV, Hlavní náměstí 1, Krnov OBSAH 1. A -...2 1.1. A.1. - IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...2 1.1.1. Údaje o stavbě...2 1.1.2. Údaje o žadateli...2 1.1.3. Údaje o zpracovateli dokumentace...2 1.2. A.2. - SEZNAM VSTUPNÍCH PODKLADŮ...2 1.3. A.3.

Více

Textová část 4 LETNÍ KINO HÁJEČEK

Textová část 4 LETNÍ KINO HÁJEČEK Textová část 4 LETNÍ KINO HÁJEČEK Základní princip navrhovaného řešení Původní rozloha parku byla postupně zmenšována stavebními zásahy. Ukusování plochy a následné vybudování objektu letního kina přímo

Více

Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu

Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu (Monínec 12. října 2018) Areál Monínec bude i letos jedním z prvních lyžařských středisek, které spustí zimní sezónu. Lyžaři si zde budou moci poprvé

Více

Integrovaný plán rozvoje města smělé vykročení do budoucna

Integrovaný plán rozvoje města smělé vykročení do budoucna Integrovaný plán rozvoje města smělé vykročení do budoucna Rok 2008 byl klíčovým pro další rozvoj Chomutova. Mimo jiné byl ve znamení zpracování, prezentace, úprav a schválení IPRM (Integrovaného plánu

Více

Studie rozvoje plaveckého areálu v Táboře

Studie rozvoje plaveckého areálu v Táboře Studie rozvoje plaveckého areálu v Táboře Průvodní zpráva Identifikační údaje: Název stavby: Místo stavby: Druh stavby: Účel stavby: Zadavatel: Druh dokumentace: Plavecký areál v Táboře studie rozvoje

Více

BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých. nabídka kulturních.

BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých. nabídka kulturních. BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY BOWLING, KUŽELKY A ŠIPKY Turistická informační centra na Hustopečsku Poskytování veškerých turistických informací o celém mikroregionu a okolí, nabídka kulturních akcí, prodej

Více

TERMÍNY REZERVUJTE V CK VESNA

TERMÍNY REZERVUJTE V CK VESNA Lidická 600 736 01 Havířov Šumbark Tel.: +420 596 885 301 Fax: +420 596 885 321 Mobil: +420 602 741 857 E-mail: ckvesna@volny.cz Web: www.ckvesna.cz JIŽNÍ SLOVENSKO,, VELKÝ MEDER,, TERMÁLNÍ LÁZNĚ APARTMÁNY

Více

Tereza Břeclav, příspěvková organizace Pod Zámkem 2881/5, Břeclav ===================================================================

Tereza Břeclav, příspěvková organizace Pod Zámkem 2881/5, Břeclav =================================================================== Město Břeclav Odbor sociálních věcí a školství nám. TGM 3 Břeclav vyřizuje : Kamila Rausová V Břeclavi dne 1.11.2018 Věc : Předložení platných ceníků Tereza Břeclav, příspěvková organizace Dovolujeme si

Více

Kampus sportu. 42 ASB #101 realizace OLOMOUC TEXT: TEREZA JANIŠOVÁ, FOTO: LUKÁŠ PELECH

Kampus sportu. 42 ASB #101 realizace OLOMOUC TEXT: TEREZA JANIŠOVÁ, FOTO: LUKÁŠ PELECH ATELIER-R Olomouckou Fakultu tělesné kultury a sportu doplnil nový kampus navržený architektem Martinem Pospíšilem a jeho kolegy. V komplexu je nyní kombinováno hned několik funkcí. Tou základní je výzkum

Více

Studie proveditelnosti Bazén Český Krumlov. Rekonstrukce či Výstavba nového sportovně - relaxačního zařízení

Studie proveditelnosti Bazén Český Krumlov. Rekonstrukce či Výstavba nového sportovně - relaxačního zařízení Studie proveditelnosti Bazén Český Krumlov Rekonstrukce či Výstavba nového sportovně - relaxačního zařízení Z Á V Ě R S T U D I E P R O V E D I T E L S N O S T I Cílem Studie proveditelnosti bylo posoudit

Více

POHODA press centrum či polní nemocnice. 16 další vybavení.

POHODA press centrum či polní nemocnice. 16 další vybavení. HOCHTIEF CZ 20 Pro stavbu klimatizovaných kancelářských prostor se sociálním zázemím byly v Praze-Dejvicích využity moduly společnosti ALGECO. Dispozičně je modulární stavba tvořena velkoprostorovou jídelnou

Více

SPORTAREÁL - BAZÉN SO OBJEKT E1 BARVÍŘSKÁ Česká Lípa

SPORTAREÁL - BAZÉN SO OBJEKT E1 BARVÍŘSKÁ Česká Lípa SPORTAREÁL - BAZÉN SO - 01 - OBJEKT E1 BARVÍŘSKÁ 2690 470 01 Česká Lípa SPORTAREÁL - BAZÉN - SO - 01 - OBJEKT E1 1.NP Název místnosti A m2/ m2 obklad B m2/ m2 obklad C m2/ m2 obklad D m2/ m2 obklad E m2

Více

Tipy na výlety Mittersill, Fusch

Tipy na výlety Mittersill, Fusch Tipy na výlety Mittersill, Fusch Přírodní koupaliště v Hollersbachu www.hollersbach.at otevírací doba: dle počasí vstupné: 3,70 atrakce: přírodní koupaliště, dětské hřiště s pirátskou lodí, plážový volejbal,

Více

Michal Pospíšil Interbrigadistů 2, 750 02 Přerov IČO : 65912535 DIČ : CZ 7404195678 DOKUMENTACE OBJEKTU PROJEKT PRO REALIZACI STAVBY

Michal Pospíšil Interbrigadistů 2, 750 02 Přerov IČO : 65912535 DIČ : CZ 7404195678 DOKUMENTACE OBJEKTU PROJEKT PRO REALIZACI STAVBY Michal Pospíšil Interbrigadistů 2, 750 02 Přerov IČO : 65912535 DIČ : CZ 7404195678 DOKUMENTACE OBJEKTU PROJEKT PRO REALIZACI STAVBY Akce : Investor : Městský úřad Klimkovice Lidická 1 742 83 Klimkovice

Více

Aquapark Prostějov. Textová část

Aquapark Prostějov. Textová část Aquapark Prostějov varianta s plaveckým bazénem o délce 50 m Textová část Autoři studie: Ing. arch. Eva Hubičková, Ph.D. a Ing. arch. Pavel Lejsek Vypracovala: Ing. arch. Eva Hubičková, Ph.D. duben 2018

Více

Živnostenský úřad Gorkého 458, Pardubice klimatizace Technická zpráva

Živnostenský úřad Gorkého 458, Pardubice klimatizace Technická zpráva Živnostenský úřad Gorkého 458, Pardubice klimatizace Technická zpráva Jednostupňový projekt Zhotovitel: Ing. Jaromír Stodola Průmyslová 526 530 03 Pardubice tel./fax: 466 750 301 datum: 10/2013 1 (celkem

Více

POTLAČENÍ MASOVÉHO ROZVOJE ŘAS A SINIC NA PŘÍRODNÍCH VODNÍCH PLOCHÁCH METODOU INAKTIVACE FOSFORU HLINITÝMI SOLEMI PŘÍKLADY ÚSPĚŠNÝCH APLIKACÍ

POTLAČENÍ MASOVÉHO ROZVOJE ŘAS A SINIC NA PŘÍRODNÍCH VODNÍCH PLOCHÁCH METODOU INAKTIVACE FOSFORU HLINITÝMI SOLEMI PŘÍKLADY ÚSPĚŠNÝCH APLIKACÍ POTLAČENÍ MASOVÉHO ROZVOJE ŘAS A SINIC NA PŘÍRODNÍCH VODNÍCH PLOCHÁCH METODOU INAKTIVACE FOSFORU HLINITÝMI SOLEMI PŘÍKLADY ÚSPĚŠNÝCH APLIKACÍ 2005-2009 Máchovo jezero: - rozloha 284 hektarů, průměrná hloubka

Více

koncepční studie Objednatel: Město Krnov Hlavní náměstí 1 794 01 Krnov Projekt: Datum: září 2013 Číslo zakázky: 02/13 Stupeň:

koncepční studie Objednatel: Město Krnov Hlavní náměstí 1 794 01 Krnov Projekt: Datum: září 2013 Číslo zakázky: 02/13 Stupeň: 01 situace širších vztahů v území 02 architektonická situace 03 zákres do ortofotomapy 04 situace technické infrastruktury a komunikací 05 zákres do katastrální mapy 06 zákres do územního plánu 07 půdorys

Více

VZOROVÉ PROVOZNÍ ŘÁDY KOUPALIŠŤ VE VOLNÉ PŘÍRODĚ, UMĚLÝCH KOUPALIŠŤ A SAUN

VZOROVÉ PROVOZNÍ ŘÁDY KOUPALIŠŤ VE VOLNÉ PŘÍRODĚ, UMĚLÝCH KOUPALIŠŤ A SAUN VZOROVÉ PROVOZNÍ ŘÁDY KOUPALIŠŤ VE VOLNÉ PŘÍRODĚ, UMĚLÝCH KOUPALIŠŤ A SAUN Koupaliště ve volné přírodě podle 6 (3c) zákona č.258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví (dále zákon.) Název koupaliště a umístění,

Více

Název materiálu: Maškova zahrada

Název materiálu: Maškova zahrada 4. Podklady na zasedání ZM dne: 1.9.2011 Název materiálu: Maškova zahrada Předkládá: ing. Jaromír Pekař, místostarosta Vypracoval: Stanislava Syrotiuková Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková,

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A 2 0 0 1 O L T E R M & T D O L O M O U C

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A 2 0 0 1 O L T E R M & T D O L O M O U C V Ý R O Č N Í Z P R Á V A 2 0 0 1 OLTERM & TD OLOMOUC Obsah 5 Úvodní slovo předsedy představenstva 6 Obchod 8Plavecký stadion Olomouc Finanční část (v příloze) Zpráva o vztazích mezi propojenými osobami

Více

Seminární práce ZÁCHRANNÉ POMŮCKY A JEJICH POUŽITÍ. Autor: Květoslava Nechvátalová. Datum narození: 15.3.1956

Seminární práce ZÁCHRANNÉ POMŮCKY A JEJICH POUŽITÍ. Autor: Květoslava Nechvátalová. Datum narození: 15.3.1956 Seminární práce ZÁCHRANNÉ POMŮCKY A JEJICH POUŽITÍ Autor: Květoslava Nechvátalová Datum narození: 15.3.1956 12.8.2011 OBSAH: 1 OTN TNV 94 0920 1.1 Povinnosti vyplývající z OTN 1.2 Materiálové zabezpečení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 12.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Nový plavecký bazén v Písku - lokalizace a hmotová studie. NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 4. 2013. Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 4. 2013. Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 4. 2013 Bod programu: 24 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy

Více

Městský úřad Rožnov pod Radhoštěm Odbor výstavby a územního plánování

Městský úřad Rožnov pod Radhoštěm Odbor výstavby a územního plánování Městský úřad Rožnov pod Radhoštěm Odbor výstavby a územního plánování Letenská 1918, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Spisová značka: MěÚ/Vyst/03035/2019/Ru/ Rožnov pod Radhoštěm, dne 29.4.2019 Č.j. dokumentu:

Více

Zpracovala Agora Central Europe, o.p.s. Petra Rezka 12, Praha 4 Tel.: (+420) web:

Zpracovala Agora Central Europe, o.p.s. Petra Rezka 12, Praha 4 Tel.: (+420) web: Zpracovala Agora Central Europe, o.p.s. Petra Rezka 12, 140 00 Praha 4 Tel.: (+420) 261 222 914 web: www.agora-ce.cz Obsah: 1. Charakteristika respondentů zapojených do ankety 2. Charakteristika a spokojenost

Více

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK investičního záměru V 36 1.0 Stránka 1 z 7 Jedná se o popis investičního záměru, který slouží jako podklad pro zajištění hospodárnosti. Název

Více

Š K O L E N Í P L A V Č Í K Ů

Š K O L E N Í P L A V Č Í K Ů Š K O L E N Í P L A V Č Í K Ů Seminární práce Hygienické zásady bazénů a koupališť Autor: Romana Andrysíková Datum: 20. 4. 2011 OBSAH: 1. Úvod 3 2. Legislativa vztahující se ke koupalištím..4 2.1. 2.1.

Více

Název materiálu: Maškova zahrada

Název materiálu: Maškova zahrada 3. Podklady na zasedání ZM dne: 28.4.2011 Název materiálu: Maškova zahrada Předkládá: Ing. Jaromír Pekař, místostarosta města Vypracoval: Stanislava Syrotiuková Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková,

Více

Tipy na výlety Zell am See, Kaprun a okolí

Tipy na výlety Zell am See, Kaprun a okolí Tipy na výlety Zell am See, Kaprun a okolí Přírodní koupaliště v Hollersbachu www.hollersbach.at otevírací doba: dle počasí vstupné: 3,70 atrakce: přírodní koupaliště, dětské hřiště s pirátskou lodí, plážový

Více

P.01 STAVEBNÍ PROGRAM UPŘESŇUJÍCÍ PODMÍNKY ZADÁNÍ

P.01 STAVEBNÍ PROGRAM UPŘESŇUJÍCÍ PODMÍNKY ZADÁNÍ P.01 STAVEBNÍ PROGRAM UPŘESŇUJÍCÍ PODMÍNKY ZADÁNÍ Bazén pro Písek chceme koncipovat primárně jako plavecký a výukový bazén s doplňkovými relaxačně rehabilitačními a zábavními instalacemi, jako je menší

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 17.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek stanovení dalšího postupu NÁVRH USNESENÍ 1/ Zastupitelstvo

Více

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2017 BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA BÁJEČNÝ - POBYT PRO SENIORY

Více

UDRŽITELNOST PROJEKTU Areál veřejných sportovišť Plovárenská, Havlíčkův Brod. Projekt z ROP Jihovýchod

UDRŽITELNOST PROJEKTU Areál veřejných sportovišť Plovárenská, Havlíčkův Brod. Projekt z ROP Jihovýchod UDRŽITELNOST PROJEKTU 1.7. 2013 22.6. 2014 Areál veřejných sportovišť Plovárenská, Havlíčkův Brod Projekt z ROP Jihovýchod Registrační číslo: CZ.1.11/3.2.00/01.00397 Udržitelnost projektu Od slavnostního

Více

Mittersill,Fusch-Salcbursko

Mittersill,Fusch-Salcbursko Přírodní koupaliště v Hollersbachu Krytý bazén centrum Optimum Kaprun otevírací doba: dle počasí vstupné: 3,70 atrakce: přírodní koupaliště, dětské hřiště s pirátskou lodí, plážový volejbal, skateboard

Více

JAK SE PŘIPRAVIT NA VÝSTAVBU WELLNESS

JAK SE PŘIPRAVIT NA VÝSTAVBU WELLNESS JAK SE PŘIPRAVIT NA VÝSTAVBU WELLNESS Ing. Martina Bauerová, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Přípravné práce pro výstavbu - projektová dokumentace, výběr zhotovitele, správní řízení ve výstavbě

Více

ZÁZEMÍ TENISOVÉHO KLUBU TŘEBOŇ

ZÁZEMÍ TENISOVÉHO KLUBU TŘEBOŇ Novostavba na pozemku p. č.1026/6, 1026/5, 1026/2 v katastrálním území Třeboň ZÁZEMÍ TENISOVÉHO KLUBU TŘEBOŇ A. Průvodní zpráva B. Orientační odhad nákladů C. Grafická část OBJEMOVÁ STUDIE STAVBY GENERÁLNÍ

Více

Zell am See,Kaprun-Salcbursko

Zell am See,Kaprun-Salcbursko Přírodní koupaliště v Hollersbachu Krytý bazén centrum Optimum Kaprun otevírací doba: dle počasí vstupné: 3,70 vstupné se Salcburskou kartou: zdarma atrakce: přírodní koupaliště, dětské hřiště s pirátskou

Více

VÝVOJ ČESKÉ LEGISLATIVY PRO BAZÉNY, KOUPALIŠTĚ A SAUNY

VÝVOJ ČESKÉ LEGISLATIVY PRO BAZÉNY, KOUPALIŠTĚ A SAUNY VÝVOJ ČESKÉ LEGISLATIVY PRO BAZÉNY, KOUPALIŠTĚ A SAUNY Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Česká legislativa pro navrhování a zvláště pak provoz bazénů a koupališť koresponduje

Více

Provozní řád krytého bazénu

Provozní řád krytého bazénu Provozní řád krytého bazénu Majitel: Moravskoslezský kraj Provozovatel: Střední škola prof. Zdeňka Matějčka, Ostrava-Poruba, 17.listopadu 1123, příspěvková organizace, IČ: 136 44 319 Provozovna : Krytý

Více

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 7 - denní zájezd Bungalovy v areálu Energy I. Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - volný vstup

Více

TERMÁLNÍ LÁZNĚ YVERDON, PĚT SMYSLŮ V ARCHITEKTUŘE

TERMÁLNÍ LÁZNĚ YVERDON, PĚT SMYSLŮ V ARCHITEKTUŘE VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA ARCHITEKTURY ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ FACULTY OF ARCHITECTURE DEPARTMENT OF DESIGN TERMÁLNÍ LÁZNĚ YVERDON, PĚT SMYSLŮ V ARCHITEKTUŘE THERMAL

Více

Multifunkční sportovní areál Újezd u Kunštátu

Multifunkční sportovní areál Újezd u Kunštátu Multifunkční sportovní areál Újezd u Kunštátu Doplněk studie pro zadání projektové dokumentace Osadní výbor Újezd 2015 Multifunkční sportovní areál Újezd u Kunštátu doplněk studie pro zadání projektové

Více

2017/2018 JSME VÍC NEŽ DODAVATEL TEPLA! MÁME ZA SEBOU DALŠÍ ROK DOBRÉ PRÁCE

2017/2018 JSME VÍC NEŽ DODAVATEL TEPLA! MÁME ZA SEBOU DALŠÍ ROK DOBRÉ PRÁCE 2017/2018 JSME VÍC NEŽ DODAVATEL TEPLA! MÁME ZA SEBOU DALŠÍ ROK DOBRÉ PRÁCE TOPNÁ SEZONA 2017/2018 211 TOPNÁ SEZONA TRVALA 211 DNÍ, OD 15. 9. 2017 DO 13. 4. 2018. VĚDĚLI JSTE, ŽE?... oproti pětiletému

Více

EU peníze středním školám digitální učební materiál

EU peníze středním školám digitální učební materiál EU peníze středním školám digitální učební materiál Číslo projektu: Číslo a název šablony klíčové aktivity: Tematická oblast, název DUMu: Autor: CZ.1.07/1.5.00/34.0515 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky

Více

Anotace území, Urbanisticko architektonické odůvodnění

Anotace území, Urbanisticko architektonické odůvodnění Anotace Návrh se věnuje zátopové oblasti, proto ho z větší části tvoří stavby dočasného charakteru seskládané z nákladních kontejnerů. Odkazujeme tím k Labi jako důležité dopravní cestě. Návrh se zabývá

Více

ČESKÁ HOKEJOVÁ ŠKOLA V ČESKÉ LÍPĚ

ČESKÁ HOKEJOVÁ ŠKOLA V ČESKÉ LÍPĚ ČESKÁ HOKEJOVÁ ŠKOLA V ČESKÉ LÍPĚ Česká hokejová škola využívá pro své potřeby zázemí sportovního střediska SPORTAREÁL Toto zázemí zahrnuje: Zimní stadion Plavecký bazén a saunu Tělocvičnu Strečinkový

Více

Alternativní energie KGJ Green Machines a.s. Kogenerace pro všechny. Buďte nezávislý a už žádné účty.

Alternativní energie KGJ Green Machines a.s. Kogenerace pro všechny. Buďte nezávislý a už žádné účty. Alternativní energie KGJ Green Machines a.s. Kogenerace pro všechny. Buďte nezávislý a už žádné účty.. Green Mikro- kogenerační jednotky na Zemní plyn Bioplyn a LPG a Spirálové větrné turbíny Green s alternativními

Více

OSM 10. Název materiálu: Sportovní a rekreační areál Maškova zahrada Turnov - aktuální informace

OSM 10. Název materiálu: Sportovní a rekreační areál Maškova zahrada Turnov - aktuální informace Podklady na zasedání ZM dne: 24.09.2015 OSM 10. Název materiálu: Sportovní a rekreační areál Maškova zahrada Turnov - aktuální informace Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Ludmila Těhníková Jiří Vocásek

Více

Zpráva o postupu prací č. 2012/12

Zpráva o postupu prací č. 2012/12 Zpráva o postupu prací č. 2012/12 Název stavby: Rekreační areál města Blatná Revitalizace zanedbaného areálu na občanskou vybavenost Objednatel: Město Blatná Třída T. G. Masaryka 322 388 01 Blatná Zhotovitel:

Více

1/58 Solární soustavy

1/58 Solární soustavy 1/58 Solární soustavy hydraulická zapojení zásobníky tepla tepelné výměníky 2/58 Přehled solárních soustav příprava teplé vody kombinované soustavy ohřev bazénové vody hydraulická zapojení typické zisky

Více

Území podél toku řek Ohře a Rolavy nebylo možné před územním vyjasněním a před realizací páteřních dopravních staveb nadmístního významu využívat pro

Území podél toku řek Ohře a Rolavy nebylo možné před územním vyjasněním a před realizací páteřních dopravních staveb nadmístního významu využívat pro Karlovy Vary 12.11.2009 Území podél toku řek Ohře a Rolavy nebylo možné před územním vyjasněním a před realizací páteřních dopravních staveb nadmístního významu využívat pro další odpovídající investice

Více

ICM Bruntál, Dr. E. Beneše 47, 79201 Bruntál. Zpravodaj Informačního centra pro mládež Bruntál při NZDM OPEN HOUSE Bruntál Bruntálsko 17.

ICM Bruntál, Dr. E. Beneše 47, 79201 Bruntál. Zpravodaj Informačního centra pro mládež Bruntál při NZDM OPEN HOUSE Bruntál Bruntálsko 17. Občan a stát: Pavilon v parku dostane nové zázemí Volný čas: ZMĚNA V DIVADLE: Drahé tety a já - detektivní komedie místo hry Play Strindberg. Prostor u hudebního pavilonu v bruntálském městském parku získá

Více

Centrum zdraví Bohuňovice

Centrum zdraví Bohuňovice Centrum zdraví Bohuňovice Využití zdevastovaného objektu v centru obce pro jiný účel 1997 2003.. 2010 Historie objektu do r. 1989 objekt JZD Dolany se sídlem v Bohuňovicích po rozdělení obou družstev pronájem

Více

Úvalské koupaliště - jaká bude jeho budoucnost?

Úvalské koupaliště - jaká bude jeho budoucnost? Úvalské koupaliště - jaká bude jeho budoucnost? V říjnu roku 2016 proběhlo v Úvalech referendum, ve kterém obyvatelky/ obyvatelé Úval odpovídali na otázku "Jste pro, aby bylo obnoveno úvalské koupaliště,

Více

SPLŇTE SI SVŮJ SEN O VLASTNÍM BAZÉNU

SPLŇTE SI SVŮJ SEN O VLASTNÍM BAZÉNU SPLŇTE SI SVŮJ SEN O VLASTNÍM BAZÉNU MEDVĚDÍ JEZERO Délka: 11,25 m Šířka: 4,00 m Hloubka: 1,45 m Objem vody: 50 m 3 11,25 m 4,00 m ÚŽASNĚ VELKÉ BAZÉN MEDVĚDÍ JEZERO je jedním z největších vyráběných kompozitních

Více

Projektový záměr AREÁL VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT ZA MLÝNEM, Černá Hora

Projektový záměr AREÁL VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT ZA MLÝNEM, Černá Hora Projektový záměr AREÁL VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT ZA MLÝNEM, Černá Hora Definice projektového záměru a jeho cíle: Vytvoření Areálu volnočasových aktivit Za mlýnem (dále jen Areál ) je navrhováno pro obecní

Více