Z Á P I S. z 11. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června 2011

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S. z 11. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června 2011"

Transkript

1 1 Z Á P I S z 11. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června 2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk, ing. Macháček Libor, ing. Čermáková Jiřina, Kravčík Libor, Urbiš Radek, ing. František Haladej. (ing. Čermáková a ing. Macháček se dostavili později, k projednávání bodu 2/). Zasedání je usnášení schopné, zápis provede T. Filínová, ověřen bude ing. Jiřinou Čermákovou a Liborem Kravčíkem. Zahájení zasedání v hodin v zasedací místnosti OÚ. Starostka obce dala hlasovat o návrhu programu 10. zasedání ZO. Jednání bylo ukončeno ve hod. Zastupitelstvo obce schvaluje následující program jednání: 1.Kontrola usnesení posledního zasedání ZO 2.Stav portfolia Pioneer pro obec Staříč 3.Ţádost o zřízení sídla nadačního fondu 4.Ţádost o zřízení věcného břemene ČEZ Distribuce, a.s. 5.Oznámení přerušení provozu mateřské školy v červenci a srpnu Dohody o vypořádání důlních škod 7. Ţádost o sponzorský dar Aerobik ZŠ Staříč 8. Smlouva o dílo UDI MORAVA, s.r.o. 9. Ţádost o finanční příspěvek Jezdecký klub Sviadnov 10.Ţádost FK Staříč o povolení pronájmu bufetu třetí osobě 11.Ţádost o finanční příspěvek Fond opuštěných dětí 12.Návrh rozpočtu na program Dne obce 13.Ţádost o vyjádření ke stavbě Dopravní napojení Staříč l. etapa fa Lineplán, s.r.o 14.Nabídka regenerace travnatých ploch fotbalového hřiště Staříč 15.Vyjádření firmy Efesto Invest, s.r.o. k návrhu smlouvy o budoucí plánovací smlouvě k rekonstrukci a rozšíření místní komunikace k podnikatelské zóně 16.Ţádost o úpravu místní komunikace 17.Poskytnutí příspěvku novorozencům vítání občánků Dodatek č. 3 ke smlouvě o poskytnutí dotace MSK retenční nádrţ 19.Rozhodnutí Krajské veterinární správy o určení vet. podmínek pro konání svodu Výstava drobného zvířectva Staříč 20. Ţádost o dotaci na sociální sluţby občanům obce- Charita F-M 21. Projednání závěrečného účtu obce za rok 2010 a výsledku hospodaření obce za rok Zpráva o výsledku přezkumu hospodaření obce a rok Výsledky výběrového řízení na ředitele/ředitelku Základní školy Staříč 23.Oznámení o zahájení správního řízení Obvodní báňský úřad 24.Zápis a usnesení kontrolního výboru 25.Ţádost o finanční výpomoc na zakoupení invalidního vozíku 26.Ţádost o stanovisko k dokumentaci stavby Biocel Paskov 27.Dopis zastupitelům obce manţelé Slaninovi 28.Zařazení cest do pasportu místních komunikací 29.Schválení lesního hospodářského plánu na období Ţádost o kosení travního porostu k místní vodotečí ve směru od Okalů-mlýn 31.Zápisy z valných hromad Skladeko, s.r.o. Staříč 32.Upřesnění ţádosti o převedení místní komunikace (ostatní plocha)

2 2 33. Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene č. IP /1 (Staříč-Patriková, přípojka NNk) 34. Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene č. IP /2 (Staříč-Kissová, přípojka NN) 35. Zápis a usnesení finančního výboru Usnesení č. 229/11 ZO schvaluje poměrem hlasů program jednání ZO ze dne Kontrolu usnesení posledního zasedání ZO provedla starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Byly splněny úkoly uloţené usneseními 182/9, 202/10, 204/10, 207/10, 212/10, 213/10, 216/10, 217/10, 218/10, 220/10, 221/10, 222/10, 224/10, 225/10, 226/10. Nadále trvají úkoly z usnesení: 203/10, 210/10, 214/10, 227/10. Usnesení č. 230/11 K usnesení 210/10 ZO ukládá místostarostovi Z. Prokopovi oslovit 3 firmy k předloţení cenové nabídky, včetně následného servisu na sporáky, digestoře a dřezy do bytových jednotek v KD. Usnesení č. 231/11 K bodu 77/3/ ZO ukládá Mgr. Kubalovi zajistit předloţení návrhu smlouvy o převodu pozemku pro výstavbu Domu pro seniory Římskokatolické farnosti Staříč na Obec Staříč. Usnesení č. 232/11 K usn. č. 127/7/ ZO ukládá Mgr. Kubalovi urgovat přepracování nájemní smlouvy u Okresní správy pošt Frýdek-Místek. 2.Členové ZO byli seznámeni se stavem portfolia Pionner ke dni Usnesení č. 233/11 ZO bere na vědomí stav portfolia Pionner ke dni Ţádost o povolení zřízení sídla Nadačního fondu Karolinka ve svém bytě, který má pronajat obcí, podala občanka obce paní Zuzana Bajorová. Usnesení č. 234/11 ZO zamítá poměrem hlasů zřízení sídla Nadačního fondu Karolínka v bytě paní Zuzany Bajorové. 4. Firma Profi Projekt, s.r.o. Paskov podala obci ţádost o zřízení věcného břemene Smlouvu o zřízení věcného břemene č. IV /02 Staříč 1594 Malý, Nová DTS,NNV,NNK.

3 3 Usnesení č. 235/11 ZO schvaluje Smlouvu o zřízení věcného břemene č. IV /02 Staříč 1594 Malý, nová DTS,NNV,NNK a zmocňuje starostku obce k podpisu smlouvy. Hlasováno poměrem hlasů Základní škola a Mateřská škola ve Staříči oznamuje přerušení provozu mateřské školy v červenci a srpnu 2011 ( ) Usnesení č. 236/11 ZO bere na vědomí informaci ZŠ a MŠ Staříč o uzavření MŠ od OKD, a.s. Ostrava předloţila obci 3 dohody o vypořádání důlních škod /KD Staříč, KD Staříč-tělocvična, dešťová kanalizace na pozemcích č. 8/4,8/5 viz příloha/ Usnesení č. 237/11 ZO bere na vědomí předloţené dohody o vypořádání důlních škod na budově KD, KD Staříč tělocvična a dešťové kanalizace v okolí KD. 7. MUDr.Kateřina Gallová ţádá obec o poskytnutí sponzorského daru na aerobikové dresy pro členy Aerobik ZŠ Staříč v celkové částce ,- Kč. Usnesení č. 238/11 ZO schvaluje poskytnutí finančního příspěvku ve výši ,- Kč na aerobikové dresy pro členy Aerobik ZŠ Staříč. ZO ukládá OÚ vyzvat MUDr. Gallovou k dohodnutí termínu podpisu darovací smlouvy. 8. Smlouvu o dílo na poradenskou činnost na akci Poradenská činnost při řešení dopravní obsluţnosti obce Staříč předloţila firma UDI Morava, s.r.o. Ostrava. Jedná se o studii dopravní obsluţnosti obce Staříč veřejnou dopravou. Usnesení č. 239/11 ZO schvaluje Smlouvu o dílo Poradenskou činnost při řešení dopravní obsluţnosti obce Staříč, předloţenou firmou UDI MORAVA, s.r.o. Ostrava a zmocňuje starostku obce k jejímu podpisu. 9. Jezdecký klub Sviadnov ţádá obec o finanční příspěvek ve výši ,- Kč v rámci pořádání 40. ročníku Bezručova poháru ve dnech

4 4 Usnesení č. 240/11 ZO schvaluje poskytnutí finančního příspěvku ve výši ,- Kč na 40. ročník Bezručova poháru Jezdeckému klubu Sviadnov. ZO ukládá OÚ vyzvat Jezdecký klub Sviadnov k dohodnutí termínu podpisu darovací smlouvy. 10. Obec obdrţela ţádost FK Staříč o pronájem bufetu na fotbalovém hřišti třetí osobě Janu Widurovi, Staříč 245, v období květen říjen Usnesení č. 241/11 ZO ukládá starostce obce Z. Šebestové uloţit FK Staříč zapojení odpočtového elektroměru, platbu vody paušálem. Dále FK Staříč předloţí dohodu o pronájmu bufetu panu Widurovi, ve které budou stanoveny podmínky pronájmu, závazek, ţe FK Staříč bude opisovat spotřebu vody a elektrické energie, spotřebované provozováním bufetu a ţe bude dbát na pravidelné vyúčtování těchto nákladů. Za stejných podmínek upravit pronájem bufetu vyuţívaného panem Koškou. Bod trvá. Hlasováno poměrem hlasů Fond pro opuštěné a handicapované děti a mládeţ Mořkov ţádá obec o poskytnutí finančního příspěvku na svou činnost. Usnesení č. 242/11 ZO schvaluje poskytnutí finančního příspěvku ve výši 1.000,- Kč Fondu pro opuštěné a hadicapované děti Mořkov. ZO ukládá OÚ dohodnout s Fondem pro opuštěné a handicapované děti termín podpisu darovací smlouvy. Hlasováno poměrem Dne proběhne v naší obci kulturní akce Den obce Staříč ZO byl předloţen ke schválení program v ceně cca ,- Kč. Usnesení č. 243/11 ZO schvaluje program Dne obce Staříč na den v celkové částce cca ,- Kč. 13.Společnost Lineplan, s.r.o. Ostrava-Mariánské Hory ţádá obec o vyjádření ke stavbě Dopravní napojení Staříč I. Etapa ve vztahu k návrhu stavby a kanalizace ve veřejném zájmu.

5 5 Usnesení č. 244/11 ZO bere na vědomí ţádost firmy Lineplan, s.r.o. Ostrava o vyjádření ke stavbě: Dopravní napojení Staříč I. Etapa, ve vztahu k návrhu stavby kanalizace ve veřejném zájmu. ZO ukládá místostarostovi L. Kravčíkovi odpovědět na tuto ţádost, sledovat územní řízení dané stavby a v případě nejasností toto řízení připomínkovat. Hlasováno poměrem hlasů FK Staříč předloţil obci nabídku na regeneraci travnatých hřišť Staříč. Vyčíslil náklady na regeneraci tréninkového hřiště, které nejvíce potřebuje tento zákrok. Ţádají o částku ,- Kč bez DPH. Usnesení č. 245/11 ZO schvaluje provedení regenerace travního porostu tréninkového hřiště ve výši ,- Kč. ZO ukládá zahrnout do rozpočtového opatření. 15. Společnost Efesto Invest, s.r.o. Praha zaslala obci dopis, ve kterém preferuje rozšíření místní komunikace k pozemkům. Odvolává se na skutečnost, ţe rozšíření této komunikace je součástí územního plánu obce Usnesení č. 246/11 ZO bere na vědomí dopis zaslaný společností Efesto Invest s.r.o. Praha. ZO ukládá místostarostům obce ověřit tvrzení této společnosti v územním plánu obce Staříč. Bod trvá. 16. Pan Vladimír Peterek, Staříč č. 168 ţádá obec o opravu přístupu k RD. Před lety provedla obec opravu asfaltového koberce před RD pana Peterka, vznikl problém s pohodlným přístupem do branky a vjezdu k RD. Usnesení č. 247/11 ZO ukládá místostarostovi obce Z. Prokopovi nacenit opravu přístupu k RD pana V. Peterka, Staříč.p Poté se dohodnout na podílu úhrady nákladů této opravy s panem Peterkem. Bod trvá. 17. Dne se uskuteční vítání novorozených občánků. Kaţdému novorozenci bude poskytnut příspěvek ve výši 5.000,- Kč.

6 6 Usnesení č. 248/11 ZO schvaluje poskytnutí příspěvku ve výši 5.000,- Kč těmto novorozeným občánkům obce: Vanese Voznicové, č.p. 313, Davidu Slaninovi, Sviadnovská 117, Milanu Vaňkovi, Fryčovická 418, Jakubu Syryčanskému, č.p. 303 a Markétě Sikorové, č.p Moravskoslezský kraj Ostrava zaslal obci Dodatek č. 3 ke smlouvě o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje ev. č /2008/ŢPZ, jehoţ předmětem je změna termínu pro předloţení potvrzení o projevu vůle z do na do Usnesení č. 249/11 ZO schvaluje Dodatek č. 3 ke smlouvě o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje ev. č /2008/ŢPZ, jehoţ předmětem je změna termínu pro předloţení potvrzení o projevu vůle z do na do a zmocňuje starostku obce k jeho podpisu. 19. Krajská veterinární správa pro MSK Ostrava zaslala obci na vědomí rozhodnutí o určení veterinárních podmínek pro konání svodu Místní výstava drobného zvířectva Staříč ve dnech Usnesení č. 250/11 ZO bere na vědomí rozhodnutí Krajské veterinární správy Ostrava o určení veterinárních podmínek pro výstavu drobného zvířectva ve Staříči. 20. Charita Frýdek-Místek, F. Čejky 450, Frýdek-Místek ţádá obec o dotaci z rozpočtu obce Staříč na poskytování sociálních sluţeb občanům obce Staříč. ZO zhodnotilo, ţe sluţby Charity Frýdek-Místek jsou pro občany obce poskytovány na dobré úrovni, proto podpořilo poskytnutí dotace. Usnesení č. 251/11 ZO schvaluje poskytnutí finančních příspěvků ve výši ,- Kč Charitě Frýdek- Místek, F. Čejky 450. ZO ukládá OÚ vyzvat Charitu Frýdek-Místek k dohodnutí termínu podpisu darovací smlouvy. Hlasováno poměrem hlasů Účetní obecního úřadu předloţila ZO návrh Závěrečného účtu obce Staříč za rok Usnesení č. 252/11 ZO schvaluje Závěrečný účet obce Staříč za rok 2010 a Zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření obce Staříč za rok 2010 s výhradou. Na základě přezkoumání hospodaření bylo přijato nápravné opatření:

7 7 - Účetním dokladem č /2011 ze dne byla částka ,- /dotace na volby v roce 2010/ proúčtována účetní obce do výnosů zápisem MD /DAL (Ostatní výnosy z činnosti podle vyhl. 410/2009 Sb., 37, odst. 4, písm.d) i opravy výnosů minulých účetních období. ZO schvaluje poměrem hlasů Starostka obce seznámila členy ZO s výsledky konkurzního řízení na funkci ředitele příspěvkové organizace ZŠ a MŠ Staříč. Ze zúčastněných uchazečů se na prvním místě v konkurzu umístil Mgr. Ondřej Polakovič. Usnesení č. 253/11 ZO bere na vědomí výsledky konkurzního řízení na funkci ředitele příspěvkové organizace ZŠ a MŠ Staříč. ZO bere na vědomí jmenování do funkce ředitele ZŠ a MŠ ve Staříči Mgr. Ondřeje Polakoviče. 23. Obvodní báňský úřad v Ostravě oznámil obci zahájení správního řízení o ţádosti o povolení hornické činnosti spočívající v dobývání výhradního loţiska ve sloji 080 /22b/ poruby č , č , č a č /3, ve 2. důlním poli dobývacího prostoru Staříč. Usnesení č. 254/11 ZO bere na vědomí oznámení Obvodního báňského úřadu Ostrava o zahájení správního řízení o ţádosti o povolení hornické činnosti spočívající v dobývání výhradního loţiska ve sloji 080 /22b/ poruby č , č , č a č /3 ve 2. důlním poli dobývacího prostoru Staříč. 24. Předsedkyně kontrolního výboru ing. Čermáková předloţila členům ZO ke schválení zápis a usnesení kontrolního výboru ze dne 1. června Usnesení č. 255/11 ZO schvaluje zápis i usnesení z jednání kontrolního výboru ze dne Pan Petr Matýsek, Staříč č. p. 426 ţádá obec o finanční výpomoc na zakoupení vozíku pro invalidy. Tomuto občanovi mnohokrát přispívalo na pomůcky a invalidní vozíky pro běţné pouţívání, tak i pro sportovní činnost. Usnesení č. 256/11 ZO zamítá poskytnutí příspěvku na zakoupení invalidního vozíku pro občana obce Petra Matýska, Staříč č.p. 426.

8 8 26. Společnost Lenzing, Biocel Paskov, a.s. ţádá obec o stanovisko k dokumentaci pro územní rozhodnutí stavby Energetické vyuţití kondenzátoru v Biocel Paskov, a.s. Usnesení č. 257/11 ZO schvaluje dokumentaci pro územní rozhodnutí stavby Energetické vyuţití kondenzátoru v Biocel Paskov, a.s. ZO ukládá místostarostovi obce L. Kravčíkovi, zaslat výše uvedené firmě souhlasné stanovisko obce. 27. Manţelé Vlasta a Antonín Slaninovi, Chlebovická 315, Staříč reagují na odpoveď na jejich stíţnost ze dne , která se týkala rušení nočního klidu při akci v pavilonku. Obecní úřad schválil provozní řád, ve kterém je stanoveno, ţe od hodin do hodin musí být dodrţen noční klid. Dále byly odstraněny lavičky, které byly pod okny manţelů Slaninových, byly otočeny venkovní reproduktory, které ozvučují hřiště. OÚ zaslal manţelům Slaninovým dopis, ve kterém upozornil, ţe byt, který si zakoupili je ve středu obce, kde probíhají různé kulturní a sportovní akce. Reakcí na tuto odpoveď byl dopis, který byl předloţen zastupitelům obce, ti se domnívají, ţe ze strany obce bylo v této záleţitosti jiţ mnoho učiněno. Usnesení č. 258/11 ZO bere na vědomí dopis zastupitelům, který zaslali manţelé Vlasta a Antonín Slaninovi. 28. Paní Renáta Heryánová ţádá obec o objasnění moţnosti pouţívání komunikací viz příloha. Usnesení č. 259/11 ZO bere na vědomí ţádost paní Heryánové. ZO ukládá místostarostovi obce panu Prokopovi odepsat paní Renátě Heryánové v souladu s pasportem MK. 29. Krajský úřad MSK Ostrava odbor ţivotního prostředí a zemědělství zaslal obci Schválený lesní hospodářský plán (LHP) pro lesní hospodářský celek (LHC) Obecní lesy Staříč (715402) na období od do Usnesení č. 260/11 ZO bere na vědomí informaci Krajského úřadu MSK Ostrava o schválení lesního hospodářského plánu (LHP) pro lesní hospodářský celek (LHC) Obecní lesy Staříč (715402) na období od do Obec obdrţela ţádost občanů Liberdy, Bekra, Heryána, Stanovského o průběţné kosení travního porostu a likvidaci plevele kolem potoka.

9 9 Usnesení č. 261/11 ZO bere na vědomí ţádost občanů o průběţné kosení travního porostu a likvidaci plevele kolem potoka. ZO ukládá místostarostovi obce panu Prokopovi zajistit kosení travního porostu a likvidaci plevele kolem potoka. 31. Valné hromady firmy Skladeko, s.r.o. Staříč se uskutečnily dne a dne Usnesení č. 262/11 ZO schvaluje poţádat o vyplacení podílu Obce Staříč ze zisku firmy Skladeko, s.r.o. Staříč za rok 2009 v plné výši. ZO schvaluje poţádat o vyplacení 80 % podílu ze zisku firmy Skladeko, s.r.o. Staříč za rok ZO ukládá starostce obce dohodnout vyplacení podílu ze zisků s firmou Skladeko, s.r.o. Staříč za léta 2009 a Hlasováno poměrem Ivo Šnajdr, Jaromír Havelka, Jiří Havelka a Blanka Konderlová upřesnili ţádost o převedení místní komunikace. Dopisem ze dne uvedli, ţe darují obci místní komunikaci /asfaltový povrch/. Tato jejich nabídka trvá a dále nabízení k odprodeji zbylé zelené plochy p.č. KN 1343/2, část 2219/5, PK 1790/2, 1790/3 a 1797/1, dle vypracovaného znaleckého posudku, který bude k tomuto účelu zpracován. Bod trvá. Usnesení č. 263/11 ZO bere na vědomí dopis o upřesnění ţádosti o převedení místní komunikace občanů Ivo Šnajdra, Jaromíra Havelky, Jiřího Havelky a Blanky Konderlové. ZO ukládá místostarostovi panu Prokopovi zjistit cenu za pozemky, nabízené k odprodeji I. Šnajdrem, J. Havelkou, J. Havelkou a B. Konderlovou a cenu za geometrický plán zaměření nabízených pozemků. 33. ČEZ Distribuce, a.s. Děčín, zastoupena ing. Martinem Bartečkem předloţila obci k podpisu Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene č. IP /1(Staříč, Patriková, přípojka NNk). Bod trvá. Usnesení č. 264/11 ZO ukládá místostarostovi L. Kravčíkovi posoudit moţnost podpisu předmětné smlouvy. 34. ČEZ Distribuce, a.s. Děčín, zastoupená ing. Martinem Bartečkem předloţila obci k podpisu Smlouvu o uzavření úplatné smlouvy o zřízení věcného břemene č. IP /2 (Staříč Kissová, přípojka NN) Usnesení č. 265/11

10 10 ZO schvaluje úplatnou smlouvu o zřízení věcného břemene č. IP /2 (Staříč-Kissová, přípojka NN) a zmocňuje starostku obce k podpisu. 35. Předseda finančního výboru ing. Macháček předloţil ZO zápis a usnesení finančního výboru ze dne Usnesení č. 266/11 ZO schvaluje zápis a usnesení z jednání finančního výboru ze dne Usnesení č. 267/11 ZO překládá následující body programu: bod č. 4 ze dne usn. č. 194/9/ bod č.15 ze dne usn. č. 197/9/ bod č.28 ze dne usn. č. 214/10/ bod č.22 ze dne usn. č. 227/10/ usn. č. 48/3/ usn. č.203/10/ usn. č. 77/3/ usn. č.247/11/ usn. č. 92/5/ usn. č.263/11/ usn. č.127/7/ usn. č.264/11/ usn. č.130/7/ usn. č.241/11/ usn. č.161/8/ usn. č.246/11/ usn. č.192/9/ usn. č.210/10/ Zdeňka Šebestová předsedající Za správnost: T. Filínová ing. Jiřina Čermáková Libor Kravčík zapisovatel ověřovatel ověřovatel

11 11 Zasedání zastupitelstva obce v obřadní síni Obecního úřadu v pondělí v hodin 1.Kontrola usnesení posledního zasedání ZO 2.Stav portfolia Pioneer pro obec Staříč 3.Ţádost o zřízení sídla nadačního fondu 4.Ţádost o zřízení věcného břemene ČEZ Distribuce, a.s. 5.Oznámení přerušení provozu mateřské školy v červenci a srpnu Dohody o vypořádání důlních škod 7. Ţádost o sponzorský dar Aerobik ZŠ Staříč 8. Smlouva o dílo UDI MORAVA, s.r.o. 9. Ţádost o finanční příspěvek Jezdecký klub Sviadnov 10.Ţádost FK Staříč o povolení pronájmu bufetu třetí osobě 11.Ţádost o finanční příspěvek Fond opuštěných dětí 12.Návrh rozpočtu na program Dne obce 13.Ţádost o vyjádření ke stavbě Dopravní napojení Staříč l. etapa fa Lineplán, s.r.o 14.Nabídka regenerace travnatých ploch fotbalového hřiště Staříč 15.Vyjádření firmy Efesto Invest, s.r.o. k návrhu smlouvy o budoucí plánovací smlouvě k rekonstrukci a rozšíření místní komunikace k podnikatelské zóně 16.Ţádost o úpravu místní komunikace 17.Poskytnutí příspěvku novorozencům vítání občánků Dodatek č. 3 ke smlouvě o poskytnutí dotace MSK retenční nádrţ 19.Rozhodnutí Krajské veterinární správy o určení vet. podmínek pro konání svodu Výstava drobného zvířectva Staříč 20. Ţádost o dotaci na sociální sluţby občanům obce- Charita F-M 21. Projednání závěrečného účtu obce za rok 2010 a výsledku hospodaření obce za rok Zpráva o výsledku přezkumu hospodaření obce a rok Výsledky výběrového řízení na ředitele/ředitelku Základní školy Staříč 23.Oznámení o zahájení správního řízení Obvodní báňský úřad 24.Zápis a usnesení kontrolního výboru 25.Ţádost o finanční výpomoc na zakoupení invalidního vozíku 26.Ţádost o stanovisko k dokumentaci stavby Biocel Paskov 27.Dopis zastupitelům obce manţelé Slaninovi 28.Zařazení cest do pasportu místních komunikací 29.Schválení lesního hospodářského plánu na období Ţádost o kosení travního porostu k místní vodotečí ve směru od Okalů-mlýn 31.Zápisy z valných hromad Skladeko, s.r.o. Staříč 32.Upřesnění ţádosti o převedení místní komunikace (ostatní plocha) 33. Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene

12 12 č. IP /1 (Staříč-Patriková, přípojka NNk) 34. Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene č. IP /2 (Staříč-Kissová, přípojka NN) 35. Zápis a usnesení finančního výboru Zdeňka Šebestová starostka obce

Z Á P I S. z 25. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.5.2012

Z Á P I S. z 25. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.5.2012 1 Z Á P I S z 25. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.5.2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk, Ing.

Více

Z Á P I S. ZO schvaluje poměrem hlasů 6-0-1 program jednání ZO ze dne 09.05.2011

Z Á P I S. ZO schvaluje poměrem hlasů 6-0-1 program jednání ZO ze dne 09.05.2011 1 Z Á P I S z 10. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 09.05.2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 65. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 6. října 2014

Z Á P I S. z 65. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 6. října 2014 1 Z Á P I S z 65. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 6. října 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Z Á P I S. z 29. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. srpna 2012

Z Á P I S. z 29. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. srpna 2012 1 Z Á P I S z 29. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. srpna 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. ze 38. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. února 2013

Z Á P I S. ze 38. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. února 2013 1 Z Á P I S ze 38. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. února 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 18. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. prosince 2011

Z Á P I S. z 18. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. prosince 2011 1 Z Á P I S z 18. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. prosince 2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 8. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.03.2011

Z Á P I S. z 8. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.03.2011 1 Z Á P I S z 8. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.03.2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk, ing.

Více

Z Á P I S. z 52. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. ledna 2014

Z Á P I S. z 52. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. ledna 2014 1 Z Á P I S z 52. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. ledna 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Z Á P I S. ZO schvaluje poměrem hlasů program jednání ZO ze dne

Z Á P I S. ZO schvaluje poměrem hlasů program jednání ZO ze dne 1 Z Á P I S ze 13. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15.08.2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 61. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.7.2014

Z Á P I S. z 61. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.7.2014 1 Z Á P I S z 61. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.7.2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zbyněk Prokop, Ing. Libor Macháček,

Více

U S N E S E N Í. ze 48. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne

U S N E S E N Í. ze 48. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 1 U S N E S E N Í ze 48. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 18.01.2010 Zastupitelstvo obce I. provedlo kontrolu usnesení 46. a 47. zasedání ZO II. schvaluje následující program jednání: 1. Kontrola

Více

Přehled usnesení z 53. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 14. prosince 2017

Přehled usnesení z 53. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 14. prosince 2017 Přehled usnesení z 53. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 14. prosince 2017 Usnesení č. 914/1753 ZO bere na vědomí rozhodnutí Krajského úřadu Moravskoslezského kraje v Ostravě, Odboru životního

Více

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 1 Z Á P I S z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 39. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. března 2013

Z Á P I S. z 39. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. března 2013 1 Z Á P I S z 39. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. března 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z á p i s ze 8. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 20.4.2015

Z á p i s ze 8. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 20.4.2015 Z á p i s ze 8. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 20.4.2015 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš, Libor

Více

Přehled přijatých usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června Usnesení č. 490/1627

Přehled přijatých usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června Usnesení č. 490/1627 Přehled přijatých usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června 2016. Usnesení č. 490/1627 ZO schvaluje program jednání ZO ze dne 13. června 2016. K usnesení 486/1626 ZO schvaluje

Více

Z Á P I S. z 35. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. prosince 2012

Z Á P I S. z 35. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. prosince 2012 1 Z Á P I S z 35. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. prosince 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Přehled přijatých usnesení z 25. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. dubna 2016

Přehled přijatých usnesení z 25. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. dubna 2016 Přehled přijatých usnesení z 25. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. dubna 2016 K usnesení č. 434/1624- ZO schvaluje výsledky výběrového řízení, dále ukládá místostarostovi obce R. Urbišovi

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. listopadu 2014

Z Á P I S. z 2. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. listopadu 2014 Z Á P I S z 2. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. listopadu 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš,

Více

Z Á P I S. ze 43 zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. července 2013

Z Á P I S. ze 43 zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. července 2013 1 Z Á P I S ze 43 zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. července 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 15. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. září 2011

Z Á P I S. z 15. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. září 2011 1 Z Á P I S z 15. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. září 2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Přehled přijatých usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 19.10.2015

Přehled přijatých usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 19.10.2015 Přehled přijatých usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 19.10.2015 Usnesení č. 288/1516 ZO schvaluje program jednání ZO ze dne 19. října 2015. K usnesení č. 240/1512 ZO schvaluje Dodatek

Více

Z á p i s. z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. ledna 2015

Z á p i s. z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. ledna 2015 Z á p i s z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. ledna 2015 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš, Libor

Více

Přehled usnesení 56. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2018

Přehled usnesení 56. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2018 Přehled usnesení 56. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2018 Usnesení č. 966/1856 ZO schvaluje zapisovatelku, ověřovatele zápisu a program jednání ZO ze dne 12. března 2018. O

Více

Z Á P I S. ze 44. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12.8.2013

Z Á P I S. ze 44. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12.8.2013 1 Z Á P I S ze 44. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12.8.2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Přehled přijatých usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne

Přehled přijatých usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne Přehled přijatých usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.3.2016 Usnesení č. 415/1624 ZO schvaluje program 24. zasedání ZO, konaného dne 14. března 2016. K usnesení č. 392/1623

Více

Z á p i s. z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. února 2015

Z á p i s. z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. února 2015 Z á p i s z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. února 2015 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš, Libor

Více

Z Á P I S. ze 49. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. listopadu 2013

Z Á P I S. ze 49. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. listopadu 2013 1 Z Á P I S ze 49. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. listopadu 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk

Více

Z Á P I S. ze 17. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14. listopadu 2011

Z Á P I S. ze 17. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14. listopadu 2011 1 Z Á P I S ze 17. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14. listopadu 2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop

Více

Přehled přijatých usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Staříč konaného dne 15. července 2019

Přehled přijatých usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Staříč konaného dne 15. července 2019 Přehled přijatých usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Staříč konaného dne 15. července 2019 K usnesení č. 121/1907 rekuperace stavby č.p. 332, stojící na pozemku parc. č. 767/1, k.ú. Staříč, ve

Více

Přehled usnesení z 59. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne

Přehled usnesení z 59. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne Přehled usnesení z 59. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 14.5.2018 K usnesení č. 985/1856 ZO ukládá starostce obce navrhnout paní Miladě Kamara výměnu části pozemku parcelní číslo 267/1 v k. ú.

Více

Z Á P I S. z 50. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.12.2013

Z Á P I S. z 50. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.12.2013 1 Z Á P I S z 50. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.12.2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Z Á P I S z 22. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2012

Z Á P I S z 22. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2012 Z Á P I S z 22. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva

obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva Zapisovatel: Dagmar Křupková Přítomni: Vítězslav Bednář Ing. Iva Vostrejţová

Více

Přehled přijatých usnesení ze 41. zasedání ZO konaného dne 15. května 2017

Přehled přijatých usnesení ze 41. zasedání ZO konaného dne 15. května 2017 Přehled přijatých usnesení ze 41. zasedání ZO konaného dne 15. května 2017 Usnesení 736/1741 ZO schvaluje zapisovatelku, ověřovatele zápisu a program jednání ZO ze dne 15.5.2017. O usneseních bude hlasováno

Více

Z Á P I S. z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012

Z Á P I S. z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012 1 Z Á P I S z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 59. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. června 2014

Z Á P I S. z 59. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. června 2014 1 Z Á P I S z 59. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. června 2014 Zasedání zahájil a řídil místostarosta obce pan Zbyněk Prokop. Zasedání byli přítomni: Zbyněk Prokop, Ing. Libor Macháček,

Více

Z á p i s. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014

Z á p i s. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014 Z á p i s z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš,

Více

Z Á P I S. z 46. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. září 2013

Z Á P I S. z 46. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. září 2013 1 Z Á P I S z 46. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. září 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S. z 56. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14. dubna 2014

Z Á P I S. z 56. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14. dubna 2014 1 Z Á P I S z 56. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14. dubna 2014 Zasedání zahájil a řídil místostarosta obce pan Zbyněk Prokop. Zasedání byli přítomni: Zbyněk Prokop, Ing. Libor Macháček,

Více

Zápis č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce Čížov

Zápis č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce Čížov Zápis č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce Čížov Datum konání: 1.dubna 2010 Přítomni: dle prezenční listiny Zapisovatel: Blanka Chalupová Ověřovatelé zápisu: Jan Prokš Lubor Stránský Program: 1. Zápis

Více

Z Á P I S. z 55. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. března 2014

Z Á P I S. z 55. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. března 2014 1 Z Á P I S z 55. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. března 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013.

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013. Zápis číslo 23/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 10.4.2013 Přítomni: starosta - Josef Hloužek, Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Pavel Nezhyba, Ing. Jaroslav Řezáč, Ing.

Více

Z Á P I S. z 53. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 10. února 2014

Z Á P I S. z 53. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 10. února 2014 1 Z Á P I S z 53. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 10. února 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne 24. 1. 2019 Přítomni: Ing. Václav Hamouz, Ilja Hašek, Zdeňka Šenkiová, Antonín Novotný, Ing. Vladimír Svítek, Ing. Jan Rohla, Ing. Jana Hadačová,

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 01. 2011

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 01. 2011 Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 01. 2011 Místo konání : Obecní úřad Stráţkovice Začátek : 17.00 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

USNESENÍ RADY OBCE. Obec LUČINA Rada obce. 9. schůze konaná dne: 9. 5. 2011. Přítomni: Ing. Blahutová, Ing. Veselá, Ing. Boček, Ing.

USNESENÍ RADY OBCE. Obec LUČINA Rada obce. 9. schůze konaná dne: 9. 5. 2011. Přítomni: Ing. Blahutová, Ing. Veselá, Ing. Boček, Ing. USNESENÍ RADY OBCE 9. schůze konaná dne: 9. 5. 2011 Přítomni: Ing. Blahutová, Ing. Veselá, Ing. Boček, Ing. Pavlas, Omluven: p. Hruška Ing. Dagmar Veselá místostarostka obce Ing. Soňa Blahutová starostka

Více

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar Rejfek Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne č. j. 10/2018 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 19. 11. 2018 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 19. 11. 2018 18:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání. 19. 11.

Více

Z Á P I S. z 63. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. srpna 2014

Z Á P I S. z 63. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. srpna 2014 1 Z Á P I S z 63. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. srpna 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání bylo zahájeno v 17.00 hodin v zasedací místnosti

Více

Z Á P I S. z 64. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. září 2014

Z Á P I S. z 64. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. září 2014 1 Z Á P I S z 64. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. září 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Zápis č. 8-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 09. 10. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 8-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 09. 10. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 8-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 09. 10. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

Přehled přijatých usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 25. března 2019

Přehled přijatých usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 25. března 2019 Přehled přijatých usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 25. března 2019 Usnesení č. 116/1907 ZO schvaluje zapisovatelku, ověřovatele zápisu a program jednání Zastupitelstva obce

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne

VÝPIS USNESENÍ. z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne VÝPIS USNESENÍ z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne 18. 5. 2017 Usnesení č. ZO-26-01-2017 Zastupitelstvo obce Lidečko schvaluje zapisovatele zápisu z 26. zasedání Zastupitelstva obce

Více

K usnesení č. 673/1738 ZO zamítá rozšíření obecně závazné vyhlášky o povinné čipování psů. Hlasováno poměrem hlasů

K usnesení č. 673/1738 ZO zamítá rozšíření obecně závazné vyhlášky o povinné čipování psů. Hlasováno poměrem hlasů Přehled přijatých usnesení z 39. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 13.3.2017 K usnesení č. 673/1738 ZO zamítá rozšíření obecně závazné vyhlášky o povinné čipování psů. Usnesení č. 693/1739 ZO

Více

Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, Zastupitelstvo obce Litvínovice schválilo : bez výhrad.

Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, Zastupitelstvo obce Litvínovice schválilo : bez výhrad. Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 24.4.2017 na OÚ v Litvínovicích (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zastupitelstvo obce Dolní Žandov

Zastupitelstvo obce Dolní Žandov Usnesení č. Z 3/2016 Usnesení z veřejného jednání Zastupitelstva obce Dolní Žandov č. 3/2016, které se uskutečnilo dne 05.05.2016 od 17.00 hod., na přísálí kulturního domu v Dolním Žandově, Dolní Žandov

Více

ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne

ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne 4. 4. 2016 Přítomni: J. Černý, M. David, V. Hamouz, A. Kratochvíl, M. Kratochvíl, A. Novotný, J. Švec, M. Velc Omluven:

Více

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Nová Ves, okr. Liberec konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Nová Ves, okr. Liberec konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Nová Ves, okr. Liberec konaného dne 23. 5. 2016 Přítomni: Omluveni: Zapisovatel: pí. Hajnová, p. Portele, p. Kobliha, p. Pokorný, Mgr. Baran, Bc. Lövl, p. Uzel p.

Více

Z á p i s ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.3.2015

Z á p i s ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.3.2015 Z á p i s ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.3.2015 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš, Libor

Více

Zápis č. 5/2018 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 5/2018 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 5/2018 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 13. 6. 2018 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 21. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.11.2011 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni : Vítězslav

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 31. srpna 2018 U S N E S E N Í ------------------------- ze 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

U s n e s e n í z 03. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velké Přílepy v roce 2010 ze dne

U s n e s e n í z 03. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velké Přílepy v roce 2010 ze dne U s n e s e n í z 03. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velké Přílepy v roce 2010 ze dne 11.5. 2010 1. Schválení bezúplatného nabytí pozemku parc.č. 341/20 a bezúplatného převodu pozemku parc.č. 28/1,

Více

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od 18:00 hodin v místní knihovně.

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od 18:00 hodin v místní knihovně. Obecní úřad Těchlovice Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 412 558 925 fax: 412 558 925 e-mail: ou.techlovice@volny.cz Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/6/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/6/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/6/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Maryška, Dušek, Arafa, Šebela, Štecher,

Více

Město Abertamy, Jednání řídil: Zdenek Lakatoš-starosta Přítomni: Josef Hraško, Jana Čečáková,Jan Felt,, Jana Rojovská

Město Abertamy, Jednání řídil: Zdenek Lakatoš-starosta Přítomni: Josef Hraško, Jana Čečáková,Jan Felt,, Jana Rojovská Farní 2,362 35 Abertamy Město Abertamy, U S N E S E N Í z 28. zasedání zastupitelstva města Abertamy, které se uskutečnilo dne 9.5.2013 od 16,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Jednání řídil: Zdenek

Více

4/03/2015- ZO U. Příloha k usnesení. z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu

4/03/2015- ZO U. Příloha k usnesení. z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu 4/03/2015- ZO U Příloha k usnesení z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomní : dle prezenční listiny Vypracování usnesení : JUDr. Milan

Více

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 3. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení:

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení: VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne 14. 11. 2018 Rada obce Troubsko na svém jednání dne 14. 11. 2018 přijala toto usnesení: 1. Zahájení a schválení pořadu schůze Jednání bylo zahájeno starostkou v 17.00

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 27.5. 2015, od 17:00 hodin v zasedací místnosti. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 9 členů zastupitelstva obce

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 9 členů zastupitelstva obce Usnesení č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 25.6. 2013 v 16.00 hodin v budově Integrovaného centra volnočasových aktivit Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 9 členů

Více

Usnesení č. 3 bylo schváleno.

Usnesení č. 3 bylo schváleno. Z á p i s č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 05. září 2012 od 18.30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 27.6. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční

Více

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 19/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 12.září 2013 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 8. června 2010 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p.halák,p. Pelikán.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p.halák,p. Pelikán. Z á p i s č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 10. července 2013 od 18.30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D.,

Více

Usnesení č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 24.4.2014 na obecním úřadě

Usnesení č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 24.4.2014 na obecním úřadě Usnesení č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 24.4.2014 na obecním úřadě Obecní zastupitelstvo po projednání: Schvaluje: 1) závěrečný účet a přezkoumání hospodaření

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. čas konání: od 19.00 hod. do 20.30 hod Přítomni: Rosůlek Václav, Žižka Pavel, Lukáč Petr,

Více

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 3.6.2015 v zasedací místnosti OÚ (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 25. 11. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:30 hodin Přítomni:

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 16. července 2012

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 16. července 2012 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 16. července 2012 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Josef Brouček, Josef Lácha, Stanislav Kahuda Omluven: Vlasta Tišlerová,

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 5. 2017 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více