Zápis z 29. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 29. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 04. 07. 2013 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně."

Transkript

1 Zápis z 29. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni dle prezenční listiny příloha č. 2 Zasedání zastupitelstva obce Tuřany zahájil starosta František Andresík. Konstatoval, že dnešní jednání zastupitelstva obce bylo řádně svoláno a vyhlášeno Přítomna je nadpoloviční většina členů zastupitelstva a je usnášení schopné. Omluven je zastupitel Ing. Pivoňka Miroslav- dlouhodobě nemocný a paní Zdeňka Ťupovázapisovatel, je nemocná. K zápisu ze dne nebyly žádné připomínky ani námitky a je schválený. A. Ověřovatelé zápisu: JUDr. Václav Sloup, MVDr. Hošková Miloslava Zapisovatel: Andresík František B. Program jednání: Příloha č. 1 pozvánka Starosta obce podal návrh na rozšíření programu jednání a to: o bod č. 11) Výměna těles radiátorů ústředního topení v obecních bytových jednotkách Tuřany č.p.7 o bod č. 12) Projednání návrhu nabídky projektové činnosti: 1) Zpracování projektu návrhu výhyben v březové aleji 2) Zpracování projektu odvodnění podél MK Tuřany Lipoltov (březová alej) 3) Zpracování projektu osazovací plán informačních tabulí v obci Tuřany Program: 1) Kontrola usnesení 2) Zpráva o činnosti starosty 3) Zpráva o činnosti finančního výboru 4) Zpráva o činnosti kontrolního výboru 5) Informace se setkání se zástupci České pojišťovny - informaci podá MVDr. Hošková 6) Projednání a schválení 2. zástupců obce pro Valnou hromadu Mikroredgionu Chebská pánev 7) Schválení Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene a smlouvu o právu stavby číslo IE /SoBSVB/7 mezi obcí Tuřany a ČEZ Distribuce a.s. 8) Projednání a schválení Smlouvy o zajištění zpětného odběru elektrozařízení mezi Obcí Tuřany a fi.elektrowin a.s. 9) Schválení Smlouvy o dílo na zpracování projektové dokumentace vodovodního řádu Návrší 10) Vyhlášení záměru pronájmu části p. p. č. 25/1 o výměře cca 1477 m2 v k. ú. Tuřany 11) Výměna těles radiátorů ústředního topení v obecních bytových jednotkách Tuřany č.p.7 12) Projednání návrhu nabídky projektové činnosti: a) Zpracování projektu návrhu výhyben v březové aleji 1.

2 b) Zpracování projektu odvodnění podél MK Tuřany Lipoltov (březová alej) c) Zpracování projektu osazovací plán informačních tabulí v obci Tuřany 13) různé 1) Kontrola usnesení Splněno usnesení č.: 13/12, 9/13, 10/13, 11/13, 12/13, 13/13, 14/13, 16/13, 17/13, 19/13a),21a,b,c), 23a,c, 24/13, 26/13, 27/13, 28/13 Usnesení trvající: 30/11 p. p. č. 21/1 a 654/1 k. ú. Tuřany jednání s majiteli okolních nemovitostí pro neoprávněné Oplocení 53/12 převzetí studny na st. p. č. 77 (Návrší) v k. ú. Tuřany, se zařízením předčištění a úpravy vody včetně vodovodního řadu bezúplatně od PF ČR s doložením zkoušky zdravotní nezávadnosti pitné vody. 69/12: Zastupitelstvo obce Tuřany projednalo a ukládá podat žádost o bezúplatné vydání p. p. č. 506 v k. ú. Tuřany, s odůvodněním: parcela č. 506 slouží pro: a) veřejně prospěšné účely, kulturní akce, společná setkání obyvatel apod., je zde altán jako stavba b) historická studna před rokem 1955 c) informační tabule d) centrum obce Návrší průběžně plněno - legalizace stavby na pozemku 70/12: Zastupitelstvo obce Tuřany projednalo a ukládá podat žádost o bezúplatné vydání části p. p. č. 3/1 v k. ú. Tuřany, s odůvodněním, že parcela slouží k: a) sportovním aktivitám mládeže b) veřejně prospěšným akcím obce c) je součástí intravilánu obce Tuřany průběžně plněno legalizace stavby na pozemku usnesení č. 86/12: Zastupitelstvo obce Tuřany bere na vědomí, že obec musí mít sjednanou smlouvu s odpovědnou osobou, která bude schopná provozovat vodárnu Návrší po té, co bude studna Návrší, převedena do majetku obce a pověřuje starostu obce k jednání možnými zájemci o provozování studny. usnesení č. 4/13 Zastupitelstvo obce Tuřany projednalo a schvaluje nabídku k zajištění výkonu investorsko-inženýrské činnosti při přípravě, realizaci a dokončení stavby K ČOV uchazeče GPL -Invest s. r. o.,se sídlem: Knežskodvorské 2632, České Budějovice, IČ: dle cenové nabídky: 2) Zpracování žádosti o evidenci a registraci do programu MZe dle požadavku Mze, termín zpracování žádosti v roce 2014 po schválení dotace MZe, ve výši Kč 3) Zajištění výběru zhotovitele podle zákona č Sb., o veřejných zakázkách, soutěž na dodavatele dle zákona č. 137/2006 Sb., - otevřené řízení, ve výši Kč 4) Za vypracování podkladů pro závěrečné vyhodnocení akce, zpracování veškerých podkladů nutných pro definitivní přiznání dotace ze strany MZe, ve výši Kč. a pověřuje starostu obce k sepsání smlouvy o dílo. 2.

3 usnesení č. 25/13: Zastupitelstvo obce Tuřany vyhlašuje záměr směny pozemků mezi Obcí Tuřany a Agro+kombinát s.r.o. Dolní Žandov a to: Agro+kombinát spol. s r. o. Dolní Žandov: část z p. p. č. 467/2 o výměře 695 m2, která byla oddělená od p. p. č. 467/1 v k. ú. Tuřany, část Návrší p. p. č. 323/5 o výměře m2 v k. ú. Tuřany, v části Tuřany Obec Tuřany : p. p. č. 642/2 o výměře m2 v k. ú. Tuřany v části Návrší p. p. č. 56 o výměře 338 m2 v k. ú. Tuřany v části Návrší Zastupitelstvo obce Tuřany projednalo směnu pozemků s Agro + kombinátem Dolní Žandov a to: Obec požaduje: Část p. p. č. 467/1 a část p. p. č. 471 v k. ú. Tuřany, v části Návrší, podle potřeby na ochranné pásmo okolo studny Návrší a vrtů p. p. č. 323/5 o výměře m2 v k. ú. Tuřany, v části Tuřany p. p. č. 10/2 o výměře cca 1000 m2 v k. ú. Tuřany, část Tuřany, přístup ke K ČOV 2. Obec nabízí: p. p. č. 642/2 o výměře m2 v k. ú. Tuřany v části Návrší p. p. č. 56 o výměře 338 m2 v k. ú. Tuřany v části Návrší p. p. č. 170/3 o výměře v k. ú. Tuřany v části Tuřany Záměr vyvěšen od do příloha Návrhy, připomínky ústní ani písemný nebyly Návrh na usnesení č.29/13: Zastupitelstvo obce Tuřany schvaluje směnu pozemků mezi Obcí Tuřany a Agro+kombinát spol. s r. o. Dolní Žandov: k. ú. Tuřany, část Tuřany dotčené pozemky směny: část p. p. č. 467/2 ostatní plocha o výměře 695 m2, oddělením od p. p. č. 467/1 p. p. č. 323/5 lesní pozemek, o výměře m2 obě v podílovém spoluvlastnictví Agro+kombinát spol. s r. o. Dolní Žandov p. p. č. 642/2 orná půda, o výměře m2 p. p. č. 56 zastavěná plocha a nádvoří, o výměře 338 m2 v k. ú. Tuřany v části Návrší obě ve vlastnictví Obce Tuřany a pověřuje starostu obce k sepsání směnné smlouvy usnesení č. 15/13: Zastupitelstvo obce Tuřany projednalo žádost o prominutí poplatku za odvoz popela na rok 2013 a žádosti vyhovuje s tím, že popelnice od objektu bude odhlášena a odvezena. V případě, že OÚ zjistí využívání objektu, bude poplatek doměřen v plné výši za celý kalendářní rok Termín: do usnesení č. 18/13: Zastupitelstvo obce rozhodlo zrušit běžný účet u České spořitelny. usnesení č. 19/13 Zastupitelstvo obce Tuřany projednalo a schvaluje provedení zateplení objektu obecního úřadu Tuřany čp. 7, souhlasí s předloženou cenovou nabídkou Fi AXION engineering s r.o. Pardubiceodborný dodavatel v rámci programu zelená úspora a držitel certifikátu kvality dle ČSN ISO 9001: 2009 na zpracování žádosti o dotaci: 3.

4 b)vypracování PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE PRO ZATEPLENÍ OBECNÍHO ÚŘADU Autorizovaným projektantem včetně všech požadovaných příloh cena celkem bez DPH ,- c) VYPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ ŽÁDOSTI NA SFŽP ČR cena před podáním bez DPH ,- cena po schválení a čerpání dotace bez DPH 3% z přiznané částky usnesení č.: 20/13 Zastupitelstvo obce Tuřany projednalo a schvaluje provedení výměny střešní krytiny, která je v současné době ve velmi špatném stavu. Podmínkou pro vlastní realizaci je využití dotace z KÚ KK ORR v roce 2014 nebo z jiného zdroje. usnesení č. 21/13: Zastupitelstvo obce Tuřany projednalo a schvaluje na základě zpracované projektové dokumentace akci Obnova březové aleje Tuřany - Lipoltov a souhlasí: d)cena za předmětné dílo činí: cca Kč max. 5% z uznatelných výdajů z vysoutěžené ceny, upravené po soutěži. usnesení č. 22/13: Zastupitelstvo obce Tuřany projednalo a schvaluje výstavbu stezky pro pěší a cyklisty podél silnice III/2129 Tuřany jen v případě získání výhodného dotačního titulu z Krajského úřadu KK nebo z jiného zdroje. usnesení č. 23/13: Zastupitelstvo obce Tuřany projednalo a schvaluje zpracování projektové dokumentace k vodovodnímu řádu včetně přípojek, pro Tuřany, část Návrší, zpracovaný Ing. Janem Révayem b)návrh ceny za vypracování projektové dokumentace ve dvou stupních: projekt k územnímu řízení: Kč projekt ke stavebnímu řízení včetně rozpočtu: Kč 2) Zpráva o činnosti starosty Příloha č. 3 zpráva o činnosti starosty za uplynulé období 3)Zpráva o činnosti finančního výboru Zpráva nebyla předložená, finanční výbor se nekonal pro nepřipravenost. 4)Zpráva o činnosti kontrolního výboru Příloha č. 4 zpráva o činnosti kontrolního výboru 5) Informace ze setkání se zástupci České pojišťovny - informaci podala MVDr. Hošková Zastupitelstvo obce Tuřany bere na vědomí bod č. 2, 3, 4. 5) Projednání a schválení 2. zástupců obce pro Valnou hromadu Mikroredgionu Chebská pánev 4.

5 Návrh: František Andresík Hlasování. pro 4, proti 0, zdržel se 0 Návrh: MVDr, Hošková Miloslava Návrh usnesení č. 30/13 Zastupitelstvo obce Tuřany schvaluje pro zastupování obce Tuřany v orgánech a jednáních v Mikroregionu a Sdružení obcí a firem Chebská pánev, zástupce obce Tuřany pana Františka Andresíka a paní MVDr. Miloslavu Hoškovou 6) Schválení Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene a smlouvu o právu stavby číslo IE /SoBSVB/7 mezi obcí Tuřany a ČEZ Distribuce a.s. Příloha č. 5 Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene a smlouvu o právu stavby číslo IE /SoBSVB/7 mezi obcí Tuřany a ČEZ Distribuce a.s. Návrh na usnesení č. 31/13: Zastupitelstvo obce Tuřany schvaluje Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene a smlouvu o právu stavby číslo IE /SoBSVB/7 mezi obcí Tuřany a ČEZ Distribuce a.s. 7) Projednání a schválení Smlouvy o zajištění zpětného odběru elektrozařízení mezi Obcí Tuřany a fi.elektrowin a.s. Příloha č. 6 Smlouva o zajištění zpětného odběru elektrozařízení mezi Obcí Tuřany a fi.elektrowin a.s Návrh:Zastupitelstvo obce Tuřany doporučuje starostovi obce prověřit nejasnosti v návrhu Smlouvy o zajištění zpětného odběru elektrozařízení mezi Obcí Tuřany a fi.elektrowin a.s. a tento bod odložit na další jednání ZO Tuřany Zastupitelstvo obce souhlasí tento bod jednání přeložit na další jednání zastupitelstva obce Tuřany. 8) Schválení Smlouvy o dílo na zpracování projektové dokumentace vodovodního řádu Návrší Příloha č. 7 návrh Smlouvy o dílo Návrh na usnesení č. 32/13: Zastupitelstvo obce Tuřany schvaluje sepsání Smlouvy o dílo na zpracování projektové dokumentace vodovodního řádu na Návrší s projektantem Ing. Janem Révayem. 9) Vyhlášení záměru pronájmu části p. p. č. 25/1 o výměře cca 1477 m2 v k. ú. Tuřany Příloha č. 8 Vyhlášení záměru Návrh na usnesení č. 33/13: Zastupitelstvo obce vyhlašuje záměr pronájmu části p. p. č. 25/1 o výměře cca 1477 m2 v k. ú. Tuřany 5.

6 10) Výměna těles radiátorů ústředního topení v obecních bytových jednotkách Tuřany č.p.7 z důvodu havarijního stavu. Příloha č. 9 cenová nabídka Topenářství Procházka Návrh na usnesení č. 34/13: Zastupitelstvo obce Tuřany souhlasí předloženou s cenovou nabídkou a provedení zakázky výměny otopných těles firmou Topenářství Procházka a pověřuje starostu obce k sepsání smlouvy o dílo. 11) Projednání návrhu nabídky projektové činnosti zpracované firmou HP Projekt: a) Zpracování projektu návrhu výhyben v březové aleji b) Zpracování projektu odvodnění podél MK Tuřany Lipoltov (březová alej) c) Zpracování projektu osazovací plán informačních tabulí v obci Tuřany Příloha č. 10 cenová nabídka projektových prací Návrh na usnesení č. 35/13: Zastupitelstvo obce Tuřany projednalo návrh projektové činnosti na zpracování projektů zpracované firmou HP Projekt a souhlasí: a) Návrh výhyben podél MK Tuřany - Lipoltov PD (výhybny) - cena celkem: ,- Kč v (březová alej) b) Návrh odvodnění podél MK v Lipoltově PD odvodnění - cena celkem: 8.600,- Kč c) Osazovací plán informačních tabulí PD (vývěsní tabule) cena celkem: Kč. a pověřuje starostu obce k sepsání Smlouvy o dílo. 12) Různé Další připomínky, návrhy nebo námitky nebyly vzneseny. Po vyčerpání programu jednání zastupitelstva obce Tuřany skončilo v 18,00 hodin. Termín dalšího jednání zastupitelstva obce je stanoven na (středa) od 16,00 hodin (dle plánu) na obecním úřadě v knihovně. Přílohy: Příloha č. 1: pozvánka Příloha č. 2: prezenční listiny Příloha č. 3: zpráva o činnosti starosty za uplynulé období Příloha č. 4: zpráva o činnosti kontrolního výboru Příloha č. 5 Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene a smlouvu o právu stavby číslo IE /SoBSVB/7 mezi obcí Tuřany a ČEZ Distribuce a.s. Příloha č. 6 Smlouva o zajištění zpětného odběru elektrozařízení mezi Obcí Tuřany a fi.elektrowin a.s Příloha č. 7 návrh Smlouvy o dílo 6.

7 Příloha č. 8 Vyhlášení záměru Příloha č. 9 cenová nabídka topenářství Procházka Příloha č. 10 cenová nabídka projektových prací Ověřovatelé zápisu: MVDr. Hošková Miloslava dne. JUDr. Sloup Václav.. dne. starosta obce Tuřany: František Andresík. dne Zapsal: František Andresík Tuřany dne

Zápis z 27. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 17. 04. 2013 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z 27. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 17. 04. 2013 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z 27. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 17. 04. 2013 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni dle prezenční listiny příloha č. 2 Zasedání zastupitelstva obce Tuřany zahájil

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 19. října 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 19. října 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 12/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 19. října 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Zápis z 32. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 20. 11. 2013 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z 32. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 20. 11. 2013 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z 32. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 20. 11. 2013 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni dle prezenční listiny příloha č. 2 Zasedání zastupitelstva obce Tuřany zahájil

Více

Zápis z 19. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 18. června 2012 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z 19. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 18. června 2012 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z 19. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 18. června 2012 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni dle prezenční listiny příloha č. 2 Zasedání zastupitelstva obce Tuřany

Více

Zápis 5/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 16. března 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis 5/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 16. března 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 5/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 16. března 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Zápis č. 15/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 24.listopadu 2016

Zápis č. 15/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 24.listopadu 2016 Zápis č. 15/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 24.listopadu 2016 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: Miroslav Břenda, Kateřina Javorská, Martin Bednář, Jiří Dobiáš, Tomáš Kukla a Marie

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

Zápis z řádného 8/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 4. října 2010 od 18,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z řádného 8/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 4. října 2010 od 18,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z řádného 8/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 4. října 2010 od 18,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce Tuřany

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne 20. 9. 2018 Přítomní: R. Kocián, R. Zahradník, J. Kománek, V. Mertová, T. Salvet, R. Turek,, Z. Pecháček, P. Baron, Omluveni: K. Ondrašík

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 22. června 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 22. června 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 8/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 22. června 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 13. 6. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.04/11 ve Vysokém konaného dne 15.4.2011

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne 24. 1. 2019 Přítomni: Ing. Václav Hamouz, Ilja Hašek, Zdeňka Šenkiová, Antonín Novotný, Ing. Vladimír Svítek, Ing. Jan Rohla, Ing. Jana Hadačová,

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 22.6.2012 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 22.6.2012 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 22.6.2012 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů ( Roma Svoboda omluven), 2 občané, 1 host

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net Tel: 573 393 041 IČ: 00287288, ČS Holešov, účet č.: 1483102339/0800 obec@jankovice.net Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne

Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 1 Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 23.4.2019. Přítomni: Jana Kuthanová, Renata Festová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Vojtěch Jonáš, Martin Snížek

Více

Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 26. ledna 2010 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 26. ledna 2010 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 26. ledna 2010 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce Tuřany

Více

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení Obec Jílovice, 517 72 Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení ze zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu dne 26. října 2016 Na Ohrádce v Jílovici., zahájeno v 19,00 hodin. Přítomni: zastupitelé:

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 18. 1. 2011 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : 1) Zahájení

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Kuřimská 99, Moravské Knínice, Kuřim, okres Brno-venkov

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Kuřimská 99, Moravské Knínice, Kuřim, okres Brno-venkov Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 24. 6. 2019 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, MVDr. Ivana Koláčková Ph.D., Ing. Jana Zemanová Ph.D., Pavel Kaláb. Jednání zastupitelstva

Více

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 1

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 1 Zápis zasedání ZO Babice konaného dne 15.1.2018 v 19:00 na OÚ Babice Zápis č. 1 Přítomni: Marks Marcela, Chadraba Jan, Rozsíval Josef, Šebková Helena, Staněk Radim, Vrábelová Kateřina, Havlová Marcela,

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 15.9.2015

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 15.9.2015 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 15.9.2015 Zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov bylo zahájeno starostkou Květou Němcovou v 18,oo hodin na Obecním úřadě ve Zbýšově. Dnešní zastupitelstvo

Více

18. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2013. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2.

18. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2013. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. 18. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2013. Přítomni: Kuthanová Jana, Rejfek Otakar, Hušek Josef, Renata Festová, Hojda Jan, Novák Milan, Pavlíková Helena Omluveni: Černý Petr, Hátle Vítězslav

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:10hodin. Přítomni: Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 01. 08. 2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19, 30 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Zápis 6/2013 z jednání zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň konaného dne 7.6.2013 od 19.00 hod. v budově obecního úřadu

Zápis 6/2013 z jednání zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň konaného dne 7.6.2013 od 19.00 hod. v budově obecního úřadu Zápis 6/2013 z jednání zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň konaného dne 7.6.2013 od 19.00 hod. v budově obecního úřadu Přítomní: Holický Jaroslav, Kolář František, Leitner Zdeněk, Rak Martin,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen ZO) konaného dne 22. 6. 2016 od 18:30 hodin v kanceláři OÚ. Jednací číslo: 14 Počet přítomných členů:

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Z Á P I S Z ŚEDMNÁCTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z ŚEDMNÁCTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z ŚEDMNÁCTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 5.6.2012 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn

Více

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Františka Kolbová a Miroslav Janeček.

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Františka Kolbová a Miroslav Janeček. Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s ze 18. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 26. června 2017 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: M. Bendeková,, M. Janeček, F.

Více

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne od hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké Žernoseky

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne od hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké Žernoseky Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 16.4.2015 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení zasedání zastupitelstva ( 92 odst. 3 zákona

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č.

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č. OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz Z á p i s č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konané dne 30. října

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2013 v 17.30 hod.

Více

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml.

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml. OBEC LKÁŇ Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva Obce Lkáň č. j. 10 /2016, které se konalo dne 17. 12. 2016 od 17,00 hod. v budově Obecního úřadu. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis - 9. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 9. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 9. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 8. 2. 2016. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Milan Novák, Otakar Rejfek, Jan Hojda Omluveni: Petr Černý,

Více

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 11 / 2 0 1 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1.11. 2017 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Spis. zn.: 32/2017/STUDENA-4 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.5.2017 v 19:00 Ve Studené dne 30.5.2017 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 Určení ověřovatelů zápisu

Více

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 06.06.2011 od 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 20 členů

Více

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 1 Z Á P I S z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Zápis. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří.

Zápis. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří. Přítomni: 9 členů ZO, 3 občané, viz prezenční listina Omluveni: 0 Neomluveni:

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/6/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/6/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/6/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Maryška, Dušek, Arafa, Šebela, Štecher,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 13. 7. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Z á p i s č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce dne 10. 9. 2014

Z á p i s č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce dne 10. 9. 2014 Z á p i s č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce dne 10. 9. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.4.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva. Po 10 min. od zahájení se dostavil p. Jaroslav Šavrda. Omluveni:

Více

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program:

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program: Zápis a usnesení 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 92 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na středu dne 7. 9. 2016 v 17 hodin v zasedací

Více

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 4 / 2 0 0 9 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni: p. Ohrazda, Trapl,

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 17. 8. 2015 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 17. 8. 2015 v 19.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Zápis č a Usnesení

Zápis č a Usnesení Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 01-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 14. ledna 2019 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 63. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.03.2018 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28. 6. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 26.4. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svépravice č. 1/2015 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svépravice č. 1/2015 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svépravice č. 1/2015 ze dne 1.2.2015 1/2015 Čas zahájení zasedání : 19:00 Čas ukončení zasedání : 21:00 Přítomni : Milan Čapek, Ing. Václav Hlom, Václav Bendl, Dušan

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 5/2019 dne 11. února 2019 Místo konání: Kancelář OÚ Ostředek, Ostředek 60 Začátek zasedání: 17:05 Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel Zeman,

Více

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. září 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. září 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. září 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni:

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni: O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25. 9. 2018 Přítomni: Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef Lakatoš

Více

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 18/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 1.srpna 2013 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké

Více

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 02. 2016 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Omluveni: - Neomluveni: - Hosté: - Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní

Více

Z á p i s. z 11. ř á d n é h o zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 7. srpna 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě

Z á p i s. z 11. ř á d n é h o zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 7. srpna 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě Z á p i s z 11. ř á d n é h o zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 7. srpna 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě Přítomní členové ZO: Ing. Josef Fiala, MVDr. Jiří Humlíček,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (3 / 2018) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (3 / 2018) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Zápis ze zasedání Zastupitelstva (3 / 2018) obce Cotkytle konaného dne 21. 5. 2018 od 18.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli řítomni: Vlastimil Jureček, Josef Matějka, Mgr. Michaela

Více

Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 26. 6. 2014 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 11 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Paprčková, Gargulák,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/2014 ve Vysokém konaného dne

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014 Přítomni : Omluven : Leo Kordas,

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 45. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 22.02.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 29. 8. 2018, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 15. 05. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 7 Přítomni: Šidlová, Maryška, Niedermertl, Arafa, Štecher,

Více

Obec Kurdějov VIII. veřejné zasedání zastupitelstva obce Kurdějov konané dne

Obec Kurdějov VIII. veřejné zasedání zastupitelstva obce Kurdějov konané dne Obec Kurdějov VIII. veřejné zasedání zastupitelstva obce Kurdějov konané dne 09. 03. 2016 Datum konání: 09. 03. 2016 Čas konání: 19:00 20:30 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Kurdějov Účast

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: Miroslav Břenda, Kateřina Javorská, Martin Bednář, Jiří Dobiáš, Tomáš Kukla, Marie Šedivá

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.01/13 ve Vysokém konaného dne 1.2.2013

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 21. 1. 2019, od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: 1 Hosté: 2 Jednání bylo zahájeno v 18.03 starostou panem Gustavem Pilzem. Předsedající

Více