?.770 z 015. zastoupen6 Mgr. Ladislavou MEchovou ieditelkou

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "?.770 z 015. zastoupen6 Mgr. Ladislavou MEchovou ieditelkou"

Transkript

1 Statutirni m6sto Ostrava?.770 z 015 ffimffmwwm Veiejnoprivni smlouva o poskytnuti udelov6 dotace z Fondu pro d6ti ohrozen6 znedi5t6nim ovzduii Smluvni strany Statut6rni mdsto Ostrava Proke5ovo nrimestf 8,' Ostrava zastoupend zmocndncem Mgr. Kateiinou Sebestovou nrimestkyn i primiitora Zhkladni Skola a mateislci Skola Ostrava- Hrabrivka, Krestova 36A, p if spevkovf organizace Ostrava - Hrabtvka, Krestova a, PSe zastoupen6 Mgr. Ladislavou MEchovou ieditelkou organizace zapsana v obchodnim rejstiiku, vedendm u Krajskdho soudu v Ostravd, oddil Pr. vloika24 IC: DIC: Pen62ni ustav: Cislo rldtu: KS: VS I C (pl6tce DPH) Ceskii spoiitelna a.s., okresni pobodka Ostrava / ev. dislo smlouvy te DIC: Pen6Znl ristav: e islo rictu: KS: VS: (neplitce DPH) Komerdni banka, a.s ev. dislo smlouvy ddle jen,,poskytovatel" drile jen,,piijemce" se dohodly: t. Uvodni ustanoveni l. Smluvni strany prohla5uji, Le idaje uvedend v zirhlavi t6to smlouvy jsou v souladu se skutednosti v dobd uzavieni smlouvy. Smluvni strany se zavazuji, Le zmd,ny dotdenych ridajri ozn6mi pisemn6, nejpozddji do l5 dni druhd smluvni strand. 2. Piijemce je povinen oznhmit pisemnd posky,tovateli rovndz vesker6 zmeny, tykajici se obsahovd d6sti realizace ridelu dotace, kter6 nastanou v pnibdhu jeho realizace, nejpozddji v5ak do 30 dnt ode dne, kdy ke zmdnd doslo. a J. Poskytovatel prohla5uje, Le je drzitelem vyhradni licence k uziti loga statut5rniho mdsta Ostrava (d6le jen,,logo m6sta"), jako autorskeho dila azarovei mrivliludnd priivo uzivat logo mdstajako ochrannou zn6mku ve spojenf s vlfrobky a sluzbami, pro ndz je chrrindna. Statut5rni mdsto Ostrava je opriivn6no poskytnout podlicenci k uzitf loga mdsta tieti osob6.,/l r,/'-, - Fond pro ddti ohroien6 znedi5t6nim ovzdu5i: ZS a MS Ostrava-Hrab0vka, Krestova 36A, piisp6vkov6 organizace WWWWEW&!!!

2 Statutirni m6sto Ostrava ffiww#ep*xwm 4. Smluvni strany souhlasi, Letato smlouva, vdetnd piiloh, dodatkfi a souvisejici technickd dokumentace, bude v plndm rozsahu zveiejndna na intemetovych strrlnkrlch statut6rniho mdsta Ostravy ( a to po dobu dasovd neomezenou. il. Piedm6t smlouvy l. PiedmEtem teto smlouvy je poskytnuti irdelovd vymezend dotace piijemci z rozpodtu poskl'tovatele. Dotace podle t6to smlouvy je veiejnri finandni podpora poskytnut6 z rozpo(tu statutiirniho mdsta Ostrava. 2. Poskynuti dotace je v souladu se zdkonem d Sb., o obcich (obecni ziizeni), ve zndni pozddj5ich piedpisri, a zdkonem t, Sb., o rozpodtovych pravidlech rizemnich rozpodtri, ve zn6ni pozddjsich piedpisri. a l 4. Dotace je ve smyslu zitkona a Sb., o finandnf kontrole ve veiejn6 spriivd a o zmdne ndkterych zrlkonfr (zitkon o finandni kontrole), ve zndni pozddj5ich piedpisti, veiejnou finandni podporou av4ahuji se na ni v5echna ustanoveni tohoto zilkona. Dotace podle tdto smlouvy neni poskytnutim podpory podle pravidla,,de minimis" ve smyslu Natizeni Komise (ES) d ze dne o pouzitf dlsnkri 10'7 a 108 Smlouvy o fungov6ni Evropske unie na podporu,.de minimis" dne , pod L ilt. Udel dotace Poskytovatel podle t6to smlouvy poskyuje piijemci neinvestidni dotaci na vydaje spojend s realizaci jednoho nepietrziteho nejm6nd 14 denniho organizovandho pobyu ddti, kterd jsou Zriky Skoly Z6kladni Skola a mateiskil Skola Ostrava-Hrabfivka, Krestova 36,4, piispdvkovil organizace, ICO: , se sidlem Ostrava - Hrabirvka, Krestova a, PSC vobdobi od do v oblasti, kterii neni postizena smogovou situacf. tv. ViSe dotace Dotace se piijemci poskyuje v celkovd v;isi Kd, slovy: dtyiistapdttisic korun deskych, piidemz drlst dotace piepodtenrl na jednoho Z6ka nesmi piekrodit d6stku 4.500,-- Kd. Pen6Zni prostiedky budou bezhotovostnd pievedenyjednor6zovd na fdet piijemce uvedeny v z hlavi smlouvy, nejpozddji 15. den ode dne nabyti ridinnosti smlouvy. Pievedenim piislu5n6 dristky na zmindny ridet piijemce se rozumi odepsrini dan6 d5stky zudtn poskytovatele. Tfmto okamzikem je povinnost posky'tovatele dotace kpievodu finandnich prostiedkt splndna. V. PouZiti dotace 1. Piijemce je opr5vndn pouzit dotaci v souladu s ridelem t6to smlouvy k iihrad6 drlle uvedenych uznatelnych n5kladt prokazatelne souvisejicfch s realizaci fdelu dotace: 217 Fond pro d6ti ohroien6 znedi5tdnim ovzdu5i: -. ZS a MS Ostrava-Hrabdrvka, Krestova 36A, piisp6vkov5 organizace r'/n,/tj---' ffiffiyffidhwe!!!

3 ffiw&muxwm dopravu Z6kfi Skoly na misto a z misla organizovandho pobyu ddti nebo na misto a zmista doprovodndho programu ozdravndho charakteru ubytovrini Zrikri Skoly stravov6ni a pitnli rezim z6ki Skoly poji5t6ni souvisejici s organizovanym pobytem Z6kri Skoly doprovodny p.og.u- ozjravndho charakteru, zamdienli na regeneraci a rozvoj respiradniho ristroji a posileni imunity reguladni poplatly, souvisejici s realizaci pobyu v ddtskych ozdravovn6ch, piipadnd jin;fch zai izenich l5zeiis k6ho typu Uznatelnym n6kladem pro fdely t6to smlouvy je nsklad, ktery lze financovat z dotace posky'tnutd touto smlouvou pii splndni n6sledujicfch podminek: vznikl piijemci nejdiive dnem nabl'tf irdinnosti t6to smlouvy, byl piijemcem uhiazen v obdobi podfnajicim irdinnosti t6to smlouvy do , byl vynalozen v souladu s fdelovym urdenim dle dl. III. tdto smlouvy, uynouui" zdsadftm irdelnosti, efektivnosti a hospod6mosti dle zilkona (, Sb., o finandni kontrole, je uznatelny i z pohledu zitkonat,.586llgg2 Sb., o danfch z piijmt, ve zn6ni pozddj5ich piedpisti, pokud nebyly touto smlouvou stanoveny vyjimky' byl zanesen v fdetnictvf piijemce, je identifikovatelnli a podlozeny fdetnimi zinnamy, Qe zaevidov6n v daiiov6 evidenci)' Vsechny ostatni n6klady vynalozen6 piijemcem jsou povazovdny za n6klady neuznateln6. 2. Je-li piijemce dotace pl6tcem dand zpiidane hodnoty (d61e jen,,dph) a md niirok na odpodet DPH na vstupu, neni DPH na vstupu zpfisobiiym vydajem, a to ani v piipad6, kdy piijemce n6rok na odpodet DPH na vstupu neuplatnil. Je-li piijemce povinen kr6tit odpodet DPH na vstupu, je zpfrsobilj,m vydajem pouze d6st DPH na vstupu, kter6 byla koeficientem kr6cena. Obdobnd se postupuje v piipadd, Ze piijemce neuplatni DPH z drivodu pouziti pomdru mezi pln6nim, kter6 se vztahuje k ekonomickd dinnosti piijemce a ostatni dinnosti piijemce dotace, kteril neni ekonomickou dinnosti atudi? neni piedmdtem DPH. ObdobnE se postupuje v piipadd, Le zitkon ( Sb., o dani z piidand hodnoty, ve zn6nf pozddj5ich piedpisi, neumfztuie^u piijatlch zdanitelnych plndni odpodet DPH (viz $ 75 z6kona a Sb.). 3. V souladu s odstavcem 1. dftinku V. smlouvy je piijemce opr6vnen poulit prostiedky z dotace nejpozddji do N6klady vznikld piede dnem nabl,ti irdinnosti teto smlouvy nemohou by't z dotace hrazeny. vt. DalSi povinnosti piiiemce 1. Piijemce dotace se zavazuie, Le a) bez souhlasu poskyovatele nepievede sv6 prilva a povinnosti zteto smlouvy ani nepostoupi tuto b) c) d) smlouvu na jinou osobu, bude realizovat fdel dotace vlastnim jm6nem, na vlastni ridet a na vlastni odpovddnost, naplni irdelov6 urdeni dotace, pfed pfipadnou piemdnou piijemce, di pied zru3enim piijemce s likvidaci, piedlozit finandni vypofrldeni dotace a vrftit nevyderpanou d6st dotace na fdet poskl'tovatele s pisemnym odrivodndnim, a to v takov6m piedstihu, aby nedo5lo ke zkr6ceni prriv poskyovatele, i{: Fond pro d6ti ohroien6 znedist6nim ovzdu6i: ZS a tts Ostrava-Hrabrjvka, Krestova 36A, piisp6vkovs organizace ffiffiww&w&!!!

4 ffiwwffmnxwm e) oznilmitposkytovateli dotace ve lhfitd 10 dnfr ode dne qfbdru ubytovaciho a stravovacihozaiizeni jeho n6zev a piesnou adresu a soudasn6 piesnou identifikaci poskytovatele ubyoviini a stravov6ni, sddli posky'tovateli dalsi jim pozadovand dopliujici informace souvisejfci s realizaci fdelu dotace, uveden6ho v dl. III tdto smlouvy. 2. Piijemce je povinen piedlozit poskytovateli nejpozddji ve lhfitd do finandni vypoisdrini dotace. Piijemce dolozi finandni vypoi6d6ni dotace z6vdrednou zprdvou obsahujici strudny popis realizovand dinnosti, celkov6 vyhodnoceni splndni ridelu. piinos, vdetnd prokhzini vlise celkov;ich nrikladt a vlastniho podilu piijemce na financoviini, kopiemi irdetnich zaznami, objednrivek, vlipisy z piisluindho bankovnfho fdtu, pokladnimi doklady a jin;imi doklady, kterd se vztahuii k pouziti dotace. Soud6sti finandniho vypoirid6ni bude destnd prohl65eni osoby oprsvndnd jednat za piijemce o irplnosti, spr6vnosti a pravdivosti z6vdredn6ho vyfdtov6nf. Piijemce dotace je rovndz povinen vr6tit pievodem na irdet poskl'tovatele piipadnd nevyuzit6 finandni prostiedky z dotace ve lhttd do 3l. 0' J. Piijemce podpory je povinen zajistit ve sv6m fdetnictvi vedeni analyickd irdetni evidence souvisejici s irdelem, na kter;i bude dotace poskytnuta, tzn. fdtovat na zvl65tni analytickd [dty. Evidence musi b1't vedena v dlen6ni na n6klady financovand zprostiedkri dotace a nsklady financovan6 z jinych zdrojri. Tato dotace musi bl1it podlozena irdetnimi zaznamy ve smyslu zitkona (, Sb., o ridetnictvi, ve zndni pozddjsich piedpist. Z nich musi byt ziejme, Ze jde o pen6zni prostiedky hrazend z dolace poskl,tnutd touto smlouvou. iestnd prohkl5eni piijemce o vynalozeni finandnich prostiedkfi v riimci uznatelnych nrikladfi realizovandho pobyu neni povazovino za ridetni zdznam. Piijemce se zavazuje oznadit origindly v5ech ridetnich ztznam:i" a jin6 originillni pisemnosti vztahujici se k ridelu dotace nszvem, nebo jinym oznadenim, kter6 irdel pouziti finandnich prostiedkri jasn6 identifikuje. U dokladfi, k jejichz rihradd byla pouzita dotace tak navic uvede formulaci,,financov6no zrozpodtu SMO", dislo smlouvy, vy5ipouzitd dotace v Kd. Piijemce je povinen na polhdhni umoznit posky,tovateli nahl6dnutf do v5ech ridetnich zilznamtt a ostatnich dokumentfi tyfkajfcich se irdelu poziti finandnich prostiedkri. 4. Piijemce souhlasi se zveiejndnim sv6ho nazvu, sidla a vy5e poskytnut6 dotace na webovfch str6nkilch posky'tovatele dotace, v tiskovych zpr6virch a zpril6ch obecnd a propagadnich materiiilech. Piijemce se zavazuje v prfibdhu realizace irdelu a v r6mci poskynute dotace prokazatelnym a vhodnym zpfisobem prezentovat poskytovatele dotace statut6rni mdsto Ostravu (d6le jen,,mdsto") v tdchto form5ch: a) Viditelnd uv6d6t na viech pisemnostech souvisejicich s piipravou a realizaci ozdravndho pobytu, na ktery je dotace poskytnuta, logo mdsta a informaci o finandni podpoie statut6rniho m6sta Ostravy. b) Na webovych str6nk6ch piijemce umistit logo mdsta a informaci o finandni podpoie statutiirnfho mdsta Ostravy vd. uvedeni vy5e posky'tnutd dotace a to v prubdhu celdho Skolniho roku, v ndmz dany ozdravny poby probehne. c) Ve vyrodni zprf:d, je-li zpracovavana, za piisluinlf Skolni rok, v ndmz se ozdravny poby uskutedni, informovat o poskl'tnutd finandni dotaci vd. uvedeni jeji vy5e a uvdst logo m6sta. V5echny formy, rozsah a zpfisob prezentace m6sta je piijemce dotace povinen v dostatedn6m dasov6m piedstihu pied jejich realizaci konzultovat s odborem kancel6i prim5tora, odddlenim prezentace avrtahi k veiejnosti Magistr6tu mdsta Ostravy. Fond pro d6ti ohroien6 znedi5tdnim ovzdu5i: ZS a MS Ostrava-Hrab0vka, Krestova 36A, piispdvkov6 organizace ffiwww&we!!!

5 Statut6rni mdsto Ostrava %rru$mmwm Veiker6 n6klady spojen6 s uvedenou prezentaci hradi piijemce dotace, pokud se nedohodne pisemnd s Poskyovatelem dotace jinak. Poskytovatel touto smlouvou poskytuje piijemci dotace bezriplatnd neqihradni opr6vn6ni logo mdsta ulit pro idely dle obsahu tdto smlouvy v rozsahu irzemn6 neomezendm a v rozsahu mnozstevnd a dasovd omezen6m ve vztahu k rozsahu a charakteru uziti dle t6to smlouvy. Piijemce dotace opr6vndni uzit logo mdsta za uvedenym fdelem a v rozsahu dle t6to smlouvy piijimri. 5. Piijemce se zavazuje neprodlend, aviak nejpozddji do 15 dnt od okamziku vzniku zmeny, informovat pisemnd posky'tovatele o v5ech zmdniich souvisejicich s derp6nim posky.tnutd dotace a realizaci irdelu dotace. 6. Je-li piijemce zadavatelem veiejnd zakizky nebo splni-li piijemce definici zadavatele veiejn6 zak zky podle $ 2 zitkona (, Sb., o veiejnych zakhzkdch, ve zndn( pozddj5ich piedpisri, je povinen postupovat pii vybdru dodavatele podle tohoto zdkona. 1. Piijemce je povinen po dobu 5 let od ukondeni ridinnosti t6to smlouvy archivovat n6sledujici dokumenty: ori ginrily dokladti, prokazuj icic h derp6ni dotace, - dokumentaci o zadfni veie-ine zakivky. je-lizadina; vil. Kontrola 1. Piijemce je povinen umoznit poskytovateli v souladu se z6konem (, Sb., o finandni kontrole, ve zndni pozddjsich piedpisti, provedeni prfibdznd a n6slednd kontroly naklidrini s veiejnymi prostfedky z poskytnutd dotace, jejich pouziti k tdelu, ktery je vymezen touto smlouvou a piedlozit pii kontrole v5echny pozadovan6 ridetni zaznamy a jin6 doklady. 2. a Piijemce je povinen smluvn6 zajistit, aby osoby povinnd spoluptsobit pii vykonu finandni kontroly, tj. osoby podilejici se na dod6vk6ch zboli nebo sluzeb hrazenych z veiejnd finandni podpory, umoznily poskl'tovateli provdiit jejich fdetnictvi a fdetni zaznamy v rozsahu nezbytndm ke splndni ridelu kontroly. Posky'tovatel je oprrivndn prov6ddt kontrolu realizace fdelu uvedendho v dl. III tdto smlouvy povdienymi zamdstnanci odboru ochrany Zivotniho prostiedi Magistr6tu mdsta Ostravy, a to i namiitkovd. Za timto fdelem se smluvni strany dohodly, 2e zamdstnanci odboru ochrany Zivotniho prostiedi Magistr6tu mdsta Ostravy jsou opriivndni vstupovat do objektu, ktery jevyuiivin piijemcem dotace k vedeni fdetnictvi, po piedchozi domluvd v doprovodu zilstupce piijemce. vlil. Sankini ujedn6ni L 2. Pii poru5enf rozpodtovd khznd bude poskytovatel postupovat podle zitkona d Sb., o rozpodtovlfch pravidlech uzemnich rozpodtri, ve znlni pozddjsich piedpist. Pokud piijemce poru5i jakoukoli jinou povinnost vypllivajici pro ndj z tdto smlouvy a toto poru5eni neni poru5enim rozpodtove k6znd, je povinen zaplatil poskytovateli smluvni pokutu ve vy5i 5 % 5t7 1L /, Fond pro d6ti ohroien6 znedi5t6nim ovzduii: ZS a MS Ostrava-Hrabtvka, Krestova 36A, piispdvkov6 organizace ffiwww&we!!!

6 ffirvry $epmxwm z poskytnut6 dotace. Smluvni pokutu je piijemce povinen zaplatit poskytovateli na z6,kladd vyzvy, ve lhritd do l5 dnfi poditand ode dne n6sledujfciho po dorudeni teto vyzvy piijemci Smluvni strany se dohodly, Ze poskytovatel dotace m6 vedle pr6va na smluvni pokutu takd prilvo na n6hradu irjmy vznikld z poru5enf povinnosti, ke kter6mu se smluvni pokuta vztahuje. Smluvni pokuta bude uplatnena al v pifpadd nespln6ni povinnosti v n5hradni lhfitd, pokud je mozno jinou lhritu stanovit. tx. Z5vdre6n6 ustanoveni 1. Tato smlouva nablivs ridinnosti dnem jejiho uzavieni. 2. V ot6zk6ch neupravenfch veiejnopr6vnimi piedpisy se pouzije fpravy obsazen6 v z6kond (, Sb., obdansky zrikonik (drlle jen,.obdansky z6konik"). 3. Administraci dotace podle t6to smlouvy zabezpeduje: Statutifuni mdsto Ostrava - Ostravy, odbor ochrany Zivotnfho prostiedi. Magistrrit mdsta 4. Zapodteni pohledrivky vznikld z tdto smlouvy se nepiipou5tf. 5. Tato smlouva obsahuje riplnd ujednsni o piedm6tu smlouvy a v5ech niilezitostech, kter6 strany mdly a chtdly smluvnd ujednat, a kterd povaluji za dilelite pro z vaznost t6to smlouvy. Zaany projev stran udindny pii jednrini o tdto smlouvd ani projev udindny po uzavieni tdto smlouvy nesmi bya vykkid6n v rozporu s vyslovnymi ustanovenimi t6to smlouvy a nezakl6d6 Lidny zavazek Lfldne ze stran. 6. Strany si sddlily viechny skutkovd aprixni okolnosti, o nichz k datu podpisu tdto smlouvy vdd6ly nebo vdd6t musely, a kter6 jsou relevantnf ve vztahu k uzavienf smlouvy. Krom6 uji5t6ni, kter6 si strany poskytly v tdto smlouvd, nebude mit Lhdna ze stran Lddn6 dalii priwa a povinnosti v souvislosti s jakymikoliv skutednostmi, kterd vyjdou najevo a o kterych neposkytla druhii strana informace pii jedn5ni o tdto smlouv6. Vyjimkou budou piipady, kdy dan6 strana irmyslnd uvedla druhou stranu ve skutkovy omyl ohledn6 piedmdtu tdto smlouvy. 7. Odpovdd' strany t6to smlouvy, podle S odst. 3 obdanskdho z6koniku, s dodatkem nebo odchylkou, neni piijetim nabidky na uzavieni t6to smlouvy, ani kdyz podstatnd nemdni podminky nabidky. 8. Uk6Ze-li se ndkter6 ustanoveni tdto smlouvy zd6nlivlfm (nicotnym), posoudi se vliv tdto vady na ostatni ustanoveni smlouvy obdobnd podle $ 576 obdanskdho zrikoniku. 9. ZmEnit nebo doplnit tuto smlouvu mohou smluvni strany pouze formou pisemnych dodatkfl, kter6 budou vzestupn6 dislov6ny, vlslovnd prohkl5eny za dodatek t6to smlouvy a podeps6ny opr6vndnlfmi z6stupci smluvnich stran. PrSva vznikl z tdto smlouvy nesmi bl1it postoupena bez piedchoziho pisemndho souhlasu druhd strany. Za pisemnou formu nebude pro ridely vdty prvni a druhd povazovdna vlimdna e-mai lovlf ch, d i j inych e lektron icky ch zprbv. 10. Pr6vni vrtah zaloleny touto smlouvou lze ukondit vlipovddi kterdkoliv ze smluvnich stran. Vypovddni doba je patniictidenni aza(,inh bdzet prvnfm dnem mdsice n6sledujiciho po dorudeni vypovddi druhd smluvni strand. 6t7 Fond pro d6ti ohroien6 znedist6nim ovzdu5i: ZS a MS Ostrava-Hrabtvka, Krestova 36A, pilsp6vkov5 organizace tlr t7r WWWWEWE!!! / -/-"'

7 ffiwi.wt-xwm 1 1. V piipad6 ukondeni tohoto smluvniho vztahuje piijemce dotace povinen piedlozit finandni vypoirid6ni dotace a vrhtit pendzni prostiedky dotace, kterd jim nebyly ke dni dorudeni tohoto pr6vniho vzahu pouzity v souladu s touto smlouvou, zpdt na ridet poskyovatele ve lhfitd 15 dnfi ode dne dorudenf vypovddi. 12. Kterrikoliv smluvni strana mtze podat pisemnyi n6vrh na zrusenf tdto smlouvy dle $ 197 zitkona t, Sb., spriivni i6d, ve zndni pozddjdich piedpisri. 13. Smlouva je seps6na v 5 stejnopisech s platnosti originillu, z nichl 3 vyhotoveni obdrzi poskytovatel a 2 piijemce. 14. Smluvni strany prohla5uji, Ze si smlouvu pied jejim podpisem piedetly ale byla uzaviena svobodnd, urditd. v6lnd a srozumitelnd, nikoliv v tisni a za nitpadnd nevyhodnfch podminek, coz stvrzuji svyfmi podpisy. 15. DoloZka platnosti pr5vnfho ikonu dle $ 41 zirkona (, Sb., o obcich, ve zndni pozddj5ich prdvnich piedpisri: O uzavieni tdto smlouvy o poskynuti dotace rozhodlo zastupitelstvo mdsta usnesenim (,. 0635lZMl4l 8/8 ze dne Za poskytovatele Za piijemce Datum '! g -1 ]-?015 Datum: 'i u 'i : Misto: OstRava Misto: OsrRava 'l cc t.tla./,ltt trsl1 1tzmocnenec Mgr. Kateiina Sebestovf ndmdstkyne primdtora Mgr. Ladislava MEchovi ieditelka :tkiadni Skola a nlatefske Skoia Oitrava-Hran0vka, Krestova 36A PfisPdvkovi organiraco r7r 717 Fond pro d6ti ohroien6 znedi5t6nim ovzdu5i: ZS a M5 Ostrava-Hrabirvka, Krestova 36A, piisp6vkov6 organizace /2-2-A:ZZ''-'-" ffiffiwffiewe!!!

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508 LIBERECKY KRAJ U lezt 642/2a. Liberec 2. 46180 Ej.: ZL- 4/09-S Zlizovaci listina Zastupitelstvo Libereckdho kraje dle ustanoveni $ 35 odst. 2 pism. k) z6kona dislo 12912000 Sb., o krajich, ve zneni pozddjsich

Více

Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf

Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf Podle zdkona E. 9312009 Sb., o auditorech a o zmdnd ndkterych z6kon:0, ve zneni pozdej5ich piedpisfi, auditorskdho standardu d. 52, dal5ich relevantnich piepisri

Více

MEsto NEmiice nad Hanou

MEsto NEmiice nad Hanou MEsto NEmiice nad Hanou Obecnd ztvazna vyhli5ka 8.312012, o mistnim poplatku zaprovoz syst6mu shromalilovdni, sberu, piepravy, tiid6ni, vyulivini a odstraiovfni komun6lnich odpadri Zastupitelstvo mdsta

Více

Sidlo: IC: 70631743 Cz7063l743,nenipl6tce DPH

Sidlo: IC: 70631743 Cz7063l743,nenipl6tce DPH Zakladni Skola a mateisk6 Skola Ostrava-Hrabrivka, Krestova 36,4', piispdvkov6 organizace Krestova 1387 136 A, 700 30 Ostrava-Hrabrivka SMLOUV A E. T7 /2015/08 O KRATKODOBEM PRONAJMU NEBYTOV.fCH PROSTOR

Více

USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts

USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts MEstskS df st Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts Jednini Z ze dne 20.5.201s Zodpovfdit Termin nlneni Nov6 usneseni iislo Snlndno Kontrolni termin Podpisy F,l'i'lr/6 -".* "9 zdstupce starosty

Více

tel: 723 027 129 e-mail: bankovni spojeni: ' dhnek I.

tel: 723 027 129 e-mail: bankovni spojeni: ' dhnek I. vef,.ejnopravni snnr,ouvn o poskyrnurf DorAcE zruozpodru nnfsrvs JEDovi\ICE uzvien dle zhkon (,. 12812000 Sb., o obcich, ve zndni pozddj5fch piedpisri, zikon (,. 250 12000 Sb., o rozpodtovych prvidlech

Více

KE SMLOUVN O UiT,O NA REALTZACI STAVBY. DODATEK i. 1. n-, {ol nre

KE SMLOUVN O UiT,O NA REALTZACI STAVBY. DODATEK i. 1. n-, {ol nre n-, {ol nre Krajskjt ddtski domov pro ddti do 3 let, piispdvkovd organizace se sidlem: Z{tkova 1267/4, 36001 Karlovy Vary tio: zt r i5 t3o DIe: CZ 7II 15 130 bankovni spojeni: Komerdni banka, a.s. dislo

Více

vef,ejnopnavni smr.ouvu o poskyrnuti (INvESTreNi) DorAcE ZR.OZPOCTU OBCE LIBINA (ddle jen smlouva)

vef,ejnopnavni smr.ouvu o poskyrnuti (INvESTreNi) DorAcE ZR.OZPOCTU OBCE LIBINA (ddle jen smlouva) Obec Libina, Id: 00302899, se sidlem: Libina 521,78805 Libina zastoupen6: mistostarostkou obce Bc. Ladou Cinegrovou bankovni spojeni: irdet d. 18824471910300 vedeny u Ceskoslovensk6 obchodni banky a. s.

Více

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s I r rscsrstra tasr L FRAI{A 5 J vpsrsra iasr praha s uneo vbsrsrp iasrr praha s PRAVIDLA PRO YYULLVAXI UdNTOWCU NETNVE SrrilviCn pi.ispf vrri NA s rravovani nt ri cl. I Piedm6t fpravy Udelem t6chto pravidel

Více

Zfpis z diliiho piezkoumr{nf hospodaieni obce Dolni Hoiice, IC:00252191. fax: 386359084 e-podatelna: posta@kraj-jihocesky.cz, www.kraj-jihocesky.

Zfpis z diliiho piezkoumr{nf hospodaieni obce Dolni Hoiice, IC:00252191. fax: 386359084 e-podatelna: posta@kraj-jihocesky.cz, www.kraj-jihocesky. - KRA.JSKY O RnD JIHOEESK Y KRAJ EKoNoMIcKY odbor ODDEITTi prezkumu A METODIKY HoSPoDARerui OecI 6.j.: KUJCK 3295312014 OeXO-pn stejnopis 6. 2 Zfpis z diliiho piezkoumr{nf hospodaieni obce Dolni Hoiice,

Více

Piikazni smlouva. f. q? lnstitut postgradu6lniho vzddt5v6ni ve zdravotnictvi

Piikazni smlouva. f. q? lnstitut postgradu6lniho vzddt5v6ni ve zdravotnictvi -\\ N'\ /Dt4 {, +',A\ 1' f. q? lnstitut postgradu6lniho vzddt5v6ni ve zdravotnictvi -t V f= Ruskd 85, 100 05 Praha 10?**,9,.o$ Piikazni smlouva dle g 2430 a n6sl. z1kona d,. 8gl20l2 Sb., obdansky z6konik,

Více

Smlouva o poskytovrini podkovrliskfch sluzeb

Smlouva o poskytovrini podkovrliskfch sluzeb Smlouva o poskytovrini podkovrliskfch sluzeb uzavlenh podle zdkonae.89l20l2 Sb., obiansk6ho zikoniku v platn6m zndni a v souladu s dal5imi piedni Dne5niho dne, mdsice a roku smluvni sfiany: Nfrodni hiebiin

Více

t-i r.f+ Ii: 49860101 Dlltz C2521010212 A - jarykovi-vzdilivaciho pobytu pro il6ky s vfukou anglick6ho jazyka ve Velk6 Britfnii hod/ v ndsled

t-i r.f+ Ii: 49860101 Dlltz C2521010212 A - jarykovi-vzdilivaciho pobytu pro il6ky s vfukou anglick6ho jazyka ve Velk6 Britfnii hod/ v ndsled evropshi socialni Duurcuilr fond v er EVRopsKA unre '" MiXD#E"n ieiovvcnovv MtN STERSTVOSKOLSTV, INVESTICE DO ROZVOJE VZDEMVATI -:J Smlouva o poskytnutf sluiby r.f+ OP Vzd6l6v6ni konkurenceschopno6t uzavien6

Více

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 12.1.2015 (datum odesl ii,ni vfzvy) Ev.d.: 15201 YYZYAK PoDANi NnniuTy A PRoKAzANi KVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNiM i,iznni (podle

Více

o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu statutárního města Ostravy Ostravská organizace vozíčkářů, občanské sdružení

o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu statutárního města Ostravy Ostravská organizace vozíčkářů, občanské sdružení o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu statutárního města Ostravy Smluvní strany Statutární město Ostrava Prokešovo náměstí 8, 729 30 Ostrava zastoupené zmocněncem Ing. Ivo Hařovským náměstkem primátora

Více

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl r.-*e t-l!f Vtd*lrr{trl smlouva o uir-,o C SYSTEM CZ a.s. se sidlem: Brno, Zidenice, Otakara Sevdika 84O1LO, psd OS OO j ednaj ici : Simona Nedasov6, piedseda piedstavenstva Ie:27675645 DIe: C227675645

Více

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni odbor kontroly e1: Lr-oo9sn:/Hav Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni obec Kvitkov, ri oosr1531 za rok20l3 Plezkoumfni se uskuteinilo ve dnech: 16.10.2013 2.4.2014 nazdkladd zilkona()..42012004 Sb.,

Více

OSTRAVA!!! Smlouva na zaji5tdnf hromadn6 akce - Ozdravny pobyt Lilkfrl Zilldadnf Skoly Ostrava - Hrabov6, Paskovskrfl 46, piispdvkovi organlzace

OSTRAVA!!! Smlouva na zaji5tdnf hromadn6 akce - Ozdravny pobyt Lilkfrl Zilldadnf Skoly Ostrava - Hrabov6, Paskovskrfl 46, piispdvkovi organlzace Smlouva na zaji5tdnf hromadn6 akce - Ozdravny pobyt Lilkfrl Zilldadnf Skoly Ostrava - Hrabov6, Paskovskrfl 46, piispdvkovi organlzace Smluvni strany Ziftladni Skola Ostrava - Hrabovfn Paskovskd 46, piispdvkovri

Více

DIi: 2. N6zev/Firma: JOFAMA, s.r.o. Se sidlem: Dolnf Adr5pach dp.7, Dolni Adr5pach 549 57 Ie : DIi: SMLOUVA O DILO

DIi: 2. N6zev/Firma: JOFAMA, s.r.o. Se sidlem: Dolnf Adr5pach dp.7, Dolni Adr5pach 549 57 Ie : DIi: SMLOUVA O DILO SMLOUVA O DILO Smluvni strny: 1. Nrizev: M6sto Rokytnice v Orlickfch horich Se sidlem: ndmdsti Jindiich Simk 3,517 6l Rokynice rc: ;ro;l"ry,* hor6ch DIi: C2O0275301 Bnkovni spojeni: es.s. Rokytnice v Orlickj.ch

Více

ffih Zpr{va o vfsledku piezkoumr{ni hospodaieni mestsk6 i6sti Praha - Libu5 l, / /,///'

ffih Zpr{va o vfsledku piezkoumr{ni hospodaieni mestsk6 i6sti Praha - Libu5 l, / /,///' !-raa-j'.-) I,,1f.,:lrri: iji,j::: - r"r'ltr -- - _-l ffih HLAVNi MEsTo PRAHA,/t tr,,/,- MAGISTRAT HLAvNiHo MESTA PRAHY --1..-.DBOR KONTROLNiCH e TNNOSTi.,t-/ l, / /,///' Stejnopis d. 2 Zpr{va o vfsledku

Více

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf"

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf M6sto Bene5ov Masarykovo nfmisti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 20.8.2015 (datum odesl6ni vjzvy) Ev.d.: 15305 YYZVAK PoDANi Naniuxy A PROKAZANLKVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNIM f,,iznni (podle

Více

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel Akademie ved v. v. t. Y Pruze dne>25.11.2013 Ej. : FZU ITHS - 124612013 VVZVN,K PODANi N,q.EiNTY VEREJNE ZAKAZKY MALEHO ROZSAHU ZasilfmeYirmvyzvuk pod6ni nabidky na veiejnou zakdzku maldho rozsahu si n6zvem,rzfhadovf

Více

ffifl Zpriva o vf sledku piezkoum:ini hospodaieni

ffifl Zpriva o vf sledku piezkoum:ini hospodaieni ffifl HLAVNi MESTO PRAHA MAGISTRAT HLAVNiHO MESTA PRAHY ODBOR KONTROLNICH CINNOSTI Stejnopis d. 2 Zpriva o vf sledku piezkoum:ini hospodaieni podle ziikona d. 42012004 Sb., o piezkoumiiviini hospodaieni

Více

Obec Hradec. Zpr ix a neziivisl6ho auditora. o vfsledku piezkoumiini hospodaieni. obecni Unno H RADEC. Ing. fan Nozar, auditor

Obec Hradec. Zpr ix a neziivisl6ho auditora. o vfsledku piezkoumiini hospodaieni. obecni Unno H RADEC. Ing. fan Nozar, auditor obecni Unno H RADEC Ing. fan Nozar, auditor Na Vfhledech 3r5, 33+ 52 Merklin dislo opravnlnlr4z4 o zapisu do seznamu auditoru lc +gz 37 6or Doslodne: 71, 05, 2012 Piiloha: Zpr ix a neziivisl6ho auditora

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu" ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku ***** ITPAIE$FT x $sw ZADAVACI DOKUMENTACE.A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory na zakilzku,rzfsabnik pro teplou vodu" Zadavatel Savoy Westend Hotelo s.r.o. Rybn6 66812 Praha l. Stard MEsto Toto vyberovei{zenf

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY Snvov rsrend Fflornl t**** SPA ZADAVAC DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAN XgiNrY na zaki,zku,rpifstroj pro vakuov6 kompresnf terapie66 Zad,avatel Savoy Westend Hotel, s.r.o. Rybnri 66812 Praha 1, Star6

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Článek I Smluvní strany 359/OŠK/2015 Poskytovatel: statutární město Havířov Sídlo: 736 01 Havířov-Město, Svornosti 86/2 Zastoupen: Ing. Martinou Dresslerovou,

Více

9gh#:"""*u""""' 1 F:; ej."r,", rada reqionu soudri. ui: - SMLOUVA O POSKYTNUTI DOTACE. c. S/0053/RRSC/2013. iislo riitu: 20147100371 6000

9gh#:*u' 1 F:; ej.r,, rada reqionu soudri. ui: - SMLOUVA O POSKYTNUTI DOTACE. c. S/0053/RRSC/2013. iislo riitu: 20147100371 6000 ) ROP STiED I CEcflY SMLOUVA O POSKYTNUTI DOTACE c. S/0053/RRSC/2013 1 F:; l..ft 01 ej."r,", rada reqionu soudri i i iri nosti Stiedni iechy :,. r-,r 9gh#:"""*u""""' ^'i^: 12000 Praha 2 l FT s d ; spojeni:

Více

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov Investice do vosi Evropsk6 unie pooponovano z evnopsreno pno necrohar-nl RozvoJ ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich

Více

Smlouva o dflo. uzavienrl podle $ 2586 a nfsl. zhkona (..8912A12 Sb., obiansky zrikonfk. 1. Smluvni strany:

Smlouva o dflo. uzavienrl podle $ 2586 a nfsl. zhkona (..8912A12 Sb., obiansky zrikonfk. 1. Smluvni strany: Smlouva o dflo uzavienrl podle $ 2586 a nfsl zhkona (8912A12 Sb, obiansky zrikonfk 1 Smluvni strany: Objednatel : Ceskd prrimyslov6 zdravotni pojistovna Sidlem: Jeremenkoval 1, 70300 Ostrava - Vitkovice

Více

Peněžní ústav: okresní pobočka Ostrava Číslo účtu: /0800 Číslo účtu: KS: 558 KS: VS: VS: evidenční číslo smlouvy

Peněžní ústav: okresní pobočka Ostrava Číslo účtu: /0800 Číslo účtu: KS: 558 KS: VS: VS: evidenční číslo smlouvy Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z Fondu pro děti ohrožené znečištěním ovzduší Smluvní strany Statutární město Ostrava Prokešovo náměstí 8, 729 30 Ostrava zastoupené náměstkyní

Více

PRTIBfIIU ZADAVACfuO ftiznni

PRTIBfIIU ZADAVACfuO ftiznni M6stys I(f,cov Jirsikova 157 28509 K6cov IC:00236144 tel.:327 324204 fax:327 324375 e-mail: o tj.:42912009 Vyvdieno na rfiiedni desce M6styse Kicov dne20.7.20o9 V K6covd dne 20 7.2009 DOKT]MENTACE - ----

Více

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I.

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I. SMLOUVA O DILO kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni pozdej5fch zm6n uzaviraji M6sto Neratovice se sidlem : jehoz jm6nem jedn6 starosta : ve vdcech veiejnjch : IE:

Více

Yyzva k podfnf nabfdkv

Yyzva k podfnf nabfdkv MEsto Strilil pod Ralskem, starostka evoluinf dp. 1G4, 47r 27 strful,pod Rarskem ij.:nlusrntfliw,t' non vestreizipoonai@ Yyzva k podfnf nabfdkv na verejnou zakitzku mal6ho rozsahu zadanou mimo rezim zilkona

Více

Smlouva Evidenční číslo:.../2012/oer

Smlouva Evidenční číslo:.../2012/oer Usnesení č. 2/66 - Příloha č. 2 Strana 1 o sdružení finančních prostředků za účelem zajištění Programu podpory malých a středních podniků v Moravskoslezském kraji Smluvní strany Moravskoslezský kraj Prokešovo

Více

PODMOKY. Kraiskf 0iad Stiedoiesk6ho kraie. Zprixa o vf'sledku piezkoumfni hospodaieni obce. ei.: oo2tg7t2o14ikusk. Ii:00876003 za rok20l3

PODMOKY. Kraiskf 0iad Stiedoiesk6ho kraie. Zprixa o vf'sledku piezkoumfni hospodaieni obce. ei.: oo2tg7t2o14ikusk. Ii:00876003 za rok20l3 Kraiskf 0iad Stiedoiesk6ho kraie Zborovsk6 11 15021 Praha 5 SpZn: 52_0760085/201 3/KUSK ei.: oo2tg7t2o14ikusk Stejnopis d. l-, Zprixa o vf'sledku piezkoumfni hospodaieni obce t 't PODMOKY Ii:00876003 za

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PODPORY č...

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PODPORY č... SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PODPORY č.... (uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů) Název: Zlínský kraj Sídlo: tř. Tomáše Bati 21, 761 90 Zlín IČO: 70891320

Více

Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina

Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina Ke Skalce 32,586 04 Jihlava Cislo zakdzky: HSJI- 4999 le-2012 Datum vyhlf5eni: 14. II. 2012 Cj.: HSJI-4999-IlE-2012 Podet listri: 3 Podet piiloh: 212 Yyzva k podfni

Více

TATCE r(t 00239844 z^ rok20l2

TATCE r(t 00239844 z^ rok20l2 Kraisk'0iad StiedoEesk6ho kraie Zborovsk6 11 15021 Praha 5 SoZn: SZ 095792/20121KUSK il., oo3?6sl20r3^(usk Stejnopis d.,/ Zprina o vfsledku piezkoumrini hospodaieni obce TATCE r(t 00239844 z^ rok20l2 Piezkoumdni

Více

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni)

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni) Zadavatel Gymnr{zium Brno, tiida Kapitina Jaro5e, piispevkovri organizace ti. Kpt. Jaro5e 14 Brno 658 70 I 00 559 032 Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch

Více

Smlouva o poskytnutí dotace č. D1734/00410/15

Smlouva o poskytnutí dotace č. D1734/00410/15 Smlouva o poskytnutí dotace č. D1734/00410/15 I. Smluvní strany 1. Poskytovatel dotace: Statutární město Pardubice sídlo: Pernštýnské nám. 1, 530 21 Pardubice, IČ: 00274046, číslo bankovního účtu: 326561/0100,

Více

SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje

SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ - KRAJSKÝ ÚŘAD KUMSP00QHBJ8 SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje ÍÍSÍ.O SMLOUVY (DODATKU) noř. č.j.jt. zv>/r!'ok zkr. odb. -4-' I. SMLUVNÍ STRANY 1, Moravskoslezský

Více

ej., oo34sv2o12ikusk I\EBOVIDY Ii: 00235571 za rok 20LL Zprtva o vfsledku piezkoumfni hospodaieni obce t ).2.2012 r $. l2.20ii

ej., oo34sv2o12ikusk I\EBOVIDY Ii: 00235571 za rok 20LL Zprtva o vfsledku piezkoumfni hospodaieni obce t ).2.2012 r $. l2.20ii Kraisk'0 0iad StiedoEesk6ho kraie Zborovsk6 1 1 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_087 646120 1 IIKUSK ej., oo34sv2o12ikusk Stejnopis d. d Zprtva o vfsledku piezkoumfni hospodaieni obce I\EBOVIDY Ii: 00235571 za

Více

Příloha č. 1 k Výzvě k podání nabídek na VZ "Dodavatel pro zajištění informačních materiálů k projektu Osvěta" N Á V R H SMLOUVA O DÍLO

Příloha č. 1 k Výzvě k podání nabídek na VZ Dodavatel pro zajištění informačních materiálů k projektu Osvěta N Á V R H SMLOUVA O DÍLO Příloha č. 1 k Výzvě k podání nabídek na VZ "Dodavatel pro zajištění informačních materiálů k projektu Osvěta" N Á V R H SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Smlouva o n6jmu bytu. I. Piedm6t nfjmu. U. Doba nfjmu. Pronajimatelem: BZM a.s.

Smlouva o n6jmu bytu. I. Piedm6t nfjmu. U. Doba nfjmu. Pronajimatelem: BZM a.s. Smlouva o n6jmu bytu Mezi Pronajimatelem: BZM a.s. (d61e j en,,pronaj imatel") N6rodni obrriny 37 Praha 6 rio: 6tosl262 a Nfjemcem: Jaroslavou Semerfdovou, narozenou dne 6. 5. 19560 r.i.565506/0587 (d6le

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY S,IVOY l.s'iiln:) Ftrqi''r[1. ***** LUXURY SPA RESORT KARTOVY VARY ZADAVACI DoKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY na zakdzku,rnov6 unilbrmy pracovnikri Balneo centra hotelu'o Zad,avatel Savoy Westend

Více

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s.

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s. MMK/SML/854/2017 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu statutárního města Karviné uzavřená dle ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů statutární město Karviná

Více

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie Zborovsk6 11 15021 Praha 5 SpZn: SZ_104589/201 1/KUSK ii.: oo3s4lt2or2lkusk Stejnopis e. fu Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce VRATKOV Ii:00639753 za rokzoll

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Článek I Smluvní strany 152/OŠK/2015 Poskytovatel: statutární město Havířov Sídlo: 736 01 Havířov-Město, Svornosti 86/2 Zastoupen: Mgr. Danielem Vachtarčíkem,

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Orlové uzavřená podle ust. 10a zákona č. 250/2000 Sb.

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Orlové uzavřená podle ust. 10a zákona č. 250/2000 Sb. Vzor veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí neinvestičních dotací na projekty z dotačního programu č. 3,4,5/2019 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Orlové uzavřená

Více

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi Adresa piislu5n6ho iiadu t lrao: Ulice: Pifloha i. 9 k WhliSc i. s03,2006 Sb. vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi podle ustanoveni $ ll0 odst. I a2 zdkona d. 183/2006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Článek I Smluvní strany 410/OŠK/2016 Poskytovatel: statutární město Havířov Sídlo: 736 01 Havířov-Město, Svornosti 86/2 Zastoupen: Ing. Martinou Dresslerovou,

Více

USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4

USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4 M6stskf isst Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4 18.6.2014 T,odpoviil6 Termin plneni Nov6 usneseni iislo SnlnEno Kontrolni termin zistupce starosty Ing. Pavel Machdiek Mg. Koubek 19.6.2014 Zastupitelstvo

Více

S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb

S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb NÁVRH SMLOUVY Příloha č. 1 Programu S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen:

Více

OBCHODNi VEREJNOU SOUTiIZ na prodej zem6delskych pozemkri ve vlastnictvi st{tu a ve sprfvd PF er

OBCHODNi VEREJNOU SOUTiIZ na prodej zem6delskych pozemkri ve vlastnictvi st{tu a ve sprfvd PF er POZEMKOVY FOND CESKE REPUBLIKY Sidlo: Praha 3, Husineck6ll24lll.a,Psi 13000,Ii: 45797072,D1C: CZ,45797072 Zapshn v obchodnim rejstiiku veden6m MEstskfm soudern v Praze, odd. A, vlolka 6664 vyhla5uje v

Více

lx*ffi',- \_fr.s 7 USNESENI ZASTUPITELSTVA M6stskf df st Praha-Libu5 E. 53t2015

lx*ffi',- \_fr.s 7 USNESENI ZASTUPITELSTVA M6stskf df st Praha-Libu5 E. 53t2015 M6stskf df st Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA E. 53t2015 11. 11. 201.5 Zodpovidrl Termin rrlneni Nov6 usneseni iislo Soln6no Kontrolni termin Podpisy zdstupce starosty I lx*ffi',- t\j'(h/ffi : \_fr.s

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Prodávajícím:.. se sídlem:.. Společnost zapsána v Zastoupena:.. Kontaktní osoba:.. Bankovní spojení:.. Plátce DPH:..

KUPNÍ SMLOUVA. Prodávajícím:.. se sídlem:.. Společnost zapsána v Zastoupena:.. Kontaktní osoba:.. Bankovní spojení:.. Plátce DPH:.. Stránka 1 z 8 Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle právního řádu České republiky v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále též jako Občanský

Více

pro veřejnou zakázku/název: Za tajemstvím pána hor ozdravný pobyt žáků Základní školy a Mateřské školy Kladno, Velvarská 1206

pro veřejnou zakázku/název: Za tajemstvím pána hor ozdravný pobyt žáků Základní školy a Mateřské školy Kladno, Velvarská 1206 Příloha 1. Formuláře 1. KRYCÍ LIST NABÍDKY pro veřejnou zakázku/název: Za tajemstvím pána hor ozdravný pobyt žáků Základní školy a Mateřské školy Kladno, Velvarská 1206 UCHAZEČ (obchodní firma nebo název)

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z Fondu životního prostředí města Ostravy

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z Fondu životního prostředí města Ostravy Příloha č. 2 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z Fondu životního prostředí města Ostravy Smluvní strany Statutární město Ostrava Prokešovo náměstí 8, 729 30 Ostrava zastoupené

Více

Smlouva o poskytnutí účelové dotace

Smlouva o poskytnutí účelové dotace Smlouva o poskytnutí účelové dotace Město Rabí Rabí 57, Rabí zastoupené: starostou Miroslavem KRAUCHEREM IČ: 00256030 DIČ: CZ00256030 (město Rabí je plátcem DPH) bankovní spojení: 115-115 874 0257/0100

Více

Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta)

Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta) MESTO HOiJCE n6mesti Jiiiho z PodEbrad 342,508 l9 Hoiice Veiejnf zadavatel timto vyzyvit k podfni nabidky nlzukfzkrr mal6ho rozsiahu: Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta) M6sto Hoiice, nrim.

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSUZOVÁNÍ PODKLADŮ ŽÁDOSTÍ O DOTACE

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSUZOVÁNÍ PODKLADŮ ŽÁDOSTÍ O DOTACE Příloha č. 3 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSUZOVÁNÍ PODKLADŮ ŽÁDOSTÍ O DOTACE uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více

Smlouva o přístupu na organizovaný krátkodobý trh s elektřinou (dále jen Smlouva )

Smlouva o přístupu na organizovaný krátkodobý trh s elektřinou (dále jen Smlouva ) Smlouva o přístupu na organizovaný krátkodobý (dále jen Smlouva ) uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, v souladu s 50 zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách

Více

I. SMLUVNÍ STRANY II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

I. SMLUVNÍ STRANY II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Evidenční číslo smlouvy: 9122/2016/SKT/HAD/SMLD/28 Smlouva o poskytnutí finanční dotace z Programu na podporu sportovní činnosti a odměn trenérům mládeže pro rok 2016 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000

Více

zprava sratutarnino oncanu BMITENTA OCEL HOLDING SE (za obdobi od 01.07.2013 do 08.11.2013)

zprava sratutarnino oncanu BMITENTA OCEL HOLDING SE (za obdobi od 01.07.2013 do 08.11.2013) zprava sratutarnino oncanu BMITENTA OCEL HOLDING SE (za obdobi od 01.07.2013 do 08.11.2013),, MEZTTTMNI ZPRAVA" zhotoven6 ve smyslu g 1l9a zilkona 8.25612004 Sb. o podnik6ni na kapitrilov6m trhu ve znenf

Více

Veřejnoprávní smlouva č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Český Těšín

Veřejnoprávní smlouva č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Český Těšín Příloha č. 3: Program města Český Těšín pro poskytování účelových dotací na zachování a obnovu vybraných historických prvků v Městské památkové zóně Český Těšín pro rok 2017 Veřejnoprávní smlouva č. o

Více

Smlouva o dilo. Ie: 00025844 Bankovni spojeni: eeskd nirodni banka

Smlouva o dilo. Ie: 00025844 Bankovni spojeni: eeskd nirodni banka Smlouva o dilo i. objednatele: i. zhotovitele: 7V /'l /lz lluzavieni podle g 2586 a nisl. z6kona i-8912012 Sb., obianskf zikonik, kterou niie uveden6ho dne, mesice a roku uzaviely smluvni strany: f. ieskri

Více

t--r r.f+ INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek - drlst A evropslsi soci6lni fond v er

t--r r.f+ INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek - drlst A evropslsi soci6lni fond v er evropslsi soci6lni fond v er EVROPSKA UNIE MI NISTERSTVO MLADEZE R relovycnovv SKOLSTV. INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI r.f+ t--r OP VzdEleyenf konkur nceschopnost Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu Přeprava VFU 1.7.2016-30.6.2017 jedná se o zakázku malého rozsahu, která není zadávána podle zákona č. 137/2006

Více

etanet< I. Smluvni stranv

etanet< I. Smluvni stranv r't KUpNi SMLOUVA i.j.: HSAA-127 52-1812013 uzavienhv souladu s $ 409 a n6sl. zhkonad. 513/1991 Sb., obchodniho zskoniku, ve zndni pozddjsich piedpisri, (d6le jen,,obchodni zdkonik') (d6le jen,,smlouva")

Více

VACLAVICE. Kraiskf fiad Stfedaiesk ho kraie. Zprixa o vysledku piezkoumfni hospodaienf obce. SZ *082926/201 3,lKUSK AA523212014/KUSK. lfzn: Cj.

VACLAVICE. Kraiskf fiad Stfedaiesk ho kraie. Zprixa o vysledku piezkoumfni hospodaienf obce. SZ *082926/201 3,lKUSK AA523212014/KUSK. lfzn: Cj. Kraiskf fiad Stfedaiesk ho kraie ZborovskS 11 15A21 Praha 5 lfzn: Cj.: SZ *082926/201 3,lKUSK AA523212014/KUSK Stejnopis d. 2 Zprixa o vysledku piezkoumfni hospodaienf obce VACLAVICE Id:00508365 za rolk2a13

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu se Závaznými postupy pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK na služby E-learning Pro potřeby

Více

Příloha č. 3 MMK/SML/ /2019

Příloha č. 3 MMK/SML/ /2019 Příloha č. 3 MMK/SML/ /2019 S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu statutárního města Karviné uzavřená dle ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů I.

Více

II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Smlouva o poskytnutí finanční dotace pro rok 2016 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů a podle 159 a násl. zákona č. 500/2004

Více

Io" Smlou'ya o dflo vzavie'oa dle g 2586 a nrisreduji cich zttkona (;. g9r20r2 O\L\ tlfmek I. Piedmit smlouvy a piedmdt plninf

Io Smlou'ya o dflo vzavie'oa dle g 2586 a nrisreduji cich zttkona (;. g9r20r2 O\L\ tlfmek I. Piedmit smlouvy a piedmdt plninf O\L\ IOP. KVALITA ZIVOTA Io" Ndrodni hlebtin Kladruby nad Labem, st6tni piisp6vkov6 organizace 533 14 KLADItUBY NAD TABEM rc 7 zo48g7 2, ot( cz t zocsgt z Ucet vedeny u Komerdni b;rnky, a,s, t,43_591747027110l00

Více

Dohoda o bezhotovostni uhrad6 cen postovnich sluzeb

Dohoda o bezhotovostni uhrad6 cen postovnich sluzeb : Dohoda o bezhotovostni uhrad6 cen postovnich sluzeb t 110074i00 uzaviena mezi 1. e eskri po5ta, st,itni podnik, od5t6pny zavod Stiedni Cechy se sidlem Sazedsk6 91603.225 1.0 Praha 10 zastoupeny na z6kladd

Více

Smlouva o poskytnuti multiliceniniho programu

Smlouva o poskytnuti multiliceniniho programu '$ t \ Ddle uveden6ho dne, mdsice a roku byla uzaviena tato Smlouva o poskytnuti multiliceniniho programu Smlouva o doddvce software (dale jen,,smlouva") podle zskona d,.892a12 Sb., obdansk6ho zdkoniku

Více

uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů.

uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. Číslo smlouvy kupujícího:... Veřejná zakázka č.: Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. Smluvní strany Povodí Odry, státní podnik

Více

a.372110120t3 I. Smluvni strany

a.372110120t3 I. Smluvni strany SMLOUVA O DILO a.372110120t3 vzavfenfl podle $ 536 a n6sl. zik. (,.51311991Sb., obchodni z6konik, ve zndni pozddjsich piedpisfr. I. Smluvni strany Objednatel: ieskrfl republika - V6zeilski sluzba iesk6

Více

SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje

SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje Příloha č. 1 SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje I. Smluvní strany 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen: a IČO: 70890692 DIČ: CZ70890692

Více

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen: a IČ: 70890692 DIČ: CZ70890692 bankovní

Více

SiPS TABOR. l. ZajiSt'ov6ni chodu LAN + IT infrastruktury na pracovi5tich SPS Tabor, kompletni

SiPS TABOR. l. ZajiSt'ov6ni chodu LAN + IT infrastruktury na pracovi5tich SPS Tabor, kompletni r gu sri.edni pr0myslova Srou srno:rui a sraveeni, TABoR SiPS TABOR KOMENSKEHO 1670, PSC 390 41 Usek: person6lni www.sps-tabor,cz info@sps-tabor.cz Yyzva k podr{ni nabidky Na plnini veiejnb zakdzky mal6ho

Více

I I I. strana prvni NZ 650t201r N 67512011. S t e j n o p i s Notfiskf z6pis

I I I. strana prvni NZ 650t201r N 67512011. S t e j n o p i s Notfiskf z6pis strana prvni NZ 650t201r N 67512011 S t e j n o p i s Notfiskf z6pis sepsanli dne druh6ho z\ii rokt dva tisice jeden6ct (2.9.2011) mnou, Mgr. Pavlem Bemardem, notaiem se sidlem v Bm6, v md kancel6ii v

Více

er. r ct. tl Smluvni strany

er. r ct. tl Smluvni strany Veiejnopr6vni sm louva uzavfen 6 mezi M6stem Gel6kovice a Obci Pierov nad Labem k zajistbvani vikonu dinnosti podle zikona o obecni policii (d5le jen,,smlouvaon).2913 uzaviral[ n[ze ulveden6 sn'lh.rvnf

Více

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje NÁVRH SMLOUVY Příloha č. 1Programu S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen: a IČ:

Více

nahrazuji slovy,,k okamziku vzniku nebo zii- 8. V S 7 odst. 9 se za slova,,dlouhodob6 z6lohy" vklidaji slova,,a zivdavky".

nahrazuji slovy,,k okamziku vzniku nebo zii- 8. V S 7 odst. 9 se za slova,,dlouhodob6 z6lohy vklidaji slova,,a zivdavky. d6stka 180 Sbirka z6konri 8.471 / 2ol3 Strana 7841. 471 VYHLASKA ze dne 20. prosince 2013, kterou se meni vyhl6ska d,.50412002 Sb., kterou se provddeji nekterd ustanoveni zdkona 8.563/7991 Sb., o deetnictvi

Více

Kupni smlouva. ilinek I. PiedmEt koupd

Kupni smlouva. ilinek I. PiedmEt koupd .l ys /lt ltott 1 rof KVAL TA ZvarA np N Ntodnr hiebarn Kadtuby n,d raben, nrtnt ptkpgvkovt orsaniua!e e 7zo4ae1z, Dta c212043e12 p.zdalllch pledpho a S4b,,kona L zs2l1e97 sb,.?emadelsbi veznenipo,d6jiichpiedpisi

Více

SMLOUVA -- o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje

SMLOUVA -- o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje SMLOUVA -- o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen: Mgr. Věrou Pálkovou náměstkyn hejtmana kraje

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace - návrh

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace - návrh Čj.: MULA 11601/2015 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 56.12 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace - návrh z rozpočtu města Lanškroun uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000

Více

- Komfortni energie pro V6s

- Komfortni energie pro V6s listi.:l/4 tisto smlouryz l4ll07 I _--_ I _J Dodavatel: PraZskii energetika, a.s., 100 05 v Praze 10, Na Hroudd 149214 Zapsan v obchodnim rejstiiku vedendm MEstsklim soudem v Praze, oddil B, vlozka dislo

Více

Zastupitelstvo Kraje Vysočina

Zastupitelstvo Kraje Vysočina Zastupitelstvo Kraje Vysočina Zásady Zastupitelstva Kraje Vysočina pro poskytování dotací městům s památkami světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO v Kraji Vysočina ze dne 10. 11. 2015 č. 13/15

Více

NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI

NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI Příloha č. 1 Obchodní podmínky Číslo smlouvy mandanta: Veřejná zakázka: BC-2/2008 NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI I. Smluvní strany 1. Letiště Ostrava, a.s.

Více

Smlouva o zúčtování odchylek (dále jen Smlouva )

Smlouva o zúčtování odchylek (dále jen Smlouva ) Smlouva o zúčtování odchylek (dále jen Smlouva ) Evidenční číslo smlouvy: A 0 / 13 uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, v souladu s 50 zákona č. 458/2000

Více

/iil/rfliu/#luu[llururuluur

/iil/rfliu/#luu[llururuluur i\ OBVODNI BANSKY URAD V OSTRAVE / I Veleslavinova 18, P.O. BOX 103,72803 Ostrava - /iil/rfliu/#luu[llururuluur Mor. Ostrava Mdstskf uiad Vratimov FnidecM 853 739 32 Vratimov VAS DoPIs / ZE DNE NASEZNAEKA

Více

- 11- zji5t6no u vsech piedpisri rihrad n6jemn6ho v obdobi leden - zirti 2013.

- 11- zji5t6no u vsech piedpisri rihrad n6jemn6ho v obdobi leden - zirti 2013. zji5t6no u vsech piedpisri rihrad n6jemn6ho v obdobi leden - zirti 2013. Mi nepostupovala podle ustanoveni bodu 6.3. a O.a. ius d. 701 - IJily a zasady ridtov6ni na tdtech, kter6 stanovi okamzik uskutedndni

Více

Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j /2016/RMI/MJA/SML/66

Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j /2016/RMI/MJA/SML/66 Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j. 13775/2016/RMI/MJA/SML/66 uzavřená podle 10a zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

Článek 1 Předmět a účel smlouvy

Článek 1 Předmět a účel smlouvy - 3-2007-04, př. 2 Počet stran: 5 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran podle 262 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Rimcovi smlouva o dodivkich potravin

Rimcovi smlouva o dodivkich potravin Rimcovi smlouva o dodivkich potravin I. Smluvni strany Masarykriv onkologickf ristav se sidlem Zluty kopec 7, 656 53 Bmo jednajici prof. MUDr. Jiiim Vorlidkem, CSc., dr. h. c., ieditelem Id: 00209805.

Více

IV. ÚČELOVÉ URČENÍ A VÝŠE DOTACE

IV. ÚČELOVÉ URČENÍ A VÝŠE DOTACE j Mi }Rf\\ ^KuSLh/NK V M< ~.s ícrajskv"uraď ČÍSLO SMLOUVY ;DODATKU;' SMLOUVA ^ - ^ í - SS\ S& K o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský kraj se sídlem:

Více