Na Mistrovství světa juniorů v Trakaích David Král a Miroslav Jech skončili na vynikajícím sedmém místě!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Na Mistrovství světa juniorů v Trakaích David Král a Miroslav Jech skončili na vynikajícím sedmém místě!"

Transkript

1 Ročenka 2013

2 Úvodní slovo: Opět vydáváme naši ročenku, ve které chceme prezentovat to nejpodstatnější, co se v našem klubu dělo v roce Bylo to období velmi úspěšné, jak po stránce sportovních výsledků, tak i po stránce pořadatelské. Přes zklamání nad 8. místem v Českém poháru hodnotí výbor sezónu úspěšně. Získali jsme letos 18 mistrovských titulů. Na bodech se stále více podílí mládež. Na MČR družstev mladší žactvo druhé, ženy a junioři třetí. Na Mistrovství světa juniorů v Trakaích David Král a Miroslav Jech skončili na vynikajícím sedmém místě! Z MČR ve sprintu a MČR družstev jsme přivezli 18 medailových umístění! Na MS Masters ve Varese potvrdila párovka Kaplan, Nevřala, Cinert, Janák svou světovou kvalitu. Přes vynikající sportovní výsledky v roce 2012 poklesly ale naše příjmy proti loňskému roku o cca ,-Kč. Dotace města, ČVS a příspěvky sponzorů jsme obdrželi díky vynikajícím výsledkům v předchozích letech, vysokému nárůstu členů v kategoriích žactva a také díky pořádání akcí, které mají skutečně celorepublikový význam a popularitu. Rekordní byla také částka členských příspěvků. Všem, kteří se na chodu klubu podíleli, je třeba poděkovat. Stejně tak i našim sponzorům, bez nichž by to v dnešní době šlo jen velmi těžko. Na Mistrovství světa juniorů v Trakaích nedaleko Vilniusu vyhráli David Král a Miroslav Jech finále B na dvojskifu! Celkově tak skončili na vynikajícím sedmém místě!

3 Organizační struktura klubu: Výbor klubu: Karel Kroulík Libor Kubrycht Martin Kubrycht st., Karel Srb Věra Vlastníková Lumír Mejzlík - předseda - místopředseda, předseda trenérské rady - člen - hospodář - administrátorka grantových programů - domácí správce Trenérská rada: Libor Kubrycht - předseda trenérské rady Roman Gwozdiak - trenér SCM Martin Kubrycht - trenér Sportovního gymnázia Pardubice Dobrovolní trenéři mládeže: Olga Roebuck, Dita Netíková, Iva Macková, Jiří Paleta, Lumír Mejzlík, Karel Kroulík, Kamil Kroulík, Martin Kubrycht st., Matyáš Zetek, Václav Chmelař Členové klubu ve svazových orgánech: Libor Kubrycht - ústřední trenér mládeže Členové klubu v orgánech města: Věra Vlastníková Martin Kubrycht st. - členka sportovní komise rady města Pardubic - člen sportovní komise rady města Pardubic Nový výbor klubu schválený valnou hromadou v Pardubicích na loděnici Arosa Předseda Karel Kroulík Místopředseda Martin Kubrycht st. - šéf trenérské rady Hospodář Člen Člen Člen Karel Srb Lumír Mejzlík Věra Vlastníková Matyáš Zetek

4 Statistika počtu členů ČVK Pardubice Muži Ženy CELKEM Dospělí Do 23 let Junioři a juniorky Dorostenci a dorostenky Starší žáci a žákyně Mladší žáci a žákyně CELKEM Pořádání akcí: Distanční závod bratří Mejzlíků - loděnice ČVK Pardubice vypisujeme pravidelně, přestože víme, že nebudou nikdy masovou akcí. Mejzlíci zahajují závodní sezónu v době, kdy je někde ještě led a nevesluje se. Ekonomika klubům velí šetřit a soustředit se hlavně na mistrovské soutěže. Pořádáme závody pro sebe a pár hostů. Tradici držíme a vážíme si jí, i to je jedním z typických znaků veslařů.

5 Májové sprinty, Pořádáme především pro nejmladší závodníky, kteří zde mohou poprvé ochutnat závodní atmosféru a případně získat první medaili.

6 Vánoční trenažéry města Pardubic - ČSOB Pardubice mají již mnohaletou tradici. V poledních letech se konají v atriu ČSOB Pojišťovny Pardubice, kde máme pro závody trochu netypické, ale celkem komfortní zázemí, přímo v centru města. V tomto roce jsme již museli z kapacitních důvodů regulovat počty závodníků, kdy jsme nevypsali juniorské a dospělé kategorie. Přesto jsme zaznamenali rekordní účast 327 závodníků z 23 klubů, a 23 smíšených družstev! Jezdí k nám rádi kluby z celé ČR, zejména kvůli jedinečným závodům pro žactvo a závodům smíšených družstev chlapců a dívek. Závody se stávají neoficiálním mistrovstvím pro žákovské kategorie. Nikde v republice se podobné závody nepořádají. V roce 2013 jsme přivítali i závodníky z Rakouska. A k tomu krásná předvánoční atmosféra.

7 Školní pohár ČVK Pardubice - ČSOB Pardubice Finále školního poháru ČVK Pardubice 2013 proběhlo v rámci pardubických vánočních trenažérů s velkým úspěchem. Letošního ročníku se zúčastnilo 315 dětí r a 2002 ze 7 pardubických škol. Loni jsme měli 276 startujících z 6 škol. Nárůst o 39 dětí. Je zde skryta obrovská práce Jirky Palety, který několikrát obešel pardubické školy i s osobními pozvánkami. Spolu s Ditou a Adélou Netíkovou, Lumírem, Romanem, Pavlem, Václavem, Kamilem, Helenou, Karlem, Věrou, Liborem, Martinem a dalšími zorganizoval 7 základních kol a semifinále.

8 M-ČR na trenažéru Výsledky závodníků ČVK Pardubice v mistrovství ČR a dalších významných soutěží roku Na XX. Mezinárodním mistrovství ČR 2013 v jízdě na veslařském trenažéru 17. února 2013 v Olomouci, vyhrál Miroslav Jech kategorii dorostenců vynikajícím časem 6:26,2. Karel Nevřala vyhrál kategorii Masters let časem 6:24,3. M-ČR dlouhá trať Hořín Na XIV.MČR na dlouhé dráze, které se jelo v sobotu v Hoříně, získal Miroslav Jech už svůj druhý letošní titul mistra republiky, tentokrát na skifu dorostenců.

9 Krásný bronz přivezly při svém prvním startu mezi dorostenkami Adéla Jirásková a Zuzana Příhodová! Vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Pardubického kraje Dorostenci Bohumír Koška, Miroslav Jech, Martin Hauk a Tomáš Chlupáč vyhlášeni nejlepším mládežnickým kolektivem Pardubického kraje!

10 Mezinárodní Regata mládeže - Brno Na Mezinárodní regatě v Brně ve dnech vyhrál Martin Hauk dvojskif dorostenců.(společenství s VK Slavia-Vojta Pavlů) 1.místo 8+ dci (společenství s VK Smíchov) Dále získal bronz na skifu jako druhý český závodník. Mládež přivezla z MČR žactva a dorostu v Račicích 4 zlaté, 1 stříbrnou a 1 bronzovou medaili! Radim Špaček vyhrál skif mladších žáků

11 S Ondrou Šafránkem pak vyhráli dvojskif mladších žáků Martin Hauk dojel těsně druhý na skifu dorostenců a vyhrál dvojskif

12 Michal Žouželka vyhrál skif starších žáků Veronika Kiacová získala bronz na skifu starších žákyň David Král a Miroslav Jech se nominovali na MSJ třetím nejlepším výkonem!

13 David Král vyhrál skif na olympiádě mládeže! David Král a Miroslav Jech mistry ČR na dvojskifu! David Král a Miroslav Jech se stali mistry ČR na dvojskifu juniorů, když ve finále předjeli i dvě lodě Slovinska! 2. místo 2x Ž - Příhodová Kateřina, Fleissnerová Kristýna 2. místo 4x M Příhoda Martin, Kubrycht Libor, Zetek Matyáš, Vlček Sebastián.

14 Mistrovství republiky do třiadvaceti let a Masters Třeboň Mladým se dařilo v párové čtyřce. Ve složení Sebastián Vlček, Matyáš Zetek, Oškera, Valsa (poslední dva Mělník) vyjeli stříbrnou placku. A kategorii Masters se to medailemi pro pardubické borce jenom hemžilo. Převládaly ty zlaté. Na párové čtyřce si pro něj doveslovali Kaplan, Cinert, Janák, Nevřala. Stříbrní pak byli pardubičtí veteráni celkem čtyřikrát. Z MČR ve sprintu a družstev 18 medailových umístění! 1.místo 2xŽ Příhodová K 4xŽ Příhodová K 2x dci Hauk Martin, Koška Petr 1x jři Král David 2x jři Král David, Jech Miroslav 2.místo 2xM Zetek M., Vlček S 4x- jři Král D., Chlupáč T., Koška B., Jech M 8+dci Koška P., Jung O., Chmelař B., Valach M

15

16 David Král a Mirek Jech vyhráli Primátorky!

17 MČR družstev 1.místo 2x dci Hauk Martin, Koška Petr 2x jři Král David, Jech Miroslav 8+dci Hauk M., Valach M., Chmelař B., Koška P. 2x žcim Špaček Radim, Šindelář Matěj 8 jři Král D., Jech M., Koška B., Chlupáč T 2.místo 4x žcim Šafránek O., Špaček R., Šindelář M., Bartošek J., Fráňová H. (K) 2xŽ Příhodová K. 3.místo 4-Ž Příhodová K., Slavíková N., Vlastníková V., Píšová P 4x- jři Král D., Chlupáč T., Koška B., Jech M 4x-M Kubrycht M., Kubrycht L., Zetek M., Vlček S V jednotlivých kategoriích obsadila naše družstva následující místa: 2. místo: mladší žactvo 3. místo: ženy a junioři

18 Radim Špaček vyhrál triatlon v Lounech! V sobotu 23. listopadu se v Lounech konal již XIX. ročník Veřejného halového triatlonu. Letos došlo v organizaci k několika změnám. Závod vrátil na původní dráhy 2000 m kolo, 800 m běh, 1000 m veslování (žákovské kategorie poloviční). Počet drah se zvýšil z 8 na 16. Člunkový běh v oddělených drahách byl nahrazen kontaktním běžeckým závodem v jedné hadovité dráze. Nově se jelo pořadí kolo běh veslování. Závěrečný veslařský závod byl vizualizován na projektoru. Čas byl spuštěn při startu na rotopedu a lodičky se rozjely při nasednutí na trenažér. Trenéři měli výborný přehled o časech a pořadí závodníků. Radim Špaček vyhrál závod starších žáků r. 2001, Ondra Šafránek vybojoval krásné 4. místo. Na pěkném 7. místě skončil Martin Bureš v kategorii starších žáků r Z Loun jsme přivezli pohár za 3. místo v 9. ročníku celosezónní soutěže veslařských klubů Oblasti Labe - Labský pohár 2013.

19 Mezi nejlepšími sportovci Pardubic za rok 2013 byli vyhlášeni naši junioři David Král a Miroslav Jech. Jejich trenér Martin Kubrycht byl vyhlášen mezi nejlepšími trenéry. Pardubické vánoční trenažéry KLUBŮ, 327 ZÁVODNÍKŮ, 23 DRUŽSTEV!

20

21

22 Mezinárodní soutěže: MSJ: David Král a Miroslav Jech sedmí na MSJ! Na Mistrovství světa juniorů v Trakaích nedaleko Vilniusu vyhráli David Král a Miroslav Jech finále B na dvojskifu! Celkově tak skončili na vynikajícím sedmém místě! MEJ: Junior David Král a dorostenec Miroslav Jech vybojovali na dvojskifu juniorů v Minsku krásné 6. místo!

23 Úspěšný víkend našich juniorů na regatě v Mnichově Dvojskif juniorů David Král a ještě dorostenec Miroslav Jech ve své sobotní jízdě zaostali za vítěznými Němci o 1,5s a porazili druhý český dvojskif o 8s. Následně vyhráli o 1,5s finále B, před Němci, Slovinci, Dány, Brity a Rakušany. V dělených nedělních závodech vybojovali s přehledem o 7s. první místo nad posádkami Dánska, Nizozemska, Švýcarska a Rakouska. Junioři vítězili na Bledu! David Král a Míra Jech o víkendu závodili na 58. mezinárodní regatě ve slovinském Bledu. I přes plnou tréninkovou zátěž závody zvládli perfektně. V sobotu dojeli na druhém místě a v neděli po skvěle takticky zvládnutém závodě zvítězili o 0,2 vteřiny před reprezentací Slovinska a Maďarska. Martin Hauk vyhrál na CEFTĚ párovku dorostenců!

24 Varese 2013 Tabulka s vyhodnocením naší účasti ve Varese. Medaile nám sice unikla, ale ostudu jsme ve své kategorii C neudělali Díky vedení klubu za zapůjčení lodí, Romanovi za přepravu do Olomouce a parťákům z lodí za výborné výkony a celkovou pohodu. kategorie posádka pořadí v jízdě ztráta na vítěze jízdy ztráta na nejlepší čas kategorie celkové pořadí 2x B Karel + Karpi 5 z 8 lodí z 91 lodí 4x B Karpi Karel Pačes Ríša 3 z 7 lodí z 37 lodí 2- B Ríša + Pačes 7 z 8 lodí z 23 lodí 2x C Karel + Karpi 4 z 8 lodí z 122 lodí 4x C Karpi Karel Pačes Ríša 2 z 8 lodí z 61 lodí 2- C Ríša + Pačes 2 z 8 lodí z 42 lodí

25 Obnova lodního parku v roce 2013: Od sportovního gymnázia jsme odkoupili osmu za ,-Kč a párovku za ,-Kč. Pořídili jsme 2 páry vesel Brača a 2 páry Croker. Zdarma jsme získali párové krakorce na osmu z projektu Přijď veslovat. Koupili jsme 2 trenažéry, jeden z prostředků na SCM. Zakoupili jsme náhradní díly na lodě za 41 tis.. Koupili jsme konstrukci na auto na převážení lodí. Nakoupili jsme posilovací pásy TRX. Závěrečné slovo: Skončila úspěšná sezóna, proběhla žába i valná hromada klubu. Proběhly oslavy úspěchů i vyhlášení nejlepších sportovců klubu. Ve sportu však loňské zásluhy neplatí, je třeba opět tvrdě pracovat na fyzické výkonnosti, psychické odolnosti a technické dovednosti, což jsou základní předpoklady nových úspěchů. Pak už zbývá jen trochu štěstí a hodně zdraví. Tak s chutí do toho v r Zpracoval: Karel Kroulík

26 Marie Luise van Leeuwen Rozálka Roebuck

27 Naši partneři: Český veslařský svaz Zátopkova 100/2 PSČ Město Pardubice Pernštýnské náměstí Pardubice-Staré Město WWW: posta@mmp.cz Pardubický Kraj Komenského náměstí Pardubice www: posta@pardubickykraj.cz

28 Naši sponzoři ČSOB Pojišťovna, a. s. člen holdingu ČSOB Masarykovo nám Pardubice Česká republika WWW: Elektrárny Opatovice, a.s. Opatovice nad Labem, Pardubice 2, PSČ Wiki Slatiňany Naši přátelé Hradecký klub veslařů Dělnická tělovýchovná jednota - Hradecký klub veslařů Labské nábřeží Dračí legie Pardubice Dašická , Pardubice

29

Úvodní slovo: ČVK Pardubice 3.místo na MČR družstev historický úspěch!

Úvodní slovo: ČVK Pardubice 3.místo na MČR družstev historický úspěch! Ročenka 2012 Úvodní slovo: Možná poprvé, pokud ne, tak po mnoha letech, vydáváme ročenku, ve které chceme prezentovat to nejpodstatnější, co se v našem klubu dělo v roce 2012. Bylo to období velmi úspěšné,

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2014 2015

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2014 2015 CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2014 2015 Praha, září 2014 Strana 1 Přehled akcí Listopad 2014 15. I. kolo Poháru ČR 2014-15 - Štětí Tech.pořadatel: KVS Štětí Přihlášky do 10.11.2014 29. XVIII.Veřejný halový

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2017 2018 Praha, květen 2017 Přehled akcí Listopad 2017 18. XXIII.Veřejný halový triatlon Tech.pořadatel: VK Ohře Louny Přihlášky do 13.11.2017 25.-26. Testování SCM Prosinec

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2016 2017 Praha, březen 2016 Přehled akcí Listopad 2016 19. XXII.Veřejný halový triatlon Tech.pořadatel: VK Ohře Louny Přihlášky do 14.11.2016 26.-27. Testování SCM Prosinec

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2008 2009

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2008 2009 CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2008 2009 Praha, září 2008 Přehled akcí Listopad 2008 Prosinec 2008 Leden 2009 08. Akademické mistrovství ČR 2008 Tech.pořadatel: CESA VUT Brno, SPORTLIFE a ČAVS Přihlášky

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2018 2019 Praha, září 2018 Přehled akcí Listopad 2018 17. XXIV.Veřejný halový triatlon Tech.pořadatel: VK Ohře Louny Přihlášky do 12.11.2018 24.-25. Testování SCM Prosinec

Více

Veslařský klub SLAVOJ Litoměřice z.s.

Veslařský klub SLAVOJ Litoměřice z.s. Veslařský klub SLAVOJ Litoměřice z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA spolku za období r. 2016 Obsah: Textová část strana A. Základní informace 3 B. Hodnocení činnosti předsedy spolku 4 C. Přehled o sportovních aktivitách

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2011 2012 Praha, září 2011 Přehled akcí Listopad 2011 Prosinec 2011 Leden 2012 20. I. kolo Poháru ČR 2011-12 - Přerov Tech.pořadatel: VK Přerov Přihlášky do 7.11.2011 26. XIV.Veřejný

Více

Výroční zpráva Český veslařský klub Pardubice, z.s. za rok 2017

Výroční zpráva Český veslařský klub Pardubice, z.s. za rok 2017 Výroční zpráva Český veslařský klub Pardubice, z.s. za rok 2017 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. 12. 2017 na základě vyhodnocení činnosti Českého

Více

Veslování 2014/2015 www.sgpce.cz martin.kubrycht@sgpce.cz

Veslování 2014/2015 www.sgpce.cz martin.kubrycht@sgpce.cz Veslování 2014/2015 www.sgpce.cz martin.kubrycht@sgpce.cz Náš nejúspěšnější veslař Jakub Hanák stříbrný z OH Athény 2004 doporučuje studium na SG Talentové zkoušky Všeobecné + Specializační Všeobecná část

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ 2013 Český pohár ve veslování 2013 KATEGORIE ČESKÉHO POHÁRU VE VESLOVÁNÍ 2013 Celkový vítěz Českého poháru 2013: je oddíl, který získá nejvíce bodů v součtu bodování

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ 2014 Český pohár ve veslování 2014 KATEGORIE ČESKÉHO POHÁRU VE VESLOVÁNÍ 2014 Celkový vítěz Českého poháru 2014: je oddíl, který získá nejvíce bodů v součtu bodování

Více

Výsledky nejlepších sportovců v sezóně 2014/2015

Výsledky nejlepších sportovců v sezóně 2014/2015 Výsledky nejlepších sportovců v sezóně 2014/2015 Dunovský Jan - atletika - junioři MČR - 1. místo tyč 2. místo tyč hala Trenér - Miroslav Nosek Flamíková Pavlína - veslování - junioři MEJ - 4. místo párová

Více

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016 ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec za rok 2016 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti SSK Liberec a její jednotlivá

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2005 06 Praha, březen 2005 Přehled akcí Listopad 2005 19. I. kolo Poháru ČR 2005-06 - Brno Tech.pořadatel: LS Brno Přihlášky do 07.11.05 na sekretariát ČVS, veslo@telecom.cz

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2006 07 Praha, březen 2006 Přehled akcí Listopad 2006 25. I. kolo Poháru ČR 2006-07 - Brno Tech.pořadatel: LS Brno Přihlášky do 13.11.06 na sekretariát ČVS, veslo@telecom.cz

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT Přehled akcí Listopad 2007 Prosinec 2007 10. Akademické mistrovství ČR 2007 Tech.pořadatel: VŠB-TU Ostrava Přihlášky elektronicky do 01.11.2007 na: jiri.zidek@vsb.cz 24. XIII.Veřejný halový triatlon v

Více

Veslování 2016/2017

Veslování 2016/2017 Veslování 2016/2017 www.sgpce.cz martin.kubrycht@sgpce.cz ŠKOLA PŘED/PO REKONSTRUKCI Náš nejúspěšnější veslař Jakub Hanák stříbrný z OH Athény 2004 doporučuje studium na SG MIROSLAV JECH mistr světa, vícemistr

Více

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Střeleckou sezonu jsme zahájili soustředěním: Dukla ASO Hradec Králové Kypr 1.1.- 30.3.2010 Zúčastnění: Jahodová Libuše Novota Jakub Málek Jakub Hošna Matěj

Více

Výsledky nejlepších sportovců a studentů v sezóně 2015/2016

Výsledky nejlepších sportovců a studentů v sezóně 2015/2016 Výsledky nejlepších sportovců a studentů v sezóně 2015/2016 Brožek Lukáš - basketbal - junioři MEJ - 8. místo U18 Trenér - Dušan Bohunický, Jan Procházka Česák Josef - hokejbal - muži MSU20-3. místo MČR

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ 2004 1884-2004 120 let organizovaného veslování v ČR Termínová listina Českého veslařského svazu na rok 2004 datum místo název akce pořadatel číslo závodu Březen

Více

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce MONFISH JUNIOR Výroční zpráva o činnosti v roce 2013 Cílem programu Monfish Junior je budovat v Praze silný klub mladých muškařů a tyto učit muškařským dovednostem. Přivést děti od televizí a počítačů

Více

Veslařský klub SLAVOJ Litoměřice z.s.

Veslařský klub SLAVOJ Litoměřice z.s. Veslařský klub SLAVOJ Litoměřice z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA spolku za období r. 2018 1 Obsah: Textová část strana A. Základní informace 3 B. Hodnocení činnosti předsedy spolku 4 C. Přehled o sportovních aktivitách

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ 2010 Český pohár ve veslování 2010 KATEGORIE ČESKÉHO POHÁRU VE VESLOVÁNÍ 2010 Celkový vítěz Českého poháru 2010: je oddíl, který získá nejvíce bodů v součtu bodování

Více

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ I. ČÁST - SPORTOVEC

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ I. ČÁST - SPORTOVEC s k u p i n a jméno rok narození oddíl (navrhovatel) sport 1 Marek Smejkal 1992 MGC Olomouc, z.s. minigolf 1 David Kvapil 200 TJ Sokol sportovní šerm (specializace fleret) 1 Jan Vachutka 2005 TJ Sokol

Více

2012/2013 www.sgpce. kubrycht@sgpce

2012/2013 www.sgpce. kubrycht@sgpce Veslování 2012/2013 www.sgpce sgpce.czcz kubrycht@sgpce sgpce.czcz Náš nejúsp spěšnějšíší veslař Jakub Hanák stříbrný z OH Athény 2004 doporučuje uje studium na SG Talentové zkoušky ky Všeobecné + Specializační

Více

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018 Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2018 Historie OK Dobříš se píše od roku 2011, kdy vznikl jako nový sportovní klub se zaměřením na sporty v přírodě, především orientační běh. Cílem zakladatelů OK Dobříš

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ 2007 Termínová listina Českého veslařského svazu na rok 2007 datum místo název akce pořadatel Březen 24. Pardubice Vytrvalostní závod bratří Mejzlíků Pardubice 31.

Více

Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín

Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín Dne 18. 4. 2017 proběhla od 18:30 hod. v prostorách galerie Aquacentra v Jičíně schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký

Více

ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SCM NA ROK 2016

ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SCM NA ROK 2016 V Praze 5. října 2015 ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SCM NA ROK 2016 Tento dokument popisuje systém výběru sportovců do SCM a systém rozdělování finančních prostředků SCM pro rok 2016. Systém je v souladu s

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ 2007/08 Českého veslařského svazu ERGOREGAT

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ 2007/08 Českého veslařského svazu ERGOREGAT CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ 2007/08 Českého veslařského svazu ERGOREGAT Praha, březen 2007 Přehled akcí Listopad 2007 Prosinec 2007 Leden 2008 10. Akademické mistrovství ČR 2007 Tech.pořadatel: VŠB-TU Ostrava Přihlášky

Více

Filip VÍT sportovní naděje Mladé Boleslavi v karate

Filip VÍT sportovní naděje Mladé Boleslavi v karate Filip VÍT sportovní naděje Mladé Boleslavi v karate Mladá Boleslav prosinec 2010 2 Filip Vít (*1996) se stal členem oddílu karate TJ Auto Škoda Mladá Boleslav koncem roku 2006. Od následujícího roku začal

Více

Veslování 2015/

Veslování 2015/ Veslování 2015/2016 www.sgpce.cz martin.kubrycht@sgpce.cz Náš nejúspěšnější veslař Jakub Hanák stříbrný z OH Athény 2004 doporučuje studium na SG MIROSLAV JECH mistr světa, vícemistr Evropy, 2. místo YOG

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 12. 10. 2016 47 věc : Dotace v oblasti sportu z rozpočtu Statutárního města Ústí nad Labem v roce 2016 Mimořádné žádosti o dotace poskytnutí

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ 2019 Český pohár ve veslování 2019 KATEGORIE ČESKÉHO POHÁRU VE VESLOVÁNÍ 2019 Celkový vítěz Českého poháru 2019: je oddíl, který získá nejvíce bodů v součtu bodování

Více

VÍTÁME VÁS NA VALNÉ HROMADĚ

VÍTÁME VÁS NA VALNÉ HROMADĚ VÍTÁME VÁS NA VALNÉ HROMADĚ 23. března 2012, Na Rychtě - Choceň Josef Tomáš PROGRAM VALNÉ HROMADY 1. Zahájení valné hromady 2. Zpráva o činnosti za r. 2011 členská základna ekonomika hospodaření brigády

Více

VH ČVK BRNO 1/2015. Dobré dopoledne všem,

VH ČVK BRNO 1/2015. Dobré dopoledne všem, VH ČVK BRNO 1/2015 Dobré dopoledne všem, Rád bych vás přivítal na dnešní řádné Valné hromadě Českého veslařského klubu v Brně o.s.. Našim prvním úkolem je odsouhlasit si dnešní program, abychom věděli,

Více

Ženy B: 1. Hradec 8 6 2 0 34 5 20

Ženy B: 1. Hradec 8 6 2 0 34 5 20 POZEMNÍ HOKEJ Výbor oddílu: předseda Ferdinand Veverka hospodář Ing. Ivo Pazourek Věra Lažánková, Roman Hakl Jiří Kouba, Jana Krejčí, D. Kaplan, H. Polenová, Z. Pěničková, M. Šusta čestný předseda Dr.

Více

ROČENKA LAGUNY PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI. Klub vodních sportů LAGUNA Nový Jičín Rok 2009

ROČENKA LAGUNY PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI. Klub vodních sportů LAGUNA Nový Jičín Rok 2009 2009 ROČENKA LAGUNY PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI Klub vodních sportů LAGUNA Nový Jičín Rok 2009 Klub vodních sportů LAGUNA Nový Jičín - ploutvaři Úspěchy roku 2009 Rok 2009 je z hlediska vítězství v týmových národních

Více

Tréninkové středisko mládeže Královéhradecko orientační běh. Hodnocení činnosti TSM za rok 2017

Tréninkové středisko mládeže Královéhradecko orientační běh. Hodnocení činnosti TSM za rok 2017 Tréninkové středisko mládeže Královéhradecko orientační běh Hodnocení činnosti TSM za rok 2017 Hradec Králové, 26.11.2017 Seznam členů TSM v roce 2017 jméno skupina TSM kategorie oddíl 1. Bendák Jan A

Více

ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SCM NA ROK 2017

ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SCM NA ROK 2017 Schváleno předsednictvem ČVS 6. 12. 2016 číslo dokumentu: 2016/11/01 ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SCM NA ROK 2017 Tento dokument popisuje systém výběru sportovců do SCM a systém rozdělování finančních prostředků

Více

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC SEZÓNY 2013/2014 jméno oddíl (navrhovatel) sport úspěchy Tomáš Korený Korený - racing, s.r.o. karting (motokáry) 13x 1.místo, 1x 2.místo, 3x 3.místo,

Více

Český veslařský svaz. PŘÍLOHA č. 1

Český veslařský svaz. PŘÍLOHA č. 1 Český veslařský svaz Směrnice k provádění preventivních lékařských prohlídek u výkonnostních sportovců startujících na akcích pořádaných ČVS: Konsensus odborníků v oblasti tělovýchovného lékařství a kardiologie

Více

Závěrečná zpráva. Sportovní centrum mládeže - 29er. David Křížek trenér SCM ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

Závěrečná zpráva. Sportovní centrum mládeže - 29er. David Křížek trenér SCM ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Závěrečná zpráva Sportovní centrum mládeže - 29er David Křížek trenér SCM %1 Závěrečná zpráva Sportovní centrum mládeže - 29er Popis Na začátku loňského roku bylo zakoupeno 10 plachetnic lodní třídy mládežnických

Více

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE V roce 2005 se atletický svaz rozhodl podpořit běhy mimo dráhu a vybídl kraje zapojit se do běžeckého poháru, kde potom nejlepší z krajů startovali

Více

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku SYSTÉM MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ platné pro ČKS Platnost od 1. 11. 2010 1 Mistrovství ČR seniorů - seniorky

Více

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad)

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) -Počátkem září proběhlo REPUBLIKOVÉ FINÁLE OVOV (odznaku všestrannosti olympijských vítězů) v Praze, kde se probojovala Markéta Camfrlová, která se

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ 2016 Český pohár ve veslování 2016 KATEGORIE ČESKÉHO POHÁRU VE VESLOVÁNÍ 2016 Celkový vítěz Českého poháru 2016: je oddíl, který získá nejvíce bodů v součtu bodování

Více

SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM Dašická 268 530 03 Pardubice. tel.fax ++420 466 650 627 www.sgpce.cz

SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM Dašická 268 530 03 Pardubice. tel.fax ++420 466 650 627 www.sgpce.cz SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM Dašická 268 530 03 Pardubice tel.fax ++420 466 650 627 www.sgpce.cz Trenéři : Tomáš NETERDA I. Jiří SEIDL I. Složení skupiny : jméno a příjmení roč. kategorie I.ročník Jan PEJSKAR 98

Více

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017

Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017 Hlavní úspěchy OK Dobříš v roce 2017 Oddíl OK Dobříš se zaměřuje na sporty v přírodě, zejména orientační běh. Věnujeme se především dětem, do jednotlivých aktivit a závodů se ale často zapojují i jejich

Více

SK Kometa Praha a SK Slavia Praha

SK Kometa Praha a SK Slavia Praha Konečně Mezi Talenty www.skslaviapraha.cz SK Kometa Praha a SK Slavia Praha Sportovní uskupení se zaměřením a specializací na volejbal a tenis Kdo jsme: Sportovní uskupení s úspěšným třináctiletým působením

Více

TZM Čochtanklub Žďár nad Sázavou Souhrn medailí a titulů

TZM Čochtanklub Žďár nad Sázavou Souhrn medailí a titulů Souhrn medailí a titulů Rok 2015 ČR muž ČR žena Evropa muž Evropa žena Medaile/titul Zlatá 3 1 3 14 21 Stříbrná 7 1 1 35 17 61 Bronzová 14 3 29 6 52 Mistr 1 3 4 Registrovaných závodů: 15 svět muž svět

Více

Dračí lodě o VAVŘÍNOVÝ VĚNEC - 1.jízda 1 Vajgarská saň 01:00,2 2 Veslaři ČVK Praha 01:02,1

Dračí lodě o VAVŘÍNOVÝ VĚNEC - 1.jízda 1 Vajgarská saň 01:00,2 2 Veslaři ČVK Praha 01:02,1 Dračí lodě o VAVŘÍNOVÝ VĚNEC - 1.jízda 1 Vajgarská saň 01:00,2 2 Veslaři ČVK Praha 01:02,1 Dračí lodě o VAVŘÍNOVÝ VĚNEC - 2.jízda 1 Město Břeclav 00:56,5 2 DTJ - Hradecký klub veslařů 00:58,9 Finále B

Více

BADMINTON Club Kladno

BADMINTON Club Kladno BADMINTON Club Kladno Badminton Club Kladno byl založen v roce 1969. Z jeho řad vyšli hráči a hráčky, kteří v průběhu jeho osmatřicetiletého působení získali řadu domácích i zahraničních mistrovských titulů.

Více

Celkem 19424 45182 3025 4160 7123 40000 38914 78914

Celkem 19424 45182 3025 4160 7123 40000 38914 78914 Název projektu Projekt Podkrkonošského sportovního centra mládeže v orientačním běhu (dále PSCM) Příjemce projektu Orientační klub OK Jilemnice Masarykovo náměstí 12 514 01 Jilemnice IČO 49294288 Garant

Více

OK LOKOMOTIVA PARDUBICE občanské sdružení Palackého 2547 PROJEKT

OK LOKOMOTIVA PARDUBICE občanské sdružení Palackého 2547 PROJEKT OK LOKOMOTIVA PARDUBICE občanské sdružení Palackého 2547 530 02 Pardubice IČO: 26606747 účet: 1069724001/5500 tel.: 602 619 991 http://www.lpu.cz e-mail: lpu@vco-ob.cz PROJEKT PROVOZOVÁNÍ SPORTOVNÍHO CENTRA

Více

ČESKÝ VESLAŘSKÝ SVAZ VESLAŘSKÁ ROČENKA

ČESKÝ VESLAŘSKÝ SVAZ VESLAŘSKÁ ROČENKA ČESKÝ VESLAŘSKÝ SVAZ VESLAŘSKÁ ROČENKA 2013 Obsah : 1. Orgány ČVS 2. Vyznamenání v roce 2013 3. Reprezentovali nás v roce 2013 4. Český pohár 2013 5. Ergometry 6. Realizace dotačních programů v roce 2013

Více

ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE NA ROK 2018

ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE NA ROK 2018 schváleno předsednictvem ČVS 15. 8. 2017 normativ: 2017/09/02 ZÁSADY VÝBĚRU DO SYSTÉMU SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE NA ROK 2018 Tento dokument popisuje systém výběru sportovců do SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE

Více

Metodické pokyny k vedení tréninkové dokumentace

Metodické pokyny k vedení tréninkové dokumentace V Praze, 18.10.2012 Metodické pokyny k vedení tréninkové dokumentace Jednou z podstatných činností zabezpečení sportovní přípravy sportovců zařazených v systému SCM je pravidelné vedení a vyhodnocování

Více

ØÁDY ZÁVODNÍHO VESLOVÁNÍ

ØÁDY ZÁVODNÍHO VESLOVÁNÍ ØÁDY ZÁVODNÍHO VESLOVÁNÍ Èeského veslaøského svazu Schválila VH ÈVS dne 17. bøezna 2007. 1 Èeský veslaøský svaz Atletická 100/2 160 17 Praha 6 www.veslo.cz ISBN 978-80-7376-045-8 2 Øády závodního veslování

Více

Letní tituly Mistrů ČR pro frenštátčany Kellermanna, Kubečkovou, Vaverku a Šmahlíkovou.

Letní tituly Mistrů ČR pro frenštátčany Kellermanna, Kubečkovou, Vaverku a Šmahlíkovou. Letní tituly Mistrů ČR pro frenštátčany Kellermanna, Kubečkovou, Vaverku a Šmahlíkovou. Letošní 38. ročník mezinárodních závodů žactva o ČOKOLÁDOVOU CENU v neděli 6. října 2013 ve frenštátském Areálu můstků

Více

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 VZPĚRAČI BOSKOVICE, TJ SOUz Boskovice Trenér: Čestmír Sekanina Složení kolektivu: Lukáš Liška (kapitán), Petr Mareček, Miroslav Parolek, Ondřej Hovjacký,

Více

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka vedoucí družstva: Jan Cikán 1. kolo 16. května Liberec Sokol Hradec Králové 2. kolo 30. května Nové Město nad Metují 3. kolo 13.

Více

Rájecká desítka pokračovatel Ráječkovské desítky

Rájecká desítka pokračovatel Ráječkovské desítky propozice: Rájecká desítka pokračovatel Ráječkovské desítky Dne: so 27. ledna 2018 Místo: Ročník: 3. Poháry: Délka hlavní tratě: Povrch: Popis trati: Rájec Jestřebí, okr. Blansko Okresní běžecká liga Blansko,

Více

Zpráva o činnosti za rok 2016

Zpráva o činnosti za rok 2016 Zpráva o činnosti za rok 2016 pro členskou schůzi Českého veslařského klubu Brno z.s., konanou dne 25. 2. 2017 Program Viz samostatný dokument. Úvod Dovolil jsem si připravit malý přehled toho, co se za

Více

Sezona Zatím největší úspěchy v sezoně Akademie, jen tak dále. 10 Akademiků je v širší reprezentaci ČR

Sezona Zatím největší úspěchy v sezoně Akademie, jen tak dále. 10 Akademiků je v širší reprezentaci ČR 1 Prázdniny skončily a Akademie se rozjela plnou parou Začala nábory ve Cvikově, v Kamenickém Šenově a v České Lípě Akademici naskočili do čtyř krásných soutěží A naskočili skvěle Akademie, jen tak dále

Více

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE V roce 2005 se atletický svaz rozhodl podpořit běhy mimo dráhu a vybídl kraje zapojit se do běžeckého poháru, kde potom nejlepší z krajů startovali

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ 2018 Český pohár ve veslování 2018 KATEGORIE ČESKÉHO POHÁRU VE VESLOVÁNÍ 2018 Celkový vítěz Českého poháru 2018: je oddíl, který získá nejvíce bodů v součtu bodování

Více

STUDENTI SG VIMPERK - BĚH NA LYŽÍCH

STUDENTI SG VIMPERK - BĚH NA LYŽÍCH STUDENTI SG VIMPERK - BĚH NA LYŽÍCH (družstvo Pavláska) Jan Braun Kategorie: Junior Největší úspěchy v sezóně 2010/2011: 3. místo v Šumavském skimaratónu Nejoblíbenější předmět: Zeměpis Moje hobby: sport,

Více

Český halový pohár z pohledu SDH Lhenice

Český halový pohár z pohledu SDH Lhenice Český halový pohár z pohledu SDH Lhenice Předtím, než začnu psát o jednom konkrétním závodu Českého halového poháru, rád bych vzpomněl na ty, které tomu ostravskému předcházely a shrnul výkony všech lhenických

Více

HISTORIE TÝMU odchovanec týmu Ondřej Cink mistrem světa i Evropy, úspěšný účastník OH v Londýně 2012

HISTORIE TÝMU odchovanec týmu Ondřej Cink mistrem světa i Evropy, úspěšný účastník OH v Londýně 2012 2017 HISTORIE TÝMU 1996 - založení triatlonového a cyklistického oddílu 2004 -zahájení práce s mládeží 2005 - první úspěchy na regionální úrovni - první stupně vítězů v Českém poháru 2008-1. mistrovský

Více

Výroční zpráva a zhodnocení sezony 2010

Výroční zpráva a zhodnocení sezony 2010 Výroční zpráva a zhodnocení sezony 2010 Vážení sportovní přátelé, Dovolte mi, abych ve stručnosti zhodnotil uplynulou soutěžní sezonu, která pro nás opět byla velmi úspěšná. Hlavně díky Vaší podpoře dosáhla

Více

Vysokomýtští karatisté na Mistrovství České republiky MSKA 2018 Život města Vysoké Mýto Úterý, 04 Prosinec :11

Vysokomýtští karatisté na Mistrovství České republiky MSKA 2018 Život města Vysoké Mýto Úterý, 04 Prosinec :11 V sobotu 24. listopadu vyrazil vysokomýtský oddíl Moderního Sportovního Karate do Prahy na mezinárodní Mistrovství České republiky MSKAI 2018. Mistrovství se zúčastnili: Martin Čipera (II. Dan), František

Více

Zpráva odboru Rybolovné techniky za rok 2017

Zpráva odboru Rybolovné techniky za rok 2017 Zpráva odboru Rybolovné techniky za rok 2017 Rok 2017 můžeme nazvat rokem přelomovým, protože prvně v historii středočeské rybolovné techniky jsme měli reprezentanty jak mezi juniory (Václav Calta), tak

Více

Výroční zpráva ČSBS za sezonu 2016/2017

Výroční zpráva ČSBS za sezonu 2016/2017 Výroční zpráva ČSBS za sezonu 2016/2017 www.bobteam.cz Výroční zpráva o činnosti ČSBS v roce 2016 (/2017) Úvod Výroční zpráva je zpracována za období 5/2016 5/2017 (hospodaření 1.1.-31.12.2016) na základě

Více

Úspěchy Soutěž Dance Cup Markvartice Taneční skupina roku region Most

Úspěchy Soutěž Dance Cup Markvartice Taneční skupina roku region Most Úspěchy 2018 1. Soutěž Dance Cup Markvartice 11.3. 2018 První krok do taneční sezóny 2018 završen úspěšně. Děti A Aliens 1.místo choreografie: Alena Karlovská JVK B Vibes of Africa 3.misto choreografie:

Více

Zhodnocení činnosti ČVK Brno v období 12/2011 12/2015

Zhodnocení činnosti ČVK Brno v období 12/2011 12/2015 Zhodnocení činnosti ČVK Brno v období 12/2011 12/2015 přednesl Tomáš Nahodil předseda klubu 1. Oblasti finanční Investice nové lodě (2x Roseman, 4x+/4+ Wintech, 1x Roseman, 2x/2 Wintech, 2 Wintech, 4x

Více

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE

KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE KAS VYSOČINA BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE BĚŽECKÝ POHÁR MLÁDEŽE V roce 2005 se atletický svaz rozhodl podpořit běhy mimo dráhu a vybídl kraje zapojit se do běžeckého poháru, kde potom nejlepší z krajů startovali

Více

Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad KnEžnou Cyklistický team STALAK DeVOSS Rychnov nad KnEžnou. Hodnocení sezóny 2014. www.stalak-devoss.

Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad KnEžnou Cyklistický team STALAK DeVOSS Rychnov nad KnEžnou. Hodnocení sezóny 2014. www.stalak-devoss. Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad KnEžnou Cyklistický team STALAK DeVOSS Rychnov nad KnEžnou Hodnocení sezóny 2014 www.stalak-devoss.cz Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad Kněžnou Tým STALAK DeVOSS

Více

Kongresové Centrum Aldis Hradec Králové

Kongresové Centrum Aldis Hradec Králové Kongresové Centrum Aldis Hradec Králové www.karaterec.com Ing. Jiří Boček / Prezident Českého svazu karate Vážené dámy a pánové, je pro mne velkou ctí pozvat vás na 13. ročník největší soutěže karate v

Více

Remerx Merida Team Kolín.

Remerx Merida Team Kolín. Remerx Merida Team Kolín Shrnutí sezóny 2013 Závodníci Remerx-Merida Teamu Kolín se opět výrazně prosadili na vrcholných domácích soutěžích, za poslední rok získali 18 medailí z MČR ve všech cyklistických

Více

Pardubické karate v roce 2008 Oddíl MSK Sokol Pardubice (moderní sportovní karate)

Pardubické karate v roce 2008 Oddíl MSK Sokol Pardubice (moderní sportovní karate) Pardubické karate v roce 2008 Oddíl MSK Sokol Pardubice (moderní sportovní karate) Náš oddíl vznikl v T.J. Sokole Pardubice I dne 1.9.1997. Trénujeme moderní sportovní karate direktní metodou, kterou nám

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ VESLAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ 2017 Český pohár ve veslování 2017 KATEGORIE ČESKÉHO POHÁRU VE VESLOVÁNÍ 2017 Celkový vítěz Českého poháru 2017: je oddíl, který získá nejvíce bodů v součtu bodování

Více

Výroční zpráva za rok 2016 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate

Výroční zpráva za rok 2016 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Výroční zpráva za rok 2016 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderního sportovního karate vznikl roku 1993. V roce 2016 zde bylo registrováno 61 cvičenců všech

Více

Závěrečná zpráva z Mistrovství Čech do 10 let.

Závěrečná zpráva z Mistrovství Čech do 10 let. Závěrečná zpráva z Mistrovství Čech do 10 let. V Mostě hotelu Cascade bylo v neděli 18. listopadu slavnostně zakončeno Mistrovství Čech a doprovodný turnaj Cascade Open. Mistry Čech pro rok 2018 se stali:

Více

KRÁSNÝ DVŮR. 163 m 6541 m. ZÁMECKÝm PARKem. kategorií. Závod je pořádán v rámci oslav 70. výročí TJ KrásnýDvůr. "Memoriál Jaroslava Štůly"

KRÁSNÝ DVŮR. 163 m 6541 m. ZÁMECKÝm PARKem. kategorií. Závod je pořádán v rámci oslav 70. výročí TJ KrásnýDvůr. Memoriál Jaroslava Štůly 55.ík ročn 2. 2017 ZÁMECKÝm PARKem "Memoriál Jaroslava Štůly" KRÁSNÝ DVŮR 18 kategorií v délkách od: 163 m 6541 m DO: 1947-2017 Závod je pořádán v rámci oslav 70. výročí TJ KrásnýDvůr Prezentace závodu

Více

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku

PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PRAVIDLA KRASOBRUSLENÍ platná pro Českou republiku SYSTÉM MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ platné pro ČKS Platnost od 16. 10. 2016 1 Mistrovství ČR seniorů - ženy -

Více

Pardubické vánoční trenažéry Sobota 19.12.2015 od 10:00 hod. vestibul ČSOB Pojišťovny Pardubice, Masarykovo náměstí

Pardubické vánoční trenažéry Sobota 19.12.2015 od 10:00 hod. vestibul ČSOB Pojišťovny Pardubice, Masarykovo náměstí 500 m žákyně mladší r.2005 1 Pavlíková Eva VK Vajgar 02:03,8 2 Rabová Lucie VK Smíchov 02:07,1 3 Kohoutová Klára Jiskra Třeboň 02:12,6 4 Hajnovičová Ester VK Spartak Boletice 02:16,3 5 Strnadová Elena

Více

Věc: Žádost o zřízení sportovního centra mládeže (SCM)

Věc: Žádost o zřízení sportovního centra mládeže (SCM) Adresát: VR ČSKe Atletická 100/2 160 17 Praha 6, Strahov Věc: Žádost o zřízení sportovního centra mládeže (SCM) Tímto podává sportovní klub karate ( dále jen SK) Kamura ryu shotokan Ústí nad Labem žádost

Více

Jitka BURIÁNOVÁ Lukáš PATERA Lenka FICKOVÁ

Jitka BURIÁNOVÁ Lukáš PATERA Lenka FICKOVÁ ATLETIKA Vítáme Vás na Sportovním gymnáziu Pardubice. Říká se, že atletika je královnou sportů a je tomu skutečně tak. Je v ní takový rozsah disciplín, že se v ní mohou úspěšně uplatnit jedinci menšího

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 438 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 438 ze dne č.j.: 468/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 438 ze dne 19.07.2017 Žádost o spoluúčast a záštitu Jaroslavy Sukové, radní městské části, nad sportovní akcí Plavecko-běžecký

Více

Projekt. Provozování sportovního centra mládeže v orientačním běhu. Podkrkonošské oblasti při oddíle TJ Sportcentrum Jičín.

Projekt. Provozování sportovního centra mládeže v orientačním běhu. Podkrkonošské oblasti při oddíle TJ Sportcentrum Jičín. Projekt Provozování sportovního centra mládeže v orientačním běhu Podkrkonošské oblasti při oddíle TJ Sportcentrum Jičín v roce 2016 Grantový program Sportovní centra dětí orientačního běhu ročník 2016

Více

Závěrečná zpráva Sportovního centra mládeže Hanácké oblasti 2011

Závěrečná zpráva Sportovního centra mládeže Hanácké oblasti 2011 Závěrečná zpráva Sportovního centra mládeže Hanácké oblasti 2011 Obsah 1. Název projektu 2. Předkladatel 3. Řešitel projektu 4. Personální zajištění činnosti SCM v roce 2011 5. Seznam členů SCM v roce

Více

Sportovec města Třebíče 2016

Sportovec města Třebíče 2016 Sportovec města Třebíče 2016 Jednotlivci dospělí: Ondřej Benda, fotbal, HFK Třebíč defenzivní záložník, přístupem a pílí je vzorem pro ostatní Michal Dočekal, fotbal, HFK Třebíč rychlonohý a důrazný útočník,

Více

Sportovní klub TRASKO Vyškov, z.s. Oddíl moderní gymnastiky. Výroční zpráva za rok 2016

Sportovní klub TRASKO Vyškov, z.s. Oddíl moderní gymnastiky. Výroční zpráva za rok 2016 Sportovní klub TRASKO Vyškov, z.s. Oddíl moderní gymnastiky Výroční zpráva za rok 2016 Obsah Základní údaje o oddílu, historie, cíle Členská základna struktura oddílu Hospodaření oddílu za rok 2016 Úspěchy

Více

TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou. pořádají. XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA

TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou. pořádají. XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou pořádají XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA Bělá nad Radbuzou - fotbalové hřiště sobota 11. dubna 2015 od 14 00 hod. Název

Více

WAKO K-1 WORLD GRAND PRIX , PRAHA, ČESKÁ REPUBLIKA

WAKO K-1 WORLD GRAND PRIX , PRAHA, ČESKÁ REPUBLIKA WAKO K-1 WORLD GRAND PRIX 2019 26. 28. 9. 2019, PRAHA, ČESKÁ REPUBLIKA FINANČNÍ ODMĚNY 27.200 MUŽI -60kg, -63½kg, -67kg, -71kg, -75kg, -81kg, -86kg, -91kg, +91kg ŽENY -48kg, -52kg, -56kg, -60kg, -65kg,

Více

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Praha 6, Zátopkova 100/2, tel./fax

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Praha 6, Zátopkova 100/2, tel./fax ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2, tel./fax 242 429 260 Plán přípravy reprezentačního družstva seniorů a juniorů ve skocích na trampolíně na rok 2019 1. REALIZAČNÍ TÝM: vedoucí

Více

TJ START BĚLÁ n. R. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou za podpory ČESKÉ UNIE SPORTU. pořádají. XX. ročník veřejného běžeckého závodu

TJ START BĚLÁ n. R. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou za podpory ČESKÉ UNIE SPORTU. pořádají. XX. ročník veřejného běžeckého závodu TJ START BĚLÁ n. R. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou za podpory ČESKÉ UNIE SPORTU pořádají XX. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA Bělá nad Radbuzou - fotbalové hřiště sobota 14. dubna

Více

TZM Čochtanklub Žďár nad Sázavou Souhrn medailí a titulů

TZM Čochtanklub Žďár nad Sázavou Souhrn medailí a titulů Souhrn medailí a titulů Rok 2016 ČR muž ČR žena Evropa muž Evropa žena Medaile/titul Zlatá 2 8 11 21 Stříbrná 9 10 17 36 Bronzová 18 1 1 14 16 50 Mistr 3 4 7 Registrovaných závodů: 19 svět muž svět žena

Více