SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA"

Transkript

1 Autor projektu - HIP Architektonický návrh: Vypracoval: Investor Akce: Obsah: Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes Mstys Divišov, Horní námstí 21, Divišov OPRAVA CHODNÍKU V ULICI NA SÍDLIŠTI A ÚPRAVY PROSTORU PED DOMEM.p. 261 DIVIŠOV SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Datum: V Stupe: D.S.P. Zak. íslo: 2114 Píloha: B

2 B.1 Popis území stavby a) charakteristika stavebního pozemku, Pozemky. kat , a 8132 tvoí pozemkový pás místních komunikace v ulici Na Sídlišti, pozemek. kat je veejným prostorem ped domem. p. 261 v Divišov. Pozemky jsou rovinaté, chodník je zpevnný betonovou velkoformátovou dlažbou, prostor ped domem je z ásti zatravnný s jedním vzrostlým stromem, z ásti zpevnný živinou komunikací a velmi ponienou betonovou dlažbou. b) výet a závry provedených przkum a rozbor (geologický przkum, hydrogeologický przkum, stavebn historický przkum apod.), Pro pozemek byl zpracován jednoduchý výškopis a polohopis stávajícího stavu. Jiné przkumy nejsou požadovány. c) stávající ochranná a bezpenostní pásma, Na pozemku se nenacházejí. d) poloha vzhledem k záplavovému území, poddolovanému území apod., Pozemek se nenachází v záplavovém ani na poddolovaném území. e) vliv stavby na okolní stavby a pozemky, ochrana okolí, vliv stavby na odtokové pomry v území, Navrhovanou opravou chodníku a úpravou prostoru ped domem.p. 261 ani následným užíváním se nepedpokládá psobení negativních vliv na životní prostedí. V prbhu výstavby bude doasn zvýšená hlunost a prašnost eliminována vhodnými technologickými postupy. Stavba díky svým rozmrm nebude mít žádný výrazný vliv na odtokové pomry v území. f) požadavky na asanace, demolice, kácení devin, g) požadavky na maximální zábory zemdlského pdního fondu nebo pozemk urených k plnní funkce lesa (doasné trvalé), Stavbou dojde k záboru zemdlského pdního fondu a to v rámci pozemku 8151 (zahrada). h) územn technické podmínky (zejména možnost napojení na stávající dopravní a technickou infrastrukturu), Chodník pro chodce je souástí stávající místní komunikace, úpravy ped domem v.

3 vybudování zpevnné parkovací plochy upraví a zkulturní souasný neutšený stav. Nové dopravní napojení není navrhováno, návrh vychází ze souasného stavu v území. i) vcné a asové vazby stavby, podmiující, vyvolané, související investice. Nejsou známy ani navrhovány. B.2 Celkový popis stavby B.2.1 Úel užívání stavby, základní kapacity funkních jednotek Jedná se o návrh oprav chodníku doplnného úpravami prostoru ped domem 261. Délka chodníku ,15m + 18,7 m (spojovací chodníek) Šíka chodníku... 1,65 až 2,0 m resp. 1,5 m (spojovací chodníek) Poet nových parkovacích míst... 9 B.2.2 Celkové urbanistické a architektonické ešení a) urbanismus - územní regulace, kompozice prostorového ešení, Opravovaný chodník je navržen podél stávající místní komunikace v místech stávajícího chodníku. Parkovací plocha je vytvoena ped domem.p. 261 na stávající zatravnné ploše. Stávající spojovací chodníek, který je díky své nevhodné poloze prakticky nepoužívaný bude rozebrán a nahrazen novým, umístným v trase, kde lidé skuten chodí. Poškozená dlažba ped domem bude nahrazena novou v. úpravy odvodovacího žlabu a úpravy výškového osazení stáv. vpustí. b) architektonické ešení - kompozice tvarového ešení, materiálové a barevné ešení. B.2.3 Celkové provozní ešení, technologie výroby Stávající chodník, který je pedmtem opravy, je umístn podél oplocení na jižní stran komunikace v šíce 1,65 resp. 2,0 m. Navržen je dále nový spojovací chodník na pozemku 8151 a to v trase, kterou obyvatelé hojn využívají chzí pes zatravnnou plochu. Starý spojovací chodník bude zrušen. Podél stávající zpevnné pístupové komunikace k domu.p. 261 bude vybudováno devt nových zpevnných parkovacích míst a rovnž bude upravena plocha v tsné blízkosti domu. Nové inženýrské sít nejsou navrhovány. Výroba není navrhována. B.2.4 Bezbariérové užívání stavby Celý chodník i úpravy ped domem.p. 261 jsou navrženy pln bezbariérov v souladu s vyhl Sb.. Jedno z parkovacích míst bude provedeno v rozmrech pro užití osobami s tlesným postižením.

4 B.2.5 Bezpenost pi užívání stavby Bez zvláštních požadavk. B.2.6 Základní charakteristika objekt a) stavební ešení, Chodník bude v celé své délce kopírovat niveletu stávajícího okraje vozovky místní komunikace - podélný sklon se bude pohybovat v rozmezí 0-1,5 % a nový betonový obrubník bude uložen ve stop pvodního obrubníku. Chodník bude budován v šíce 1,65 m až. 2,0 m s jednostranným sklonem 2% k vozovce. Bude proveden se zpevnnou pochozí vrstvou z betonové dlažby Best Klasiko v šedé barv (jedná se o standard mstských chodník v Divišov). Chodník bude na jedné stran pisazen ke stávající podezdívce oplocení, na opané (smrem k vozovce) bude lemován betonovými silniními obrubníky. Chodník bude napojen na nový chodník v ulici Na Sadech (viz samostatný projekt). Na východní stran bude stávající chodník o cca 7 m prodloužena zakonen bezbariérovým pechodem na plochu vozovky. Odvodnní chodníku je ešeno svedením dešových vod ze zpevnné plochy chodníku na vozovku, odkud stéká do stávajících vpustí dešové kanalizace. Stávající propojovací chodníek na pozemku 8151 bude rozebrán a plocha bude zatravnna. Vybudován bude nový chodník šíky 1,5 m vydláždný betonovou dlažbou Best Klasiko v šedé barv, lemovaný zahradními obrubníky. Chodník bude s jednostranným sklonem cca 1%, dešové vody z chodníku budou vsakovány v okolní zatravnné ploše. Podél stávající živiné pístupové vozovky k domu.p. 261 budou vybudována nová parkovací místa. Šíka jednotlivých stání bude 8x2,8 m, 1x3,5 m což podle SN umožuje ponechat pro zajíždní pouze šíku stávající vozovky (4,9 m) bez dalšího rozšiování. Parkovací stání budou dlouhá 5,25 m. Plocha bude zpevnna betonou dlažbou Best Klasiko v šedé barv, jednotlivá stání budou vyznaena dlaždicemi ervené barvy. Parkovací plocha bude lemována betonovými silniními obrubníky, mezi vozovkou a parkovištm bude obrubník uložen naplocho. Dešová voda z parkovací plochy bude svedena pes vozovku do stávajících vpustí dešové kanalizace ped domem. Prostor podél severní fasády domu bude opraven, stáv. betonová velkoformátová dlažba, která je rozlámaná bude odstranna a nahrazena novou dlažbou Best Klasiko v šedé barv, ped vstupem do západní ásti domu bude uložen pruh ervené dlažby. Dlažba bude vyspádována smrem od domu a bude zakonena mlkými žlabovkami doplnnými (rozšíenými) obrubníkem položeným naplocho. Opraveny a výškov upraveny budou stávající vpust. b) konstrukní a materiálové ešení, Zpevnná plocha chodníku bude provedena z betonové dlažby Best Klasiko. Skladba je navržena v souladu s doporueními výrobce dlažby. Parkovací plocha a plocha ped fasádou domu budou provedeny ze zesílené dlažby na zesílené podkladní vrstv kameniva.

5 c) mechanická odolnost a stabilita. Zpevnní je navrženo pro pší provoz, parkovací plocha a plocha ped domem jsou navrženy se zesílenou konstrukcí v. zesílených podkladních vrstev umožující i pejezdy tžkých vozidel B.2.7 Základní charakteristika technických a technologických zaízení a) technické ešení, Jedná se o opravu ásti stávajícího chodníku podél stávající místní komunikace v ulici Na Sídlišti a to na jižní stran ulice v úseku od kižovatky s ulicí Na Sadech k domu.p Chodník bude kopírovat stávající tvar i niveletu pvodního chodníku. Pvodní dlažba i obrubníky budou odstranny, bude provena skladba stávajících podkladních vrstev chodníku, dle poteby budou doplnny a pehutnny, budou osazeny nové obrubníky a položena nová dlažba. Chodník bude na západní stran napojen na nový chodník v ulici Na Sadech, na východní stran prodloužen a doplnn vybudováním bezbariérového pechodu na stávající zpevnnou plochu ped domem 261. Nov bude vybudován propojovací chodník mezi ulicí Na Sídlišti a domem 261. Navržen je v trase stávající pšiny vyšlapané v tráv. Chodník bude proveden v obdobné skladb jako chodník podél ulice, lemován bude zahradními obrubníky. Parkovací plocha a úpravy podél fasády domu budou provedeny se zesílenou konstrukcí podkladních vrstev s krytem z dlažby tl. 8 cm, která umožní i pejezdy nákladních vozidel, hasi apod.. Mezi stávající vozovku a upravovanou plochu ped domem budou uloženy mlké žlabovky a bude upravena výška stáv. vpustí. Ped zapoetím stavebních prací bude provena existence podzemních sítí, v celé ploše bude sejmuta ornice a uložena na mezideponii. Z ásti bude využita na následné isté terénní úpravy a ohumusování zelené plochy kolem nových zpevnných ploch. Zemina z výkop bude odvezena na skládku. Z píných ez je patrný jasný pebytek výkop. Po odtžení zeminy bude pehutnna zemní plá a budou provedeny podkladní vrstvy z drceného kameniva. V ploše parkovišt a ped domem bude tlouška podkladních vrstev zesílena (viz ezy). Následn bude provedena krycí pochozí vrstva chodníku z betonové zámkové dlažby Best Klasiko tl. 60 mm v pírodní šedé barv, v místech zesílených konstrukcí bude použita dlažba tl. 80 mm. Varovné pásy na koncích chodník budou provedeny z hmatové betonové dlažby s výstupky v ervené barv, provedeny budou dle vyhl Sb.. Dlažba bude uložena do kladecí vrstvy z jemného drceného kameniva. Chodník bude proveden s jednostranným sklonem 2% v šíce 1,65 m až. 2,0 m, propojovací chodník v šíce 1,5 m. Chodník bude lemován po jedné stran podezdívkou stávajícího oplocení, od konce podezdívky pak zahradním obrubníkem, na opané stran novým betonovým zahradním obrubníkem BEST Limita. Spojovací chodník bude lemován zahradními obrubníky. Kolem parkovišt a podél žlabovek budou osazeny silniní betonové obrubníky, které budou ve vyznaených úsecích uloženy naplocho. Zelené plochy kolem nových zpevnných ploch budou provedeny z propustné zeminy, na povrchu budou ohumusovány a osety trávou.

6 b) výet technických a technologických zaízení. Bez požadavku B.2.8 Požárn bezpenostní ešení Stavba chodníku ani parkovišt nemní souasné profily místních komunikací ani vjezd na pozemky. Žádným zpsobem nejsou ovlivnny šíky ani délky pístupových tras k objektm. Stavba nemá žádný vliv na požární bezpenost staveb v okolí místní komunikace. B.2.9 Zásady hospodaení s energiemi a) kritéria tepeln technického hodnocení, Bez požadavku. b) posouzení využití alternativních zdroj energií. Bez požadavku. B.2.10 Hygienické požadavky na stavby, požadavky na pracovní a komunální prostedí a) Zásady ešení parametr stavby (vtrání, vytápní, osvtlení, zásobování vodou, odpad apod.) a dále zásady ešení vlivu stavby na okolí (vibrace, hluk, prašnost apod.). Vliv stavby na okolí nebude vyžadovat zvláštní opatení. B.2.11 Ochrana stavby ped negativními úinky vnjšího prostedí a) ochrana ped pronikáním radonu z podloží, Bez požadavku. b) ochrana ped bludnými proudy, c) ochrana ped technickou seizmicitou, d) ochrana ped hlukem,

7 e) protipovodová opatení, f) ostatní úinky (vliv poddolování, výskyt metanu apod.). B.3 Pipojení na technickou infrastrukturu a) napojovací místa technické infrastruktury, b) pipojovací rozmry, výkonové kapacity a délky. B.4 Dopravní ešení a) popis dopravního ešení, Navržený chodník bude sloužit pouze pro pší. Parkovací plocha ped domem je urena pro vozidla, která v lokalit již dnes parkují (na stáv. komunikacích, asto i na zelených plochách). Proto vlivy provozu na této pší komunikaci a parkovišti na okolí budou nepatrné a životní prostedí v lokalit ani zdraví obyvatel nebude provozem narušeno. b) napojení území na stávající dopravní infrastrukturu, Chodník bude souástí stávající místní komunikace. Parkovací plocha piléhá ke stávající živiné zpevnné pístupové komunikaci k domu.p Odvodnní všech ploch je navrženo do stávající dešové kanalizace v lokalit. c) doprava v klidu, Nová parkovací místa jsou urena pro obyvatele a návštvníky stávajícího domu.p Nové nároky na dopravu v klidu nevznikají. d) pší a cyklistické stezky. Jedná se o opravu stávajícího pšího zpevnného pásu, který je souástí stávající místní komunikace.

8 B.5 ešení vegetace a souvisejících terénních úprav a) terénní úpravy, Jsou navrhovány pouze jako vyrovnání terénu v bezprostední blízkosti okraje nových zpevnných ploch. b) použité vegetaní prvky, Pozemek mimo zpevnné plochy bude ohumusován a zatravnn. Stávající vzrostlý strom na pozemku 8151 nesmí být stavebními pracemi poškozena a to ani koenový systém stromu. c) biotechnická opatení. Nejsou navrhována. B.6 Popis vliv stavby na životní prostedí a jeho ochrana a) vliv na životní prostedí - ovzduší, hluk, voda, odpady a pda, Navrhovanou stavbou ani jejím užíváním se vzhledem k jejímu charakteru a rozsahu nepedpokládá psobení negativních vliv na životní prostedí. V prbhu výstavby bude krátkodob zvýšená hlunost a prašnost eliminována vhodnými technologickými postupy. b) vliv na pírodu a krajinu (ochrana devin, ochrana památných strom, ochrana rostlin a živoich apod.), zachování ekologických funkcí a vazeb v krajin, Vliv na pírodu a krajinu bude odpovídat malým rozmrm navrhovaných staveb. c) vliv na soustavu chránných území Natura 2000, Lokalita se nachází mimo chránná území. d) návrh zohlednní podmínek ze závru zjišovacího ízení nebo stanoviska EIA, Zjišovací ízení ani EIA nejsou požadována. e) navrhovaná ochranná a bezpenostní pásma, rozsah omezení a podmínky ochrany podle jiných právních pedpis. Není navrhováno.

9 B.7 Ochrana obyvatelstva Splnní základních požadavk z hlediska plnní úkol ochrany obyvatelstva. B.8 Zásady organizace výstavby 1. Charakteristika a celkové uspoádání staveništ v. jeho odvodnní: Staveništ se nachází v zastavné ásti obce podél stáv. místní komunikace resp. na ploše ped obytným domem. Staveništ proto bude pouze na pozemku této upravované komunikace a na ploše ped domem a nebude zasahovat na další pozemky v okolí. Zaízení staveništ bude pomrn jednoduché, bude obsahovat pouze mobilní buku jako sociální zázemí pracovník stavby v. mobilního chemického klozetu, které budou osazeny na pozemku Materiál bude na stavbu prbžn dovážen, skladovací plochy nejsou teba, stejn tak bude prbžn odvážena vytžená zemina. Speciální úpravy pro odvodnní staveništ nejsou navrhovány. Na staveništi je vybudována dešová kanalizace, která zajišuje odvedení dešových vod. 2. Stanovení obvodu staveništ a údaje o pozemcích: Staveništ bude tvoeno pozemky 13885, 13861, 8132 a Pozemky se nacházejí v k.ú. Divišov a jsou ve vlastnictví obce. Cizí pozemky nebudou staveništm doteny. 3. Zásady návrhu zaízení staveništ: Zaízení staveništ bude velice jednoduché, bude tvoeno jednou mobilní bukou pro pracovníky stavby a mobilní chemickou toaletou. Pro vjezd na staveništ bude využito stávajících místních komunikací. 4. Návrh postupu a provádní stavby: Stavba bude zahájena vybudováním sociálního zázemí pro pracovníky stavby. Následovat bude sejmutí a uložení ornice (pokud se na staveništi nachází) a odkrytí zemní plán pro budoucí uložení podkladních vrstev zpevnných ploch. Následovat bude doištní a pehutnní zemní plán a budou položeny podkladní vrstvy konstrukce chodníku a parkovišt, uloženy obrubníky a vlastní dláždná pochozí a pojízdná plocha. Následn budou provedeny nezbytné terénní úpravy, osetí upravených ploch trávou a provedeny dokonovací práce. Zrušeno a vyklizeno bude zaízení staveništ. 5. Objekty, které je nutné uvést samostatn do provozu (pedasné užívání): Stavba chodníku i parkovišt bude probíhat za provozu. Omezení provozu na komunikaci bude nutné pro zajištní bezpenosti pracovník. Stavba musí zajistit trvalý pístup do všech nemovitostí kolem upravované komunikace! 6. Možné napojení na zdroje: (voda, elektina, plyn, telekomunikace) Napojení na zdroje není pro stavbu nezbytné.

10 7. Nakládání s odpady ze stavby. Pi budování chodníku bude produkován pouze bžný stavební odpad. Pedevším se bude jednat o zeminu, to je pebytky, které nebude možno na míst využít. Tato zemina bude odvezena na urenou skládku. Ornice bude využita pro ozelenní zelených pás kolem komunikace. Dále budou vznikat pouze bžné stavební odpady jako zbytky obrubník, dlažby, obalový materiál apod. Tyto odpady budou po vytídní odvezeny k recyklaci, nevyužitelný materiál bude uložen na skládku. 8. Pístupy na staveništ: Vjezd na staveništ je ze stávajících místních komunikací v obci (ulice Na Sídlišti). 9. Požadavky na zabezpeení ochrany staveništ a jeho okolí: Pro zabezpeení staveništ a jeho okolí nejsou navrhována žádná zvláštní opatení. Ped zahájením stavby budou vytyeny všechny stávající inženýrské sít, které by mohly být stavbou i zaízením staveništ doteny. Dále stavba zajistí nedotknutelnost hranic s pozemky jiných vlastník. Tyto hranice vetn oplocení a pvodní nivelety terénu nesmí být stavbou v žádném pípad narušeny. 10. Zvláštní požadavky na provádní stavby: Stavba chodníku bude probíhat za provozu, stavba musí zajistit trvalý pístup do všech nemovitostí kolem budované komunikace i bezpený pístup chodc k budov.p Návrh ešení dopravy bhem výstavby: Stavba žádným zpsobem neovlivní stávající dopravu na místních komunikacích obce s výjimkou drobných omezení (zúžení vozovky) po dobu práce na oprav chodníku. Pro tyto práce požádá investor o zvláštní užívání komunikace a opatí okolí staveništ po nezbytnou dobu dopravním znaením pedem odsouhlaseným Dopravním inspektorátem Policie R. Bude se jednat o znaky B20a omezující v daném úseku a daném smru rychlost na 30 kmh (vetn ukonení B20b), dále znaku A15 Práce na silnici, znaku A6b Zúžená vozovka a ohrazení pracovišt vodícími deskami. 12. Stanovení podmínek pro provádní stavby z hlediska bezpenosti a ochrany zdraví: Pi provádní prací musí být dodrženy platné pedpisy pro stavebnictví, zejména vyhláška ÚBP a BÚ Sb. o bezpenosti práce a technických zaízení pi stavebních pracích a píslušné SN. Ped zahájením zemních prací zajistí stavebník vytýení a ochranu všech podzemních inženýrských sítí, které by mohly být zemními pracemi doteny. Pedpokládáme, že na stavb bude pracovat mén než 20 osob souasn a celkový objem prací nepesáhne 500 pracovních dn v pepotu na jednu osobu. Na základ stanovení 14 a 15 výše uvedené vyhlášky se proto koordinátor bezpenosti neuruje. 13. Harmonogram stavby: S ohledem na rozsah a malou složitost stavby se harmonogram prací projektem neuruje, bude souástí smlouvy mezi stavebníkem a vybraným dodavatelem prací.

Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes. Mstys Neustupov, Neustupov 94 KOMUNIKACE NA POZ. 862/4 A 1822 NEUSTUPOV

Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes. Mstys Neustupov, Neustupov 94 KOMUNIKACE NA POZ. 862/4 A 1822 NEUSTUPOV Autor projektu - HIP Zodp. projektant ásti: Vypracoval: Investor Mstys Neustupov, Neustupov 94 Akce: KOMUNIKACE NA POZ. 862/4 A 1822 NEUSTUPOV Datum: I. 2015 Stupe: Obsah: PRVODNÍ ZPRÁVA Píloha: DSP Zak.

Více

Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy

Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy Šablona: Název: Téma: Autor: Číslo: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT 60. B - souhrnná technická zpráva Souhrnná

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva PROJEKTOVÝ ATELIÉR, KOPÍROVACÍ SLUŽBY HAVLÍČKŮV BROD TEL. 569 430 547 FAX 569 430 547 B. Souhrnná technická zpráva Zakázka č. : 13 028 Název akce : Oplocení u školy Wolkerova, Havlíčkův Brod Místo akce

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B.1. POPIS ÚZEMÍ STAVBY a) Charakteristika stavebního pozemku Stavba se nachází v nezastavěné části obce Kupařovice. b) Výčet a závěry provedených průzkumů a rozborů Stavba

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU P.100 MIMO, UL.LUNÍ - ZATEPLENÍ FASÁDY

STAVEBNÍ ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU P.100 MIMO, UL.LUNÍ - ZATEPLENÍ FASÁDY 1 STAVBA: STAVEBNÍ ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU P.100 MIMO, UL.LUNÍ - ZATEPLENÍ FASÁDY PRVODNÍ, SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA OBJEDNATEL: SVJ Luní 100, Mimo PROJEKTANT Ing. Jaroslav Vank Horní Libchava

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Ing. Jaromír Benka Krnovská 27, 746 01 Opava B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Název Investor : Vnitřní stavební úpravy 2.NP pavilonu E - hematologické ambulance : Slezská nemocnice v Opavě, příspěvková organizace

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb.

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby Dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační výkresy D

Více

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části:

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části: Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A B C D E Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva

Více

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA NÁKUP VYBAVENÍ LABORATOE CHEMIE V RÁMCI PROJEKTU ZKVALITNNÍ A MODERNIZACE VÝUKY CHEMIE, FYZIKY A BIOLOGIE V BUDOV MATINÍHO GYMNÁZIA, OSTRAVA PÍLOHA 1- SPECIFIKACE PEDMTU ZAKÁZKY PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

Více

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb.

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006., o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A

Více

TECHNICKÝ POPIS K PROJEKTOVÉ DOKUMENTACI STAVBA ÁSTI OPLOCENÍ HBITOVA NA P.P..199/3, K.Ú. HRADIŠT U CHEBU

TECHNICKÝ POPIS K PROJEKTOVÉ DOKUMENTACI STAVBA ÁSTI OPLOCENÍ HBITOVA NA P.P..199/3, K.Ú. HRADIŠT U CHEBU TECHNICKÝ POPIS K PROJEKTOVÉ DOKUMENTACI STAVBA ÁSTI OPLOCENÍ HBITOVA NA P.P..199/3, K.Ú. HRADIŠT U CHEBU Název akce : Stupe PD : Místo stavby : Stavební úad : Investor (stavebník): Projektant: Zodpovdný

Více

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA REKONSTRUKCE LABORATOE CHEMIE V RÁMCI PROJEKTU ZKVALITNNÍ A MODERNIZACE VÝUKY CHEMIE, FYZIKY A BIOLOGIE V BUDOV MATINÍHO GYMNÁZIA, OSTRAVA PÍLOHA 1- SPECIFIKACE PEDMTU ZAKÁZKY PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

Více

Rejstík: Osnova dle pílohy.5 vyhlášky. 499/2006 sb. B.Souhrnná technická zpráva B.1 Popis území stavby a) charakteristika stavebního pozemku, b) výet

Rejstík: Osnova dle pílohy.5 vyhlášky. 499/2006 sb. B.Souhrnná technická zpráva B.1 Popis území stavby a) charakteristika stavebního pozemku, b) výet Rejstík: Osnova dle pílohy.5 vyhlášky. 499/2006 sb. B.Souhrnná technická zpráva B.1 Popis území stavby a) charakteristika stavebního pozemku, b) výet a závry provedených przkum a rozbor (geologický przkum,hydrogeologický

Více

SILNICE. III/44647 STARÉ MSTO - VELKÉ VRBNO

SILNICE. III/44647 STARÉ MSTO - VELKÉ VRBNO Projekce / inženýring / stavby A PRVODNÍ ZPRÁVA dle vyhlášky. 146/2008 Sb. ZAK. ÍSLO: 0703-15/3 VC: DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY (DOS) a DOKUMENTACE PRO PROVÁDNÍ STAVBY (DPS) AKCE: SILNICE. III/44647

Více

B-Souhrnná technická zpráva

B-Souhrnná technická zpráva B-Souhrnná technická zpráva Název stavby: Stavebník: Projektant: Autorizovaný projektant: Kraj: Okres: Stupeň dokumentace: Způsob provádění stavby: NOVÉ CHODNÍKY V OBCI OHAŘE Obec Ohaře Ohaře 45 281 30

Více

!"#$%&#'()*+,'#-./$()011231145)6

!#$%&#'()*+,'#-./$()011231145)6 !"#$%&#'()*+,'#-./$()011231145)6 )* 7$898:7#/' )+ )*) ;7',$8'=,:?89@=/,: )+ )*)5 ;7',

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Seznam příloh B. Souhrnné technické zprávy: B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY B.3 PŘIPOJENÍ NA TECHNICKOU INFRASTRUKTURU B.4. DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ B.5 ŘEŠENÍ VEGETACE

Více

1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a

1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a Obsah: Strana: 1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a architektonické řešení... 4 2.2.1 Urbanismus...

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA OBJEKT SO 101 PECHOD PRO CHODCE A AUTOBUSOVÁ ZASTÁVKA DPS, PDPS, ZDS

TECHNICKÁ ZPRÁVA OBJEKT SO 101 PECHOD PRO CHODCE A AUTOBUSOVÁ ZASTÁVKA DPS, PDPS, ZDS TECHNICKÁ ZPRÁVA OBJEKT SO 101 PECHOD PRO CHODCE A AUTOBUSOVÁ ZASTÁVKA DPS, PDPS, ZDS 1. IDENTIFIKANÍ ÚDAJE Název stavby Pechod pro chodce na ul. Tišnovské u kostela v Kuimi a autobusová zastávka Kuim,

Více

B souhrnná technická zpráva

B souhrnná technická zpráva B souhrnná technická zpráva AKCE: Plynovodní a vodovodní přípojka pro objekt č.p. 224 v Rousínově, ul. Tyršova INVESTOR: Město Rousínov, Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov MÍSTO STAVBY: Rousínov, k.ú.

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva B.1 Popis území stavby a) Charakteristika stavebního pozemku Rovinatý pozemek. B. Souhrnná technická zpráva b) Výčet a závěry provedených průzkumů a rozborů (geologický průzkum, hydrogeologický průzkum,

Více

A. P R Ů V O D N Í Z P R Á V A B. S O U H R N N Á T E CH N I C K Á Z P R Á V A

A. P R Ů V O D N Í Z P R Á V A B. S O U H R N N Á T E CH N I C K Á Z P R Á V A Stavebník: Obec Ludgeřovice, Markvartovická 48/52 Název akce: Zpevněné plochy podél ul. Vrablovecké mezi parc.č. 3611-3612 k.ú. Ludgeřovice Stupeň: Dokumentace pro vydání územního souhlasu (DUS) A. P R

Více

PR VODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifika ní údaje. Zahájení stavby: p edpoklad rok Objednatel dokumentace: M sto Nasavrky Nám stí Nasavrky

PR VODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifika ní údaje. Zahájení stavby: p edpoklad rok Objednatel dokumentace: M sto Nasavrky Nám stí Nasavrky Dopravn inženýrská opatení PRVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikaní údaje Název stavby: Nasavrky - dostavba splaškové kanalizace, II. etapa Místo stavby: Nasavrky Kraj: Pardubický Zahájení stavby: pedpoklad rok

Více

B.1. Souhrnná technická zpráva 05/2015

B.1. Souhrnná technická zpráva 05/2015 Obsah B.1. Popis území stavby... 2 a) Charakteristika stavebního pozemku... 2 b) Výčet provedených průzkumů a podkladů... 2 c) Stávající ochranná a bezpečnostní pásma... 2 d) Poloha vzhledem k záplavovému

Více

Kanalizace a OV Nemojov, 2 Etapa

Kanalizace a OV Nemojov, 2 Etapa A. PRVODNÍ ZPRÁVA A.1. Identifikaní údaje A.1.1. Údaje o stavb a) Název stavby Název stavby: Charakter stavby: Stupe PD: Kanalizace a OV Nemojov, novostavba realizaní dokumentace b) Místo stavby Obec:

Více

OPRAVA MK ul. FORTŇA. Technická zpráva

OPRAVA MK ul. FORTŇA. Technická zpráva OPRAVA MK ul. FORTŇA Stavba: OPRAVA MK ul. FORTŇA Místo stavby: Archlebov, k.ú. Archlebov, Jihomoravský kraj Investor: Obec Archlebov, 696 33 Archlebov 2, IČ : 00284751 Stupeň: Projektant: DSP Ing. Jindřich

Více

OPRAVA A ÚDRŽBA MÍSTNÍ KOMUNIKACE BENEŠOV NAD PLOUČNICÍ UL. CIHELNÍ A UL. POD TÁBORSKÝM VRCHEM

OPRAVA A ÚDRŽBA MÍSTNÍ KOMUNIKACE BENEŠOV NAD PLOUČNICÍ UL. CIHELNÍ A UL. POD TÁBORSKÝM VRCHEM Ing. Miroslav Ouzký Huntířov 191 405 02 Akce: Stavebník: OPRAVA A ÚDRŽBA MÍSTNÍ KOMUNIKACE BENEŠOV NAD PLOUČNICÍ UL. CIHELNÍ A UL. POD TÁBORSKÝM VRCHEM MĚSTO BENEŠOV NAD PLOUČNICÍ Zakázka č. 284/2015 NÁMĚSTÍ

Více

akvo pros.r.o. KALOJEM ANENSKÁ STUDÁNKA, DOMOV U STUDÁNKY BPV JTSK DOMOV U STUDÁNKY, ČP. 41, ANENSKÁ STUDÁNKA ANENSKÁ STUDÁNKA (600377)

akvo pros.r.o. KALOJEM ANENSKÁ STUDÁNKA, DOMOV U STUDÁNKY BPV JTSK DOMOV U STUDÁNKY, ČP. 41, ANENSKÁ STUDÁNKA ANENSKÁ STUDÁNKA (600377) 3 2 1 REVIZE DATUM SCHVÁLIL VÝŠKOVÝ SYSTÉM POLOHOVÝ SYSTÉM VYPRACOVAL INVEST OR KATAS TR AKCE MIROSLAV ŠPATENKA BPV JTSK KONTROLOVAL MIROSLAV ŠPATENKA. ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT MGR. JAN HORKEL DOMOV U STUDÁNKY,

Více

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Ing. Renata Novotná, projektová a inženýrská kancelář Blahoslavova 93/17, 360 09 Karlovy Vary Mob.: 605 210 771, e-mail: rena.novotna@email.cz IČ: 61792829 PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Zpracovatel

Více

Z 1862 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje

Z 1862 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje Výroková ást zmny: Z 1862 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1862 / 07 Mstská ást: Praha 22 Katastrální území: Pitkovice Parcelní íslo: v lokalit pi hranici M Praha 22 a Praha Keslice, západn od ulice

Více

±0,000=358,938 m n.m. Souřadnicový systém JTSK, výškový systém Bpv SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA. REKONSTRUKCE HŘIŠTĚ VE ZLATNÍKÁCH Měřítko:

±0,000=358,938 m n.m. Souřadnicový systém JTSK, výškový systém Bpv SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA. REKONSTRUKCE HŘIŠTĚ VE ZLATNÍKÁCH Měřítko: ±0,000=358,938 m n.m. Souřadnicový systém JTSK, výškový systém Bpv Sokolovská 16/45A, 186 00 Praha 8 - Karlín tel. +420 221 873 111, fax. +420 221 873 247 www.d-plus.cz d-plus@d-plus.cz Hlavní inženýr

Více

OPRAVA MK ul. PUSTÝ. Technická zpráva

OPRAVA MK ul. PUSTÝ. Technická zpráva OPRAVA MK ul. PUSTÝ Stavba: OPRAVA MK ul. PUSTÝ Místo stavby: Archlebov, k.ú. Archlebov, Jihomoravský kraj Investor: Obec Archlebov, 696 33 Archlebov 2, IČ : 00284751 Stupeň: Projektant: DSP Ing. Jindřich

Více

Z 1875 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje. íslo zmny: Z 1875 / 07 Mstská ást: Praha 4 Katastrální území: Nusle, Michle, Kr

Z 1875 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje. íslo zmny: Z 1875 / 07 Mstská ást: Praha 4 Katastrální území: Nusle, Michle, Kr Výroková ást zmny: Z 1875 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1875 / 07 Mstská ást: Praha 4 Katastrální území: Nusle, Michle, Kr Parcelní íslo: v úseku "Pankrác Budjovická Hlavní cíl zmny: Zmna funkního

Více

Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii/239 a II/240 SO 102 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii/239 a II/240 SO 102 TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: a) Označení stavby Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii.239 a II/240 b) Stavebník Obec Černuc, Černuc 17 273 23 Černuc IČ 00234257 c) Projektant Ing.Pavel

Více

Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října

Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1) Identifikační údaje a) označení stavby Stavba : Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října Kraj : Středočeský Místo stavby : Hostivice Druh stavby : Oprava

Více

FOTBALOVÉ HŘIŠTĚ DOLNÍ BOJANOVICE REKONSTRUKCE B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚZEMNÍ ŘÍZENÍ - 1 -

FOTBALOVÉ HŘIŠTĚ DOLNÍ BOJANOVICE REKONSTRUKCE B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚZEMNÍ ŘÍZENÍ - 1 - FOTBALOVÉ HŘIŠTĚ DOLNÍ BOJANOVICE REKONSTRUKCE ÚZEMNÍ ŘÍZENÍ B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Brno: 09/2016 Zpracovatel: Ing.arch. Zdeněk JANSKÝ Ing. Tomáš JANSKÝ, Ing.arch.Perglová Iveta - 1 - B.1. Popis

Více

A. Průvodní a technická zpráva

A. Průvodní a technická zpráva A. Průvodní a technická zpráva 1. Identifikační údaje Stavba: Název: Místo: Břeclav Katastrální území: Břeclav Stupeň dokumentace: ZDS Zhotovitel dokumentace: Viadesigne s.r.o. Na Zahradách 1151, 690 02

Více

Přístřešek v odpočinkové zóně

Přístřešek v odpočinkové zóně Přístřešek v odpočinkové zóně DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ Objednatel: Obec Slatina, Slatina č.p. 50, 410 02 Lovosice 2 Datum: leden 2017 A PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE A.1.1 Údaje o stavbě

Více

STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU P.541 A 542 U NEMOCNICE, MIMO DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st. 3636,3637

STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU P.541 A 542 U NEMOCNICE, MIMO DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st. 3636,3637 1 STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU P.541 A 542 U NEMOCNICE, MIMO DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st. 3636,3637 PRVODNÍ, SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA K STAVEBNÍMU POVOLENÍ OBJEDNATEL:

Více

M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí

M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí Masarykovo nám. 1007, 763 12 Vizovice íslo jednací : MUVIZ 010573/2009 ZP-EJ Spisová znaka : MUVIZ 003267/2009 VYIZUJE: Ing. Eva Jelénková TEL.:

Více

ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA

ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA Název akce: ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA zřízení nových učeben rozdělením stávající učebny č.104 Habrmanova čp.130, HRADEC KRÁLOVÉ 2 Investor : Základní umělecká škola, Habrmanova 130, Hradec Králové Zak. číslo:

Více

C1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

C1. TECHNICKÁ ZPRÁVA C1. TECHNICKÁ ZPRÁVA PARKOVACÍ STÁNÍ PRO BUS U ZŠ V OKŘÍŠKÁCH 1 Obsah: 1 Identifikační údaje objektu... 3 1.1 Zadavatel... 3 1.2 Zhotovitel... 3 2 Stručný technický popis se zdůvodněním navrženého řešení...

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VÝSTAVBA CHODNÍKU PODÉL UL. HÁJECKÁ, HOSTIVICE - BŘVE. investor: Město Hostivice, Husovo náměstí 13, Hostivice akce:

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VÝSTAVBA CHODNÍKU PODÉL UL. HÁJECKÁ, HOSTIVICE - BŘVE. investor: Město Hostivice, Husovo náměstí 13, Hostivice akce: vedoucí projektant zodp. projektant vypracoval kontroloval Ing. Pohořelý Ing. Pohořelý Šturcová Ing. Sedlák investor: Město Hostivice, Husovo náměstí 13, 253 80 Hostivice akce: VÝSTAVBA CHODNÍKU PODÉL

Více

Souhrnná technická zpráva

Souhrnná technická zpráva Souhrnná technická zpráva a) Zhodnocení staveniště, včetně vyhodnocení současného stavu, měření a průzkumů a začlenění jejich výsledků do projektové dokumentace: Lokalita je vymezena ulicí Masarykova,

Více

TOVÉŘ ZA HUMNY DEŠŤOVÁ KANALIZACE

TOVÉŘ ZA HUMNY DEŠŤOVÁ KANALIZACE TOVÉŘ ZA HUMNY DEŠŤOVÁ KANALIZACE B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: 1. Popis území stavby... 2 1.1 Charakteristika místa stavby... 2 1.2 Provedené průzkumy... 2 1.3 Stávající ochranná a bezpečnostní

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚŽICE - VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ Název akce : Část: Stupeň PD : Místo stavby : Stavební úřad : Investor PD : Projektant: Rekonstrukce veřejného osvětlení v ul.jarní, Dolní, Horní,

Více

Mstský úad Trhové Sviny Odbor dopravy a silniního hospodáství Žižkovo nám. 32, PS 374 17, tel. 386301436,e-mail: silhosp@tsviny.cz

Mstský úad Trhové Sviny Odbor dopravy a silniního hospodáství Žižkovo nám. 32, PS 374 17, tel. 386301436,e-mail: silhosp@tsviny.cz Mstský úad Trhové Sviny Odbor dopravy a silniního hospodáství Žižkovo nám. 32, PS 374 17, tel. 386301436,e-mail: silhosp@tsviny.cz Znaka íslo jednací Vyizuje Trhové Sviny ODSH/05/200/.- II/157 8910/05

Více

PROJEKT PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ

PROJEKT PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ - 1 - PROJEKT PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ A.PRŮVODNÍ ZPRÁVA DRUPOS HB, s.r.o. 58301 IČ: 288 26 621 říjen 2016 - 2 - OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O STAVBĚ 3. PŘEHLED VÝCHOZÍCH

Více

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA PD Protierozní mez Kuřimany B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA D o k u m e n t a c e p r o o h l á š e n í s t a v b y D o k u m e n t a c e p r o p r o v e d e n í s t a v b y S O 1 0 1 P R O T I E R O Z N Í

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Dokumentace pro ohlášení stavby Akce : Modernizace teplovodu Náchod, p.č. 1118/1, 1118/4 Investor : Obchodní akademie Náchod Projektant : JOSTA s.r.o., Palachova 1742, 547 01

Více

B) SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B) SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Ing. Libor Barvínek, projektov,á činnost ve výstavbě ul. Vrbová 655, Ústí nad Orlicí 562 01 tel. 465 52 36 69, mobil 776 841 104 e- mail: barvinek@cominnet.cz Akce: Investor: Místo: Stupeň: Stavební úpravy

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA. B.1 Popis území stavby

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA. B.1 Popis území stavby B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B.1 Popis území stavby a) charakteristika stavebních pozemků stavební práce budou prováděny na pozemku: st. p. č. 162 a částečně na pozemcích p. č. 123/1 a 123/2 za účelem montážních

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje:

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje: PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: a) Označení stavby Čerčany-bezbarierové chodníky podél sil.ii/109 a III/1094 b) Stavebník Obec Čerčany,Václavská 36 257 22 Čerčany, IČ 00231584 c) Projektant Ing.Pavel

Více

A- PRVODNÍ ZPRÁVA, B-SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA

A- PRVODNÍ ZPRÁVA, B-SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA ZATEPLENÍ PODLAHY PDY BUDOVY SPŠ ELEKTROTECHNIKY A INFORMATIKY OSTRAVA DPS A- PRVODNÍ ZPRÁVA, B-SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA Zakázka. : 1013 1 Zhotovitel : Ing. ŠUPÁREK projekce 30. dubna 2034/14 702 00

Více

VO1 - TECHNICKÝ POPIS - VEEJNÉ OSVTLENÍ

VO1 - TECHNICKÝ POPIS - VEEJNÉ OSVTLENÍ VO1 - TECHNICKÝ POPIS - VEEJNÉ OSVTLENÍ AKCE :. KRUMLOV, NOVÉ DOMOVY REKONSTRUKCE VEEJNÉHO OSVTLENÍ INVESTOR : MSTO ESKÝ KRUMLOV NÁM. SVORNOSTI 1,. KRUMLOV MÍSTO: OKRES : ESKÝ KRUMLOV : ESKÝ KRUMLOV ZAK..

Více

STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU p.40, Holany DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st. 96/6 KU Holany

STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU p.40, Holany DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st. 96/6 KU Holany 1 STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU p.40, Holany DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st. 96/6 KU Holany PRVODNÍ, SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA K STAVEBNÍMU POVOLENÍ OBJEDNATEL: OSBD eská Lípa,

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY REKONSTRUKCE AREÁLU VAZAKA BLÁ POD BEZDZEM F DOKUMENTACE STAVBY Bezen 2008 OBSAH : 1.1 Architektonické a stavební ešení 1.1.1 Technická zpráva 1.1.2 Výkresová

Více

Projekt: Revitalizace veejného prostranství v obci Hutisko-Solanec II.Etapa

Projekt: Revitalizace veejného prostranství v obci Hutisko-Solanec II.Etapa Projekt: Revitalizace veejného prostranství v obci Hutisko-Solanec II.Etapa pro vydání rozhodnutí a stavebního povolení ve spojeném ízení, Stavba: Revitalizace veejného prostranství v obci Hutisko-Solanec

Více

1. Identifikační údaje

1. Identifikační údaje PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje Název stavby: k.ú. Všekary Kat. území: Všekary 704 172 pozemky Druh stavby: Projektová dokumentace: 1129/1, 1109/1 vlastním SÚSPK 673/2, 1091/1, 1074/1, 1074/6, 1074/13

Více

A. B. - PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

A. B. - PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA DIPROS s.r.o. Výtisk číslo : Plánská 5, 301 00 Plzeň Počet listů : 7 A. B. - PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY : VÝSTAVBA NOVÉHO OPLOCENÍ U HŘBITOVA V BOLEVCI INVESTOR : SPRÁVA HŘBITOVŮ

Více

C. Stavební část. Chodníky podél silnice II/453 v obci Heřmanovice - I. etapa TECHNICKÁ ZPRÁVA C-101 D S P

C. Stavební část. Chodníky podél silnice II/453 v obci Heřmanovice - I. etapa TECHNICKÁ ZPRÁVA C-101 D S P C. Stavební část Změny c b a Navrhl / vypracoval Ing. NOVÁK Zbyněk Obec : Objednatel : Akce : Příloha : HEŘMANOVICE Zodp. projektant Ing. NOVÁK Zbyněk Kraj : Chodníky podél silnice II/453 v obci Heřmanovice

Více

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B.1 Popis území stavby a) charakteristika stavebního pozemku, Daný pozemek s ohledem na účel využití není v rozporu s regulativy územního plánu. -Charakteristika území stavby-

Více

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o změně využití území

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o změně využití území Příloha č. 2 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o změně využití území okumentace obsahuje části: okumentace musí vždy obsahovat části až s tím, že rozsah jednotlivých

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Investor: Stavba: Statutární město Prostějov, nám. T.G. Masaryka 130/14, 79601 Prostějov, IČ 00288659 ROZŠÍŘENÍ BIOKORIDORU HLOUČELA, I.ETAPA - KOMUNIKACE Místo stavby: k.ú. Čechovice u Prostějova (618853)

Více

ást tra ového úseku Praha Hostiva Praha hl. n. Návrh zm ny B. návrh ešení zm ny

ást tra ového úseku Praha Hostiva Praha hl. n. Návrh zm ny B. návrh ešení zm ny Z 1890 / 07 Výroková ást zm ny: A. základní údaje íslo zm ny: M stská ást: Katastrální území: Parcelní íslo: Z 1890 / 07 Hlavní cíl zm ny: Zm na funk ního využití ploch, z funkce izola ní zele /IZ/, zahradnictví

Více

ALTLETICKÁ HALA VÍTKOVICE

ALTLETICKÁ HALA VÍTKOVICE ALTLETICKÁ HALA VÍTKOVICE Projektová dokumentace pro provádní stavby SO 02.9 Úprava a peložka nadzemního hydrantu TECHNICKÁ ZPRÁVA Archivní íslo : 12-028-5 / 02.9-01 Zhotovitel : OSA projekt s.r.o. Kafkova

Více

B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY... 3 B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY... 3. B.2.4 Bezbariérové užívání stavby... 4

B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY... 3 B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY... 3. B.2.4 Bezbariérové užívání stavby... 4 Obsah B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY... 3 B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY... 3 B.2.1 Účel užívání stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 3 B.2.2 Celkové urbanistické a architektonické řešení... 3 B.2.3 Celkové

Více

Průvodní a souhrnná technická zpráva

Průvodní a souhrnná technická zpráva Průvodní a souhrnná technická zpráva Stavba: Oprava plochy před novým hřbitovem, Dačice. Zodpovědný projektant: Vypracoval: L. Marek L. Marek Ladislav Marek Investor: Město Dačice Č. zakázky: 35 Obec:

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B.1 Popis území stavby a) Charakteristika stavebního pozemku Lokalita se nachází v oblasti s individuálním bydlením. Stavební pozemek se nachází ve svahu jehož sklon umožňuje

Více

E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY

E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY 1 E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA ZOV 2 Obsah technické zprávy: 2 CHARAKTERISTIKA STAVENIŠT... 3 2.1 ZMNY OBJEKTU... 3 2.2 ROZŠÍENÍ OBJEKTU... 3 2.3 PRZKUMY A PODKLADY... 3 2.4 PÍPRAVA PRO

Více

ZATEPLENÍ OBJEKTU MATEŘSKÉ ŠKOLY JOSEFA HORY 4097/31

ZATEPLENÍ OBJEKTU MATEŘSKÉ ŠKOLY JOSEFA HORY 4097/31 INGPRO CZ s.r.o., Na Náspu 3057, 466 01 Jablonec nad Nisou Tel. 483 713 989, 602 736 361, e-mail: ingpro@ingprocz.com, IČO 254 293 29 INVESTOR: Statutární město Jablonec nad Nisou, Mírové nám.3100/19,

Více

LABUTY - zpevněná plocha u sklepů vedle sil III/4227 ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY. Ing. Štefančík Peter. Ing. Štefančík Peter

LABUTY - zpevněná plocha u sklepů vedle sil III/4227 ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY. Ing. Štefančík Peter. Ing. Štefančík Peter VYPRACOVAL A KRESLIL : ZODP. PROJEKTANT : Ing. Štefančík Peter Ing. Štefančík Peter Kyjov STAVEBNÍ ÚŘAD : MÍSTO STAVBY : Labuty INVESTOR : Obec Labuty, Labuty 30, 696 48, Ježov AKCE : STUPEŇ : DÚR + DSP

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy Ing. Leoš Kučeřík 671 64 BOŽICE 441 TEL. 606 225 031 TECHNICKÁ ZPRÁVA Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy PDPS,SP INVESTOR: Obec Chvalovice,

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva Název stavby: STŘEDOČESKÉ INOVAČNÍ CENTRUM ZLATNÍKY HODKOVICE (SIC) Místo stavby: průmyslová zóna Hodkovice obec Zlatníky Hodkovice kraj Středočeský, okres Praha-západ katastrální území Hodkovice u Zlatníků

Více

OPRAVA CHODNÍKU- UL. JESENSKÉHO

OPRAVA CHODNÍKU- UL. JESENSKÉHO Název stavby: OPRAVA CHODNÍKU- UL. JESENSKÉHO Místo stavby: parc.č. 4515, 4520, 4519/44, 4519/46, 4519/54, 4519/53, 4519/55, 4519/52, 4519/56, 4519/47, 4501, k.ú. Tábor Investor: Autor projektu: Město

Více

Regulaní plán Litvínov - Osada. Zmna. 5. Zadání

Regulaní plán Litvínov - Osada. Zmna. 5. Zadání Regulaní plán Litvínov - Osada Zmna. 5 Zadání (schválené zastupitelstvem msta) Listopad 2015 Zpracováno v souladu s 64 zákona. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním ádu, ve znní pozdjších pedpis

Více

ALTLETICKÁ HALA VÍTKOVICE

ALTLETICKÁ HALA VÍTKOVICE ALTLETICKÁ HALA VÍTKOVICE Projektová dokumentace pro provádní stavby SO 02.7 Peložka areálové kanalizace TECHNICKÁ ZPRÁVA Archivní íslo : 12-028-5/ 02.7-01 Zhotovitel : OSA projekt s.r.o. Kafkova 1133/10

Více

P O P I S Ú Z E M Í S T A V B Y

P O P I S Ú Z E M Í S T A V B Y B. 1 P O P I S Ú Z E M Í S T A V B Y a) Charakteristika stavebního pozemku Stavba je situována na okrajích souvislé zástavby obce. V Zavadilce se jedná o vjezd do obce od Pavlova, ve Svinově začátek oboustranného

Více

C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. POPIS STAVBY Zhodnocení staveniště: staveniště je vhodné pro uvažované rozšíření hřbitova. Stavební pozemek je rovinatý, porostlý náletovými travinami, které budou před

Více

RAPOTICE DOKUMENTACE PRO ÚZEMNÍ ŘÍZENÍ REKONSTRUKCE ULICE "K SOKOLOVNĚ" Obsah: A. Průvodní zpráva

RAPOTICE DOKUMENTACE PRO ÚZEMNÍ ŘÍZENÍ REKONSTRUKCE ULICE K SOKOLOVNĚ Obsah: A. Průvodní zpráva Zhotovitel: Agroprojekt Jihlava, spol. s r.o., Strojírenská 4/7, 586 01 Jihlava www.agroprojektjihlava.cz, agroprojekt@agroprojektjihlava.cz, +420 567 210 066 RAPOTICE REKONSTRUKCE ULICE "K SOKOLOVNĚ"

Více

Osazení poštovních schránek Husova , Nový Bor

Osazení poštovních schránek Husova , Nový Bor A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA D 1.1. a) TECHNICKÁ ZPRÁVA Osazení poštovních schránek Husova 91315, Nový Bor Nový Bor, duben 2019 Kamila Vojtová projektování pozemních staveb U Vodárny

Více

východn od Kunratické spojky, smr Vestec Jesenice

východn od Kunratické spojky, smr Vestec Jesenice Výroková ást zmny: Z 1807 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1807 / 07 Mstská ást: Katastrální území: Parcelní íslo: Praha Šeberov, Praha Kunratice Šeberov, Kunratice východn od Kunratické spojky, smr

Více

tel. : ,

tel. : , Investor : Město Podbořany, Mírová 615, 441 17 Podbořany, IČ 00265365 Datum : Projektant : Jiří Kotek Vypracoval : Jiří Kotek květen 2014 Stavební úřad : Podbořany Kraj : Ústecký Stupeň PD : Stavba : Oprava

Více

ÚZEMNÍ STUDIE HERÁLEC. Chaloupky. - zadání - odbor regionálního rozvoje a územního plánování

ÚZEMNÍ STUDIE HERÁLEC. Chaloupky. - zadání - odbor regionálního rozvoje a územního plánování ÚZEMNÍ STUDIE HERÁLEC Chaloupky - zadání - Poizovatel územní studie: stský úad Žár nad Sázavou odbor regionálního rozvoje a územního plánování Datum: záí 2010 1. Vymezení ešeného území ešené území je vymezeno

Více

Paroubkovská kaplička v Sadské DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU POVOLENÍ. Město Sadská Palackého nám Sadská

Paroubkovská kaplička v Sadské DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU POVOLENÍ. Město Sadská Palackého nám Sadská STUPĚŇ: DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU POVOLENÍ STAVBA: Paroubkovská kaplička v Sadské INVESTOR/ZADAVATEL: SCHVÁLIL, DATUM: Město Sadská Palackého nám. 1 289 12 Sadská GENERÁLNÍ PROJEKTANT: HIP: Ing. Jan Vinař

Více

Obec Opatovice, Velké dráhy 152, Opatovice

Obec Opatovice, Velké dráhy 152, Opatovice Objednatel: Zhotovitel: Zodpovědný projektant: Obec Opatovice, Velké dráhy 152, 664 61 Opatovice STABO MB s.r.o., Dopravní 1693, 676 02 Moravské Budějovice IČ: 26245906, tel./fax.: 568 422 142, e-mail:

Více

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA pro výběr dodavatele ÚPRAVA PŘÍSTUPOVÉHO CHODNÍKU K DOMU č.p.1549, k.ú. ROŽNOV P.R. Investor: Zpracovatel: Město Rožnov p.r. Ing. Roman Ulrich, Dolní 434, 744 01 Frenštát

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Název akce: Oplocení hřbitova - jižní strana na parcele č. 292/1, k.ú. Horní Jelení Investor: Město Horní Jelení náměstí Komenského 114, 53 374 Horní Jelení DOKUMENTACE PRO VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ A

Více

F2.1 Rekonstrukce komunikace

F2.1 Rekonstrukce komunikace P-spektrum spol. s r.o. Dražovice 72, okr. Vyškov IČO:26275538 DIČ:342-26275538 AKCE : Oprava místní komunikace obce Ivanovice na Hané Chvalkovice na Hané ul. Velký Dvorek INVESTOR : Město Ivanovice na

Více

Kvapilova č.p. 2419, Tábor, přístavba sportovní haly ODVODNĚNÍ KOMUNIKACE

Kvapilova č.p. 2419, Tábor, přístavba sportovní haly ODVODNĚNÍ KOMUNIKACE Kvapilova č.p. 2419, Tábor, přístavba sportovní haly investor: TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ MĚSTA TÁBORA s.r.o. Václava Soumara 2300 390 03 TÁBOR k.ú.: Tábor p.č.: 1798/1; 1798/8; 1798/9; 1798/10; 1798/11; 1798/15

Více

Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUAČNÍ VÝKRESY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ E. DOKLADOVÁ ČÁST B.1 Popis území stavby B.2 Celkový

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY SBĚRNÉHO DVORA NA SNL V TÁBOŘE

STAVEBNÍ ÚPRAVY SBĚRNÉHO DVORA NA SNL V TÁBOŘE STAVEBNÍ ÚPRAVY SBĚRNÉHO DVORA NA SNL V TÁBOŘE Dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení A. Průvodní zpráva B. Souhrnná technická zpráva Zadavatel : Město Tábor Žižkovo

Více

Oprava hrbitovní zdi (severní cásti) na pozemku p.c. 646 v k.ú. Mistrovice u Nového Oldrichova

Oprava hrbitovní zdi (severní cásti) na pozemku p.c. 646 v k.ú. Mistrovice u Nového Oldrichova I SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Zjednodušená dokumentace Investor: Obec Nový Oldrichov, Mistrovice 51, 47113 Nový Oldrichov Oprava hrbitovní zdi (severní cásti) na pozemku p.c. 646 v k.ú. Mistrovice u Nového

Více

STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU p. 71, TUHA DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st.94, k.ú. Tuha u Dubé

STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU p. 71, TUHA DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st.94, k.ú. Tuha u Dubé 1 STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU p. 71, TUHA DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st.94, k.ú. Tuha u Dubé PRVODNÍ, SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA K STAVEBNÍMU POVOLENÍ OBJEDNATEL: OSBD eská

Více

Dokumentace ke stavebnímu povolení

Dokumentace ke stavebnímu povolení Dokumentace ke stavebnímu povolení Dle přílohy č. 9 vyhlášky 146/2008 K PROJEKTU Rekonstrukce komunikace ul. Jiřího z Poděbrad a části ul. Lobňanská, Pečky C.1 Technická zpráva Část: C1 SO 101 Komunikace

Více

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ Akce : INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ NA FARÁCH, NOVÝ HRÁDEK Investor : MĚSTYS NOVÝ HRÁDEK, Náměstí 28, 549 22 NOVÝ HRÁDEK Stupeň : Dokumentace k provedení stavby Číslo zak.: 4571 A. PRŮVODNÍ

Více

Místo stavby: Chrastava Střelecký vrch

Místo stavby: Chrastava Střelecký vrch Název stavby: Chodníky Střelecký vrch u č.p. 671 a 676 Místo stavby: Chrastava Střelecký vrch Okres: Investor: Liberec vypracoval: Ing. Jiří Šklíba telefon: 776 058 380 e-mail: skliba@jiriskliba.cz datum:

Více

HORNÍ BLATNÁ REKONSTRUKCE ULICE BEZRUČOVA VARIANTA A.

HORNÍ BLATNÁ REKONSTRUKCE ULICE BEZRUČOVA VARIANTA A. HORNÍ BLATNÁ REKONSTRUKCE ULICE BEZRUČOVA VARIANTA A. 1. STÁVAJÍCÍ STAV Jedná se o centrální část obce Horní Blatná, konkrétně o ulici Bezručova. Je to přímá ulice, která začíná na náměstí Sv. Vavřince

Více

Akce : VT Olše, eský Tšín km 37,250 37,622, oprava opevnní. A. Prvodní zpráva

Akce : VT Olše, eský Tšín km 37,250 37,622, oprava opevnní. A. Prvodní zpráva Akce : VT Olše, eský Tšín km 37,250 37,622, oprava opevnní A. DSP + DPS Obsah : a) Identifikaní údaje stavby a.1 Identifikaní údaje investora a zpracovatele PD b) Údaje o dosavadním využití území c) Údaje

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Projektová dokumentace K akci: Nebe nad hlavou Mateřská školka VII, Horní Slavkov, Sportovní 713 V Horním Slavkově : 12/2013 Vypracoval : David Thol Zakázkové číslo : 62/2013

Více