Výzva k podání nabídky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výzva k podání nabídky"

Transkript

1 V Praze dne 12. března 2012 Čj.: 2012/702/NM Výzva k podání nabídky Národní muzeum, příspěvková organizace, zřízená Ministerstvem kultury ČR zřizovací listina čj /2000 se sídlem Václavské náměstí 68, Praha 1 zastoupené Mgr. Dagmar Fialovou, náměstkyní pro centrální sbírkotvornou a výstavní činnost IČ: , DIČ: CZ (dále jen Zadavatel ) Vás vyzývá k podání nabídky na níže specifikovanou veřejnou zakázku malého rozsahu ( 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen ZVZ ). 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky název zakázky Interiérové řešení a design střednědobé expozice Archa Noemova Předmětem zakázky je interiérové řešení a design střednědobé expozice s názvem Archa Noemova (dále jen zakázka ). Hlavním mottem expozice je nadčasová myšlenka, že biologická diverzita na Zemi je ohrožena sílícím vlnobitím lidské civilizace. Přírodovědná muzea biodiverzitu dokumentují, studují a odhalují nebezpečí a rizika jejího ohrožení v civilizací zaplaveném světě. Expozice je pojata jako symbolický výjev znázorňující záchranu živočišných exponátů z Historické budovy NM do nového zrekonstruovaného muzea pomocí symbolické biblické Archy. Na palubě Archy se sejdou zvířata (přírodniny) z různých koutů světa, což umožní oprostit expozici od zoogeografických a systematických souvislostí. Expozice bude rozčleněna do devíti vzájemně na sebe navazujících prvků. (Dále viz Libreto expozice Archa Noemova v Příloze č. 5). Expozice bude realizována v prostoru bývalé Sněmovny národů ve 4. a 5. patře Nové budovy Národního muzea o rozloze cca m². Expozice bude veřejnosti zpřístupněna po částečné rekonstrukci Nové budovy NM dne 15. listopadu 2012 a bude trvat do počátku realizace nových expozic zoologického charakteru v rekonstruované Historické budově NM (pravděpodobně do roku 2016). Důraz bude kladen na odolnost zvolených materiálů, interaktivní a edukativní prvky, inovativnost a nadčasovost designu a možnost flexibilní výměny exponátů.

2 2 Konkrétně je předmětem zakázky: prostorově-výtvarné řešení interiéru výstavních prostor včetně zapojení audiovizuální techniky, osvětlení, exponátů a stávajícího výstavního mobiliáře dle libreta výstavy; prováděcí dokumentace pro realizaci expozice; autorský dozor po dobu realizace expozice. Předmětem zakázky není: výstavní grafika; audiovizuální obsah; realizace expozice. Střednědobá expozice Archa Noemova je kolektivním dílem dle 59 zákona č. 121/2000 Sb., o právu autorském (autorský zákon) a řešení předmětu této zakázky není podmíněno autorizací dle zákona č. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných architektů a o výkonu povolání autorizovaných inženýrů a techniků ve výstavbě, ve znění pozdějších předpisů. 2. Doba a místo plnění zakázky Termín plnění zakázky: duben 2012 listopad 2012 Termín zahájení prací: 23. dubna 2012 Termín dokončení prací : 15. listopadu 2012 Místem plnění zakázky jsou výstavní sály v čtvrtém a pátém patře (býv. Sněmovna národů) Nové budovy Národního muzea, Vinohradská 1, Praha Platební podmínky Předpokládaná hodnota veřejné zakázky malého rozsahu, která je předmětem tohoto zadávacího řízení, je Kč včetně DPH. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je stanovena jako cena za studii výstavy, dokumentaci pro realizaci výstavy a autorský dozor při realizaci výstavy. Úhrada předmětné zakázky bude realizována na základě příslušného daňového dokladu vystaveného ve smyslu zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů. DPH bude účtována v zákonem stanovené výši platné v den uskutečnění zdanitelného plnění. Splatnost dokladu bude 60 kalendářních dnů od doručení daňového dokladu zadavateli. Daňový doklad bude vystaven na základě převzetí díla zadavatelem, který potvrdí převzetí díla svým podpisem v protokolu o předání a převzetí díla. Zadavatel nebude poskytovat zálohy. 4. Požadavky na způsob zpracování nabídky Součástí nabídky bude: a. identifikace uchazeče (krycí list nabídky viz Příloha č. 3) Uchazeč je povinen uvést své identifikační údaje v následujícím pořadí: i. obchodní firma ii. IČ iii. sídlo iv. zástupce pro jednání + kontaktní údaje b. souhrnná nabídková cena v členění: cena bez DPH DPH ve výši platných předpisů cena včetně DPH. Cena uvedená v nabídce bude považována za celkovou a nepřekročitelnou.

3 3 V případě uzavření smlouvy na plnění předmětu zakázky bude cena stanovena jako nejvýše přípustná. c. návrh interiérového řešení a designu zakázky (např. návrh půdorysného členění, návrh dominanty expozice a písemný popis návrhu řešení zakázky a další materiály vyjadřující charakter řešení dle volby uchazeče); d. doklady prokazující splnění kvalifikačních předpokladů dle bodu 5. e. jedno podepsané paré smlouvy o dílo (v Příloze č. 2). Nabídka bude předložena v zalepené obálce, označené NEOTEVÍRAT VZ: INTERIÉROVÉ ŘEŠENÍ A DESIGN VÝSTAVY ARCHA NOEMOVA nabídka. Na obálce nebude uveden název uchazeče, který nabídku předkládá. Obálka bude obsahovat dvě další zalepené obálky, z nichž jedna bude obsahovat návrh interiérového řešení a designu zakázky dle této zadávací dokumentace, druhá bude obsahovat krycí list nabídky s vyznačením identifikačních údajů uchazeče a nabídkové ceny, dále doklady prokazující splnění kvalifikaci uchazeče či požadované reference o předchozích zakázkách. Obě obálky budou označeny pouze heslem, které si uchazeč pro svou nabídku zvolí, obálka s údaji o totožnosti uchazeče bude navíc označena označením Uchazeč. Heslo nesmí být shodné se jménem uchazeče, ani připomínat jeho totožnost. Zvolené heslo bude rovněž vyznačeno na předložených návrzích. Nabídku nelze doručit ovou poštou. Další požadavky Zadavatele. Obsah nabídky je závazný pro uzavření smlouvy. Návrh smlouvy je součástí zadávací dokumentace. Uchazeč nesmí postoupit zakázku jako celek jinému dodavateli. Uchazeč, pokud by měl v úmyslu části zakázky zadat subdodavatelům, specifikuje tyto části věcně a finančně a uvede obchodní jméno a IČ subdodavatelů. Nabídka musí být zpracována písemně v českém jazyce. Nabídky musí být doručeny Zadavateli v požadované lhůtě. Později doručené nabídky nebudou zařazeny do hodnocení nabídek. Každý uchazeč smí předložit pouze jednu nabídku. Nabídky, které nebudou předloženy dle stanovených podmínek, zadavatel vyřadí. 5. Požadavky na předložení dokladů prokazujících splnění kvalifikačních předpokladů Uchazeč v nabídce předloží následující doklady, kterými prokáže svou kvalifikaci, a to v uvedeném pořadí: a) základní kvalifikační předpoklady uchazeč doloží čestné prohlášení podle 53, odst. 1 písm. a) m) ZVZ. Uchazeč prokáže splnění základních kvalifikačních předpokladů předložením čestného prohlášení v originále nebo ověřené kopii (viz Příloha 1). b) profesní kvalifikační předpoklady uchazeč prokazuje živnostenským oprávněním, pokud je jeho držitelem; výpisem obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán; či výpisem z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán výpis z obchodního rejstříku nesmí být k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace starší 90 kalendářních dnů. Splnění profesních kvalifikačních předpokladů uchazeč prokáže předložením výše uvedených dokladů v prosté kopii. Zadavatel nevyžaduje oprávnění uchazeče k realizaci zakázky podle zvláštních právních předpisů.

4 4 V případě, že nabídka uchazeče nebude obsahovat doklady uvedené v bodě a) a b) prokazující splnění Zadavatelem požadovaných kvalifikačních předpokladů nebo uchazečem předložené podklady nebudou odpovídat požadavkům Zadavatele, bude nabídka uchazeče z výběrového řízení vyloučena. d) technické kvalifikační předpoklady uchazeč připojí fotodokumentaci nejméně pěti obdobných předchozích realizací za posledních 5 let spolu s vyjádřením předchozích zákazníků jako doklad o prokázání kvality. Tyto podklady budou uchazeči vráceny na vyžádání. 6. Prohlídka místa plnění Setkání s autory výstavy se bude konat dne 26. března 2012 od hod. na místě plnění. Sraz účastníků je dne 26. března 2012 v hod. v zasedací místnosti v 5. patře Nové budovy Národního muzea, Vinohradská 1, Praha 1. Zájem o prohlídku zašlete, prosíme, sekretariátu náměstkyně pro sbírkotvornou a výstavní činnost (sekretariát SVN) na ovou adresu: marie_pilarova@nm.cz, či oznamte na tel. č Lhůta a místo pro podání nabídky Lhůta pro podání nabídky končí dne 16. dubna 2012 v hodin. Uchazeč podá svou nabídku kurýrní službou nebo prostřednictvím držitele poštovní licence, nebo případně osobně tak, aby byla doručena na adresu Národního muzea, Vinohradská 1, Praha 1 nejpozději dne 16. dubna 2012 do 10:00 hod. na podatelnu Národního muzea. V případě zaslání kurýrní službou nebo prostřednictvím držitele poštovní licence podle zvláštního právního předpisu je rozhodující okamžik doručení nabídky do podatelny Zadavatele, nikoli předání nabídky kurýrní službě nebo držiteli poštovní licence podle zvláštního právního předpisu. Nabídku nelze doručit ovou poštou. 8. Hodnotící kriteria Základním hodnotícím kritériem je ve smyslu ust. 78 odst. 1 písm. a) ZVZ ekonomická výhodnost nabídky. Dílčími kritérii pro hodnocení nabídek bude: 1. Interiérové řešení a návrh designu expozice (tzn. váha kritéria 70% = max. 70 bodů) a. realizovatelnost interiérového řešení expozice max. počet bodů 35 b. originalita návrhu a jeho výjimečnost max. počet bodů 25 c. soulad s předloženým libretem max. počet bodů Nabídková cena (tzn. váha kritéria 30% = max. 30 bodů) 9. Způsob hodnocení a) Nabídky bude hodnotit odborná komise jmenovaná zadavatelem. Členy komise budou zástupci autorského týmu, zadavatele a zástupci odborné veřejnosti. Členové komise: Mgr. Radek Šanda, Ph.D., komisař výstavy RNDr. Jiří Moravec, vedoucí zoologického oddělení Ing. Rudolf Pohl, ekonomicko-provozní náměstek Národního muzea Mgr. Dagmar Fialová, náměstkyně pro centrální sbírkotvornou a výstavní činnost Roman Franta, výtvarník, nezávislý PhDr. Zuzana Strnadová, ředitelka Muzea hlavního města Prahy RNDr. Vladimír Lemberk, Východočeské muzeum v Pardubicích

5 5 Náhradníci: RNDr. Jiří Litochleb, ředitel Přírodovědeckého muzea RNDr. Jiří Anděra, zoologického oddělení Přírodovědeckého muzea MUDr. Elen Šťastná, vedoucí úseku komunikace Národního muzea Mgr. Martin Musil, vedoucí výstavního oddělení Národního muzea MgA. Tereza Josífková, nezávislá Mgr. Michal Burian, Vojenský historický ústav Praha RNDr. Dana Holečková, ředitelka ZOO Hradec Králové b) Postup při hodnocení Pro hodnocení nabídek použije hodnotící komise bodovací stupnici v rozsahu 0 až 100 bodů. Každé jednotlivé nabídce je dle dílčího kritéria přidělena bodová hodnota, která odráží úspěšnost předmětné nabídky v rámci dílčího kritéria. Pro kritéria, která nelze vyjádřit číselně (interiérové řešení), sestaví hodnotící komise pořadí nabídek od nejvhodnější k nejméně vhodné a přiřadí nejvhodnější nabídce 100 bodů a každé následující nabídce přiřadí takové bodové ohodnocení, které vyjadřuje míru splnění dílčího kritéria ve vztahu k nejvhodnější nabídce. Toto hodnocení bude anonymní. Pro číselně vyjádřitelné kritérium, pro které má nejvhodnější nabídka minimální hodnotu kritéria (cena nabídky) získá hodnocená nabídka bodovou hodnotu, která vznikne násobkem 100 a poměru hodnoty nejvhodnější nabídky k hodnocené nabídce. Jednotlivým dílčím kritériím jsou zadavatelem stanoveny váhy v procentech podle jejich důležitosti pro konkrétní výběrové řízení tak, že jejich součet je celkem 100. Konečné pořadí se určí dle výsledného součtu bodů za výtvarné řešení a nabídkovou cenu. Hodnotící komise po provedeném bodovém hodnocení doporučí zadavateli k zadání zakázky návrh, který získá nejvyšší počet bodů. U tří nejlépe hodnocených návrhů uvede komplexní slovní hodnocení. První tři oceněné návrhy získají odměnu ve výši Kč. 10. Oznámení o výběru nejvhodnější nabídky Zadavatel oznámí výběr nejvhodnější nabídky písemným oznámením zaslaným všem uchazečům, kteří podali své nabídky. Oznámení o výběru nejvhodnější nabídky vybranému uchazeči bude současně výzvou k uzavření smlouvy. K výsledku výběrového řízení není možno podat námitky. Zadavatel uzavře s vítězným uchazečem smlouvu o dílo. 11. Práva Zadavatele: Zadavatel si vyhrazuje právo: a) upravit, změnit nebo doplnit podmínky výběrového řízení; b) zrušit výběrové řízení kdykoliv i bez udání důvodu a bez náhrady škody, a to až do doby uzavření smlouvy o dílo s vybraným uchazečem; c) odmítnout všechny předložené nabídky; d) nevracet uchazeči podanou nabídku; uchazeči berou na vědomí, že zadavatel je povinen dokumentovat způsob výběru nabídky a že o předložených nabídkách je povinen učinit dokumentaci pro účely archivování. Zadavatel si je vědom autorského práva uchazečů k předloženým nabídkám a zavazuje se, že bez vědomí autorů nabídku žádným způsobem nepoužije ani nezveřejní. e) neposkytnout náhradu nákladů spojených se zpracováním a podáním nabídky.

6 6 12. Poskytování informací Pro případné dotazy k tomuto výběrovému řízení kontaktujte: náměstkyně pro centrální sbírkotvornou a výstavní činnost, Mgr. Dagmar Fialová, dagmar_fialova@nm.cz; tel vedoucí zoologického oddělení, RNDr. Jiří Moravec, CSc., jiri_moravec@nm.cz, tel.: komisař výstavy, Mgr. Radek Šanda, Ph.D., radek_sanda@nm.cz, tel Základní údaje o Zadavateli: Národní muzeum, příspěvková organizace, zřízená Ministerstvem kultury ČR, zřizovací listina čj /2000, se sídlem Václavské náměstí 68, Praha 1, zastoupené Mgr. Dagmar Fialovou, náměstkyní pro centrální sbírkotvornou a výstavní činnost, IČ: , DIČ: CZ Těšíme se na budoucí možnou spolupráci Se srdečným pozdravem Mgr. Dagmar Fialová náměstkyně pro centrální sbírkotvornou a výstavní činnost Přílohy: Příloha č. 1 Čestné prohlášení uchazeče o splnění základních kvalifikačních předpokladů Příloha č. 2 Návrh Smlouvy o dílo Příloha č. 3 Vzor krycího listu nabídky Příloha č. 4 Půdorys výstavních sálů Příloha č. 5 Libreto výstavy Archa Noemova Příloha č. 6 Fotografie exponátů výstavy (na zaslaném CD, nebo na vyžádání na sekretariátu SVN)

Výzva k podání nabídky (II. vyhlášení)

Výzva k podání nabídky (II. vyhlášení) V Praze dne 28. prosince 2011 Čj.: NM/4900/2011 Výzva k podání nabídky (II. vyhlášení) Národní muzeum, příspěvková organizace, zřízená Ministerstvem kultury ČR zřizovací listina čj. 17461/2000 se sídlem

Více

II. výzva k podání nabídky

II. výzva k podání nabídky V Praze dne 27. července 2012 Čj.: 2012/2681/NM II. výzva k podání nabídky Národní muzeum, příspěvková organizace, zřízená Ministerstvem kultury ČR zřizovací listina čj. 17461/2000 se sídlem Václavské

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky V Praze dne 23. května 2012 Čj.: 2012/1698/NM Výzva k podání nabídky Národní muzeum, příspěvková organizace, zřízená Ministerstvem kultury ČR zřizovací listina čj. 17461/2000 se sídlem Václavské náměstí

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Zajištění úklidových služeb Vítkov. Národní muzeum, příspěvková organizace zřízená MK. GORDION, s.r.o.

Zajištění úklidových služeb Vítkov. Národní muzeum, příspěvková organizace zřízená MK. GORDION, s.r.o. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zajištění úklidových služeb Vítkov 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma nebo název / obchodní firma nebo jméno a

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky V Praze dne 13. srpna 2013 Č.j.: 2013/3239/NM Výzva k podání nabídky Výtvarné a prostorové řešení dlouhodobé výstavy Venkov v Národopisném muzeu Musaionu Národní muzeum, příspěvková organizace, zřízená

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 238 325 552 066; e mail: kopecky@mestolysa.cz Č. j. V Lysé nad Labem 3. 2. 2015 Vyřizuje: Ing. Vladimír

Více

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 772/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky V Praze dne 25. dubna 2012 Čj.: 2012/1697/NM Výzva k podání nabídky Národní muzeum, příspěvková organizace, zřízená Ministerstvem kultury ČR zřizovací listina čj. 17461/2000 se sídlem Václavské náměstí

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. "Revitalizace centra obce Střítež"

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. Revitalizace centra obce Střítež VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK pro ostatní zakázku malého rozsahu na stavební práce v rámci projektu CZ.1.10/4.1.00/03.00600 "Revitalizace centra obce Střítež" Výzva k podání cenových nabídek byla zpracována

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách V Praze dne 2. 10. 2012 č.j.: FZU/THS 615/2012 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Zasíláme Vám výzvu k podání nabídky

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Stálá muzejní expozice Příroda pro budoucnost reg. č. projektu CZ.1.14/3.2.00/05.01603 ZADAVATEL: Muzeum

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 238 325 552 066; e mail: kopecky@mestolysa.cz Č. j. V Lysé nad Labem 19.2.2015 Vyřizuje: Ing. Vladimír

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město Odbor investiční výstavby

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město Odbor investiční výstavby STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, VÁŠ DOPIS Č.j.: ZE D: NAŠE Č.j.: OIV/../Mv/2012 POČET LISTŮ DOPISU: 5 POČET PŘÍLOH DOPISU: 5 VYŘIZUJE: Ing. Mikulová TEL: 596 803 304 FAX: 596 803 350 E-MAIL:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Bezbariérové chodníky Mysločovice úsek č.1, úsek č.2 a úsek č.5, etapa č.5 zadávanou jako zakázka

Více

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky:

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky: Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a Směrnicí č. 3 Rady Královéhradeckého

Více

Veřejná zakázka Zajištění provozu lékařské zubní pohotovosti pro děti a dorost na území m.č. Praha 10

Veřejná zakázka Zajištění provozu lékařské zubní pohotovosti pro děti a dorost na území m.č. Praha 10 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Veřejná zakázka Zajištění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ve smyslu 38 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, dále jen zákon Městská část Praha 13 Zastoupená: Ing. Davidem Vodrážkou

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 266 325 552 066; e mail :blazek@mestolysa.

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 266 325 552 066; e mail :blazek@mestolysa. Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 266 325 552 066; e mail :blazek@mestolysa.cz Č.j 1084/2015 V Lysé nad Labem 16.9.2015 Vyřizuje : Blažek

Více

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Lanovka - dodávka a montáž herního prvku, evidenční číslo: 20150014. Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu III.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VZ/20011/3/01 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název

Více

Oprava kanalizačního systému u koleje BCD

Oprava kanalizačního systému u koleje BCD Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Č.j. 54/2010-PK Výzva k podání nabídky Výzkumný ústav pedagogický v Praze vyhlašuje výzvu k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Informační linka v rámci projektu Čeština pro cizince

Více

2.1. Druh veřejné zakázky zakázka malého rozsahu na stavební práce nebo dodávky nebo služby

2.1. Druh veřejné zakázky zakázka malého rozsahu na stavební práce nebo dodávky nebo služby Č.j.: Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 V/10 Vyřizuje: jméno Tel.: 469 315 E mail: @hlinsko.cz Počet listů/příloh: V Hlinsku dne: Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště:

Více

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Kontaktní osoba: Michaela Machálková Tel.: 267 994 323 Fax: 272 936 386 E-mail: michaela.machlakova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Zadávací dokumentace

Více

ÚSP CHOTĚLICE REKONSTRUKCE A MODERNIZACE HLAVNÍHO OBJEKTU. Zadavatel. Pivovarské náměstí 1245, Hradec Králové

ÚSP CHOTĚLICE REKONSTRUKCE A MODERNIZACE HLAVNÍHO OBJEKTU. Zadavatel. Pivovarské náměstí 1245, Hradec Králové ZÁKLADNÍ ÚDAJE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ JAKO ZAKÁZKA VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH

Více

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VEŘEJNÁ ZAKÁZKA VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 27 a ust. 31, zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákon ) ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart se sídlem Lázeňská

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA SLUŽBY VE SMYSLU ZÁKONA Č. 137/2006 SB. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: POSKYTNUTÍ DLOUHODOBÉHO ÚVĚRU VE VÝŠI 23,34 MIL.

Více

Stavební práce 45000000-7. Předpokládaná hodnota VZ (v Kč bez DPH) :

Stavební práce 45000000-7. Předpokládaná hodnota VZ (v Kč bez DPH) : Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko

Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko Město Hlinsko Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko stavební práce zahrnující: Dodávku a montáž schodišťové sedačky na hlavní točité schodiště na budově galerie, Havlíčkova

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j.: MKU / 1695 / 2015 Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Stavební úpravy objektu staré školy v Hlubokém u Kunštátu Zakázka

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA PROJEKTOVÁ A INŽENÝRSKÁ ČINNOST OPRAVA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ TUCHLOVICE A SRBY

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA PROJEKTOVÁ A INŽENÝRSKÁ ČINNOST OPRAVA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ TUCHLOVICE A SRBY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA PROJEKTOVÁ A INŽENÝRSKÁ ČINNOST OPRAVA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ TUCHLOVICE A SRBY Veřejná zakázka malého rozsahu na služby, zadávaná mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., O zadávání veřejných zakázek

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZŠ Hustopeče, Nádražní 4, okres Břeclav, příspěvková organizace, Nádražní 4, 69301 Hustopeče se sídlem Nádražní 4, 693 01 Hustopeče, jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou

Více

Název veřejné zakázky: Polní cesty v k.ú. Bošilec cesta P 6. Č. j./evidenční číslo VZ: 2VZ43478/ ; 28/2012

Název veřejné zakázky: Polní cesty v k.ú. Bošilec cesta P 6. Č. j./evidenční číslo VZ: 2VZ43478/ ; 28/2012 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad České Budějovice Sídlem: Rudolfovská 80, 370 78 České Budějovice kód obce NUTS CZ0311 Zastoupený: Ing. Evou Schmidtmajerovou, CSc., ředitelkou

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne č. j.: MMFM 62657/2018 ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli

STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne č. j.: MMFM 62657/2018 ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli *MMFMX010YGCB* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne 27. 4. 2018 č. j.: MMFM 62657/2018 ZADÁVACÍ PODMÍNKY k veřejné zakázce zadávané dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek,

Více

Zadávací dokumentace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu

Zadávací dokumentace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu Zadavatel veřejné zakázky: Poukázky pro volný čas č. j. : KRPL 24511-4/ČJ-2015-1800VZ Název: Česká republika Krajské ředitelství policie Libereckého

Více

+NLDSY112XIS8+ MINISTERSTVO KULTURY ČR. V Praze dne 12. října 2010 Čj. MK 25196/2010 Vyřizuje: JUDr. P. Smolíková Výtisk č. 4

+NLDSY112XIS8+ MINISTERSTVO KULTURY ČR. V Praze dne 12. října 2010 Čj. MK 25196/2010 Vyřizuje: JUDr. P. Smolíková Výtisk č. 4 +NLDSY112XIS8+ MINISTERSTVO KULTURY ČR V Praze dne 12. října 2010 Čj. MK 25196/2010 Vyřizuje: JUDr. P. Smolíková Výtisk č. 4 Deloitte & Touche Czech republic B.V., organizační složka Týn 641/4 110 00 Praha

Více

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11 NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU MIMO REŽIM ZÁKONA Č.137/2006 Název veřejné zakázky : SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky: Vybavení kulturního domu v Novém Přerově

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky: Vybavení kulturního domu v Novém Přerově OBEC NOVÝ PŘEROV 681 81 Nový Přerov č. p. 54 IČ 00 600 202 Tel.: 519 521 910, 725 111 289 e - mail: starosta@novyprerov.cz V Novém Přerově dne 12. 9. 2016 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Výměna

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova,Odbor investiční výstavby Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova,Odbor investiční výstavby Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova,Odbor investiční výstavby Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j.: ZE DNE: NAŠE Č.j.: POČET LISTŮ DOPISU: OIV/96189/Kzl/11 VYŘIZUJE: Bc. Martina

Více

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí ZÁKLADNÍ ÚDAJE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Název veřejné zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY STŘEDNÍ ŠKOLA ŘEMESLNÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, SOBĚSLAV, WILSONOVA 405 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výběrové řízení není realizováno dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Výběrové řízení je realizováno

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Statutární město Ostrava, městský obvod Slezská Ostrava se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Právní služby v oblasti veřejných zakázek

Více

Nákup tonerů do tiskáren

Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel: Karlovarská krajská nemocnice a.s. Bezručova 19 360 00 Karlovy Vary IČ: 263 65 804 Zastoupený: JUDr. Zdeněk Horák, MBA generální ředitel Zakázka: Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel v souladu

Více

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem VÝZVA ZÁJEMCŮM k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen Výzva ) s názvem ZPRACOVÁNÍ

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Strnady 136, 252 02 Jíloviště Pošta pro doručování korespondence: 156 00 Praha 5 Zbraslav

Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Strnady 136, 252 02 Jíloviště Pošta pro doručování korespondence: 156 00 Praha 5 Zbraslav Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Terénní automobil Útvar ekologie č.j.: 41/000575/VULHM/2015 Strnady dne 7. 9. 2015 V souladu s podmínkami zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO 61385271 Čj: VZ-služby 2/2017 OPRAVA VÝZVY ZE DNE 16. 10. 2017 V Praze dne 23. 10. 2017 Výzva k podání nabídky k účasti na zadávacím řízení na veřejnou zakázku malého

Více

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Kontaktní osoba: Michaela Machálková Tel.: 267 994 323 Fax: 272 936 386 E-mail: michaela.machlakova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Zadávací dokumentace

Více

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn) Rekonstrukce budov 45454100-5

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn) Rekonstrukce budov 45454100-5 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Dodávka laboratorního nábytku

Dodávka laboratorního nábytku Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky V Praze, dne 24. července 2012 Čj. 2012/2829/NM Výzva k podání nabídky Národní muzeum, příspěvková organizace, zřízená Ministerstvem kultury ČR zřizovací listina čj. 17461/2000 se sídlem Václavské náměstí

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 238 325 552 066; e mail: kopecky@mestolysa.cz Č. j. V Lysé nad Labem Vyřizuje: Ing. Vladimír Kopecký

Více

coufal@iqpark.cz Název veřejné zakázky: Zadavatel Obchodní firma: LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Sídlo: Košická 6, 460 12 Liberec 3

coufal@iqpark.cz Název veřejné zakázky: Zadavatel Obchodní firma: LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Sídlo: Košická 6, 460 12 Liberec 3 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpI (dále jen PPVD) a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

REKONSTRUKCE ATLETICKÉ DRÁHY Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, 100 00 Praha 10

REKONSTRUKCE ATLETICKÉ DRÁHY Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, 100 00 Praha 10 Středníí průmysllová školla ellektrotechniická Praha 10,, V Úžllabiině 320 Č.j.: SŠ-ŘŠ/000/2009 Vyřizuje/linka: Jetenský/213 Praha dne 15. dubna 2009 Věc : Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

Název veřejné zakázky: Právní služby souvisejících s přípravou a vyjednáváním smluv o prodeji jednotek přiděleného množství (AAUs)

Název veřejné zakázky: Právní služby souvisejících s přípravou a vyjednáváním smluv o prodeji jednotek přiděleného množství (AAUs) Kontaktní osoba: Kateřina Vargová Tel.: 267 994 411 Fax: 272 936 597 E-mail: katerina.vargova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Právní služby souvisejících s přípravou a vyjednáváním smluv o prodeji jednotek

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro vypracování a předložení nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu č. 6/2017 Dodávka velkokapacitních kontejnerů formou veřejná soutěž Zadavatel: Technické služby Havířov a.s.

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

VÝZVA ZADAVATELE K ODESLÁNÍ

VÝZVA ZADAVATELE K ODESLÁNÍ Praha 7 dne: 13. 11. 2017 VÝZVA ZADAVATELE K ODESLÁNÍ Věc: Výzva k podání nabídky v zakázce malého rozsahu (ZMR) na realizaci veřejné zakázky na dodávky Rozšíření separace složek odpadů-město Český Krumlov

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Zadavatel, Město Rokytnice nad Jizerou si Vás dovoluje vyzvat k prokázání kvalifikace ve smyslu 62 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL16263/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Petr Klinecký

Více

POSKYTNUTÍ ÚVĚRU NA VÝSTAVBU MODERNIZACE A ROZŠÍŘENÍ VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ V OBCI KOSTELEC U HOLEŠOVA

POSKYTNUTÍ ÚVĚRU NA VÝSTAVBU MODERNIZACE A ROZŠÍŘENÍ VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ V OBCI KOSTELEC U HOLEŠOVA Základní údaje zadávací dokumentace a kvalifikační dokumentace k výběrovému řízení na služby. Zakázka je zadaná mimo režim zákona č.134/2016 Sb., o Zadávání veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky V Praze dne 7. 4. 2016 Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu s 38 a 12 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel: Obec České Meziříčí zastoupený panem Josefem Panenkou Boženy Němcové 61 517

Více

Základní škola Vsetín, Rokytnice 436 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Základní škola Vsetín, Rokytnice 436 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Naše zn.: ZŠ 107/2019 Vyřizuje: Bc. Jitka Šimarová Telefon: 571 412 772 e-mail: skola@vsetin.zsrokytnice.cz datum: 28. 5. 2019 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Název zakázky OBEC ŽELEŠICE Zpracování Regulačního plánu Želešice Sádky II 1. Identifikační údaje zadavatele

Více

VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem,,zateplení ZŠ Zeměchy podle 6 a 18 odst. 5 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

Masarykovo nám. 1, Nový Bydžov. Datum Oprávněná úřední osoba Telefon Ondřej Neuman

Masarykovo nám. 1, Nový Bydžov. Datum Oprávněná úřední osoba  Telefon Ondřej Neuman Město Nový Bydžov Masarykovo náměstí 1, 504 01 Nový Bydžov ID schránky v ISDS: 2umb8hk VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: Datum Oprávněná úřední osoba E-mail Telefon Ondřej Neuman neuman@novybydzov.cz

Více

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku na službu Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadavatel: Město Pohořelice, Vídeňská 699, 691

Více

Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace

Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace na zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu s 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Střední škola zahradnická Kopidlno. Náměstí Hilmarovo 1, 507 32 Kopidlno. www.zahradnicka-skola-kopidlno.cz. Ing. Lenka Nosková, ředitelka

Střední škola zahradnická Kopidlno. Náměstí Hilmarovo 1, 507 32 Kopidlno. www.zahradnicka-skola-kopidlno.cz. Ing. Lenka Nosková, ředitelka Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky V Praze dne 20. července 2012 Čj.: 2012/2819/NM Výzva k podání nabídky Národní muzeum, příspěvková organizace, zřízená Ministerstvem kultury ČR zřizovací listina čj. 17461/2000 se sídlem Václavské náměstí

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/918514-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle 27 a 31ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Příloha A. Přemostění silnice I/44 na Červenohorském sedle. Název veřejné zakázky: Zadavatel

Příloha A. Přemostění silnice I/44 na Červenohorském sedle. Název veřejné zakázky: Zadavatel Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/410/75 Druh zadávacího řízení Validace klubového

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek Tel.: 267 994 410 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Název

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU s názvem KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU NA POSTUP ZADAVATELE PŘI ZADÁVÁNÍ TÉTO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY SE NEAPLIKUJÍ POSTUPY PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH

Více

včetně Kvalifikační dokumentace Návrh smlouvy o dílo včetně Příloh (zadání formulář nabídky, formulář cenové nabídky)

včetně Kvalifikační dokumentace Návrh smlouvy o dílo včetně Příloh (zadání formulář nabídky, formulář cenové nabídky) Datum: 07.05.2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Název veřejné zakázky: PROGRAMOVÁNÍ ON-LINE APLIKACÍ Evidenční/Identifikační číslo: VZ 062015 Úplná zadávací dokumentace obsahuje tyto

Více

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce zadané dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpl a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS 88/002/001/2015-6/LOG/503

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Realizace ad hoc online průzkumů Evidenční číslo VZ VZ 2013/110/115 Druh

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j.: MKU / 1263 / 2016 Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Oprava místní komunikace v Rudce u Kunštátu Zakázka malého rozsahu

Více

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice, oddělení logistiky Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS-1979-10/ČJ-2016-800650

Více

ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO PRŮMYSLU A OBCHODU. Dodávka grafických služeb a tisku vizitek, dopisních papírů, obálek a desek pro potřeby MPO

ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO PRŮMYSLU A OBCHODU. Dodávka grafických služeb a tisku vizitek, dopisních papírů, obálek a desek pro potřeby MPO ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO PRŮMYSLU A OBCHODU Výzva k podání nabídek na rámcovou smlouvu s jedním uchazečem 1. Název veřejné zakázky Dodávka grafických služeb a tisku vizitek, dopisních papírů, obálek

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle zákona č.

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) a Směrnice MŠMT upravující

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

MČ Praha 20 Horní Počernice

MČ Praha 20 Horní Počernice Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více