C&A představuje módní směry pro sezónu podzim/zima 2012 v prostorách bývalé továrny na pružiny Alte Federnfabrik v Düsseldorfu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "C&A představuje módní směry pro sezónu podzim/zima 2012 v prostorách bývalé továrny na pružiny Alte Federnfabrik v Düsseldorfu"

Transkript

1 C&A představuje módní směry pro sezónu podzim/zima 2012 v prostorách bývalé továrny na pružiny Alte Federnfabrik v Düsseldorfu Také tohoto jara představuje společnost C&A výhled módy na nadcházející sezónu podzim/zima Mezinárodní tisková módní přehlídka společnosti C&A, která se koná 25. dubna již po sedmnácté, je pevně zakotvena v kalendáři evropského tisku věnujícího se módě. Je očekáváno zhruba 300 mezinárodních hostů z dvanácti různých zemí. Poprvé budou přítomni také zástupci ruského tisku ze světa módy. Pro módní přehlídku byla zvolena hala Alte Federnfabrik v areálu závodu Boehler Werke v Düsseldorfu. Bývalá tovární hala byla původně zbudována již roku 1914 a v minulém roce získala ocenění jako nejlepší hala pro konání společenských akcí v Německu. Strop ve výšce 18 m na celkové ploše 1600 m 2 dává impozantní pocit prostoru. V létě se bude konat v areálu staré slévárny oceli také následná akce CPD, veletrh módy The Gallery. Ke skupině modelek i tentokrát s mezinárodním obsazením náleží hned několik výjimečných osobností. Poprvé vystoupí na přehlídkovém mole Li Xiaoran, herečka známá z čínských filmů a televize. Současně se svou filmovou kariérou totiž také absolvovala světoznámou čínskou taneční akademii v Pekingu. Členem skupiny je rovněž Alessandra Pocher. Je nejen designérkou, moderátorkou a modelkou, nýbrž také trojnásobnou matkou a porotkyní v pořadu televize RTL2 My name is... Novou postavou je na přehlídkovém mole teprve dvacetiletá Ursula James, která je již známá z pořadu Německo hledá superstar a brzy bude účinkovat v seriálu Mezi námi. Choreografii show vypracoval osvědčeným způsobem Bruce Darnell, který stále znovu a neopakovatelným způsobem dokáže vykouzlit nové akcenty na přehlídkových molech mezinárodní módní scény. V současnosti vystupuje jako porotce v pořadu Německo hledá superstar, jehož finále se bude konat tři dny po tiskové módní přehlídce. Pro trendové značky C&A je charakteristická rozmanitost růžných témat a epoch pro nadcházející sezónu. Inspirací pro značku Yessica Pure byly architektonické stylové prvky šedesátých a osmdesátých let a vyznačuje se moderní a svěží kolekcí v jasných barvách. Zima značky Yessica Shop odráží jednak životní pocit šedesátých let v nových barvách a moderních materiálech, jednak prosazuje ženskou siluetu ve stylu osmdesátých let. Akcenty kovového laku a výrazných barev vnáší napětí do jinak tmavě pojednaného tématu.

2 Yessica Pure: Sculptural Couture Inspirace: Yessica Pure byla inspirována architektonickými stylovými prvky šedesátých a osmdesátých let a vyznačuje se moderní a svěží kolekcí v jasných barvách. Siluety ovlivněné Haute Couture a zpracování stojí v popředí kolekce a propůjčují jí mezinárodní flair: pojmy jako hodnota, svěžest, modernost, Haute Couture, luxus a svůdný styl odrážejí postoj kolekce Pure. Barvy: Jasné barvy jako je brilantní petrolejová, čirá černá a metalicky zlatá jsou prvním optickým dojmem kolekce. Materiály: Vysoce kvalitní materiály, jako je jemný hedvábný krep, hedvábné satény, lesklé jersey-lamé ve zlaté, tvíd s povrchovou úpravou, vlna s alpakou, kvalitně zpracované a nově interpretované kožené pajetky, lakovaná kůže a kůže Nappa jsou díky své jemnosti význačnými body kolekce. Prachové peří a umělá kožešina i aplikace z různých materiálů, jako je kůže s vlnou, kůže s kožešinou a jersey s kůží tvoří součásti kolekce. Key Styles/siluety: Siluety O a H, nově interpretované halenky a šaty s třpytivou optikou Colour Blocking, extrémně úzké kalhoty, ale i kalhoty s rozšířenými nohavicemi, kabátky ze zlatého tvídu bez límce, vysoce střižené úzké sukně po kolena a svěží maxi kožené šaty hranatého tvaru s pajetkami. Pletené vesty dlouhé po zem s koženými sponami, kožešinové a lakované kabáty, hedvábné overaly a půvabné sexy šaty tvoří hlavní vzhledově atraktivní prvky. Doplňky: Módní psaníčka lakovaného vzhledu v barvě petrolejové a černé, svěží vysoké boty a kozačky, kožené rukavice v optice Colour Blocking, šály z umělé kožešiny a shrnovací holínky doplňují vzhled kolekce. Yessica: 60ies Touch Inspirace: Ikony šedesátých let, jako je Twiggy, Londýn a návrháři jako Paco Rabanne, byli patroni této nové kolekce, jejíž vzhled je charakterizován jednoduchými siluetami, krátkými hranatými tvary, střihy A linie a trapézovými šaty. Nápadné grafické tisky a plné tvary zdůrazňují jednoduché, moderní střihy s čistými liniemi. Barvy: Odstíny bobulového ovoce s barevnými blesky v barvách teplé olivové a signální růžové. Materiály: Lesklá a matná PU kůže dominuje v kombinaci s jemnými, průhlednými látkami. Krep a Plisé vytváří akcentovaný ženský vzhled. Svetry s klikatými a diamantovými (Argyle) vzory v odstínech bobulového ovoce představují silný módní akcent. Doplňky: Mix matných a lesklých povrchů. Elegantní psaníčka z umělé hadí a ještěrčí kůže vedle ušlechtilých nákupních tašek. Kotníčková obuv s blokovými podpatky a lesklé lodičky z umělé hadí kůže. Hrubě pletené hadicové šály i bezprstové a dlouhé kožené rukavice v odstínech bobulového ovoce doplňují vzhled.

3 Angelo Litrico: 60ies Touch Inspirace: Módní vzhled šedesátých let je svěžím stylem Colour Blocking, čistými střihy a pestrými dolními díly probuzen k novému životu. Typické elegantní a štíhlé siluety získávají v kombinaci s pletenými diamantovými vzory a maskáčovými potisky mladistvý módní vzhled. Key Styles: Blejzr s jedním knoflíkem v optice Colour Blocking, přiléhavé kalhoty z pestrého kepru, košile Chambray s tečkovaným vzorem a polobotky v optice Colour Blocking. Barvy: Paleta barev v námořnické modré, Materiály: Košile z lehkého Chambray a popelínu, kabátky z melírované vlny, ploché a jemné pleteniny s bavlněným keprem a dolní díly z denimu. Doplňky: Kravaty s maskáčovým potiskem, polobotky v optice Colour Blocking a muškařské tašky z plátna doplňují stylový vzhled. Yessica: 80ies Look Inspirace: Svěžest osmdesátých let s prostými, moderními siluetami a volnými střihy. Siluety O vytvářejí uvolněný, nedbalý, velmi moderní vzhled. Šaty Punto Roma zdůrazňující postavu k nim vytvářejí vzrušující kontrast. Protiklady lesklé a matné optiky s mokrým vzhledem a metalickými efekty. Přiléhavé kalhoty s povrchovou úpravou se nosí s volně střiženými, splývavými halenkami z viskózy a polykrepu. Blazery chlapeckého střihu z krepu v signální barvě elektrické modré se odrážejí od lesklého metalického svrchního oblečení. Barvy: V popředí jsou intenzivní tóny, jako elektrická modrá a rezavě růžová, v kombinaci se sněhobílou a metalickou stříbrnou. Doplňky: Boty na vysokém podpatku z lakované kůže. Kotníková obuv v optice Colour Blocking. Vysoká obuv v barvě metalické stříbrné. Třpytivá psaníčka se zipem a pajetkovými detaily. Dlouhé rukavice s kovovými zipy. Celkový vzhled doplňují čepice z metalické pleteniny, hadicové šály, stříbrné lurexové šály a elegantní shrnovací kozačky s detaily z kovových zipů. Angelo Litrico: 80ies Feeling Inspirace: Volný střih sukně osmdesátých let vytváří spolu s prostými střihy a nápadnými detaily moderní hranatý vzhled. Key Styles: Pohodlný kabát Crombie s jedním knoflíkem, trička s fotopotiskem, úzké, přiléhavé denimové džíny s povrchovou úpravou a cigaretové kalhoty z šedého denimu. Barvy: Černá, bílá a šedá dominují, doplněny barevnými odlesky signální, fluoreskující žluté. Materiály: Kabátky ze seprané kůže a vlny, lehký Jersey, ploché pleteniny a denim s povrchovou úpravou charakterizují tento vzhled. Doplňky: Kravaty z denimu s povrchovou úpravou, šály s plnými pruhy, tašky ze směsi materiálů, ponožky ve fluoreskující žluté, šněrovací boty z lakované kůže a vysoké boty ze seprané kůže.

4 Toddler & Kids Girls Inspirace: Svěžest osmdesátých let s rockovou a taneční povahou. Key Styles: Trička s dlouhými rukávy, černé a bílé pruhy s veselými potisky a fluoreskujícími akcenty. Tvary tanečního stylu, jako jsou dlouhé mikiny s vtipnými slogany, krátká trička a kabátky v denimových barvách s nýtky. Detaily koženého vzhledu a motorkářské kabátky zdůrazňují rockový vzhled, doplněný pepitovým vzorem. Legíny s potiskem aztéckého stylu, černý denim, tutu a hadicové sukně, kombinace černé a bílé s barvami. Zimní bundy bez rukávů v barvách stříbrné a fuchsiové. Barvy: Černá, šedá, stříbrná, bílá, signální modrá a fuchsiová s akcenty fluoreskující růžové. Materiály: Trička a svetříky z bavlny, bavlněné a denimové kalhoty, legíny a podšívkované látky. Doplňky: Pestré punčocháče pro vzhled Colour Blocking. Sluchátka doplňují styl. Tenisky s pestrými šněrovadly a pevné kozačky. Toddler & Kids Boys Inspirace: Svěžest osmdesátých let s rockovou. Key Styles: Trička s dlouhými rukávy s vtipnými potisky inspirovanými hudbou, fluoreskující akcenty v kvalitě potisku s vysokým rozlišením, svěží černé denimy a signálně modré bavlněné kalhoty trubkového tvaru. Zimní bundy vzhledu Colour Blocking v barvě stříbrné a modré, jednobarevné a pruhované mikiny s fluoreskujícími potisky s motivem sluchátek. Barvy: Černá, stříbřitě šedá, bílá a signální modrá s fluoreskujícími akcenty v růžové a limetkové barvě. Materiály: Trička a mikiny z bavlny, kalhoty z denimu. Doplňky: Hřejivé prvky na zimu, rukavice s pestrými pruhy, pletené čepice s velkými střapci. Vzhled doplňují sluchátka. Tenisky s pestrým šněrováním. Lingerie: Kolekce byla inspirována luxusní dekadencí dvacátých let. Orientální opulence se střetává s moderní věcností. Tento nový vzhled vytvářejí elegantní kimona, dlouhé noční košile inspirované divami dvacátých let, korzety s nádhernými potisky nebo s novým svěžím sexappealem. Barvy připomínají šperky, jako jsou safíry, smaragdy a ametysty, doprovázeny teplými jantarovými tóny a leskem černých perel. Tato paleta barev je sestavena do typického potisku kimona s motivy orchidejí. Vhodně k tomuto opulentnímu tématu jsou zvoleny materiály, které podporují vzhled. Satén a šifón jsou důležité pro splývavý vzhled nočního prádla. Lesklá mikrovlákna, krajky stylu Artdeco a samet charakterizují kolekci spodního prádla.

5 Clockhouse: Candy Couture Inspirace: Candy Couture je ironická a vtipná kolekce, která míchá dívčí vzhled se svěží kulturou ulice. Key Styles: Kombinace hrubých pletených pulovrů v nadměrných velikostech a pestrých flaušových kabátků z umělé kožešiny, smíšená se svěžími sportovními potisky. Bruslařské sukně a šaty vytvářejí sexy vzhled, zatímco kalhoty v metalických barvách luxusní glamour akcenty. Vlněné kabáty střihu O s odnímatelnými límci z tkané kožešiny a krátké vlněné bluzony s károvým motivem. Barvy: Mrazivé zimní barvy, jako je orchidejová růžová, máta, barva podmáslí, jahodová a nebesky modrá, doplněny smetanovou a světle béžovou, kontrastují s metalickými efekty v barvách zlaté, šeříkové, růžové a ledově modré. Materiály: Pletenina s copovým a patentovým vzorem, hebká vlákna a vlákna recyklovaného vzhledu, bavlna s metalickou úpravou, lurexové umělé kožešiny a zvlněná umělá jehněčí vlna, vlna bouklé a Nappy Jersey. Doplňky: Tašky z umělé kožešiny, klobouky, chrániče na uši a pletené šály, odnímatelné třpytivé límce, tašky s metalickým vzhledem a třpytivé pásky, obuv se skrytým klínkem v metalickém vzhledu. Clockhouse Boys: Kolekce zahrnuje pestré nylonové zimní bundy, sepraný manžestr, pletené pulovry s plnými pruhy, denimové košile a potištěné svetry. Clockhouse: Beatnik Inspirace: Rebelové šedesátých let se setkávají s punkery osmdesátých let! Beatnik prezentuje ikonické oděvy inspirované šedesátými lety v rebelském punkovém vzhledu osmdesátých let. Key Styles: Úzce střižené pruhované kalhoty, pepitové vzory, povrchová úprava a třpytivé efekty, rovně střižené, těsně přiléhavé sukně, kalhoty délky 7/8, pohodlné kabáty Crombie a blejzry s koženými detaily pro správný punkový postoj. Veliké potisky americké vlajky podtrhují rebelský Look. Mikiny a trička jsou zdobeny matnými pajetkami. Barvy: Monochromní paleta černé, bílé a šedé, doplněna burgundskou a piniovou zelenou. Stříkance barvy Acid Lime (citrónově žluté), Lipstick Red (ostře červené) a lesklé stříbrné vytváří svěží pocit. Materiály: Šifón, Nappy Jersey, bavlna s povrchovou úpravou, metalické efekty, směsi nylonu a vlny, kožené aplikace, umělá kožešina s barvami barevného spektra. Doplňky: Pásky s pepitové vzory, punčocháče s pepitovými vzory a pruhy. Šály s velkými motivy americké vlajky, sedlové tašky, odnímatelné límce z PU kůže s povrchovou úpravou. Vysoké boty Chelsea a pracovní obuv se šněrováním. Clockhouse Boys: Nadměrné pletené svetry hranatého tvaru, univerzitní saka a svěží trenčkoty v kombinaci se silně vyběleným denimem doplňují celkový vzhled.

sluší Tady je svět ještě v pořádku Bunda dámská 1990,- Bunda pánská 1990,- Legíny dámské 279,- Jeans pánské 899,-

sluší Tady je svět ještě v pořádku Bunda dámská 1990,- Bunda pánská 1990,- Legíny dámské 279,- Jeans pánské 899,- sluší Bunda dámská 1990,- Bunda pánská 1990,- Legíny dámské 279,- Jeans pánské 899,- Tato nabídka platí od 22. 10. do 17. 11. 2015. Tady je svět ještě v pořádku Zahřejte se s námi Bunda dámská různé barvy,

Více

Maison Martin Margiela With H&M LADIES N 1. Kabát z peřiny: Legíny s flitry: Boty:

Maison Martin Margiela With H&M LADIES N 1. Kabát z peřiny: Legíny s flitry: Boty: LADIES N 1 Kabát z peřiny: 6999 Legíny s flitry: 999 Boty: 5999 LADIES N 2 Body s potiskem podprsenky: 999 Denimové kalhoty: 1499 Psaníčko: 1299 LADIES N 3 Rolák: 3999 Náhrdelník: 1299 Sukně: LADIES N

Více

C&A představuje módní vrcholy jara/léta 2012

C&A představuje módní vrcholy jara/léta 2012 C&A představuje módní vrcholy jara/léta 2012 170 let C&A v Evropě 100 let C&A v Německu 20 let C&A v Portugalsku 10 let C&A v Polsku Také v tomto speciálním jubilejním roce představí C&A svou perspektivu

Více

Nechte se okouzlit JARNÍMI CENAMI! Katalog. jaro

Nechte se okouzlit JARNÍMI CENAMI! Katalog. jaro Nechte se okouzlit JARNÍMI CENAMI! Katalog jaro 2015 Rozkveťte do krásy Jarní bavlněný top s tropickým květovaným potiskem, různé barvy DÁMSKÁ KOLEKCE 3 JARNÍ KVĚTOVANÉ VZORY V LEHKÝCH CENÁCH! Tuhle svěží

Více

PODZIM HŘEJIVÝ. Tato nabídka platí od do

PODZIM HŘEJIVÝ. Tato nabídka platí od do Tady je svět ještě v pořádku Tato nabídka platí od 13. 9. do 9. 10. 2018. HŘEJIVÝ PODZIM Kabát dámský 1990,- Kabát pánský 1690,- Kalhoty dámské Jeans pánské Kabelka Vsaďte na růžovou. Rozzáří vás a její

Více

LOOKBOOK JARO - LÉTO 2010

LOOKBOOK JARO - LÉTO 2010 LOOKBOOK JARO - LÉTO 2010 Dámská obuv Baleríny Model.: 1 100 726 Cena: 449 Kč Velikosti: 37-41 Rock n Roll-baleríny v aktuálním černo/bílém károvaném vzoru. Model: 1 100 727 Cena: 449 Kč Rock n Roll-baleríny

Více

799,- 1190,- 199,- Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě

799,- 1190,- 199,- Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě 799,- Bunda dámská zapínání ke krku, 1490,Kabelka dámská Šátek dámský 1190,-

Více

C&A představuje módní trendy sezóny podzim/zima 2010 Mezinárodní módní přehlídka ve slavnostním sále budovy Rheinterrasse v Düsseldorfu

C&A představuje módní trendy sezóny podzim/zima 2010 Mezinárodní módní přehlídka ve slavnostním sále budovy Rheinterrasse v Düsseldorfu C&A představuje módní trendy sezóny podzim/zima 2010 Mezinárodní módní přehlídka ve slavnostním sále budovy Rheinterrasse v Düsseldorfu Společnost C&A s potěšením sděluje, že Vás již nyní může seznámit

Více

Hřejivá nabídka, která vás rozveselí. Více za méně každý den! Nabídka je platná ve dnech od 25. 9. 2015 do 8. 10. 2015 nebo do vyprodání zásob

Hřejivá nabídka, která vás rozveselí. Více za méně každý den! Nabídka je platná ve dnech od 25. 9. 2015 do 8. 10. 2015 nebo do vyprodání zásob Hřejivá nabídka, která vás rozveselí Pzimní bunda s kapucí pro dívky, v růžové nebo fialové barvě, 2-7 let Stylová chlapecká bunda s kapucí a praktickými kapsami na zapínání, červená nebo zelená, 2-7 let

Více

Udělejte si radost i na podzim

Udělejte si radost i na podzim Udělejte si radost i na podzim Pletený svetr v elegantním stylu, světle modrá nebo pudrová barva, S-L Dámský svetr s elegantním lemováním kolem krku a záplatami na loktech, ve kterém se budete cítit pohodlně

Více

Tato nabídka platí od 11. 9. do 7. 10. 2014.

Tato nabídka platí od 11. 9. do 7. 10. 2014. 1. Dámský kabát, v nabídce i pánský, 1690 Kč 2. Dámské kalhoty, 799 Kč 3. Kabelka, v nabídce více stylů a barevných provedení, 499 Kč 4. Šátek, módní barvy, v nabídce i jiné styly, 249 Kč 4. 1. 3. 2. Tato

Více

C&A představuje módní trendy pro jaro/léto 2011 Mezinárodní módní přehlídka v hale Burg-Wächter Castello v Düsseldorfu

C&A představuje módní trendy pro jaro/léto 2011 Mezinárodní módní přehlídka v hale Burg-Wächter Castello v Düsseldorfu C&A představuje módní trendy pro jaro/léto 2011 Mezinárodní módní přehlídka v hale Burg-Wächter Castello v Düsseldorfu Společnost C&A Vám s potěšením oznamuje, že se již nyní můžete seznámit s výhledem

Více

Vesta dámská 1190,- Vesta pánská 699,- Svetr pánský 349,- Kabelka dámská 399,- Jeans dámské, pánské 699,- Jeans pánské 899,-

Vesta dámská 1190,- Vesta pánská 699,- Svetr pánský 349,- Kabelka dámská 399,- Jeans dámské, pánské 699,- Jeans pánské 899,- Tato nabídka platí od 10. 9. do 6. 10. 2015. Vesta 1190,- Vesta pánská 699,- Svetr pánský 349,- Kabelka 399,- Jeans dámské, pánské 699,- Jeans pánské 899,- Aby vás počasí nepřekvapilo Kabát dámský 1990,-

Více

léta Tady je svět ještě v pořádku Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,- Tato nabídka platí od 9.4. do 5.5.

léta Tady je svět ještě v pořádku Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,- Tato nabídka platí od 9.4. do 5.5. léta Klobouk dámský, elegantní, v bílé barvě 169,- Tričko dámské, nebo s elastanem, různé druhy a barvy, velikost: S-2XL/38-48 Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,-

Více

VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA

VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA Cena 19 Kč PODZIM 2014 ROLÁKOVÝ PULOVR 499 VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA CZSK3N Platnost do 08.03.2015 130SK3_CO001 KLUB BONPRIX 10% SLEVA Podrobnosti viz hlavní katalog nebo na bonprix.cz Můj styl. Můj život.

Více

Navrhované rozdělení kategorií

Navrhované rozdělení kategorií Stávající rozdělení kategorií I.řád Galanterie a doplňky Oblečení dámské Prádlo dámské Oblečení a prádlo pánské Slavnostní Retro, staré oblečení a boty Obuv Navrhované rozdělení kategorií Dámské oblečení

Více

Můj styl. Můj život. bonprix slaví 10. narozeniny! bonprix.cz 840 840 200 KLUB BONPRIX 10% SLEVA. Cena 19 Kč PODZIM 2014 TRIČKO 199

Můj styl. Můj život. bonprix slaví 10. narozeniny! bonprix.cz 840 840 200 KLUB BONPRIX 10% SLEVA. Cena 19 Kč PODZIM 2014 TRIČKO 199 Cena 19 Kč PODZIM 2014 TRIČKO 199 VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA CZSK2F Platnost do 21.01.2015 130SK2_CO001 KLUB BONPRIX 10% SLEVA Podrobnosti viz hlavní katalog nebo na bonprix.cz Můj styl. Můj život. bonprix

Více

Tady je svět ještě v pořádku

Tady je svět ještě v pořádku Tato nabídka platí od 5. 3. do 1. 4. 2015. Kabát dámský, různé barvy, velikost 38-48 1690,Kalhoty, více barev, S-2XL 499,Kabelka, v nabídce více druhů a barevných provedení 499,Šátek, v nabídce více druhů

Více

Humanic Breaking News JARO 2013 WE LOVE SHOES

Humanic Breaking News JARO 2013 WE LOVE SHOES Humanic Breaking News JARO 2013 WE LOVE SHOES ŽENY SOFT & COOL Clean Chic, ale viděno růžovými brýlemi. Módní jaro svádí úzkými podpatky lodiček, jemnými balerínkami i extravagantními sandály z lakové

Více

Cena 19 Kč Triko s dlouhým rukávem CLICK & SHOP viz následující strana 01 Triko se žebrovanou strukturou a knoflíkovou 01 lištou, dlouhý rukáv 02

Cena 19 Kč Triko s dlouhým rukávem CLICK & SHOP viz následující strana 01 Triko se žebrovanou strukturou a knoflíkovou 01 lištou, dlouhý rukáv  02 Módní žurnál září/říjen Cena 19 Kč Triko s dlouhým rukávem 299 viz následující strana Klub bonprix 10% sleva Podrobnosti viz hlavní katalog nebo na bonprix.cz 140M09_CO001 Uvolněte se! Vaše oblíbená móda

Více

Ceník oděvů GASTRO 2011 dafne@dafne.cz www.dafne.cz Stranačíslo Název 5 1 Sako s ozdobným přestřižením v pase 2 150,- -sukně klasická 850,- 5 2 Sako

Ceník oděvů GASTRO 2011 dafne@dafne.cz www.dafne.cz Stranačíslo Název 5 1 Sako s ozdobným přestřižením v pase 2 150,- -sukně klasická 850,- 5 2 Sako Ceník oděvů GASTRO 2011 dafne@dafne.cz www.dafne.cz Stranačíslo Název cena 5 1 Sako s ozdobným přestřižením v pase 2 150,- -sukně klasická 850,- 5 2 Sako klasické na jeden knoflík 2 150,- 6 1 Sako dámské

Více

sleva bonprix.cz Klub bonprix 10% bonprix App Cena 19 Kč Módní žurnál leden/únor BUNDA Z UMĚLÉ KŮŽE VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA

sleva bonprix.cz Klub bonprix 10% bonprix App Cena 19 Kč Módní žurnál leden/únor BUNDA Z UMĚLÉ KŮŽE VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA Cena 19 Kč Módní žurnál leden/únor BUNDA Z UMĚLÉ KŮŽE 899 VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA 139SK01_CO004 CZ.SK01N Platnost do 16.07.2019 Klub bonprix 10% sleva Podrobnosti viz hlavní katalog nebo na bonprix.cz bonprix.cz

Více

Nabídka, která vás rozhýbe

Nabídka, která vás rozhýbe Nabídka, která vás rozhýbe Dámské sportovní triko s vtipným potiskem, v bílé, šedé nebo růžové barvě, XS-XL Pánské triko s vintage potiskem, v různých barvách a velikostech M-XL nebo M-XXL Dámské teplákové

Více

HITy, za ceny, které nevyjdou z módy HŘEJIVÁ PODZIMNÍ NABÍDKA 179,- 249, NABÍDKA PLATÍ VE DNECH SKVĚLE DOPLNÍ RŮZNÉ OUTFITY

HITy, za ceny, které nevyjdou z módy HŘEJIVÁ PODZIMNÍ NABÍDKA 179,- 249, NABÍDKA PLATÍ VE DNECH SKVĚLE DOPLNÍ RŮZNÉ OUTFITY HŘEJIVÁ PODZIMNÍ NABÍDKA za ceny, které nevyjdou z módy Cenové HITy, KTERÉ VÁS potěší BLŮZKA S PANTEŘÍM VZOREM pro dámy, z viskózy, s knoflíčky a výstřihem na dekoltu, s kapsami a prodlouženým zaobleným

Více

Nová kolekce 34,90 54,90 69,90 54,90 69,90 139, 239, 134,50 239, 199, - 50 % Tato nabídka platí od 11. 9. do 30. 9. 2012

Nová kolekce 34,90 54,90 69,90 54,90 69,90 139, 239, 134,50 239, 199, - 50 % Tato nabídka platí od 11. 9. do 30. 9. 2012 Otevírací doba Praha Čakovice, Černý Most, Zličín denně 8 22 Duffy osvěžovač textilií 2v1 250 ml (100 ml = 13,96 Kč) pro všechny hypermarkety Globus s výjimkou hypermarketu Havířov. Nová kolekce 34,90

Více

Společnost C&A a Cindy Crawfordová představují módní novinky pro jaro/léto 2013 ve Staré kovárně v Düsseldorfu

Společnost C&A a Cindy Crawfordová představují módní novinky pro jaro/léto 2013 ve Staré kovárně v Düsseldorfu Společnost C&A a Cindy Crawfordová představují módní novinky pro jaro/léto 2013 ve Staré kovárně v Düsseldorfu Tento podzim představuje společnost C&A svůj výhled na módu nadcházející sezóny jaro/léto

Více

www.bonprix.cz Tel: 596 629 630 Cena 19 Kč LétO 2012 Trojúhelníková bikiny podprsenka 349_ CZ.B3 Platnost do 31.12.

www.bonprix.cz Tel: 596 629 630 Cena 19 Kč LétO 2012 Trojúhelníková bikiny podprsenka 349_ CZ.B3 Platnost do 31.12. Cena 19 Kč LétO 2012 Trojúhelníková bikiny podprsenka 349_ viz následující strana CZ.B3 Platnost do 31.12. 2012 2012PC68,00 Podrobnosti viz str. 70 www.bonprix.cz Tel: 596 629 630 Vážení zákazníci, už

Více

Připravte se na první zvonění

Připravte se na první zvonění Připravte se na první zvonění Moderní chlapecké triko se sportovním motivem, modré či tmavě modré, Stylové legínky pro malé parádnice, květované, tmavě modré nebo béžové, Batůžek pro předškoláky, s oblíbenými

Více

NAKUPTE A UŠETŘETE 125 CZK

NAKUPTE A UŠETŘETE 125 CZK Platí od 7..06 Třpytivé tričko s výstřihem typu "voda" POUZE 99,- To jsou naše VÁNOCE. NAKUPTE A UŠETŘETE 5 CZK * xfgæ4-æ!ffnu-(^ 887070000007070785708 * Při předložení tohoto kupónu a v případě nákupní

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele NA PŘÍKOPĚ 28 115 03 PRAHA 1 Č.j.: 2015/124152/CNB/420 Písemná zpráva zadavatele VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Dodávky osobních ochranných pracovních prostředků a jednotného pracovního oblečení (část III. veřejné zakázky)

Více

I NA PODZIM VÁS OSLOVÍME NÍZKÝMI CENAMI

I NA PODZIM VÁS OSLOVÍME NÍZKÝMI CENAMI I NA PODZIM VÁS OSLOVÍME NÍZKÝMI CENAMI Dámská zimní bunda, různé barvy, S-XL Dívčí bunda s kapucí obšitou kožíškem, 2-7 let Chlapecká bunda s kapucí, 2-7 let Chlapecké zimní boty, 22-27 299,- 179,- 179,-

Více

449,- JE TO VAŠE VOLBA. Skvělý výběr v Takko Fashion, rozhodnutí je na Vás! BLUZON 100 % viskóza vel. XS XL JEN ZA

449,- JE TO VAŠE VOLBA. Skvělý výběr v Takko Fashion, rozhodnutí je na Vás! BLUZON 100 % viskóza vel. XS XL JEN ZA www.takko.com Platí od 0.0..0.07 BLUZON 00 % viskóza vel. XS XL JEN ZA 449,- JE TO VAŠE VOLBA Skvělý výběr v Takko Fashion, rozhodnutí je na Vás! Takko_P0_CZ.indd 9.0.7 :4 VYBERTE SI SVÉ MÓDNÍ FAVORITY

Více

2014: a zavinovací kabáty. IN jsou norské vzory. Podzimní trendy. 42 Brýle &Móda

2014: a zavinovací kabáty. IN jsou norské vzory. Podzimní trendy. 42 Brýle &Móda Podzimní trendy 2014: Horké letní dny jsou nevratně za námi a opět nastal čas zaplnit šatník teplejším oblečením. IN jsou norské vzory a zavinovací kabáty Jaké kousky si však z nepřeberné nabídky vybrat?

Více

BMW Motorrad Style kolekce Kit

BMW Motorrad Style kolekce Kit BMW Motorrad Ride & Style Style 29.07.2016 Uvedení na trh 01/2017, popř. 08/2017 Popis výrobku Dámské a pánské stylové oblečení a doplňky Zažijte pocit BMW Motorrad i mimo motocykl Oblíbené kousky pro

Více

Body s rolákem. Šaty Flared

Body s rolákem. Šaty Flared Body s rolákem Rolák je opět trendy! Body s vysokým rolákem, které zplošťuje bříško a tvaruje hýždě. Z příjemného materiálu s dlouhými rukávy a zapínáním na háček. Materiál: 98% viskóza, 2% elasten. Barva:

Více

Tereza Kostková Podzim-Zima 2014/2015

Tereza Kostková Podzim-Zima 2014/2015 Tereza Kostková Podzim-Zima 2014/2015 Showrooms... šaty 343-775 leopard + káro šaty 343-775 mapa tričko 243-119A mapa, kalhoty 443-483D pruh šaty 343-774 růžová tričko basic 243-101A leopard + káro,

Více

sorbetové KLUB BONPRIX 10% SLEVA bonprix.cz 840 840 200 móda na zimu barvy Cena 19 Kč ZIMA 2014 ROLÁKOVÝ PULOVR 349 CZB2N Platnost do 20.04.

sorbetové KLUB BONPRIX 10% SLEVA bonprix.cz 840 840 200 móda na zimu barvy Cena 19 Kč ZIMA 2014 ROLÁKOVÝ PULOVR 349 CZB2N Platnost do 20.04. Cena 19 Kč ZIMA 2014 ROLÁKOVÝ PULOVR 349 VIZ STRANA 1 CZB2N Platnost do 20.04.2015 sorbetové móda na zimu barvy KLUB BONPRIX 10% SLEVA 130S3_CO001 Podrobnosti viz str. 70 bonprix.cz 840 840 200 MILÍ ZÁKAZNÍCI,

Více

Tereza Kostková Podzim Zima 2015/2016

Tereza Kostková Podzim Zima 2015/2016 Tereza Kostková Podzim Zima 2015/2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Autumn 2015 Showrooms... 17 18 šaty 353-866A růže sako 553-350, košile 753-002B bílá, sukně 153-450 košile 753-002B černobílá,

Více

Mu j styl. Mu. 10% sleva. Klub bonprix. bonprix.cz Tel: Cena 19 Kč Módní žurnál lis./pro.

Mu j styl. Mu. 10% sleva. Klub bonprix. bonprix.cz Tel: Cena 19 Kč Módní žurnál lis./pro. Cena 19 Kč Módní žurnál lis./pro. BOLERO S PAJETKAMI 699 VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA CZ.SK11N Platnost do 08.05.2018 135SK11_CO001 Klub bonprix 10% sleva Podrobnosti viz hlavní katalog nebo na bonprix.cz Mu

Více

Valentýnská nabídka a daleko více!

Valentýnská nabídka a daleko více! Valentýnská nabídka a daleko více! Medvídek ve valentýnském svetříku, daruj jej milované osobě Valentýnské voňavé svíčky, různé druhy 42,- Dekorativní váza se stuhou a kovovým srdíčkem Sada 2 skleniček

Více

Návrh VYHLÁŠKA. ze dne 2015,

Návrh VYHLÁŠKA. ze dne 2015, II. Návrh VYHLÁŠKA ze dne 2015, kterou se stanoví druhy a vzory služebních stejnokrojů Hasičského záchranného sboru České republiky, způsob označení příslušnosti k Hasičskému záchrannému sboru České republiky

Více

Od 7. prosince 2016 Náramky Každý kus jen 105,- Overaly Velikosti: 36 46, každý kus Z NAŠÍ TV REKLAMY

Od 7. prosince 2016 Náramky Každý kus jen 105,- Overaly Velikosti: 36 46, každý kus Z NAŠÍ TV REKLAMY Od 7. prosince 2016 www.kik.cz Náramky Každý kus jen 105,- Overaly Velikosti: 36 46, každý kus Z NAŠÍ TV REKLAMY Halenky Velikosti: 36 46, Trička Každý kus jen 159,- Sametové sukně Velikosti: 36 46, každý

Více

Od 21. března 2018 PROSTĚ VÍC módy. Víc módy, větší výběr, KIK NABÍZÍ PROSTĚ VÍC. Šaty Velikosti: 36 48,

Od 21. března 2018 PROSTĚ VÍC módy. Víc módy, větší výběr, KIK NABÍZÍ PROSTĚ VÍC. Šaty Velikosti: 36 48, Od 21. března 2018 PROSTĚ VÍC módy. Víc módy, větší výběr, KIK NABÍZÍ PROSTĚ VÍC. Šaty Velikosti: 36 48, každý kus Trička Velikosti: 36 48, každý kus KVĚTINOVÝ vzhled OD KiK Pásky Délka: cca 85 105 cm,

Více

KOMPLETY Komplet KLASIK

KOMPLETY Komplet KLASIK KOMPLETY Komplet KLASIK Bunda, triko a kalhoty pas Bunda, triko a kalhoty lacl Cena bez DPH 413,- Kč Cena s DPH 499,73 Kč Cena bez DPH 453,- Kč Cena s DPH 548,13 Kč V pánské i dámské variantě. V modrém

Více

Bluzony Velikosti: 36 46, každý kus REKLAMY Od 6. prosince 2017 Z NAŠÍ

Bluzony Velikosti: 36 46, každý kus REKLAMY Od 6. prosince 2017 Z NAŠÍ www.kik.cz Od 6. prosince 2017 Z NAŠÍ TV REKLAMY Bluzony Velikosti: 36 46, každý kus Náhrdelníky Každý kus jen 55,- Náušnice Každý pár jen 55,- Topy s lurexem, velikosti: 34 48, 159,- Šaty s lurexem, velikosti:

Více

tchibo.cz V týdnu od do vyprodání zásob FL/VD/CZ 08/19 DÁMSKÁ MÓDA: NA TOULKÁCH JARNÍM OBDOBÍM!

tchibo.cz V týdnu od do vyprodání zásob FL/VD/CZ 08/19 DÁMSKÁ MÓDA: NA TOULKÁCH JARNÍM OBDOBÍM! tchibo.cz V týdnu od 18. 02. 2019 do vyprodání zásob FL/VD/CZ 08/19 DÁMSKÁ MÓDA: NA TOULKÁCH JARNÍM OBDOBÍM! S TchiboCard každý týden výhodněji VAŠE NOVÉ Výhody V našem věrnostním klubu myslíme na každého

Více

V létě letí nízké ceny

V létě letí nízké ceny V létě letí nízké ceny Výrazná dámská halenka s tropickým květinovým potiskem, S-XL 1 Vzdušná dámská halenka, s vyšívaným výstřihem a gumou ve spodní části, S-XXL Pohodlné dámské šortky se širokou gumou

Více

Šetříme na společných nákupech

Šetříme na společných nákupech Šetříme na společných nákupech Stylové pruhované triko, pánské, v šedé barvě, M-XXL 1 Dámský top na ramínka s indiánským potiskem 179,- 219,- Pánské kraťasy s bočními kapsami, modré nebo béžové, M-XL Ležérní

Více

JARO I LÉTO Spring I Summer 2011

JARO I LÉTO Spring I Summer 2011 JARO I LÉTO Spring I Summer 2011 Kabát I Coat GUY 22.73079.0318 Rifl e I Jeans DREAM 19.72148.01753 Kabát I Coat GUY 22.73079.0319 22.72144.0311 Kabát I Coat GUY 22.73079.0546 ¾ Kalhoty I Shorts GREUTE

Více

C&A predstavuje Fashion Highlights na sezónu jeseň/zima 2012 v priestoroch bývalej továrne na pružiny Alte Federnfabrik v Düsseldorfe

C&A predstavuje Fashion Highlights na sezónu jeseň/zima 2012 v priestoroch bývalej továrne na pružiny Alte Federnfabrik v Düsseldorfe C&A predstavuje Fashion Highlights na sezónu jeseň/zima 2012 v priestoroch bývalej továrne na pružiny Alte Federnfabrik v Düsseldorfe Aj tento rok prezentuje C&A svoju módnu vyhliadku na nadchádzajúcu

Více

je na jaro Béžová náš šatník? Móda Jak a čím oživit 46 Brýle &Móda Jana Minaříková Jana Minaříková založila svou značku v roce 2009, po absolutoriu

je na jaro Béžová náš šatník? Móda Jak a čím oživit 46 Brýle &Móda Jana Minaříková Jana Minaříková založila svou značku v roce 2009, po absolutoriu Jak a čím oživit náš šatník? Béžová je na jaro ideální! Za pár týdnů tu je jaro. Jak doplnit šatník, abyste se cítila dobře, radí návrhářka Jana Minaříková: Základem každého modelu, který chcete nosit

Více

Kostýmy. Sedlák Bartůněk a jeho rodina cca 1935, Písecko. Muži z vesnice

Kostýmy. Sedlák Bartůněk a jeho rodina cca 1935, Písecko. Muži z vesnice Kostýmy Máte před sebou dokument o kostýmech k larpu Borograv, rozhodně se nejedná o vědeckou práci, a proto jej berte prosím s rezervou - spíše jako inspiraci. Nejdříve něco na samotný úvod. Valná většina

Více

OBLEČENÍ oblečení TÍLKO tílko TRIČKO tričko MIKINA mikina KOŠILE košile HALENKA halenka

OBLEČENÍ oblečení TÍLKO tílko TRIČKO tričko MIKINA mikina KOŠILE košile HALENKA halenka OBLEČENÍ oblečení TÍLKO tílko TRIČKO tričko MIKINA mikina KOŠILE košile HALENKA halenka SVETR svetr BUNDA bunda KABÁT kabát KALHOTY kalhoty KRAŤASY kraťasy KALHOTKY kalhotky ČEPICE čepice KŠILTOVKA kšiltovka

Více

www.bonprix.cz Tel: 596 629 630 T-Mobile: 731 00 18 00 Vodafone: 608 78 00 18 Cena 19 Kč Jaro/Léto 2012 Top 349_

www.bonprix.cz Tel: 596 629 630 T-Mobile: 731 00 18 00 Vodafone: 608 78 00 18 Cena 19 Kč Jaro/Léto 2012 Top 349_ Cena 19 Kč Jaro/Léto 2012 Top 349_ viz následující strana CZ.SK3 Platnost do 30.09.2012 2012PC36,00 Podrobnosti viz hlavní katalog nebo na www.bonprix.cz www.bonprix.cz Tel: 596 629 630 T-Mobile: 731 00

Více

zima 2014-2015 11-J1085 Péřový zimní kabát s kapucí Matový vnějšímateriál, který je vodě a větru odolný Dvoucestný zip s vnitřní klopou Odepínací kapuce Elastický pás na kapuci, na rukávech a na spodním

Více

1853019-00 1853046-00 1853068-00

1853019-00 1853046-00 1853068-00 1853019-00 Chlapecké tričko 1853046-00 Chlapecké tričko 1853068-00 Chlapecké tričko 1853077-00 Chlapecké tričko 1853080-00 Chlapecké tričko 1853100-00 Chlapecké tričko 1853135-00 Chlapecké tričko 1853189-00

Více

Jak zamaskovat. také mezi modelkami či celebritami s dokonalými

Jak zamaskovat. také mezi modelkami či celebritami s dokonalými Jak zamaskovat povánoční kila Bojujete po Vánocích s přebytečnými kily, ale nemáte čas nebo náladu zavítat do fitcentra? Nevadí, stačí se jen dobře obléknout. Přinášíme vám dvanáct stylingových rad, které

Více

A ZÁKLADNÍ SOUČÁSTI KROJE

A ZÁKLADNÍ SOUČÁSTI KROJE Krojový řád Příloha č. 1 Součásti skautského kroje A ZÁKLADNÍ SOUČÁSTI KROJE A.1. Základní košile Kategorie: skauti/ky vodní skauti/ky béžová tmavomodrá Vyrábí se buď ve 100% bavlně, nebo ze směsi PES

Více

Příloha krojového řádu č. 1

Příloha krojového řádu č. 1 Junák svaz skautů a skautek ČR Příloha krojového řádu č. 1 Základní součásti kroje Základní košile Kategorie: skauti / ky vodní skauti /ky Barva: béţová tmavomodrá Materiál: Označení: Způsob nošení: Vyrábí

Více

U nás. nejlevněji! zahájíte školní rok. Více za méně méně... každý den! 179,- 119,- 119,-

U nás. nejlevněji! zahájíte školní rok. Více za méně méně... každý den! 179,- 119,- 119,- U nás zahájíte školní rok nejlevněji! Nápadité chlapecké triko s veselou liškou, se stahovacími lemy na rukávech, bavlna, Roztomilá dívčí mikina s obrázkem králíčka, s dlouhým rukávem, Stylové manšestrové

Více

Humanic Breaking News LÉTO 2013 WE LOVE SHOES

Humanic Breaking News LÉTO 2013 WE LOVE SHOES Humanic Breaking News LÉTO 2013 WE LOVE SHOES ŽENY CITY CHIC Léto ve městě a dobrodružství volá. Žhavá džungle velkoměsta si silně potrpí na trend a exotiku. Vlivy etnostylu a závan orientu nás provázejí

Více

PROSTĚ VÍC. módy. Od 10. října Prošívané dlouhé bundy Také v černé barvě, velikosti: 36 48, každý kus

PROSTĚ VÍC. módy.   Od 10. října Prošívané dlouhé bundy Také v černé barvě, velikosti: 36 48, každý kus www.kik.cz Od 10. října 2018 Prošívané dlouhé bundy Také v černé barvě, velikosti: 36 48, každý kus PROSTĚ VÍC módy. Víc módy, větší výběr, KiK nabízí PROSTĚ VÍC. FUNKČNÍ svrchní materiál 1 VODOTĚSNÝ (vodní

Více

Základní škola a Mateřská škola G.A. Lindnera Rožďalovice Modeling

Základní škola a Mateřská škola G.A. Lindnera Rožďalovice Modeling Základní škola a Mateřská škola G.A. Lindnera Rožďalovice Modeling Jméno a příjmení: Nikola Součková Třída: 5. A Školní rok: 2014/2015 Garant / konzultant: Mgr. Nina Dyčenková Datum odevzdání: 31. 03.

Více

sassa kolekce podzim/zima 2010 fashion

sassa kolekce podzim/zima 2010 fashion sassa kolekce podzim/zima 2010 Mladistvá série v ohlášeném retro stylu. Zajímavé provedení s barevně odsazenou lemovkou a lesklou gumičkou u pantů a stringů. Nový ženský tvar košilky se širokými ramínky

Více

Od 6. dubna 2016 Svetříky Také v černé barvě, velikosti: 36 48, každý kus

Od 6. dubna 2016 Svetříky Také v černé barvě, velikosti: 36 48, každý kus www.kik-textilien.com Od 6. dubna 2016 Svetříky Také v černé barvě, velikosti: 36 48, Halenkové topy Také v černé barvě, velikosti: 34 46, jen 279,- Kalhoty Velikosti: 34 46, jen 279,- Topy Velikosti:

Více

CENÍK VÝMĚNY ZIPU. SUKNĚ, KALHOTY, HALENKY, POLOKOŠILE Uvedené ceny jsou bez cen zipu

CENÍK VÝMĚNY ZIPU. SUKNĚ, KALHOTY, HALENKY, POLOKOŠILE Uvedené ceny jsou bez cen zipu CENÍK VÝMĚNY ZIPU SUKNĚ, KALHOTY, HALENKY, POLOKOŠILE Uvedené ceny jsou bez cen zipu cena v Kč sukně bez podšívky 100,- sukně s podšívkou 110,- kalhoty bez podšívky 100,- kalhoty s podšívkou 110,- riflové

Více

kapitola 62 - tabulková část

kapitola 62 - tabulková část 6200 00 00 00/80 ODĚVY A ODĚVNÍ DOPLŇKY, JINÉ NEŽ PLETENÉ NEBO HÁČKOVANÉ 6201 00 00 00/80 Pánské nebo chlapecké kabáty, pláště, pláštěnky, větrovky, bundy (včetně lyžařských) a podobné výrobky, jiné než

Více

JARNÍMI CENAMI! Nechte se okouzlit. Více za méně každý den! 119,- 159,- 249,- 119,- cenový. cenový

JARNÍMI CENAMI! Nechte se okouzlit. Více za méně každý den! 119,- 159,- 249,- 119,- cenový. cenový Nechte se okouzlit JARNÍMI CENAMI! 1 Flitrovaný top se zlatým vzorem, světle hnědý, korálový nebo slonovinový, S-XL Lehké dámské tričko s plastickým potiskem, bílé nebo tyrkysové, XS-XL Elegantní 7/8 kalhoty

Více

Elegantně a stylově. i na podzim. Více za méně každý den! 179,- 179,- 179,- 119,- 119,-

Elegantně a stylově. i na podzim. Více za méně každý den! 179,- 179,- 179,- 119,- 119,- Elegantně a stylově i na pzim Lehký rolák s 3/4 rukávem, volný střih, v béžové nebo pudrové barvě, S-L Pohlný svetřík z měkkého materiálu, v černé, šedé, mátové nebo pudrově růžové barvě, S-L Vzdušná košile

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace zpracovaná v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky, uveřejněnou ve věstníku

Více

Více za méně každý den!

Více za méně každý den! Polštář s ozdobným nápisem v béžovo-bílé kombinaci nebo s motivem geometrických vzorů v červeno-bílém provedení, 40 x 40 cm Elegantní saténová halenka, krémová nebo černá barva, S-XL Měkoučká deka z mikrovlákna,

Více

LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG Značkový reklamní textil MALFINI

LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG Značkový reklamní textil MALFINI LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG 26 Značkový reklamní textil MALFINI LUXURY COLLECTION BY ADLER POLOKOŠILE PÁNSKÁ 258 CONTRAST STRIPE LS O LUXUSNÍ KOLEKCI MALFINI Stylová pánská polokošile s dlouhým

Více

Kód SKP N á z e v HS/CN D VÝROBKY ZPRACOVATELSKÉHO PRŮMYSLU

Kód SKP N á z e v HS/CN D VÝROBKY ZPRACOVATELSKÉHO PRŮMYSLU D VÝROBKY ZPRACOVATELSKÉHO PRŮMYSLU DB TEXTILIE, TEXTILNÍ A ODĚVNÍ VÝROBKY 17 TEXTILIE A TEXTILNÍ VÝROBKY; SOUVISEJÍCÍ PRÁCE 17.1 Textilní vlákna a příze, tuk z ovčí vlny 17.10 Textilní vlákna a příze,

Více

Příloha č. 1 - Organizační schéma Policie ČR

Příloha č. 1 - Organizační schéma Policie ČR Příloha č. 1 - Organizační schéma Policie ČR Příloha č. 2 - Určení stejnokrojů pro útvary policie a jejich organizační články Příloha č. 2 - Určení stejnokrojů pro útvary policie a jejich organizační články

Více

podzimní móda Me kounká, teplá a trendy! 10% sleva Klub bonprix bonprix.cz Nová Módní žurnál září/říjen Podrobnosti viz str.

podzimní móda Me kounká, teplá a trendy! 10% sleva Klub bonprix bonprix.cz Nová Módní žurnál září/říjen Podrobnosti viz str. Cena 19 Kč Módní žurnál září/říjen PROŠÍVANÁ BUNDA S KONTRASTNÍMI ZIPY 699 VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA CZ.M09N Platnost do 25.03.2018 136M9_CO001 Nová podzimní móda Klub bonprix 10% sleva Podrobnosti viz str.

Více

Módní obuv jaro/léto 2016: Nové trendy

Módní obuv jaro/léto 2016: Nové trendy Protože milujeme módu. Módní trendy jaro/léto 2016 Světlá, vzdušná a stejně jako v předešlých letech také sportovní. Právě taková bude jarní a letní móda roku 2016. Nedbale elegantní vzhled vám dodají

Více

PODZIM&ZIMA Dámské Sako Medea. Dámská Sukně Juvena PROFESIONALITA A PRESTIŽ NOVINKA

PODZIM&ZIMA Dámské Sako Medea. Dámská Sukně Juvena PROFESIONALITA A PRESTIŽ NOVINKA PROFESIONALITA A PRESTIŽ PODZIM&ZIMA 2018 NOVINKA Sako Medea sportovně elegantní jednořadové sako z úpletového materiálu. Tvarované princesovým střihem se zapínáním na tři plastové knoflíky. Na předním

Více

bonprix slaví 10. narozeniny! bonprix.cz 840 840 200 BLACK & WHITE MEETS Cena 19 Kč PODZIM 2014 CZS3N Platnost do 29.03.2015

bonprix slaví 10. narozeniny! bonprix.cz 840 840 200 BLACK & WHITE MEETS Cena 19 Kč PODZIM 2014 CZS3N Platnost do 29.03.2015 CZS3N Platnost do 29.03.2015 Cena 19 Kč PODZIM 2014 TRIKO SE SÍŤOVOU VSADKOU 299 VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA 130S3_CO001 BLACK & WHITE MEETS bonprix.cz 840 840 200 bonprix slaví 10. narozeniny! MILÍ ZÁKAZNÍCÍ,

Více

JAK NA VELIKOST? Pro určení správné velikosti oděvu Vám doporučujeme ověřit si velikost dle našich tabulek.

JAK NA VELIKOST? Pro určení správné velikosti oděvu Vám doporučujeme ověřit si velikost dle našich tabulek. ZDRAVOTNICKÉ ODĚVY Milí zákazníci, jsme tradiční česká výrobní firma se zaměřením na zdravotnickou konfekci. Od počátku se profilujeme jako společnost, která přináší módní trendy do výroby, nebojí se používat

Více

100 kapslí zdarma! Kupte kávovar Cafissimo a získejte. Ušetřete. až 899 Kč. www.tchibo.cz. Objevte jedinečný svět Tchibo

100 kapslí zdarma! Kupte kávovar Cafissimo a získejte. Ušetřete. až 899 Kč. www.tchibo.cz. Objevte jedinečný svět Tchibo www.tchibo.cz Kupte kávovar Cafissimo a získejte 100 kapslí zdarma! + Ušetřete až 899 Kč Získejte ke koupi libovolného kávovaru Cafissimo 100 kapslí ZDARMA (nevztahuje se na limitované edice Grand Classé).

Více

Obrazová příloha. Stejnokrojového předpisu SH ČMS

Obrazová příloha. Stejnokrojového předpisu SH ČMS Obrazová příloha Stejnokrojového předpisu SH ČMS 23 Vycházkový stejnokroj pro muže a mladé hasiče od 15. let tmavomodrý vzor SH ČMS. Sako pánské SH ČMS tmavomodré barvy Košile bílé (světlemodré) barvy

Více

PODZIM I ZIMA Autumn I Winter 2011 2012

PODZIM I ZIMA Autumn I Winter 2011 2012 PODZIM I ZIMA Autumn I Winter 2011 2012 Bunda I Jacket HUKE 23.70020.0366 Jeansy I Jeans DREAM 21.72148.01753 Bunda I Jacket HUKE 23.70020.0367 Jeansy I Jeans DREAM 21.72148.01753 Bunda I Jacket FUEGO

Více

Funkční bundy Velikosti: 36 48, každý kus FUNKČNÍ svrchní materiál Od 11. října VODOTĚSNÝ 2 NEPROFOUKNE 3 PRODYŠNÝ

Funkční bundy Velikosti: 36 48, každý kus FUNKČNÍ svrchní materiál Od 11. října VODOTĚSNÝ 2 NEPROFOUKNE 3 PRODYŠNÝ Od 11. října 2017 www.kik.cz 1 VODOTĚSNÝ svrchní materiál FUNKČNÍ (vodní sloupec min. 3 000 mm) 2 NEPROFOUKNE 3 PRODYŠNÝ (3 000 g/m / 24 h) 2 4 ZATAVENÉ HLAVNÍ ŠVY Funkční bundy Velikosti: 36 48, každý

Více

jsme tu s Vámi! Obsah Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám nabídnout široký sortiment nažehlovacích záplat, obrázků a aplikací.

jsme tu s Vámi! Obsah Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám nabídnout široký sortiment nažehlovacích záplat, obrázků a aplikací. Obsah 0... Obsah 0... Úvod 0... Nažehlovací motivy z kamínků 0... Nažehlovací aplikace - velké 0... Nažehlovací etikety - velké 0... Nažehlovací etikety - střední 0... Vyšívané nažehlovací obrázky - velké

Více

ABBY KREJČOVSTVÍ. Cenník služeb. Pánské zakázkové krejčovství. Dámské zakázkové krejčovství

ABBY KREJČOVSTVÍ. Cenník služeb. Pánské zakázkové krejčovství. Dámské zakázkové krejčovství ABBY KREJČOVSTVÍ Cenník služeb Pánské zakázkové krejčovství Kalhoty - riflové 1100,- Kalhoty - společenské 1000,- Kalhoty - společenské s podšívkou 1000,- Kraťasy 560,- Košile - riflová 800,- Košile -

Více

katalog zdravotnických oděvů Pohodlí a kvalita pro každý den

katalog zdravotnických oděvů Pohodlí a kvalita pro každý den katalog zdravotnických oděvů Pohodlí a kvalita pro každý den Firma APEX byla založena v roce 1992 a mimo jiné se specializuje i na výrobu zdravotnických oděvů. Jsme prestižním a dlouholetým dodavatelem

Více

Kolekce Alpine BUTIK 2017

Kolekce Alpine BUTIK 2017 Kolekce Alpine BUTIK 2017 OBSAH 1 TRIKA POLO TRIKA KOŠILE STRANA 5 2 MIKINY BUNDY ČEPICE STRANA 13 3 BUTIK PRO DĚTI STRANA 18 4 DOPLŇKY A MODELY STRANA 21 5 TAŠKY A BATOHY STRANA 27 1TRIKA POLO TRIKA

Více

S T E J N O K R O J O V Ý P Ř E D P I S Č H J

S T E J N O K R O J O V Ý P Ř E D P I S Č H J S T E J N O K R O J O V Ý P Ř E D P I S Č H J I. Úvodní ustanovení Prezidium ČHJ v souladu s ustanovením čl. 13 Stanov ČHJ vydává Stejnokrojový předpis České hasičské jednoty. Tento předpis se vydává za

Více

Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám

Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám VY_52_INOVACE_ZBO2_5364HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0883 Název projektu: Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony: V/2 Datum vytvoření:

Více

Více za méně každý den!

Více za méně každý den! Kojenecké triko s veselým motivem myšáka Mickey nebo Minnie, dívčí v bílé a červené barvě nebo chlapecké v červené a šedé barvě, 6-24 měsíců 179,- Velký plyšový medvídek z příjemného huňatého materiálu,

Více

00 bílá. 01 černá. 02 námořní modrá. 03 světle šedý melír. 04 žlutá. 05 královská modrá. 06 lahvově zelená. 07 červená. 08 písková.

00 bílá. 01 černá. 02 námořní modrá. 03 světle šedý melír. 04 žlutá. 05 královská modrá. 06 lahvově zelená. 07 červená. 08 písková. TRIKA Classic 160 Classic 160 dětská V-Neck 160 Heavy 200 Heavy V-Neck 200 Duo Sandwich 160 Colormix 200 Pique V-neck 200 City 150 Love 150 Pure 150 Spaghetti Top 180 Long Sleeve 180 Fit-T Long Sleeve

Více

Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M.

Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M. Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M. Máme pro vás další díl naší pravidelné módní rubriky a s ním i výlet za módní inspirací značek OC Forum Liberec. V dnešním díle se naše Pětka z Fóra

Více

Přirozená krása. Inspirace z přehlídkového mola najděte svůj dokonalý tón pleti. medi. I feel better.

Přirozená krása. Inspirace z přehlídkového mola najděte svůj dokonalý tón pleti. medi. I feel better. Přirozená krása. Inspirace z přehlídkového mola najděte svůj dokonalý tón pleti. medi. I feel better. Dokonalé pro každý tón pleti Nové trendové barvy mediven : přirozeně krásné. Typ pleti I + II Světlejší

Více

Více za méně každý den!

Více za méně každý den! Zábavná hra Angry Birds pro chlapce i děvčata, v soupravě s autíčkem, odpalovací rampou a doplňky Ležící plyšový pes, měkoučký na dotek, různé typy, délka 80 cm 249,- Více za méně každý den! Nabídka je

Více

Přineste si. jaro domů díky nízkým cenám 299,- 179,- 89,- 59,- Dekorativní závěs

Přineste si. jaro domů díky nízkým cenám 299,- 179,- 89,- 59,- Dekorativní závěs Přineste si jaro domů díky nízkým cenám Dekorativní závěs s moderními geometrickými vzory, 135 x 240 cm, bílo-šedý Dekorativní polštář s moderním geometrickým vzorem,40 x 40 cm, bílo-šedý Proutěná lucernička

Více

Rozdělení jednotlivých prvků stejnokroje používaných MP Cheb stanovení nepřekročitelných cen na dodávku zboží:

Rozdělení jednotlivých prvků stejnokroje používaných MP Cheb stanovení nepřekročitelných cen na dodávku zboží: Tabulka č. 1 Rozdělení jednotlivých prvků stejnokroje používaných MP Cheb stanovení nepřekročitelných cen na dodávku zboží: HLAVNÍ VÝSTROJ - MP Cheb název: barva doplňky počet ks/párů nepřekročitelná cena

Více

Nestárnoucí denim MÓDNÍ TRENDY NA JARO 2015

Nestárnoucí denim MÓDNÍ TRENDY NA JARO 2015 MÓDNÍ TRENDY NA JARO 2015 Jaro je tu a s ním i nové módní trendy v obchodech. Podívejte se s námi na největší must have kousky, které vám v šatníku nesmí chybět. Možná už některé máte, ani o nich nevíte.

Více

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Pohodové trendy tričko na každodenní nošení. Pozorné oko ocení zpracované detaily, jako jemný lem u krku, prošívané rukávy nebo ozdobné

Více

Připrav se na. Více za méně každý den! Lekce stylu za nízké ceny 89,- 59,- 89,- 299,- 49,- cenový

Připrav se na. Více za méně každý den! Lekce stylu za nízké ceny 89,- 59,- 89,- 299,- 49,- cenový Připrav se na Bílá chlapecká košile s dlouhým rukávem, 6-12 let Lekce stylu za nízké ceny Pytlík na přezůvky, dívčí nebo chlapecký, s oblíbenými motivy: Violetta, Disney, Scooby Doo, Tučňáci nebo Spider

Více

97/2008 Sb. VYHLÁŠKA

97/2008 Sb. VYHLÁŠKA 97/2008 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 28. února 2008 o vzorech služebních stejnokrojů příslušníků Hasičského záchranného sboru České republiky, jejich používání a způsobu vnějšího označení, a vzoru služebního průkazu

Více