Biostimul je vhodný pro celou rodinu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Biostimul je vhodný pro celou rodinu"

Transkript

1 Ceník produktů 2007

2 osobní systémy progresivní fototerapie fotonyx Biostimul, osobní systém světelné terapie, je přístroj určený k léčebným preventivním účelům jak pro domácí používání, tak pro profesionální terapii v lékařských ordinacích. Biostimul využívá nejmodernější metodu léčby speciálně upraveným světlem (progresivní fototerapií metodou fotonyx), která vykazuje naprosto převratnou účinnost u nejširšího spektra zdravotních obtíží. Biostimul představuje ideální volbu v oblasti péče o zdraví. Jeho používání nemá vedlejší účinky, je možné ho kombinovat se stávajícími léčebnými metodami. Výsledky se obvykle dostavují již po několika dnech, v některých případech však už i po jednom použití (např. snížení bolesti apod.). Biostimul je vhodný pro celou rodinu

3 Biostimul BS 302 světelná terapie Kč Cena je uvedena včetně 5 % DPH. Základní verze produktové řady osobních systémů světelné terapie společnosti Biotherapy, který otevírá zcela novou dimenzi a to prostřednictvím neomezené mobility a vyšší účinnosti. Vestavěné akumulátorové baterie umožňují několikahodinovou aplikaci kdekoliv nezávisle na zásuvce el. sítě. Terapeutický režim je inovován v podobě efektivnějšího quasikontinuálního (100 Hz) a širokospektrálněji působícího pulzního světla. Biostimul BS 102 Cena je uvedena včetně 5 % DPH Kč Zjednodušený osobní systém světelné terapie Biostimul, který je napájen standardním síťovým adaptérem lze alternativně rozšířit o mobilní napájecí zdroje (bateriový zdroj nebo autonapáječ). Biostimul BS 102 Color Therapy Cena je uvedena včetně 5 % DPH Kč Je řada tří samostatně použitelných funkčních výrobků, z nichž každý je zdrojem vysoce polarizovaného diodového světla jiné barvy (červené, zelené, modré). Vzhledem k odlišné odezvě organismu na působení jednotlivých základních (RGB) barev fotonyxu tak lze u vybraného druhu indikací zvýšit účinnost terapie. Biostimul BS 102 Color Therapy Modrá (nebo Zelená) Cena je uvedena včetně 5 % DPH Kč (8.250 Kč) Vhodná kombinace jednotlivých barev umožní aktivněji se podílet na vlastním uzdravování. Zelené a modré světlo je v nabídce i jako samostatný výrobek.

4 Biostimul - výhodné pakety světelná terapie Biostimul Family Paket (BS BS 302) Cena je uvedena včetně 5 % DPH Kč Výhodné balení inspirované častými povzdechy uživatelů, že jeden Biostimul do rodiny nestačí. Tento rodinný paket obsahuje 2 ks přístroje Biostimul, a to jak BS 102, tak i BS 302, dále síťový adaptér, cestovní taštičku a BioJet, za zvýhodněnou cenu. Od této chvíle nemusíte čekat, až dokončí aplikaci Biostimulem váš nejbližší, jednoduše vezmete druhý přístroj a okamžitě můžete začít aplikovat i vy.

5 příslušenství Pro zvýšení mobility a uživatelského komfortu při aplikaci osobních systémů světelné terapie Biostimul byla vyvinuta celá řada užitečných doplňků. Tyto praktické doplňky umožňují snadnou a pohodlnou aplikaci na jakoukoliv část těla v okamžiku, kdy je právě potřeba. Moderní řešení, jednoduché použití, optimální velikost, to vše dělají z příslušenství k Biostimulu nepostradatelné pomocníky.

6 Mobilní držák příslušenství 260 Kč Naprosto unikátní a neopakovatelné řešení pro upevnění Biostimulu kdekoliv na těle. Variabilní délka pružných elastických pásů umožní snadnou a pohodlnou aplikaci Biostimulu na jakoukoliv část těla bez zbytečných komplikací a z optimální vzdálenosti. Stojánek plastový 790 Kč Upínací snadno ovladatelný klips umožní použití stojánku téměř v jakémkoliv prostředí. Díky pružnému, ale pevnému ramenu v kombinaci s promyšleným natáčecím mechanismem upevněného Biostimulu, lze zasáhnout světelnou aplikací jakoukoliv část těla. Autonapáječ 318 Kč Praktický a na obsluhu velmi jednoduchý autonapáječ umožňuje pohotovou aplikaci Biostimulu nebo dobití BS 302 i bez připojení k elektrické síti. Bateriový zdroj 328 Kč Alternativní zdroj energie k Biostimulu na 6 tužkových baterií. Životnost alkalických baterií je cca 2 hodiny. Dobíjecí akumulátorové baterie (1000 mah) umožňují nepřetržité používání Biostimulu po dobu cca 3 hodin.

7 Síťový adaptér příslušenství 500 Kč Základní příslušenství Biostimulu v podobě moderně řešeného síťového adaptéru s praktickým výměnným propojovacím kabelem je v nabídce též jako samostatný výrobek. Kabel k síťovému adaptéru 85 Kč Základní příslušenství k síťovému adaptéru s barevně rozlišenými konektory pro snadné zapojení do napájecích zdířek. V případě potřeby je v nabídce i jako samostatný výrobek. Autoadaptér 24/12 V 600 Kč Praktický a na obsluhu velmi jednoduchý autoadaptér pro řidiče a spolujezdce nákladních automobilů.

8 Unikátní řada komplexně působících produktů Balneo Therapy, která si díky využití nejnovější technologie šetrné laboratorní výroby dokázala uchovat jedinečné léčivé účinky přírodní balneorašeliny, doplňuje fototerapii svým hojivým, regeneračním a detoxikačním účinkem. Produkty řady Balneo Therapy jsou vhodným doplňkem léčby řady onemocnění. S ohledem na svoje unikátní složení podporují zejména léčbu bolestivých syndromů, degenerativních procesů pohybového ústrojí, dále pak kožních problémů, zánětlivých procesů, poruch látkové výměny organismu atp. Používá se též např. při migréně, stresu nebo i celkové únavě po sportu či pracovním zatížení. Díky bohatému obsahu multiaktivních látek, zachovaných v koncentrovaném extraktu produktů Balneo Therapy, je vysoká účinnost tohoto širokospektrálně působícího produktu považována za všeobecně prokázanou. Dopřejte si domácí lázně

9 Balneo Natural 431 Kč Obsah: 500 ml Přírodní rašelinový extrakt pro koupele nebo na zábaly s obsahem aromatických elixírů ze 100% přírodních esenciálních olejů. Efektivně působí při svalovém přetížení, pracovním zatížení, kožních problémech, při poruchách látkové výměny, při bolestech kloubů, svalů, zad a páteře, proti stresu a negativním zevním vlivům. Balneo Natural s mořskou solí 443 Kč Obsah: 500 ml Přírodní rašelinový extrakt se solí z Mrtvého moře pro koupele nebo zábaly s obsahem aromatických elixírů ze 100% přírodních esenciálních olejů. Efektivně působí zejména při léčbě ekzémů, lupénce, pomáhá při problémech s akné, snižuje pocit svědění Balneo Natural se žraločím olejem 456 Kč Obsah: 500 ml Přírodní rašelinový extrakt se žraločím olejem pro koupele nebo zábaly s obsahem aromatických elixírů ze 100% přírodních esenciálních olejů. Efektivně působí zejména proti stárnutí pokožky a celého organismu, stimuluje imunitní systém, preventivně působí proti nachlazení

10 Balneo Natural - výhodné pakety Paket Balneo Natural Ceny jsou uvedeny včetně 19 % DPH Kč Paket obsahuje 12 kusů Balneo Natural za zvýhodněnou cenu. Paket Balneo Natural s mořskou solí Ceny jsou uvedeny včetně 19 % DPH Kč Paket obsahuje 12 kusů Balneo Natural s mořskou solí za zvýhodněnou cenu. Paket Balneo Natural se žraločím olejem Ceny jsou uvedeny včetně 19 % DPH Kč Paket obsahuje 12 kusů Balneo Natural se žraločím olejem za zvýhodněnou cenu. Paket Balneo Natural Family Ceny jsou uvedeny včetně 19 % DPH Kč Výhodné balení pro celo rodinu obsahuje 4 kusy od každé modifikace Balneo Natural (tj. 4 ks Balneo Natural, 4 ks Balneo Natural s mořskou solí, 4 ks Balneo Natural se žraločím olejem), tj. celkem 12 ks, za zvýhodněnou cenu.

11 doplňková terapie Synergicky působící biopřípravky maximálně obohacují aplikace osobních systémů světelné terapie Biostimul. Jejich současné použití s Biostimulem je u vybraných potíží pro rychlejší dosažení účinku žádoucí, není však podmínkou jejich účinnosti. Přípravky je doporučeno užívat rovněž samostatně, a to především v období mezi aplikacemi Biostimulu.

12 Vlasový set - Vlasy + doplňková terapie Kč Komplexní program proti nadměrnému vypadávání vlasů a na stimulaci jejich růstu, který dosahuje zesíleného regeneračního a stimulačního účinku v kombinaci se systémem světelné terapie Biostimul. K dispozici je ve 2 speciálních verzích, a to verze pro muže a verze pro ženy. BioFluid Obsah: 250 ml 475 Kč Širokospektrálně působící přípravek s vyváženým obsahem účinných látek především zklidňuje, hydratuje, regeneruje a tonizuje pokožku. Lze jej použít před i po aplikaci Biostimulu nebo i samostatně. Mezi základní okruhy použití patří aplikace při kožních problémech, dále má antialergický účinek, působí antisepticky a protizánětlivě, podporuje hojení ran. BioGel 475 Kč Obsah: 250 ml Širokospektrálně účinný gel s vyváženým bylinným komplexem a směsí přírodních silic všestranně působících na zmírnění únavy těla. Je účinný zejména při odstraňování lokální únavy, bolesti svalů a kloubů. Po aplikaci Biostimulu dokáže velmi rychle vyvolat úlevu. BioJet 475 Kč Obsah: 250 ml Širokospektrálně působící gelový přípravek vyvinutý k umocnění efektu při aplikaci Biostimulu na zlepšení elasticity pleti a omezení tvorby vrásek. Obsahuje bylinné extrakty a vitaminy, které aktivují krevní a lymfatický systém. Akceleruje biostimulační, protizánětlivý, antioxidační a detoxikační efekt polarizovaného světla Biostimulu.

13 Magic doplňková terapie 357 Kč Obsah: 50 ml Regenerační krém z kosmetické řady MAGIC SKIN CARE, který byl sestaven na základě nejnovějších kosmetologických poznatků k ošetřování i citlivé a podrážděné pleti a v kterém jsou absolutně minimalizovány chemické konzervační složky. Vynikajícího kosmetického efektu dosahuje díky originální kombinaci účinných kosmetických složek. Antibakteriální rašelinové mýdlo 357 Kč Obsah: 500 ml Jemné tekuté antibakteriální toaletní mýdlo se synergickou kombinací jemných tenzidů, přírodních silic, mořských minerálů a bylinných extraktů chrání pokožku před škodlivými bakteriemi a zabraňuje jejímu vysoušení. Má optimální ph, neobsahuje chemická barviva. BioBalance 738 Kč Obsah: 120 tobolek Poměrově vyvážená kombinace léčivých rostlin a vitamínového mixu sestavená na základě zkušeností čerpaných v zemích Dálného východu. Čistě přírodní produkt, který synergickým působením 14ti léčivých rostlin podněcuje lidské tělo k dosažení optimální hormonální a biologické rovnováhy (neobsahuje žádné syntetické hormony). V nabídce je ve 2 variantách, a to pro ženy a pro muže.

14 O Biotherapy... Biotherapy s.r.o. je ryze českou soukromou společností vybudovanou na základě spojení bohatých zkušeností s vývojem a výrobou účinných a komerčně úspěšných produktů v oblasti zdraví, krásy a vitality. Společnost Biotherapy s.r.o. disponuje vlastní vývojovou základnou, výrobními prostředky, legislativním zázemím a především kvalitními lidskými zdroji. Lidé, kteří se u Biotherapy podílejí na vývoji nových produktů, v sobě spojují desítky let praktických zkušeností z oblasti klasických i alternativních metod léčby se zkušenostmi z dlouhodobých pobytů v zemích staré východní medicíny. Vysoká kvalita je zajištěna zejména pravidelnými kontrolami ve všech fázích výroby a standardním používáním komponentů od renomovaných světových dodavatelů. Biotherapy neustále testuje, optimalizuje a zdokonaluje své produkty v souladu s nejnovějšími poznatky vyplývajícími z vědeckých studií prováděných nezávislými institucemi a na základě připomínek a návrhů získaných od desetitisíců uživatelů našich produktů po celém světě. Klientská centra Česká republika Praha: Paříkova 5, Praha 9 tel./fax: (+420) tel.: (+420) Slovensko Bratislava: Škultétyho 1, Bratislava tel./fax: (+421) tel.: (+421) Polsko Katowice: Powstańców 19, Katowice Fax: (+48) Elektronický kontakt internetová adresa info@biotherapy.eu

osobní systémy progresivní fototerapie fotonyx Biolampa Biostimul je vhodná pro celou rodinu

osobní systémy progresivní fototerapie fotonyx Biolampa Biostimul je vhodná pro celou rodinu Ceník produktů 2012 osobní systémy progresivní fototerapie fotonyx Fotonyxová biolampa Biostimul, osobní systém světelné terapie, je přístroj určený k léčebným preventivním účelům jak pro domácí používání,

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu.

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu. Zdraví Krása Pohoda O nás Soin Royal je česká značka profesionální přírodní kosmetiky. Jedinečnost produktů Soin Royal představuje spojení prvků tradiční medicíny a moderních vědeckých poznatků. Částice

Více

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,-

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,- KLASICKÁ MASÁŽ regenerační, relaxační, sportovní cca 30 min. - záda, šíje 250,- cca 60 min. - záda, šíje + nohy, ruce nebo hlava (dle přání) 500,- cca 90 min. - záda, šíje, nohy + ruce nebo hlava (dle

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur Nová řada ručně balených kosmetických produktů vyráběných dle tradičních receptur, které jsou obohaceny o extrakty bylin, citrusů či o minerály. Atraktivním

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

CANNABIS. www.bohemiacosmetics.cz www.obchod-darky.cz

CANNABIS. www.bohemiacosmetics.cz www.obchod-darky.cz CANNABIS Moderní přípravky osobní hygieny, vhodné k časté koupeli celého těla s podmanivou vůní. Obsahují kvalitní olej ze semen konopí (Cannabis sativa L., Angiospermae), který působí jako přírodní emollient,

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO...

ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO... pro komplexní regeneraci ZDRAVÝ ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO... 25. 4. 2004 Praha, hotel Pyramida Ing. Helena Kacerovská Směs bylin ALOE VERA = ALOE BARBADENSIS - 92 % PANAX GINSENG (všehoj

Více

Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL. tobolky. unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin

Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL. tobolky. unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin Herbamedicus, s.r.o. Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL tobolky unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin Arthrorevital ARTHROREVITAL Pomoc při

Více

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč Nechte se u nás hýčkat... Stačí si vybrat a zarezervovat termín na recepci hotelu, tel. číslo 555, rezervace je doporučená den dopředu nebo minimálně dvě hodiny předem Masáže Druh masáže Délka procedury

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL Vrcholem série 4 je přístroj Sonopuls 492, jenž nabízí aplikaci ultrazvuku, elektroterapie a kombinované terapie za pomoci multifrekvenčních ultrazvukových hlavic o frekvenci 1 a 3 MHz a kompletní nabídky

Více

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha Technologie krásy KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha - Děkujeme, že jste si zakoupili kavitační přístroj PH-1 na fotonové omlazení pleti. - Postupujte podle návodu v této příručce a respektujte

Více

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie Katalog vybraných skladových produktů www.msa-medical.cz Kosmetika a fyzioterapie Objednávky e-mail: sklad@msa-medical.cz Objednávky tel.: +420 543 331 042 Objednávky fax: +420 543 216 345 Konzultace/poradenství:

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami 1. Tradiční thajská masáž Tradiční thajská masáž je provozována již déle než 2000 let. Jedná se o soubor technika

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více

KATALOG KOSMETIKY. www.vitaminy-mineraly.cz

KATALOG KOSMETIKY. www.vitaminy-mineraly.cz KATALOG KOSMETIKY 2011 www.vitaminy-mineraly.cz CureTouch Terapeutická péče pro každý Váš den ALOE VERA...strana 4 a 5 bylinné mléko, pleťový krém Není to jen obyčejná kůže. Je to nádherný a neuvěřitelně

Více

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

GHESER Síla přírody pro silné na duchu www.sibirskezdravi.cz Síla přírody pro silné na duchu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* Gel na holení Ultra comfort T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

BIO Kopřiva. Šípkový čaj. BIO Heřmánek. Rakytníkový čaj. Borůvkový čaj. BIO Máta

BIO Kopřiva. Šípkový čaj. BIO Heřmánek. Rakytníkový čaj. Borůvkový čaj. BIO Máta zdravie z Pienin a Zamaguria BIO Kopřiva čaj příznivě působí při celkové látkové výměne. Ovlyvňuje některé funkce pohybového ústrojí. Šípkový čaj kvalitní směs čaje působí příznivě na lidský organismus.

Více

KAPITOLA IX. FYZIOTERAPIE: masážní krémy. masážní emulze. masážní oleje. léčebná kosmetika. ošetřující a ochranné gely (arnika, aloe vera)

KAPITOLA IX. FYZIOTERAPIE: masážní krémy. masážní emulze. masážní oleje. léčebná kosmetika. ošetřující a ochranné gely (arnika, aloe vera) masážní krémy masážní emulze masážní oleje léčebná kosmetika ošetřující a ochranné gely (arnika, aloe vera) kosmetické oleje jizvy, vrásky podpůrné gely, balzámy a masti pro celulitidu a lymfodrenáže chladící

Více

ARGAN. Stvořeno přírodou, testováno ženami. Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz. Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT

ARGAN. Stvořeno přírodou, testováno ženami. Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz. Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT Katalog 2015 ARGAN Stvořeno přírodou, testováno ženami Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT BIO Arganový olej kosmetický Přírodní zdroj vitamínu E 100% čistý

Více

Definice a historie : léčba chladem, mrazem; vliv na široké spektrum onemocnění a poruch; dlouholetá medicínská léčebná metoda; technický rozvoj extré

Definice a historie : léčba chladem, mrazem; vliv na široké spektrum onemocnění a poruch; dlouholetá medicínská léčebná metoda; technický rozvoj extré KRYOTERAPIE (celková kryoterapie) 11.12.2008, Brno Bc. Dagmar Králová Definice a historie : léčba chladem, mrazem; vliv na široké spektrum onemocnění a poruch; dlouholetá medicínská léčebná metoda; technický

Více

EXILITE. Intenzivní pulzní světlo

EXILITE. Intenzivní pulzní světlo Intenzivní pulzní světlo 3 český výrobek Dokonalý systém obdélníkových pulzů Ergonomický aplikátor s vyměnitelnými optickými filtry Vyměnitelné xenonové výbojky Dvojitý systém filtrace, odstraňující nežádoucí

Více

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ DOKONALÉ OČI A RTY 1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ V pokožce se hromadí škodlivé látky (pocházející od znečištění, nevhodné stravy, volných radikálů, kouření,..), což má za důsledek rychlejší projevy

Více

EXILITE. Intenzivní pulzní světlo

EXILITE. Intenzivní pulzní světlo Intenzivní pulzní světlo ČESKÝ VÝROBEK 3 INTENZIVNÍ PULZNÍ SVĚTLO dokonalý systém obdélníkových pulzů ergonomický aplikátor s vyměnitelnými optickými filtry vyměnitelné xenonové výbojky dvojitý systém

Více

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci Mudr. Davida Freje, Ing. Ivety Jecmik Skuherské a odborníků z Japonska. Funkční a dobře vstřebatelná kombinace

Více

Andělika lékařská kořen

Andělika lékařská kořen Andělika lékařská kořen Andělika bývá v Číně používána za bylinu gynekologického významu, používanou při bolestivé menstruci a při problémech v přechodu ženy. Dále bývá používána Uklidnění a posílení nervové

Více

AROMA MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč ŠVÉDSKÁ MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč REFLEXOLOGY 60 min. 850 Kč LÁVOVÉ KAMENY 60 min.

AROMA MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč ŠVÉDSKÁ MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč REFLEXOLOGY 60 min. 850 Kč LÁVOVÉ KAMENY 60 min. SPA MENU MASÁŽE A ZÁBALY AROMA MASÁŽ 60 min. 1 050 Kč Holistická procedura kombinující sílu esenciálních olejů a to nejlepší z východních a západních technik zaměřených na energii kolem páteře. Vytváří

Více

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť.

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Svěží vůně, inspirace v přírodě. To jsou přípravky pro vnější výživu, které posilujívlasy a hydratujípokožku. Dosáhněte zářivésvěžesti od hlavy ažk patě. 1 Nová

Více

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK Zvyšte co nejvíce účinky Vašich produktů péče o pleť MULTIFUNKČNÍ KOSMETICKÉ PŘÍSTROJE ULTRAZVUKOVÁ TERAPIE vhodná pro všechny druhy pleti. Péče vede k regeneraci buněk a lymfatické

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí krémy na ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí oliva hýčká vaše ruce isolda nejoblíbenější české krémy Vlastní vývoj Krémy

Více

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU.

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám představujeme novou kolekci G&H inspirovanou přírodou, která ztělesňuje něžný a zdravý přístup k péči o tělo. Jedná se o produktovou

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření.

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření. Arganový olej Arganový olej je velmi bohatý na obsah vitamínu E a je všeobecně uznávaný pro svou schopnost hluboké výživy, regenerace a restrukturalizace pokožky. Je velmi silným antioxidantem, neutralizuje

Více

Jídlo a doplňky výživy

Jídlo a doplňky výživy Jídlo a doplňky výživy Co běžně jím a jaké doplňky výživy při závodech používám Jak si chráním některé exponované částí těla Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Patřím mezi ty ultramaratonce,

Více

Belleza Salone www.bellezasalone.cz

Belleza Salone www.bellezasalone.cz Belleza Salone www.bellezasalone.cz PŘÍSTROJOVÁ OŠETŘENÍ Veškeré ceny jsou uvedeny s DPH a určeny dle spotřeby materiálu a náročnosti provedení. Cenu Vám rádi spočítáme na přání ještě před provedením úkonu.

Více

Kdo jsme? Co je to Dílnička?

Kdo jsme? Co je to Dílnička? Kdo jsme? Denní stacionář Klub POHODA, organizace POHODA, o.p.s. je ambulantní sociální služba pro dospělé osoby s mentálním a kombinovaným znevýhodněním. Denní stacionář Klub POHODA poskytuje od roku

Více

Platí od: 3. - 31. 5. 2013. Únor. Březen. Květen. Červen. Červenec. Srpen. Září. Říjen. Listopad. Prosinec

Platí od: 3. - 31. 5. 2013. Únor. Březen. Květen. Červen. Červenec. Srpen. Září. Říjen. Listopad. Prosinec akce výběr Platí od: 3. - 31. 5. 2013 Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec 4161 Stativ STAR 61 3-cestná hlava s rychloupínací destičkou profil: 20 mm, výška:

Více

Polysanové produkty: Magneziový gel. Magneziový krém s olivovým olejem. Magneziový krém s ichtamolem 2% Magneziový krém s měsíčkem

Polysanové produkty: Magneziový gel. Magneziový krém s olivovým olejem. Magneziový krém s ichtamolem 2% Magneziový krém s měsíčkem Rosen Pharma, a.s. Polysanové produkty: Magneziový gel =Emulsio/ gelum / polysani Magneziový krém s olivovým olejem =Emulsio polysani et oleum olivae Magneziový krém s ichtamolem 2% =Emulsio polysani et

Více

KONTAKT : PRODUKTY: Profesionální přípravky Peeling Zábaly Celulitida Strije. import a distribuce wellness a SPA kosmetiky

KONTAKT : PRODUKTY: Profesionální přípravky Peeling Zábaly Celulitida Strije. import a distribuce wellness a SPA kosmetiky fitness & wellness equipment import a distribuce wellness a SPA kosmetiky KONTAKT : Martin Strašek - Q-POWER Školní 1273, 43001 Chomutov tel.: 736 764 374 E-mail : store@powerstore.cz PRODUKTY: Profesionální

Více

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí DANDRUFF control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku Pro zdravou vlasovou pokožku bez lupů Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí Představujeme CAVIAR CLINICAL DANDRUFF CONTROL

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o.

Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o. Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o. dodává Dezinfekce pokožky je často nezbytnou součástí hygienických postupů. Potřeba antibakteriálního účinku vyvstává zvláště v podmínkách zvýšené zátěže,

Více

Vážení zákazníci, O METODĚ. Primární efekt BIOSYNCHRON terapie: Sekundární efekt BIOSYNCHRON terapie:

Vážení zákazníci, O METODĚ. Primární efekt BIOSYNCHRON terapie: Sekundární efekt BIOSYNCHRON terapie: O METODĚ BIOSYNCHRON funguje na bázi unikátní patentované synchronizace 3 fyzikálních terapií: pulzní magnetoterapie suché termoterapie fototerapie barevným světlem Výsledkem jejich synergického působení

Více

BALÍČKY Z KERALEEYAMU, STŘEDISKA AJURVÉDY:

BALÍČKY Z KERALEEYAMU, STŘEDISKA AJURVÉDY: BALÍČKY Z KERALEEYAMU, STŘEDISKA AJURVÉDY: 1. Ajurvédský omlazující balíček: (Ayurvedic Rejuvenation Therapy) Určený k celkové regeneraci vašeho těla a zbystření vaší mysli. Zahrnuje v sobě kombinace kterýkoli

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Vitamíny v kosmetice

Střední odborné učiliště Domažlice. Vitamíny v kosmetice Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.07 Střední odborné učiliště Domažlice 2.ročník

Více

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_160. Masérská a lázeňská péče AUTOR:

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_160. Masérská a lázeňská péče AUTOR: Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_160 AUTOR: Naděžda Neherová ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s historií lázeňství a wellness Klíčová slova: Speciální terapie Inhalace aerosolová Využívá se

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

GREŠÍK kosmetika. Kostivalová s kafrem (50 ml), cena: 64,- Při masáži působí regeneračně na pohybové ústrojí a na unavené a namožené svaly a klouby.

GREŠÍK kosmetika. Kostivalová s kafrem (50 ml), cena: 64,- Při masáži působí regeneračně na pohybové ústrojí a na unavené a namožené svaly a klouby. Bylinné masti GREŠÍK kosmetika Masti nejsou vyráběny ze škvařeného sádla, které může dráždit pokožku, ale ze sádla extrahovaného vodní parou. Bylinná složka je tvořena extrakty připravenými vakuovým odpařováním,

Více

ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ

ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ NOVÝ PRODUKT 2019 ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ ŽENY POVAŽUJÍ ATRAKTIVNÍ VZHLED ZA VELMI DŮLEŽITÝ před šatníkem nebo v koupelně. na cestě do práce. u kávy nebo při

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

Pedikúra kombinovaná (klasická mokrá, moderní medicinální přístrojová Hadewe)

Pedikúra kombinovaná (klasická mokrá, moderní medicinální přístrojová Hadewe) CENÍK 2013 Na veškeré služby a produkty vystavuji originální dárkové poukazy na jméno Pedikúra kombinovaná (klasická mokrá, moderní medicinální přístrojová Hadewe) Medicinální pedikúra rozsah ošetření

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky.

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. www.tiandenatalia.cz Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. Spodní prádlo pro obličej, aneb Vrstvová péče o pokožku

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

Pěsticí kosmetika Dermaton

Pěsticí kosmetika Dermaton Pěsticí kosmetika Dermaton Dermaton oil» pro každodenní ošetřování suché a normální pokožky» zklidňuje a obnovuje pokožku po vystavení nepříznivým vlivům» tlumí bolest při zčervenání pokožky» odstraňuje

Více

IN TACT. okamžitě viditelným účinkem

IN TACT. okamžitě viditelným účinkem IN TACT Light Skinsnižuje poruchy pigmentaces okamžitě viditelným účinkem OBSAH Strana INTACT 1. Obsah 2 2. Princip přípravků INTACT Light Skin 3 3. Přípravky INTACT Light Skin 3.1. INTACT Light Skin Cream

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_158. Masérská a lázeňská péče AUTOR:

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_158. Masérská a lázeňská péče AUTOR: Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_158 AUTOR: Naděžda Neherová ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s historií lázeňství a wellness Klíčová slova: Masáže Masáž ruční částečná Jedná se o masáže, které

Více

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná.

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná. Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná Chcete si pěstovat dlouhé vlasy? Použijte přípravky Zlatý zázvor a Bio Rehab Obvyklá rychlost růstu vlasů Růst vlasů se Zlatým zázvorem, Bio Rehab

Více

Katalog dárků. Svět wellness Infinit. www.svet-wellness.cz. dárkové poukazy svět wellness

Katalog dárků. Svět wellness Infinit. www.svet-wellness.cz. dárkové poukazy svět wellness Katalog dárků Svět wellness Infinit www.svet-wellness.cz FITNESS PRO JEDNU OSOBU časově neomezeno V Infinit na vás čeká moderní, plně klimatizované fitness centrum s posilovacími a kondičními stroji a

Více

Katalog produktů. Kosmetika a fyzioterapie

Katalog produktů. Kosmetika a fyzioterapie Katalog produktů Kosmetika a fyzioterapie I 2 I Ochranné pomůcky / Ošetřovatelství KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie Ochranné pomůcky / Ošetřovatelství Kosmetika a fyzioterapie Mycí a ošetřující pěny/

Více

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ 90-TI DENNÍ TRANSFORMACE 90-ti denní - TRANSFORMACE 90-ti denní TRANSFROMACE je vaše šance jak zlepšit zdraví a postavu. Ve 12-ti týdenním programu vyčistíme váš organismus od toxinů,

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Obchodní družstvo Soběšice HOTEL POD HOŘICÍ PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Prosíme, vracejte průvodce zpět! Úvodem Vážení klienti, tímto si Vám dovolujeme nabídnout přehled wellness služeb Hotelu pod Hořicí

Více

WELLNESS PROCEDURY A MASÁŽE JAKO SOUČÁST LÁZEŇSKÉ PÉČE

WELLNESS PROCEDURY A MASÁŽE JAKO SOUČÁST LÁZEŇSKÉ PÉČE WELLNESS PROCEDURY A MASÁŽE JAKO SOUČÁST LÁZEŇSKÉ PÉČE české lázeňství je spolu s léčivými prameny označováno za rodinné stříbro v současnosti je úloha lázeňství v léčbě onemocnění a prevenci téměř nezastupitelná

Více

Hluchavka květ celá. www.steza.cz. www.steza.cz

Hluchavka květ celá. www.steza.cz. www.steza.cz Hluchavka květ celá při zánětech horních cest dýchacích, chronické bronchitidě apod. upravuje střevní činnost a reguluje stolici protizánětlivé a mírně diuretické účinky zevně: koupele a obklady při mokvavých

Více

S matkou přírodou. bude zase dobře! Johannes Gutmann znalec bylin

S matkou přírodou. bude zase dobře! Johannes Gutmann znalec bylin S matkou přírodou bude zase dobře! Johannes Gutmann znalec bylin Gaius Plinius Secundus Ríká se: Proti všemu vyrostla v přírodě nějaká bylinka! Paracelsus Hildegard von Bingen Hermann-Josef Weidinger M

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

Teplota vody 36 37 C, doba koupele 20 minut, po ukončení je aplikován suchý zábal.

Teplota vody 36 37 C, doba koupele 20 minut, po ukončení je aplikován suchý zábal. Koupele Koupel jodobromová individuální celková Koupele patří k nejstarším aplikacím minerálních vod pro léčebné účely. Působí zde několik fyziologických mechanismů. Lidská kůže je místem tepelných a energetických

Více

KDYŽ KŮŽE NEMŮŽE, dejte jí co potřebuje

KDYŽ KŮŽE NEMŮŽE, dejte jí co potřebuje KDYŽ KŮŽE NEMŮŽE, dejte jí co potřebuje jsou systémové dermato-kosmetické přípravky pro ošetření kožního povrchu s porušenou bariérovou funkcí. 2DERM je vhodný pro všechny klienty s citlivou, problematickou

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

Co jsou vitamíny? Vitamíny skupina nízkomolekulárních organických sloučenin, v ohraničených dávkách nezbytných pro podporu různých funkcí organizmu.

Co jsou vitamíny? Vitamíny skupina nízkomolekulárních organických sloučenin, v ohraničených dávkách nezbytných pro podporu různých funkcí organizmu. Energie biorytmů! Co jsou vitamíny? Vitamíny skupina nízkomolekulárních organických sloučenin, v ohraničených dávkách nezbytných pro podporu různých funkcí organizmu. Samo slovo vitamín je možné vykládat

Více

Fyzikální terapie. Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje. září 2010 Bc.

Fyzikální terapie. Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje. září 2010 Bc. Fyzikální terapie Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje září 2010 Bc. Zouharová Klára Fyzikální terapie využívá různé druhy energie (umělé,

Více

Relaxační klasická masáž

Relaxační klasická masáž Relaxační klasická masáž Masáže jsou považovány za jeden z vůbec nejstarších osvědčených léčebných prostředků užívaných již o tisíciletí k odstranění bolesti zad, šíje, k nastolení dobré nálady a k uvolnění

Více

TRÁPÍ VÁS NEBO VAŠE BLÍZKÉ BOLEST?

TRÁPÍ VÁS NEBO VAŠE BLÍZKÉ BOLEST? TRÁPÍ VÁS NEBO VAŠE BLÍZKÉ BOLEST? ZDE APLIKUJEME -MD INJEKCE Kompletní řada certifikovaných zdravotnických středků terapii bolesti způsobené onemocněním pohybového a podpůrného aparátu. zmírnění bolesti

Více

Change the Way You Move

Change the Way You Move Change the Way You Move We are Percussive Therapy 50 % Redukce hluku 60 % Větší výdrž baterie Dva Nový Theragun TheraGun nové generace posune rázovou terapii na vyšší úroveň. Unikátní trojice, která se

Více

POHODOVÉ DÍLNIČKY. Kdo jsme?

POHODOVÉ DÍLNIČKY. Kdo jsme? NABÍDKA POHODOVÉ DÍLNIČKY Kdo jsme? Klub POHODA - denní stacionář je místo v Praze, kde se scházejí dospělí lidé s mentálním postižením s asistenty a společně jej podle svých představ vytvářejí. Na základě

Více

www.pkrealizace.cz PK REALIZACE s.r.o., Zvolská 789/11, 142 00 Praha 4- Kamýk

www.pkrealizace.cz PK REALIZACE s.r.o., Zvolská 789/11, 142 00 Praha 4- Kamýk PK REALIZACE s.r.o., Zvolská 789/11, 142 00 Praha 4- Kamýk Krátce o Nanoprotech výrobcích: Nanoprotech spreje fungují na bázi nejnovějších nanotechnologií. Vyžadují minimální přípravu povrchu. Lehce pronikají

Více

Střední odborné učiliště Domažlice

Střední odborné učiliště Domažlice Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.05 Střední odborné učiliště Domažlice 2.ročník

Více

Příplatky a doplňkové služby pro 2011

Příplatky a doplňkové služby pro 2011 Příplatky a doplňkové služby pro 2011 Příplatky Dětská postýlka noc (nutné rezervovat) 50 Kč Pes na pokoji noc (pouze na některých pokojích) 150 Kč Neobsazené lůžko 70% hotel Omega polopenze *** dospělí

Více

SYNERGYAGE BEZ NEDOKONALOSTÍ,

SYNERGYAGE BEZ NEDOKONALOSTÍ, SYNERGYAGE OBJEVTE NOVOU PLEŤ BEZ NEDOKONALOSTÍ, BEZ KOSMETICKÝCH DEFEKTŮ AOX SYSTEM (BIONIC + FERULIC) Nový peelingový systém s antioxidačním účinkem OBJEVTE NOVOU PLEŤ BEZ NEDOKONALOSTÍ, BEZ KOSMETICKÝCH

Více

Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém

Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém Prevence Regenerace Relaxace www.richwayeu.com Feel Better - Heal Faster Amethyst BioMat systém ² Amethyst BioMat je infračervený systém určený pro každodenní

Více

Vynikající výsledky pro moderní kosmetické instituce. H.-Henning Buscher

Vynikající výsledky pro moderní kosmetické instituce. H.-Henning Buscher Vynikající výsledky pro moderní kosmetické instituce H.-Henning Buscher 1 Energie znamená Krása 2 beautytek beautytek je revoluční a inovativní technologie pro zkrášlovací instituce: beautytek je schopen

Více

Relaxovat a odpočívat v příjemném prostředí našeho WellnessSpa je ideálním doplňkem a oázou pro Vaši duši i tělo.

Relaxovat a odpočívat v příjemném prostředí našeho WellnessSpa je ideálním doplňkem a oázou pro Vaši duši i tělo. WellnessSpa Relaxovat a odpočívat v příjemném prostředí našeho WellnessSpa je ideálním doplňkem a oázou pro Vaši duši i tělo. masáže sauna whirpool Příjemné prostředí našeho hotelového wellness Vás překvapí

Více

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA Vlastnosti produktu Hydratovaná pleť: Pomáhá dodat pleti dlouhodobě hebkost a vlhkost zvýšením její hydratace, kterou zajišťuje výtažek z květů růže a kyselina

Více

ceník kosmetických služeb kosmetický salon Lotyšská 10 Praha 6 Dejvice

ceník kosmetických služeb kosmetický salon Lotyšská 10 Praha 6 Dejvice ceník kosmetických služeb kosmetický salon Lotyšská 10 Praha 6 Dejvice KOSMETICKÉ SALONY PRAHA Ve dvou kosmetických salonech RYOR nabízíme široké spektrum ošetření pokožky těla i obličeje. Ke každému klientovi

Více

GARANCE. původu surovin. 60% masa. brambor a bylinek. Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření

GARANCE. původu surovin. 60% masa. brambor a bylinek. Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření Novinka GARANCE 60% masa brambor a bylinek původu surovin Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření NOVÁ, VYLEPŠENÁ RECEPTURA! Puppy All Breeds Puppy Mini Chicken&Potatoes

Více

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky.

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 205 Kč Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 185 Kč Dítě do 6 let 80 Kč Dítě do 15 let 100 Kč Wellness

Více