BEZDRÁTOVÁ IP KAMERA SE SKLÁPĚNÍM A OTÁČENÍM NÁVOD K POUŽITÍ / QUICK GUIDE / RYCHLÁ PŘÍRUČKA KATALOGOVÉ ČÍSLO: APM-J011-WS

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BEZDRÁTOVÁ IP KAMERA SE SKLÁPĚNÍM A OTÁČENÍM NÁVOD K POUŽITÍ / QUICK GUIDE / RYCHLÁ PŘÍRUČKA KATALOGOVÉ ČÍSLO: APM-J011-WS"

Transkript

1 CZ BEZDRÁTOVÁ IP KAMERA SE SKLÁPĚNÍM A OTÁČENÍM NÁVOD K POUŽITÍ / QUICK GUIDE / RYCHLÁ PŘÍRUČKA KATALOGOVÉ ČÍSLO: APM-J011-WS Děkujeme, že jste si zakoupil námi distribuovaný výrobek! IE Prohlížeč

2 Charakteristika zařízení: Vysokorychlostní video procesor ¼ CMOS senzor s vysokou citlivostí rozlišení 300k Pixel Sklápění a otáčení (Pan&Tilt) Optimalizovaná komprese videa MJPEG Řízení více uživatelů Zabudovaný WEB server pro IE Bezdrátová síť (WI-FI/802.11/b/g) podpora dynamické IP a UPnP LAN a Internetu (ADSL, Cable Modem) Alarm v případě detekce pohybu Řízení otáčení 270, & sklápění 120 (Pan & Tilt) Vytváření fotozáznamů Využívání multiprotokolů: HTTP/TCP/IP/UDP/SMTP/DDNS/SNTP/DHCP/FTP WEP / WPA/WPA2 šifrování Využívání 3G mobilního telefonu Operační systém: Microsoft Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7 Prohlížeč: IE6.0, IE7.0, IE8.0, Firefox, Safari, Google chrome apod. Hlavní jednotky zařízení IP kamera IP WiFi anténa DC napájecí jednotka Síťový kabel Instalační rám IP Návod k použití CD X1 X1 (pouze v případě bezdrátové kamery) X1 X1 X1 X1 X1 Zařízení - pohled zezadu Požadavky na systém a konfigurace pro zobrazování IP kamery CPU: 2.06GHZ nebo více Paměť: 256M nebo více Síťová karta: 10M nebo více Display Card: 64M nebo více Operační systém: Windows 2000/ XP/ Vista/ 7

3 Instalace hardwaru 1. Nasaďte WIFI anténu na místo. 2. Připojte adaptér ke kameře. 3. Připojte jeden konec síťového kabelu ke kameře a druhý konec do konektoru na routeru. Instalace softwaru 1. Nainstalujte z přiloženého CD: IPCamSetup.exe Next Next Close. 2. Active X: Appinstall.exe Next Install Finish Poté už na Vašem počítači uvidíte ikonu IP kamery: Video v reálném čase (Real time) 1. Přihlášení (Login) Dvakrát klikněte na ikonu IP kamery, po vyhledání adresy IP kamery, dvojitým kliknutím se dostanete na plochu přihlášení (login) na internet. Přednastavené uživatelské jméno: admin Heslo: není heslo

4 2. Volba jazyka V současnosti si lze vybrat následující jazyky: Angličtina, čínština, španělština, korejština, němčina, francouzština, italština a portugalština. 3. Volba pracovního režimu Prohlížeč Internet Explorer: zvolte režim ActiveX Prohlížeče Safari, Firefox, Google chrome: zvolte režim Server push / režim VLC Mobilní telefon: přihlaste se do režimu mobilního telefonu (Sign in mobile phone) 4. Přihlášení Klikněte na přihlášení / Sign In / a můžete sledovat video v reálném čase. Porucha obrazu při používání ActiveX nastavení pro IE prohlížeč: Pokud v prohlížeči Internet Explorer, při první příležitosti, bude zobrazení obrazu neúspěšné a zobrazí se okno ActiveX, klikněte na toto okno, zvolte si "Run Add on" a následně zaktualizujte plochu Internet Explorer-u, kameru znovu přihlaste (login) a pak už budete moci video sledovat.

5 Pokud ani po provedení výše uvedeného nebude možné video živě sledovat, pak je nutné upravit bezpečnostní nastavení Internet Explorer-u podle následujících pokynů: 1. Vypněte na Vašem počítači firewall. 2. Změňte nastavení ActiveX: "IE" prohlížeč> "Nástroje" (Tool)> "Internetové nastavení (Options)"> "Bezpečnost"> "Individuální úroveň"> "ovladače ActiveX (Active control) a zásuvné moduly (Plug ins)" a podle následujícího obrázku povolte všechny vyznačené ActiveX opce!

6 Kromě výše uvedeného můžete použít také menu "Start"> Internet Explorer, zvolte si "Vlastnosti Internetu" a vstupte do menu Bezpečnostních nastavení. 1. Pokud obraz nebo video i nadále bude chybět, vypněte antivirový program a zopakujte postup uvedený v bodech 1. a 2. Nastavení v případě používání bezdrátové sítě. 1. Ujistěte se, zda je používaný router skutečně bezdrátovým routerem. 2. Ujistěte se, zda je Wi-Fi anténa připojena. 3. Ujistěte se, zda je router šifrovaný WLAN. 4. Přihlaste kameru: Síť (Network)> Bezdrátové LAN nastavení> Scan, pak, po dvojnásobném Scan lze Wlan vybrat ze seznamu, zvolte si dostupnou, viditelnou verzi. 5. Pokud šifrování není, vstupte do sítě, v případě šifrování zadejte správný klíč. 6. Po uplynutí cca 30 sekund se kamera restartuje, odpojte síťový kabel.

7 1. Přihlaste kameru: Klikněte: Síť > DDNS Service Settings Používání DDNS 2. Zvolte si DDNS ze dvou možností: 2a. DDNS výrobce, která je poskytována výrobcem, nebo DDNS pro používání třetími stranami, např. DynDNS, Oray, 3322 apod.

8 2b. DDNS pro třetí strany Zvolte si například. Dyndns.org nebo 3322.org server podle následujícího: Na serveru je pro používání třeba zaregistrovat se, uschovejte si jméno uživatele, heslo a pak vyplňte políčka. UPOZORNĚNÍ! Zvolit lze pouze jednu DDNS, pokud již používáte např. DDNS výrobce, pak už není možné použít "DDNS pro třetí strany" (Third Party DDNS), to platí i v opačném případě, tedy při výběru, "DDNS pro třetí strany" už nelze použít DDNS výrobce. 3. Změna portu kamery Původní port kamery je "80", číslo portu můžete změnit na např. "81", "100" nebo "8091" apod. Klikněte na OK, po uplynutí cca 30 sekund se kamera restartuje.

9 Ujistěte se, zda se "Subnet Mask", "Gateway" a "DNS Server" shodují s parametry routeru. 4. Nastavení přesměrování portu na routeru (port forwarding) Tohle je nejdůležitější kapitola. Přesměrování portu routeru umožní pro IP kameru fungování DDNS. Vzhledem k existenci mnoha typů routerů, mají následující příklady pouze ilustrační charakter: TP-LINK: (1) Přihlaste router. (2) Zvolte Forwarding, a následně Virtual Servers (3) Klikněte na Add New button a zobrazí se Vám následující okno: Vyplňte Service Port, (kromě 80), IP adresu kamery a tato nastavení uložte. V tomto případě se port a IP adresa shodují s kamerou. BELKIN: (1) Přihlaste router. (2) V rámci menu Firewall zvolte Virtual Servers. (3) Zapište port (kromě 80), IP adresu a klikněte na uložení. Upozornění! V tomto případě se port a IP adresa shodují s kamerou.

10 D-LINK: (1) Přihlaste router. (2) V rámci menu Advanced si zvolte Virtual Servers. (3) Zapište Port, IP adresu, Protocol a klikněte na uložení. Upozornění!"Public port" & "private port" se musí shodovat s portem kamery, zvolte si protokol: "both"

11 Pak už lze DDNS volně používat, podle následujícího zkontrolujte z kamery stav DDNS, kde můžete vidět internetový link DDNS: Přihlášení (Login) > System > Device info Jak zjistit WAN IP adresu zařízení 1. Z Internetu: Pokud chcete zjistit WAN IP adresu vašeho zařízení, pak navštivte následující stránku: zde zjistíte aktuální WAN IP adresu počítače.

12 2. Z routeru: WAN IP adresu lze zjistit i z routeru. Registrace DDNS účtu Bezplatný účet si můžete zaregistrovat na webových stránkách DynDNS například na následujících linkách: / 1. Bezplatná registrace (Sign up FREE) 2. Pod FREE si zvolte bod registrace (Sign Up) 3. Postupujte následovně:

13 Zvolte si: Add to Cart 4. Podle následujících pokynů si nastavte uživatelské jméno a heslo: Po provedení výše uvedených nastavení obdržíte na Vaši ovou adresu potvrzení o aktivaci účtu account. 5. Vstupte do své ové schránky, klikněte na link uvedený v - i, čímž Vaši registraci aktivujete. Zde najdete podrobnosti o DDNS: WAN IP adresa, hostname apod.

14 Kamera Senzor Rozlišení Technické údaje 1/4 barevný CMOS senzor 640 x 480 Pixelů (300k Pixelů) IR čočka f: 6mm, F 2.0 (3.6mm volitelná čočka) Zorný úhel mm čočka 90 Minimální osvětlení F2.0 Video/Obraz Nastavení Video komprese Video rychlost Rozlišení Video regulace Audio Komunikace Interface systému Podpora bezdrátová LAN WEP šifrování WPA/WPA2 šifrování Další údaje Napájecí napětí Spotřeba proudu MJPEG 15fps(VGA), 30fps(QVGA) 640 x 480(VGA), 320 x 240(QVGA) Jas a kontrast Zabudovaný mikrofon 10Base-T/100Base-TX Ethernet Port TCP/IP,DHCP,SMTP,HTTP,DDNS,UPNP,PPPoE, FTP, DNS, UDP, GPRS Bezdrátová síť (Wi-Fi/802.11/b/g) Vypnuto / 64 bit / 128 bit TKIP / AES 5VDC/2A Externí adaptér 5W (Max.) Pracovní teplota 0 C ~ 55 C (14 ~131 ) Vlhkost 20%-85% Skladovací teplota -10 C ~ 60 C Skladovací vlhkost 0%-90% UPOZORNĚNÍ! Kompletní návod k použití je k dispozici na přiloženém CD.

15 CE PROHLÁŠENÍ O SHODĚ My,...GLOBAL EXPORT-IMPORT KFT. (název maďarského výrobce, zástupce nebo importéra) 1151 BUDAPEST SZÉKELY ELEK U. 11. Registr.č ). (sídlo a číslo registrace / podnikatelského průkazu) sami, na vlastní zodpovědnost prohlašujeme, že níže uvedný výrobek. (typ výrobku, model, určení, u individuálních zařízení výrobní číslo). Původ výrobku, jméno výrobce, adresa In compliance with EU harmonized directives & standards na který se vztahuje prohlášení (z pověření výrobce, jako maďarský zástupce a dovozce), odpovídá zásadním požadavkům, obsažených v 3. vyhlášky 5/2004 (IV.13.) MEHVM, o rádiových zařízeních a telekomunikačních konečných zařízeních, jakož i o uznání jejich odpovídajícnosti, dále odpovídá požadavkům níže uvedených norem telekomunikačních (Rádio telekomunikačních), elektro bezpečnostně-technických a norem elektromagnetické snášenlivosti, respektive ostatním normativním dokumentům. DIRECTIVE: 1999/5/EC EN V1.7.1 ( )...Radio type + EMC (telekomunikační) (přesné označení souladných evropských, nebo maďarských národních norem, respektive normativních dokumentů). Název osvědčujícího orgánu a číslo osvědčení v případě rádiového zařízení², respektive výrobku, neodpovídajícího normě: R-TTE TIMCO CE1177 SHENZHEN BST. Technology Co. Ltd. TCF R-7 Výrobek je opatřen označením o shodě CE (CE). Adresa, místo úschovy podkladové technické dokumentace k tomuto prohlášení: H-1151 Budapest Székely Elek u Budapešt, SÓLYOM PÉTER v.r. JEDNATEL Jméno osoby (osob) opravněných k zastoupení, zařazení GLOBAL EXPORT IMPORT KFT. Výrobek je plánován k prodeji v EU ZEMĚ PŮVODU: ČÍNA IMPORTER / DISTRIBUTER: GLOBAL EXPORT IMPORT KFT. H-1152 BUDAPEST SZEKELY E. U

Stručný návod pro IP kamery P2P KATALOGOVÉ ČÍSLO: CR728

Stručný návod pro IP kamery P2P KATALOGOVÉ ČÍSLO: CR728 Stručný návod pro IP kamery P2P KATALOGOVÉ ČÍSLO: CR728 Děkujeme, že jste si koupili námi distribuovaný výrobek! Pomocí tohoto stručného návodu můžete provést základní nastavení Vaší IP kamery. Další podrobnosti

Více

UPOZORNĚNÍ! CE PROHLÁŠENÍ O SHODĚ MONITOROVACÍ CCTV SYSTÉM S SD KARTOU, www.global-export-import.hu

UPOZORNĚNÍ! CE PROHLÁŠENÍ O SHODĚ MONITOROVACÍ CCTV SYSTÉM S SD KARTOU, www.global-export-import.hu CE PROHLÁŠENÍ O SHODĚ My, GLOBAL EXPORT-IMPORT KFT (název maďarského výrobce, zástupce nebo importéra) 1151 BUDAPEST. SZÉKELY ELEK U. 11. Registr.č. 01-09-664413) (sídlo a číslo registrace / podnikatelského

Více

WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW0043 HD 720P

WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW0043 HD 720P 1516778124 VÝROBNÍ ČÍSLO WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW0043 HD 720P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení

Více

B Series Waterproof Model. IP Kamera. Uživatelský manuál

B Series Waterproof Model. IP Kamera. Uživatelský manuál B Series Waterproof Model IP Kamera Uživatelský manuál Obsah 1 ÚVODEM... 3 2 VZHLED A ROZHRANÍ... 3 3 PŘIPOJENÍ KE KAMEŘE Z VAŠÍ LAN SÍTĚ... 4 4 PŘIPOJENÍ KAMERY PŘES WAN ROZHRANÍ... 8 5 DALŠÍ NASTAVENÍ...

Více

s anténou a podstavcem CD-ROM obsahující návod a informace o záruce Ethernetový kabel (CAT5 UTP nekřížený) ADSL kabel (standardní telefonní kabel)

s anténou a podstavcem CD-ROM obsahující návod a informace o záruce Ethernetový kabel (CAT5 UTP nekřížený) ADSL kabel (standardní telefonní kabel) ČESKY Toto zařízení lze nastavit pomocí libovolného aktuálního webového prohlížeče, např. Internet Explorer 6 nebo Netscape Navigator 6.2.3. DSL-G664T Bezdrátový ADSL směrovač Než začnete 1. Pokud jste

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA OBSAH BALENÍ Poznámka: Některé modely nemají samostatnou anténu POSTUP INSTALACE Poznámka: Před prvním použitím IP kamery postupujte podle výše uvedeného schématu. Připojte kameru

Více

Instalační manuál. 1. Instalace hardwaru

Instalační manuál. 1. Instalace hardwaru Instalační manuál Tipy: Pokud je to nezbytné, resetujte kameru. Najděte na spodní nebo zadní straně tlačítko "RESET" a přidržte jej na 10 sekund, zatímco je zapnuté napájení. 1. Instalace hardwaru 1.1

Více

1. Základní údaje. 2. Připojení kamery k počítači. 3. Nastavení kamery. Vnitřní IP kamera WaveRF IPC07IPT Návod k obsluze

1. Základní údaje. 2. Připojení kamery k počítači. 3. Nastavení kamery. Vnitřní IP kamera WaveRF IPC07IPT Návod k obsluze Vnitřní IP kamera WaveRF IPC07IPT Návod k obsluze 1. Základní údaje 1.1 Popis produktu 1.2 Přední strana kamery 1.3 Zadní strana kamery a popis portů 2. Připojení kamery k počítači 3. Nastavení kamery

Více

příklad. 2. Informace o technické podpoře jsou na poslední straně.

příklad. 2. Informace o technické podpoře jsou na poslední straně. Poznámka 1. Model produktu zobrazený v této příručce je Archer C7 a slouží jako příklad. 2. Informace o technické podpoře jsou na poslední straně. Připojení hardwaru Vypněte váš modem (jestliže má záložní

Více

Bezpečnostní kamera Wanscam HW0028 HD 720P

Bezpečnostní kamera Wanscam HW0028 HD 720P 1526364818 VÝROBNÍ ČÍSLO Bezpečnostní kamera Wanscam HW0028 HD 720P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení síťového kabelu.

Více

Instalace. Připojení zařízení. Vypněte všechna připojená síťová zařízení, včetně vašeho PC, modemu a routeru.

Instalace. Připojení zařízení. Vypněte všechna připojená síťová zařízení, včetně vašeho PC, modemu a routeru. Instalace Připojení zařízení Vypněte všechna připojená síťová zařízení, včetně vašeho PC, modemu a routeru. Pomocí ethernetového síťového kabelu připojte WAN-port vašeho routeru k LAN-portu modemu. Pomocí

Více

Instalační návod IP kamer

Instalační návod IP kamer Instalační návod IP kamer Obsah 1) Postup a popis zprovoznění... 2 2) Běžný obsah balení... 3 3) Fyzická instalace... 4 4) Softwarová instalace... 5 5) Nastavení Active X a zabezpečení pro zobrazení...

Více

Venkovní voděodolná P2P IP KAMERA WNS-HW28 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Venkovní voděodolná P2P IP KAMERA WNS-HW28 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Venkovní voděodolná P2P IP KAMERA WNS-HW28 UŽIVATELSKÝ MANUÁL OBSAH BALENÍ 1x IP kamera 1x Wi-Fi anténa 1x Napájecí zdroj (napětí 12V) 1x Originální CD s instalačním softwarem INSTALACE HARDWARE 1. Kameru

Více

IP kamery DIGITUS Plug&View

IP kamery DIGITUS Plug&View IP kamery DIGITUS Plug&View Stručný průvodce instalací Obsah balení 1 IP kamera Plug&View 1 napájecí zdroj s kabelem 1 kabel s ethernetem 1 stručný průvodce instalací 1 disk CD s nástroji 1 odnímatelná

Více

J M K UP 009 IP KAMERA T865. Uživatelská příručka. Stručný průvodce instalací

J M K UP 009 IP KAMERA T865. Uživatelská příručka. Stručný průvodce instalací J M K UP 009 IP KAMERA T865 Uživatelská příručka Stručný průvodce instalací T865 IP kamera Stručný průvodce instalací Připojení k síti Připojte síťový kabel do příslušné zásuvky vzadu na kameře. Použijte

Více

IP kamera NCC800 NCC800WL. Instalační průvodce

IP kamera NCC800 NCC800WL. Instalační průvodce IP kamera NCC800 NCC800WL Instalační průvodce 1. Nejprve stanovte typ zařízení. 2. Pokud je zařízení možné napájet pomocí PoE (Power over Ethernet), jednoduše připojte kameru pomocí Ethernet kabelu. 3.

Více

54Mbps bezdrátový router WRT-415. Návod pro rychlou instalaci

54Mbps bezdrátový router WRT-415. Návod pro rychlou instalaci 54Mbps bezdrátový router WRT-415 Návod pro rychlou instalaci 1 Obsah 1 Úvod... 1 1.1 Obsah balení 1 1.2 Systémové požadavky 1 1.3 Vlastnosti zařízení 1 2 Fyzická instalace... 2 2.1 Připojení hardwaru 2

Více

OBSAH. Všechna práva vyhrazena. www.kguardsecurity.com

OBSAH. Všechna práva vyhrazena. www.kguardsecurity.com OBSAH Průvodce nastavením sítě..2 Nastavení statické IP.... 5 Nastavení DHCP. 7 Nastavení Kguard free DDNS.. 11 Příručka Port Forwading z IE... 13 Příručka Port Forwarding pro mobilní telefon 17 Použití

Více

A-LINK IPC2. Pan-Tilt MPEG4/MJPEG Síťová Kamera. Průvodce rychlým nastavením

A-LINK IPC2. Pan-Tilt MPEG4/MJPEG Síťová Kamera. Průvodce rychlým nastavením A-LINK IPC2 Pan-Tilt MPEG4/MJPEG Síťová Kamera Průvodce rychlým nastavením 1 Začínáme Obsah balení Zkontrolujte obsah balení, zda obsahuje všechny uvedené díly. V případě, kdy nějaká ze součástí chybí

Více

P2P IPCAM IP 01 Uživatelská příručka

P2P IPCAM IP 01 Uživatelská příručka P2P IPCAM IP 01 Uživatelská příručka IP -01 P2P manuál Poznámka: Obrázky jsou pouze orientační. 1.Instalace Hardware 1.1 Otevřete balení kamery a jako první nainstalujte WiFi antenna na kameru 1.2 Vložte

Více

ZMODO NVR KIT. Instalační příručka

ZMODO NVR KIT. Instalační příručka ZMODO NVR KIT Instalační příručka KROK 1 1. Zkontrolujte si obsah balení ZMODO NVR Kitu: NVR server 4 x IP kamera Napájecí adaptéry pro IP kamery LAN kabel CD se softwarem Příručka ( ke stažení na www.umax.cz)

Více

P-334U. Bezdrátový Wi-Fi router kompatibilní s normou 802.11a/g. Příručka k rychlé instalaci

P-334U. Bezdrátový Wi-Fi router kompatibilní s normou 802.11a/g. Příručka k rychlé instalaci P-334U Bezdrátový Wi-Fi router kompatibilní s normou 802.11a/g Příručka k rychlé instalaci Verze 3.60 1. vydání 5/2006 Přehled P-334U představuje bezdrátový širokopásmový router (podporující normy IEEE

Více

GLOBAL EXPORT IMPORT KFT. 7 LCD TFT MULTIFUNKČNÍ BAREVNÝ VIDEOTELEFON SE CMOS KAMEROU DF-636TSX2 + OUT9 + CLOCK

GLOBAL EXPORT IMPORT KFT. 7 LCD TFT MULTIFUNKČNÍ BAREVNÝ VIDEOTELEFON SE CMOS KAMEROU DF-636TSX2 + OUT9 + CLOCK "CE" PROHLÁŠENÍ O SHODĚ Náš podnik: GLOBAL EXPORT - IMPORT KFT Importér (první dovozce) název H-1151 BUDAPEST SZEKELY E. U. 11 01-09-664413 Importér ( první dovozce ) adresa a registrační číslo S plným

Více

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 1. Systémové požadavky... 3 2. Připojení do sítě... 4 3. Přístup pomocí webového

Více

NW-7500 REMOTE SURVEILLANCE WIRELESS CAMERA. Informace o výrobku E D F G CZ UK

NW-7500 REMOTE SURVEILLANCE WIRELESS CAMERA. Informace o výrobku E D F G CZ UK Informace o výrobku B E D F G CZ UK A C H I J A: Objektiv B: Indikátor napájení C: Indikátor připojení D: Zásuvka rozhraní pro síť LAN E: Zásuvka pro připojení antény F: Resetovací tlačítko G: Zásuvka

Více

ADW-4401B. Bezdrátový Ethernet/ADSL router. Uživatelský manuál

ADW-4401B. Bezdrátový Ethernet/ADSL router. Uživatelský manuál ADW-4401B Bezdrátový Ethernet/ADSL router Uživatelský manuál Obsah: Kapitola 1: Úvod... 3 1.1 Celkový pohled... 3 1.2 Vlastnosti... 3 1.3 Obsah balení... 3 Kapitola 2: Popis zařízení... 4 2.1 Popis předního

Více

Pohyblivá P2P IP kamera se zvukem, WiFi a záznamem na kartu WNS-JW08 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Pohyblivá P2P IP kamera se zvukem, WiFi a záznamem na kartu WNS-JW08 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Pohyblivá P2P IP kamera se zvukem, WiFi a záznamem na kartu WNS-JW08 UŽIVATELSKÝ MANUÁL OBSAH BALENÍ 1x IP kamera 1x Napájecí zdroj (napětí 5V) 1x Originální CD s instalačním softwarem 1x Držák na kameru

Více

Wi-FI kamera. Uživatelský manuál www.kameryip.cz. IP kamera se skládá z několika zařízení, která jsou umístěna v jednom společném krytu.

Wi-FI kamera. Uživatelský manuál www.kameryip.cz. IP kamera se skládá z několika zařízení, která jsou umístěna v jednom společném krytu. Wi-FI kamera Uživatelský manuál IP kamera se skládá z několika zařízení, která jsou umístěna v jednom společném krytu. Nejprve senzor s optikou snímá obraz který ho převádí na videosignál. Tento signál

Více

Bezpečnostní kamera Wanscam HW Full HD 1080P

Bezpečnostní kamera Wanscam HW Full HD 1080P 1526361903 VÝROBNÍ ČÍSLO Bezpečnostní kamera Wanscam HW0029-5 Full HD 1080P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení síťového

Více

DINOX IR Speed Dome DDZ-8120/8330

DINOX IR Speed Dome DDZ-8120/8330 DINOX IR Speed Dome DDZ-8120/8330 Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 Přehled... 3 Instalace DDZ-8120/8230... 4 Odstraňte ochranné nálepky z hlavice kamery... 4 Instalace

Více

SPARKLAN WX-7800A - návod k obsluze Verze 1.2

SPARKLAN WX-7800A - návod k obsluze Verze 1.2 Bezdrátový 11ag AP Příručka k rychlé instalaci (návod k obsluze) Verze 1.2 1 i4 Portfolio s.r.o. Obsah 1. Před instalací... 3 2. Instalace hardware... 4 3. Konfigurace nastavení TCP/IP vašeho počítače...

Více

eses bezpečnostní kamera Full HD 1080P

eses bezpečnostní kamera Full HD 1080P 1559553308 VÝROBNÍ ČÍSLO eses bezpečnostní kamera Full HD 1080P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení síťového kabelu. Stačí

Více

IP kamera LAN, Wi-Fi s nočním viděním. Obj. č Obj. č Rozsah dodávky. Instalační proces IPC-1030 IPC-1020

IP kamera LAN, Wi-Fi s nočním viděním. Obj. č Obj. č Rozsah dodávky. Instalační proces IPC-1030 IPC-1020 IP kamera LAN, Wi-Fi s nočním viděním Obj. č. 142 32 24 Rozsah dodávky IP kamera Denver Montážní úchyt Anténa Síťový adaptér Instalační CD Síťový LAN kabel Montážní a spojovací materiál Návod k obsluze

Více

Uživatelský manuál P2P bezdrátové IP kamery

Uživatelský manuál P2P bezdrátové IP kamery Uživatelský manuál P2P bezdrátové IP kamery PC klientská verze 2.1 Stručné instrukce: Skutečné Plug and Play (P2P) je zcela nová technologie na trhu s IP kamerami. IP kamery se tak snadněji instalují a

Více

WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW Full HD 1080P

WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW Full HD 1080P 1526363152 VÝROBNÍ ČÍSLO WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW0022-1 Full HD 1080P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení

Více

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. v USA a jiných zemích. Informace zde uvedené podléhají změnám

Více

V tomto návodu je jako příklad instalace a obsluhy popisován model TL-WR741ND.

V tomto návodu je jako příklad instalace a obsluhy popisován model TL-WR741ND. Instalace V tomto návodu je jako příklad instalace a obsluhy popisován model TL-WR741ND. Připojení zařízení Při konfiguraci tohoto routeru používejte, prosím, pouze drátové síťové připojení. Vypněte všechna

Více

755-250 IP Kamera 2009.4 V3.0 Uživatelský Návod

755-250 IP Kamera 2009.4 V3.0 Uživatelský Návod 755-250 IP Kamera 2009.4 V3.0 Uživatelský Návod Obsah 1 Úvod... 3 2 Funkce... 3 3 Vyobrazení a Ovládání... 4 3.1 Vyobrazení přístroje... 4 3.2 Ovládání... 4 4 Připojení k Síti... 5 4.1 Postup pro připojení...

Více

Česká verze. Úvod. Pohled zepředu. RO003/RO003UK Sweex širokopásmový router (směrovač)

Česká verze. Úvod. Pohled zepředu. RO003/RO003UK Sweex širokopásmový router (směrovač) RO003/RO003UK Sweex širokopásmový router (směrovač) Důležité! Průvodce nastavením spustíte z přiloženého disku CD-ROM Sweex. Tento průvodce instalací vám krok za krokem ukáže, jak router nastavit. Nepodaří-li

Více

HD inteligentní IP server WiFi, P2P

HD inteligentní IP server WiFi, P2P HD inteligentní IP server WiFi, P2P Návod k obsluze Výhody produktu: Universální možnost připojení libovolných kamer s RCA konektory Jednoduché nastavení www.spyshops.cz Stránka 1 Ovládání přes smartphone

Více

AR-7084gA / AR-7084A/ AR-7084gB / AR-7084B

AR-7084gA / AR-7084A/ AR-7084gB / AR-7084B Bezdrátový router ADSL 2+ AR-7084gA / AR-7084A/ AR-7084gB / AR-7084B Průvodce rychlou instalací Verze 1.0 / Listopad 2006 1. Informace o výrobku Děkujeme, že jste zakoupili výrobek firmy Edimax. Je to

Více

Převodník PRE 10/20/30

Převodník PRE 10/20/30 Převodník PRE 10/20/30 PRE10/20/30 slouží pro připojení zařízení Elektrobock (centrální jednotka PocketHome, termostatu PT41 aj.) do sítě Ethernet. Připojené zařízení je tak možno ovládat z libovolného

Více

Návod na změnu nastavení modemu s aktivní Wi-Fi ARRIS TG 2494

Návod na změnu nastavení modemu s aktivní Wi-Fi ARRIS TG 2494 Návod na změnu nastavení modemu s aktivní Wi-Fi ARRIS TG 2494 Obsah Popis modemu... 3 Základní nastavení routeru... 4 Přístup ke konfiguraci routeru... 4 Základní nastavení (Basic setup)... 5 Nastavení

Více

www.global-export-import.hu GLOBAL EXPORT IMPORT KFT. 2,8 LCD TFT MULTIFUNKČNÍ BAREVNÝ VIDEOTELEFON SE CMOS KAMEROU CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9

www.global-export-import.hu GLOBAL EXPORT IMPORT KFT. 2,8 LCD TFT MULTIFUNKČNÍ BAREVNÝ VIDEOTELEFON SE CMOS KAMEROU CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 "CE" PROHLÁŠENÍ O SHODĚ Náš podnik: GLOBAL EXPORT - IMPORT KFT Importér (první dovozce) název H-1151 BUDAPEST SZEKELY E. U. 11 01-09-664413 Importér ( první dovozce ) adresa a registrační číslo S plným

Více

CE PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Uživatelská příručka Číslo artiklu: M0704L + C120W. www.global-export-import.eu BEZDRÁTOVÝ BAREVNÝ 7 "LCD TFT SLEDOVACÍ SYSTÉM

CE PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Uživatelská příručka Číslo artiklu: M0704L + C120W. www.global-export-import.eu BEZDRÁTOVÝ BAREVNÝ 7 LCD TFT SLEDOVACÍ SYSTÉM CE PROHLÁŠENÍ O SHODĚ My,.GLOBAL EXPORT-IMPORT KFT. KFT....(název maďarského výrobce, zástupce nebo importéra) 1151 BUDAPEST. SZÉKELY ELEK U. 11. Registr.č. 01-09-664413) (sídlo a číslo registrace / podnikatelského

Více

/ NVR-4008 / NVR-4016

/ NVR-4008 / NVR-4016 DINOX rekordéry: NVR-4004 NVR-4008 NVR-4016 Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 Před instalací NVR... 3 Instalace NVR... 3 Instalace pevného disku... 3 Přední panel... 5

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Model R502 Multifunctional Broadband Router

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Model R502 Multifunctional Broadband Router UŽIVATELSKÝ MANUÁL Model R502 Multifunctional Broadband Router UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obsah Důležité informace 3 Obsah balení 3 Přehled indikace LED diod na předním panelu zařízení 3 Popis portů na zadním

Více

Při konfiguraci tohoto routeru používejte, prosím, pouze drátové síťové připojení.

Při konfiguraci tohoto routeru používejte, prosím, pouze drátové síťové připojení. Instalace Připojení zařízení POZN Při konfiguraci tohoto routeru používejte, prosím, pouze drátové síťové připojení. Pomocí ethernetového síťového kabelu připojte WAN-port vašeho routeru k LAN-portu modemu.

Více

Návod k instalaci programovací jednotky a programovací aplikace. Popis programování senzorů.

Návod k instalaci programovací jednotky a programovací aplikace. Popis programování senzorů. Návod k instalaci programovací jednotky a programovací aplikace. Popis programování senzorů. Děkujeme, že jste se rozhodli vyzkoušet ALLIGATOR sens.it. Následující stránky vás seznámí s programovacími

Více

Uživatelská příručka k síťovému projektoru

Uživatelská příručka k síťovému projektoru Uživatelská příručka k síťovému projektoru Obsah Příprava...3 Připojení projektoru k vašemu počítači...3 Kabelové připojení... 3 Dálkové ovládání projektoru pomocí webového prohlížeče...5 Podporované rozlišení...7

Více

Obsah balení. Bezdrátový router AC1200 Model R6100 Instalační příručka

Obsah balení. Bezdrátový router AC1200 Model R6100 Instalační příručka Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

log in AHD_DVR Průvodce rychlým startem První část: základní operace

log in AHD_DVR Průvodce rychlým startem První část: základní operace AHD_DVR Průvodce rychlým startem Tato řada produktů je určena pro bezpečnostní oblasti sledované v digitálním monitorovacím zařízení. Použitý vestavěný operační systém LINUX, umožňuje systému stabilní

Více

DP-G321AirPlus TM G bezdrátový víceportový tiskový server. Napájecí adaptér 5 V ss, 2.5 A

DP-G321AirPlus TM G bezdrátový víceportový tiskový server. Napájecí adaptér 5 V ss, 2.5 A Toto zařízení lze nakonfigurovat pomocí libovolného aktuálního webového prohlížeče, např. Internet Explorer 6 nebo Netscape Navigator 7.0 Než začnete AirPlus G 802.11g/2.4 GHz bezdrátový víceportový tiskový

Více

eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22

eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22 1557744476 eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22 eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned

Více

WiFi NVR set. Uživatelský manuál. DDQ CZ s.r.o.

WiFi NVR set. Uživatelský manuál. DDQ CZ s.r.o. WiFi NVR set Uživatelský manuál V1.0.2 Prohlášení Děkujeme, že jste si zakoupili produkt naší společnosti. V případě potřeby podpory nás kdykoliv kontaktujte. Tento uživatelský manuál je vhodný pro wifi

Více

Enterprise Network Center

Enterprise Network Center Centralizovaný systém pro správu síťových zařízení Výchozí nastavení: Uživatelské jméno: root Heslo: root Příručka k rychlé instalaci Verze 1.2 Vydání 1, 03/2011 Copyright 2011. Všechna práva vyhrazena.

Více

Budka / krmítko s vestavěnou IP kamerou BC-xxx / KC-xxx Konfigurace síťových parametrů IP kamery

Budka / krmítko s vestavěnou IP kamerou BC-xxx / KC-xxx Konfigurace síťových parametrů IP kamery Budka / krmítko s vestavěnou IP kamerou BC-xxx / KC-xxx Konfigurace síťových parametrů IP kamery Přístup ke kameře v LAN Upozornění: Dříve, než umístíte budku s kamerou do terénu, nakonfigurujte si ji

Více

V tomto návodu je jako příklad instalace a obsluhy popisován model TL-WR741ND.

V tomto návodu je jako příklad instalace a obsluhy popisován model TL-WR741ND. Instalace V tomto návodu je jako příklad instalace a obsluhy popisován model TL-WR741ND. Připojení zařízení Při konfiguraci tohoto routeru používejte, prosím, pouze drátové síťové připojení. Vypněte všechna

Více

Kamery Zoneway jsou určeny pro odbornou montáž, doporučujeme instalaci kamery svěřit odborníkům 用 户 手 册 2013-05 V4.0

Kamery Zoneway jsou určeny pro odbornou montáž, doporučujeme instalaci kamery svěřit odborníkům 用 户 手 册 2013-05 V4.0 Kamery Zoneway jsou určeny pro odbornou montáž, doporučujeme instalaci kamery svěřit odborníkům 用 户 手 册 IP Kamery Zoneway Uživatelský manuál 2013-05 V4.0 Index 1. PŘEDSTAVENÍ PRODUKTU... 3 1.1. SHRNUTÍ...

Více

Stručný průvodce instalací sada 720P Wi-Fi 4 kanálový NVR +IP kamera

Stručný průvodce instalací sada 720P Wi-Fi 4 kanálový NVR +IP kamera Stručný průvodce instalací sada 720P Wi-Fi 4 kanálový NVR +IP kamera Katalogové číslo: AV(audio/video) vstup AV (audio/video) výstup AV CODEC údaje Ovládání videa Alarm Pevný disk (HDD) NENÍ SOUČÁSTÍ DODÁVKY!

Více

TRUST USB2 EASY FILE TRANSFER CABLE. Instrukce při prvním použití 1. Instalace ovladače (4.2) 2. Připojení kabelu (4.3)

TRUST USB2 EASY FILE TRANSFER CABLE. Instrukce při prvním použití 1. Instalace ovladače (4.2) 2. Připojení kabelu (4.3) Instrukce při prvním použití Kapitola 1. Instalace ovladače (4.2) 2. Připojení kabelu (4.3)! 3. Přenos údajů mezi dvěma počítači (6.1) 1 Úvod Toto je uživatelská příručka pro uživatele TRUST USB2 EASY

Více

TP-LINK TL-WR741N. Zapojení routeru. LED indikace

TP-LINK TL-WR741N. Zapojení routeru. LED indikace TP-LINK TL-WR741N Velkou výhodou routeru od společnosti TP-LINK je, že všechny jejich modely mají prakticky stejné administrační rozhraní, proto se dá říct, že tento návod bude platit na všechny jejich

Více

SIPURA telefonní adaptér Model: SPA-2100 Instalační a konfigurační příručka 1/6 Krok 1: Síťové požadavky instalace 1. Prosím, zkontrolujte, zda balení obsahuje následující věci: A). Sipura SPA-2100 B).

Více

EW-7438APn Průvodce rychlou instalací

EW-7438APn Průvodce rychlou instalací EW-7438APn Průvodce rychlou instalací 07-2013 / v1.0 I. Informace o výrobku I-1. Obsah balení - Přístupový bod EW-7438APn - Disk CD s vícejazyčným průvodcem rychlou instalací a uživatelskou příručkou -

Více

NVR (IP). Popis Setup Wizardu.

NVR (IP). Popis Setup Wizardu. NVR (IP). 1. Po instalaci kamery připojte napájecí kabel s typem konektoru RG-45 LAN k příslušné zdířce kamery (pokud kamera podporuje POE technologii, připojení není nezbytné). 2. Opačná strana napájecího

Více

A B C D E F. F: Indikátor portu LAN 4 G: Konektor pro připojení napájecího zdroje. H: Port LAN 4 I: Port LAN 3 J: Port LAN 2

A B C D E F. F: Indikátor portu LAN 4 G: Konektor pro připojení napájecího zdroje. H: Port LAN 4 I: Port LAN 3 J: Port LAN 2 Informace o výrobku A B C D E F G H I J K L M A: Indikátor napájení B: Indikátor portu WAN C: Indikátor portu LAN D: Indikátor portu LAN E: Indikátor portu LAN F: Indikátor portu LAN 4 G: Konektor pro

Více

DWL-G122 AirPlus G TM Vysokorychlostní 802.11g USB bezdrátový adaptér

DWL-G122 AirPlus G TM Vysokorychlostní 802.11g USB bezdrátový adaptér Tento výrobek pracuje s následujícími operačními systémy: Windows XP, Windows 2000, Windows Me, Windows 98SE DWL-G122 AirPlus G TM Vysokorychlostní 802.11g USB bezdrátový adaptér Než začnete Musíte mít

Více

Rychlá instalační příručka TP-LINK TL-WR741ND

Rychlá instalační příručka TP-LINK TL-WR741ND Rychlá instalační příručka TP-LINK TL-WR741ND Rychlá příručka Vám pomůže správně zapojit a zprovoznit Wi-Fi zařízení TP-LINK TL-WR741ND. Zařízení je nezávislé na použitém operačním systému. Postup zprovoznění

Více

Internetová kamera ICA-300. Uživatelský návod

Internetová kamera ICA-300. Uživatelský návod Internetová kamera ICA-300 Uživatelský návod Obsah 1. Úvod...3 1.1 Obsah balení 3 1.2 Systémové požadavky 3 1.3 Vlastnosti zařízení 3 1.4 Specifikace 4 2. Fyzická instalace...5 2.1 Popis hardwaru 5 2.2

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL. Tenda W301R Wireless-N Broadband Router

INSTALAČNÍ MANUÁL. Tenda W301R Wireless-N Broadband Router INSTALAČNÍ MANUÁL Tenda W301R Wireless-N Broadband Router Před připojením zařízení k PC si prosím prostudujte následující pokyny. Neručíme za škody vzniklé nedodržením pokynů k instalaci a obsluze zařízení.

Více

DWL-G520 AirPlus Xtreme G 2.4 GHz bezdrátový PCI adaptér

DWL-G520 AirPlus Xtreme G 2.4 GHz bezdrátový PCI adaptér Tento výrobek pracuje s následujícími operačními systémy: Windows XP, Windows 2000, Windows Me, Windows 98se DWL-G520 AirPlus Xtreme G 2.4 GHz bezdrátový PCI adaptér Než začnete Musíte mít minimálně následující

Více

Zvládněte více. WiFi a LTE router s modemem Nighthawk AC1900. Model R7100LG

Zvládněte více. WiFi a LTE router s modemem Nighthawk AC1900. Model R7100LG Zvládněte více WiFi a LTE router s modemem Nighthawk AC1900 Model R7100LG Název a heslo sítě WiFi Předem přiřazený název sítě WiFi (SSID) a heslo (síťový klíč) jsou pro každý router jedinečné, podobně

Více

P-660HN-TxA. Příručka k rychlé instalaci. Bezdrátová brána 802.11n ADSL2+ se 4 porty

P-660HN-TxA. Příručka k rychlé instalaci. Bezdrátová brána 802.11n ADSL2+ se 4 porty Bezdrátová brána 802.11n ADSL2+ se 4 porty Firmware v3.0 Vydání 1, 6/2010 Výchozí nastavení: IP adresa: http://192.168.1.1 Heslo: 1234 Příručka k rychlé instalaci Copyright 2010. Všechna práva vyhrazena.

Více

Před zahájením instalace zkontrolujte, zda máte připraveny všechny potřebné informace a vybavení.

Před zahájením instalace zkontrolujte, zda máte připraveny všechny potřebné informace a vybavení. Toto zařízení lze nastavit pomocí libovolného aktuálního webového prohlížeče, např. Internet Explorer 6, Netscape Navigator 6.2.3., Mozilla nebo Firefox DSL-584T ADSL2+ směrovač Než začnete: Před zahájením

Více

DŮLEŽITÉ INFORMACE, PROSÍM ČTĚTE!

DŮLEŽITÉ INFORMACE, PROSÍM ČTĚTE! DŮLEŽITÉ INFORMACE, PROSÍM ČTĚTE! Tento dodatek k uživatelské příručce obsahuje postup nastavení USB portu pro ADSL modem CellPipe 22A-BX-CZ Verze 1.0 01/2004 Úvod Vážený zákazníku, tento text popisuje

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka ZMODO NVR spoe kit Uživatelská příručka Obsah balení Balení obsahuje následující: 4-kanálový NVR 4x 720p IP kamery USB myš 2x 15m spoe kabely ke kameře 2x 25m spoe kabely ke kameře 1m CAT5e síťový kabel

Více

Wi-Fi router TP-LINK WR842ND s podporou CDMA USB modemů. verze dokumentu 1.0 ze dne 1. 4. 2013

Wi-Fi router TP-LINK WR842ND s podporou CDMA USB modemů. verze dokumentu 1.0 ze dne 1. 4. 2013 Strana 1 Wi-Fi router TP-LINK WR842ND s podporou CDMA USB modemů verze dokumentu 1.0 ze dne 1. 4. 2013 Wi-Fi router TP-LINK WR842ND spolu s upraveným OpenWrt 1 firmware zajistí připojení a distribuci internetu

Více

Řada Illustra Flex Kamera 1MP a 3MP Bullet Stručná úvodní příručka

Řada Illustra Flex Kamera 1MP a 3MP Bullet Stručná úvodní příručka Řada Illustra Flex Kamera 1MP a 3MP Bullet Stručná úvodní příručka 8200-1027-0611 B0 Upozornění Před zapojením nebo obsluhou této kamery si pozorně pročtěte tuto příručku a uchovejte ji pro pozdější použití.

Více

Balení obsahuje: Bezdrátový-G VPN Router s zesilovačem dosahu Instalační CD-ROM Uživatelskou příručku na CD-ROMu Síťová kabel Síťový napájecí adapter

Balení obsahuje: Bezdrátový-G VPN Router s zesilovačem dosahu Instalační CD-ROM Uživatelskou příručku na CD-ROMu Síťová kabel Síťový napájecí adapter Balení obsahuje: Bezdrátový-G VPN Router s zesilovačem dosahu Instalační CD-ROM Uživatelskou příručku na CD-ROMu Síťová kabel Síťový napájecí adapter Rychlý průvodce instalací Registrační kartu Jsou dva

Více

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor.

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. AHD 1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. 2. Na druhé straně kabelu připojte BNC konektor s náležitým kanálem k DVR a napájecí kabel k 12V napájení. 3. Vložte pevný disk

Více

NAS 323 NAS jako VPN Server

NAS 323 NAS jako VPN Server NAS 323 NAS jako VPN Server Naučte se používat NAS jako VPN server A S U S T O R C O L L E G E CÍLE KURZU V tomto kurzu se naučíte: 1. Nastavit ASUSTOR NAS jako VPN server a připojit se k němu z počítačů

Více

JAK NASTAVIT SLUŽBU HIK-CONNECT PRO ZAŘÍZENÍ HIKVISION

JAK NASTAVIT SLUŽBU HIK-CONNECT PRO ZAŘÍZENÍ HIKVISION JAK NASTAVIT SLUŽBU HIK-CONNECT PRO ZAŘÍZENÍ HIKVISION Srpen 2017 1. ÚVOD Tento dokument popisuje způsob aktivace služby Hik-Connect. Dokument je určený uživatelům, u kterých se předpokládá znalost práce

Více

P-660HN-TxA. Instalační příručka. Bezdrátová brána 802.11n ADSL2+ se 4 porty

P-660HN-TxA. Instalační příručka. Bezdrátová brána 802.11n ADSL2+ se 4 porty Bezdrátová brána 802.11n ADSL2+ se 4 porty Firmware v3.0 Vydání 1, 6/2010 Výchozí nastavení: IP adresa: http://10.0.0.138 Heslo: admin Instalační příručka Copyright 2010. Všechna práva vyhrazena. Obsah

Více

Nastavení modemu Comtrend VR-3031eu

Nastavení modemu Comtrend VR-3031eu Nastavení modemu Comtrend VR-3031eu Bezpečnostní upozornění Zařízení neinstalujte poblíž zdroje vody, abyste zamezili nebezpečí požáru nebo úrazu elektrickým proudem. Přístroj není vhodné umístit blízko

Více

ZYXEL P-660HW-T3 v2. nastavení modemu. vzorové nastavení ADSL

ZYXEL P-660HW-T3 v2. nastavení modemu. vzorové nastavení ADSL nastavení modemu ZYXEL P-660HW-T3 v2 Jsme rádi, že jste se rozhodli pro službu GoInternet. V následujících krocích vás provedeme nastavením modemu. Doporučujeme si tento dokument stáhnout do svého počítače,

Více

DSL-G684T ADSL směrovač. CD-ROM (obsahující návod) 2x Ethernetový (CAT5 UTP) kabel

DSL-G684T ADSL směrovač. CD-ROM (obsahující návod) 2x Ethernetový (CAT5 UTP) kabel Toto zařízení lze nastavit pomocí aktuálního webového prohlížeče, např. Internet Explorer 6x nebo Netscape Navigator 7x DSL-G684T Bezdrátový ADSL2 směrovač Než začnete Pro konfiguraci bezdrátového ADSL

Více

Internetová kamera ICA-100C. Uživatelský návod

Internetová kamera ICA-100C. Uživatelský návod Internetová kamera ICA-100C Uživatelský návod Obsah 1. Úvod...3 1.1 Obsah balení 3 1.2 Systémové požadavky 3 1.3 Vlastnosti zařízení 3 1.4 Specifikace 4 2. Fyzická instalace...6 2.1 Popis hardwaru 6 2.2

Více

IP kamery Relicam. Verze 2 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

IP kamery Relicam. Verze 2 UŽIVATELSKÝ MANUÁL IP kamery Relicam Verze 2 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Pro ovládací rozhraní kamer Sérií RC-ID10xF RC-IW10xF RC-ID10xV RC-IW10xV RC-ID10xF RC-IW10xF RC-ID20xV RC-IW20xV Důležité upozornění: Informace o nastavení

Více

Obsah Úvod Systémové požadavky pro kameru 1.3 mega pixelů Systémové požadavky pro kameru 500K pixelů

Obsah Úvod Systémové požadavky pro kameru 1.3 mega pixelů Systémové požadavky pro kameru 500K pixelů Obsah Úvod 1 Systémové požadavky 1 Obsah balení 2 USB PC Kamera 3 Specifikace 4 Instalace ovladače 6 Použití aplikace Amcap 7 Test mikrofonu 9 Prohlížení obrázků 9 Popis kamery 11 Nastavení Vlastností

Více

Úvod 1.1 Prohlášení. IP Kamera. 1.2 Technické termíny

Úvod 1.1 Prohlášení. IP Kamera. 1.2 Technické termíny IP Kamera. Úvod 1.1 Prohlášení Tato uživatelská příručka je určena pro správce a uživatele IP Kamery (Hisilicon Solution a TI Solution). Příručka vysvětluje vlastnosti kamery a poskytuje instrukce na instalaci

Více

1. Připojení zařízení

1. Připojení zařízení Návod k TP LINK ADSL2+ router TD-8840B 1. Připojení zařízení Vypněte všechna vaše síťová zařízení, včetně Vašeho počítače a Modem Routeru. Pokud v současnosti používáte modem, odpojte jej také. Modem Router

Více

ZYXEL P-660HN-T3A. nastavení modemu. vzorové nastavení ADSL

ZYXEL P-660HN-T3A. nastavení modemu. vzorové nastavení ADSL nastavení modemu ZYXEL P-660HN-T3A Jsme rádi, že jste se rozhodli pro službu GoInternet. V následujících krocích vás provedeme nastavením modemu. Doporučujeme si tento dokument stáhnout do svého počítače,

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení pracuje s následujícími operačními systémy: Windows XP, 2000, Me a 98SE Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500

Více

HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA

HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA OBSAH BALENÍ HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L NAPÁJECÍ ADAPTÉR ADAPTÉR ČESKY ETHERNETOVÝ KABEL (CAT5 UTP) PŘI NASTAVENÍ PŘIPOJTE

Více

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž.

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Obsah 1 Úvod... 1 2 Návod pro připojení do webového rozhraní... 1 2.1 Připojení kamery k WiFi síti... 4 2.2 Postup nastavení

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení splňuje podmínky pro zařízení UPnP AV a Intel Network Media. Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500 MHz, min.

Více

Přední panel SP3361 ADSL DATA LAN USB PWR

Přední panel SP3361 ADSL DATA LAN USB PWR Úvod Toto zařízení je kompatibilní s novými ADSL2+ standardy, poskytuje vysoký výkon a jednoduché použití. Umožňuje uživatelům využívat rychlejší komunikační rychlosti, než kdykoli předtím a využívat tří

Více

SPARKLAN WX-7615A - návod k obsluze. Verze 1.2. 1 i4 Portfolio s.r.o.

SPARKLAN WX-7615A - návod k obsluze. Verze 1.2. 1 i4 Portfolio s.r.o. Bezdrátový 11ag AP router Příručka k rychlé instalaci (návod k obsluze) Verze 1.2 1 i4 Portfolio s.r.o. Obsah 1. Před instalací... 3 2. Instalace hardware... 4 3. Konfigurace nastavení TCP/IP vašeho počítače...

Více

WDC10 InstaShow Upgrade firmwaru SOP

WDC10 InstaShow Upgrade firmwaru SOP WDC10 InstaShow Upgrade firmwaru SOP Ver 1 Date: 2017/11/28 Upgrade firmwaru/upgrade ovladače Před provedením upgradu firmwaru/ovladače se prosím ujistěte, že máte nejnovější verzi firmwaru. Pokud si nejste

Více

1. POWER svítí Externí napáječ pracuje normálně. Externí napáječ je vypnutý nebo odpojený. 2. WLAN svítí Bezdrátová síť WLAN pracuje normálně.

1. POWER svítí Externí napáječ pracuje normálně. Externí napáječ je vypnutý nebo odpojený. 2. WLAN svítí Bezdrátová síť WLAN pracuje normálně. Obsah Obsah... 2 Popis... 3 Funkce... 3 Kontrolka LED... 3 Popis rozhraní... 4 Instalace... 5 Vložení karty SIM... 5 Vložení modemu... 5 Připojení počítače... 6 Připojení napájecího zdroje... 6 Zapnutí

Více