Příslušenství pro nakladače. Produktová řada

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Příslušenství pro nakladače. Produktová řada"

Transkript

1 Příslušenství pro nakladače Produktová řada

2 2 Nakladač Bobcat + Bob-Tach : vítězná kombinace Stavebnictví 3-7 Demoliční práce 8-9 Terénní úpravy Zemědělství Úklid sněhu Lesní hospodářství n Rychlospojky (s uvolněním tlaku) Nakladače Bobcat přicházejí s užitečnou vlastností uvolnění tlaku. Toto unikátní provedení umožňuje rychle a hladce měnit hydraulická příslušenství a zajistit snadnou a komfortní výměnu jakéhokoliv zařízení. Výsledkem je čisté, rychlé opětovné připojování. Díky více než 50 typům přídavných zařízení je váš nakladač Bobcat skutečně efektivní a všestranný. Každé příslušenství je vytvořeno a vyrobeno tak, aby optimálně a spolehlivě odpovídalo základnímu stroji a podávalo požadovaný pracovní výkon. To jsou naše výhody. To je příslušenství Bobcat. n Systém Bob-Tach - rychlá a bezpečná výměna příslušenství Díky exklusivnímu systému Bob-Tach můžete snadno vyměnit jakékoliv zařízení. Lopatu s paletizačními vidlemi, sběrač kamenů, podkop, zemní vrták, drapák a vše další, co potřebujete ke své práci zvládnete jako skuteční profesionálové. Robustní systém Bob-Tach je vybaven klíny pro bezpečné připojení, které jsou dotlačovány pružinami, vymezujícími vůle vzniklé opotřebením. n Změna příslušenství z pohodlí kabinky Montážní systém Bob-Tach umožňuje rychlou změnu příslušenství přímo na místě. S volitelným systémem Power Bob-Tach může obsluha změnit nehydraulické příslušenství, aniž by opustila kabinu. Pomocí aktivace spínače na středovém panelu mohou být páky systému Power Bob-Tach hydraulicky zvednuty a spuštěný, čímž se zvýší všestrannost a produktivita všech kompaktních nakladačů Bobcat. n Exklusivní upínací systém Bob-Tach Rám systému Bob-Tach (A) se vsune do příruby v přídavném zařízení (B); páka (C) se sklopí dolů a přitlačí klín (D) do otvoru v rámu v přídavném zařízení, tím se docílí pevné a bezpečné spojení.

3 3 Stavebnictví Odolné, spolehlivé a všestranné. To jsou vlastnosti, které očekávají naši zákazníci od strojů Bobcat. Před padesáti lety jsme byli u zrodu nových kompaktních strojů a tento fakt je pro nás neustálou výzvou. Být vedoucí firmou na trhu znamená pružně reagovat na změny, které s sebou stavební trh přináší. Žádný jiný výrobce kompaktního příslušenství nezásobuje stavební průmysl jako společnost Bobcat. S více než 15 modely strojů a stovkami modelů příslušenství určených pro širokou škálu použití, má společnost Bobcat vždy ten správný stroj. Není zakázka, na kterou by jste nevyužili Bobcat.

4 4 Kombinovaná lopata Stavební lopata Lopata na zeminu Lopata univerzální Tento všestranný nástroj použijete Nejmohutnější ze všech lžic Ideální pro každou práci od Univerzální lžíce mají delší dno téměř na vše. Jako standardní Bobcat. Ideální pro každou práci od hloubení až po manipulaci s než lžíce na zeminu. lžíci pro hloubení, nakládání, náročného hloubení po manipulaci materiálem. Tyto lžíce nabízejí Nabízejí vynikající viditelnost přepravu a vyklápění. Jako drapák s materiálem. Tyto lžíce nabízejí dobrou viditelnost pracovní pracovní hrany a dostatečnou pro uchopení, posun a nakládání dobrou viditelnost pracovní hrany hrany a vynikající vylamovací sílu vylamovací sílu. Univerzální lžíce kulatiny, trámů, kusů betonu a a vynikající vylamovací sílu. lžíce pro dokonalejší hloubení a jsou ideální k nenáročnému a ostatních velkých, objemných snadnější plnění lžíce. lehkému srovnávání a planýrování, objektů nebo jako radlici pro těžké ale také k manipulaci s materiálem. hloubení a srovnávání. NAKLÁPĚCÍ UPÍNACÍ SYSTÉM (Tilt-Tatch) Průmyslová lopata s drapákem Průmyslový drapák Paletizační vidle Zvyšuje všestrannost lopat, Kombinace lžíce s čelistmi Spolehlivý a odolný průmyslový Ideální pro manipulaci s různými paletizačních vidlí a dalších umožňuje snadnou drapák snadno transportuje suť, materiály uloženými na paletě přídavných zařízení. manipulaci různých obtížně šrot, křoví a další těžko uchopitelný nebo pytlích jako jsou cihly, Toto hydraulické zařízení může manipulovatelných materiálů. materiál. dlaždice, cement nebo sádra. otáčet přídavným zařízením doleva Je ideální pro přepravu a nakládání Vhodné zejména pro práci v nebo doprava o 15 od středu. křovin, kovového šrotu, haraburdí úzkých prostorech nebo v úzkých Použijte ho na svazích pro udržení a jiných obtížně uchopitelných uličkách. nákladu v rovině a k rovnému materiálů. zářezu na úbočí. Také se dá použít k rýpání odvodňovacích příkopů pomocí rohu lžíce.

5 5 KoŠTĚ ÚhLovÉ KoŠTĚ KARTÁč SKRÁPĚCÍ SADA Toto užitečné přídavné zařízení Toto hydraulicky řízené přídavné Zkracuje dobu úklidu. Skrápěcí sada snižuje prašnost při zametá, sbírá, vysypává nečistoty zařízení Bobcat rychle a výkonně Zametá suché i mokré materiály použití frézy na asfalt, vibračního a suť. Navíc pracuje při jízdě odstraní prach, suchou hlínu, 20x až 30x rychleji než při ručním válce, úhlového koštěte nebo vpřed i vzad. Obzvláště účinné sníh a další nečistoty. čištění. Je ideálním pomocníkem smetáku. Sada pro nakladače je při čištění parkovišť, chodníků, Kdykoli čistíte příjezdové cesty, při zametání, úklidu čerstvého obsahuje dvě nádrže o objemu nakládacích plošin a skladů. chodníky, parkoviště, nakládací sněhu a lehké suti. Je efektivní 53 litrů, které se připojují na držáky Také se dá použít k rovnoměrnému prostory nebo sklady, můžete se při čištění podél obrubníků a ve ramen. rozmetání materiálu po pracovišti. spolehnout na úhlové koště, které stísněných prostorech. K dispozici je také na přání tuto práci vykoná dobře. Jsou k stranové koště na krajnice. dispozici čtyři modely, z nichž tři mají ovládání úhlu koštěte pouhým stiskem tlačítka. FRÉZA NA ASFALT jemná FRÉZA NA ASFALT okružní PiLA hydraulické BoURACÍ KLADivo Vybavená vysoce výkonným Konstruovaná pro jemné úpravy Tato odolná, výkonná pila řeže Hydraulická kladiva Bobcat hydraulickým motorem s velkým povrchu. Odstraňuje pruhy asfalt, beton, zmrzlou zem nebo nabízejí vysoký výkon, mají kroutícím momentem a přímým barev a termoplastické označení železobeton s větší přesností velmi nízké nároky na údržbu pohonem. Toto přídavné zařízení z parkovišť, dálnic, ulic a letišť. než vzduchové nebo hydraulické a snadno se používají. s malou údržbou efektivně Je možné ji použít ke zdrsnění bourací kladivo. Vhodná pro Kladiva jsou konstruována pro frézuje asfalt nebo beton. betonových ploch, aby se opravy silnic a pokládání hloubení příkopů, rozbíjení betonu Fréza má hydraulický boční zabránilo klouzání a zlepšila se vodovodního, plynového potrubí a ostatní práce při hloubení. posuv pro frézování podél zdí trakce. či elektrických nebo optických Jsou vybavena rámem s válcovou a obrubníků. Přesná kontrola kabelů. Začišťovač dna drážek se konstrukcí. Velmi vhodná zejména hloubky je možná pomocí zvedá a spouští hydraulicky. pro práci v těžko dostupných a tlačítkového ovládání ze sedadla Podle modelu je hloubka řezu od omezených prostorech. řidiče. 15 cm do 61 cm.

6 6 Skrejpr Míchací lopata Čerpadlo na beton Dumpr Používá se pro odstranění Toto robustní, cenově dostupné Toto výkonné přídavné zařízení Zaparkuje, naložte a vyklopte. nabalených materiálů, jak jsou přídavné zařízení míchá, převáží vypustí beton přesně tam, kam Toto přídavné zařízení se připojuje bahno, sníh a led z příjezdových a lije beton mnohem rychleji chcete. Čerpá beton do 75 m na nakladač stejně lehce jako cest, chodníků, parkovišť, než standardní míchačka. horizontálně a do výšky dvou lopata a jede tam, kam nakladač. cyklotras, a kdekoliv kde je Její kompaktní velikost je ideální podlaží vertikálně. Hadici snadno Snadno a rychle se vyklápí, jen zapotřebí. Zanechává hladký pro chodníky, příjezdové cesty, dostanete do malých otvorů, zvednete ramena nakladače a povrch pro bezpečnější chůzi a dokončovací práce, základy a pod plošiny, přes křoví a kolem vyklopíte. Rovný, hladký povrch jízdu. Lze ho použít na odstranění podlahy malých budov a pro těžko jiných překážek. Snižuje poškození vnitřku zabraňuje zachycení dlaždic a koberců. dostupné prostory. trávníků a podzemního vedení materiálu. způsobené použitím velkých dopravníků betonu. ZEMNÍ VRTÁK PODKOP Zhutňovač výkopů Rýhovač Hydraulickým vrtákem s vysokým Z vašeho nakladače udělá podkop Zhutňuje půdu po položení Rýhovač je rozhodně víceúčelové točivým momentem vyvrtáte Bobcat silné, výkonné, ekonomické elektrického vedení, vodovodu přídavné zařízení. Použijte ho na snadno a rychle svislé díry. a univerzální rypadlo. Je ideální při nebo dalších mělkých výkopů kopání děr, hloubení příkopů, Jeho jedinečná konstrukce terénních úpravách a zemědělství, na dvorcích, golfových hřištích, odstraňování kamenů a pařezů, kloubového spojení dovoluje práci na kanalizacích a nádržích na parcích, atd. Účinně pracuje na přesazování stromů a keřů, přesné vrtání i na nerovné zemi. odpadní vody, hloubení vodovodů výkopech širokých 20 až 30 cm převážení a sázení rostlin a stromů Ideální nástroj pro vrtání děr ve a podzemního kabelového vedení a hlubokých 122 cm. s balem a k rozrušení udusané všech typech půdy pro sloupy, a mnoha dalších pracích. Uzavřený vibrátor je konstruován půdy. pilíře, tyče a stromy. pro dlouhodobou, bezporuchovou práci.

7 7 Radlice Srovnávač půdy Grejdr Vibrační válec Dozerová radlice 203 cm nebo Srovnávač s laserem je Změní váš nakladač na vysoce Ideální zhutňovací nástroj pro 229 cm stavitelná v šesti směrech s konstruován pro přesné srovnávání výkonný srovnávací stroj. zhutnění ploch, výkopů a asfaltu. elektrickým ovládáním hydrauliky a rovná s přesností +/-6 mm. 213 cm široká radlice s hydraulicky Pracuje při jízdě vpřed i vzad. a oboustrannou pracovní hranou, Srovnávač bez laseru je určen pro ovládaným nastavením šesti Stranový posun bubnů umožňuje vytvořenou pro přesun, tlačení a hrubé práce při úpravách terénu. směrů se lehce ovládá tlačítky na práci u chodníků, zdí nebo odstranění podloží, drnů a štěrku. Oba srovnávače mají šířku ovládacích pákách. Laserové měřící obrubníků. Výkyv bubnu udržuje 6-směrová radlice shrnovače může 84 /213 cm a sklopnou řeznou zařízení na přání nabízí preciznější válec v kontaktu i s povrchem být natočena v úhlu ± 30 stupňů a hranu pro delší životnost. práci a uspoří beton, ušetří čas a nerovného terénu. oscilovat ± 10 stupňů pro flexibilitu práci. při měnících se podmínkách podloží. Ocelové pásy Polyuretanové pásy Zadní stabilizátory Vyberte si ze dvou typů Polyuretanové pásy pro smykem Připojené na rám nakladače samočisticích, ocelových pásů řízené nakladače Bobcat nabízí poskytují tyto rychloupínací zadní Bobcat s dlouhou životností. lepší trakci, plynulejší jízdu a snižují stabilizátory lepší výkon podkopu Zlepšují výkon na měkkém, tlak na povrch. a přesazovače stromů. písčitém, kamenitém nebo bahnitém terénu a zabezpečují zvýšenou trakci.

8 8 Demoliční práce Smykem řízené nakladače Bobcat nabízejí vysoký výkon a produktivitu potřebnou i pro tuhé demoliční práce. Od likvidace terasy, demolice starého domu, až po demolici stavby a rozbití betonu uvnitř skladových hal. Díky široké nabídce příslušenství Bobcat budete schopni zvládnout většinu demoličních prací. Po rozbití betonu a demolici konstrukce použijte průmyslovou lžíci s čelistmi pro odstranění sutin. Lžíce s čelistmi je ideální pro zvedání a manipulaci těžkých ruin, jakou jsou například cihly a kusy betonu. Pevné robustní nápravy, vysoce odolná ocelová zadní část a chráněné vedení hadic zajišťují spolehlivý výkon vašeho stroje Bobcat.

9 9 HydraulickÉ bourací kladivo Demoliční nůžky Průmyslová lžíce s drapákem Průmyslový drapák Hydraulická kladiva Bobcat Výkonné a silné čelisti drtí beton Průmyslová lžíce s drapákem Spolehlivý a odolný průmyslový nabízejí vysoký výkon, mají a proříznou ocel, armatury, sítě, umožňuje snadnou manipulaci drapák snadno transportuje suť, velmi nízké nároky na údržbu úhelníky a nosníky. s různě tvrdými materiály v šrot, křoví a další těžko uchopitelné a snadno se používají. Minimální vibrace a nízká hladina průmyslu nebo stavebnictví. materiály. Přenášení a nakládání Kladiva jsou konstruována pro hluku dovolují pracovat i tam, kam S tímto robustním příslušenstvím kovového šrotu, sutě a dalších hloubení příkopů, rozbíjení betonu jiná zařízení nesmějí. není problém shromažďovat, odpadů s tímto výkonným a ostatní práce při hloubení. přepravovat a nakládat křoviny, příslušenstvím nebude pro vás Jsou vybavena rámem s válcovou kovový šrot, haraburdí a jiné problém. konstrukcí. Velmi vhodná zejména obtížně manipulovatelné materiáli. pro práci v těžko dostupných a omezených prostorech. Stavební lopata Skrejpr Fréza na asfalt Okružní pila Nejmohutnější ze všech lopat Používá se pro odstranění Vybavená vysoce výkonným Tato odolná, výkonná pila řeže Bobcat. Ideální pro každou práci nabalených materiálů, jak jsou hydraulickým motorem s velkým asfalt, beton, zmrzlou zem nebo od náročného hloubení po bahno, sníh a led z příjezdových kroutícím momentem a přímým železobeton s větší přesností manipulaci s materiálem. cest, chodníků, parkovišť, pohonem. Toto přídavné zařízení s než vzduchové nebo hydraulické Stavební / průmyslové lopaty cyklostezek, a kdekoli je třeba. malou údržbou efektivně bourací kladivo. Vhodná pro nabízejí dobrý výhled na pracovní Zanechává hladký povrch, po frézuje asfalt nebo beton. opravy silnic a pokládání hrany, vynikající rypnou sílu kterém se lépe chodí a jezdí. Fréza má hydraulický boční vodovodního, plynového potrubí lopaty pro dokonalejší hloubení Lze ho použít na odstranění posuv pro frézování podél zdí a elektrických nebo optických a snadnější plnění lopaty. dlaždic a koberců. a obrubníků. Přesná kontrola kabelů. Začišťovač dna drážek se Robustní stavební / průmyslové hloubky je možná pomocí zvedá a spouští hydraulicky lopaty mají i další vlastnosti tlačítkového ovládání ze sedadla Podle modelu je hloubka řezu od požadované pro práci v náročných řidiče. 15 cm do 61 cm. podmínkách.

10 10 Terénní úpravy Univerzální výbava pro jakoukoliv sezónu. S rozmanitým výběrem kompaktního příslušenství pro terénní úpravy společnost Bobcat umožňuje svým zákazníkům zajistit jakoukoliv zakázku. Naše příslušenství Bobcat je určeno pro efektivní nahrazení časově náročných úkolů při terénních úpravách.

11 11 Srovnávač půdy Grejdr Půdní fréza Radlice Srovnávač s laserem je Změní Váš nakladač na vysoce Univerzální a cenově dostupné Dozerová radlice 203 cm nebo konstruován pro přesné srovnávání výkonný srovnávací stroj. příslušenství pro terénní úpravy. 229 cm stavitelná v šesti směrech s a rovná s přesností +/-6 mm. 213 cm široká radlice s hydraulicky Šetří čas a práci při srovnávání elektrickým ovládáním hydrauliky Srovnávač bez laseru je určen pro ovládaným nastavením šesti vyjetých kolejí, přesunech a oboustrannou pracovní hranou, hrubé práce při úpravách terénu. směrů se lehce ovládá tlačítky na materiálu nebo srovnávání náspů. vytvořenou pro přesun, tlačení a Oba srovnávače mají šířku 213 cm ovládacích pákách. Laserové měřící Vytváří dokonalé podloží pro setbu odstranění podloží, drnů a štěrku. a sklopnou řeznou hranu pro delší zařízení na přání nabízí preciznější a zatravňování. 6-směrová radlice shrnovače může životnost. práci a uspoří beton, ušetří čas a být natočena v úhlu ± 30 stupňů a práci. oscilovat ± 10 stupňů pro flexibilitu při měnících se podmínkách podloží. Rozrývač Rotavátor Sběrač kamenů Srovnávač s rozrývačem Má sílu roztrhnout asfalt a Univerzální, rentabilní přídavné Perfektní nástroj pro dokončení Nezbytnost při terénních připravit i nejtvrdší půdu pro zařízení pro úpravy terénu. terénních úprav. Rozbíjí tvrdou úpravách. Srovnává terén při jízdě rýpání nebo úpravy terénu. Ušetří čas i práci, při zakrývání stop zeminu, odstraňuje kameny a vpřed i vzad, čistí a odstraňuje Přední a zadní rozrývače mají po kolech, převážení materiálu suť, hrabe a provzdušňuje půdu. drny. Srovnávač deluxe je vybaven výškově nastavitelné zuby smyku nebo rozbíjení hrud. Odstraňuje kameny od velikosti dvojsměrovým rozrývačem a pro hloubku rýpání. Vytváří perfektní povrch pro sázení 13 mm a větší. Nastavitelná boční odstranitelným sítem k rozdrcení a setí. lyžiny zajišťují kontrolu hloubky. hrud.

12 12 Pokladač rolí trávníků Rotační sekačka Brushcat Rotační sekačka Cepová sekačka Pokud potřebujete vysokou produktivitu při pokládce trávníků, použijte toto příslušenství. Můžete pokládat trávníkové role od 24 /61 cm po 48 /122 cm šířky. Exklusivní systém zámku s čepem zajišťuje trávníkovou roli před Je ideální pro hrubé sekání, včetně sekání podél silnic, golfových hřišť a velkoplošné sekání. Sekačka má tři překrývající se čepele, které zajišťují čisté sekání. Poskytuje výborný výhled na pracovní prostor. S tímto příslušenstvím snadno vyčistíte jakékoliv křoviny. Mulčuje malé větve a stromky, seká nejtlustší trávu a křoviny. Patentované vypínací zařízení nožů zastaví rotaci nože, jestliže se nůž zvedne od země. Pomocí Bobcat cepové sekačky vyčistíte křoviny a malé stromky! Většina údržbových prací může být nyní prováděna efektivně, díky výjimečným vlastnostem nové cepové sekačky Bobcat: čistí velké travnaté plochy, krajnice silnic, rozmotáním během přepravy. přístupové silnice, podél dálnic a elektrických vedení. Přesazovač stromů ŠTĚPKOVAČ Fréza na pařezy Rýhovač Změňte váš nakladač Bobcat Štěpkuje větve, snižuje objem Toto výkonné přídavné zařízení Rýhovač je rozhodně víceúčelové na přesazovač stromů s tímto větví 10:1. Díky manévrovatelnosti rychle zlikviduje pařezy. přídavné zařízení. Použijte ho na odolným, spolehlivým, jednoduše nakladače Bobcat se na rozdíl Může frézovat pařezy více než kopání děr, hloubení příkopů, ovladatelným a snadno od tažených štěpkovačů snadno 80 cm nad zemí až po 38 cm pod odstraňování kamenů a pařezů, manévrovatelným přídavným dostanete na dvory a jiná obtížně povrch. přesazování stromů a keřů, zařízením. Strom můžete přístupná místa. převážení a sázení rostlin a stromů vyrýpnout, přesadit nebo zabalit Hydraulicky poháněný podávací s balem a k rozrušení udusané aniž by strojník musel opustit stroj. válec posunuje materiál do půdy. Překrývající se čepele zajišťují čistý štěpkovače konstatní rychlostí, řez kořenů a podporu kořenového takže obsluha může pracovat balu. bezpečně a efektivně.

13 13 ZEMNÍ VRTÁK Drážkovač Příkopové dusadlo Vibrační válec Hydraulické zemní vrtáky disponují Tento všestranný nástroj lze použít Zhutňuje půdu po položení Ideální zhutňovací nástroj pro vysokým točivým momentem, pro různé druhy práce od lehkého elektrického vedení, vodovodu zhutnění ploch, výkopů a asfaltu. otáčkami a dokonalou svislostí. až po těžké rýhování. nebo dalších mělkých výkopů Pracuje při jízdě vpřed i vzad. Jedinečná konstrukce s kloubovým Hloubka rýhy je od 60 cm do 150 cm. na dvorcích, golfových hřištích, Stranový posun bubnů umožňuje spojem umožňuje svislé vrtání na Ruční nebo hydraulický posun do parcích, atd. Účinně pracuje na práci u chodníků, zdí nebo rovném i nerovném terénu stran umožňuje práci u zdí. výkopech širokých 20 až 30 cm obrubníků. Výkyv bubnu udržuje Ideální nástroj k vrtání otvorů pro a hlubokých 122 cm. válec v kontaktu i s povrchem sloupy, pilíře, stožáry, ale i stromy Uzavřený vibrátor je konstruován nerovného terénu. ve všech typech půdy. pro dlouhodobou, bezporuchovou práci. PaletizaČnÍ vidle PolyuretanovÉ pásy Trojbodový závěs LŽÍce S nízkým profilem Ideální pro manipulaci s různými Polyuretanové pásy pro smykem Tento adaptér umožňuje používat Tyto lžíce mají delší dno než materiály nadměrných rozměrů řízené nakladače Bobcat nabízí Bobcat nakladač s příslušenstvím stavební průmyslové lžíce. nebo uložených v pytlích jako lepší trakci, plynulejší jízdu a snižují kategorie 0 a I. Jedná se o Nabízejí vynikající viditelnost jsou dlažební kameny, balíky tlak na povrch. Bob-Tach upevnění pro snadné pracovní hrany a dostatečnou trávy, osivo nebo hnojivo. nasazení příslušenství. vylamovací sílu. Lžíce s nízkým Vhodné zejména pro práci v Má nastavitelné horní táhlo pro profilem jsou ideální k vyrovnávání úzkých prostorech nebo v úzkých větší všestrannost a 5 cm závěs pro terénu a k manipulaci materiálem. uličkách. tažení přívěsů.

14 14 Zemědělství Nakladače Bobcat a jejich užitečné a efektivní příslušenství tvoří i nedílnou součást v zemědělství po celém světě. Činnosti jako odstraňování hnoje ze stájí, nakládání siláže a sena, rozmetání krmiva a hnojiva jsou jenom nepatrným výsekem mnoha prací, které můžete v zemědělství vykonávat. Lopata s drapákem Vidle s drapákem Vidle univerzální Vidle na balíky Ideální příslušenství pro sběr a Vhodné příslušenství pro Silné, výměnné, zúžené zuby Efektivně přepravuje a nakládá manipulaci s nečistotami a půdou manipulaci se senem, slámou a umožňují tomuto oblíbenému kulaté balíky ze země na přívěs s bujným porostem, větvemi nebo hnojem z jednoho místa na druhé. příslušenství manipulovat s nebo do navíječe balíků. jinými neskladnými materiály, Tyto univerzální vidle můžete různými materiály v zemědělství. které potřebujete pevně uchopit používat samostatně nebo s během přepravy. přidaným hydraulickým drapákem pro zefektivnění úchopu.

15 15 Zemědělská lopata Lopata na krmivo Koště Kartáč Svojí velkou kapacitou zvyšuje Ideální pro rychlé, rovnoměrné Toto užitečné přídavné zařízení Zkracuje dobu úklidu. Zametá produktivitu. Větší úhel přiklopení rozdělení granulí a krmných směsí. zametá, sbírá, vysypává nečistoty suché i mokré materiály 20x až umožňuje jednoduchou K dispozici je přídavná fréza pro a suť. Navíc pracuje při jízdě 30x rychleji než při ručním čištění. manipulaci se sypkými materiály, rozmělnění produktů, jako jsou vpřed i vzad. Obzvláště účinné Je ideálním pomocníkem při protože omezuje padání materiálu brambory, cukrová řepa a jablka. je při čištění parkovišť, chodníků, zametání, úklidu čerstvého sněhu přes přední hranu. Tyto lžíce se nakládacích plošin a skladů. a lehké suti. Je efektivní při čištění používají pro manipulaci s hnojivy Také se dá použít k rovnoměrnému podél obrubníků a ve stísněných a obilím. rozmetání materiálu po pracovišti. prostorech. K dispozici je také na přání stranové koště na krajnice. PaletizaČnÍ vidle ZEMNÍ VRTÁK Trojbodový závěs Ideální pro manipulaci s jakýmkoliv Hydraulické zemní vrtáky disponují Tento adaptér umožňuje používat druhem objemného nebo vysokým točivým momentem, Bobcat nakladač s příslušenstvím baleného materiálu, od umělých otáčkami a dokonalou svislostí. kategorie 0 a I. Jedná se o hnojiv, až po osivo a krmivo. Jedinečná konstrukce s kloubovým Bob-Tach upevnění pro snadné Vhodné zejména pro práci v spojem umožňuje svislé vrtání na nasazení příslušenství. úzkých prostorech nebo v úzkých rovném i nerovném terénu. Má nastavitelné horní táhlo pro uličkách. Ideální nástroj k vrtání otvorů pro větší všestrannost a 5 cm závěs pro sloupy, pilíře, stožáry, ale i stromy tažení přívěsů. ve všech typech půdy.

16 16 Úklid sněhu Pokud hledáte další příležitosti pro výdělek během zimy nebo potřebujete účinný způsob pro úklid sněhu, Bobcat příslušenství je ten správný výběr, který vám umožní snadnou údržbu parkovišť, silnic a chodníku. Díky kompaktní velikosti, obratnému zatáčení a snadnému provozu jsou Bobcat stroje ideální pro tyto druhy prací. Nakladače se dvěma rychlostmi zvyšují výkon sněhové radlice pomocí rychlejší jízdy, čímž umožňují odvalování sněhu místo odtlačování. Řízené nápravy zvyšují komfort při jízdě nebo zatáčení na tvrdém povrchu a umožňují nasměrovat tažnou sílu a minimalizovat prokluz při úklidu sněhu.

17 17 Sněhová radlice Sněhová V-radlice Sněhová fréza Skrejpr Skvělý způsob pro rychlé Toto univerzální, hydraulicky Prodlužte práci Vašeho nakladače Používá se pro odstranění odstranění sněhu z chodníků a přestavitelné přídavné zařízení Bobcat v zimě hydraulicky řízenou ztvrdlého sněhu a ledu z příjezdových cest. Radlice se natáčí nabízí pět různých nastavení sněhovou frézou. příjezdových cest, chodníků, doprava nebo doleva o 30. radlice a umožňuje tak obsluze Perfektní přídavné zařízení pro parkovišť, cyklotras, a odkudkoliv Vysoké ohraničující tyče pomáhají rychle odstranit sníh. úklid chodníků, příjezdových cest kde je zapotřebí. Zanechává hladký určit polohu konců radlice. Radlice se ovládá pomocí a parkovišť. Nastavitelná výška povrch pro bezpečnější chůzi a tlačítkového ovládání ze sedadla botiček umístí řeznou hranu nad jízdu. řidiče a natáčí se o 30 doprava štěrk nebo dlažbu. Podle modelu nebo doleva, umožnuje přímé odhazuje sníh až 12 m daleko. nebo shrnovací nastavení tlačení Na přání je dodáván nakládací / velkého množství sněhu nebo násypný žlab. tzv. V nastavení pro pluhování nejhlubším sněhem. Rozmetač soli a písku ÚHLOVÝ SMETÁK Lžíce na sníh Kartáč Ideální pro posyp v omezených Pomocí motoru s vysokým točivým Protože sníh je relativně lehký Zkracuje dobu úklidu. prostorech, jako jsou parkoviště a momentem a membránovými v porovnání s půdou, štěrkem Zametá suché i mokré materiály pěší zóny, kde nemůže být použito polypropylenovými štětinami nebo jinými stavebními materiály, 20x až 30x rychleji než při ručním větších zařízení. Ideální také pro snadno zametá úhlový smeták je kapacita lžíce o hodně větší čištění. Je ideálním pomocníkem rozmetání hnojiva a osiva. nečistoty od obrubníku nebo stěny než, která se obvykle používá ve při zametání, úklidu čerstvého na pravou stranu. Použijte je pro stavebnictví. Zadní část lžíce na sněhu a lehké suti. Je efektivní zametání nečistot, bláta, lehkého sníh je také vyšší, což umožňuje při čištění podél obrubníků a ve sněhu a jiných nečistot. tlačit více sněhu bez přepadávání stísněných prostorech. přes horní část.

18 18 Lesní hospodářství Pokud potřebujete sbírat a převážet křoviny nebo klády, odstraňovat podrost, štěpkovat větve, frézovat pařezy nebo vysekávat protipožární pruhy, Bobcat vám nabízí řešení. Pomocí přesazovače stromů můžete rychle a efektivně přesazovat mladé stromky, zatímco fréza na dřevo namontovaná na největších kompaktních nakladačích Bobcat může v okamžiku frézovat a mulčovat hustý porost a malé stromky.

19 19 Fréza na dřevo FRÉZA NA PAŘEZY ŠTĚPKOVAČ Cepová sekačka Toto zařízení je ideální pro rychlé mulčování porostu a malých stromků, či vytvoření lesní cesty. 24 dvojitých tvrzených řezných zubů na 60 /150 cm širokém bubnu zajišťují vysokou produktivitu, dokonce i při extrémních pracovních podmínkách. Toto výkonné přídavné zařízení rychle zlikviduje pařezy. Umožňuje frézovat pařezy více než 800 mm nad zemí až po 380 mm pod povrch. Štěpkuje větve, snižuje objem větví 10:1. Díky manévrovatelnosti nakladače Bobcat se na rozdíl od tažených štěpkovačů snadno dostanete na dvory a jiná obtížně přístupná místa. Hydraulicky poháněný podávací válec posunuje materiál do štěpkovače konstatní rychlostí, takže obsluha Pomocí Bobcat cepové sekačky vyčistíte křoviny a malé stromky! Většina údržbových prací může být nyní prováděna efektivně, díky výjimečným vlastnostem nové cepové sekačky Bobcat: čistí velké travnaté plochy, krajnice silnic, přístupové silnice, podél dálnic a elektrických vedení. může pracovat bezpečně a efektivně. Průmyslová lžíce s čelistmi Vidle s drapákem Vidle univerzál Paletizační vidle Tato lžíce s drapákem je Vhodné příslušenství pro Silné, výměnné, zúžené zuby Perfektní manipulace s paletami ideální příslušenství pro manipulaci s křovinami, větvemi umožňují tomuto oblíbenému nebo jakýmkoliv objemným nebo manipulaci rozličných obtížně a malými poleny. Tyto univerzální příslušenství manipulovat s baleným materiálem od velkých manipulovatelných materiálů v vidle můžete používat samostatně různými materiály. keřů po malá polena. lese. S tímto příslušenstvím není nebo s přidaným hydraulickým Speciálně vhodné pro práci ve problém sbírat, přepravovat, drapákem pro zefektivnění stísněných prostorech. nakládat suť, křoví nebo větve úchopu. kdekoliv si vzpomenete.

20 20 Stavební lopata Lopata na zeminu Lopata univerzální Lopata s nízkým profilem Nejmohutnější ze všech lopat Ideální pro každou práci od Univerzální lopata mají delší dno Tyto lopaty mají delší dno než Bobcat. Ideální pro každou práci hloubení po manipulaci s než lžíce na zeminu. stavební průmyslové lopaty. od náročného hloubení po materiálem. Lžíce na zeminu Nabízejí vynikající viditelnost Nabízejí vynikající viditelnost manipulaci s materiálem. nabízejí dobrou viditelnost pracovní hrany a dostatečnou pracovní hrany a dostatečnou Stavební / průmyslové lopaty pracovní hrany a vynikající vylamovací sílu. Univerzální lopaty rypnou sílu. Lopatay s nízkým nabízejí dobrý výhled na pracovní vylamovací sílu lžíce pro jsou ideální k nenáročnému a profilem jsou ideální k vyrovnávání hrany, vynikající rypnou sílu dokonalejší hloubení a snadnější lehkému srovnávání a planýrování, terénu a k manipulaci materiálem. lopaty pro dokonalejší hloubení plnění lžíce. ale také k manipulaci s materiálem. a snadnější plnění lopaty. Robustní stavební / průmyslové lopaty mají i další vlastnosti požadované pro práci v náročných podmínkách. Kombinovaná lopata Rýhovač Radlice Srovnávač půdy Zahrnuje, srovnává, rýpe, nakládá Toto je zajisté víceúčelové Dozerová radlice 203 cm nebo Srovnávač s laserem je a vykládá, používá se jako drapák. příslušenství. Používá se pro 229 cm stavitelná v šesti směrech s konstruován pro přesné srovnávání Tato víceúčelová lopata dělá vše. hloubení příkopů, odstraňovaní elektrickým ovládáním hydrauliky a rovná s přesností +/-6 mm. Použijte ji při demolicích, výstavbě, kamenů a kořenů. a oboustrannou pracovní hranou, Srovnávač bez laseru je určen pro terénních úpravách a komunálních Přesazování stromů, keřů, vytvořenou pro přesun, tlačení a hrubé práce při úpravách terénu. pracích. Je konstruována tak, aby přenášení sazenic květin a odstranění podloží, drnů a štěrku. Oba srovnávače mají šířku 84 /213 cm poskytla optimální sílu rýpání, uvolňování udusané země. 6-směrová radlice shrnovače může a sklopnou řeznou hranu pro delší spojené zubaté díly pevně udrží být natočena v úhlu ± 30 stupňů a životnost. všechny předměty. Také k dispozici oscilovat ± 10 stupňů pro flexibilitu pro kloubové nakladače. při měnících se podmínkách podloží.

21 21 Drážkovač Zemní vrták Přesazovač stromů Brushcat Rotační sekačka Tento všestranný nástroj lze použít Hydraulické zemní vrtáky disponují Změňte váš nakladač Bobcat S tímto příslušenstvím snadno pro různé druhy práce od lehkého vysokým točivým momentem, na přesazovač stromů s tímto vyčistíte jakékoliv křoviny. až po těžké rýhování. otáčkami a dokonalou svislostí. odolným, spolehlivým, jednoduše Mulčuje malé větve a stromky, Hloubka rýhy je od 60 cm do 150 cm. Jedinečná konstrukce s kloubovým ovladatelným a snadno seká nejtlustší trávu a křoviny. Ruční nebo hydraulický posun do spojem umožňuje svislé vrtání na manévrovatelným přídavným Patentované vypínací zařízení stran umožňuje práci u zdí. rovném i nerovném terénu. zařízením. Strom můžete nožů zastaví rotaci nože, jestliže se Ideální nástroj k vrtání otvorů pro vyrýpnout, přesadit nebo zabalit nůž zvedne od země. sloupy, pilíře, stožáry, ale i stromy aniž by strojník musel opustit stroj. ve všech typech půdy. Překrývající se čepele zajišťují čistý řez kořenů a podporu kořenového balu. Srovnávač s rozrývačem Sběrač kamenů Půdní fréza ÚHLOVÝ SMETÁK Nezbytnost při terénních Perfektní nástroj pro dokončení Univerzální a cenově dostupné Zametá nečistoty, bláto, lehký úpravách. Srovnává terén při jízdě terénních úprav. Rozbíjí tvrdou příslušenství pro terénní úpravy. sníh a jiné nečistoty. vpřed i vzad, čistí a odstraňuje zeminu, odstraňuje kameny a Šetří čas a práci při srovnávání Pomocí motoru s vysokým točivým drny. Srovnávač deluxe je vybaven suť, hrabe a provzdušňuje půdu. vyjetých kolejí, přesunech momentem a membránovými dvojsměrovým rozrývačem a Odstraňuje kameny od velikosti materiálu nebo srovnávání náspů. polypropylenovými štětinami odstranitelným sítem k rozdrcení 13 mm a větší. Nastavitelná boční Vytváří dokonalé podloží pro setbu snadno zametá úhlový smeták hrud, provzdušňuje, třídí a lyžiny zajišťují kontrolu hloubky. a zatravňování. nečistoty od obrubníku nebo stěny odstraňuje suť. na pravou stranu.

22 22 REZERvNÍ KoLA Obecně lze říci, že volbě pneumatik je třeba věnovat patřičnou pozornost, neboť také obutí rozhoduje o BRUSh SAW ocelové PÁSY ZADNÍ STABiLiZÁToRY efektivním a optimálním využití techniky. Bobcat nabízí široký sortiment kompletních kol s různými typy pneumatik pro práce v různých podmínkách. Aktuálně není k dispozici pouze pro ne CE země. Vyberte si ze dvou typů samočisticích, ocelových pásů Bobcat s dlouhou životností. Zlepšují výkon na měkkém, Připojené na rám nakladače poskytují tyto rychloupínací zadní stabilizátory lepší výkon podkopu a přesazovače stromů. Vyvarujte se odstávce vašeho stroje z důvodu opravy defektu pneumatiky pomocí zakoupení rezervního kola! písčitém, kamenitém nebo bahnitém terénu a zabezpečují zvýšenou trakci.

23 23 S70 S100 S130 S150 S160 S175 S185 S205 S220 S250 S300 S330 A300 T140 T190 T250 T300 T320 PŘÍSLUŠENSTVÍ Úhlové koště X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 5 p. 17 p. 21 Zemní vrták X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 6 p. 13 p. 21 Podkop X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 6 Vidle na balíky X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 14 Srovnávač půdy X X X X X X X X X X X X p. 7 p. 11 p. 20 Brushcat rotační sekačka X X X X X X X X X X X X X X X p. 12 p. 21 Brush Saw X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 22 Adaptér lžíce X X X X X X X X X X Kombinovaná lopata X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 4 p. 20 Stavební lopata X X X X X X X X X X X X X X X X p. 4 p. 9 p. 20 Lopata na zeminu X X X X X X X X X p. 4 p. 20 Lopata na krmivo X X X X X X X X X X p. 15 Lopata zemědělská X X X X X X X X X X X X p. 15 Lopta univerzální X X X X X X X p. 4 p. 20 Lopata s nízkým profilem X X X X X X X X X X X X p. 13 p. 20 Lopata na sníh X X X X X X X X X X X X X p. 17 Čerpadlo na beton X X X X X X X X X X X p. 6 Demoliční nůžky X X X X X X X X X X X X X X X p. 9 Rýhovač X X X X X X X X X X X X X X p. 6 p.12 p. 20 Radlice X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 7 p. 11 p. 20 Dumpr X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 6 Cepová sekačka X X X X X X X X X X X X X X X X p. 12 p. 19 Fréza na dřevo X X X X X X p. 19 Univerzální vidle X X X X X X X X X X X X X X p. 14 p. 19 Grejdr X X X X X X X X X X X X X p. 7 p. 11 Zemědělský drapák X X X X X X X X X X X X X X p. 14 p. 19 Průmyslový drapák X X X X X X X X X X X X X X X X p. 4 p. 9 p. 19 Hydraulické bourací kladivo X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 5 p. 9 Srovnávač s rozrývačem X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 11 p. 21 Sběrač kamenů X X X X X X X X X X X X X X X X p. 11 p.21 Míchací lžíce X X X X X X X X X X X X p. 6 Sekačka X X X X X X X X X X X X X p. 12 Paletizační vidle, Standardní X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 13 p. 19 Paletizační vidle, Hydraulické X X X X X X X X X X X X X X X X p. 4 Fréza na asfalt X X X X X X X X X X X X X X X X p. 5 p. 9 Rozmetač soli a písku X X X X X X X X X X X X X X X X p. 17 Rozrývač X X X X X X X X X X X X X p. 11 Skrejpr X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 6 p. 9 p. 17 Sněhová radlice X X X X X X X X X X X X X p. 17 Sněhová radlice do V X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 17 Sněhová fréza X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 17 Pokladač rolí trávníků X X X X X X X X X X X X X X X X p. 12 Půdní fréza X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 11 p. 21 Stabilizátory, Zadní X X X X X X X X X X X X X X X X p. 7 p. 22 Fréza na pařezy X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 12 p. 19 Koště X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 5 Adaptér tříbodového závěsu X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 13 Rotavátor X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 11 Naklápěcí upínací systém (Tilt-Tatch) X X X X X X X X X X p. 4 Pásy, ocelové X X X X X X X X p. 7 p. 22 Pásy, polyuretanové X X X X X X X X p. 7 p. 13 Přesazovač stromů X X X X X X X X X X X X X X X p. 12 p. 21 Zhutňovač výkopů X X X X X X X X X X X X X X X X p. 6 p. 13 Drážkovač X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 13 p. 21 Univerzální rám X X X X X X X X X X X X X X X X X X Vibrační válec X X X X X X X X X X X X X X X X p. 7 p. 13 Skrápění X X X X X X X X X X X X X X X X p.5 Okružní pila X X X X X X X X X X X X p. 5 p. 9 Kartáč X X X X X X X X X X X X X p. 5 p. 17 Štěpkovač X X X X X X X X X X X X X p. 12 p. 19 Stavebnictví Demoliční práce Terénní úpravy Zemědělství Úklid sněhu Lesní hospodářství Pro některé typy příslušenství je nutná přídavná hydraulika kontaktujte vašeho dealera. Každá řada může obsahovat různé modely s různými kompatibilitami kontaktujte vašeho dealera. Použití některých typů příslušenství může vyžadovat dodatečné adaptéry, montážní sady nebo sady ovládání kontaktujte vašeho dealera.

24 Specifikace a konstrukce podléhají změnám bez oznámení obrázky produktů Bobcat mohou zobrazovat jiné než standardní přílušenství. TOP CENTRUM - Jaroslav Novák Rohovládova Bělá 91 tel./ fax: topcentrum@topcentrum.cz 2009 Bobcat EMEA CS (01-09) Bobcat EMEA - Drève Richelle B-1410 Waterloo, Belgium

Smykem řízené nakladače. Produktová řada

Smykem řízené nakladače. Produktová řada Smykem řízené nakladače Produktová řada Volnost n nenechte se zahnat do kouta Jste omezení v pohybech? Těsná místa, průchody, staveniště, vnitřky budov kompaktní smykem řízené nakladače Bobcat vám zajistí

Více

KATALOG PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO SMYKOVÉ NAKLADAČE

KATALOG PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO SMYKOVÉ NAKLADAČE KATALOG PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO SMYKOVÉ NAKLADAČE Příslušenství pro smykové nakladače LOPATY A RADLICE Potřebujete zvýšit produktivitu? Vyberte si z nabídky našich přídavných zařízení! S univerzální řadou lopat

Více

Vermeer S S S CTX TX TX TX

Vermeer S S S CTX TX TX TX Smykové nakladače Vermeer S S S CTX 450 725 800 100 TX TX TX S 450 TX Kompaktní a praktický Ve skutečnosti kompaktní velikost Vermeer S450TX dává tomuto stroji velikou výhodu. Ať už se jedná o komerční

Více

PRO KAŽDOU PRÁCI NOVÝ MULTIFUNKČNÍ NAKLADAČ A NOSIČ NÁŘADÍ UNIVERZÁLNÍ OBRATNÝ VÝKONNÝ

PRO KAŽDOU PRÁCI NOVÝ MULTIFUNKČNÍ NAKLADAČ A NOSIČ NÁŘADÍ UNIVERZÁLNÍ OBRATNÝ VÝKONNÝ PRO KAŽDOU PRÁCI NOVÝ MULTIFUNKČNÍ NAKLADAČ A NOSIČ NÁŘADÍ Český výrobek VOP CZ, s.p Dukelská 102 742 42 Šenov u Nového Jičína Tel.: +420 556 783 111 E-mail: dapper@vop.cz www.dapper.cz UNIVERZÁLNÍ POMOCNÍK

Více

Vysýpací úhel Objem lopaty 1,09 m 3 Maximální vysýpací výška lopaty. Celková maximální délka nakladače. Hmotnost lopaty Nominální nosnost

Vysýpací úhel Objem lopaty 1,09 m 3 Maximální vysýpací výška lopaty. Celková maximální délka nakladače. Hmotnost lopaty Nominální nosnost PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ VELKOOBJEMOVÁ LOPATA Velkoobjemová lopata je určená na nakládání a přemisťování materiálů s objemovou hmotností do 680±50 kg/m3. Využití pro průmyslovou oblast: suchá struska, uhlí, brikety,

Více

Smykem řízené nakladače S450TX / S725TX / S800TX. Transtechnik CS, spol. s.r.o. Průběžná 80b Praha 10 - Strašnice IČ: DIČ:CZ

Smykem řízené nakladače S450TX / S725TX / S800TX. Transtechnik CS, spol. s.r.o. Průběžná 80b Praha 10 - Strašnice IČ: DIČ:CZ Smykem řízené nakladače S450TX / S725TX / S800TX Transtechnik CS, spol. s.r.o. Průběžná 80b 100 00 Praha 10 - Strašnice IČ:45275718 DIČ:CZ45275718 Tel.: +420 274 812 280 Fax: +420 274 814 287 www.transtechnik.cz

Více

Pracovní list č. 4: Stavební stroje STROJE PRO ZEMNÍ PRÁCE. Lopatová rypadla. předmět GZS

Pracovní list č. 4: Stavební stroje STROJE PRO ZEMNÍ PRÁCE. Lopatová rypadla. předmět GZS STROJE PRO ZEMNÍ PRÁCE Rypadla, dozery a rozrývače Skrejpry Grejdry Meliorační stroje Zhutňovací technika Kompaktory 1 Lopatová rypadla rozpojování, nabírání a nakládání horniny, hloubení stavebních jam,

Více

JEDEN STROJ VÍCE NEŽ 170 DRUHŮ PŘÍSLUŠENSTVÍ LESNICTVÍ SPRÁVNÁ VOLBA PRO VŠECHNY DRUHY PRACÍ

JEDEN STROJ VÍCE NEŽ 170 DRUHŮ PŘÍSLUŠENSTVÍ LESNICTVÍ SPRÁVNÁ VOLBA PRO VŠECHNY DRUHY PRACÍ SPRÁVNÁ VOLBA PRO VŠECHNY DRUHY PRACÍ LESNICTVÍ JEDEN STROJ VÍCE NEŽ 170 DRUHŮ PŘÍSLUŠENSTVÍ KLEŠTĚ NA STROMY, NAVIJÁK, STŘÍHACÍ KLEŠTĚ NA STROMY, VELKOOBĚMOVÁ KORBA, HYDRAULICKÝ ŠTĚPKOVAČ, ŠTÍPAČKA NA

Více

SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200

SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200 SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200 VÝKON MOTORU PROVOZNÍ HMOTNOST PROVOZNÍ NOSNOST (50% KLOPNÉHO MOMENTU ZATÍŽENÍ) L213 L215 L218 L220 L223 L225 L230 46 HP 52 HP 60 HP 60 HP 74 HP 82 HP

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 Naše široká nabídka řezaček spár zahrnuje výkonné pily na podlahy, příjezdové

Více

Vysýpací úhel Objem lopaty 1,09 m 3 Maximální vysýpací výška lopaty. Celková maximální délka nakladače. Hmotnost lopaty Nominální nosnost

Vysýpací úhel Objem lopaty 1,09 m 3 Maximální vysýpací výška lopaty. Celková maximální délka nakladače. Hmotnost lopaty Nominální nosnost PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ VELKOOBJEMOVÁ LOPATA Velkoobjemová lopata je určená na nakládání a přemisťování materiálů s objemovou hmotností do 680±50 kg/m3. Využití pro průmyslovou oblast: suchá struska, uhlí, brikety,

Více

DUMPERY

DUMPERY DUMPERY WWW.DUMPER.CZ AUSA D100 AHA, AHG nosnost 1000 kg, objem korby 505 l přední vyklápění (AHA), otočná korba (AHG) výkon 16,8 kw D100AHA/AHG jsou nejmenší modely v oblasti kloubových nakladačů s nosností

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Servis, za kterým stojí lidé KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD. www.pal.cz

KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Servis, za kterým stojí lidé KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD. www.pal.cz KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD Servis, za kterým stojí lidé www.pal.cz DK451/501/551 DK751 4WD Motor šetrný k životnímu prostředí Tiché motory s minimálními

Více

289C XPS CAT 262D XPS CAT CB34 WEBER TRC 86 WEBER CR8 CCD WEBER SRV66

289C XPS CAT 262D XPS CAT CB34 WEBER TRC 86 WEBER CR8 CCD WEBER SRV66 NABÍDKA MECHANIZACE AT 428C CAT 428D CAT 434E CAT 302,5C CAT 305C CAT 308D CR SB CAT 312D L AT 316C CAT M322C CAT 930K CAT CS663 CAT 324D LN DAF LF 45.220 DAF LF 55.220 TATRA JAMAL S1 6x6 TATRA JAMAL S1

Více

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon WL44 Kloubové kolové nakladače Všeuměl pro každodenní maximální výkon Kloubový kolový nakladač WL44 vám nabízí výkon, obratnost a účinnost v jediném stroji. Náležitě se stará o pracovní činnost a při každém

Více

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Bezprašné zametání podlah a koberců S jejich kompaktním ergonomickým designem a snadnou manévrovatelností vám tyto stroje snadno umožní čistit velké plochy

Více

Stahováky pneumatik nákladních automobilů

Stahováky pneumatik nákladních automobilů Stahováky pneumatik nákladních automobilů Pro kola nákladních automobilů s ráfky vyrobenými z oceli a slitiny lehkých kovů Kompaktní velikost stahováku pneumatik jej činí vhodným pro pojízdné servisní

Více

PŮJ ČOV N A S TAV E B N Í C H S T R OJ Ů

PŮJ ČOV N A S TAV E B N Í C H S T R OJ Ů PŮJ ČOV N A S TAV E B N Í C H S T R OJ Ů CENÍK 2015 Caterpillar Volvo Bomag Verachtert Kubota McCloskey Caterpillar Hamm Weber Weber Kubota Bomag Volvo McCloskey Caterpillar Stále ve formě! Verachtert

Více

Ceník půjčovny Staves s.r.o. Platnost od 01.01. 2014 Strana 1 KAUCE. CENA ZA DEN Popis 1 Popis 2 od - do > 30 dnů 8-30 dnů 1-7 dnů hodina+ km

Ceník půjčovny Staves s.r.o. Platnost od 01.01. 2014 Strana 1 KAUCE. CENA ZA DEN Popis 1 Popis 2 od - do > 30 dnů 8-30 dnů 1-7 dnů hodina+ km Strana 1 Mobilní stroje zemní nakladač kolový objem lopaty 0.15 m3 0-570 000 1 500 1 900 2 800 570 0 nakladač kolový objem lopaty 1 m3 0-900 000 2 100 2 800 4 100 820 0 nakladač kolový objem lopaty 1.5

Více

Vysoký dosah a široké využití. Teleskopické manipulátory

Vysoký dosah a široké využití. Teleskopické manipulátory Vysoký dosah a široké využití Teleskopické manipulátory 2 Nebe na dosah ruky Jak si udržet pevný postoj, když se nacházíte ve výšce více než 17 metrů? Při zvedání osob nebo materiálu je vždy na prvním

Více

289C XPS CAT 262D XPS CAT CB34 WEBER TRC 86 WEBER CR8 CCD WEBER SRV66

289C XPS CAT 262D XPS CAT CB34 WEBER TRC 86 WEBER CR8 CCD WEBER SRV66 NABÍDKA MECHANIZACE AT 428C CAT 428D CAT 434E CAT 302,5C CAT 305C CAT 308D CR SB CAT 312D L AT 316C CAT M322C CAT 930K CAT CS663 CAT 324D LN DAF LF 45.220 DAF LF 55.220 TATRA JAMAL S1 6x6 TATRA JAMAL S1

Více

34 Zahradní traktory Řada Standard Series. Zahradní traktory řady X100 Řada Standard Series

34 Zahradní traktory Řada Standard Series. Zahradní traktory řady X100 Řada Standard Series 34 Zahradní traktory řady X100 Řada Standard Series 35 Pečujte i o okraje svého trávníku a zahrady Zahradní traktory řady X100 jsou ideální pro správnou péči o Váš trávník. Je snadné je vlastnit, obsluhovat,

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

http://support.mcculloch.cz/node9820.aspx?nid=550183&pid=144667

http://support.mcculloch.cz/node9820.aspx?nid=550183&pid=144667 Page 1 of 5 Extra velký zahradní traktor s šířkou záběru 107 cm a sběrným košem o objemu 320 l. Je osazen výkonným dvouválcovým motorem. Díky nové pedálem ovládané hydrostatické převodovce je řízení snadné

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením tří kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

zemní práce bývají v počáteční fází stavby, jsou náročné a nákladné zemní stroje jsou drahé a na jejich práci navazuje řada další mechanizace

zemní práce bývají v počáteční fází stavby, jsou náročné a nákladné zemní stroje jsou drahé a na jejich práci navazuje řada další mechanizace zemní práce bývají v počáteční fází stavby, jsou náročné a nákladné zemní stroje jsou drahé a na jejich práci navazuje řada další mechanizace rozdělují se do několika skupin: - rypadla - traktorové stroje

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

300.9D. Hydraulické minirýpadlo

300.9D. Hydraulické minirýpadlo 300.9D Hydraulické minirýpadlo Motor Celkový výkon (ISO 14396) 13,7 kw 18 hp Čistý výkon 9,6 kw 13 hp Hmotnost Provozní hmotnost bez bezpečnostního rámu 935 kg Provozní hmotnost s bezpečnostním rámem 985

Více

Vysýpací úhel Objem lopaty 1,09 m 3 Maximální vysýpací výška lopaty. Celková maximální délka nakladače. Hmotnost lopaty Nominální nosnost

Vysýpací úhel Objem lopaty 1,09 m 3 Maximální vysýpací výška lopaty. Celková maximální délka nakladače. Hmotnost lopaty Nominální nosnost PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ VELKOOBJEMOVÁ LOPATA Velkoobjemová lopata je určená na nakládání a přemisťování materiálů s objemovou hmotností do 680±50 kg/m3. Využití pro průmyslovou oblast: suchá struska, uhlí, brikety,

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack "Efektivní při nasazení - jednoduchý při použití" Komfortní a mimořádně kompaktní zametací stroj s místem pro řidiče ve verzi na bateriový pohon

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com Během dvou

Více

Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on B 95 RS Bp Pack

Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on B 95 RS Bp Pack Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on B 95 RS Bp Pack Step on podlahový mycí stroj s odsáváním třídy 95 l s gelovými bateriemi s nenáročnou údržbou a pracovní šířkou 60 až 75 cm. Nejlepší přehled, technika

Více

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL 35 45 55 OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL NOVÝ DESIGN VYTVOŘENÝ PRO SKUTEČNOU PRÁCI Vývoj traktorů Solaris pokročil a výsledkem je nová řada, která je ještě všestrannější a výkonnější. Skvělý výsledek

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy

Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy Řada X700. Nic vám nebude bližší. Stálý pohon všech kol Mezi nové vlastnosti modelu X748 patří i stálý pohon všech kol. To zaručuje nejvyšší trakci

Více

Manipulační technika. Dřevo je samovolně se obnovující zdroj

Manipulační technika. Dřevo je samovolně se obnovující zdroj Manipulační technika Dřevo je samovolně se obnovující zdroj surovin s mnohostrannými možnostmi využití a s mnoha přednostmi pro naše životní prostředí. Proto jsou efektivita a flexibilita důležitými argumenty

Více

Teleskopické manipulátory. Produktová řada

Teleskopické manipulátory. Produktová řada Teleskopické manipulátory Produktová řada Dokonalé spojení výkonu, přesného ovládání a bezpečnosti n Velká užitečná nosnost při maximálním dosahu snadno zvládne jakýkoli úkol Díky velké užitečné nosnosti

Více

WL95. Automatický variabilní pohon

WL95. Automatický variabilní pohon WL95 Kloubové kolové nakladače Nakládání s materiálem v nové dimenzi Nová třída výkonu - překlopné zatížení a trhací síla - to je kolový nakladač WL95. A také pokud jde o pracovní komfort WL95 nabízí maximální

Více

LEHKÁ HUTNICÍ TECHNIKA

LEHKÁ HUTNICÍ TECHNIKA LEHKÁ HUTNICÍ TECHNIKA OBSAH Hutnicí pěchy Vibrační desky jednosměrné Vibrační desky jednosměrné použití na asfalt Vibrační desky obousměrné Vibrační válce a příkopový válec HUTNICÍ PĚCHY Hutnění pro střední

Více

70mm SRW-1400 SRW1000 SRW-800 SMR-800 SMR-600

70mm SRW-1400 SRW1000 SRW-800 SMR-800 SMR-600 S h r n o v a č k a m e n ů 70mm SRW1400 SRW1000 SRW800 SMR800 SMR600 Špičková kvalita, to je realita SCHULTE Zkonstruováno pro nejtěžší podmínky Shrnovač SRW1400 Shrnuje spolehlivě kameny do řádků pro

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Plně hydraulický průmyslový zametací stroj na plyn se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení: Ruční

Více

Řada K. Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství. Made in Germany

Řada K. Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství. Made in Germany DIE ERSTEN BEI AREALPFLEGEMASCHINEN Řada K Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství Made in Germany Série K 820 Základní oj pro zametání a zimní údržbu K 820 G K 820 PRO 4,1 kw 4,1 kw 4

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

Nakladače Avant Technika Avant. Avant - multifunkce

Nakladače Avant Technika Avant. Avant - multifunkce 1 Technika Avant Avant - multifunkce Multifunkce velký hydraulický výkon na přídavné hydraulice = možnost využití různých nářadí ať již aktivních nebo pasivních. Vysoký hydraulický výkon umožňuje bez problémové

Více

Zhutňovací technika. Co je to hutnění?

Zhutňovací technika. Co je to hutnění? Co je to hutnění? Zhutňováním uměle zvyšujeme objemovou hmotnost zeminy nebo násypu. Můžeme působit statickou nebo dynamickou silou. Nasypaný materiál pak nepodléhá dalšímu sedání. Čím se násypy hutní?

Více

LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D

LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D Probírky ještě efektivněji - s harvestorem John Deere 770D Technické parametry a pracovní charakteristiky harvestoru John Deere 770D předurčují jeho nasazení zejména

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R P

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R P Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R P Komfortní a moderní zametací stroj s odsáváním a místem pro řidiče pro profesionální používání ve venkovních i vnitřních prostorech pro plochy 8.000

Více

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 CS KIOTI CS2610 www.traktorykioti.cz SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 Vysoce kvalitní dieselový motor Dieselový motor o výkonu 26 koní s optimalizovaným spalováním

Více

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání lanem Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání diamantovým lanem je nejjednodušší a nejúčinnější způsob práce s velkými betonovými konstrukcemi, například

Více

Zametací stroje se sedící obsluhou s manuálním vysypáváním FLOORTEC R 360

Zametací stroje se sedící obsluhou s manuálním vysypáváním FLOORTEC R 360 obsluhou s manuálním FLOORTEC R 360 Komfortní zametání velkých ploch nebo úzkých prostor Kompaktní design v kombinaci s 1000 mm širokou zametací stopou, 360 otáčením a dostatkem síly na úklid šikmých plošin

Více

RENTAL. Pokud nechcete kupovat, můžete si půjčit... Tel.: +420 274 812 280 Fax: +420 274 814 287 E-mail: info@transtechnikcs.cz www.transtechnikcs.

RENTAL. Pokud nechcete kupovat, můžete si půjčit... Tel.: +420 274 812 280 Fax: +420 274 814 287 E-mail: info@transtechnikcs.cz www.transtechnikcs. RENTAL Pokud nechcete kupovat, můžete si půjčit... TRANSTECHNIK CS spol. s r.o., Volejte bezplatné info 800 187 267 Tel.: +420 274 812 280 Fax: +420 274 814 287 E-mail: info@transtechnikcs.cz www.transtechnikcs.cz

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R D Moderní a komfortní zametací stroj s místem pro řidiče pro profesionální použití v exteriérech a interiérech. Ideální pro plochy od 8.0000 do 10.400

Více

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Síťový provoz.

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Síťový provoz. Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep Ručně vedený podlahový mycí stroj s válcovými kartáči a plošným výkonem 1600 m²/h na síťový pohon. Pro hospodárné základní a údržbové čištění a

Více

STRIEGEL UNIVERZÁLNÍ KOLOVÉ NAKLADAČE

STRIEGEL UNIVERZÁLNÍ KOLOVÉ NAKLADAČE STRIEGEL UNIVERZÁLNÍ KOLOVÉ NAKLADAČE PRO ZEMĚDĚLSTVÍ, STABEVNICTVÍ A KOMUNÁLNÍ VYUŽITÍ spolehlivost dlouhá životnost kompaktní otočné výkonné bezúdržbové 166 DY - 160 DY/A 190 DY/A - 300 DY/A 500 DY/A

Více

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH FIPAS pily na kov s.r.o Czech Strojní pásová pila INDIVIDUAL 720.540 DGH 1. Zobrazení stroje Změna technických parametrů vyhrazena BOMAR, spol. s r.o. 2. Krátký popis pily a standardní vybavení Stroj Individual

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F WWW.BRANSONTRACTORS.CZ OBSAH O SPOLEČNOSTI STRANA 4 6 7 8 9 Přehled série F Čelní nakladač Tažné zařízení Čelní závěs Technická data KUKJE MACHINERY

Více

Podlahové mycí stroje BRS 40/1000 C. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l Nádrž volitelná 10 l. Technické údaje

Podlahové mycí stroje BRS 40/1000 C. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l Nádrž volitelná 10 l. Technické údaje Podlahové mycí stroje BRS 40/1000 C Inovativní, mnohostranně použitelný podlahový mycí stroj se 2 protiběžnými válcovými kartáči pro pohybově neutrální čištění a odstraňování povlaků ze strukturovaných

Více

Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem. Aperion

Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem. Aperion Aperion Absolutní univerzál Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem od firmy Strautmann Nástavba na přání pro zvýšení přepravního objemu Robustní bočnice z plastu garantují šetrnou přepravu materiálu Aperion

Více

ET90. Výkon a účinnost: ET90. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem

ET90. Výkon a účinnost: ET90. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem ET90 Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem Výkon a účinnost: ET90 Spotřeba paliva rýpadla ET90 je až o 20 procent nižší než u srovnatelných modelů to znamená výrazné snížení provozních nákladů. V

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením tří kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

ET65. Výkon a hospodárnost v dokonalém spojení: ET65

ET65. Výkon a hospodárnost v dokonalém spojení: ET65 ET65 Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem Výkon a hospodárnost v dokonalém spojení: ET65 ET65 je rýpadlo, o jakém uživatelé sní. Vysoce výkonný stroj, který překvapí svou kompaktní konstrukcí a

Více

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260 ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI A B C OVLÁDÁNÍ A Hydraulicky nastavitelná výška sečení od 2 do 12 centimetrů. B Nastavitelné zvedání a spouštění sběrného koše. C Hydraulické ovládaní čelního závěsu.

Více

WL 70 Kloubové kolové nakladače. Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70

WL 70 Kloubové kolové nakladače. Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70 WL 70 Kloubové kolové nakladače Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70 Díky nejnovější motorové technologii, splňující nejnovější emisní normy, je motor nakladače WL 70 nejen mimořádně účinný, ale také výkonný.

Více

Standard 3036E Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard

Standard 3036E Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard 16 Kompaktní traktor, střední šasi Řada 3000 Standard 3036E Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

ET16. Kompaktní manévrovatelnost ve třídě 1,5 tuny. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem

ET16. Kompaktní manévrovatelnost ve třídě 1,5 tuny. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem ET16 Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem Kompaktní manévrovatelnost ve třídě 1,5 tuny Kompaktní rozměry a přitom nejlepší ve své třídě ve velikosti kabiny. To dokáže jen model ET16. Špičkových

Více

6. Stavební stroje. Klíčová slova: Stavba, stavební stroj, stavební práce, strojní zařízení, výroba, doprava, manipulace

6. Stavební stroje. Klíčová slova: Stavba, stavební stroj, stavební práce, strojní zařízení, výroba, doprava, manipulace 6. Stavební stroje Klíčová slova: Stavba, stavební stroj, stavební práce, strojní zařízení, výroba, doprava, manipulace Anotace textu: Stavební stroje zasahují do všech odvětví stavebních činností v rámci

Více

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

Podlahové mycí stroje s odsáváním a posedem B 90 R Classic Bp Pack

Podlahové mycí stroje s odsáváním a posedem B 90 R Classic Bp Pack Podlahové mycí stroje s odsáváním a posedem B 90 R Classic Bp Pack Podlahový mycí stroj s odsáváním a místem pro řidiče B 90 R Classic Bp Pack na bateriový provoz přesvědčí kompaktní konstrukcí, vysokou

Více

DPU6555 Reverzní vibrační desky. Neporazitelná na jakémkoliv podkladu

DPU6555 Reverzní vibrační desky. Neporazitelná na jakémkoliv podkladu DPU6555 Reverzní vibrační desky Neporazitelná na jakémkoliv podkladu Díky své enormní hutnicí síle ve spojení s rychlým posuvem vpřed a vzad DPU 6555 nabízí mimořádně vysokou produktivitu. Je to univerzální

Více

Nakladače Avant Technika Avant. Avant - multifunkce

Nakladače Avant Technika Avant. Avant - multifunkce 1 Technika Avant Avant - multifunkce Multifunkce velký hydraulický výkon na přídavné hydraulice = možnost využití různých nářadí ať již aktivních nebo pasivních. Vysoký hydraulický výkon umožňuje bez problémové

Více

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. EXTRAKTORY EXTRAKTORY TW 300 S TW 300 Car Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí

Více

RD 27 Tandemové válce. Dokonalý výhled dokonalý výkon: RD 27

RD 27 Tandemové válce. Dokonalý výhled dokonalý výkon: RD 27 RD 27 Tandemové válce Dokonalý výhled dokonalý výkon: RD 27 Díky speciálně se zužujícímu provedení kloubových tandemových válců má strojník v každém okamžiku výhled na okraje běhounu, okolí stroje a pracoviště.

Více

Hydraulické drapáky

Hydraulické drapáky Hydraulické drapáky www.dehaco.nl www.dehaco.cz Hydraulické drapáky DEHACO nabízí širokou škálu pracovních nástrojů pro demolice a recyklace Naše demoliční a třídící drapáky, drapáky na dřevo, nakládací

Více

Komfortní a funkční. Vysávací stroje se zametáním a komunální nosiče pro nástavby příslušenství

Komfortní a funkční. Vysávací stroje se zametáním a komunální nosiče pro nástavby příslušenství příslušenství Komfortní a funkční Komunální stroje Kärcher lze funkčně rozšířit pomocí rozličných nástavbových sad a zajistit tak značný komfort pro řidiče, například prostřednictvím kamer pro jízdu vzad,

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

Nakladače Avant Technika Avant. Avant - multifunkce

Nakladače Avant Technika Avant. Avant - multifunkce 1 Technika Avant Avant - multifunkce Multifunkce velký hydraulický výkon na přídavné hydraulice = možnost využití různých nářadí ať již aktivních nebo pasivních. Vysoký hydraulický výkon umožňuje bez problémové

Více

Stolové pily. Dr. Schulze GmbH

Stolové pily. Dr. Schulze GmbH Dr. Schulze GmbH Stolové pily BS 230 Top praktická, lehká a uživatelsky příjemná portálová pila, kotouč 230 mm BS 350 Pro - horní vedení - přímo poháněný kotouč, posuvně uložená řezací hlava - velmi tuhý

Více

Vysávací stroje se zametáním MC 50 Advanced

Vysávací stroje se zametáním MC 50 Advanced Vysávací stroje se zametáním MC 50 Advanced Kompaktní pro celoroční nasazení - i při vykonávání zimní údržby a při péči o zeleň. Vybavení: Centrální mazání Počitadlo provozních hodin pro zametací ústrojí

Více

WL52. Klasika na staveništi: WL 52

WL52. Klasika na staveništi: WL 52 WL52 Kloubové kolové nakladače Klasika na staveništi: WL 52 Kolový nakladač WL52 nesmí chybět na žádné stavbě. Kromě výkonné hydrauliky také nabízí joystick se snadným ovládáním, se kterým může řidič pracovat

Více

1770 CX Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně CX 1770 CX kabina

1770 CX Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně CX 1770 CX kabina 1770 CX Hoftrac Technická data 1770 CX 1770 CX kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404 D-22 404 D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 35,7 (49*) 35,7 (49*) Při (max.) ot./min. 2.600

Více

STROJE NA ZPRACOVÁNÍ PALIVOVÉHO DŘEVA PALAX KS 50s

STROJE NA ZPRACOVÁNÍ PALIVOVÉHO DŘEVA PALAX KS 50s STROJE NA ZPRACOVÁNÍ PALIVOVÉHO DŘEVA PALAX KS 50s NOVÝ! STRONG PRO Palax KS 50s pro náročné profesionální použití Stroj Palax KS 50s je robustní stroj na zpracování palivového dřeva, konstruovaný pro

Více

KONCENTRACE SÍLY DO NEJNÁROČNĚJŠÍCH POROSTŮ PONSSE BEAR

KONCENTRACE SÍLY DO NEJNÁROČNĚJŠÍCH POROSTŮ PONSSE BEAR KONCENTRACE SÍLY DO NEJNÁROČNĚJŠÍCH POROSTŮ PONSSE BEAR HARVESTOR PRO VELKÉ ŮKOLY NEJSILNĚJŠÍ SVÉHO DRUHU Rozsáhlé mýtní porosty a silné stromy vyžadují neuvěřitelnou sílu a životnost lesní techniky. To

Více

H High-Precision K Know How S Service

H High-Precision K Know How S Service H High-Precision K Know How S Service Výrobní program HKS HYDROMOTORY s kyvným pohybem Přehled produktů DA-H 250 000 Nm Hnací hřídel Montáž přes přírubu M-DA-H 4 800 Nm Hnací příruba na čele Uchycení na

Více

ANGLIČAN S MODROU KRVÍ ČÁST I.

ANGLIČAN S MODROU KRVÍ ČÁST I. ANGLIČAN S MODROU KRVÍ ČÁST I. První část naší cesty vede k traktorům řady T6000 Delta. Tyto modely traktorů nabízí zákazníkům sníženou výšku kabiny, kterou zejména ocení ti, kteří podnikají v živočišné

Více

fc compactline. Logo fehlt

fc compactline. Logo fehlt fc compactline. Logo fehlt 2 Kompaktní čelní nakladače pro kompaktní traktory. Čelní nakladače značky STOLL řady FC CompactLine pro kompaktní traktory s výkonem motoru 7 40 KW (10 60 HP). 1 2 3 Připojení

Více

OTR PNEUMATIKY PRO LIEBHERR

OTR PNEUMATIKY PRO LIEBHERR OTR PNEUMATIKY PRO LIEBHERR Rejstřík Malé a střední nakladače 4-9 TRA klasifikace dezénu pneumatiky Bagry 10 Mobilní jeřáby 11 E2/L2/G2 - E3/L3/G3 E4/L4 L5/L5S Standardní dezén Hluboký dezén Extra hluboký

Více

Produktiv BasiCut EasyCut

Produktiv BasiCut EasyCut P BasiCut EasyCut RUČNÍ PÁSOVÁ PILA BasiCut 275.230 DG BasiCut 275.230 DG je jednoduchá a univerzální ruční pásová pila, která nachází uplatnění zejména v zámečnických dílnách a menších provozech. Rameno

Více

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Baterie a zabudovaná nabíječka vč.

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Baterie a zabudovaná nabíječka vč. Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack Ručně vedený podlahový mycí stroj s válcovými kartáči a plošným výkonem 1600 m²/h na bateriový pohon. Pro hospodárné základní a údržbové čištění

Více

1260 Technická data. Hoftrac. Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2

1260 Technická data. Hoftrac. Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2 1260 Hoftrac 1260 Technická data Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2 Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Perkins Typ motoru 404 D-15 404 D-15 404 D-15 Počet válců 4 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 24.6

Více

WL54. Přesvědčí na každém staveništi

WL54. Přesvědčí na každém staveništi WL54 Kloubové kolové nakladače Přesvědčí na každém staveništi Výkonný kolový nakladač WL54 přesvědčí ekonomickou účinností a výkonem na staveništi. Reaguje rychle, v krátkém čase a se špičkovým výkonem.

Více

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče Lehký kultivátor Obr. s širokými radličkami... jednoduchá technika setí do mulče Terrakan Vysoký výkon při použití malé síly vytváří ekonomicky zajímavý stroj. Univerzální kultivátor má více způsobů využití.

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

Nakladače Avant Technika Avant. Avant - multifunkce

Nakladače Avant Technika Avant. Avant - multifunkce 1 Technika Avant Avant - multifunkce Multifunkce velký hydraulický výkon na přídavné hydraulice = možnost využití různých nářadí ať již aktivních nebo pasivních. Vysoký hydraulický výkon umožňuje bez problémové

Více

česky Technology in the future www.mininakladace-multione.cz Multione - příslušenství

česky Technology in the future www.mininakladace-multione.cz Multione - příslušenství TM česky Technology in the future www.mininakladace-multione.cz Multione - příslušenství TM Technology in the future K dispozici je více než 177 přídavných zařízení. Patentovaný rychloupínací systém přídavných

Více

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Variabilní pracovní záběr od 10,00 do 19,00 m Variabilní šířka řádku od 1,60 do 2,80 m Šest bezúdržbových rotorů s malým průměrem 3.300 mm pro čistou práci Nastavení

Více

Průzkumník Kompaktní rýpadlo 803 Wacker Neuson

Průzkumník Kompaktní rýpadlo 803 Wacker Neuson Průzkumník Kompaktní rýpadlo 803 Wacker Neuson 803 Malý. Mimořádně výkonný. Jednoduše praktický. PRO MNOHO LIDÍ JE I TEN NEJMENŠÍ STROJ ŘADY KOMPATNÍCH RÝPADEL WACKER NEUSON PROSTĚ TÍM NEJLEPŠÍM: DOVEDE

Více

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více