Složení organizačního štábu mistrovství a všeobecná ustanovení mistrovství. I. Složení organizačního štábu mistrovství

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Složení organizačního štábu mistrovství a všeobecná ustanovení mistrovství. I. Složení organizačního štábu mistrovství"

Transkript

1 Příloha č. 1 k R V OV č. 4/2014 Složení organizačního štábu mistrovství a všeobecná ustanovení mistrovství I. Složení organizačního štábu mistrovství Ředitel mistrovství Výkonný ředitel mistrovství Zástupce výkonného ředitele Hlavní rozhodčí Rozhodčí Technický delegát plk. Ing. Leoš TRŽIL, plk. Mgr. Ing. Miloslav MACHÁT, plk. Mgr. Pavel NOVOTNÝ, delegován Českou jezdeckou federací, kpt. Ing. Dana KUŘITKOVÁ, ředitelství služby pořádkové policie Policejního prezidia České republiky, plk. Ing. Jindřich RYBKA BA., kpt. Bc. Vít ŽBÁNEK, kpt. Ing. Hana JANDEKOVÁ, kpt. Mgr. Vladimír HORA, ppor. Libor BLAŽEK, Alexandra VICENÍKOVÁ, Lékařské zabezpečení Veterinární zabezpečení Zástupce Unie tělovýchovných organizací Policie České republiky Zdravotnické zařízení Ministerstva vnitra, MVDr. Kiril KONSTANTINOV, správa logistického zabezpečení Policejního prezidia České republiky, Ing. Jan RADOBERSKÝ.

2 Příloha č. 1 k R V OV č. 4/2014 II. Všeobecná ustanovení mistrovství Čl. 1 Organizace mistrovství (1) Mistrovství ve vzájemné spolupráci pořádají a) Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje (dále jen pořadatel ), b) oddělení vzdělávání Policejního prezidia České republiky (dále jen oddělení vzdělávání ), c) odbor služební kynologie a hipologie ředitelství služby pořádkové policie Policejního prezidia České republiky, d) Centrum sportu Ministerstva vnitra, e) Unie tělovýchovných organizací Policie České Republiky, f) Sportovní klub policie Kometa Brno, občanské sdružení, g) Městská policie Brno. (2) Místem konání mistrovství je jezdecký areál Panská Lícha Brno. (3) Datem konání mistrovství je květen (4) Informace k mistrovství poskytují ppor. Libor Blažek tel Ing. Jan Radoberský tel (1) Přihlášky se zasílají Čl. 2 Přihlášky a) poštou na adresu: Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje Odbor služby pořádkové policie Kounicova 24, Brno, b) em na adresu: krpb.ospp.podatelna@pcr.cz (2) Termín uzavření příjmu přihlášek je dne 20. dubna Čl. 4 Ústroj soutěžících (1) Soutěžící startují ve služebním stejnokroji. Čl. 5 Prezence (1) Prezence proběhne 30. května 2014 od do hodin v jezdeckém areálu. (2) Při prezenci jsou soutěžící povinni a) prokázat se průkazem

3 Příloha č. 1 k R V OV č. 4/ příslušníka policie, 2. strážníka městské policie nebo 3 příslušníka zahraničního bezpečnostního sboru, b) prokázat potvrzením, že kůň je v majetku 1. policie nebo sportovního klubu policie, 2. městské policie (obce) nebo 3. zahraničního policejního sboru. (3) Vedoucí transportu předloží před vyložením koně průkazy koně uznané Státní veterinární správou České republiky nebo příslušné veterinární osvědčení pro přesun. (4) V případě nesplnění podmínek uvedených v odstavci 2 a 3 nebude soutěžícímu umožněn start. Čl. 6 Stravování, ubytování a doprava (1) Stravování soutěžících (vyjma hostů) a členů organizačního štábu (vyjma příslušníků a zaměstnanců s místem služebního a pracovního působiště v Brně) je zajištěno a hrazeno Centrem sportu Ministerstva vnitra a SKP Kometa Brno počínaje večeří 30. května 2014 a konče snídaní 1. června (2) Stravování ostatních členů organizačního štábu a hostů zajišťuje pořadatel a SKP Kometa Brno. (3) Ubytování soutěžících a členů organizačního štábu mistrovství zajišťuje Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje a SKP Kometa Brno. Náklady spojené s ubytování v ubytovacím zařízení jezdeckého areálu hradí SKP Kometa Brno. (4) Dopravu do místa konání a zpět zajišťuje vysílající pracoviště soutěžícího. Čl. 7 Ustájení a krmivo pro koně (1) Ustájení koní v mobilních boxech je zajištěno a hrazeno pořadatelem (2) Krmnou dávku pro koně zajišťuje vysílající útvar, ostatní (seno, pitná voda, stelivo sláma) zajišťuje pořadatel.

4 Příloha č. 2 k R V OV č. 3/2014 ROZPIS A PRAVIDLA MISTROVSTVÍ I. Rozpis mistrovství 15. dubna :00 až 18:00 ubytování 16. dubna :30 až 08:00 prezence soutěžících v plaveckém bazénu 08:00 až 08:10 porada vedoucích výprav s organizačním štábem 08:00 až 08:40 rozplavání 08:45 nástup, zahájení mistrovství, 10:00 až 14:00 průběžné vyhlašování výsledků 14:00 ukončení mistrovství II. Pravidla mistrovství Čl. 1 Předpis Závodí se podle pravidel plavání Českého svazu plaveckých sportů, platných od 1. ledna 2010, a za splnění podmínek stanovených rozpisem a pravidly mistrovství. Čl. 2 Kategorie Pro potřeby mistrovství byli soutěžící rozděleni do následujících věkových kategorií (dále jen kategorie ) a) kategorie muži 1. I. kategorie do 30 let včetně (rok narození 1984 a mladší), 2. II. kategorie do 40 let včetně (rok narození ), 3. III. kategorie nad 40 let (rok narození 1973 a starší), b) kategorie ženy - bez rozdílu věku. Čl. 3 Systém a průběh soutěže (1) Na mistrovství bude použito elektronické časoměrné zařízení a pravidlo dvou startů. (2) Každý soutěžící se může zúčastnit maximálně 4 individuálních disciplín, štafet a všech disciplín záchranného plavání. (3) Všechny přihlášené útvary povinně obsadí každou disciplínu záchranného plavání minimálně 1 soutěžícím. (4) Štafety se mohou plavat v kombinované sestavě, muži a ženy.

5 Příloha č. 1 k R V OV č. 3/2014 Strana 2 (5) V případě, že nebude disciplína v některé kategorii obsazena minimálně 5 soutěžícími, má hlavní rozhodčí právo kategorie sloučit nebo zrušit. Čl. 4 Disciplíny (1) Zvláštní disciplíny mistrovství, které nejsou členěny do věkových kategorií, ale jen na muže a ženy, jsou: a) záchranné plavání v plavkách (25 m pod vodou + 25 m volný způsob), b) záchranné plavání v oděvu (25 m volný způsob + 25 m s figurínou). (2) Provedení disciplíny uvedené v odstavci 1 písm. a) spočívá v tom, že plavec dbá pokynu hlavního rozhodčího a startéra; po startu startovním skokem plave 25 m pod vodou a provede dohmat u protější stěny bazénu; až po dohmatu protne jeho hlava hladinu k nádechu a zpět pokračuje plavec 25 m volným způsobem; při nedodržení uvedeného postupu bude soutěžící z disciplíny diskvalifikován. (3) Provedení disciplíny uvedené v odstavci 1 písm. b) spočívá v tom, že plavec si oblékne pořadatelem připravený mokrý oděv a vyčká povelu hlavního rozhodčího; na povel startéra skočí do vody startovním skokem a plave 20 m volným způsobem; poté se zanoří a ze dna bazénu vyloví figurínu ležící ve vzdálenosti 25 m od startu; po vynoření na hladinu plave v poloze na znak a figurínu drží oběma rukama tak, aby byl obličej figuríny nad hladinou; k pohybu využívá pouze prsového kopu na zádech a figurínu drží oběma rukama po celou dobu, vyjma dohmatu v cíli; při nedodržení uvedeného postupu bude soutěžící z disciplíny diskvalifikován. (4) Pořadí disciplín podle kategorií VZ ž (volný způsob ženy) VZ m (volný způsob muži) P ž (prsa ženy) P m (prsa muži) Z ž (znak ženy) Z m (znak muži) VZ ž (volný způsob ženy) VZ m (volný způsob muži) P ž (prsa ženy) P m (prsa muži) M ž (motýlek ženy) M m (motýlek muži) x 50 PZ (polohový závod) ZP ž (záchranné plavání ženy v plavkách) ZP m (záchranné plavání muži v plavkách) ZP ž (záchranné plavání ženy v oděvu)

6 Příloha č. 1 k R V OV č. 3/2014 Strana ZP m (záchranné plavání muži v oděvu) VZ ž (volný způsob ženy) VZ m (volný způsob muži) Z ž (znak ženy) Z m (znak muži) M ž (motýlek ženy) M m (motýlek muži) PZ ž (polohový závod ženy) PZ m (polohový závod muži) x 50 VZ (volný způsob) Čl. 5 Udělování titulů Vítězi mistrovství v příslušné disciplíně je udělován titul mistr Policie České republiky, pokud a) se účastnilo minimálně 5 soutěžících v příslušné disciplíně jednotlivců, b) se účastnila minimálně 4 družstva v soutěži štafet.

II. Všeobecná ustanovení mistrovství

II. Všeobecná ustanovení mistrovství Příloha č. 1 k RŘ ÚPVSP č. 5/2018 II. Všeobecná ustanovení mistrovství Čl. 1 Organizace mistrovství (1) Mistrovství ve vzájemné spolupráci pořádají a) Ředitelství služby cizinecké policie, b) Útvar policejního

Více

ROZPIS A PRAVIDLA POLICEJNÍHO MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2010 V PLAVÁNÍ

ROZPIS A PRAVIDLA POLICEJNÍHO MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2010 V PLAVÁNÍ Příloha č. 1 k RPP č. 19/2010 ROZPIS A PRAVIDLA POLICEJNÍHO MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2010 V PLAVÁNÍ ČÁST PRVNÍ ROZPIS Čl. 1 Organizační štáb mistrovství Ředitel mistrovství: Technický ředitel: Tajemník

Více

R O Z K A Z vedoucí oddělení vzdělávání Policejního prezidia České republiky ze dne 25. února 2015

R O Z K A Z vedoucí oddělení vzdělávání Policejního prezidia České republiky ze dne 25. února 2015 4 R O Z K A Z vedoucí oddělení vzdělávání Policejního prezidia České republiky ze dne 25. února 2015 k Policejnímu mistrovství České republiky 2015 v jízdě na koni s mezinárodní účastí Podle přílohy č.

Více

Složení organizačního štábu mistrovství a všeobecná ustanovení mistrovství. I. Složení organizačního štábu mistrovství

Složení organizačního štábu mistrovství a všeobecná ustanovení mistrovství. I. Složení organizačního štábu mistrovství Příloha č. 1 k R Ř ÚPVSP č. 6/2016 Složení organizačního štábu mistrovství a všeobecná ustanovení mistrovství I. Složení organizačního štábu mistrovství Ředitel mistrovství Výkonný ředitel mistrovství

Více

SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU MISTROVSTVÍ A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ MISTROVSTVÍ

SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU MISTROVSTVÍ A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ MISTROVSTVÍ SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU MISTROVSTVÍ A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ MISTROVSTVÍ I. Složení organizačního štábu mistrovství Ředitel mistrovství plk. Mgr. Bc. Luděk PROCHÁZKA, Technický ředitel mistrovství kpt.

Více

II. Všeobecná ustanovení mistrovství

II. Všeobecná ustanovení mistrovství Příloha č. 1 k R Ř ÚPVSP č. 8/2018 II. Všeobecná ustanovení mistrovství Čl. 1 Organizace mistrovství (1) Mistrovství ve vzájemné spolupráci pořádají a) Krajské ředitelství policie Středočeského kraje (dále

Více

1 ROZKAZ vedoucí oddělení vzdělávání ze dne 12. ledna 2015 k Policejnímu mistrovství České republiky 2015 v běhu na lyžích

1 ROZKAZ vedoucí oddělení vzdělávání ze dne 12. ledna 2015 k Policejnímu mistrovství České republiky 2015 v běhu na lyžích 1 ROZKAZ vedoucí oddělení vzdělávání ze dne 12. ledna 2015 k Policejnímu mistrovství České republiky 2015 v běhu na lyžích Podle čl. 9 písm. a) pokynu policejního prezidenta č. 27/2014, k organizaci a

Více

Složení organizačního štábu mistrovství a všeobecná ustanovení mistrovství. I. Složení organizačního štábu mistrovství. Ing.

Složení organizačního štábu mistrovství a všeobecná ustanovení mistrovství. I. Složení organizačního štábu mistrovství. Ing. Příloha č. 1 k R Ř UPVSP č. 11/2016 Složení organizačního štábu mistrovství a všeobecná ustanovení mistrovství I. Složení organizačního štábu mistrovství Ředitel mistrovství Technický ředitel Tajemník

Více

Složení organizačního štábu mistrovství a všeobecná ustanovení mistrovství. I. Složení organizačního štábu mistrovství

Složení organizačního štábu mistrovství a všeobecná ustanovení mistrovství. I. Složení organizačního štábu mistrovství Příloha č. 1 k R V OV č.5/2014 Složení organizačního štábu mistrovství a všeobecná ustanovení mistrovství I. Složení organizačního štábu mistrovství Ředitel mistrovství Technický ředitel Tajemník mistrovství

Více

ORGANIZAČNÍ ŠTÁB A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ POLICEJNÍHO MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2010 PSOVODŮ SE SLUŽEBNÍMI PSY

ORGANIZAČNÍ ŠTÁB A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ POLICEJNÍHO MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2010 PSOVODŮ SE SLUŽEBNÍMI PSY Příloha č. 1 k RPP č. 104/2010 ORGANIZAČNÍ ŠTÁB A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ POLICEJNÍHO MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2010 PSOVODŮ SE SLUŽEBNÍMI PSY Organizační štáb mistrovství: a) ředitel mistrovství Čl. 1

Více

6 R O Z K A Z vedoucí oddělení vzdělávání Policejního prezidia České republiky ze dne 18. března 2015

6 R O Z K A Z vedoucí oddělení vzdělávání Policejního prezidia České republiky ze dne 18. března 2015 6 R O Z K A Z vedoucí oddělení vzdělávání Policejního prezidia České republiky ze dne 18. března 2015 k Policejnímu mistrovství České republiky 2015 v policejním víceboji Podle přílohy č. 1 bod 3 rozkazu

Více

ROZPIS A PRAVIDLA POLICEJNÍHO MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2010 V LYŽOVÁNÍ

ROZPIS A PRAVIDLA POLICEJNÍHO MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2010 V LYŽOVÁNÍ Příloha č. 1 k RPP č. 7/2010 ROZPIS A PRAVIDLA POLICEJNÍHO MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2010 V LYŽOVÁNÍ ČÁST PRVNÍ Rozpis Čl. 1 Organizační štáb mistrovství Ředitel mistrovství: Technický ředitel: Hlavní

Více

R O Z K A Z vedoucí oddělení vzdělávání Policejního prezidia České republiky ze dne 29. dubna 2015

R O Z K A Z vedoucí oddělení vzdělávání Policejního prezidia České republiky ze dne 29. dubna 2015 7 R O Z K A Z vedoucí oddělení vzdělávání Policejního prezidia České republiky ze dne 29. dubna 2015 k Policejnímu mistrovství České republiky 2015 ve volejbalu Podle přílohy č. 1 bod 6 rozkazu policejního

Více

SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU MISTROVSTVÍ A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ MISTROVSTVÍ

SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU MISTROVSTVÍ A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ MISTROVSTVÍ SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU MISTROVSTVÍ A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ MISTROVSTVÍ I. Složení organizačního štábu mistrovství Ředitel mistrovství plk. Mgr. Miloš TROJÁNEK, hl. m. Prahy, Technický ředitel mjr.

Více

SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU KVALIFIKACE A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ KVALIFIKACE

SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU KVALIFIKACE A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ KVALIFIKACE SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU KVALIFIKACE A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ KVALIFIKACE I. Složení organizačního štábu kvalifikace Ředitel kvalifikacejudr. Václav KUTHAN, Útvar policejního vzdělávání a služební přípravy,

Více

SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU KVALIFIKACE A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ KVALIFIKACE

SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU KVALIFIKACE A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ KVALIFIKACE SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU KVALIFIKACE A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ KVALIFIKACE I. Složení organizačního štábu kvalifikace Ředitel kvalifikacejudr. Václav KUTHAN, Útvar policejního vzdělávání a služební přípravy,

Více

ROZPIS A PRAVIDLA POLICEJNÍHO MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2010 VE FOTBALU

ROZPIS A PRAVIDLA POLICEJNÍHO MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2010 VE FOTBALU Příloha č. 1 k RPP č. 88/2010 Ředitel mistrovství: Výkonný ředitel: Tajemník mistrovství: ROZPIS A PRAVIDLA POLICEJNÍHO MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2010 VE FOTBALU Předseda sportovně technické a disciplinární

Více

ROZPIS GRAND PRIX MĚSTA BRUNTÁLU V PLAVECKÉM PĚTIBOJI 2018

ROZPIS GRAND PRIX MĚSTA BRUNTÁLU V PLAVECKÉM PĚTIBOJI 2018 I. Všeobecná ustanovení ROZPIS GRAND PRIX MĚSTA BRUNTÁLU V PLAVECKÉM PĚTIBOJI 2018 1. Pořadatel: Plavecký klub Slavoj Bruntál, z.s. 2. Místo konání: Wellness centrum Bruntál (Dukelská 4), 25 m, 6 oddělených

Více

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj 2018 Obsah: 1) termínová listina 2) Mistrovství ČR družstev 1. kolo 3) Západočeský pohár 4) krajské přebory žactva a dorostu

Více

S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY. Část I.

S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY. Část I. S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY Ročník: 2013 V Praze dne 25. září 2013 Částka: 44 O B S A H : Část I. 44. Rozkaz generálního ředitele

Více

TJ Sokol hřebčinec Písek Licence: MC 0025

TJ Sokol hřebčinec Písek Licence: MC 0025 Klub: TJ Sokol hřebčinec Písek Licence: MC 0025 Název závodů: IX. CENA ČESKÝCH CHOVATELŮ Číslo: 606C1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE 1.1. Pořadatel: TJ Sokol hřebčinec Písek, U Hřebčince 479, 397 01 Písek 1.2. Datum konání:

Více

JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŽUMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI

JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŽUMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŽUMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI 2015 kategorie B, C, D, E Místo konání: Plavecký stadion Datum konání: Pořadatel: klub sportovních potápěčů Sponzoři: Organizační výbor:

Více

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj 2019 Obsah: 1) termínová listina 2) Mistrovství ČR družstev 1. kolo 3) Západočeský pohár 4) krajské přebory žactva a dorostu

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Svaz potápěčů České republiky a AQUA KLUB Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Městský bazén Liberec 1.6.- 3.6. 2018 Pořadatel: SPČR a AQUA KLUB Liberec

Více

Sportovně technické dokumenty

Sportovně technické dokumenty SDRUŽENÁ KRAJSKÁ KOMISE PLAVÁNÍ ZÁPADNÍCH ČECH Úslavská 75, 326 00 Plzeň xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Sportovně technické dokumenty 2016 Obsah: 1) termínová listina 2) sdružený

Více

Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ

Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Městský bazén Liberec 27.5.- 29.5. 2016 Pořadatel: SPČR a AQUA KLUB Liberec

Více

17.ročník Mistrovství ČR mládeže v záchranářském sportu 2016

17.ročník Mistrovství ČR mládeže v záchranářském sportu 2016 17.ročník Mistrovství ČR mládeže v záchranářském sportu 2016 Pořadatel: Vodní záchranná služba ČČK Sokolov, pobočný spolek Datum: sobota 21. května 2016 Místo konání: Městský bazén Sokolov, Husovy sady

Více

Finále ligy mládeže SPČR v PP a RP 2017 kategorie E,D a C Propozice

Finále ligy mládeže SPČR v PP a RP 2017 kategorie E,D a C Propozice Svaz potápěčů České republiky Finále ligy mládeže SPČR v PP a RP 2017 kategorie E,D a C Propozice Liberec 18.11. - 19.11. 2017 Technické provedení: Datum konání: 18.11. - 19.11. 2017 Místo konání: Plavecký

Více

JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŢMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI kategorie B, C, D, E. Plavecký stadion Český Krumlov

JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŢMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI kategorie B, C, D, E. Plavecký stadion Český Krumlov JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŢMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI 2011 kategorie B, C, D, E Místo konání: Plavecký stadion Český Krumlov Datum konání: 17. 12. 2011 Pořadatel: klub sportovních potápěčů NEPTUN

Více

TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN S FINANČNÍ POMOCÍ MĚSTA SOKOLOV A KRAJSKÉHO ÚŘADU KARLOVARSKÉHO KRAJE VODNÍ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA ČČK.

TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN S FINANČNÍ POMOCÍ MĚSTA SOKOLOV A KRAJSKÉHO ÚŘADU KARLOVARSKÉHO KRAJE VODNÍ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA ČČK. TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN S FINANČNÍ POMOCÍ MĚSTA SOKOLOV A KRAJSKÉHO ÚŘADU KARLOVARSKÉHO KRAJE VODNÍ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA ČČK Bazén Sokolov 23.5. 2015 Pořadatel: Uspořádáním pověřen: Místo konání:

Více

O Pohár Krnova v záchranářských disciplínách 2017

O Pohár Krnova v záchranářských disciplínách 2017 O Pohár Krnova v záchranářských disciplínách 2017 Pořadatel: VZS ČČK pobočný spolek Krnov Místo konání závodů: Městské lázně Krnov, Čsl. Armády 15, Krnov 25 m, 6 drah. Datum: 21. 1. 2017, sobota Prezentace:

Více

CENA a

CENA  a Jezdecký areál Panská lícha, Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel./fax: +420 545 228 221 ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ VE VŠESTRANNOSTI 47. ročník kvalifikace ZLATÉ

Více

Turnaj pro družstva HZS krajů, ZÚ Hlučín a GŘ HZS ČR, akce dle kalendáře sportů GŘ pro rok 2016

Turnaj pro družstva HZS krajů, ZÚ Hlučín a GŘ HZS ČR, akce dle kalendáře sportů GŘ pro rok 2016 Příloha k čj.mv-2383-13/po-izs-2016 PROPOZICE Přebor HZS ČR ve volejbalu Liberec 8. a 9. listopadu 2016 Turnaj pro družstva HZS krajů, ZÚ Hlučín a GŘ HZS ČR, akce dle kalendáře sportů GŘ pro rok 2016 1.

Více

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR HL. M. PRAHY Sokolská 62, Praha 2

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR HL. M. PRAHY Sokolská 62, Praha 2 HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR HL. M. PRAHY Sokolská 62, 121 24 Praha 2 Praha 22. května 2017 Počet listů: 1 Přílohy: 3/4 HZS krajů Záchranný útvar HZS ČR MV-GŘ HZS ČR - el. poštou Přebor HZS ČR v plážovém volejbalu

Více

PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KATEGORIE B C D E

PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KATEGORIE B C D E S V A Z P O T Á P Ě Č Ů Č E S K É R E P U B L I K Y PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KATEGORIE B C D E 2012 Místo konání: Bazén Hotelu Thermal,

Více

ROZPIS soutěží IX. GRAND PRIX Hradec Králové

ROZPIS soutěží IX. GRAND PRIX Hradec Králové ROZPIS soutěží IX. GRAND PRIX Hradec Králové 1. Základní údaje 1.1. Pořadatel : Hradecký jezdecký klub, Hradečnice 995 500 09 Hradec Králové tel.: 603481109, 602655291 1.2. Číslo závodů : 829F1 1.3. Datum

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE VOLTIŽI ROZPIS CHOMUTOV 2013. Mistrovství České republiky ve voltiži

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE VOLTIŽI ROZPIS CHOMUTOV 2013. Mistrovství České republiky ve voltiži 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE VOLTIŽI ROZPIS CHOMUTOV 2013 2 Číslo závodu: 928E1 I. Základní údaje 1.1. Pořadatel: JK PZOO Chomutov, z pověření ČJF Adresa: Jezdecký klub K Podkrušnohorského zooparku

Více

TJ Bohemians Praha - oddíl plavání ROZPIS. 8. ročníku závodu pro žactvo a mladší dorost. sobota Praha Podolí.

TJ Bohemians Praha - oddíl plavání ROZPIS. 8. ročníku závodu pro žactvo a mladší dorost. sobota Praha Podolí. TJ Bohemians Praha - oddíl plavání ROZPIS 8. ročníku závodu pro žactvo a mladší dorost sobota 14. 4. 2012 Praha Podolí Všeobecná ustanovení: Pořadatel: Datum konání: sobota 14. 4. 2011 Místo konání: Přihlášky:

Více

O POHÁR JSB MATCH DIABOLO CHOTĚBUZ 2013

O POHÁR JSB MATCH DIABOLO CHOTĚBUZ 2013 R O Z P I S OBLASTNÍHO MISTROVSTVÍ SEVERNÍ MORAVY A SLEZSKA DĚTÍ NA PONY, DĚTÍ, JUNIORŮ, MLADÝCH JEZDCŮ A DOSPĚLÝCH 627H1 O POHÁR JSB MATCH DIABOLO CHOTĚBUZ 2013 1. Základní údaje 1.1. Pořadatel: MH 0279

Více

Mistrovství České republiky v PP a RP

Mistrovství České republiky v PP a RP Svaz potápěčů České republiky NEMO Zlín pořádá Mistrovství České republiky v PP a RP Místo konání: Městské lázně Zlín Datum konání: 26.5-28.5 2017 Závody jsou konány za podpory: Svazu potápěčů České republiky

Více

ČJF KVALIFIKACE ZLATÉ PODKOVY

ČJF KVALIFIKACE ZLATÉ PODKOVY Přihláška na závody: http://prihlasky.cjf.cz 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CCN 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 507L1 1.1.3. Název závodů: Všestrannost Těšánky 2016 kvalifikace

Více

19. ročník Mistrovství ČR mládeže v záchranářském sportu 2018

19. ročník Mistrovství ČR mládeže v záchranářském sportu 2018 19. ročník Mistrovství ČR mládeže v záchranářském sportu 2018 Pořadatel: Vodní záchranná služba ČČK Sokolov, pobočný spolek Datum: sobota 19. května 2018 Místo konání: Městský bazén Sokolov, Husovy sady

Více

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO KRAJE ŽACTVA

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO KRAJE ŽACTVA A) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Ubytování a stravování: PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO KRAJE ŽACTVA Pořadatel: Letní Klub sportovního plavání Kladno Zimní AŠ Mladá Boleslav - plavecký oddíl Datum a místo konání: Letní 9.

Více

MS VZS ČČK Plzeň-město II. zaslat do 25. května 2015 písemně na adresu: MS VZS ČČK Klatovy

MS VZS ČČK Plzeň-město II. zaslat do 25. května 2015 písemně na adresu: MS VZS ČČK Klatovy - 1 - Všeobecná ustanovení Pořadatel: Uspořádáním pověřen: Místo konání: Přihlášky: Kopii na: Prezidium VZS ČČK MS VZS ČČK Klatovy MS VZS ČČK Plzeň-město II. v.n. Hracholusky - kemp Keramika zaslat do

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Okrsek xxx Okresní sdružení hasičů XXX Krajské sdružení hasičů XXX. Vzorové PROPOZICE

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Okrsek xxx Okresní sdružení hasičů XXX Krajské sdružení hasičů XXX. Vzorové PROPOZICE Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okrsek xxx Okresní sdružení hasičů XXX Krajské sdružení hasičů XXX Vzorové PROPOZICE OKRSKOVÉHO/OKRESNÍHO/KRAJSKÉHO KOLA, MISTROVSTVÍ ČR družstev Sborů dobrovolných

Více

O POHÁR MĚSTA SOKOLOVA

O POHÁR MĚSTA SOKOLOVA PROPOZICE 24. ROČNÍKU SOUTĚŽE DRUŽSTEV ZÁCHRANY NA VODĚ O POHÁR MĚSTA SOKOLOVA Datum konání : Místo konání : Pořadatelé : Technické zabezpečení : Pod záštitou : 15.listopadu 2014 od 9.00 do 15.00 hod.

Více

Sportovně technické dokumenty plavání 2012

Sportovně technické dokumenty plavání 2012 SDRUŽENÁ KRAJSKÁ KOMISE PLAVÁNÍ ZÁPADNÍCH ČECH Úslavská 75, Plzeň 2 Východní Předměstí, 326 00 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Sportovně technické dokumenty plavání

Více

Jarní cena Neratovic v záchranářských disciplínách 2018

Jarní cena Neratovic v záchranářských disciplínách 2018 Jarní cena Neratovic v záchranářských disciplínách 2018 Pořadatel: Neratovický Plavecký Klub z.s. Místo konání závodů: Plavecký bazén Neratovice, Mládežnická 435 277 11 Neratovice Datum: 10.3.2018, sobota

Více

SK KONTAKT BRNO ve spolupráci s. Plaveckou akademií bez bariér KONTAKTU bb. uvádí P R O P O Z I C E

SK KONTAKT BRNO ve spolupráci s. Plaveckou akademií bez bariér KONTAKTU bb. uvádí P R O P O Z I C E SK KONTAKT BRNO ve spolupráci s Plaveckou akademií bez bariér KONTAKTU bb uvádí pořádané z pověření Českého svazu tělesně postižených sportovců Sobota 30. 5. 2015 / Brno / Městský plavecký stadion Lužánky

Více

Mistrovství České republiky S - děti, junioři 2015 Rozpis jezdeckých závodů 716 D1 CSN MD 188 - JS EQUITANA, o.s. závody kategorie A 1) Základní údaje 1.1. Pořadatel - Jezdecká společnost Equitana z pověření

Více

1.3. Pořadatel závodu : TJ Orion Praha, jezdecký oddíl, MA 006. neděle 24.5.2015 - paravoltižní závody

1.3. Pořadatel závodu : TJ Orion Praha, jezdecký oddíl, MA 006. neděle 24.5.2015 - paravoltižní závody Rozpis voltižních a paravoltižních závodů TJ Orion 1. Základní údaje 1.1. Název závodu : Voltižní a paravoltižní závody TJ Orion 1.2. číslo závodu : 523A7 1.3. Pořadatel závodu : TJ Orion Praha, jezdecký

Více

Podzimní cena Středočeského kraje v záchranářských disciplínách 2018

Podzimní cena Středočeského kraje v záchranářských disciplínách 2018 Podzimní cena Středočeského kraje v záchranářských disciplínách 2018 za podpory LEVELSPORTKONCEPT s.r.o. Pořadatel: Neratovický Plavecký Klub z.s. Místo konání závodů: Plavecký bazén Neratovice, Mládežnická

Více

Mistrovství České republiky ve voltiţi. Rozpis

Mistrovství České republiky ve voltiţi. Rozpis 2012 Mistrovství České republiky ve voltiţi 2012 Rozpis Číslo závodu: 928H7 I. Základní údaje Mistrovství České republiky ve voltiţi 2012 1.1. Pořadatelé: Z pověření ČJF, TJ Slovan Frenštát p/radhoštěm

Více

dubna G1

dubna G1 Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel./fax: +420 545 228 220 ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ ČJF V DREZUŘE 21. 22. dubna 2018 180421G1

Více

ČTVRTEK 8. srpna 2013 Zahajovací trénink od 13:00 není povinný není požadováno startovné Dle PJS čl. 202, čas 90 vteřin Děti, družstva cm Juni

ČTVRTEK 8. srpna 2013 Zahajovací trénink od 13:00 není povinný není požadováno startovné Dle PJS čl. 202, čas 90 vteřin Děti, družstva cm Juni Mistrovství České republiky S - děti, junioři 2013 Rozpis jezdeckých závodů 809 D1 CSN MD 188 - JS EQUITANA, o.s. závody kategorie A 1) Základní údaje 1.1. Pořadatel - Jezdecká společnost Equitana z pověření

Více

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE ROZPIS SPŘEŽENÍ.

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE ROZPIS SPŘEŽENÍ. 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE : ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE ROZPIS SPŘEŽENÍ. FINÁLE 50. ROČNÍKU SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA 2015. 1.2. ČÍSLO ZÁVODU : 821V2 1.3. POŘADATEL ZÁVODU : SOUTĚŽE PODKOVY, O.P.S. HUMPOLEC, MV

Více

sobota 1. dubna 2017

sobota 1. dubna 2017 SH ČMS OKRESNÍ SDRUŽENÍ HASIČŮ JABLONEC NAD NISOU ve spolupráci s ÚZEMNÍM ODBOREM JABLONEC NAD NISOU HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU LIBERECKÉHO KRAJE, KRAJSKÝM ŘEDITELSTVÍM HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU LIBERECKÉHO

Více

Přihláška na závody:

Přihláška na závody: 1. Základní ustanovení. Přihláška na závody: http://www.jezdectvi.org 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CSN - C / CSN - Hobby 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 170825F1 1.1.3. Název závodů: GRAND

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ČESKÉ BUDĚJOVICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ 2011 přebor ČR kategorie B a C Místo konání: Plavecký stadion České Budějovice Datum konání: 25. 6. - 26. 6. 2011

Více

Jezdecký klub Mikulov MG0170 Rozpis jezdeckých závodů Skoky 18. 19. 7. 2015

Jezdecký klub Mikulov MG0170 Rozpis jezdeckých závodů Skoky 18. 19. 7. 2015 Jezdecký klub Mikulov MG0170 Rozpis jezdeckých závodů Skoky 18. 19. 7. 2015 1 Základní údaje: 1.1 Pořadatel: Jezdecký klub Mikulov MG0170 1.2 Datum konání: 18. 19. 7. 2015 1.3 Místo konání: Jezdecký klub

Více

29. ročník Mistrovství České Republiky VODNÍ ZÁCHRANNÉ SLUŽBY ČČK. 11. ročník Mistrovství České republiky VODNÍ ZÁCHRANNÉ SLUŽBY ČČK

29. ročník Mistrovství České Republiky VODNÍ ZÁCHRANNÉ SLUŽBY ČČK. 11. ročník Mistrovství České republiky VODNÍ ZÁCHRANNÉ SLUŽBY ČČK 29. ročník Mistrovství České Republiky VODNÍ ZÁCHRANNÉ SLUŽBY ČČK VOLNÁ VODA 11. ročník Mistrovství České republiky VODNÍ ZÁCHRANNÉ SLUŽBY ČČK ZÁCHRANNÉ TÝMY IZS Vodní nádrž Olšovec Jedovnice 25.6. - 26.6.2011

Více

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S.

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S. Mistrovství České republiky ve všestrannosti 2008. Senioři a Mladí jezdci. MČR-C/ Sen. ayr. se koná zároveň se závody CIC** a CCI* Humpolec 2008. 1.Základní údaje:

Více

FINÁLE 50. ROČNÍKU SERIÁLU

FINÁLE 50. ROČNÍKU SERIÁLU 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE : ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. ROZPIS VŠESTRANNOST. FINÁLE 50. ROČNÍKU SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA 2015. 1.2. ČÍSLO ZÁVODU : 821V1 1.3. POŘADATEL ZÁVODU : SOUTĚŽE PODKOVY, O.P.S. HUMPOLEC,

Více

56. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých jezdců

56. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých jezdců ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ MD034 TJ JK Klatovy- Luby Luby 36, 339 01 Klatovy 620 D1 56. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých

Více

Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, Brno tel./fax:

Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, Brno     tel./fax: Jezdecký klub Panská lícha MG0061 Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel./fax: +420 545 228 220 ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ ČJF V DREZUŘE 10. 11. června 2017 170610G2

Více

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016 Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016 Třebíč 27. 28. 11. 2015 A. Všeobecná ustanovení: 1. Adresa kanceláře: Školní sportovní

Více

Pardubice, č. závodů 809F1 Letní všestrannost 2014

Pardubice, č. závodů 809F1 Letní všestrannost 2014 Pardubice, č. závodů 809F1 Letní všestrannost 2014 Oblastní mistrovství ve všestrannosti OM Praha (družstva, senioři), OM Východočeské oblasti (družstva) 1.Základní údaje 1.1. Pořadatel: Dostihový spolek

Více

Rozpis jezdeckých závodů ČJF OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ SEVERNÍ MORAVY kategorie mladí jezdci, ženy, senioři a družstva

Rozpis jezdeckých závodů ČJF OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ SEVERNÍ MORAVY kategorie mladí jezdci, ženy, senioři a družstva A OTEVŘENÝCH SOUTĚŽÍ Přihláška na závody: http://prihlasky.cjf.cz 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CSN 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 826H1 1.1.3. Název závodů: Jezdecké

Více

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018 Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018 Třebíč 1. - 2. 12. 2017 A. Všeobecná ustanovení: 1. Adresa kanceláře: ZŠ a MŠ Třebíč,

Více

K O. mezinárodní plavecké závody. poøádané pod záštitou statutárního mìsta Brna, s finanèní úèastí mìsta Brna roèník

K O. mezinárodní plavecké závody. poøádané pod záštitou statutárního mìsta Brna, s finanèní úèastí mìsta Brna roèník KL U B P LA V EC KÉ Š K O LY mezinárodní plavecké závody C E N A BRNÌNSKÉHO DRAKA poøádané pod záštitou statutárního mìsta Brna, s finanèní úèastí mìsta Brna 2 5. roèník 6. dubna 2019 Mìstský plavecký

Více

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR v ledním hokeji

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR v ledním hokeji MISTROVSTVÍ UNITOP ČR v ledním hokeji ROCKNET ARÉNA CHOMUTOV 27. 29. listopadu 2018 Propozice Mistrovství UNITOP ČR v ledním hokeji 2018 Chomutov 27. 29. listopadu 2018 Ve dnech 27 až 29. listopadu 2018

Více

JK Voltiž Albertovec (MH0377) Rozpis jezdeckých závodů ČJF

JK Voltiž Albertovec (MH0377) Rozpis jezdeckých závodů ČJF MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE VOLTIŽI 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CVN - MČR Hala 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 80706H1 1.1.3. Název závodů: MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

Více

Velká cena Ústí nad Labem Ústí nad Labem 50m. Memoriál Jaroslava Jezbery

Velká cena Ústí nad Labem Ústí nad Labem 50m. Memoriál Jaroslava Jezbery 1) Termínová listina Krajského svazu ČSPS Ústecký kraj pro rok 2019 Leden 26.01.2019 MČR družstev 1. kolo Chomutov 25m Únor Litoměřický kalich Litoměřice 25m Březen 31.03.2019 Krajský přebor v dlouhých

Více

Rozpis závodů: Pořadí disciplín:

Rozpis závodů: Pořadí disciplín: Jarní cena Neratovic v záchranářských disciplínách 2016 Pořadatel: MS VZS ČČK Neratovice místo: Plavecký bazén Neratovice Datum: 5.3. 2016 sobota Mládežnická 435 Prezentace: 7:45-8:15 277 11 Neratovice

Více

ROZPIS soutěží VI. GRAND PRIX Hradec Králové

ROZPIS soutěží VI. GRAND PRIX Hradec Králové ROZPIS soutěží VI. GRAND PRIX Hradec Králové 1. Základní údaje 1.1. Pořadatel : Hradecký jezdecký klub, Hradečnice 995 500 09 Hradec Králové tel.: 603481109, 602655291 1.2. Číslo závodů : 824F1 1.3. Datum

Více

Jezdecký areál Panská lícha, Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel.: +420 545 228 221 ROZPIS

Jezdecký areál Panská lícha, Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel.: +420 545 228 221 ROZPIS Jezdecký areál Panská lícha, Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel.: +420 545 228 221 ROZPIS Donau - Bohemia Trophy Mistrovství Jihomoravské oblasti v drezuře

Více

V PLAVÁNÍ

V PLAVÁNÍ VELKÁ CENA MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM V PLAVÁNÍ 22.-24.4.2016 Hlavním partnerem závodů: MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Pořadatel: Místo konání: Městský plavecký klub Ústí nad Labem Plavecká hala Klíše, U Koupaliště 11,

Více

Přihláška na závody:

Přihláška na závody: Přihláška na závody: http://prihlasky.cjf.cz 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CCN 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 521L1 1.1.3. Název závodů: Spřežení Těšánky 2016 kvalifikace

Více

Equine Sport Center Olomouc MH0340

Equine Sport Center Olomouc MH0340 Přihláška na závody: http://www.jezdectvi.org 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CSN 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 170817H1 1.1.3. Název závodů: Jezdecké závody skoky 1.1.4.

Více

JK Opava Kateřinky, Rolnická 120,747 05 OPAVA TEL. 602 580 499

JK Opava Kateřinky, Rolnická 120,747 05 OPAVA TEL. 602 580 499 R O Z P I S Č E S K Á P O J I Š Ť O V N A V E L K Á C E N A O P A V Y A SKOKOVÝ POHÁR ČESKÉ POJIŠŤOVNY 624H1 24.-26.6.2011 VI. kolo Základní údaje: 1.1. Pořadatel: MH 0042 Jezdecký klub Opava Kateřinky

Více

Jihomoravský svaz plaveckých sportů

Jihomoravský svaz plaveckých sportů Jihomoravský svaz plaveckých sportů Sportovně technické dokumenty 2016 Obsah Úvod... 3 Školení trenérů a rozhodčích... 4 Termínová listina závodů konaných v Jihomoravském kraji... 5 Společná ustanovení

Více

Česká jezdecká federace SPRING JUNIOR CUP PODĚBRADY 2018

Česká jezdecká federace SPRING JUNIOR CUP PODĚBRADY 2018 Česká jezdecká federace SPRING JUNIOR CUP PODĚBRADY 2018 Základní ustanovení: Kategorie závodů: CSN Číslo závodů: 180531B1 Název závodů: Spring Junior Cup Poděbrady 2018 Pořadatel: JS Accord Praha ve spolupráci

Více

Jarní cena města Mladá Boleslav v záchranářských disciplínách 2016

Jarní cena města Mladá Boleslav v záchranářských disciplínách 2016 Jarní cena města Mladá Boleslav v záchranářských disciplínách 2016 Pořadatel: Oblastní spolek ČČK Mladá Boleslav, MS VZS ČČK Neratovice Datum: sobota 9. dubna 2016 Místo konání: Městský bazén Mladá Boleslav

Více

ROZPIS ZÁVODŮ. Hradec nad Moravicí 2014. 7.-8. června Skokové závody a hobby soutěže 607H2

ROZPIS ZÁVODŮ. Hradec nad Moravicí 2014. 7.-8. června Skokové závody a hobby soutěže 607H2 ROZPIS ZÁVODŮ Hradec nad Moravicí 2014 7.-8. června Skokové závody a hobby soutěže 607H2 1 Rozpis Skokové závody a hobby soutěže Hradec nad Moravicí 607H2 1. Základní údaje 1.1 Pořadatel: Jezdecký klub

Více

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S.

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S. Mistrovství České republiky ve všestrannosti 2009. Senioři a Mladí jezdci. MČR-C/ Sen. ayr. se koná zároveň se závody CIC2* a CCI 1* Humpolec 2009. 1.Základní

Více

Mistrovství České republiky Vodní záchranné služby ČČK, z.s.

Mistrovství České republiky Vodní záchranné služby ČČK, z.s. Mistrovství České republiky Vodní záchranné služby ČČK, z.s. Bazénové disciplíny ILS Brno 9. 10. 12. 2017 za laskavé podpory: Jihomoravského kraje Statutárního města Brna Městské části Brno - sever 1

Více

ROZPIS DREZURNÍCH ZÁVODŮ 516B1. Český drezurní pohár (ČDP) 2014-2.kolo

ROZPIS DREZURNÍCH ZÁVODŮ 516B1. Český drezurní pohár (ČDP) 2014-2.kolo ROZPIS DREZURNÍCH ZÁVODŮ 516B1 Český drezurní pohár (ČDP) 2014-2.kolo 1. Základní údaje: Pořadatel: JK Ptýrov MB0288 Datum konání: 16.5. 18.5.2014 Místo konání: Kolbiště: Opracoviště: Jezdecký areál Farma

Více

TFA Valašské Klobouky 2016

TFA Valašské Klobouky 2016 Propozice soutěže v disciplínách TFA Valašské Klobouky KVALIFIKAČNÍ SOUTĚŽ ZLÍNSKÉHO KRAJE NA MISTROVSTVÍ ČR V TFA DOBROVOLNÝCH HASIČŮ TFA Valašské Klobouky 2016 6. ročník silové soutěže o KLOBUCKÉHO TVRĎÁKA

Více

Jihomoravský svaz plaveckých sportů

Jihomoravský svaz plaveckých sportů Jihomoravský svaz plaveckých sportů Sportovně technické dokumenty 2015 Obsah Úvod... 3 Školení trenérů a rozhodčích... 4 Termínová listina závodů konaných v Jihomoravském kraji... 5 Společná ustanovení

Více

P R O P O Z I C E II. krajské soutěže v disciplínách TFA O pohár ředitele HZS Středočeského kraje v TFA Bohdanka 2013

P R O P O Z I C E II. krajské soutěže v disciplínách TFA O pohár ředitele HZS Středočeského kraje v TFA Bohdanka 2013 P R O P O Z I C E II. krajské soutěže v disciplínách TFA O pohár ředitele HZS Středočeského kraje v TFA Bohdanka 2013 I. Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel soutěže: Hasičský záchranný sbor Středočeského

Více

54. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých jezdců

54. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých jezdců ROZPIS JEZDECKÝCH ZÁVODŮ MD034 TJ JK Klatovy- Luby Luby 36, 339 01 Klatovy 622 D1 54. ROČNÍK CENY KLATOV Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana 2. kolo Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých

Více

ROZPIS ZÁVODŮ. Hradec nad Moravicí 2015. 18.-19. července Cena Hradce nad Moravicí a hobby soutěže 718H1

ROZPIS ZÁVODŮ. Hradec nad Moravicí 2015. 18.-19. července Cena Hradce nad Moravicí a hobby soutěže 718H1 ROZPIS ZÁVODŮ Hradec nad Moravicí 2015 18.-19. července Cena Hradce nad Moravicí a hobby soutěže 718H1 1 Rozpis Skokové závody a hobby soutěže Hradec nad Moravicí 718H1 1. Základní údaje 1.1 Pořadatel:

Více

TJ Sokol Zemský hřebčinec Písek Licence: MC 025. 1.4. Skokové kolbiště: Povrch travnatý, nepravidelný tvar cca 45 x 130 m

TJ Sokol Zemský hřebčinec Písek Licence: MC 025. 1.4. Skokové kolbiště: Povrch travnatý, nepravidelný tvar cca 45 x 130 m Klub: TJ Sokol Zemský hřebčinec Písek Licence: MC 025 Název závodů: Cena českých chovatelů Číslo: 612 C1 1) Základní údaje: 1.1. Pořadatel: TJ Sokol hřebčinec Písek 1.2. Datum konání: 12.-13.6. 2010 1.3.

Více

ČERVNOVÁ CENA MISTROVSTVÍ STŘEDOČESKÉ OBLASTI OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ PRAHY 612B1

ČERVNOVÁ CENA MISTROVSTVÍ STŘEDOČESKÉ OBLASTI OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ PRAHY 612B1 JK Ptýrov MB 0288 Rozpis jezdeckých závodů dne 12.-14.6.2015 ČERVNOVÁ CENA MISTROVSTVÍ STŘEDOČESKÉ OBLASTI OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ PRAHY 612B1 Základní údaje Pořadatel: JK Ptýrov, o.s. Datum konání : 12.-14.června

Více

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR 2012 s mezinárodní účastí v běhu na lyžích se střelbou

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR 2012 s mezinárodní účastí v běhu na lyžích se střelbou R O Z P I S MISTROVSTVÍ UNITOP ČR 2012 s mezinárodní účastí v běhu na lyžích se střelbou se koná pod záštitou prezidenta UNITOP ČR plk. Mgr. Vladislava Husáka jako nominační závod pro vytvoření širší nominace

Více

AŠSK ČR, FAČR, MŠMT ČR,

AŠSK ČR, FAČR, MŠMT ČR, AŠSK ČR, FAČR, MŠMT ČR, McDonald s ČR PROPOZICE McDonald s Cup 2014/2015 Krajské finále OLOMOUC 20. května 2015 A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel 2. Účastníci 3. Termín konání 4. Místo konání Z pověření

Více

ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY

ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY Základní škola Benešov, Jiráskova 888 pod záštitou města Benešov,ve spolupráci s KR AŠSK a SK Benešov pořádají kvalifikaci v Poháru Josefa Masopusta

Více

SPRING JUNIOR CUP PODĚBRADY 2017

SPRING JUNIOR CUP PODĚBRADY 2017 Jezdecký klub Obora Poděbrady (MB0411) Rozpis jezdeckých závodů ČJF SPRING JUNIOR CUP PODĚBRADY 2017 Základní ustanovení: Kategorie závodů: CSN Číslo závodů: Název závodů: Spring Junior Cup Poděbrady 2017

Více

Velká cena Litomyšle 20. ročník

Velká cena Litomyšle 20. ročník Velká cena Litomyšle 20. ročník Český skokový pohár 17. ročník Rozpis jezdeckých závodů 7. - 10. června 2018 1) Základní ustanovení 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: - CSN-A 1.1.2. Číslo

Více

SK JISKRA DOMAŽLICE ODDÍL PLAVÁNÍ

SK JISKRA DOMAŽLICE ODDÍL PLAVÁNÍ SK JISKRA DOMAŽLICE ODDÍL PLAVÁNÍ pořádá dne 30. září 2017 XXIX. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽE VELKÁ CENA CHODSKA v plavání žactva, dorostu a seniorů pod záštitou starosty města Domažlice Hlavní závod: 100

Více