Peter Darrell. Na vaše riziko! Dárci židlí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Peter Darrell. Na vaše riziko! Dárci židlí"

Transkript

1 Dárci židlí Zlata ADAMOVSKÁ / Jitka ASTEROVÁ / Norbert AUERBACH / Jiří BARTOŠKA / Prof. MUDr. Vladimír BENEŠ, DrSc. / Martin BEZOUŠKA / Lucie BÍLÁ / Ing. Michal BORGES / Jana BREJCHOVÁ / Tereza BRODSKÁ / Hana BUREŠOVÁ / Zuzana BYDŽOVSKÁ a Miroslav ETZLER / Aleš CIBULKA / Vilma CIBULKOVÁ / COMMERZBANK / Martina DELIŠOVÁ / Magdalena DIETLOVÁ a Dr. Milan SLÁDEK / Michal DOČEKAL / Zeno DOSTÁL / Jaromír DULAVA / Josef DVOŘÁK / Helena DVOŘÁKOVÁ / Monika ELŠÍKOVÁ / Fero FENIČ / Ladislav FIALKA / Květa FIALOVÁ / pes FILIP / Ing. Jan FISCHER CSc. / Jefim FIŠTEJN / MUDr. Alfred GEBHARD / Václav HAUPT / Dagmar a Václav HAVLOVI / Bohumila a Walter HEINOVI / Šárka HEJNOVÁ / Ljuba HERMANOVÁ / Hana a Karel HEŘMÁNKOVI / MUDr. Radkin HONZÁK / Prof. MUDr. Cyril HÖSCHL, DrSc., FRCPsych. / Eva a Václav HUDEČKOVI / František HUSÁK / Vítězslav JANDÁK / Nina JIRÁNKOVÁ / MUDr. Milan JIRÁSEK / Jiří JUST / PhDr. Vladimír JURAČKA / Ivan KLÁNSKÝ / Jan KANZELSBERGER / Dušan KLEIN / Milan KŇAŽKO / Miloš KOPECKÝ / Petr KOSTKA / Ing. Martin KRAFL / Richard KRAJČO / JUDr. Tomáš KRAUS / Vendula KŘÍŽOVÁ / Pavel KŘÍŽ /Marta KUBIŠOVÁ / Jiří LÁBUS / Pavel LIŠKA / Radovan LUKAVSKÝ / Dana a Petr MALÁSKOVI / Zuzana a Matěj MINÁČOVI / Jitka MOLAVCOVÁ / Otakar MOTEJL / Petr MOTLOCH / Kamila MOUČKOVÁ / Ladislav MRKVIČKA / Jiří MUCHA / Světlana NÁLEPKOVÁ / Václav NECKÁŘ / Luděk NEKUDA / Jitka NĚMCOVÁ / František NĚMEC / Mathilde NOSTITZ / Ota ORNEST / Jeňýk PACÁK / Irena PAVLÁSKOVÁ / Halina PAWLOWSKÁ / Mgr. Robert PERGL / Libor PEŠEK / Viktor POLESNÝ / Chantal POULLAIN / Václav POSTRÁNECKÝ / Michal PROKOP / Jindřich POLÁK / Vlasta PRŮCHOVÁ-HAMMEROVÁ / MUDr. David RATH / Vlastimil RIEDL / Pražská realitní kancelář ROYAL Ing. Jaroslav Košťál / Linda RYBOVÁ / Alena SCHÄFEROVÁ / Jiří SCHMITZER / Jan a Libuše SCHNEIDEROVI / Vladimír a Petr SÍSOVI / Jan SKALICKÝ / Marta SKARLANDTOVÁ / Tomáš SLÁMA / Ladislav SMOČEK / Jiří STACH / Simona STAŠOVÁ / Jiří SUCHÝ / Jiří SVOBODA / Dana SYSLOVÁ / Jana ŠTĚPÁNKOVÁ / Karel ŠTOLBA / David ŠVEHLÍK / Libuše ŠVORMOVÁ / Jan TEPLÝ / Pavel TIGRID / TON a.s. / TRICO / Milan UHDE / Eva URBANOVÁ / Marta VANČUROVÁ / Petra a Josef VAVROUŠKOVI / Ondřej VETCHÝ / Pavel VĚTROVEC / Oldřich VÍZNER / Alena VRÁNOVÁ / Pavel VRBA / Petr WEIGL / PhDr. Petr WEISS / Anna WETLINSKÁ / Valérie ZAWADSKÁ / Zdeněk ZDENĚK / Stanislav ZINDULKA Umělecký ředitel Milan Hein / Provozní ředitel Jiří Pritz / PR Linda Pajič / Tajemník Martin Šimek / Produkční Marie Krbová / Obchodní oddělení Kateřina Šimková / Pokladní Iveta Pažoutová a Bára Kalinová / Garderobiérka Silvie Janáková / Technici Michal Brodec, Tomáš Dvořan a David Zelinka / Spoluzakladatel divadla a autor interiéru Václav Haupt / Typo Ondřej Zámiš / Foto Bohdan Holomíček a Marie Krbová / Litografie Grafický ateliér Art-D Vydalo DIVADLO UNGELT s.r.o., Nový Svět 78/5, Praha 1 Hradčany / únor 2012 / Sezóna / Program připravili Milan Hein, Pavel Ondruch, Linda Pajič, Pavel Dominik Peter Darrell Na vaše riziko!

2 Peter Darrell Na vaše riziko! Překlad Pavel Dominik Režie Zdeněk Dušek Jeannette Chantal Poullain Patrik Jiří Schmitzer Scéna Jaroslav Máčal Kostýmy Kateřina Hájková Asistentka režie Marie Krbová Zvuk a světla Michal Brodec, Tomáš Dvořan a David Zelinka Kabát Chantal Poullain exkluzivně navrhla a věnovala módní návrhářka Beata Rajská. Květiny dodává firma Metamorphosis Program vytiskla firma TRICO Autorská práva k dramatickému textu a překladu zastupuje Aura Pont s. r. o., Veslařský ostrov 62, Praha 4, Česká republika. České premiéry 14. a 15. února 2012 v DIVADLE UNGELT. Inscenace vznikla také zásluhou grantu, který Divadlu Ungelt udělilo hlavní město Praha. D I VA D L O U N G E LT UNGELT původně areál odpočinku pro kupce. V areálu se vybíral poplatek (clo), zvaný ungelt. Odtud dnešní název areálu. Kromě celnice tady kupci měli dvůr, špitál a kostel. Po obvodu dvora, který sloužil jako tržiště, vyrůstaly nejstarší románské domy. Základy tohoto domu, rovněž v románském slohu, pocházejí z 11. století a jsou k vidění v klubu divadla. Celý dům, včetně prostor, které byly zrekonstruovány na divadlo, tu stojí od 14. století. Soukromé DIVADLO UNGELT bylo slavnostně otevřeno 2. října 1995 panem Milošem Kopeckým, který divadlu daroval také své oblíbené otáčivé křeslo. Nachází se v klubu divadla v unikátním společenství dalších křesel a židlí darů od sponzorů a známých osobností českého veřejného života, příznivců divadla.

3 Dále v na še m d i va d l e u v i d í te Vzpomínky zůstanou, milostný příběh i strhující rodinné drama Zlata Adamovská a Lucie Štěpánková / Jana Stryková jako matka a dcera, Petr Štěpánek a Vilém Udatný v mužských rolích jímavého příběhu; Jiřího Lábuse, Martina Dejdara a Chantal Poullain v nelítostné analýze manželských vztahů Friedricha Dürrenmatta Play Strindberg; strhující herecký duet Richarda Alfieriho o lidské opuštěnosti a nikdy neumírající naději Šest tanečních hodin v šesti týdnech se Chantal Poullain a Pavlem Křížem; americkou tragikomedii Henryho Meyersona Fígl s Alenou Vránovou, Václavem Postráneckým a Martou Vančurovou; úsměvnou jevištní roadmovie Na útěku autorů Pierra Palmada a Christopha Duthurona s Janou Štěpánkovou a Zlatou Adamovskou; duchaplnou anglickou komedii Ledňáček Williama Douglase Homea s Alenou Vránovou, Františkem Němcem (Cena Sazky a Divadelních novin) a Petrem Kostkou (všichni tři herci byli za své výkony v této inscenaci nominováni na Cenu Thálie 2008) a psychologické drama Hra o manželství Edwarda Albeeho s Chantal Poullain a Jiřím Schmitzerem. Z nečinoherních titulů nabízíme recitál Marty Kubišové S nebývalou ochotou, v němž vystupuje za doprovodu hudební skupiny Petra Maláska či Karla Štolby, hostem recitálu je Milan Hein. Chantal Poullain můžete shlédnout také v představení Play Strindberg Hra Petera Darrella Na vaše riziko! je poutavým psychologickým příběhem pro dvě postavy. Diváky zaujme, budou-li na jevišti dva poutaví herci. Osobnosti, kterým budou věřit a jejichž osud je bude zajímat. Chantal Poullain a Jiří Schmitzer dle mého takovými osobnostmi jsou. Vychutnejte si je, milí diváci! M ilan Hein umělecký ředitel Divadla Ungelt

4 Čas od času světové katalogy současných her představí dramatika-nováčka, o němž doposud slyšel jen málokdo a jehož existence je více méně opředena tajemstvím. Odborná veřejnost je pak často zmatena a pátrá po původu nového jména, stejně jako po genezi čerstvého dramatického textu, který se tak razantně hlásí o scénickou existenci. Pomiňme umělecky ambiciózní, složité textové experimenty a povšimněme si, že mnoho takových nováčků napíše text, který těží z klasické dramatické struktury realistického dramatu, aniž by se jeho autor cítil být dramatikem v pravém slova smyslu. Svůj pokus chápe jako vyjádření momentálního přetlaku, jako cosi, co mu pomáhá vyrovnávat se se skutečností, vlastním strachem, bolestí. Takové psaní často pramení jen z nečekané a intenzivní potřeby být kreativní. Tito dramatičtí debutanti jsou povětšinou zasloužilí občané úspěšně působící v humanitní sféře unaveni svou profesí, v níž dosáhli mnohého, se uchylují k divadlu jako k fenoménu ozdravení, k fenoménu života. A právě to je případ i Petera Nicholase Darrella, rodilého Londýňana, který se kolem divadla pohyboval od studentských let vždy však jen zpovzdálí, coby věrný divák odpovídajícího věcným břemenům je nutný vklad do katastru nemovitostí. (2) Smlouvou může zřídit věcné břemeno vlastník nemovitosti, pokud zvláštní zákon nedává toto právo i dalším osobám. (3) Není-li vlastník stavby současně vlastníkem přilehlého pozemku a přístup vlastníka ke stavbě nelze zajistit jinak, může soud na návrh vlastníka stavby zřídit věcné břemeno ve prospěch vlastníka stavby spočívající v právu cesty přes přilehlý pozemek. 151p (1) Věcná břemena zanikají rozhodnutím příslušného orgánu nebo ze zákona. K zániku práva odpovídajícího věcnému břemeni smlouvou je nutný vklad do katastru nemovitostí. (2) Věcné břemeno zanikne, nastanou-li takové trvalé změny, že věc již nemůže sloužit potřebám oprávněné osoby nebo prospěšnějšímu užívání její nemovitosti; přechodnou nemožností výkonu práva věcné břemeno nezaniká. (3) Vznikne-li změnou poměrů hrubý nepoměr mezi věcným břemenem a výhodou oprávněného, může soud rozhodnout, že se věcné břemeno za přiměřenou náhradu omezuje nebo zrušuje. Nelze-li pro změnu poměrů spravedlivě trvat na věcném plnění, může soud rozhodnout, aby se namísto věcného plnění poskytovalo peněžité plnění. (4) Patří-li právo odpovídající věcnému břemeni určité osobě, věcné břemeno zanikne nejpozději její smrtí nebo zánikem. Věcná břemena zřízená v souvislosti s provozem podniku 3a) přecházejí při jeho převodu i přechodu na nabyvatele podniku. To platí i v případě převodu nebo přechodu takové části podniku, která může být provozována jako samostatný podnik.

5 Výňatek z občanského zákoníku (zákona č. 40/1964 Sb.) 151n (1) Věcná břemena omezují vlastníka nemovité věci ve prospěch někoho jiného tak, že je povinen něco trpět, něčeho se zdržet, nebo něco konat. Práva odpovídající věcným břemenům jsou spojena buď s vlastnictvím určité nemovitosti, nebo patří určité osobě. (2) Věcná břemena spojená s vlastnictvím nemovitosti přecházejí s vlastnictvím věci na nabyvatele. (3) Pokud se účastníci nedohodli jinak, je ten, kdo je na základě práva odpovídajícího věcnému břemeni oprávněn užívat cizí věc, povinen nést přiměřeně náklady na její zachování a opravy; užívá-li však věc i její vlastník, je povinen tyto náklady nést podle míry spoluužívání. 151o (1) Věcná břemena vznikají písemnou smlouvou, na základě závěti ve spojení s výsledky řízení o dědictví, schválenou dohodou dědiců, rozhodnutím příslušného orgánu nebo ze zákona. Právo odpovídající věcnému břemenu lze nabýt také výkonem práva (vydržením); ustanovení 134 zde platí obdobně. K nabytí práva a milovník umění. Již od střední školy se intenzivně věnoval literatuře, výtvarnému umění a médiím. Když začal studovat na fakultě žurnalistiky, mnozí jeho volbu nechápali, neboť čekali, že si zvolí spíše cestu umění, ať už audiovizuálního či literárního. Pochybnosti se ukázaly oprávněné, jakmile Darrell, nedlouho po započetí studia, školu opustil. Jeho autorský parodický skeč pro každoroční studentské představení totiž vyvolal menší skandál, který ani nemusel skončit jeho odchodem ze studií, nebýt jeho hrdosti a touhy po svobodném tvůrčím životě. Téměř vzápětí po tomto osudovém rozhodnutí získal místo redaktora v malém nakladatelství. Obklopen knihami začal psát verše, povídky a literární kritiky. Velkou životní etapu v nakladatelství ukončily v 90. letech, jak sám tajemně říká, osobní důvody, o nichž nerad mluví. Tak trochu nedobrovolně se odstěhoval na osm let do Francie. Tam žil jako postava z romantického románu. Učil v zapadlé vesnické škole v Provence a stále psal kritiky se zaměřením jak na literaturu, tak na výtvarné umění. V současné době již opět žije a pracuje v Londýně. Chceme-li poznat Petera Darrella, můžeme buď zkoumat jeho vášeň pro rébusy,

6 hlavolamy a pseudonymy, anebo prostě vzít jeho dosud jedinou celovečerní hru Na vaše riziko (At Your Own Risk) a rozebrat ji. Zjišťujeme, že tento zavedený novinář a kritik na volné noze je člověk svým způsobem obyčejný, snad až jakýsi everyman, jenž nám předkládá trápení a starosti, které velmi dobře známe. Neshlíží na nás povýšeně a vševědoucně z uměleckých výšin, ale nahlíží na člověka s velkou empatií a pochopením. Čistota jeho záměru vypsat se ze života hrou přivedla na svět dramatickou prvotinu, která je prosta křeče a přepjatosti a postrádá velikášskou touhu po vysokém umění. Vyniká naopak lidskou obyčejností, prostotou podání a decentní jemností ve vykreslení charakterů i situací. Je to text zkušeného muže, který musel vzniknout ne snad pouze proto, že je geniálně napsaný či skvostně prokomponovaný, ale proto, aby otevřel prostor hereckým osobnostem, ztvárňujícím na půdorysu dvou lidských osudů nám tolik blízké postavy, které dokonale zrcadlí nás samé. Jejich příběh je našim příběhem. Takový text působí mezi často vykonstruovanými, složitými a moderními hrami jako ozdravné zjevení, jako divoké zvíře uprostřed velkoměsta. Soustřeďuje se na dialog, postavy, téma a jednoduchý příběh založený na klasické dramatické situaci setkání dvou rozdílných, k sobě nepatřících lidí, kteří by se nikdy nesešli, nebýt vnějších okolností v tomto případě věcného břemena, jímž je zatížen otcův dům. Linie jakési vznešené obyčejnosti, poetiky všedního dne a obyčejných lidských osudů bez příkras a extravagancí slibuje divadelní zážitek v tradičním slova smyslu společné setkání diváků a otevřené herecké duše.

Edward Albee. Hra o manželství

Edward Albee. Hra o manželství Edward Albee Hra o manželství D le v naöem divadle uvidìte Edward Zveme Vás na Albee inscenaci hry francouzské dramatičky Hra Véronique o manželství Olmi Mathilda s vynikajícími hereckými výkony Zuzany

Více

Henry Meyerson. Fígl. Dárci židlí

Henry Meyerson. Fígl. Dárci židlí Dárci židlí Zlata ADAMOVSKÁ / Jitka ASTEROVÁ / Norbert AUERBACH / Jiří BARTOŠKA / Prof. MUDr. Vladimír BENEŠ, DrSc. / Martin BEZOUŠKA / Lucie BÍLÁ / Ing. Michal BORGES / Jana BREJCHOVÁ / Tereza BRODSKÁ

Více

Richard Alfieri. Šest tanečních hodin v šesti týdnech. D árci žid l í

Richard Alfieri. Šest tanečních hodin v šesti týdnech. D árci žid l í D árci žid l í Zlata ADAMOVSKÁ / Jitka ASTEROVÁ / Norbert AUERBACH / Jiří BARTOŠKA / Prof. MUDr. Vladimír BENEŠ, DrSc. / Martin BEZOUŠKA / Lucie BÍLÁ / Ing. Michal BORGES / Jana BREJCHOVÁ / Tereza BRODSKÁ

Více

Gregory Motton. Největší démant světa. Dárci židlí

Gregory Motton. Největší démant světa. Dárci židlí Dárci židlí Zlata ADAMOVSKÁ / Jitka ASTEROVÁ / Norbert AUERBACH / Jiří BARTOŠKA / Prof. MUDr. Vladimír BENEŠ, DrSc. / Martin BEZOUŠKA / Lucie BÍLÁ / Ing. Michal BORGES / Jana BREJCHOVÁ / Tereza BRODSKÁ

Více

Bernard Slade. Vzpomínky zůstanou. Dárci židlí

Bernard Slade. Vzpomínky zůstanou. Dárci židlí Dárci židlí Zlata ADAMOVSKÁ / Jitka ASTEROVÁ / Norbert AUERBACH / Jiří BARTOŠKA / Prof. MUDr. Vladimír BENEŠ, DrSc. / Martin BEZOUŠKA / Lucie BÍLÁ / Ing. Michal BORGES / Jana BREJCHOVÁ / Tereza BRODSKÁ

Více

Richard Alfieri. Šest tanečních hodin v šesti týdnech

Richard Alfieri. Šest tanečních hodin v šesti týdnech Richard Alfieri Šest tanečních hodin v šesti týdnech Dále v našem divadle uvidíte Richard nejnovější Alfieri premiéry: americkou tragikomedii Henryho Šest Meyersona tanečních Fígl s hodin Alenou v Vránovou,

Více

S nebývalou ochotou...

S nebývalou ochotou... S nebývalou ochotou... D ále v na še m d i va d l e u v i d í te premiéry: úsměvnou jevištní roadmovie Na Snejnovější nebývalou ochotou... útěku s Janou Štěpánkovou recitál Marty Kubišovéa Zlatou Adamovskou,

Více

Láska a porozumění (Love and Understanding)

Láska a porozumění (Love and Understanding) Joe Penhall Láska a porozumění (Love and Understanding) D le v naöem divadle uvidìte Joe Zveme Penhall Vás na inscenaci hry francouzské dramatičky Láska Véronique a Olmi porozumění Mathilda s vynikajícími

Více

Pierre Palmade a Christophe Duthuron. Na útěku

Pierre Palmade a Christophe Duthuron. Na útěku Palmade a Christophe Duthuron Na útěku D ále v na še m d i va d l e u v i d í te nejnovějšípalmade premiéry: Origami světovouduthuron premiéru a Christophe španělské hry s tajemnou kriminální zápletkou

Více

V LESE ČERNÉM, HLUBOKÉM NEIL LaBUTE

V LESE ČERNÉM, HLUBOKÉM NEIL LaBUTE V LESE ČERNÉM, HLUBOKÉM NEIL LaBUTE NEIL LaBUTE V LESE ČERNÉM, HLUBOKÉM Překlad Režie Jitka Sloupová Viktor Polesný Betty Bobby Dramaturgická spolupráce Scéna a kostýmy Asistentka režie Zvuk a světla Zlata

Více

William Douglas Home. Ledňáček. Dárci židlí

William Douglas Home. Ledňáček. Dárci židlí Dárci židlí Jitka ASTEROVÁ / Norbert AUERBACH / AUTOCONT Praha s.r.o. / Jiří BARTOŠKA/ Prof. MUDr. Vladimír BENEŠ, DrSc. / Lucie BÍLÁ / Bombyxmori Radka Arendášová / Ing. Michal BORGES / Jana BREJCHOVÁ

Více

MARTA KUBIŠOVÁ POSLEDNÍ RECITÁL. se loučí... hudební dramaturgie PETR MALÁSEK. host večera MILAN HEIN

MARTA KUBIŠOVÁ POSLEDNÍ RECITÁL. se loučí... hudební dramaturgie PETR MALÁSEK. host večera MILAN HEIN POSLEDNÍ RECITÁL MARTA KUBIŠOVÁ se loučí... hudební dramaturgie PETR MALÁSEK host večera MILAN HEIN POSLEDNÍ RECITÁL MARTA KUBIŠOVÁ se loučí... Hudební dramaturgie Host večera Petr Malásek Milan Hein SKUPINA

Více

Fígl UNGELT. Jsme programově hereckým divadlem a tři role v této hře

Fígl UNGELT. Jsme programově hereckým divadlem a tři role v této hře Henry Meyerson Fígl D ále v na še m d i va d l e u v i d í te nejnovějšíungelt premiéry: Divadlo uvádíúsměvnou americkoujevištní hru roadmovie Na autorůnázvem Pierra Palmada sútěku původním Shtick a Christopha

Více

Červená. Soňa ZPÍVÁ A VYPRÁVÍ. Soňa Červená umělecký přednes Karel Košárek klavír

Červená. Soňa ZPÍVÁ A VYPRÁVÍ. Soňa Červená umělecký přednes Karel Košárek klavír Zakladatel a ředitel Milan Hein Jednatel Martin Šimek Umělecký šéf Pavel Ondruch Provozní šéf Jiří Pritz Vedoucí umělecko-technického provozu Radek Svoboda Tisková mluvčí Linda Skarlandtová Spolupracovníci

Více

William Douglas Home Ledňáček

William Douglas Home Ledňáček William Douglas Home Ledňáček Dále v našem divadle uvidíte Naší William předcházející Douglas premiérou Homebyl scénický večer veršů Françoise Ledňáček Villona Všechno jen do putyk a ženským! v sugestivním

Více

EXPRES NA ZÁPAD PETR SLAVÍK

EXPRES NA ZÁPAD PETR SLAVÍK RADEK HOLUB FRANTIŠEK NĚMEC EXPRES NA ZÁPAD REŽIE CORMAC PŘEKLAD PETR McCARTHY FANTYS PETR SLAVÍK Světová premiéra hry THE SUNSET LIMITED se uskutečnila ve Steppenwolf Theatre Company, Chicago, IL; umělecký

Více

INSCENACE OPER LEOŠE JANÁČKA V NDM

INSCENACE OPER LEOŠE JANÁČKA V NDM INSCENACE OPER LEOŠE JANÁČKA V NDM 1919/1920 JEJÍ PASTORKYŇA, 1. 11. 1919, Městské divadlo Dirigent: Emanuel Bastl Výprava: Karel Štapfer Choreografie: Achille Viscusi 1923/1924 KÁŤA KABANOVÁ, 18. 1. 1924,

Více

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO Třída: 1A třídní učitel: Mgr Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 PČ PŘÍJMENÍ JMÉNO 1 BOBÁLOVÁ Veronika 2 DOLEŽEL Radim 3 GOROLY Radek 4 HARAKAL Filip 5 HARAKALOVÁ Dominika 6 CHALOUPKA

Více

CENY ALFRÉDA RADOKA 2008

CENY ALFRÉDA RADOKA 2008 CENY ALFRÉDA RADOKA 2008 Tisková zpráva Místo konání tiskové konference: Institut umění - Divadelní ústav 24. února 2009 Ceny Alfréda Radoka Základní fakta: Ceny Alfréda Radoka uděluje každoročně Nadační

Více

Telefonní a e-mailový seznam zaměstnanců ZSF JU řazeno dle organizačních jednotek

Telefonní a e-mailový seznam zaměstnanců ZSF JU řazeno dle organizačních jednotek Telefonní a e-mailový seznam zaměstnanců ZSF JU řazeno dle organizačních jednotek Centrální spojovatelka recepce Vltava J. Boreckého 27 389 03 7511 recepce@zsf.jcu.cz Podatelna J. Boreckého 27 7512 Fax

Více

Česká 3D lukostřelba - sezóna 2012/2013

Česká 3D lukostřelba - sezóna 2012/2013 Průběžné výsledky Českého poháru v 3D 1/7 MINIS MINIS 1 Kučera David 173,00 202 153 164 2 Šrutová Magdalena 165,33 187 146 163 120 3 Rejholec Jan 151,00 166 136 4 Horáková Anna 150,00 150 5 Šrek Prokop

Více

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš.

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš. Julie Kubrychtová Milady Horákové1 Praha 17000 Kateřina Hejlíková Studentská2 Praha 16000 Selma Faustusová Kaprova3 Praha 11000 Tereza Vogničová Milady Horákové4 Praha 17000 Dominika Juričková Studentská5

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne Strana 1 z 11 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 22.11.2018 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno Potřebné kvórum 1. Volba člena kontrolní komise SVTC7 - Dominik Vild ANO 2. Volba člena

Více

Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel

Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel Bartečková Daniela Bartečková Martina Bartošek Pavel Bc.

Více

Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v hodin Keith Hurd. Deštivé dny

Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v hodin Keith Hurd. Deštivé dny Podzimní divadelní předplatné 2013 Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v 19.00 hodin Keith Hurd Deštivé dny Americké drama Denny a Joey jsou přáteli od dětství,

Více

PAN HALPERN A PAN JOHNSON LIONEL GOLDSTEIN

PAN HALPERN A PAN JOHNSON LIONEL GOLDSTEIN PAN HALPERN A PAN JOHNSON LIONEL GOLDSTEIN LIONEL GOLDSTEIN PAN HALPERN A PAN JOHNSON Překlad Režie Pan Halpern Pan Johnson Pavel Dominik Ladislav Smoček Petr Kostka František Němec Scéna a kostýmy Asistentka

Více

KRÁLOVSTVÍ BOŽÍ NA ZEMI TENNESSEE WILLIAMS

KRÁLOVSTVÍ BOŽÍ NA ZEMI TENNESSEE WILLIAMS KRÁLOVSTVÍ BOŽÍ NA ZEMI TENNESSEE WILLIAMS Režie Překlad Myrtle Lot Kuře KRÁLOVSTVÍ BOŽÍ NA ZEMI TENNESSEE WILLIAMS Pavel Ondruch Ota Ornest Jitka Čvančarová Ondřej Novák Martin Hofmann Scéna a kostýmy

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Městské divadlo Zlín Datum vytvoření 10.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Stručná historie Městského divadla ve Zlíně Způsob využití Výklad nové látky,

Více

Seznam studentů přihlášených ke státní závěrečné zkoušce navazujícího magisterského studia FSv ČVUT v Praze studijního oboru Budovy a prostředí

Seznam studentů přihlášených ke státní závěrečné zkoušce navazujícího magisterského studia FSv ČVUT v Praze studijního oboru Budovy a prostředí Komise č. K124-1 zasedá dne 26. 1. 2011 od 8:30 hod v místnosti A433 doc. Ing. Boris Bielek, PhD. Ing. Jaroslava Kramlová doc. Ing. Václav Brabec, CSc. Ing. Markéta Kalousková, CSc. doc. Ing. Vladimír

Více

MEZI ÚTERÝM APÁTKEM JOANNA MURRAY-SMITH

MEZI ÚTERÝM APÁTKEM JOANNA MURRAY-SMITH MEZI ÚTERÝM APÁTKEM JOANNA MURRAY-SMITH MEZI ÚTERÝM A PÁTKEM Joanna Murray-Smith Režie Překlad Honor George Sophie Claudie Janusz Klimsza Blanka Křivánková Regina Rázlová Milan Hein Petra Nesvačilová Jitka

Více

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu 24.08.2012 08:35:03 Vlastnictví bytu a nebytového prostoru

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu 24.08.2012 08:35:03 Vlastnictví bytu a nebytového prostoru Vlastnictví bytu a nebytového prostoru A Vlastník, jiný oprávněný Identifikátor Podíl B Vlastnické právo Wichterlová Dana, Družstevní 1417, Hlinsko, 539 01 Hlinsko v Čechách 1 Nemovitosti Jednotky Č.p./

Více

VÝSLEDKY 25. ROČNÍKU SUDOMĚŘICKÉHO TRIATLONU

VÝSLEDKY 25. ROČNÍKU SUDOMĚŘICKÉHO TRIATLONU VÝSLEDKY 25. ROČNÍKU SUDOMĚŘICKÉHO TRIATLONU 13.7.2013 Jméno a příjmení Rok.nar. Team/Bydliště Start.č. Výsledný čas DÍVKY do 15 let: 1. PLOCOVÁ Nikola 1999 ŠSK Borotín 39 0:44:41 2. MATOUŠOVÁ Iveta 1999

Více

BOBR SPORT TOUR. Atletický víceboj 2015

BOBR SPORT TOUR. Atletický víceboj 2015 BOBR SPORT TOUR Atletický víceboj 2015 1. třída - SMÍŠENÁ KATEGORIE KRÁL David 95 1.-2. 16 STARÁ Jana 95 1.-2. 16 DOLEŽALOVÁ Vanesa 93 3. 14 KEFALIDIS Andonis 91 4. 13 ČERVENKA Petr 87 5. 12 PANCNER Josef

Více

Volby do zastupitelstev obcí výsledky hlasování

Volby do zastupitelstev obcí výsledky hlasování Volby do zastupitelstev obcí 20.10. - 21.10.2006 - výsledky hlasování Zastupitelstvo města, Kraj: Jihomoravský kraj, Okres: Brno-venkov Obec: Oslavany Počet volených členů zastupitelstva Počet volebních

Více

OPS - profi. Město profi - Agrostroj 1 2: (5:3) Agrostroj 2 - Technické služby PE 1: (3:5) Swietelsky - Služátky 4: (4:4)

OPS - profi. Město profi - Agrostroj 1 2: (5:3) Agrostroj 2 - Technické služby PE 1: (3:5) Swietelsky - Služátky 4: (4:4) OPS - profi Město profi - Agrostroj 1 2:4 955-981 (5:3) Agrostroj 2 - Technické služby PE 1:5 974-1026 (3:5) Swietelsky - Služátky 4:2 942-930 (4:4) Tabulka: 1. Swietelsky 2 2 0 0 9,0:3,0 9,0:7,0 979 4

Více

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ŽEBŘÍČEK JMEN OBČANŮ VELKÉHO ÚJEZDU ŽEBŘÍČEK JMEN DĚTÍ DO 5ti LET 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ADAM 8 MARIE, MARIA 48 ADÉLA 3 ADÉLA 3 ADÉLA 8 JIŘÍ 39 ALICE 2 JAN 3 ADOLF 1 JAN,

Více

Složení komisí státních závěrečných zkoušek

Složení komisí státních závěrečných zkoušek Složení komisí státních závěrečných zkoušek Vyhláška Dokument Název dokumentu Typ dokumentu Garant dokumentu Vymezení působnosti Složení komisí státních závěrečných zkoušek Vyhláška Proděkanka pro studium

Více

VÝHERCI spotřebitelské soutěže "Letní hra o večeři v Curychu s Rogerem Federerem a další sladké ceny"

VÝHERCI spotřebitelské soutěže Letní hra o večeři v Curychu s Rogerem Federerem a další sladké ceny VÝHERCI spotřebitelské soutěže "Letní hra o večeři v Curychu s Rogerem Federerem a další sladké ceny" Hlavní výhra: večeře s Rogerem Federerem v Curychu pro jednu osobu Cebo Filip Janíková Miluše 1. kolo:

Více

Pořadí Jméno Celkový počet hlasů Strana

Pořadí Jméno Celkový počet hlasů Strana Pořadí Jméno Celkový počet hlasů Strana Člen zastupitelstva * 1 Havlík Ivan 1 105 ODS * 2 Valtr Ladislav Ing. MBA 977 ODS * 3 Čulík Jan 942 ODS * 4 Chaloupka Pavel 852 ODS * 5 Kučera Miroslav 775 ODS *

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne Strana 1 z 11 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 22.11.2018 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno Potřebné kvórum 1. Volba Martiny Čížkové za předsedající shromáždění SVTC7 ANO 2. Volba

Více

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla pondělí 30. listopadu 2009 v 11 hodin v hlavním foyeru Národního divadla ředitel Národního divadla: Ondřej Černý vedoucí odboru vnějších

Více

Městská část Praha 1

Městská část Praha 1 Městská část Praha 1 Rada městské části USNESENÍ 1. schůze číslo UR11_0015 ze dne 04.01.2011 Jmenování členů komisí Rady MČ Praha 1, Správní rady Nemocnice Na Františku a Programové rady Malostranské besedy

Více

Betty MacDonaldová. dramatizace Věra Mašková režie Peter Gábor

Betty MacDonaldová. dramatizace Věra Mašková režie Peter Gábor Zakladatel, ředitel a majitel Milan Hein Jednatel Martin Šimek Umělecký šéf Pavel Ondruch Provozní šéf Jiří Pritz Tisková mluvčí Linda Skarlandtová Spolupracovníci divadla Kateřina Šimková, Marie Krbová,

Více

Hlasování pro společenství SVJ V Hůrkách 2139-2143. Seznam subjektů

Hlasování pro společenství SVJ V Hůrkách 2139-2143. Seznam subjektů Hlasování pro společenství SVJ V Hůrkách 2139-2143 Přítomno % z přítomných % ze všech Časy Otázka pro hlasování Hlasů % Pro Proti Zdrž. Pro Proti Zdrž. Otevř. Uzavř. Stav Schválení programu shromáždění

Více

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín Třída: 5.A Bartoň Martin, 5. A Čmelová Klára, 5. A Bílá Marcela, 5. A Kohl Štěpán, 5. A Fraňková Romana, 5. A Třída: 5.A Kuchaříková Klára, 5. A Svobodová Simona, 5. A Zaplatilová Eva, 5. A Mička Filip,

Více

5km. Havířov, :08:41 00:17: M 00:17:50 00:00: :09:00 00:17: M 00:19:09 00:01: :09:29 00:19:09

5km. Havířov, :08:41 00:17: M 00:17:50 00:00: :09:00 00:17: M 00:19:09 00:01: :09:29 00:19:09 1 1 1 370 Konderla Jakub 2001 M 00:17:27 00:08:41 00:17:27 2 2 2 175 Garnol Radim 1987 M 00:17:45 00:00:18 16.90 00:09:02 00:17:45 3 3 3 551 Elischer Radan 1987 M 00:17:50 00:00:23 16.82 00:09:00 00:17:50

Více

Výsledková listina: Kategorie: Pořadí Číslo Příjmení Jméno Pohlaví Ročník Celkový časplavání Pořadí Kolo Pořadí Běh Pořadí 1 96 Holub

Výsledková listina: Kategorie: Pořadí Číslo Příjmení Jméno Pohlaví Ročník Celkový časplavání Pořadí Kolo Pořadí Běh Pořadí 1 96 Holub Výsledková listina: 28.07.2018 Kategorie: 1 96 Holub Václav M 1983 1:28:11 0:06:05 2 0:57:00 1 0:25:05 1 2 82 Buček Martin M 1978 1:30:53 0:07:19 17 0:57:08 2 0:26:25 7 3 43 Miláček Petr M 1981 1:31:26

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 11.05.2015

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 11.05.2015 Strana 1 z 7 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 11.05.2015 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno Potřebné kvórum 1. 1. Volba zapisovatele, ověřovatele a programu ANO 2. 2. Schválení účetní

Více

STÁLÝ SEZNAM VOLIČŮ Místo trvalého pobytu

STÁLÝ SEZNAM VOLIČŮ Místo trvalého pobytu okrsku 1 1 Adamcová Olga 22.04.1954 Nový Dům 29 1 2 Adamec Václav 04.07.1953 Nový Dům 29 1 3 Augsten Pavel 10.06.1944 Nový Dům 73 1 4 Augsten Petr 14.05.1981 Nový Dům 73 1 5 Augstenová Libuše 16.08.1943

Více

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu :55:02 Vlastnictví domu s byty a nebytovými prostory

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu :55:02 Vlastnictví domu s byty a nebytovými prostory Vlastnictví domu s y a neovými prostory A Vlastník, jiný oprávněný Identifikátor Podíl Vlastnické právo Bálková Jana Mgr., Družstevní 1418, Hlinsko, 539 01 Hlinsko v Boháčová Ivana, Družstevní 1416, Hlinsko,

Více

INFOKONTEJNER. čtvrtletník akciové společnosti Pražské služby 9. ročník 1 2014 NEPŘEKONATELNÝ INFOSERVIS

INFOKONTEJNER. čtvrtletník akciové společnosti Pražské služby 9. ročník 1 2014 NEPŘEKONATELNÝ INFOSERVIS PS INFORMUJÍ 2, 5 PS SPOLEČENSKY 3 INFOKONTEJNER čtvrtletník akciové společnosti Pražské služby 9. ročník 1 2014 PS ZAMĚSTNANCŮM 7 NEPŘEKONATELNÝ INFOSERVIS INFOKONTEJNER 01 2014 ČTVRTLETNÍK AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI

Více

PLŽ 2018 STH út :38 Startovní listina OE2003 Stephan Krämer StČí Čip Jméno Id databáze Klub Start

PLŽ 2018 STH út :38 Startovní listina OE2003 Stephan Krämer StČí Čip Jméno Id databáze Klub Start Strana 1 D10 (16) 79 8112770 Jakubcová Karolína SJC1050 SJC 3:00 123 2116482 Šimková Lucie STH0951 STH 6:00 81 2115013 Voborská Valerie SJC0852 SJC 9:00 20 2045230 Čivrná Eliška VRL0851 VRL 12:00 121 2124779

Více

LETNÍ PŘEBOR JIHOČESKÉHO KRAJE V PLAVÁNÍ ŽACTVA, DOROSTU, MUŽŮ A ŽEN PRO ROK 2015

LETNÍ PŘEBOR JIHOČESKÉHO KRAJE V PLAVÁNÍ ŽACTVA, DOROSTU, MUŽŮ A ŽEN PRO ROK 2015 LETNÍ PŘEBOR JIHOČESKÉHO KRAJE V PLAVÁNÍ 2015 Strana 1 z 43 LETNÍ PŘEBOR JIHOČESKÉHO KRAJE V PLAVÁNÍ ŽACTVA, DOROSTU, MUŽŮ A ŽEN PRO ROK 2015 Soutěžní komise plavání Jihočeského kraje, technické uspořádání

Více

Přestupní karta hasičů pro vyšší kola ročníku 2012

Přestupní karta hasičů pro vyšší kola ročníku 2012 P L Z E Ň S K Ý povolen za okres / kraj ne Valečková Štěpánka Domažlice/Plzeňský Plzeň-jih/Plzeňský Růžková Pavla Domažlice/Plzeňský Plzeňs-sever/Plzeňský Kacerovská Kristýna Domažlice/Plzeňský Klatovy/Plzeňský

Více

PLŽ 2018 STH út :41 Klubová startovní listina OE2003 Stephan Krämer StČí Čip Jméno Id databáze Kategorie Start

PLŽ 2018 STH út :41 Klubová startovní listina OE2003 Stephan Krämer StČí Čip Jméno Id databáze Kategorie Start Strana 1 0 Vakant 201 Vakant D10 45:00 202 Vakant D10 48:00 203 Vakant D12 35:00 204 Vakant D12 32:00 205 Vakant D14 51:00 206 Vakant D14 54:00 209 Vakant H12 65:00 210 Vakant H12 62:00 211 Vakant H12

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC 8. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 9. 2014 Bod pořadu jednání: Ukončení činnosti Výborů Zastupitelstva města Liberec a správní rad fondů statutárního města

Více

Složení komisí státních závěrečných zkoušek

Složení komisí státních závěrečných zkoušek Složení komisí státních závěrečných zkoušek Vyhláška Dokument Název dokumentu Typ dokumentu Garant dokumentu Vymezení působnosti Složení komisí státních závěrečných zkoušek Vyhláška Proděkanka pro studium

Více

S KO Ř Á P K A. Marcin Szczygielski ALENA MIHULOVÁ PETRA NESVAČILOVÁ. Režie: Pavel Ondruch. Překlad: Lena Pešák

S KO Ř Á P K A. Marcin Szczygielski ALENA MIHULOVÁ PETRA NESVAČILOVÁ. Režie: Pavel Ondruch. Překlad: Lena Pešák S KO Ř Á P K A Marcin Szczygielski ALENA MIHULOVÁ Režie: Pavel Ondruch PETRA NESVAČILOVÁ Překlad: Lena Pešák SKOŘÁPKA Marcin Szczygielski Režie Překlad Pavel Ondruch Lena Pešák Halina Kocembová Roxana

Více

VÝSLEDKY 40.ROČNÍKU BĚHU KAMENICKÝM ŠENOVEM

VÝSLEDKY 40.ROČNÍKU BĚHU KAMENICKÝM ŠENOVEM VÝSLEDKY 40.ROČNÍKU BĚHU KAMENICKÝM ŠENOVEM Dívky do 5 let: 1. Janelová Lenka 2011 KB K. Šenov 0:31 min. 2. Svitáková Štěpánka 2011 K. Šenov 0:32 min. 3. Regnerová Karolína 2011 KB Ruprechtice 0:34 min.

Více

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS TJ Blatná C - TJ Sokol Slavonice 0:0?? 03.03. KK Český Krumlov B - TJ Kunžak 8:0 2491-2267 (9:3) 03.03. TJ Nové Hrady B - TJ Silon Sezimovo Ústí B 2:6 2506-2546 (5:7) 03.03. TJ Fezko Strakonice - TJ Loko

Více

Plavecký oddíl Autoškoda Mladá Boleslav. 38. Cena Mladé Boleslavi a Memoriál Miroslava Tottera Mladá Boleslav, 26.09.2015

Plavecký oddíl Autoškoda Mladá Boleslav. 38. Cena Mladé Boleslavi a Memoriál Miroslava Tottera Mladá Boleslav, 26.09.2015 Strana 1 z 46 Plavecký oddíl Autoškoda Mladá Boleslav 38. Cena Mladé Boleslavi a Memoriál Miroslava Tottera Mladá Boleslav, Plavecký bazén: Mladá Boleslav na Štěpánce, Na Celně 1456, 293 01 Bazén: 25m,

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2016 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA 10. ročník Branických ledů

VÝSLEDKOVÁ LISTINA 10. ročník Branických ledů VÝSLEDKOVÁ LISTINA 10. ročník Branických ledů Pořadatel: Datum konání: Místo konání: Klimatické podmínky: Soutěžní tratě: Charakter tratí: JURY: Ředitel soutěže: Vrchní rozhodčí: Cíloví rozhodčí: Startéři:

Více

Ředitel ND: akad. arch. Daniel Dvořák Šéf činohry ND: Michal Dočekal Tisková zpráva William Shakespeare Richard III. Premiéra 2. a 4. března 2006 ve Stavovském divadle William Shakespeare (1564 1616) RICHARD

Více

KOMISE DOPRAVNÍ. zřízení komise usnesením RM č. 82/2015 jmenování členů usnesením RM č. 217/

KOMISE DOPRAVNÍ. zřízení komise usnesením RM č. 82/2015 jmenování členů usnesením RM č. 217/ KOMISE DOPRAVNÍ jmenování členů usnesením RM č. 217/2015 17. 3. 2015 Romana Kozáková tel.: 485 243 443 e-mail: kozakova.romana@magistrat.liberec.cz Ing. Martin Čulík Místopředseda: Jaroslav Šrajer Jiří

Více

XXXV. ročník Memoriálu Bohumila Duse leden 2018 konečné výsledky dvojice - muži

XXXV. ročník Memoriálu Bohumila Duse leden 2018 konečné výsledky dvojice - muži startovní číslo jméno, příjmení XXXV. ročník Memoriálu Bohumila Duse leden konečné výsledky dvojice - muži oddíl Evžen Valtr 9 KK Slavoj Praha David Kuděj 9 9 9 9 Daniel Braun KK PSJ Jihlava 9 9 9 9 Filip

Více

VESELÝ SENIOR, NADAČNÍ

VESELÝ SENIOR, NADAČNÍ VESELÝ SENIOR, NADAČNÍ FOND STÁŘÍ JE ETAPOU ŽIVOTA, KTERÁ ČEKÁ KAŽDÉHO Z NÁS A PROTO BYCHOM JI NEMĚLI IGNOROVAT. VYBRANÉ AKTIVITY, AKCE VESELÉHO SENIORA 2006-2010 MALOVÁNÍ NA PALMOVCE 28. 10. 2006 Charitativní

Více

OLM_12.TXT Strana: 1/6 D:\Data\OB\OLM\ Poslední změna: :58:34

OLM_12.TXT Strana: 1/6 D:\Data\OB\OLM\ Poslední změna: :58:34 OLM_12.TXT Strana: 1/6 Kategorie D Okresní liga mládeže Opava 2016 1.Rychlá Pavlína KRN8559 618.43 97.70 95.72-80.27 85.99-85.81 81.76-91.18 - - 2.Poláková Lenka SOP0151 563.69-100.00-102.96 100.23-86.93-74.00-99.57-3.Glabazňová

Více

OPS skupina A. Quattro 978 1: Myslotín (2,5:5,5)

OPS skupina A. Quattro 978 1: Myslotín (2,5:5,5) OPS skupina A Agrostroj 3 - - volno - 0:0 0-0 (0:0) Quattro - Myslotín 1:5 978-1008 (2,5:5,5) Kooperativa - PSP 0:0 0-0 (0:0) KZMP - GY a OA 6:0 921-717 (8:0) - volno - - GY a OA 0:0 0-0 (0:0) Hasiči -

Více

Výsledková listina Beroun Race Ženy (156 závodníků)

Výsledková listina Beroun Race Ženy (156 závodníků) Výsledková listina Beroun Race 27. 10. 2018 Ženy (156 závodníků) Startovní číslo Jméno Kategorie Vlna Čas 1. 148 Žižka Adam M 1 1:05:56.7 2. 165 Bukvai Miloš M 1 1:07:21.1 3. 2 Fiala Marek M 1 1:08:32.5

Více

Umění není jen slovo. Společně dokážeme více

Umění není jen slovo. Společně dokážeme více www.harlekyn.cz Poslední ze žhavých milenců patří mezi nejúspěšnější hry známého amerického autora. Řadu sezón se těšila velké divácké přízni na Brodwayi. Skvělá je již svým námětem a přímo dokonalá díky

Více

Seznam studentů přihlášených ke státní závěrečné zkoušce navazujícího magisterského studia FSv ČVUT v Praze studijního programu Budovy a prostředí

Seznam studentů přihlášených ke státní závěrečné zkoušce navazujícího magisterského studia FSv ČVUT v Praze studijního programu Budovy a prostředí studijního programu Budovy a prostředí Komise č. K124-Mgr-1-B zasedá dne 21. 1. 2014 od 8:30 hod v místnosti A433 Předseda: doc. Ing. Juraj Žilinský, Ph.D. (STU Bratislava) Místopředseda: Ing. Jaroslava

Více

Jméno a Příjmení ročník TOM č. Název číslo trať kategorie start 1 2. cíl čas- čas- čas- čas Jméno a Příjmení ročník Sídlo hl. mezičas mezičas kanoe

Jméno a Příjmení ročník TOM č. Název číslo trať kategorie start 1 2. cíl čas- čas- čas- čas Jméno a Příjmení ročník Sídlo hl. mezičas mezičas kanoe * Miloš Novák 1975 7113 Kola Waštepi 1 15 A muţi 10:17:00 10:53:02 11:48:00 12:17:17 0:36:02 0:54:58 0:29:17 2:00:17 * Tomáš Strnad 1980 7113 Ústí n/l 1 15 A muţi 2:00:17 * Martin Zelinka 1995 19208 Kadet

Více

Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009

Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 Hostibejcké schody - výsledky Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 Adam David 2:48 Andr Václav 1:21 Bačo Jan 2:09 Balcar David 1:50 Bartoš Pavel 1:33 Bartůšek Josef 1:47 Baška

Více

NABÍDKA PROJEKTŮ. Studia DAMÚZA PŘEDSTAVENÍ A PROJEKTY PRO SEZÓNU 2009 / 2010

NABÍDKA PROJEKTŮ. Studia DAMÚZA PŘEDSTAVENÍ A PROJEKTY PRO SEZÓNU 2009 / 2010 NABÍDKA PROJEKTŮ Studia DAMÚZA PŘEDSTAVENÍ A PROJEKTY PRO SEZÓNU 2009 / 2010 Studio DAMÚZA Divadlo pro příští generace působí na divadelní scéně již od roku 1999. Bylo spjato se stejnojmenným prostorem

Více

Místo Závodník Bydliště Rok nar. Trénink Závod

Místo Závodník Bydliště Rok nar. Trénink Závod SJEZD - DÍVKY DO 15 LET 9.3.2002 Místo Závodník Bydliště Rok nar. Trénink Závod 1 Kučerová Lenka Sklenařice 1987 46,85 47,54 2 Polanecká Iva Jablonec nad Jizerou 1990 48,54 48,53 3 Friedrichová Tereza

Více

Tab. 1 č. p. Vlastník Náhon u Podolského potoka

Tab. 1 č. p. Vlastník Náhon u Podolského potoka Tab. 1 Seznam ohrožených objektů byl stanoven na základě stanoveného záplavového území a podle skutečného stavu při povodních dle zkušeností z minulých let. č. p. Vlastník Náhon u Podolského potoka 84

Více

Konečné výsledky voleb do AS ZČU

Konečné výsledky voleb do AS ZČU Západočeská univerzita v Plzni Volební komise VK AS ZČU Konečné výsledky voleb do AS ZČU Volební celek FAV 1 Doc. Dr. Ing. Vlasta Radová 39 2 RNDr. Miroslav Lávička, Ph.D. 32 3 Ing. Marek Brandner, Ph.D.

Více

Konečné výsledky voleb do Akademického senátu ZČU na volební období

Konečné výsledky voleb do Akademického senátu ZČU na volební období Konečné výsledky voleb do Akademického senátu ZČU na volební období 2018-2020 Volby do Akademického senátu ZČU proběhly v termínu 6. 10. 11. 2017 v následujících volebních celcích: Fakulta aplikovaných

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2014 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Deštivé dny - Keith Huff

Deštivé dny - Keith Huff Deštivé dny - Keith Huff Překlad - Pavel Dominik Režie Janusz Klimsza Denny Richard Krajčo Joey David Švehlík Původní broadwayská produkce - Frederick Zollo, Michael G. Wilson, Barbara Broccoli, Raymond

Více

OPS - skupina A. KZMP 912 1:5 924 Quattro (3:5)

OPS - skupina A. KZMP 912 1:5 924 Quattro (3:5) OPS - skupina A Město Pelhřimov - - volno - 0:0 0-0 (0:0) KZMP - Quattro 1:5 912-924 (3:5) Gy a OA - PSP 1:5 869-989 (1:7) Rychlá rota (IV. ZŠ) - Hasiči 2:4 954-957 (3:5) Agrostroj 3 am - Swietelsky am

Více

20. KONFERENCE MONITORING ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

20. KONFERENCE MONITORING ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 20. KONFERENCE MONITORING ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ ÚSTŘEDÍ MONITORINGU ZDRAVOTNÍHO STAVU OBYVATELSTVA STÁTNÍ ZDRAVOTNÍ ÚSTAV, PRAHA MILOVY 6. 8. října 2015 P R O G R A M K O N F E R E N C E Úterý 6.

Více

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS TJ Lokomotiva České Velenice - TJ Blatná C 4:4 2755-2753 (6:6) 20.01. TJ Silon Sezimovo Ústí B - TJ Sokol Písek 6:2 2586-2420 (7:5) 20.01. TJ Kunžak - TJ Sokol Chýnov 6:2 2448-2349 (7:5) 20.01. TJ Centropen

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

28. MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČR NA 5KM A 20KM

28. MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČR NA 5KM A 20KM 28. MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČR NA 5KM A 20KM v dálkovém plavání pro rok 2011 PŘEHLED PŘIHLÁŠENÝCH Datum konání: 27.- 28. 8. 2011 Místo konání: Lipenská přehrada - Vltava - říční úsek 331-332,5 Místo startu:

Více

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS TJ Centropen Dačice C - TJ Kunžak 7:1 2568-2429 (9:3) 20.03. TJ Centropen Dačice G - TJ Blatná C nedošel zápis 24.03. TJ Centropen Dačice C - TJ Fezko Strakonice 3:5 2465-2474 (6:6) 24.03. TJ Sokol Chýnov

Více

Věc: Plán činnosti na rok 2015

Věc: Plán činnosti na rok 2015 Centrum experimentálního divadla Zelný trh 9, 602 00 Brno tel./ fax: 542 210 200 Věc: Plán činnosti na rok 2015 Naše značka / vyřizuje Vaše číslo V Brně dne Vodičková 2. 12. 2014 počet premiér: 16 z toho:

Více

SPORTOVNÍ PLAVÁNÍ - SP 1 Pondělí 16,30-18,00 Trenéři : Úterý 17,00-19,00 René Lakomý Středa 17,00-18,00 Petra Kahánková Čtvrtek 16,30-18,00 Pátek

SPORTOVNÍ PLAVÁNÍ - SP 1 Pondělí 16,30-18,00 Trenéři : Úterý 17,00-19,00 René Lakomý Středa 17,00-18,00 Petra Kahánková Čtvrtek 16,30-18,00 Pátek SPORTOVNÍ PLAVÁNÍ - SP 1 Pondělí 16,30-18,00 Trenéři : Úterý 17,00-19,00 René Lakomý Středa 17,00-18,00 Petra Kahánková Čtvrtek 16,30-18,00 Pátek 15,00-17,00 Sobota 8,00-10,00 Duranová Duranová Dvořák

Více

Výsledky zpracoval Ski club Harrachov Sponzoři: : OPAVIA a BRUMÍK, Lissport, Wellness Hotel Centrum, Lyžařské školy JPK a Classic ski school

Výsledky zpracoval Ski club Harrachov Sponzoři: : OPAVIA a BRUMÍK, Lissport, Wellness Hotel Centrum, Lyžařské školy JPK a Classic ski school 1 Nikola Bisová a 18 19 17 54 2 Laura Laurichová a 20 19 15 54 3 Marie Grysniková a 18 18 16 52 4 Ema Mařáková a 17 16 12 45 5 Kateřina Hladíková a 20 20 40 6 Klára Faltusová a 20 19 39 7 Lucie Tůmová

Více

Mistrovství Karlovarského kraje pro rok 2012 Muži

Mistrovství Karlovarského kraje pro rok 2012 Muži Muži Datum : 18. února 2012 Kuželna : Sokol Teplá kvalifikace, finále Rozhodčí : Čížková Jana, Černohous Vladimír Kvalifikace Finále Celkem Pl Do Ch Cel Pl Do Ch Cel 1. Pavlík Tomáš Slovan K.Vary 360 230

Více

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA Str. 1 KATEGORIE: MK1 50 km, chlapci 0-10 1 280 Trutna Jan 2:14:21 23.22 2 191 Šilpach Dominik 2:39:15 19.59 3 308 Čermák David 2:50:38 18.28 4 328 Chytka Josef 5 228 Bednář Jaroslav ml. 3:09:40 16.45

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Městská divadla pražská Datum vytvoření 27. 4. 2013 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Historie Městských divadel pražských Způsob využití Rozšíření základního

Více

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS TJ Blatná C - TJ Fezko Strakonice 3:5 2444-2496 (5:7) 13.01. TJ Centropen Dačice G - TJ Nové Hrady B 7:1 2519-2318 (10:2) 13.01. TJ Centropen Dačice C - KK Český Krumlov B 2:6 2370-2548 (4:8) 13.01. TJ

Více

Firemní hry Kooperativy Výsledková listina - Pořadí dle kategorií

Firemní hry Kooperativy Výsledková listina - Pořadí dle kategorií Místo konání: Lyžarský areál Zadov - Kobyla Datum konání: 25/01/2013 Firemní hry Kooperativy Výsledková listina - Pořadí dle kategorií Kategorie: Lyže M1 1 153 HLÁVKA Vítězslav 1986 CZE CZP Brno 00:37.16

Více

Městská část Praha 1

Městská část Praha 1 Městská část Praha 1 Rada městské části USNESENÍ 5. schůze číslo UR15_0160 ze dne 03.02.2015 Jmenování členů komisí Rady MČ Praha 1 a Správní rady Nemocnice Na Františku Rada městské části související

Více

Rozpis žáků u maturitní zkoušky

Rozpis žáků u maturitní zkoušky Třída: 4.AG - Gymnázium (rok nástupu 2011) Předseda: Mgr. Ivan Šupík Místopředseda: Mgr. Věra Houdková Třídní: Mgr. Eva Plhová Místnost: D5 - pečovatelství sp. ANJ Anglický jazyk - Mgr. Milena Šmehlíková

Více

OPS Finále skupina A

OPS Finále skupina A OPS Finále skupina A Sportovní klub Policie - ZUŠ Pelhřimov 4:2 939-933 (2,5:5,5) Swietelsky - amatéři - Vodak PE 5:1 932-916 (5:3) PSP s.r.o. - Hasiči PE 4:2 948-930 (5:3) ZUŠ Pelhřimov - Hasiči PE 1:5

Více