VOJENSKÁ LÁZEŇSKÁ A REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VOJENSKÁ LÁZEŇSKÁ A REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ"

Transkript

1 HOTEL MĚŘÍN*** superior , , , HOTEL (ubytování se snídaní) Apartmán čtyřlůžkový velký (prodává se pouze celý apartmán) Apartmán čtyřlůžkový (prodává se pouze celý apartmán) Apartmán dvoulůžkový (prodává se pouze celý apartmán) Lůžko ve dvoulůžkovém pokoji Lůžko v třílůžkovém pokoji Přistýlka CHATY (ubytování bez snídaně) , , , Chata šestilůžková (prodává se pouze celá chata) Chata čtyřlůžková (prodává se pouze celá chata) Chata dvoulůžková (prodává se pouze celá chata) Přistýlka TYP , , , Snídaně (u hotelu v ceně ubytování) Oběd Večeře Neobsazené lůžko v pokoji 250 Zapůjčení dětské postýlky 100 Místní poplatek za rekreační pobyt - povinný ze zák. č. 565/1990 Sb. ve výši stanovené místním úřadem Poplatek za zvíře - při ubytování na hotelu / chatě 200 / hotel, 100 / chata V ceně hotelového ubytování je, v hlavní sezóně ( a ) při min. délce pobytu 7 nocí, zahrnut neomezený volný vstup do aquacentra. V případě ubytování v chatce je, v hlavní v hlavní sezóně ( a ) při min. délce pobytu 7 nocí, zahrnut vstup do aquacentra 2 x za pobyt na 90 min. Věková hranice dětí 2-12 let. Uvedenou věkovou hranicí se rozumí věk dítěte, který dítě nedosáhne v den nástupu na pobyt. Pobyt se zvířetem (zpravidla kočka, pes - malé plemeno do 10 kg) je možný pouze po předchozím schválení ze strany zařízení.

2 HOTEL BEDŘICHOV*** superior , , HOTEL (ubytování se snídaní) Dospělí Děti Apartmán dvoulůžkový (prodává se pouze celý apartmán) Apartmán čtyřlůžkový (prodává se pouze celý apartmán) Jednolůžkový pokoj Lůžko ve dvoulůžkovém pokoji Lůžko ve třílůžkovém pokoji Lůžko ve čtyřlůžkovém pokoji Přistýlka v pokoji DEPANDANCE (ubytování bez snídaně) celoročně Dvoulůžkové studio Třílůžkové studio Čtyřlůžkové studio Přistýlka Typ Dospělí Děti Snídaně (u hotelu v ceně ubytování) Oběd Večeře Vánoční / silvestrovský příplatek Příplatek celiakie (bezlepková dieta) 700 / / Neobsazené lůžko v pokoji 240 Místní poplatek za rekreační pobyt povinný ze zákona č.565/1990 Sb. - ve výši stanoveným místním úřadem Pronájem trezoru pro úschovu cenin 20 Dětská postýlka zdarma Poplatek za zvíře - při ubytování na hotelu / depandanci 200 V období je v ceně ubytování zahrnuto využití lanovky Skiareálu Špindlerův Mlýn (1 x denně, obousměrná jízda, při ubytování na minimálně 2 noci). V ceně hotelového ubytování je zahrnut 1 x denně vstup do Vodního ráje na 75 min. (v časovém rozmezí: hlavní a vedlejší sezóna 9,00-15,00 hod., mimosezóna 9,00-21,00 hod.). V případě ubytování v depandancích je vstup do Vodního ráje zahrnut 2 x za pobyt (75 min.) při minimální délce pobytu 6 nocí (v časovém rozmezí: hlavní a vedlejší sezóna 9,00-15,00 hod, mimosezóna 9,00-21,00 hod.). Vánoční a silvestrovský příplatek k pobytu je účtován jednorázově bez ohledu na délku pobytu, pokud do doby pobytu spadá noc nebo noc daného kalendářního roku. Bezlepkovou dietu lze objednat pouze na celou dobu pobytu, příplatek je stanoven na osobu a den bez ohledu na rozsah stravování. Věková hranice dětí 2-12 let. Uvedenou věkovou hranicí se rozumí věk dítěte, který dítě nedosáhne v den nástupu na pobyt. Pobyt se zvířetem (zpravidla kočka, pes - malé plemeno do 10 kg) je možný pouze po předchozím schválení ze strany ředitele zařízení.

3 PENZION MALÝ ŠIŠÁK** HLAVNÍ BUDOVA (ubytování se snídaní) Lůžko v pokoji s příslušenstvím , , Dospělí Děti Lůžko v buňce Lůžko v pokoji bez příslušenství Přistýlka v pokoji s příslušenstvím nebo v buňce Přistýlka v pokoji bez příslušenství BUDOVA GÁBI (ubytování se snídaní) Lůžko v pokoji s příslušenstvím BUDOVA GÁBI (ubytování bez snídaně, po dobu rekonstrukce hlavní budovy) Dospělí Děti Lůžko v pokoji s příslušenstvím Typ Dospělí Děti Snídaně (u hotelu v ceně ubytování) Oběd Večeře Neobsazené lůžko v pokoji Místní poplatek za rekreační pobyt Poplatek za zvíře V ceně ubytování je zahrnut 1 x denně vstup do Vodního ráje (75 min.) v hotelu VZ Bedřichov (v časovém rozmezí: hlavní a vedlejší sezóna 9,00-15,00 hod., mimosezóna 9,00-21,00 hod.). Věková hranice dětí 2-12 let. Uvedenou věkovou hranicí se rozumí věk dítěte, který dítě nedosáhne v den nástupu na pobyt. Pobyt dětí do 2 let je zdarma, bez nároku na lůžko a stravu. Pobyt se zvířetem (zpravidla kočka, pes) je možný pouze po předchozím schválení ze strany ředitele zařízení. 180 povinný ze zákona č.565/1990 Sb. - ve výši stanoveným místním úřadem 200

4 Volareza - hotel Vranov*** Jednolůžkový pokoj Lůžko ve dvoulůžkovém pokoji Lůžko ve třílůžkovém pokoji Přistýlka Lůžko ve čtyřlůžkové chatě Přistýlka , , CHATY (ubytování se snídaní) Pobyt dětí do 2 let je zdarma, bez nároku na lůžko a stravu. Věková hranice dětí 2-12 let. Uvedenou věkovou hranicí se rozumí věk dítěte, který dítě nedosáhne v den nástupu na pobyt Pobyt se zvířetem (zpravidla kočka, pes - malé plemeno do 10 kg) je možný pouze po předchozím schválení ze strany zařízení. HOTEL (ubytování se snídaní) Provozní doba čtyřlůžkových chat je od 22. dubna do 29. září , , , Typ Dospělí Děti Snídaně (v ceně ubytování) Oběd Večeře ostatní období Neobsazené lůžko Zapůjčení dětské postýlky Místní poplatek za rekreační pobyt - povinný ze zák. č. 565/1990 Sb. Poplatek za zvíře - při ubytování na hotelu / chatě Typ ve výši stanovené místním úřadem 200 / hotel, 100 / chata

5 platný od 1. března 2019 Chatová osada Bítov** CHATA (ubytování se snídaní) Lůžko ve čtyřlůžkové chatě Lůžko ve dvoulůžkovém pokoji Přistýlka Dospělí Děti Dospělí Děti Typ Dospělí Děti Snídaně (v ceně ubytování) Oběd Večeře Typ ostatní období Neobsazené lůžko Zapůjčení dětské postýlky 50 Místní poplatek za rekreační pobyt - povinný ze zák. č. 565/1990 Sb. ve výši stanovené místním úřadem Poplatek za zvíře 100 Pobyt dětí do 2 let je zdarma, bez nároku na lůžko a stravu. Věková hranice dětí 2-12 let. Uvedenou věkovou hranicí se rozumí věk dítěte, který dítě nedosáhne v den nástupu na pobyt. Pobyt se zvířetem (zpravidla kočka, pes - malé plemeno do 10 kg) je možný pouze po předchozím schválení ze strany ředitele zařízení.

6 HOTEL OVČÁRNA POD PRADĚDEM*** se snídaní Apartmán čtyřlůžkový (prodává se pouze celý apartmán) Apartmán dvoulůžkový (prodává se pouze celý apartmán) Jednolůžkový pokoj Lůžko ve dvoulůžkovém pokoji Lůžko ve třílůžkovém pokoji Lůžko ve čtyřlůžkovém pokoji Přistýlka v pokoji Typ Dospělí Děti Snídaně (v ceně ubytování) Oběd Večeře Neobsazené lůžko v pokoji 200 Poplatek za zvíře 200 Místní poplatek za rekreační pobyt zdarma bez nároku na stravu a ubytování Dětská postýlka 100 povinný ze zákona č. 565/1990 Sb.,ve výši stanovené místním úřadem Věková hranice děti 2-12 let. Uvedenou věkovou hranicí se rozumí věk dítěte, kterého dítě nedosáhne v den nástupu na pobyt. Pobyt dětí do 2 let zdarma, bez nároku na lůžko a stravu. Místní poplatek za rekreační pobyt, ve výši stanovené místním úřadem, není zahrnut v ceně pobytu (povinný ze zákona č. 565/1990 Sb.). Pobyt se zvířetem (zpravidla kočka, pes - malé plemeno do 10 kg) je možný pouze po předchozím schválení ze strany zařízení.

7 HOTEL BELLEVUE*** , , , HOTEL (ubytování se snídaní) Apartmán dvoulůžkový (prodává se pouze celý apartmán) Jednolůžkový pokoj Lůžko ve dvoulůžkovém pokoji Přistýlka Typ Dospělí Děti Snídaně (v ceně ubytování) Oběd Večeře Neobsazené lůžko v pokoji 250 Místní poplatek za rekreační pobyt zdarma bez nároku na stravu a ubytování Dětská postýlka 100 Poplatek za zvíře 200 povinný ze zákona č. 565/1990 Sb.,ve výši stanovené místním úřadem Věková hranice děti 2-12 let. Uvedenou věkovou hranicí se rozumí věk dítěte, kterého dítě nedosáhne v den nástupu na pobyt. Pobyt dětí do 2 let zdarma, bez nároku na lůžko a stravu. Místní poplatek za rekreační pobyt, ve výši stanovené místním úřadem, není zahrnut v ceně pobytu (povinný ze zákona č. 565/1990 Sb.). Pobyt se zvířetem (zpravidla kočka, pes - malé plemeno do 10 kg) je možný pouze po předchozím schválení ze strany zařízení.

8 Vojenská lázeňská léčebna Karlovy Vary - Lázeňský hotel Sadový Pramen*** , HOTEL (ubytování se snídaní) Lůžko ve dvoulůžkovém apartmánu Jednolůžkový pokoj superior Lůžko ve dvoulůžkovém pokoji superior Přistýlka Snídaně (v ceně ubytování) 136 Oběd 136 Večeře , Neobsazené lůžko ve dvoulůžkovém pokoji Neobsazené lůžko ve dvoulůžkovém apartmánu 650 Místní poplatek za lázeňský pobyt povinný ze zákona č. 565/1990 Sb. - ve výši stanovené místním úřadem Pobyt dětí do 2 let zdarma, bez nároku na lůžko a stravu. Místní poplatek za rekreační pobyt, ve výši stanovené místním úřadem, není zahrnut v ceně pobytu (povinný ze zákona č. 565/1990 Sb.). Pobyt se zvířaty není povolen.

9 Vojenská lázeňská léčebna Františkovy Lázně - Lázeňský hotel KIJEV*** , , , Neobsazené lůžko ve dvoulůž. apartmánu Neobsazené lůžko ve dvoulůžkovém pokoji LUX Neobsazené lůžko ve dvoulůžkovém pokoji Standard Místní poplatek za lázeňský pobyt , , , HOTEL (ubytování se snídaní) Lůžko ve dvoulůžkovém apartmánu Jednolůžkový pokoj LUX Jednolůžkový standard Lůžko ve dvoulůžkovém pokoji LUX Lůžko ve dvoulůžkovém pokoji Standard Přistýlka - pevné lůžko Přistýlka - skládací lůžko Snídaně (v ceně ubytování) 119 Oběd 145 Večeře 136 Pobyt dětí do 2 let zdarma, bez nároku na lůžko a stravu. Místní poplatek za rekreační pobyt, ve výši stanovené místním úřadem, není zahrnut v ceně pobytu (povinný ze zákona č. 565/1990 Sb.). povinný ze zákona č. 565/1990 Sb. - ve výši stanovené místním úřadem

10 Vojenská lázeňská léčebna Teplice - Lázeňský hotel Judita*** Lůžko ve dvoulůžkovém pokoji Přistýlka ve dvoulůžkovém apartmánu Přistýlka ve dvoulůžkovém pokoji Dětská postýlka , , , , HOTEL (ubytování se snídaní) Apartmán dvoulůžkový (prodává se pouze celý apartmán) Lůžko v jednolůžkovém pokoji Snídaně (u hotelu v ceně ubytování) 128 Oběd 153 Večeře 128 Neobsazené lůžko v pokoji 450 Příplatek za bezlepkovou dietu Pobyt dětí do 2 let zdarma, bez nároku na lůžko a stravu. Místní poplatek za rekreační pobyt, ve výši stanovené místním úřadem, není zahrnut v ceně pobytu (povinný ze zákona č. 565/1990 Sb.). Ve VLL Teplice platí zákaz vstupu zvířat. Pobyt asistenčního psa jako doprovod pacienta není tímto omezen.

11 Vojenská lázeňská léčebna Jeseník Jednolůžkový pokoj Lůžko ve dvoulůžkovém pokoji Lůžko ve třílůžkovém pokoji Příplatek za dietní stravování Lázeňský hotel ALBATROS*** (ubytování se snídaní) , , , Apartmán dvoulůžkový (prodává se pouze celý apartmán) Jednolůžkový pokoj Lůžko ve dvoulůžkovém pokoji LUX Lůžko ve dvoulůžkovém pokoji STANDARD Přistýlka (apartmán, dvoulůžkový pokoj LUX, jednolůžkový pokoj) Hotelová depandance SILESIE*** (ubytování se snídaní) Typ Dospělí Děti 2-12 let Snídaně (v ceně ubytování) Oběd Večeře Neobsazené lůžko v pokoji Místní poplatek za lázeňský pobyt - povinný ze zákona č. 565/1990 Sb , ostatní období ve výši stanovené místním úřadem Věková hranice děti 2-12 let. Uvedenou věkovou hranicí se rozumí věk dítěte, kterého dítě nedosáhne v den nástupu na pobyt. Pobyt dětí do 2 let zdarma, bez nároku na lůžko a stravu. Místní poplatek za rekreační pobyt, ve výši stanovené místním úřadem, není zahrnut v ceně pobytu (povinný ze zákona č. 565/1990 Sb.). V případě požadavku klienta na dietní stravování je účtován stanovený příplatek, dietní stravování je poskytnuto po schválení lékařem VLL, příplatek je účtován za osobu a den bez ohledu na rozsah stravování.

12 VK Praha - hotel DAP*** HOTEL (ubytování se snídaní) celoročně Jednolůžkový pokoj 780 Lůžko ve dvoulůžkovém pokoji obsazeném 2 osobami 780 Lůžko ve dvoulůžkovém pokoji obsazeném 1 osobou Lůžko dítě 2-12 let ve dvoulůžkovém pokoji 390 Přistýlka dospělý 500 Přistýlka dítě 2-12 let 380 Poplatek za zvíře 850 Místní poplatek za rekreační pobyt - povinný ze zák. č. 565/1990 Sb. ve výši stanovené místním úřadem Věková hranice dětí 2-12 let. Uvedenou věkovou hranicí se rozumí věk dítěte, který dítě nedosáhne v den nástupu na pobyt.

Odborová organizace nabízí svým členům rehabilitační pobyty i v roce 2010

Odborová organizace nabízí svým členům rehabilitační pobyty i v roce 2010 Odborová organizace nabízí svým členům rehabilitační pobyty i v roce 2010 Vzhledem ke kladným ohlasům členů ČMOSA na rehabilitační pobyty v letošním roce jsou zabezpečeny tyto pobyty i na rok 2010. Týdenní

Více

Možnosti služeb nabízených pro vojenské důchodce v roce

Možnosti služeb nabízených pro vojenské důchodce v roce Možnosti služeb nabízených pro vojenské důchodce v roce 2018 www.volareza.cz 1 Nabízené služby 1. Nabídka léčebných pobytů (LLRP) 2. Rekreace + speciální pobyty VD 3. Sleva 30% na vybrané služby 4. E-mailing

Více

Vojenská lázeňská a rekreační zařízení. Informace o službách VLRZ pro válečné veterány realizovaných dle RMO České republiky.

Vojenská lázeňská a rekreační zařízení. Informace o službách VLRZ pro válečné veterány realizovaných dle RMO České republiky. Vojenská lázeňská a rekreační zařízení Informace o službách VLRZ pro válečné veterány realizovaných dle RMO České republiky www.volareza.cz 1 REKREAČNÍ POBYTY S OZDRAVNÝM PROGRAMEM DLE RMO č. 25/2003 Bývalým

Více

Rack Rates 2018/2019

Rack Rates 2018/2019 Rack Rates 2018/2019 Czech version HOTELOVÉ POBYTY POBYTY S KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKOU LÉČBOU POBYTY S LÁZEŇSKOU LÉČBOU RELAX POBYTY PRO DĚTI PLATEBNÍ a STORNO PODMÍNKY + KLIKNĚTE PRO ZOBRAZENÍ STRÁNKY LOW :

Více

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l KRKONOŠE Rozkládají se v severovýchodních Čechách na hranici mezi Českou republikou a Polskem. Česká část Krkonoš je rozlehlejší a členitější oproti polské.krkonoše jsou nejznámějším pohořím v České republice

Více

UBYTOVÁNÍ Typ pokoje Hotel Löwenstein Studio Kč Kč single use Kč Kč

UBYTOVÁNÍ Typ pokoje Hotel Löwenstein Studio Kč Kč single use Kč Kč LÉČEBNÉ POBYTY UBYTOVÁNÍ Typ pokoje 01.11. - 31.03. 01.04. - 31.10. Hotel Löwenstein Studio 1 610 Kč 1 900 Kč single use 2 060 Kč 2 350 Kč Apartmá Standard 1 880 Kč 2 170 Kč single use 2 330 Kč 2 620 Kč

Více

ZPŮSOB PLATBY REHABILITAČNÍCH POUKAZŮ

ZPŮSOB PLATBY REHABILITAČNÍCH POUKAZŮ ZPŮSOB PLATBY REHABILITAČNÍCH POUKAZŮ Žádáme Vás o hromadné zaplacení všech přidělených poukazů buď převodním příkazem nebo složenkou na účet u České spořitelny a.s. Praha 3, č.ú. 2000260389/0800, konst.symbol

Více

Hotely Lázně Wellness VOJENSKÁ LÁZEŇSKÁ A REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ

Hotely Lázně Wellness VOJENSKÁ LÁZEŇSKÁ A REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Hotely Lázně Wellness VOJENSKÁ LÁZEŇSKÁ A REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ obsah hotel Bedřichov *** superior 4 KRKONOŠE depandance ** 5 hotel Bellevue *** 17 KARLOVY VARY penzion Malý Šišák ** 6 KRKONOŠE Lázeňský dům

Více

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Ceník ubytování Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Malý dvoulůžkový Deluxe + bezbariérový pokoj detail kategorie Délka

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 POZNÁMKA: Pro uplatnění příslušné slevy předloží zaměstnanec DPP služební průkaz a Průkaz člena dané odborové organizace

Více

CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR

CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR 2017 CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR Zima 16. 1. 19. 3. 2017 30. 10. 17. 12. 2017 Jaro/Podzim 20. 3. 25. 6. 2017 4. 9. 29. 10. 2017 26. 6. 3. 9. 2017 ceník wellness pobytů V ceně je zahrnuto ubytování,

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

LUHAČOVICE Wellness hotel Pohoda

LUHAČOVICE Wellness hotel Pohoda LUHAČOVICE Wellness hotel Pohoda cena od 2 790 Kč/os. 2x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s přistýlkou stravování formou polopenze program POHODA NA ZKOUŠKU pobyty možné i na 4 a 7 nocí Konečná cena za

Více

Ceník: Španělsko, Menorca 55+ PODZIM 2016 Hotel: Vacances Menorca Resort 4*

Ceník: Španělsko, Menorca 55+ PODZIM 2016 Hotel: Vacances Menorca Resort 4* Ceník: Španělsko, Menorca 55+ PODZIM 2016 Hotel: Vacances Menorca Resort 4* Termín Počet nocí Cena za osobu 55+ ve dvoulůžkovém pokoji s polopenzí Cena za 3. osobu na přistýlce s polopenzí * plnou penzi

Více

Pobyty pro samoplátce

Pobyty pro samoplátce Pobyty pro samoplátce REKONDIČNÍ POBYTY PRO DĚTI Pobyty se zaměřují na prevenci obtíží pohybového ústrojí a zlepšení kondice dítěte. Při nástupu je sestaven individuální léčebný plán, jehož cílem je odstranění

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE 2012

LÁZNĚ LUHAČOVICE 2012 LÁZNĚ LUHAČOVICE 2012 Rekondiční pobyty Luhačovice 2012 na rekondiční pobyty svaz poskytuje členu příspěvek ve výši 1.000,-Kč DOBA POBYTŮ: pobyty jsou sjednány na hlavní lázeňskou sezonu, penzion Vepřek

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

ZVLÁŠTNÍ NABÍDKA ZUK S.A. NA VÁNOCE A SILVESTRA 2012/2013

ZVLÁŠTNÍ NABÍDKA ZUK S.A. NA VÁNOCE A SILVESTRA 2012/2013 ZVLÁŠTNÍ NABÍDKA ZUK S.A. NA VÁNOCE A SILVESTRA 0/0 V období od..0 do 0.0.0 platí výhradně tato nabídka.. Objekty - prodej vánočních, silvestrovských a vánočně-silvestrovských pobytů se týká pouze následujících

Více

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax POBYTY 2018-2019 VE SPA RESORT LIBVERDA Wellness & Relax Platnost: 2. 1. 2018 1. 1. 2020 V balíčku jsou zahrnuty následující služby (pro osobu): 2x (3x)(5x) ubytování v komfortním pokoji 2x (3x)(5x) snídaně

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 7 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra

Více

Hlavní sezóna /1 osoba/noc. 1/2 osoba/noc. Hlavní sezóna /2 1/1. osoba/pobyt. osoba/pobyt

Hlavní sezóna /1 osoba/noc. 1/2 osoba/noc. Hlavní sezóna /2 1/1. osoba/pobyt. osoba/pobyt Ceník pobytů 2019 Léčebné pobyty hrazené pojišťovnou Příplatky za ubytování Gočár / B 0 Kč 125 Kč 0 Kč 150 Kč Veselý, Jubilejní, Bílý / A 90 Kč 390 Kč 150 Kč 490 Kč Veselý / A PLUS 240 Kč - 300 Kč - Příspěvková

Více

HOTEL BEZDĚZ PULTOVÝ CENÍK 2018 DEPENDANCE F.KOUBA

HOTEL BEZDĚZ PULTOVÝ CENÍK 2018 DEPENDANCE F.KOUBA PULTOVÝ CENÍK 2018 DEPENDANCE F.KOUBA 03.03. 2018 09.09. 2018 POKOJ Kč POKOJ Kč 1/1 1.090,-- 1/1 850,-- 1/2 s balkonem 1.650,-- 1/2 s balkonem 1.240,-- 1/2 bez balkonu 1.550,-- 1/2 bez balkonu 1.125,--

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky ( základní

Více

Vojenská lázeňská a rekreační zařízení. Informace o službách VLRZ zabezpečovaných pro vojenské důchodce v roce 2016. www.volareza.

Vojenská lázeňská a rekreační zařízení. Informace o službách VLRZ zabezpečovaných pro vojenské důchodce v roce 2016. www.volareza. Vojenská lázeňská a rekreační zařízení Informace o službách VLRZ zabezpečovaných pro vojenské důchodce v roce 2016 www.volareza.cz 1 Zabezpečované služby 1.Lázeňská péče 2.Domácí rekreace 2 1. Lázeňská

Více

BS - Registrační formulář pro ubytovatele

BS - Registrační formulář pro ubytovatele BS - Registrační formulář pro ubytovatele 1. Sídlo firmy / provozovna Název firmy: Obec: Ulice: IČO: Č. orientační Č. popisné VAT ID (DIČ): Číslo účtu: PSČ: Regionální zatřídění: E-mail: Tel.: Fax: Poskytované

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

MAĎARSKO. Termální lázně - Maďarská kuchyně - Péče delegátů VÁNOCE & SILVESTR - AUTOBUSEM

MAĎARSKO. Termální lázně - Maďarská kuchyně - Péče delegátů VÁNOCE & SILVESTR - AUTOBUSEM MAĎARSKO Termální lázně - Maďarská kuchyně - Péče delegátů & - AUTOBUSEM 2015 Vánoce a Silvestr autobusem hotel Répce Gold**** - polopenze řádné l. ve 2 lůžk. pokoji 6 790, 8 290, 1 lůžkový pokoj 8 290,

Více

Silvestr 2016 ve Svaté Kateřině

Silvestr 2016 ve Svaté Kateřině Silvestr 2016 ve Svaté Kateřině Pro všechny varianty pobytů platí: Úžasná kombinace tří wellness & spa procedur jen za: 2.770,-Kč/osoba: Sněhový vánek - prohřívající zábal a uvolňující masáž 55 +5 Vánoční

Více

MAĎARSKO VÁNOCE A SILVESTR v termálních lázních AUTOBUSEM Letos nově ZALAKAROS

MAĎARSKO VÁNOCE A SILVESTR v termálních lázních AUTOBUSEM Letos nově ZALAKAROS MAĎARSKO A v termálních lázních AUTOBUSEM Letos nově ZALAKAROS 2017 více na www.hungariatour.cz Zalakaros hotel Park Inn**** NOVINKA 28. 12. 2. 1.2018 řádné lůžko ve 2 lůžkovém pokoji 8 990, 9 590, 1 lůžkový

Více

MASARYKOVU UNIVERZITU SMLUVNÍ CENY PRO HOTELY PRAHA

MASARYKOVU UNIVERZITU SMLUVNÍ CENY PRO HOTELY PRAHA SMLUVNÍ CENY PRO MASARYKOVU UNIVERZITU 2015 HOTELY PRAHA Možnosti a podmínky ubytování ve vybraných brněnských hotelech pro hosty Masarykovy univerzity za smluvní ceny. Masarykova univerzita Odbor vnějších

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011 MěDK Elektra, příspěvková organizace Městské a turistické informační centrum Luhainfo Masarykova 950, 763 26 Luhačovice Tel.: 577 133 980 www.luhacovice.cz E-mail: luhainfo2@mdkelektra.cz NABÍDKA UBYTOVÁNÍ

Více

portovní hala Louny Městská spo Penzion Alena Hotel & Café Caramell Hotel Černý Kůň více na http://www.mulouny.cz/infocentrum/ Ubytování Louny

portovní hala Louny Městská spo Penzion Alena Hotel & Café Caramell Hotel Černý Kůň více na http://www.mulouny.cz/infocentrum/ Ubytování Louny více na http://www.mulouny.cz/infocentrum/ Ubytování Louny Městská spo portovní hala Louny cena: Rybalkova 2673, Louny p. Svoboda, +420 774 225 590, tjloko@ln.cz 50Kč /os/noc, karimatka, spacák vlastní

Více

Penzion ŽERNOV Český ráj

Penzion ŽERNOV Český ráj Penzion ŽERNOV Český ráj Český ráj je oblíbeným cílem letní turistiky i cykloturistiky. Z místních zajímavostí můžeme uvést Památný strom - lípu v Tatobitech, Obrácené zvony v Rovensku, blízké jsou Prachovské

Více

Objekty pro adaptační kurzy 2018

Objekty pro adaptační kurzy 2018 Objekty pro adaptační kurzy 2018 BARTOŠOVA PEC Ondříkovice 8 463 42 Hodkovice nad Mohelkou http://www.ubytovani-cesky-raj.net/ Penzion Bartošova pec se nachází v Českém ráji, nedaleko Turnova Ubytování

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08.

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08. Fortuna 3* 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 27.07.13-03.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 200 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

El Malikia Abu Dabbab ****

El Malikia Abu Dabbab **** 8denní zájezd s odletem z Prahy, Brna a Ostravy 02.11* 09.11* 16.11* 23.11 30.11 07.12 14.12 21.12 28.12 18.01 Počet dnů 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 Sezóna A A A A A A A D E A A A

Více

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017 Hotel Mesit pultové ceny 2017 Ubytování Wellness balíčky Služby CENÍK UBYTOVÁNÍ ZIMA 2017 HOTEL MESIT *** OD 1.1. DO 26.3.2017 CHECK - IN: od 14:00 CHECK - OUT: do 11:00 Ubytování v klasických pokojích

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

V. SPRÁVA KOLEJÍ A MENZ SKM (81000)

V. SPRÁVA KOLEJÍ A MENZ SKM (81000) V. SPRÁVA KOLEJÍ A MENZ SKM (81000) 1. Předmět činnosti: Stravování SKM menzy Jitka Hurtová M 81200 tel.: 377 634 854 Druh ceny Prodejní cena za jedno uvařené jídlo Prodejní cena zchlazovaných jídel jednoporcovek

Více

CHORVATSKO - Tučepi HOTEL NEPTUN**** Depandance Maslinik. Až 3 děti do 14 let ZDARMA!!! 21.6. 5.7. Období typ ubytování LAST MINUTE CENA původní cena

CHORVATSKO - Tučepi HOTEL NEPTUN**** Depandance Maslinik. Až 3 děti do 14 let ZDARMA!!! 21.6. 5.7. Období typ ubytování LAST MINUTE CENA původní cena LAST MINUTE CHORVATSKO - Tučepi HOTEL NEPTUN**** Depandance Maslinik Až 3 děti do 14 let ZDARMA!!! 21.6. 5.7. Období typ ubytování LAST MINUTE CENA původní cena All inclusive 1/2+1 SWC BP KL 15 946 Kč

Více

Vánoce 2014 ve Svaté Kateřině

Vánoce 2014 ve Svaté Kateřině Pro všechny varianty pobytů platí: Vánoce 14 ve Svaté Kateřině Děti: Děti ve věku do let (2,99 roku): ZDARMA s postýlkou (požadavek na postýlku je nutné nahlásit při rezervaci pobytu) Děti ve věku 8 let

Více

MAĎARSKO RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY VÁNOCE / SILVESTR 2009 / 2010 HUNGARY

MAĎARSKO RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY VÁNOCE / SILVESTR 2009 / 2010 HUNGARY MAĎARSKO RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY / 2009 / 2010 HUNGARY Sárvár hotel Park Inn**** RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY 14.11. 17.11. (3 noci) TRASA A, C 4 990,- 27.11. 29.11. (2 noci) TRASA B 3 790,- 26.12. 28.12.

Více

Rack Rates 2015/2016

Rack Rates 2015/2016 Rack Rates 2015/2016 Czech version HOTELOVÉ POBYTY EXTRA POBYTY S KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKOU LÉČBOU EXTRA POBYTY S LÁZEŇSKOU LÉČBOU RELAX EXTRA POBYTY PRO DĚTI EXTRA PLATEBNÍ a STORNO PODMÍNKY + + EXTRA KLIKNĚTE

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

Smlouva o zabezpečení ozdravných pobytů

Smlouva o zabezpečení ozdravných pobytů Čj. 16385/2016-VLRZ/R/ON Výtisk číslo: Počet listů: 6 Smlouva o zabezpečení ozdravných pobytů uzavřená mezi Vojenská lázeňská a rekreační zařízení zastoupená ředitelem Ing. Václavem Janouškem se sídlem

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Ceník ubytování 2018 8. 1. 2018 7. 1. 2019 LÁZEŇSKÝ POBYT 1. Minimální délka pobytu je 6 nocí. 2. Lázeňský pobyt zahrnuje: ubytování a welcome drink plnou penzi koupací plášť a pantofle, volný vstup do

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CHORVATSKO CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře ošetřovatelská

Více

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA Malý penzion rodinného typu, skládající se z několika budov. Leží v malém centru Succhivo na jihu ostrova, které je oblíbené díky umístění

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2018 31. 12. 2018) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na 7 nocí dle předpisu lékaře (na 6 nocí 20 procedur)

Více

Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC

Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC 4 HVĚZDIČKOVÉ HOTELY EA Hotel Sonáta Sokolská 1576/68, 110 00 Praha 1 Luxusní EA Hotel Sonáta je situován v centru města, jen pár kroků od Václavského

Více

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Termín: 4. - 11. 7. 2015 Místo: Lokalita: Kontakt: Mapa: Rekreační středisko Luka (www.rsluka.cz) Podhradí nad Dyjí Jiří Košut, jiri.kosut@gmail.com, tel.: 702 952

Více

WWW.UBYTOVANIKRKONOSE.CZ

WWW.UBYTOVANIKRKONOSE.CZ WWW.UBYTOVANIKRKONOSE.CZ POZICE VYBRANÝCH KLÍČOVÝCH SLOV 12. 01. 2011 PŘEHLED POZIC VYBRANÝCH KLÍČOVÝCH SLOV Tento dokument obsahuje přehled pozic vybraných klíčových slov za domluvenou periodu. Sledovány

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, DRAMALJ - vila Dragan. odjezdy z Prahy a Brna. Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!!

CHORVATSKO. CRIKVENICA, DRAMALJ - vila Dragan. odjezdy z Prahy a Brna. Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!! CHORVATSKO CRIKVENICA, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!! V roce 2019-24. sezóna!! Mimořádná sleva při rezervaci do 15.10.2018 24%. ze zaplacené

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2017 31. 12. 2017) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na týden (7 nocí) dle předpisu lékaře výstupní lékařská

Více

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** +

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Nabízíme celkem 16 komfortně vybavených apartmánů ve 4 kategoriích. V designu interiéru hotelu upřednostňujeme čisté linie, u vybavení apartmánů kombinujeme moderní

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

Pobyty na 3 nebo 7 nocí v období

Pobyty na 3 nebo 7 nocí v období JIZERSKÉ HORY Desná Apartmány KAČENKA 4-lůžkový apartmán: vstupní předsíňka, obývací místnost s TV-SAT a s vybavenou kuchyňskou linkou. Schodiště do podkroví, kde jsou dvě oddělené 2-lůžkové ložnice a

Více

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ Sociální služby Česká, Česká 1175, 377 01 Jindřichův Hradec II tel.: 384 397 709, e-mail: info@sscjh.cz SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ účinnost od 1. 7. 2019 V souladu se zákonem

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

Ceník ubytování

Ceník ubytování Ceník ubytování 2017 8.1. 2017-7.1. 2018 VÁŽENÍ HOSTÉ, dovolte nám představit ceník ubytování v Luxury Spa Hotelu OLYMPIC PALACE. Čeká na Vás 58 komfortně zařízených pokojů a prvotřídní služby lázeňského

Více

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Caprici 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Santa Susanna Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 9 150 Kč

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

ZIMNÍ NABÍDKA JIZERSKÉ HORY

ZIMNÍ NABÍDKA JIZERSKÉ HORY ČESKÁ REPUBLIKA JIZERSKÉ HORY Jizerské hory jsou nejsevernějším pohořím v České republice. Část pohoří se nachází v Polsku. Toto pohoří bylo nazváno podle řeky Jizery, která pramení na úpatí své nejvyšší

Více

NABÍDKA POBYTŮ 2015. Hotely kategorie *** Sezonu a cenu určuje datum nástupu na pobyt.

NABÍDKA POBYTŮ 2015. Hotely kategorie *** Sezonu a cenu určuje datum nástupu na pobyt. NABÍDKA POBYTŮ 2015 Hotely kategorie *** 02. 01. 31. 03. 2015 01. 11. - 19. 12. 2015 01. 04. 31. 10. 2015 Sezonu a cenu určuje datum nástupu na pobyt. Víkend pro ženu a muže (Pá - Ne) Stravování : plná

Více

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ

SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ SPORTCENTRUM JIŘETÍN POD JEDLOVOU CENÍK OD 1.1.2018 UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ PRONÁJEM TĚLOCVIČNY SPORTOVIŠŤ Ve SPORTCENTRU nacházejícím se uprostřed krásné přírody Lužických hor a sousedního Národního parku

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 ČTYŘDENNÍ REHABILITAČNÍ POBYT

Více

Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove...

Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove... 2019 Vánoce a Silvestr Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove... Vánoce jsou nejkrásnější svátky v roce - nadělte si pod stromeček místo shonu, stresu a sáhodlouhých příprav aktivní odpočinek v prvních

Více

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 CK TURISTA Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 3,4,5,6,7 - denní zájezd Lyžování ve slovinských Alpách je znamenité. V Julských Alpách sice nejsou gigantická

Více

Nabídka na léto. Léto, prázdniny, dovolená, zážitky,. poznejte náš region a užijte si hotel Sladovna nebo Pivovarský penzion.

Nabídka na léto. Léto, prázdniny, dovolená, zážitky,. poznejte náš region a užijte si hotel Sladovna nebo Pivovarský penzion. Nabídka na léto Léto, prázdniny, dovolená, zážitky,. poznejte náš region a užijte si hotel Sladovna nebo Pivovarský penzion Pobytové balíčky Letní hýčkání - zaměřeno na páry Sport a relax - skupinová i

Více

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ Sociální služby Česká, Česká 1175/II., 377 01 Jindřichův Hradec tel.: 384 397 709, e-mail: info@sscjh.cz SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ platnost od 1. 1. 2012 V souladu se zákonem

Více

Osoba v apartmánu obsazeném

Osoba v apartmánu obsazeném Odlety z Prahy v úterý a pátek Katalog: Antuan Matina str. 187, Stegna Star str. 188, Stegna Bay str. 189 Ubytování ANTUAN MATINA STEGNA STAR STEGNA BAY ve studiu (3.lůžko) v apartmánu (3.lůžko) ve studiu

Více

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ Sociální služby Česká, Česká 1175, 377 01 Jindřichův Hradec II tel.: 384 397 709, e-mail: info@sscjh.cz SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ účinnost od 1. 1. 2018 V souladu se zákonem

Více

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ Sociální služby Česká, Česká 1175, 377 01 Jindřichův Hradec II tel.: 384 397 709, e-mail: info@sscjh.cz SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ účinnost od 1. 9. 2018 V souladu se zákonem

Více

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. CENÍK 2015 v Kč. v Mariánských Lázních

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. CENÍK 2015 v Kč. v Mariánských Lázních MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE v Mariánských Lázních CENÍK 2015 v Kč PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE 2015 PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE Cena v Kč za osobu / noc zahrnuje ubytování a plnou

Více

nabídku zahraniční dovolené na rok 2017

nabídku zahraniční dovolené na rok 2017 Výbor ZO OS KOVO připravil opět pro své členy nabídku zahraniční dovolené na rok 2017 V CK Diamant Club s.r.o. lze sjednat individuální rekreaci ušitou na míru každému z Vás zájemců. Dotace na tuto rekreaci

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna. Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!!

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna. Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!! CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!! V roce 2018-23. sezóna!! Mimořádná sleva při rezervaci do 31.10.2017 23%. Nečekejte na

Více

dovolte mi, abych Vás jménem společnosti Vojenská lázeňská a rekreační zařízení, co nejsrdečněji přivítal ve VLL Jeseník.

dovolte mi, abych Vás jménem společnosti Vojenská lázeňská a rekreační zařízení, co nejsrdečněji přivítal ve VLL Jeseník. VOJENSKÁ LÁZEŇSKÁ A REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ (VLRZ) Magnitogorská 12 / 1494, 101 00 Praha 10 Vojenská lázeňská léčebna Jeseník Hotel Albatros, depandance Silesie Myslbekova 271 790 03 Jeseník-lázně IČO: 00000582,

Více

Aktuality v diabetologii Poděbrady Kongres ambulantní diabetologie Lázeňská kolonáda v Poděbradech

Aktuality v diabetologii Poděbrady Kongres ambulantní diabetologie Lázeňská kolonáda v Poděbradech 4 4 180 170 Kongres ambulantní diabetologie Aktuality v diabetologii Poděbrady 2018 1. 3. 11. 2018 Lázeňská kolonáda v Poděbradech www.kongresad.cz www.gsymposion.cz ORGANIZAČNÍ VÝBOR KONGRESU Čestná prezidentka

Více

Kontrolní závěr z kontrolní akce 15/38

Kontrolní závěr z kontrolní akce 15/38 Kontrolní závěr z kontrolní akce 15/38 Majetek a peněžní prostředky státu, se kterými je příslušná hospodařit příspěvková organizace Vojenská lázeňská a rekreační zařízení Kontrolní akce byla zařazena

Více

Ceník Přímé lety Brno řecké moře

Ceník Přímé lety Brno řecké moře Ceník Přímé lety Brno řecké moře V Řecku se najdete Hotel Proteas Blu Resort www.vtt.cz 11/12 denní zájezdy y Brno ostrov Thassos 11 a 12-denní pobytové zájezdy / y z Brna ostrov Thassos Červen 1 2 3 4

Více

Rekreační zařízení Nový Dvůr

Rekreační zařízení Nový Dvůr Generální finanční ředitelství, Finanční úřad pro Středočeský kraj Na Pankráci 1685/17,19 140 21 Praha 4 Rekreační zařízení Nový Dvůr Nový Dvůr č.48, 384 73 Stachy Popis rekreačního zařízení (dále jen,,rz

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

Příloha č. 1. Zadavatel Název: Centrum dohody, s.r.o. Sídlo: V Hůrkách 1292/8, Praha 5 IČ: Specifikace poptávaných služeb

Příloha č. 1. Zadavatel Název: Centrum dohody, s.r.o. Sídlo: V Hůrkách 1292/8, Praha 5 IČ: Specifikace poptávaných služeb Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Podklad pro zpracování nabídek uchazečů na veřejnou zakázku Zajištění ubytování, stravování a školicích prostor pro projekt CZ.1.07/1.3.04/01.0016 Zadavatel Název: Centrum

Více

KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE ceník příplatků 2019

KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE ceník příplatků 2019 RADONOVÉ LÁZNĚ JÁCHYMOV Vaše lázně pro léčbu pohybového ústrojí KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE ceník příplatků 2019 Náš tip Pokud chcete vše urychlit, máte možnost si schválený léčebný návrh na pojišťovně vyzvednout

Více

Nidri - Hotel Gregory s ***

Nidri - Hotel Gregory s *** CK TURISTA Nidri - Hotel Gregory s *** 11 - denní zájezd Poloha: Menší rodinný hotel sestávající ze dvou dvoupatrových budov má ideální polohu přímo u pláže. Centrální ulice, tvořící jedno z center střediska,

Více

Rehabilitační pobyty v r. 2012

Rehabilitační pobyty v r. 2012 Všem základním organizacím ČMOSA Vážení přátelé, Rehabilitační pobyty v r. 2012 253001/13 Zabilanská/222713722 8.11.2011 vzhledem k velmi kladným ohlasům na rehabilitační pobyty našich členů v letošním

Více

Hotel Rosa Nautica 3*

Hotel Rosa Nautica 3* Hotel Rosa Nautica 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 10.08.13-17.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 800 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012 Benecko / Krkonoše Hotel Star*** Hotel leží v srdci Krkonoš, přímo ve středu lyžařského a turistického střediska Benecko, na jižně orientované straně vrchu Žalý (1036 m.n.m.) v těsné blízkosti lyžařských

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

UPOZORNĚNÍ: pokud vám Registrační formulář nelze otevřít v Internet Explorer, otevřete odkaz pomocí Google Chrome nebo jiného prohlížeče.

UPOZORNĚNÍ: pokud vám Registrační formulář nelze otevřít v Internet Explorer, otevřete odkaz pomocí Google Chrome nebo jiného prohlížeče. Přihlášení Přihlásíte se na odkazu www.taoist.cz/registrace nebo stránkách www.taoist.cz v záložce Plán akcí kliknete na R u akce IWS Praha. Po vyplnění registračního formuláře kliknete na tlačítko odeslat

Více

Osoba ve studiu obsazeném

Osoba ve studiu obsazeném Odlety z Prahy v pondělí a ve čtvrtek Katalog: Apolafsi str. 68, Nana str. 69, Sea Breeze str. 69, Summery str. 70 Ubytování APOLAFSI NANA SEA BREEZE SUMMERY ve studiu na přistýlce (3.lůžko) ve studiu

Více

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ]

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ] Ubytování Hotely Hotel Gurmán 10 kompletně vybavených pokojů, nejnáročnějším zákazníkům můžeme nabídnout zámecké či královské apartmá s výhledem na zámek a vybavením pro prožití těch nejkrásnějších chvil.

Více