Obsah. Útok 4. Obrana 7. Vhazování 8. Brankář 9. Strategie pro koučing 11. Bitky 12. Souboje před brankou 12

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obsah. Útok 4. Obrana 7. Vhazování 8. Brankář 9. Strategie pro koučing 11. Bitky 12. Souboje před brankou 12"

Transkript

1

2 Obsah 2 Útok 4 Obrana 7 Vhazování 8 Brankář 9 Strategie pro koučing 11 Bitky 12 Souboje před brankou 12

3 Obsah 3 Oslavy gólů 13 Na ledě 14 Nové a vylepšené funkce! 16 Herní režimy 19 Tvůrčí zóna 21 Centrum médií EA Sports 22 On-line 24

4 Útok 4 Bruslení a blafáky Bruslení/Míření Zrychlení Klouzání Blafák Blafák s volným pukem Kontrola zorného pole Postrčení puku Krytí puku Ofenzivní hra u mantinelu s pukem Strategie levá páčka B levá páčka (pohněte a uvolněte) pravá páčka Z/X Q + levá páčka/pravá páčka W (stiskněte a podržte) W (klepněte, když máte puk) S (stiskněte a podržte) D (stiskněte a podržte s pukem u mantinelu) směrová tlačítka

5 Útok 5 Střelba Nápřah Střela/střela z nápřahu Střela zápěstím Naznačení střely z nápřahu Zamíření střely Naznačení střely zápěstím pravá páčka V pravá páčka C pravá páčka Z /X (čtvrtkruhový pohyb nahoru)/pravá páčka C pravá páčka V (uvolněte) levá páčka N Poznámka: Veškeré ovládání střelby odpovídá situaci, kdy se hráč pohybuje po obrazovce směrem nahoru. Ovládání střelby změníte nastavením varianty VŽDY NAHORU ve volbě PERSPEKTIVA KAMERY. Tuto volbu najdete v nabídce ovládání v NASTAVENÍ pod Moje NHL 12 nebo nabídkou pauzy. Můžete zde také přepínat mezi výchozím a klasickým ovládáním.

6 Přihrávky 6 Přihrát Přihrávka vzduchem Nahození puku Puštění přihrávky Střílená přihrávka (během nápřahu ke střele) R E E (stiskněte a podržte) + pravá páčka C levá páčka (uvolněte) + E (klepněte) pravá páčka V + R (uvolněte) Poznámka: Uživatelé mají naprostou kontrolu nad směrem a rychlostí svých přihrávek (volné přihrávání). Poklepáním na R přihrajete na kratší vzdálenost/pomaleji, zatímco stisknutím a podržením R vyšlete delší a prudší přihrávku. Přihrávku zrušíte stiskem Q během stisku R.

7 Obrana 7 Pohyb Přepnutí hráče Bodyček Vypíchnutí Zvednutí hokejky Zametání hokejkou (automatické) Zametání hokejkou (manuální) Vyvolání bitky Skok do střely nebo přihrávky/blokování Přitisknutí hráče na mantinel Přikopnutí puku u mantinelu Vražení bokem levá páčka R pravá páčka (ve směru hráče) E S E (stiskněte a podržte) pravá páčka + E (stiskněte a podržte) D (poklepejte) Q + E D (stiskněte a podržte) levá páčka + R N (stiskněte a podržte)

8 Obrana 8 Zblokování přihrávky Manuální ovládání brankáře Odvolání brankáře Poslední hráč vzadu Q Q + S (stiskněte a podržte) Q + tlačítko SELECT R (stiskněte a podržte) Vhazování Nasměrování těla Volba úchopu hokejky Zvednutí hokejky Natažení po puku levá páčka pravá páčka Z/X pravá páčka C pravá páčka V

9 Brankář 9 Motýlek Přitisknutí k tyči Vertikální a horizontální pohyb Zakrytí puku Volné bruslení Základní pohyb Přesný pohyb Zákrok lapačkou/vyrážečkou Vypíchnutí Přihrání puku Strkání do soupeře brankářem W (stiskněte a podržte) R (stiskněte a podržte) W + R + levá páčka/pravá páčka D S (stiskněte a podržte) levá páčka Q + levá páčka pravá páčka Z/X pravá páčka C R N

10 Brankář 10 Zázračný zákrok Horizontální sražení betonů Roztažení betonů do V Horizontální vypíchnutí puku Puštění puku (při jeho držení) Zákrok sražením betonů Převalení na ledě (při horizontálním sražení betonů) E + pravá páčka E + pravá páčka Z/X E + pravá páčka V E + pravá páčka C W pravá páčka V pravá páčka Z/X

11 Strategie pro koučing 11 Změna útočníků Změna obrany Změna strategie formací Strategie forčekování Tlak při protiútoku Obranný tlak Obranná strategie Strategie na vhazování A F D směrové tlačítko C směrové tlačítko X směrové tlačítko V směrové tlačítko Z W (stiskněte a podržte) + levá páčka

12 Bitky 12 Zahájení bitky Úder Uhnutí Krytí Zatažení soupeře za dres, když se napřahuje k úderu Silný úder D pravá páčka C levá páčka Z/X W levá páčka V pravá páčka V a poté pravá páčka C Souboje před brankou Zaklesnutí do soupeře pravá páčka Otočení (během zaklesnutí) otočení levou páčkou o 360

13 Oslavy gólů 13 Oslava vstřeleného gólu Jízda na hokejce Na jednom koleni Pumpa pěstí A / S / D / F W R pravá páčka

14 Na ledě 14 Skóre Třetina Čas do konce třetiny

15 Na ledě 15 Nastavení hry NHL 12 obsahuje řadu vylepšení herního systému. Fyzikální engine kompletního tělesného kontaktu vám umožní prožívat intenzivnější souboje před brankou, vyhodit soupeře bodyčekem na střídačku, rozbíjet plexiskla a mnoho dalších věcí. Systém vhazování vám poskytuje lepší kontrolu nad hráčem po vhození puku a k dispozici máte také uživatelem ovládané oslavy gólů. Čtěte dále, pokud se chcete dozvědět více o nových funkcích a vlastnostech! Ukládání a načítání V nabídce Uložit / Načíst / Smazat (dostupné z nabídky Moje NHL 12) můžete ukládat, načítat a mazat soubory ručně. Automatické ukládání Informace o hře NHL 12 se budou automaticky ukládat na váš počítačový zábavní systém PlayStation 3.

16 Nové a vylepšené funkce! 16 NOVINKA Winter Classic Vítejte na stadiónu Heinz Field v Pittsburghu (Pensylvánie), kde budete hrát pod otevřeným nebem v drsných zimních podmínkách. Znovu si zahrajte zápas Winter Classic 2011 mezi týmy Washington Capitals a Pittsburgh Penguins nebo si vyberte kterýkoli jiný tým NHL. Bitva o pohár Naskočte rovnou do napínavé finálové části NHL a nechte se touto funkcí hry vést příběhem jednotlivých zápasů o nejslavnější hokejovou trofej.

17 Nové a vylepšené funkce! 17 Be A Pro Vytvořte si vlastního hráče nebo se ujměte řízení kariéry skutečného hráče NHL či CHL. Sledujte předzápasové a momentální úkoly od hlavního kouče. Pamatujte že na tom, jak hrajte, závisí čas na ledě, jaký dostanete k dispozici. Dobu mezi jednotlivými střídáními můžete simulovat. Máte na to stát se legendou? To ukáže jen čas. Překonáním rekordů legend získáte speciální odměny. Sledování výkonnosti Přejděte do nabídky Sledování výkonnosti, kde si můžete prohlédnout všechny své hokejové karty, statistiky a důležité momenty vaší kariéry.

18 Nové a vylepšené funkce! 18 Hockey Ultimate Team Dejte dohromady vlastní tým a soutěžte s ním v EA SPORTS Ultimate Hockey League proti ostatním v měsíčních sezónách a play-off. V NHL 12 můžete hrát proti přátelům s legendárními hráči a utkávat se s týmy dalších uživatelů v EAUHL 24/7. Svůj tým si můžete vylepšovat nákupem nových karet za EA Pucks. Můžete nakupovat balíčky karet nebo se je pokusit získat karty v aukci. Balíčky lze také získávat přímo ve hře za EA Pucks nebo nakupovat v obchodě. NOVINKA Nejlepší momenty EA SPORTS Tento zcela nový vizuální nástroj, který se nachází v nabídce pauzy, umožňuje přehrávat zpětně nejdůležitější okamžiky zápasu, jako jsou góly, střely a hity. Podívejte se, kdo sehrál skvělou akci, nebo kde zaznamenal úspěch soupeř.

19 Herní režimy 19 Sezóna Zahrajte si kompletní sezónu některé z lig obsažených v NHL 12 včetně NHL, AHL, různých evropských lig a CHL. Play-off V režimu play-off si zvolte účast v libovolném typu posezónní série libovolné profesionální hokejové ligy zastoupené v NHL 12. Turnaj Nasaďte nejlepší světové týmy do Světového turnaje EA SPORTS s 8 nebo 16 účastníky, nebo si zahrajte turnaj MasterCard Memorial Cup.

20 Herní režimy 20 Be a GM Převezměte úlohu generálního manažera (GM), trenéra a hráče a ujměte se řízení vašeho oblíbeného týmu NHL po dobu až 25 sezón. Sledujte vývoj každého zápasu prostřednictvím aktualit nového simulačního enginu na obrazovce Nejlepší momenty EA SPORTS. V kterémkoli momentu můžete do zápasu zasáhnout. Vytvořit herní schéma Zkombinujte a zaznamenejte si pohyby hráčů na ledě ve vámi zkoordinovaných situacích. Vytvořte si vzorce pro založení protiútoku a použijte je, když je váš tým u puku a vyráží z vlastního obranného pásma. Trénink Zdokonalujte si své dovednosti a zdolávejte vlastní mety k vylepšení určitých prvků vaší hry. Vlastní útočné akce a rozehrávku v pásmu soupeře můžete trénovat s jakýmkoli týmem.

21 Herní režimy 21 Samostatné nájezdy Můžete sami chytat s brankářem, zkoušet to jeden na jednoho ve formátu pro jediného hráče, anebo soutěžit s přáteli. Tvůrčí zóna Vytvořte si nového hráče nebo upravte toho, kterého jste vytvořili dříve. Můžete přitom přizpůsobit každý detail. Zvolte hráčovu výstroj, osobní informace, vzhled a vlastnosti. Rovněž si můžete vytvořit či upravit celý tým.

22 Centrum médií EA Sports 22 Obrazovka záznamu Nastavit / vymazat značku Úhel pohledu kamery Pořízení fotky Úprava videa Obrazovka úpravy záznamu Rychlost přehrávání Změna barvy Pořízení fotky Změna kamery Použití změny F Q / E B D F N B Q / E A

23 Centrum médií EA Sports 23 Vlastní hudba Upravte si hudbu v NHL 12 pro jakýkoli tým! Nejprve si musíte zkopírovat hudbu do vašeho systému a sestavit seznamy skladeb pro použití ve hře. Zvolte možnost VLASTNÍ HUDBA a přizpůsobte si hudbu, která hraje na obrazovkách herních nabídek a vyberte si speciální gólovou oslavu pro svého hráče v režimu Be a Pro. Stiskem Q/E můžete procházet jednotlivé ligy ve hře a stiskem W/R si vybrat kterýkoli ligový tým. Své výběry můžete určit pro přehrávání v domácích zápasech a také, pokud budete mít štěstí, při oslavě vítězství poháru.

24 On-line 24 EA SPORTS Hockey League Se svým vytvořeným profíkem můžete hrát hodnocené zápasy vstupem do již rozehraných duelů a poté se přidat k týmu EASHL, nebo si vytvořit vlastní tým. Měsíční sezóny a zcela nové play-off umožní vašemu týmu zahrát si o účast v šampionátu EASHL každý měsíc. Zápasy Drop-In Ještě nejste členy žádného týmu, nebo nemáte žádné týmové spoluhráče on-line? Zahrajte si se svým vytvořeným profíkem zápas Drop-In a zlepšujte se, nebo hledejte další hráče. Vyřazovací zápasy (play-off) Probojujte se do nejlepší možné divize. Jakmile začne play-off, budete muset vyhrát čtyřikrát v řadě, abyste se stali šampióny. Jestliže prohrajete, váš sen se rozplyne a další šanci dostanete až za měsíc.

25 On-line 25 Tvorba dresů Použitím kombinace ligových nebo vytvořených log a libovolných barev může váš tým vypadat přesně podle vašich představ. Tréninkový režim Vylepšujte si své dovednosti se členy klubu v režimu Klubový trénink. Nastavte situaci, kde hrou ovládaní hráči zaujmou místa neobsazená lidskými hráči, nebo vyzkoušejte volný trénink jen s lidskými hráči. Historie klubu Veďte si záznamy o týmových trofejích, úspěších a rekordech.

26 On-line 26 Historie ligy Každý měsíc jsou zaznamenány nejlepší týmy EASHL. Zjistěte, kdo je nejlepším z nejlepších. NOVINKA Vylepšování několika profíků Získávejte zkušenostní body ZB na každé pozici a poté je používejte pro různé pozice hráčů. Se svým profíkem se už nikdy nedostanete mimo pozici!

27 On-line 27 Hra on-line Hledání rychlé hodnocené hry on-line Vyzvěte prvního volného soupeře a odehrajte soutěžní zápas. Nebude-li soupeř nalezen, můžete si vytvořit vlastní relaci nebo procházet dalšími relacemi. K vašemu systému se mohou také připojit přátelé, s nimiž odehrajete kooperativní zápas. Hledat relaci zápasu Vyhledávání zahájíte volbou ze seznamu vlastních nastavení. Hrát s přítelem Vyberte si přítele ze seznamu přátel a odehrajte s ním nehodnocený zápas.

28 On-line 28 Týmová hra on-line Jedinečný hokejový zážitek on-line prožijete v zápase 6 proti 6 s 12 hráči. V nehodnocené hře hrajete s hráči NHL, zatímco v hodnocené hře s vytvořeným profíkem. Nájezdy on-line Pro hodnocenou nebo nehodnocenou hru v nájezdech si najděte uživatele podobné úrovně dovedností. On-line ligy Vytvořte si ligu s až 32 týmy a pozvěte do ní přátele k soubojům o nejlepšího hráče NHL 12. Moje ligy Prohlédněte si libovolnou on-line ligu, do níž náležíte, a vstupte do ní.

Obsah. Útok 4. Obrana 7. Vhazování 8. Brankář 9. Strategie pro koučing 11. Bitky 12. Souboje před brankou 12

Obsah. Útok 4. Obrana 7. Vhazování 8. Brankář 9. Strategie pro koučing 11. Bitky 12. Souboje před brankou 12 Obsah 2 Útok 4 Obrana 7 Vhazování 8 Brankář 9 Strategie pro koučing 11 Bitky 12 Souboje před brankou 12 Obsah 3 Oslavy gólů 13 Na ledě 14 Nové a vylepšené funkce! 16 Herní režimy 19 Tvůrčí zóna 21 Centrum

Více

Obsah. Obrana. Úplné ovládání. 6 Na ledě 7 Nové a vylepšené prvky a vlastnosti hry! 8 Režim Hrát teď. 10 Hraní on-line 12 MOJe nhl 13

Obsah. Obrana. Úplné ovládání. 6 Na ledě 7 Nové a vylepšené prvky a vlastnosti hry! 8 Režim Hrát teď. 10 Hraní on-line 12 MOJe nhl 13 NHL 13 2 Úplné ovládání 6 Na ledě 7 Nové a vylepšené prvky a vlastnosti hry! 8 ežim Hrát teď Útok Bruslení/Míření Zrychlení Klouzání ychlá zasekávačka Blafák Blafák s volným pukem Ovládání pohledu/bruslení

Více

Obsah. Obrana. Přihrávání. Úplné ovládání. 6 Plavání na ledě 7 nové a vylepšené prvky a vlastnosti hry! 8 režim Hrát teď. 9 další režimy hry

Obsah. Obrana. Přihrávání. Úplné ovládání. 6 Plavání na ledě 7 nové a vylepšené prvky a vlastnosti hry! 8 režim Hrát teď. 9 další režimy hry NHL 13 2 Úplné ovládání 6 Plavání na ledě 7 nové a vylepšené prvky a vlastnosti hry! 8 režim Hrát teď Obsah 8 hockey Ultimate Team 9 další režimy hry 10 Xbox LIVE 12 Moje nhl 13 Přihrávka Přihrávka vzduchem

Více

OBSAH ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ... 3 NA LEDĚ... 9 PRVKY A VLASTNOSTI HRÁT KOMUNITA UPRAVIT NEVÍTE SI RADY?... 20

OBSAH ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ... 3 NA LEDĚ... 9 PRVKY A VLASTNOSTI HRÁT KOMUNITA UPRAVIT NEVÍTE SI RADY?... 20 OBSAH ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ... 3 NA LEDĚ... 9 PRVKY A VLASTNOSTI... 10 HRÁT... 11 KOMUNITA... 16 UPRAVIT... 17 NEVÍTE SI RADY?... 20 2 ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ ÚTOK ZÁKLADNÍ POHYBY Bruslení/míření Strkání v souboji o puk

Více

Obsah. komunita...13. Úplné ovládání...3 Na ledě...7 Nové prvky...8 hrát...9. Nevíte si rady?...17

Obsah. komunita...13. Úplné ovládání...3 Na ledě...7 Nové prvky...8 hrát...9. Nevíte si rady?...17 Obsah Úplné ovládání...3 Na ledě...7 Nové prvky...8 hrát...9 komunita...13 Upravit... 14 Nevíte si rady?...17 2 Úplné ovládání ÚTOk Základní pohyby Bruslení/Míření levá páčka Zrychlení tlačítko B (podržet)

Více

Obsah. 3 Úplné ovládání

Obsah. 3 Úplné ovládání Obsah 3 Úplné ovládání 7 NA LEDĚ 8 Novinky v NHL 14 9 Hraní hry 13 Komunita 13 Upravit 16 NEvítE SI RAdy? 2 Útok Úplné ovládání Základní pohyby Bruslení/Míření levá páčka Zrychlení tlačítko B (podržet)

Více

Důležitá zdravotní varování: Fotosenzitivní záchvaty

Důležitá zdravotní varování: Fotosenzitivní záchvaty VAROVÁNÍ Než začnete hrát tuto hru, přečtěte si příručku ke konzoli Xbox 360, příručku k senzoru Xbox 360 Kinect a příručky k příslušenství, abyste získali důležité informace týkající se bezpečnosti a

Více

Důležitá zdravotní varování: Fotosenzitivní záchvaty

Důležitá zdravotní varování: Fotosenzitivní záchvaty VAROVÁNÍ Než začnete hrát tuto hru, přečtěte si příručku ke konzoli Xbox 360, příručku k senzoru Xbox 360 Kinect a příručky k příslušenství, abyste získali důležité informace týkající se bezpečnosti a

Více

Důležitá zdravotní varování: Fotosenzitivní záchvaty

Důležitá zdravotní varování: Fotosenzitivní záchvaty VAROVÁNÍ Než začnete hrát tuto hru, přečtěte si příručky ke konzoli Xbox 360, senzoru Kinect pro Xbox 360 a příslušenství, kde naleznete důležité informace týkající se bezpečnosti a ochrany zdraví. www.xbox.com/support.

Více

Obsah. Úplné ovládání...3 Na ledě...6 novinky v NHL 15...7. Hrát...9 Upravit... 10 Nevíte si rady?...12

Obsah. Úplné ovládání...3 Na ledě...6 novinky v NHL 15...7. Hrát...9 Upravit... 10 Nevíte si rady?...12 Obsah Úplné ovládání...3 Na ledě...6 novinky v NHL 15...7 Hrát...9 Upravit... 10 Nevíte si rady?...12 2 Úplné ovládání Útok Základní pohyby Bruslení/Míření střel levá páčka Zrychlení tlačítko B Klouzání

Více

OBSAH PRVOTNÍ PŘÍPRAVA...3 ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ...4 NOVINKY V NHL 16... 11 NA LEDĚ...13 HERNÍ REŽIMY...15 NEVÍTE SI RADY?...19

OBSAH PRVOTNÍ PŘÍPRAVA...3 ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ...4 NOVINKY V NHL 16... 11 NA LEDĚ...13 HERNÍ REŽIMY...15 NEVÍTE SI RADY?...19 1 OBSAH PRVOTNÍ PŘÍPRAVA...3 ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ...4 NOVINKY V NHL 16... 11 NA LEDĚ...13 HERNÍ REŽIMY...15 NEVÍTE SI RADY?...19 2 PRVOTNÍ PŘÍPRAVA Připravte se zakusit opravdovou energii hokeje NHL ve hře NHL

Více

Obsah. Prvotní příprava 3 Úplné ovládání 4 novinky v NHL Na ledě 12 Herní režimy 13 Nevíte si rady? 16

Obsah. Prvotní příprava 3 Úplné ovládání 4 novinky v NHL Na ledě 12 Herní režimy 13 Nevíte si rady? 16 Obsah Prvotní příprava 3 Úplné ovládání 4 novinky v NHL 17 10 Na ledě 12 Herní režimy 13 Nevíte si rady? 16 2 Prvotní příprava Připravte se zakusit opravdovou energii hokeje NHL ve hře NHL 17! Při prvním

Více

OBSAH PRVOTNÍ PŘÍPRAVA 3 ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ 4 NOVINKY V NHL NA LEDĚ 14 HERNÍ REŽIMY 15 NEVÍTE SI RADY? 18

OBSAH PRVOTNÍ PŘÍPRAVA 3 ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ 4 NOVINKY V NHL NA LEDĚ 14 HERNÍ REŽIMY 15 NEVÍTE SI RADY? 18 OBSAH PRVOTNÍ PŘÍPRAVA 3 ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ 4 NOVINKY V NHL 18 12 NA LEDĚ 14 HERNÍ REŽIMY 15 NEVÍTE SI RADY? 18 2 PRVOTNÍ PŘÍPRAVA Připravte se zakusit opravdovou energii hokeje NHL ve hře NHL 18! Při prvním

Více

OBSAH PRVOTNÍ PŘÍPRAVA 3 ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ 4 NOVINKY V NHL NA LEDĚ 17 HERNÍ REŽIMY 19 NEVÍTE SI RADY? 23

OBSAH PRVOTNÍ PŘÍPRAVA 3 ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ 4 NOVINKY V NHL NA LEDĚ 17 HERNÍ REŽIMY 19 NEVÍTE SI RADY? 23 OBSAH PRVOTNÍ PŘÍPRAVA 3 ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ 4 NOVINKY V NHL 19 14 NA LEDĚ 17 HERNÍ REŽIMY 19 NEVÍTE SI RADY? 23 2 PRVOTNÍ PŘÍPRAVA Připravte se zakusit opravdovou energii hokeje NHL ve hře NHL 19! Při prvním

Více

Důležité zdravotní upozornění: fotosenzitivní záchvaty

Důležité zdravotní upozornění: fotosenzitivní záchvaty UPOZORNĚNÍ Než začnete hrát tuto hru, přečtěte si příručky k systému Xbox One i veškerému příslušenství, kde najdete důležité informace o bezpečnosti a ochraně zdraví. www.xbox.com/support. Důležité zdravotní

Více

Důležité zdravotní upozornění: fotosenzitivní záchvaty

Důležité zdravotní upozornění: fotosenzitivní záchvaty UPOZORNĚNÍ Než začnete hrát tuto hru, přečtěte si příručky k systému Xbox One i veškerému příslušenství, kde najdete důležité informace o bezpečnosti a ochraně zdraví. www.xbox.com/support. Důležité zdravotní

Více

Důležité zdravotní upozornění: fotosenzitivní záchvaty

Důležité zdravotní upozornění: fotosenzitivní záchvaty UPOZORNĚNÍ Než začnete hrát tuto hru, přečtěte si příručky k systému Xbox One i veškerému příslušenství, kde najdete důležité informace o bezpečnosti a ochraně zdraví. www.xbox.com/support. Důležité zdravotní

Více

JAK HRÁT ON-LINE? 0. PŘIZPŮSOBTE SI SVŮJ ŠTÍT A SVÉ BARVY

JAK HRÁT ON-LINE? 0. PŘIZPŮSOBTE SI SVŮJ ŠTÍT A SVÉ BARVY JAK HRÁT ON-LINE? 0. PŘIZPŮSOBTE SI SVŮJ ŠTÍT A SVÉ BARVY Budete si moci přizpůsobit tvar, formu a vzor znaku. Váš znak by měl do srdce soupeře vnést strach! Navíc, pokud se stanete význačným hráčem ADRENALYN

Více

Český svaz ledního hokeje. Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů

Český svaz ledního hokeje. Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů Obsah 1 Sběr statistik v soutěžích ČSLH... 3 2 Spolupráce statistického týmu a e-zapisovatele... 4 2.1 Před utkáním... 4 2.2 Po skončení třetiny... 4 2.3

Více

Důležité zdravotní upozornění: fotosenzitivní záchvaty

Důležité zdravotní upozornění: fotosenzitivní záchvaty UPOZORNĚNÍ Než začnete hrát tuto hru, přečtěte si příručky k systému Xbox One i veškerému příslušenství, kde najdete důležité informace o bezpečnosti a ochraně zdraví. www.xbox.com/support. Důležité zdravotní

Více

Český svaz ledního hokeje. Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů

Český svaz ledního hokeje. Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů Obsah 1 Sběr statistik v soutěžích ČSLH... 3 2 Spolupráce statistického týmu a e-zapisovatele... 4 2.1 Před utkáním... 4 2.2 Během utkání... 4 2.3 Po skončení

Více

Důležité zdravotní upozornění: fotosenzitivní záchvaty

Důležité zdravotní upozornění: fotosenzitivní záchvaty UPOZORNĚNÍ Než začnete hrát tuto hru, přečtěte si příručky k systému Xbox One i veškerému příslušenství, kde najdete důležité informace o bezpečnosti a ochraně zdraví..xbox.com/support. Důležité zdravotní

Více

pravidla ledního hokeje v utkáních soutěží tříd

pravidla ledního hokeje v utkáních soutěží tříd Vnitřní směrnice Českého svazu ledního hokeje z.s. č. 104 upravující pravidla ledního hokeje v utkáních soutěží 2. - 4. tříd Článek I. PŮSOBNOST Tato směrnice upravuje pravidla ledního hokeje v utkáních

Více

FIFA 13 Herní příručka 12 Úplné ovládání 14 Nastavení hry 41 Hraní hry 42 Herní režimy 44 Sony Entertainment Network 48 FIFA 13 Herní příručka 13 Virtuální profík 49 Možnosti přizpůsobení 50 Vedení týmu

Více

Hra tělem v žákovských kategoriích

Hra tělem v žákovských kategoriích Hra tělem v žákovských kategoriích Posun věkové hranice a. Od roku 2005 byla v platnosti směrnice ČSLH, omezující hru tělem pro kategorii žáků 5. tříd a mladších. b. Od září 2012 se věková hranice posouvá

Více

Manuál k použití aplikace Antik SmartCam Verze 2.13

Manuál k použití aplikace Antik SmartCam Verze 2.13 Manuál k použití aplikace Antik SmartCam Verze 2.13 ANTIK Technology Krok č.1 Stáhněte si aplikaci z App Store (AntikCam) nebo z Google Play (Antik SmartCam) a vytvořte si účet v aplikaci. 1 Krok č.2 Na

Více

Mělnická rybníková liga 2019

Mělnická rybníková liga 2019 Mělnická rybníková liga 2019 Představuji 2.ročník Mělnické rybníkové ligy 2019. V nové sezóně se uskuteční dvě výkonnostní kategorie a soutěž bude probíhat v období 23.března až 25.května 2019. Co všechno

Více

Obsah. Úplné ovládání 3 Začínáme 10 Hlavní nabídka 11 Hraní hry 12 Nevíte si rady? 22

Obsah. Úplné ovládání 3 Začínáme 10 Hlavní nabídka 11 Hraní hry 12 Nevíte si rady? 22 Obsah Úplné ovládání 3 Začínáme 10 Hlavní nabídka 11 Hraní hry 12 Nevíte si rady? 22 2 Úplné ovládání Nastavení ovladače dle svých požadavků provedete v nabídce ÚPRAVY > NASTAVENÍ > OVLÁDÁNÍ. Vyberte si

Více

UČEBNÍ PLÁN LEDNÍ HOKEJ LICENCE A TEORIE A PRAXE

UČEBNÍ PLÁN LEDNÍ HOKEJ LICENCE A TEORIE A PRAXE UČEBNÍ PLÁN LEDNÍ HOKEJ LICENCE A TEORIE A PRAXE 1. TEORIE SPORTOVNÍHO TRÉNINKU V LH 1.1. Koučink Profesní etika Základ koučování Vzdělanost a zkušenost jako základ pro koučování Inovace tréninku neustálý

Více

Základem pro uvolnění se hráče s míčkem jsou dovednosti tzv. Vedení míčku :

Základem pro uvolnění se hráče s míčkem jsou dovednosti tzv. Vedení míčku : Metodika nácviku situace 1 vs. 1 Situace 1 vs. 1 je v utkání mnohonásobně opakovanou herní událostí, jejíž nácvik je důležitý, jak z pohledu útočné fáze, tak z pohledu obranné fáze. Úspěšné ovládnutí ofenzivních

Více

Školení zisku licence B. Kladno Martin Komárek

Školení zisku licence B. Kladno Martin Komárek Školení zisku licence B Kladno 12.8.2017 Martin Komárek Obranné kombinace Základní otázka zní?: Ø Coje to obranná činnost? Ø Obranná fáze = situace, ve které jeden z celků není v držení míčku a snaží se

Více

Herní činnosti jednotlivce obranné Základem Herních činností jednotlivce (HČJ) je herní činnost, která obsahuje složku technickou, taktickou, kondiční a intelektovou. HČJ dělíme na obranné a útočné tak,

Více

Mělnická rybníková liga 2018

Mělnická rybníková liga 2018 Vážení sportovní nadšenci, Mělnická rybníková liga 2018 vzhledem k tomu, že přes zimu si kvůli počasí venkovního kluziště téměř neužijeme a pro běžného občana, který nemá hokejovou výstroj, je hraní klasického

Více

Tento malý průvodce českou házenou byl inspirován z velké části knihou Hrajte s námi českou házenou, Mašita A., z které jsou použity texty a

Tento malý průvodce českou házenou byl inspirován z velké části knihou Hrajte s námi českou házenou, Mašita A., z které jsou použity texty a Abeceda české házené aneb hrajte s námi českou házenou Tento malý průvodce českou házenou byl inspirován z velké části knihou Hrajte s námi českou házenou, Mašita A., z které jsou použity texty a ilustrace.

Více

LHM 2007 Tutoriál Lubomír Dobrovolský, 2007

LHM 2007 Tutoriál Lubomír Dobrovolský, 2007 LHM 2007 Tutoriál Lubomír Dobrovolský, 2007 Před spuštěním hry apod. Před samotným spuštěním hry je dobré povypínat všechny programy jako průzkumník, icq Spuštění hry Hra se spouší souborem LHM2007.exe.

Více

OBSAH ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ 2 NOVINKY VE HŘE FIFA 16 13 SPUŠTĚNÍ HRY 14 HLAVNÍ NABÍDKA 16 HRANÍ HRY 18

OBSAH ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ 2 NOVINKY VE HŘE FIFA 16 13 SPUŠTĚNÍ HRY 14 HLAVNÍ NABÍDKA 16 HRANÍ HRY 18 OBSAH ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ 2 NOVINKY VE HŘE FIFA 16 13 SPUŠTĚNÍ HRY 14 HLAVNÍ NABÍDKA 16 HRANÍ HRY 18 ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ INFORMACE K OVLÁDÁNÍ NA PC FIFA 16 pro PC umožňuje hraní hry pomocí různých ovládacích zařízení.

Více

OBSAH ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ... 3 NOVINKY VE HŘE FIFA 16... 9 SPUŠTĚNÍ HRY... 10 HLAVNÍ NABÍDKA... 12

OBSAH ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ... 3 NOVINKY VE HŘE FIFA 16... 9 SPUŠTĚNÍ HRY... 10 HLAVNÍ NABÍDKA... 12 OBSAH ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ.... 3 NOVINKY VE HŘE FIFA 16.... 9 SPUŠTĚNÍ HRY... 10 HLAVNÍ NABÍDKA.... 12 UČENÍ ZÁKLADŮ.... 14 HRANÍ HRY.... 16 NEVÍTE SI RADY?.... 26 2 ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ OVLÁDÁNÍ POZNÁMKA: Ovládání

Více

ROZPIS MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ v ledním hokeji pro sezónu 2017/2018

ROZPIS MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ v ledním hokeji pro sezónu 2017/2018 ROZPIS MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ v ledním hokeji pro sezónu 2017/2018 MINIHOKEJ a VELKÝ HOKEJ Ročník 2008,2009 a 2010 Krajský výkonný výbor ČSLH Libereckého kraje www.libereckykraj.cslh.cz Krajský přebor žáků

Více

Systematika hokejbalu

Systematika hokejbalu Metodika ČMSHb Témata: Systematika sportovní hry hokejbal Herní činnosti jednotlivce (HČJ) Herní kombinace (HK) Herní systémy (HS) Herní kombinace - útočné Systematika herní kombinace - útočné Cíle výchova

Více

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: SK Slavia Praha - fotbal a.s. 2. Termín: sobota 5.12.2015 3. Místo: sportovní hala

Více

Úplné ovládání. Informace k ovládání na PC. Hlavní nabídka 12 Hraní hry 13. Úplné ovládání 2 Začínáme 11

Úplné ovládání. Informace k ovládání na PC. Hlavní nabídka 12 Hraní hry 13. Úplné ovládání 2 Začínáme 11 Obsah Úplné ovládání 2 Začínáme 11 Hlavní nabídka 12 Hraní hry 13 Úplné ovládání Informace k ovládání na PC FIFA 14 pro PC umožňuje hraní hry pomocí různých ovládacích zařízení. Pro nejlepší hratelnost

Více

VIII. KRAJSKÁ LIGA PŘÍPRAVEK 2006 ZLÍNSKÉHO KRAJE (KLP 2006)

VIII. KRAJSKÁ LIGA PŘÍPRAVEK 2006 ZLÍNSKÉHO KRAJE (KLP 2006) VIII. KRAJSKÁ LIGA PŘÍPRAVEK 2006 ZLÍNSKÉHO KRAJE (KLP 2006) Soutěž řídí: STK Zlínského KVV ČSLH Počet družstev: 7 družstev Startují: - hráči ročníku 2006 - mladší hráči po splnění ustanovení čl. 219 SDŘ.

Více

22.12.2010. Systémy soutěží Základní legislativa Pravidla florbalu Florbalové vybavení

22.12.2010. Systémy soutěží Základní legislativa Pravidla florbalu Florbalové vybavení Systémy soutěží Základní legislativa Florbalové vybavení Systémy soutěží 1 Systémy soutěží - sezóna 2010/2011 se hraje v rámci ČFbU 98 soutěží - Pohárové soutěže mužů a žen (finále prosinec) Nejvyšší celostátní

Více

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/ P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/ A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: SK Slavia Praha - fotbal a.s. 2. Termín: 9. 10. 12. 2017

Více

Přesilová hra Přesilová hra je početní převaha hráčů na hřišti vzniklá zpravidla vyloučením hráčů soupeře. Význam přesilové hry pro vývoj utkání je nedocenitelný, jak z pohledu vstřelení branky v případě

Více

Ovládání: základy útočení. Obsah. Ovládání: základy útočení Ovládání: základy bránění Základní triky...6. Speciální triky...

Ovládání: základy útočení. Obsah. Ovládání: základy útočení Ovládání: základy bránění Základní triky...6. Speciální triky... Obsah Ovládání: základy útočení Ovládání: základy útočení... 3 Ovládání: základy bránění... 4 Ovládání Street Ball Controls..................... 5 Základní triky...6 Speciální triky...8 Vyrazte do ulic

Více

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U8

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U8 Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR kategorie U8 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek

Více

Změny pravidel pro sezónu 2014/2015. zpracoval: Tomáš Battěk 09/2014

Změny pravidel pro sezónu 2014/2015. zpracoval: Tomáš Battěk 09/2014 Změny pravidel pro sezónu 2014/2015 zpracoval: Tomáš Battěk 09/2014 nové vydání každé 4 roky Pravidla LH 2014-2018 vychází nové vydání pravidel STÁVAJÍCÍ FORMA: Pravidla LH pravá strana text, levá strana

Více

HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017

HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017 HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017 Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz TŘEBÍČ hala TJ Spartak

Více

OBSAH OVLÁDÁNÍ...3 SPUŠTĚNÍ HRY...8 UČENÍ ZÁKLADŮ...10 HERNÍ REŽIMY...14 HRA ON-LINE...22 NEVÍTE SI RADY?...23

OBSAH OVLÁDÁNÍ...3 SPUŠTĚNÍ HRY...8 UČENÍ ZÁKLADŮ...10 HERNÍ REŽIMY...14 HRA ON-LINE...22 NEVÍTE SI RADY?...23 OBSAH OVLÁDÁNÍ...3 SPUŠTĚNÍ HRY...8 UČENÍ ZÁKLADŮ...10 HERNÍ REŽIMY...14 HRA ON-LINE...22 NEVÍTE SI RADY?...23 2 OVLÁDÁNÍ POZNÁMKA: Ovládání uvedené v tomto manuálu odpovídá klasickému nastavení. POHYB

Více

pohybovat se do nechráněné strany obránce a míček si stínit (chránit) svým tělem,

pohybovat se do nechráněné strany obránce a míček si stínit (chránit) svým tělem, 23. HRA 1 : 1 VE ČTVERCI O STRANĚ 5 METRŮ Vyznačte čtverce o straně 5 metrů pomocí kuželů. Vytvořte z hráčů dvojice s určením, kdo je útočník a kdo obránce. Před zahájením akce stojí oba hráči v protilehlých

Více

NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE. spolupráce s námi je trefa do branky strana 1. Spartak Pelhřimov

NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE. spolupráce s námi je trefa do branky strana 1. Spartak Pelhřimov s. r. o. NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE spolupráce s námi je trefa do branky strana 1 s. r. o. Vážení obchodní přátelé, s blížící se novou sezónou Vám nabízíme možnost využití reklamních ploch pro

Více

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA SOBOTA 02.02.2019 skupina A Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz

Více

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA SOBOTA 02.02.2019 skupina B Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019 HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U13 2018/2019 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2018/2019 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA SOBOTA 09.02.2019 skupina B Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz

Více

NHL(R) Neoficiální Hokejová Liga Rekreační, Rybníkářů, Revmatiků a dalších podobných R.

NHL(R) Neoficiální Hokejová Liga Rekreační, Rybníkářů, Revmatiků a dalších podobných R. NHL(R) Neoficiální Hokejová Liga Rekreační, Rybníkářů, Revmatiků a dalších podobných R. PROPOZICE Irjo Zagata, V Brně 28.1.2013 NHL(R) je soutěž rekreačních hráčů ledního hokeje, zejména těch, kterým se

Více

CHARAKTERISTIKA OBDOBÍ U10 UČ SE HRÁT

CHARAKTERISTIKA OBDOBÍ U10 UČ SE HRÁT CHARAKTERISTIKA OBDOBÍ U10 UČ SE HRÁT VĚKOVÉ ZÁKONITOSTI období velmi dobré poslušnosti (trenér vysoká autorita) začínají chápat souvislosti ve hře zlepšují se silové poměry nejlepší koordinace pohybu

Více

SOUTĚŽ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS

SOUTĚŽ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS SOUTĚŽ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS HRACÍ PLOCHA Hraje se na minihřišti o rozměrech 26 x 42m. Vymezení hřiště je pomocí nízkých met barevně odlišených v místech vymezující pokutové území a půlku hřiště. Pokutové

Více

SOUTĚŽE MLÁDEŽE DO 12 let sezóna 2013/14

SOUTĚŽE MLÁDEŽE DO 12 let sezóna 2013/14 SOUTĚŽE MLÁDEŽE DO 12 let sezóna 2013/14 1. Věkové hranice U6 mini 1.7. 2007 a mladší U8 benjamínci 1.7. 2005 a mladší U10 přípravka 1.7. 2003 a mladší U12 mladší žactvo 1.7.2001 a mladší Od podzimu 2014

Více

S centrum Cup 2013 2014 (6 týmů)

S centrum Cup 2013 2014 (6 týmů) S centrum Cup 2013 2014 (6 týmů) Propozice Sportovní klub Benešov ve spolupráci s S trio Benešov a S centrum Benešov pořádají mládežnické turnaje v minikopané přípravek na UMT 4. generace Benešov S centrum

Více

Pojď hrát hokej Část 2 Příprava na ledě

Pojď hrát hokej Část 2 Příprava na ledě Praktická příručka k projektu Pojď hrát hokej Část 2 Příprava na ledě PŘÍPRAVA NA LEDĚ V RÁMCI HOKEJOVÉHO DNE Tato provozní příručka obsahuje zásady pro uskutečnění přípravy na ledě a praktické informace

Více

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje:

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje: Kamera Angel Eye Návod k použití Výhody přístroje: Delší výdrž při nepřetržitém nahrávání videa až 6 hodin Ideální k ukrytí do oděvu, např. do knoflíku DVR přijímač s možností použít kartu až 32GB www.spyshops.cz

Více

Český svaz ledního hokeje. Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů

Český svaz ledního hokeje. Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů Obsah 1 Sběr statistik v soutěžích ČSLH... 3 2 Spolupráce statistického týmu a e-zapisovatele... 4 2.1 Před utkáním... 4 2.2 Během utkání... 4 2.3 Po skončení

Více

S centrum Cup (6 týmů)

S centrum Cup (6 týmů) S centrum Cup 2017 2018 (6 týmů) Propozice Sportovní klub Benešov ve spolupráci s S centrum Benešov pořádají mládežnické turnaje v minikopané přípravek na UMT Benešov S centrum listopad 2017 březen 2018

Více

Viktoria Plzen 1:1 Sparta Praha

Viktoria Plzen 1:1 Sparta Praha Czech Republic. Cup.5. : :, Czech Republic. Cup Statistika tymu Vsechny akce Souboje Indexy Viktoria Plzen Sparta Praha Viktoria Plzen Sparta Praha Viktoria Plzen Sparta Praha Viktoria Plzen Sparta Praha

Více

Halový turnaj k okresních výběrů žáků PROPOZICE TURNAJE. Sportovní hala Cheb, Skalná ročník

Halový turnaj k okresních výběrů žáků PROPOZICE TURNAJE. Sportovní hala Cheb, Skalná ročník Halový turnaj k okresních výběrů žáků O POHÁR PŘEDSEDY OFS Cheb PROPOZICE TURNAJE Sportovní hala Cheb, Skalná 10.2.2008 1. ročník Pořadatel Karlovarský krajský fotbalový svaz PROPOZICE HALOVÉHO TURNAJE

Více

ABSOLVENTSKÁ PRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠKOLNÍ 24, BYSTRÉ ROČNÍK. Pohybová činnost fotbalisty. Patrik Čori

ABSOLVENTSKÁ PRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠKOLNÍ 24, BYSTRÉ ROČNÍK. Pohybová činnost fotbalisty. Patrik Čori ABSOLVENTSKÁ PRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠKOLNÍ 4, BYSTRÉ 569 9 9. ROČNÍK Pohybová činnost fotbalisty Patrik Čori Školní rok 15/16 Prohlašuji, že jsem absolventskou práci vypracoval samostatně a všechny použité

Více

2017 CARAT "New design"

2017 CARAT New design 2017 CARAT "New design" Stručný průvodce verzí CARAT New Design Tato příručka poskytuje informace o základech programu CARAT New Design. Další podrobné informace jsou k dispozici na úvodní stránce online

Více

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U11. A. Všeobecná ustanovení

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U11. A. Všeobecná ustanovení Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR kategorie U11 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek

Více

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U10. A. Všeobecná ustanovení

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U10. A. Všeobecná ustanovení Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR kategorie U10 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek

Více

SPUŠTĚNÍ APLIKACE VYTVOŘENÍ KLIENTSKÉHO ÚČTU VYTVOŘENÍ KLIENTSKÉHO ÚČTU

SPUŠTĚNÍ APLIKACE VYTVOŘENÍ KLIENTSKÉHO ÚČTU VYTVOŘENÍ KLIENTSKÉHO ÚČTU SPUŠTĚNÍ APLIKACE Pro spuštění aplikace vyberte na domovské obrazovce tabletu ikonu endermoscan. Pozn.: endermoscan lze stáhnout prostřednictvím aplikace MY LPG (záložka moje aplikace ) 1 2 Po spuštění

Více

O pohár starosty Bíliny Josefa Horáčka Ročník 2005 a mladší

O pohár starosty Bíliny Josefa Horáčka Ročník 2005 a mladší HC DRACI BÍLINA oddíl ledního hokeje Litoměřická 904, 418 01 Bílina ========================================================= IČ ČSLH: 050901 Mgr. René Štěpánek, prezident oddílu HC Draci Bílina O pohár

Více

Přístroj podporuje 16 druhů formátů souborů, mezi které patří PDF, CHM, EPUB, TXT, HTM, HTML, RTF, PDB, DJVU, DJV, iw44, iw4, FB2, PRC, MOBI, a TCR.

Přístroj podporuje 16 druhů formátů souborů, mezi které patří PDF, CHM, EPUB, TXT, HTM, HTML, RTF, PDB, DJVU, DJV, iw44, iw4, FB2, PRC, MOBI, a TCR. Základní ovládání Chcete-li zapnout přístroj, stiskněte a podržte tlačítko napájení. Po úvodní obrazovce se automaticky se otevře hlavní nabídka na obrazovce Domů. Hlavní nabídka obsahuje položky Knihy,

Více

S centrum Cup 2011 2012

S centrum Cup 2011 2012 S centrum Cup 2011 2012 Propozice S trio Benešov ve spolupráci s S centrem Benešov pořádají mládežnické turnaje v minikopané přípravek na UMT 4. generace Benešov S centrum listopad 2011 březen 2012 P R

Více

Střelecký trénink s využitím malých prostorů pro brankáře

Střelecký trénink s využitím malých prostorů pro brankáře 4.1.5. Střelecký trénink s využitím malých prostorů pro brankáře Střelba mezi kruhy Tři hráči stojí před brankou na úrovni bodů pro vhazování a jeden hráč za brankou s kotoučem. Tento hráč nahrává hráčům

Více

levá páčka tlačítko R + pravá páčka tlačítko R + levá páčka tlačítko W (podržet) + levá páčka tlačítko W + tlačítko R pravá páčka

levá páčka tlačítko R + pravá páčka tlačítko R + levá páčka tlačítko W (podržet) + levá páčka tlačítko W + tlačítko R pravá páčka Obsah 03 Úplné ovládání 11 Spuštění hry 12 Hraní hry 14 FIFA Ultimate Team (FUT) 18 Výkop 18 Kariéra 20 Dovednostní hry 20 On-line 21 Nevíte si rady? 02 Úplné ovládání Ovládání POZNÁMKA: Ovládání uvedené

Více

Dorant Cup 2014. Propozice

Dorant Cup 2014. Propozice Dorant Cup 2014 Letos pořádáme v pořadí již 3. ročník vánočního či chcete-li mikulášského turnaje Dorant Cup 2014. V minulých ročnících se nám podařilo uspořádat kvalitní turnaje a letos na to opět chceme

Více

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce

Více

"S cílem racionalizovat výukový a vzdělávací proces musí být snížen počet cvičení nebo her a počet opakování je třeba zvýšit.

S cílem racionalizovat výukový a vzdělávací proces musí být snížen počet cvičení nebo her a počet opakování je třeba zvýšit. 10. PŘEDCHÁZENÍ KOLIZÍM Začneme tím, že dva hráči musí driblovat s míčkem do opačného rohu (cca 10 metrů daleko) a snaží se vyhnout se navzájem s jinými hráči při křížení cest. Hráči čekající v protějších

Více

Obsah. Obrazovka režimu kampaně 6. Kampaň 7. Obrazovka režimu Multiplayer 9. multiplayer 10. Kooperační režim 12. Obchod Battlefield 3 Store 17

Obsah. Obrazovka režimu kampaně 6. Kampaň 7. Obrazovka režimu Multiplayer 9. multiplayer 10. Kooperační režim 12. Obchod Battlefield 3 Store 17 TM Obsah Základní OVLÁDÁNÍ pěchoty 3 Obrazovka režimu kampaně 6 Kampaň 7 Obrazovka režimu Multiplayer 9 multiplayer 10 Kooperační režim 12 Můj voják 14 Obchod Battlefield 3 Store 17 Battlelog 18 Základní

Více

FLORBAL. Jindřich Pavlík KSH FSpS Eduard Hrazdíra KSH FSpS

FLORBAL. Jindřich Pavlík KSH FSpS Eduard Hrazdíra KSH FSpS FLORBAL Jindřich Pavlík KSH FSpS pavlikj@fsps.muni.cz Eduard Hrazdíra KSH FSpS hrazdira@fsps.muni.cz Kontrolní otázky Které země se zasloužily o vznik florbalu v dnešní podobě? Kdy byla založena IFF? Jaké

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

OLESNIK - PROTIVIN. Repubblica Ceca (Ondrasovka KP) Kolo cislo 10 IVS 13/10/2018 0' 15' 30' 46' 60' 75' 91'

OLESNIK - PROTIVIN. Repubblica Ceca (Ondrasovka KP) Kolo cislo 10 IVS 13/10/2018 0' 15' 30' 46' 60' 75' 91' Repubblica Ceca (Ondrasovka KP) 09 Kolo cislo 0 / OLESNIK PROTIVIN ' Grobar ' Lafata ' Dudek 0', 9' Stos 0' (pen) Moravec 0' ' 0' ' 0' ' 9' IVS Olesnik Stadion (Ceske Budejovice) Filip Sebera 9' (+) ':''

Více

OBSAH ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ 3 SPUŠTĚNÍ HRY 12 HRANÍ HRY 13 FIFA ULTIMATE TEAM (FUT) 15 VÝKOP 18

OBSAH ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ 3 SPUŠTĚNÍ HRY 12 HRANÍ HRY 13 FIFA ULTIMATE TEAM (FUT) 15 VÝKOP 18 OBSAH ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ 3 SPUŠTĚNÍ HRY 12 HRANÍ HRY 13 FIFA ULTIMATE TEAM (FUT) 15 VÝKOP 18 KARIÉRA 19 DOVEDNOSTNÍ HRY 20 TRÉNINKOVÉ HŘIŠTĚ 20 ON-LINE 21 NEVÍTE SI RADY? 22 2 ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ POZNÁMKA: Ovládání

Více

HALOVÝ TURNAJ V KATEGORII PŘÍPRAVEK (ročník narození 2007 a mladší po dosažení věku 6-ti let) PROPOZICE TURNAJE

HALOVÝ TURNAJ V KATEGORII PŘÍPRAVEK (ročník narození 2007 a mladší po dosažení věku 6-ti let) PROPOZICE TURNAJE HALOVÝ TURNAJ V KATEGORII PŘÍPRAVEK (ročník narození 2007 a mladší po dosažení věku 6-ti let) PROPOZICE TURNAJE Sportovní hala Otrokovice, Šterkoviště 17. února 2018 Pořadatel: Zlínský krajský fotbalový

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019 HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U13 2018/2019 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2018/2019 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

BASKETBALL SERVIS František Rón. ve spolupráci se. SDRUŽENÍM BASKETBALOVÝCH TRENÉRŮ České basketbalové federace

BASKETBALL SERVIS František Rón. ve spolupráci se. SDRUŽENÍM BASKETBALOVÝCH TRENÉRŮ České basketbalové federace BASKETBALL SERVIS František Rón ve spolupráci se SDRUŽENÍM BASKETBALOVÝCH TRENÉRŮ České basketbalové federace CVIČENÍ PRO ROZVOJ HRY JEDEN PROTI JEDNOMU duben 2005 1) ZIG ZAG DRILL průpravné cvičení Útočník

Více

ROZDÍLY V PRAVIDLECH 2010 2014 2014 2018 22. 8. 2015

ROZDÍLY V PRAVIDLECH 2010 2014 2014 2018 22. 8. 2015 ROZDÍLY V PRAVIDLECH 2010 2014 2014 2018 22. 8. 2015 PRAVIDLO 7 DEFINICE BREJKU hráč má puk pod kontrolou nebo je ve zjevné pozici jej získat PRAVIDLO 23 NEOPRÁVNĚNÝ HRÁČ ÚČASTNÍCÍ SE UTKÁNÍ gól neplatil,

Více

1. Na hrací ploše se nachází pouze jedna značka. Tato značka značí bod pro úvodní buly a leží v místě, kde se protíná podélná a příčná osa hřiště.

1. Na hrací ploše se nachází pouze jedna značka. Tato značka značí bod pro úvodní buly a leží v místě, kde se protíná podélná a příčná osa hřiště. 1. HRACÍ PLOCHA 101 Rozměry hřiště 1. Hřiště má rozměry 20 m x 10 m a je ohraničeno mantinely s rohy do pravého úhlu. Mantinely byly vyrobeny jen pro účely Red Bull Urban Buly. Hřiště je obdélníkové, rozměry

Více

WA-225W Wi-Fi STEREO ZESILOVAČ

WA-225W Wi-Fi STEREO ZESILOVAČ WA-225W Wi-Fi STEREO ZESILOVAČ NÁVOD K POUŽITÍ POPIS - Wi-Fi stereo zesilova č. Výkon 2x 20W RMS do 4 Ω. - Umožňuje vytvoření multiroom zvukového systému, který umožňuje ovládání více zesilova čů a různých

Více

Sparta Liberec 2:3pp

Sparta Liberec 2:3pp Seznam příloh Příloha 1: 3 kolo Sparta Slavia (0:2, 2:0, 0:0, 0:1) Příloha 2: 6. kolo Sparta Třinec 3:2 (1:1, 1:0, 0:1) Příloha 3: 8. kolo Sparta Karlovy vary (0:2, 2:2, 1:1) Příloha 4: 10. kolo Sparta-

Více

HERNÍ SYSTÉM: BRANKÁŘI Oprava podmínek odpískání nedovoleného bránění brankáře kvůli přesnějšímu posuzování porušení pravidel. Vylepšení schopností

HERNÍ SYSTÉM: BRANKÁŘI Oprava podmínek odpískání nedovoleného bránění brankáře kvůli přesnějšímu posuzování porušení pravidel. Vylepšení schopností HERNÍ SYSTÉM: BRANKÁŘI Oprava podmínek odpískání nedovoleného bránění brankáře kvůli přesnějšímu posuzování porušení pravidel. Vylepšení schopností uživatelem ovládaného brankáře zakročit proti tečovaným

Více

SC KOLÍN. Metodika přípravy mládežnických kategorií. Zpracovali: Kadlec Jiří, Martínek Petr. Schváleno TK SC Kolín

SC KOLÍN. Metodika přípravy mládežnických kategorií. Zpracovali: Kadlec Jiří, Martínek Petr. Schváleno TK SC Kolín SC KOLÍN Metodika přípravy mládežnických kategorií Zpracovali: Kadlec Jiří, Martínek Petr Schváleno TK SC Kolín mládeže Koncepce výchovy mládeže vychází z bloků organizačního schématu klubu SC Kolín. Sportovní

Více

ZÁKLADNÍ OVLÁDÁNÍ PĚCHOTY 3 OBRAZOVKA REŽIMU KAMPANĚ 7 KAMPAŇ 8 OBRAZOVKA REŽIMU MULTIPLAYER 10 MULTIPLAYER 11 KOOPERAČNÍ REŽIM 13 MŮJ VOJÁK 15

ZÁKLADNÍ OVLÁDÁNÍ PĚCHOTY 3 OBRAZOVKA REŽIMU KAMPANĚ 7 KAMPAŇ 8 OBRAZOVKA REŽIMU MULTIPLAYER 10 MULTIPLAYER 11 KOOPERAČNÍ REŽIM 13 MŮJ VOJÁK 15 TM OBSAH ZÁKLADNÍ OVLÁDÁNÍ PĚCHOTY 3 OBRAZOVKA REŽIMU KAMPANĚ 7 KAMPAŇ 8 OBRAZOVKA REŽIMU MULTIPLAYER 10 MULTIPLAYER 11 KOOPERAČNÍ REŽIM 13 MŮJ VOJÁK 15 OBCHOD BATTLEFIELD 3 18 BATTLELOG 19 ZÁKLADNÍ OVLÁDÁNÍ

Více

Témata: Herní činnosti Herní systémy útočné Herní systémy obranné Charakteristika obranné hry v obranném pásmu Transition Bekčeking

Témata: Herní činnosti Herní systémy útočné Herní systémy obranné Charakteristika obranné hry v obranném pásmu Transition Bekčeking Metodika ČMSHb Témata: Herní činnosti Herní systémy útočné Herní systémy obranné Charakteristika obranné hry v obranném pásmu Transition Bekčeking Systematika hokejbalu Útok a obrana zahrnují herní činnosti:

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD České Budějovice je hokejový klub, který byl a je pravidelným účastníkem nejvyšší hokejové soutěže (nyní Extraliga ledního hokeje) v České Republice. Datum založení 10.

Více

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Mikulášský halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2003 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, FC Slovan Liberec,,

Více

Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U8, U9, U10, U11

Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U8, U9, U10, U11 Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U8, U9, U10, U11 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Koordinátor: Pravoslav Novák telefon: 604 797 959 739

Více