Výroční zpráva 2016 O dětech, pro děti, ale především s dětmi!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroční zpráva 2016 O dětech, pro děti, ale především s dětmi!"

Transkript

1 1 Výroční zpráva 2016 O dětech, pro děti, ale především s dětmi!

2 2 Obsah: Základní údaje Regionální redakce a jejich činnost Malé (ale naše) noviny Internetové dětské Radio Domino Internetová Malá (ale naše) televize Zlatý Ámos Expedice Mars Tonda Obal na cestách Dětská chuťovka Prezentace, propagace Příjmy a výdaje 2016 Poděkování

3 3 Základní údaje Vznik: , registrace MV VSC/ /92-R ze dne Od roku 2014 zapsaný spolek Spisová značka:l 3503 vedená u Městského soudu v Praze IČO: , DIČ: CZ Počet členů v roce 2016: - Podle věku Podle místa - do 15 let 23 Praha 22 - do 18 let 2 Brno 5 - do 26 let 6 Česká Lípa 18 - nad 26 let 15 Lánov 1 - celkem 46 celkem 46 Organizační struktura Statutární zástupce: předseda KD, DTA PaedDr. Ladislav Hrzal Rada KD, DTA: Ladislav Hrzal (předseda), Jiřina Vrbová (místopředseda, anketa Zlatý Ámos), Jakub Ransdorf, Dalibor Nigrin (program Tonda Obal), Michal Vyvlečka (Expedice Mars), Vojtěch Michal, Jana Trpišovská, Miloš Frajer Sídlo: Jašíkova 1536, Praha 11 Ústředí sídlí: Na Nivách 314, Praha 4 Regionální redakce: Praha, Brno, Česká Lípa,

4 4 REGIONÁLNÍ REDAKCE: V roce 2016 měla DTA 3 regionální redakce (dílčích článků). Jsou to: Radio Domino v Praze (vedoucí Slávek Hrzal), Rádio Slovanka - Česká Lípa (vedoucí Tomáš Policer), Klub Litina - Brno (vedoucí Barbora Sittová, Alžběta Rádsetoulalová). Pražská regionální redakce Základem činnosti je práce v redakci DTA - kroužek mladých novinářů. Pravidelné schůzky jsou 1x týdně a pak podle potřeby. Kromě teoretické přípravy se děti podílejí na vydávání internetových Malých (ale našich) novin a na vysílání internetového Radia Domino a Malé (ale naší) televize. Mladí redaktoři se zúčastňují tiskových konferencí, novinářských projekcí, píšou recenze, občas podniknou reportážní výpravu do zajímavých míst, moderují některé akce pro děti (např. SUK, čteme všichni). Rádio Slovanka Akce 2016 Pravidelné vysílání ve školním rádiu Leden Tříkrálová sbírka Březen ročník celostátní soutěže Mladý moderátor - 87 soutěžících, v publiku 300 lidí, organizační štáb 24 osob Duben Komponovaný pobyt s natáčením filmu Květen Den zdraví ve zdravém městě - 10 osob, počet účastníků veřejnosti osob - natáčení reportáže a moderování Červen Moderování školní akademie - 3 moderovali, 8 organizační štáb, veřejnost 589 osob Červen Moderování předávání cen projektu "Šikovné ruce" Červen návštěva knižního veletrhu Liberec Červen reportáž o relax. centru Babylon Liberec Červenec, srpen Natáčení reportáže z příměstského tábora ZŠ Slovanka Říjen Moderování školního plesu - moderování - 4 osoby, účastníků plesu: 340 osob Listopad přespávání ve škole - natáčení filmu Prosinec Vánoční vystoupení na nám. T. G. M. Česká Lípa - 14 osob Prosinec Soví akademie - Reportáž a živé vysílání - 27 dětí Klub Litina Brněnská regionální redakce DTA - Klub Litina po krátké pauze obnovila opět svoji působnost od druhého pololetí školního roku 2016/2017. Došlo ke změně místa schůzek z původního pracoviště Labyrint Střediska volného času Lužánky v Brně-Bohunicích na pracoviště Lidická ve středu

5 5 města ze snahy zacílit na větší počet zájemců. Schůzky probíhaly jednou za čtrnáct dní a navštěvovalo je do pěti dětí, převážně dívky, a to ve věku od 13 do 19 let, redakci řídily dvě vedoucí. Členové se naučili základům psaní článků a reportáží, ke konci školního roku si vyzkoušeli také psaní recenzí. Malé (ale naše) noviny V roce 2016 vycházel již 16. ročník těchto dětských internetových novin. Malé (ale naše) noviny jsou nejdéle vycházející dětské internetové zpravodajství v ČR. V našem archivu čtenář nalezne články od roku Může tak například sledovat zpravodajství o akcích, které se pravidelně opakují a které zveřejňujeme. V tomto ohledu nemáme v českém internetu konkurenci. Plně uplatňujeme náš slogan O dětech, pro děti, ale především s dětmi. Z Malých (ale našich) novin se stal multimediální zpravodajský server. Pravidelně uveřejňujeme nejen psané materiály, ale také audio a video zpravodajství. Internetové Radio Domino vznik v roce 1999, vysíláme 24 hodin denně. Každý den se 3x opakuje pořad s názvem Dominik. Tento magazín tvoří rozhovory, ankety, reportáže, recenze atd. Pokračovaly již tradiční programové řady, které autorsky i technicky připravují naši členové dětští novináři, např. publicistický seriál Vadí nevadí a seriál Zvídavé holky. Rozsáhlým realizovaným projektem byl zvukový adventní kalendář, který ukazoval vánoční tradice mnoha zemí ze všech kontinentů světa. Malá (ale naše) televize V roce 2013 se videa stala pravidelnou součástí naší novinářské práce. Vzniklo několik videoreportáží a videoseriálů. Založili jsme kanál na Youtube. V roce 2016 náš kanál obsahoval 133 videí. Kamera nechybí téměř na žádné naší akci. V roce 2016 jsme ušetřili peníze a koupili jsme novou kameru - Phantom3 umístěnou na dronu.

6 6 Zlatý Ámos ročník V březnu 2016 se konalo finále již 23. ročníku této ankety. Tradičně v říjnu byl zahájen ročník 24. Tato akce, která nás významně prezentuje před veřejností, je organizačně i finančně hodně náročná. Zlatý Ámos je nedílnou součástí školního roku, je kladně přijímán státními i nestátními organizacemi, je velmi dobře a výrazně medializován. Občas slýcháváme, že anketa není akcí pro děti. To je však velký omyl. Děti jsou v průběhu celé ankety jejími aktivními účastníky. Žáci a studenti své pedagogy do ankety nominují. Na nich záleží, jestli jejich učitel postoupí z regionálního kola, musí nominaci před porotou obhájit. Do semifinále pak musí žáci a studenti své učitele vybavit třemi věcmi, které dokumentují jejich vzájemný vztah. A ve finále soutěží děti společně se svými pedagogy. Expedice Mars 2016 V roce 2016 jsme zorganizovali již 13. ročník konkurzu do dětské kosmické posádky. Expedici stejně jako v minulých letech organizovali ti, kteří byli úspěšnými účastníky předchozích ročníků. Velitelem byl opět zvolen Michal Vyvlečka. Všichni velitelé odvedli obrovský kus práce. V roce 2016 akci opět podpořil klub GUE/NGL Evropského parlamentu. První část finále proběhla v liberecké iqlandii. Novinkou tohoto ročníku byla cesta finalistů po evropských vesmírných centrech a vědeckých pracovištích. Simulovaný let s přistáním na Marsu pak proběhl na hvězdárně ve Vyškově v březnu Tady děti překonaly svůj loňský rekord v pobytu v uzavřeném prostoru. Členem posádky byl i zpravodaj Zpráviček ČT :D, který každý den simulovaného letu vysílal živě reportáž. Patrony Expedice Mars byli již tradičně náš první kosmonaut Vladimír Remek a slovenský kosmonaut Ivan Bela. Neméně významná je spolupráce s Českou kosmickou kanceláří. Za Expedici Mars jsme obdrželi v roce 2009 medaili Světového kongresu astronautů, kterou osobně předával kosmonaut Alexej Leonov. Tuto medaili má v ČR jen Vladimír Remek a my.

7 7 Tonda Obal na cestách Velký význam pro fungování našeho sdružení má spolupráce se společností EKO-KOM a.s. Zajišťujeme pro ni školní program o recyklaci obalů s názvem Tonda Obal na cestách. V roce 2016 jsme proškolili více než dětí. Organizačně výjezdy zajišťuje Dalibor Nigrin. Podařilo se mu sestavit kvalitní tým mladých lektorů. Dětská chuťovka Už osm let naše děti zasedají v dětské porotě a hodnotí potravinářské výrobky určené dětem. Dětská chuťovka vznikla na náš návrh jako součást soutěže Česká chuťovka. Prezentace spolku na veřejnosti, propagace: Na veřejnosti se spolek prezentuje především svou činností, akcemi. Prezentujeme se také webovými stránkami jak celého spolku ( tak jednotlivých akcí (zlatyamos.cz, expedicemars.eu, radiodomino.cz, wp.wpublisher.cz/malenoviny). Ke každé akci je také profil na Facebooku, kde zveřejňujeme aktuální informace. O naší činnosti a akcích pravidelně informujeme prostřednictvím tiskových zpráv. Za rok 2016 máme v archivu 267 článků a dalších mediálních prezentací. Mediálními partnery Zlatého Ámose jsou PRÁVO, Týdeník školství, Český rozhlas, Česká televize. V roce 2016 jsme zaznamenali k anketě Zlatý Ámos přes 350 mediálních výstupů. Velmi dobře byla v médiích prezentována i Expedice Mars. Na propagaci pracoval speciální PR tým. Velké články otiskly Hospodářské noviny, řadu informací přinesly regionální deníky, finále prezentoval ČRo - Rádio Junior, ČT :D, jehož redaktor byl členem posádky simulovaného letu, krátké vstupy byly i v televizních zpravodajských relacích. Další propagace: plakáty, letáčky, na některé akce rollup, banner, velké logo, placky, trička, kombinézy.

8 8 Výdaje a příjmy 2016 v Kč VÝDAJE Celkem: ,00 Honoráře ,00 Mzdové náklady ,00 Spoje ,00 Nájemné ,00 Elektřina,Plyn-zál ,00 Voda 9 081,00 Elektřina ,00 Plyn ,00 Odpad 1 355,00 Cestovné ,00 Poštovné 704,00 Odměny 419,00 Ostatní služby ,00 Kancelářské potřeby ,00 Provozní náklady ,00 Jiné ostatní náklady ,00 Opravy a údržba 5 227,00 Repre ,00 Poskytnuté čl. přísp ,00 Daň 140,00 PŘÍJMY Celkem: ,00 Čl. příspěvky ,00 Dotace ,00 Prodej služeb ,00 Rozdíl příjmy, výdaje:

9 9 Poděkování Ve výroční zprávě uvádíme pouze naše dominantní akce. Během roku se účastníme nebo organizujeme řadu akcí menších, například výstavy v našem domečku, vánoční program, oslavu prázdnin atd. Neuzavíráme se do sebe, všechny naše akce jsou otevřené, všech se zúčastňují i děti, které nejsou kmenovými členy našeho spolku. Samozřejmostí je, že se našich akcí mohou účastnit i děti hendikepované či ze sociálně slabšího prostředí. Hlavní zásluhu na tom, že už 24 let naše občanské sdružení funguje a nabízí netradiční volnočasové aktivity pro děti, mají především vedoucí našich kroužků, regionálních redakcí, členové Rady KD, DTA. Jménem všech členů našeho spolku, ale i dětí, které se účastní našich akcí, děkuji ještě jednou všem jednotlivcům, organizacím a firmám, které nás podporují a naši činnost umožňují. Vážíme si toho. PaedDr. Ladislav Hrzal předseda KD, DTA Děkujeme našim podporovatelům, partnerům a sponzorům!

Výroční zpráva 2015 O dětech, pro děti, ale především s dětmi!

Výroční zpráva 2015 O dětech, pro děti, ale především s dětmi! Výroční zpráva 2015 O dětech, pro děti, ale především s dětmi! 1 Obsah: Základní údaje Regionální redakce KD, DTA a jejich činnost Malé (ale naše) noviny Internetové dětské Radio Domino Internetová Malá

Více

Klub Domino, Dětská tisková agentura, z.s. = O dětech, pro děti, ale především s dětmi! Výroční zpráva 2017

Klub Domino, Dětská tisková agentura, z.s. = O dětech, pro děti, ale především s dětmi! Výroční zpráva 2017 Výroční zpráva 2017 O dětech, pro děti, ale především s dětmi! 1 Obsah: Základní údaje Úvod stručně 25 let spolku Regionální redakce KD, DTA a jejich činnost Malé (ale naše) noviny Internetové dětské Radio

Více

Výroční zpráva 2014 O dětech, pro děti, ale především s dětmi!

Výroční zpráva 2014 O dětech, pro děti, ale především s dětmi! Výroční zpráva 2014 O dětech, pro děti, ale především s dětmi! 1 Obsah: Základní údaje Regionální redakce KD, DTA a jejich činnost Malé (ale naše) noviny Internetové dětské Radio Domino Internetová Malá

Více

Výroční zpráva 2013 V loňském roce jsme oslavili 20 let činnosti.

Výroční zpráva 2013 V loňském roce jsme oslavili 20 let činnosti. Výroční zpráva 2013 V loňském roce jsme oslavili 20 let činnosti. 1 Obsah: Základní údaje Regionální redakce KD, DTA a jejich činnost Malé (ale naše) noviny Internetové dětské Radio Domino Internetová

Více

PR Svazu a úvod do komunikace s médii

PR Svazu a úvod do komunikace s médii PR Svazu a úvod do komunikace s médii Praha, 1. února 2018 Mgr. Štěpánka Filipová mediální zastoupení INFORMAČNÍ NÁSTROJE 3 V REALIZACI 4 GDPR kampaň - banner, speciální sekce web, dopis, leták, materiál

Více

DIECI MANATECH TOUR 2014

DIECI MANATECH TOUR 2014 DIECI MANATECH TOUR 2014 PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU Unikátní jízda manipulátoru z italského závodu do ČR. Unikátní jízda teleskopického manipulátoru po vlastní ose pomůže charitativnímu projektu! 2 839 km 6

Více

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Závěrečná zpráva 1 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Čísla 2 4 dny 2930 návštěvníků (člověkodnů) 2040 unikátních účastníků (1390 loni) přes 500 pořadů v programu průměrná délka účasti necelý den a

Více

PŘEDSTAVUJEME ZPRAVODAJ ČSVTS

PŘEDSTAVUJEME ZPRAVODAJ ČSVTS Česká kosmická kancelář Česká kosmická kancelář (Czech Space Office, CSO) je nezisková organizace, která byla založena v roce 2003 s cílem zajišťovat pro Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (MŠMT)

Více

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu festival 100% INTEGRACE 14.-16.3.2014 Ing. Michal Crhonek koordinátor festivalu tanecahandicap@gmail.com michal@michalcrhonek.cz tel: +420 603 284 760 www.tanecahandicap.cz O CO JDE? Projekt Tanec a handicap

Více

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky / dny otevřených dveří / přednášky / výstavy / / vědecké kavárny / science show / workshopy / kontakty: www.tydenvedy.cz Pořadatel festivalu: Středisko společných činností AV ČR Akademie věd ČR Národní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI ZA ROK 2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI ZA ROK 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI ZA ROK 2009 Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti za rok 2009 Účetní jednotka: Umělecká agentura Ambrozia při ZŠ Pouchov HK o.p.s. IČ: 27551008 K Sokolovně

Více

Výroční zpráva za rok 2007

Výroční zpráva za rok 2007 Výroční zpráva za rok 2007 Občanské sdružení PANT Občanské sdružení PANT Nábřežní 1272/2a, 725 25 Polanka nad Odrou IČ: 22667393, DIČ: CZ22667393 Tel.: +420 602 764 931, email: info@pant.cz Bank. spojení:

Více

MarPo Marcipán Povrly

MarPo Marcipán Povrly Žákovský minipodnik MarPo Marcipán Povrly Výroční zpráva 2015 Základní škola a Mateřská škola Povrly, okres Ústí nad Labem, příspěvová organizace Obsah Úvodní slovo ředitelky... 3 Základní údaje o minipodniku

Více

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE OBSAH 1/ BPA A SPORTOVEC ROKU 2/ HLAVNÍ ATRIBUTY PREZENTACE PARTNERA 3/ FORMY PREZENTACE PARTNERA 4/ PREZENTACE A PR AKTIVITY PROJEKTU 5/ CENA REKLAMNÍHO PLNĚNÍ 6/ KONTAKT Petra

Více

Výroční zpráva. Sdružení rodičů a přátel českokrumlovského dětského sboru. za rok 2006

Výroční zpráva. Sdružení rodičů a přátel českokrumlovského dětského sboru. za rok 2006 Výroční zpráva Sdružení rodičů a přátel českokrumlovského dětského sboru za rok 2006 Obsah: I. Informace o sdružení 1. Cíle a poslání sdružení 2. Registrace a orgány sdružení 3. Činnost v roce 2006 II.

Více

Litomyšl Streetball 2013

Litomyšl Streetball 2013 1 Litomyšl Streetball 2013 Informace o streetballovém turnaji: 1. O turnaji 2. Připravovaný ročník 2013 3. Nabídka spolupráce 4. Shrnutí 5. Kontakt 2 1. O turnaji Turnaj byl založen 9.9.2006 v Litomyšli.

Více

NEVIDITELNÉ OBĚTI KOMUNISMU II.

NEVIDITELNÉ OBĚTI KOMUNISMU II. NEVIDITELNÉ OBĚTI KOMUNISMU II. Toronto - Ottawa - Montreal Projekt Gymnázia F. X. Šaldy v Liberci Neviditelné oběti komunismu II. červenec 2005 strana 2 Neviditelné oběti komunismu II. se uskutečnil za

Více

Klub přátel Josef. Klub přátel Josefa Masopusta

Klub přátel Josef. Klub přátel Josefa Masopusta Klub přátel Josef Klub přátel Josefa Masopusta Cíl projektu Cílem projektu Klubu přátel Josefa Masopusta je zajištění organizace důstojných oslav při příležitosti 80. narozenin držitele Zlatého míče časopisu

Více

1.) Název realizovaného projektu: Zdravý život ve zdravém prostředí Základní školy Votice

1.) Název realizovaného projektu: Zdravý život ve zdravém prostředí Základní školy Votice 1.) Název realizovaného projektu: Zdravý život ve zdravém prostředí Základní školy Votice Základní škola Votice, tel 317813322, e-mail: zsvotice@centrum.cz Vedoucí programu: Mgr.Simona Korešová Datum vzniku

Více

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro).

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Tradiční zpravodajský server z Kutnohorska zprávy sport galerie Redakce Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Šéfredaktor zpravodajství:

Více

Název společnosti: Milevský kraj, o. p. s. IČO: Reg. OR KS České Budějovice odd. O / vl. 67. PhDr. Jiří Kálal Karel Reiniš

Název společnosti: Milevský kraj, o. p. s. IČO: Reg. OR KS České Budějovice odd. O / vl. 67. PhDr. Jiří Kálal Karel Reiniš VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 Název společnosti: Milevský kraj, o. p. s. IČO: 260 31 663 Reg. OR KS České Budějovice odd. O / vl. 67 Adresa: Husovo nám. 391 399 01 Milevsko Správní rada měla toto složení: Dozorčí

Více

RDMP Výroční zpráva 2011

RDMP Výroční zpráva 2011 RDMP Výroční zpráva 2011 Kdo jsme? Rada dětí a mládeže hlavního města Prahy zastřešuje organizace, které naplňují ve smyslu Úmluvy o právech dítěte volný čas dětí a mládeže a sídlí na území Prahy. Naším

Více

Dotační program MO Plzeň 1 na rok 2016 pro oblast sportu, tělovýchovy, volnočasových aktivit a kultury určený pro fyzické a právnické osoby

Dotační program MO Plzeň 1 na rok 2016 pro oblast sportu, tělovýchovy, volnočasových aktivit a kultury určený pro fyzické a právnické osoby Dotační program MO Plzeň 1 na rok 2016 pro oblast sportu, tělovýchovy, volnočasových aktivit a kultury určený pro fyzické a právnické osoby Žádosti posuzuje Komise pro sport, mládež a kulturu Dotační programy

Více

1316 2016 700. VÝROČÍ NAROZENÍ KARLA IV. ORGANIZAČNÍ VÝBOR

1316 2016 700. VÝROČÍ NAROZENÍ KARLA IV. ORGANIZAČNÍ VÝBOR 1316 2016 700. VÝROČÍ NAROZENÍ KARLA IV. ORGANIZAČNÍ VÝBOR OHLÉDNUTÍ ZA VÝROČÍM 1150 LET OD PŘÍCHODU SV. CYRILA A METODĚJE NA VELKOU MORAVU Zlínský kraj Ministerstvo zahraničních věcí ČR erzita c Zlínský

Více

2. Obsah - podrobný přehled témat výuky a jejich anotace včetně dílčí hodinové dotace:

2. Obsah - podrobný přehled témat výuky a jejich anotace včetně dílčí hodinové dotace: Pořadové číslo: 2 1. Název vzdělávacího programu : Mediální výchova II: Jak vznikají zprávy 2. Obsah - podrobný přehled témat výuky a jejich anotace včetně dílčí hodinové dotace: Jak funguje redakce Přednášející:

Více

Stimulancia a opioidy z pohledu médií

Stimulancia a opioidy z pohledu médií Stimulancia a opioidy z pohledu médií Kateřina Grohmannová AT konference, Měřín 24. května 2006 Obsah Představy a postoje o užívání a uživatelích drog Role médií Cíle výzkumu Výzkumné otázky Základní a

Více

KLUB RODIČŮ A PŘÁTEL ZŠ Heyrovského 32, o. s.

KLUB RODIČŮ A PŘÁTEL ZŠ Heyrovského 32, o. s. KLUB RODIČŮ A PŘÁTEL ZŠ Heyrovského 32, o. s. Zpráva o sdružení a jeho činnosti ve školním roce 2010/2011 Poslání Klub rodičů a přátel ZŠ Heyrovského 32, občanské sdružení, je nestátní nezisková organizace.

Více

1. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI V KATEGORIÍCH MLADŠÍ DOROST + 8.TŘÍDA + 7.TŘÍDA

1. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI V KATEGORIÍCH MLADŠÍ DOROST + 8.TŘÍDA + 7.TŘÍDA marketingový partner mediální partneři Základní skupiny: 28.-29.3. 2010 Play-off: 30.3. 2010 Finálový den: 31.3. 2010 Maximální účast 18 klubových týmů z České republiky Počet účastníků hráčů (16-12 let)

Více

Webová prezentace, podporující web partnera a jeho činnosti. Výhody inzerce:

Webová prezentace, podporující web partnera a jeho činnosti. Výhody inzerce: Reklamní pozice na www.internationalartgallery.org a www.poradanivystav.cz Webová prezentace, podporující web partnera a jeho činnosti. Výhody inzerce: Průměrně každý návštěvník na stránkách stráví cca

Více

10. Vánoční trhy na FM VŠE 2018

10. Vánoční trhy na FM VŠE 2018 Vysoká škola ekonomická v Praze Fakulta managementu 10. Vánoční trhy na FM VŠE 2018 organizace FKS Autor práce: Denisa Pernicová Rok: ZS 2018 Obsah Obsah... 3 Úvod... 4 1 Program a průběh 10. Vánočních

Více

poslední aktualizace: Hlavní partner 120. výročí Lidových novin. Friday, May 24, 13

poslední aktualizace: Hlavní partner 120. výročí Lidových novin. Friday, May 24, 13 1893-2013 Hlavní partner 120. výročí Lidových novin poslední aktualizace:23. 5. Úvod Lidové noviny jsou nejstarším českým deníkem. Poprvé vyšly v prosinci 1893. Vybudovaly si pověst nejserióznějších novin

Více

Zpráva o činnosti Členská schůze, , Praha

Zpráva o činnosti Členská schůze, , Praha Členská schůze, 11. 10. 2014, Praha Návrh plánu činnosti na rok 2013 1. Zvyšování povědomí o VO 2. Udržování a zlepšování systému komunikace 3. Vytváření organizační struktury, zapojení členů 4. Pokračování

Více

Nabídka projektu Příběhy našich sousedů

Nabídka projektu Příběhy našich sousedů Nabídka projektu Příběhy našich sousedů Post Bellum, o. p. s. Sněmovní 7, 118 00 Praha 1 Mgr. Vendula Nováková, koordinátorka projektu Příběhy našich sousedů vendula.novakova@postbellum.cz (+420) 728 461

Více

BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE

BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE Základní informace o soutěžích Brněnského svazu malé kopané Co jsou soutěže Brněnského svazu malé kopané? amatérské soutěže malé kopané hrané na celém

Více

Účelové dotace v oblasti kultury pro rok 2010

Účelové dotace v oblasti kultury pro rok 2010 Příloha č. 1 ové v oblasti kultury pro rok 21 Č. Název organizace, sídlo, 1 DIDEDAnce taneční studio Galavečer DIDEDAnce tanečního studia 21 - pronájmy (pronájem sálu) - propagace (DVD, upomínk.předměty)

Více

Výroční zpráva Astronomického klubu Pelhřimov za rok 2017

Výroční zpráva Astronomického klubu Pelhřimov za rok 2017 Výroční zpráva Astronomického klubu Pelhřimov za rok 2017 Astronomický klub Pelhřimov, z. s. (zapsaný spolek, dále jen AKP ) je spolkem podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Přihláška do soutěže o Film Friendly Region 2014

Přihláška do soutěže o Film Friendly Region 2014 Přihláška do soutěže o Film Friendly Region 2014 vyhlášené Českou centrálou cestovního ruchu CzechTourism, Czech Film Commission a Asociací producentů v audiovizi ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Závěrečná konference projektu Technické školky

Závěrečná konference projektu Technické školky Závěrečná konference projektu Technické školky Miloš Filip, ČMA, Klub předškolního vzdělávání Dne 18.2.2015 se konala v brněnském hotelu Santon závěrečná konference tříletého vzdělávacího projektu Technické

Více

KOMUNIKAČNÍ PLÁN PROJEKTU. Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Valašské Meziříčí II

KOMUNIKAČNÍ PLÁN PROJEKTU. Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Valašské Meziříčí II KOMUNIKAČNÍ PLÁN PROJEKTU Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Valašské Meziříčí II Příjemce: Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Valašskomeziříčsko-Kelečsko Název projektu: Místní akční plán rozvoje

Více

DO PRÁCE NA KOLE NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE PRO ROK 2019

DO PRÁCE NA KOLE NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE PRO ROK 2019 DO PRÁCE NA KOLE NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE PRO ROK 2019 Co je Do práce na kole? Do práce na kole je celorepubliková výzva, v rámci které každý květen motivujeme zaměstnance a firmy, aby si alespoň

Více

Výroční zpráva za rok 2017

Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva za rok 2017 Úvodní slovo předsedkyně Uplynulý rok 2017 byl rokem, kdy Dětský průvodce rozvodem, z.s. právně vznikl a zapsal se mezi neziskové organizace v České republice. Z,,pouhého projektu

Více

BULLETIN. 179. Žofínské fórum. konané pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky. Čeští zemědělci, ostrůvek uprostřed Evropské unie

BULLETIN. 179. Žofínské fórum. konané pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky. Čeští zemědělci, ostrůvek uprostřed Evropské unie BULLETIN 179. Žofínské fórum konané pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky Čeští zemědělci, ostrůvek uprostřed Evropské unie Praha, Velký sál paláce Žofín 26. 5. 2015 179. Žofínské fórum konané

Více

Výroční zpráva KHER, o. s. za rok 2012

Výroční zpráva KHER, o. s. za rok 2012 1. Cíle sdružení Výroční zpráva KHER, o. s. za rok 2012 Občanské sdružení KHER bylo založeno 11. 4. 2012 a vzniklo na myšlence dlouhodobě podporovat vznik, propagaci a rozvoj literatury Romů. V době rozmachu

Více

Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s.

Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s. výchovného poradenství Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s., 10. 10. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření Asociace výchovných poradců, o.s. za rok 2012, 2013,. Předložena Radou Avp Valné

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK Made in Litomyšl, z.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK Made in Litomyšl, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2018 (Zpráva o činnosti a hospodaření Spolku) Made in Litomyšl, z.s. Stránka 1 z 8 Obsah: 1. Poslání a cíle 2. Aktivity a ukázka propagace v roce 2018 3. Hospodaření v roce 2018 4.

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI 2014 ZPRÁVA O ČINNOSTI 2014 OBSAH: I. Základní charakteristika II. Realizované aktivity a) Projekty z evropských fondů b) Ostatní granty a dotace c) Prezentace pro veřejnost d) Spolupráce se subjekty cestovního

Více

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016 ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec za rok 2016 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti SSK Liberec a její jednotlivá

Více

FreerideTV prezentace / nabídka partnerství

FreerideTV prezentace / nabídka partnerství FreerideTV prezentace / nabídka partnerství Na podzim 2018 přichází online magazín Freeride.cz s dlouhodobým projektem FreerideTV, jehož cílem je mediální pokrytí české scény akčních sportů formou pravidelných

Více

Československá novinářská cena

Československá novinářská cena ARCHIV KANCELÁŘE PREZIDENTA REPUBLIKY Československá novinářská cena (zřízena zákonným opatřením předsednictva Národního shromáždění č. 171/1964 Sb. ze dne 26. srpna 1964) SEZNAM NOSITELŮ podle matriky

Více

Žádost o finanční podporu z rozpočtu JMK pro rok 2014

Žádost o finanční podporu z rozpočtu JMK pro rok 2014 , 682 01 Vyškov Žádost o finanční podporu z rozpočtu JMK pro rok 2014 ZAMĚŘENÍ A ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ PROJEKTU: TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI Předkládá dne 7. 4. 2014 PhDr. Antonín

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017 SPOLEČNOST PŘÁTEL ZUŠ VÍTĚZSLAVA NOVÁKA, z.s. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- spolek VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017

Více

Ústav historických věd

Ústav historických věd Ústav historických věd Filozoficko-přírodovědecká fakulta, Slezská univerzita v Opavě 2017-8 Proč studovat v Opavě? individuální přístup vyučujících: u nás není student jen číslem snadná dostupnost všech

Více

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha z.s.

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha z.s. Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha z.s. Výroční zpráva 2015 Bilance šesti let TJ Stolní tenis Praha vznikla v červnu 2010 z podnětu členů TTC Praha. TJ založili ustavující členové ing. Miloslav Fuček,

Více

provozovatel regionálního vysílání na sdílených frekvencích s TV Prima: zasahuje téměř 50 % území a tedy i obyvatel ČR,

provozovatel regionálního vysílání na sdílených frekvencích s TV Prima: zasahuje téměř 50 % území a tedy i obyvatel ČR, VAŠE REGIONÁLNÍ INFORMACE RTA Holding největší síť regionálních televizí v ČR, provozovatel regionálního vysílání na sdílených frekvencích s TV Prima: RTA JIŽNÍ ČECHY RTA JIŽNÍ MORAVA RTA OSTRAVA RTA VÝCHODNÍ

Více

Standardní podmínky pro organizaci soutěží v pravomoci VR

Standardní podmínky pro organizaci soutěží v pravomoci VR OS02 Standardní podmínky pro organizaci soutěží v pravomoci 1 Obecně 1. Tento dokument platí pro všechny soutěže dle SŘ 3.1,2 a 3.3 třída A Dospělí. 2. je oprávněna zajistit organizaci soutěží dle 1.1,

Více

IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny. Zakázka. Předmět zakázky. Co víme o pěstounech.

IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny. Zakázka. Předmět zakázky. Co víme o pěstounech. IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Osvětová a náborová kampaň pro náhradní rodinnou péči IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti

Více

Shrnutí činnosti o.s. StreetCulture za rok 2011

Shrnutí činnosti o.s. StreetCulture za rok 2011 1/7 Shrnutí činnosti o.s. StreetCulture za rok 2011 1) Zaměření činnosti o.s. StreetCulture 2) Formování a vznik o.s. StreetCulture 3) Činnost o.s. StreetCulture v roce 2011 4) Hospodaření o.s. StreetCulture

Více

Prezentace serveru Motorkáři.cz

Prezentace serveru Motorkáři.cz Prezentace serveru Motorkáři.cz 14 nejnavštěvovanější server o motorkách Internet v jedné stopě Motocyklový internet to jsou Motorkáři.cz! Náš portál je již čtrnáctým rokem dominantním motocyklovým webem

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

Zápis z členské schůze Občanského sdružení VESNA, zapsaného spolku

Zápis z členské schůze Občanského sdružení VESNA, zapsaného spolku Zápis z členské schůze Občanského sdružení VESNA, zapsaného spolku Dne 17. 4. 2015 se v učebně č. 102 konala členská schůze Občanského sdružení VESNA, zapsaného spolku při SZŠ a VOŠZ České Budějovice.

Více

televize pro kraje, města a obce televize pro všechny generace

televize pro kraje, města a obce televize pro všechny generace televize pro kraje, města a obce televize pro všechny generace Regionální televize CZ s.r.o. Navrátilova 666/7 110 00 Praha 1 Tel.: +420 777 644 118 e-mail: info@ www. O televizi jsme jedinou celoplošnou

Více

Občanské sdružení STROP. Občanská poradna STROP

Občanské sdružení STROP. Občanská poradna STROP Občanské sdružení STROP Občanská poradna STROP Výroční zpráva za rok 2005 Občanské sdružení STROP zaregistrováno u Ministerstva vnitra 2.5.2002. IČO: 265 90 620 Adresa: Tř.T.Bati 1276, 760 01 Zlín Telefon:

Více

PŘEHLED VEDOUCÍCH FUNKCÍ ZAŘAZENÝCH DO 1., 2., 3. a 4. STUPNĚ ŘÍZENÍ

PŘEHLED VEDOUCÍCH FUNKCÍ ZAŘAZENÝCH DO 1., 2., 3. a 4. STUPNĚ ŘÍZENÍ PŘEHLED VEDOUCÍCH FUNKCÍ ZAŘAZENÝCH DO 1., 2., 3. a 4. STUPNĚ ŘÍZENÍ Generální ředitel ředitel TS Brno ředitel TS Ostrava ředitel vývoje pořadů a programových formátů ředitel programu finanční a provozní

Více

Masarykovo nám. 1, Hodonín

Masarykovo nám. 1, Hodonín MĚSTO HODONÍN Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín Bod číslo: 5 pro jednání: mim. schůze rady města konané dne: 10.5.2018 Obsah zprávy: Schválení podání žádostí o poskytnutí dotace z rozpočtu Jihomoravského

Více

Nad letošním ročníkem veletrhu převzali záštitu ministryně pro místní rozvoj ČR Ing.Karla Šlechtová a hejtman Libereckého kraje, Martin Půta.

Nad letošním ročníkem veletrhu převzali záštitu ministryně pro místní rozvoj ČR Ing.Karla Šlechtová a hejtman Libereckého kraje, Martin Půta. Vážení vystavovatelé, jsme rádi, že jsme Vás i v letošním roce mohli přivítat na 15. ročníku veletrhu cestovního ruchu Euroregion Tour 2015, který se uskutečnil ve dnech 19. 21. března v Eurocentru v Jablonci

Více

Propagační, vzdělávací a informační aktivity systému zpětného odběru obalů společnosti EKO-KOM, a.s.

Propagační, vzdělávací a informační aktivity systému zpětného odběru obalů společnosti EKO-KOM, a.s. Propagační, vzdělávací a informační aktivity systému zpětného odběru obalů společnosti EKO-KOM, a.s. Jihlava, 10. 4. 2018 Legislativní rámec Autorizované obalové společnosti mají v rámci autorizačního

Více

DIACEL PíSEK. sdružení rodičů dětí s diabetem a celiakií, z.s.

DIACEL PíSEK. sdružení rodičů dětí s diabetem a celiakií, z.s. DIACEL PíSEK sdružení rodičů dětí s diabetem a celiakií, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA DIACEL PÍSEK, SDRUŢENÍ RODIČŮ DĚTÍ S DIABETEM A CELIAKIÍ, z.s. ZA ROK 2016 PÍSEK, LEDEN 2017 Zpráva o činnosti Diacelu Písek,

Více

Občanské sdružení Madio VÝROČNÍ ZPRÁVA

Občanské sdružení Madio VÝROČNÍ ZPRÁVA Občanské sdružení Madio VÝROČNÍ ZPRÁVA 20 Obsah Obsah... 2 Úvodem... 3 Hlavní události v roce... 3 Preventivní programy... 4 Áčko... 4 Finance... 5 Poděkování... 6 Kontakty... 7 2 Úvodem Vážení čtenáři,

Více

Finální zpráva. Na úvod. Čísla. Svatební Expo Wedding Expo 2012. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11.

Finální zpráva. Na úvod. Čísla. Svatební Expo Wedding Expo 2012. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11. 2012 Na úvod Finální zpráva Svatební Expo Wedding Expo 2012 Druhý ročník Svatebního Expa se oproti minulému roku téměř zdvojnásobil. Počet

Více

Zřízení minipodniku. Základní škola a Mateřská škola, Přátelství 160, Litvínov Janov, okres Most

Zřízení minipodniku. Základní škola a Mateřská škola, Přátelství 160, Litvínov Janov, okres Most Zřízení minipodniku Partner projektu: Základní škola a Mateřská škola, Přátelství 160, Litvínov Janov, okres Most Číslo a název minipodniku: Sídlo minipodniku: 5 Trička pro všechny T4U Přátelství 160,

Více

BULLETIN. 174. Žofínské fórum. Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR

BULLETIN. 174. Žofínské fórum. Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR BULLETIN 174. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR 16. prosince 2014 174. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR 16. prosince 2014 Obsah: - Přednášející v hlavní

Více

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB nabídka spolupráce Vážení přátelé! Dovolte mi, oslovit Vás s naší nabídkou na spolupráci při budování unikátního integrovaného systému, obsluhujícího pracovní trh DOBRÝ FLEK.

Více

Gymnázium Vítězslava Nováka v Jindřichově Hradci

Gymnázium Vítězslava Nováka v Jindřichově Hradci Gymnázium Vítězslava Nováka v Jindřichově Hradci Vítejte u prezentace akce Ne moc médií Hana Hančová 2007 Projekt ASP UNESCO Člov lověk a média dia GVN v rámci projektu škol ASP UNESCO Člověk a média navázalo

Více

Klub Domino, Dětská tisková agentura, z. s. Stanovy spolku

Klub Domino, Dětská tisková agentura, z. s. Stanovy spolku 1 Klub Domino, Dětská tisková agentura, z. s. Stanovy spolku Čl. I Název a sídlo Klub Domino, Dětská tisková agentura, z. s. (dále jen spolek ) má sídlo na adrese Jašíkova 1536, 149 00 Praha 11. Anglický

Více

Občanské sdružení Květina

Občanské sdružení Květina Občanské sdružení Květina Jeníkov 74, Oldřichov u Duchcova, 417 24 Tel.: +420 721 568 898,, IČO: 27038645 e-mail: oskvetina@centrum.cz, www.oskvetina.ic.cz Výroční zpráva za rok 2007 1/1 Obsah Výroční

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 Občanské sdružení SPOLEČNÝ DEN Sídlo: Na Okraji 35, Praha 6, 162 00, IČO: 22832335 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 Občanské sdružení Společný den působí již od roku 2006 ve čtvrti Petřiny jako místo pro pohybové

Více

NOVINÁŘSKÁ CENA Fórum kvalitní české žurnalistiky

NOVINÁŘSKÁ CENA Fórum kvalitní české žurnalistiky NOVINÁŘSKÁ CENA Fórum kvalitní české žurnalistiky pořádá: hlavní partner: partneři: Novinářská práce má důležitý význam pro fungování a rozvoj demokratické společnosti. Nadace Open Society Fund Praha

Více

Organizace nevidomých, Havlíčkova 38, Jihlava, IČO: VÝROČNÍ ZPRÁVA

Organizace nevidomých, Havlíčkova 38, Jihlava, IČO: VÝROČNÍ ZPRÁVA Organizace nevidomých, Havlíčkova 38, 586 01 Jihlava, IČO:266159932 VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti a hospodaření občanského sdružení společnosti za rok 2014 Myšlenka pomoci nevidomým a zrakově postiženým vychází

Více

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 strana 3 I. ÚVOD Pionýr, z. s. - 87. pionýrská skupina Javor je pobočným spolkem zapsaného spolku Pionýr s právní subjektivitou. Jejím sídlem je Bělocerkevská 3, Praha 10, kde je kancelář,

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ II ORP BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM KOMUNIKAČNÍ PLÁN CZ /0.0/0.0/17_047/

MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ II ORP BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM KOMUNIKAČNÍ PLÁN CZ /0.0/0.0/17_047/ MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ II ORP BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM KOMUNIKAČNÍ PLÁN Projekt Registrační číslo Nositel projektu Místní akční plán II rozvoje vzdělávání ORP Bystřice nad Pernštejnem CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0008577

Více

SPORTOVNÍ KLUB VIKTORIE OBČANSKÉ SDRUŽENÍ

SPORTOVNÍ KLUB VIKTORIE OBČANSKÉ SDRUŽENÍ SPORTOVNÍ KLUB VIKTORIE OBČANSKÉ SDRUŽENÍ Březinova 951/12, 407 53 Jiříkov IČO: 270 49 752, bankovní spojení: ČSOB Rumburk: 232726230/0300 Tel: 777 733 022, e-mail: mrazkovakat@seznam.cz, skviktorie@seznam.cz

Více

Nabídka služeb PR. www.fsv.cuni.cz

Nabídka služeb PR. www.fsv.cuni.cz Nabídka služeb PR Vážené kolegyně, vážení kolegové, v následujícím textu naleznete výčet standardních služeb, které nabízí fakulta v oblasti public relations institutům a ostatním součástem fakulty. Neváhejte

Více

Průběžná práce s médii v rámci PZM a MA21

Průběžná práce s médii v rámci PZM a MA21 Průběžná práce s médii v rámci PZM a MA21 Druhy medializace a propagace Tištěná forma : Propagační materiály, plakáty, letáky, bannery Pravidelné okénko v radničním Chrudimském zpravodaji Evaluační dotazníky

Více

Technické informace o stavu programu:! Restrukturalizace MGR OI! koncept minoru! OI v anglictine! PR programu

Technické informace o stavu programu:! Restrukturalizace MGR OI! koncept minoru! OI v anglictine! PR programu Technické informace o stavu programu:! Restrukturalizace MGR OI! koncept minoru! OI v anglictine! PR programu 1 Proč zvýšený důraz a mohutná propagace? Proč zvýšená péče o studenty? = vznik nové fakulty

Více

Sdružení celiaků ČR, z. s. Výroční zpráva 2016

Sdružení celiaků ČR, z. s. Výroční zpráva 2016 Sdružení celiaků ČR, z. s. Výroční zpráva 2016 Sídlo: Ke Karlovu 2, 120 00 Praha 2 Poštovní adresa: P. O. Box 20, 252 63 Roztoky Kancelář: Vyšehradská 49, 120 00 Praha 2 E-mail: info@celiac.cz Telefon:

Více

Organizace nevidomých, Havlíčkova 38, Jihlava, IČO: VÝROČNÍ ZPRÁVA

Organizace nevidomých, Havlíčkova 38, Jihlava, IČO: VÝROČNÍ ZPRÁVA Organizace nevidomých, Havlíčkova 38, 586 01 Jihlava, IČO:266159932 VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti a hospodaření občanského sdružení společnosti za rok 2015 Myšlenka pomoci nevidomým a zrakově postiženým vychází

Více

Zpracování osobních údajů společenské a kulturní akce, vlastní propagace společnosti

Zpracování osobních údajů společenské a kulturní akce, vlastní propagace společnosti Zpracování osobních údajů společenské a kulturní akce, vlastní propagace společnosti 1 Obsah SPRÁVCE VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ:... 3 JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE O VÁS ZPRACOVÁVÁME:... 3 ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 6. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP 100 www.brnotop100.cz Vážení přátelé, rádi bychom Vám předložili možnost stát se reklamním partnerem slavnostního

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně:

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně: MOZAIKOVNÍK školní rok 2009 / 2010 Pracoviště I. stupně: Základní škola Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel.: 732 234 209 (sborovna) 739 007 826 603 709 174 (p. ředitelka) Pracoviště

Více

Hejnické slavnosti 2019

Hejnické slavnosti 2019 Hejnické slavnosti 2019 6. 7. července 2019 Žádost o podporu a nabídka Sponzorského programu www.mestohejnice.cz Vážení, s dovolením se na Vás obracíme ve věci podpory Hejnických slavností a nabídky sponzorského

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Statek, o. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA Statek, o. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Statek, o. s. Hlavice - Lesnovek 1 463 48 Všelibice www.statek.org Email: Statek@Statek.org IČ: 22685227 Číslo účtu: 670100-2205634508/6210 Registrace MVČR, pod j. č. VS/1-1/70 310/08-R

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2013 Občanské sdruţení Poutní cesta Hájek, Dunajská 436/6, 104 00 Praha 10 Obsah : 1/ Úvodní slovo 2/ Základní informace 3/ Organizace OS 4/ Vymezení činnosti 5/ Činnost a aktivity

Více

ATLETICKÝ KLUB OLOMOUC tř. 17. listopadu 3, OLOMOUC, Česká republika

ATLETICKÝ KLUB OLOMOUC tř. 17. listopadu 3, OLOMOUC, Česká republika ATLETICKÝ KLUB OLOMOUC tř. 17. listopadu 3, 772 00 OLOMOUC, Česká republika tel.: 585 224 676, e-mail: akol@centrum.cz web: http://atletikaolomouc.cz IČO: 41031369, bankovní spojení: Komerční banka Olomouc,

Více

NYNÍ I VE STŘEDOČESKÉM KRAJI!

NYNÍ I VE STŘEDOČESKÉM KRAJI! NYNÍ I VE STŘEDOČESKÉM KRAJI! projekt Burza filantropie cesta k propojení veřejného, soukromého a neziskového sektoru Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. www.fondnno.cz

Více

RECEPTÁŘ MEDIÁLNÍ VÝCHOVY. Tematická oblast (odbornost) Autor Eva Bělohlavá. Odbornostní setkání Olomoucký a Karlovarský kraj

RECEPTÁŘ MEDIÁLNÍ VÝCHOVY. Tematická oblast (odbornost) Autor Eva Bělohlavá. Odbornostní setkání Olomoucký a Karlovarský kraj 1 rok Dnů 7 15 Let 30 Účastníků RECEPTÁŘ MEDIÁLNÍ VÝCHOVY Tematická oblast (odbornost) Mediální výchova Autor Eva Bělohlavá Odbornostní setkání Olomoucký a Karlovarský kraj Místo konání Jihlava 2012 Průřezové

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2016 SPOLEČNOST PŘÁTEL ZUŠ VÍTĚZSLAVA NOVÁKA, z.s. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- spolek VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2016

Více

Zpravodajský server duben 2018 Radek Kedroň

Zpravodajský server duben 2018 Radek Kedroň Zpravodajský server duben 2018 Radek Kedroň irozhlas.cz z pohledu Nových médií irozhlas.cz navázal na předchozí zpravodajské servery ižurnál a zpravy.rozhlas.cz, které Český rozhlas provozoval na svých

Více

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE 18 & 19 / 03 / 2016 Dlouhodobě se věnujeme tématům, jež vloni Úřad Vlády také zařadil do Vládní strategie pro rovnost žen a mužů v ČR na léta 2014-2020. ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE EQUAL PAY DAY V ČR

Více

Doufám, že Vás projekt Soutěž a Podnikej zaujme a věnujete mu chvíli svého času.

Doufám, že Vás projekt Soutěž a Podnikej zaujme a věnujete mu chvíli svého času. 2016 2017 Dobrý den, jmenuji se David Friedl a jsem zakladatelem a organizátorem projektu pro studenty středních škol Soutěž a Podnikej. Rád bych Vám jej v několika minutách představil a nabídl Vám spolupráci

Více