Výprava za zmrzlinou /Sepetná (10-14 h) Střelba z praku RelaxCentrum (15-16 h) Beskydský pivovárek /Opičárna (13-16 h)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výprava za zmrzlinou /Sepetná (10-14 h) Střelba z praku RelaxCentrum (15-16 h) Beskydský pivovárek /Opičárna (13-16 h)"

Transkript

1 Sobota (14.7.) Testování elektrokol /Sepetná (9-10 h) Kde jsou ty kruhy /Sepetná (11-12 h) Výprava za zmrzlinou /Sepetná (10-14 h) Střelba z praku RelaxCentrum (15-16 h) Ringo /hřiště Sluníčko (17-18 h) Ringo v tělocvičně Večerní koupání /RelaxCentrum (21-22 h) Neděle (15.7.) Bowling a badminton, sleva 30 % (10-12 h) Sportovní trenažér /RelaxCentrum (17-18 h) Bowlingový turnaj /RelaxCentrum (19-20 h) Informační schůzka k AP /Sepetná (9:00 h) Beskydský pivovárek /Opičárna (13-16 h) Pondělí (16.7.) Segway /Sluníčko (10-12 h) Soutěže na hřišti /Sluníčko (12:45-15 h) Střelba z praku /Sluníčko (15-16 h) Lukostřelba Diskotéka pro děti /Sluníčko (19-21 h) Beskydské pexeso /Sluníčko (11-12 h) Soutěže, prak-tělocvična Úterý (17.7.) Cyklo výlet úpatím Beskyd /Sepetná (10-15 h) Aquazorbing /Sluníčko (8:30-10 h) Jurášovo lano /Sepetná (11-12 h) Lesní procházka s myslivcem /Sepetná (16-18 h) Cimbálová muzika /Sepetná (20-22 h) Aquazorbing v RelaxCentru Beskydské Bingo /Sepetná (11-12) Myslivec v sále /Sepetná Promítání pohádky /Sepetná (20-22 h) Testování elektrokol /Sepetná (9-10 h) Lezecká stěna /tělocvična (15-16 h) Výtvarné programy /Sepetná (19-21 h) Středa (18.7.) Discgolf /Sepetná (10-11 h) Pavoučí síť /Sepetná (13-14 h) Tajemství medvědí stezky /Sepetná (10-15 h) Bumper ball /tělocvična (16-17) Večerní výstup na Lysou horu (17:30-23 h) Expedice k Satinským vodopádům se zastávkou v legendární hospůdce U Veličků /Sepetná (10-15 h) Zbojnické chůdy Šamanský oheň /Sluníčko (20-22 h) Čtvrtek (19.7.) Aquazorbing /Sluníčko (8:30-10 h) Aquazorbing v RelaxCentru Lukostřelba /Sepetná (13-15 h) Beskydské pexeso /Sluníčko (17-18 h) -za deště: bubnování v sále (20-21 h) Světlušky /Sluníčko (21:30-22 h) Pátek (20.7.) Výprava za poklady Smrčiny /Opičárna (10-13 h) Beskydské Bingo /Sepetná (10-11) Florbalový turnaj /tělocvična (14-15 h) Horský golf Ondrášův test Pavoučí síť /Sepetná (19-20 h) Sobota (21.7.) Stejný animační program jako v sobotu

2 Vážení hosté, během pobytu v Beskydech můžete zažít spoustu dobrodružství a zábavy při aktivitách našeho animačního programu. Níže naleznete popis jednotlivých programů. Užijte si léto v Beskydech naplno! Doporučujeme se na programy včas nahlásit v recepci hotelu či penzionu. Aquazorbing - kde se točí na vodě velké nafukovací koule, tam je živo! Zejména pro děti je aquazorbing velkou atrakcí. A když vyjde počasí, fotky jsou bezkonkurenční. Aquazorbing bude probíhat na koupališti Sluníčko. Nenechte si ujít tento vodní zážitek. Beskydské Bingo - dle pravidel známé výherní soutěže si zahrajeme podobnou variantu s tím, že místo čísel si budou soutěžící zapisovat pojmy či kreslit obrázky s beskydskou tématikou. Beskydské maxi pexeso - zahrajte si originální beskydské pexeso obřích rozměrů. Jednotlivé obrázky jsou připevněny na speciální tabuli. Najít můžete motýla, lišku Bystroušku, hřib, segway, borůvky, penzion Sluníčko, boha Radegasta nebo třeba i Lysou horu. Bowling - Nikdy jste nehráli? Nevadí. Pomůžeme vám i dětem, vše ukážeme, zahrát si může každý, kdo zvládne "kouli koulet" a třeba i obouruč. Jde přece o zábavu, ne o zlaté trenky Ale hraje se o ceny :-) Bumper ball - obrovské balony plněné vzduchem jsou velkou atrakcí všude, kde se objeví. Vlezete si dovnitř a rázem vypadáte jako obrovská koule s malými nožičkami. Cyklovýlet úpatím Beskyd s průvodcem - vydejte se s průvodcem za poznáním nádherného okolí RC Sepetná. Trasa povede nenáročným terénem a během vyjížďky se mohou cyklisté neustále kochat pohledy na Lysou horu, Smrk a další vrcholy. Délka okruhu záleží na individuální domluvě s účastníky. Už nyní se můžete těšit na krásnou přírodu s vodopády a nádhernými výhledy. Motivačním bodem se může stát zastávka na zmrzlinu či osvěžení na zahrádce některé z místních hospůdek třeba v okolí cyklostezek kolem řek Čeladenky a Ostravice. Zájemci o cyklovýlet, kteří nemají svá vlastní kola, si mohou horská horská kola nebo elektrokola rezervovat v půjčovně RC Sepetná. Discgolf - jednoduchá aktivita fungující na principu golfu. Cílem hráčů je hodit létající talíř do připraveného koše (jamky) na co nejmenší počet hodů. Hrát mohou jednotlivci nebo také týmy.

3 Exkurze do Beskydského pivovárku - relaxační program nejen pro pány. Beskydský pivovárek vaří vynikající nefiltrované a nepasterizované pivo. Kromě standardního beskydského ležáku doporučujeme ochutnat i některý ze speciálů. Návštěva Beskydského pivovárku obsahuje prohlídku s výkladem. V pivovarské hospůdce si pak můžete dopřát točené moky a také sýry, které se v pivovaru vyrábějí. Piva v PET láhvi nebo také balené sýry je možné si zakoupit u baru. Expedice k Satinským vodopádům - hluboko v rokli mimo zraky většiny turistů si razí mezi skalami cestu horský potok Satina. Vodopády Satiny nejsou velké, ale místo má své kouzlo. Zejména v horkých letních dnech je v okolí potoka příjemný chládek. Vydejte se s průvodcem na výlet přes daleké výhledy, vodopády a hospůdku U Veličků za poznáním beskydské přírody. Florbal - v tělocvičně si zahrajeme tento oblíbený sport s děrovaným míčkem. V případě dostatečného počtu hráčů vytvoříme týmy a uskuteční se malý turnaj. Mohou hrát jen děti nebo také smíšená družstva s rodiči. Hlavním cílem je se dobře pobavit... I když jsou tělocvičny ve městech v létě plné horkého vzduchu, u nás je po celý rok v tělocvičně příjemný chládek. Horský golf - jedinečná zábava v přírodě. Dle pravidel golfu se budete snažit dopravit míček do jamek mezi stromy v lese. Přijďte se pobavit při této aktivitě na čerstvém vzduchu. Hry s dětmi na hřišti - proběhnou na hřišti pod penzionem Sluníčko. Na horách je třeba se nadýchat čerstvého vzduchu. Čekají nás soutěže, vítězové budou po zásluze odměněni. Hudební večery - v restauraci hotelu Sepetná bude vždy 1x týdně k poslechu hrát cimbálová muzika a 1x v týdnu proběhne diskotéka pro děti v sále penzionu Sluníčko Jurášovo lano - v lese mezi stromy bude natažena cesta z lan. Účastníci budou přivedeni na místo tak, aby trasu neviděli. Postupně se budou snažit na čas projít trasu pouze pomoci hmatu, neboť na očích budou mít šátek. Vítězí nejrychlejší zbojník. Kde jsou ty kruhy - v sále animátor schová barevné kroužky s různou bodovou hodnotou. Děti čekají za dveřmi a na povel vejdou dovnitř a snaží se najít co nejvíce kroužků. Hraje se na několik kol. Velmi oblíbená je ta varianta, kdy schovávají kroužky děti. Lezecká stěna s instruktorem - láká vás lezecká stěna a nejste si jisti bezpečností? Pokud ano, přesně pro vás je určen tento program. Instruktor vše vysvětlí, bude lezce jistit a ti pak mohou bez obav otestovat svou zdatnost na lezecké stěně. Lukostřelba - hojně navštěvovaná aktivita pro děti i dospělé. Máme k dispozici luky různých velikostí. Změřte síly s ostatními hosty. Na děti čeká sladkost a na dospělé specialita z Beskyd. Porsche umí řídit každý, ale trefit se do terče šípem z luku... Jak jste na tom?

4 Ondrášův test - v sále hotelu či penzionu bude připraven stůl s předměty z Beskyd. Děti a třeba i rodiče se budou moci ve vymezeném čase na stůl dívat. Pak se stůl zakryje a všichni se budou snažit napsat nebo namalovat, co si zapamatovali. Test se bude skládat z několika kol. Také děti se mohou podílet na sestavení předmětů na stole. Pavoučí síť - v sále hotelu Sepetná bude připravena velká pavoučí síť. Cílem je projít labyrint bez dotyku nastražených provázků. Každý dotek sítě všichni uslyší, neboť detektory pohybu zajistí zavěšené rolničky. Nejlepšího pavouka náležitě odměníme. Troufnete si na to? Poznej taje lesa s myslivcem - vydejte se s pravým beskydským myslivcem na výpravu za poznáním po lesní stezce vedoucí přes Medvědí skálu k hospůdce U Zbuja. Během této procházky poví myslivec mnoho zajímavého ze svých každodenních návštěv lesa o zvířatech, stromech, rostlinách nebo třeba jak je to s kůrovcem v Beskydech. Vrcholová prémie může čekat v horské hospůdce U Zbuja, odkud se dá jít zpátky pěšky nebo si užít návrat 4km vyhlídkovou trasou na koloběžce. Délka pěšího okruhu je cca 4,5 km. V případě potřeby je možné se během výpravy odpojit a vrátit se kratší trasou (3,5 km) zpátky k hotelu. Promítání pohádky - budeme promítat v sále hotelu Sepetná. Děti si budou moci odhlasovat, na co se chtějí podívat. A rodiče si mohou dát v klidu sklenici vína v restauraci Ringo - přijďte si vyzkoušet volejbal v jiné podobě. Míče vyměníme za gumové kroužky, se kterými si v rámci přípravy na hru dáme "gumového krále střelců". Ringo je hra, kterou vynalezl Polák Włodzimierz Strzyżewski už v roce 1959 a v roce 1968 ho prezentoval na letních olympijských hrách v Mexiku. Ringo využíval Strzyżewski jako tréninkový sport pro šermíře. Segway - dvoukolová terénní vozítka segway X2 jsou geniálním vynálezem a poutají pozornost všude, kde se objeví. V rámci animačního programu si můžete vozítka vyzkoušet pod dohledem instruktorů. Kontrolou technické zdatnosti projdete, když bezchybně projedete připravený slalom. Tyto jízdy na segway vozítkách budou vždy probíhat na hřišti před penzionem Sluníčko. Střelba z praku - kdo by neznal klasický prak? Ale kdo opravdu někdy střílel? Šamanský oheň s bubny - jeden z nejnavštěvovanějších večerních programů. Jste zváni k ohni, kde si zabubnujete na bubínky s šamanem. Ten v závěru sám zahraje třeba na karibský buben, grumle nebo didgeridoo! Vše si mohou děti i dospělí vyzkoušet. Pro všechny připravíme špekáčky, bodla, chléb a zajistíme pitný režim. Nenechte si tento večer ujít! Tajemství medvědí stezky - ve vymezeném časovém bloku se podél oranžové medvědí stezky objeví v lese různí obyvatelé Beskyd. V daný den se více informací dozvíte v recepci. Pokud se vám podaří trasu projít a všechny obyvatele najít, čeká vás v recepci hotelu Sepetná odměna.

5 Testování elektrokol - vyzkoušejte kvalitní elektrokola značky KTM, která zvládnou jízdu až na Lysou horu. Elektrokola je možné si také rezervovat k výletu v půjčovně RC Sepetná. Večerní výprava za světluškami - říká se, že kdo se bojí, nesmí do lesa. Ale není třeba se bát, na cestu budou všem odvážným svítit barevná světýlka. Výprava za poklady Smrčiny (810 m n. m.) - vydejte se s animátorem po zbojnické stezce za poklady hory Smrčina. Ta se tyčí přímo nad penzionem Sluníčko a ukrývá mnoho zajímavých míst. V příznačnou dobu je hora poseta borůvkami, za dobré viditelnosti nabízí hluboký pohled do údolí řeky Ostravice. Klenotem této hory jsou romantické skalní útvary, ze kterých je vidět až na Lysou horu. A kdo ví, třeba tam najdeme i poklad ukrytý zbojníky. Délka okruhu je 5 km. Výprava za zmrzlinou - v Beskydech je mnoho krásných hor a hřebenových tras. Turistickým magnetem je bezpochyby Lysá hora. Ale také v údolích se nachází mnoho zajímavých míst, která mají své kouzlo. Okružní výprava s průvodcem vede po místních stezkách kolem daňčí obory, Bezručova srubu přes Peřeje (PP Koryto řeky Ostravice) s cílem v amfiteátru dřevěných soch v obci. Na trase je možnost občerstvení v některé z hospůdek. Nedaleko "Peřejí" je na čepu vynikající točená zmrzlina, která se může stát motivační podvrcholovou prémií. Část trasy vedoucí kolem řeky Ostravice nabízí klid, stín a uklidňující bublání vody. Dle zájmu může skupina jet 1 zastávku vlakem z Ostravice zastávka do Ostravice. Délka okruhu je 5-6 km. Výstup na Lysou horu s průvodcem - zájemci o velké dobrodružství a romantiku západu slunce na nejvyšším vrcholu v Moravskoslezských Beskydech se vydají s průvodcem směrem k Lysé hoře (1 323 m n. m.). Ta láká návštěvníky Beskyd ve dne i v noci. Výtvarné programy pro děti - v sále hotelu vyrobí animátoři s dětmi ovečky, odznaky, sluníčka a rodiče mohou využít čas k posezení v restauraci. Součástí programu budou speciální obtisky na textil. Tričko k tomuto účelu bude možné si zakoupit, ale doporučujeme si vzít své tričko. Zbojnické chůdy - vyzkoušejte svou koordinaci na speciálních chůdách vyrobených ze špalků. Postavíme slalom, zvítězí zbojník s nejrychlejším časem. Užitečné informace : Tipy na výlety v Beskydech: Slevová karta Beskydy Card: Webkamery a počasí na Lysé hoře:

Výprava za zmrzlinou /Sepetná (10-14 h) Střelba z praku RelaxCentrum (15-16 h) Beskydský pivovárek /Opičárna (13-16 h)

Výprava za zmrzlinou /Sepetná (10-14 h) Střelba z praku RelaxCentrum (15-16 h) Beskydský pivovárek /Opičárna (13-16 h) Sobota (11.8.) Testování elektrokol /Sepetná (9-10 h) Kde jsou ty kruhy /Sepetná (11-12 h) Výprava za zmrzlinou /Sepetná (10-14 h) Střelba z praku RelaxCentrum (15-16 h) Ringo /tělocvična (17-18 h) Večerní

Více

Výprava za zmrzlinou /Sepetná (10-14 h) Střelba z praku RelaxCentrum (15-16 h) Beskydský pivovárek /Opičárna (13-16 h)

Výprava za zmrzlinou /Sepetná (10-14 h) Střelba z praku RelaxCentrum (15-16 h) Beskydský pivovárek /Opičárna (13-16 h) Sobota (21.7.) Testování elektrokol /Sepetná (9-10 h) Kde jsou ty kruhy /Sepetná (11-12 h) Výprava za zmrzlinou /Sepetná (10-14 h) Střelba z praku RelaxCentrum (15-16 h) Ringo /hřiště Sluníčko (17-18 h)

Více

Beskydské věže /Sepetná (14-15 h) Zapeklité tvary... /Sepetná (14-15 h) Honba za čísly /Sepetná (14-15 h) Lezecká stěna /RelaxCentrum (14-15 h)

Beskydské věže /Sepetná (14-15 h) Zapeklité tvary... /Sepetná (14-15 h) Honba za čísly /Sepetná (14-15 h) Lezecká stěna /RelaxCentrum (14-15 h) Neděle (30.6.) Horský basketbal Bowlingový turnaj /RelaxCentrum (19-20 h) Pondělí (1.7.) Výlet za tajemstvím páry s průvodcem Beskydské pexeso /Sluníčko (11-12 h) Beskydské věže Segway /Sluníčko (17-18

Více

Informační schůzky k AP u recepce: hotel (po-pá) 8:30-9:00 h, penzion (po a st) 8:30-9:00 h. Barevné prsteny /Sepetná (11-12 h)

Informační schůzky k AP u recepce: hotel (po-pá) 8:30-9:00 h, penzion (po a st) 8:30-9:00 h. Barevné prsteny /Sepetná (11-12 h) Informační schůzky k AP u recepce: hotel (po-pá) 8:30-9:00 h, penzion (po a st) 8:30-9:00 h. Sobota (3.8.) Testování elektrokol /Sepetná (9-10 h) Výprava za zmrzlinou /Sepetná (10-14 h) Barevné prsteny

Více

Barevné prsteny /Sepetná (11-12 h) Beskydské věže /Sepetná (14-15 h) Zapeklité tvary... /Sepetná (14-15 h) Honba za čísly /Sepetná (14-15 h)

Barevné prsteny /Sepetná (11-12 h) Beskydské věže /Sepetná (14-15 h) Zapeklité tvary... /Sepetná (14-15 h) Honba za čísly /Sepetná (14-15 h) Sobota (6.7.) Testování elektrokol /Sepetná (9-10 h) Výprava za zmrzlinou /Sepetná (10-14 h) Barevné prsteny /Sepetná (11-12 h) Král střelců /RelaxCentrum (16-17 h) Sportovní trenažér /RelaxCentrum(17-18

Více

Nabídka animačních programů RC Sepetná

Nabídka animačních programů RC Sepetná Nabídka animačních programů RC Sepetná Indoor programy a) Relaxcentrum Sepetná b) Zábavné večery Outdoor programy a) Areál penzionu Sluníčko b) Okolí RC Sepetná Indoor programy a) Relaxcentrum Sepetná

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Pondělí. Přijď si zastřílet z profesionálního luku, kuše či foukačky.

Pondělí. Přijď si zastřílet z profesionálního luku, kuše či foukačky. Pondělí 10:15 11:30 Relax yourself Výroba náušnic Kongresový sál Vyrob si vlastní nášnice z různých materiálů. 15:00 16:00 Get the feel Lukostřelba - Sraz u hlavní recepce Přijď si zastřílet z profesionálního

Více

Karta Ötztal Card. půjčovny kol: 3-denní karta: 1 x zdarma, 7-denní karta: 2 x zdarma, 10-ti denní karta: 3 x zdarma

Karta Ötztal Card. půjčovny kol: 3-denní karta: 1 x zdarma, 7-denní karta: 2 x zdarma, 10-ti denní karta: 3 x zdarma Karta Ötztal Card Při zakoupení karty Ötztal Card můžete navštívit 40 turistických zajímavostí a využít různé služby pro turisty, aniž byste museli platit další poplatky či vstupné, jako např.: lanovky,

Více

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Nově zrekonstruovaná Turistická chata ve Špindlerově Mlýně nabízí velmi levné a stylové ubytování v srdci lyžařského areálu Svatý Petr. Cena od 150,-Kč na osobu. -

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

OUTDOOR PROGRAMY. Poznámka: cena je uvedena orientační při délce trvání 2 hodiny. Může se lišit na základě aktivit.. Minimum

OUTDOOR PROGRAMY. Poznámka: cena je uvedena orientační při délce trvání 2 hodiny. Může se lišit na základě aktivit.. Minimum OUTDOOR PROGRAMY Klienti mají za úkol vyřešit to, jak překonat lanové překážky před nimi. Vhodné pro kolektivy (zejména pro akce typu teambuilding). Místo: okolí Hotelu DUO Poznámka: cena je uvedena orientační

Více

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE FIREMNÍ AKCE & KONFERENCE Pěstujeme remní kulturu. Sporthotel Záťoň leží uprostřed přírody v údolí Vltavy mezi Českým Krumlovem a Rožmberkem. 4 38 pokojů 4 2 seminární místnosti 4 parkoviště pro 50 aut

Více

Letní lezení ve Francii

Letní lezení ve Francii Letní lezení ve Francii Někomu se možná může zdát, že jet lézt do Francie v létě je trochu šílené. Neříkám, že ne,ale určitě se tu dají najít krásné oblasti, kde si můžete pohodově zalézt, vykoupat se,

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ÚNOR 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ÚNOR 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ÚNOR 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH Čtvrtek 1.2.2018 19:00 TANEČNÍ ZÁBAVA, K POSLECHU A TANCI HRAJE PETR BOBEK LETNÍ LÁZNĚ,

Více

Rozhodně přijď, pokud ti je 11 a víc let.

Rozhodně přijď, pokud ti je 11 a víc let. Pondělí 10:15 11:30 Relax yourself Kreativní svět Kongresový sál Vyrob si vlastní umělecké dílo. 15:00 16:00 Get the feel Lukostřelba - Sraz u hlavní recepce P ijď si zast ílet z profesionálního luku,

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 30. 4. 2018 15:30 PÁLENÍ ČARODĚJNIC S OPÉKÁNÍM BUŘTŮ * sraz na recepci Libuše Více informací viz. plakát. úterý 1. 5. 2018 státní svátek 14:00 17:00 PROCHÁZKA DO LUDVÍKOVA S NÁVŠTĚVOU HOSPODY U

Více

1. Den (sobota) - SLAVNOSTNÍ ODHALENÍ TOTEMU - SLAVNOSTNÍ VZTYČENÍ TÁBOROVÉ VLAJKY za zvuku táborové hymny - ÚVODNÍ SEZNAMOVACÍ DISKOTÉKA

1. Den (sobota) - SLAVNOSTNÍ ODHALENÍ TOTEMU - SLAVNOSTNÍ VZTYČENÍ TÁBOROVÉ VLAJKY za zvuku táborové hymny - ÚVODNÍ SEZNAMOVACÍ DISKOTÉKA 1. Den (sobota) PŘÍJEZD vstupní zdravotní filtr ROZDĚLENÍ DO ODDÍLŮ - ubytování dětí, vedoucích a praktikantů - kontrola počtu dětí - vybalení věcí, seznámení s režimem a s dislokací tábora, - kontrola

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM KVĚTEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM KVĚTEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM KVĚTEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE Pondělí 1.5.2017 STÁTNÍ SVÁTEK 13:30 18:00 *VYJÍŽĎKA NA KONÍCH - FARMA KARLOVICE

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Letní fotbalový kemp FK Bolatice pro mládež do 12 let

Letní fotbalový kemp FK Bolatice pro mládež do 12 let Obsah projektu: 1. Obecné informace o projektu...2 1.1 Filozofie projektu:...2 1.2 Program na kempu:...2 1.3 Financování projektu:...2 2. První ročník projektu...3 2.1 Průběh prvního ročníku kempu:...3

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE Sobota 1.7.2017 15:00 17:00 LÁZEŇSKÝ JARMARK, HUDEBNÍ HALA, VIZ PLAKÁT Neděle

Více

Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí.

Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí. Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí. Janské Lázně 23. 3. 2010 Zpracovala: Mgr. Kateřina Vojtěchová Lanový park Lanový park ve stromech se samojištěním. Lanový park je složen ze 40 překážek

Více

ÚVOD ČLOVĚČE NEZLOB SE SE

ÚVOD ČLOVĚČE NEZLOB SE SE HRY PRO DĚTI ÚVOD Vážení přátelé, ale hlavně děti, především pro Vás jsme vytvořili dětskou řadu našich velkých provedení společenských her. Kromě oblíbených a známých her jako člověče nezlob se, kroket,

Více

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Offpark je první volnočasové outdoorové centrum na Šumavě, které nabízí celou řadu sportovního a lehce adrenalinového vyžití. Zážitkové aktivity jsou soustředěny

Více

NABÍDKA - PRONÁJEM AKTIVIT 2015

NABÍDKA - PRONÁJEM AKTIVIT 2015 NABÍDKA - PRONÁJEM AKTIVIT 2015 Vážení přátelé, předkládám Vám nabídku doprovodných programů lanového parku Hradec Králové. Tyto programy můžete využít při realizaci dětských dnů, firemních setkání či

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2017

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2017 KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI Středa 1.3.2017 16:30 17:30 * POSILOVACÍ JÓGA - MALÁ TĚLOCVIČNA Čtvrtek 2.3.2017 15:30

Více

Otevření turistické sezony 2012

Otevření turistické sezony 2012 Otevření turistické sezony 2012 České Švýcarsko 21. 22. 4. 2012 Vydejte se za zážitky v Českém Švýcarsku Jetřichovické skály otevření naučné stezky Janovský trhák - cyklistická časovka do vrchu Tramvají

Více

Cena cestovního ruchu v turistické oblasti Beskydy-Valašsko Přihláška

Cena cestovního ruchu v turistické oblasti Beskydy-Valašsko Přihláška Cena cestovního ruchu v turistické oblasti Beskydy-Valašsko 2013 Přihláška Identifikační údaje soutěžícího (realizátora produktu): Název společnosti, organizace: Beskydské informační centrum Frýdek-Místek,

Více

Karta Hochkönig Card

Karta Hochkönig Card Karta Hochkönig Card S kartou "Hochkönig Card" můžete zdarma navštívit různé přírodní a kulturní zajímavosti, lanovky, koupaliště atd. v regionu Hochkönig s městečky Maria Alm, Dienten a Mühlbach. Kartu

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM LISTOPAD 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH BEZRUČ/LIBUŠE/LETNÍ LÁZNĚ

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM LISTOPAD 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH BEZRUČ/LIBUŠE/LETNÍ LÁZNĚ KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM LISTOPAD 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH BEZRUČ//LETNÍ LÁZNĚ Pondělí 30.10.2017 15:00 17:00 *VÝROBA HALLOWEENSKÝCH OZDOB A MASEK

Více

Interaktivní Mamutíkův vodní park Minibus a transportér k zapůjčení Školní učebna Profesionální zajištění Programy na míru

Interaktivní Mamutíkův vodní park Minibus a transportér k zapůjčení Školní učebna Profesionální zajištění Programy na míru Školní programy UBYTOVÁNÍ Horský penzion Terezka, nacházející se ve vesnici Dolní Morava, nabízí ubytování ve vybavených apartmánech pro malé i velké skupiny, školy v přírodě, adaptační kurzy, soustředění,

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ZÁŘÍ 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ZÁŘÍ 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ZÁŘÍ 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE Pátek 1.9.2017 13:00 14:00 KNIHOVNA - LD BEZRUČ 14:00 18:00 UKONČENÍ LÉTA VIZ PLAKÁT/HUDBNÍ

Více

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Každé pondělí až čtvrtek je otevřen klub v DPS Dlouhá 636, Krupka vždy od 13,00 do 17,00 hodin. Možnost využití dvou počítačů včetně připojení na internet,

Více

REKREAČNÍ OBLAST OLEŠNÁ. Fórum cestovního ruchu turistické oblasti BESKYDY-VALAŠSKO 2014

REKREAČNÍ OBLAST OLEŠNÁ. Fórum cestovního ruchu turistické oblasti BESKYDY-VALAŠSKO 2014 REKREAČNÍ OBLAST OLEŠNÁ Fórum cestovního ruchu turistické oblasti BESKYDY-VALAŠSKO 2014 Hukvaldy, 28. března 2014 OLEŠNÁ HISTORIE Vodní nádrž Olešná vybudována na řece Olešná 1960-1964 celkový objem nádrže

Více

Motto: Pohyb správným směrem Projekt Jihlava Zdravé město a MA21

Motto: Pohyb správným směrem Projekt Jihlava Zdravé město a MA21 Motto: Pohyb správným směrem 16. 22. 9. 2012 Projekt Jihlava Zdravé město a MA21 Kampaň Evropský týden mobility připomíná problémy s narůstající automobilovou dopravou a je určena všem obyvatelům měst

Více

JARNÍ STRÁNĚ O OBCI OSTRAVICE obyvatel, průměrný věk 42,8 jedna z nejčistších lokalit v Moravskoslezském kraji

JARNÍ STRÁNĚ O OBCI OSTRAVICE obyvatel, průměrný věk 42,8 jedna z nejčistších lokalit v Moravskoslezském kraji JARNÍ STRÁNĚ V katastru obce Ostravice, v mimořádně čistém a zdravém místě pro bydlení, nabízíme k prodeji 32 nádherných, zasíťovaných stavebních pozemků o výměře 1 500-2 500 m 2 pro individuální výstavbu

Více

Přihláška na 24. konferenci České herpetologické společnosti 6. - 8. 11. 2009

Přihláška na 24. konferenci České herpetologické společnosti 6. - 8. 11. 2009 Přihláška na 24. konferenci České herpetologické společnosti 6. - 8. 11. 2009 Další, již 24. konference ČHS se uskuteční 6. 8. 11. 2009 v obci Dolní Lomná Ubytování a popis místa: Rekreační středisko se

Více

Přihláška na letní tábor DDM Vimperk

Přihláška na letní tábor DDM Vimperk Přihláška na letní tábor DDM Vimperk Název tábora:.. Termín:. Jméno a příjmení.... Škola. třída. narozen zdravotní pojišťovna. Adresa bydliště.. Telefon..e-mail. Otec dítěte jméno a příjmení, zaměstnání.

Více

Motto: Alternativní doprava Projekt Jihlava Zdravé město a MA21

Motto: Alternativní doprava Projekt Jihlava Zdravé město a MA21 Motto: Alternativní doprava 16. 22. 9. 2011 Projekt Jihlava Zdravé město a MA21 Kampaň Evropský týden mobility nabízí obyvatelům měst příležitost seznámit se s konkrétními trvalými opatřeními na podporu

Více

ADRENALINOVÉ ATRAKCE PRONÁJEM

ADRENALINOVÉ ATRAKCE PRONÁJEM ADRENALINOVÉ ATRAKCE PRONÁJEM Tomáš Vavřina, IČ: 02997053 ADRENALIN 30 Horolezecká stěna VZHŮRU DO OBLAK Malá mobilní horolezecká stěna, typu skládačka, je určena pro děti i dospělé. Na stěně se může pohybovat

Více

Veletrh cestovního ruchu v Trenčíně

Veletrh cestovního ruchu v Trenčíně PRO PŘÁTELE A ČLENY DESTINAČNÍHO FONDU ČESKÉHO ŠVÝCARSKA www.ceskesvycarsko.cz Informační zpravodaj květen II. 2015 Veletrh cestovního ruchu v Trenčíně Ve dnech 15. 16. května proběhl ve slovenském Trenčíně

Více

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN 382 78, Lipno nad Vltavou 55 tel./fax. +420 380 736 147 mobil +420 777 786 870 benes-kramolin@quick.cz Kdo jsme - co umíme Hotel Kramolín leží v příjemném prostředí vrcholové

Více

TURISTICKÝ PRŮVODCE PRO HOSTY PENZIONU

TURISTICKÝ PRŮVODCE PRO HOSTY PENZIONU V TURISTICKÝ PRŮVODCE PRO HOSTY PENZIONU OBSAH SPORTOVNÍ VYŽITÍ V LÉTĚ Koupaliště. 3 Areál autocamping Rozkoš Česká Skalice.... 4 Bobová dráha Mladé Buky... 5 Lanový park Janské lázně..... 6 Jízdárna Proruby

Více

Karta Lech Card. S kartou můžete zdarma či se slevou využít následující služby: V provozu denně od do , jezdí od 8:30 do hod.

Karta Lech Card. S kartou můžete zdarma či se slevou využít následující služby: V provozu denně od do , jezdí od 8:30 do hod. Karta Lech Card S kartou Lech Card můžete využít různé služby pro turisty, aniž byste museli platit další poplatky či vstupné, jako např.: lanovky, autobus pro turisty, koupaliště Waldchwimmbad, muzea,

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI Úterý 1.8.2017 14:00 18:00 *VYJÍŽĎKA NA KONÍCH - FARMA KARLOVICE SRAZ NA RECEPCI 19:00

Více

PÁTÝ ROČNÍK DIPÁCKÉHO LÉTA ODRY 2016

PÁTÝ ROČNÍK DIPÁCKÉHO LÉTA ODRY 2016 Neoficiální akce PÁTÝ ROČNÍK DIPÁCKÉHO LÉTA ODRY 2016 Drazí členové společnosti NOETIS: Zažijte již tradiční DIPÁCKÉ LÉTO společně s Vaší rodinou, partnery, dětmi, s dispozičními prognostiky, s příznivci

Více

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY -odevzdání veškerých dokumentů a vyřízení potřebné administrativy s rodiči 8:00 8:45hod. přivítání dětí na Sport Campu

Více

IRSKO BRAY 2017 RICHARD ZEZULA

IRSKO BRAY 2017 RICHARD ZEZULA IRSKO BRAY 2017 RICHARD ZEZULA V období letních prázdnin jsem navštívil Irsko za účelem výuky angličtiny. Irsko je ostrov s krásnou přírodou, s nepředvídatelným počasím a známým pivem značky Guiness. Po

Více

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE 18 důvodů se zlepšovat Mistrovské 18-ti jamkové golfové hřiště je situováno mezi dvěma nejvyššími horami Beskyd, Lysou horou a Smrkem, na úpatí hory Žár v obci Ostravice. Hrací

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Po cca 800km jízdy po dálnici z Prahy sjedete v Itálii u města Trento. Pokračujete jízdou do kopce (20 min.) a jste v Monte

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 1. 10. 2018 15:30 17:00 DEKORACE Z PAPÍROVÝCH ROLIČEK / lázeňská dílnička Slezský dům (vstup 30 Kč) 16:00 17:00 PÉTANQUE / sraz na recepci Libuše 18:30 KERAMIKA / lázeňská dílnička Slezský dům

Více

Bazén a sauna přímo za domem? Pohodlně ne kole cyklotrasy

Bazén a sauna přímo za domem? Pohodlně ne kole cyklotrasy Bazén a sauna přímo za domem? Plavecký bazén Sportovního centra Univerzity Karlovy v Praze Hostivaři je určen především pro potřeby studentů. K dispozici je plavecký bazén 25m se 6ti drahami a sauna. Pro

Více

PROGRAMOVÁ NABÍDKA PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY. jaro, léto, podzim 2010. Bílá - BESKYDY

PROGRAMOVÁ NABÍDKA PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY. jaro, léto, podzim 2010. Bílá - BESKYDY PROGRAMOVÁ NABÍDKA PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY jaro, léto, podzim 2010 Výlety pro MŠ Školky v přírodě Adaptační kurzy Bílá - BESKYDY SUN Outdoor o.s. Bílá 149, 739 15 pošta Staré Hamry, tel.: 774155550, e-mail:

Více

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 7.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 7.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 7.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY -odevzdání veškerých dokumentů a vyřízení potřebné administrativy s rodiči 8:00 8:45hod. přivítání dětí na Sport Campu

Více

GOLFOVÉ NOVINKY Z BEŘOVIC

GOLFOVÉ NOVINKY Z BEŘOVIC GOLFOVÉ NOVINKY Z BEŘOVIC občasník s informacemi o Beřovickém golfu Říjen 2015 Všechny čtenáře chceme hned v úvodu ujistit, že našim cílem je pouze a jen poskytnout z času na čas několik informací a novinek,

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 3. 9. 2018 15:30 17:00 VOLEJBAL / sraz na recepci Libuše 15:30 17:00 PROCHÁZKA: ČERVENÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH - HVĚZDA / sraz na recepci Libuše Střední náročnost, 3 400 m. Minimální účast 3 osoby. úterý

Více

KÝ T. ...animacní. úterý svátek vánoční. s naším maskotem

KÝ T. ...animacní. úterý svátek vánoční. s naším maskotem úterý 25. 12. 1. svátek vánoční 10:00 10:45 Rozcvička Ranní protažení celého těla Tělocvična s Mamutíkem 11:00 12:30 Andělíček strážníček Tvoříme závěsné třpytivé andělíčky Dětský svět z papíru a vaty

Více

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci,

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, dostává se Vám do rukou první oficiální zpravodaj 10. Mezinárodní olympiády TOM, který jsme v návaznosti na legendu o vzniku našeho města nazvali Paví

Více

FRITSCHOVA STEZKA 18 km 4 h střední naučné

FRITSCHOVA STEZKA 18 km 4 h střední naučné FRITSCHOVA STEZKA NAUČNÁ STEZKA BRLOŽSKO MÍSTA, KAM CHODIL ZEYER ODPOČÍVAT LINECKÁ STEZKA OD KELTŮ PO STŘEDOVĚK SILNIČNÍM VLÁČKEM NA SELSKÉ BAROKO DO HOLAŠOVIC SILNIČNÍM VLÁČKEM NA ZBUDOVSKÁ BLATA PO STOPÁCH

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

Ríse PÁTEK Informace na tel.: I

Ríse PÁTEK Informace na tel.: I PÁTEK 26. 10. 15:30 15:45 Cvičení s Mamutíkem Odpolední cvičení s naším maskotem Tělocvična 16:00 17:00 Zvonečkem to začalo Vyrábíme pohádkové zvonečky z květináčů Dětský svět 17:00 18:00 Psí život Kreativní

Více

Zajímavosti v našem okolí

Zajímavosti v našem okolí Zajímavosti v našem okolí Přepadávací vodní nádrž Dlouhé stráně - exkurzi nutno dopředu objednat na těchto tel. číslech: 602 322 244, 585 283 282 - exkurze probíhají denně od 8-15 hodin (včetně víkendů

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

Karta Sommercard Schladming Dachstein

Karta Sommercard Schladming Dachstein Karta Sommercard Schladming Dachstein S kartou "Sommercard" můžete navštívit 100 různých přírodních a kulturních zajímavostí, lanovek, koupališť atd. v regionu Schladming - Dachstein. Kartu obdržíte u

Více

Klub českých turistů ve Šluknově ze SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ organizuje pro rodiny s dětmi VI.ročník celoročního turistického soutěžení.

Klub českých turistů ve Šluknově ze SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ organizuje pro rodiny s dětmi VI.ročník celoročního turistického soutěžení. Klub českých turistů ve Šluknově ze SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ organizuje pro rodiny s dětmi VI.ročník celoročního turistického soutěžení Táta, máma a já Vyberte si aktivity z doporučeného přehledu turistických

Více

Nabídka na léto. Léto, prázdniny, dovolená, zážitky,. poznejte náš region a užijte si hotel Sladovna nebo Pivovarský penzion.

Nabídka na léto. Léto, prázdniny, dovolená, zážitky,. poznejte náš region a užijte si hotel Sladovna nebo Pivovarský penzion. Nabídka na léto Léto, prázdniny, dovolená, zážitky,. poznejte náš region a užijte si hotel Sladovna nebo Pivovarský penzion Pobytové balíčky Letní hýčkání - zaměřeno na páry Sport a relax - skupinová i

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ŘÍJEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ŘÍJEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ŘÍJEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH Neděle 1.10.2017 8:30 17:00 *VÝLET DO OLOMOUCE. NÁVŠTĚVA KATEDRÁLY SV. VÁCLAVA, ARCIDIÉCÉZNÍHO

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM DUBEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM DUBEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM DUBEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH Pondělí 2.4.2018 Státní svátek 15:00 17:00 *VYRÁBÍME Z FIMO HMOTY LÁZEŇSKÁ DÍLNIČKA SLEZSKÝ

Více

Půjčovna elektrokol a elektroskútrů

Půjčovna elektrokol a elektroskútrů Líbila se vám vyjížďka? Vyzkoušejte i další E.ON e-půjčovny v turisticky zajímavých lokalitách: e-šumava Lipno nad Vltavou Kaplice Žďár nad Sázavou Brno a Moravský kras Pasohlávky České Budějovice Třebíč

Více

ˇ ˇ KÝ T. Čarovný čas na vlnách lásky. programy. ...animacní PÁTEK Informace na: tel.: I

ˇ ˇ KÝ T. Čarovný čas na vlnách lásky. programy. ...animacní PÁTEK Informace na: tel.: I PÁTEK 26. 4. 15:30 15:45 Cvičení s Mamutíkem Odpolední protažení celého těla Tělocvična s naším maskotem 16:00 17:00 Čarodějka obrodějka Tvoříme čarodějky z ubrousků ětský svět 17:00 18:00 V pavoučí síti

Více

SIGNAPUR. Hotel Marina Bay Sands

SIGNAPUR. Hotel Marina Bay Sands SIGNAPUR Hotel Marina Bay Sands Luxusní hotel Marina Bay Sands patří s nejatraktivnějším bazénem a nejšílenější terasou na světě mezi nejdražší hotely světa. Luxusní a hotel Marina Bay Sands leží trochu

Více

KONTAKT: INFORMACE NA

KONTAKT: INFORMACE NA Sobota Velký třesk 10:00-10:45 Rozcvička s Mamutem Ranní pečlivé protažení celého těla Tělocvična 11:00-12:00 Velký třesk Tvoření našeho společného pohoří Dětský svět 14:00-14:30 Oheň, voda, vítr, země

Více

Rektorský sportovní den 2018

Rektorský sportovní den 2018 Rektorský sportovní den 2018 Středa 18. 4. 2018 Sportovní akce pro studenty i zaměstnance: Basketbal... 2 Intensive Dance... 2 Fotbal... 3 In-line... 4 Funkční kruhový trénink... 5 Turistická vycházka...

Více

Zlín (nejenom) na víkend. Bc. Ľudmila Vašková Bc. David Klouda

Zlín (nejenom) na víkend. Bc. Ľudmila Vašková Bc. David Klouda Zlín (nejenom) na víkend Insight Zlín má mnoho atrakcí, a je zajímavý i pro několikadenní pobyty. Turisté však získají představu o tom, co se dá ve Zlíně dělat, až po návštěvě turistického centra Našim

Více

5.LEDNA SPORTOVNÍ DOPOLEDNE V LEŠTINSKÉ TĚLOCVIČNĚ

5.LEDNA SPORTOVNÍ DOPOLEDNE V LEŠTINSKÉ TĚLOCVIČNĚ 5.LEDNA SPORTOVNÍ DOPOLEDNE V LEŠTINSKÉ TĚLOCVIČNĚ Pod vedením Wyominga se uskuteční první kmenová akce v novém roce. Zahrajeme si hry, zkusíme si splnit další OP a dojde také na nějaký ten turnájek mezi

Více

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK ZÁŘÍ 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE, Martin Louka: Létající babí léto TAKÉ PO PRÁZDNINÁCH VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU

Více

Karta Sommercard Schladming Dachstein

Karta Sommercard Schladming Dachstein Karta Sommercard Schladming Dachstein S kartou "Sommercard" můžete navštívit 100 různých přírodních a kulturních zajímavostí, lanovek, koupališť atd. v regionu Schladming - Dachstein. Kartu obdržíte u

Více

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok GREECE TOUR 2012 Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok Po úspěších v minulých letech pokračujeme v pořádání oblíbené dovolené spojené se sportovním vyžitím.

Více

Přírodní rezervací Račí údolí přes Čertovy kazatelny a zříceninu hradu Rychleby

Přírodní rezervací Račí údolí přes Čertovy kazatelny a zříceninu hradu Rychleby Přírodní rezervací Račí údolí přes Čertovy kazatelny a zříceninu hradu Rychleby 16.4.2010 Josef Franc Hluboce zaříznuté sedm kilometrů dlouhé Račí údolí, jehož ústí leží zhruba dva kilometry jihozápadně

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE Čtvrtek 1.6.2017, 15:00 17:00 DĚTSKÝ DEN LETNÍ LÁZNĚ 15:30 17:00 *POZNÁVÁNÍ KARLOVY

Více

KČT SLOVAN PARDUBICE Strana 1 (celkem 7) www.kct-slovan-pardubice.info

KČT SLOVAN PARDUBICE Strana 1 (celkem 7) www.kct-slovan-pardubice.info Termín: 17. 24. července 2010 Odjezd: v sobotu 17. července v 7:00 od nádraží ČD Pardubice Návrat: v sobotu 24. července v cca 18:00 hod Ubytování: Horská chata Soliter, v Karlově pod Pradědem Více informací

Více

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz WELLNESS & RELAX v Mariánských Lázních marienbad.danubiushotels.cz CÍSAŘSKÉ DNY 3 noci v hotelu Nové Lázně ***** Cena od 9 270 Kč dárek na pokoji 1x minerální koupel v historické Císařské nebo Královské

Více

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE Na fotbalový kemp u moře se každoročně sjíždějí hráči z celé České republiky. Velkou výhodou je poloha našeho zázemí. Hotel se nachází 150 metrů od písečné pláže. Pozvolný vstup do

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 2. 7. 2018 úterý 3. 7. 2018 15:30 17:00 ZDOBENÍ KVĚTINÁČŮ UBROUSKOVOU TECHNIKOU * / lázeňská dílnička Slezský dům (vstup 50 Kč) středa 4. 7. 2018 15:00 17:00 PROCHÁZKA: MODRÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH ROLANDŮV

Více

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 CK TURISTA BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 5 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky jsme uvedli, že golf již zdaleka není drahým sportem (i když tomu ceny v mnoha

Více

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy)

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy) Krajinou Lichtenštejnů Přijeďte se přesvědčit o jedinečnosti Lednicko-valtického areálu. Tento unikátní park o rozloze okolo 280 km2 tvořil mocný rod Lichtenštejnů po dobu tří staletí a od roku 1996 je

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 1. 10. 2018 15:30 17:00 DEKORACE Z PAPÍROVÝCH ROLIČEK / lázeňská dílnička Slezský dům (vstup 30 Kč) 16:00 17:00 PÉTANQUE / sraz na recepci Libuše úterý 2. 10. 2018 19:00 TURNAJ V PING PONGU / sraz

Více

Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016

Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016 Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016 Po cca 800km jízdy po dálnici z Prahy sjedete v Itálii u města Trento. Pokračujete jízdou do kopce (20 min.) a jste v Monte

Více

NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ

NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ BEZBARIÉROVÉ SLUŽBY Informační centrum Sídlí na Husově náměstí 1225 a je bezbariérové. Vstup do prostoru IC je lehce vyvýšený (1 schod), na zazvonění je možno přistavit

Více

INSTRUKCE NA PREZIDENTSKÝ VEČER NA JEŠTĚDU Hotel a restaurace Ještěd. Vážení účastníci kongresu, milé kolegyně, milí kolegové,

INSTRUKCE NA PREZIDENTSKÝ VEČER NA JEŠTĚDU Hotel a restaurace Ještěd. Vážení účastníci kongresu, milé kolegyně, milí kolegové, INSTRUKCE NA PREZIDENTSKÝ VEČER NA JEŠTĚDU 15.9. 2017 Místo konání: Hotel a restaurace Ještěd Začátek: 19.30 Slavnostní zahájení: 20.00 Konec: 24.00 Téma: Budoucnost Vážení účastníci kongresu, milé kolegyně,

Více

Polské Krkonoše

Polské Krkonoše Diderot: Volný čas tvoří nejdůležitější část našeho života. Polské Krkonoše 15.11.2010 Szklarská Poroba Jakuszyce Orle Před několika týdny bylo s přispěním EU obnoveno vlakové spojení mezi Harrachovem

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

OBSAH 05 - Relaxačně zábavný den 08 - Informace o odbočce Informace a upozornění 03 - Výstava soch Nevídáno 04 - Výlet za vůní medu

OBSAH 05 - Relaxačně zábavný den 08 - Informace o odbočce Informace a upozornění 03 - Výstava soch Nevídáno 04 - Výlet za vůní medu 04/2016 Termíny nejbližších akcí 28. 7. 2016 Nový Jičín - Výstava soch Nevídáno 02. 8. 2016 Chlebovice - Poznávací výlet za vůní medu 13. 8. 2016 Heipark Tošovice - Relaxačně zábavný den 22. - 26. 8. Teplice

Více

Karta Osttirol Card. 7 x lanovky (Hochpustertal, St. Jakob, Kals - Matrei, Mölltal, Lienz, Obertilliach)

Karta Osttirol Card. 7 x lanovky (Hochpustertal, St. Jakob, Kals - Matrei, Mölltal, Lienz, Obertilliach) Karta Osttirol Card S kartou "Osttirol Card" můžete jednou zdarma navštívit 22 různých přírodních a kulturních zajímavostí, lanovek, koupališť atd. v regionu Osttirol - Východní Tyrolsko. Cena: 47,-- EUR

Více

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT 2012 Statutární město Karlovy Vary Statutární město Karlovy Vary se v letošním roce již tradičně zapojilo do kampaní Evropský týden mobility a Evropský den

Více

RACIONALIZAČNÍ AGENTURA S.R.O. - ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO DÝŠINA KOMPLEXNÍ NABÍDKA

RACIONALIZAČNÍ AGENTURA S.R.O. - ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO DÝŠINA KOMPLEXNÍ NABÍDKA RACIONALIZAČNÍ AGENTURA S.R.O. - ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO DÝŠINA KOMPLEXNÍ NABÍDKA Nově otevřené Školící středisko společnosti Racionalizační Agentura s.r.o. centrum vybavené nejmodernější multimediální technikou,

Více