Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice"

Transkript

1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 16:00 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 4 - Omluveni: J. Šedina - Ověřovatelé zápisu: M. Horáková, T. Zahálka, P. Barešová - Zapisovatelka: J. Hetfleišová 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Jednání zastupitelstva zahájila starostka obce Sobčice Petra Barešová (dále jako předsedající) v 16:00 hodin, přivítala všechny přítomné na dnešním zasedání. Předsedající schůze konstatoval, že přítomni jsou 4 členi zastupitelstva (z celkového počtu 5 všech členů zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné. 2. Určení ověřovatelů a zapisovatele Ověřovateli zápisu se stali: M. Horáková, T. Zahálka a P. Barešová. Zapisovatelem J. Hetfleišová. Závěr: Zastupitelstvo obce Sobčice určuje ověřovateli dnešního zápisu M. Horákovou, T. Zahálku a P. Barešovou. Zapisovatelem J. Hetfleišovou. 3. Schválení programu Navržený program jednání zastupitelstva obce byl všemi přítomnými členy ZO schválen. Závěr: Zastupitelstvo obce Sobčice schvaluje tento program zasedání: 4. Žádost MŠ Sobčice o finanční podporu na předfinancování projektu 5. Žádost MŠ Sobčice o zapsání organizace do obchodního rejstříku 6. Kanalizace - vyhodnocení 7. Poplatek OSA - hostinec 8. Rozpočtové opatření č. 5/2018 a č. 6/ Výsadba zeleně ke sv. Linhartovi 10. Byt hostinec 11. Různé 12. Závěr 4. Žádost MŠ Sobčice o finanční podporu na předfinancování projektu Starostka obce seznámila zastupitele s žádostí ředitelky MŠ Sobčice o předfinancování projektu financovaný z EU v rámci zjednodušeného vykazování projektů tzv. Šablon na realizaci projektových dnů pro děti, seminářů s odborníky pro rodiče a na další vzdělávání pedagogických pracovníků ve výši ,- Kč do doby, než bude dotace připsána na účet. Předpokládaný termín připsání dotace je 02/2019. Proběhla diskuze a hlasování. Závěr: Zastupitelstvo obce Sobčice schvaluje žádost MŠ Sobčice o předfinancování projektu tzv. Šablon ve výši ,- Kč do doby, než bude dotace přisána na účet.

2 Zároveň zastupitelstvo obce Sobčice schvaluje uzavření Smlouvy o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu obce Sobčice mezi obcí a Mateřskou školou, Sobčice, kde budou zohledněny všechny potřebné termíny a další informace, které si vyžaduje dotační titul. Závěr: Zastupitelstvo obce Sobčice schvaluje uzavření Smlouvy o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu obce Sobčice. 5. Žádost MŠ Sobčice o zapsání organizace do OR Starostka obce seznámila zastupitele s žádostí Mateřské školy, Sobčice, o zápis této organizace do obchodního rejstříku, který musí provést zřizovatel. Aby se zápis do OR uskutečnil, musí být ještě změněn název školky, a to z: na název: - Mateřská škola, Sobčice, - Mateřská škola, Sobčice, příspěvková organizace. Proběhla diskuze a hlasování. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje podání žádosti o zápis MŠ Sobčice do obchodního rejstříku a zároveň schvaluje změnu názvu školky na název Mateřská škola, Sobčice, příspěvková organizace. Změna názvu mateřské školky musí být pozměněna i ve Zřizovací listině Mateřské školy, Sobčice formou dodatku, proto zastupitelé projednali a poté schválili Dodatek č. 1 ke Zřizovací listině ze dne příspěvkové organizace Mateřská škola, Sobčice, číslo usnesení 8/2018, kterým se mění dosavadní název organizace Mateřská škola, Sobčice na Mateřská škola, Sobčice, příspěvková organizace. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje Dodatek č. 1 k Zřizovací listině ze dne příspěvkové organizace Mateřská škola, Sobčice, číslo usnesení 8/ Kanalizace - vyhodnocení Starostka obce seznámila zastupitele s výsledkem provedeného čištění a monitorování stavu obecní kanalizace. Celkové náklady na tuto akci činily ,- Kč. Zastupitelé se shodli na tom, že je nutné uspořádat besedu na sále obecního hostince se zástupci firmy Envirox, která čištění a monitorování prováděla (popř. s dalšími odborníky dle doporučení), kteří dokáží vysvětlit odborné otázky týkající se stávajícího stavu kanalizace, včetně otázek k nápravě tohoto stavu tj, oprava či výstavba nové kanalizace. Termín besedy je plánován na září tohoto roku. Závěr: Zastupitelstvo bere na vědomí výsledky provedeného čištění a monitorování stavu obecní kanalizace a souhlasí s uspořádáním besedy na sále obecního hostince k tomuto tématu. 7. Poplatek OSA - hostinec Zastupitelstvo obce Sobčice se vrátilo k projednání poplatku od společnosti OSA za provozování televizoru v obecním hostinci. Dne obec Sobčice obdržela Návrh licenční smlouvy o veřejném provozování hudebních děl ve výši 7.332,- Kč. Návrh smlouvy byl OZ zamítnut a vrácen zpět společnosti OSA. O několik dní později obec Sobčice obdržela nový Návrh smlouvy, tentokrát na částku 3.216,- Kč. Vše bylo znovu projednáno s provozním hostince a ten souhlasil s úhradou tohoto poplatku v plné výši. Zároveň podal ústní žádost o finanční příspěvek na úhradu TV poplatku v jakékoliv výši. Místostarostka J. Hetfleišová navrhla zaplacení 50% z částky. Proběhla diskuze a hlasování.

3 adresa: Sobčice č.p. 25, Hořice. Výsledek hlasování: pro: 3, proti: 1, zdržel se: 0, Závěr: Zastupitelstvo obce neschvaluje finanční příspěvek provozovateli obecního hostince na úhradu TV poplatku. 8. Rozpočtové opatření č. 5/2018 a 6/2018 Zastupitelstvo obce Sobčice bylo seznámeno s Rozpočtovým opatřením č. 5/2018 a č. 6/2018 obce Sobčice. Závěr: Zastupitelstvo obce bere na vědomí Rozpočtové opatření č. 5/2018 a č. 6/2018 obce Sobčice. 9. Výsadba zeleně ke sv. Linhartovi Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s vývojem plánované výsadby stromů u cesty ke sv. Linhartovi. Starostka podala žádost do Nadace ČEZ ve výši , Kč (podíl dotace ,- Kč) a tento projekt řeší výsadbu 10ks javorů po pravé straně ke sv. Linhartovi. V době zasedání zastupitelstva zatím nebyl znám výsledek žádosti. Z původního záměru provést výsadbu z obou stran cesty bylo upuštěno z několika důvodů. Jednak z důvodu nezískání souhlasu majitele sousedního pozemku, tak i z obav zemědělského družstva o průjezd těžké techniky a velký zábor orné půdy. Závěr: Zastupitelstvo obce bere na vědomí stav podané žádosti o dotaci do Nadace ČEZ. 10. Byt hostinec Obecní úřad Sobčice obdržel ústní žádost pana hostinského na zrekonstruování jedné půdní místnosti a vybudování tak dalšího pokoje určeného k obývání. Zastupitelé byli seznámeni s obdrženými cenovými nabídkami na tuto rekonstrukci. Nejnižší cenovou nabídku podal pan M. Čapek v ceně ,- Kč. Proběhla diskuze a hlasování. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje rekonstrukci podkrovní místnosti v budově obecního hostince a zároveň schvaluje uzavření Smlouvy o dílo, číslo smlouvy: č.us.11/ , s panem Milanem Čapkem, Domoslavice 25, Ostroměř, IČ: Po rekonstrukci podkrovního bytu bude nájemci obecního hostince navýšen nájem za byt, a to o 1.000,- Kč. Nájemné za užívání obecního bytu (o 2 místnostech) bude činit tedy celkem 2.000,- Kč. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje navýšení nájmu za byt v obecním hostinci o 1.000,- Kč, s účinností po dokončení rekonstrukce podkrovního místnosti. 11. Různé 11/1 Kontejner na bioodpad Zastupitelstvo projednalo a poté schválilo přemístění kontejneru na bioodpad z důvodu současného nevyhovujícího prostoru na hřišti (pozn.: špatný přístup po natažení plotu na hřišti, časté vjíždění motorovými vozidly na hřiště, narušení zázemí pro trénování mladých hasičů apod.) Kontejner bude přemístěn naproti záhonům u Bukovky u topolů. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje přemístění kontejneru na bioodpad naproti záhonům.

4 11/2 Chodník za budovou MŠ Obec Sobčice Zastupitelé obce byli na minulém zasedání seznámeni se stavem chodníku vedoucí od vrat školky na zahradu. Tento chodník je v havarijním stavu, byla tedy navržena jeho rekonstrukce. Zastupitelé byli seznámeni s cenovou nabídkou od pana M. Čapka na obnovu tohoto chodníku ve výši ,- Kč, která byla následně zastupitelstvem schválena. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje rekonstrukci chodníku za budovou školky a zároveň schvaluje uzavření Smlouvy o dílo, číslo smlouvy: č.us.14/ , s panem Milanem Čapkem, Domoslavice 25, Ostroměř, IČ: /3 Koše na psí exkrementy Zastupitelstvo obce bylo seznámeno návrhem paní starostky na zakoupení a umístění 2 ks košů se sáčky na psí exkrementy. Proběhla diskuze a hlasování. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje zakoupení a umístění 2 ks košů na psí exkrementy. 11/4 Informační tabule Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s návrhem starostky na pořízení a umístění informačních tabulí v naší obci. V záměru jsou tři informační tabule, a to s informacemi o: naší obci, kostelu a pomníku padlým. Proběhla diskuze a hlasování. Výsledek hlasování: pro: 4, proti: 0, zdržel se: 0 Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje pořízení 3ks informačních tabulí. 11/5 Oprava místní komunikace u hřiště Zastupitelé obce byli seznámeni s Rozhodnutím o kolaudaci místní komunikace u hřiště, které vydal MěÚ Hořice. Závěr: Zastupitelstvo bylo seznámeno s Rozhodnutím o kolaudaci místní komunikace u hřiště. 11/6 Ošetření památné lípy Na základě dendrologického posudku, který nám zpracovala krajinná inženýrka, jsme poptávali služby zkušeného arboristy s certifikátem, který prohlédne památnou žižkovu lípu zevnitř (existence velké dutiny) a určí způsob jejího ošetření. Momentálně čekáme na zpracovaný posudek, poté bude proveden výběr arboristy k ošetření této lípy. Závěr: Zastupitelstvo bylo seznámeno s vývojem ošetření památné žižkovy lípy. 11/7 Úprava hřbitova Zastupitelstvo obce projednalo a poté schválilo terénní úpravu uliček mezi hroby, tzn.: položení drobného štěrku. Výsledek hlasování: pro: 4, proti: 0, zdržel se: 0 Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje drobné terénní úpravy uliček mezi hroby. 11/8 Vybudování zázemí na tříděný odpad Zastupitelstvo na svém zasedání dne , číslo usnesení 23/2018, schválilo vybudování zázemí se zpevněnou plochou na tříděný odpad včetně zhutnění silnice u těchto kontejnerů. Byla provedena poptávka po dodavateli. Nejnižší cenovou nabídku podal pan Radek Štancl, Bříšťany 77, Hořice, IČ: , ve výši ,16 Kč. Závěr: Zastupitelstvo obce schvaluje dodavatele pana R. Štancla, Bříšťany 77, Hořice, IČ: , na vybudování zázemí na tříděný odpad včetně přístupové cesty a dále pověřuje starostku uzavřením smlouvy o dílo.

5 12. Závěr Starostka obce ukončila zasedání OZ Sobčice. Poděkovala všem přítomným za účast. USNESENÍ Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SOBČICE konaného dne č. 1 schvaluje program dnešního zasedání, č. 2 schvaluje ověřovatele a zapisovatele dnešního zápisu, č. 3 schvaluje žádost MŠ Sobčice o předfinancování projektu tvz. Šablon ve výši ,- Kč do doby, než bude dotace připsána na účet, č. 4 schvaluje uzavření Smlouvy o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu obce Sobčice, č. 5 schvaluje podání žádosti o zápis MŠ Sobčice do obchodního rejstříku a zároveň schvaluje změnu názvu školky na název Mateřská škola, Sobčice, příspěvková organizace, č. 6 schvaluje Dodatek č. 1 k Zřizovací listině ze dne příspěvkové organizace Mateřská škola, Sobčice, číslo usnesení 8/2018, č. 7 bere na vědomí výsledky provedeného čištění a monitorování stavu obecní kanalizace a souhlasí s uspořádáním besedy na sále obecního hostince k tomuto tématu, č. 8 neschvaluje finanční příspěvek provozovateli obecního hostince na úhradu TV poplatku, č. 9 bere na vědomí Rozpočtové opatření č. 5/2018 obce Sobčice a Rozpočtové opatření č. 6/2018 obce Sobčice, č. 10 bere na vědomí stav podané žádosti o dotaci do Nadace ČEZ, č. 11 schvaluje rekonstrukci podkrovní místnosti v budově obecního hostince a zároveň schvaluje uzavření Smlouvy o dílo, číslo smlouvy: č.us.11/ , č. 12 schvaluje navýšení nájmu za byt v obecním hostinci o 1.000,- Kč, s účinností po dokončení rekonstrukce podkrovní místnosti, č. 13 schvaluje přemístění kontejneru na bioodpad naproti záhonům, č. 14 schvaluje rekonstrukci chodníku za budovou školky a zároveň schvaluje uzavření Smlouvy o dílo, číslo smlouvy: č.us.14/ , č. 15 schvaluje zakoupení a umístění 2 ks košů na psí exkrementy,

6 č. 16 schvaluje pořízení 3ks informačních tabulí, Obec Sobčice č.17 bere na vědomí Rozhodnutí o kolaudaci místní komunikace u hřiště, č.18 bere na vědomí vývoj ošetření památné žižkovy lípy, č. 19 schvaluje drobné terénní úpravy uliček mezi hroby č. 20 schvaluje dodavatele pana R. Štancla, Bříšťany 77, Hořice, IČ: , na vybudování zázemí na tříděný odpad včetně přístupové cesty a dále pověřuje starostku uzavřením smlouvy o dílo. Zapsala dne J. Hetfleišová.... Ověřovatelé zápisu: M. Horáková. T. Zahálka.. P.Barešová.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 8.11.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: J. Šedina -

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 23.2.2018 od 16 hodin na OÚ Sobčice - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Ověřovatelé zápisu: J. Hetfleišová, J. Šedina, M. Horáková, T.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 30.11.2017 od 18 hodin na Obecním úřadě - zasedací místnost Sobčice 25, 508 01 Hořice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 28.6.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: T. Zahálka,

Více

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 6/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 1. 6. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 8.4.2011 od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 7 - Omluveni: 0 - Ověřovatelé

Více

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 7/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 13. 7. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 28. 3. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 8/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 8/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 8/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 7. 9. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 8. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Zápis 2/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ

Zápis 2/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 2/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

Zápis ze zasedání ZO č. 10 ze dne 10.8.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin

Zápis ze zasedání ZO č. 10 ze dne 10.8.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Čj 00595/12/OÚ Zápis ze zasedání ZO č. 10 ze dne 10.8.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Přítomni: Vlastimil F, Jaroslav B, Jan B, Pavel S, Petr B, Nepřítomni omluveni: Nepřítomni neomluveni: Pavel Ch,

Více

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ - 0

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ - 0 Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 30.3.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 24.05.2017 od 18.30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 - Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

ZÁPIS č. 2/2016 Zastupitelstva obce Šaratice dne

ZÁPIS č. 2/2016 Zastupitelstva obce Šaratice dne ZÁPIS č. 2/2016 Zastupitelstva obce Šaratice dne 24.2.2016 Přítomní: Schuster Milan, Horáček Jaroslav, Kalouda Karel, Konečný Roman, Koutný Tomáš, Málek Miroslav, Silnica Marek, Pitrová Dana, Drabálek

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 10.10. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 6 členů omluveno: 3 členi

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 18. 1. 2011 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : 1) Zahájení

Více

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV 22. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 11.11.2013. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Renata Festová, Novák Milan, Pavlíková Helena, Jan Hojda Omluveni: Hosté: dle prezenční listiny Začátek

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 26. dubna 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 26. dubna 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 26. dubna 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou

Více

Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011.

Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011. Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zápis ze zasedání ZO č. 12 ze dne 05.10.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin

Zápis ze zasedání ZO č. 12 ze dne 05.10.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Čj 00726/12/OÚ Zápis ze zasedání ZO č. 12 ze dne 05.10.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Přítomni: Vlastimil F, Jaroslav B, Jan B, Pavel Sl, Petr B, H K Nepřítomni omluveni: Nepřítomni neomluveni: Pavel

Více

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří OBEC ZÁBOŘÍ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne 13. 12. 2018 od 19.00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomno: 6 členů OZ, 1 omluven, 1 host, jmenovitě dle prezenční

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Přítomni: Josef Horník, Mgr. Miroslava Krejčová, Marek Bareš, Danuše Bílková, Jaroslava Bucková, Eva

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Kadlín. konaného dne od 17hod.

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Kadlín. konaného dne od 17hod. , Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kadlín konaného dne 25.2.2015 od 17hod. 1. Zahájení Zasedání zastupitelstva obce Kadlín bylo zahájeno v 17hod. starostkou obce M. Gregorovou konstatováním, že ze

Více

Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 16.1.2014 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Ing. Aron Jiří, Ing.

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 17:05 hodin Hodina ukončení:

Více

Zápis č. 2/2019 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 18 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 2/2019 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 18 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 2/2019 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 31.5.2019, od 18 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/13 ve Vysokém konaného dne 27.12.2013

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 6. 3. 2019 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Místo: zasedací místnost KD Urbanov Přítomni zastupitelé: Jiří Kotrba, Martin Nosek, Pavel Špaček, Jaroslav Šebesta, Bohdan Staller,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 24.11.2016 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Ing. Petr Kollert, MVDr. Dana

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel , IČ: , č.ú /0100

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel ,   IČ: , č.ú /0100 OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, 675 75 Mohelno tel. 568 642 118, e-mail: info@obeclhanice.cz, IČ: 00378054, č.ú. 9024711/0100 Zápis číslo: 7/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Lhánice Datum konání:

Více

Zápis č. 11/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 11/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 11/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 28.08.2014 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Ing. Aron Jiří,

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne 14.1.2016. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 19:20 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2016 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 27. 12. 2016 v 16:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 11. 12. 2018 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2011 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6.9.2011 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Ing. František Veselý,

Více

Zápis 6/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne od hodin. na OÚ

Zápis 6/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne od hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 6/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 25. 11. 2016 od 18.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 31.8.2017 v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni - zastupitelé: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne 27.12.2011, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:00 František Bouček, Jitka

Více

Zápis č. 35, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích.

Zápis č. 35, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Zápis č. 35, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 21.12.2017, od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Dobromila Fialková, Roman

Více

Zápis č. 16/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 23. 3. 2012

Zápis č. 16/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 23. 3. 2012 Zápis č. 16/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 23. 3. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.02.2011 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 22,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 3.12.2012 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO -

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.17 ze dne 21.5.2012 od 19.00 hodin v v zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.17 ze dne 21.5.2012 od 19.00 hodin v v zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.17 ze dne 21.5.2012 od 19.00 hodin v v zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: Omluven: 10 členů zastupitelstva obce 2 občané 1 člen zastupitelstva obce

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 12. 4. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Radek Frohlich, Lenka Kučerová, Libor Lysák, Dana Pokorná, Věra

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94 Obecní úřad Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČ: 00515761, bankovní spojení KB Pelhřimov 30521261/0100 telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 e-mail: ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 17. 3. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : --- 1) Zahájení

Více

23. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 8.12.2013. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

23. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 8.12.2013. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 23. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 8.12.2013. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav Omluveni: Renata Festová, Jan Hojda, Novák

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 29 ze dne 9.9.2013 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 29 ze dne 9.9.2013 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 29 ze dne 9.9.2013 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: P r o g r a m : 11 členů zastupitelstva obce 8 občanů 1) Zahájení, jmenování

Více

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice ZÁPIS ze 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 26.9.2012 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 20. 1. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : p. Petrželka 1)

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis. z 9. zasedání zastupitelstva obce Kadlín. konaného dne od 17 hodin.

Zápis. z 9. zasedání zastupitelstva obce Kadlín. konaného dne od 17 hodin. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Kadlín konaného dne 18.11.2015 od 17 hodin. Před oficiálním zahájením zasedání se starostka omluvila přítomným občanům za opožděné vyvěšení státní vlajky a kriticky

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 2. 6. 2016 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Věra Brambůrková, Vlastimil Krejčí, Radka

Více

Zápis. z 19. zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konané dne v 19,00 hod v kanceláři Obecního úřadu Černíč.

Zápis. z 19. zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konané dne v 19,00 hod v kanceláři Obecního úřadu Černíč. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konané dne 24.3. 2014 v 19,00 hod v kanceláři Obecního úřadu Černíč. Přítomni: Marie Prknová, Jana Cechová, Jitka Jacobsová, Ladislav Prkna, Bohuslav Richter,

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 27.9.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis č. 4/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 4/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 4/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 29. 6. 2018 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarostka obce Martina

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č.

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č. OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz Z á p i s č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konané dne 30. října

Více

Zápis č. 36, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích.

Zápis č. 36, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Zápis č. 36, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 25.1.2018, od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Dobromila Fialková, Roman

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 21. 1. 2019, od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: 1 Hosté: 2 Jednání bylo zahájeno v 18.03 starostou panem Gustavem Pilzem. Předsedající

Více

Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp.

Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července 2018 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 18:00 hodin

Více

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 5 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 5 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří OBEC ZÁBOŘÍ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 5 ze dne 11.6.2019 od 18.00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomni: 4 členové OZ + 1 host, jmenovitě dle prezenční listiny

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 35 ze dne 7. 4. 2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 35 ze dne 7. 4. 2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 35 ze dne 7. 4. 2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: Omluveno: 9 členů zastupitelstva obce 2 členi zastupitelstva obce P r o

Více

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 12. 10. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Jan Hojda, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.19 ze dne 16.7.2012 od 19.00 hodin v v zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.19 ze dne 16.7.2012 od 19.00 hodin v v zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.19 ze dne 16.7.2012 od 19.00 hodin v v zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: 9 členů zastupitelstva obce 2 členové omluveni 3 občané P r o g r a m :

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Zápis č. 1/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 1/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 1/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 14. ledna 2009 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 11. 5. 2016 od 18,10 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012

Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012 Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Program zasedání : ostatní : pan Josef Krátký, p. Josef Futera, p. Jaroslav Ondráček

Program zasedání : ostatní : pan Josef Krátký, p. Josef Futera, p. Jaroslav Ondráček Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 13.3.2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 5, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

HLASOVÁNÍ : PRO 5, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny: Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Josef Čadík, Jaroslav Čermák,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne , od 18:00 hodin Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zasedání č. 25/2013 Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne 21.2.2013, od 18:00 hodin Zasedání

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

ZÁPIS. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného v úterý 4. prosince 2012 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55

ZÁPIS. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného v úterý 4. prosince 2012 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného v úterý 4. prosince 2012 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55 Návrh programu: 1. Zahájení 2. Složení slibu. 3. Kontrola zápisu

Více

Zápis. zasedání obecního zastupitelstva 1/2015 konaného dne 19. 1. 2015 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech

Zápis. zasedání obecního zastupitelstva 1/2015 konaného dne 19. 1. 2015 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech Zápis zasedání obecního zastupitelstva 1/2015 konaného dne 19. 1. 2015 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech Přítomni: Slavomír Lahoda Musil Jaroslav Botoš Jozef Dočkal

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od 18.00 hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p. 199 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více