KATALOG PRODUKTŮ.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KATALOG PRODUKTŮ."

Transkript

1 KATALOG PRODUKTŮ

2 LÁTKOVÉ PLENY Kvalitní látkové pleny T-tomi s moderním barevným potiskem vyrobené z vysokogramážní bavlny spojené s jemným flanelem jsou určeny nejen jako klasické dětské pleny, ale i jako podkladové pleny do kočárků a postýlek, na přebalovací podložku a jiné všestranné využití. Velkou výhodou je jejich využití i jako dětská osuška na cestách a výletech. Použitý materiál je velmi příjemný k dětské pokožce, měkký, savý a nejen děti ocení moderní a zajímavý potisk těchto plen. látkové pleny T-tomi s vysokou gramáží bavlny pevné nylonové okraje - NOVINKA materiál 100% bavlna povrchová úprava jemný flanel čtvercový rozměr 76 x 76 cm balení obsahuje 4 kusy plen vysoká savost materiálu moderní barevný potisk Pleny splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č. 84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let.

3 LÁTKOVÉ PLENY Kvalitní látkové pleny T-tomi s moderním barevným potiskem vyrobené z vysokogramážní bavlny spojené s jemným flanelem jsou určeny nejen jako klasické dětské pleny, ale i jako podkladové pleny do kočárků a postýlek, na přebalovací podložku a jiné všestranné využití. Velkou výhodou je jejich využití i jako dětská osuška na cestách a výletech. Použitý materiál je velmi příjemný k dětské pokožce, měkký, savý a nejen děti ocení moderní a zajímavý potisk těchto plen. látkové pleny T-tomi s vysokou gramáží bavlny pevné nylonové okraje - NOVINKA materiál 100% bavlna povrchová úprava jemný flanel čtvercový rozměr 76 x 76 cm balení obsahuje 4 kusy plen vysoká savost materiálu moderní barevný potisk Pleny splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č. 84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let.

4 LÁTKOVÉ OSUŠKY Kvalitní látkové osušky T-tomi s moderním barevným potiskem vyrobené z vysokogramážní bavlny spojené s jemným flanelem je možné využít nejen jako klasickou osušku na osušení miminka, ale i jako prostěradlo do kočárků a postýlek, nebo také jako lehkou přikrývku a na jiné všestranné využití. Velkou výhodou je skladnost osušky a rychle schnoucí materiál, který je velmi příjemný k dětské pokožce a nejen děti ocení moderní a zajímavý potisk těchto osušek. látkové osušky T-tomi s vysokou gramáží bavlny pevné nylonové okraje - NOVINKA materiál 100% bavlna povrchová úprava jemný flanel velký rozměr 100 x 80 cm balení obsahuje 2 kusy osušek vysoká savost materiálu moderní barevný potisk Osušky splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č. 84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let.

5 VYSOKOGRAMÁŽNÍ TETRA PLENY Dětské látkové pleny T-tomi z vysokogramážní čisté bavlny jsou vyrobeny klasickou technologií tkaní v dutinné vazbě, což zaručuje zvýšenou savost a měkkost našich látkových plen. I při každodenním používání si naše pleny stále zachovávají svůj tvar a to díky vysoké kvalitě zpracování. látkové pleny T-tomi s vysokou gramáží bavlny g/m2 vysoká kvalita zpracování - 2 pevně vytkávané + 2 zašité okraje materiál 100% bavlna dvouvrstvé tkaní rozměr 70 x 70 cm, 80 x 80 CM balení obsahuje 5-10 kusů plen pleny je možné sterilizovat vyvářením na 90 C pleny jsou antialergické Pleny splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let. BEZ POTISKU BĚLENÉ/NEBĚLENÉ

6 VYSOKOGRAMÁŽNÍ TETRA PLENY Dětské látkové pleny T-tomi z vysokogramážní čisté bavlny jsou vyrobeny klasickou technologií tkaní v dutinné vazbě, což zaručuje zvýšenou savost a měkkost našich látkových plen. I při každodenním používání si naše pleny stále zachovávají svůj tvar a to díky vysoké kvalitě zpracování. látkové pleny T-tomi s vysokou gramáží bavlny 180g/m2 vysoká kvalita zpracování - 2 pevně vytkávané + 2 zašité okraje materiál 100% bavlna dvouvrstvé tkaní rozměr 70 x 70 cm balení obsahuje 5-10 kusů plen pleny je možné sterilizovat vyvářením na 90 C pleny jsou antialergické Pleny splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let. EXCLUSIVE COLLECTION 180g/m2, 70x70 cm

7 VYSOKOGRAMÁŽNÍ TETRA PLENY Dětské látkové pleny T-tomi z vysokogramážní čisté bavlny jsou vyrobeny klasickou technologií tkaní v dutinné vazbě, což zaručuje zvýšenou savost a měkkost našich látkových plen. I při každodenním používání si naše pleny stále zachovávají svůj tvar a to díky vysoké kvalitě zpracování. látkové pleny T-tomi s vysokou gramáží bavlny 155g/m2 vysoká kvalita zpracování - 2 pevně vytkávané + 2 zašité okraje materiál 100% bavlna dvouvrstvé tkaní rozměr 70 x 70 cm balení obsahuje 5-10 kusů plen pleny je možné sterilizovat vyvářením na 90 C pleny jsou antialergické Pleny splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let. TOP QUALITY 155g/m2, 70x70 cm

8 VYSOKOGRAMÁŽNÍ TETRA PLENY Dětské látkové pleny T-tomi z vysokogramážní čisté bavlny jsou vyrobeny klasickou technologií tkaní v dutinné vazbě, což zaručuje zvýšenou savost a měkkost našich látkových plen. I při každodenním používání si naše pleny stále zachovávají svůj tvar a to díky vysoké kvalitě zpracování. látkové pleny T-tomi s vysokou gramáží bavlny 155g/m2 vysoká kvalita zpracování - 2 pevně vytkávané + 2 zašité okraje materiál 100% bavlna dvouvrstvé tkaní rozměr 80 x 80 cm balení obsahuje 5-10 kusů plen pleny je možné sterilizovat vyvářením na 90 C pleny jsou antialergické Pleny splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let. TOP QUALITY 155g/m2, 80x80 cm

9 VYSOKOGRAMÁŽNÍ TETRA PLENY Dětské látkové TETRA pleny s potiskem T-tomi z vysokogramážní čisté bavlny jsou vyrobeny klasickou technologií tkaní v dutinné vazbě, což zaručuje zvýšenou savost a měkkost našich látkových plen. I při každodenním používání si naše pleny stále zachovávají svůj tvar a to díky vysoké kvalitě zpracování. látkové pleny T-tomi s vysokou gramáží bavlny 155g/m2 vysoká kvalita zpracování - 2 pevně vytkávané + 2 zašité okraje materiál 100% bavlna dvouvrstvé tkaní rozměr 70 x 70 cm balení obsahuje 3 kusy plen balení obsahuje 2 pleny s potiskem a 1 plenu barevnou pleny jsou antialergické S POTISKEM Pleny splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let.

10 VYSOKOGRAMÁŽNÍ TETRA OSUŠKY Dětské látkové osušky T-tomi z vysokogramážní čisté bavlny jsou vyrobeny klasickou technologií tkaní v dutinné vazbě, což zaručuje zvýšenou savost a měkkost našich látkových osušek. I při každodenním používání si naše osušky stále zachovávají svůj tvar a to díky vysoké kvalitě zpracování. Osušky EXCLUSIVE COLLECTION jsou velice silné, pevné a hebké k jemné dětské pokožce. látkové osušky T-tomi s vysokou gramáží bavlny 180g/m2 vysoká kvalita zpracování - 2 pevně vytkávané + 2 zašité okraje materiál 100% bavlna dvouvrstvé tkaní velký rozměr 100 x 90 cm balení obsahuje 2 kusy bílou osušku je možné sterilizovat vyvářením na 90 C osušky jsou antialergické Produkty T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let.

11 VYSOKOGRAMÁŽNÍ TETRA OSUŠKY Velká bavlněná TETRA osuška T-tomi 120x120cm z vysokogramážní čisté bavlny je vyrobena klasickou technologií tkaní v dutinné vazbě, což zaručuje vysokou savost a měkkost. I při každodenním používání si naše osušky stále zachovávají svůj tvar, a to díky vysoké kvalitě zpracování. Tyto TETRA osušky jsou velice silné, pevné a hebké k jemné dětské pokožce. Svou velikostí jsou vhodné i pro větší děti. velký rozměr 120 x 120 cm velká bavlněná TETRA osuška s vysokou gramáží bavlny vysoká kvalita zpracování - 2 pevně vytkávané + 2 zašité okraje materiál 100% bavlna dvouvrstvé tkaní balení obsahuje 1 kus osuška je antialergická moderní design baleno v dárkové krabici Produkty T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let.

12 BAMBUSOVÉ BIO PLENY Bambusové vysokogramážní pleny T-tomi s potiskem z bambusového materiálu jsou vyrobeny dvouvrstvou technologií dutinného tkaní. Díky tomuto zpracování jsou bambusové pleny mnohonásobně savější, měkčí a jemnější než klasické bavlněné pleny. Bambusové pleny T-tomi jsou pro své výjimečné vlastnosti vhodné již pro novorozence. bambusové pleny z dvouvrstvého materiálu materiál viskóza (bambusová) - 70% viskóza (bambusová) + 30% bavlna (BIO kvalita) velký rozměr 70 x 70 cm vysoká kvalita zpracování - všechny okraje založené a zašité balení obsahuje 3 kusy vysoká savost a měkkost materiálu pleny jsou antialergické a antibakteriální materiál po vyprání získává na objemu Osušky splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let.

13 BAMBUSOVÉ BIO PLENY Bambusové vysokogramážní pleny T-tomi s potiskem z bambusového materiálu jsou vyrobeny dvouvrstvou technologií dutinného tkaní. Díky tomuto zpracování jsou bambusové pleny mnohonásobně savější, měkčí a jemnější než klasické bavlněné pleny. Bambusové pleny T-tomi jsou pro své vyjímečné vlastnosti vhodné již pro novorozence. bambusové pleny z dvouvrstvého materiálu materiál viskóza (bambusová) - 70% viskóza (bambusová) + 30% bavlna (BIO kvalita) velký rozměr 70 x 70 cm vysoká kvalita zpracování - všechny okraje založené a zašité balení obsahuje 3 kusy vysoká savost a měkkost materiálu pleny jsou antialergické a antibakteriální materiál po vyprání získává na objemu Osušky splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let.

14 BAMBUSOVÉ BIO PLENY Bambusové vysokogramážní pleny T-tomi s potiskem z bambusového materiálu jsou vyrobeny dvouvrstvou technologií dutinného tkaní. Díky tomuto zpracování jsou bambusové pleny mnohonásobně savější, měkčí a jemnější než klasické bavlněné pleny. Bambusové pleny T-tomi jsou pro své vyjímečné vlastnosti vhodné již pro novorozence. bambusové pleny z dvouvrstvého materiálu materiál viskóza (bambusová) - 70% viskóza (bambusová) + 30% bavlna (BIO kvalita) velký rozměr 70 x 70 cm vysoká kvalita zpracování - všechny okraje založené a zašité balení obsahuje 3 kusy vysoká savost a měkkost materiálu pleny jsou antialergické a antibakteriální materiál po vyprání získává na objemu Osušky splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let.

15 BAMBUSOVÉ OSUŠKY Bambusová vysokogramážní osuška T-tomi z bambusového materiálu je vyrobena dvouvrstvou technologií dutinného tkaní. Díky tomuto zpracování je bambusová osuška mnohonásobně savější, měkčí a jemnější než klasické bavlněné osušky. Bambusová osuška T-tomi je pro své vyjímečné vlastnosti vhodná již pro novorozence. bambusová osuška z dvouvrstvého materiálu materiál viskóza (bambusová) - 70% viskóza (bambusová) + 30% bavlna (BIO kvalita) velký rozměr 100 x 80 cm balení obsahuje 1 kus vysoká kvalita zpracování - všechny okraje založené a zašité vysoká savost a měkkost materiálu osušky jsou antialergické a antibakteriální materiál po vyprání získává na objemu Osušky splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let. Při praní nepoužívejte aviváž, snižuje savost materiálu.

16 BAMBUSOVÉ OSUŠKY Bambusová vysokogramážní osuška T-tomi z bambusového materiálu je vyrobena dvouvrstvou technologií dutinného tkaní. Díky tomuto zpracování je bambusová osuška mnohonásobně savější, měkčí a jemnější než klasické bavlněné osušky. Bambusová osuška T-tomi je pro své vyjímečné vlastnosti vhodná již pro novorozence. bambusová osuška z dvouvrstvého materiálu materiál viskóza (bambusová) - 70% viskóza (bambusová) + 30% bavlna (BIO kvalita) velký rozměr 100 x 80 cm balení obsahuje 1 kus vysoká kvalita zpracování - všechny okraje založené a zašité vysoká savost a měkkost materiálu osušky jsou antialergické a antibakteriální materiál po vyprání získává na objemu Osušky splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let. Při praní nepoužívejte aviváž, snižuje savost materiálu.

17 BAMBUSOVÉ OSUŠKY Bambusová vysokogramážní osuška T-tomi s potiskem z bambusového materiálu je vyrobena dvouvrstvou technologií dutinného tkaní. Díky tomuto zpracování je bambusová osuška mnohonásobně savější, měkčí a jemnější než klasické bavlněné osušky. Bambusová osuška T-tomi má všestranné využití. Lze ji použít nejen pro zavinutí, ale i jako osušku, podložku, prostěradlo, clonu přes kočárek a jiné. bambusová osuška z dvouvrstvého materiálu materiál viskóza (bambusová) - 70% viskóza (bambusová) + 30% bavlna (BIO kvalita) velký rozměr 120 x 120 cm balení obsahuje 1 kus vysoká kvalita zpracování - všechny okraje založené a zašité vysoká savost a měkkost materiálu osušky jsou antialergické a antibakteriální materiál po vyprání získává na objemu Osušky T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let. Při praní nepoužívejte aviváž, snižuje savost materiálu.

18 BAMBUSOVÉ OSUŠKY Bambusová vysokogramážní osuška T-tomi s potiskem z bambusového materiálu je vyrobena dvouvrstvou technologií dutinného tkaní. Díky tomuto zpracování je bambusová osuška mnohonásobně savější, měkčí a jemnější než klasické bavlněné osušky. Bambusová osuška T-tomi má všestranné využití. Lze ji použít nejen pro zavinutí, ale i jako osušku, podložku, prostěradlo, clonu přes kočárek a jiné. bambusová osuška z dvouvrstvého materiálu materiál viskóza (bambusová) - 70% viskóza (bambusová) + 30% bavlna (BIO kvalita) velký rozměr 120 x 120 cm balení obsahuje 1 kus vysoká kvalita zpracování - všechny okraje založené a zašité vysoká savost a měkkost materiálu osušky jsou antialergické a antibakteriální materiál po vyprání získává na objemu Osušky T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let. Při praní nepoužívejte aviváž, snižuje savost materiálu.

19 BIO BAMBUSOVÉ SLINTÁČKY Bambusový slintáček T-tomi je vyroben ze dvou vrstev dvouvrstvě tkané bambusové viskozy. Praktické zapínání na dvě patentky umožňuje jednoduchou regulaci velikosti. Bambusový slintáček T-tomi je vhodný jak pro čerstvě narozená miminka tak i pro starší děti. materiál viskóza (bambusová) - 70% viskóza (bambusová) + 30% bavlna (BIO kvalita) vysoká savost a měkkost materiálu antialergický a antibakteriální materiál rozměr 42 x 27 cm mnohostranné využití Bambusový slintáček splňuje požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let. Při praní nepoužívejte aviváž, snižuje savost materiálu.

20 BIO BAMBUSOVÉ SLINTÁČKY Bambusový slintáček T-tomi je vyroben ze dvou vrstev dvouvrstvě tkané bambusové viskozy. Praktické zapínání na dvě patentky umožňuje jednoduchou regulaci velikosti. Bambusový slintáček T-tomi je vhodný jak pro čerstvě narozená miminka tak i pro starší děti. materiál viskóza (bambusová) - 70% viskóza (bambusová) + 30% bavlna (BIO kvalita) vysoká savost a měkkost materiálu antialergický a antibakteriální materiál rozměr 42 x 27 cm mnohostranné využití Bambusový slintáček splňuje požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let. Při praní nepoužívejte aviváž, snižuje savost materiálu.

21 BAMBUSOVÉ KALHOTKOVÉ PLENY Bambusová kalhotková plena AIO T-tomi v moderním nadčasovém designu je určena pro co nejjednodušší přebalování miminek od 3 do 15 kg. Tyto pleny jsou vhodné jak pro novorozence tak i pro batolata a to díky jednoduchému systému patentek pomocí kterých se požadovaná velikost snadno nastavuje. Vnitřní strana kalhotkové pleny je vyrobena z jemného bambusového froté příjemného k dětské pokožce. Součástí AIO pleny jsou 2 vysoce savé vkládací 4-vrstvé bambusové pleny. kapsová jednovelikostní AIO plena nepropustná vnitřní PUL vrstva zabraňující protečení vnitřní dotyková vrstva z bambusového froté součástí jsou 2 vysoce savé vkládací 4-vrstvé bambusové pleny vnitřní strana se 2 řadami gumiček pro větší těsnost plen 2 řady patentek pro ještě lepší nastavení velikosti kvalitní zpracování moderní design ekologický a šetrný způsob přebalování ekonomický způsob přebalování - ŠETŘÍ VAŠI PENĚŽENKU možnost dokoupení vkládacích plen z mikrovlákna nebo bambusu

22 SVRCHNÍ KALHOTKY Svrchní kalhotky T-tomi vyrobené ze 100% polyesteru s polyuretanovým zátěrem jsou nepropustné, ale přesto prodyšné. Kalhotky jsou opatřeny patentkami pro snadnou úpravu velikosti. Jsou vhodné pro všechny typy plen jako jsou čtvercové, vícevrstvé i kalhotkové. Udržují plenku na svém místě a chrání oblečení před vlhkostí, a to i díky všitým vnitřním křidélkům. 100% polyester s PUL zátěrem vnitřní křidélka vhodné pro všechny typy plen nepropustné a přesto prodyšné moderní design vhodné pro 4-15 kg Svrchní kalhotky T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let.

23 KALHOTKOVÉ PLENY Kalhotková plena - přebalovací set patentky Kalhotková plena T-TOMI v moderním designu je vyrobena z těch nejkvalitnějších materiálů. Je určena pro co nejjednodušší přebalování miminek cca od 3 do 15 kg. Tyto pleny jsou vhodné jak pro novorozence, tak i pro batolata, a to díky jednoduchému systému patentek, pomocí kterých se požadovaná velikost snadno nastavuje na velikosti S, M, L. Vnitřní strana kalhotkové pleny je vyrobena z jemného bambusového froté příjemného k dětské pokožce. Součástí je dlouhá vkládací BIO bambusová plena. Kalhotková plena T-TOMI: Vrchní materiál 95% bavlna a 5% elastan výplň savé froté 80% bavlna a 20% polyester vnitřní dotyková vrstva 60% viskóza (bambusová) a 40% bavlna (BIO) 3 řady patentek pro lepší nastavení velikosti kvalitní zpracování moderní design ekologický, zdravý a ekonomický způsob přebalování - ŠETŘÍ VAŠI PENĚŽENKU možnost dokoupení vkládacích plen z mikrovlákna nebo bambusu vyrobeno v České republice BIO bambusová vkládací plena T-TOMI: materiál 60% viskóza (bambusová) + 40% bavlna (BIO) rozměr 12 x 60 cm vysoce savá 3-vrstvá plena antialergická a antibakteriální při praní nepoužívejte aviváž, snižuje savost výrobku vyrobeno v České republice Na kalhotkovou plenu je nutno použít nepromokavé svrchní kalhotky T- TOMI. Produkty T-TOMI splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

24 KALHOTKOVÉ PLENY Kalhotková plena - přebalovací set patentky Kalhotková plena T-TOMI v moderním designu je vyrobena z těch nejkvalitnějších materiálů. Je určena pro co nejjednodušší přebalování miminek cca od 3 do 15 kg. Tyto pleny jsou vhodné jak pro novorozence, tak i pro batolata, a to díky jednoduchému systému patentek, pomocí kterých se požadovaná velikost snadno nastavuje na velikosti S, M, L. Vnitřní strana kalhotkové pleny je vyrobena z jemného bambusového froté příjemného k dětské pokožce. Součástí je dlouhá vkládací BIO bambusová plena. Kalhotková plena T-TOMI: Vrchní materiál 95% bavlna a 5% elastan výplň savé froté 80% bavlna a 20% polyester vnitřní dotyková vrstva 60% viskóza (bambusová) a 40% bavlna (BIO) 3 řady patentek pro lepší nastavení velikosti kvalitní zpracování moderní design ekologický, zdravý a ekonomický způsob přebalování - ŠETŘÍ VAŠI PENĚŽENKU možnost dokoupení vkládacích plen z mikrovlákna nebo bambusu vyrobeno v České republice BIO bambusová vkládací plena T-TOMI: materiál 60% viskóza (bambusová) + 40% bavlna (BIO) rozměr 12 x 60 cm vysoce savá 3-vrstvá plena antialergická a antibakteriální při praní nepoužívejte aviváž, snižuje savost výrobku vyrobeno v České republice Na kalhotkovou plenu je nutno použít nepromokavé svrchní kalhotky T-TOMI. Produkty T-TOMI splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

25 VKLÁDACÍ PLENY Bambusové vkládací pleny 2 vysoce savé vkládací 4-vrstvé bambusové pleny sada obsahuje 2 kusy vkládacích plen vysoce savé vnitřní jádro pleny jsou antialergické a antibakteriální rozměr 15 x 35 cm Mikrovláknové vkládací pleny 2 vysoce savé vkládací 3-vrstvé mikrovláknové pleny sada obsahuje 2 kusy vkládacích plen vysoce savé vnitřní jádro rozměr 15 x 35 cm Bambusové uhlíkové vkládací pleny 2 vysoce savé vkládací 4-vrstvé bambusové uhlíkové pleny sada obsahuje 2 kusy vkládacích plen vysoce savé vnitřní jádro pleny jsou antialergické a antibakteriální rozměr 15 x 35 cm

26 VKLÁDACÍ PLENY Bambusové vkládací pleny v barevných variantách Bambusové vkládací pleny T-tomi jsou vyrobeny z vysoce savého jemného bambusového froté, které je antibakteriální a je velmi příjemné k dětské pokožce. Jsou skvělým doplňkem k našim kalhotkovým plenám. Varianty: 1 vysoce savá vkládací 2-vrstvá bambusová plena rozměr 12 x 60 cm 2 vysoce savé vkládací 2-vrstvé bambusové pleny rozměr 12 x 30 cm 1 vysoce savá vkládací 3-vrstvá bambusová plena rozměr 12 x 60 cm 2 vysoce savé vkládací 3-vrstvé bambusové pleny rozměr 12 x 30 cm Pleny splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č. 84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let.

27 VÍCEVRSTVÉ BAMBUSOVÉ PLENY Vícevrstvé pleny T-tomi vyrobené z jemného bambusového froté mají 4 vrstvy uprostřed a 2 vrstvy na okrajích. Složením tedy získáte 8 savých vrstev. Vícevrstvé pleny jsou velmi univerzální, je možné je použít narovno do svrchních kalhotek, do kapsových plenek nebo pro kalhotkový sklad se snappi sponkou. jemné bambusové froté rozměr 33 x 34 cm 8 savých vrstev najednou univerzální použití Produkty T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let. Při praní nepoužívejte aviváž, snižuje savost materiálu.

28 BAMBUSOVÉ SEPARAČNÍ PLENY Bambusové separační pleny T-tomi jsou vyrobeny ze 100% bambusového vlákna, které je velmi jemné k dětské pokožce a jeho jemnost je srovnatelná s hedvábím. Jsou 100% biologicky odbouratelné, splachovatelné do WC ( v případě špatného stavu nebo zúžení průřezu odpadové roury ale mohou způsobit ucpání kanalizace nebo škodu). Chrání látkovou plenu před znečištěním. Pleny jsou perforované pro snadnější manipulaci a utržení. materiál 100% bambusové vlákno rozměr 15 x 30 cm balení obsahuje 100 útržků 100% biologicky odbouratelné nebělené neparfemované perforované

29 PLENKOVÉ PLAVKY Plenkové plavky T-tomi v moderním nadčasovém designu jsou určeny pro plavání miminek od 5 do 12 kg. Tyto plavky jsou vhodné jak pro novorozence, tak i pro batolata, a to díky jednoduchému systému patentek u každé velikosti, pomocí kterých se požadovaná velikost snadno nastavuje. Vnitřní strana plenkových plavek je vybavena praktickou síťkou, která zachytí případné "nehody" miminka ve vodě. Velkou výhodou těchto plenkových plavek T- tomi je jejich ekonomická stránka oproti jednorázovým plenkovým plavkám. vnitřní nepropustná vrstva PUL praktická vnitřní síťka postranní patentky pro ještě lepší nastavení velikosti kvalitní zpracování moderní design ekonomický způsob plavání - ŠETŘÍ VAŠI PENĚŽENKU Velikost S 5-8 kg, M 7-10 kg a L 9-12 kg. Plenkové plavky splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let.

30 NEPROMOKAVÝ SÁČEK Nepromokavý sáček T-tomi je vyrobený ze 100% polyesteru s PUL zátěrem. Díky dvěma velkým kapsám se zapínáním na zip a praktickým uchem s patentkou se stane Vaším nepostradatelným pomocníkem nejen doma ale i na cestách. Je vhodný nejen pro mokré pleny, ale i pro plavky, ručník, osušku, dudlík, deštník či jiné všestranné využití. 100% polyester s PUL zátěrem 2 velké kapsy na zip rozměr 40 x 30 cm praktické ucho s patentkou všestranné využití moderní design Produkty T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let.

31 BAMBUSOVÉ KOUPACÍ ŽÍNKY Bambusové dětské žínky T-tomi jsou vyrobeny z vysoce savého a jemného bambusového froté, které je velmi příjemné k citlivé dětské pokožce. Žínky je možné použít nejen ke koupání, ale i na utírání a pro další široké využití. Tato sada obsahuje bambusové žínky v provedení ubrousek, které je velmi praktické na používání. Je možné je využít např i místo jednorázových ubrousků. vysoce savý materiál žínky jsou antibakteriální balení obsahuje 4 kusy žínek balení obsahuje 3 růžové a 1 bílou žínku rozměr 25 x 25 cm praktické a snadné používání Bambusové dětské žínky T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let. Při praní nepoužívejte aviváž, snižuje savost materiálu.

32 BAMBUSOVÉ KOUPACÍ RUKAVICE Bambusové dětské žínky T-tomi jsou vyrobeny z vysoce savého a jemného bambusového froté, které je velmi příjemné k citlivé dětské pokožce. Žínky je možné použít nejen ke koupání, ale i na utírání a pro další široké využití. Tato sada obsahuje bambusové žínky v provedení rukavice, které je velmi praktické na používání. vysoce savý materiál žínky jsou antibakteriální balení obsahuje 2 kusy žínek rozměr 14 x 20 cm praktické a snadné používání Bambusové dětské žínky T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let. Při praní nepoužívejte aviváž, snižuje savost materiálu.

33 BAMBUSOVÉ KOUPACÍ RUKAVICE Bambusové dětské žínky T-tomi jsou vyrobeny z vysoce savého a jemného bambusového froté, které je velmi příjemné k citlivé dětské pokožce. Žínky je možné použít nejen ke koupání, ale i na utírání a pro další široké využití. Tato sada obsahuje bambusové žínky v provedení rukavice, které je velmi praktické na používání. vysoce savý materiál žínky jsou antibakteriální balení obsahuje 2 kusy žínek rozměr 14 x 20 cm praktické a snadné používání Bambusové dětské žínky T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let. Při praní nepoužívejte aviváž, snižuje savost materiálu.

34 BAMBUSOVÉ VLOŽKY DO PODPRSENKY Pratelné bambusové vložky do podprsenky T-tomi kruhového tvaru o průměru 12 cm jsou vyrobené ze 2 vrstev vysoce savého bambusového froté. Spodní vrstva je tvořena 100% polyesterem s PUL zátěrem, který tvoří nepropustnou, ale přesto prodyšnou vrstvu a brání pronikání vlhkosti. Balení obsahuje 6 kusů = 3 páry. vysoce savé bambusové froté + PUL zátěr nepropustné, ale prodyšné 6 kusů = 3 páry průměr 12 cm Produkty T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZ SR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let. Při praní nepoužívejte aviváž, snižuje savost materiálu.

35 PLENKOVÉ DORTY Ručně vyráběný plenkový dort T-tomi je krásným dárkem pro čerstvě narozená miminka nebo maminky v očekávání. Je balen v dárkové krabici s visačkou, na kterou je možné napsat vlastní věnování. 1x vysokogramážní látková plena s potiskem T-tomi 7x vysokogramážní ECO TETRA plena T-tomi, nebělená/ bělená/ 8x jednorázová plena 2x bambusová žínka T-tomi 1x luxusní dárková krabice 1xldárková kartička pro možnost osobního věnování stuhy a ozdoby v barvě dortu Produkty T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let.

36 PLENKOVÉ DORTY Ručně vyráběný plenkový dort T-tomi je krásným dárkem pro čerstvě narozená miminka nebo maminky v očekávání. Je balen v dárkové krabici s visačkou, na kterou je možné napsat vlastní věnování. 1x vysokogramážní látková plena s potiskem T-tomi 2x vysokogramážní ECO TETRA plena T-tomi, nebělená/ bělená/ 3x jednorázová plena 2x bambusová žínka T-tomi 1x luxusní dárková krabice 1xldárková kartička pro možnost osobního věnování stuhy a ozdoby v barvě dortu Produkty T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let.

37 KOČÁRKOVÉ KOLÍČKY Kočárkové kolíčky T-tomi, vyrobené z kvalitního a odolného plastu jsou skvělým způsobem jak uchytit plenu či osušku na Váš kočárek či autosedačku, která tak chrání Vaše miminko před sluncem a jinými nepříznivýmimvlivy. Tyto kočárkové kolíčky mají mnohostranné využití, např. k uchycení dudlíků, hraček a dalších drobných předmětů ke kočárku čí autosedačce. balení obsahuje 2-4 ks vyrobeno z kvalitního plastu odolný výrobek moderní design mnohostranné využití zajímavý doplněk 16 typů jednobarevné 2ks 12 typů různobarevné 2ks 10 typů různobarevné 4ks

38 KOČÁRKOVÉ KOLÍČKY Kočárkové kolíčky T-tomi, vyrobené z kvalitního a odolného plastu jsou skvělým způsobem jak uchytit plenu či osušku na Váš kočárek či autosedačku, která tak chrání Vaše miminko před sluncem a jinými nepříznivýmimvlivy. Tyto kočárkové kolíčky mají mnohostranné využití, např. k uchycení dudlíků, hraček a dalších drobných předmětů ke kočárku čí autosedačce. balení obsahuje 2-4 ks vyrobeno z kvalitního plastu odolný výrobek moderní design mnohostranné využití zajímavý doplněk 16 typů jednobarevné 2ks 12 typů různobarevné 2ks 10 typů různobarevné 4ks

39 KOČÁRKOVÉ KOLÍČKY Kočárkové kolíčky T-tomi, vyrobené z kvalitního a odolného plastu jsou skvělým způsobem jak uchytit plenu či osušku na Váš kočárek či autosedačku, která tak chrání Vaše miminko před sluncem a jinými nepříznivýmimvlivy. Tyto kočárkové kolíčky mají mnohostranné využití, např. k uchycení dudlíků, hraček a dalších drobných předmětů ke kočárku čí autosedačce. balení obsahuje 2-4 ks vyrobeno z kvalitního plastu odolný výrobek moderní design mnohostranné využití zajímavý doplněk 16 typů jednobarevné 2ks 12 typů různobarevné 2ks 10 typů různobarevné 4ks

40 BABY SETY Baby sety T-tomi: Baby set - bambusová osuška jednobarevná + kočárkový kolíček Baby set - bambusová osuška s potiskem + kočárkový kolíček Baby set - 2 bambusové osušky jednobarevné Baby set - bambusová osuška s potiskem + bambusová osuška jednobarevná

41 BABY SETY Baby sety T-tomi: Baby set - bambusová osuška jednobarevná + kočárkový kolíček Baby set - bambusová osuška s potiskem + kočárkový kolíček Baby set - 2 bambusové osušky jednobarevné Baby set - bambusová osuška s potiskem + bambusová osuška jednobarevná

42 BABY SETY Baby sety T-tomi: Baby set - bambusová osuška jednobarevná + kočárkový kolíček Baby set - bambusová osuška s potiskem + kočárkový kolíček Baby set - 2 bambusové osušky jednobarevné Baby set - bambusová osuška s potiskem + bambusová osuška jednobarevná

43 BABY SETY Baby sety T-tomi: Baby set - bambusová osuška jednobarevná + kočárkový kolíček Baby set - bambusová osuška s potiskem + kočárkový kolíček Baby set - 2 bambusové osušky jednobarevné Baby set - bambusová osuška s potiskem + bambusová osuška jednobarevná

44 BABY SETY Baby sety T-tomi: Baby set - bambusová osuška jednobarevná + kočárkový kolíček Baby set - bambusová osuška s potiskem + kočárkový kolíček Baby set - 2 bambusové osušky jednobarevné Baby set - bambusová osuška s potiskem + bambusová osuška jednobarevná

45 DĚTSKÉ PLETENÉ DEKY Dětská pletená deka T-tomi s copánkovým vzorem je vyrobena z kvalitní měkké příze. Lze ji použít jak do kočárku, tak i do postýlky či autosedačky. Je vhodná pro alergiky i citlivá miminka. Stane se elegantním doplňkem nejen Vašeho kočárku. materiál 50% bavlna + 50% akryl rozměr 80 x 100 cm kvalitní německá certifikovaná příze (Oeko Tex Standard 100) vhodná i pro alergiky všestranné využití elegantní copánkový vzor baleno v dárkové krabici Produkty T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

46 DĚTSKÉ PLETENÉ DEKY Dětská pletená deka T-tomi s proužky je vyrobena z kvalitní měkké příze. Lze ji použít jak do kočárku, tak i do postýlky či autosedačky. Je vhodná pro alergiky i citlivá miminka. Stane se elegantním doplňkem nejen Vašeho kočárku. materiál 50% bavlna + 50% akryl rozměr 80 x 100 cm kvalitní německá certifikovaná příze (Oeko Tex Standard 100) vhodná i pro alergiky všestranné využití baleno v dárkové krabici Produkty T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

47 ZIMNÍ DĚTSKÉ PLETENÉ DEKY ZIMNÍ dětská pletená deka T-tomi s copánkovým vzorem je vyrobena z kvalitní měkké příze. Lze ji použít jak do kočárku, tak i do postýlky či autosedačky. Je vhodná pro alergiky i citlivá miminka. Stane se elegantním doplňkem nejen Vašeho kočárku a vaše miminko spolehlivě zahřeje. materiál 50% bavlna + 50% akryl spodní vrstva 100% bavlna (hřejivý beránek) rozměr 80 x 100 cm kvalitní německá certifikovaná příze (Oeko Tex Standard 100) vhodná i pro alergiky všestranné využití elegantní copánkový vzor baleno v dárkové krabici Produkty T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

48 DĚTSKÝ ŠÁTEK 5 V 1 Dětský šátek T-tomi 5 v 1 v moderním provedení je vyroben ze 100% bavlny. Šátek má mnohostranné využití. Je možné ho použít jako šátek na krk, dětskou kravatu, šátek do vlasů, bryndák či jako stuhu do vlasů nebo čelenku. mnohostanné využití moderní dětské vzory rozměr 65 x 45 cm zavazování na uzel vhodné jako drobný dárek Dětský šátek splňuje požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let.

49 RYCHLOZAVINOVAČKY RYCHLOAZAVINOVAČKY - MINKY Dětská luxusní zavinovačka T-TOMI vyrobená z jedné strany ze 100% bavlny a z druhé strany z jemného, hřejivého a luxusního materiálu MINKY. Toto inovativní vzájemné spojení tvoří originální výrobek, který budou Vaše miminka milovat. Výplň zavinovačky tvoří kvalitní rouno VALTHERM, které zajišťuje perfektní termoregulaci miminka. Můžete ji použít oboustranně a vybrat si hřejivější MINKY nebo jemnou bavlnu. Zapíná se na suchý zip. Zavinovačka je balena v praktickém obalu se stahováním vhodném nejen pro skladování, ale i na cesty a další využití. Naše zavinovačky T-TOMI jsou vhodné pro děti od narození a spolu s tím jak miminko roste, zavinovačka může měnit svou funkci. Je možné ji využít jako přebalovací podložku, přikrývku nebo hrací deku jen příjemné prostředí na hraní. Poskytnou Vašemu děťátku pocit jemnosti, pohodlí a bezpečí zároveň. Jsou rovněž vhodným dárkem pro budoucí maminky. Důležité: nepoužívejte spolu s ostatními přikrývkami, mohlo by dojít k přehřátí. luxusní MINKY úplet materiál 100% bavlna prodyšná a pružná rozměr 80 x 80 cm výplň rouno VALTHERM zapínání na suchý zip oboustranné využití moderní design kvalitní zpracování baleno v praktickém obalu jemné praní na 40 C vyrobeno v České republice Produkty T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

50 RYCHLOZAVINOVAČKY RYCHLOAZAVINOVAČKY - MINKY Dětská luxusní zavinovačka T-TOMI vyrobená z jedné strany ze 100% bavlny a z druhé strany z jemného, hřejivého a luxusního materiálu MINKY. Toto inovativní vzájemné spojení tvoří originální výrobek, který budou Vaše miminka milovat. Výplň zavinovačky tvoří kvalitní rouno VALTHERM, které zajišťuje perfektní termoregulaci miminka. Můžete ji použít oboustranně a vybrat si hřejivější MINKY nebo jemnou bavlnu. Zapíná se na suchý zip. Zavinovačka je balena v praktickém obalu se stahováním vhodném nejen pro skladování, ale i na cesty a další využití. Naše zavinovačky T-TOMI jsou vhodné pro děti od narození a spolu s tím jak miminko roste, zavinovačka může měnit svou funkci. Je možné ji využít jako přebalovací podložku, přikrývku nebo hrací deku jen příjemné prostředí na hraní. Poskytnou Vašemu děťátku pocit jemnosti, pohodlí a bezpečí zároveň. Jsou rovněž vhodným dárkem pro budoucí maminky. Důležité: nepoužívejte spolu s ostatními přikrývkami, mohlo by dojít k přehřátí. luxusní MINKY úplet materiál 100% bavlna prodyšná a pružná rozměr 80 x 80 cm výplň rouno VALTHERM zapínání na suchý zip oboustranné využití moderní design kvalitní zpracování baleno v praktickém obalu jemné praní na 40 C vyrobeno v České republice Produkty T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

51 RYCHLOZAVINOVAČKY RYCHLOZAVINOVAČKY BAVLNA Dětská luxusní zavinovačka T-TOMI vyrobená z jedné strany ze 100% bavlny a z druhé strany z jemného a hřejivého bavlněného úpletu. Výplň zavinovačky tvoří kvalitní rouno VALTHERM, které zajišťuje perfektní termoregulaci miminka. Velkou výhodou je oboustranné použití se zapínáním na suchý zip. Zavinovačka je balena v praktickém obalu se stahováním vhodném nejen pro skladování, ale i na cesty a další využití. Zavinovačku T-TOMI si Vaše miminko zamiluje. Naše zavinovačky T-TOMI jsou vhodné pro děti od narození a spolu s tím jak miminko roste, zavinovačka může měnit svou funkci. Je možné ji využít jako přebalovací podložku, přikrývku nebo hrací deku. Zavinovačka poskytne Vašemu děťátku pocit jemnosti, pohodlí a bezpečí zároveň. Je rovněž vhodným dárkem pro budoucí maminky. Důležité: nepoužívejte spolu s ostatními přikrývkami, mohlo by dojít k přehřátí. bavlněný úplet materiál 100% bavlna prodyšná a pružná rozměr 80 x 80 cm výplň rouno VALTHERM zapínání na suchý zip oboustranné využití moderní design kvalitní zpracování baleno v praktickém obalu vyrobeno v České republice Produkty T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

52 RYCHLOZAVINOVAČKY RYCHLOZAVINOVAČKY BAVLNA Dětská luxusní zavinovačka T-TOMI vyrobená z jedné strany ze 100% bavlny a z druhé strany z jemného a hřejivého bavlněného úpletu. Výplň zavinovačky tvoří kvalitní rouno VALTHERM, které zajišťuje perfektní termoregulaci miminka. Velkou výhodou je oboustranné použití se zapínáním na suchý zip. Zavinovačka je balena v praktickém obalu se stahováním vhodném nejen pro skladování, ale i na cesty a další využití. Zavinovačku T-TOMI si Vaše miminko zamiluje. Naše zavinovačky T-TOMI jsou vhodné pro děti od narození a spolu s tím jak miminko roste, zavinovačka může měnit svou funkci. Je možné ji využít jako přebalovací podložku, přikrývku nebo hrací deku. Zavinovačka poskytne Vašemu děťátku pocit jemnosti, pohodlí a bezpečí zároveň. Je rovněž vhodným dárkem pro budoucí maminky. Důležité: nepoužívejte spolu s ostatními přikrývkami, mohlo by dojít k přehřátí. bavlněný úplet materiál 100% bavlna prodyšná a pružná rozměr 80 x 80 cm výplň rouno VALTHERM zapínání na suchý zip oboustranné využití moderní design kvalitní zpracování baleno v praktickém obalu vyrobeno v České republice Produkty T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

53 DĚTSKÁ HNÍZDEČKA DĚTSKÁ HNÍZDEČKA Dětské hnízdečko pro miminko T-TOMI vyrobené z jedné strany ze 100% bavlny a z druhé strany z jemného, hřejivého a luxusního materiálu MINKY. Toto inovativní vzájemné spojení tvoří originální výrobek, který budou Vaše miminka milovat. Výplň hnízdečka tvoří kvalitní antialergické PES kuličky (duté vlákno). Ležící plocha je vyplněna kvalitní PUR pěnou. Můžete ho použít oboustranně a vybrat si hřejivější MINKY nebo jemnou bavlnu. Hnízdečko je baleno v praktickém obalu se stahováním vhodném nejen pro skladování, ale i na cesty a další využití. Naše hnízdečka T-TOMI jsou vhodná pro děti od narození a spolu s tím jak miminko roste, hnízdečko může měnit svou funkci. Hnízdečka T-TOMI poskytnou Vašemu děťátku pocit jemnosti, pohodlí a bezpečí zároveň. Rovněž zajišťují klidný a komfortní spánek. Miminko můžete uložit v hnízdečku do kočárku, dětské postýlky, na sedačku, nebo kamkoli jinam, a víte, že je vždy v bezpečí, protože mantinely na hnízdečku kolem něj vytváří vyhrazený ochranný prostor. Hnízdečko lze využít i na cestách jako přenosnou cestovní postýlku. Jsou rovněž vhodným dárkem pro budoucí maminky. luxusní MINKY úplet materiál 100% bavlna velký rozměr 70 x 98 cm výplň PES kuličky (duté vlákno), antistatické a antibakteriální ležící plocha PUR pěna oboustranné využití moderní design kvalitní zpracování baleno v praktickém obalu jemné praní na 40 C, po vyprání natřepejte, vytvarujte a nechte volně uschnout vyrobeno v České republice Produkty T-TOMI splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

54 DĚTSKÁ HNÍZDEČKA DĚTSKÁ HNÍZDEČKA Dětské hnízdečko pro miminko T-TOMI vyrobené z jedné strany ze 100% bavlny a z druhé strany z jemného, hřejivého a luxusního materiálu MINKY. Toto inovativní vzájemné spojení tvoří originální výrobek, který budou Vaše miminka milovat. Výplň hnízdečka tvoří kvalitní antialergické PES kuličky (duté vlákno). Ležící plocha je vyplněna kvalitní PUR pěnou. Můžete ho použít oboustranně a vybrat si hřejivější MINKY nebo jemnou bavlnu. Hnízdečko je baleno v praktickém obalu se stahováním vhodném nejen pro skladování, ale i na cesty a další využití. Naše hnízdečka T-TOMI jsou vhodná pro děti od narození a spolu s tím jak miminko roste, hnízdečko může měnit svou funkci. Hnízdečka T-TOMI poskytnou Vašemu děťátku pocit jemnosti, pohodlí a bezpečí zároveň. Rovněž zajišťují klidný a komfortní spánek. Miminko můžete uložit v hnízdečku do kočárku, dětské postýlky, na sedačku, nebo kamkoli jinam, a víte, že je vždy v bezpečí, protože mantinely na hnízdečku kolem něj vytváří vyhrazený ochranný prostor. Hnízdečko lze využít i na cestách jako přenosnou cestovní postýlku. Jsou rovněž vhodným dárkem pro budoucí maminky. luxusní MINKY úplet materiál 100% bavlna velký rozměr 70 x 98 cm výplň PES kuličky (duté vlákno), antistatické a antibakteriální ležící plocha PUR pěna oboustranné využití moderní design kvalitní zpracování baleno v praktickém obalu jemné praní na 40 C, po vyprání natřepejte, vytvarujte a nechte volně uschnout vyrobeno v České republice Produkty T-TOMI splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

55 DĚTSKÁ HNÍZDEČKA DĚTSKÁ HNÍZDEČKA Dětské hnízdečko pro miminko T-TOMI vyrobené z jedné strany ze 100% bavlny a z druhé strany z jemného, hřejivého a luxusního materiálu MINKY. Toto inovativní vzájemné spojení tvoří originální výrobek, který budou Vaše miminka milovat. Výplň hnízdečka tvoří kvalitní antialergické PES kuličky (duté vlákno). Ležící plocha je vyplněna kvalitní PUR pěnou. Můžete ho použít oboustranně a vybrat si hřejivější MINKY nebo jemnou bavlnu. Hnízdečko je baleno v praktickém obalu se stahováním vhodném nejen pro skladování, ale i na cesty a další využití. Naše hnízdečka T-TOMI jsou vhodná pro děti od narození a spolu s tím jak miminko roste, hnízdečko může měnit svou funkci. Hnízdečka T-TOMI poskytnou Vašemu děťátku pocit jemnosti, pohodlí a bezpečí zároveň. Rovněž zajišťují klidný a komfortní spánek. Miminko můžete uložit v hnízdečku do kočárku, dětské postýlky, na sedačku, nebo kamkoli jinam, a víte, že je vždy v bezpečí, protože mantinely na hnízdečku kolem něj vytváří vyhrazený ochranný prostor. Hnízdečko lze využít i na cestách jako přenosnou cestovní postýlku. Jsou rovněž vhodným dárkem pro budoucí maminky. luxusní MINKY úplet materiál 100% bavlna velký rozměr 70 x 98 cm výplň PES kuličky (duté vlákno), antistatické a antibakteriální ležící plocha PUR pěna oboustranné využití moderní design kvalitní zpracování baleno v praktickém obalu jemné praní na 40 C, po vyprání natřepejte, vytvarujte a nechte volně uschnout vyrobeno v České republice Produkty T-TOMI splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

56 MAXI PODLOŽKY Luxusní MAXI hrací podložka T-TOMI o průměru 150 cm vyrobená z jedné strany ze 100% bavlny a z druhé strany z jemného, hřejivého a luxusního materiálu MINKY. Toto inovativní vzájemné spojení tvoří originální výrobek, který budou Vaše miminka milovat. Výplň podložky tvoří kvalitní rouno VALTHERM, které zajišťuje perfektní termoregulaci miminka. Můžete ji použít oboustranně a vybrat si hřejivější MINKY nebo jemnou bavlnu. MAXI podložka T-TOMI je balena v praktickém obalu se stahováním vhodném nejen pro skladování, ale i na cesty a další využití. Naše MAXI hrací podložky T-TOMI jsou vhodné pro děti od narození až do předškolního věku nebo i déle. Je možné je využít nejen jako hrací podložku, ale i jako příjemné místo pro ležení a odpočinek. Poskytne Vašemu děťátku pocit jemnosti, pohodlí a bezpečí zároveň. Je rovněž vhodným dárkem pro budoucí maminky. luxusní MINKY úplet materiál 100% bavlna průměr 150 cm prodyšná a pružná výplň rouno VALTHERM oboustranné využití moderní design kvalitní zpracování baleno v praktickém obalu jemné praní na 40 C vyrobeno v České republice Produkty T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

57 MAXI PODLOŽKY Luxusní MAXI hrací podložka T-TOMI o průměru 150 cm vyrobená z jedné strany ze 100% bavlny a z druhé strany z jemného, hřejivého a luxusního materiálu MINKY. Toto inovativní vzájemné spojení tvoří originální výrobek, který budou Vaše miminka milovat. Výplň podložky tvoří kvalitní rouno VALTHERM, které zajišťuje perfektní termoregulaci miminka. Můžete ji použít oboustranně a vybrat si hřejivější MINKY nebo jemnou bavlnu. MAXI podložka T-TOMI je balena v praktickém obalu se stahováním vhodném nejen pro skladování, ale i na cesty a další využití. Naše MAXI hrací podložky T-TOMI jsou vhodné pro děti od narození až do předškolního věku nebo i déle. Je možné je využít nejen jako hrací podložku, ale i jako příjemné místo pro ležení a odpočinek. Poskytne Vašemu děťátku pocit jemnosti, pohodlí a bezpečí zároveň. Je rovněž vhodným dárkem pro budoucí maminky. luxusní MINKY úplet materiál 100% bavlna průměr 150 cm prodyšná a pružná výplň rouno VALTHERM oboustranné využití moderní design kvalitní zpracování baleno v praktickém obalu jemné praní na 40 C vyrobeno v České republice Produkty T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

58 POLŠTÁŘKOVÉ MANTINELY Polštářkový mantinel T-TOMI tvořený 6 kusy jednotlivých polštářků o velikosti 35 x 35 cm vyrobený ze 100% bavlny a z jemného, hřejivého a luxusního materiálu MINKY (3+3). Polštářky T-TOMI lze uvázat po boční straně postýlky a poskytnou tak Vašemu děťátku ochranu, pohodlí a bezpečí zároveň. Miminko se bude cítit v postýlce příjemněji než ve volném otevřeném prostoru, bude klidněji usínat. Výplň polštářků tvoří kvalitní antialergické PES kuličky (duté vlákno). Polštářkový mantinel je balen v praktickém obalu se stahováním vhodném nejen pro skladování, ale i na cesty a další využití. Náš polštářkový mantinel T-TOMI je vhodný pro děti od narození. Je rovněž vhodným dárkem pro budoucí maminky. luxusní MINKY úplet materiál 100% bavlna 6 kusů polštářků v sadě rozměr 35 x 35 cm výplň PES kuličky (duté vlákno), antistatické a antibakteriální oboustranné využití moderní design kvalitní zpracování baleno v praktickém obalu jemné praní na 40 C, po vyprání natřepejte, vytvarujte a nechte volně uschnout vyrobeno v České republice Produkty T-TOMI splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

59 POLŠTÁŘKOVÉ MANTINELY Polštářkový mantinel T-TOMI tvořený 6 kusy jednotlivých polštářků o velikosti 35 x 35 cm vyrobený ze 100% bavlny a z jemného, hřejivého a luxusního materiálu MINKY (3+3). Polštářky T-TOMI lze uvázat po boční straně postýlky a poskytnou tak Vašemu děťátku ochranu, pohodlí a bezpečí zároveň. Miminko se bude cítit v postýlce příjemněji než ve volném otevřeném prostoru, bude klidněji usínat. Výplň polštářků tvoří kvalitní antialergické PES kuličky (duté vlákno). Polštářkový mantinel je balen v praktickém obalu se stahováním vhodném nejen pro skladování, ale i na cesty a další využití. Náš polštářkový mantinel T-TOMI je vhodný pro děti od narození. Je rovněž vhodným dárkem pro budoucí maminky. luxusní MINKY úplet materiál 100% bavlna 6 kusů polštářků v sadě rozměr 35 x 35 cm výplň PES kuličky (duté vlákno), antistatické a antibakteriální oboustranné využití moderní design kvalitní zpracování baleno v praktickém obalu jemné praní na 40 C, po vyprání natřepejte, vytvarujte a nechte volně uschnout vyrobeno v České republice Produkty T-TOMI splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

60 SKLÁDANÉ MANTINELY Skládaný mantinel T-TOMI tvoří jeden kus obdélníkového tvaru o velikosti 35 x 150 cm vyrobený ze 100% bavlny, rozdělený na 3 části, které padnou kolem postýlky jako ulité. Mantinel T-TOMI lze uvázat po boční straně postýlky a poskytne tak Vašemu děťátku ochranu, pohodlí a bezpečí zároveň. Miminko se bude cítit v postýlce příjemněji než ve volném otevřeném prostoru, bude klidněji usínat. Výplň tvoří kvalitní rouno VALTHERM. Mantinel můžete použít oboustranně a vybrat si ze dvou vzorů. Skládaný mantinel je balen v praktickém obalu se stahováním vhodném nejen pro skladování, ale i na cesty a další využití. Náš skládaný mantinel T-TOMI je vhodný pro děti od narození. Je také vhodným dárkem pro budoucí maminky. materiál 100% bavlna 1 kus obdélníkového tvaru rozměr 35 x 150 cm prodyšný výplň rouno VALTHERM oboustranné využití moderní design kvalitní zpracování baleno v praktickém obalu jemné praní na 40 C, po vyprání natřepejte, vytvarujte a nechte volně uschnout vyrobeno v České republice Produkty T-TOMI splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100..

61 SKLÁDANÉ MANTINELY Skládaný mantinel T-TOMI tvoří jeden kus obdélníkového tvaru o velikosti 35 x 150 cm vyrobený ze 100% bavlny, rozdělený na 3 části, které padnou kolem postýlky jako ulité. Mantinel T-TOMI lze uvázat po boční straně postýlky a poskytne tak Vašemu děťátku ochranu, pohodlí a bezpečí zároveň. Miminko se bude cítit v postýlce příjemněji než ve volném otevřeném prostoru, bude klidněji usínat. Výplň tvoří kvalitní rouno VALTHERM. Mantinel můžete použít oboustranně a vybrat si ze dvou vzorů. Skládaný mantinel je balen v praktickém obalu se stahováním vhodném nejen pro skladování, ale i na cesty a další využití. Náš skládaný mantinel T-TOMI je vhodný pro děti od narození. Je také vhodným dárkem pro budoucí maminky. materiál 100% bavlna 1 kus obdélníkového tvaru rozměr 35 x 150 cm prodyšný výplň rouno VALTHERM oboustranné využití moderní design kvalitní zpracování baleno v praktickém obalu jemné praní na 40 C, po vyprání natřepejte, vytvarujte a nechte volně uschnout vyrobeno v České republice Produkty T-TOMI splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

62 ABDUKČNÍ KALHOTKY ORTOPEDICKÉ abdukční kalhotky T-TOMI jsou speciálně vyvinuté pro děti, kterým bylo ortopedem doporučeno široké balení. Kalhotky udržují kyčle dítěte ve správném postavení díky všité vrstvené plenkovině odpovídající dvěma poskládaným tetra bavlněným plenám. Lze je tedy využít jako účinnou preventivní ortopedickou pomůcku pro zdravý vývoj kyčelních kloubů. Tyto kalhotky nejsou savou vrstvou, mohou se nosit v kombinaci s jednorázovými plenami, a to nejlépe na oblečení (na body, dupačkách či punčoškách). Vnější vrstvu tvoří čistá bavlna s mnoha různými moderními designy, zapínání je na přední straně na suchý zip. Abdukční kalhotky T-TOMI lze vybrat ve dvou velikostech, a to pro děti cca 3-6 kg a 5-9 kg. Abdukční kalhotky jsou prodyšné, pohodlné a jednoduché na používání i údržbu. materiál 100% bavlna výplň vrstvená plenkovina poskládaným plenám odpovídající 2 zapínání na suchý zip 2 velikosti kvalitní zpracování moderní design vyrobeno v České republice Produkty T-TOMI splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

63 ABDUKČNÍ KALHOTKY ORTOPEDICKÉ abdukční kalhotky T-TOMI jsou speciálně vyvinuté pro děti, kterým bylo ortopedem doporučeno široké balení. Kalhotky udržují kyčle dítěte ve správném postavení díky všité vrstvené plenkovině odpovídající dvěma poskládaným tetra bavlněným plenám. Lze je tedy využít jako účinnou preventivní ortopedickou pomůcku pro zdravý vývoj kyčelních kloubů. Tyto kalhotky nejsou savou vrstvou, mohou se nosit v kombinaci s jednorázovými plenami, a to nejlépe na oblečení (na body, dupačkách či punčoškách). Vnější vrstvu tvoří čistá bavlna s mnoha různými moderními designy, zapínání je na přední straně na suchý zip. Abdukční kalhotky T-TOMI lze vybrat ve dvou velikostech, a to pro děti cca 3-6 kg a 5-9 kg. Abdukční kalhotky jsou prodyšné, pohodlné a jednoduché na používání i údržbu. materiál 100% bavlna výplň vrstvená plenkovina poskládaným plenám odpovídající 2 zapínání na suchý zip 2 velikosti kvalitní zpracování moderní design vyrobeno v České republice Produkty T-TOMI splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

64

KATALOG VÝROBKŮ 2013 ČESKÁ VÝROBA. ESITO CZ s.r.o. Lipská 809 517 21 Týniště nad Orlicí IČ: 28849566 DIČ: CZ28849566

KATALOG VÝROBKŮ 2013 ČESKÁ VÝROBA. ESITO CZ s.r.o. Lipská 809 517 21 Týniště nad Orlicí IČ: 28849566 DIČ: CZ28849566 KATALOG VÝROBKŮ 2013 ČESKÁ VÝROBA ESITO CZ s.r.o. Lipská 809 517 21 Týniště nad Orlicí IČ: 28849566 DIČ: CZ28849566 Obchodní oddělení: Fašková Olga ml. +420 777 149 571 Obchodní zástupce: Linhart Vladimír

Více

HIT! INOVATIVNÍ. TECHNOLOGIE prodyšných výrobku NA VELETRHU KIND&JUGEND W KOLONII

HIT! INOVATIVNÍ. TECHNOLOGIE prodyšných výrobku NA VELETRHU KIND&JUGEND W KOLONII HIT! NA VELETRHU KIND&JUGEND W KOLONII MADE IN EUROPE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE prodyšných výrobku 100% PREMIUM QUALITY INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE PRODYŠNÝCH VÝROBKU V zájmu o komfort dětí, ktere často tráví

Více

every Mimi every Mimi every FibreLoft every Mimi

every Mimi every Mimi every FibreLoft every Mimi řikrývky a polštáře RODUKTOVÝ KATALOG 2011 Mimi: dětský spánek Vážení zákazníci, představujeme Vám nový specializovaný program dětských ložních výrobků every Mimi, charakteristický mimořádnou kvalitou

Více

Miluji plenky Bambino Mio a doporucuji je všem nastávajícím rodicum.ˇ

Miluji plenky Bambino Mio a doporucuji je všem nastávajícím rodicum.ˇ www.bambinomio.cz Mít děťátko je vzrušující doba, kdy každý den objevujete něco nového. Jedna věc je ale jistá - budete měnit spousty plenek. Opakovaně použitelné plenky jsou oblíbenou volbou, ve které

Více

Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a

Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a příčně prořezaná tak, aby byla co nejvzdušnější. Vysoký

Více

Akční nabídka MATRACÍ až 30% sleva

Akční nabídka MATRACÍ až 30% sleva Akční nabídka MATRACÍ až 30% sleva Z www.matrace-mabo.cz Platnost akce do odvolání. MATRACE Z BIO PĚNY HR studené pěny této produktové řady jsou vyráběny na bázi přírodních surovin sójového extraktu. HR

Více

Miosoft plenkový systém

Miosoft plenkový systém Informační brožura pro prodejce Bambinomio. Novinka Miosoft plenkový systém Oceněné plenkové kalhotky si oblíbily rodiče po celém světě. Nabízí možnost mít přírodní, univerzální plenku a kalhotky, které

Více

-20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY BYTOVÉHO TEXTILU PLATÍ OD STŘEDY 01.05. DO NEDĚLE 05.05.2013 1.799,-* SATÉNOVÉ POVLEČENÍ

-20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY BYTOVÉHO TEXTILU PLATÍ OD STŘEDY 01.05. DO NEDĚLE 05.05.2013 1.799,-* SATÉNOVÉ POVLEČENÍ -20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY BYTOVÉHO TEXTILU PLATÍ OD STŘEDY 01.05. DO NEDĚLE 05.05.2013 1)» 100% BAVLNA» VÝBĚR ZE 2 BAREV 1.299,- 1.799,-* SATÉNOVÉ POVLEČENÍ Saténové povlečení, se zipem, 100% bavlna, na

Více

Katalog reklamního textilu 2014

Katalog reklamního textilu 2014 Katalog reklamního textilu 2014 Obsah Trika pánská... 3 Triko pánské T160... 4 Triko pánské EXCLUSIVE... 5 Triko pánské V - Neck... 6 Triko pánské dlouhý rukáv... 7 Triko pánské bez rukávů... 8 Triko pánské

Více

-20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY POVLEČENÍ 3) -20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY PŘIKRÝVEK 3) -20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY POLŠTÁŘŮ 3) ZDARMA!

-20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY POVLEČENÍ 3) -20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY PŘIKRÝVEK 3) -20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY POLŠTÁŘŮ 3) ZDARMA! NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 2) TÝDNY BYTOVÉHO TEXTILU -20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY POVLEČENÍ 3) -20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY PŘIKRÝVEK 3) -20% NA SKLADOVÉ ZÁSOBY POLŠTÁŘŮ 3) -20%1) NA SKLADOVÉ ZÁSOBY

Více

2010 KAT KA A T LOG ALOG

2010 KAT KA A T LOG ALOG 2010 KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU NABÍZÍME ROZŠÍŘENOU KOLEKCI TEXTILU ŠIROKOU ŠKÁLU BAREV A VELIKOSTÍ ROZUMNÉ CENY A PŘÍVĚTIVÉ JEDNÁNÍ Vyobrazení vzorků barev v katalogu je pouze orientační. Triko pánské

Více

TEXTIL. Textilní ubrusy, naprony, ubrousky 202. Damaškové ubrusy, naprony, ubrousky 203. Textilní rautové sukně, multony a doplňky 204

TEXTIL. Textilní ubrusy, naprony, ubrousky 202. Damaškové ubrusy, naprony, ubrousky 203. Textilní rautové sukně, multony a doplňky 204 TEXTIL Textilní ubrusy, naprony, ubrousky 0 Damaškové ubrusy, naprony, ubrousky 0 Textilní rautové sukně, multony a doplňky 0 Návleky, potahy na koktejlový stůl 05 Koktejlové stoly 06 Matrace, chrániče

Více

-20%1) 299,- 57% FLANELOVÉ POVLEČENÍ NA SKLADOVÉ ZÁSOBY POLŠTÁŘŮ A PŘIKRÝVEK 24/7 E-SHOP DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ.

-20%1) 299,- 57% FLANELOVÉ POVLEČENÍ NA SKLADOVÉ ZÁSOBY POLŠTÁŘŮ A PŘIKRÝVEK 24/7 E-SHOP DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ. DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ. -20%1) NA SKLADOVÉ ZÁSOBY POLŠTÁŘŮ A PŘIKRÝVEK měkké a příjemné, výběr ze 3 barev 699,-* Flanelové povlečení, 70x90/140x200 cm, 50 % bavlna, 50 % polyester, měkké

Více

Rychlozavinovačky ESITO

Rychlozavinovačky ESITO KATALOG VÝROBKŮ 2014 ČESKÁ VÝROBA ESITO CZ s.r.o. Lipská 809 517 21 Týniště nad Orlicí IČ: 28849566 DIČ: CZ28849566 Obchodní oddělení: Fašková Olga ml. +420 777 149 571 Obchodní zástupce: Linhart Vladimír

Více

Méně plenky, více pohybu...

Méně plenky, více pohybu... exkluzivně Méně plenky, více pohybu... S inovativními super-absorpčními polštářky jsou naše nové plenky: ultratenké a spolehlivé ultrasavé ultraměkké a pohodlné Méně plenky, více pohybu pro nejmenší. Nové

Více

KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU

KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU 2012/13 KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU Vyobrazení vzorků barev v katalogu je pouze orientační. Triko pánské krátký rukáv T160 150-160 g/m 2 S M L XL XXL XXXL lahvově kiwi světlý melír tmavý melír královská

Více

mnohokrát oceněné bavlněné plenky

mnohokrát oceněné bavlněné plenky mnohokrát oceněné bavlněné plenky přirozená volba Je zcela přirozené, že stále více a více rodičů si vybírá k používání plenky Bambino Mio jako nejlepší způsob péče o své děťátko. Při návrhu plenek a kalhotek

Více

Několik upozornění a důležitých informací:

Několik upozornění a důležitých informací: Testovací jednodenní sady jsou určeny rodičům, kteří si chtějí vyzkoušet používání látkových plenek a na základě tohoto testu se rozhodnout, zda látkové plenky začnou používat dlouhodobě. I když je používání

Více

TEXTIL, ČEPICE, DEŠTNÍKY

TEXTIL, ČEPICE, DEŠTNÍKY 3 1483 Tričko PROMO 135 g/m², 100% bavlna velikost: S - XXL 45,00 bílé 53,90 barevné 2098 Tričko PREMIUM 150 g/m², 100% bavlna velikost: S - XXL 53,00 bílé 69,00 barevné 2099 Tričko ORIGINAL 145 g/m²,

Více

LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG Značkový reklamní textil MALFINI

LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG Značkový reklamní textil MALFINI LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG 26 Značkový reklamní textil MALFINI LUXURY COLLECTION BY ADLER POLOKOŠILE PÁNSKÁ 258 CONTRAST STRIPE LS O LUXUSNÍ KOLEKCI MALFINI Stylová pánská polokošile s dlouhým

Více

Papírové, nebo látkové plenky? Jednorázové plenky. Jak vybrat správné papírové plenky?

Papírové, nebo látkové plenky? Jednorázové plenky. Jak vybrat správné papírové plenky? Leden 15., 2019 Papírové, nebo látkové plenky? Jednorázové plenky Aktuálně nejrozšířenější formu přebalování představují jednorázové plenky. Jejich uživatelky si chválí především komfort, který nabízí.

Více

katalog 2012 tepláky barva zelená, růžové detaily / jemný potisk Jumping na levé přední nohavici a levé zadní části panáček loga Jumping / pevná všitá guma v pase / v pase tunýlek s tkaničkou v barvě potisku

Více

HOTELOVÝ TEXTIL. Za bdění máme všichni jeden společný svět, ve snu má každý svět vlastní. Hérakleitos z Efesu

HOTELOVÝ TEXTIL. Za bdění máme všichni jeden společný svět, ve snu má každý svět vlastní. Hérakleitos z Efesu HOTELOVÝ TEXTIL Za bdění máme všichni jeden společný svět, ve snu má každý svět vlastní. Hérakleitos z Efesu O firmě P olska Grupa Tekstylna Sp. z o.o. je společnost, která vznikla z lásky k textilu. Naším

Více

ceník značky VULLI platný od

ceník značky VULLI platný od ceník značky VULLI platný od 10.1.2016 SR ČR Číslo položky Název položky MOC s DPH MOC s DPH 616324 3 Žirafa Sophie (v dárkovém balení) 19,70 569 Kč Kolekce So'Pure 616331 1 Žirafa Sophie z kolekce So'PURE

Více

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Pohodové trendy tričko na každodenní nošení. Pozorné oko ocení zpracované detaily, jako jemný lem u krku, prošívané rukávy nebo ozdobné

Více

TEXTIL. Textilní ubrusy, naprony, ubrousky 190. Damaškové ubrusy, naprony, ubrousky 191. Textilní rautové sukně, multony a doplňky 192

TEXTIL. Textilní ubrusy, naprony, ubrousky 190. Damaškové ubrusy, naprony, ubrousky 191. Textilní rautové sukně, multony a doplňky 192 TEXTIL Textilní ubrusy, naprony, ubrousky 190 Damaškové ubrusy, naprony, ubrousky 191 Textilní rautové sukně, multony a doplňky 192 Návleky, potahy na koktejlový stůl 19 Koktejlový stůl 19 Matrace, chrániče

Více

MÓDNÍ KOLEKCE Luxusní třída obytných vozů. Vyrobeno V německu.

MÓDNÍ KOLEKCE Luxusní třída obytných vozů. Vyrobeno V německu. MÓDNÍ KOLEKCE 2019 Luxusní třída obytných vozů. Vyrobeno V německu. MÓDNÍ KOLEKCE MORELO 2019 Představujeme Vám novou českou módní kolekci německé značky morelo pro rok 2019. Spojili jsme revoluční materiály

Více

AKCE SIS listopad 2015

AKCE SIS listopad 2015 AKCE SIS listopad 2015 platnost od 16.11.2015 ceny uváděny MOC s DPH (finální ceny pro koncového zákazníka) RAVEN ZIMNÍ OBUV O1 zimní pracovní obuv zateplení umělou kožešinou svršek z pravé štípenkové

Více

Část 2: Hygienické potřeby

Část 2: Hygienické potřeby Část 2: Hygienické potřeby Příloha č. 1 Smlouvy Popisy a fotografie zboží určeného k dodání Číslo položky: 1 Fotografie Požadavek na min. hmotnost: toaletní mýdlo toaletní mýdlo 100 g Toaletní mýdlo 100g

Více

Kolekce Alpine BUTIK 2017

Kolekce Alpine BUTIK 2017 Kolekce Alpine BUTIK 2017 OBSAH 1 TRIKA POLO TRIKA KOŠILE STRANA 5 2 MIKINY BUNDY ČEPICE STRANA 13 3 BUTIK PRO DĚTI STRANA 18 4 DOPLŇKY A MODELY STRANA 21 5 TAŠKY A BATOHY STRANA 27 1TRIKA POLO TRIKA

Více

Katalog 2015 reklamní textil

Katalog 2015 reklamní textil Katalog 2015 reklamní textil Vážení zákazníci, strana 03 Triko pánské T160 krátký rukáv strana 05 Triko pánské EXCUIVE strana 05 Triko pánské V - Neck strana 07 Triko pánské dlouhý rukáv pro tento rok

Více

S utěrkou (nejen) na jarní úklid. Len se nešpiní

S utěrkou (nejen) na jarní úklid. Len se nešpiní Duben 4., 2013 S utěrkou (nejen) na jarní úklid Tatam je doba, kdy i obyčejná prachovka byla nedostatkovým zbožím. Dnes už je na trhu takové množství utěrek z nejrůznějších materiálů, že bychom vám v tom

Více

XTR NEJNOVĚJŠÍ FUNKČNÍ PRÁDLO

XTR NEJNOVĚJŠÍ FUNKČNÍ PRÁDLO 70 TEPLO A SUCHO Opravdový pracovní komfort začíná přímo na těle. Naše oděvy na tělo jsou ušity z velmi funkční tkaniny, která odvádí pot a vlhkost od těla, čímž Vás udrží v teple a suchu. KOMFORT PŘÍMO

Více

LEMATO - PODKOLENKY stavebnictví, pozemní práce

LEMATO - PODKOLENKY stavebnictví, pozemní práce LEMATO - PODKOLENKY stavebnictví, pozemní práce SILNÉ TEPLÉ PONOŽKY dobrá termo izolace pro venkovní práce lze nosit s holeňovou obuví uchovává nohu v suchu pohodlné při nošení těžkých věcí jemný lem pro

Více

Rychlý průvodce pro zájemce o látkové plenky ECObabynz AIO

Rychlý průvodce pro zájemce o látkové plenky ECObabynz AIO Rychlý průvodce pro zájemce o látkové plenky ECObabynz AIO "My"musíme"být"tou"změnou,"kterou"si"přejeme"vidět"ve+světě"kolem"nás " Mahatma Gandhi Látkové plenky rostou na popularitě pro jejich jednoduché

Více

Taška přes rameno s polem pro potisk 170x60x190 mm. 150- Kč

Taška přes rameno s polem pro potisk 170x60x190 mm. 150- Kč NOVINKY! Taška přes rameno Taška přes rameno s polem pro potisk 170x60x190 mm 240,- Kč Podsedák Podsedák bílý rozměr 35 x 35 cm 150- Kč Ponožky Bílé sublimační ponožky. Velikost 35/38, 39/42, 43/46. Složení:

Více

Profispanek.cz PROFISPÁNEK. Expert na klidný a zdravý spánek. Víte že, že 1/3 života prospíme?

Profispanek.cz PROFISPÁNEK. Expert na klidný a zdravý spánek. Víte že, že 1/3 života prospíme? PROFISPÁNEK Expert na klidný a zdravý spánek Víte že, že 1/3 života prospíme? Vyspěte se zdravě a kvalitně Profi spánek Váš expert na každou noc. Zdravotní matrace, masivní postele, lamelové a laťové rošty,

Více

Vánoční dárková papírová taška

Vánoční dárková papírová taška S Vánoční dárková papírová taška M L CX1413-05 160 230 100 mm ks 1-199 200+ 1 000+ 2 000+ Kč 24,30 23,40 22,60 22,- CX1414-05 220 300 110 mm ks 1-199 100+ 500+ 1 000+ Kč 34,80 33,50 32,30 31,60 CX1415-05

Více

DINA-HITEX spol. s r.o., Ždánská 987, Bučovice, Česká republika Tel.: , , Fax:

DINA-HITEX spol. s r.o., Ždánská 987, Bučovice, Česká republika Tel.: , , Fax: DINA-HITEX spol. s r.o., Ždánská 987, 685 01 Bučovice, Česká republika Tel.: +420 517 380 215, +420 517 380 216, Fax: +420 517 380 831 info@dina-hitex.com, www.dina-hitex.com Župan Praktický župan kimonového

Více

VELKÝ VÝPRODEJ LUXUSNÍCH ZNAČEK 2015

VELKÝ VÝPRODEJ LUXUSNÍCH ZNAČEK 2015 VELKÝ VÝPRODEJ LUXUSNÍCH ZNAČEK 2015 Pouzdro na ipad / Tablet Pouzdro na ipad / Tablet z eko kůže Barva modrá / oranžová Rozměr: 22,5 x 26 cm. V dárkové krabici. Dostupnost skladem: modrá - 140 ks oranžová

Více

Matrace Klinmam. bio. Altea. novinka na trhu. jádro: Bio pěna Elasticfoam Elasticfoam

Matrace Klinmam. bio. Altea. novinka na trhu. jádro: Bio pěna Elasticfoam Elasticfoam novinka na trhu Matrace Klinmam r KLINMAM CZECH QUILTED PRODUCTS V rámci 20. leté tradice značky KLINMAM uvádíme na trh novou kolekci kvalitních matrací a ortopedických polštářů za velice atraktivní ceny.

Více

DO VŠECH INTERIÉRŮ A PRO VŠECHNY GENERACE. Kolekce. Postel Karlo. www.bmb.cz. oblé provedení

DO VŠECH INTERIÉRŮ A PRO VŠECHNY GENERACE. Kolekce. Postel Karlo. www.bmb.cz. oblé provedení Line ložnice a postele DO VŠECH INTERIÉRŮ A PRO VŠECHNY GENERACE Kolekce 2014 Postel Karlo www.bmb.cz oblé provedení Komoda L42 LAURA Postel s plným čelem, které může být doplněno dekoračními motivy. Tyto

Více

KAPITOLA II Inkontinenční pomůcky

KAPITOLA II Inkontinenční pomůcky KAPITOLA II Inkontinenční pomůcky Inkontinenční pomůcky Inkontinenční podložky Navlékací plenkové kalhotky Plenkové kalhotky pro střední, těžkou a velmi tězkou inkontinenci Vložné pleny Dámské vložky Porodnické

Více

Více za méně každý den!

Více za méně každý den! Tričko s dlouhým rukávem, dívčí nebo chlapecké, s motivy, různé vzory a barvy, 2-7 let 249,- 89,- Sada pro malého hasiče: hasičský vůz s délkou cca. 50 cm, dvě figurky a hasičská přilba v sadě Plyšový

Více

Kolekce Alpine BUTIK 2017

Kolekce Alpine BUTIK 2017 Kolekce Alpine BUTIK 2017 OBSAH 1 TRIKA POLO TRIKA KOŠILE STRANA 5 2 MIKINY BUNDY ČEPICE STRANA 13 3 BUTIK PRO DĚTI STRANA 18 4 DOPLŇKY A MODELY STRANA 21 5 TAŠKY A BATOHY STRANA 27 1TRIKA POLO TRIKA

Více

ČÍNSKÉ POSTÝLKY NEPRODÁVÁME

ČÍNSKÉ POSTÝLKY NEPRODÁVÁME VYBAVENÍ - Postýlky a lehátka 3801004 Postýlka délka 133 cm Antialergický omyvatelný materiál, váha 3 kg! Lehce skladovatelné, možno dokoupit kolečka (cca ke každé osmé), barevná i bílá prostěradla anástavce

Více

LA H 002 Fialové květované holinky

LA H 002 Fialové květované holinky LA H 001 Červené květované holinky Holinky s nastavitelnou přezkou pro větší pohodlí a jednoduchost použití. Voděodolné. Odolná gumová podrážka s podpatkem. LA H 002 Fialové květované holinky Holinky s

Více

SUBITO. Kontaktní údaje: ...RYCHLE A KVALITNĚ..

SUBITO. Kontaktní údaje: ...RYCHLE A KVALITNĚ.. ...RYCHLE A KVALITNĚ.. Kontaktní údaje: Bohumíra Četyny 3025/13 700 30 Ostrava-Bělský Les Telefon:+420 59 1124 428 Mobil: +420 724 902 430 +420 606 761 654 ..RYCHLE A KVALITNĚ.. Nabídka sortimentu a servisu

Více

zima 2014-2015 11-J1085 Péřový zimní kabát s kapucí Matový vnějšímateriál, který je vodě a větru odolný Dvoucestný zip s vnitřní klopou Odepínací kapuce Elastický pás na kapuci, na rukávech a na spodním

Více

Dětské zboží Katalog a ceník pro obchodní partnery a koncové zákazníky. Platnost od 1. 3 2015. www.scarlett.cz

Dětské zboží Katalog a ceník pro obchodní partnery a koncové zákazníky. Platnost od 1. 3 2015. www.scarlett.cz Dětské zboží Katalog a ceník pro obchodní partnery a koncové zákazníky. Platnost od 1. 3 2015 www.scarlett.cz 1600 Kč 1500 Kč ean: 8595244407194 0719 Dominik přírodní (borovice), stahovací bok Stahovací

Více

U nás. nejlevněji! zahájíte školní rok. Více za méně méně... každý den! 179,- 119,- 119,-

U nás. nejlevněji! zahájíte školní rok. Více za méně méně... každý den! 179,- 119,- 119,- U nás zahájíte školní rok nejlevněji! Nápadité chlapecké triko s veselou liškou, se stahovacími lemy na rukávech, bavlna, Roztomilá dívčí mikina s obrázkem králíčka, s dlouhým rukávem, Stylové manšestrové

Více

Váš spánek nám leží na srdci

Váš spánek nám leží na srdci E V E R Y Označení EMOTION představuje nabídku příjemných emocí. Vybírali jsme pro Vás ty nejvhodnější materiály. Hustě tkané, ale hebké tkaniny vyrobené z vybraných jemných přízí, příjemné na dotek, které

Více

ESD oděvy značky CleverTex

ESD oděvy značky CleverTex MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. ESD oděvy značky CleverTex Distributor: MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. Sídlištní 818, 756 54 Zubří strana č. Pro oblast výroby elektroniky a elektrotechnického

Více

26,20 Kč/ks SMETKA. čisticí sada z plastu včetně kartáče a lopatky. Rozměr: 15 14,5 2 cm Minimální množství: 50 ks

26,20 Kč/ks SMETKA. čisticí sada z plastu včetně kartáče a lopatky. Rozměr: 15 14,5 2 cm Minimální množství: 50 ks PODZIMNÍ NABÍDKA Domů 26,20 Kč/ks SMETKA čisticí sada z plastu včetně kartáče a lopatky Rozměr: 15 14,5 2 cm Minimální množství: 50 ks 201886 201885 S143813 124,50 Kč/ks termofor (gumová placatka) na horkou

Více

Matrace-vakuové ortopedické

Matrace-vakuové ortopedické Matrace-vakuové ortopedické ORTHO Jádro matrace - studená HR pěna 30 kg/m3, výška 13 cm, tvarově stálá. Složena z trvanlivého ELASTIK, flexibilní pokrývky rozšířené prostřednictvím vody bez použití jakéhokoli

Více

Dárkové předměty pro děti na ozdravné pobyty

Dárkové předměty pro děti na ozdravné pobyty Dárkové předměty pro děti na ozdravné pobyty Popis: Rozměr / materiál: Barva: Potisk: Počet: Cena: 1. Čepice bílí s reflexním prvkem Dětská velikost / bavlna Bílá s reflexním prvkem 1 barva 800 ks doplní

Více

Katalog výrobků Z D R A VVO OT NT ÍN Í J E D N O RRÁ ÁZ ZO VO ÉV É V Ý R O BBK KY OBVAZOVÝ MATERIÁL

Katalog výrobků Z D R A VVO OT NT ÍN Í J E D N O RRÁ ÁZ ZO VO ÉV É V Ý R O BBK KY OBVAZOVÝ MATERIÁL Katalog výrobků Z D R A VVO OT NT ÍN Í J E D N O RRÁ ÁZ ZO VO ÉV É V Ý R O BBK KY Y OBVAZOVÝ MATERIÁL DINA-HITEX Společnost HITEX se sídlem v Bučovicích byla založena v roce 1992. Výrobní závod byl vybaven

Více

extra line božský spánek EXTRA

extra line božský spánek EXTRA extra line božský spánek MABO QUALITY EXTRA V SEDMÉM NEBI www.matrace-mabo.cz matrace Extra line Matrace třídy Extraline byly vyvinuty na základě spojení dlouholetých zkušeností a high-tech materiálů tak,

Více

DOBŘE SBALTE tašku do porodnice. 25lat. Pro radost z prvních dnů mateřství

DOBŘE SBALTE tašku do porodnice. 25lat. Pro radost z prvních dnů mateřství DOBŘE SBALTE tašku do porodnice 25lat D O Ś W I A D C Z E N I A Pro radost z prvních dnů mateřství Už máte zabaleno? Vysoceabsorpční tvarované vložky po porodu Superabsorpční Prodyšné Velmi tenké Tvarované

Více

KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU

KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU 2007 KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU 2008 katalog.indd 1 9.3.2007 10:17:30 Triko pánské 150-160 gr. S/158 M L XL XXL XXXL Jemný úplet jersey, 100% bavlna, 150-160 gr./m2 Triko s kulatým lemem u krku, krátkým

Více

Udělejte si radost i na podzim

Udělejte si radost i na podzim Udělejte si radost i na podzim Pletený svetr v elegantním stylu, světle modrá nebo pudrová barva, S-L Dámský svetr s elegantním lemováním kolem krku a záplatami na loktech, ve kterém se budete cítit pohodlně

Více

sassa kolekce podzim/zima 2010 fashion

sassa kolekce podzim/zima 2010 fashion sassa kolekce podzim/zima 2010 Mladistvá série v ohlášeném retro stylu. Zajímavé provedení s barevně odsazenou lemovkou a lesklou gumičkou u pantů a stringů. Nový ženský tvar košilky se širokými ramínky

Více

produkty péče o vaše dítě Jsme spokojeni, jen když ti nejmenší mají tu největší péči

produkty péče o vaše dítě Jsme spokojeni, jen když ti nejmenší mají tu největší péči produkty péče o vaše dítě Jsme spokojeni, jen když ti nejmenší mají tu největší péči Citlivá péče o vaše ratolesti Pro všechny milující maminky a tatínky máme skvělou novinku V Tesco víme, že dítě dokáže

Více

Dětské zboží Katalog a ceník pro obchodní partnery a koncové zákazníky. Platnost od 1. 1. 2015. www.scarlett.cz

Dětské zboží Katalog a ceník pro obchodní partnery a koncové zákazníky. Platnost od 1. 1. 2015. www.scarlett.cz Dětské zboží Katalog a ceník pro obchodní partnery a koncové zákazníky. Platnost od 1. 1. 2015 www.scarlett.cz 1600 Kč 1500 Kč ean: 8595244407194 0719 Dominik přírodní (borovice), stahovací bok Stahovací

Více

...OCHRANA OD HLAVY AŽ K PATĚ..

...OCHRANA OD HLAVY AŽ K PATĚ.. ...OCHRANA OD HLAVY AŽ K PATĚ.. Kontaktní údaje: Bohumíra Četyny 3025/13 700 30 Ostrava-Bělský Les Telefon: +420 59 1124 428 Mobil: +420 724 902 430 +420 606 761654 ..RYCHLE A KVALITNĚ.. Přehled nabízených

Více

750,- Velký výběr přikrývek a polštářů! Ptejte se! 450,- 300,- 1/2 50% SLEVA CENA CENA VÍCE NEŽ PLUS PŘIKRÝVKA FLOWER

750,- Velký výběr přikrývek a polštářů! Ptejte se! 450,- 300,- 1/2 50% SLEVA CENA CENA VÍCE NEŽ PLUS PŘIKRÝVKA FLOWER PŘIKRÝVKA FLOWER VÍCE NEŽ 50% 750,- VIZ STR. 3 Velký výběr přikrývek a polštářů! Ptejte se! 135x220 cm 1049,- 525,- 200x220 cm 1299,- 800,- 70x80 cm 399,- 200,- HEDDA AMOLA DORETTE JEANITA JARNÍ + LETNÍ

Více

KAPITOLA II Inkontinenční pomůcky INKONTINENČNÍ POMŮCKY. Inkontinenční podložky. Navlékací plenkové kalhotky

KAPITOLA II Inkontinenční pomůcky INKONTINENČNÍ POMŮCKY. Inkontinenční podložky. Navlékací plenkové kalhotky KAPITOLA II Inkontinenční pomůcky INKONTINENČNÍ POMŮCKY Inkontinenční podložky Navlékací plenkové kalhotky Plenkové kalhotky pro střední, těžkou a velmi tězkou inkontinenci Vložné pleny Dámské vložky Porodnické

Více

TAŠKY A POUZDRA VEGAN KŮŽE

TAŠKY A POUZDRA VEGAN KŮŽE TAŠKY A POUZDRA VEGAN KŮŽE Vegan kůže Styl, elegance, móda, kvalitní zdravý materiál. To jsou naše výrobky, které vyrábějí lidé v chráněných dílnách. Pro výrobu upřednostňujeme materiály šetrné k životnímu

Více

Katalog 2016 / 17 reklamní textil

Katalog 2016 / 17 reklamní textil Katalog 2016 / 17 reklamní textil strana 03 Triko pánské T160 krátký rukáv strana 05 Triko pánské EXCUIVE strana 05 Triko pánské V - Neck strana 07 Triko pánské dlouhý rukáv strana 09 strana 43 Triko pánské

Více

PŘIKRÝVKY A POLŠTÁŘE PRODUKTOVÝ KATALOG

PŘIKRÝVKY A POLŠTÁŘE PRODUKTOVÝ KATALOG PŘIKRÝVKY A POLŠTÁŘE PRODUKTOVÝ KATALOG žijete tak, jak spíte O SPOLEČNOSTI Společnost KLINMAM s.r.o. byla založena v roce 1991 dvěma majiteli. Svůj název dostala dle nejúspěšnějšího produktu KLIN a také

Více

SOFTSHELLOVÁ BUNDA. Softshellové bundy s vyšitým logem a číslem

SOFTSHELLOVÁ BUNDA. Softshellové bundy s vyšitým logem a číslem 3 3 postranní kapsy bez zipu, vnitřní kapsy, v pasu bez stahovací šnůrky ena: dětská (do 164 cm) - 1 000 Kč ena: dospělá - 1 200 Kč kládá se ze tří vrstev: 1.vrstva - tkanina, která chrání před mechanickým

Více

Deštníky a čepice. Monet 80220 Deštník s dřevěnou rukojetí rozměry: Ø 105 cm barva na obrázku: 51 bordó cena: 3,58

Deštníky a čepice. Monet 80220 Deštník s dřevěnou rukojetí rozměry: Ø 105 cm barva na obrázku: 51 bordó cena: 3,58 Deštníky a čepice Deštníky a čepice Monet 80220 Deštník s dřevěnou rukojetí rozměry: Ø 105 cm barva na obrázku: 51 bordó cena: 3,58 Automat 80450 Nylonový automatický deštník s dřevěnou rukojetí, 8 panelů

Více

Podniková prodejna v Rožnově pod Radhoštěm. Maloobchodní prodej širokého a pestrého sortimentu

Podniková prodejna v Rožnově pod Radhoštěm. Maloobchodní prodej širokého a pestrého sortimentu Podniková prodejna v Rožnově pod Radhoštěm Maloobchodní prodej širokého a pestrého sortimentu ponožkového a punčochového zboží s důrazem na aktuální módní trendy, se zárukou vysoké kvality a zdravotní

Více

dětský textil kolekce Méďa + fusak Sport Angel

dětský textil kolekce Méďa + fusak Sport Angel dětský textil kolekce Méďa + fusak Sport Angel Značka Little Angel Dětský textil pod značkou Little Angel vyrábí DITA v. d. i. již přes 10 let. Je to jediný výrobce v ČR, který dostal licenci na používání

Více

Hřejivá nabídka, která vás rozveselí. Více za méně každý den! Nabídka je platná ve dnech od 25. 9. 2015 do 8. 10. 2015 nebo do vyprodání zásob

Hřejivá nabídka, která vás rozveselí. Více za méně každý den! Nabídka je platná ve dnech od 25. 9. 2015 do 8. 10. 2015 nebo do vyprodání zásob Hřejivá nabídka, která vás rozveselí Pzimní bunda s kapucí pro dívky, v růžové nebo fialové barvě, 2-7 let Stylová chlapecká bunda s kapucí a praktickými kapsami na zapínání, červená nebo zelená, 2-7 let

Více

Vlněné koberce VOIVO

Vlněné koberce VOIVO Silk Design Vlněné koberce VOIVO Jedná se o ručně vázané viskózové koberce, známé také jako koberce z umělého hedvábí. Vyznačují se nízkým a hustým vlasem (do 10 mm) s kovovým odleskem. Tyto luxusní koberce

Více

299, ,- 299,- 449,- 119,- 89,- 149,- Slevový týden v deníku Od října 2019 SLEVA 200,- Z KAŽDÝCH 1 000,- NÁKUPU 449,- ŘíJNOVá

299, ,- 299,- 449,- 119,- 89,- 149,- Slevový týden v deníku Od října 2019 SLEVA 200,- Z KAŽDÝCH 1 000,- NÁKUPU 449,- ŘíJNOVá Platné od 2. 10. do 27. 10. 2019 Dětský koberec Disney na gumě, 100% polyamid, různé motivy, do vyprodání zásob Deka beránek 95 x 133 cm 695,- 100% polyester, krásně měkká deka je velmi jemná, hřejivá

Více

Více za méně každý den!

Více za méně každý den! 119 299,- Ubrus odolný vůči skvrnám s vánočním vzorem, 110 x 155 cm Talíře se zlatým vzorem: dezetrní 29 Kč hluboký 42 Kč velký 59 Kč 24 dílná sada příborů pro každou příležitost Více za méně každý den!

Více

Art. 81566 Kšilt. Vzadu zapínání na suchý zip. 80% Polyamid + 20% Elastan. universal Tisk. Kč 225,- 370,- Art. 81021 Kč 350,- 395,-

Art. 81566 Kšilt. Vzadu zapínání na suchý zip. 80% Polyamid + 20% Elastan. universal Tisk. Kč 225,- 370,- Art. 81021 Kč 350,- 395,- Art. 81026 370,- Art. 81566 Kšilt. Vzadu zapínání na suchý zip. universal Tisk. 225,- Art. 81566 225,- Art. 81022 495,- Art. 81028 695,- Art. 81020 Art. 81028 Jednílné plavky bez výztuže. Vykrojení do

Více

2 cm 36 šestiúhelník. 1 šitíčko. Patchworkový top měří před sestavením cca 11 28 cm

2 cm 36 šestiúhelník. 1 šitíčko. Patchworkový top měří před sestavením cca 11 28 cm Výrobky Šitíčko 61 Šití na cestách je daleko snazší, když víte, že máte všechny potřebné pomůcky bezpečně uložené na jednom místě. Spíchněte si toto malé šitíčko a uložte je do svého cestovního šití. Díky

Více

Plážové doplňky. od 12, 90. od 79, 00. od 139, 00

Plážové doplňky. od 12, 90. od 79, 00. od 139, 00 Plážové doplňky 108.425 Létající talíř Frisbee - klasická sportovní potřeba s velkou plochou pro potisk. Materiál: plast. Rozměr: ø 22 cm. Technologie potisku: sítotisk. Plocha pro potisk: ø 12 cm. Množství

Více

Technická specifikace zadávací dokumentace

Technická specifikace zadávací dokumentace Technická specifikace zadávací dokumentace Pracovní oděv pro provoz Oděv uniforma by měla být praktická, odolná a paropropustná. Barvy nesmějí být křiklavé, musí být vyvážené a pokud možno přírodní. Oděv

Více

AREI reklamní předměty s.r.o. AREI A DALŠÍ

AREI reklamní předměty s.r.o. AREI A DALŠÍ AREI KLASICKÉ SÍŤOVKY A DALŠÍ RETRO PŘEDMP EDMĚTY. SUPER PRUŽNÁ SÍŤOVKA Super pružná síťovka Výroba: strojová, ruční dokončení Vzhled sítě: matný Barva: černá nebo bílá Držadla: široká Nosnost: 28 kg Objem:

Více

HYGIENCKÉ NÁVYKY A UČENÍ NA NOČNÍK

HYGIENCKÉ NÁVYKY A UČENÍ NA NOČNÍK HYGIENCKÉ NÁVYKY A UČENÍ NA NOČNÍK Dětská pokožka Vrchní vrstva pokožky je slabší než u dospělých Snížené ochranné funkce Zvýšená propustnost Snížená funkce tukových žláz Snížená funkce potních žláz Slabší

Více

Vánoční dárková papírová taška

Vánoční dárková papírová taška S Vánoční dárková papírová taška M L CX1413-05 160 230 100 mm ks 1-199 200+ 1 000+ 2 000+ Kč 24,30 23,40 22,60 22,- CX1414-05 220 300 110 mm ks 1-199 100+ 500+ 1 000+ Kč 34,80 33,50 32,30 31,60 CX1415-05

Více

let s vámi 25 LET S VÁMI KATALOG INSPIRACÍ KOLEKCE 2015

let s vámi 25 LET S VÁMI KATALOG INSPIRACÍ KOLEKCE 2015 5 let s vámi 25 LET S VÁMI Je jen málo míst v životě, kam se pravidelně vracíme každý den: večer usínáme, ve chvílích pohody si užíváme, ráno se probouzíme Ložnice je právě to místo, které patří neodmyslitelně

Více

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Pohodové trendy tričko na každodenní nošení. Pozorné oko ocení zpracované detaily, jako jemný lem u krku, prošívané rukávy nebo ozdobné

Více

K ATA L O G. w w w. I m s e V i m s e. c z

K ATA L O G. w w w. I m s e V i m s e. c z K ATA L O G L á t k o v é p l e n y a p o t ř e b y p r o m a m i n k y w w w. I m s e V i m s e. c z a m a l é d ě t i O Imse Vimse Imse Vimse je švédská firma. Byla založena v roce 1988 paní Marií Walleberg.

Více

Hygienické potřeby. Studio HASPA s.r.o., U Elektry 8, 198 00 Praha 9 tel./fax: 266 611 208, e-mail: studio.haspa@atlas.cz, www.studiohaspa.

Hygienické potřeby. Studio HASPA s.r.o., U Elektry 8, 198 00 Praha 9 tel./fax: 266 611 208, e-mail: studio.haspa@atlas.cz, www.studiohaspa. Hygienické potřeby Studio HASPA s.r.o., U Elektry 8, 198 00 Praha 9 tel./fax: 266 611 208, e-mail: studio.haspa@atlas.cz, www.studiohaspa.com VLHČENÉ KAPESNÍČKY 10 vlhčených kapesníků v sáčku Rozměr v

Více

Vážení zákazníci, po dobu úpravy našich webových stránek bychom Vám rádi nabídli přehled dostupného sortimentu z naší výroby.

Vážení zákazníci, po dobu úpravy našich webových stránek bychom Vám rádi nabídli přehled dostupného sortimentu z naší výroby. Vážení zákazníci, po dobu úpravy našich webových stránek bychom Vám rádi nabídli přehled dostupného sortimentu z naší výroby. Níže můžete nalézt přehledné seznamy vyráběných úpletů z naší produkce. Seznamy

Více

KATALOG PRODUKTŮ www.vivalavidaperfumes.cz Pro ženy: Adellaide Vúně, která má vytříbený vkus. Adellaide od Viva la Vida Perfumes je velmi příjemná, intenzivní vůně pro romantické a elegantní ženy. Ztělesňuje

Více

SOFTSHELLOVÉ OBLEČENÍ zn. Outdoorkids

SOFTSHELLOVÉ OBLEČENÍ zn. Outdoorkids SOFTSHELLOVÉ OBLEČENÍ zn. Outdoorkids - šité speciálně tak, aby vyhovovalo všem dětem a ustálo i nejnáročnější dětské aktivity za každého počasí - univerzální, vhodné na všední nošení, sport i do přírody

Více

NOVÝ SORTIMENT FROTÉ RUČNÍKŮ A OSUŠEK, PRACOVNÍ RUČNÍKY, KUCHYŇSKÉ UTĚRKY

NOVÝ SORTIMENT FROTÉ RUČNÍKŮ A OSUŠEK, PRACOVNÍ RUČNÍKY, KUCHYŇSKÉ UTĚRKY KATALOG NOVÝ SORTIMENT FROTÉ RUČNÍKŮ A OSUŠEK, PRACOVNÍ RUČNÍKY, KUCHYŇSKÉ UTĚRKY jednorázové, úklidové a technické rukavice LATEXOVÉ NITRILOVÉ MODRÉ NITRILOVÉ BÍLÉ EN455 EN420 AQL 1.5 EN455 EN420 AQL

Více

Veselé Vánoce VŠECHNO DOBRÉ 219, , 00 99, , , 00. Platí v prodejnách moravských spotřebních družstev

Veselé Vánoce VŠECHNO DOBRÉ 219, , 00 99, , , 00. Platí v prodejnách moravských spotřebních družstev VŠECHNO DOBRÉ 8. 11. - 31. 12. Platí v prodejnách moravských spotřebních družstev Veselé Vánoce 219, 00 Kávovar Tassimo VIVY II Barva: černá Nádoba na vodu 0,8 l Na objednávku: Dodání maximálně do 5 dnů

Více

BYTOVÝ TEXTIL. katalog # 5. www.bellatex.cz. strana

BYTOVÝ TEXTIL. katalog # 5. www.bellatex.cz. strana 2010 2011 BYTOVÝ TEXTIL katalog strana Prostěradla Korall Micro... 2 Plátěná prostěradla... 2 Prostěradla Kamilka (froté, jersey, flanel)... 3 Jednobarevné deky Korall Micro... 4 Vzorované deky, sedáky,

Více

HITy, za ceny, které nevyjdou z módy HŘEJIVÁ PODZIMNÍ NABÍDKA 179,- 249, NABÍDKA PLATÍ VE DNECH SKVĚLE DOPLNÍ RŮZNÉ OUTFITY

HITy, za ceny, které nevyjdou z módy HŘEJIVÁ PODZIMNÍ NABÍDKA 179,- 249, NABÍDKA PLATÍ VE DNECH SKVĚLE DOPLNÍ RŮZNÉ OUTFITY HŘEJIVÁ PODZIMNÍ NABÍDKA za ceny, které nevyjdou z módy Cenové HITy, KTERÉ VÁS potěší BLŮZKA S PANTEŘÍM VZOREM pro dámy, z viskózy, s knoflíčky a výstřihem na dekoltu, s kapsami a prodlouženým zaobleným

Více

POKOJOVÉ VYBAVENÍ. Hotelová kosmetika ve fl akonu a v tubách Hotelová kosmetika držáky a náplně Pantofl e 183

POKOJOVÉ VYBAVENÍ. Hotelová kosmetika ve fl akonu a v tubách Hotelová kosmetika držáky a náplně Pantofl e 183 Hotelová kosmetika ve fl akonu a v tubách 7-0 Hotelová kosmetika držáky a náplně - 2 Pantofl e 3 Doplňky do pokoje - Ramínka 6 Fény a minibary 7 77 Hotelová kosmetika Aqua line Potisk kosmetiky barvou

Více

* Druhá strana-100% bavlněná tkanina prošitá s výplní, 0,5 cm studená HR pěna a netkaná látka

* Druhá strana-100% bavlněná tkanina prošitá s výplní, 0,5 cm studená HR pěna a netkaná látka SILVER Stříbro, které pracuje pro vás... * Jádro matrace - visokoelastická pěna tzv. paměťová ", výška 3 cm, hustota 45 kg/m3. Má úžasnou schopnost přizpůsobit se konturám těla a díky efektu pomalého vracení

Více

průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 pratelné na 95 C (bílé) a 60 C (barevné) předsrážená bavlna 160 g/m 2 průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1

průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 pratelné na 95 C (bílé) a 60 C (barevné) předsrážená bavlna 160 g/m 2 průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 KATALOG 2018 průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 RESIST R01 60 0 95 0 01-X 00 NEW Single Jersey, 100 % předsrážená bavlna, 160 g/m 2 S - 4XL pratelné na 95 C (bílé) a 60 C (barevné) předsrážená bavlna

Více

525,- 575,- 545,- 475,- 775,- 925,- 895,- 545,- LITEX SPORTSWEAR COLLECTION. Art. 84007. Art. 84008. Art. 84011 Kč. Art. 84003. Art. 84046. Art.

525,- 575,- 545,- 475,- 775,- 925,- 895,- 545,- LITEX SPORTSWEAR COLLECTION. Art. 84007. Art. 84008. Art. 84011 Kč. Art. 84003. Art. 84046. Art. Art. 84007 525,- Art. 84008 575,- Art. 84011 545,- Art. 84003 475,- Art. 84051 895,- Art. 84008 Triko bez rukávů. Kombinace barev. Přední díl pšitý. Potisk. S, M, L 100 bílá 575,- Art. 84051 Leggings dlouhé

Více