Překladatelské a tlumočnické služby. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Překladatelské a tlumočnické služby. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu"

Transkript

1 Překladatelské a tlumočnické služby Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Datum zveřejnění:

2 ~ 1 ~ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejné zakázky malého rozsahu s názvem 1. Specifikace zadavatele Zadavatelem veřejné zakázky je Regionální rada regionu soudržnosti Severovýchod, IČ , se sídlem Pražská 320/8, Hradec Králové, zastoupená předsedou, Martinem Půtou, která je podle 2 odst. 2 písm. d) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen zákon ) veřejným zadavatelem veřejných zakázek. 2. Předmět zakázky Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu (dále jen zakázka ) je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na zajištění odborných překladatelských a tlumočnických služeb v oblasti regionální politiky Evropské unie (dále jen EU ), problematiky strukturálních fondů EU s důrazem na jednotnou odbornou terminologii používanou Úředním věstníkem EU 1 a oficiálními překlady strategických dokumentů ministerstev České republiky (dále jen ČR ), včetně zajištění korektur textu rodilým mluvčím. Jedná se o překlady textů, simultánní a konsekutivní tlumočení na jednáních, konferencích a prezentačních akcích zadavatele, které se uskuteční v ČR nebo v zahraničí. Předmětem zakázky je dále pronájem tlumočnické techniky. Hlavním cílem zakázky je zajistit překladatelské a tlumočnické služby při realizaci Regionálního operačního programu regionu soudržnosti Severovýchod. Zadavatel uzavře s jedním vybraným dodavatelem rámcovou smlouvu na poskytnutí překladatelských a tlumočnických služeb. Dílčí služby budou realizovány na základě jednotlivých objednávek dle potřeb zadavatele. 1 Úřední věstník EU je volně k dispozici k náhledu a ke stažení na internetových stránkách

3 ~ 2 ~ Rozsah poskytovaných služeb Ve své činnosti bude dodavatel pro potřeby Úřadu Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod: 1. zajišťovat překlad dokumentů (vč. konzistence překladů): z českého do anglického jazyka, z anglického do českého jazyka, 2. zajišťovat expresní překlad dokumentů: z českého do anglického jazyka, z anglického do českého jazyka, 3. zajišťovat korektury textů, 4. zajišťovat tlumočení (simultánní a konsekutivní): z českého do anglického jazyka, z anglického do českého jazyka, 5. zajišťovat tlumočnickou techniku (v rámci simultánního tlumočení), 6. zajišťovat zvukový záznam z jednání pracovníků zadavatele se zástupci měst, krajů, ministerstev a Evropské komise, z konferencí a prezentačních akcí, v rámci kterých bude zajišťováno simultánní tlumočení, 7. zajišťovat písemný zápis z jednání pracovníků zadavatele se zástupci měst, krajů, ministerstev a Evropské komise, z konferencí a prezentačních akcí, v rámci kterých bude zajišťováno simultánní tlumočení. (Písemný zápis bude zpracován v českém jazyce dodatečně dle pořízeného zvukové záznamu. Písemný zápis nebude doslovným přepisem, nýbrž shrnutím hlavních výstupů a závěrů z jednání, konference nebo prezentační akce.). V následující tabulce je pro informaci uveden přibližný objem nejčastěji zadavatelem požadovaných služeb v rámci jednoho kalendářního roku. Předpokládaný počet překládaných normostran v rámci běžného překladu (z českého do anglického jazyka) za jeden rok Předpokládaný počet hodin simultánního tlumočení za jeden rok Předpokládaný počet hodin konsekutivního tlumočení za jeden rok 150 normostran 12 hodin 12 hodin V rámci korektury požaduje zadavatel kontrolu a úpravu cílového textu a to z hlediska gramatické správnosti, stylistické a věcné vhodnosti. Vzhledem k zaměření překladů je rovněž požadována kontrola použité

4 ~ 3 ~ terminologie. V této souvislosti poskytne zadavatel dodavateli dokumenty (v anglickém i českém jazyce) s jednotnou odbornou terminologií používanou v rámci strukturálních fondů EU a Regionálního operačního programu regionu soudržnosti Severovýchod. Dodavatel bude vykonávat výše popsané činnosti vlastním jménem, samostatně a za dohledu pracovníků Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod. Maximální lhůta pro poskytnutí služby bude stanovena na jednotlivých objednávkách. 3. Předpokládaná hodnota předmětu veřejné zakázky Předpokládaná hodnota předmětu veřejné zakázky činí částku ,- Kč bez DPH. Vzhledem k této skutečnosti se tedy jedná o veřejnou zakázku na služby ve smyslu 10 zákona, která je malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona. Tato veřejná zakázka není zadávána podle zákona. 4. Doba plnění Rámcová smlouva bude uzavřena na dobu čtyř let. Rámcovou smlouvu bude možné vypovědět, přičemž výpovědní lhůta bude činit 2 měsíce a počne běžet od prvního dne kalendářního měsíce následujícího po doručení výpovědi druhé straně. budou poskytovány ve výše uvedeném časovém období na základě jednotlivých objednávek, a to vzhledem k potřebám Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod. 5. Místo plnění Místem plnění zakázky bude v závislosti na konkrétním druhu poskytovaných služeb zpravidla sídlo zadavatele. Zadavatel však bude na základě konkrétní objednávky oprávněn požadovat v jednotlivých případech plnění zakázky i v jiném místě a to zejména v rámci Královéhradeckého, Libereckého nebo Pardubického kraje. Plnění zakázky mimo sídlo zadavatele se bude týkat především tlumočnických služeb. 6. Nabídková cena Nabídková cena bude členěna ve struktuře dle níže uvedené tabulky (tabulka je rovněž k dispozici v příloze č. 2 zadávací dokumentace) a všechny její položky budou uvedeny v české měně (Kč). Nabídková cena musí být vyplněna u všech položek (pouze pokud uchazeč není plátcem DPH, uvede toto do poznámky pod tabulkou a nevyplňuje pro něj nerelevantní položky).

5 ~ 4 ~ Cena bez DPH Sazba DPH Výše DPH Cena včetně DPH 1 normostrana běžného překladu Z českého do cizího jazyka (angličtina) Z cizího (angličtina) do českého jazyka 1 normostrana expresního překladu Do 24 hodin Z českého do cizího jazyka (angličtina) Z cizího (angličtina) do českého jazyka Korektura 1 normostrany Z českého do cizího jazyka (angličtina) Z cizího (angličtina) do českého jazyka 1 půlden simultánního tlumočení (4 hodiny, 2 tlumočníci) 1 půlden pronájmu tlumočnické techniky (4 hodiny) * 1 půlden konsekutivního tlumočení (4 hodiny, 1 tlumočník) Pořízení zvukového záznamu (4 hodiny) Pořízení písemného zápisu ** Pozn.: 1 normostrana = znaků včetně mezer. * 1 tlumočnická kabina (malá tlumočnická kabina na stůl), 1 bezdrátový mikrofon, účastnický přijímač (sluchátka) paušální cena do 50ks přijímačů, montáž a demontáž tlumočnické techniky, technická obsluha, ozvučení sálu (2 x 200W včetně příslušenství). ** Uveďte cenu za 1 normostranu zápisu. Cena za překlad textu zahrnuje rovněž případné drobné dodatečné úpravy textu dle požadavku zadavatele. Počet účastníků na akcích, v rámci kterých bude využíváno simultánního tlumočení, se pohybuje okolo 40 účastníků. Doprava (včetně ubytování) tlumočníků bude zajišťována ze strany dodavatele s tím, že náklady spojené s dopravou (popř. ubytováním) tlumočníků budou, jakožto cestovní náhrady, hrazeny ze strany zadavatele.

6 ~ 5 ~ Cestovní náhrady budou poskytovány v souladu s 156 a násl. zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, v platném znění. Nabídková cena může být měněna pouze v souvislosti se změnou daňových předpisů majících prokazatelný vliv na cenu předmětu plnění. Z jakýchkoliv jiných důvodů nesmí být nabídková cena změněna. 7. Požadavky na kvalifikaci dodavatele Dodavatel musí prokázat splnění požadavků uvedených v příloze č. 1 zadávací dokumentace a to předložením podepsaného čestného prohlášení. Dodavatel musí dále prokázat oprávnění k podnikání v rozsahu odpovídajícímu předmětu veřejné zakázky (formou výpisu ze živnostenského rejstříku nebo příslušného živnostenského listu), včetně předložení výpisu z obchodního rejstříku, je-li v něm zapsán (nesmí být k starší než 90 dnů). Požadované dokumenty (oprávnění k podnikání a výpis z obchodního rejstříku) mohou být doloženy v prosté kopii. Zadavatel si vyhrazuje právo vyzvat vybraného uchazeče před uzavřením smlouvy k doložení ověřené kopie nebo originálu oprávnění k podnikání a výpisu z obchodního rejstříku. Dodavatel může prokázat splnění kvalifikace předložením výpisu ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů. Výpis ze seznamu nahrazuje prokázání kvalifikace v rozsahu v něm uvedených údajů. Výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů nesmí být k starší než 90 dnů. Dodavatel dále v rámci prokázání splnění kvalifikace předloží seznam významných zakázek, realizovaných v posledních pěti letech, zaměřených na odborné překlady a tlumočení v oblasti strukturálních fondů EU a to v následujícím členění: předmět zakázky (překlady a tlumočení v oblasti strukturálních fondů EU), rozsah (počet překládaných normostran, počet hodin tlumočení v rámci realizované zakázky), kontakt na zadavatele. Přílohou tohoto seznamu bude nejméně pět osvědčení od objednatelů k překladatelským službám, nejméně jedno osvědčení k simultánnímu tlumočení a nejméně jedno osvědčení ke konsekutivnímu tlumočení. Z osvědčení bude vyplývat, že překladatelské a tlumočnické služby byly poskytnuty řádně a s náležitou odborností. Všechna předložená osvědčení musí být zaměřena na problematiku strukturálních fondů EU (např. překlady strategických dokumentů ČR a operačních programů, tlumočení jednání monitorovacích výborů operačních programů apod.). Za jednu významnou zakázku v rámci překladu služeb považována zakázka nejméně 50 přeložených normostran z českého do anglického jazyka. Za jednu významnou zakázku v rámci simultánního tlumočení je považována zakázka o nejméně 4 hodinách simultánního tlumočení (z českého do anglického jazyka nebo z anglického do českého jazyka). Za jednu významnou zakázku v rámci konsekutivního tlumočení je považována zakázka o nejméně 4 hodinách konsekutivního tlumočení (z českého do anglického jazyka nebo z anglického do českého jazyka).

7 ~ 6 ~ 8. Požadavky na zpracování nabídky Nabídka bude zpracována v českém jazyce (s výjimkou uvedení v ČR běžně užívaných cizojazyčných odborných výrazů v relevantním oboru). Listiny prokazující splnění předpokladů dodavatele k plnění veřejné zakázky předloží dodavatel spolu s jejich seznamem a nabídkou svázané v brožuře v tomto pořadí: 1. seznam všech uchazečem předkládaných listin, které tvoří obsah brožury, 2. čestné prohlášení dle přílohy č. 1 zadávací dokumentace podepsané osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče, 3. oprávnění k podnikání, 4. výpis z obchodního rejstříku, je-li v něm dodavatel zapsán, 5. seznam významných zakázek včetně osvědčení dle bodu 7 zadávací dokumentace, 6. nabídková cena dle přílohy č. 2 zadávací dokumentace, 7. návrh rámcové smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče, 8. případně další listiny předkládané uchazečem. Nepředloží-li dodavatel všechny zadavatelem požadované listiny, bude zadavatelem ze zadávacího řízení vyloučen. 9. Lhůta a místo pro podání nabídek Uchazeč předloží zadavateli svoji písemnou nabídku včetně požadovaných dokladů, příp. prohlášení prokazujících splnění zadavatelem stanovených kritérií nejpozději do dne , 10:00 hod. Nabídka včetně požadovaných dokladů, příp. prohlášení musí být do uvedené doby doručeny Úřadu Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod se sídlem Pražská 320/8, Hradec Králové a to v řádně uzavřené obálce označené názvem zakázky s uvedením výzvy Neotevírat. Na obálce musí být dále uvedena adresa, na niž je případně možné zaslat oznámení o tom, že nabídka byla podána po uplynutí lhůty pro podání nabídek. Nabídku včetně požadovaných dokladů, příp. prohlášení lze doručit osobně na adresu sídla zadavatele (v pracovní dny od 8.00 do hod.) nebo prostřednictvím provozovatele poštovních služeb jako doporučenou zásilku. 10. Otevírání obálek s nabídkami Obálky s nabídkami budou otevírány dne v 10:15 hod. na adrese sídla zadavatele.

8 ~ 7 ~ 11. Obchodní a platební podmínky Předmět veřejné zakázky bude realizován na základě smlouvy podle obchodního zákoníku, uzavřené mezi zadavatelem jako objednatelem a vybraným uchazečem jako poskytovatelem, přičemž návrh smlouvy musí být v souladu se zadávací dokumentací a musí obsahovat níže uvedené platební a obchodní podmínky: Pro případ prodlení dodavatele s poskytnutím služby bude sjednána smluvní pokuta ve výši alespoň 0,05 % z ceny ze služby za každý den prodlení se zhotovením či s dodáním. Při prodlení s platbami ze strany zadavatele nesmí být požadovány jiné sankce než zákonné úroky z prodlení. Náklady za dopravu a ubytování tlumočníka hradí zadavatel, v souladu s ustanovením 156 a násl. zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, v platném znění. Platba za službu bude provedena na základě faktury dodavatele, která bude vystavena po poskytnutí dílčí služby. Faktura bude mít náležitosti daňového dokladu ve smyslu zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, v platném znění, a zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, v platném znění (pokud je dodavatel plátcem DPH). Podkladem pro vystavení faktury bude protokol o převzetí přeloženého dokumentu nebo o realizaci tlumočení. Lhůta splatnosti faktury činí 21 kalendářních dnů ode dne doručení řádně vyhotovené faktury zadavateli a bude uváděna na daňovém dokladu. Zadavatel je oprávněn fakturu vrátit před uplynutím její splatnosti, pokud nebude obsahovat zákonem stanovené náležitosti. Dodavatel je povinen vystavit fakturu novou s lhůtou splatnosti v délce 21 kalendářních dnů ode dne doručení zadavateli. Součástí smlouvy o dílo bude ujednání o tom, že si je dodavatel vědom toho, že je ve smyslu 2 písm. e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, v platném znění, povinen spolupůsobit při výkonu finanční kontroly.

9 ~ 8 ~ 12. Hodnocení nabídek Hodnocení nabídek provede hodnotící komise podle základního hodnotícího kritéria, kterým je nejnižší nabídková cena. Nabídková cena bude hodnocena včetně DPH. V rámci základního hodnotícího kritéria nejnižší nabídkové ceny budou hodnocena tato dílčí subkritéria: Cena za 1 normostranu běžného překladu Z českého do cizího jazyka (angličtina) Z cizího (angličtina) do českého jazyka 25 % Cena za 1 normostranu expresního překladu (do 24 hod.) Z českého do cizího jazyka (angličtina) Z cizího (angličtina) do českého jazyka 15 % Cena za korekturu 1 normostrany Z českého do cizího jazyka (angličtina) Z cizího (angličtina) do českého jazyka 5 % Cena za půlden simultánního tlumočení (4 hodiny, 2 tlumočníci) a pronájem tlumočnické techniky (4 hodiny) 25 % Cena za půlden konsekutivního tlumočení (4 hodiny, 1 tlumočník) 20 % Cena za pořízení zvukového záznamu (4 hodiny) 5 % Cena za pořízení písemného zápisu (1 normostrana) 5 % V rámci jednotlivých dílčích subkritérií získá hodnocená nabídka bodovou hodnotu, která vznikne násobkem 100 bodů a poměru nejvhodnější nabídky k hodnotě hodnocené nabídky. Názorně vypočteno dle vzorce: nejnižší nabídková cena v Kč x 100 (bodů) hodnocená nabídková cena v Kč Celkové bodové hodnocení nabídek: jednotlivá bodová ohodnocení nabídky podle dílčích subkritérií budou vynásobena příslušnou vahou subkritéria. Na základě součtu výsledných hodnot u jednotlivých nabídek hodnotící komise stanoví pořadí úspěšnosti jednotlivých nabídek tak, že jako nejúspěšnější je stanovena nabídka, která dosáhla nejvyšší hodnoty.

10 ~ 9 ~ 13. Zrušení zadávacího řízení Zadavatel je oprávněn zrušit toto zadávací řízení do doby uzavření smlouvy. 14. Kontaktní osoby Ing. Luděk Váša, telefon , l.vasa@rada-severovychod.cz. Mgr. Lukáš Frolík, telefon , l.frolik@rada-severovychod.cz. 15. Jiné informace důležité pro podání nabídek Zadavatel si vyhrazuje možnost změny, popř. upravení podmínek ve výzvě nebo v zadávací dokumentaci. O případných změnách, popř. úpravách, budou neprodleně informováni všichni uchazeči formou u. V případě, že budou výzva a zadávací dokumentace zveřejněny na internetových stránkách zadavatele, budou změny, popř. úpravy zveřejněny stejným způsobem. V případě dodatečných dotazů k zadávací dokumentaci je nezbytné tyto dotazy zaslat em na výše uvedené kontaktní osoby. Odpovědi na dotazy budou em odeslány všem známým uchazečům a v případě, že budou výzva a zadávací dokumentace zveřejněny na internetových stránkách zadavatele, budou odpovědi zveřejněny stejným způsobem. Telefonické dotazy nebudou akceptovány. Dodavatel je vázán svou nabídkou do Zadavatel si vyhrazuje právo před rozhodnutím o vítězné nabídce ověřit informace uváděné dodavatelem v nabídce. Zadavatel si vyhrazuje právo upravit předložený návrh smlouvy dle právních a obchodních zvyklostí zadavatele. Zadavatel si vyhrazuje právo nevybrat žádnou z předložených nabídek, případně následně neuzavřít smlouvu, pokud by nedošlo k dohodě na všech smluvních podmínkách. V Hradci Králové dne Martin Půta předseda Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod Přílohy: Příloha č. 1 Čestné prohlášení Příloha č. 2 Nabídková cena

11 Pražská 320/ Hradec Králové tel.:

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Servis kopírek

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Servis kopírek Příloha: XX Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Servis kopírek Datum zveřejnění: 30.8.2013 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem 1. Specifikace zadavatele Servis

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky originálních tonerů

Příloha: XX. Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky originálních tonerů Příloha: XX Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky originálních tonerů Datum zveřejnění: 7.5.2012 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu s názvem 1. Specifikace

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky kancelářských potřeb

Příloha: XX. Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky kancelářských potřeb Příloha: XX Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky kancelářských potřeb Datum zveřejnění: 17.10.2013 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu s názvem Dodávky kancelářských

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů Příloha: XX Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů Datum zveřejnění: 4.8.2014 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Dodávka osobních

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Polep prostředků MHD

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Polep prostředků MHD Příloha: XX Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Polep prostředků MHD Datum zveřejnění: 25. 2. 2013 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem 1. Specifikace zadavatele

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TLUMOČNICKÝCH A PŘEKLADATELSKÝCH SLUŽEB. uzavřená podle 269 a násl. obchodního zákoníku v platném znění

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TLUMOČNICKÝCH A PŘEKLADATELSKÝCH SLUŽEB. uzavřená podle 269 a násl. obchodního zákoníku v platném znění SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TLUMOČNICKÝCH A PŘEKLADATELSKÝCH SLUŽEB uzavřená podle 269 a násl. obchodního zákoníku v platném znění S m l u v n í s t r a n y : 1. Název: Regionální rada regionu soudržnosti Jihovýchod

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na   nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky Zak 01 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Operační program Vzdělávání

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky příslušenství pro tiskárny

Příloha: XX. Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky příslušenství pro tiskárny Příloha: XX Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu Dodávky příslušenství pro tiskárny Datum zveřejnění: 10.12.2013 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace rámcové smlouvy malého rozsahu s názvem 1. Specifikace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu v souladu s ustanoveními 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/21.3388 Název projektu: Základní škola Kobylí - škola bez stresu Název

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu. Strategické směry rozvoje regionu NUTS 2 Severovýchod ve vazbě na priority EU v období 2014+

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu. Strategické směry rozvoje regionu NUTS 2 Severovýchod ve vazbě na priority EU v období 2014+ veřejné zakázky malého rozsahu Strategické směry rozvoje regionu NUTS 2 Severovýchod ve vazbě na priority EU v období 2014+ Datum zveřejnění: 23. 5. 2011 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Štipoklasy Štipoklasy 20, 284 01 IČ: 00640409 Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZŠ Hustopeče, Nádražní 4, okres Břeclav, příspěvková organizace, Nádražní 4, 69301 Hustopeče se sídlem Nádražní 4, 693 01 Hustopeče, jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Dodávka laboratorního nábytku

Dodávka laboratorního nábytku Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Počítače 2017 I.

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Počítače 2017 I. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky zadávané mimo působnost zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu se Směrnicí

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO 61781517, Bank. spoj. Č.ú. 101342392/0300, Tel. 376395194 Č.j. 3344/10 Měcholupy 18. 5. 2010 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Na dodávku jednotného Wifi připojení

Více

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky:

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky: Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a Směrnicí č. 3 Rady Královéhradeckého

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky V Praze dne 10. 1. 2014 Název veřejné zakázky Překlady pro czechtourism.com 2014 10 jazykových

Více

od , 9:00 hod. do , 11:00 hod.

od , 9:00 hod. do , 11:00 hod. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Číslo jednací zadavatele: 19565/2009-61

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Zodpovědná osoba: 24.6.2011 do 9.00 hod.

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Zodpovědná osoba: 24.6.2011 do 9.00 hod. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 24.6.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František Řeřicha +420 377 402 500 rericha@fnplzen.cz V souladu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE výběrového řízení - zakázka na služby: Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s. Zadavatel Obchodní firma: Královský pivovar Krušovice a.s. sídlem: Krušovice 1, PSČ

Více

Stránka 1 z 5. Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky. Vážení,

Stránka 1 z 5. Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky. Vážení, Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky Vážení, obracíme se na Vás s výzvou na podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na Dodávka mobilních (dotykových) zařízení (dále jen veřejná zakázka ).

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY 1. Zadavatel: SRUBMONT s.r.o. se sídlem Roháčova 145/14, Žižkov, 130 00 Praha 3 IČ: 27972925 Tel.: 608 555 400 E-mail: administrace@srubmont.cz

Více

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka )

Více

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu Lhůta pro podání nabídek: 4.5.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: +420 377 402 500 rericha@fnplzen.cz

Více

Město Strakonice. Odbor informatiky a provozu. Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ června 2016

Město Strakonice. Odbor informatiky a provozu. Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ června 2016 Město Strakonice Odbor informatiky a provozu Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ 383 700 388 17.června 2016 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Město Strakonice, jako

Více

Dodávka licencí Microsoft Select

Dodávka licencí Microsoft Select VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 2.6.2011, do 09.00 h Zodpovědná osoba: Ing. Martin Tauchen, MBA +420 377 103 639 tauchen@fnplzen.cz V souladu

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP Lhůta pro podání nabídek: 31.8.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Rámcová smlouva na dodavatele tiskařských služeb v roce 2008 náklad nad 500

Více

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií Lhůta pro podání nabídek: 20.6.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František Řeřicha

Více

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace NÁRODNÍ ARCHIV ORGANIZAČNÍ SLOŽKA STÁTU Zadávací dokumentace k veřejné zakázce na služby Č. j. NA 1245 6/11-2013 Výběrové řízení na tisk publikací zařazených do edičního plánu Národního archivu pro rok

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku na službu Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadavatel: Město Pohořelice, Vídeňská 699, 691

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek Tel.: 267 994 410 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Název

Více

Výzkumný ústav pedagogický v Praze

Výzkumný ústav pedagogický v Praze Č.j. 88/2009-PK Výzkumný ústav pedagogický v Praze Novodvorská 1010/14, 142 01 Praha 4 Výzva k podání nabídek Výzkumný ústav pedagogický v Praze (dále jen zadavatel ) vyzývá k předložení nabídky pro veřejnou

Více

VÝZVA. zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

VÝZVA. zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu VÝZVA zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Flotilové pojištění zákonné odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidel a pracovních strojů pro město Nové Město nad Metují

Více

Snižování energetické náročnosti budov se zaměřením na rekonstrukce v památkově cenných oblastech

Snižování energetické náročnosti budov se zaměřením na rekonstrukce v památkově cenných oblastech Kontaktní osoba: Karel Jech Tel.: 267 994 348 Fax: 272 936 383 E-mail: karel.jech@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Snižování energetické náročnosti budov se zaměřením na rekonstrukce v památkově cenných

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace NÁRODNÍ ARCHIV ORGANIZAČNÍ SLOŽKA STÁTU Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Č. j. NA 2296-5/11-2013 Výběrové řízení na Tisk sborníku Paginae historiae 21/2013, č. 1-1 - 1. Všeobecné informace 1.1 Úvodní

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Předmětem této zakázky je: POPTÁVKA

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky:

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích 50º6'14.083"N, 14º23'26.365"E Národní technická knihovna National Technical Library Č.j.: NTK/451/09-8 Vyřizuje: Ing. Maštera V Praze dne: 10. 12. 2009 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Lhůta

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní škola Bodláka a Pampelišky, o.p.s. Jan Jiterský, ředitel.

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní škola Bodláka a Pampelišky, o.p.s. Jan Jiterský, ředitel. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ,

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu , Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/200/27 Druh zadávacího řízení Zajištění správy

Více

Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne

Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne Č.j. 143/2009-PK Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne 2. 12. 2009 Název zakázky: Tisk 3 publikací Předmět zakázky Služba (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení zakázky: 27. 11. 2009

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky V Praze dne 7. 4. 2016 Název veřejné zakázky Maintenance stávající licence Kentico EMS serveru

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro vypracování a předložení nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu č. 6/2017 Dodávka velkokapacitních kontejnerů formou veřejná soutěž Zadavatel: Technické služby Havířov a.s.

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dodávku 5 kusů osobních automobilů

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j.: MKU / 1695 / 2015 Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Stavební úpravy objektu staré školy v Hlubokém u Kunštátu Zakázka

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Realizace ad hoc online průzkumů Evidenční číslo VZ VZ 2013/110/115 Druh

Více

Výzkum senzitivity detekce metastatického procesu - 2015

Výzkum senzitivity detekce metastatického procesu - 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 01.09.2015, do 9.00 h Zodpovědná osoba: prof.mudr.ondřej Topolčan,CSc., náměstek ředitele pro vědu a výzkum +420

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Rámcová smlouva na poskytování mobilních datových přenosů pro notebooky Identifikační

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/3.1.00/50.0023 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/3.1.00/50.0023 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ:

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ: Obec Klenová Klenová 65 340 21 Janovice nad Úhlavou IČ:00573515 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Č. j.: SsmP 1296/2018/2074/RP Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Předmětem této zakázky je výroba

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu 2. kategorie na dodávky, v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ). Postup

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se směrnicí Města Frýdlant Zásady pro zadávání veřejných zakázek

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se směrnicí Města Frýdlant Zásady pro zadávání veřejných zakázek Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se směrnicí Města Frýdlant Zásady pro zadávání veřejných zakázek ve smyslu 6 v návaznosti na 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných

Více

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem VÝZVA ZÁJEMCŮM k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen Výzva ) s názvem ZPRACOVÁNÍ

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Č. j.: SsmP 811/2019/2074/RP Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Překladatelské a tlumočnické služby

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Překladatelské a tlumočnické služby JIHOMORAVSKÝ KRAJ Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor kancelář ředitele Žerotínovo nám. 499/3, 601 82 Brno Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Překladatelské a tlumočnické služby

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu. Rámcová smlouva na právní služby

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu. Rámcová smlouva na právní služby veřejné zakázky malého rozsahu Rámcová smlouva na právní služby Datum zveřejnění: 9.8.2011 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Rámcová smlouva na právní služby 1. Specifikace

Více

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Kontaktní osoba: Michaela Machálková Tel.: 267 994 323 Fax: 272 936 386 E-mail: michaela.machlakova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Zadávací dokumentace

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 27.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2017/OSVŠ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

FNUSA-ICRC - překladatelské a korektorské služby

FNUSA-ICRC - překladatelské a korektorské služby Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Podlimitní veřejná zakázka na služby FNUSA-ICRC - překladatelské a korektorské

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky: Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce): Výzva k podání nabídek Datum vyhlášení

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Na dodávku, výměnu okenních a

Více

ZŠ VELEŠÍN. v y p i s u j e. k podání nabídky na zhotovení díla výměna střešní krytiny na pavilonu č. 3 ZŠ ve Velešíně

ZŠ VELEŠÍN. v y p i s u j e. k podání nabídky na zhotovení díla výměna střešní krytiny na pavilonu č. 3 ZŠ ve Velešíně ZŠ VELEŠÍN Družstevní č.p. 340 PSČ 382 32 tel. fax: 00420380331314 v y p i s u j e VÝZVU k podání nabídky na zhotovení díla výměna střešní krytiny na pavilonu č. 3 ZŠ ve Velešíně Zakázka je veřejnou zakázkou

Více