ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY"

Transkript

1 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ÚVODNÍ INFORMACE Vážení obchodní partneři a návštěvníci, tyto zásady mají za cíl informovat Vás, jakým způsobem společnost Murr CZ, s. r. o. a společnost MURRELEKTRONIK CZ, spol. s r.o. (dále společně také jen Společnost ) shromažďuje, zpracovává, používá a předává Vaše osobní údaje (společně dále zpracování osobních údajů ). Osobními údaji se rozumí informace týkající se určité fyzické osoby, kterou lze na základě této informace, případně ve spojení s dalšími informacemi, identifikovat. Nejběžnějšími příklady osobních údajů, které Společnost v rámci každodenní podnikatelské činnosti zpracovává, jsou identifikační údaje (zejména jméno a příjmení, pozice) a kontaktní údaje (zejména ová adresa a tel. spojení) obchodních partnerů (fyzických osob), jejich zaměstnanců, zástupců nebo jiných kontaktních osob partnerů (dále společně jako obchodní partneři ) a také záznamy o návštěvnících Společnosti. OBSAH Kdo je správcem Vašich osobních údajů?... 1 Jaké Vaše osobní údaje a za jakým účelem Společnost zpracovává?... 2 Z jakých zdrojů získává Společnost Vaše osobní údaje?... 2 Sdílíme Vaše osobní údaje s dalšími osobami?... 3 Předává Společnost Vaše osobní údaje do zemí mimo EHP?... 3 Jak jsou Vaše osobní údaje zabezpečené?... 4 Jak dlouho bude Společnost Vaše osobní údaje uchovávat?... 4 Jaká jsou Vaše práva týkající se zpracování osobních údajů?... 4 Dotazy a kontakty... 4 Změny těchto zásad... 5 Kdo je správcem Vašich osobních údajů? Správcem údajů je společnost, se kterou spolupracujete nebo kterou se chystáte navštívit: Murr CZ, s. r. o., IČO , se sídlem Průmyslová 762, Stod, společnost zapsaná v OR pod sp. zn. C vedená u Krajského soudu v Plzni, nebo MURRELEKTRONIK CZ, spol. s. r. o., IČO , se sídlem Průmyslová 762, Stod, společnost zapsaná v OR pod sp. zn. C vedená u Krajského soudu v Plzni. Společnost určuje, jakým způsobem a za jakým účelem se Vaše osobní údaje budou zpracovávat. Kontaktní údaje Společnosti naleznete v kapitole Dotazy a kontakty níže.

2 Společnost a další propojené společnosti ze skupiny Murrelektronik jsou v těchto zásadách souhrnně označovány jako skupina Murrelektronik. Jaké Vaše osobní údaje a za jakým účelem Společnost zpracovává? V níže uvedené tabulce je uvedeno, jaké osobní údaje, z jakého důvodu a za jakým účelem osobní údaje Společnost Vaše osobní údaje zpracovává. a) Obchodní partneři Osobní údaje (kategorie a příklady) Identifikační údaje a kontaktní údaje (zejména Vaše jméno, příjmení, pracovní pozice, společnost, tel., ) Platební a dodací údaje (např. číslo účtu a dodací adresa). Účel zpracovávání Sjednání a plnění příslušné smlouvy a související obchodní komunikace, objednávky, poptávky zasílání obchodních sdělení našim obchodním partnerům. Oslovování zákazníků přímým marketingem. Uzavření a plnění příslušné smlouvy s našimi obchodními partnery. Právní základ zpracování Uzavření a plnění smlouvy, oprávněný zájem společnosti na zajištění komunikace s obchodními partnery, souhlas příslušné osoby (i předáváním vizitky) nebo udělený souhlas se zasíláním obchodních sdělení, oprávněný zájem na oslovování zákazníků přímým marketingem. Uzavření a plnění smlouvy. b) Návštěvy společnosti a pracovníci našich dodavatelů Osobní údaje (kategorie a příklady) Identifikační údaje (zejména Vaše jméno, příjmení, pracovní pozice, společnost a účel návštěvy) Účel zpracovávání Evidence společnosti. návštěv Právní základ zpracování Oprávněný zájem společnosti na kontrole vstupu a ochraně majetku. Bezpečnostní údaje (kontrola vstupu do společnosti, údaje z kamerového a přístupového systému společnosti (u externích dodavatelů). Podrobná informace o kamerovém systému je připojena v Příloze č. 1 (Informace o kamerovém systému) Ochrana majetku společnosti, zajištění bezpečnosti a kontroly vstupu do areálu společnosti. Oprávněný zájem společnosti na ochraně majetku společnosti, zajištění bezpečnosti a kontroly vstupu do areálu společnosti. Z jakých zdrojů získává Společnost Vaše osobní údaje?

3 Společnost získává osobní údaje, které následně zpracovává, přímo od obchodních partnerů, příp. z veřejně dostupných zdrojů (např. OR nebo ARES), z návštěv obchodních partnerů a jiných osob přímo ve Společnosti nebo v rámci skupiny Murrelektronik. Sdílíme Vaše osobní údaje s dalšími osobami? a) Poskytovatelé služeb Společnost využívá externí poskytovatele služeb, kteří pro nás zajišťují zejména účetnictví, správu pohledávek, marketing, ostrahu areálu a stravování. Pro účely plnění jejich povinností jim musí být Společností osobní údaje předány, nebo pro nás zpracovávají určité osobní údaje obchodních partnerů a návštěvníků (ostraha). Externí poskytovatelé služeb jsou Společností prověřeni a poskytují dostatečné záruky s ohledem na důvěrnost a ochranu osobních údajů obchodních partnerů. Se všemi těmito poskytovateli má Společnost uzavřené písemné smlouvy o zpracování osobních údajů, v nichž se poskytovatelé zavázali k ochraně osobních údajů a dodržování standardů Společnosti pro zabezpečení osobních údajů. Společnost Murr CZ s.r.o. zajišťuje jako zpracovatel pro společnost MURRELEKTRONIK CZ, spol. s r.o. jako správce nábor, vedení personální a mzdové agendy, vedení finančního a mzdového účetnictví a IT podporu. b) Společnosti ze skupiny Murrelektronik Osobní údaje sdílíme v rámci skupiny Murrelektronik Group pouze za určitých okolností, a to v případech, kdy je takový postup v souladu se zákonem. Je tedy možné, že budeme Vaše osobní údaje sdílet s naší skupinovou centrálou Murrelektronik v Německu nebo s některými společnostmi skupiny Murrelektronik Group. Podrobnosti o členech skupiny Murrelektronik Group je možné nalézt na Přístupová práva mezi jednotlivými společnostmi ze skupiny Murrelektronik Group jsou omezena a udílíme je pouze, pokud daná osoba potřebuje příslušné údaje znát na základě své pracovní pozice nebo svých pracovních povinností. c) Sdělování osobních údajů třetím osobám Společnost je povinna za určitých okolností sdílet osobní údaje obchodních partnerů nebo návštěvníků se třetími osobami mimo výše uvedené poskytovatele služeb nebo společností ze skupiny Murrelektronik, a to v souladu s právními předpisy o ochraně osobních údajů. Mezi takovéto třetí osoby patří zejména: správní a obdobné orgány (finanční úřady), finanční instituce (banky, pojišťovny), policie, státní zastupitelství, externí poradci. Předává Společnost Vaše osobní údaje do zemí mimo EHP? Vaše osobní údaje nepředáváme do zemí mimo Evropský hospodářský prostor (EHP). Vaše zpracovávané osobní údaje rovněž předáváme do zemí mimo Evropský hospodářský prostor (EHP), např. pokud některý z našich poskytovatelů služeb využívá personál či vybavení, které se nachází mimo EHP.

4 S ohledem na ochranu Vašeho soukromí, základní práva a svobody a výkon Vašich práv však máme zavedena bezpečnostní opatření, když zejména zajišťujeme adekvátní úroveň ochrany na základě standardních smluvních doložek EU, které vychází z modelových doložek Evropské komise. Chcete-li podrobnější informace ohledně takového předávání, můžete nás kontaktovat (viz Dotazy a kontakty níže). Jak jsou Vaše osobní údaje zabezpečené? Společnost za účelem zajištění důvěrnosti, integrity a dostupnosti osobních údajů uchazečů o zaměstnání využívá moderní IT bezpečnostní systémy. Společnost udržuje vhodná bezpečnostní technická a organizační opatření proti nezákonnému nebo neoprávněnému zpracování osobních údajů a proti náhodné ztrátě či poškození osobních údajů. Přístup k Vašim osobním údajům je umožněn pouze osobám, které jej potřebují, aby mohly plnit své pracovní povinnosti a jsou vázány zákonnou nebo smluvní povinností mlčenlivosti. Jak dlouho bude Společnost Vaše osobní údaje uchovávat? Společnost uchovává Vaše osobní údaje pouze po dobu, po kterou je potřebuje k účelu, za kterým byly shromážděny, příp. pro ochranu oprávněných zájmů Společnosti nebo po dobu, po kterou byl udělen souhlas ke zpracování. Pokud údaje Společnost zpracovává na základě Vašeho souhlasu, bude tak činit po dobu 10-ti let od udělení souhlas nebo do jeho odvolání. Informace o návštěvách Společnosti jsou uchovávány po dobu 3 let od Vaší návštěvy. Jaká jsou Vaše práva týkající se zpracování osobních údajů? Za stanovených podmínek můžete uplatnit veškerá níže uvedená práva, která Vám přiznávají právní předpisy upravující ochranu osobních údajů, a to zejména obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR): právo na přístup k osobním údajům a poskytnutí dalších informací o zpracování Vašich osobních údajů; právo na opravu nesprávných a neúplných osobních údajů; právo získat Vaše osobní údaje a přenést je k jinému správci; právo na omezení zpracování osobních údajů; právo na vymazání osobních údajů; právo kdykoliv odvolat poskytnutý souhlas se zpracováním; právo podat stížnost k dozorovému úřadu (Úřad pro ochranu osobních údajů, Pokud zpracováváme Vaše údaje pro účely (i.) oprávněných zájmů Společnosti nebo (ii.) za účelem přímého marketingu, máte dále právo podat námitky proti zpracovávání osobních údajů. Na Vaše žádosti o výkon práv budeme reagovat v zákonné lhůtě, a to obvykle nejpozději do 1 měsíce od obdržení žádosti. Pokud by naše odpověď vyžadovala ve výjimečných případech delší dobu, budeme Vás o tom informovat. Dotazy a kontakty Pokud budete chtít využít jakékoliv své právo v souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů nebo máte jiný dotaz či stížnost ohledně jejich zpracování, použijte níže uvedené kontakty.

5 1. Murr CZ, s. r. o. Průmyslová 762, Stod tel.: MURRELEKTRONIK CZ, spol. s r.o. Průmyslová 762, Stod info@murrelektronik.cz, tel.: Změny těchto zásad Je možné, že se Společnost rozhodne tyto zásady změnit nebo aktualizovat. Aktuální znění budete mít vždy k dispozici na webových stránkách Společnosti v sekci servis/ právní otázky. Ujišťujeme Vás však, že nedojde k žádným změnám se zpětnou platností a že nebudeme žádným způsobem měnit naše zásady, které se týkají nakládání s dříve získanými údaji.

6 Příloha č. 1: Podrobná informace o kamerovém systému INFORMACE O KAMEROVÉM SYSTÉMU provozovaném společností Murr CZ, s. r. o., IČO , se sídlem Průmyslová 762, Stod, společnost zapsaná v OR pod sp. zn. C vedená u Krajského soudu v Plzni (dále jen Správce ) A. Popis kamerového systému 1. Účelem provozování kamerového systému a účelem zpracování osobních údajů získaných prostřednictvím kamerového systému je ochrana majetku Správce, zaměstnanců a dalších osob, ochrana před krádežemi nebo jinou trestnou činností a kontrola bezpečnosti práce a ochrana zdraví zaměstnanců. 2. Kamerový systém Správce zpracovává popisné osobní údaje, a to obrazové záznamy osob nacházejících se v monitorovaných prostorech (zejména zaměstnanci, návštěvníci nebo zákazníci či dodavatelé). 3. Kamerový systém Správce zpracovává prostý obrazový záznam bez zvuku nebo možnosti zpracovávaní jakýchkoliv biometrických údajů. 4. Kamerový systém je instalován v areálu Správce na adrese Průmyslová 762, Stod, kde jsou také uloženy osobní údaje (záznamy) získané jeho provozem. 5. Osobní údaje získané kamerovým systémem je možné poskytnout jako příjemci výhradně Policii České republiky nebo jiným orgánům činným v trestním řízení pro účely trestního řízení, případně správním orgánům pro účely přestupkového řízení nebo řízení o jiném správním deliktu. Pro výše uvedené účely mohou být záznamy zpřístupněny také oprávněným zaměstnancům MURRELEKTRONIK CZ, spol. s r.o., která sídlí v areálu Správce, pokud se záznamy týkají majetku nebo zaměstnanců této společnosti. 6. Osobní údaje nejsou předávány do zemí mimo Evropský hospodářský prostor. 7. V rámci kamerového systému provozuje Správce celkem 27 kusů venkovních kamer monitorujících vstupy/výstupy do areálu a jednotlivých hal, parkoviště a okolí hal a 5 kusů vnitřních kamer monitorujících uskladnění výrobních suroviny. 8. Situační plánek rozmístění kamer a monitorovaných prostor v areálu Správce:

7 a) Venkovní kamery

8 b) Vnitřní kamery 9. Záznamy z kamerového systému jsou uchovávány po dobu 7 dnů. K vymazání záznamu dochází automaticky přepisem ve smyčce. 10. Prostory snímané kamerovým systémem jsou viditelně označeny upozorněním (informačními tabulkami) o této skutečnosti vč. informace o Správci a uvedení kontaktu pro další informace. 11. Režim fungování kamerového systému je nepřetržitý. B. Práva subjektů údajů 12. Za stanovených podmínek můžete uplatnit veškerá níže uvedená práva, která Vám přiznávají právní předpisy upravující ochranu osobních údajů, a to zejména obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR): právo na přístup k osobním údajům a poskytnutí dalších informací o zpracování Vašich osobních údajů; právo na opravu nesprávných a neúplných osobních údajů; právo získat Vaše osobní údaje a přenést je k jinému správci; právo podat námitky proti zpracovávání Vašich osobních údajů; právo na omezení zpracování osobních údajů; právo na vymazání osobních údajů; právo kdykoliv odvolat poskytnutý souhlas se zpracováním; právo podat stížnost k dozorovému úřadu (Úřad pro ochranu osobních údajů, Na žádosti o výkon práv bude Správce reagovat v zákonné lhůtě, a to obvykle nejpozději do 1 měsíce od obdržení žádosti. Pokud by odpověď Správce vyžadovala ve výjimečných případech delší dobu, budou o tom žadatelé informováni. 13. Správce upozorňuje, že subjektu údajů nebudou poskytnuty osobní údaje/záznamy zasahující do práv jiných osob. V případě zjevně nedůvodných nebo nepřiměřených žádostí může Správce požadovat náhradu nákladů vynaložených na poskytnutí informace nebo takový požadavek odmítnout.

9 C. Kontaktní údaje Správce 14. V případě dotazů nebo žádostí ohledně kamerového systému a Vašich práv využijte, prosím, následující kontaktní údaje: Murr CZ, s. r. o. Průmyslová 762, Stod recepce@murrelektronik.cz, tel.:

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ÚVODNÍ INFORMACE Vážení obchodní partneři a návštěvníci, tyto zásady mají za cíl Vás informovat, jakým způsobem

Více

ZÁSADY PRO ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY

ZÁSADY PRO ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ZÁSADY PRO ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ÚVODNÍ INFORMACE Vážení obchodní partneři a návštěvníci, tyto zásady mají za cíl Vás informovat, jakým způsobem

Více

INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY

INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY Úvodní informace Tyto zásady mají za cíl informovat obchodní partnery, kontaktní osoby a návštěvy, jakým způsobem

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ LASVIT s.r.o. IČO: 27931161 se sídlem Komunardů 894/32, Holešovice, 170 00 Praha 7 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ ÚVODNÍ INFORMACE Vážení uchazeči o zaměstnání, tyto

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE ÚVODNÍ INFORMACE Vážení zákonní zástupci dětí, rodiče, tyto zásady mají za cíl informovat Vás, jakým způsobem Základní škola Praha 8, Glowackého

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE ÚVODNÍ INFORMACE Vážení zákonní zástupci dětí, rodiče, tyto zásady mají za cíl informovat Vás, jakým způsobem Mateřská škola, Praha 8, Sokolovská

Více

Základní škola Mazurská, Praha 8, Svídnická 1a

Základní škola Mazurská, Praha 8, Svídnická 1a Základní škola Mazurská, Praha 8, Svídnická 1a ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE ÚVODNÍ INFORMACE Vážení zákonní zástupci dětí, rodiče, tyto zásady mají za cíl informovat

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, NOVINÁŘI, KONTAKTNÍ OSOBY, OHLAŠOVATELÉ VÝPADKŮ SLUŽEB)

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, NOVINÁŘI, KONTAKTNÍ OSOBY, OHLAŠOVATELÉ VÝPADKŮ SLUŽEB) Technologie hlavního města Prahy, a.s. IČO: 25672541 se sídlem Dělnická 213/12, Holešovice, 170 00 Praha 7 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, NOVINÁŘI, KONTAKTNÍ OSOBY, OHLAŠOVATELÉ VÝPADKŮ

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE. Úvodní informace

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE. Úvodní informace ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE Úvodní informace Tyto zásady mají za cíl informovat Vás, zákonné zástupce dětí, jakým způsobem Mateřská škola, Praha 5 Barrandov, Kurandové

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, KONTAKTNÍ OSOBY)

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, KONTAKTNÍ OSOBY) Arcadis Czech Republic s.r.o., IČO: 04607228 se sídlem Olivova 948/6, Nové Město, 110 00 Praha 1 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, KONTAKTNÍ OSOBY) ÚVODNÍ INFORMACE Vážení obchodní partneři,

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO KLIENTY NÁVŠTĚVNÍKY HERNÍCH PROSTOR A ÚČASTNÍKY HAZARDNÍCH HER

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO KLIENTY NÁVŠTĚVNÍKY HERNÍCH PROSTOR A ÚČASTNÍKY HAZARDNÍCH HER ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO KLIENTY NÁVŠTĚVNÍKY HERNÍCH PROSTOR A ÚČASTNÍKY HAZARDNÍCH HER ÚVODNÍ INFORMACE Vážení klienti, tyto zásady mají za cíl informovat Vás, jakým způsobem BONVER

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Vážení uchazeči o zaměstnání, tyto zásady mají za cíl informovat vás, jakým způsobem společnost Technologie hlavního města Prahy, a.s.

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRIVACY POLICY

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRIVACY POLICY ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRIVACY POLICY Správa a zpracování osobních údajů Tyto níže popsané zásady ochrany osobních údajů (společně s našimi smluvními podmínkami) stanoví podmínky, za kterých společnost

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů MERO ČR, a.s. Veltruská 748, Kralupy nad Vltavou SP-GŘ-99 A Ochrana osobních údajů 3. JUDr. Gabriela Smetáková, LL.M v. r. 13. dubna 2018 Hana Fuxová, MBA v. r. Ing. Stanislav Bruna v. r. - změna zpracovatele

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZAMĚSTNANCE

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZAMĚSTNANCE ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZAMĚSTNANCE ÚVODNÍ INFORMACE Vážení zaměstnanci, Základní škola Praha 8, Glowackého 6 (dále jen Škola ) si je vědoma, že Vás zajímá, jak je nakládáno s Vašimi

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Zásady zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a poučení

Více

ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI

ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI Přikládáme velký význam ochraně Vašich osobních údajů a práv na zachování důvěrnosti soukromí na internetu. Přečtěte si, prosím, naše zásady pro nakládání s osobními

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOST RADIUM S.R.O.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOST RADIUM S.R.O. ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOST RADIUM S.R.O. Tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen Zásady ) Vás informují o tom, jak RADIUM s.r.o., se sídlem nám. Chuchelských bojovníků 18/1, 150 00 Praha

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁKAZNÍKŮ ZDRAVOTNIČTÍ PRACOVNÍCI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁKAZNÍKŮ ZDRAVOTNIČTÍ PRACOVNÍCI 1. Úvodní ustanovení ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁKAZNÍKŮ ZDRAVOTNIČTÍ PRACOVNÍCI V PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE TCHEQUIE, s.r.o. považujeme ochranu osobních údajů za naši klíčovou povinnost.

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. TAJMAC-ZPS, a.s.

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. TAJMAC-ZPS, a.s. Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti TAJMAC-ZPS, a.s. V tomto Prohlášení o ochraně osobních údajů, společnost TAJMAC-ZPS, a.s. uvádí, jakým způsobem zpracovává osobní údaje fyzických osob

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů PRONIX s.r.o. PRONIX s.r.o. pronix@pronix.cz www.pronix.cz Poděbradská 55/88, 198 00 Praha 9 Tel:+420 284 810 258 9, Fax: +420 266 314 117 IČO: 48027944 DIČ: CZ48027944

Více

INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ A JEJICH ZPRACOVÁNÍ

INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ A JEJICH ZPRACOVÁNÍ INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ A JEJICH ZPRACOVÁNÍ Tento dokument zpracovala společnost All New Development a.s., IČ:042 11 227, sídlo Zlatnická 10/1582, 110 00 Praha 1 za účelem poskytnutí informací

Více

Informační povinnost správce osobních údajů vůči subjektu údajů

Informační povinnost správce osobních údajů vůči subjektu údajů Jméno Datum Podpis Strana 1 z 6 Informační povinnost správce osobních údajů Tento dokument byl vytvořen souhrnně pro skupinu společností JIPOCAR a LCJ, coby správců osobních údajů, z důvodu jednotné metodiky

Více

Podmínky ochrany osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů Podmínky ochrany osobních údajů 1. O společnosti Společnost, IČ: 05360668, se sídlem, Nové Město, 110 00 Praha 1, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. B 21832 (dále jen

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM 1. Obecné prohlášení 1.1. Společnost Feromagnet, s.r.o. IČ: 29386748, se sídlem Světlá Hora, Světlá 415, PSČ 793 31, zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ostravě, zn.

Více

ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI

ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI Přikládáme velký význam ochraně Vašich osobních údajů a práv na zachování důvěrnosti soukromí na internetu. Přečtěte si, prosím, naše zásady pro nakládání s osobními

Více

Informace o zpracování osobních údajů společností FREE ARCHITECTS s.r.o.

Informace o zpracování osobních údajů společností FREE ARCHITECTS s.r.o. Informace o zpracování osobních údajů společností FREE ARCHITECTS s.r.o. I. Údaje o správci osobních údajů 1. Tyto informace Vás seznamují s tím, jakým způsobem společnost FREE ARCHITECTS s.r.o., IČ 27635996,

Více

Informace o zpracování a ochraně osobních údajů

Informace o zpracování a ochraně osobních údajů Informace o zpracování a ochraně osobních údajů Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS MECHANIKA, a. s.

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS MECHANIKA, a. s. Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS MECHANIKA, a. s. V tomto Prohlášení o ochraně osobních údajů, společnosti ZPS MECHANIKA, a. s. uvádí, jakým způsobem zpracovává osobní údaje fyzických

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů ze dne 11. 5. 2018 V tomto dokumentu naleznete přehled hlavních zásad

Více

ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI

ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI Přikládáme velký význam ochraně Vašich osobních údajů a práv na zachování důvěrnosti soukromí na internetu. Přečtěte si, prosím, naše zásady pro nakládání s osobními

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů V souladu s poskytováním našich služeb nakládáme s osobními údaji. Uvědomujeme si důležitost jejich ochrany, proto při jejich zpracování postupujeme zodpovědně a výhradně

Více

Informace o zpracování osobních údajů v souvislosti s příměstským táborem se SPORT PARKEM LIBEREC

Informace o zpracování osobních údajů v souvislosti s příměstským táborem se SPORT PARKEM LIBEREC Informace o zpracování osobních údajů v souvislosti s příměstským táborem se SPORT PARKEM LIBEREC V tomto dokumentu naleznete informace o zpracování osobních údajů společností S group SPORT FACILITY MANAGEMENT,

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Společnost CAMPA NET a.s., se sídlem v Jeseníku, 28. října 892, IČO: 27770567, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě pod sp. zn. B 3042 (dále také

Více

Ivana Podmolová - Penzion Ivana. Informace o zpracování osobních údajů hostů Penzion Ivana

Ivana Podmolová - Penzion Ivana. Informace o zpracování osobních údajů hostů Penzion Ivana Ivana Podmolová - Penzion Ivana Informace o zpracování osobních údajů hostů Penzion Ivana Od hostů našeho penzionu Ivana a od návštěvníků našich webových stránek získáváme některé osobní údaje. V souladu

Více

Zásady ochrany osobních údajů webové zásady pro webové stránky

Zásady ochrany osobních údajů webové zásady pro webové stránky Zásady ochrany osobních údajů webové zásady pro webové stránky Kdo jsme je nezisková organizace, se sídlem Plzeňská 951/125, Praha, 150 00, zapsaná v rejstříku ústavů vedeném u Městského soudu v Praze,

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Přikládáme velký význam ochraně Vašich osobních údajů a práv na zachování důvěrnosti soukromí na internetu. Přečtěte si, prosím, naše zásady pro nakládání s osobními údaji

Více

Informace o zpracování osobních údajů hostů Wellness hotelu & restaurace Green Gondola Plzeň

Informace o zpracování osobních údajů hostů Wellness hotelu & restaurace Green Gondola Plzeň Informace o zpracování osobních údajů hostů Wellness hotelu & restaurace Green Gondola Plzeň 1. Činnost společnosti LUKR CZ a.s. 1.1 Předmětem podnikání společnosti LUKR CZ a.s., se sídlem Pallova 44/12,

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ OBCHODNÍCH PARTNERŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ OBCHODNÍCH PARTNERŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ OBCHODNÍCH PARTNERŮ Zásady zpracování osobních údajů ve společnosti Ochrana Vašich osobních údajů je pro nás důležitá. Toto prohlášení o zásadách ochrany osobních

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. ZPS-TRANSPORT, a.s.

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. ZPS-TRANSPORT, a.s. Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS-TRANSPORT, a.s. V tomto Prohlášení o ochraně osobních údajů, společnost ZPS-TRANSPORT, a.s. uvádí, jakým způsobem zpracovává osobní údaje fyzických

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ Na základě Nařízení EU 2016/679, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen GDPR ) Vám tímto poskytujeme informace ke shromažďování a zpracování

Více

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů Zásady zpracování a ochrany osobních údajů Tyto zásady zpracování a ochrany osobních údajů ( Zásady ) představují základní zásady, kterými se Company Shifting s.r.o., IČO: 06119646, sídlem Březina 9, PSČ

Více

Informace o zpracování osobních údajů pro zaměstnance

Informace o zpracování osobních údajů pro zaměstnance Střední průmyslová škola zeměměřická Praha 9, Pod Táborem 300 Informace o zpracování osobních údajů pro zaměstnance Škola, Střední průmyslová škola zeměměřická, Praha 9, Pod Táborem 300, IČO: 61386278,

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI ARKON FLOW SYSTEMS, S.R.O. Čl. I. Úvodní ustanovení

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI ARKON FLOW SYSTEMS, S.R.O. Čl. I. Úvodní ustanovení ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI ARKON FLOW SYSTEMS, S.R.O. Čl. I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost Arkon Flow Systems, s.r.o., IČ: 27683826, DIČ: CZ27683826, se sídlem Berkova 534/92, PSČ

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Naše společnost ETD TRANSFORMÁTORY a.s., IČ: 25137808, se sídlem Zborovská 54/22, Doudlevce, 301 00 Plzeň, vedená v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Plzni pod

Více

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob pro odběratele a dodavatele společnosti ARDAT Systems s.r.o. vypracováno 1. 5. 2018 poslední změna 25. 5. 2018 platnost od 25. 5. 2018 platnost do Společnost

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů My, společnost N O V O M Ě S T S K Ý P I V O V A R spol. s r.o. se sídlem Vodičkova 682/20, Nové Město, 110 00 Praha 1, IČO: 45276846, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Společnost REALITY PRORADOST s.r.o., se sídlem Lidická 3461/9B, 69003 Břeclav, IČO: 29205042, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, pod sp. zn. C 65552

Více

ČINNOST SPOLEČNOSTI V INVEST CZ A.S.

ČINNOST SPOLEČNOSTI V INVEST CZ A.S. ČINNOST SPOLEČNOSTI V INVEST CZ A.S. 1.1 Předmětem podnikání společnosti V Invest CZ a.s., IČ: 25794655, se sídlem Praha 5, Na Vidouli 1/1, PSČ 15000, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Informace o zpracování osobních údajů v SECAR BOHEMIA, a. s.

Informace o zpracování osobních údajů v SECAR BOHEMIA, a. s. SECAR BOHEMIA, a.s. Štěpánská 650/23, 110 00 Praha 1, Česká republika IČ: 47115467 DIČ: CZ47115467 sp. zn. B1753 vedená u Městského soudu v Praze Korespondenční a fakturační adresa: SECAR BOHEMIA, a.s.

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ ve smyslu ustanovení čl. 13 nařízení GDPR 1. OBSAH A ÚČEL DOKUMENTU 1.1. V tomto dokumentu jsou obsaženy informace týkající se ochrany osobních údajů poskytnutých

Více

Za sady zpracova nı osobnıćh u daju spolec nosti Performica s.r.o.

Za sady zpracova nı osobnıćh u daju spolec nosti Performica s.r.o. Za sady zpracova nı osobnıćh u daju spolec nosti Ochrana vašich osobních údajů je pro nás důležitá. Toto prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů vysvětluje, jaké osobní údaje od Vás společnost shromažďuje

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ STAROBĚLSKÝ PIVOVAR, a.s. se sídlem Proskovická 1169, 724 00 Ostrava - Stará Bělá IČO: 28658043 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě

Více

Informace o zpracování osobních údajů pro uchazeče o zaměstnání

Informace o zpracování osobních údajů pro uchazeče o zaměstnání Střední průmyslová škola zeměměřická Praha 9, Pod Táborem 300 Informace o zpracování osobních údajů pro uchazeče o zaměstnání Škola, Střední průmyslová škola zeměměřická, Praha 9, Pod Táborem 300, IČO:

Více

Informace o zpracování osobních údajů a poučení o právech subjektu údajů

Informace o zpracování osobních údajů a poučení o právech subjektu údajů Informace o zpracování osobních údajů a poučení o právech subjektu údajů Základní umělecká škola Dobříš, Mírové náměstí 69, 263 01 Dobříš, zastoupená Janem Voděrou, ředitelem školy E-mail: zusdobris@volny.cz

Více

Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.

Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. Vážení klienti a obchodní partneři, tento dokument obsahuje základní informace o tom, jak zpracováváme vaše osobní údaje. Vzhledem k nové legislativě Evropské unie, byl tento text připraven v souladu s

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZAMĚSTNANCE

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZAMĚSTNANCE ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZAMĚSTNANCE Obecná ustanovení Oblastní nemocnice Kladno, a.s., nemocnice Středočeského kraje (dále ON Kladno ) zpracovává a uchovává veškeré získané osobní údaje, a to

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů pro externí uchazeče

Prohlášení o ochraně osobních údajů pro externí uchazeče Prohlášení o ochraně osobních údajů pro externí uchazeče Rozsah působnosti: Stav ke dni: prosinec 2018 externí uchazeči společnosti ALPIQ ENERGY SE a/nebo Alpiq Services CZ s.r.o. V tomto dokumentu poskytují

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOTELU OLŠANKA

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOTELU OLŠANKA ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOTELU OLŠANKA Hotel Olšanka s.r.o. dále jen "Organizace", usiluje o dodržování platných zákonů a předpisů týkajících se ochrany osobních údajů. Tyto zásady vycházejí z

Více

f) přímý marketing (informační a produktové kampaně) EŽP a.s.; g) ochrana majetku a osob.

f) přímý marketing (informační a produktové kampaně) EŽP a.s.; g) ochrana majetku a osob. 1 Informace o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení

Více

Podmínky ochrany osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů Podmínky ochrany osobních údajů Obsah 1. Identifikační a kontaktní údaje správce... 2 2. Principy zpracování osobních údajů... 2 3. Příjemci a kategorie subjektů osobních údajů... 2 4. Tituly zpracování

Více

Prohlášení o nakládání s osobními údaji

Prohlášení o nakládání s osobními údaji Prohlášení o nakládání s osobními údaji Prodejna a půjčovna sportovních potřeb WIKI Michal Kábrt, IČO 104 77 501, se sídlem Svatojánská 133, 538 21, Slatiňany Škrovád Vážení zákazníci, tímto prohlášením

Více

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů Zásady zpracování osobních údajů Domov pro seniory Pilníkov, příspěvková organizace Královéhradeckého kraje, IČO 001 95 031, se sídlem,, jakožto správce osobních údajů, tímto dokumentem informuje zájemce

Více

Zásady zpracování osobních údajů fyzických osob

Zásady zpracování osobních údajů fyzických osob Zásady zpracování osobních údajů fyzických osob Příspěvková organizace Praha 14 kulturní, sídlem Šimanovská 47, Praha 9, 198 00, IČ: 75122987, (dále jen Správce ), jakožto správce osobních údajů, si Vás

Více

Informace o zpracování osobních údajů Společnosti SKI areál Bubákov, s.r.o. - návštěvníci (lyžaři) skiareálu Herlíkovice-Bubákov

Informace o zpracování osobních údajů Společnosti SKI areál Bubákov, s.r.o. - návštěvníci (lyžaři) skiareálu Herlíkovice-Bubákov Informace o zpracování osobních údajů Společnosti SKI areál Bubákov, s.r.o. - návštěvníci (lyžaři) skiareálu Herlíkovice-Bubákov Vážení zákazníci, v souladu s článkem 13 nařízení Evropského parlamentu

Více

Posouzení dopadu činnosti na ochranu osobních údajů. 1. Předmět ochrany osobních údajů. Hexpol Compounding s.r.o.

Posouzení dopadu činnosti na ochranu osobních údajů. 1. Předmět ochrany osobních údajů. Hexpol Compounding s.r.o. Posouzení dopadu činnosti na ochranu osobních údajů Předmětem ochrany osobních údajů jsou: 1. Předmět ochrany osobních údajů 1.1 identifikační údaje zaměstnanců, kterými se rozumí zejména akademický titul

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Společnost Personal fabric - agentura práce, a.s., se sídlem Chopinova 483/8, Přívoz, 702 00 Ostrava, IČ: 26841487, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Úvodní ustanovení, autorská práva Vlastníkem a provozovatelem internetových stránek www.silnicehtyn.cz je společnost Silnice Horšovský Týn a. s., se sídlem na adrese

Více

VHV SPEED, spol. s r.o. Prohlášení o ochraně osobních údajů

VHV SPEED, spol. s r.o. Prohlášení o ochraně osobních údajů VHV SPEED, spol. s r.o. Prohlášení o ochraně osobních údajů Správce Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI SKLÁRNY MORAVIA, akciová společnost.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI SKLÁRNY MORAVIA, akciová společnost. ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI SKLÁRNY MORAVIA, akciová společnost. Tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen Zásady ) Vás informují o tom, jak SKLÁRNY MORAVIA, akciová společnost, IČ: 25971689,

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 1 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 pro zákazníky, dodavatele, marketing a návštěvníky webových stránek Zásady se týkají

Více

Městská nemocnice Ostrava, příspěvková organizace

Městská nemocnice Ostrava, příspěvková organizace Městská nemocnice Ostrava, Informace o zpracování dle čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním a o volném pohybu těchto a o zrušení

Více

Informace o zpracování osobních údajů KLIENTŮ A OBCHODNÍCH PARTNERŮ

Informace o zpracování osobních údajů KLIENTŮ A OBCHODNÍCH PARTNERŮ Informace o zpracování osobních údajů KLIENTŮ A OBCHODNÍCH PARTNERŮ Vážení klienti, tento dokument obsahuje základní informace o tom, jak zpracováváme vaše osobní údaje. Byl připraven v souladu s Nařízením

Více

Základní škola, Ostrava-Poruba, Čkalovova 942, příspěvková organizace Zásady zpracování osobních údajů (GDPR)

Základní škola, Ostrava-Poruba, Čkalovova 942, příspěvková organizace Zásady zpracování osobních údajů (GDPR) Základní škola, Ostrava-Poruba, Čkalovova 942, příspěvková organizace Zásady zpracování osobních údajů (GDPR) V Ostravě Porubě dne 3. 9. 2018 Mgr. Rostislav Galia ředitel školy 1. Úvodní informace 1.1.

Více

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů Zásady zpracování osobních údajů společnosti MELVI s.r.o. IČO 24711560, DIČ CZ24711560, se sídlem Karlovo náměstí 559/28, Nové Město, 120 00 Praha 2 Tento dokument informuje o zpracovávaných osobních údajích

Více

Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.

Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 (GDPR) Vážení zákazníci a obchodní partneři, Tento dokument obsahuje základní

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZAMĚSTNANCE

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZAMĚSTNANCE ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZAMĚSTNANCE Pokud se v rámci těchto zásad zpracování osobních údajů objevují výrazy společnost nebo zájmeno my v jakémkoli pádě, rozumí se tím společnost

Více

Zásady ochrany osobních údajů ve společnosti HIPPO, spol. s r.o.

Zásady ochrany osobních údajů ve společnosti HIPPO, spol. s r.o. Zásady ochrany osobních údajů ve společnosti HIPPO, spol. s r.o. Informace ke zpracování osobních dat HIPPO, spol. s r.o. se sídlem Žabovřeská 72/12, 60300 Brno, IČ 15528561 dbá na ochranu osobních údajů,

Více

Zásady zpracování osobních údajů Informace pro obchodní partnery a kontaktní osoby

Zásady zpracování osobních údajů Informace pro obchodní partnery a kontaktní osoby Zásady zpracování osobních údajů Informace pro obchodní partnery a kontaktní osoby dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ Sociální služby města Velké Meziříčí jsou organizací MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ, který je jejím zřizovatelem. Hlavním úkolem naší

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V tomto dokumentu jsou přehledně uvedeny informace o zpracování osobních údajů ze strany společnosti Únětický pivovar a.s. (dále jen Únětický pivovar ). Níže najdete odpovědi

Více

Oznámení o ochraně osobních údajů pro dodavatele a poskytovatele služeb

Oznámení o ochraně osobních údajů pro dodavatele a poskytovatele služeb Oznámení o ochraně osobních údajů pro dodavatele a poskytovatele služeb Toto oznámení vám poskytuje informace o tom, jak bude [název subjektu Segafredo, který jedná jako správce údajů] zpracovávat vaše

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Tímto dokumentem Vám jako správce osobních údajů - společnost ŠKODA AUTO a.s., se sídlem tř. Václava Klementa 869, Mladá Boleslav II, PSČ 293 01, IČO: 00177041, zapsaná

Více

Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.

Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 (GDPR) Vážení zákazníci a obchodní partneři, Tento dokument obsahuje základní

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ DATUM VERZE ZMĚNIL PROVEDENÁ ZMĚNA Dagmar Zavřelová Vystavení dokumentu

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ DATUM VERZE ZMĚNIL PROVEDENÁ ZMĚNA Dagmar Zavřelová Vystavení dokumentu ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Obec : Kundratice SCHVÁLIL: Dagmar Zavřelová místostarostka obce PLATNOST: od 25.5.2018 HISTORIE ZMĚN DOKUMENTU: DATUM VERZE ZMĚNIL PROVEDENÁ ZMĚNA 25.5.2018 1.0 Dagmar Zavřelová

Více

Zásady zpracování osobních údajů ECONET OPENFUNDING s.r.o.

Zásady zpracování osobních údajů ECONET OPENFUNDING s.r.o. Zásady zpracování osobních údajů Ochranu soukromí a osobních údajů považujeme za svou důležitou povinnost. S osobními údaji nakládáme výhradně v souladu s platnou legislativou. Přečtěte si prosím Zásady

Více

INFORMACE O SPRÁVCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O SPRÁVCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MVVS spol.s r.o. INFORMACE O SPRÁVCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ MVVS spol. s r.o., se sídlem Brno, Třída Kpt. Jaroše 1946/35, 602 00, IČO: 41604369, společnost s ručením omezeným zapsaná v

Více

1.Kdo je správcem Vašich osobních údajů?

1.Kdo je správcem Vašich osobních údajů? Informace o zpracování osoních údajů fyzických osob na webových stránkách www.nápoják.cz Dovolujeme si vás stručně infromovat o zpracování vašich osobních údajů. Tato informace se netýká osobních údajů

Více

Zásady zpracování osobních údajů společnosti CLEANSHOP, s.r.o.

Zásady zpracování osobních údajů společnosti CLEANSHOP, s.r.o. Zásady zpracování osobních údajů společnosti CLEANSHOP, s.r.o. Ochrana vašich osobních údajů je pro nás důležitá. Toto prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů vysvětluje, jaké osobní údaje od Vás

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů V souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ OBSAH 1. Jaký je smysl tohoto dokumentu? 2. Kdo je odpovědný za zpracovávání mých osobních údajů? 3. Jak mohu správce údajů kontaktovat? 4. Jaké kategorie osobních

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Společnost Partner4Search s.r.o., se sídlem Praha 1 - Malá Strana, Vlašská 360/6, PSČ 11800, IČO: 29019931, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze,

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti SYNOT TIP a. s.

Zásady ochrany osobních údajů společnosti SYNOT TIP a. s. Zásady ochrany osobních údajů společnosti SYNOT TIP a. s. Zásady ochrany osobních údajů společnosti SYNOT TIP a. s. Společnost SYNOT TIP a. s. zpracovává Vaše osobní údaje výhradně v souladu s Obecným

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ ÚDAJŮ UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ ÚDAJŮ UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ ÚDAJŮ UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ 1. ÚVOD Toto Prohlášení o ochraně údajů se vztahuje na zpracování veškerých osobních údajů v oblasti náboru zaměstnanců společností: Zátiší Catering Group

Více

Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.

Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. Vážení zákazníci a obchodní partneři, Tento dokument obsahuje základní informace o tom, jak zpracováváme vaše osobní údaje. Vzhledem k nové legislativě Evropské unie, byl tento text připraven v souladu

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím,

Více

1. Činnost společnosti Power-Cast Ortmann s.r.o.

1. Činnost společnosti Power-Cast Ortmann s.r.o. Informace o zpracování osobních údajů zákazníků/ obchodních partnerů v souvislosti s prodejem zboží a poskytováním služeb a případnými marketingovými aktivitami společnosti Power-Cast Ortmann s.r.o. 1.

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V tomto dokumentu naleznete informace o tom, jak společnost FBT steel, s.r.o., IČ 26169665, se sídlem Praha 4 - Braník, Zelený pruh 1560/99, PSČ 14002 (dále jako

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Osobní údaje zpracováváme pouze tehdy, pokud je potřebujeme, a to v rozsahu, který je nezbytný pro námi stanovené účely. Zároveň dbáme na to, aby údaje, které máme k dispozici,

Více