OPRAVNÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÝ ROK 2010 PŘEDBĚŽNÝ NÁVRH ROZPOČTU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OPRAVNÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÝ ROK 2010 PŘEDBĚŽNÝ NÁVRH ROZPOČTU"

Transkript

1 Příloha 3 OPRAVNÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÝ ROK 2010 PŘEDBĚŽNÝ NÁVRH ROZPOČTU DV\800769CS.doc PE /BUR/ANN.3/REV.

2 NÁVRH SCHVÁLENÝCH PRACOVNÍCH MÍST PRO OPRAVNÝ ROZPOČET 2010 včetně míst vyplývajících z Lisabonské smlouvy PRACOVNÍ MÍSTA Stálá pracovní místa Kategorie a třída po 01/05/2006 Dočasná pracovní místa Politické Ostatní skupiny HC AD AD AD AD AD AD AD AD AD AD AD AD AD celkem AST AST AST AST AST AST AST AST AST AST AST AST celkem CELKEM (1) 20 (2) 127 (3) 937 CELKOVÝ SOUČET: (4) (1) Z nich 6 povýšeno ad personam (3 AD 14 do AD 15, 1 AST 10 do AST 11, 2 AST 4 do AST 5), k tomuto povýšení dochází ve výjimečných případech jako ocenění zásluh úředníků. (2) Virtuální rezerva pro úředníky přeložené ze služebních důvodů, která není zahrnuta v celkovém součtu. (3) Z toho 4 místa AD (učitelé jazyků) na POLOVIČNÍ ÚVAZEK a 1 místo AD 10 (GŘ IPOL) se smlouvou max. na 5 let. (4) 1 místo AD 5 a 4 místa AST 3 (ODB. VZDĚL.), 2 místa AD 5 a 2 místa AST 1 (PŘEKLAD) jsou zapsána do rezervy v plánu pracovních míst bez přidělení prostředků. DV\800769CS.doc 2/9 PE /BUR/ANN.3/REV.

3 Příspěvek Evropských společenství na financování výdajů Evropského parlamentu na rozpočtový rok 2010 Název položky Rozpočet na rok 2010 Opravný rozpočet Nová částka Výdaje Vlastní zdroje Předpokládaný příspěvek DV\800769CS.doc 3/9 PE /BUR/ANN.3/REV.

4 PŘÍJMY Hlava Kapitola Článek Bod Název položky Rozpočet na rok 2010 Opravný rozpočet Nová částka 4 PŘÍJMY OD OSOB PRACUJÍCÍCH V ORGÁNECH A JINÝCH INSTITUCÍCH SPOLEČENSTVÍ 4 0 RŮZNÉ DANĚ A SRÁŽKY Výnosy ze zdanění platů, mezd a služebních požitků členů orgánů, úředníků, ostatních zaměstnanců a příjemců důchodů Výnosy z dočasného příspěvku placeného z platů členů orgánu, úředníků a ostatních zaměstnanců v činné službě Výnosy ze zvláštních poplatků určených pro odměnu členů orgánů, úředníků a jiných zaměstnanců v činné službě DV\800769CS.doc 4/9 PE /BUR/ANN.3/REV Kapitola 4 0 Celkem PŘÍSPĚVKY DO SYSTÉMU DŮCHODOVÉHO POJIŠTĚNÍ Příspěvky zaměstnanců do systému důchodového pojištění Převody nebo zpětné získání nároků na důchod ze strany zaměstnanců Příspěvky do systému důchodového pojištění od úředníků a dočasných zaměstnanců, kteří jsou na dovolené z osobních důvodů Kapitola 4 1 Celkem 4 2 OSTATNÍ PŘÍSPĚVKY DO SYSTÉMU DŮCHODOVÉHO POJIŠTĚNÍ Příspěvky poslanců Evropského parlamentu do systému starobního důchodového pojištění 5 PŘÍJMY ZE SPRÁVNÍ ČINNOSTI ORGÁNU 5 0 VÝNOSY Z PRODEJE MOVITÉHO MAJETKU (DODÁVKY ZBOŽÍ) A NEMOVITÉHO MAJETKU Kapitola 4 2 Celkem Hlava 4 Celkem Výnosy z prodeje movitého majetku (dodávky zboží) Výnosy z prodeje vozidel účelově vázané příjmy Výnosy z prodeje ostatního movitého majetku účelově vázané příjmy Výnosy z dodávek zboží jiným orgánům nebo institucím účelově vázané příjmy Výnosy z prodeje nemovitého majetku Výnosy z prodeje publikací, tištěných publikací a filmů účelově vázané příjmy Kapitola 5 0 Celkem 5 1 VÝNOSY Z PRONÁJMU Výnosy z přímého a zprostředkovaného pronájmu nemovitostí a úhrady poplatků souvisejících s pronájmy Výnosy z přímého a zprostředkovaného pronájmu nemovitostí účelově vázané příjmy Úhrada poplatků souvisejících s pronájmy účelově vázané příjmy 5 2 PŘÍJMY Z INVESTIC NEBO POSKYTNUTÝCH PŮJČEK, BANKOVNÍCH A JINÝCH ÚROKŮ Příjmy z investic nebo poskytnutých půjček, bankovních a jiných úroků na účtech orgánu 5 5 PŘÍJMY Z POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB A PRACÍ Příjmy z poskytnutí služeb a prací jiným orgánům nebo institucím, včetně náhrad poskytnutých těmito orgány nebo institucemi za služební cesty, které byly zaplaceny jejich jménem účelově vázané příjmy Příjmy od třetích osob za poskytnutí služeb nebo práce provedené na jejich žádost účelově vázané příjmy OSTATNÍ PŘÍSPĚVKY A NÁHRADY SPOJENÉ SE SPRÁVNÍ 5 7 ČINNOSTÍ ORGÁNU Příjmy z náhrady částek vyplacených bez právního důvodu účelově vázané příjmy Příjmy určené na zvláštní účely, např. příjmy z nadací, podpor, darů a odkazů, včetně vlastních účelově vázaných příjmů orgánů účelově vázané příjmy Kapitola 5 1 Celkem Kapitola 5 2 Celkem Kapitola 5 5 Celkem

5 Hlava Kapitola Článek Bod Název položky Rozpočet na rok 2010 Opravný rozpočet Nová částka Zpětná úhrada výdajů na sociální péči, které vznikly jménem jiného orgánu Ostatní příspěvky a náhrady spojené se správní činností orgánu účelově vázané příjmy Kapitola 5 7 Celkem 5 8 RŮZNÉ PLATBY Příjmy z přijatých plateb pojistného plnění účelově vázané příjmy Kapitola 5 8 Celkem Hlava 5 Celkem PŘÍSPĚVKY A NÁHRADY V SOUVISLOSTI S DOHODAMI A PROGRAMY SPOLEČENSTVÍ 6 6 Ostatní příspěvky a náhrady Ostatní příspěvky a náhrady Ostatní účelově vázané příspěvky a náhrady účelově vázané příjmy Ostatní příspěvky a náhrady, které nejsou účelově vázány Kapitola 6 6 Celkem Hlava 6 Celkem 9 Různé příjmy 9 0 Různé příjmy Různé příjmy Kapitola 9 0 Celkem Hlava 9 Celkem CELKOVÝ SOUČET DV\800769CS.doc 5/9 PE /BUR/ANN.3/REV.

6 VÝDAJE Hlava Kapitola Název položky Rozpočet na rok 2010 Opravný rozpočet Nová částka 1 OSOBY PRACUJÍCÍ V ORGÁNU 1 0 ČLENOVÉ ORGÁNU ÚŘEDNÍCI A DOČASNÍ ZAMĚSTNANCI OSTATNÍ ZAMĚSTNANCI A EXTERNÍ SLUŽBY OSTATNÍ VÝDAJE V SOUVISLOSTI S OSOBAMI PRACUJÍCÍMI V ORGÁNU Hlava 1 Celkem BUDOVY, NÁBYTEK, ZAŘÍZENÍ A RŮZNÉ PROVOZNÍ VÝDAJE 2 0 BUDOVY A NÁKLADY S NIMI SPOJENÉ VÝPOČETNÍ TECHNIKA, ZAŘÍZENÍ A NÁBYTEK BĚŽNÉ SPRÁVNÍ VÝDAJE Hlava 2 Celkem VÝDAJE SOUVISEJÍCÍ S OBECNÝMI ČINNOSTMI ORGÁNU SCHŮZE A KONFERENCE ODBORNÉ PORADENSTVÍ A INFORMACE: ZÍSKÁVÁNÍ, ARCHIVACE, TVORBA A ŠÍŘENÍ DOKUMENTŮ Hlava 3 Celkem VÝDAJE SOUVISEJÍCÍ SE ZVLÁŠTNÍMI ČINNOSTMI ORGÁNU 4 0 ZVLÁŠTNÍ VÝDAJE TÝKAJÍCÍ SE NĚKTERÝCH ORGÁNŮ A INSTITUCÍ VÝDAJE NA PARLAMENTNÍ ASISTENCI SCHŮZE A OSTATNÍ ČINNOSTI POSLANCŮ A BÝVALÝCH POSLANCŮ Hlava 4 Celkem OSTATNÍ VÝDAJE PŘEDBĚŽNÉ PROSTŘEDKY POHOTOVOSTNÍ REZERVA REZERVA NA ROZŠÍŘENÍ REZERVA NA INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ POLITIKU 10 5 PŘEDBĚŽNÉ PROSTŘEDKY NA BUDOVY REZERVA NA NOVÉ PRIORITNÍ CÍLE REZERVA EMAS Hlava 10 Celkem CELKOVÝ SOUČET DV\800769CS.doc 6/9 PE /BUR/ANN.3/REV.

7 SVAZEK 2 ODDÍL I PARLAMENT PŘÍJMY VLASTNÍ PŘÍJMY HLAVA 4 PŘÍJMY OD OSOB PRACUJÍCÍCH V ORGÁNECH A JINÝCH INSTITUCÍCH SPOLEČENSTVÍ KAPITOLA 4 0 RŮZNÉ DANĚ A SRÁŽKY Článek Výnosy ze zdanění platů, mezd a služebních požitků členů orgánů, úředníků, ostatních zaměstnanců a příjemců důchodů Poznámky Rozpočet na rok 2010 Opravný rozpočet Nová částka Protokol o výsadách a imunitách Evropských společenství, a zejména článek 13 tohoto protokolu. Nařízení Rady (EHS, Euratom, ESUO) č. 260/68 ze dne 29. února 1968, kterým se stanoví podmínky a postup pro uplatňování daně ve prospěch Evropských společenství (Úř. věst. L 56, , s. 8). Článek Výnosy ze zvláštních poplatků určených pro odměnu členů orgánů, úředníků a jiných zaměstnanců v aktivním zaměstnání Poznámky Rozpočet na rok 2010 Opravný rozpočet Nová částka Služební řád úředníků Evropských společenství, a zejména článek 66a tohoto služebního řádu. KAPITOLA 4 1 PŘÍSPĚVKY DO SYSTÉMU DŮCHODOVÉHO POJIŠTĚNÍ Článek Příspěvky zaměstnanců do systému důchodového pojištění Poznámky Rozpočet na rok 2010 Opravný rozpočet Nová částka Služební řád úředníků Evropských společenství, a zejména čl. 83 odst. 2 tohoto služebního řádu. DV\800769CS.doc 7/9 PE /BUR/ANN.3/REV.

8 VÝDAJE VÝDAJE HLAVA 1 OSOBY PRACUJÍCÍ V ORGÁNU KAPITOLA 1 2 ÚŘEDNÍCI A DOČASNÍ ZAMĚSTNANCI Článek Platy a ostatní nároky Bod Platy a příspěvky Poznámky Prostředky 2010 Opravný rozpočet Nová částka Služební řád úředníků Evropských společenství Pracovní řád ostatních zaměstnanců Evropských společenství. Tato položka je určena v případě úředníků a dočasných zaměstnanců, kteří zastávají pracovní místo uvedené v plánu pracovních míst, především na pokrytí: platů, příspěvků a úhrad souvisejících s platy, zdravotního pojištění, úrazového pojištění, pojištění pro případ nemoci z povolání a jiných plateb sociálního zabezpečení, paušálních příspěvků za přesčasy, různých dávek a příspěvků, cestovních výdajů úředníků a dočasných zaměstnanců, jejich manželů/manželek a vyživovaných dětí za přepravu z místa výkonu jejich zaměstnání do místa jejich původu, důsledků úpravy mezd opravnými koeficienty a výdajů spojených s částí příjmů převedených do jiné země, než je země, ve které jsou zaměstnáni, pojištění pro případ ztráty zaměstnání a pokrytí částek, které platí daný orgán dočasným zaměstnancům, aby jim v zemi jejich původu vznikly nebo byly zachovány nároky na důchod. Tato položka je rovněž určena na pokrytí pojistného pro úrazy při sportovních aktivitách zaměstnanců využívajících sportovní střediska Evropského parlamentu v Bruselu a ve Štrasburku. Částka účelově vázaných příjmů podle čl. 18 odst. 1 písm. e) až j) finančního nařízení se odhaduje na EUR. HLAVA 4 VÝDAJE SOUVISEJÍCÍ SE ZVLÁŠTNÍMI ČINNOSTMI ORGÁNU KAPITOLA 4 2 VÝDAJE NA PARLAMENTNÍ ASISTENCI Článek Parlamentní asistence Bod Parlamentní asistence Prostředky 2010 Opravný rozpočet Nová částka DV\800769CS.doc 8/9 PE /BUR/ANN.3/REV.

9 Poznámky Statut poslanců Evropského parlamentu, zejména článek 21 tohoto statutu, a prováděcí opatření ke statutu poslanců, zejména články 33 až 44 těchto opatření. Nařízení Rady (ES) č. 160/2009 ze dne 23. února 2009, kterým se mění pracovní řád ostatních zaměstnanců Evropských společenství (Úř. věst. L 55 ze dne 27. února 2009 s. 1). Prováděcí opatření k hlavě VII pracovního řádu ostatních zaměstnanců Evropských společenství. Tyto prostředky jsou určeny na pokrytí výdajů na parlamentní asistenci. Částka účelově vázaných příjmů podle čl. 18 odst. 1 písm. e) až j) finančního nařízení se odhaduje na EUR. DV\800769CS.doc 9/9 PE /BUR/ANN.3/REV.

L 69/156 CS Úřední věstník Evropské unie ODDÍL I EVROPSKÝ PARLAMENT

L 69/156 CS Úřední věstník Evropské unie ODDÍL I EVROPSKÝ PARLAMENT L 69/156 CS Úřední věstník Evropské unie 13.3.2015 ODDÍL I 13.3.2015 CS Úřední věstník Evropské unie L 69/157 PŘÍJMY Příspěvek Evropské unie na financování výdajů Parlamentu na rozpočtový rok 2015 Okruh

Více

EVROPSKÁ KOMISE DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2017 SVAZEK 1 ODDÍL I PARLAMENT COM(2016) 300 CS 18.7.

EVROPSKÁ KOMISE DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2017 SVAZEK 1 ODDÍL I PARLAMENT COM(2016) 300 CS 18.7. EVROPSKÁ KOMISE DOKUMENTY NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2017 SVAZEK 1 ODDÍL I PARLAMENT CS COM(2016) 300 CS 18.7.2016 Není-li uvedeno jinak, jsou částky vyjádřeny v eurech.

Více

DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 2 EVROPSKÁ KOMISE COM(2018) 600 CS

DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 2 EVROPSKÁ KOMISE COM(2018) 600 CS EVROPSKÁ KOMISE DOKUMENTY NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 2 ODDÍL II CS COM(2018) 600 CS 21.6.2018 Není-li uvedeno jinak, jsou částky vyjádřeny v eurech. Jakékoli

Více

EVROPSKÁ KOMISE DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 1 ODDÍL I PARLAMENT COM(2018) 600 CS 21.6.

EVROPSKÁ KOMISE DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 1 ODDÍL I PARLAMENT COM(2018) 600 CS 21.6. EVROPSKÁ KOMISE DOKUMENTY NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 1 ODDÍL I PARLAMENT CS COM(2018) 600 CS 21.6.2018 Není-li uvedeno jinak, jsou částky vyjádřeny v eurech.

Více

DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2017 SVAZEK 2 EVROPSKÁ KOMISE COM(2016) 300 CS

DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2017 SVAZEK 2 EVROPSKÁ KOMISE COM(2016) 300 CS EVROPSKÁ KOMISE DOKUMENTY NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2017 SVAZEK 2 ODDÍL II CS COM(2016) 300 CS 18.7.2016 Není-li uvedeno jinak, jsou částky vyjádřeny v eurech. Jakékoli

Více

14635/16 ADD 4 mp/mb 1 DG G 2A

14635/16 ADD 4 mp/mb 1 DG G 2A Rada Evropské unie Brusel 24. listopadu 2016 (OR. en) 14635/16 ADD 4 FIN 804 POZNÁMKA K BODU A Odesílatel: Příjemce: Generální sekretariát Rady Rada Předmět: Souhrnný rozpočet Evropské unie na rozpočtový

Více

DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 6 EVROPSKÁ KOMISE COM(2018) 600 CS

DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 6 EVROPSKÁ KOMISE COM(2018) 600 CS EVROPSKÁ KOMISE DOKUMENTY NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 6 ODDÍL VI CS COM(2018) 600 CS 21.6.2018 Není-li uvedeno jinak, jsou částky vyjádřeny v eurech. Jakékoli

Více

DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2017 SVAZEK 9 EVROPSKÁ KOMISE COM(2016) 300 CS

DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2017 SVAZEK 9 EVROPSKÁ KOMISE COM(2016) 300 CS EVROPSKÁ KOMISE DOKUMENTY NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2017 SVAZEK 9 ODDÍL IX CS COM(2016) 300 CS 18.7.2016 Není-li uvedeno jinak, jsou částky vyjádřeny v eurech. Jakékoli

Více

DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 9 EVROPSKÁ KOMISE COM(2018) 600 CS

DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 9 EVROPSKÁ KOMISE COM(2018) 600 CS EVROPSKÁ KOMISE DOKUMENTY NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 9 ODDÍL IX CS COM(2018) 600 CS 21.6.2018 Není-li uvedeno jinak, jsou částky vyjádřeny v eurech. Jakékoli

Více

DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 8 EVROPSKÁ KOMISE COM(2018) 600 CS

DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 8 EVROPSKÁ KOMISE COM(2018) 600 CS EVROPSKÁ KOMISE DOKUMENTY NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 8 ODDÍL VIII CS COM(2018) 600 CS 21.6.2018 Není-li uvedeno jinak, jsou částky vyjádřeny v eurech. Jakékoli

Více

17569/10 ADD 1 REV 1 mp/mp/ij 1 DG G II A

17569/10 ADD 1 REV 1 mp/mp/ij 1 DG G II A RADA EVROPSKÉ UNIE Brusel 9. prosince 2010 (10.12) (OR. en) 17569/10 ADD 1 REV 1 FIN 709 DODATEK K POZNÁMCE Odesílatel: Generální sekretariát Rady Příjemce: Výbor stálých zástupců / Rada Předmět: Nový

Více

DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 7 EVROPSKÁ KOMISE COM(2018) 600 CS

DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 7 EVROPSKÁ KOMISE COM(2018) 600 CS EVROPSKÁ KOMISE DOKUMENTY NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 7 ODDÍL VII EVROPSKÝ CS COM(2018) 600 CS 21.6.2018 Není-li uvedeno jinak, jsou částky vyjádřeny v eurech.

Více

Úřední věstník C 114. Evropské unie. Informace a oznámení. Informace. Ročník dubna České vydání. Obsah

Úřední věstník C 114. Evropské unie. Informace a oznámení. Informace. Ročník dubna České vydání. Obsah Úřední věstník Evropské unie C 114 České vydání Informace a oznámení Ročník 60 11. dubna 2017 Obsah IV Informace INFORMACE ORGÁNŮ, INSTITUCÍ A JINÝCH SUBJEKTŮ EVROPSKÉ UNIE Účetní dvůr 2017/C 114/01 Zpráva

Více

ODDÍL IX EVROPSKÝ INSPEKTOR OCHRANY ÚDAJŮ

ODDÍL IX EVROPSKÝ INSPEKTOR OCHRANY ÚDAJŮ ODDÍL IX EVROPSKÝ INSPEKTOR OCHRANY ÚDAJŮ PŘÍJMY VLASTNÍ ZDROJE Hlava Název Rozpočet 2015 Rozpočet 2014 Plnění 2013 4 Různé daně, dávky a poplatky unie 966 000 1 000 000 662 025,74 9 Různé příjmy Celkem

Více

ODDÍL VI EVROPSKÝ HOSPODÁŘSKÝ A SOCIÁLNÍ VÝBOR

ODDÍL VI EVROPSKÝ HOSPODÁŘSKÝ A SOCIÁLNÍ VÝBOR ODDÍL VI EVROPSKÝ HOSPODÁŘSKÝ A SOCIÁLNÍ VÝBOR PŘÍJMY VLASTNÍ ZDROJE Hlava Název 4 Příjmy od osob pracujících v orgánech a jiných institucích Unie 11 651 207 11 604 408 12 050 106,00 5 Příjmy ze správní

Více

DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2016 SVAZEK 9 EVROPSKÁ KOMISE COM(2015) 300 CS 24.6.2015

DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2016 SVAZEK 9 EVROPSKÁ KOMISE COM(2015) 300 CS 24.6.2015 EVROPSKÁ KOMISE DOKUMENTY NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2016 SVAZEK 9 ODDÍL IX CS COM(2015) 300 CS 24.6.2015 Není-li uvedeno jinak, jsou částky vyjádřeny v eurech. Jakékoli

Více

DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 10 EVROPSKÁ KOMISE COM(2018) 600 CS

DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 10 EVROPSKÁ KOMISE COM(2018) 600 CS EVROPSKÁ KOMISE DOKUMENTY NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2019 SVAZEK 10 ODDÍL X CS COM(2018) 600 CS 21.6.2018 Není-li uvedeno jinak, jsou částky vyjádřeny v eurech. Jakékoli

Více

10826/18 ADD 4 mp/jhu 1 ECOMP.2.A

10826/18 ADD 4 mp/jhu 1 ECOMP.2.A Rada Evropské unie Brusel 9. července 2018 (OR. en) 10826/18 ADD 4 FIN 535 INST 271 PE-L 37 POZNÁMKA Odesílatel: Příjemce: Předmět: Rozpočtový výbor Výbor stálých zástupců / Rada k návrh souhrnného rozpočtu

Více

11166/16 ADD 4 in/rk 1 DG G 2A

11166/16 ADD 4 in/rk 1 DG G 2A Rada Evropské unie Brusel 19. července 2016 (OR. en) 11166/16 ADD 4 FIN 472 PE-L 46 POZNÁMKA Odesílatel: Příjemce: Rozpočtový výbor Výbor stálých zástupců / Rada Předmět: Návrh souhrnného rozpočtu Evropské

Více

10939/17 ADD 4 jp/mp/mo 1 DG G 2A

10939/17 ADD 4 jp/mp/mo 1 DG G 2A Rada Evropské unie Brusel 7. července 2017 (OR. en) 10939/17 ADD 4 FIN 447 INST 299 PE-L 32 POZNÁMKA Odesílatel: Příjemce: Rozpočtový výbor Výbor stálých zástupců / Rada Předmět: Návrh souhrnného rozpočtu

Více

PŘÍLOHA PŘIJATÝM TEXTŮM

PŘÍLOHA PŘIJATÝM TEXTŮM 2012-2013 PŘÍLOHA K PŘIJATÝM TEXTŮM na zasedání konaném ve čtvrtek 29. března 2012 ODHAD PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ EVROPSKÉHO PARLAMENTU NA ROZPOČTOVÝ ROK 2013 (Čl. 79 odst. 4) P7_TA-PROV(2012)03-29(ANN01) PŘEDBĚŽNÉ

Více

10471/15 ADD 4 TP/ec/kg 1 DG G 2A

10471/15 ADD 4 TP/ec/kg 1 DG G 2A Rada Evropské unie Brusel 8. července 2015 (OR. en) 10471/15 ADD 4 FIN 479 PE-L 41 POZNÁMKA Odesílatel: Příjemce: Rozpočtový výbor Výbor stálých zástupců / Rada Předmět: Návrh souhrnného rozpočtu Evropské

Více

ODDÍL VII VÝBOR REGIONŮ

ODDÍL VII VÝBOR REGIONŮ ODDÍL VII VÝBOR REGIONŮ PŘÍJMY VLASTNÍ ZDROJE Hlava Název 4 Příjmy od osob pracujících v orgánech a jiných institucích Unie 8 191 842 7 895 550 7 996 011,00 5 Příjmy ze správní činnosti orgánu 12 450 44

Více

10919/19 ADD 4 mp/rk 1 ECOMP.2.A

10919/19 ADD 4 mp/rk 1 ECOMP.2.A Rada Evropské unie Brusel 8. července 2019 (OR. en) 10919/19 ADD 4 FIN 472 INST 191 PE-L 18 POZNÁMKA Odesílatel: Příjemce: Předmět: Rozpočtový výbor Výbor stálých zástupců / Rada Postoj Rady k návrh souhrnného

Více

ODDÍL IV SOUDNÍ DVŮR EVROPSKÉ UNIE

ODDÍL IV SOUDNÍ DVŮR EVROPSKÉ UNIE ODDÍL IV SOUDNÍ DVŮR EVROPSKÉ UNIE PŘÍJMY VLASTNÍ ZDROJE Hlava Název 4 Příjmy od osob pracujících v orgánech a jiných institucích Unie 49 044 000 44 856 000 48 040 640,01 5 Příjmy ze správní činnosti orgánu

Více

(Informace) INFORMACE ORGÁNŮ, INSTITUCÍ A JINÝCH SUBJEKTŮ EVROPSKÉ UNIE ÚČETNÍ DVŮR ZPRÁVA O ROZPOČTOVÉM A FINANČNÍM ŘÍZENÍ ZA ROZPOČTOVÝ ROK 2010

(Informace) INFORMACE ORGÁNŮ, INSTITUCÍ A JINÝCH SUBJEKTŮ EVROPSKÉ UNIE ÚČETNÍ DVŮR ZPRÁVA O ROZPOČTOVÉM A FINANČNÍM ŘÍZENÍ ZA ROZPOČTOVÝ ROK 2010 CS 4.5.2011 Úřední věstník Evropské unie C 134/1 IV (Informace) INFORMACE ORGÁNŮ, INSTITUCÍ A JINÝCH SUBJEKTŮ EVROPSKÉ UNIE ÚČETNÍ DVŮR ZPRÁVA O ROZPOČTOVÉM A FINANČNÍM ŘÍZENÍ ZA ROZPOČTOVÝ ROK 2010 (2011/C

Více

2018 ROZPOČTOVÝ POSTUP DOKUMENT Z DOHODOVACÍHO ŘÍZENÍ SPOLEČNÝ NÁVRH

2018 ROZPOČTOVÝ POSTUP DOKUMENT Z DOHODOVACÍHO ŘÍZENÍ SPOLEČNÝ NÁVRH ROZPOČTOVÝ POSTUP DOKUMENT Z DOHODOVACÍHO ŘÍZENÍ SPOLEČNÝ NÁVRH Dokument č.: 3.1 ******* 18-11-2017 ZMĚNY PO JEDNOTLIVÝCH ROZPOČTOVÝCH POLOŽKÁCH DOKUMENT V KONSOLIDOVANÉ PODOBĚ OSTATNÍ ODDÍLY (ZAČLENĚNÍ

Více

V Bruselu dne COM(2017) 632 final ANNEX 3 PŘÍLOHA

V Bruselu dne COM(2017) 632 final ANNEX 3 PŘÍLOHA EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 26.10.2017 COM(2017) 632 final ANNE 3 PŘÍLOHA zprávy Komise Evropskému parlamentu a Radě o pravidlech ke služebnímu řádu přijatých orgánem oprávněným ke jmenování v rámci

Více

EVROPSKÁ KOMISE DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2017 SVAZEK 5 ODDÍL V ÚČETNÍ DVŮR COM(2016) 300 CS 18.7.

EVROPSKÁ KOMISE DOKUMENTY. NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2017 SVAZEK 5 ODDÍL V ÚČETNÍ DVŮR COM(2016) 300 CS 18.7. EVROPSKÁ KOMISE DOKUMENTY NÁVRH souhrnného rozpočtu Evropské unie na rozpočtový rok 2017 SVAZEK 5 ODDÍL V CS COM(2016) 300 CS 18.7.2016 Není-li uvedeno jinak, jsou částky vyjádřeny v eurech. Jakékoli příjmy

Více

OPRAVNÝ ROZPOČET 1/2015

OPRAVNÝ ROZPOČET 1/2015 Správní rada OPRAVNÝ ROZPOČET 1/ CT/CA-002//01CS OBSAH I. ÚVOD A. OBECNÝ ÚVOD B. PŘÍJMY C. VÝDAJE II. VÝKAZ PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ PŘEHLED III. VÝKAZ PŘÍJMŮ ZA ROK IV. VÝKAZ VÝDAJŮ ZA ROK PŘIJATO SPRÁVNÍ RADOU

Více

ROZPOČTOVÁ PROCEDURA PRO ROK : (7) *******

ROZPOČTOVÁ PROCEDURA PRO ROK : (7) ******* ROZPOČTOVÁ PROCEDURA PRO ROK 2014 Dokument č. 4: (7) ******* 26.09.2013 ROZPOČTOVÝ VÝBOR ZPRAVODAJOVÉ: ANNE E. JENSEN - ODDÍL III (KOMISE) MONIKA HOHLMEIER - JINÉ ODDÍLY POSTOJ PARLAMENTU Změny předložené

Více

V Bruselu dne COM(2017) 632 final ANNEX 2 PŘÍLOHA

V Bruselu dne COM(2017) 632 final ANNEX 2 PŘÍLOHA EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 26.10.2017 COM(2017) 632 final ANNEX 2 PŘÍLOHA zprávy Komise Evropskému parlamentu a Radě o pravidlech ke služebnímu řádu přijatých orgánem oprávněným ke jmenování v rámci

Více

OPRAVNÝ ROZPOČET 2/2015

OPRAVNÝ ROZPOČET 2/2015 Správní rada OPRAVNÝ ROZPOČET 2/2015 CT/CA-027/2015CS OBSAH I. ÚVOD A. OBECNÝ ÚVOD B. PŘÍJMY C. VÝDAJE II. VÝKAZ PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ PŘEHLED III. VÝKAZ PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ ZA ROK 2015 PODROBNOSTI I. ÚVOD A. OBECNÝ

Více

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015 Rozpočet obce pro rok 2015 schválen zastupitelstvem obce na veřejném zasedání zastupitelstva obce dne 25.3.2015. Příjmová část (třída 1+2+3+4) 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních

Více

SOUHRNNÝ ROZPOČET 2016 ODDÍL III KOMISE, HLAVY: 02, 03, 04, 05, 06, 09, 13, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, A3

SOUHRNNÝ ROZPOČET 2016 ODDÍL III KOMISE, HLAVY: 02, 03, 04, 05, 06, 09, 13, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, A3 EVROPSKÁ KOMISE V BRUSELU DNE 15/11/2016 SOUHRNNÝ ROZPOČET 2016 ODDÍL III KOMISE, HLAVY: 02, 03, 04, 05, 06, 09, 13, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, A3 PŘEVOD PROSTŘEDKŮ

Více

SCHVÁLENO SPRÁVNÍ RADOU DNE 18. ZÁŘÍ 2008 OBSAH I. ÚVOD II. VÝKAZ PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ PŘEHLED III. VÝKAZ PŘÍJMŮ ZA ROZPOČTOVÝ ROK 2008

SCHVÁLENO SPRÁVNÍ RADOU DNE 18. ZÁŘÍ 2008 OBSAH I. ÚVOD II. VÝKAZ PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ PŘEHLED III. VÝKAZ PŘÍJMŮ ZA ROZPOČTOVÝ ROK 2008 Správní rada OPRAVNÝ ROZPOČET 1 NA ROK CT/CA-048/CS SCHVÁLENO SPRÁVNÍ RADOU DNE 18. ZÁŘÍ OBSAH I. ÚVOD II. VÝKAZ PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ PŘEHLED III. VÝKAZ PŘÍJMŮ ZA ROZPOČTOVÝ ROK IV. VÝKAZ VÝDAJŮ ZA ROZPOČTOVÝ

Více

CS 1 CS NÁVRH NA ZMĚNU Č. 1/2019 ODDÍL I EVROPSKÝ PARLAMENT VÝDAJE VÝDAJE HLAVA 1 OSOBY PRACUJÍCÍ V ORGÁNU KAPITOLA 1 2 ÚŘEDNÍCI A DOČASNÍ ZAMĚSTNANCI

CS 1 CS NÁVRH NA ZMĚNU Č. 1/2019 ODDÍL I EVROPSKÝ PARLAMENT VÝDAJE VÝDAJE HLAVA 1 OSOBY PRACUJÍCÍ V ORGÁNU KAPITOLA 1 2 ÚŘEDNÍCI A DOČASNÍ ZAMĚSTNANCI NÁVRH NA ZMĚNU Č. 1/2019 ODDÍL I EVROPSKÝ PARLAMENT VÝDAJE VÝDAJE 1 Osoby pracující v orgánu 1 071 454 000 685 500 1 072 139 500 2 Budovy, nábytek, zařízení a různé provozní výdaje 411 911 700 411 911

Více

Bilance příjmů a výdajů státního rozpočtu v druhovém členění rozpočtové skladby

Bilance příjmů a výdajů státního rozpočtu v druhovém členění rozpočtové skladby P Ř Í J M Y Daně z příjmů fyzických osob v tom: Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků Daň z příjmů fyzických osob ze samostatně výdělečné činnosti Daň z příjmů fyzických osob

Více

VÝKAZ O PLNĚNÍ PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ (pouze za druhové členění)

VÝKAZ O PLNĚNÍ PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ (pouze za druhové členění) Kód:R51 Organizace:MINISTERSTVO SPRAVEDLNOSTI Datum od 01.01.2018 Datum do 31.01.2018 IČ: 00025429 Jedn./Sum.: Sumární Kapitola:336, 1361 1611 1612 1614 1617 2111 2119 2131 2132 2133 2139 2141 2143 2151

Více

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2020

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2020 VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ROZP 1-01 SPO Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činost MÚZO Praha s.r.o. Období Rok Kapitola ní

Více

Rada Evropské unie Brusel 17. června 2016 (OR. en)

Rada Evropské unie Brusel 17. června 2016 (OR. en) Rada Evropské unie Brusel 17. června 2016 (OR. en) 9586/16 BUDGET 15 DŮVODOVÁ ZPRÁVA Předmět: Návrh opravného rozpočtu č. 2 k souhrnnému rozpočtu na rok 2016: zahrnutí přebytku za rozpočtový rok 2015 -

Více

VÝKAZ O PLNĚNÍ PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ (pouze za druhové členění)

VÝKAZ O PLNĚNÍ PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ (pouze za druhové členění) Kód:R51 Organizace:MINISTERSTVO SPRAVEDLNOSTI Datum od 01.01.2019 Datum do 31.01.2019 IČ: 00025429 Jedn./Sum.: Sumární Kapitola:336, 1361 1611 1612 1614 1617 2111 2112 2119 2131 2132 2133 2139 2141 2143

Více

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2020

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2020 VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ROZP 1-01 SPO Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činost MÚZO Praha s.r.o. Období Rok Kapitola ní

Více

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2021

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2021 VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ROZP 1-01 SPO Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činost MÚZO Praha s.r.o. Období Rok Kapitola ní

Více

Rozpočtový výhled. na roky 2015 až 2017. statutárního města. České Budějovice

Rozpočtový výhled. na roky 2015 až 2017. statutárního města. České Budějovice Rozpočtový výhled statutárního města České Budějovice na roky 2015 až 2017 tis. Kč STATUTÁRNÍ MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE ROZPOČTOVÝ VÝHLED NA ROKY 2015-2017 Porovnání schváleného rozpočtu, upraveného rozpočtu,

Více

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2020

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2020 VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ROZP 1-01 SPO Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činost MÚZO Praha s.r.o. Období Rok Kapitola ní

Více

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2021

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2021 VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ROZP 1-01 SPO Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činost MÚZO Praha s.r.o. Období Rok Kapitola ní

Více

Bilance příjmů a výdajů státního rozpočtu v druhovém členění rozpočtové skladby

Bilance příjmů a výdajů státního rozpočtu v druhovém členění rozpočtové skladby Strana 1 P Ř Í J M Y Daně z příjmů fyzických osob v tom: Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků Daň z příjmů fyzických osob ze samostatně výdělečné činnosti Daň z příjmů fyzických

Více

ROZP 1-01 SPO Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činost

ROZP 1-01 SPO Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činost VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ROZP 1-01 SPO Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činost Období Rok Kapitola ní jednotka IČO Hodnota

Více

Marco Valli, Laura Agea, Fabio Massimo Castaldo, Eleonora Evi za skupinu EFDD

Marco Valli, Laura Agea, Fabio Massimo Castaldo, Eleonora Evi za skupinu EFDD 26.3.2019 A8-0182/21 21 Bod 3 3. podporuje dohodu, které na dohodovacích schůzkách dne 19. března 2019 dosáhlo předsednictvo a Rozpočtový výbor, ohledně zvýšení rozpočtu oproti rozpočtu na rok 2019 o 2,68

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob placená plátci 13 530 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob placená poplatníky

Více

VÝKAZ O PLNĚNÍ PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ (pouze za druhové členění)

VÝKAZ O PLNĚNÍ PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ (pouze za druhové členění) Kód:R51 Organizace:MINISTERSTVO SPRAVEDLNOSTI Datum od 01.01.2017 Datum do 31.12.2017 IČ: 00025429 Jedn./Sum.: Sumární Kapitola:336, 1361 1611 1612 1614 1617 2111 2119 2131 2132 2133 2139 2141 2143 2151

Více

Část I. Přehled o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací

Část I. Přehled o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ Přehled o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činnost Období Rok Kapitola Účetní jednotka IČO Hodnota MÚZO

Více

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2021

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2021 VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ROZP 1-01 SPO Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činost MÚZO Praha s.r.o. Období Rok Kapitola ní

Více

Část I. Přehled o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací

Část I. Přehled o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ Přehled o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činnost Období Rok Kapitola Účetní jednotka IČO Hodnota MÚZO

Více

CS Úřední věstník Evropské unie

CS Úřední věstník Evropské unie L 227/1 I (Legislativní akty) PŘIJETÍ (EU, Euratom) 2017/1487 opravného rozpočtu Evropské unie č. 2 na rozpočtový rok 2017 s konečnou platností PŘEDSEDA EVROPSKÉHO PARLAMENTU, s ohledem na Smlouvu o fungování

Více

Střednědobý výhled rozpočtu

Střednědobý výhled rozpočtu statutárního města České Budějovice na roky 2020 až 2022 tis. Kč STŘEDNĚDOBÝ VÝHLED ROZPOČTU NA ROKY 2020-2022 Porovnání schváleného rozpočtu, upraveného rozpočtu, skutečnosti a střednědobého výhledu rozpočtu

Více

ROZPOČTOVÁ PROCEDURA PRO ROK 2018

ROZPOČTOVÁ PROCEDURA PRO ROK 2018 ROZPOČTOVÁ PROCEDURA PRO ROK 2018 Dokument č. 5: (5) ******* 12.10.2017 ROZPOČTOVÝ VÝBOR ZPRAVODAJOVÉ: SIEGFRIED MURESAN - ODDÍL III (KOMISE) RICHARD ASHWORTH - JINÉ ODDÍLY POSTOJ PARLAMENTU Pozměňovací

Více

Rozpočtový výhled. na roky 2017 až statutárního města. České Budějovice

Rozpočtový výhled. na roky 2017 až statutárního města. České Budějovice Rozpočtový výhled statutárního města České Budějovice na roky 2017 až 2019 tis. Kč ROZPOČTOVÝ VÝHLED NA ROKY 2017-2019 Porovnání schváleného rozpočtu, upraveného rozpočtu, i a rozpočtového výhledu města

Více

6621/17 mp/jp/jhu 1 DG A4

6621/17 mp/jp/jhu 1 DG A4 Rada Evropské unie Brusel 8. března 2017 (OR. en) 6621/17 FIN 133 POZNÁMKA Odesílatel: Příjemce: Generální sekretariát Rady Rozpočtový výbor Předmět: Odhad výdajů a příjmů Evropské Rady a Rady na rozpočtový

Více

ZPRÁVA KOMISE EVROPSKÉMU PARLAMENTU A RADĚ. o výdajích EZZF. Systém včasného varování č /2014

ZPRÁVA KOMISE EVROPSKÉMU PARLAMENTU A RADĚ. o výdajích EZZF. Systém včasného varování č /2014 EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 20.1.2015 COM(2015) 19 final ZPRÁVA KOMISE EVROPSKÉMU PARLAMENTU A RADĚ o výdajích EZZF Systém včasného varování č. 11-12/2014 CS CS OBSAH 1. Úvod...3 2. Příjmy účelově vázané

Více

EVROPSKÝ PARLAMENT. Rozpočtový výbor SDĚLENÍ ČLENŮM. Věc: Plnění rozpočtu Evropského parlamentu na rok 2008

EVROPSKÝ PARLAMENT. Rozpočtový výbor SDĚLENÍ ČLENŮM. Věc: Plnění rozpočtu Evropského parlamentu na rok 2008 EVROPSKÝ PARLAMENT 2004 Rozpočtový výbor 2009 22. 4. 2008 SDĚLENÍ ČLENŮM Věc: Plnění rozpočtu Evropského parlamentu na rok 2008 V příloze naleznete návrh na převod prostředků C 9 rozpočtový rok 2008. CM\720712.doc

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT UZ CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 500 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2017

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2017 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2017 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 11 970 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

(1) Směrnice 2011/16/EU vyžaduje, aby došlo k výměně informací v oblasti daní za použití standardních formulářů a elektronických formátů.

(1) Směrnice 2011/16/EU vyžaduje, aby došlo k výměně informací v oblasti daní za použití standardních formulářů a elektronických formátů. L 365/70 PROVÁDĚCÍ NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 1353/2014 ze dne 15. prosince 2014, kterým se mění prováděcí nařízení (EU) č. 1156/2012, kterým se stanoví prováděcí pravidla k některým ustanovením směrnice

Více

Obsah. 1. Dlouhodobý nehmotný a hmotný majetek 11

Obsah. 1. Dlouhodobý nehmotný a hmotný majetek 11 Obsah 1. Dlouhodobý nehmotný a hmotný majetek 11 1.1 Hmotný majetek v účetnictví a u daně z příjmů 11 1.1.1 Hmotný majetek 11 1.1.2 Dlouhodobý hmotný majetek (DHM) 12 1.1.2.1 Vymezení 12 1.1.2.2 Schéma

Více

Rozpočet Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad na rok 2007 Schváleno usnesením Výboru RRRSJ č. 43n/2007 ze dne 15.6.2007

Rozpočet Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad na rok 2007 Schváleno usnesením Výboru RRRSJ č. 43n/2007 ze dne 15.6.2007 Rozpočet Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad na rok 2007 Schváleno usnesením Výboru RRRSJ č. 43n/2007 ze dne 15.6.2007 Tabulka č. 1 - Rozpočet v třídění dle položek a paragrafů Příjmy celkem

Více

Datum a podpis: Datum a podpis: --------------------------------------------------------------------------------------------------

Datum a podpis: Datum a podpis: -------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 NÁKLADY CELKEM 8 980 000,00 10 785 309,18 (účtová třída 5 celkem -součet položek 2,38,44 a 47) 2 Náklady z činnosti (součet položek 3 až 37) 8 980 000,00 10 785 309,18 3 Spotřeba materiálu 501 1 500

Více

I. Rozpočtové příjmy VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU. Kunějovice (IČ: ) Ministerstvo financí

I. Rozpočtové příjmy VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU. Kunějovice (IČ: ) Ministerstvo financí Ministerstvo financí VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚSC, DSO a regionálních rad Období: Od 1 do 10 / 2017 (v Kč na dvě desetinná místa) Podmínka: -- není -- ; -- není -- ; -- není -- Fin 2-12m I.

Více

ROZPOČET NA ROK 2009 CT/CA-052/2008CS

ROZPOČET NA ROK 2009 CT/CA-052/2008CS Správní rada ROZPOČET NA ROK 2009 CT/CA-052/2008CS PŘIJATÝ SPRÁVNÍ RADOU DNE 29. ŘIJNA 2008 OBSAH I. ÚVOD II. VÝKAZ PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ SHRNUTÍ III. VÝKAZ PŘÍJMŮ ZA ROZPOČTOVÝ ROK 2009 IV. VÝKAZ VÝDAJŮ ZA

Více

Schválený rozpočet pro rok 2019 Národní památkový ústav Příloha č. 3 k MK 4003/2019 OPO

Schválený rozpočet pro rok 2019 Národní památkový ústav Příloha č. 3 k MK 4003/2019 OPO sestavený na základě finančních vztahů stanovených zřizovatelem v souladu s 54 zák.č.218/2000sb., v objemech a členění odpovídajícímu výkazu ROZP 1-01 SPO. Schválený rozpočet bude vložen do systému CSÚIS

Více

Delegace naleznou v příloze dokument DEC 40/2015.

Delegace naleznou v příloze dokument DEC 40/2015. Rada Evropské unie Brusel 19. listopadu 2015 (OR. en) 14180/15 FIN 772 PRŮVODNÍ POZNÁMKA Odesílatel: Datum přijetí: 18. listopadu 2015 Příjemce: Předmět: Kristalina GEORGIEVOVÁ, místopředsedkyně Evropské

Více

Zkratky a úplné názvy předpisů a pokynů používaných v publikaci 10. Úvod 15. 1 Právní úprava společnosti s ručením omezeným 17

Zkratky a úplné názvy předpisů a pokynů používaných v publikaci 10. Úvod 15. 1 Právní úprava společnosti s ručením omezeným 17 Zkratky a úplné názvy předpisů a pokynů používaných v publikaci 10 Úvod 15 1 Právní úprava společnosti s ručením omezeným 17 1 Sídlo s. r. o. v bytě, který je v podílovém vlastnictví manželů 20 2 Povinné

Více

OBSAH 1. DlouhoDobý nehmotný a hmotný majetek 11

OBSAH 1. DlouhoDobý nehmotný a hmotný majetek 11 OBSAH 3 OBSAH 1. DlouhoDobý nehmotný a hmotný majetek 11 1.1 Hmotný majetek v účetnictví a u daní z příjmů 11 1.1.1 Hmotný majetek 11 1.1.2 dlouhodobý hmotný majetek (dhm) 12 1.1.2.1 Vymezení 12 1.1.2.2

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P04_Rozpocet_Slunecni_dvur Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1505 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Jestřebí 126, 471 61 Jestřebí Rozpočet 2019 a rozpočtový

Více

Sídlo: Liberec I, Staré město, Lužická 920/7, PSČ Rozpočet 2019 a rozpočtový výhled (UR1)

Sídlo: Liberec I, Staré město, Lužická 920/7, PSČ Rozpočet 2019 a rozpočtový výhled (UR1) P01_Rozpocet_Jedlickuv_ustav_PP Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1501 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Liberec I, Staré město, Lužická 920/7, PSČ

Více

PŘEVOD PROSTŘEDKŮ Č. DEC 51/2012. Podniky Nerozl Zaměstnanost a sociální věci Nerozl Mobilita a doprava Nerozl.

PŘEVOD PROSTŘEDKŮ Č. DEC 51/2012. Podniky Nerozl Zaměstnanost a sociální věci Nerozl Mobilita a doprava Nerozl. EVROPSKÁ KOMISE SOUHRNNÝ ROZPOČET 2012 ODDÍL III HLAVY KOMISE 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 V BRUSELU 06/12/2012

Více

ZAVERECNY UCET ZA ROK 2011

ZAVERECNY UCET ZA ROK 2011 Licence: D27F XCRGBZUC / ZUC (20012011/01012011) Obec Řeka,,, v "V ZAVERECNY UCET ZA ROK 2011 (v Kč) sestavený ke dni 28.03.2012 Údaje o organizaci identifikačni číslo název ulice, č.p. obec PSČ, pošta

Více

16707/14 ADD 13 kw/kno 1 DG G 2A

16707/14 ADD 13 kw/kno 1 DG G 2A Rada Evropské unie Brusel 11. prosince 2014 (OR. en) 16707/14 ADD 13 FIN 988 INST 616 PE-L 94 POZNÁMKA K BODU I/A Odesílatel: Příjemce: Předmět: Generální sekretariát Rady Výbor stálých zástupců / Rada

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017 sestavený k 31.12.2017 (v Kč na dvě desetinná místa) Obec Tršice 2017 IČO 299588 Adresa Kontaktní údaje ulice, č.p. obec PSČ, pošta telefon fax email Tršice čp. 50 Tršice 78357

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P03_Rozpocet_Ostara Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1504 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Pivovarská 693, 471 54 Cvikov Rozpočet 2019 a rozpočtový

Více

Schválený rozpočet roku , Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky

Schválený rozpočet roku , Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky Příjmy Výpis dle 1111 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 970 000,00 1112 Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 1113 Daň z příjmů fyzických osob vybíraná srážkou 1121 Daň z příjmů právnických

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017 sestavený k 31.12.2017 (v Kč na dvě desetinná místa) Obec Prosečné 2017 IČO 278203 Adresa Kontaktní údaje ulice, č.p. obec PSČ, pošta telefon fax email Prosečné čp. 37 Prosečné

Více

TŘÍDA 1. Návrh rozpočtu obce Svatá Maří na rok 2010 Vyvěšeno dne 17.1.2010 Sejmuto dne 5.2. 2010. Rozpočtové p ř í j m y

TŘÍDA 1. Návrh rozpočtu obce Svatá Maří na rok 2010 Vyvěšeno dne 17.1.2010 Sejmuto dne 5.2. 2010. Rozpočtové p ř í j m y Návrh rozpočtu obce Svatá Maří na rok 21 Vyvěšeno dne 17.1.21 Sejmuto dne 5.2. 21 Rozpočtové p ř í j m y TŘÍDA 1 Třída 1 SU AU Funkční třídění Druhové třídění Částka Daňové příjmy-text XXX XXX Paragraf

Více

OPRAVNÝ ROZPOČET 2/2014

OPRAVNÝ ROZPOČET 2/2014 Správní rada OPRAVNÝ ROZPOČET CT/CA-040/2014/01CS OBSAH I. ÚVOD A. OBECNÝ ÚVOD B. PŘÍJMY C. VÝDAJE II. VÝKAZ PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ PŘEHLED III. VÝKAZ PŘÍJMŮ ZA ROK 2014 IV. VÝKAZ VÝDAJŮ ZA ROK 2014 PŘÍLOHA 1

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017 sestavený k 31.12.2017 (v Kč na dvě desetinná místa) Obec Čelčice 2017 IČO 288136 Adresa Kontaktní údaje ulice, č.p. obec PSČ, pošta telefon fax email Čelčice 86 Čelčice 79823

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 sestavený k 31.12.2014 (v Kč na dvě desetinná místa) Obec Tršice IČO 299588 Adresa Kontaktní údaje ulice, č.p. Tršice čp. 50 obec Tršice PSČ, pošta 78357 telefon 585957230 fax

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 000 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze samostatné

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P15_Rozpocet_Raspenava Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1519 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Fučíkova 432, 463 61 Raspenava Rozpočet 2019 a rozpočtový

Více

I. Rozpočtové příjmy VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU. Městys Čachrov (IČ: ) Období: Od 1 do 12 / 2017 (v Kč na dvě desetinná místa)

I. Rozpočtové příjmy VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU. Městys Čachrov (IČ: ) Období: Od 1 do 12 / 2017 (v Kč na dvě desetinná místa) Ministerstvo financí VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚSC, DSO a regionálních rad Období: Od 1 do 12 / 2017 (v Kč na dvě desetinná místa) Podmínka: -- není -- ; -- není -- ; -- není -- I. Rozpočtové

Více

Rozpočtový výhled. na roky 2014 až statutárního města. České Budějovice

Rozpočtový výhled. na roky 2014 až statutárního města. České Budějovice Rozpočtový výhled statutárního města České Budějovice na roky 2014 až 2016 tis. Kč ROZPOČTOVÝ VÝHLED NA ROKY 2014-2016 Porovnání schváleného rozpočtu, upraveného rozpočtu, i a rozpočtového výhledu města

Více

Výkaz příjmů a výdajů Evropské agentury pro léčivé přípravky za rozpočtovy rok 2011

Výkaz příjmů a výdajů Evropské agentury pro léčivé přípravky za rozpočtovy rok 2011 Výkaz příjmů a výdajů Evropské agentury pro léčivé přípravky za rozpočtovy rok 2011 European Medicines Agency, 2011. Reproduction is authorised provided the source is acknowledged Položka Rozpočtový rok

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P13_Rozpocet_Jindrichovice Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1516 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: 463 65 Jindřichovice pod Smrkem 238 Rozpočet 2019

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 (v Kč)

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 (v Kč) Obec Tatobity ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 (v Kč) sestavený ke dni 31.12.2014 Údaje o organizaci identifikační číslo 276197 název Obec Tatobity ulice, č.p. č.p. 85 obec Tatobity PSČ, pošta 512 53 Kontaktní

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017 sestavený k 31.12.2017 (v Kč na dvě desetinná místa) Obec Kunčice nad Labem 2017 IČO 278033 Adresa Kontaktní údaje ulice, č.p. obec PSČ, pošta telefon fax email Kunčice nad Labem

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 OÚ Halenkovice ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 (v Kč) sestavený ke dni 14.05.2015 Údaje o organizaci identifikační číslo 00283932 název OÚ Halenkovice ulice, č.p. obec PSČ, pošta Kontaktní údaje telefon fax

Více

SPRÁVNÍ RADA PŘEKLADATELSKÉHO STŘEDISKA PRO INSTITUCE EVROPSKÉ UNIE,

SPRÁVNÍ RADA PŘEKLADATELSKÉHO STŘEDISKA PRO INSTITUCE EVROPSKÉ UNIE, ROZHODNUTÍ SPRÁVNÍ RADY PŘEKLADATELSKÉHO STŘEDISKA PRO INSTITUCE EVROPSKÉ UNIE, KTERÝM SE PŘIJÍMÁ OPRAVNÝ ROZPOČET 1/ CT/CA-033//01CS SPRÁVNÍ RADA PŘEKLADATELSKÉHO STŘEDISKA PRO INSTITUCE EVROPSKÉ UNIE,

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017 sestavený k 31.12.2017 (v Kč na dvě desetinná místa) Obec Poniklá 2017 IČO 276006 Adresa Kontaktní údaje ulice, č.p. obec PSČ, pošta telefon fax email Poniklá 65 Poniklá 51242

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Cejle ZA ROK 2017 sestavený k (v Kč na dvě desetinná místa)

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Cejle ZA ROK 2017 sestavený k (v Kč na dvě desetinná místa) ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Cejle ZA ROK 2017 sestavený k 22.2.2018 (v Kč na dvě desetinná místa) Název a sídlo účetní jednotky: Obec CEJLE, Cejle 100,588 51 Batelov IČ: 00488615 Obsah závěrečného účtu I. Plnění

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013 sestavený k 31.12.2013 (v Kč na dvě desetinná místa) Obec Prosečné IČO 278203 Adresa Kontaktní údaje ulice, č.p. obec PSČ, pošta telefon fax email Prosečné čp. 37 Prosečné 54373

Více