HANSASIGNATUR ESTETIKA NOVÉ INTELIGENCE HANSASIGNATUR

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HANSASIGNATUR ESTETIKA NOVÉ INTELIGENCE HANSASIGNATUR"

Transkript

1 ESTETIKA NOVÉ INTELIGENCE

2 Co slibuje jejich design, splňuje jejich celková koncepce: otevírá nové dimenze. Inteligentně vytvořená, multifunkční a trvale komfortní koupelna nejenže vypadá futuristicky, ale do budoucna nastavuje úplně nová měřítka. MĚNÍ NÁŠ ZPŮSOB, JAKÝM NA VĚCI POHLÍŽÍME A JAKÝM VĚCI POUŽÍVÁME:.

3 Žít přítomností a přesto myslet daleko do budoucnosti, být individuální a zároveň se integrovat, obdivovat vzhled, ale zkoumat i podstatu: Zvolit si jednu možnost nemusí znamenat ostatní zavrhnout. Chytrá volba je v dnešní době multidimenzionální pro požitek i svědomí, pro estetiku i inteligenci, pro generaci armatur, jejichž princip není vyloučením, ale splynutím. Hlavní představitelkou této generace je série : vizionářská, chytrá, jedinečná. Nikdy dřív nebyla série armatur tak komplexně zaměřena na splnění nároků progresivně smýšlejících uživatelů. Duální struktura armatury k umyvadlu s oddělenou pákou a výtokem je založena na přísně ergonomických principech, které byly přeloženy do organometrické řeči tvarů. Díky organickému splynutí přísně geometrických tvarů tak vzniká doposud nevídaný vzhled. Díky své duální, intuitivní koncepci ovládání a inteligentním aplikacím mění naši definici pojmu armatura především však mění způsob, jakým budeme v budoucnu využívat vodu v koupelně: maximálně komfortně, kontrolovaně, flexibilně, trvale udržitelně.

4 Neexistuje nic srovnatelného: HYBRID se může ovládat jak manuálně pákou, tak i bezdotykově. Při přiblížení k senzorům začne automaticky vytékat voda o přednastavené teplotě. Je to pohodlné, hygienické, šetří to čas i energii. Funkční sprcha značně rozšíří váš akční rádius u umývadla. Obě varianty se ovládají přepínací pákou na sprše. U standardní varianty se před možným přepnutím na sprchu musí armatura manuálně otevřít ovládací pákou. U vzdáleně ovládané varianty se proud vody z armatury spustí automaticky při vyjmutí sprchy z držáku. DŮSLEDNĚ PRO VŠEDNÍ POUŽITÍ. A PŘESTO NEVŠEDNÍ. Multifunkčnost patří k DNA série. Většinu komfortních možností a maximální flexibilitu nabízí tato série právě tam, kde se voda v koupelně používá k nejrůznějším účelům každý den: u umývadla. Absolutním vrcholem je inovativní hybridní model s integrovanou vytahovací sprchou, který je alternativně k dispozici i jako páková směšovací baterie s klasickým manuálním ovládáním (s vytahovací sprchou nebo bez ní). Obě verze mají výtok otočný o 150. Doplňkově jsou obě armatury k umývadlu k dostání i v kombinaci vždy s jednou vhodnou funkční sprchou.

5 REALIZUJTE SVOU ZÁLIBU VE ZVLÁŠTNOSTECH. Vypadá jinak. Je jiná od základů. To, čím je jedinečná, je její geniální základní myšlenka, její inovativní struktura. Funkční oddělení ovládací páky a výtoku do dvou kuželů, které jsou vůči sobě kolmé a vůči uživateli mají vždy optimální úhel sklonu: Dává vzniknout nové armatuře k umyvadlu s úplně novou ergonomickou kvalitou a s úplně novou estetikou. Estetika, která je na inteligenci založena a inteligenci vizualizuje. Stejně logicky, jak se integruje do moderního architektonického řešení koupelny, tak i nenuceně vzbuzuje pozornost: jako fascinující multifunkční skulptura. Nekompromisně prostá, nekompromisně zaměřená na komfort: Podomítková varianta armatury k umyvadlu je elektronicky ovládaná a napájená ze sítě. Funguje bezdotykově. Voda začne vytékat, jakmile dáte ruce pod senzor integrovaný ve výtoku přesně té teploty, kterou jste předtím nastavili na termostatu. Množství vody je omezeno na ekologických 6 l / min. Hranatá růžice, která se může namontovat tak jako zde vodorovně, ale i svisle, pochází z podomítkového systému. Jako kreativní propojení lze tuto variantu umyvadlové armatury integrovat i do řešení koupelny pomocí jiných sérií ze segmentu HANSA LIVING. Vaši koupelnu doplní vhodná armatura k bidetu s ohledem na design, komfort a funkčnost. Využité vnitřní hodnoty: S vytahovací sprchou bude u umývadla ještě flexibilnější a váš osobní manipulační prostor kolem armatury podstatně větší. Hybridní model je sprchou vybaven vždy, u klasické pákové baterie je k dispozici jako doplňkové vybavení.

6 ŘIĎTE SE SVOJÍ INTUICÍ: S TIPTRONIK. Pomocí nejnovější generace podomítkového systému lze inovativní koncepci řešení u umývadla aplikovat na všechny oblasti v koupelně. Struktura, logika a rastr zůstávají nezměněny, navíc však Tiptronik pracuje za stěnou s inteligentní elektronikou napájenou ze sítě. Vytvořen je tak základ pro nový intuitivní způsob ovládání armatur u vany a sprchy. Sériově neutrální design elektronicky řízených komponent umožňuje plánovitě kombinovat koncepčně vhodné výrobky z celého segmentu HANSA LIVING. Naprosto důsledné tvary: výtok do vany navazuje na princip designu podomítkové armatury k umyvadlu pro perfektně sladěný celkový vzhled. Tiptronik definuje komfort ovládání úplně nově. Intuitivní princip ovládání je stejně jednoduchý jako geniální: Každá funkce má své vlastní ovládací tlačítko Tiptronik, kterým se ovládá. Poklepáním na tlačítko aktivujete / deaktivujete funkci nebo mezi funkcemi přepínáte. Otočením tlačítka regulujete příslušné množství vody podle svého přání. Teplotu vody lze předem pohodlně přednastavit pomocí termostatu. Kompletní jednotky zahrnují všechny funkce pro oblasti sprchy resp. vany. K dispozici je jedna funkční jednotka s termostatem a jedním tlačítkem Tiptronik pro spuštění/zastavení vody (obr. nahoře vlevo) a jedna varianta se dvěma tlačítky Tiptronik buď pro dvě sprchy (hlavovou / ruční sprchu) nebo pro sprchu a vanu (obr. nahoře vpravo). Spolehlivá ovládací elektronika se v pozadí stará nejen o perfektní komfort. Pomáhá i uvědoměle využívat přírodní zdroje a šetřit vodu tím, že vám poskytuje vizuální odezvu. Stisknutím tlačítka Tiptronik zapnete armaturu na osm minut, ale během této doby ji můžete i dalším stisknutím tlačítka kdykoliv vypnout. Bílé světlo indikuje, že je armatura aktivovaná a teče voda. Vypnete-li vodu během čtyř minut, bude vám zelený světelný kroužek trojím zablikáním jasně signalizovat ekologické sprchování. Po osmi minutách se proud vody automaticky zastaví.

7 PRO KUCHYNĚ: ARMATURA NA ŠPIČKOVÉ ÚROVNI. radikálně mění důvěrně známé armatury i v kuchyni. Inovativní hybridní armatura s integrovanou vytahovací sprchou pro dřez perfektní protějšek k umyvadlovému modelu v koupelně pozvedne vaši kuchyň na špičkovou úroveň. Alternativně můžete použít také pákovou směšovací baterii s klasickým manuálním ovládáním. Obě verze mají otočný výtok o 150, který lze nastavit i na 70. Zvýší se tak flexibilita, např. když se mají naplňovat dvě nádoby, ale zároveň se zabrání neúmyslnému zaplavení pracovní plochy. Doplňkově je k armatuře k dostání inovativní dálkově ovladatelný magnetický uzavírací ventil HANSA. Pro větší bezpečí, komfort a inspiraci. Pro nejvyšší možný estetický a kulinářský požitek.

8 KOUPELNA DN chromovaná připojení pomocí ohebných otočný výtok o 150, vyložení: 168 mm DN chromovaná s funkční sprchou, připojení pomocí pružných tlakových hadic G 3/8, otočný výtok o 150, vyložení: 168 mm DN 15 s vytahovací hadicovou sprchou chromovaná připojení pomocí ohebných otočný výtok o 150, vyložení: 168 mm Jednootvorová hybridní DN 15 bateriový provoz s vytahovací hadicovou sprchou chromovaná, odtoková souprava Push, ovládání je možné bezdotykově i manuálně, připojení pomocí pružných tlakových hadic G 3/8, otočný výtok o 150, vyložení: 168 mm Jednootvorová hybridní DN 15 bateriový provoz chromovaná s dálkově ovladatelnou funkční sprchou, ovládání je možné bezdotykově i manuálně, připojení pomocí pružných tlakových hadic G 3/8, otočný výtok o 150, vyložení: 168 mm Bidet Vana vana/sprcha pod omítkou Elektronická baterie pro umývadlo pro zabudování do stěny, DN 15, síťový provoz s termostatickým nastavením teploty chromovaná, ovládaná bezdotykově elektronicky, vhodná pro podomítkové těleso vyložení: 195 mm vhodná pro Podomítkové těleso, DN 15, pro elektronicky ovládanou podomítkovou baterii baterie, pro bidet DN chromovaná připojení pomocí ohebných vyložení: 144 mm Výtok do vany, DN 15 (G 1/2) chromovaná, možno kombinovat také s vyložení: 194 mm Sada pro konečnou montáž instalační balíček 20 elektronická termostatická baterie, DN 15 (G1/2) vhodná pro podomítkové těleso Tiptronik chromovaná, se sprchovou soupravou, přítok do vany Sada pro konečnou montáž elektronická termostatická baterie, DN chromovaná, vhodná pro , pro 2 odběrná místa, nešroubovaná růžice Podomítkové vestavné těleso, DN 15, pro elektronicky ovládanou termostatickou baterii, pro 2 odběrná místa KUCHYŇ Sada pro konečnou montáž elektronická termostatická baterie, DN chromovaná, vhodná pro , pro 1 odběrné místo nešroubovaná růžice Podomítkové těleso, DN 15, pro elektronicky ovládanou termostatickou baterii pro 1 odběrné místo chromovaná baterie pro dřez, DN chromovaná, vytahovací sprška, připojení pomocí ohebných tlakových hadic G 3/8, vyložení: 225 mm baterie pro dřez, DN chromovaná, vytahovací sprška, elektrický uzavírací ventil pro spotřebiče, připojení pomocí ohebných vyložení: 225 mm Dřezová hybridní jednootvorová baterie, DN 15 bateriový provoz chromovaná, vytahovací sprška ovládání je možné bezdotykově i manuálně, připojení pomocí pružných vyložení: 225 mm Jednootvorová hybridní baterie pro dřez, DN 15 bateriový provoz chromovaná, vytahovací sprška elektrický uzavírací ventil pro spotřebiče, ovládání je možné bezdotykově i manuálně, připojení pomocí pružných vyložení: 225 mm HANSA JE ZDE STÁLE PRO VÁS. HANSA ČESKO S.R.O. Mladoboleslavská Praha 9, Kbely Zákaznická podpora: Tel.: Fax: hansa.cesko@hansa.com Zastúpenie pre Slovensko: Tel.: Fax: hansa.cesko@hansa.com Poznejte vodu jinak. Navštivte nás ve Stuttgartu. a member of /918/0117/5 Vytisknuto v Německu Změny a omyly vyhrazeny

HANSASENSeTION. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO

HANSASENSeTION. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO HANSASENSeTION elektronické. efektivní. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO NIKDY NEBYLO CLEVER TAK ROZMANITÉ: HANSASENSeTION PRO KOUPELNY A KUCHYNĚ Mají rozdílné koncepce ovládání, svým vzhledem se hodí ke zcela

Více

HANSAPOLO: Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU.

HANSAPOLO: Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU. : Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU. VYSOCE SOLIDNÍ: PRO BYTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ Vedle klasické pákové baterie je k dispozici o 20 mm vyšší XL verze s větším vyložením. je vysoce kvalitní alternativa pro

Více

SENZAČNÍ SÓLISTÉ NOVINKA. IXMO_solo. nyní také jako termostat. Art.-Nr.: 03507/ IXMO_solo, tschechisch, 02/2019

SENZAČNÍ SÓLISTÉ NOVINKA. IXMO_solo. nyní také jako termostat. Art.-Nr.: 03507/ IXMO_solo, tschechisch, 02/2019 SENZAČNÍ SÓLISTÉ NOVINKA nyní také jako termostat KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 58653 Hemer telefon +49 2372 904-0 telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.com Art.-Nr.: 03507/471100, tschechisch,

Více

water style HANSADESIGNO. Váš zcela osobní styl pro koupelnu a kuchyň. Více na hansadesigno.hansa.com

water style HANSADESIGNO. Váš zcela osobní styl pro koupelnu a kuchyň. Více na hansadesigno.hansa.com water style. Váš zcela osobní styl pro koupelnu a kuchyň. Více na hansadesigno.hansa.com DOMOVE, SLADKÝ STYLOVÝ DOMOVE. Doma. Jakých prvních deset slov vás napadne, když se řekne příjemný pocit? Domov

Více

HANSATWIST NEJHEZČÍ ZPŮSOB, JAK SE ROZHODNOUT PRO KOMFORT.

HANSATWIST NEJHEZČÍ ZPŮSOB, JAK SE ROZHODNOUT PRO KOMFORT. NEJHEZČÍ ZPŮSOB, JAK SE ROZHODNOUT PRO KOMFORT. MÁTE MOŽNOST VOLBY: NÁPADNÝ SPOLEČNÍK? VYSOCE KOMFORTNÍ: S TŘMENOVOU PÁKOU. s třmenovou pákou je nejen opticky výrazná, ale také velmi příjemná na uchopení.

Více

Komfortní řešení Vaší koupelny. Nyní výhodněji!

Komfortní řešení Vaší koupelny. Nyní výhodněji! AKČNÍ PODZIM ZIMA 2010 platí do 31. 12. 2010 ceny jsou včetně DPH Oras Cubista 2816F Světová novinka! Zaváděcí cena: 8 280,- Komfortní řešení Vaší koupelny. Nyní výhodněji! Váš prodejce: Firma Oras je

Více

TARA ULTRA Kč otočný výtok o 360, 8 l/min při tlaku 3 bar

TARA ULTRA Kč otočný výtok o 360, 8 l/min při tlaku 3 bar 2017/2018 2 KUCHYŇSKÉ BATERIE 33800875-00 TARA ULTRA 15 166 Kč otočný výtok o 360, 8 l/min při tlaku 3 bar 33826875-00 TARA ULTRA 15 972 Kč baterie k oplachovací spršce 27719970-00, otočný výtok o 360,

Více

INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS

INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS OBJEVTE SVÉ NOVÉ JÁ S ČISTÝM POŽITKEM ZE SPRCHOVÁNÍ. Sprchování tak je mnohem víc než jen každodenní rituál péče o tělo. Pod sprchou se konečně opět stáváme

Více

Multiplex Trio E3, E2, E. Elektronické vanové armatury Viega.

Multiplex Trio E3, E2, E. Elektronické vanové armatury Viega. Multiplex Trio E3, E2, E Elektronické vanové armatury Viega. Multiplex Trio E3, E2, E: Výhody. Poslední vývoj přináší do koupelny elektronické ovládání, které podtrhuje význam koupelny jako oázy wellness.

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Svoboda čistých tvarů Designové koupelny s kolekcí EDITION 90 značky KEUCO Kruh se setkává se čtvercem: zařízení koupelen EDITION 90 firmy KEUCO spojuje v opulentní hře kulaté a hranaté tvary s výrazným

Více

C E N Í K VÝBĚR SORTIMENTU VODOVODNÍCH BATERIÍ

C E N Í K VÝBĚR SORTIMENTU VODOVODNÍCH BATERIÍ C E N Í K VÝBĚR SORTIMENTU VODOVODNÍCH BATERIÍ 2 0 1 7 OBSAH Design ELITE 3 INFINITY 4 FRESH 7 Classic PRESTIGE 11 HARMONY 13 PROJECT 15 SIMPATY 17 STIL 20 CLASSIC 24 Podomítkové baterie 26 Tlačné ventily

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Termostat IXMO_solo: absolutní redukce na to nejpodstatnější Senzace do sprchy Minimalismus znamená vynechat vše, co je přebytečné. Minimalismus ve sprše znamená IXMO_ solo. Díky inovativní technice spojuje

Více

Multiplex Trio E. Elektronické vanové armatury Viega.

Multiplex Trio E. Elektronické vanové armatury Viega. Multiplex Trio E Elektronické vanové armatury Viega. 2 Viega Multiplex Trio E3, E2, E Multiplex Trio E3, E2, E Výhody. Aktuální trendy přinášejí do koupelny elektronické ovládání, které podtrhuje význam

Více

Brochure_alessi_sense_bad.indd :19

Brochure_alessi_sense_bad.indd :19 Brochure_alessi_sense_bad.indd 1 21.02.17 13:19 Rodrigo Torres Rodrigo Torres se narodil v roce 1976 v Bogotě, v Kolumbii, a absolvoval studium v bakalářském studijním programu v oboru průmyslový design

Více

Nejkrásnější pracovní místo v domě. S inovačními dřezy a bateriemi od hansgrohe.

Nejkrásnější pracovní místo v domě. S inovačními dřezy a bateriemi od hansgrohe. Nejkrásnější pracovní místo v domě. S inovačními dřezy a bateriemi od hansgrohe. Firma Hansgrohe SE už se svými produkty získala téměř 500 mezinárodních cen za design a stává se tak jednou z nejoceňovanějších

Více

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345 Vážení obchodní přátelé, chceme vám stručně představit naše NOVINKY 2013, které jsme pro vás připravili. Všechny novinky jsou tentokrát z naší továrny ve Znojmě. Rozšiřujeme především nabídku českých vodovodních

Více

Termostaty Hansgrohe. Komfort ve svém nejkrásnějším tvaru

Termostaty Hansgrohe. Komfort ve svém nejkrásnějším tvaru Termostaty Hansgrohe Komfort ve svém nejkrásnějším tvaru Komfortní, bezpečné a krásné: Nové termostaty Ecostat od Hansgrohe Při sprchování a koupání pociťujeme jako příjemný pouze velmi omezený teplotní

Více

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2013

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2013 KLUDI Armatury pro koupelnu a kuchyni Ceník 2013 2 Obsah Novinky 2013 4 Zákaznický servis 11 Navigátor funkcí 12 Přehled povrchů 16 Rejstřík 18 Koupelnový program Baterie KLUDI ADLON 31 KLUDI AMBA 36 KLUDI

Více

Dornbracht Ceny 2013 Kuchyně CZ / SK

Dornbracht Ceny 2013 Kuchyně CZ / SK Dornbracht Ceny 2013 Kuchyně CZ / SK Ceny jsou uvedeny bez DPH Platný od 01.07.2013 Česká republika / Slovenská republika Culturing Life Produktové vlastnosti baterií Kuchyňské baterie Dornbracht nabízejí

Více

Brochure_alessi_sense_kueche.indd 1

Brochure_alessi_sense_kueche.indd 1 Brochure_alessi_sense_kueche.indd 1 21.02.17 13:02 Rodrigo Torres Rodrigo Torres se narodil v roce 1976 v Bogotě, v Kolumbii, a absolvoval studium v bakalářském studijním programu v oboru průmyslový design

Více

Položka č Strana CZK Položka č Strana CZK 10... 16 021 05 6, 8, 10, 12, 15 7.323,00 10 020 05-00 31 1.440,00

Položka č Strana CZK Položka č Strana CZK 10... 16 021 05 6, 8, 10, 12, 15 7.323,00 10 020 05-00 31 1.440,00 REJSTŘÍK Položka č Strana CZK Položka č Strana CZK 10... 16... 10 010 05-00 31 1.166,00 16 021 05 6, 8, 10, 12, 15 7.323,00 10 020 05-00 31 1.440,00 16 021 45 6, 8, 10, 12, 15 15.765,00 10 105 05-00 31

Více

KLUDI BALANCE white. Čistá lehkost NOVINKA

KLUDI BALANCE white. Čistá lehkost NOVINKA KLUDI BALANCE white Čistá lehkost NOVINKA 520239175 umyvadlová jednopáková baterie DN 10 KLUDI BALANCE White Tak čistá. Tak jasná. Tak lehká. KLUDI BALANCE WHITE budí emoce. Čistá bílá propůjčuje pocitu

Více

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 1. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-03/2013

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 1. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-03/2013 VODOVODNÍ BATERIE Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 1. 2013 do 31. 3. 2014 2013 CZ-03/2013 Umyvadlová kohoutková s otočným výtokem 150 mm 3.1270.1.004.221.1 s automatickou

Více

HANSABLUEBOX: CELKOVĚ LEPŠÍ.

HANSABLUEBOX: CELKOVĚ LEPŠÍ. HANSABLUEBOX: CELKOVĚ LEPŠÍ. HANSABLUEBOX S PRODUKTEM HANSABLUEBOX SI INS POD OMÍTKOU. INSTALUJETE SI SPOK Důsledky rozhodnutí, která se přijímají během plánování a zařizování nové koupelny, mají dlouhodobé

Více

KLUDI NEWS

KLUDI NEWS KLUDI NEWS 1. 4. 2015 - novinky pro rok 2015 - připomínka několika novinek 2014 Ing. Martin KOPTIŠ martin.koptis@kludi.cz 602 32 84 86 KLUDI PUSH TERMOSTAT pro 88011 Cena 2-cestné verze 13 190,- Kč bez

Více

chrom chrom

chrom chrom GESSI via manzoni 38601.031 38603.031 38607.031 7 242 Kč Baterie umyvadlová stojánková s výpustí 1 1/4, s hadičkami 3/8. Délka ramínka 127 mm. 6 766 Kč 38605.031, baterie umyvadlová bez výpusti 38701.031

Více

My Catalogue. Index Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN Eurostyle Páková umyvadl. bat.

My Catalogue. Index Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN Eurostyle Páková umyvadl. bat. www.grohe.cz - 06.02.2009 My Catalogue Index 33552 Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN 15 33558 Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN 15 33559 Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN 15 33557 Eurostyle Páková umyvadl.

Více

Chytré a štíhlé. Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit

Chytré a štíhlé. Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit Chytré a štíhlé. Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit v plné míře využívají všech předností montážních prvků Geberit. Uživatel vidí před stěnou pouze ty nejzákladnější

Více

Axor Massaud. Axor Massaud 1

Axor Massaud. Axor Massaud 1 Axor Massaud Axor Massaud 1 2 Axor Massaud Nature Inspired Design Axor Massaud 3 4 Axor Massaud V koupelně se obracíme zády ke všednosti. Užíváme si zde vzácné, velmi osobní chvilky. Jen zřídka jsme si

Více

ÚVOD 2 KLUDI KLUDI_KATALOG.indd :43:45

ÚVOD 2 KLUDI KLUDI_KATALOG.indd :43:45 Podomítkové systémy ÚVOD 2 KLUDI PODOMÍTKOVÉ SYSTÉMY KLUDI PODOMÍTKOVÉ SYSTÉMY KLUDI JEDNODUCHÉ UNIVERZÁLNÍ ESTETICKÉ Široká nabídka výrobků KLUDI vytváří možnosti pro různorodé zapojení sprchových a vanových

Více

CONNECT BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE WWW.IDEALSTANDARD.CZ

CONNECT BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE WWW.IDEALSTANDARD.CZ CONNECT BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE WWW.IDEALSTANDARD.CZ ONNECT CONNECT BLUE BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE, KTERÁ VÁM BUDE ŠETŘIT VODU, ENERGII A PENÍZE 100% Technologie Click = ÚSPORA. 50% 0%» Klasické

Více

Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení

Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení Všechny výhody z jediného zdroje. Největší předností pisoárového systému Geberit je jeho flexibilita představuje ideální řešení pro každý požadavek nebo stavební

Více

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM EDITION 400 21541 21551 21542 21552 NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM 21543 21553 21541 / 21542 / 21543 pro zabudování do zdi, postupně nastavitelná barva světla od 2700 kelvinů (teplá bílá)

Více

Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY

Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY Axor Citterio E 02 Kouzlo Axor Citterio E spočívá v kombinaci starého ověřeného Dokonalé tvary této kolekce jsou spojením nadčasové kvality výjimečným. Tato nová kolekce

Více

IL BAGNO ALESSI One by Oras Umyvadlová baterie, 12 V

IL BAGNO ALESSI One by Oras Umyvadlová baterie, 12 V Novinky 1.6.2012 IL BAGNO ALESSI One by Oras Umyvadlová baterie, 12 V 8524F Chrom 13250.00 Bezdotyková umyvadlová baterie s páčkou pro nastavení teploty (dle nastavení z výroby). Baterii lze snadno zajistit

Více

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-09/2013

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-09/2013 VODOVODNÍ BATERIE Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2014 2013 CZ-09/2013 Umyvadlová kohoutková s otočným výtokem 150 mm, průtok 8 l/min 3.1270.1.004.221.1

Více

08/2009 Copyright by Grohe

08/2009 Copyright by Grohe 08/2009 Copyright by Grohe GROHE ČR s.r.o. V Oblouku 104 252 43 Průhonice - Čestlice Tel.: +420 225 091 083 Fax: +420 225 091 085 e-mail: eva.kuzmikova@grohe.com www.grohe.cz www. www.grohe.cz I www. Strana

Více

My Catalogue. Index Tenso Páková umyvadl. bat., DN Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15

My Catalogue. Index Tenso Páková umyvadl. bat., DN Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 www.grohe.cz - 06.02.2009 My Catalogue Index 33347 Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 32366 Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 32427 Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 32443 Tenso Páková umyvadl. bat., DN

Více

PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ

PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ VŠECHNY VÝHODY Z JEDINÉHO ZDROJE Největší předností pisoárového systému Geberit je jeho flexibilita představuje ideální řešení pro každý požadavek nebo stavební

Více

Armatury pro beztlakové průtokové ohřívače vody

Armatury pro beztlakové průtokové ohřívače vody Oblast použití Ideální ve spojení s beztlakovým průtokovým ohřívačem vody > > Umyvadla > > Výlevky > > Kuchyně > > Sprcha Informace o výrobku 1 / 19 Dotazy k výrobku: 596 550 207 AEB AEN END EWT SMB SME

Více

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217 V kúpelni sa začína i končí každý náš deň. Dodáva nám rannú energiu, sviežosť, a večer nás ukľudní a pripraví na zdravý spánok. Preto je dôležité, aby naša kúpelňa vyžarovala pozitívnu energiu, ktorá Vás

Více

Index zboží. Oras Electra. Bezdotyková umyvadlová baterie. Bezdotyková nástěnná umyvadlová. Bezdotykový urinálový splachovač. Bezdotykové sprchy

Index zboží. Oras Electra. Bezdotyková umyvadlová baterie. Bezdotyková nástěnná umyvadlová. Bezdotykový urinálový splachovač. Bezdotykové sprchy Index zboží Bezdotyková umyvadlová baterie V.č. 6250F Se směšovacím ventilem a pro 4 předem smíšenou vodu V.č. 6100 Pro předem smíšenou vodu 5 V.č. 6104 Se směšovacím ventilem 6 V.č. 6130 Pro předem smíšenou

Více

Be inspired by Danish Design. Tradition. t r a d i c e v m o d e r n í m p o j e t í

Be inspired by Danish Design. Tradition. t r a d i c e v m o d e r n í m p o j e t í Be inspired by Danish Design Tradition t r a d i c e v m o d e r n í m p o j e t í Inspirovány klasickým a romantickým stylem moderního venkova, jsou baterie řady Tradition dánského výrobce Damixa perfektním

Více

Svět plný elegance a harmonie. Metropol Classic.

Svět plný elegance a harmonie. Metropol Classic. Svět plný elegance a harmonie. Metropol Classic. Umělecké ztvárnění vaší koupelny. Díky nové řadě baterií Metropol Classic přináší Hansgrohe novou klasickou řeč tvarů do vaší koupelny. Metropol Classic

Více

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2014/15

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2014/15 KLUDI Armatury pro koupelnu a kuchyni Ceník 2014/15 2 Obsah Novinky 2014 4 Zákaznický servis 11 Navigátor funkcí 12 Přehled povrchů 16 Rejstřík 18 Kuchyňský program Baterie KLUDI ADLON 33 KLUDI AMPHORA

Více

Multifunkční vlastnosti

Multifunkční vlastnosti Multifunkční vlastnosti Dřezy s ohřívací zónou S novým typem ESWA (L/R) 00.0 je Küppersbusch zase o krok dále za starými typy dřezů! Pod odkapávací deskou je ukryta zcela nově vyvinutá ohřívací zóna, kterou

Více

Obsah. Kuchyňské baterie. Přehled výrobků. Technika

Obsah. Kuchyňské baterie. Přehled výrobků. Technika Obsah Kuchyňské baterie Přehled výrobků Technika Hansgrohe PuraVida... 04 Hansgrohe Metris... 10 Hansgrohe Talis... 16 Hansgrohe Focus... 20 Axor Starck... 28 Axor Citterio... 34 Axor Citterio M... 38

Více

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy Optimální vestavná hloubka Díky vestavné hloubce jen 40 cm lze košové systémy BLANCO SELECT použít téměř pro každou dřezovou skříňku. Flexibilní

Více

Obsah. Kuchyňské baterie. Přehled výrobků. Technika

Obsah. Kuchyňské baterie. Přehled výrobků. Technika Obsah Kuchyňské baterie Axor Starck... 04 Axor Citterio... 10 Axor Citterio M... 14 Axor Uno 2 /Uno... 16 Hansgrohe PuraVida... 22 Hansgrohe Talis... 28 Hansgrohe Focus... 32 Přehled výrobků... 36 Technika...

Více

GROHE Kuchyňské armatury

GROHE Kuchyňské armatury 08/2009 Copyright by Grohe GROHE ČR s.r.o. V Oblouku 104 252 43 Průhonice - Čestlice Tel.: +420 225 091 083 Fax: +420 225 091 085 e-mail: eva.kuzmikova@grohe.com www. www. GROHE Kuchyňské armatury www.

Více

GROHTHERM 1000 NOVINKA 100 % GROHE COOLTOUCH. MAXIMÁLNÍ POHODLÍ. GROHE Termostaty MASTERS OF TECHNOLOGY. Sledujte nás

GROHTHERM 1000 NOVINKA 100 % GROHE COOLTOUCH. MAXIMÁLNÍ POHODLÍ. GROHE Termostaty MASTERS OF TECHNOLOGY. Sledujte nás WWW..CZ Sledujte nás WWW..SK Termostaty GROHTHERM 1000 100 % COOLTOUCH. MAXIMÁLNÍ POHODLÍ. Nový web optimalizovaný pro mobily, tablety a počítače. Více o termostatech najdete online na www.grohe.cz a www.grohe.sk

Více

05/2005. Kludi - Armaturen s.r.o. Pražská 355 CZ - 274 01 Slaný. Telefon: +420 312 522 877 Fax: +420 312 520 948

05/2005. Kludi - Armaturen s.r.o. Pražská 355 CZ - 274 01 Slaný. Telefon: +420 312 522 877 Fax: +420 312 520 948 /20 Kludi - Armaturen s.r.o. Pražská 355 CZ - 274 01 Slaný Telefon: +420 312 522 877 Fax: +420 312 520 948 Internet: www.kludi.cz E-Mail: info@kludi.cz Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 D-58685 Menden

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Výrobky s výrazným designem od firmy KEUCO vytvářejí v koupelně jedinečné prostředí. Kolekce

Více

Axor Starck ShowerCollection

Axor Starck ShowerCollection Axor Starck ShowerCollection Hledat ústraní, najít bezpečí nechat za sebou jednotvárnost všedních dnů a načerpat novou energii. Jako místo setkání člověka se sebou samým je koupelna místem krásy a poznání.

Více

CENÍK SANITÁRNÍ TECHNIKY 2008

CENÍK SANITÁRNÍ TECHNIKY 2008 CENÍK SANITÁRNÍ TECHNIKY 2008 Automatické splachovače pisoárů SLP 02K 01022 Splachovač pisoáru s montážní krabicí 3.630,- SLP 02KZ 01023 Varianta SLP 02K s integrovaným zdrojem 4.270,- SLP 06K 01062 Bateriový

Více

OBSAH Ceník platný od 1. 4. 2007

OBSAH Ceník platný od 1. 4. 2007 OBSAH Ceník platný od 1. 4. 2007 V případě zájmu o jiné příslušenství než je standardně dodáváno k vanovým a sprchovým bateriím, je možno provést libovolnou záměnu z naší nabídky sprchového programu. VODOVODNÍ

Více

Ceník VIGOUR 2014. keramika, baterie, žlaby, rošty, příslušenství

Ceník VIGOUR 2014. keramika, baterie, žlaby, rošty, příslušenství Ceník VIGOUR 20 keramika, baterie, žlaby, rošty, příslušenství Zkratka 1 Název DPC bez DPH strana VIGCLIVN VIGDTOPN VIGDTOPSTYHS VIGCLIVNSWB VIGCLIVNS VIGDTOPSTYS VIGCLIVNBD VIGDTOPNBD VIGCLIVNTB VIGCLIVNB

Více

OBSAH Ceník platný od 17. 8. 2009

OBSAH Ceník platný od 17. 8. 2009 OBSAH Ceník platný od 17. 8. 2009 V případě zájmu o jiné příslušenství než je standardně dodáváno k vanovým a sprchovým bateriím, je možno provést libovolnou záměnu z naší nabídky sprchového programu.

Více

Komfort a bezpečnost ve sprše

Komfort a bezpečnost ve sprše Komfort a bezpečnost ve sprše KeUCo GmbH & Co. KG postfach 1365 58653 Hemer, Germany telefon +49 2372 904-0 telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de art.nr.: 03507/251101 Komfort und sicherheit

Více

CENÍK GROHE 2013, verze 1.0. Ceny uvedeny bez DPH. Platnost do vydání nového ceníku nebo do konce roku 2013. Tiskové chyby vyhrazeny.

CENÍK GROHE 2013, verze 1.0. Ceny uvedeny bez DPH. Platnost do vydání nového ceníku nebo do konce roku 2013. Tiskové chyby vyhrazeny. KATALOG GROHE 2013 CENÍK GROHE 2013, verze 1.0 Ceny uvedeny bez DPH. Platnost do vydání nového ceníku nebo do konce roku 2013. Tiskové chyby vyhrazeny. obsah Obsah strana Koupelnové armatury Allure 4 Quadra

Více

Dornbracht Novinky 2014 CZ / SK

Dornbracht Novinky 2014 CZ / SK Dornbracht Novinky 2014 CZ / SK Ceny jsou uvedeny bez DPH Platný od 01.03.2014 Česká republika / Slovenská republika Culturing Life Obsah Změny 2014 / Kategorie dodacích lhůt (DC) IV - VII MEM 001-042

Více

metime_spa Art.-Nr.: 03507/341101 Katalog metime_spa, tschechisch, 06/14

metime_spa Art.-Nr.: 03507/341101 Katalog metime_spa, tschechisch, 06/14 metime_spa KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 D-58653 Hemer telefon +49 2372 904-0 telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr.: 03507/341101 Katalog metime_spa, tschechisch, 06/14 Tesseraux

Více

Odvodňovací technika V1 Odtoky pro koupací a sprchové vany

Odvodňovací technika V1 Odtoky pro koupací a sprchové vany Katalog 2012 - CZ Odvodňovací technika Odtoky pro koupací a sprchové vany Přezkoušeno podle DIN-EN 274,. Rychlá montáž a flexibilita. Promyšlená domovní technika ve stavebnicovém systému s funkčními jednotkami

Více

obsah 22 BAULLOP DOPLŇKY 23 ESSENTIALS 24 ESSENTIALS CUBE 25 GROHTHERM F / RAPIDO C 26 GROHTHERM 28 INSTALAČNÍ SYSTÉMY / TLAČÍTKA

obsah 22 BAULLOP DOPLŇKY 23 ESSENTIALS 24 ESSENTIALS CUBE 25 GROHTHERM F / RAPIDO C 26 GROHTHERM 28 INSTALAČNÍ SYSTÉMY / TLAČÍTKA KATALOG 2014 obsah OBSAH 4 6 8 10 QUADRA 11 LINEARE 12 EUROCUBE 13 EURODISC COSMOPOLITAN 14 ESSENCE 16 CONCETTO 17 EUROSTYLE COSMOPOLITAN 18 EUROSTYLE 19 EUROSMART COSMOPOLITAN 20 EUROSMART 22 BAULLOP

Více

E-Kompaktní průtokový ohřívač CFX-U

E-Kompaktní průtokový ohřívač CFX-U Oblast použití Jedno odběrné místo: > Kuchyňský dřez > Umyvadlo > Dvojumyvadlo Více odběrných míst: > Sprcha a umyvadlo Informace o výrobku 1 / 5 Dotazy k výrobku: 596 550 207 Energetická třída A (s Multiple

Více

Vkus urbanisty. Axor Citterio M

Vkus urbanisty. Axor Citterio M Axor Citterio M Vkus urbanisty. Axor Citterio M Axor Citterio M Procházka nákupními ulicemi. Návštěva muzea. Espresso na piazza. Aktivní, naplněný život mezi kanceláří, kavárnou a podkrovím... Miláno,

Více

hansgrohe Raindance Select S s proudem PowderRain NOVÝ Nový jemný proud s mikrokapkami. Nový proud PowderRain od hansgrohe.

hansgrohe Raindance Select S s proudem PowderRain NOVÝ Nový jemný proud s mikrokapkami. Nový proud PowderRain od hansgrohe. hansgrohe Raindance Select S s proudem PowderRain NOVÝ Nový jemný proud s mikrokapkami. Nový proud PowderRain od hansgrohe. 2 hansgrohe Příběh hansgrohe Příběh 3 4 hansgrohe Příběh Relaxační a jemný sprchový

Více

V I A M A N Z O N I V I A T O R T O N A V I A S O L F E R I N O V I A B A G U T T A D O P L Nˇ

V I A M A N Z O N I V I A T O R T O N A V I A S O L F E R I N O V I A B A G U T T A D O P L Nˇ V I A M A N Z O N I V I A T O R T O N A V I A S O L F E R I N O V I A B A G U T T A S P R C H O V Ý P R O G R A M D O P L Nˇ K Y vybrané produkty kolekcí via Solferino,Via Manzoni a Via Tortona, jsou technologicky

Více

vlastnosti a výhody ZárUKa 5 Let JedNodUCHá MoNtᎠomezovač teploty ZárUKa

vlastnosti a výhody ZárUKa 5 Let JedNodUCHá MoNtᎠomezovač teploty ZárUKa Ceraplan III PERFEKTNÍ FUNKČNOST & MODERNÍ DESIGN NOVÁ GENERACE VODOVODNÍCH BATERIÍ CERAPLAN III V minulosti velmi dobře vnímaná a oblíbená kolekce vodovodních baterií CERAPLAN byla úspěšně inovována a

Více

FIBARO MOZEK VAŠEHO DOMOVA. Inteligentní dům CENOVĚ DOSTUPNÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI DOMÁCNOST BEZ NUTNOSTI STAVEBNÍCH ÚPRAV INTERIÉRU

FIBARO MOZEK VAŠEHO DOMOVA. Inteligentní dům CENOVĚ DOSTUPNÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI DOMÁCNOST BEZ NUTNOSTI STAVEBNÍCH ÚPRAV INTERIÉRU Inteligentní dům komplexní řešení pro ovládání světel a žaluzií, regulaci teploty a zajištění bezpečí reálné snížení provozních nákladů intuitivní ovládání pomocí telefonů a tabletů automatizace chodu

Více

Novinky 2014. Armatury pro koupelnu a kuchyni

Novinky 2014. Armatury pro koupelnu a kuchyni Novinky 2014 Armatury pro koupelnu a kuchyni 3 Obsah Koupelna KLUDI boční ovládání 6 KLUDI BALANCE WHITE 10 KLUDI BOZZ 22 KLUDI ZENTA 28 KLUDI TERCIO 34 Sprcha KLUDI DUAL-SHOWER-SYSTÉMY 40 Kuchyně KLUDI

Více

Be inspired by Danish Design FERN. Twist & Save - Vaše volba

Be inspired by Danish Design FERN. Twist & Save - Vaše volba Be inspired by Danish Design FERN Twist & Save - Vaše volba Rozhodněte se, kdy chcete šetřit vodou Když nastane potřeba šetřit vodou, je vodovodní baterie tou první přirozenou volbou. Většina lidí má zájem

Více

Vodovodní baterie a doplňky

Vodovodní baterie a doplňky Vodovodní a doplňky PŘEHLED NABÍDKY 2017 10 Doplňky Doplňky Termo Duální 10 systémy Classic Neo Rosa Suzan Samostojící Stojánkové Kuchyňské Bidetové Sprchy a příslušenství Sprchové sety Vanové sety www.ravak.cz

Více

Ceník novinek 10/2017 CZK

Ceník novinek 10/2017 CZK Ceník novinek 10/2017 hansgrohe sortiment pro koupelny Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH a rozumějí se jako doporučené prodejní ceny pro konečného spotřebitele vycházející ze Všeobecných obchodních podmínek.

Více

BLANCOAXON II 6 S BLANCO keramika PuraPlus Dřezy pro vyšší nároky koncepce AX od firmy BLANCO

BLANCOAXON II 6 S BLANCO keramika PuraPlus Dřezy pro vyšší nároky koncepce AX od firmy BLANCO BLANCOAXON II 6 S PuraPlus Dřezy pro vyšší nároky koncepce AX od firmy BLANCO Perfektní uplatnění koncepce AX také u keramických ů Plynulé pracovní postupy podél jedné osy Víceúčelová miska volně zavěsitelná

Více

Teplá voda? Zcela jednoduše! Elektrické ohřívače vody

Teplá voda? Zcela jednoduše! Elektrické ohřívače vody Teplá voda? Zcela jednoduše! Elektrické ohřívače vody Elektrické ohřívače vody Elektrické ohřívače vody 3 Bosch 8000 T Vysoký komfort přípravy teplé vody s jedinečným designem 8000T 080 8000T 00 8000T

Více

Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice T. 417 592 111 F. 417 560 772. www.idealstandard.cz

Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice T. 417 592 111 F. 417 560 772. www.idealstandard.cz Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice T. 417 592 111 F. 417 560 772 www.idealstandard.cz Výrobce si vyhrazuje právo na změny sortimentu, cen a technické specifikace. 03/10 KK2331000 EASY-Box

Více

HL Zápachové uzávěrky 5/4" DN40 = DN32 = DN32 = DN40 = 280 DN32 DN32 = 350 DN40 DN40 = 350 DN32 = 90 DN40 = 95

HL Zápachové uzávěrky 5/4 DN40 = DN32 = DN32 = DN40 = 280 DN32 DN32 = 350 DN40 DN40 = 350 DN32 = 90 DN40 = 95 = 80-315 = 80-315 = 350 = 350 = 280 = 285 29 = 50-250 = 50-220 HL Zápachové uzávěrky 2. Umyvadla = 95 = 90 2 HL Umyvadlové zápachové uzávěrky Základní informace k projektování a montáži Oproti běžným zápachovým

Více

CENÍK KARTELL BY LAUFEN 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31. 3. 2014

CENÍK KARTELL BY LAUFEN 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31. 3. 2014 CENÍK KARTELL BY LAUFEN 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31. 3. 2014 2013 KOUPELNOVÁ KERAMIKA VANY A VANIČKY KOUPELNOVÝ NÁBYTEK VODOVODNÍ BATERIE KARTELL by LAUFEN volně

Více

A A A A Táhlo k umyvadlové výpusti LYRA plus: , LYRA plus. aktuální Produktové číslo.

A A A A Táhlo k umyvadlové výpusti LYRA plus: , LYRA plus. aktuální Produktové číslo. 2 KS Druh aktuální Produktové číslo Popis (typ produktu Rozšířený popis Technický popis Vhodné pro Set5 3 4 5 A505119507 Ventil jednocestný : 3512810043101 : 3511810043001 A505324600 Rucní sprcha drez

Více

A A A A Táhlo k umyvadlové výpusti LYRA plus: , LYRA plus 66,00 Kč

A A A A Táhlo k umyvadlové výpusti LYRA plus: , LYRA plus 66,00 Kč 2 KS Druh aktuální Produktové číslo Popis (typ produktu Rozšířený popis Technický popis Vhodné pro Set5 3 Cena CZK bez DPH 4 5 A505119507 Ventil jednocestný : 3512810043101 : 3511810043001 33,00 Kč A505324600

Více

Obsah. Kuchyňské baterie. Přehled výrobků. Technika

Obsah. Kuchyňské baterie. Přehled výrobků. Technika Obsah Kuchyňské baterie Hansgrohe Metris Select... 04 Hansgrohe Metris... 08 Hansgrohe PuraVida... 14 Hansgrohe Talis... 20 Hansgrohe Focus... 24 Axor Starck... 32 Axor Citterio... 38 Axor Citterio M...

Více

poznejte, co dělá z koupelny koupelnu HANSA

poznejte, co dělá z koupelny koupelnu HANSA poznejte, co dělá z koupelny koupelnu HANSA DŮSLEDNĚ STÁLE ODPOVĚDNĚ 100 LET INOVACÍ HANSA UDÁVÁ KROK CHRÁNÍME TO, CO NÁS INSPIRUJE. HANSA má za sebou již více než 100 let a ve svém oboru se řadí k vedoucím

Více

HOME CONTROL HC-PH-TS20 SET4 HC-PH-HD01 SET4

HOME CONTROL HC-PH-TS20 SET4 HC-PH-HD01 SET4 HOME CONTROL Nový bezdrátový systém určený k regulaci teplovodního nebo elektrického vytápění. Nabízí obdobné funkce jako systém Pocket Home za velmi příznivou cenu. V sestavě získáte plnohodnotnou startovací

Více

RETTANGOLO T. Baterie umyvadlová stojánková s výpustí 1 1/4, s hadièkami 3/8. Baterie umyvadlová stojánková vysoká, s výpustí 1 1/4, s hadièkami 3/8

RETTANGOLO T. Baterie umyvadlová stojánková s výpustí 1 1/4, s hadièkami 3/8. Baterie umyvadlová stojánková vysoká, s výpustí 1 1/4, s hadièkami 3/8 série RETTANGOLO T 20301 Baterie umyvadlová stojánková s výpustí 1 1/4, s hadièkami 3/8 11 394 Kè 14 811 Kè 20303 Baterie umyvadlová stojánková vysoká, s výpustí 1 1/4, s hadièkami 3/8 13 053 Kè 16 971

Více

TESI. T umyvadlo nábytkové Kč T umyvadlo nábytkové Kč

TESI. T umyvadlo nábytkové Kč T umyvadlo nábytkové Kč 2017 2 TESI T350901 umyvadlo nábytkové 80 45 5 150 Kč T350801 umyvadlo nábytkové 100 45 8 820 Kč T0051OV skříňka pod umyvadlo bílá 80 cm 10 230 Kč T0052OV skříňka pod umyvadlo bílá 100 cm 10 950 Kč E3252BH

Více

Radost stisknutím tlačítka. Raindance Select.

Radost stisknutím tlačítka. Raindance Select. Radost stisknutím tlačítka. Raindance Select. Dejte vodě svůj oblíbený tvar. Raindance Select E 300 hlavová sprcha Měkké vzdušné kapky nebo silný osvěžující proud? O tom rozhodujete Vy stisknutím tlačítka.

Více

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk Kolekce armatur Kolekce armatur Ekonomické, bezpečné a praktické náš široký výběr atraktivních armatur nabízí na jakémkoliv místě vaší koupelny nebo kuchyně každodenní opravdové potěšení. Kuchyňské 122

Více

A A A A Táhlo k umyvadlové výpusti LYRA plus: , LYRA plus 2,38

A A A A Táhlo k umyvadlové výpusti LYRA plus: , LYRA plus 2,38 A505119507 Ventil jednocestný plus: 3512810043101 : 3511810043001 plus --- A505324600 Rucní sprcha drez bat plus: 3512810043101 : 3511810043001 plus 23,81 A505710203 Závazí stoj drez se sprskou plus: 3512810043101

Více

Náhradní díly k zápachovým uzávěrům a odtokovým soupravám. CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika

Náhradní díly k zápachovým uzávěrům a odtokovým soupravám. CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika Náhradní díly k zápachovým uzávěrům a odtokovým soupravám CZ 3/ Ceník 20 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika Náhradní díly, vybavovací sady a příslušenství pro produktové skupiny: Odtoky pro vany a sprchové

Více

série TRASPARENZE TRASPARENZE

série TRASPARENZE TRASPARENZE série TRASPARENZE TRASPARENZE 34201 Baterie umyvadlová stojánková s výpustí 1 1/4, s hadièkami 3/8 8 406 Kè 10 089 Kè 10 089 Kè 34203 Baterie umyvadlová stojánková vysoká, s výpustí 1 1/4, s hadièkami

Více

Armatury. Concept 100. Váš zaručený komfort

Armatury. Concept 100. Váš zaručený komfort Armatury Concept 100 Váš zaručený komfort Když je vše, jak má být Technické řešení, komfort, design nebo příznivá cena? S armaturami Concept 100 získáte jednoduše vše. Celá série vyniká estetickým, nadčasovým

Více

Tento soubor obsahuje již neplatné modely a ceny. Aktuální informace získáte na eshop.schock.cz

Tento soubor obsahuje již neplatné modely a ceny. Aktuální informace získáte na eshop.schock.cz v odov odní baterie Tento soubor obsahuje již neplatné modely a ceny. Aktuální informace získáte na eshop.schock.cz Při výběru baterie vždy kontrolujte její rozměry. Baterie na obrázku se může zdát opticky

Více

Axor Universal. Accessories

Axor Universal. Accessories Axor Universal Accessories Axor Universal Accessories Axor Universal Accessories Kdo v koupelně ctí eleganci a luxus, musí totéž vyžadovat i u doplňků. a právě elegance a vysoká kvalita se v koupelně projeví

Více

Dokonalost pro náročné. F3 a F5 nové řady armatur pro mytí a sprchování

Dokonalost pro náročné. F3 a F5 nové řady armatur pro mytí a sprchování 1 Dokonalost pro náročné F3 a F5 nové řady armatur pro mytí a sprchování 2 3 Obsah Franke Water Systems 04 Nové řady Franke 06 Řada F3 08 Řada F5 10 FRAMIC inside 12 Optoelektronika 14 Systémový box Franke

Více

NOVINKA. Koupelnová série

NOVINKA. Koupelnová série NOVINKA Koupelnová série Přehled sortimentu KERAMIKA NÁBYTEK Nabídku podomítkových modulů naleznete na straně 214. K sérii Tigo doporučujeme zrcadla Clear, které najdete na straně 197 a zrcadla Cubito,

Více

PROTRONIC-S. Bezdotyková optoelektronicky řízená umyvadlová armatura

PROTRONIC-S. Bezdotyková optoelektronicky řízená umyvadlová armatura PROTRONIC-S Bezdotyková optoelektronicky řízená umyvadlová armatura Doplňující bezdotykové výrobky pro bezdotykový mycí prostor Vysoušeč rukou RODX310 Zásobník na papírové utěrky RODX630 Dávkovač mýdla

Více

CENÍK NOVINEK N 10/2017 0 1 FORM FOLLOWS L O PERFECTION E CENÍK NOVINEK N 10/2017 0 1 FORM FOLLOWS L O PERFECTION E Hansgrohe CS s.r.o. / Dornych 47 / CZ 617 00 Brno / Česká Republika Tel. +420 511 120550

Více

TESI. T umyvadlo nábytkové Kč T umyvadlo nábytkové Kč T umyvadlo nábytkové Kč

TESI. T umyvadlo nábytkové Kč T umyvadlo nábytkové Kč T umyvadlo nábytkové Kč 2018 TESI T351001 umyvadlo nábytkové 60 45 3 680 Kč T350901 umyvadlo nábytkové 80 45 5 150 Kč T350801 umyvadlo nábytkové 100 45 8 820 Kč T0050OV skříňka pod umyvadlo bílá 60 cm 9 810 Kč T0051OV skříňka

Více

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk ILBAGNOALESSI One ILBAGNOALESSI One KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk 81097.1 / Umyvadlo s integrovaným krytem na sifon 81397.1

Více