Vážení cestující, od 9. prosince 2018 dochází v oblasti Novojičínska k významným změnám v dopravní obslužnosti. Na základě proběhlých výběrových

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vážení cestující, od 9. prosince 2018 dochází v oblasti Novojičínska k významným změnám v dopravní obslužnosti. Na základě proběhlých výběrových"

Transkript

1 Vážení cestující, od 9. prosince 2018 dochází v oblasti Novojičínska k významným změnám v dopravní obslužnosti. Na základě proběhlých výběrových řízení na autobusové dopravce budou příměstské autobusové linky v oblasti zajišťovat převážně dopravci Transdev Morava s.r.o., ČSAD Vsetín a.s. a částečně do června 2019 také ARRIVA MORAVA a. s. linkami z oblasti Bílovecka. Co bude od neděle jinak? Doprava bude zajišťována novými nízkopodlažními autobusy v bílém vnějším provedení s logem Moravskoslezského kraje vybavenými klimatizací, USB zásuvkami pro dobíjení mobilních zařízení a audiovizuálním informačním systémem. V jízdních řádech došlo ke zrušení několika nevytížených spojů, oproti současnému stavu však dochází k výraznému navýšení víkendové a večerní dopravy. Například mezi Novým Jičínem a Frýdkem-Místkem se o víkendu bude možné dopravit linkami 621 a 647 přibližně každé dvě hodiny. V průběhu roku 2019 dojde k vyhodnocení vytíženosti nových spojů, a následně bude rozhodnuto o případných změnách. Nově je také možné využít nová spojení s jedním přestupem v Příboře z Frýdku-Místku do průmyslové zóny v Mošnově s využitím autobusových linek 632 a 662. Cestující z Oder - Tošovic využijí místo stávající linky 684 nově linku 614 v trase Nový Jičín Hladké Životice Fulnek Odry, Tošovice Odry. Cestující z Luboměře, Spálova, Oder - Dobešova a Jakubčovic využijí místo stávajících linek 681 a 685 nově linku 615 v trase Nový Jičín Jeseník nad Odrou Odry Jakubčovice Odry, Dobešov Spálov Luboměř. Linka 616 obsluhuje nově také Jeseník nad Odrou - Hůrku, Starý Jičín - Vlčnov a vybranými spoji je vedena k železniční stanici Polom. Cestující, zejména žáci ZŠ z Jeseníku nad Odrou do Suchdolu nad Odrou využívající stávající linku 687 nově využijí linku 619, která je vedena v trase Fulnek Suchdol nad Odrou Jeseník nad Odrou (Polom). Linka 620 v trase Nový Jičín Suchdol nad Odrou Vražné Odry je nově vybranými spoji prodloužena do Oder - Pohoře. Cestující z Nového Jičína do Hranic využijí místo stávající linky 658 nově linku 621. Pro tuto linku vzniká na území Olomouckého kraje (v úseku Polom Hranice) nová tarifní zóna 238, díky čemuž je nově možné na celé této lince využívat dlouhodobé časové jízdné ODIS. Cestující z Bartošovic do Nového Jičína, Studénky, Bílovce či Ostravy využijí místo stávajících linek 612 a 630 nově linky 626, 629 a 677. Veškeré spoje v relaci Kopřivnice Příbor Albrechtičky Studénka jsou nově vedeny v lince 649, přičemž vybrané z nich obsluhují také obec Sedlnice. Vybrané spoje jsou také prodlouženy až do Bílovce. Spoj linky 649 vedený přes Závišice je nově veden shodně přes Příbor. Na základě požadavků cestujících také došlo ke sloučení významného počtu spojů linek 333 a 670 do nových spojů vedených v celé trase z Nového Jičína do Ostravy a zpět.

2 Cestující z Nového Jičína - Straníku do Nového Jičína, Hodslavic, Mořkova či Kopřivnice využijí místo stávajících linek 631 a 688 nově linku 697. Cestující, zejména žáci ZŠ a SŠ využívající stávající linku 663 využijí nově linku 695 Nový Jičín Mořkov Veřovice Lichnov Kopřivnice. Většina spojů linek 696 Nový Jičín Mořkov Frenštát pod Radhoštěm a 697 Nový Jičín Hodslavice Mořkov Veřovice Kopřivnice je vzájemně navázaná na zastávce Mořkov, rozc. Frenštát p. Radh. tak, že budou umožněny vzájemné přestupy mezi linkami. Vybrané brzké ranní a pozdně večerní spoje linky 667 Nový Jičín Starý Jičín Heřmanice jsou označeny nově jako linka 666 a vedeny přes Starý Jičín Petřkovice a Palačov. Cestující z Oder - Veselí využijí místo stávající linky 929 nově linku 691 Odry Fulnek Bílovec. Úpravou taktéž prošly jízdní řády linek obsluhujících město Kopřivnici, kde jsou například jednotlivé spoje původní linky 644 nově přiřazeny k linkám 638, 644, 645 a 646 tak, aby bylo ihned podle označení autobusu patrné, kterou trasou Kopřivnicí a Štramberkem projíždí. Linka 644 je tak nově linkou propojující Kopřivnici se Štramberkem a jeho místní částí Libotín ve většině případů vedenou přes štramberské sídliště Bařiny. Linka 645 zahrnuje spoje vedoucí z Ženklavy přes štramberské sídliště Bařiny do Štramberka a jeho místní části Libotín. V lince 646 jsou pak kromě původních spojů vedeny také spoje z Kopřivnice do Štramberka neobsluhující štramberské sídliště Bařiny. Linka 638 pak nově obsahuje také školní spoje obsluhující významnou část Kopřivnice přes zastávky Kopřivnice,Alšova, kolonie a Francouzská. V relaci Kopřivnice Frenštát pod Radhoštěm došlo ke zrušení některých nevytížených posilových spojů, oproti současnému stavu však došlo na základě požadavku cestujících k zavedení spojů nových. Všechny spoje v relaci Frenštát pod Radhoštěm Tichá Kunčice p. O. jsou nově vedeny v lince 657. V lince 636 do Kopřivnice je nově veden jen jeden pár spojů na ranní směnu. Na autobusových zastávkách Tichá, u Adamce a Tichá, rest. Fojtství došlo k navýšení vzájemných návazností mezi linkami 636, 637, 652, 653 a 657 v cestovních relacích mezi Kopřivnicí, Frenštátem pod Radhoštěm, Kunčicemi p. O a Kozlovicemi. Změnou čísla linky prošla také linka 362 propojující Kopřivnici a Příbor s Frýdkem-Místkem, která nově ponese označení 662. Mezikrajské linky jsou nově označeny čísly dle společné dohody Moravskoslezského, Olomouckého a Zlínského kraje. Jedná se o linku 617 > nově 987 Nový Jičín Hodslavice Valašské Meziříčí, linku 635 > nově 985 Kopřivnice Frenštát pod Radhoštěm Rožnov pod Radhoštěm, linku 668 > nově 988 Nový Jičín Starý Jičín Valašské Meziříčí, linku 669 > nově 908 Nový Jičín Starý Jičín Hustopeče nad Bečvou.

3 Linka 231 Linka nově obsahuje pár zrychlených spojů původně vedených v lince Linka 265 Nová linka pro rychlé spojení Bílovce s Opavou v době přepravní špičky v pracovní dny. Linka 270 Jedná se o novou linku nahrazující původní linky 271 a 272 a poskytující celodenní pravidelné spojení Ostravy s Velkou Polomí, Hrabyní, Mokrými Lazci, Novými Sedlicemi a Opavou. Linky 286, 287, 288 Na linkách dochází ke změně jízdního řádu, linka 286 je v Ostravě vedena ze Svinova na Rudnou a Místeckou ulici a nově obsluhuje průmyslovou zónu v Hrabové. Linka 288 je vybranými spoji prodloužena až na zastávku Zbyslavice, střed. Linka 624 Nová linka, která celodenně obslouží části Fulnek Děrné a Fulnek Jílovec. Linka 628 Jedná se o původní linku 648 vedenou z Bílovce do Jistebníku prodlouženou na zastávku Ostrava,Dubina. Linky 673, 675, 676, 677, 679 Na linkách dochází ke změně v jízdních řádech. Linka 673 nově v Ostravě obsluhuje také zastávky Mírové náměstí a Český dům. Vybrané spoje linky 675 nově obsluhují další zastávky ve Vítkovicích, linka nebude obsluhovat úsek do Mariánských Hor a na zastávku Ostrava,ÚAN. Linka 676 je nová linka obsluhující oblast Hýlova v Klimkovicích. Místo zrušené linky 630 obsluhuje linka 676 také společně s linkou 679 obec Vřesinu. Linky 692 a 693 Nově okružní linky vedené proti sobě obsluhující místní části Bílovce, dále Bítov, Těškovice a Slatinu. Méně frekventované zastávky jsou nově v režimu na znamení, čímž dojde ke zvýšení plynulosti dopravy. Takovéto zastávky jsou v jízdním řádu označeny symbolem. Jestliže cestující čeká na spoj na zastávce na znamení, musí stát v prostoru zastávky tak, aby mohl být řidičem autobusu včas viděn. Jestliže chce cestující vystupovat na zastávce na znamení, musí cestující svůj požadavek včas oznámit jedním delším stiskem některého z tlačítek Stop, Otevírání dveří nebo Znamení k řidiči. Řidič musí zastavit na zastávce na znamení, pokud se v prostoru zastávky nachází viditelně alespoň jedna osoba, nebo pokud v zastávce již stojí jiné vozidlo, nebo pokud cestující ve vozidle dá znamení k zastavení na zastávce na znamení. Dochází také k úpravě hranic tarifních zón 79, 87 a 88 v oblasti mezi Suchdolem nad Odrou a Mankovicemi tak, že pro cestování na trase Odry Nový Jičín autobusovými linkami 615 i 620 postačí mít zakoupeny jednotně tarifní zóny 70, 79, 80 a 88. Dosud zakoupené jízdenky dle stávajícího zónového členění budou uznávány až do konce jejich platnosti.

4 Seznam obcí a linek, které budou nově zajišťovat jejich dopravní obslužnost Albrechtičky Bílov Bílovec Bítov Bravantice 623 Nový Jičín - Sedlnice - Studénka 629 Nový Jičín - Studénka - Velké Albrechtice - Bílovec 649 Studénka - Příbor - Kopřivnice 678 Ostrava - Klimkovice - Bílovec - Fulnek 262 Opava - Hradec nad Moravicí - Skřipov - Bílovec 263 Opava - Hrabyně - Pustá Polom - Hlubočec - Těškovice - Bílovec 264 Opava - Hlubočec - Pustá Polom - Těškovice - Bílovec 265 Opava - Hradec nad Moravicí - Skřipov - Bílovec 624 Fulnek - Fulnek,Děrné - Fulnek,Jílovec - Bílovec 626 Nový Jičín - Bartošovice - Studénka - Bílovec 628 Ostrava,Dubina - Jistebník - Bílovec 671 Skřipov - Těškovice - Olbramice - Klimkovice - Ostrava 672 Slatina - Tísek - Olbramice - Klimkovice - Ostrava Březová / Fulnek - Bílovec - Velké Albrechtice - Olbramice - Klimkovice Ostrava Hradec nad Mor.,Jakubčovice - Skřipov - Těškovice - Olbramice Klimkovice - Ostrava 678 Ostrava - Klimkovice - Bílovec - Fulnek 691 Odry - Fulnek - Bílovec 692 Bílovec - Těškovice - Slatina - Bílovec 693 Bílovec - Slatina - Těškovice - Bílovec 263 Opava - Hrabyně - Pustá Polom - Hlubočec - Těškovice - Bílovec 264 Opava - Hlubočec - Pustá Polom - Těškovice - Bílovec 671 Skřipov - Těškovice - Olbramice - Klimkovice - Ostrava Hradec nad Mor.,Jakubčovice - Skřipov - Těškovice - Olbramice Klimkovice - Ostrava 692 Bílovec - Těškovice - Slatina - Bílovec 693 Bílovec - Slatina - Těškovice - Bílovec 628 Ostrava,Dubina - Jistebník - Bílovec Březová / Fulnek - Bílovec - Velké Albrechtice - Olbramice - Klimkovice Ostrava 677 Nový Jičín - Bartošovice - Studénka - Olbramice - Klimkovice - Ostrava

5 678 Ostrava - Klimkovice - Bílovec - Fulnek Jistebník 628 Ostrava,Dubina - Jistebník - Bílovec Kujavy 613 Fulnek - Kujavy - Pustějov - Studénka 624 Fulnek - Fulnek,Děrné - Fulnek,Jílovec - Bílovec 678 Ostrava - Klimkovice - Bílovec - Fulnek Pustějov 613 Fulnek - Kujavy - Pustějov - Studénka Slatina 262 Opava - Hradec nad Moravicí - Skřipov - Bílovec 672 Slatina - Tísek - Olbramice - Klimkovice - Ostrava 692 Bílovec - Těškovice - Slatina - Bílovec 693 Bílovec - Slatina - Těškovice - Bílovec Studénka 613 Fulnek - Kujavy - Pustějov - Studénka 626 Nový Jičín - Bartošovice - Studénka - Bílovec 649 Studénka - Příbor - Kopřivnice 677 Nový Jičín - Bartošovice - Studénka - Olbramice - Klimkovice - Ostrava Tísek 262 Opava - Hradec nad Moravicí - Skřipov - Bílovec 672 Slatina - Tísek - Olbramice - Klimkovice - Ostrava 692 Bílovec - Těškovice - Slatina - Bílovec 693 Bílovec - Slatina - Těškovice - Bílovec Velké Albrechtice 628 Ostrava,Dubina - Jistebník - Bílovec Březová / Fulnek - Bílovec - Velké Albrechtice - Olbramice - Klimkovice Ostrava 678 Ostrava - Klimkovice - Bílovec - Fulnek Bordovice 634 Kopřivnice - Lichnov - Frenštát p.r. Frenštát pod Radhoštěm 380 Ostrava - Frýdek-Místek - Frenštát p.r. - Rožnov p.r. - Horní Bečva 381 Ostrava - Frýdek-Místek - Kozlovice - Tichá - Frenštát p.r.

6 Lichnov Tichá Trojanovice Veřovice 634 Kopřivnice - Lichnov - Frenštát p.r. 651 Frenštát p.r. - Frýdlant n.o. 652 Frenštát p.r. - Tichá - Kozlovice 653 Frenštát p.r. - Tichá - Kopřivnice 654 Frenštát p.r. - Trojanovice 655 Frenštát p.r. - Trojanovice 656 Frenštát p.r. - Trojanovice,Bystré 657 Frenštát p.r. - Tichá - Frýdlant n.o. 659 Frenštát p.r. - Trojanovice 660 Frenštát p.r. - Trojanovice 661 Frenštát p.r. - Trojanovice - Frenštát p.r. 664 Frenštát p.r. - Příbor - Mošnov - Ostrava 985 Kopřivnice - Frenštát p.r. - Rožnov p.r. 634 Kopřivnice - Lichnov - Frenštát p.r. 664 Frenštát p.r. - Příbor - Mošnov - Ostrava 985 Kopřivnice - Frenštát p.r. - Rožnov p.r. 380 Ostrava - Frýdek-Místek - Frenštát p.r. - Rožnov p.r. - Horní Bečva 381 Ostrava - Frýdek-Místek - Kozlovice - Tichá - Frenštát p.r. 634 Kopřivnice - Lichnov - Frenštát p.r. 636 Kopřivnice - Tichá - Kunčice p.o. 637 Kopřivnice - Tichá - Kozlovice - Lhotka 652 Frenštát p.r. - Tichá - Kozlovice 653 Frenštát p.r. - Tichá - Kopřivnice 657 Frenštát p.r. - Tichá - Frýdlant n.o. 985 Kopřivnice - Frenštát p.r. - Rožnov p.r. 380 Ostrava - Frýdek-Místek - Frenštát p.r. - Rožnov p.r. - Horní Bečva 654 Frenštát p.r. - Trojanovice 655 Frenštát p.r. - Trojanovice 656 Frenštát p.r. - Trojanovice,Bystré 659 Frenštát p.r. - Trojanovice 660 Frenštát p.r. - Trojanovice 661 Frenštát p.r. - Trojanovice - Frenštát p.r. 985 Kopřivnice - Frenštát p.r. - Rožnov p.r.

7 Kateřinice Kopřivnice Mošnov Petřvald Příbor 373 Ostrava - Brušperk - Kateřinice - Příbor - Kopřivnice 640 Kopřivnice - Příbor - Trnávka - Petřvald 373 Ostrava - Brušperk - Kateřinice - Příbor - Kopřivnice 376 Ostrava - Brušperk - Fryčovice - Příbor - Kopřivnice 632 Kopřivnice - Příbor - Mošnov 634 Kopřivnice - Lichnov - Frenštát p.r. 636 Kopřivnice - Tichá - Kunčice p.o. 637 Kopřivnice - Tichá - Kozlovice - Lhotka 638 Kopřivnice - Kopřivnice,Lubina - Příbor,Hájov 639 Kopřivnice - Hukvaldy 640 Kopřivnice - Příbor - Trnávka - Petřvald 641 Kopřivnice - Příbor - Mošnov - Ostrava 643 Kopřivnice - Bartošovice 644 Kopřivnice - Štramberk 646 Kopřivnice - Štramberk - Rybí - Nový Jičín 649 Studénka - Příbor - Kopřivnice 653 Frenštát p.r. - Tichá - Kopřivnice 662 Frýdek-Místek - Příbor - Kopřivnice 664 Frenštát p.r. - Příbor - Mošnov - Ostrava 690 Nový Jičín - Rybí - Štramberk - Kopřivnice 698 Nový Jičín - Rybí - Kopřivnice 699 Nový Jičín - Příbor - Kopřivnice 985 Kopřivnice - Frenštát p.r. - Rožnov p.r. 331 Ostrava - Petřvald - Mošnov 333 Ostrava - Mošnov 632 Kopřivnice - Příbor - Mošnov 641 Kopřivnice - Příbor - Mošnov - Ostrava 664 Frenštát p.r. - Příbor - Mošnov - Ostrava 670 Nový Jičín - Sedlnice - Mošnov - Ostrava 331 Ostrava - Petřvald - Mošnov 379 Ostrava - Stará Ves n.o. - Petřvald 640 Kopřivnice - Příbor - Trnávka - Petřvald 641 Kopřivnice - Příbor - Mošnov - Ostrava 670 Nový Jičín - Sedlnice - Mošnov - Ostrava 373 Ostrava - Brušperk - Kateřinice - Příbor - Kopřivnice

8 376 Ostrava - Brušperk - Fryčovice - Příbor - Kopřivnice 621 Frýdek-Místek - Příbor - Nový Jičín - Hranice 632 Kopřivnice - Příbor - Mošnov 638 Kopřivnice - Kopřivnice,Lubina - Příbor,Hájov 639 Kopřivnice - Hukvaldy 640 Kopřivnice - Příbor - Trnávka - Petřvald 641 Kopřivnice - Příbor - Mošnov - Ostrava 643 Kopřivnice - Bartošovice 647 Nový Jičín - Frýdek-Místek - Nošovice 649 Studénka - Příbor - Kopřivnice 662 Frýdek-Místek - Příbor - Kopřivnice 664 Frenštát p.r. - Příbor - Mošnov - Ostrava 699 Nový Jičín - Příbor - Kopřivnice Skotnice 632 Kopřivnice - Příbor - Mošnov 641 Kopřivnice - Příbor - Mošnov - Ostrava 649 Studénka - Příbor - Kopřivnice 664 Frenštát p.r. - Příbor - Mošnov - Ostrava 699 Nový Jičín - Příbor - Kopřivnice Štramberk 644 Kopřivnice - Štramberk 645 Ženklava - Štramberk 646 Kopřivnice - Štramberk - Rybí - Nový Jičín 690 Nový Jičín - Rybí - Štramberk - Kopřivnice Trnávka 373 Ostrava - Brušperk - Kateřinice - Příbor - Kopřivnice 374 Ostrava - Brušperk - Trnávka 640 Kopřivnice - Příbor - Trnávka - Petřvald Závišice 643 Kopřivnice - Bartošovice 690 Nový Jičín - Rybí - Štramberk - Kopřivnice 698 Nový Jičín - Rybí - Kopřivnice Ženklava 645 Ženklava - Štramberk Bartošovice 626 Nový Jičín - Bartošovice - Studénka - Bílovec 643 Kopřivnice - Bartošovice 677 Nový Jičín - Bartošovice - Studénka - Olbramice - Klimkovice - Ostrava Bernartice nad Odrou

9 689 Bernartice n.o. - Nový Jičín Hladké Životice 614 Odry - Fulnek - Nový Jičín Hodslavice 622 Mořkov - Hodslavice - Nový Jičín 987 Nový Jičín - Hodslavice - Valašské Meziříčí Hostašovice 987 Nový Jičín - Hodslavice - Valašské Meziříčí Jeseník nad Odrou 616 Nový Jičín - Starý Jičín - Jeseník n.o. - Polom 619 Fulnek - Suchdol n.o. - Jeseník n.o. - Polom 666 Nový Jičín - Starý Jičín - Starý Jičín,Heřmanice 667 Nový Jičín - Starý Jičín,Heřmanice Kunín 261 Opava - Hradec n.m. - Fulnek - Nový Jičín 614 Odry - Fulnek - Nový Jičín 618 Fulnek - Suchdol n.o.,kletné - Nový Jičín 626 Nový Jičín - Bartošovice - Studénka - Bílovec 677 Nový Jičín - Bartošovice - Studénka - Olbramice - Klimkovice - Ostrava Libhošť 621 Frýdek-Místek - Příbor - Nový Jičín - Hranice 623 Nový Jičín - Sedlnice - Studénka 670 Nový Jičín - Sedlnice - Mošnov - Ostrava 699 Nový Jičín - Příbor - Kopřivnice Mořkov 622 Mořkov - Hodslavice - Nový Jičín 665 Mořkov - Životice u NJ - Nový Jičín Nový Jičín 261 Opava - Hradec n.m. - Fulnek - Nový Jičín 614 Odry - Fulnek - Nový Jičín 616 Nový Jičín - Starý Jičín - Jeseník n.o. - Polom 618 Fulnek - Suchdol n.o.,kletné - Nový Jičín

10 621 Frýdek-Místek - Příbor - Nový Jičín - Hranice 622 Mořkov - Hodslavice - Nový Jičín 623 Nový Jičín - Sedlnice - Studénka 626 Nový Jičín - Bartošovice - Studénka - Bílovec 646 Kopřivnice - Štramberk - Rybí - Nový Jičín 665 Mořkov - Životice u NJ - Nový Jičín 666 Nový Jičín - Starý Jičín - Starý Jičín,Heřmanice 667 Nový Jičín - Starý Jičín,Heřmanice 670 Nový Jičín - Sedlnice - Mošnov - Ostrava 677 Nový Jičín - Bartošovice - Studénka - Olbramice - Klimkovice - Ostrava 689 Bernartice n.o. - Nový Jičín 690 Nový Jičín - Rybí - Štramberk - Kopřivnice 698 Nový Jičín - Rybí - Kopřivnice 699 Nový Jičín - Příbor - Kopřivnice 908 Nový Jičín - Starý Jičín - Hustopeče nad Bečvou 987 Nový Jičín - Hodslavice - Valašské Meziříčí 988 Nový Jičín - Starý Jičín - Lešná - Valašské Meziříčí Rybí 646 Kopřivnice - Štramberk - Rybí - Nový Jičín 690 Nový Jičín - Rybí - Štramberk - Kopřivnice 698 Nový Jičín - Rybí - Kopřivnice Sedlnice 621 Frýdek-Místek - Příbor - Nový Jičín - Hranice 623 Nový Jičín - Sedlnice - Studénka 643 Kopřivnice - Bartošovice 649 Studénka - Příbor - Kopřivnice 670 Nový Jičín - Sedlnice - Mošnov - Ostrava 699 Nový Jičín - Příbor - Kopřivnice Starý Jičín 616 Nový Jičín - Starý Jičín - Jeseník n.o. - Polom 619 Fulnek - Suchdol n.o. - Jeseník n.o. - Polom 621 Frýdek-Místek - Příbor - Nový Jičín - Hranice 666 Nový Jičín - Starý Jičín - Starý Jičín,Heřmanice 667 Nový Jičín - Starý Jičín,Heřmanice 908 Nový Jičín - Starý Jičín - Hustopeče nad Bečvou 988 Nový Jičín - Starý Jičín - Lešná - Valašské Meziříčí Suchdol nad Odrou 618 Fulnek - Suchdol n.o.,kletné - Nový Jičín 619 Fulnek - Suchdol n.o. - Jeseník n.o. - Polom

11 Šenov u Nového Jičína 261 Opava - Hradec n.m. - Fulnek - Nový Jičín 614 Odry - Fulnek - Nový Jičín 618 Fulnek - Suchdol n.o.,kletné - Nový Jičín 626 Nový Jičín - Bartošovice - Studénka - Bílovec 677 Nový Jičín - Bartošovice - Studénka - Olbramice - Klimkovice - Ostrava Životice u Nového Jičína 665 Mořkov - Životice u NJ - Nový Jičín Fulnek 232 Vítkov - Fulnek - Odry 234 Vítkov - Březová - Fulnek 261 Opava - Hradec n.m. - Fulnek - Nový Jičín 614 Odry - Fulnek - Nový Jičín 618 Fulnek - Suchdol n.o.,kletné - Nový Jičín 619 Fulnek - Suchdol n.o. - Jeseník n.o. - Polom 624 Fulnek - Fulnek,Děrné - Fulnek,Jílovec - Bílovec Březová / Fulnek - Bílovec - Velké Albrechtice - Olbramice - Klimkovice Ostrava 691 Odry - Fulnek - Bílovec 930 Přerov - Hranice - Opava Heřmanice u Oder 232 Vítkov - Fulnek - Odry 238 Vítkov - Jakubčovice n.o. - Odry Heřmánky 238 Vítkov - Jakubčovice n.o. - Odry Jakubčovice nad Odrou 238 Vítkov - Jakubčovice n.o. - Odry Luboměř 928 Hranice - Partutovice - Spálov Mankovice 619 Fulnek - Suchdol n.o. - Jeseník n.o. - Polom Odry 238 Vítkov - Jakubčovice n.o. - Odry

12 Spálov Vražné Vrchy 614 Odry - Fulnek - Nový Jičín 691 Odry - Fulnek - Bílovec 929 Odry - Bělotín - Hranice 930 Přerov - Hranice - Opava 928 Hranice - Partutovice - Spálov 691 Odry - Fulnek - Bílovec 929 Odry - Bělotín - Hranice 930 Přerov - Hranice - Opava 234 Vítkov - Březová - Fulnek 261 Opava - Hradec n.m. - Fulnek - Nový Jičín 930 Přerov - Hranice - Opava

čas odjezdu z výchozí zastávky Číslo linky název linky změna

čas odjezdu z výchozí zastávky Číslo linky název linky změna Číslo linky název linky 850129 Krnov Karlova Studánka Bruntál Olomouc Prostějov Brno spoj čas odjezdu z výchozí zastávky změna ARRIVA MORAVA a. s. provozovna Bruntál 1 5:05 opožděn o 10 min 3 9:01 opožděn

Více

ÚŘAD PRÁCE ČR - krajská pobočka v Ostravě

ÚŘAD PRÁCE ČR - krajská pobočka v Ostravě ÚŘAD PRÁCE ČR - krajská pobočka v Ostravě KoP Nový Jičín Vývoj trhu práce v okrese Nový Jičín Oddělení trhu práce Duben 2017 Vývoj trhu práce v okrese Nový Jičín v dubnu 2017 K 30. 4. 2017 bylo na kontaktních

Více

Cyklotrasy (2012) 4) 23.3. 2012 (staré kolo)

Cyklotrasy (2012) 4) 23.3. 2012 (staré kolo) Cyklotrasy (2012) 1) 16.3. 2012 (staré kolo) Ostrava Proskovice Stará Ves nad Ondřejnicí Petřvald Mošnov Skotnice Příbor Kopřivnice (Vlčovice) Měrkovice Kozlovice Palkovice Frýdek-Místek (46 km, průměr

Více

Do 12 tun (MAN TGS 6x4) Do 9 tun (MAN TGM 4x2)

Do 12 tun (MAN TGS 6x4) Do 9 tun (MAN TGM 4x2) Vyberte ve filtru vaše PSČ PSČ Pošta Obec Část obce Do 5 tun (MAN TGL 4x2) Do 9 tun (MAN TGM 4x2) Do 12 tun (MAN TGS 6x4) Do 17 tun (MAN TGX 8x4) Do 24 tun (MAN TGS s přívěsem) Do 28 tun přívěsem) Do 28

Více

21) 25.5. 2008 (s Janou) Ostrava Stará Bělá Paskov Oprechtice Krmelín Stará Bělá Ostrava

21) 25.5. 2008 (s Janou) Ostrava Stará Bělá Paskov Oprechtice Krmelín Stará Bělá Ostrava Cyklotrasy (2008) 1) 25.2. 2008 Ostrava Proskovice Stará Ves nad Ondřejnicí Brušperk Krmelín Oprechtice Nová Bělá Stará Bělá Ostrava (30 km, průměr 26,4 km/h) 2) 26.2. 2008 Hukvaldy Fryčovice Staříč Oprechtice

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Veřejná vyhláška

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Veřejná vyhláška KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX023I7SF* Čj: MSK 55914/2019 Sp. zn.: ŽPZ/9901/2019/Pei 246.2 V5 N Vyřizuje: Ing. Lenka Peichlová

Více

Změny jízdních řádů k

Změny jízdních řádů k Změny jízdních řádů k 10. 6. 2018 č. linky název linky spoj ARRIVA MORAVA a.s. - provozovna Bruntál 850 811 Krnov - Horní Benešov oprava inv. zn. 42, vypuštěno jede také 6. 7. 18 850 814 Krnov - Zátor

Více

č ke smlouvě evidenční číslo 02052/2006/DSH

č ke smlouvě evidenční číslo 02052/2006/DSH KUMSP08RFG63 '- - ^' u^!íi,^ai>uo.\na:'''' ". Příčku fy Jety. ^ č. 55... ke smlouvě evidenční číslo 02052/2006/DSH o závazku veřejné služby ve veřejné lankové osobní dopravě k zajištění základní dopravní

Více

Cyklotrasy (2010) 5) 28.3. 2010 (staré kolo) Ostrava Stará Bělá Nová Bělá Paskov Ostrava-Hrabová Ostrava (21 km, průměr 27,3 km/h)

Cyklotrasy (2010) 5) 28.3. 2010 (staré kolo) Ostrava Stará Bělá Nová Bělá Paskov Ostrava-Hrabová Ostrava (21 km, průměr 27,3 km/h) Cyklotrasy (2010) 1) 19.3. 2010 (staré kolo) Ostrava Proskovice Stará Ves nad Ondřejnicí Brušperk Fryčovice Staříč Oprechtice Nová Bělá Stará Bělá Ostrava (36 km, průměr 25,4 km/h) 2) 20.3. 2010 (staré

Více

ÚŘAD PRÁCE ČR - krajská pobočka v Ostravě

ÚŘAD PRÁCE ČR - krajská pobočka v Ostravě ÚŘAD PRÁCE ČR - krajská pobočka v Ostravě KoP Nový Jičín Vývoj trhu práce v okrese Nový Jičín Oddělení trhu práce Prosinec 2016 Vývoj trhu práce v okrese Nový Jičín v prosinci 2016 K 31. 12. 2016 bylo

Více

Cyklotrasy (2013) 1) (kolo od Jany) Ostrava Proskovice Stará Ves nad Ondřejnicí Brušperk Krmelín Stará Bělá Ostrava (27 km)

Cyklotrasy (2013) 1) (kolo od Jany) Ostrava Proskovice Stará Ves nad Ondřejnicí Brušperk Krmelín Stará Bělá Ostrava (27 km) Cyklotrasy (2013) 1) 6.3. 2013 (kolo od Jany) Ostrava Proskovice Stará Ves nad Ondřejnicí Brušperk Krmelín Stará Bělá Ostrava (27 km) 2) 16.4. 2013 Ostrava Proskovice Stará Ves nad Ondřejnicí Brušperk

Více

ROZPIS T3G. 12.týden DATUM ŽADATEL OD DO 18.březen 2019 pondělí TRÉNINK TJNJ 15,00 18,00 VOLNO 18,00 20,00 VOLNO 20,00 22,00

ROZPIS T3G. 12.týden DATUM ŽADATEL OD DO 18.březen 2019 pondělí TRÉNINK TJNJ 15,00 18,00 VOLNO 18,00 20,00 VOLNO 20,00 22,00 ROZPIS T3G 12.týden DATUM ŽADATEL OD DO 18.březen 2019 pondělí 19.březen 2019 úterý ŽILINA 18,00 20,00 20.březen 2019 středa 21.březen 2019 čtvrtek TRÉNINK TJNJ 15,00 18,30 VOLNO 18,30 20,30 VOLNO 20,30

Více

D1. Datové podklady v tabulkách

D1. Datové podklady v tabulkách D6.2 - elektřiny z ČEZ Distribuce, a. s. Moravskoslezský kraj, součet za obce, ORP stav 2011 Zdroj dat: ČEZ Distribuce, a. s., 2013 Celkem Albrechtičky 1,037 0,08 0,154 0,02 0,040 0,00 1,231 0,02 Bílov

Více

Úprava veřejné dopravy po dokončení revitalizace přednádražního prostoru Svinov

Úprava veřejné dopravy po dokončení revitalizace přednádražního prostoru Svinov Koordinátor ODIS s.r.o. Úprava veřejné dopravy po dokončení revitalizace přednádražního prostoru Svinov alternativní projekt aktualizace 25. 3. 2013 Ostrava, duben 2013 Archivní číslo: Souprava: Průvodní

Více

SEZNAM OBCÍ ITI OSTRAVSKÁ AGLOMERACE

SEZNAM OBCÍ ITI OSTRAVSKÁ AGLOMERACE SEZNAM OBCÍ ITI OSTRAVSKÁ AGLOMERACE Kód územní jednotky Název územní jednotky Úroveň Spadá pod 598925 Albrechtice Obec Karviná 568741 Albrechtičky Obec Nový Jičín 599212 Bartošovice Obec Nový Jičín 598011

Více

Přítomni: - za krajského cyklokoordinátora Olomouckého kraje - Ing. Petr Smítal, Ing. Jaroslav Martinek - Ing. Ivan Bartoš,

Přítomni: - za krajského cyklokoordinátora Olomouckého kraje - Ing. Petr Smítal, Ing. Jaroslav Martinek - Ing. Ivan Bartoš, Příloha č. 32 - Návrh na optimalizaci vedení cyklotrasy 5 v Olomouckém a Moravskoslezském kraji, a to na základě místního šetření, které proběhlo dne 9. 10. 2018 Přítomni: - za krajského cyklokoordinátora

Více

Energetické bilance v tabulkách - současný stav

Energetické bilance v tabulkách - současný stav S1.1 - Bilance roční spotřeby primárních paliv v území Moravskoslezský kraj, členěno dle ORP, obce a skupenství paliv stav 2011, přepočteno na průměrné klimatické podmínky [GJ/r] Bílovec 4 804 75 506 1

Více

Energetické bilance v tabulkách - současný stav. ostatní průmysl. zemědělství (budovy)

Energetické bilance v tabulkách - současný stav. ostatní průmysl. zemědělství (budovy) S1.2 - Bilance roční spotřeby primárních paliv v území Moravskoslezský kraj, členěno dle ORP, obce a sektoru spotřeby stav 2011, přepočteno na průměrné klimatické podmínky [GJ/r] [GJ/r] Bílovec 98 499

Více

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 84 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů,

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 84 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Materiál ZM MRZ/9236/2015 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor rozvoje oddělení strategií a plánování Kostroun Miroslav Ing. Materiál pro 9. zasedání

Více

Projekt úprav veřejné osobní dopravy v souvislosti s rekonstrukcí přednádražního prostoru ve Svinově

Projekt úprav veřejné osobní dopravy v souvislosti s rekonstrukcí přednádražního prostoru ve Svinově Projekt úprav veřejné osobní dopravy v souvislosti s rekonstrukcí přednádražního prostoru ve Svinově informace pro: Obec Bítov Obec Skřipov Obec Těškovice Ostrava, září 2011 Úvod V souvislosti dojde postupně

Více

Pořadí soutěž obcí Moravskoslezský kraj rok 2017 (vyhl

Pořadí soutěž obcí Moravskoslezský kraj rok 2017 (vyhl Pořadí soutěž obcí Moravskoslezský kraj rok 2017 (vyhl Obce do 2 500 obyvatel Obce a města 2 501 15 000 obyvatel 1 Obec Nová Pláň 1 Obec Trojanovice 2 Obec Býkov-Láryšov 2 Město Hradec nad Moravicí 3 Obec

Více

čas odjezdu z výchozí zast.

čas odjezdu z výchozí zast. 850 129 Krnov - Karlova Studánka - Bruntál - Olomouc - Prostějov - Brno 850 818 Krnov - Brumovice, Úblo ARRIVA MORAVA a.s. - provozovna Bruntál 41 05:15 uspíšen 10ʹ 347 05:40 zrušen 43 07:45 opožděn 76ʹ

Více

Tab. P1 Potřeba bytů v Moravskoslezském kraji -obce a SO ORP Varianta I. (Optimistická)

Tab. P1 Potřeba bytů v Moravskoslezském kraji -obce a SO ORP Varianta I. (Optimistická) Tab. P1 bytů v Moravskoslezském kraji -obce a SO ORP Varianta I. (Optimistická) s r. - bytů z bytů v r. Albrechtičky 684 680 289 248 2,74 2,56 634,1 45,9 15 9 24-13 0,6-8 -3 21 260 Bílov 575 565 213 183

Více

Tab. P2 Potřeba bytů v Moravskoslezském kraji -obce a SO ORP Variata II. (Reálná)

Tab. P2 Potřeba bytů v Moravskoslezském kraji -obce a SO ORP Variata II. (Reálná) Tab. P2 bytů v Moravskoslezském kraji -obce a SO ORP Variata II. (Reálná) s r. - bytů z bytů v r. Albrechtičky 684 680 289 248 2,74 2,56 634,1 45,9 15 9 24-13 1,2-16 -5 19 258 Bílov 575 565 213 183 3,09

Více

Dobrovolný svazek obcí SOMPO 2016 se sídlem Životice u Nového Jičína č. 194, Životice u Nového Jičína

Dobrovolný svazek obcí SOMPO 2016 se sídlem Životice u Nového Jičína č. 194, Životice u Nového Jičína se sídlem Životice u Nového Jičína č. 194, 742 72 Životice u Nového Jičína SVOLÁVÁM Shromáždění delegátů Dobrovolného svazku obcí SOMPO 2016, které se uskuteční 25.03.2019 v 10:00 hodin v Městském kulturním

Více

Projekt úprav veřejné osobní dopravy v souvislosti s rekonstrukcí přednádražního prostoru ve Svinově

Projekt úprav veřejné osobní dopravy v souvislosti s rekonstrukcí přednádražního prostoru ve Svinově Projekt úprav veřejné osobní dopravy v souvislosti s rekonstrukcí přednádražního prostoru ve Svinově informace pro: Obec Albrechtičky Město Studénka Ostrava, září 2011 Úvod V souvislosti dojde postupně

Více

Kotlíkové dotace v Moravskoslezském kraji

Kotlíkové dotace v Moravskoslezském kraji Kotlíkové dotace v Moravskoslezském kraji Zpracoval(a): Datum: 17. 6. 2015 Předmět podpory Výměna zdroje tepla na pevná paliva v rodinném domě za: kotel na pevná paliva emisní třídy 5+, plynový kondenzační

Více

Příprava 3. výzvy v MSK. Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu

Příprava 3. výzvy v MSK. Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Příprava 3. výzvy v MSK Dotační program MSK: Kotlíkové dotace v Moravskoslezském kraji 3. výzva otevřená a uzavřená výzva (pro zásobník 2. výzvy) Vyhlášení: Duben 2019 (10. 4. 2019) Příjem žádostí: Květen

Více

čas odjezdu z výchozí zastávky ARRIVA MORAVA a. s. - provozovna Bruntál

čas odjezdu z výchozí zastávky ARRIVA MORAVA a. s. - provozovna Bruntál 850818 Krnov - Brumovice, Úblo 850823 Krnov - Heřmanovice - Zlaté Hory 850873 Bruntál - Václavov - Rýmařov 850877 Rýmařov - Břidličná - Bruntál 850881 Rýmařov - Tvrdkov, Ruda - Uničov 850885 Karlova Studánka

Více

ROZPIS T3G. 8.týden DATUM ŽADATEL OD DO 18.únor 2019 pondělí TRÉNINK TJNJ 15,00 18,00 VOLNO 18,00 20,00 VOLNO 20,00 22,00

ROZPIS T3G. 8.týden DATUM ŽADATEL OD DO 18.únor 2019 pondělí TRÉNINK TJNJ 15,00 18,00 VOLNO 18,00 20,00 VOLNO 20,00 22,00 ROZPIS T3G 8.týden DATUM ŽADATEL OD DO 18.únor 2019 pondělí 19.únor 2019 úterý ŽILINA 18,00 20,00 20.únor 2019 středa 21.únor 2019 čtvrtek LIBHOŠŤ 18,00 20,00 22.únor 2019 soustředění BANÍK ženy 9,00 10,30

Více

Tab. 2 - Vyhodnocení územních podmínek pro hospodářský rozvoj 2017

Tab. 2 - Vyhodnocení územních podmínek pro hospodářský rozvoj 2017 volných 598925 Albrechtice 3948 5188 7,0 26 158 4 4 1 568741 Albrechtičky 683 5033 3,4 6 197 3 4 1 551929 Andělská Hora 377 240 14,4 40 202 3 1 0 599212 Bartošovice 1693 5282 5,9 13 197 3 3 1 598011 Baška

Více

KP mužů. Pozn.: Červeně zvýrazněné kluby sestupují. Rk. Družstvo Záp Skóre Body. 1 Pustá Polom :32 66

KP mužů. Pozn.: Červeně zvýrazněné kluby sestupují. Rk. Družstvo Záp Skóre Body. 1 Pustá Polom :32 66 KP mužů 1 Pustá Polom 30 20 6 4 67:32 66 2 Dětmarovice 30 18 5 7 59:31 59 3 Slavia Orlová 30 17 6 7 51:31 57 4 Bohumín 30 13 8 9 64:43 47 5 Heřmanice 30 13 7 10 56:50 46 6 Markvartovice 30 13 4 13 57:60

Více

*KUMSX01YLWIR* KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a chytrého regionu 28. října 117, Ostrava

*KUMSX01YLWIR* KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a chytrého regionu 28. října 117, Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a chytrého regionu 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01YLWIR* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 86050/2018 Sp. zn.: DSH/515/2018/JaM 276.11 S5 Vyřizuje: Ing.

Více

ROZPIS T3G. 6.týden DATUM ŽADATEL OD DO 4.únor 2019 pondělí TRÉNINK TJNJ 15,00 18,00 VOLNO 18,00 20,00 VOLNO 20,00 22,00

ROZPIS T3G. 6.týden DATUM ŽADATEL OD DO 4.únor 2019 pondělí TRÉNINK TJNJ 15,00 18,00 VOLNO 18,00 20,00 VOLNO 20,00 22,00 ROZPIS T3G 6.týden DATUM ŽADATEL OD DO 4.únor 2019 pondělí 5.únor 2019 úterý ŽILINA 18,00 20,00 6.únor 2019 středa 7.únor 2019 čtvrtek 8.únor 2019 pátek 9.únor 2019 TJNJ 8,00 10,00 sobota MUŽI FK NJ ÚSTÍ

Více

Zápasy hrané od do

Zápasy hrané od do Krajský přebor [muži] 30.kolo Frenštát p. R. - Český Těšín 0:2 Polanka - Frýdlant n. O. 2:0 MFK Vítkovice - Krnov 3:4 Petřkovice - Heřmanice 0:1 Slavkov - Hradec n. M. 0:4 Dětmarovice - Bohumín 2:3 Dolní

Více

KÚ obec Název obec obce Kód ORP Název ORP

KÚ obec Název obec obce Kód ORP Název ORP % plochy Kód % plochy Kód KÚ Název KÚ KÚ obec Název obec obce Kód ORP Název ORP okres Název okres Kód kraj Název kraj 729795 Liboc 6,97 554782 Praha 1,11 40924 Praha 3018 Hlavní město Praha 729876 Nebušice

Více

STATISTICKÝ PŘEHLED ZÁSAHOVÉ ČINNOSTI Likvidace obtížného hmyzu

STATISTICKÝ PŘEHLED ZÁSAHOVÉ ČINNOSTI Likvidace obtížného hmyzu HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Odbor operačního řízení Pracoviště technického zabezpečení a statistiky Integrované bezpečnostní centrum Moravskoslezského kraje STATISTICKÝ PŘEHLED ZÁSAHOVÉ

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OKRES BRUNTÁL. Správní obvod obce s rozšířenou působností. Správní obvod obce s pověřeným obecním úřadem

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ OKRES BRUNTÁL. Správní obvod obce s rozšířenou působností. Správní obvod obce s pověřeným obecním úřadem OKRES BRUNTÁL 1. Andělská Hora Mě 1 590 362 Bruntál Bruntál Bruntál Světlá Hora Bruntál 2. Bílčice 2 433 247 Bruntál Bruntál Bruntál Dvorce Bruntál 3. Bohušov 2 070 381 Krnov Osoblaha Krnov Osoblaha Osoblaha

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX016Y6D1* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 54561/2013 Sp. zn.: DSH/2426/2013/Moš 276.11 S5 Vyřizuje:

Více

Tab. 3 - Vyhodnocení územních podmínek pro soudržnost společenství obyvatel 2017

Tab. 3 - Vyhodnocení územních podmínek pro soudržnost společenství obyvatel 2017 Tab. 3 - Vyhodnocení územních podmínek pro soudržnost společenství 2017 bydliště obce s 598925 Albrechtice 38,8 250 15,6 4,8 8,7 1 12 0 4 568741 Albrechtičky 60,7 225 19,3-16,1 10,2 4 0 0 4 551929 Andělská

Více

Odbor dopravy Krajského úřadu Moravskoslezského kraje Vám předkládá Návrh jízdních řádů drážní dopravy na období 2017/2018.

Odbor dopravy Krajského úřadu Moravskoslezského kraje Vám předkládá Návrh jízdních řádů drážní dopravy na období 2017/2018. KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a chytrého regionu 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01SWCGS* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 79185/2017 Sp. zn.: DSH/16722/2017/JaM 276.11 S5 Vyřizuje:

Více

Dobrovolný svazek obcí SOMPO 2016 se sídlem Životice u Nového Jičína č. 194, Životice u Nového Jičína

Dobrovolný svazek obcí SOMPO 2016 se sídlem Životice u Nového Jičína č. 194, Životice u Nového Jičína Dobrovolný svazek obcí SOMPO 2016 se sídlem Životice u Nového Jičína č. 194, 742 72 Životice u Nového Jičína svolávám Shromáždění delegátů Dobrovolného svazku obcí SOMPO 2016, které se uskuteční 25.05.2018

Více

Smlouva. í obslužnosti na území Moravskoslezského. Článek 1 Smluvní strany. : Ostrava, 28. října 117, PSČ

Smlouva. í obslužnosti na území Moravskoslezského. Článek 1 Smluvní strany. : Ostrava, 28. října 117, PSČ KUMSP88QVZ0L o zajištěn veřejnou Smlouva í obslužnosti na území Moravskoslezského Článek 1 Smluvní strany jmoitav-jiiosj.lj^.řlv fcltaj - KRAJSKÝ 6 _A;V ČÍSI O SMLOUVY (DODATKU) -.- i 1, Moravskoslezský

Více

7 Polanka : Krnov : Hlubina : Bolatice :

7 Polanka : Krnov : Hlubina : Bolatice : A1A Poháry BAUER Krajský přebor mužů 1 Dětmarovice 30 22 2 6 74:33 68 0 0 2 SO Bruntál 30 20 7 3 70:34 67 0 0 3 Heřmanice 30 21 3 6 87:33 66 0 0 4 Háj ve Slezsku 30 18 3 9 72:48 57 0 0 5 Pustá Polom 30

Více

Odbor dopravy Krajského úřadu Moravskoslezského kraje Vám předkládá návrh jízdních řádů drážní dopravy na období platnosti jízdního řádu 2014/2015.

Odbor dopravy Krajského úřadu Moravskoslezského kraje Vám předkládá návrh jízdních řádů drážní dopravy na období platnosti jízdního řádu 2014/2015. KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01D7UYW* Váš dopis zn.: - podle rozdělovníku - Ze dne: Čj: MSK 80914/2014 Sp. zn.: DSH/1109/2014/Moš 276.2 S10 Vyřizuje:

Více

Informace k dalšímu kolu kotlíkových dotací

Informace k dalšímu kolu kotlíkových dotací Informace k dalšímu kolu kotlíkových dotací Zpracoval(a): Mgr. Petra Brodová, MPA Datum: 4. 4. 2017 Úvodní informace Operační program: Prioritní osa: Specifický cíl: Celková alokace: Řídící orgán: Zprostředkující

Více

Stanovení dojezdového kritéria pro účely přiznání ubytovacího stipendia studentům prezenční formy studia na VŠB-TUO od 1. 9. 2010

Stanovení dojezdového kritéria pro účely přiznání ubytovacího stipendia studentům prezenční formy studia na VŠB-TUO od 1. 9. 2010 Garant dokumentu: 9110 prorektor pro rozvoj a sociální vztahy TUO_LEG_05_004 verze:c Účinnost dokumentu od: 1. 9. 2010 Stanovení dojezdového kritéria pro účely přiznání ubytovacího stipendia studentům

Více

Smlouva. o zajištění dopravní obslužnosti na území Moravskoslezského kraje veřejnou linkovou dopravou - oblast Novojičínsko západ

Smlouva. o zajištění dopravní obslužnosti na území Moravskoslezského kraje veřejnou linkovou dopravou - oblast Novojičínsko západ KUÍ1SP80QVXPU M0RAVSKOsÍ'pÍŠK l W k J - K.RAJSKÝ ÚŘAD,. _ - ^ S M L U L ;VY (DODATKU) -i- Smlouva poř. čislo rok _kr. odb. o zajištění dopravní obslužnosti na území Moravskoslezského kraje veřejnou linkovou

Více

Kotlíkové dotace v Moravskoslezském kraji konzultační č dny - Vítkov 12.11.2015. Zpracoval(a): Datum: 17. 6. 2015

Kotlíkové dotace v Moravskoslezském kraji konzultační č dny - Vítkov 12.11.2015. Zpracoval(a): Datum: 17. 6. 2015 Kotlíkové dotace v Moravskoslezském kraji konzultační č dny - Vítkov 12.11.2015 Zpracoval(a): Datum: 17. 6. 2015 Předmět podpory Výměna zdroje tepla na pevná paliva v rodinném domě za: kotel na pevná paliva

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor územního plánování, stavebního řádu a kultury 28. října 117, 702 18 Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor územního plánování, stavebního řádu a kultury 28. října 117, 702 18 Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor územního plánování, stavebního řádu a kultury 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01IQ5ZE* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 85933/2015 Sp. zn.: ÚPS/17385/2015/Vin

Více

DODATEK č. 46 ke smlouvě evidenční číslo 02039/2006/DSH

DODATEK č. 46 ke smlouvě evidenční číslo 02039/2006/DSH KUMSP00QUEFA DODATEK č. 46 ke smlouvě evidenční číslo 02039/2006/DSH o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě k zajištění základní dopravní obslužnosti území Moravskoslezského kraje (dále

Více

KRAJSKÝ PŘEBOR MUŽŮ SR

KRAJSKÝ PŘEBOR MUŽŮ SR KRAJSKÝ PŘEBOR MUŽŮ 1. Slávia Orlová - Lutyně SO-ÚZM tráva (UT) 2. Šenov SO- ÚZM tráva 3. Dětmarovice SO-ÚZM tráva 4. Frenštát NE-ÚZM tráva (tráva) 5. Bohumín NE-ÚZM tráva 6. Krnov NE-ÚZM tráva (UT) 7.

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, Ostrava

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX00Q453J* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 102243/2010 Sp. zn.: DSH/6240/2010/Vu 276.2 S5 Vyřizuje:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor územního plánování, stavebního řádu a kultury 28. října 117, 702 18 Ostrava.

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor územního plánování, stavebního řádu a kultury 28. října 117, 702 18 Ostrava. KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor územního plánování, stavebního řádu a kultury 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01IGRX0* Čj: MSK 78209/2015 Sp. zn.: ÚPS/15723/2015/Vin 326.1 A10 Vyřizuje: Ing.

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Ministerstvo obrany - sekce dozoru a kontroly odbor státního dozoru oddělení státního dozoru Olomouc Dobrovského 6, Olomouc, PSČ 771 11, datová schránka x2d4xnx Váš dopis zn. Ze dne: Naše čj. Sp. zn. Vyřizuje

Více

H. POŽADAVKY NADMÍSTNÍHO VÝZNAMU NA KOORDINACI ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ ČINNOSTI OBCÍ A NA ŘEŠENÍ V ÚPD OBCÍ

H. POŽADAVKY NADMÍSTNÍHO VÝZNAMU NA KOORDINACI ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ ČINNOSTI OBCÍ A NA ŘEŠENÍ V ÚPD OBCÍ H. POŽADAVKY NADMÍSTNÍHO VÝZNAMU NA KOORDINACI ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ ČINNOSTI OBCÍ A NA ŘEŠENÍ V ÚPD OBCÍ H.I. UPŘESNĚNÍ VYMEZENÍ PLOCH A KORIDORŮ NADMÍSTNÍHO VÝZNAMU 113. ZÚR MSK stanovují požadavky na koordinaci

Více

MAS Regionu Poodří, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Poodří přívětivý region

MAS Regionu Poodří, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Poodří přívětivý region MAS Regionu Poodří, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Poodří přívětivý region vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

Více

Kvantitativní bilance povodněmi ohrožených ploch podle správních obvodů obcí

Kvantitativní bilance povodněmi ohrožených ploch podle správních obvodů obcí Kvantitativní bilance povodněmi ohrožených ploch podle správních obvodů obcí Zasažená plocha ů (budov) [m 2 ] Bělá 0,000-30,700 94 523917 Bělá pod Pradědem 5 399 4 744 112 544 0 0 0 0 0 0 0 0 0 569356

Více

ROZPIS T3G. 4.týden DATUM ŽADATEL OD DO 21.leden 2019 pondělí TRÉNINK TJNJ 15,00 18,00 VOLNO 18,00 20,00 VOLNO 20,00 22,00

ROZPIS T3G. 4.týden DATUM ŽADATEL OD DO 21.leden 2019 pondělí TRÉNINK TJNJ 15,00 18,00 VOLNO 18,00 20,00 VOLNO 20,00 22,00 ROZPIS T3G 4.týden DATUM ŽADATEL OD DO 21.leden 2019 pondělí 22.leden 2019 úterý 23.leden 2019 středa 24.leden 2019 čtvrtek 25.leden 2019 TURZOVKA 10,00 zdarma pátek 26.leden 2019 TJNJ 8,00 10,00 sobota

Více

4 KONEČNÉ VÝSLEDKY K Region Severní Morava (okresy Frýdek-Místek, Karviná, Opava, Nový Jičín, Vsetín)

4 KONEČNÉ VÝSLEDKY K Region Severní Morava (okresy Frýdek-Místek, Karviná, Opava, Nový Jičín, Vsetín) 4 KONEČNÉ VÝSLEDKY K 15. 6. 2009 Region Severní Morava (okresy Frýdek-Místek, Karviná, Opava, Nový Jičín, Vsetín) hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka Pořadí Název Adresa Celkové

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor územního plánování a stavebního řádu 28. října 117, Ostrava. Veřejná vyhláška

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor územního plánování a stavebního řádu 28. října 117, Ostrava. Veřejná vyhláška KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor územního plánování a stavebního řádu 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX020TI9D* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 155221/2018 Sp. zn.: ÚPS/31447/2018/Vin 326.1 A10

Více

Časový plán dílčích přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2018 prováděných krajským úřadem v období od do

Časový plán dílčích přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2018 prováděných krajským úřadem v období od do Časový plán dílčích přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2018 prováděných krajským úřadem v období od 6. 8. do 14. 12. 2018 aktualizace 12.11.2018 32. týden 6. 8. - 10. 8. 2018 Služovice 7.8.

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ. Veřejná vyhláška O VYDÁNÍ ZÁSAD ÚZEMNÍHO ROZVOJE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE FORMOU OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ. Veřejná vyhláška O VYDÁNÍ ZÁSAD ÚZEMNÍHO ROZVOJE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE FORMOU OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ ZASTUPITELSTVO KRAJE 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX00T8Z3U* Čj: MSK 210741/2010 Sp. zn.: ÚPS/48286/2010/Doh 326.1 A10 Vyřizuje: Ing. Anna Dohnalová Odbor: Odbor územního plánování,

Více

Časový plán dílčích přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2017 prováděných krajským úřadem v období od do

Časový plán dílčích přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2017 prováděných krajským úřadem v období od do Časový plán dílčích přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2017 prováděných krajským úřadem v období od 7. 8. do 15. 12. 2017 32. týden 7. - 11. 8. 2017 název ÚSC (DSO) termín kontrolní skupina

Více

Časový plán dílčích přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2018 prováděných krajským úřadem v období od do

Časový plán dílčích přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2018 prováděných krajským úřadem v období od do Časový plán dílčích přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2018 prováděných krajským úřadem v období od 6. 8. do 14. 12. 2018 32. týden 6. 8. - 10. 8. 2018 název ÚSC (DSO) termín kontrolní skupina

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor územního plánování a stavebního řádu 28. října 117, Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor územního plánování a stavebního řádu 28. října 117, Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor územního plánování a stavebního řádu 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01TW3ZF* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 109315/2017 Sp. zn.: ÚPS/24102/2017/Vin 326.1 A10

Více

Časový plán dílčích přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2018 prováděných krajským úřadem v období od do

Časový plán dílčích přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2018 prováděných krajským úřadem v období od do Časový plán dílčích přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2018 prováděných krajským úřadem v období od 6. 8. do 14. 12. 2018 32. týden 6. 8. - 10. 8. 2018 název ÚSC (DSO) termín kontrolní skupina

Více

4 KONEČNÉ VÝSLEDKY K 13. 6. 2008. Region Severní Morava (okresy Frýdek-Místek, Karviná, Opava, Nový Jičín, Vsetín)

4 KONEČNÉ VÝSLEDKY K 13. 6. 2008. Region Severní Morava (okresy Frýdek-Místek, Karviná, Opava, Nový Jičín, Vsetín) 4 KONEČNÉ VÝSLEDKY K 13. 6. 2008 Region Severní Morava (okresy Frýdek-Místek, Karviná, Opava, Nový Jičín, Vsetín) hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka Pořadí Název Adresa Průměr na

Více

aktualizováno dne týden název ÚSC (DSO)

aktualizováno dne týden název ÚSC (DSO) Časový plán závěrečných a jednorázových přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2015 prováděných krajským úřadem v období od 11. 1. do 20. 5. 2016 aktualizováno dne 5.2.2016 2. týden 11. - 15. 1.

Více

Informace k 3. kolu kotlíkových dotací

Informace k 3. kolu kotlíkových dotací Informace k 3. kolu kotlíkových dotací Zpracoval(a): Mgr. Lucie Rašková Mgr. Lucie Hochmanová Datum: 18. 1. 2019 Úvodní informace Operační program: Prioritní osa: Specifický cíl: Celková alokace: Řídící

Více

Projekt úprav veřejné osobní dopravy v souvislosti s rekonstrukcí přednádražního prostoru ve Svinově

Projekt úprav veřejné osobní dopravy v souvislosti s rekonstrukcí přednádražního prostoru ve Svinově Projekt úprav veřejné osobní dopravy v souvislosti s rekonstrukcí přednádražního prostoru ve Svinově informace pro: Městský obvod Polanka n. O. Ostrava, září 2011 Úvod V souvislosti dojde postupně k opravám

Více

aktualizace týden

aktualizace týden aktualizace 4.3.2019 4. týden 21. 1. - 25. 1. 2019 Časový plán závěrečných a jednorázových přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2018 prováděných krajským úřadem v období od 23. 1. do 31. 5. 2019

Více

4. týden

4. týden 4. týden 21. 1. - 25. 1. 2019 Časový plán závěrečných a jednorázových přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2018 prováděných krajským úřadem v období od 23. 1. do 31. 5. 2019 Darkovice 23.1. Frydrychová

Více

aktualizace týden název ÚSC (DSO)

aktualizace týden název ÚSC (DSO) aktualizace 28.2.2017 4. týden 23. - 27. 1. 2017 Časový plán závěrečných a jednorázových přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2016 prováděných krajským úřadem v období od 23. 1. do 26. 5. 2017

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor územního plánování a stavebního řádu. Veřejná vyhláška

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor územního plánování a stavebního řádu. Veřejná vyhláška Elektronický podpis - 29.8.2017 Certifikát autora podpisu : KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor územního plánování a stavebního řádu *KUMSX01TW904* Jméno : JUDr. Marta Wroblowská Vydal : PostSignum

Více

SDH Vlčovice sezóna 2018

SDH Vlčovice sezóna 2018 SDH Vlčovice sezóna 2018 2018 2018 Soutěže mužů Datum Místo Čas Umíst. Vítěz (druhý) Nejlepší sestřik poznámka 21.4. Okrsek Větřkovice N N N 8 Drnholec 31.338 Pohár rady města 27.343 L 26.329 3. 8 Mniší

Více

aktualizace k týden název ÚSC (DSO)

aktualizace k týden název ÚSC (DSO) aktualizace k 15.3.2018 4. týden 22. 1. - 26. 1. 2018 Časový plán závěrečných a jednorázových přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2017 prováděných krajským úřadem v období od 22. 1. do 31. 5.

Více

Časový plán dílčích přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2016 prováděných krajským úřadem v období od do

Časový plán dílčích přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2016 prováděných krajským úřadem v období od do Časový plán dílčích přezkoumání hospodaření územních celků za rok 2016 prováděných krajským úřadem v období od 8. 8. do 16. 12. 2016 aktualizováno 4.11.2016 32. týden 8. - 12. 8. 2016 Strahovice 8.8. Samková

Více

4 KONEČNÉ VÝSLEDKY K 16. 6. 2006. Region Severní Morava (okresy Frýdek-Místek, Karviná, Opava, Nový Jičín, Vsetín)

4 KONEČNÉ VÝSLEDKY K 16. 6. 2006. Region Severní Morava (okresy Frýdek-Místek, Karviná, Opava, Nový Jičín, Vsetín) 4 KONEČNÉ VÝSLEDKY K 16. 6. 2006 Region Severní Morava (okresy Frýdek-Místek, Karviná, Opava, Nový Jičín, Vsetín) hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka Pořadí Název Adresa Průměr na

Více

OBLASTI SE ZHORŠENOU KVALITOU OVZDUŠÍ (Zdroj: ČHMÚ, )

OBLASTI SE ZHORŠENOU KVALITOU OVZDUŠÍ (Zdroj: ČHMÚ, ) OBLASTI SE ZHORŠENOU KVALITOU OVZDUŠÍ 1/38 OBLASTI SE ZHORŠENOU KVALITOU OVZDUŠÍ (Zdroj: ČHMÚ, 6.11.2014) Vymezení KÚ, na jejichž území byl překročen 24hod. imisní limit pro suspendované částice PM 10

Více

4 KONEČNÉ VÝSLEDKY K Region Severní Morava (okresy Frýdek-Místek, Karviná, Opava, Nový Jičín, Vsetín)

4 KONEČNÉ VÝSLEDKY K Region Severní Morava (okresy Frýdek-Místek, Karviná, Opava, Nový Jičín, Vsetín) 4 KONEČNÉ VÝSLEDKY K 13. 6. 2011 Region Severní Morava (okresy Frýdek-Místek, Karviná, Opava, Nový Jičín, Vsetín) hodnocení podle množství papíru v přepočtu na jednoho žáka Pořadí Název Adresa průměr na

Více

Rekonstrukce a modernizace silnic v letech

Rekonstrukce a modernizace silnic v letech Rekonstrukce a modernizace silnic v letech 2017-2021 Zpracoval: Ing. Ivo Muras vedoucí odboru dopravy a chytrého regionu Datum: 4. 4. 2017 Pozemní komunikace, kompetence, financování Kompetence Stát -

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ 080 MSK Příloha č. 1

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ 080 MSK Příloha č. 1 MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ 080 MSK Příloha č. 1 Okres Bruntál BR TJ Slavoj Bruntál 44741766 Tělovýchovná jednota Slavoj SKP Bruntál 47656964 Sportovní klub policie TJ Kovohutě Břidličná 00560529 TJ Kovohutě

Více

ÚŘAD PRO CIVILNÍ LETECTVÍ Letiště Ruzyně 160 08 PRAHA 6

ÚŘAD PRO CIVILNÍ LETECTVÍ Letiště Ruzyně 160 08 PRAHA 6 ÚŘAD PRO CIVILNÍ LETECTVÍ Letiště Ruzyně 160 08 PRAHA 6 Č.j.: 6700-11-701 Spis.zn.: 11/730/0072/LKMT/01/11 V Praze dne 15. listopadu 2011 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA N Á V R H O P A TŘENÍ OBECNÉ POVAHY Úřad pro civilní

Více

M i n isterstvo o b ra n y - sekce dozo r u a kontroly

M i n isterstvo o b ra n y - sekce dozo r u a kontroly M i n isterstvo o b ra n y - sekce dozo r u a kontroly o d b o r s t á t n í h o d o z o r u o d d ě l e n í s t á t n í h o d o z o r u O l o m o u c Dobrovského 6, Olomouc, PSČ 771 11, datová schránka

Více

M i n isterstvo o b ra n y - sekce dozo r u a kontroly

M i n isterstvo o b ra n y - sekce dozo r u a kontroly M i n isterstvo o b ra n y - sekce dozo r u a kontroly o d b o r s t á t n í h o d o z o r u o d d ě l e n í s t á t n í h o d o z o r u O l o m o u c Dobrovského 6, Olomouc, PSČ 771 11, datová schránka

Více

Dobrovolný svazek obcí SOMPO 2016 se sídlem Životice u Nového Jičína č. 194, Životice u Nového Jičína

Dobrovolný svazek obcí SOMPO 2016 se sídlem Životice u Nového Jičína č. 194, Životice u Nového Jičína SVOLÁVÁM Shromáždění delegátů Dobrovolného svazku SOMPO 2016, které se uskuteční 20.12.2018 v 10:00 hodin v kulturním domě ve Fulneku, ul. Palackého 305 Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Volba

Více

VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU

VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU Místní akční skupina MAS Regionu Poodří, z.s., IČO: 26661578, vyhlašuje výzvu MAS k předkládání žádostí o podporu v rámci Operačního programu

Více

Dolní Benešov. Časy odjezdů. Bělá 900255 5. Bílovec 900262 3. Bolatice 900254 5. 910129 Bruntál. Brumovice 900250 2. 900242 3 (u Vítkova) 900261 3

Dolní Benešov. Časy odjezdů. Bělá 900255 5. Bílovec 900262 3. Bolatice 900254 5. 910129 Bruntál. Brumovice 900250 2. 900242 3 (u Vítkova) 900261 3 ODJEZDY AUTOBUSŮ Z VÝCHODNÍHO NÁDRAŽÍ SMĚR CENTRUM V O P A V Ě Platnost od 14.12.2014 do 12.12.2015 Informace o změnách během platnosti na tel.č. 553/609202 S M Ě R Linka číslo Stanoviště Bělá 900255 5

Více

Historie udělených ocenění v soutěži Vesnice roku v Moravskoslezském kraji

Historie udělených ocenění v soutěži Vesnice roku v Moravskoslezském kraji Historie udělených ocenění v soutěži Vesnice roku v Moravskoslezském kraji 1995 2017 1995 Bystřice nad Olší - Zlatá stuha - 3. místo v celostátním kole Hodslavice Zlatá stuha - Samostatné ocenění v celostátním

Více

270 (Praha -) Česká Třebová - Přerov - Bohumín, Mošnov, Ostrava Airport - Studénka

270 (Praha -) Česká Třebová - Přerov - Bohumín, Mošnov, Ostrava Airport - Studénka 270 (Praha -) Česká Třebová - Přerov - Bohumín, Mošnov, Ostrava Airport - Studénka km km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 553 4202 3703 IDS IREDO Česká Třebová - Tatenice 3325 3705 4 6 4 3813 Sp

Více

Usnesení č. 81/ Příloha č. 3 Počet stran přílohy: 7. Strana 1

Usnesení č. 81/ Příloha č. 3 Počet stran přílohy: 7. Strana 1 Strana 1 Poskytnutí a přidělení neinvestičních dotací příspěvkovým organizacím v odvětví školství zřízeným obcemi s účelovým určením na rozvojový program "Hustota a Specifika" na rok 2011 1 45234604 Základní

Více

k Plánu dopravní obslužnosti území Moravskoslezského kraje na období

k Plánu dopravní obslužnosti území Moravskoslezského kraje na období Moravskoslezský kraj Koordinátor ODIS s.r.o. Dodatek č. 2 k Plánu dopravní obslužnosti území Moravskoslezského kraje na období 2017 2021 Ostrava, červen 2019 Průvodní část Základní údaje úkolu Název úkolu:

Více

Moravskoslezský kraj (kód 3140) okres Opava (kód 40908)

Moravskoslezský kraj (kód 3140) okres Opava (kód 40908) Heřmánkv 568571 Heřmánkv nad Odrou 656500 Jakubčovice nad Odrou 554065 Jakubčovice nad Odrou 656518 Mankovice 568589 Mankovice 691534 Dobešov 626872 Karnenka 662682 Loučky nad Odrou 656534 Odry 8116 Odry

Více

Materiál č.: 6/17 Název: Zajištění dopravní obslužnosti veřejnou linkovou osobní dopravou v relaci Ostrava Šumperk

Materiál č.: 6/17 Název: Zajištění dopravní obslužnosti veřejnou linkovou osobní dopravou v relaci Ostrava Šumperk ZASTUPITELSTVO KRAJE Materiál Číslo zasedání: 12 Datum konání: 13.6.2019 Materiál č.: 6/17 Název: Zajištění dopravní obslužnosti veřejnou linkovou osobní dopravou v relaci Ostrava Šumperk Druh materiálu:

Více

JÍZDNÍ ŘÁD 2015 2016 platí od 13. prosince 2015

JÍZDNÍ ŘÁD 2015 2016 platí od 13. prosince 2015 270 Bohumín - Přerov - Česká Třebová (- Praha), Studénka - Mošnov, Ostrava Airport 2 Mosty u Jablunkova - Třinec - Český Těšín - Karviná - Bohumín - Ostrava, 3 Bohumín - Ostrava - Jeseník nad Odrou (-

Více

Seminář pro žadatele. 5. Výzva MAS Regionu Poodří IROP Zajištění bezpečné a udržitelné dopravy

Seminář pro žadatele. 5. Výzva MAS Regionu Poodří IROP Zajištění bezpečné a udržitelné dopravy Seminář pro žadatele 5. Výzva MAS Regionu Poodří IROP Zajištění bezpečné a udržitelné dopravy Program semináře Představení výzvy Podporované aktivity Indikátory Způsobilost výdajů Proces hodnocení a výběru

Více

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,,ODESKÉ VRCHY A POODŘÍ VE DNE CH 30.4.-3.5.2009

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,,ODESKÉ VRCHY A POODŘÍ VE DNE CH 30.4.-3.5.2009 NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,,ODESKÉ VRCHY A POODŘÍ VE DNE CH 30.4.-3.5.2009 Určeno pro pěší turistiku, cykloturistiku (silnice, trek, MTB) Ubytování: 3 noci s polopenzí v ubytovně a penzionu na Zámku Bartošovice(2-5

Více

Strategie komunitně vedeného místního rozvoje

Strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Regionu Poodří,z.s. v letech 2014 2020 Část II. Tabulkové přílohy Zhotoviitell: MAS Regiionu Poodříí,,z..s.. Bartošoviice Konzulltant: SMARV o..p..s..,,

Více

SDH Vlčovice sezóna 2015

SDH Vlčovice sezóna 2015 SDH Vlčovice sezóna 2015 2015 2015 Datum Místo Čas Umíst. počet druž. Vítěz (druhý) Nejlepší sestřik poznámka 2.5. okrsek - Větřkovice 21.949 L 21.512 3. 7 Mniší 19.802 Mniší L 19.697 pohár rady MěÚ 22.195

Více