Z á p i s. z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva města v Plasích konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s. z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva města v Plasích konaného dne"

Transkript

1 Z á p i s z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva města v Plasích konaného dne Začátek jednání: hod. Jednání ukončeno: hod. Přítomni: dle prezenční listiny 15 Ustavující jednání Zastupitelstva města (dále ZM) zahájil dosavadní starosta Mgr. Miloslav Hurt, bude řídit průběh jednání do doby zvolení nového starosty. Mgr. Hurt váţení zastupitelé, váţení hosté, dámy a pánové. Vítám vás na prvním ustavujícím zasedání ZM města Plasy, které bylo řádně svoláno podle 91 a 93 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů. Konstatuji dle prezenční listiny, ţe z celkového počtu 15 členů zastupitelstva se do této doby dostavilo 15 členů, zasedání je tedy schopno se usnášet na všech bodech programu. 2. Oznámení o zvolení zastupitelů, zánik mandátu zastupitele a nastoupení náhradníka Mgr. Hurt nejdříve, neţ přistoupíme k vlastnímu programu jednání je třeba, aby všichni zvoleni členové ZM sloţili zákonem předepsaný slib, neboť jeho nesloţení, nebo sloţení s výhradou, znamená zánik jejich mandátu ve smyslu ustanovení 55 odstavec 2, písmene a) zákona 491/2001 Sb., o volbách do ZM obcí ve znění pozdějších změn a doplňků. Nyní mi dovolte, abych vás seznámil s výsledky voleb a se zastupiteli tak, jak byli zvoleni, popřípadě s náhradníky, kteří postoupili na další místa. Voleb do zastupitelstva města (ZM) Plasy dne se zúčastnilo 6 polit. stran: Občanská demokratická strana.. 15 kandidátů Věci veřejné 3 kandidáti Top kandidátů Křesťanská demokratická unie-československá strana lidová 15 kandidátů Komunistická strana Čech a Moravy...15 kandidátů Česká strana sociálně demokratická 15 kandidátů Celkem kandidovalo. 78 kandidátů Počet osob zapsaných v seznamech voličů Počet osob, kterým byly vydány úřední obálky Počet odevzdaných úředních obálek Počet platných hlasů v obci celkem Účast voličů ve volbách...57,51% Byla ověřena platnost volby členů ZM. Všichni členové předloţili platné osvědčení o zvolení za člena ZM. Členy Zastupitelstva města Plasy se dle výsledků voleb ze dne stali tito navrţení kandidáti: 1) MUDr. Jitka Bezdíčková, dětská lékařka Plasy kandidovala za ODS 2) Ing. Miloslav Vaňourek, ved. provozu Plasy kandidoval za ODS U této strany dochází k posunu mandátu, kde se na druhém místě umístil Mgr. Miloslav Hurt, který písemně odstoupil a rezignoval na svůj mandát. Došlo k zániku mandátu a v souladu s ust. 56 zák.491/2001 Sb. o volbách do Zastupitelstev obcí v platném znění nastoupil dnem

2 -2- následujícím po tomto předání náhradník z kandidátní listiny téţe volební strany, kterým je Ing. Miloslav Vaňourek. 3) Václav Šiml, soukromý podnikatel H.Hradiště kandidoval za ODS 4) Mgr. Jiří Novotný, pedagog Plasy kandidoval za ODS 5) Mgr. Václava Votíková, pedagog Plasy kandidovala za ODS 6) Ing. Jiří Prantner, jednatel firmy, konzultant Plasy kandidoval za TOP 09 7) Pavlína Černá, účetní Babina kandidovala za TOP 09 8) Mgr. Markéta Lorenzová, řed. Gymnázia Plasy kandidovala za KDU-ČSL 9) Ing. Tomáš Dušička, zemědělec Babina kandidoval za KDU-ČSL 10) Vladimír Kalina, dělník Lomnička kandidoval za KSČM 11) Jaroslav Novák, technik Plasy kandidoval za KSČM U této strany dochází k posunu mandátu, kde se na druhém místě umístil pan Jan Brettl, který písemně odstoupil a rezignoval na svůj mandát. Došlo k zániku mandátu a v souladu s ust. 56 zák.491/2001 Sb. o volbách do Zastupitelstev obcí v platném znění nastoupil dnem následujícím po tomto předání náhradník z kandidátní listiny téţe volební strany, kterým je Jaroslav Novák. 12) Ing. Václav Gross, technik Ţebnice kandidoval za ČSSD 13) Zdeněk Hanzlíček, soukr. podnikatel Plasy kandidoval za ČSSD 14) Vít Soutner, stavební technik Plasy kandidoval za ČSSD 15) Karel Mařík, inspektor létání Plasy kandidoval za ČSSD 3. Složení slibu členů ZM, složení nejstaršího člena ZM Mgr. Hurt podle 69 odstavec 2 a 3 zákona o obcích skládá člen ZM slib. Slib bude skládán tak, ţe bude přečten a pak budu jednotlivé členy vyzívat podle abecedy, aby přistoupili k tomuto stolu, pronesli slovo slibuji a potvrdili toto svým podpisem na tiskopis, který je připraven. Prosím Mgr. Vendulu Votíkovou, aby nás seznámila se zněním slibu. Slibuji věrnost České republice. Slibuji na svou čest a svědomí, že svoji funkci budu vykonávat svědomitě, v zájmu města a jeho občanů a řídit se Ústavou a zákony České republiky. Děkuji. Nyní předstoupíte podle abecedy ke ztvrzení slibu podpisem. Ţádám pana tajemníka, aby asistoval při tomto aktu. MUDr. Jitka Bezdíčková slibuji Pavlína Černá slibuji Ing. Tomáš Dušička slibuji Ing. Václav Gross slibuji Zdeněk Hanzlíček - slibuji Vladimír Kalina slibuji Mgr. Markéta Lorenzová slibuji Karel Mařík slibuji Jaroslav Novák slibuji Mgr. Jiří Novotný slibuji Ing. Jiří Prantner slibuji Vít Soutner slibuji Václav Šiml slibuji Ing. Miloslav Vaňourek - slibuji Mgr. Václava Votíková slibuji Mgr. Hurt konstatuji, ţe všichni přítomni členové ZM sloţili slib. Neţ přistoupíme k dalšímu jednání, prosím o přečtení návrhu na usnesení.

3 Návrh: Zastupitelstvo města Plasy bere na vědomí sloţení slibu členů zastupitelstva podle 69 odstavce 2 zákona o obcích. Mgr. Hurt dnešnímu ustavujícímu zasedání předkládám následující program jednání (čte program): Program jednání: 1. Zahájení 2.Oznámení o zvolení zastupitelů, zánik mandátu zastupitele a nastoupení náhradníka 3. Sloţení slibu členů ZM 4. Jmenování ověřovatelů zápisu 5. Volba návrhové a volební komise 6. Jednací řád 7. Schválení postupu volby starosty, místostarostů, rady města a orgánů 8. Volba starosty 9. Volba místostarostů 10. Volba členů RM 11. Volba nových členů finančního výboru 12. Volba nových členů kontrolního výboru 13. Návrh odměn neuvolněným členům zastupitelstva 14. Návrh komisí Rady města / schvaluje Rada města / 15. Diskuze právo nosit závěsný státní znak, schválení komise pro posuzování nabídek 16. Závěr Mgr. Hurt máte k navrţenému programu dotazy nebo připomínky? Pokud nejsou, budeme hlasovat. Děkuji, tím lze povaţovat program dnešního zasedání za schválený. Zápis provede tajemník MěÚ Ing. Josef Domabyl. 4. Jmenování ověřovatelů zápisu Mgr. Hurt dámy a pánové, jako ověřovatele zápisu z tohoto zasedání navrhuji určit MUDr. Jitku Bezdíčkovou a Ing. Václava Grosse. Jsou dotazy nebo připomínky k předloţenému návrhu? Pokud nejsou, budeme hlasovat. Prosím o přečtení návrhu na usnesení. Návrh: Zastupitelstvo města Plasy určuje ověřovateli zápisu z ustavujícího zasedání ZM MUDr. Jitku Bezdíčkovou a Ing. Václava Grosse Děkuji, ověřovatelé zápisu byli určeni. 5. Volba návrhové a volební komise Mgr. Hurt do návrhové a volební komise navrhuji tyto členy ZM: Mgr. Jiřího Novotného, Víta Soutnera a Jaroslava Nováka. Ţádám navrţené, zda souhlasí s tímto návrhem? Ano. Je tomu tak. Dovolte, abychom hlasovali o sloţení volební a návrhové komise.

4 Návrh: ZM schvaluje tyto členy volební a návrhové komise: Mgr. Jiřího Novotného, Víta Soutnera a Jaroslava Nováka -3- Děkuji. 6. Jednací řád Mgr. Hurt váţení zastupitelé, obdrţeli jste všichni dosud platný jednací řád a doporučuji, abychom se tímto řádem řídili i při dnešní volbě a hlasování. Jsou k tomuto návrh nějaké připomínky? Nejsou, děkuji a dávám hlasovat. Návrh: ZM schvaluje, ţe se bude řídit na dnešním zasedání dosud platným Jednacím řádem ZM. 7. Schválení postupu volby starosty, místostarosty/tů, rady města a orgánů Mgr. Hurt před volbou starosty, místostarosty/tů a členů rady musí být ustanoveny jednotlivé funkce výkonných orgánů města a určeno, které funkce budou plněny uvolněnými a které neuvolněnými zvolenými zastupiteli. Prosím o návrhy. Mgr. Hurt navrhuji, aby funkce starosty byla uvolněná funkce. Má někdo jiný návrh? Mgr. Hurt- navrhuji, aby funkce místostarosty byla neuvolněná funkce. Má někdo jiný návrh? Mgr. Novotný navrhuji, aby byl zvolen jeden neuvolněný místostarosta. Z. Hanzlíček navrhuji, aby byli zvoleni dva neuvolnění místostarostové. Protoţe jsou dva návrhy hlasujeme podle schváleného jednacího řádu nejdříve o protinávrhu. Prosím o přečtení návrhu na usnesení. Návrh: ZM schvaluje, aby byli zvoleni dva místostarostové neuvolněné funkce 1 Mgr. Hurt před vlastní volbou starosty, místostarostů a ostatních členů rady dávám návrh, aby toto hlasování bylo veřejné. Má někdo jiný návrh? Prosím o přečtení návrhu na usnesení.

5 Návrh: ZM schvaluje způsob volby starosty, místostarostů a ostatních členů rady aklamací / veřejně zvednutím ruky / -4- Mgr. Hurt před vlastní volbou starosty města mi dovolte několik slov. Poděkoval za hlasy získané ve volbách. Krátce zhodnotil 12 let práce ve funkci starosty města, průběh předvolebního a povolebního vyjednávání. Poděkoval Mgr. Vladimíru Dlouhému za dlouholetou spolupráci a přínos pro město. V závěru sdělil důvody dále nekandidovat na funkci starosty a vzdání se mandátu člena ZM. 8. Volba starosty Mgr. Hurt můţeme přistoupit k volbě starosty města. Prosím členy ZM o jejich návrhy. K. Mařík za stranu ČSSD navrhuji pana Zdeňka Hanzlíčka Mgr. Hurt má někdo další návrh? Není tomu tak. Prosím o přečtení návrhu na usnesení. Návrh: Zastupitelstvo města Plasy zvolilo do funkce starosty města Plasy pro volební období let pana Zdeňka Hanzlíčka. 1 Mgr. Hurt pan Zdeněk Hanzlíček byl zvolen starostou města. Já mu blahopřeji. Tímto moje funkce končí a předávám mu další vedení tohoto jednání zastupitelstva. V tuto chvíli přebírá řízení schze zastupitelstva nově zvolený starosta Zdeněk Hanzlíček váţené dámy, váţení pánové, já vám děkuji za důvěru a budu se snaţit, abych tuto důvěru nezklamal. Ještě bych poděkoval Mgr. Hurtovi za jeho úvodní část a za práci kterou odvedl pro město za celé dvanáctileté funkční období. 9. Volba místostarostů Zdeněk Hanzlíček - přistupme k volbě místostarostů. Ţádám členy ZM o předloţení návrhů. Ing. Gross - navrhuje do funkce prvního neuvolněného místostarosty pana Karla Maříka (ČSSD), který bude zároveň statutárním zástupcem starosty. Má někdo jiný návrh? Mgr. Novotný - navrhuje do funkce prvního neuvolněného místostarosty Ing. Miloslava Vaňourka (ODS), který bude zároveň statutárním zástupcem starosty. Má někdo jiný návrh? Prosím o přečtení návrhu na usnesení. Návrh: Zastupitelstvo města Plasy zvolilo do funkce místostarosty Ing. Miloslava Vaňourka (ODS), který bude zároveň statutárním zástupcem starosty

6 -5-5 hlasů ((Bezdíčková,Vaňourek,Votíková,Novotný,Šiml) 7 hlasů 3 hlasů (Kalina,Novotný,Hanzlíček) (Návrh nebyl schválen) Návrh: Zastupitelstvo města Plasy zvolilo do funkce místostarosty pana Karla Maříka, který bude zároveň statutárním zástupcem starosty 1 Prosím o návrhy na funkci druhého neuvolněného místostarosty. V. Soutner - navrhuje do funkce druhého neuvolněného místostarosty pana Ing. Václava Grosse (ČSSD). Má někdo jiný návrh? Mgr. Novotný - navrhuje do funkce druhého neuvolněného místostarosty Ing. Miloslava Vaňourka (ODS). Má někdo jiný návrh? Prosím o přečtení návrhu na usnesení. Návrh: Zastupitelstvo města Plasy zvolilo do funkce místostarosty Ing. Miloslava Vaňourka (ODS) 7 hlasů(bezdíčková,vaňourek,votíková,novotný, Šiml,Novák,Kalina 8 hlasů (Návrh nebyl schválen) Návrh: Zastupitelstvo města Plasy zvolilo do funkce místostarosty Ing. Václava Grosse. 8 hlasů 2 hlasů (Kalina, Novák) 10. Volba členů RM Zdeněk Hanzlíček přistoupíme nyní k volbě členů RM. Při počtu 15 členů ZM je ze zákona počet členů RM 5. Starosta a místostarostové jsou členy ze zákona. Budeme volit 2 členy RM. P. Černá - navrhla do funkce člena Rady města Ing. Jiřího Prantnera (TOP 09). Mgr. Lorenzová - navrhla do funkce člena Rady města Ing. Tomáše Dušičku (KDÚ-ČSL) Mgr. Novotný - navrhl do funkce člena Rady města Ing. Miloslava Vaňourka (ODS) Jsou další návrhy? Není tomu tak. Zeptám se navrţených, zda se svou kandidaturou souhlasí. Ing. Jiří Prantner souhlasí. Ing. Tomáš Dušička souhlasí. Ing. Miloslav Vaňourek - souhlasí Zdeněk Hanzlíček všichni souhlasí, proto provedeme volbu aklamací. Prosím o přečtení návrhu na usnesení.

7 Návrh: Zastupitelstvo města Plasy zvolilo do funkce člena Rady města Plasy Ing. Miloslava Vaňourka -7-8 hlasů 2 hlasů (Kalina, Novák) (Návrh nebyl schválen) Návrh: Zastupitelstvo města Plasy zvolilo do funkce člena Rady města Plasy Ing. Jiřího Prantnera. 8 hlasů 2 hlasů (Kalina, Novák) Návrh: Zastupitelstvo města Plasy zvolilo do funkce člena Rady města Plasy Ing. Tomáše Dušičku. 1 Zdeněk Hanzlíček Děkuji zastupitelům za volbu členů RM. 11. Volba nových členů finančního výboru (FV) Zdeněk Hanzlíček přistupme k dalšímu bodu a to je volba finančního výboru. Zdeněk Hanzlíček v úvodu je nutné stanovení počtu členů FV. Navrhujeme, aby byl maximální počet členů výboru 7. Otvírám diskuzi. Není diskuze. Prosím o přečtení návrhu na usnesení. Návrh: Zastupitelstvo města Plasy schvaluje maximální počet členů finančního výboru na 7. Zdeněk Hanzlíček abych upřesnil počet 7 je maximum. Podle zákona musí být počet členů lichý. Členem nesmí být starosta ani místostarosta. Pokud se nedostaneme k počtu 7 členů, můţe být zbytek členů dovolen na příští zasedání ZM. Prosím jednotlivé strany o návrhy. ČSSD Karel Hubka, Bc. Petr Hána ODS MGR. Vladimír Dlouhý, Ing. Miloslav Vaňourek TOP 09 Ing. Jiří Prantner Jsou další návrhy na obsazení FV? Pokud tomu tak není prosím o přečtení návrhu. Návrh: Zastupitelstvo města Plasy volí členy finančního výboru na volební období ve sloţení: ČSSD Karel Hubka, KDU-ČSL-Bc. Petr Hána ODS MgR. Vladimír Dlouhý, Ing. Miloslav Vaňourek TOP 09 Ing. Jiří Prantner, Pavlína Černá, Jaroslav Cejthamr

8 -8- Zdeněk Hanzlíček postupme dále k volbě předsedy. P. Černá - navrhla za předsedu FV Ing. Jiřího Prantnera Mgr. Novotný - navrhl za předsedu FV Ing. Miloslava Vaňourka Ptám se, jsou další návrhy? Není tomu tak, poţádám o přečtení návrhu Návrh: Zastupitelstvo města Plasy volí předsedu FV na volební období Ing. Miloslava Vaňourka 6 hlasů (Bezdíčková,Vaňourek,Votíková,Novotný, Šiml, Kalina) 9 hlasů (Návrh nebyl schválen) Návrh: Zastupitelstvo města Plasy volí předsedu FV na volební období Ing. Jiřího Prantnera 9 hlasů 1 hlasů (Kalina) 12. Volba nových členů kontrolního výboru (KV) Zdeněk Hanzlíček přistupme k dalšímu bodu a to je volba kontrolního výboru. Zdeněk Hanzlíček v úvodu je opět nutné stanovení počtu členů KV. Navrhujeme, aby byl maximální počet členů kontrolního výboru také 7. Otvírám diskuzi. Není diskuze. Prosím o přečtení návrhu na usnesení. Návrh: Zastupitelstvo města Plasy schvaluje maximální počet členů kontrolního výboru na 7. Prosím jednotlivé strany o návrhy. ČSSD V. Soutner ODS Mgr. Miloslav Hurt, Mgr. Václava Votíková, Mgr. Novotný, V. Šiml TOP 09 Jindřich Kučírek KSČM Jaroslav Novák Jsou další návrhy na obsazení KV? Pokud tomu tak není prosím o přečtení návrhu. Návrh: Zastupitelstvo města Plasy volí členy kontrolního výboru na volební období ve sloţení:

9 ČSSD V. Soutner ODS Mgr. Miloslav Hurt, Mgr. Václava Votíková, Mgr. Novotný, V. Šiml TOP 09 Jindřich Kučírek KSČM Jaroslav Novák -9- Zdeněk Hanzlíček postupme dále k volbě předsedy. Prosím o návrhy. MUDr. Bezdíčková - navrhla za předsedu KV Mgr. Jiřího Novotného. Ptám se, jsou další návrhy? Není tomu tak, poţádám o přečtení návrhu. Návrh: Zastupitelstvo města Plasy volí předsedu kontrolního výboru na volební období Mgr. Jiří Novotný 14 hlasů 1 hlasů (Novotný) 13. Návrh odměn neuvolněným členům zastupitelstva Byl přednesen návrh na výši odměn pro neuvolněné členy ZM. Bylo navrţeno zachovat stejnou výši odměn jako v předchozím volebním období. Prosím o přečtení návrhu na usnesení. Návrh: ZM schvaluje ve smyslu nařízení vlády č. 37/2003 Sb. a 50/2006 Sb. (příloha č. 1), výši odměn pro neuvolněné členy ZM následovně: - pro místostarostu města - Karel Mařík ve výši Kč/měsíc - pro místostarostu města - Ing. Václav Gross ve výši Kč/měsíc - pro členy rady města ve výši Kč/měsíc - ostatní členy zastupitelstva města ve výši 350 Kč/měsíc - předsedové výborů a komisí ve výši Kč/měsíc 0hlasů 14. Návrh komisí Rady města / schvaluje Rada města / ZM dále navrhlo, aby pracovaly tyto komise Rady města Plasy v novém volebním období ZM doporučuje RM zřízení těchto komisí ţivotního prostředí zdravotní a sociální kulturní, školské, rozvoje a informační SPOZ Členové a předsedové osadních výborů budou zvoleni na příštím zasedání ZM.

10 Diskuze právo nosit závěsný státní znak Na základě 108 odst. 2, zákona č. 128/2000 Sb. o obcích má ZM /RM/ právo určit osoby s právem uţívat při významných příleţitostech a občanských obřadech závěsný odznak. Závěsný odznak má uprostřed velký státní znak a po obvodu odznaku je uveden název Česká republika. Bylo navrţeno, aby toto právo náleţelo kromě osob určených ze zákona také těmto členům ZM: Mgr. Markéta Lorenzová, Ing.Tomáš Dušička Návrh: ZM schvaluje, aby právo uţívat při významných příleţitostech a občanských obřadech závěsný odznak náleţelo ve volebním období těmto členům ZM: Mgr. Markéta Lorenzová, Ing.Tomáš Dušička, Karel Mařík, Ing. Václav Gross Další diskuse: Tajemník MěÚ navrhl schválení výběrové komise pro otevírání a hodnocení nabídek akce Komplexní revitalizace stromořadí v tomto sloţení: Karel Mařík souhlasí Ing. Jiří Prantner souhlasí Ing. Miroslav Červený - souhlasí Návrh: ZM schvaluje výběrovou komise pro otevírání a hodnocení nabídek akce Komplexní revitalizace stromořadí v tomto sloţení: Karel Mařík, Ing. Jiří Prantner, Ing. Miroslav Červený Mgr. Novotný krátce zdůvodnil postoj ODS při dnešním jednání ZM a seznámil přítomné s průběhem vyjednávání po volbách do ustavujícího jednání ZM. ODS nelpěla na konkrétní osobě na post starosty (stála za lídrem ODS Mgr. Dlouhým). ODS navrhla ČSSD ústupky ve formě menšinového postavení v RM. ODS byla připravena na další koaliční jednání. Dále nebyla oslovena. Ing. Prantner informoval o průběhu dvou koaličních jednání s ODS s tím, ţe ODS jiný návrh neţ obsadit funkci starosty Mgr. V. Dlouhým nepředloţila. Proto byla uzavřena koalice s ČSSD a KDU-ČSL. Ing. Gross potvrdil, ţe proběhla dvě jednání s ODS a při obou jednáních ODS trvá na obsazení funkce starosty Mgr. Dlouhým. ČSSD navrhla ODS 3 místa v RM. ODS na nabídku nereagovala. Mgr. Novotný ODS nereagovala, neboť neměla do té doby stanovisko KDU-ČSL. O dalších návrzích ODS nejednala. Určování konkrétních osob na funkci starosty z řad ODS ze strany ČSSD povaţovala za vměšování do vnitřních záleţitostí strany. Mgr. Lorenzová navrhla ukončit povolební vyjednávání a dohadování a doporučila začít se plně věnovat problémům města.

11 -11- Mgr. Novotný s návrhem Mgr. Lorenzové souhlasí, potvrzuje, ţe ODS bude v další spolupráci konstruktivní, ale bez účasti zástupce ODS v RM patrně nepříliš aktivní. Dále starosta vyzval přítomné občany k dotazům na členy ZM. Ing. L. Jílek poţádal o zdůvodnění nutnosti dvou místostarostů. Z. Hanzlíček odpověděl, ţe tento model byl vyuţíván i v předchozích volebních obdobích a výrazně nezatíţí rozpočet města. MUDr. Petrlík vyzdvihl práci zastupitelstva za poslední 3 volební období a vyslovil pochvalu kolektivu pracovníků radnice. Zapsal: Ing. Josef Domabyl tajemník MěÚ Ověřovatelé zápisu: MUDr. Jitka Bezdíčková Ing. Václav Gross Starosta: Zdeněk Hanzlíček

12 U s n e s e n í z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města konaného dne usn.č. 1-10: ověřuje platnost volby členů Zastupitelstva města na základě předloţených osvědčení o zvolení 1) MUDr. Jitka Bezdíčková, dětská lékařka Plasy kandidovala za ODS 2) Ing. Miloslav Vaňourek, ved. provozu Plasy kandidoval za ODS U této strany dochází k posunu mandátu, kde se na druhém místě umístil Mgr. Miloslav Hurt, který písemně odstoupil a rezignoval na svůj mandát. Došlo k zániku mandátu a v souladu s ust. 56 zák.491/2001 Sb. o volbách do Zastupitelstev obcí v platném znění nastoupil dnem následujícím po tomto předání náhradník z kandidátní listiny téţe volební strany, kterým je Ing. Miloslav Vaňourek. 3) Václav Šiml, soukromý podnikatel H.Hradiště kandidoval za ODS 4) Mgr. Jiří Novotný, pedagog Plasy kandidoval za ODS 5) Mgr. Václava Votíková, pedagog Plasy kandidovala za ODS 6) Ing. Jiří Prantner, jednatel firmy, konzultant Plasy kandidoval za TOP 09 7) Pavlína Černá, účetní Babina kandidovala za TOP 09 8) Mgr. Markéta Lorenzová, řed. Gymnázia Plasy kandidovala za KDU-ČSL 9) Ing. Tomáš Dušička, zemědělec Babina kandidoval za KDU-ČSL 10) Vladimír Kalina, dělník Lomnička kandidoval za KSČM 11) Jaroslav Novák, technik Plasy kandidoval za KSČM U této strany dochází k posunu mandátu, kde se na druhém místě umístil pan Jan Brettl, který písemně odstoupil a rezignoval na svůj mandát. Došlo k zániku mandátu a v souladu s ust. 56 zák.491/2001 Sb. o volbách do Zastupitelstev obcí v platném znění nastoupil dnem následujícím po tomto předání náhradník z kandidátní listiny téţe volební strany, kterým je Jaroslav Novák. 12) Ing. Václav Gross, technik Ţebnice kandidoval za ČSSD 13) Zdeněk Hanzlíček, soukr. podnikatel Plasy kandidoval za ČSSD 14) Vít Soutner, stavební technik Plasy kandidoval za ČSSD 15) Karel Mařík, inspektor létání Plasy kandidoval za ČSSD usn.č. 2-10: bere na vědomí sloţení slibu členů zastupitelstva podle 69 odst. 2 zákona o obcích usn.č. 3-10: schvaluje předloţený návrh programu jednání ZM. usn.č. 4-10: schvaluje ověřovatele zápisu z jednání ZM: MUDr. Jitku Bezdíčkovou a Ing. Václava Grosse usn.č. 5-10: volí členy návrhové a volební komise: Mgr. Jiří Novotný, Vít Soutner, Jaroslav Novák usn.č. 6-10: ZM konstatuje, ţe se bude řídit na dnešním zasedání dosud platným Jednacím řádem ZM usn.č. 7-10: schvaluje, aby funkce starosty byla uvolněná funkce usn.č. 8-10: schvaluje, aby funkce místostarosty/tů byla neuvolněná funkce

13 usn.č. 9-10: schvaluje, aby byli zvoleni dva místostarostové neuvolněné funkce -2- usn.č : schvaluje způsob volby starosty, místostarostů a členů rady aklamací (veřejně zvednutím ruky) usn.č : volí ve smyslu ustanovení 84 odst. 2 písm. 1) zákona č. 128/2000 Sb.: - starostu města: Zdeněk Hanzlíček, Plasy 513, nar s počtem hlasů: 10 - místostarostu: Karel Mařík, Plasy 470, nar s počtem hlasů: 10 - místostarostu: Ing. Václav Gross, Ţebnice 68, nar s počtem hlasů: 8 - člena Rady města: Ing. Jiří Prantner, Plasy 186, nar s počtem hlasů: 8 - člena Rady města: Ing. Tomáš Dušička, Babina 19, nar s počtem hlasů: 10 - členy finančního výboru n volební období ve sloţení: ČSSD Karel Hubka KDU-ČSL - Bc. Petr Hána ODS MgR. Vladimír Dlouhý, Ing. Miloslav Vaňourek TOP 09 Ing. Jiří Prantner, Pavlína Černá, Jaroslav Cejthamr - předsedu finančního výboru: Ing. Jiří Prantner - členy kontrolního výboru n volební období ve sloţení: ČSSD V. Soutner ODS Mgr. Miloslav Hurt, Mgr. Václava Votíková, Mgr. Novotný, V. Šiml TOP 09 Jindřich Kučírek KSČM Jaroslav Novák - předsedu kontrolního výboru: Mgr. Jiří Novotný usn.č : schvaluje ve smyslu nařízení vlády č. 358/2000 Sb., ve výši odměn následovně: - pro místostarostu města - Karel Mařík ve výši Kč/měsíc - pro místostarostu města - Ing. Václav Gross ve výši Kč/měsíc - pro členy rady města ve výši Kč/měsíc - ostatní členy zastupitelstva města ve výši 350 Kč/měsíc - předsedové výborů a komisí ve výši Kč/měsíc usn č.13-10: ZM schvaluje dle 108 odst. 2 zákona č.128/2000 Sb. právo uţívat při významných příleţitostech a občanských obřadech závěsný odznak a dle 4 odst. 1 zákona č. 94/1963 Sb. právo přijímat prohlášení o uzavření manţelství ve volebním období těmto členům ZM: Mgr. Markéta Lorenzová, Ing. Tomáš Dušička, Karel Mařík, Ing. Václav Gross usn.č : schvaluje výběrovou komise pro otevírání a hodnocení nabídek akce Komplexní revitalizace stromořadí v tomto sloţení: Karel Mařík, Ing. Jiří Prantner, Ing. Miroslav Červený

14 usn.č : ZM ukládá dle 102 zákona zřídit komise rady a provést volbu předsedů a členů komisí. -3- Zastupitelstvo města doporučuje zřízení těchto komisí: - ţivotního prostředí (s přenesenou působností) tzn. pravomocí vydávat správní rozhodnutí - zdravotní, sociální (s přenesenou působností ve věci právní ochrany dětí) - kulturní, školské, rozvoje a informační Zodpovídá: RM Termín: usn.č : ZM bere na vědomí diskusní příspěvky členů ZM a přítomných občanů Místostarosta: Karel Mařík Starosta města: Zdeněk Hanzlíček V Plasích

Z á p i s. z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva města v Plasích konaného dne

Z á p i s. z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva města v Plasích konaného dne Z á p i s z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva města v Plasích konaného dne 1.11.2006 Začátek jednání: 17.00 hod. Jednání ukončeno: 18.00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 15 Ustavující jednání

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 5.11.2014 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Baloušek Zdeněk, Bláha Jiří, Bláhová Jana Bc., Brožovský Jindřich

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 1.11.2018 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Ing. Jakub Herman, Ing. Jiří Rod, Hana Růžičková, Jaroslav Šavrda,

Více

USNESENÍ z ustavujícího jednání Zastupitelstva města Milovice č. 6/2010 ze dne

USNESENÍ z ustavujícího jednání Zastupitelstva města Milovice č. 6/2010 ze dne Město MILOVICE ul. 5. května 71, Milovice, PSČ 289 23 tel. a fax: 325577203 email: meu@mesto-milovice.cz Sekretariát, ul. 5. května 71 tel. a fax: 325577203, 325577403, email: meu@mesto-milovice.cz USNESENÍ

Více

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích.

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne 3.11.2006 v 18.00 hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Nejstarší člen zastupitelstva obce pan Pištělka Libor přivítal všechny přítomné na ustavujícím

Více

v tomto znění: Zastupitelstvo MČ po projednání jmenuje paní Markétu Köhlerovou zapisovatelem zápisu ZMČ.

v tomto znění: Zastupitelstvo MČ po projednání jmenuje paní Markétu Köhlerovou zapisovatelem zápisu ZMČ. Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 5.11.2018 od 18.05 hod v budově Obecního domu, Osinalická 1104/13, Praha-Ďáblice Přítomni:Ing. Miloš

Více

Výsledek hlasování: Pro 9 Proti 0 Zdrželi se 0 Usnesení č. 2/18/Z1 bylo schváleno.

Výsledek hlasování: Pro 9 Proti 0 Zdrželi se 0 Usnesení č. 2/18/Z1 bylo schváleno. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Archlebov, č. 1. konaného dne 2.11.2018 v tělocvičně Základní školy v Archlebově, na adrese: Archlebov 357, od 19:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milevska středu dne 5. listopadu 2014 od 15:00 hodin 2. Seznámení s výsledky voleb

Z á p i s ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milevska středu dne 5. listopadu 2014 od 15:00 hodin 2. Seznámení s výsledky voleb Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 5. listopadu 2014 od 15:00 hodin ve velkém sále Domu kultury v Milevsku. Přítomni: Mgr. Petr Barda, p. Ladislav

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velehrad, konaného dne 7. listopadu 2014, od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velehrad, konaného dne 7. listopadu 2014, od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velehrad, konaného dne 7. listopadu 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Velehrad bylo zahájeno v 19,00

Více

O b e c S e l e t i c e

O b e c S e l e t i c e Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Seletice, konaného dne 24. října 2018, od 17:00 hodin. Přítomni: Mgr. Bc. Zdeněk Havlík dosavadní starosta, Václav Matucha, Ing. Jaroslav Sedláček, Vladimír

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne 31.10.2018, od 19:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drážov zahájila v 19:00 hodin dosavadní

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vřesina. konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vřesina. konaného dne Obec Vřesina Zastupitelstvo obce Vřesina Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vřesina konaného dne 05. 11. 2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Vřesina začalo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Kouřim, konaného dne , od hodin v přízemí č. p. 145

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Kouřim, konaného dne , od hodin v přízemí č. p. 145 Město Kouřim Zastupitelstvo města Kouřim Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Kouřim, konaného dne 7. 11. 2014, od 18.00 hodin v přízemí č. p. 145 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 9/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne , od hodin v sále kulturního domu

Zápis č. 9/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne , od hodin v sále kulturního domu Zápis č. 9/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 5.11.2014, od 18.00 hodin v sále kulturního domu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bantice

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v 17.00 hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Hořejší, Lenka Hořejší,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec, konaného dne 1. listopadu 2018, od 20:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec, konaného dne 1. listopadu 2018, od 20:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec, konaného dne 1. listopadu 2018, od 20:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 1

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 1 Z Á P I S č. 1 Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 7. listopadu 2018 v 18,30 hodin v sále hasičského domu. ZAHÁJENÍ USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Zasedání

Více

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ).

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ). Z á p i s č.1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne 3. 11. 2014 od 18.00 hod. v místnosti č.3 obecního úřadu v Sebranicích Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 8. listopadu 2010

Z á p i s z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 8. listopadu 2010 Z á p i s z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 8. listopadu 2010 Přítomni: Mgr. Miroslav Funtán, Mgr. Martina Funtánová, paní Věra Husáková, pan Milan Kotrbatý

Více

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel ,

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz USNESENÍ z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milovice č. 7/2014 ze dne

Více

Obec Rychnov na Moravě Rychnov na Moravě 63 IČO: , DIČ:CZ Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období

Obec Rychnov na Moravě Rychnov na Moravě 63 IČO: , DIČ:CZ Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období Obec Rychnov na Moravě 569 34 Rychnov na Moravě 63 IČO: 00277312, DIČ:CZ00277312 Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období 2018-2022 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné

ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné Přítomno: devět zvolených členů zastupitelstva: David Šašek DiS., Bc.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Strenice konaného dne 29. října 2018 od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Strenice konaného dne 29. října 2018 od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Strenice konaného dne 29. října 2018 od 18.00 hodin. Přítomni: členové zastupitelstva obce: Milan Bláha, Eliška Miksová, Bohumil Škornička, Hana Kanizová,

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne 30. 10. 2018 Místo a datum a čas konání: Kinosál kulturního domu, Strunkovice n. Bl., 30. 10. 2018 v 18:00 hodin Přítomni: Ing. V.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne , od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne 6. 11. 2014, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Borek bylo zahájeno v 16,00 hodin dosavadním

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne 7.11.2014 v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Účast : Petr Elis, Mgr. Zdeněk Gajdoš, Alfréd Kadavý, PhDr. Jiřina Rozsypalová, Radek Zelinka Hodina

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva města Starého Plzence, konaného od hodin v Lidovém domě ve Starém Plzenci

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva města Starého Plzence, konaného od hodin v Lidovém domě ve Starém Plzenci Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva města Starého Plzence, konaného 4.11.2014 od 17.00 hodin v Lidovém domě ve Starém Plzenci Počet přítomných členů ZM: 17 (dle presenční listiny, příloha

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 1. Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18 hod. Zahájení zasedání

Více

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin.

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin. Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne 29.10 2018, od 16 :00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pavlov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 30. 10. 2018 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

výbor kultury a sportu předseda Bc. Vojtěch Luža členové Anna Kremplová, Mgr. Pavla Zábranská, Miroslav Mazůrek, Mgr.

výbor kultury a sportu předseda Bc. Vojtěch Luža členové Anna Kremplová, Mgr. Pavla Zábranská, Miroslav Mazůrek, Mgr. U s n e s e n í č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Velehrad konaného dne 7. listopadu 2014 v zasedací místnosti obecního úřadu ve Velehradě Zastupitelstvo obce Velehrad v souladu s ustanovením

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vitice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vitice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Vitice Zastupitelstvo obce Vitice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vitice, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MĚSTSKÁ ČÁST Malé Hoštice ZÁPIS z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva městské části Malé Hoštice dne 6. 11. 2014 v Malých Hošticích Přítomni členové zastupitelstva: Mgr. Pavel

Více

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Město Abertamy, Farní 2, 362 35 Abertamy Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne 3.11. 2014, od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Přítomni: 7 členů ZMě (100%)

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ponědraž, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ponědraž, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Ponědraž Zastupitelstvo obce Lhota Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ponědraž, konaného dne 5.11.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 6.listopadu 2010, od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 6.listopadu 2010, od 17:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 6.listopadu 2010, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad

Více

Město Pohořelice. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Pohořelice konaného dne

Město Pohořelice. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Pohořelice konaného dne Město Pohořelice Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Pohořelice konaného dne 4.11.2014 Účast zastupitelů: 21 Počet přítomných občanů: viz prezenční listina Zahájení: 17:00 hodin Program:

Více

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 24. listopadu 2014 od 17:00 hod ve velkém sále Kulturního domu Dubna. Přítomni: František Brendl,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne 3.11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice (dále jen zastupitelstvo)

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce smilovy Hory, konaného dne od 20:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce smilovy Hory, konaného dne od 20:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce smilovy Hory, konaného dne 27. 10. 2018 od 20:00 hodin Přítomni: Ing. Tomáš Cihelna, Josef Hlavnička, Jana Králová, František Mrázek, Josef Novotný, Jaroslav

Více

Předsedající navrhl jako navrhovatele usnesení p. Ladislava Ludvíka Návrh usnesení : ZO Sadov schvaluje navrhovatele usnesení p. Ladislava Ludvíka.

Předsedající navrhl jako navrhovatele usnesení p. Ladislava Ludvíka Návrh usnesení : ZO Sadov schvaluje navrhovatele usnesení p. Ladislava Ludvíka. Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 5.11.2014, od 17:00 hodin v KD Sadov Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Záboří Zastupitelstvo obce Záboří Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne 5. 11. 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod. Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od 19.00 hod. Přítomni: Bc. Jiří Bíma, Ing. Tomáš Bláha, Jiřina Bláhová, Ing. Petr Halama,

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břasy, konaného dne 1. listopadu 2018 ve Stupně 17 - Prokopcovna

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břasy, konaného dne 1. listopadu 2018 ve Stupně 17 - Prokopcovna Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břasy, konaného dne 1. listopadu 2018 ve Stupně 17 - Prokopcovna Zasedání Zastupitelstva obce Břasy (dále jen zastupitelstvo nebo ZO ) bylo zahájeno v

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 1 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Petrovice, konaného v pondělí dne od hodin na sále Obecního domu.

Zápis č. 1 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Petrovice, konaného v pondělí dne od hodin na sále Obecního domu. Zápis č. 1 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Petrovice, konaného v pondělí dne 5. 11. 2018 od 18.00 hodin na sále Obecního domu. Přítomni: Bílek Vladimír Bilina Jan Ing. Bilina Petr MUDr. Čihák Petr

Více

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené.

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Z á p i s z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v 18 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Přítomni: Ing. Josef Hušek, František Kolář, Ing. Josef Kopečný, Jiří

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne od hodin

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne od hodin Obec Malá Hraštice Zastupitelstvo obce Malá Hraštice Zahájení zasedání zastupitelstva Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne 30. 10. 2018 od 18.00 hodin Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 07. 11. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice.

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Zápis z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 5. 11. 2018 od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Přítomni: Ing. Jiří Novák, PhDr. Jana Tomanová, Jaroslava Jelenová,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buš konaného dne č. 9/U/2014

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buš konaného dne č. 9/U/2014 Obec Buš, okres Praha západ, IČO 00242021 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buš konaného dne 27.10.2014 č. 9/U/2014 Zahájení: 18.00 hod. Přítomni: viz prezenční listina (příloha č. 1) Hosté:

Více

I) Složení slibu zastupitelů

I) Složení slibu zastupitelů Z á p i s ustavující zasedání Zastupitelstva města Benátky nad Jizerou konané dne 04.11.2014 od 17.00 hodin ve společenském sále Záložna Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva města Benátky

Více

Žádný člen zastupitelstva neodmítl složit slib ani nesložil slib s výhradou.

Žádný člen zastupitelstva neodmítl složit slib ani nesložil slib s výhradou. - 1 - Obec Mezno Zastupitelstvo obce Mezno Č. 14 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mezno, konaného dne 06. listopadu 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 31. října 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 31. října 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 31. října 2018 od 17.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík,

Více

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání městského zastupitelstva Vysoké Veselí ze dne

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání městského zastupitelstva Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z ustavujícího veřejného zasedání městského zastupitelstva Vysoké Veselí ze dne 1.11.2018 Přítomni: Ing. Miroslav Čížek, p. Jiří Hanč, p. Josef Havelka, p. Luboš Holman, Mgr. Vladimír Knížek, Ing.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne 1. 11. 2018 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Budíkov (dále též jako zastupitelstvo )

Více

Z á p i s č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kunžak, konaného dne v 17.oo hodin na Obecním úřadu v Kunžaku.

Z á p i s č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kunžak, konaného dne v 17.oo hodin na Obecním úřadu v Kunžaku. 1 Z á p i s č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kunžak, konaného dne 10.11.2010 v 17.oo hodin na Obecním úřadu v Kunžaku. Přítomni: Čapek Jaroslav, Kudrna Josef, Vobrová Drahoslava, Brunnerová

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Loučky, konaného dne v hod. na OÚ

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Loučky, konaného dne v hod. na OÚ Obec Horní Loučky Zastupitelstvo obce Horní Loučky Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Loučky, konaného dne 3.11.2014 v 19.00 hod. na OÚ Bod 1/ Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Zahrádka Zastupitelstvo obce Zahrádka Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne 2.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 31. 10. 2018 od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Petr Kratochvíl, Věra Schneiderová, Josef Dvořák, Ing. Josef Novotný,

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 1. ustavujícího zasedání obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 1. ustavujícího zasedání obce Studená konaného dne 9.11.2010 v 19:00 Obsah: 1) Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 3 2) Volba volebního výboru a návrhové komise... 3 3) Schválení programu...

Více

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva Datum a místo konání: 29. října 2018 od 18 hodin, Kulturní dům Všelibice. Ustavujícího zasedání se

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 9 / 2014 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 9 / 2014 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 9 / 2014 ze dne 5. 11. 2014 Místo a datum a čas konání: Kinosál kulturního domu, Strunkovice n. Bl., 5. 11. 2014 v 19:00 hodin Přítomni: Ing. V. Kozler,

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne 1. 11. 2018, od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na

Více

Zápis. Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 3. listopadu 2014, od 17,00 hodin

Zápis. Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 3. listopadu 2014, od 17,00 hodin Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 3. listopadu 2014, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též

Více

z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 10. listopadu 2014 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 10. listopadu 2014 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 10. listopadu 2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Ing.

Více

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu místostarostů b) určení, které funkce budou členové

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne č.j.: ST - 0833/2014/Sed Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Strmilov, konaného dne 06. 11. 2014 Místo konání: Kinosál Beseda Strmilov Začátek: 19.00 hod. Zasedání řídil: dosavadní starosta

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne 7. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou (dále též

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice (dále též zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dědová, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dědová, konaného dne od 18:00 hodin. Obec Dědová Zastupitelstvo obce Dědová Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dědová, konaného dne 3.11.2014 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Dědová

Více

Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, Velvary tel , fax , Z á p i s č.

Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, Velvary tel , fax ,   Z á p i s č. Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, 273 24 Velvary tel. 315 617 001, fax 315 617 000, e-mail: el.podatelna@velvary.cz Z á p i s č. 5/2010 z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva města Velvary

Více

Obec Vlkaneč Zastupitelstvo obce Vlkaneč Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlkaneč, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Vlkaneč Zastupitelstvo obce Vlkaneč Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlkaneč, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Vlkaneč Zastupitelstvo obce Vlkaneč Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlkaneč, konaného dne 31.10.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

ZÁPIS č. 10/2018. Z ustavujícího jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne

ZÁPIS č. 10/2018. Z ustavujícího jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne ZÁPIS č. 10/2018 Z ustavujícího jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne 30. 10. 2018 Přítomni: Lucie Crlíková, Veronika Černá, Marek Jaroušek, Matěj Král, Barbora Liscová, Tomáš Moucha, Jitka

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova, konaného dne 3. 11. 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova (dále

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více

Obec Jasenice Zápis č. 50 Zastupitelstvo obce Jasenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jasenice, konaného dne

Obec Jasenice Zápis č. 50 Zastupitelstvo obce Jasenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jasenice, konaného dne Obec Jasenice Zápis č. 50 Zastupitelstvo obce Jasenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jasenice, konaného dne 3. 11. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedáni Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne Obec Slavětín Slavětín 7 Ždírec nad Doubravou 582 63 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne 02. 11. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Slavětín (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC RATENICE. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ratenice, konaného dne od 19:00 hodin

OBEC RATENICE. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ratenice, konaného dne od 19:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ratenice, konaného dne 24.10.2018 od 19:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Ratenice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Koberovice Zastupitelstvo obce Koberovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích)

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích) Obec Stříbrné Hory Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory Zápis č. 7-2018-Z z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obec Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/8 Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezdovice, konaného dne 31. 10. 2018 v 18.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, konaného dne 10. 11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou (dále

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel.,fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Hnanice č

Více

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 663/03/2018 Z Á P I S A U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne 31.10.2018 v 19.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v sále Kulturního domu v Bašce

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v sále Kulturního domu v Bašce Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne 1. 11. 2018 v sále Kulturního domu v Bašce Přítomni: 15 členů zastupitelstva 46 občanů 64 účast celkem 1. Zahájení, hymna 2. Informace o výsledcích

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 1.listopadu 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 1.listopadu 2014, od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 1.listopadu 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice, konaného dne od 17,00 hod. v sále Základní školy Blížkovice.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice, konaného dne od 17,00 hod. v sále Základní školy Blížkovice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice, konaného dne 10.11.2010 od 17,00 hod. v sále Základní školy Blížkovice. Č.j: 7/2010 Přítomni: Ing. Josef Dancinger, Vladimír Dvořák, Miroslav

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Přítomni : Slabý Josef, Novotný Petr, Kounovský Martin, Fišer Zdeněk, Ouřada Petr, Rusňák

Více

Město Rakovník Zastupitelstvo města. Z á p i s

Město Rakovník Zastupitelstvo města. Z á p i s Město Rakovník Zastupitelstvo města Z á p i s z prvního (ustavujícího) zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 6. 11. 2006 od 17,00 hodin v sále Kulturního centra v Rakovníku Přítomni: členové

Více

ZÁ P I S. Z 1. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 9 Malesice konaného dne v zasedací místnosti ÚMO Plzeň 9 od 18.

ZÁ P I S. Z 1. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 9 Malesice konaného dne v zasedací místnosti ÚMO Plzeň 9 od 18. ZÁ P I S Z 1. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 9 Malesice konaného dne 2.11.2018 v zasedací místnosti ÚMO Plzeň 9 od 18. 00 hodin Přítomno: Zapsal: 9 viz prezenční listina Hejtmánek Program:

Více

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 1. 11. 2018 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 902/2018/OUNE Celkem přítomno: 12 Členů obecního zastupitelstva

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4.

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 29. 10. 2018 v 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Skalici nad Svitavou. Před zahájením zasedání bylo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kačice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kačice, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kačice, konaného dne 25. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kačice (dále též jako zastupitelstvo )

Více

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY Pětihosty 41, 251 67, tel. 323655309, obec.petihosty@volny.cz, www.petihosty.cz Obec Pětihosty Zastupitelstvo obce Pětihosty Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pětihosty,

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne Z Á P I S z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 31.10.2018 Přítomno: 7 členů zastupitelstva obce, viz prezenční listina Zasedání bylo svoláno dosavadní starostkou obce dne

Více