Vnitřní řád školní jídelny

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vnitřní řád školní jídelny"

Transkript

1 Vnitřní řád školní jídelny Střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola Chrudim Poděbradova 842, Chrudim, tel.: ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ (1) Školní jídelna se řídí právními předpisy: vyhláškou č. 463 Sb. ze dne , kterou se mění vyhláška č. 107/2005 Sb. o školním stravování, ve znění vyhlášky č. 107/2008 Sb. vyhláškou č. 602/2006, kterou se mění vyhláška č. 137/2004 Sb. o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných zákonem 258/2000 o ochraně veřejného zdraví vyhláškou č. 84/2005 Sb. o nákladech na závodní stravování a jejich úhradě nařízením EP a Rady ES č. 852/2004 o hygieně potravin, (2) Tento vnitřní řád je vydán v souladu se zákonem 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, v platném znění, za účelem zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví žáků a studentů při školním stravování. (3) Ve školní jídelně je zajištěno stravování žáků a studentů v době jejich pobytu ve škole nebo školském zařízení. Umožňuje také stravování zaměstnanců školy a stravovací služby pro další osoby za úplatu (cizí strávníci). (4) Vnitřní řád je závazný pro všechny žáky, studenty přihlášené ke stravování, jejich zákonné zástupce a všechny zaměstnance školy a cizí strávníky.

2 ČÁST DRUHÁ I. Provoz školní jídelny (1) Školní jídelna poskytuje služby v budově Domova mládeže a školní jídelny. (2) Získání informací týkajících se stravování a provozu jídelny: tel. : mob.: II. Práva a povinnosti žáků, studentů a strávníků (1) Žák, student nebo zaměstnanec organizace má právo využívat stravovací služby, nemá však povinnost se stravovat. Cizím strávníkům vznikají práva a povinnosti po přihlášení ke stravování. (2) Každý žák, student je povinen si zakoupit čip v hodnotě 70,- Kč, jehož pomocí provádí výběr jídel na objednacím boxu a odebírá stravu u výdejního pultu. (3) V případě, že žák, student není přítomen ve škole nebo školském zařízení, nemá nárok na dotovanou stravu. Dle 4 odst. 9 Vyhlášky č. 107/2005 Sb., o školním stravování, se první den neplánované nepřítomnosti strávníka ve škole nebo školském zařízení pro účely této vyhlášky považuje za pobyt ve škole nebo školském zařízení. Z uvedeného ustanovení vyplývá, že žák a student (strávník) může obdržet dotovanou stravu pouze první den své neplánované nepřítomnosti ve škole nebo školském zařízení. (4) Žáci, studenti a všichni strávníci jsou povinni se chovat v jídelně a přilehlých prostorách slušně, nepoškozovat majetek a dbát pokynů personálu školní jídelny a pedagogů, kteří zajišťují dozor. (5) Každý žák, student a strávník má povinnost použité nádobí odnášet na místo k tomu určené. Platí přísný zákaz vynášení nádobí mimo školní jídelnu. (6) Jakýkoliv úraz je žák, student a každý strávník povinen nahlásit zaměstnanci vykonávající dozor. (7) Škodu na majetku ve školní jídelně, kterou způsobí žák, student /každý strávník/ svévolně nebo z nedbalosti, je povinen v plné výši uhradit. (8) Žáci, studenti mají povinnost dodržovat vnitřní řád školní jídelny a pravidla slušného chování.

3 (9) Žáci, studenti /všichni strávníci/ se nesmějí dopouštět projevům rasismu a šikanování. (10) Žáci, studenti a všichni strávníci mají právo vznášet připomínky k nedostatkům stravy u vedoucí školní jídelny. (11) Žáci, studenti a strávníci mají právo na informaci týkající se školního stravování. (12) Žáci, studenti /všichni strávníci/ mají právo na ochranu před jakoukoliv formou diskriminace, před fyzickým nebo psychickým násilím. (13) Každý zaměstnanec má právo v den své pracovní směny odebrat jedno hlavní jídlo. III. Přihlašování a odhlašování stravy (1) Žáci a studenti, kteří májí zájemce o stravování ve školní jídelně se přihlásí ke stravovacím službám prostřednictvím přihlášky, kterou si vyzvedne u vedoucí školní jídelny. (2) Cizí strávníci se přihlašují po dohodě s vedením školní jídelny. (3) Po odevzdání vyplněné přihlášky a zaplacení zálohy (jistiny) obdrží strávník čip a přihlašovací kód, který bude používat k výběru a odhlašování stravy prostřednictvím internetu ( Přihlašovací údaje: kód zařízení 0730 uživatel příjmení a jméno (bez diakritiky s malými písmeny dohromady heslo přidělený kód (obdrží u vedoucí školní jídelny) (4) Na začátku měsíce září se musí každý osobně přihlásit k odběru stravy u vedoucí školní jídelny. Žáci a studenti, kteří se v průběhu měsíce září přihlásí ke stravování, budou automaticky na začátku každého měsíce přihlášeni ke stravování na oběd č.1 a dle vlastního uvážení si vyberou ze dvou druhů jídel na objednacím boxu nebo pomocí internetu. (5) Strava se odhlašuje den předem do 12:00 hodin na objednacím boxu nebo u vedoucí školní jídelny pí Jelínkové telefonicky tel. číslo V době prázdnin je automaticky odhlášena. V ostatních případech si každý odhlašuje stravu sám. (6) Pokud žák, student, ukončí stravování, ubytování nebo dojde-li ke změně čísla účtu, musí informovat písemně vedoucí školní jídelny v době: od 7.00 do 8.00 hod. od do hod. od do hod.

4 IV. Úhrada stravování a ubytování (1) První platbu (zálohu) za stravné a ubytování je nutné provést do 20. srpna jednorázovým převodem, aby žák nebo student mohl odebírat již v měsíci září na účet školy /0100, s příslušným variabilním symbolem, který slouží pouze k zaplacení první platby v srpnu (převodním příkazem). var. Symbol (slouží pouze k úhradě první platby) Pokud student nebo žák neuhradí první platbu (jednorázový převod) na stravu a ubytování, neodevzdá-li vyplněnou přihlášku, nebude přihlášen k odběru stravy ani k pobytu v domově mládeže. neubytovaní strávníci: (první platba-záloha) Kč 620,-- (pouze ) za stravování na DM (první platba-záloha) celodenní Kč 1.700,-- (snídaně s přesnídávkou, oběd, svačina s večeří) polodenní Kč 1.050,-- (snídaně s přesnídávkou, svačina s večeří) +ubytováni na DM Kč 1.100,-- (měsíčně) (2) Během školního roku se stravné a ubytování hradí inkasním převodem, a to do 15. dne předchozího měsíce (poprvé 15. září na měsíc říjen atd.) z Vašeho účtu na účet u České spořitelny v Chrudimi č. sběrného účtu /0800. Je nutné dát souhlas s inkasem s finančním limitem! Škola si inkasuje sama z Vašeho účtu. U inkasního příkazu žádný variabilní symbol neuvádějte. Nastavení finančních limitů pro inkasa celodenní stravování Kč 2.800,-- (snídaně s přesnídávkou, oběd, svačina s večeří a ubytování) polodenní stravování Kč 2.150,-- (snídaně s přesnídávkou, svačina s večeří a ubytování) Kč 620,-- (pouze ) Poslední inkasní úhrada proběhne Případné přeplatky budou poukázány na Váš účet do 14 dnů po ukončení školního roku.

5 (3) Cizí strávníci hradí stravu na základě faktury, která je vystavena na konci každého měsíce. V případě nezaplacení nebude strávníkovi umožněno stravování až do uhrazení dluhu. (4) Zaměstnanci hradí stravu srážkou ze mzdy. (1) Výše stravného: platba finanční norma režie vč. zisku snídaně s přesnídávkou (studenti, žáci) snídaně s přesnídávkou (cizí strávníci) 22, - Kč 19,13 Kč 65,- Kč 19,13 Kč 37,39 Kč oběd (studenti, žáci) 28, - Kč 24,35 Kč oběd (zaměstnanci) 18,- Kč 24,35 Kč oběd (zaměstnanci, dohody) 28,- Kč 24,35 Kč oběd (důchodci) 28,- Kč 24,35 Kč oběd (cizí strávníci) 73,- Kč 24,35 Kč 39,13 Kč svačina s večeří (studenti, žáci) svačina s večeří (cizí strávníci) 30,- Kč 26,09 Kč 85,- Kč 26,09 Kč 47,82 Kč V. Výdej stravy (1) pro žáky a studenty: snídaně večeře od 6.00 do 7.30 hod. od do hod. od do hod. od do hod.

6 (2) pro cizí strávníky: snídaně večeře od 8.00 do 8.30 hod. od do hod. od do hod. od do hod. (3) Výdej obědů do jídlonosičů pro cizí strávníky a zaměstnance se provádí od 10:45 do 11:00 hodin. (4) Výdej obědů stravy do jídlonosičů rodičům nemocných žáků a studentů se provádí v době od 10:45 do 11:00 hodin, a to pouze první den nemoci, ostatní, stravu si musí žáci a studenti odhlásit. (5) Neodhlášená a nevyzvednutá strava propadá, peníze se za ni nevrací. (6) Strávník nevstupuje do školní jídelny s aktovkou a svršky. Umyje si ruce, vezme tác s příborem, vybere si hlavní jídlo a postupuje směrem k výdejní lince k okénku s polévkou a nápojem. Zde se sám obslouží a odchází si sednout a konzumovat. VI. Jídelní lístek (1) Jídelní lístek je sestavován dle zásad zdravé výživy a spotřebního koše vybraných potravin podle přílohy k vyhlášce č. 107/2005 Sb., v platném znění. (2) Jídelní lístek je zveřejňován s časovým předstihem tak, aby si strávníci mohli objednat stravu včas na terminálu a webových stránkách. (3) Je vyvěšen u objednacího boxu. (4) Používané koeficienty při normování: koeficient na snídaně (pomazánky) 1 koeficient na polévky (úprava dle praxe) 1 koeficient na maso a uzeniny v hlavním jídle, salátech a přílohách 0,9 koeficient na mražená kuřecí prsa (1,2) 0,9 koeficient na přílohy (úprava dle praxe) 1 koeficient na moučníky a saláty (úprava dle praxe) 1

7 VII. Závěrečná ustanovení (1) Vnitřní řád byl schválen a projednán ředitelem školy. (2) Platnost vnitřního řádu školní jídelny začíná s účinností od V Chrudimi vedoucí školní jídelny Anna Jelínková.. ředitel Ing. Stanislav Valášek

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Vnitřní řád školní jídelny Střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola Chrudim Poděbradova 842, 537 60 Chrudim, tel.: 469 620 207 ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ (1) Školní jídelna se řídí právními předpisy:

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Vnitřní řád školní jídelny Střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola Chrudim Poděbradova 842, 537 60 Chrudim, tel.: 469 620 207 ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ (1) Školní jídelna se řídí: vyhláškou č.

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Vnitřní řád školní jídelny Střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola Chrudim Poděbradova 842, 537 60 Chrudim, tel.: 469 620 207 ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ (1) Školní jídelna se řídí právními předpisy:

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Vnitřní řád školní jídelny Střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola Chrudim Poděbradova 842, 537 60 Chrudim, tel.: 469 620 207 ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ (1) Školní jídelna se řídí: vyhláškou č.

Více

Střední škola strojní, stavební a dopravní, Liberec II

Střední škola strojní, stavební a dopravní, Liberec II Identifikační údaje Název a sídlo zařízení : Provozní řád školní výdejny Zeyerova 33, Liberec, Liberec II Truhlářská 360/3, příspěvková organizace Telefon : 488880431 IČ : 00526517 Provozovatel : SŠSSaD

Více

Provozní řád školní výdejny Ještědská 358/106, Liberec VIII

Provozní řád školní výdejny Ještědská 358/106, Liberec VIII Identifikační údaje Název a sídlo zařízení : Provozní řád školní výdejny Ještědská 358/106, Liberec VIII, Liberec II Truhlářská 360/3, příspěvková organizace Telefon : 488880431 IČ : 00526517 Provozovatel

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Č. j. DM-020/1702/2014 Domov mládeže a školní jídelna Pardubice Rožkova 331 530 02 Pardubice Platnost od: Počet příloh: Originál: sekretariát Elektronická verze: 01.09.2014 Účinnost od: 01.09.2014 Platnost

Více

b) Školní jídelna poskytuje na základě uzavřené smlouvy stravovací služby i pro další osoby (dále jen cizí strávníci) za úplatu (doplňková činnost).

b) Školní jídelna poskytuje na základě uzavřené smlouvy stravovací služby i pro další osoby (dále jen cizí strávníci) za úplatu (doplňková činnost). Vnitřní řád školní jídelny Č.j.: OA 134/2014 Účinnost od 1. září 2017 Spisový znak: A.1 Skartační znak lhůta: A-10 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 Změny: 1. 3. 2019 Čl. I. Základní ustanovení

Více

Č.j.: OA 134/2014 Účinnost od 1. 9. 2014 Spisový znak: A.1. Skartační znak-lhůta: A-10 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 1 Změny:

Č.j.: OA 134/2014 Účinnost od 1. 9. 2014 Spisový znak: A.1. Skartační znak-lhůta: A-10 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 1 Změny: Obchodní akademie a Střední odborná škola cestovního ruchu Choceň Choceň, T. G. Masaryka 1000, PSČ 565 36, oachocen@oa-chocen.cz Vnitřní řád školní jídelny Č.j.: OA 134/2014 Účinnost od 1. 9. 2014 Spisový

Více

Základní škola a mateřská škola Častolovice

Základní škola a mateřská škola Častolovice Škola:Základní škola a mateřská škola Častolovice Vnitřní řád školní jídelny 262/2015 Účinnost od: 1.9.2015 Spisový znak: V VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Základní škola a mateřská škola Častolovice Vyplývá

Více

Vnitřní řád školní jídelna SPŠ Chrudim. Školní jídelna výdejna poskytuje stravování žákům, zaměstnancům školy a cizím strávníkům.

Vnitřní řád školní jídelna SPŠ Chrudim. Školní jídelna výdejna poskytuje stravování žákům, zaměstnancům školy a cizím strávníkům. Vnitřní řád školní jídelna SPŠ Chrudim Stravování je poskytováno v souladu se školským zákonem č. 561/2004 Sb., vyhláškou č.107/2005 Sb. o školním stravování, vyhláškou 137/2004 Sb. o hygienických požadavcích

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY. Stanoven na základě:

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY. Stanoven na základě: PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Stanoven na základě: - zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů - vyhlášky

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY - VÝDEJNY PRACOVIŠTĚ K MUZEU 257, PETŘVALD

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY - VÝDEJNY PRACOVIŠTĚ K MUZEU 257, PETŘVALD MATEŘSKÁ ŠKOLA PETŘVALD 2. KVĚTNA 1654, příspěvková organizace VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY - VÝDEJNY PRACOVIŠTĚ K MUZEU 257, PETŘVALD Základní ustanovení. Školní stravování je poskytováno dětem, žákům a

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Č. dokumentu: rad-skolni-jidelny- 2018-1.odt Řád Strana 1/7 Vnitřní řád školní jídelny Tento dokument včetně příloh je výhradním duševním vlastnictvím SPŠCH Pardubice. Pořizování kopií pro jiné osoby,

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Školní jídelna při Gymnáziu, Šumperk, Masarykovo náměstí 8, Šumperk Masarykovo náměstí 8, 787 01 Šumperk Vedoucí jídelny: Andrea Pavelková, Statutární zástupce: Mgr. Maceček Milan VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

Více

SMĚRNICE O STRAVOVÁNÍ

SMĚRNICE O STRAVOVÁNÍ SMĚRNICE O STRAVOVÁNÍ 1. Úvodní ustanovení Směrnice školního stravování vychází z: Vyhlášky č. 107/2005 Sb., o školním stravování, v platném znění Vyhlášky č. 84/2005 Sb. o nákladech na závodní stravování,

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Zásady provozu Provoz ŠJ se řídí:-vyhláškou č. 107/2005 o školním stravování ze dne 25. 2. 2005, finanční normou v platném znění, metodikou spotřebního koše - školským zákonem

Více

Škola: Základní škola Dolní Lhota, okres Zlín, příspěvková organizace. Vnitřní řád ŠJ

Škola: Základní škola Dolní Lhota, okres Zlín, příspěvková organizace. Vnitřní řád ŠJ Škola: Základní škola Dolní Lhota, okres Zlín, příspěvková organizace Vnitřní řád ŠJ Č. j.: 20 / 2015 Účinnost od: 1. 9. 2015 Spisový znak: 2.1.4 Skartační znak: A 5 Změny: OBSAH: 1. Úvodní ustanovení

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY A ŠKOLNÍHO BISTRA

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY A ŠKOLNÍHO BISTRA Střední odborné učiliště tradičních řemesel a Vyšší odborná škola spol. s r.o. Střední 59, 602 00 Brno, DIČ 699 001 788 Držitel certifikátu ČSN EN ISO 9001 : 2001, 9004:2001 Fakultní škola Univerzity Karlovy

Více

Provozní řád školní jídelny

Provozní řád školní jídelny Provozní řád školní jídelny Základní škola Švermova 4, Žďár nad Sázavou 1. Provoz školní jídelny: Pracovní doba zaměstnanců: 6.00 14.30 hodin Výdejní doba pro žáky a zaměstnance: Výdejní doba pro cizí

Více

17A VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

17A VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Číslo směrnice: Základní škola a mateřská škola Křižanov, příspěvková organizace U Školy 321, 594 51 Křižanov 17A VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Č.j.: ZSMS/34/2019/ Vypracovala: Alena Pánková, vedoucí školní

Více

Střední pedagogická škola Boskovice, příspěvková organizace, Komenského 5, Boskovice. Vnitřní řád školní jídelny výdejny

Střední pedagogická škola Boskovice, příspěvková organizace, Komenského 5, Boskovice. Vnitřní řád školní jídelny výdejny Střední pedagogická škola Boskovice, příspěvková organizace, Komenského 5, 680 11 Boskovice Úvodní ustanovení Vnitřní řád školní jídelny výdejny Vnitřní řád školní jídelny - výdejny je vydáván v souladu

Více

VNITŘNÍ ŘÁD. školní jídelny OU a PrŠ, Brno, Lomená 44

VNITŘNÍ ŘÁD. školní jídelny OU a PrŠ, Brno, Lomená 44 VNITŘNÍ ŘÁD školní jídelny OU a PrŠ, Brno, Lomená 44 vydává ředitel OU a PrŠ, Brno, Lomená 44 Datum vydání : 1.9.2016 (na dobu neurčitou) Ing. Ladislav Hochman ředitel OU a PrŠ I. Základní ustanovení 1.

Více

Vnitřní řád ŠKOLNÍ JÍDELNY při ZŠ Šatov

Vnitřní řád ŠKOLNÍ JÍDELNY při ZŠ Šatov Základní škola Šatov, okres Znojmo, příspěvková organizace školní jídelna 671 22 Šatov 398, tel: 517 331 981 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové Svobodné Dvory, Spojovací 66, Hradec Králové. Vnitřní řád školní jídelny 2017/2018

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové Svobodné Dvory, Spojovací 66, Hradec Králové. Vnitřní řád školní jídelny 2017/2018 Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové Svobodné Dvory, Spojovací 66, 503 11 Hradec Králové Vnitřní řád školní jídelny 2017/2018 Vyplývá ze: - zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

Řád školní jídelny. Obsah:

Řád školní jídelny. Obsah: Obsah: Řád školní jídelny Část I. Základní ustanovení 2 Článek 1 Úvodní ustanovení 2 Článek 2 Organizace provozu stravování ve školní jídelně 2 Článek 3 Přihlašování a odhlašování stravy 5 Článek 4 Čipy/karty

Více

Vnitřní řád školní jídelny výdejny stravy

Vnitřní řád školní jídelny výdejny stravy Vnitřní řád školní jídelny výdejny stravy Základní škola Základní škola a Mateřská škola Bratčice, okres Brno-venkov, Platný od 1. 9. 2014 Vnitřní řád školní jídelny výdejny stravy 1. Škola poskytuje prostřednictvím

Více

Směrnice ředitele školy č. 1/2018 Školní stravování - Provozní řád školní jídelny

Směrnice ředitele školy č. 1/2018 Školní stravování - Provozní řád školní jídelny Směrnice ředitele školy č. 1/2018 Školní stravování - Provozní řád školní jídelny Vypracoval: Schválil: Ratajová Kamila Mgr. Petr Paták, DiS., ředitel školy Směrnice nabývá platnosti ode dne: 27. 11. 2018

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Vypracoval: Jana Chmelová, vedoucí školní jídelny Schválil: Mgr. Blanka Drozdková, ředitelka školy Pedagogická rada projednala dne: 25. 8. 2018 Směrnice nabývá platnosti ode

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Základní škola Jedovnice, okres Blansko Nad Rybníkem 401, 679 06 Jedovnice Č. j. 2/2014 Vypracovala: Schválil: VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Jana Šebelová vedoucí školní jídelny Mgr. Bc. Michal Souček ředitel

Více

Provozní řád školní jídelny ZŠ ŠKOLNÍ JÍDELNA ZŠ A MŠ V ZAHRÁDKÁCH 48/1996, PRAHA 3

Provozní řád školní jídelny ZŠ ŠKOLNÍ JÍDELNA ZŠ A MŠ V ZAHRÁDKÁCH 48/1996, PRAHA 3 Provozní řád školní jídelny ZŠ ŠKOLNÍ JÍDELNA ZŠ A MŠ V ZAHRÁDKÁCH 48/1996, PRAHA 3 Provozní řád školní jídelny se vydává na základě zákona č. 561/2004 Sb., Školský zákon, 30, odst.1 písm. b). Dále se

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Vypracován podle: VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Zákona 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním a vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů Vyhlášky min.školství

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY. I. Školní stravování. - Nařízení Evropského parlamentu č.582/2004 Sb., ze dne 29. dubna 2004 o hygieně potravin ve znění

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY. I. Školní stravování. - Nařízení Evropského parlamentu č.582/2004 Sb., ze dne 29. dubna 2004 o hygieně potravin ve znění 1) Předpisy pro školní stravování: PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY I. Školní stravování - Nařízení Evropského parlamentu č.582/2004 Sb., ze dne 29. dubna 2004 o hygieně potravin ve znění pozdějších předpisů.

Více

Směrnice č. 6 PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

Směrnice č. 6 PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Základní škola Klimkovice, příspěvková organizace Vřesinská 22, 742 83 Klimkovice PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Č. j. ZSKL 399/2017 Spisový znak 102/A 10 Vypracoval: Mgr. Miroslava Hoňková, ředitelka školy

Více

Základní škola Klimkovice, příspěvková organizace Vřesinská 22, Klimkovice. Směrnice č. 6 PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

Základní škola Klimkovice, příspěvková organizace Vřesinská 22, Klimkovice. Směrnice č. 6 PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Základní škola Klimkovice, příspěvková organizace Vřesinská 22, 742 83 Klimkovice PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Č. j. ZSKL 515/2016 Spisový znak 102/A 10 Vypracoval: Mgr. Miroslava Hoňková, ředitelka školy

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Mateřská škola Nový šaldorf, okres Znojmo, příspěvková organizace adresa: Nový Šaldorf 96, 671 81 Nový Šaldorf, IČ: 75021978 e-mail: msnovysaldorf@tiscali.cz, telefon: 515 227 016, mobil: 725 881 197 Vnitřní

Více

PROVOZNÍ ŘÁD školní jídelny při Základní škole, Palackého 1351, Moravská Třebová

PROVOZNÍ ŘÁD školní jídelny při Základní škole, Palackého 1351, Moravská Třebová Č.j: 209.2012.2ZŠ Č.j: 209.2012.2ZŠ Vypracoval: Petra Šedá Schválil: Mgr. Petr Vágner PROVOZNÍ ŘÁD školní jídelny při Základní škole, Palackého 1351, Moravská Třebová Vedoucí ŠJ Ředitel školy Předpis nabývá

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Základní škola a Mateřská škola generála Pattona Dýšina, p.o. Školní 229, 330 02 Dýšina IČ: 72553740 Vnitřní řád školní jídelny A. Úvodní ustanovení Vnitřní řád školní jídelny je vydáván v souladu s 30

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Základní škola a Mateřská škola Ohnišov 517 84 Ohnišov 182, tel. 494 665 679, IČO: 70979731 e-mail: skoly.ohnisov@seznam.cz VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Řídí se následujícími právními předpisy: Zákonem č.561/2004

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Základní školy a Mateřské školy Radnice, příspěvkové organizace Č.j.: 686/2018 Skartační znak: A 10

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Základní školy a Mateřské školy Radnice, příspěvkové organizace Č.j.: 686/2018 Skartační znak: A 10 Základní škola a Mateřská škola Radnice, příspěvková organizace Sídliště 591, 338 28 Radnice IČ : 73740641, tel.: 371 795 057 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Základní školy a Mateřské školy Radnice, příspěvkové

Více

Provozní řád školní jídelny

Provozní řád školní jídelny Základní škola Stříbro, Gagarinova 1039, příspěvková organizace Provozní řád školní jídelny V souladu s platnou legislativou - 119 zákona č. 561/2004 Sb., školský zákon, v platném znění vydávám tento provozní

Více

Vnitřní řád školní jídelny. Střední škola technických oborů Havířov Šumbark, Lidická 1a/600, příspěvková organizace

Vnitřní řád školní jídelny. Střední škola technických oborů Havířov Šumbark, Lidická 1a/600, příspěvková organizace Vnitřní řád školní jídelny Střední škola technických oborů Havířov Šumbark, Lidická 1a/600, příspěvková organizace Účinnost od 2. 1. 2017 Školní stravování je poskytováno žákům dle zákona č. 561/2004 Sb.,

Více

Základní škola a Mateřská škola U Lesa, Karviná, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola U Lesa, Karviná, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola U Lesa, Karviná, příspěvková organizace Vypracovala Schválil Směrnice nabývá účinnosti dne Zpracováno dne Číslo jednací SMĚRNICE PRO STRAVOVÁNÍ V MATEŘSKÉ ŠKOLE V Aleji

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VÁCLAVOVICE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VÁCLAVOVICE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VÁCLAVOVICE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE VNITŘNÍ ŘÁD ŠJ Platný od 1. 9. 2017 1 OBSAH Vnitřní řád 1. Práva a povinnosti strávníků a jejich zákonných zástupců 2. Vztahy strávníků

Více

Základní ustanovení. Školní jídelna při Mateřské škole v Městě Albrechticích, Celní 11, Město Albrechtice poskytuje stravovací služby :

Základní ustanovení. Školní jídelna při Mateřské škole v Městě Albrechticích, Celní 11, Město Albrechtice poskytuje stravovací služby : Mateřská škola Město Albrechtice, příspěvková organizace Provozní řád školní jídelny dodatek č. 2 Č.j.: MŠ 669/2017 Účinnost od: 1. 8. 2017 Spisový znak: 2.1 Skartační znak: S 5 Změna : přijetí zaměstnance

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY je vydán v souladu s ustanovením 30 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů.

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Č. j. 2/2016 - OŘ Vypracovala: Mgr. Jana Kuchtíková, ředitelka školy Směrnice nabývá platnosti ode dne: 22. 3. 2016 Směrnice nabývá účinnosti ode dne: 1. 4. 2016 Změny ve směrnici

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Střední škola, Rokycany Jeřabinová 96/III, 337 01 Rokycany www.skola-rokycany.cz, stredni@skola-rokycany.cz Vnitřní řád školní jídelny Základní ustanovení 1 Školní jídelna připravuje stravu pro žáky, pedagogické

Více

Vnitřní řád školní výdejny

Vnitřní řád školní výdejny Základní škola a Mateřská škola Pňovice, okres Olomouc Pňovice 162, 784 01 Litovel Vnitřní řád školní výdejny Vnitřní řád je zpracován v souladu se zněním 30 zákona č. 561/2004Sb., školského zákona. 1

Více

SMĚRNICE Vnitřní řád školní jídelny

SMĚRNICE Vnitřní řád školní jídelny Domov mládeže, internát a školní jídelna, Hradec Králové, Vocelova 1469/5 se sídlem Vocelova 1469/5, 500 02 Hradec Králové SMĚRNICE Vnitřní řád školní jídelny Druh směrnice: organizační Pořadové číslo:

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ a MŠ Myslejovice, okr. Prostějov, příspěvková organizace VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Platný od 1. 9. 2017 Obecná ustanovení Ve smyslu platné legislativy, zejména podle Nařízení Evropského parlamentu

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Vnitřní řád školní jídelny Vypracoval: Schválil: Jitka Andrejsová, vedoucí školní jídelny Mgr. Hana Janischová, ředitelka školy Směrnice nabývá účinnosti dne: 1.12.2014 Pedagogická rada projednala a schválila

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Základní škola Vrdy, okres Kutná Hora Školská 108, 285 71 Vrdy tel: 775556207, 775556208 IČO: 750 327 91 e-mail: reditel@zs-vrdy.cz Vnitřní řád školní jídelny Vnitřní řád školní jídelny je vydáván v souladu

Více

TENTO VNITŘNÍ ŘÁD ŠJ OBSAHUJE :

TENTO VNITŘNÍ ŘÁD ŠJ OBSAHUJE : STANOVEN NA ZÁKLADĚ : - Zákona 561/2004Sb. o předškolním, základním, středním a vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů 119 - Vyhlášky ministerstva školství 107/2005

Více

Střední průmyslová škola stavební Pardubice Sokolovská 148, 533 54 Rybitví. Dodatek č. 5 k ORGANIZAČNÍ SMĚRNICI ŘEDITELKY ŠKOLY Č.

Střední průmyslová škola stavební Pardubice Sokolovská 148, 533 54 Rybitví. Dodatek č. 5 k ORGANIZAČNÍ SMĚRNICI ŘEDITELKY ŠKOLY Č. Střední průmyslová škola stavební Pardubice Sokolovská 148, 533 54 Rybitví Dodatek č. 5 k ORGANIZAČNÍ SMĚRNICI ŘEDITELKY ŠKOLY Č. 7/2013 Závodní stravování Č.j.: SPŠS/834/2015 Vypracoval: Ing. Marie Plechačová,

Více

Provozní řád školní jídelny

Provozní řád školní jídelny Provozní řád školní jídelny Základní škola Švermova 4, Žďár nad Sázavou 1. Provoz školní jídelny: Pracovní doba zaměstnanců: vedoucí 6.00 14.30 hodin 7.00-15.30 hodin Výdejní doba pro žáky a zaměstnance:

Více

17B VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY - VÝDEJNY

17B VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY - VÝDEJNY Číslo směrnice: Základní škola a mateřská škola Křižanov, příspěvková organizace U Školy 321, 594 51 Křižanov 17B VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY - VÝDEJNY Č.j.: ZSMS/35/2019/ Vypracovala: Alena Pánková, vedoucí

Více

Provozní řád školní jídelny základní školy

Provozní řád školní jídelny základní školy Provozní řád školní jídelny základní školy Školní jídelna zabezpečuje školní stravování žáků základní školy a závodní stravování zaměstnanců organizace. Školní stravování se řídí především vyhláškou č.107/2005

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Vnitřní řád školní jídelny Pracovníci školní jídelny a ostatní účastníci stravování jsou povinni řídit se vnitřním řádem. Vyplývá z těchto právních předpisů : - zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

Směrnice o školním stravování Základní školy, Liberec, Lesní 575/12, příspěvkové organizace

Směrnice o školním stravování Základní školy, Liberec, Lesní 575/12, příspěvkové organizace Směrnice o školním stravování Základní školy, Liberec, Lesní 575/12, příspěvkové organizace Č.j.: 01-09-17 Účinnost od data: 1. 9. 2017 Spisový znak: Skartační znak: S 5 Změny: ŘEDITEL ZÁKLADNÍ ŠKOLY,

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY platný od

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY platný od Školní jídelna domova mládeže Střední uměleckoprůmyslové školy, Bechyně, Písecká 203 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY platný od 1. 9. 2016 Základní ustanovení Školní jídelna je součástí Domova mládeže Střední

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY PŘELOUČ od

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY PŘELOUČ od VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY PŘELOUČ od 1. 9. 2018 Kontakt: Školní jídelna Přelouč, Obránců míru 1025, okres Pardubice, Obránců míru 1025 535 01 Přelouč IČO: 48161021 DIČ: CZ 48161021 Telefon: 466 955 157,

Více

Vnitřní řád školní jídelny Č.j. ZABO/406/2018

Vnitřní řád školní jídelny Č.j. ZABO/406/2018 Základní škola Sokolov, Běžecká 2055 Vnitřní řád školní jídelny Č.j. ZABO/406/2018 I. Údaje o zařízení Škola: Základní škola Sokolov, Běžecká 2055 IČO: 69459924 Telefon: 352 621 321 II. Úvodní ustanovení

Více

Řád školní jídelny Karla IV.

Řád školní jídelny Karla IV. Obsah: Řád školní jídelny Karla IV. Část I. Základní ustanovení 2 Článek 1 Úvodní ustanovení 2 Článek 2 Organizace provozu stravování ve školní jídelně 2 Článek 3 Přihlašování a odhlašování stravy 4 Článek

Více

28. VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY MŠ III. BÍLÁ VODA 89

28. VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY MŠ III. BÍLÁ VODA 89 Základní škola a mateřská škola a mateřská škola Červená Voda, příspěvková organizace se sídlem Červená Voda 341, 561 61 28. VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY MŠ III. BÍLÁ VODA 89 IČ: 70 99 48 38 Tel.: 465 626

Více

Vnitřní řád školní jídelny Gymnázia Olgy Havlové, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace

Vnitřní řád školní jídelny Gymnázia Olgy Havlové, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vnitřní řád školní jídelny Gymnázia Olgy Havlové, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Článek 1 Základní ustanovení 1. Stravování je poskytováno v souladu se: a) zákonem číslo 561/2004 Sb., školský zákon,

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Vnitřní řád školní jídelny Organizace: Střední škola Centrum odborné přípravy technické Kroměříž, Nábělkova 539/3 Kroměříž (příspěvková organizace) Vnitřní řád školní jídelny se řídí: - Zákonem č 561/2004

Více

Jídelníček je sestavován na základě zdravé výživy a dodržování spotřebního koše sledovaných potravin.

Jídelníček je sestavován na základě zdravé výživy a dodržování spotřebního koše sledovaných potravin. 1 Zásady provozu Provoz ŠJ se řídí vyhláškou č. 107/2005 O školním stravováním ze dne 5. 2. 2005, FN /Metodikou spotřebního koše. Novým školským zákonem 561/2004, zákonem O ochraně veřejného zdraví, 258/2000

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Základní škola a Mateřská škola Náklo, příspěvková organizace Vnitřní řád školní jídelny Údaje o zařízení Školní zařízení: Školní jídelna při Základní škole a Mateřské škole Náklo, příspěvková organizace

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Mateřská škola Ostrava- Petřkovice, U Kaple 670, příspěvková organizace Vnitřní řád školní jídelny Ředitelka Mateřské školy Ostrava-Petřkovice, U Kaple 670, příspěvkové organizace (dále jen Mateřská škola)

Více

- zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon),

- zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), Vyplývá ze: - zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), - vyhlášky č. 107/2005 Sb., o školním stravování, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Provozní řád školních jídelen (příloha k organizačnímu řádu školy č. 22, školní rok 2014-15) Provozní řád školní jídelny budova A

Provozní řád školních jídelen (příloha k organizačnímu řádu školy č. 22, školní rok 2014-15) Provozní řád školní jídelny budova A Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola Most příspěvková organizace Provozní řád školních jídelen (příloha k organizačnímu

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Vnitřní řád školní jídelny Vyplývá ze: - zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním,základním,středním,vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, - vyhlášky č.107/2005

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY HLINSKO, LEŽÁKŮ 1449 od

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY HLINSKO, LEŽÁKŮ 1449 od VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY HLINSKO, LEŽÁKŮ 1449 od 1. 9. 2016 Kontakt: Školní jídelna Hlinsko, Ležáků 1449, okres Chrudim, Ležáků 1449 539 01 Hlinsko IČO: 05077532 DIČ: CZ 05077532 Telefon: 469 311 575,

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY , příspěvková organizace se sídlem Chodovice 2, 508 01 Hořice VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Č.j.: 46/2015 Vypracoval: Vydal/Schválil: Na provozní poradě projednáno dne 28. 8. 2015 Vnitřní řád nabývá platnosti

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Za Branou 1185, PACOV

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Za Branou 1185, PACOV SMĚRNICE PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Za Branou 1185, 395 01 PACOV Ředitelka školní jídelny : Věra Dvořáčková Telefon : 565442192 IČO : 75000679 Provozní řád se řídí vyhláškou č. 107/2005 O školním stravování

Více

Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži, Pilařova 3, Kroměříž

Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži, Pilařova 3, Kroměříž Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži Pilařova 3 767 01 Kroměříž tel.: 573 501 111 e-mail: agkm@agkm.cz web: www.agkm.cz Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži, Pilařova 3, 767 01 Kroměříž E01 Provozní řád

Více

Školní jídelna Ústí nad Orlicí, T. G. Masaryka 148 se sídlem T. G. Masaryka148,562 01 Ústí nad Orlicí

Školní jídelna Ústí nad Orlicí, T. G. Masaryka 148 se sídlem T. G. Masaryka148,562 01 Ústí nad Orlicí Školní jídelna Ústí nad Orlicí, T. G. Masaryka 148 se sídlem T. G. Masaryka148,562 01 Ústí nad Orlicí Provozní řád školní jídelny Školní jídelna se ve své činnosti řídí zejména zákonem č. 561/2004 Sb.,

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Základní škola a mateřská škola Špindlerův Mlýn, příspěvková organizace se sídlem Špindlerův Mlýn 32 ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: 34. VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY (ŠJ) Č.j.: ZSaMS 141/2017 Vypracoval: Schválil:

Více

10. Provozní řád školní jídelny

10. Provozní řád školní jídelny Střední průmyslová škola stavební, Plzeň, Chodské nám. 2, příspěvková organizace se sídlem 301 00 Plzeň, Chodské nám. 2 10. Provozní řád školní jídelny Vypracovala: Ing. Ivana Raunerová, ředitelka školy

Více

Základní vyhlášky a předpisy jsou k dispozici u vedoucí školní jídelny a v ředitelně školy. Je dodržován HACCP.

Základní vyhlášky a předpisy jsou k dispozici u vedoucí školní jídelny a v ředitelně školy. Je dodržován HACCP. Základní škola, Praha 8, Glowackého 6 Organizační řád Provozní řád školní jídelny Pořadové číslo - číslo jednací: ZS/2018/345 Zpracoval: Karolína Procházková, vedoucí ŠJ Schválil: Mgr. Simona Škaloudová,

Více

Střední škola André Citroëna Boskovice, příspěvková organizace

Střední škola André Citroëna Boskovice, příspěvková organizace Střední škola André Citroëna Boskovice, příspěvková organizace sídlo: nám. 9. května 2153/2a, 680 01 Boskovice PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Schválil : RNDr. Karel Ošlejšek, ředitel Vypracovala : Eva Zatloukalová,

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Základní škola Bílovice nad Svitavou okres Brno venkov, příspěvková organizace se sídlem 664 01 Bílovice nad Svitavou, Komenského 151 ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: 9. PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Č.j.: 28/2015

Více

Vnitřní řád školní jídelny- výdejna ZŠ Háj ve Slezsku

Vnitřní řád školní jídelny- výdejna ZŠ Háj ve Slezsku Mateřská škola Háj ve Slezsku, příspěvková organizace, Školní 48, 747 92 Háj ve Slezsku Vnitřní řád školní jídelny- výdejna ZŠ Háj ve Slezsku 1. Úvodní ustanovení Vnitřní řád školní jídelny je vydáván

Více

Vnitřní řád stravovacího zařízení

Vnitřní řád stravovacího zařízení Mateřská škola, Velichovky Vnitřní řád stravovacího zařízení Vedoucí školní jídelny: Jaroslava Kašparová Kuchařky: Ivana Filipová, Lenka Tomášková Telefon pro odhlašování: 499 880 187 E mail: ms.velichovky@cmail.cz

Více

Provozní řád školní jídelny Gymnázia Olgy Havlové, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace

Provozní řád školní jídelny Gymnázia Olgy Havlové, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Provozní řád školní jídelny Gymnázia Olgy Havlové, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Článek 1 Základní ustanovení 1. Stravování je poskytováno v souladu se: a) zákonem číslo 561/2004 Sb., školský

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY PŘI ZŠ OVČÁRECKÁ 374, KOLÍN V. Základní ustanovení

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY PŘI ZŠ OVČÁRECKÁ 374, KOLÍN V. Základní ustanovení PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY PŘI ZŠ OVČÁRECKÁ 374, KOLÍN V. Základní ustanovení Školní jídelna se řídí vyhláškou Ministerstva školství o školním stravování č. 463/2011 Sb.,107/2008 Sb. a vyhláškou Ministerstva

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Vnitřní předpis č.: 07/10 Obsah: I. Úvodní ustanovení II. Práva a povinnosti žáků, pravidla vzájemných vztahů mezi žáky a pedagogickými pracovníky A. Práva žáků B. Povinnosti

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Základní škola a mateřská škola Albrechtice nad Orlicí Vnitřní řád školní jídelny Č. j.: Účinnost od: 1. 1. 2019 Skartační znak: Platnost od: 3. 1. 2019 Vypracovala: Jana Sychrová administrativní pracovnice

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Základní škola a mateřská škola, Všestary Všestary 57, 503 12 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Školní jídelna je organizační součástí Základní školy a mateřské školy, Všestary. Její hlavní činností je školní

Více

OBSAH 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBSAH 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ V N I T Ř N Í Ř Á D Š K O L N Í J Í D E L N Y OBSAH 1. Základní ustanovení... 1 2. Práva a povinnosti strávníků... 2 3. Práva a povinnosti zákoných zástupců žáků... 2 4. Pravidla vzájemných vztahů mezi

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ Pořadové číslo - číslo jednací: Zpracovala: Schválila: ZÁKLADNÍ ŠKOLA, PRAHA 8, ŽERNOSECKÁ 3 ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ 88 POR/07/2017 Jana Štemberová Směrnice nabývá platnosti

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Základní škola Ostrava Hrabůvka, Provaznická 64, příspěvková organizace Vnitřní řád školní jídelny 1) Úvodní ustanovení : - veškeré služby, které jídelna poskytuje, jsou v souladu se zřizovací listinou

Více

Provozní řád školní jídelny

Provozní řád školní jídelny Č.j.: MSNES1/2018-SJ -1 Provozní řád školní jídelny 1. Úvodní ustanovení Provoz školní jídelny se řídí zákonem č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, vyhláškou

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY je vydán v souladu s ustanovením 30 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů.

Více

Vnitřní řád školní jídelny - č.j. 5/2017

Vnitřní řád školní jídelny - č.j. 5/2017 Vnitřní řád školní jídelny - č.j. 5/2017 Mateřská škola Světlá nad Sázavou Lánecká 698 Příspěvková organizace 58291 Světlá nad Sázavou IČ: 750 17 211 Telefon : 569 452 344 777 550 783 WWW.sidliste.mslanecka.cz

Více

Mateřská škola Strakonice, Lidická 625 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

Mateřská škola Strakonice, Lidická 625 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Mateřská škola Strakonice, Lidická 625 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY odloučená pracoviště: Holečkova 413, Školní 80, Spojařů 1260, Stavbařů 213 zřizovatel: město Strakonice ředitelka mateřské školy Strakonice:

Více

Vnitřní řád školní jídelny při ZŠ Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvková organizace

Vnitřní řád školní jídelny při ZŠ Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvková organizace Vnitřní řád školní jídelny při ZŠ Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvková organizace Vypracoval: Andrejsová Jitka Schválil: Mgr. Janischová Hana Jitka Andrejsová, vedoucí školní jídelny Mgr. Hana Janischová,

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY HLINSKO VÝDEJNA MÁCHOVA 860 platný od

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY HLINSKO VÝDEJNA MÁCHOVA 860 platný od VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY HLINSKO VÝDEJNA MÁCHOVA 860 platný od 1. 9. 2017 Kontakt: Školní jídelna Hlinsko, Ležáků 1449, okres Chrudim, Ležáků 1449 539 01 Hlinsko IČO: 05077532 Telefon: 469 311 575, 739

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, DOLNÍ OLEŠNICE, okres Trutnov, příspěvková organizace, Dolní Olešnice 41, 543 71 Hostinné, tel. 724 893 650, E-mail: zsdolniolesnice@seznam.cz IČO 75016591 Vnitřní řád

Více