ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra Praha 7, Nad ŠtolOu 936/3, PSČ organizační složka státu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra Praha 7, Nad ŠtolOu 936/3, PSČ organizační složka státu"

Transkript

1 ! ' ="9 Kupující: sído: právní forma: IČO: DIČ, zastoupená: bankovní spojení: číso účtu: te.: ( ' e-mai: datová schránka: PC)LÍCEjNĹ PREZ1D!UM CR Odbor veř"i!?ýc? z: "k -j "ex Došio' Rámcová smouva č.j.: č.j. PPR /ČJ ,,ZS '"-""' P"'"", ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra Praha 7, Nad ŠtoOu 936/3, PSČ organizační sožka státu Ing. Martinem Šetnerem vedoucím odboru veřejných zakázek poicejního prezidia Česká národní banka pp.ovz@,pcr.cz gs9ai55 (dáe jen,,kupující") na jedné straně a Prodávající: sído: IČO: DIČ, zapsaná: jednající: bankovní spojení: číso účtu: pracovní kontakt: te.: e-mai: datová schránka: VESTTMENTUM s.r.o. Praha - Staré Město, Douhá 705/16, v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddí C, vožka Ing. Ladisav Bažek, jednate Komerční banka a.s. J buqtyk9 (dáe jen,,prodávající") na straně druhé u Z a V í r a j í pode ustanovení 1746 a nás. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v patném znění (dáe jen,,občanský zákoník") a v souadu s ustanovením 11 a 89 až 92 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdčjších předpisů (dáe jen,,zákon") tuto rámcovou smouvu (dáe jen,,smouva")

2 . _1 \ I. Předmět smouvy I Touto smouvou se prodávající zavazuje dodat za podmínek v ní sjednaných kupujícímu zboží, uvedené v Čánku II. odst. /1/ této smouvy a převést na něj vastnické právo k tomuto zboží. /2/ Kupující zboží převezme a zapatí za něj sjednanou kupní cenu způsobem a v tennínech stanovených touto smouvou. /3/ Smouva je uzavírána na zákadě rozhodnutí zadavatee o výběru nejvhodnější nabídky v souadu s ustanovením 21 odst. písm. a) zákona a bude při jejím pnění postupováno de 92 odst. písm. a) zákona. II. Zboží I Zbožím se rozumí dodávka svetrů 15 PČR v maximáním počtu kusů v etech /2/ Kupující je oprávněn odebírat zboží de svých potřeb a uvážení po dobu účinnosti rámcové smouvy. /3/ Specifikace zboží je uvedena v příoze Č. 2 (Specifikace zboží), která je nedínou součástí této smouvy. /4/ Kupující nabývá vastnického práva ke zboží okamžikem převzetí zboží od prodávajícího. gj /5/ zboží musí souhasit ve všech detaiech s referenčním vzorkem a technickými podmínkami č. 07S-16, (dáe jen,,tp"). Jakost se zkouší de přísušných norem uvedených V TP. I. Doba patnosti smouvy a doba pnční /1/ Tato smouva je patná ode dne jejího podpisu oběma smuvními stranami až' do s díčím pnění vždy do 4 měsíců od doručení objednávky prodávajícímu. /2/Kupující bude od prodávajícího nakupovat zboží na zákadě písemné výzvy k poskytnutí pnění (dáe jen,,objednávka"). Kupující doručí podepsanou objednávku včetnč veikostního sortimentu prostřednictvím datové schránky prodávajícímu. Prodávající je povinen písemně potvrdit objednávku a toto potvrzení doručit prostřednictvím datové schránky zpět kupujícímu, a to do 10 pracovních dnů od písemného doručení objednávky

3 .. J,,v prodávajícímu. Za prodávajícího schvauje objednávku pověřený pracovník: Ing. Ladisav V' Bažek, jednate. r' r" I r "' /3/Prodávající dodá zboží do 4 měsíců od doručení objednávky prodávajícímu. Podmínkou pnění nejpozději do je včasné vystavení objednávky ze strany kupujícího tak, aby by dodržen termín pnění do 4 měsíců od doručení objednávky, pokud se obě strany písemně nedohodnou na kratším termínu pnění Objednávku vystavuje oprávněný pracovník SLZ Poicejního prezidia ČR. Oboustrannč schváenou objednávku kupující neprodeně poskytne Úřadu písemně na fax č.. H! ( /4/Prodávající se zavazuje informovat kupujícího e-maiem a teefonicky o termínu dodání zboží nejméně 5 pracovních dnů předem prostřednictvím přísušného odpovědného pracovníka (nebo jiný pověřeného pracovníka) za převzetí zboží:. /5/Nebezpečí škody na zboží přechází na kupujícího v okamžiku převzetí zboží od prodávajícího. VB /6/Prodávající je povinen v případě prodení s dodáním zboží zapatit smuvní pokutu ve výši 0,05 % z ceny zboží s DPH, které nebyo dodáno v termínu pode ustanovení ČI. III. odst. /1/ této smouvy, přičemž cena zboží je specifikována v ustanovení ČI. IV. odst. /2/ této smouvy, za každý i započatý den prodení. Sjednanou smuvní pokutu je prodávající povinen zapatit kupujícímu nejpozději do 30 dnů ode dne jejího písemného vyúčtováni doručeného kupujícím prodávajícímu. V případě pochybností o datu doručení se má za to, že dnem doručení se rozumí třetí den od odesání vyúčtování kupujícím. /7/Prodávající je povinen v případě prodení s potvrzením a zpětným doručením objednávky, která nebya doručena v termínu pode ustanovení ČI. III. odst. /2/ této smouvy, zapatit smuvní pokutu ve výši 5.000,-KČ (sovy: pět tisíc korun českých) za každý i započatý den prodení. Sjednanou smuvní pokutu je prodávající povinen zapatit kupujícímu nejpozději do 30 dnů ode dne jejího písemného vyúčtování doručeného kupujícím, prodávajícímu. V případě pochybností o datu doručení se má za to, Že dne"m doručení se rozumí třetí den od odesáni" vyúčtování kupujícím. Ú IV. Kupní cena /1/Kupní cena zboží se sjednává jako cena nejvýše přípustná, změna je přípustná pouze při zákonné zrněně DPH. Kupní cena zahrnuje dopravu do místa pnění a bané a měřenkovou výrobu. /2/Ceková kupní cena za zboží bez DPH je ,00 KČ (sovy: PadesátjedenmiionsedmsetšedesátÚsíckorun českých), dph 21 % činí ,00 KČ a kupní cena zboží včetně DPH je ,00 KČ (sovy: ŠedesátdvamiHonyšestsetdvacetdevěttisícšestsetkorun českých). Kupní cena za jeden kus zboží bez DPH 1.294,00, DPH 21 % 271,74 KČ, cena včetně DPH činí 1.565,74 KČ.

4 r V r,," f /3/Uvedená kupní cena nemusí být v průběhu účinnosti této smouvy vyčerpána a tím,"' nebude nakoupeno tomu odpovídající množství svetrů. d V. Patební podmínky /1/ prodávající je oprávnčn vystavit daňový dokad (dáe také jako,,faktura") kupujícímu na zákadě potvrzeného dodacího istu. /2/ prodávající se zavazuje doručit daňový dokad ve dvou výtiscích ( originá a 1 kopie) a příohou bude originá potvrzeného dodacího istu a Osvědčení o jakosti a kompetnosti vydané zástupcem Úřadu (na adresu: poicejní prezidium, Správa ogistického zabezpečení, P.O. Box 6, Praha 5) kupujícímu do 14 dnů od dodání zboží, nejpozději však do přísušného roku. Daňový dokad (faktura) bude mít náežitosti de ustanovení 29 zákona č. 235/2004 Sb., o dmi z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů a ustanovení 435 občanského zákoníku. /3/ Kupující je povinen zapatit daňový dokad (fakturu) v termínu do 30 dnů po jejím doručení. V případě doručení faktury v období až přísušného kaendářního roku se produžuje spatnost faktury na 60 dnů od doručení. /4/ Pro případ prodení se smuvní strany dohody: a) na smuvní pokutě ve výši 0,05 % ceny zboží s DPH, a to za každý den prodení, kterou se zavazuje zapatit prodávající kupujícímu do 30 dnů po doručení kupujícím písemně zúčtované smuvní pokuty za nespnění závazku de ČI. V. odst. /2/ této smouvy, f yj b) na úroku z prodení ve výši 0,05 % fakturované ceny zboží s DPH, a to za každý den prodení, který se zavazuje zapatit kupující prodávajícímu do 30 dnů po doručení prodávajícím písemně zúčtovaném úroku z prodení za nespnění závazku de ČI. V. odst. /3/ této smouvy. /5/ Kupující neposkytuje jakékoiv záohy na úhradu ceny zboží. /6/ Kupující je oprávněn do hůty spatnosti vrátit bez zapaceni prodávajícímu fakturu, která neobsahuje náežitosti stanovené touto smouvou, nebo fakturu, která obsahuje nesprávné cenové údaje nebo není doručena v požadovaném množství výtisků, a to s uvedením důvodu vrácení. prodávající je v případě vrácení faktury povinen do 10 pracovních dnů ode dne doručení opravit vrácenou fakturu nebo vyhotovit fakturu novou. Oprávněným vrácením faktury přestává běžet hůta spatnosti. Nová hůta v původní déce spatnosti běží znovu ode dne prokazateného doručeni opravené nebo nově vystavené faktury kupujícímu. Faktura se považuje za vrácenou ve hůtě spatnosti, je-i v této hůtě odesána, a není nutné, aby bya v téže hůtě doručena prodávajícímu, který ji vystavi.

5 ', vr. Dodání a převzetí zboží /1/ Místem dodání zboží jsou skadové prostory Správy ogistického zabezpečení PP ČR, skupina naturáních náežitostí, Svojšice, , okres Koín.. /2/ Zboží bude prodávajícím dodáno na zákadě objednávek k1pujícího, přičemž nejnižší počet kusů v rámci jedné objednávky je ks (z důvodu možného provedení SOJ). /3/ Zboží bude dodáno převzetím zboží kupujícím po potvrzení dodacího im v místě dodání. K podpisu dodacího istu je oprávněn pověřený pracovník kupujícího pro převzetí zboží. Prodávající je povinen při odevzdání každé díčí dodávky zboží předat přejímajícímu Osvědčení o jakosti a kompetnosti. u /4/ Dodací ist bude prodávajícím vyhotoven ve třech vyhotoveních, každé vyhotovení bude podepsáno oběma smuvními stranami, prodávajících obdrží dvě vyhotovení a kupující obdrží jedno vyhotovení. Třetí vyhotovení dodacího istu násedně přioží prodávající k daňovému dokadu. K podpisu dodacího istu za kupujícího je oprávněn pověřený pracovník SLZ PP ČR pro převzetí zboží. /5/ Vady zjevné při dodání zboží je kupující povinen sděit prodávajícímu při jeho převzetí, vady skryté je kupující povinen sděit bez zbytečného odkadu. /6/ Zboží musí souhasit ve všech detaiech s referenčním vzorkem. a technickými podmínkami. /7/ Přejímka bude reaizována na zákadě schváených TP a referenčního vzorku uoženého na Správč ogistického zabezpečení PP - Svojšice, te.:. VII. Záruka za jakost zboží cůj /1/ Kupující požaduje záruční dobu na zboží ve výši 24 měsíců ode dne převzetí kupujícím. Dáe je požadována skadovatenost minimáně 5 et v origináním baení a při zachováni" všech mechanicko - fyzikáhiích vastností výrobku. Předpokádaná doba Životnosti je 36 měsíců. /2/ Lhůta pro vyřízení rekamace činí 30 dnů po doručeni rekamačního protokou prodávajícímu. V pochybnostech se má za to, že dnem doručení se rozumí třetí den od odesání protokou kupujícím. Rekamace za kupujícího upatňuje odpovědný pracovník Správy ogistického zabezpečení PP. /3/ Pro případ prodení s vyřízením rekamace se smuvní strany dohody na smuvní pokutě ve výši 1.000,- KČ (sovy: Jedentisíc korun českých), a to za každý den prodení, kterou se zavazuje zapatit prodávající kupujícímu do 30 dnů po doručení kupujícím písemně zúčtované smuvní pokuty, za nespnění závazku de ČI. VII. odst. /2/ této smouvy. /4/ Běh záruční hůty začíná ode dne převzetí zboží kupujícím. Záruční doba neběží po dobu, po kterou kupující nemůže užívat zboží pro jeho vady, za které mu odpovídá prodávající.!'

6 i /5/ Vastnosti a kvaitu výrobků může kupující prověřovat v rozsahu daném touto technickou specifikací, tzn., Že může být prověřena např. i zdravotní nezávadnost použitých materiáů. /6/ Zástupce kupujícího může provést kontrou rozpracovaných výrobků v kterémkoiv 'tupni výroby. /7/ Zástupce kupujícího může provést párací zkoušku, vznikne-i pochybnost o správné jakosti použitého materiáu nebo provedení. /8/ Prodávající musí umožnit předat rekamované zboží na území ČR. VIII. Dohoda smuvních stran, Že na zboží bude upatněno Státní ověřování jakosti,f //Smuvní strany se dohody, že na zboží bude upatněno Státní ověřováni" jakosti (dáe jen,,soj") ve smysu zákona č. 309/2000Sb., o obranné standardizaci, kataogizaci a státním ověřování jakosti výrobků a sužeb určených k zajištění obrany státu a o zrněně živnostenského zákona, ve znění pozdějších předpisů (dáe jen,,zákon č. 309/2000 Sb.") s tím, že: kupující požáda o SOJ ve smysu zákona č. 309/2000 Sb. prodávající s provedením SOJ pode zákona č. 309/2000 Sb. souhasí " prodávající zajistí výrobu předmětu rámcové smouvy, včetně subdodávek tak, aby byo možné zabezpečit SOJ /2/SOJ bude provedeno na zákadě rozhodnutí Úřadu pro obrannou standardizaci, kataogizaci a státní ověřování jakosti, nám. Svobody 471/4, Praha 6 (dáe jen,,úřad") v rozsahu konečné kontroy a za podmínek uvedených v příoze č. 1 této smouvy - Požadavky na zabezpečení státního ověřování jakosti. 'Ú /3/Provedení SOJ nezbavuje prodávajícího odpovědnosti za vady zboží a za pňpadnou Škodu vznikou kupujícímu. Prodávající bude povinen písemně oznámit nejméně 5 pracovních dnů předem připravenost k zahájení výroby a připravenost ke konečné kontroe zástupci Úřadu písemně na fax č., kontaktní teefon Č.. /4/Pokud prodávající zmaři' provedení SOJ nepněním svých závazků uvedených v kupní smouvě, má kupující právo odstoupit od kupní smouvy, požadovat na prodávajícím smuvní pokutu a prodávající nemá nárok na úhradu nákadů vznikých v souvisosti s phiěním předmčtu této smouvy. /5/Prodávající zapatí kupujícímu smuvní pokutu ve výši ,- KČ, zmaří-i provedení SOJ pode ČI. VIII. odst. /4/ této smouvy. Tím nejsou dotčena ustanovení ČI. X. odst. /2/ této smouvy. /6/Prodávající je povinen při odevzdání každé díčí dodávky zboží předat přejímajícímu Osvědčení o jakosti a kompetnosti. b. I 0

7 7 í ' q ř/ IX. DaŠí ujednání I prodávající se zavazuje zachovávat ve vztahu ke třetím osobám mčenivost o informacích, které při pnění této smouvy získá od kupujícího nebo o kupujícím či jejich zaměstnancích a spoupracovnících a nesmí je zpřístupnit bez písemného souhasu kupujícího žádné třetí osobě ani je použít v rozporu s účeem této smouvy, edaže se jedná a) o informace, které jsou veřejně přístupné, nebo b) o případ, kdy je zpřístupnění informace vyžadováno zákonem nebo závazným rozhodnutím oprávněného orgánu. /2/ Prodávající je povinen zavázat povinností mčenivosti pode ČI. IX. odst. /1/ této smouvy všechny osoby, které se budou podíet na dodání zboží kupujícímu. /3/ Za porušení povinnosti mčenivosti osobami, které se budou podíet na dodání zboží, odpovídá prodávající, jako by povinnost poruši šáni. /4/ Povinnost mčenivosti trvá i po skončení účinnosti této smouvy. /5/ Každá ze smuvních stran je povinna bez zbytečného odkadu písemně sděit druhé smuvní straně případnou změnu v údajích uvedených v záhaví této smouvy. /6/ prodávající prohašuje, že zboží uvedené v ČI. II. odst. /1/ této smouvy nemá právní vady ve smysu ustanovení 1920 občanského zákoníku. /7/ Pro případ porušení závazků bíže specifikovaných v ČI. IX. odst. /1/ až /4/ a /6/ této smouvy je prodávající povinen zapatit kupujícímu smuvní pokutu ve výši ,- Kč, (sovy: Pětsettisíc korun českých) spatnou do 30 dnů ode dne jejího vyúčtování kupujícím. /8/ Prodávající je povinen dokumenty související s prodejem zboží de této smouvy uchovávat nejméně po dobu 10 (deseti) et od konce účetního období, ve kterém došo k zapacení posední části zboží, popř. k posednímu zdanitenému pnění de této smouvy, a to zejména pro účey kontroy oprávněnými kontroními orgány., i /9/ Prodávající souhasí s tím, aby subjekty oprávněné de zákona o finanční kontroe provedy finanční kontrou závazkového vztahu vypývajícího ze smouvy. /10/ Prodávající je povinen sděit kujícímu informaci o spnění podmínky de 81 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů, pokud ji spňuje. /11/ Prodávající je povinen upozornit kupujícího písemně na existující či hrozící střet zájmů bezodkadně poté, co střet zájmů vznikne nebo vyjde najevo, pokud prodávajícím i při vynaožení veškeré odborné péče nemoh střet zájmů zjistit před uzavřením této smouvy. Střetem zájmů se rozumí činnost prodávajícího, v jejímž důsedku by došo k napnění zákona Č. 159/2006 Sb., o střetu zájmů, ve znění pozdějších předpisů, a to v 2 odst. 3 písm. b) a v 3 odst. 2 písm. a). ( t /12/ Prodávající bez jakýchkoiv výhrad souhasí se zveřejněním své identifikace a daších údajů uvedených v této smouvč včetně ceny zboží.

8 ' /13/Prodávajicí na zboží nebude upatňovat ochranu de zákona č. 478/1992 Sb. o užitných vzorech a zákona č. 207/2000 Sb., o ochraně průmysových vzorů a o zmčně zákona č. ) 527/1990 Sb., o vynáezech, průmysových vzorech a zepšovacích návrzích, ve znční pozdějších předpisů. A pokud ano, pak pouze v součinnosti s kupujícím. X. SpoeČná a závěrečná ustanovení /1/ Vzájemné vztahy smuvních stran, které nejsou výsovně dohodnuty v této smouvě, se řídí přísušnými ustanoveními občanského zákomku., /2/ Ustanoveními o smuvní pokutě není dotčen pňpadný nárok kupujícího na náhradu Škody vůči prodávajícímu v částce převyšující výši smuvní pokuty sjednané pro přísušné porušení povinnosti prodávajícího. /3/ Smuvní pokuty a náhradu škody de této smouvy a de občanského zákoníku, které je povinen zapatit prodávající kupujícímu, upatňuje za kupujícího odpovědný pracovník Správy ogistického zabezpečení Poicejního prezidia České repubiky. /4/ Kupující je oprávněn odstoupit od smouvy v případě podstatného porušení této smouvy prodávajícím. Za podstatné porušení se považuje zejména: - prodení prodávajícího s dodáním zboží o více než třiceti (30) dní, - nepravdivé nebo zavádějící prohášení prodávajícího pode čánku IX. odst. /6/ této smouvy, - nepotvrzení objednávky prodávajícím do třiceti (30) dnů de ČI. TIT. odst. /2/ této smouvy, /5/ Kupující je dáe oprávněn od této rámcové smouvy odstoupit v případě, že:,,( -' vůči majetku prodávajícího probíhá insovenční řízení, v němž byo vydáno rozhodnutí o úpadku, pokúd to právní předpisy umožňují, - insovenční návrh na prodávajícího by zamítnut proto, že majetek prodávajícího nepostačuje k úhradě nákadů insovenčniho řízení, - prodávající vstoupí do ikvidace. /6/ Prodávající je oprávněn odstoupit od smouvy, pokud je kupující v prodení s úhradou faktury o více než 30 dnů od data spatnosti faktury. /7/ Účinky odstoupení nastávají dnem doručení písemného oznámení o odstoupení druhé smuvní straně. /8/ Smuvní strany se zavazují, že veškeré spory vzniké v souvisosti s reaizací smouvy budou řešeny smírnou cestou - dohodou. Nedojde-i k dohodě, budou spory řešeny před přísušnými soudy.,,

9 y, /9/ Prodávající ani kupující nejsou bez předchozího písemného souhasu druhé smuvní strany oprávněni postoupit práva a povinnosti z této rámcové smouvy na třetí osobu. /10/ Součástí této smouvy je: r - příoha č. 1 (Požadavky na zabezpečení státního ověřování jakosti) ' - příoha č. 2 (Specifikace zboží) \ ', /11/ Tato smouva může být měněna nebo dopňována pouze na zákadě dohody obou smuvních stran písemnými čísovanými dodatky k této smouvč. /12/ Smouva je vyhotovena ve 3 (třech) stejnopisech, každý s patností origináu, z nichž kupující obdrží 2 (dva) a prodávající (jeden). /13/ Tato smouva je uzavřena dnem jejího podpisu oběma smuvními stranami. '('ř V P,,,, dn, "' jednate Vestimentum s.r.o. Ing. Martin Šemer vedoucí odboru veřejných zakázek Poicejního prezidia ČR... prodávající kupující " ' (razítko, podp'i

10 Y Příoha č. 1 k č.j. PPR /ČJ PoŽadavky na zabezpečení státního ověřování jakosti. Rozsah státního ověřování jakosti 1. Smuvní strany se dohody, Že při pnění této smouvy se na zákadě rozhodnutí Úřadu v rozsahu a za podmínek stanovených touto smouvou upatní státní ověřování jakosti ve smysu zákona č. 309/2000 Sb., o obranné standardizaci, kataogizaci a státníu ověřování jakosti výrobků a sužeb určených k zajištění obrany státu a o změně živnostenského zákona, ve znění pozdějších předpisů (dáe jen,,zákon")., 2. Státní ověřování jakosti provede zástupce Úřadu (určený přísušník Úřadu) u prodávajícího na území České repubiky 1( 3. Státní ověřováníjakosti nezbavuje prodávajícího odpovědnosti za vady výrobku. 4. V rámci státního ověřování jakosti bude kupujícím požadované státní ověřování jakosti uskutečněno provedením konečné kontroy pode zákona, a to v souvisosti s nakupovaným zbožím. 5. Prodávající je povinen pnit požadavky ČOS 05163, 2. vydání. Požadavky NATO na ověřování kvaity při výstupní kontroe. 6. Prodávající se zavazuje smuvně sjednat se subdodavatei podmínky pro státní ověřování jakosti, jaké jsou uvedeny v této smouvě.. Prodávající na žádost Úřadu: 2. Podmínky pro provádění státního ověřování jakosti,,( a)' bezpatně poskytne k používání nezbytně nutné místnosti v místě výkonu činnosti zástupce Uřadu, které jsou vybavené inventářem, opatřené teefony pro vnitřní, městskou a meziměstskou sít' apod.; b) zajistí parkovací místo pro sužební vozido zástupce Úřadu v místě výkonu jeho Činnosti; c) bezpatně poskytne nezbytně nutné prostory pro státní ověřování jakosti, např. kontroní místnosti, aboratoře, zkušebny, skadiště a jiné prostory s odborným personáem a v odůvodněných případech i v mimopracovní době. _ 2. Prodávající umožní zástupci Úřadu přístup ke schváenému a evidovanému kompetu technické dokumentace uoženému u prodávajícího. Takto uožený kompet dokumentace musí obsahovat veškeré reaizované změny. 3. Prodávající vastními prostředky zajistí potřebné anaýzy materiáu, které souvisejí se státním ověřováním jakosti, ve vastních nebo nezávisých aboratořích; předožené protokoy nebo materiáové isty musí být v origináe, v případě cizojazyčných zkušebních protokoů nebo materiáových istů prodávající zajistí jejich ověřený překad do českého jazyka. Vznikne-i pochybnost o kvaitě materiáu, zabezpečí dodavate ověření parametrů materiáu na své

11 nádady a uvedené dooží atestem. Materiá pro provedení zkoušek odebere zástupce Úřadu z rozpracované výroby nebo z hotového výrobku de rozsahu SOJ. Zkoušku dodavate provede, nebo její provedení zabezpečí, po projednání a za přítomnosti ZSOj; případná destrukce vzorku za účeem provedení zkoušky nesnímá z dodavatee povinnost dodat zboží v rozsahu de předmětu této smouvy. Vznikne-i pochybnost o kvaitě zpracování, provede ' dodavate na vybraných kusech párací zkoušku k ověření technoogie zpracování po projednání a za při"tomnosti zástupce Úřadu; destrukce vzorku za účeem provedení této zkoušky nesnímá z dodavatee povinnost dodat zboží v rozsahu de předmětu této smouvy. Dodavate je povinen doožit v ceém rozsahu technické parametry uvedené v TP zkušebními protokoy z akreditované aboratorní zkoušky provedené akreditovanou zkušební aboratoří a materiáovými isty. Prodávající musí prokázat, že protokoy a materiáové isty se týkají materiáů použitých jak pro zadávací řízení, tak pro pnění smouvy, v případě nákupu materiáů ve více dodávkách je nutné doožit kvaitu materiáů u jednotivých dodávek. 4. Pracoviště řízení jakosti prodávajícího předává výrobky ke konečné kontroe zástupci Úřadu až po vnitřní kontroe s předepsanými a řádně vypněnými průvodními dokady ve smysu přísušné dokumentace a smouvy. 5. Prodávající bere na vědomí, Že Úřad neby kupujícím zmocněn k vyřizování žádostí o povoení r odchyek, výjimek a zrněn produktu. Prodávající je povinen informovat zástupce Uřadu o všech odchykách, výjimkách nebo změnách na výrobku, které byy kupujícím schváeny. 6. Prodávající přioží k dodávce výrobků osvědčení o jakosti a kompetnosti vydané Úřadem. 7. Prodávající umožní Úřadu účast na řešení rekamace, bde-i vůči němu upatněna. i e

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Příloha č. 3 k č.j.: PPR-2262-35/ČJ-2012-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Příloha č. 2 k č.j.: PPR-2375-21/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 7 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC. zastoupená: Ing. Klárou Šalátovou vedoucí odboru veřejných zakázek Policejního

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC. zastoupená: Ing. Klárou Šalátovou vedoucí odboru veřejných zakázek Policejního Kupní smlouva Č.j. PPR-15880-18/ČJ-2011-0099EC Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064 zastoupená: Ing. Klárou Šalátovou vedoucí

Více

Závazný vzor textu kupní smlouvy. Kupní smlouva

Závazný vzor textu kupní smlouvy. Kupní smlouva Příloha č. 4 k č.j.: PPR-3548-5/ČJ-2012-0099EC Počet listů: 7 Závazný vzor textu kupní smlouvy Kupní smlouva Kupující: Č.j. PPR-3548- /ČJ-2012-0099EC ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7,

Více

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC Kupující: Kupní smlouva Č.j. PPR-3991-72/ČJ-2011-0099EC ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34 právní forma: 325-organizační složka státu IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC. zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia ČR

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC. zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia ČR Kupní smlouva Č.j. PPR-3593-18/ČJ-2011-0099EC Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064 zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím

Více

Závazný vzor textu kupní smlouvy. Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC

Závazný vzor textu kupní smlouvy. Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC Příloha č. 2 k č.j.: PPR-8038-6/ČJ-2012-0099EC Počet listů: 7 Závazný vzor textu kupní smlouvy Kupní smlouva Č.j. PPR-8038- /ČJ-2012-0099EC Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7,

Více

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Kupující: Kupní smlouva Č.j. PPR - 3035-18/ČJ - 2011-0099EC ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34 právní forma: 325-organizační složka státu IČ: 00007064 DIČ:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC Kupující: Kupní smlouva Č.j. PPR-20077-30/ČJ-2011-0099EC ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34 právní forma: 325-organizační složka státu IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

Závazný vzor kupní smlouvy

Závazný vzor kupní smlouvy Příloha č. 2 k č.j.: PPR-1853-37/ČJ-2014-990640 Počet listů: 8 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC Kupní smlouva Č.j. PPR-7061-62/ČJ-2011-0099EC Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064 zastoupená: plk. Mgr. Bc. Slavomírem

Více

Č.j. PPR - 17036-20/ČJ - 2012 990640. ATS-TELCOM PRAHA a.s.

Č.j. PPR - 17036-20/ČJ - 2012 990640. ATS-TELCOM PRAHA a.s. KUPNÍ SMLOUVA Č.j. PPR - 17036-20/ČJ - 2012 990640 Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064 zastoupená: Ing. Klárou

Více

Kupní smlouva Počet listů: 10

Kupní smlouva Počet listů: 10 Kupní smlouva Počet listů: 10 Kupující: Č.j. PPR-3364-27/ČJ-2013-990640 ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34 právní forma: 325-organizační složka státu IČ: 00007064

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC. zastoupená: plk. Mgr. Bc. Slavomírem Bellem, CSc. náměstkem policejního prezidenta pro ekonomiku

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC. zastoupená: plk. Mgr. Bc. Slavomírem Bellem, CSc. náměstkem policejního prezidenta pro ekonomiku Kupní smlouva Č.j. PPR-13061-35/ČJ-2011-0099EC Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064 zastoupená: plk. Mgr. Bc. Slavomírem Bellem,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně Kupní smlouva Č.j. PPR-9908-25/ČJ-2013-990640 Počet listů: 14 Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34 právní forma: 325-organizační složka státu IČ: 00007064

Více

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Kupující: Kupní smlouva Č.j. PPR - 3031-26/ČJ - 2011-0099EC ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34 právní forma: 325-organizační složka státu IČ: 00007064 DIČ:

Více

Návrh kupní smlouvy. I Smluvní strany

Návrh kupní smlouvy. I Smluvní strany Příloha č. 2 k č.j. PPR-14748-3/ČJ-2014-990656 Návrh kupní smlouvy č.j. PPR-14748/ČJ-2014-990656 uzavřená v souladu 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC Kupní smlouva Č.j. PPR-3587-65/ČJ-2011-0099EC Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064 zastoupená: plk. Mgr. Bc. Slavomírem

Více

Kupní smlouva. Prodávající: Česlav Jaroš DOMINO obchodní podnik sídlo: Čiklova 5/646, Praha 2 IČ:

Kupní smlouva. Prodávající: Česlav Jaroš DOMINO obchodní podnik sídlo: Čiklova 5/646, Praha 2 IČ: Kupní smlouva Č.j. PPR-3594-16/ČJ-2011-0099EC Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064 zastoupená: plk. Mgr. Bc. Slavomír Bell,

Více

KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ VZ

KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ VZ KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ-2011-0300VZ uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek

Více

Závazný vzor textu kupní smlouvy. Kupní smlouva

Závazný vzor textu kupní smlouvy. Kupní smlouva Příloha č. 4 k č.j.: PPR-3549-6/ČJ-2012-0099EC Počet listů: 7 Závazný vzor textu kupní smlouvy Kupní smlouva Kupující: Č.j. PPR-3549- /ČJ-2012-0099EC ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7,

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2201 a násl. zákona č. 89/20/2 Sb., občanského zákoníku, ve zněnípozdě/šich předpisů

NÁJEMNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2201 a násl. zákona č. 89/20/2 Sb., občanského zákoníku, ve zněnípozdě/šich předpisů NÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená de 2201 a nás. zákona č. 89/20/2 Sb., občanského zákoníku, ve zněnípozdě/šich předpisů Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavírají: Jitka Bažejovská, r. č. bytem "r bankovní spojení:

Více

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně Kupující: Kupní smlouva Č.j. PPR - 6615-10/ČJ - 2011-0099EC ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34 právní forma: 325-organizační složka státu IČ: 00007064 DIČ:

Více

Příloha č. 6 k č.j.: PPR /ČJ Počet listů: 7. Závazný vzor kupní smlouvy. (dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně

Příloha č. 6 k č.j.: PPR /ČJ Počet listů: 7. Závazný vzor kupní smlouvy. (dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně Příloha č. 6 k č.j.: PPR-11657-40/ČJ-2012-990640 Počet listů: 7 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064

Více

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC Kupující: Kupní smlouva Č.j. PPR-11466-27/ČJ-2011-0099EC ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34 právní forma: 325-organizační složka státu IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

uzavírají tuto kupní smlouvu (dále jen smlouva ),

uzavírají tuto kupní smlouvu (dále jen smlouva ), NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY č.j.: PPR-28878-4 /ČJ-2016-990656 uzavřená v souladu s 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) Článek I. Smluvní

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost PRAGOTRADE spol. s. r. o. 1. SMLUVNÍ STRANY

Více

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC Kupní smlouva Č.j. PPR-13880-52/ČJ-2011-0099EC Centrální zadavatel:česká REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34 právní forma: 325-organizační složka státu IČ: 00007064

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany SLZ-1847-11/ČJ-2011-009HVZ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek

Více

Závazný vzor textu kupní smlouvy Kupní smlouva Č.j. PPR-4175-??/ČJ-2015-990656. Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34

Závazný vzor textu kupní smlouvy Kupní smlouva Č.j. PPR-4175-??/ČJ-2015-990656. Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34 Kupující: Příloha k dodatečným informacím č. 5 k č.j. PPR-4175-25/ČJ-2015-990656 Závazný vzor textu kupní smlouvy Kupní smlouva Č.j. PPR-4175-??/ČJ-2015-990656 ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo:

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP- 64307/ČJ-2011-0300VZ I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název: IMPROMAT CZ spol. s r.o. Sídlo: U Hellady 697/4, PSČ 140 00 Praha 4 Pobočka: Kreuzmannova 18, PSČ 318 00 Plzeň Zastoupená:

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

Centrální zadavatel: zastoupená: Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ

Centrální zadavatel: zastoupená: Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ Kupní smlouva Č.j. PPR-1282-33/ČJ-2014-990640 počet listů: 8 Centrální zadavatel: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34 právní forma: 325-organizační složka státu

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (společně dále také jen smluvní strany, nebo jednotlivě smluvní strana )

KUPNÍ SMLOUVA. (společně dále také jen smluvní strany, nebo jednotlivě smluvní strana ) KUPNÍ SMLOUVA Číslo smlouvy kupujícího: PPR-7074-29/ČJ-2016-990656 Smluvní strany: Česká republika Ministerstvo vnitra Sídlo: Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34, Praha IČO: 00007064 DIČ: CZ00007064 Zastoupená:

Více

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ-2010-1900VZ dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název..

Více

KUPNÍ SMLOUVA MODERNIZACE SYSTÉMU LATIS

KUPNÍ SMLOUVA MODERNIZACE SYSTÉMU LATIS KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Č.j.:KRPU-233997- /ČJ-2013-0400VZ

Více

číslo smlouvy prodávajícího:.. číslo smlouvy kupujícího:.. Se sídlem: Náměstí Míru 1, Domažlice IČ:

číslo smlouvy prodávajícího:.. číslo smlouvy kupujícího:.. Se sídlem: Náměstí Míru 1, Domažlice IČ: RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁVKY KANCELÁŘSKÝCH POTŘEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Prodávající: Jan Vitoul sídlo: Litovel Nová Ves 5, p. Chudobín 783 21 právní forma: Fyzická osoba zastoupený:

Více

Smlouva o dílo. I. Smluvní strany. IT. Předmět smlouvy

Smlouva o dílo. I. Smluvní strany. IT. Předmět smlouvy nice"' rw.sinice.com Číso smouva objednatee: 382/2018 Smouva o dío I. Smuvní strany Objednate: zastoupený: ve věcech provozních: IČO: DIČ: zapsán Správa a údržba sinic Jihomoravského kraje fříspěvková

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Č.j.:PPR-13761-8/ČJ-2012-990670 uzavřená v souladu s ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva

Více

Návrh kupní smlouvy Č.J.: PPR-1401/ČJ-2015-990656

Návrh kupní smlouvy Č.J.: PPR-1401/ČJ-2015-990656 Návrh kupní smlouvy Č.J.: PPR-1401/ČJ-2015-990656 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I. Smluvní

Více

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č.j. MV-62107/SIK5-2011 (dále jen smlouva ) uzavřená na základě rámcové smlouvy č. MV-74773-80/P-2010 (dále jen rámcová smlouva ) dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

KUPNÍ SMLOUVA Část...

KUPNÍ SMLOUVA Část... Příloha č. 3 KUPNÍ SMLOUVA Část... Článek I. Smluvní strany 1. se sídlem zastoupená:. bankovní spojení:. číslo účtu:. IČ:. DIČ: CZ.... (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) (dále jen prodávající

Více

Telefon: zapsaná v rejstříku vedeném Krajským soudem v XXXXX, oddíl XXXXX, vložka XXXX (dále jen kupující )

Telefon: zapsaná v rejstříku vedeném Krajským soudem v XXXXX, oddíl XXXXX, vložka XXXX (dále jen kupující ) VZOR KUPNÍ SMLOUVA č. HSAA-XXXX/2016 uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany XXXXXX Sídlo/ Bydliště: Kontaktní adresa: IČ/r.č.:

Více

Kupní smlouva. Č.j. PPR-24791-16/ČJ-2012-990656

Kupní smlouva. Č.j. PPR-24791-16/ČJ-2012-990656 Kupní smlouva Č.j. PPR-24791-16/ČJ-2012-990656 Kupující: Česká republika Ministerstvo vnitra Sídlo: Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064 Zastoupený: Ing. Stanislavem Loskotem,

Více

KUPNÍ SMLOUVA - NÁVRH

KUPNÍ SMLOUVA - NÁVRH KUPNÍ SMLOUVA - NÁVRH uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I Smluvní strany 1. Kupující:

Více

Kupní smlouva. Č.j. PPR-17425-59/ČJ-2013-990656. Česká republika -Ministerstvo vnitra. sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34

Kupní smlouva. Č.j. PPR-17425-59/ČJ-2013-990656. Česká republika -Ministerstvo vnitra. sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34 Kupní smlouva Č.j. PPR-17425-59/ČJ-2013-990656 Kupující: Česká republika -Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34 právní forma: 325-organizační složka státu IČO: 00007064 DIČ:

Více

Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb

Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb Příloha č. 2 k Č.j. PPR-31679-4/ČJ-2016-990656 Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb uzavřená podle ustanovení 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Smlouva o poskytování služeb

Smlouva o poskytování služeb Smlouva o poskytování služeb Č.j.: PPR-18233-9/ČJ-2015-990670 uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve Objednatel: znění pozdějších předpisů (dále jen občanský

Více

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Kupní smlouva č. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx I. Smluvní strany Obec Měšice Se sídlem: Hlavní 55, 250 64 Měšice IČ: 00240451

Více

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1 Kupní smlouva Vybavení školy nábytkem 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: Základní škola Karlovy Vary, Poštovní 19, příspěvková organizace Sídlo: Poštovní 19, 360 01 Karlovy Vary Zastoupena: Mgr.

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník)

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) mezi: Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Vídeňská 800 140 59 Praha 4, Zapsaná

Více

Příloha č. 4 k č.j. PPR /ČJ Závazný vzor textu kupní smlouvy. Kupní smlouva /ČJ (dále jen kupující ) na jedné straně

Příloha č. 4 k č.j. PPR /ČJ Závazný vzor textu kupní smlouvy. Kupní smlouva /ČJ (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 4 k č.j. PPR-15994-10/ČJ-2014-990640 Závazný vzor textu kupní smlouvy Kupní smlouva Č.j. PPR-15994- /ČJ-2014-990640 Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3,

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. kupujícího 179/2014 č. prodávajícího

KUPNÍ SMLOUVA č. kupujícího 179/2014 č. prodávajícího KUPNÍ SMLOUVA č. kupujícího 179/2014 č. prodávajícího podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, kterou uzavřely tyto smluvní strany 1. Česká

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Evidenční č. smlouvy: ---/2017 Rámcová kupní smlouva 1. Smluvní strany Kupující: 1. Město Kopřivnice Se sídlem: Štefánikova 1163, Kopřivnice, 742 21 osoba oprávněna jednat: Petr Mareček, vedoucí oddělení

Více

Fond soudržnosti Operační program životní prostředí. E» 2586 a násl. citovaného zákona, je uzavřena tato: SMLOUVA 0 DÍLO.

Fond soudržnosti Operační program životní prostředí. E» 2586 a násl. citovaného zákona, je uzavřena tato: SMLOUVA 0 DÍLO. ,,===' =:x:= Operační program životní prostředí rť- hí-4v7,'ý'í %4, Dne, měsíce a roku uvedeného na straně 4, pode zákona č. 89/2012 sb., (občanský zákoník) a ve smysu ustanovení E» 2586 a nás. citovaného

Více

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) Příloha č. 4 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní

Více

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U 1. KORDIS JMK, a.s. zápis v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka 6753 Sídlo: Nové sady 30, 602 00 Brno Zastoupená: Václavem Tvrdým, předsedou představenstva Osoba pověřená

Více

Bankovní spojení: Číslo účtu: Zapsaná v obchodním rejstříku soudu v, oddíl, vložka

Bankovní spojení: Číslo účtu: Zapsaná v obchodním rejstříku soudu v, oddíl, vložka Společnost/Název: IČO: Sídlo/Místo podnikání: Zastoupená: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zapsaná v obchodním rejstříku soudu v, oddíl, vložka dále též jako prodávající na straně jedné, a Město Kosmonosy

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 43-9/8/ /10202

KUPNÍ SMLOUVA č. 43-9/8/ /10202 Výtisk číslo: Počet listů: 6 Česká republika Ministerstvo obrany KUPNÍ SMLOUVA č. 43-9/8/2012-4993/10202 I. Smluvní strany Se sídlem: Tychonova 1, 160 01 Praha 6 Jejímž jménem jedná: pplk. Ing. Josef H

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Kupující: Kupní smlouva Č.j. PPR-19462-26/ČJ-2011-0099EC ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34 právní forma: 325-organizační složka státu IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. kupujícího 31/2013 č. prodávajícího

KUPNÍ SMLOUVA. č. kupujícího 31/2013 č. prodávajícího KUPNÍ SMLOUVA č. kupujícího 31/2013 č. prodávajícího uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a násl. zákona 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Č. 03/2019/SP

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a násl. zákona 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Č. 03/2019/SP á 'm - i " " SMLOUVA O DÍLO uzavřená de 2586 a nás. zákona 89/2012 Sb., občanský zákoník, v patném znění i i uzavřená mezi Č. 03/2019/SP ; MĚSTO RUMBURK Tř. 9.května 1366/48 Č: 00261602 408 01 RUMBURK

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-3058-8/ČJ-2014-990640 Počet listů: 5 Přílohy: 4/11 Zadávací dokumentace (dále jen ZD ) pro veřejnou zakázku v souladu s 18 odst. 4. písm. h) zákona č.137/2006

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Česká republika

Více

Článek I Smluvní strany

Článek I Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh kupní smlouvy K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Název veřejné zakázky: Bezpečnostní sondy pro páteřní síť Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány formou a strukturou kupní smlouvy. Účastník ve své nabídce

Více

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany Příloha č. 5 Návrh kupní smlouvy KUPN Í SMLO UV A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

KUPNÍ SMLOUVA - RÁMCOVÁ uzavřená podle 2079 a násl. zák. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA - RÁMCOVÁ uzavřená podle 2079 a násl. zák. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA - RÁMCOVÁ uzavřená podle 2079 a násl. zák. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Níže označené smluvní strany ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu kupní smlouvy. Obchodní

Více

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami K U P N Í S M L O U V A uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami Kupující: Název: Obec Baška Sídlo: Baška 420, 739 01 Baška Zastoupena:

Více

KUPNÍ SMLOUVA evidována pod č.j. KRPP- 152306-11/ČJ-2012-0300VZ

KUPNÍ SMLOUVA evidována pod č.j. KRPP- 152306-11/ČJ-2012-0300VZ KUPNÍ SMLOUVA evidována pod č.j. KRPP- 152306-11/ČJ-2012-0300VZ uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále

Více

Kupní smlouva. č prodávajícího

Kupní smlouva. č prodávajícího K U JC P 0 1 9C X M 3 Kupní smlouva Okupujícího č. 2015011 prodávajícího p / v / r /p /^ y - í í Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: U Zimního stadionu

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY 1.1 KUPUJÍCÍ: Město Ústí nad Orlicí

Více

Smlouva o sdružených službách dodávky elektrické energie

Smlouva o sdružených službách dodávky elektrické energie QS Smouva o sdružených sužbách dodávky eektrické energie, de ustanoveni 2079 a nás. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších sů a zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o

Více

Kupní smlouva. č.j. KRPK-33403/ČJ VZ. v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva. č.j. KRPK-33403/ČJ VZ. v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva č.j. KRPK-33403/ČJ-2011-1900VZ v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany 1) Česká republika Krajské ředitelství policie

Více

Závazný vzor textu kupní smlouvy. Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ

Závazný vzor textu kupní smlouvy. Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ Příloha č. 4 k č.j. PPR-11801-14/ČJ-2014-990640 Závazný vzor textu kupní smlouvy Kupní smlouva Centrální zadavatel: Č.j. PPR-11801- /ČJ-2014-990640 ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupující: Sídlo: IČ: 27791637 DIČ: Jednající: I. Smluvní strany ARS rozvojová agentura, s.r.o.

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, (dále jen smlouva ) Článek I.

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, (dále jen smlouva ) Článek I. Příloha č. 3 k Výzvě k podání nabídek č. j.: HSAA-1871-4/2015 1 NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany

Více

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou:

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: KUPNí SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: na straně jedné: a na straně druhé: se sídlem: zastoupená: zapsána:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Rámcová kupní smlouva I. Smluvní strany 1. Obchodní společnost: IČ: DIČ: Se sídlem: Bankovní spojení: Číslo účtu: Jednající: Zápis v rejstříku : ( dále jen p r o d á v a j í c í ) a 2. Statutární město

Více

Smlouva o dodávkách potravin

Smlouva o dodávkách potravin Smlouva o dodávkách potravin Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi uvedenými smluvními stranami smlouva ve smyslu ust. 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném..

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust. 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., Zákona občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust. 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., Zákona občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 1 zadávací dokumentace: Návrh kupní smlouvy závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Dodávka mobilních zařízení KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a následujících zákona

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

Kupní smlouva. I. Smluvní strany. Tylova 6, Cheb Zastoupený: RNDr. Evžen Kastl, jednatel společností IČ:

Kupní smlouva. I. Smluvní strany. Tylova 6, Cheb Zastoupený: RNDr. Evžen Kastl, jednatel společností IČ: Kupní smlouva Číslo smlouvy: VPŠKP-225-1/ČJ-2015-9609K3 uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. Smluvní strany 1. Prodávající

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:.

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:. Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění (dále jen občanský zákoník ) mezi: Prodávajícím: Se sídlem IČO: Zastoupena Společnost

Více

1. Zadavatel. 2. Specifikace

1. Zadavatel. 2. Specifikace Věc: Oprava výzvy pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem: VÚDDŠ,DDŠ, SŠ,ZŠ a ŠJ Mor. Krumlov rozšíření vozového parku 1. Zadavatel Výchovný ústav,dětský domov se školou,

Více

Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva

Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva Příloha č. 4 Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva 1 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079

Více

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Kupní smlouva K U J C P 0 0 0 V 0 E J č. smlouvy kupujícího: SK/OINF/030/15 č. smlouvy prodávajícího VH -09-2015 Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Více