CZ Věk 3+ Uživatelská příručka. Pozorně si přečtěte manuál před použitím. Malé díly představují pro děti riziko zadušení.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CZ Věk 3+ Uživatelská příručka. Pozorně si přečtěte manuál před použitím. Malé díly představují pro děti riziko zadušení."

Transkript

1 CZ Věk 3+ Uživatelská příručka Pozorně si přečtěte manuál před použitím. UPOZORNĚNÍ Malé díly představují pro děti riziko zadušení. UPOZORNĚNÍ Montáž musí být provedena výlučně dospělou osobou UPOZORNĚNÍ Stálý dohled dospělé osoby během používání je nutný. UPOZORNĚNÍ Dítě musí vždy používat přilbu a ochraný oděv. Používejte hračku jen na rovných plochách. Například v domě, na zahradě nebo na hřišti. Obsah, barvy a dekorace se mohou lišit v tomto návodě.

2 Důležité Před prvním použitím se baterie musí nabíjet alespoň 12 hodin. Nezapomeňte.. Okamžitě nabít baterii po každém použití. Dobíjejte baterii jednou za měsíc i v případě, že autíčko není pravidelně používané. Akumulátor bude trvale poškozený a dojde ke ztrátě záruky pokud nebudete postupovat podle pokynů v tomto návodě. Více v sekci péče o baterii. Důležité informace Vaše autíčko potřebuje montáž, která trvá cca 30 min. Před prvním použitím nabíjejte baterii alespoň po dobu 12 hodin. Uschovejte si prosím tento manuál a krabici pro další použití. Nepoužívejte autíčko na mokré trávě. Používejt autíčko pouze na rovných plochách. Například v domě, na zahradě nebo hřišti. Hračka by měla být používána s opatrností. Vozidlo používejte venku. Podlahy v interiéru se mohou poškodit i přesto, že autíčko má měkká kola. Aby nedošlo k poškození motoru a ozubených koles, netahejte za autíčkem náklad a nepřetěžujte ho. Nepřekračujte maximální nosnost 30 kg.

3 Důležité Upozornění informace Aby nedocházelo k úrazům: Tato hračka není vhodná pro děti s věkem nižším 3 let z důvodu její rychlosti. Maximální zatížení je 30 kg. Dohled dospělé osoby je NUTNÁ. Neztrácejte děti z dohledu pokud jsou ve vozidle. Přečtěte si pozorně tento manuál před použitím. Je povinností rodičů kontrolovat hlavní části autíčka před použitím. Ujištěte se, že plastové díly nejsou prasklé nebo zlomené. Důležité informace V případě, že se autíčko převrátí, nezajištěný akumulátor může zajistit úraz. Proto zkontrolujte správné upevnění akumulátoru. V zimě plasty ztrácejí pružnost a v případě neopatrné manipulace mohou prasknout. Nejezděte s vozidlem ve volné špíně, písku nebo v jemném štěrku, které by mohli poškodit pohyblivé části, motor a elektrický systém. Odpojte akumulátor autíčka, aby títě nemohlo jezdit bez Vašeho dohledu. Nejezděte s vozidlem v dešti a sněhu. Voda poškodí motor a elektrické části vč. baterie. Pravidelně kontrolujte kabely a konektory. Zásah do elektrického systému autíčka mohou způsobit úraz nebo požár. Do prostoru akumulátoru pod sedadlem neukládejte jiné předměty. Mohlo by tak dojít ke zkratu a požáru. Pravidla pro bezpečnou jízdu: Udržujte děti v rámci bezpečného území: Nikdy nepoužívejte autíčko na veřejných komunikacích, blízko aut a strmých stoupání, bazénů a jiných míst s vodou. Používejte hračku jen na rovných plochách. Dítě vždy musí sedět na sedadle. Měli by používat ochranné odděvy. Vždy používejte vhodnou obuv. Nikdy autíčko nepoužívejte za tmy. Z důvodu nečekaných překážek může dojít k nehodě. Používejte vozidlo jen ve dne a nebo v dobrém světelném prostředí. Nedovolte, aby se dítě dotýkalo kol a nebo bylo v jejich blízkosti, pokud je autíčko v pohybu. Toto vozidlo má nastavitelné bezpečnostní pásy. Naučte děti tyto pásy používat.

4 Péče o baterii Nebezpečí úrazu elektrickým proudem. UPOZORNĚNÍ V případě, že se autíčko převrátí, nezajištěný akumulátor může způsobit úraz. Proto zkontrolujte správné uchycení akumulátoru. Jak předejít případnému požáru: Zásahy do elektrického systému autíčka mohou způsobit úraz a nebo požár. Používejte jen výrobcem schválený typ akumulátoru a nabíječky. Použití jiné nabíječky nebo baterie může způsobit požár nebo výbuch! Dobíjení musí vykonávat pouze dospělá osoba. Jako prevenci před případným úrazem je nutné umístit baterii mimo dosah dětí. Nikdy nevytahujte baterii za kabely nebo nabíječku. Mohla by se poškodit baterie a nebo může způsobit oheň. Vytahujte baterii pouze s držákem. Před nabíjením akumulátoru zkontrolujte opotřebení a nebo poškození baterie a nabíječky, včetně jejího kabelu a konektoru. Nenabíjejte akumulátor, pokud je některá část poškozená. Tepelná pojistka Akumulátor je vybavený tepelnou pojistkou, která automaticky vypne auto, pokud je motor, elektrický systém nebo baterie přetížena. Pojistka obnoví napájení vozidla za 5 minut po vypnutí. Pokud tepelná pojistka vypne auto opakovaně během běžného používání, tak vozidlo potřebuje opravu. Aby nedošlo ke zktratu napájení, postupujte podle následujících pokynů: Nepřetěžujte autíčko Netahejte nic za autíčkem. Nejezděte do prudkých kopců. Nejezděte ve velmi teplém počasí. Nedovolte, aby se voda nebo jiné kapaliny dostali do kontaktu s baterií nebo s jinými komponenty. Nemanipulujte s elektrickým systémem. Může způsobit zkrat. Důležité poznámky: Před prvním použitím by jste měli baterii nabíjet alespoň po dobu 12 hodin. Nenabíjtete baterii pokud je otočená (svorkami dole). Jen dospělí můžou nabíjet a manipulovat s baterií. Nedovolte, aby došlo k přímému kontaktu mezi svorkami baterie. Může nastat požár nebo výbuch. POZOR Baterii nabíjejte pouze v suchém prostředí. Před nabíjením akumulátoru zkontrolute opotřebování nebo poškození baterie, nabíječky, kabelu a konektorů. Nenabíjejte, pokud je některá část poškozená. Baterie a příslušenství obsahují olovo. Po manipulaci si umyjte ruce. Nikdy nevytahujte baterii za kabely nebo nabíječku. Mohla by se poškodit baterie nebo způsobit požár. Keď je baterie stará a nedá se nabít, vyndejte ji z auta a vyhoďte do sběru. Používejte jen výrobcem schválený typ baterie. Pro informace kontaktujte svého prodejce. Vždy dbejte na správnou polaritu zapojení.

5 Nabíjení baterie Nabíjení baterie: Před prvním použitím by jste měli baterii nabíjet po dobu 12 hodin. Otevřete kryt nabíjecího konektoru Zapojte nabíječku do auta. Nabíječku zapojte do zásuvky. Nabíječka se během nabíjení zahřívá, což je běžné. Po 8-12 hodinách nabíječku vytáhněte ze zásuvky. Před nabíjením vypněte autíčko. Nikdy úplně nevybíjejte baterii. Pokud rychlost autíčka výrazně klesne, znamená to, že je nízká úroveň napětí v baterii a je potřeba ji dobít. Baterie může být nabíjená pouze dospělou osobou. Baterii nikdy nezkratujte, hrozí nebezpečí úrazu. Zahřívání baterie během nabíjení je běžný jev. Pokud je teplota příliš vysoká, prosím zkontrolujte zda není nabíjecí proud příliž silný a nebo zda baterie nemá vnitřní zkrat. Jako prevenci před případným úrazem je potřeba umístit baterii mimo dosah dětí. Pokud je autíčko dlouhodobě nepoužívané, musí být před odložením plně nabité a poté jednou do měsíce je potřeba jej dobít. Toto zajistí její dlouhodobou životnost. Výměna baterie: Na výměnu baterie odmontujte sedadlo. Odpojte konektory z baterie Sundejte horní kryt baterie. Baterii opatrně vyndejte.

6 Údržba a likvidace baterie Elektrolyt v akumulátoru je silnou žíravinou a proto je potřeba s akumulátorem zacházet opatrně. Pokud si potřete pokožku nebo oděv elektrolytem, umyjte co nejdříve zasažené místo mýdlovou vodou a poté opláchněte proudej čisté vody. Při spolknutí elektrolytu akumulátoru co nejrychleji vyhledejte lekáře. Před prvním použitím by jste měli baterii nabíjet po dobu 12 hodin. Důležité: Recyklujte vybitý akumulátor Akumulátor obsahuje kyselinu olova (elektrolyt) a musí být zneškodněný zodpovědně a dle zákona. Je nezákonné spalovat baterie a vyhazovat je na skládku. Odevzdejte je subjektu, který může baterie recyklovat. Např. místní prodejce autobaterií. Nevhazujte baterii do běžného domácího odpadu. Nenechávejte baterii na nabíječce déle než 24 hodin. Baterii je potřeba udržovat nabitou, protože tím prodlužujete její životnost. Baterii prospívá časté používání. Nenabíjejte baterii obráceně. (svorkami dolů) Pokud se autíčko nepoužívá déle jak 3-4 týdny, může být akumulátor vybitý. Vybití akumulátoru je možné předejít odpojením záporného pólu akumulátoru a nebo průběžným dobíjením. Skladování akumulátoru ve vybitém stavu snižuje jeho životnost. Ideální teplota pro skladování akumulátoru je 20 stupňů Celsia. Vždy zajistěte baterii držákem. Baterie by mohla vypadnout a zranit dítě při převrácení autíčka. Před nabíjením akumulátoru zkontrolujte opotřebení baterie, nabíječky, kalebu a konektorů. Nenabíjejte baterie pokud mají poškozené části. Baterii je potřebné udržovat nabitou. Tímto prodlužujete její životnost. Proto ji dobíjejte průběžně i pokud autíčko nepoužíváte.

7 Seznam dílů Karoserie 1x Volant 1x Zrcátka 2x Přední kola 2x Zadní kola 2x Kryty kol 4x Sedadlo 1x Přední okno 1x Zadní okno 1x Šroub 4x12mm 3x Sroub 5x45mm 1x Podložka 6x Závlačka 4x Matka 1x Nabíječka 1x Manuál 1x Potřebné nářadí: Náhradní díly: Šroubovák Klíč Podložka 2x Matka 1x Šroub 4x12mm 1x Závlačka 2x

8 Nebezpečí udušení. Obsahuje malé součástky! Nevhodné pro děti mladší 37 měsíců! Montáž musí být provedena výhradně dospělou osobou. Montáž POZOR Nasuňte kolo na zadní osu a rozetu kola pevně zatlačte do motoru, aby díly do sebe zapadly. Kolo namontujte podle obrázku a následně zajistěte závlačkou. Zacvakněte kryt do středu kola. Postup opakujte na všech kolech. Zapojte konektor volantu, nasuňte na osu řízení a zajistěte matkou a šroubem. Vložte zpětné zrcátko do otvoru na boku autíčka.

9 Montáž Čelní a zadní okno nacvakněte do karoserie. Zapojte konektory baterie podle barevného označení. Sedadlo vložte do děr a přišroubujte.

10 Dálkové ovládání. Spárování dálkové ovládání s autíčkem. Autíčko musí být vypnuté. Do ovladače vložte baterie. Držte tlačítko CAR SELECT po dobu 3 vteřin. Dioda se rozbliká. Nyní zapněte autíčko a autíčko se spáruje.

11 Používání Vašeho autíčka Vypínač zapnutí/vypnutí Volba směru jízdy Páčku zatlačte dopředu pro jízdu vpřed a dozadu pro couvání. Ve středové poloze je neutrál. Zastavení Vpřed Vzad Pro zastavení uvolněte plynový pedál Zvukové efekty a klakson Nahrané písničky a klakson můžete ovládat tlačítky na volantu. Tepelná pojistka Klakson/zvuk.efekty Pokud se motory nebo el. systém autíčka přetíží, tepelná pojistka vypne autíčka. Pro obnovu jízdy vyčkejte 5 min. Údržba Občas použijte jemný olej na promazání pohyblivých částí, jako jsou kola. Parkujte autíčko v interiéru nebo zakryté plachtou, aby bylo chráněno před vlhkem a deštěm. Držte autíčko daleko od zdrojů tepla. Plastové díly se mohou roztavit. Neumývejte vozidlo hadicí. Neumývejte vozidlo mýdlem a vodou. Nejezděte vozidlem v dešti nebo sněhu. Voda může poškodit motor, elektrické části a baterii. Vyčistěte vozidlo měkkým a suchým hadrem. Pokud chcete obnovit lesk plastových dílů, použijte leštěnku na nábytek bez obsahu vosku. Nepoužívejte autovosk, nepoužívejte abrazivní čistící prostředky!!! Pedál plynu

12 Řešení problémů Problém Možná příčina Řešení Autíčko nejde zapnout Nízký stav baterie Tepelná pojistka je aktivována Konektor nebo kabely baterie jsou volné. Baterii není možné dobít Elektrický systém je poškožený Motor je poškozený Dobijte baterii Vyčkat 5 min. pro obnovu Zkontrolujte zapojení konektorů. Pokud jsou vodiče volné kolem motoru, kontaktujte prodejce Vyměňte baterii, kontaktujte prodejce. Kontaktujte prodejce. Kontaktujte prodejce. Vozidlo jezdí jen krátce Baterie není dostatečně nabitá. Zkontrolujte, zda jsou konektory správně zapojené při dobíjení. Baterie je stará. Vyměňte baterii. Kontaktujte prodejce. Vozidlo jezdí pomalu. Nízký stav baterie. Dobijte baterii. Baterie je stará. Autíčko je přetížené. Vozidlo je používané v náročných podmínkách Vyměňte baterii. Kontaktujte prodejce. Snižte hmotnost ve vozidle. Vyhněte se použití vozidla v náročných podmínkách. Vozidlo potřebuje popotlačit, aby jelo dopředu. Špatné kontakty kabelů nebo konektorů. Zkontrolujte, zda jsou konektory baterie pevně zapojené. Pokud jsou kabely kolem motoru volné, kontaktujte prodejce. Těžké razení z jízdy vpřed do couvání a nebo opačně. Hlasité cvakací nebo drhnucí zvuky z motoru či převodovky Pokus o řazení pokud je auto v pohybu. Motor nebo převody jsou poškozené Autíčko zastavte a poté zařaďte. Kontaktujte prodejce. Baterie se nedobíjí Konektor baterie nebo nabíječky je volný. Nabíječka není zapojená. Ujistěte se, zda jsou konektory v sobě správně zapojené. Ujistěte se, že je nabíječka zapojená do el. zásuvky. Nabíječka nefunguje Kontaktujte prodejce. Nabíječka hřeje pokud nabíjí. Toto je normální.

13 Seznam dílů kryt kola 2. přední kolo 3. přední osa 4. přední nárazník 5. karoserie 6. kapota 7. palubní deska 8. zpětná zrcátka 9. přední okno 10. volant 11. sedadlo 12. zadní okno 13. zadní nárazník (vrchní část) 14. zadní nárazník (spodní část) 15. převodovka 16. zadní stabilizátor 17. zadní kola 18. baterie

Základní funkce: - dálkové ovládání, manuální ovládání - zvukové efekty - bezpečnostní pásy - světla - vstup pro Mp3. Motorka F918

Základní funkce: - dálkové ovládání, manuální ovládání - zvukové efekty - bezpečnostní pásy - světla - vstup pro Mp3. Motorka F918 Základní funkce: - dálkové ovládání, manuální ovládání - zvukové efekty - bezpečnostní pásy - světla - vstup pro Mp3 Motorka F918 Specifikace: Vhodná věková kategorie: 36 83 měsíců. Max. zátěž: 25 kg.

Více

Dětské elektrické auto Mercedes-Benz S600 ZP8003

Dětské elektrické auto Mercedes-Benz S600 ZP8003 Dětské elektrické auto Mercedes-Benz S600 ZP8003 POZOR!!! Pozorně si přečtěte instrukci. 1. Před použitím, nabijte akumulátor. 2. Autíčko sestavuje pouze dospělá osoba. 3. Vhodná věková kategorie 3 8 let.

Více

Dětské elektrické autíčko Ford Focus RS

Dětské elektrické autíčko Ford Focus RS Dětské elektrické autíčko Ford Focus RS 1 Model: Ford Focus RS Věková kategorie: 3 až 7 let Maximální zatížení: 30 KG Exekutivní normy: GB6675&GB19865 EN71&EN62115 Položka Baterie Motor Věk Maximální zatížení

Více

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO USA POLICIE 911

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO USA POLICIE 911 DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO USA POLICIE 911 NÁVOD K SESTAVENÍ Upozornění: Fotonávod slouží ke snazšímu a správnému sestavení dětského elektrického vozítka. Některé uvedené funkce vozítka či typ dálkového

Více

Před použitím Vaší nové elektrické mini čtyřkolky si řádně prostudujte manuál

Před použitím Vaší nové elektrické mini čtyřkolky si řádně prostudujte manuál Před použitím Vaší nové elektrické mini čtyřkolky si řádně prostudujte manuál Obsah DŮLEŽITÉ... 3 ÚDRŽBA BATERIE A NÁVOD K JEJÍMU NABÍJENÍ... 3 VAROVÁNÍ... 3 BEZPEČNOST... 4 STRUČNÝ PŘEHLED BEZPEČNOSTNÍCH

Více

VOLKSWAGEN TOUAREG. Návod k sestavení.

VOLKSWAGEN TOUAREG. Návod k sestavení. VOLKSWAGEN TOUAREG Návod k sestavení www.bezvazbozi.cz Vybalte všechny díly z krabice a postupujte podle jednotlivých, po sobě jdoucích obrázků. Obr. 1: Nejdříve odpojte oba motory. Až budete motory dávat

Více

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO TOYOTA TUNDRA

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO TOYOTA TUNDRA DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO TOYOTA TUNDRA NÁVOD K SESTAVENÍ Upozornění: Fotonávod slouží ke snazšímu a správnému sestavení dětského elektrického vozítka. Některé uvedené funkce vozítka či typ dálkového ovládání

Více

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO HUMMER HJE

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO HUMMER HJE DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO HUMMER HJE NÁVOD K SESTAVENÍ Upozornění: Fotonávod slouží ke snazšímu a správnému sestavení dětského elektrického vozítka. Některé uvedené funkce vozítka či typ dálkového ovládání

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Elektrická koloběžka X W 60V 20 Ah LITHIUM

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Elektrická koloběžka X W 60V 20 Ah LITHIUM UŽIVATELSKÝ MANUÁL Elektrická koloběžka X7 1000W 60V 20 Ah LITHIUM 1 Varování Při jízdě používejte vhodné ochranné pomůcky Nejezděte na skútru v hustém provozu, v mokru nebo náledí. Před jízdou nepijte

Více

Startovací zdroj 12 V

Startovací zdroj 12 V Startovací zdroj 12 V 35908 Uživatelská příručka Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si

Více

DĚTSKÝ TRAKTOR NÁVOD K OBSLUZE. Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku.

DĚTSKÝ TRAKTOR NÁVOD K OBSLUZE. Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. DĚTSKÝ TRAKTOR NÁVOD K OBSLUZE CZ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si přečtěte tento návod k obsluze a dbejte dodržování všech uvedených instrukcí. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí.

Více

Vozidlo Benz SLS AMG. Před sestavením si prosím pečlivě přečtěte tento návod. Seznam součástek. Před použitím si důkladně přečtěte návod. 3.

Vozidlo Benz SLS AMG. Před sestavením si prosím pečlivě přečtěte tento návod. Seznam součástek. Před použitím si důkladně přečtěte návod. 3. Vozidlo Benz SLS AMG Před použitím si důkladně přečtěte návod Před sestavením si prosím pečlivě přečtěte tento návod. 10. Řadící páka 20. Podložka 4x 3. Volant Seznam součástek 4. Zpětná zrcátka 7. Kryt

Více

FORD RANGER 4X4. Návod k sestavení.

FORD RANGER 4X4. Návod k sestavení. FORD RANGER 4X4 Návod k sestavení www.bezvazbozi.cz Vybalte všechny díly z krabice a postupujte podle jednotlivých, po sobě jdoucích obrázků. Vložte ke každému kolu podložku (obr. 1 a 2). 1 2 Pod sedačkou

Více

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO BAVORÁČEK S VODÍCÍ TYČÍ

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO BAVORÁČEK S VODÍCÍ TYČÍ DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO BAVORÁČEK S VODÍCÍ TYČÍ NÁVOD K SESTAVENÍ Upozornění: Fotonávod slouží ke snazšímu a správnému sestavení dětského elektrického vozítka. Některé uvedené funkce vozítka či typ dálkového

Více

SUV KAJENE NEW S 2.4G DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM. Návod k sestavení.

SUV KAJENE NEW S 2.4G DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM. Návod k sestavení. SUV KAJENE NEW S 2.4G DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM Návod k sestavení www.bezvazbozi.cz Vybalte všechny díly z krabice a postupujte podle jednotlivých, po sobě jdoucích obrázků. 1 2 Obr. 3-6: Oba motory nasaďte na

Více

BUGINA V-TWIN 4X4. Návod k sestavení.

BUGINA V-TWIN 4X4. Návod k sestavení. BUGINA V-TWIN 4X4 Návod k sestavení www.bezvazbozi.cz Vybalte všechny díly z krabice a postupujte podle jednotlivých, po sobě jdoucích obrázků. Nasaďte a přišroubujte přední nápravu, osa zatáčení musí

Více

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO MERCEDES-BENZ AMG G TR

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO MERCEDES-BENZ AMG G TR DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO MERCEDES-BENZ AMG G TR NÁVOD K SESTAVENÍ Upozornění: Fotonávod slouží ke snazšímu a správnému sestavení dětského elektrického vozítka. Některé uvedené funkce vozítka či typ dálkového

Více

Vybalte všechny díly z krabice a postupujte podle jednotlivých, po sobě jdoucích obrázků.

Vybalte všechny díly z krabice a postupujte podle jednotlivých, po sobě jdoucích obrázků. Vybalte všechny díly z krabice a postupujte podle jednotlivých, po sobě jdoucích obrázků. Obr. 1: Sejměte lepící pásku. Obr. 2: Přišroubujte spodní rám. 1 2 Obr. 3: Odstraňte plastové pásky. Obr. 4 a 5:

Více

Návod na montáž a používání kolečka SW6, SW8, SW10 s pohonem.

Návod na montáž a používání kolečka SW6, SW8, SW10 s pohonem. Návod na montáž a používání kolečka SW6, SW8, SW10 s pohonem. Vážený zákazníku, jsme velmi rádi, že jste se rozhodli pro koupi našeho kolečka a přejeme Vám, abyste měli z jeho používání užitek a radost.

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Big Boy elektrická motokára BJ308A Krásná nadčasová motokára připomínající old school bez šlapaček, poháněná jedním výkonným motorem12v7a. Kola EVA navíc s ložisky zaručují peůjezdnost,

Více

Věžový ventilátor

Věžový ventilátor 10031517 10031518 Věžový ventilátor Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

BERGER XS-03 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA.

BERGER XS-03 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. BERGER XS-03 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA www.ds-exim.cz madlo držák rukojeti Zatahovací spoj Vřeteno držadla Skládací přezka Pedál s protiskluzovou plochou Odrazka brzda blatník Tlumič Přední kolo stojánek Kontrolka

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka RC Autobus s otevíracími dveřmi Název: 6 kanálový autobus Rozměry výrobku: 34 x 8 x 9 cm Rozměry Balení: 43.5 x 30 x 13 cm Materiál :ABS plast, guma, elektronika Barva: Modrá Frekvence

Více

Základní verze obsahuje

Základní verze obsahuje Návod na montáž a používání AKU kolečka SWe6, SWe8, SWe10 s pohonem Vážený zákazníku, jsme velmi rádi, že jste se rozhodli pro koupi našeho kolečka. Přejeme Vám, abyste měli z jeho používání užitek a radost.

Více

DĚTSKÁ ELEKTRICKÁ MOTORKA RAINSTAR

DĚTSKÁ ELEKTRICKÁ MOTORKA RAINSTAR DĚTSKÁ ELEKTRICKÁ MOTORKA RAINSTAR NÁVOD K SESTAVENÍ Upozornění: Fotonávod slouží ke snazšímu a správnému sestavení dětského elektrického vozítka. Některé uvedené funkce vozítka či typ dálkového ovládání

Více

TORNADO STUNT CAR 4x4

TORNADO STUNT CAR 4x4 CZ TORNADO STUNT CAR 4x4 Model No.KS124532 NÁVOD K POUŽITÍ Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru, kterou jste nám projevili nákupem tohoto výrobku. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje

Více

DĚTSKÁ ELEKTRICKÁ BUGINA COOL SPORT 4X4

DĚTSKÁ ELEKTRICKÁ BUGINA COOL SPORT 4X4 DĚTSKÁ ELEKTRICKÁ BUGINA COOL SPORT 4X4 NÁVOD K SESTAVENÍ Upozornění: Fotonávod slouží ke snazšímu a správnému sestavení dětského elektrického vozítka. Některé uvedené funkce vozítka či typ dálkového ovládání

Více

Návod na použití. Aku svítilna FL 9,6 FL 12 FL 14,4 FL 18

Návod na použití. Aku svítilna FL 9,6 FL 12 FL 14,4 FL 18 Návod na použití Aku svítilna FL 9,6 FL 12 FL 14,4 FL 18 RYOBI FL-9.6 (9,6V) FL-12 (12V) FL-14.4 (14,4V) FL-18 (18V) Bezdrátová svítilna Návod k použití Používejte pouze s doporučeným akumulátorem a nabíječkou

Více

ČTYŘKOLKA CH910 NÁVOD K POUŽITÍ

ČTYŘKOLKA CH910 NÁVOD K POUŽITÍ ČTYŘKOLKA CH910 NÁVOD K POUŽITÍ CZ Děkujeme za projevenou důvěru a zakoupení tohoto produktu. Věříme, že budete s touto dětskou motorkou plně spokojeni a přinese Vašim dětem mnoho radosti. Přečtěte si

Více

Model: DO CFJS007A Startovací stanice

Model: DO CFJS007A Startovací stanice Model: DO CFJS007A CZ Startovací stanice Návod k obsluze BEZPEČNOSTNÍ POKYNY UPOZORNĚNÍ!!! PO ZAKOUPENÍ STARTOVACÍ STANICE JE NUTNO BEZPRODLENĚ PLNĚ NABÍT AKUMULÁTOR STARTOVACÍ STANICE. AKUMULÁTOR ZNOVU

Více

Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801

Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801 Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801 Děkujeme Vám za zakoupení našeho výrobku. Před použitím výrobku si pozorně přečtěte informace v tomto návodu a na obale a ponechte si je pro budoucí použití. Změny v textu,

Více

ELEKTRICKÉ AUTÍČKO BMW X6 M

ELEKTRICKÉ AUTÍČKO BMW X6 M ELEKTRICKÉ AUTÍČKO BMW X6 M NÁVOD K SESTAVENÍ Upozornění: Fotonávod slouží ke snazšímu a správnému sestavení dětského elektrického vozítka. Některé uvedené funkce vozítka či typ dálkového ovládání v tomto

Více

DOKOVACÍ STANICE DO AUTA SAMSUNG ESC-Vxxx/ECS-Kxxx

DOKOVACÍ STANICE DO AUTA SAMSUNG ESC-Vxxx/ECS-Kxxx DOKOVACÍ STANICE DO AUTA SAMSUNG ESC-Vxxx/ECS-Kxxx Uživatelská příručka Vyobrazení v této příručce jsou pouze ilustrační. Schémata a obrázky vztahující se k vašemu zařízení najdete v cizojazyčné příručce

Více

T615. Model ponorky obj. č kanálový vysílač. Doba nabíjení: 35 minut Autonomní provoz: 40 minut

T615. Model ponorky obj. č kanálový vysílač. Doba nabíjení: 35 minut Autonomní provoz: 40 minut T615 Model ponorky obj. č. 105 73 49 3-kanálový vysílač Pohon pomocí 3 motorů Používejte pouze v uzavřených nádržích. Délka: 140 mm Šířka: 35 mm Výška: 48 mm Hmotnost: 85 g Hloubka ponoru: 0,5 m Rychlost:

Více

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO VOLKSWAGEN AMAROK

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO VOLKSWAGEN AMAROK DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO VOLKSWAGEN AMAROK NÁVOD K SESTAVENÍ Upozornění: Fotonávod slouží ke snazšímu a správnému sestavení dětského elektrického vozítka. Některé uvedené funkce vozítka či typ dálkového

Více

Nahřívací bunda. Návod na použití. Před použitím či sestavováním přístroje si prosím přečtěte celý přiložený návod na použití.

Nahřívací bunda. Návod na použití. Před použitím či sestavováním přístroje si prosím přečtěte celý přiložený návod na použití. Nahřívací bunda Návod na použití OBSAH BALENÍ Část Popis Počet A Bunda 1 B Baterie 1 C Nabíječka 1 Bezpečnostní informace Před použitím či sestavováním přístroje si prosím přečtěte celý přiložený návod

Více

NÁVOD K OBSLUZE ROCK CRAWLER 1:18, 1:14, 1:10

NÁVOD K OBSLUZE ROCK CRAWLER 1:18, 1:14, 1:10 NÁVOD K OBSLUZE ROCK CRAWLER 1:18, 1:14, 1:10 Určeno pro uživatele od 6-ti let. Před použitím si pozorně přečtěte tuto příručku! Všeobecné bezpečnostní upozornění: Tento přístroj není určen pro použití

Více

TANKY (99811) 6102 (98803) 6106 (99809) (99814) (99815) 9101 (99807)

TANKY (99811) 6102 (98803) 6106 (99809) (99814) (99815) 9101 (99807) TANKY 6105-2 (99811) 6102 (98803) 6106 (99809) 6101-2 (99814) 6106-2 (99815) 9101 (99807) Maximální sklon 45 Simulace zpětného tahu Jízda ve všech směrech Otáčení kanónu do 280 UPOZORNĚNÍ! Nehrajte si

Více

DĚTSKÝ CESTOVNÍ KUFR NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ

DĚTSKÝ CESTOVNÍ KUFR NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ DĚTSKÝ CESTOVNÍ KUFR NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ Návod k použití Pokud jste zvolili kufr bez dálkového ovládání, neberte zřetel na odstavec ke kterým se návod váže. Omluvte prosím, pokud dojde ke změně specifikace

Více

DĚTSKÁ ELEKTRICKÁ MOTORKA DRAGON S OSVĚTLENÝMI KOLY

DĚTSKÁ ELEKTRICKÁ MOTORKA DRAGON S OSVĚTLENÝMI KOLY DĚTSKÁ ELEKTRICKÁ MOTORKA DRAGON S OSVĚTLENÝMI KOLY NÁVOD K SESTAVENÍ Upozornění: Fotonávod slouží ke snazšímu a správnému sestavení dětského elektrického vozítka. Některé uvedené funkce vozítka či typ

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Děkujeme, že jste si vybrali naši power banku DOCA 15000 se startovačem aut. Při manipulaci dbejte bezpečnostních zásad použití elektronických spotřebičů. Přečtěte si, prosím, pozorně

Více

NÁVOD K OBSLUZE (GA LCD) www.golf-adventure.cz www.vozikynagolf.cz golf-adventure@email.cz

NÁVOD K OBSLUZE (GA LCD) www.golf-adventure.cz www.vozikynagolf.cz golf-adventure@email.cz NÁVOD K OBSLUZE (GA LCD) 1. 1. SOUČÁSTI BALENÍ 1 x rám golfového vozíku 2 x zadní kolo 1 x baterie + obal + kabely 1 x nabíječka baterie 1 x sada nářadí 2. POPIS JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ VOZÍKU 1. Držadlo 2.

Více

DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K OBSLUZE

DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K OBSLUZE DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K OBSLUZE CZ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si přečtěte tento návod. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Rádi bychom požádali rodiče a ostatní odpovědné

Více

CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A)

CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A) CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A) Obsah ZAMÝŠLENÉ VYUŽITÍ strana 1 DÍLY strana 2 NÁVOD K POUŽITÍ strana 2-4 Spuštění přístroje Doporučení k úklidu Nabíjení baterie NÁVOD K ÚDRŽBĚ strana 5-6 Demontáž a

Více

Cokoliv může být váš reproduktor

Cokoliv může být váš reproduktor Uživatelský manuál Cokoliv může být váš reproduktor X-Vibe je revoluční reproduktor, který díky své technologii vytváří nepředvídatelné zvukové efekty. Můžete ho přilepit na různé objekty jako je například

Více

Záložní baterie pro napájení USB zařízení (5 V) a nouzové startování vozidla E-POWER. Uživatelská příručka

Záložní baterie pro napájení USB zařízení (5 V) a nouzové startování vozidla E-POWER. Uživatelská příručka 35940 Záložní baterie pro napájení USB zařízení (5 V) a nouzové startování vozidla E-POWER Uživatelská příručka Před prvním použitím si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby.

Více

TE04-0242 NÁVOD K POUŽITÍ

TE04-0242 NÁVOD K POUŽITÍ PROFI AUTONABÍJEČKA AUTO/MOTO BATERIÍ CZ Model: TE04-0242 NÁVOD K POUŽITÍ Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru, kterou jste nám projevili nákupem tohoto výrobku. Tento návod k obsluze je součástí

Více

DĚTSKÝ CESTOVNÍ KUFR NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ

DĚTSKÝ CESTOVNÍ KUFR NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ DĚTSKÝ CESTOVNÍ KUFR NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ Návod k použití OPICE PANDA LEV PRASE SLON PES MEDVĚD Kufr se prodává i ve variantě bez el. Zařízení. Pokud jste zvolili tu variantu neberte zřetel na sekci o napájení

Více

PROTECO. nabíječka autobaterií MAX-15 230V 12/24V PROTECO 51.08-AN-1224

PROTECO. nabíječka autobaterií MAX-15 230V 12/24V PROTECO 51.08-AN-1224 nabíječka autobaterií MAX-15 230V 12/24V PROTECO 51.08-AN-1224 Označení na přístroji Vysvětlení symbolů. V tomto návodu nebo na přístroji jsou použity následující symboly: Bezpečnost produktu Výstraha

Více

FULLOAD 750 NABÍJEČKA BATERIÍ Pro olověné akumulátory

FULLOAD 750 NABÍJEČKA BATERIÍ Pro olověné akumulátory FULLOAD 750 NABÍJEČKA BATERIÍ Pro olověné akumulátory Návod k použití profesionální nabíječky pro startovací a trakční baterie PŘÍRUČKA OBSAHUJE DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ A PROVOZNÍ POKYNY PRO POUŽITÍ NABÍJEČKY

Více

WOC Fig. 1 Copyright 2016 VARO

WOC Fig. 1 Copyright 2016 VARO 1 2 3 4 5 6 Fig. 1 Copyright 2016 VARO www.varo.com Fig. 2 Copyright 2016 VARO www.varo.com NABÍJECÍ SVĚTLOMET LED 10W 1 OBLAST POUŽITÍ CS Použití ve vnějším nebo vnitřním prostoru, tedy na stavbě, na

Více

PŘED SESTAVENÍM SI PROSÍM PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD.

PŘED SESTAVENÍM SI PROSÍM PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD. Elektrické vozítko PŘED SESTAVENÍM SI PROSÍM PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD. OBSAH 1. TECHNICKÉ ÚDAJE 2. SEZNAM SOUČÁSTEK 3. MONTÁŽ 4. FUNKCE A ŘÍZENÍ 5. BATERIE A DOBÍJENÍ 6. RÁDCE PŘI POTÍŽÍCH 7. VAROVÁNÍ

Více

NÁVOD K OBSLUZE (k montáži) Obj. č.: 85 23 05

NÁVOD K OBSLUZE (k montáži) Obj. č.: 85 23 05 NÁVOD K OBSLUZE (k montáži) Obj. č.: 85 23 05 Kompaktní nabíječka olověných akumulátorů (autobaterií) s jmenovitým napětím 12 V nebo 24 V s nastavitelným nabíjecím proudem do 30 A (2 polohy přepínače)

Více

MOSCONI GLADEN ONE 70.6 MOSCONI GLADEN ONE MOSCONI GLADEN ONE UŽIVATELSKÝ MANUÁL BEZPEČNOSTNÍ POKYNY

MOSCONI GLADEN ONE 70.6 MOSCONI GLADEN ONE MOSCONI GLADEN ONE UŽIVATELSKÝ MANUÁL BEZPEČNOSTNÍ POKYNY MOSCONI GLADEN ONE 70.6 MOSCONI GLADEN ONE 130.2 MOSCONI GLADEN ONE 250.2 UŽIVATELSKÝ MANUÁL BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Výhradním dovozcem značky Mosconi Gladen do České Republiky je Ahifi s.r.o. (www.ahifi.cz)

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Rock Buggy 4x4 2,4 Ghz 23142085 POUŠTNÍ ROCK BUGGY s nabíjecí baterií patří do kategorie aut, u kterých platí "Za málo peněz hodně muziky!". A přitom cena auta neohrozí rodinný rozpočet.

Více

Obr. 2 Obr. 3. Obr. 4 Obr. 5. Obr. 6 Obr. 7. Obr. 8 Obr. 9

Obr. 2 Obr. 3. Obr. 4 Obr. 5. Obr. 6 Obr. 7. Obr. 8 Obr. 9 Mod. 2481 CZ Obr. 1 Obr. 2 Obr. 3 Obr. 4 Obr. 5 Obr. 6 Obr. 7 Obr. 8 Obr. 9 Obr. 10 Obr. 11 Obr. 12 Obr. 13 VYSOKÉ NAPĚTÍ Nesundávejte kryty! Uvnitř je vysoké napětí! Obr. 14 Důležité varování TENTO SPOTŘEBIČ

Více

POWLI424 1 2 4 3 9 5 6 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com

POWLI424 1 2 4 3 9 5 6 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI424 1 2 4 3 9 6 5 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com SKLÁDACÍ LED, NABÍJECÍ PRACOVNÍ SVÍTILNA POWLI424 UPOZORNĚNÍ! Než začnete zařízení používat, přečtěte si v zájmu své vlastní bezpečnosti

Více

Pásová bruska BBSM900

Pásová bruska BBSM900 Version 1.2 česky Pásová bruska BBSM900 Návod na obsluhu Art.-Nr.: 263 10 Art.-Bez.: BBSM900 Obsah: Poznámky: Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné použití 3 Všeobecné bezpečnostní předpisy

Více

BEZDRÁTOVÝ ELEKTRICKÝ UKLÍZEČ Návod k použití

BEZDRÁTOVÝ ELEKTRICKÝ UKLÍZEČ Návod k použití BEZDRÁTOVÝ ELEKTRICKÝ UKLÍZEČ Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Přečtěte si, prosím, pozorně tento návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ

Více

Symboly: Přečtěte si návod k použití. Vhodné pro použití ve vnitřním prostředí. Pouze pro země EU

Symboly: Přečtěte si návod k použití. Vhodné pro použití ve vnitřním prostředí. Pouze pro země EU Návod k použití Symboly: Níže jsou uvedeny symboly, se kterými se můžete při použití nástroje setkat. Je důležité, abyste dříve, než s ním začnete pracovat, pochopili jejich význam. Přečtěte si návod

Více

Uživatelská příručka: VENKOVNÍ HOUPAČKA. Jednomístná houpačka SWING - 1 -

Uživatelská příručka: VENKOVNÍ HOUPAČKA. Jednomístná houpačka SWING - 1 - Uživatelská příručka: VENKOVNÍ HOUPAČKA Jednomístná houpačka SWING mm - 1 - Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. V PŘÍPADĚ CHYBĚJÍCÍCH NEBO ROZBITÝCH DÍLŮ, PROSÍM KONTAKTUJTE PRODEJCE. PARTS, PLEASE

Více

DOMO NÁVOD K POUŽITÍ

DOMO NÁVOD K POUŽITÍ DOMO NÁVOD K POUŽITÍ KOUPELNOVÉ MICA TOPENÍ DO7317M PRODUCT OF Přístroj je během používání horký. Dohlédněte na to, aby byl přívodní kabel položen mimo horké části přístroje a aby přístroj nebyl nijak

Více

Svíčky z pravého vosku s LED

Svíčky z pravého vosku s LED Svíčky z pravého vosku s LED cs Informace o výrobku Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87505HB55XVI 2016-06 Bezpečnostní pokyny Pozorně si přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte výrobek pouze tak, jak je popsáno

Více

Hračka pro kočky rollball

Hračka pro kočky rollball Hračka pro kočky rollball cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 89215HB321XVIICE 2016-12 Vážení zákazníci, z této hračky bude zaručeně nadšená každá kočka! S její pomocí podpoříte instinkt lovení

Více

Motorola VC5090 stručný návod k použití

Motorola VC5090 stručný návod k použití Motorola VC5090 stručný návod k použití Obecný popis Uchycení Rychlé volby Volitelná klávesnice Výstup na externí anténu Vstup zdroje Displej WLAN LED dioda Zap. / Vyp. LED dioda Tlačítko Zap. / Vyp. Tlačítko

Více

AKUMULÁTOROVÁ SVÍTILNA LED 3 V 1

AKUMULÁTOROVÁ SVÍTILNA LED 3 V 1 AKUMULÁTOROVÁ SVÍTILNA LED 3 V 1 52.02-029 4 6 7 1 3 8 5 2 9 1. Čelní reflektor 5 W CREE LED 2. Boční reflektor 3 W COB LED 3. Červené varovné blikající světlo 4. Vypínač 5. Pryžová krytka nabíjecího konektoru

Více

Silverado Obří závodní lehký dodávkový automobil pickup (dálkově ovládaný vysílačkou)

Silverado Obří závodní lehký dodávkový automobil pickup (dálkově ovládaný vysílačkou) NÁVOD K OBSLUZE Silverado Obří závodní lehký dodávkový automobil pickup (dálkově ovládaný vysílačkou) Objednací číslo: 22 24 04 Monster-Racing Pickup-Truck s úplným ovládáním řízení a jízdními funkcemi

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Antigravitační RC pavouk Vystrašte své příbuzné a sousedy tím správným způsobem s naším novým hrůzným pavoukem, který se realisticky pohybuje po každém hladkém povrchu v domácnosti!

Více

DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K POUŽITÍ

DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K POUŽITÍ DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K POUŽITÍ CZ Pečlivě si přečtěte tento návod. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Rádi bychom požádali rodiče a ostatní odpovědné dospělé osoby, aby si pečlivě přečetli tento

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka 1: 8 Terénní auto 4WD 2,4 Ghz Tento RC model je vhodný pro venkovní jízdu, je vyroben z odolných plastů. Nezávislé zavěšení všech kol zajistí skvělou stabilitu tohoto modelu a jeho

Více

Čistý sinusový měnič řady NP 300W / 400W / 600W / 700W / 1000W / 1200W / 1500W / 1700W / 2000W / 2200W / 2500 / 2700W / 3000W / 3500W / 4000W

Čistý sinusový měnič řady NP 300W / 400W / 600W / 700W / 1000W / 1200W / 1500W / 1700W / 2000W / 2200W / 2500 / 2700W / 3000W / 3500W / 4000W Návod k obsluze Čistý sinusový měnič řady NP 300W / 400W / 600W / 700W / 1000W / 1200W / 1500W / 1700W / 2000W / 2200W / 2500 / 2700W / 3000W / 3500W / 4000W Uživatelský manuál Tento obrázek je pouze orientační

Více

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R Návod k použití OLEJOVÝ RADIÁTOR R-1507-16/R-2009-16/R-2511-16 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu

Více

Automatická programovatelná spínaná nabíječka. olověné akumulátory

Automatická programovatelná spínaná nabíječka. olověné akumulátory Automatická programovatelná spínaná nabíječka pro olověné akumulátory Návod k použití 7673-8112-0000 1. Úvod Tato řada nabíječek je určena k nabíjení všech typu olověných baterií včetně baterií s gelovým

Více

PDX015 USB Phono Zesilovač Ref. č.:

PDX015 USB Phono Zesilovač Ref. č.: PDX015 USB Phono Zesilovač Ref. č.:172.775 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 2 CZ Blahopřejeme k nákupu tohoto produktu Power Dynamics. Před použitím produktu si důkladně přečtěte tuto příručku, abyste mohli plně

Více

e-scooter kola s podporou elektrického motoru Návod na montáž

e-scooter kola s podporou elektrického motoru Návod na montáž e-scooter kola s podporou elektrického motoru Návod na montáž Úvod Děkujeme, že jste si koupili elektrické kolo. Doufáme, že Vám přinese spoustu radosti. Kvůli bezpečné přepravě dodáváme elektrické kolo

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC OBSAH ÚVOD...3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...4 PROVOZNÍ PODMÍNKY...4 ZAPOJENÍ...5 Připojení do sítě...5 Výstupy...5 OVLÁDÁNÍ...5 ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBA...6

Více

Aku nýtovací pistole 10,8 V č. výr. 132229

Aku nýtovací pistole 10,8 V č. výr. 132229 č. výr. 132229 Návod k použití Preventivní opatření v provozu Všeobecné bezpečnostní pokyny VÝSTRAHA 1. Uvažované pracovní prostředí. Nástroje nevystavujte dešti. Nepoužívejte nástroje v páře nebo ve vlhkém

Více

Uživatelská příručka. Xemio Perlata

Uživatelská příručka. Xemio Perlata Uživatelská příručka Xemio Perlata Obsah Úvod... 3 Technické specifikace... 3 Upozornění... 3 Upozornění k bateriím... 3 Seznámení s produktem... 5 Složení koloběžky... 6 Funkce koloběžky... 7 Jízdní pokyny...

Více

POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com

POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI421 Fig 1 Copyright 2014 VARO www.varo.com SVÍTILNA LED 1,5 W POWLI421 POWLI421 CS UPOZORNĚNÍ! Než začnete zařízení používat, přečtěte

Více

Motorka POKAR BIKE. Návod k použití PK 126/127/128

Motorka POKAR BIKE. Návod k použití PK 126/127/128 Motorka POKAR BIKE Návod k použití PK 126/127/128 CZ ZAPOJENÍ BATERIE 1. Zvedněte sedadlo, poté propojte vedení baterie s motorkou, červený drát spojte s červeným označením, černý drát s černým označením.

Více

PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-857

PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-857 Návod k použití PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-857 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Uživatelská příručka. 3D rotující masážní přístroj Shiatsu s nabíjecí baterií. Model: MGS-321

Uživatelská příručka. 3D rotující masážní přístroj Shiatsu s nabíjecí baterií. Model: MGS-321 Uživatelská příručka 3D rotující masážní přístroj Shiatsu s nabíjecí baterií Model: MGS-321 Před prvním použitím přístroj plně nabijte, baterie nemusí mít po delším uskladnění dostatek energie. Důležité:

Více

Plyšový zajíček. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 88709AB2X1VIIJSMIT

Plyšový zajíček. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 88709AB2X1VIIJSMIT Plyšový zajíček cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88709AB2X1VIIJSMIT 2016-11 Vážení zákazníci, Vaše dítě si svého nového zajíčka zamiluje! Jakmile ho zapnete, rozhopká se dopředu, krčí nos

Více

STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1

STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 ZÁKLADNÍ PŘIPOJENÍ: SPL 400-2 - Blahopřejeme k nákupu tohoto SPL zesilovače. Před použitím výrobku si přečtěte instrukce. CZ Bezpečnostní pokyny

Více

BALENÍ OBSAHUJE hlavní jednotku dětského hudebního centra přenosný přehrávač dětského hudebního centra osobní manuál sluchátka.

BALENÍ OBSAHUJE hlavní jednotku dětského hudebního centra přenosný přehrávač dětského hudebního centra osobní manuál sluchátka. ÚVOD Děkujeme za zakoupení Vtech dětské hudební centrum. Jedná se o jedinečné klávesy navržené speciálně pro mladší děti. Můžete nahrávat vlastní písničky a melodie. Jestli se chcete podělit o své vlastní

Více

Uživatelská příručka na elektrokolo Citybike 26"

Uživatelská příručka na elektrokolo Citybike 26 Uživatelská příručka na elektrokolo Citybike 26" Stránka 1 I. OBECNÉ INFORMACE Prosím, přečtěte si tuto příručku pečlivě, ještě před použitím. Dodržujte instrukce týkající se výkonu, použití, údržby a

Více

KERAMICKÉ TOPIDLO INSTRUKCE K PROVOZU

KERAMICKÉ TOPIDLO INSTRUKCE K PROVOZU KERAMICKÉ TOPIDLO INSTRUKCE K PROVOZU Před snahou smontovat, instalovat, spustit popsaný produkt anebo vykonat jeho údržbu si pečlivě přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní pokyny. Nedodržení

Více

Elektrické vozítko retro 2013 Model JE128

Elektrické vozítko retro 2013 Model JE128 Elektrické vozítko retro 2013 Model JE128 TENTO MANUÁL JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ ORIGINÁLNÍHO MANUÁLU OBRÁZKOVÁ ČÁST. Specifikace: vnější rozměry 125x70x52CM Druh Věk uživatele vhodné pro děti ve věku 3-8 let

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

Vysavač na suché a mokré sání

Vysavač na suché a mokré sání Vysavač na suché a mokré sání 10007543 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

R/C auto Mercedes-AMG GT3 Transformer (1:14)

R/C auto Mercedes-AMG GT3 Transformer (1:14) NÁVOD R/C auto Mercedes-AMG GT3 Transformer (1:14) Vážený zákazníku, děkujeme Vám, že jste zakoupil výrobek auto na dálkové ovládání. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit, rádi Vám

Více

35904, 35909 Automobilový měnič a nabíječka

35904, 35909 Automobilový měnič a nabíječka 35904, 35909 Automobilový měnič a nabíječka Měnič z 1 V DC na AC Automatické 3-fázové nabíjení baterií 1 V Funkce zálohovaného zdroje (UPS) Uživatelská příručka Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě

Více

Regulátor nabíjení HP2430-HP A

Regulátor nabíjení HP2430-HP A Regulátor nabíjení HP2430-HP4840 30-60A Úvod : 1. 12V / 24 V systémové napětí je automaticky rozpoznáno 2. nabíjecí program pro hermetické, gelové, zaplavené olověné baterie a lithiové baterie je k dispozici

Více

Myčka nářadí - 80 litrů. Profigaraz. Návod k obsluze. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel.

Myčka nářadí - 80 litrů. Profigaraz. Návod k obsluze. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. Myčka nářadí - 80 litrů Návod k obsluze Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. 1. Bezpečnostní pravidla Před použitím zkontrolujte, zda je zařízení kompletní, v pořádku

Více

E-SCOOTER. Návod k použití. Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku.

E-SCOOTER. Návod k použití. Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. E-SCOOTER CZ Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Prosíme, pečlivě si přečtěte tento návod před prvním použitím. Návod uschovejte pro pozdější použití. CZ 1 Upozornění: Elektrický

Více

Originál návodu. www.metabo.cz

Originál návodu. www.metabo.cz Originál návodu www.metabo.cz 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 2 7. ULA 14.4-18 LED PowerMaxx SLA LED PowerMaxx ULA LED SLA 14.4-18 LED Serial Number 00368.. 00369.. 00367.. 00370.. U V 14,4-18 10,8 10,8 14,4-18 P

Více

Startovací zdroj & Power banka G19, G27 Uživatelská příručka

Startovací zdroj & Power banka G19, G27 Uživatelská příručka Startovací zdroj & Power banka G19, G27 Uživatelská příručka Čtěte pozorně instrukce v příručce a používejte produkt správně a podle návodu, abyste se s ním lépe a rychleji seznámili. Možná budou mezi

Více

Akumulátor pro elektrický pohon jízdního kola EVBAT36V7A

Akumulátor pro elektrický pohon jízdního kola EVBAT36V7A NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE Akumulátor pro elektrický pohon jízdního kola EVBAT36V7A Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek EVBIKE a věříme, že s jeho používáním budete nadmíru spokojen. Před instalací

Více

Manikúra a pedikúra M 288. Návod k obsluze

Manikúra a pedikúra M 288. Návod k obsluze Manikúra a pedikúra M 288 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího použití.

Více

TRONIC 230 V / 50 Hz 115 V / 60 Hz

TRONIC 230 V / 50 Hz 115 V / 60 Hz CZ Návod k obsluze TYP TRONIC 230 V / 50 Hz 115 V / 60 Hz MADE IN EU TR10/V02 HLAVNÍ SOUČÁSTI VIBRAČNÍ HLAVICE S MOTOREM MĚNIČ FREKVENCE PRYŽOVÁ HADICE VYPÍNACÍ/ZAPÍNACÍ TLAČÍTKO ZÁSTRČKA NAPÁJECÍHO KABELU

Více