/ st / PHANTOM / Black Light Theatre / divadlo / st / NEZMAŘI / hudba

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "/ st / PHANTOM / Black Light Theatre / divadlo / st / NEZMAŘI / hudba"

Transkript

1

2 8. 1. / po / / Neil Simon: BOSÉ NOHY V PARKU / Agentura Harlekýn / divadlo / Řada A / čt / KOCOUR / Kredance company / rodinné taneční představení / pá / / Éva Pataki: EDITH A MARLENE / Divadlo Pod Palmovkou / divadlo / Řada B / st / sklepy Staré radnice / TOMÁŠ SÝKORA Solo Jazz Piano / hudba / út / cestopisná přednáška / st / JAKUB SMOLÍK S KAPELOU / hudba / ne / PRINCEZNA KOLOBĚŽKA / Liduščino divadlo / dětské představení / út / / Francis Veber: S BARVOU VEN / Divadlo v Rytířské / divadlo / Řada BONUS / st / Národní dům / IVAN MLÁDEK A BANJO BAND / hudba / po / sklepy Staré radnice / ZEMLINSKEHO KVARTETO / hudba / pá / U KOČIČÍ BAŽINY / Rádobydivadlo Klapý / divadlo / festival Štít / po / PŘEDSVATEBNÍ CESTA / Spomal Malenice / divadlo / festival Štít / st / ŽALMAN & SPOL. / hudba / pá / KDYŽ SE ZHASNE / DS Tyl České Budějovice / divadlo / festival Štít / ne / BUBU BU / DS PIKI Volyně / divadlo / festival Štítek / ne / HRÁTKY S ČERTEM / DS Lužnice Bechyně / divadlo / festival Štítek / ne / ČARODĚJNICKÁ NEVĚSTA / DS Tyl České Budějovice / divadlo / festival Štítek / út / POSTŘIŽINY Z POSTŘIŽIN. / DSO Blatná / divadlo / festival Štít / čt / K SMRTI DOBRÝ / Divadlo Pod Plachtou / divadlo / festival Štít / so / HOTEL BLACKOUT / ŠOS Prachatice / divadlo / festival Štít / út / cestopisná přednáška / st / PHANTOM / Black Light Theatre / divadlo / út / cestopisná přednáška duben / ne / po / / Dodo Gombár: MEZI NEBEM A ŽENOU / Divadelní spolek Frída / divadlo / Řada A / út / / Tennessee Williams: BÁJEČNÁ NEDĚLE V PARKU CREVE COEUR / Divadlo Kalich / divadlo / Řada B / st / NEZMAŘI / hudba / st / hudba / BÁRA BASIKOVÁ & DALIBOR GONDÍK / pá / Národní dům / hudba / HENTAI CORPORATION / ne / POVÍDÁNÍ O PEJSKOVI A KOČIČCE / SemTamFor / divadlo / dětské představení / út / cestopisná přednáška / čt / / Jakub Zindulka: TCHÝNĚ NA ZABITÍ / Fanny Agentura / divadlo / Řada B květen / / Jean-Claude Islert: JO, NENÍ TO JEDNODUCHÉ / Divadlo Palace / divadlo / Řada A / pá / Národní dům / UDG & JAKUB DĚKAN / hudba / pá / / Francis Veber: CHLAP NA ZABITÍ / Pantheon Production / divadlo / Řada BONUS / út / sklepy Staré radnice / TARAFUKI / hudba / ne / / Jean-Claude Islert: TEĎ NE! ANEB NA TOHLE TEĎ NENÍ TA PRAVÁ CHVÍLE / Divadelní agentura APP ART Studio Bouře / divadlo / Řada B / út / / Woody Allen: PROKLETÍ NEFRITOVÉHO ŠKORPIONA / Divadlo A. Dvořáka Příbram / divadlo / Řada A

3 DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ SEZÓNA / JARO 2018 Výhody předplatného: stálé místo v hledišti sleva oproti cenám vstupenek v případném volném doprodeji neobsazených míst předplatní lístek je přenosný (můžete ho darovat nebo zapůjčit) Oznámení data představení: zdarma zasílanými měsíčními programy na stránkách a Upozornění: změna programu je vyhrazena začátky představení jsou v hodin. zakoupené předplatní lístky nelze vyměnit, ani vrátit řada BONUS primárně určena novým zájemcům o předplatné (a držitelům předplatného Bonus z předchozí sezony) Pozor! Všem dosavadním předplatitelům rezervujeme stávající místa v jejich skupinách v termínu v čase Způsob platby: v hotovosti v divadelní pokladně dne bezhotovostní platba kartou bezhotovostní platba na základě vystavené faktury volné vstupenky od na Změna programu vyhrazena! Novinky, hudební a filmové ukázky, fotky a další informace najdete na:

4 Konkrétní časový rozpis prodeje předplatného na sezónu JARO 2018: 4. prosince v čase (pokladna Městského divadla) Cena předplatného: Řada A + Řada B: Kč přízemí / Kč balkon Řada BONUS: 600 Kč přízemí / 500 Kč balkon Kontakty: Věra Houšková tel.: vhouskova@kisprachatice.cz Recenze a hodnocení na

5 Řada A po Neil Simon: BOSÉ NOHY V PARKU Agentura Harlekýn Komedie o tom, jak důležité je procházet se bosýma nohama v parku, když chceme s tím druhým projít celým životem. Mladí novomanželé Corrie a Paul se po líbánkách vydávají na dlouhou trať každodenní manželské rutiny. Musí přežít první společnou noc v nezařízeném bytě, kde není ani postel a kam zatéká a fičí. Poté se setkají s podivínským sousedem a čeká je i společný večer s matkou Corrie. Po nedorozuměních a neshodách, ovlivněných i rozdílností povah, nakonec řeší, jak vůbec přežít vztah a život ve dvou. Bosé nohy v parku nabízí úžasnou podívanou na první novomanželské trable, které jsou podány s vtipem a nadhledem a divák se baví od začátku až do konce. Hrají: Anna Linhartová, Radúz Mácha, Veronika Freimanová, Rudolf Hrušínský Režie: Kateřina Iváková Délka: 120 min. (s přestávkou) Agentura HARLEKÝN, s. r. o. působí v oblasti kultury přes 20 let (do roku 2004 jako Pražská divadelní agentura). Orientujeme se zejména na produkcí vlastních divadelních představení a jejich uvádění po celé České republice, na Slovensku i v zahraničí. Pro klienty realizujeme kompletní servis v oblasti zábavy při pořádání společenských a firemních akcí.

6 duben ne / po Dodo Gombár: MEZI NEBEM A ŽENOU Divadelní spolek Frída Výstupy popisují z různých úhlů různé, reálné i bizarní, konflikty mezi mužem a ženou, a jednotlivé měsíce v roce tvoří paralelu k vývoji lásky mezi nimi, k jejímu vzniku, vývoji i zániku. Někdy jde o šťastnou lásku, jindy naopak o rozchod, jednou o mladý pár, jindy o starší. Nálada jednotlivých měsíců je přenášena do výstupů leden představuje genezi lásky, únor rozhovor milenců v posteli, březen je pantomimou Muže a ženy na lavičce v parku atd. Scénami prostupují motivy hříšného jablka, sexu, pochybování o lásce, ale i její vzývání, jednotlivé scény se někdy dějově prolínají. Konec hry zachycuje stařenku a starouška, kteří ulehají do postele již ne kvůli sexu, nýbrž aby usnuli je konec roku, takže věčným spánkem? Hrají: Diana Mórová, Martin Trnavský a Radim Novák Režie: Dodo Gombár Divadelní spolek Frída vznikl na sklonku roku 1999 za iniciativy Bolka Polívky. Zakladatel Divadelního spolku Frída je herec Martin Trnavský. Zaměření činoherní divadelní společnosti vychází z autorské tvorby režisérů Dodo Gombára, Jakuba Nvoty a herců Martina Trnavského, Radima Nováka. Produkce Divadelního spolku Frída všechny herce, herečky a aktéry vedlejších rolí vždy pouze najímá, nemá žádné zaměstnance. Ročně uvede Divadelní spolek Frída zhruba 80 představení.

7 květen Jean-Claude Islert: JO, NENÍ TO JEDNODUCHÉ Divadlo Palace Francouzská konverzační komedie o tom, jak může dopadnout doučování matematiky pod peřinou. Zamilovat se je vroucné přání vypadat mladší ve stáří a starší v mládí. Hrají: Jiří Langmajer, Adéla Gondíková, Monika Timková, David Punčochář / Jakub Slach / Radim Kalvoda, Karolína Krejčová Režie: Petr Hruška Délka: 110 min. (s přestávkou) Adresa, na které se Divadlo Palace nachází, má dlouholetou kulturní tradici. Po celá desetiletí bylo v prostorách dnešního Divadla Palace jedno z nejznámějších kin na Václavském náměstí, kino Jalta. V září roku 1991 tu mělo svou první premiéru Divadlo Jiřího Grossmanna, po němž Divadlo Palace přebírá pomyslnou štafetu. Divadlo Palace klade důraz především na kvalitu a rozmanitost repertoáru, ve kterém najdete především komedie, a to ve všech jejích podobách.

8 Woody Allen: PROKLETÍ NEFRITOVÉHO ŠKORPIONA út Divadlo A. Dvořáka Příbram Rozkošně bláznivá komedie podle filmu Woodyho Allena, který si také sám ve své režii zahrál hlavní roli vyšetřovatele pojistných podvodů C. W. Briggse. Tento muž, zdánlivě roztomilý nemotora, je ve skutečnosti jedničkou ve svém oboru. Briggs se dokáže dokonale vcítit do myšlení zločinců a díky tomu je vždy vypátrat. Jednoho dne však nečekaně podlehne prohnanému hypnotizérovi a potom je nucen, aniž by si to uvědomoval, loupit šperky a i jinak překračovat hranice zákona! Není v tom ale sám. Společně s ním je zhypnotizována Betty Ann, nenáviděná a panovačná kolegyně z pojišťovny. Briggs pak (když hypnóza odezní) nevědomky vyšetřuje své vlastní zločiny. Dokonce podezírá i protivnou Betty Ann, která se mu postupně už nezdá být tak protivnou Jedna překvapivá situace stíhá druhou, aby nakonec všechny dospěly k velikému happyendu. Přijďte se přesvědčit, co všechno Briggs vypátrá! Pobavíte se inteligentním humorem s notnou dávkou ironie, tak jak je umí namíchat právě jen Woody Allen. Pro divadlo jeho scénář přeložil a upravil Ondřej Sokol. Hrají: Bohumil Klepl, Anna Fixová, Vladimír Senič, Martin Dusbaba, Eliška Dohnalová, Filip Müller, Roman Štabrňák Režie: Milan Schejbal Délka: 135 min.(s přestávkou) Základní kámen stavby divadla byl položen 1. května Celý komplex, ve kterém jsou dvě divadelní scény, estrádní sál i kino, se stavěl podle návrhu Ing. arch. Hilského. Dne 29. června 2006 zahrnulo Ministerstvo kultury ČR celý objekt mezi kulturní památky. Za dobu téměř padesátileté existence se v hereckém souboru vystřídala řada osobností, např. Radoslav Brzobohatý, Miroslav Zounar, Jan Vala nebo Jana Březinová.

9 Řada B pá Éva Pataki: EDITH A MARLENE Divadlo Pod Palmovkou Nejslavnější písně zlaté éry šansonu na pozadí dramatických osudů Edith Piaf a Marlene Ditrich. Edith a Marlene je příběhem dvou slavných šansoniérek Edith Piaf a Marlene Dietrich. Autorka hry, maďarská scénáristka, staví do kontrastu dva odlišné způsoby přístupu k životu na jedné straně chladnou, ukázněnou profesionalitu Marlene Dietrich, na straně druhé plný, vášnivý a intenzivní život Edith Piaf. Hrají: Hana Seidlová, Renata Drössler, Vendula Fialová, Karel Vlček, Ivo Kubečka, Ondřej Kavan, Jan Hušek, Jiří Havel, Otto Rošetzký, Václav Vostarek, Kateřina Macháčková, Drahomíra Syrová Hudební doprovod: Petr Ožana / Jiří Toufar, Zdeněk Vaník / Zdeněk Pazourek, Jan Micka / Petr Drešer Režie: Pavel Pecháček Délka: 2 hod. 45 min. (s přestávkou) Divadelní tradice Divadla pod Palmovkou sahá hluboko do devatenáctého století. Zajímavé umělecké snahy nabraly na intenzitě hlavně v době, kdy se stal šéfrežisérem libeňského divadla Václav Lohniský. Ve druhé polovině devadesátých let minulého století se zařadilo mezi divácky nejnavštěvovanější a nejsledovanější divadla u nás. Po roce 2000 zasáhly divadlo dvě povodňové katastrofy (v roce 2002 a 2013). V roce 2015 obnovilo divadlo po dvouleté rozsáhlé rekonstrukci na plno svůj provoz.

10 3. 4. út Tennessee Williams: BÁJEČNÁ NEDĚLE V PARKU CREVE COEUR Divadlo Kalich Z veliké vášně a touhy po štěstí se v žáru horkého dne proplétá příběh čtyř ženských hrdinek. Ve společenské rubrice místního nedělníku se objeví oznámení, které v každé z nich jinak vyvolá nečekanou aktivitu! Nechtějí nic víc a nic míň než kdokoli z nás: vymanit se z nijakosti obyčejného života, žít romantický život plný vzruchů i vykřičet svou žádostivost navzdory tušené šedi dnů. A když Dorothea v jedné situaci říká své bytné: Bodey, ty žiješ ze zážitků druhých! pochopíme, jak dojemnou, ale i komickou aktivitou duše může být, když v nemožnosti vlastního prožitku vložíte všechny své naděje a sny do životů svých nejbližších. Hru významného amerického dramatika Tennessee Williamse Báječná neděle v parku Crève Coeur si zvolila pro svůj režijní debut na divadle herecká legenda Iva Janžurová. Hrají: Sabina Remundová, Bára Munzarová, Lucie Žáčková, Iva Janžurová Režie: Iva Janžurová Délka: 135 min. (s přestávkou) Jedna z nejvýraznějších a nejnavštěvovanějších pražských scén, zahájila svůj každodenní provoz v samotném centru města 1. listopadu roku Divadlo Kalich otevřel původní český muzikál Hamlet a muzikály stále tvoří oporu programové nabídky divadla. Jeho moderní dramaturgie staví na ambici nabídnout hodnotný kulturní zážitek pro široké spektrum diváků. Tím je v současné divadelní nabídce Prahy ojedinělé.

11 čt Jakub Zindulka: TCHÝNĚ NA ZABITÍ Fanny Agentura Ani sama Smrt nezabrání tchýním prudit a montovat se do života jejich mladým. Hra je o vtazích mezi tchýní a zetěm, snachou a tchýní, mezi matkou a dcerou, synem a matkou, mezi mladými manžely a konečně (a hlavně) mezi tchýněmi samotnými. Hrají: Dana Homolová, Lucie Zedníčková, Anna Kulovaná, Martin Kraus Režie: Jakub Zindulka Zakladatelkou a majitelkou agentury je herečka Dana Homolová. Fanny Agentura vznikla původně jako agentura dabingová a později se přeorientovala na prodej představení, ve kterých účinkuje sama Dana Homolová.

12 ne Jean-Claude Islert: TEĎ NE! ANEB NA TOHLE TEĎ NENÍ TA PRAVÁ CHVÍLE Divadelní agentura APP ART Studio Bouře Frederik je úspěšný muž. Má krásnou ženu, dobré postavení, prosperující firmu. Jednoho dne ale srazí autem bezdomovce a vůbec netuší, jak se tato událost vepíše do jeho života. Ve Frederikově životě totiž nic není takové, jak se zdá. Miluje svou ženu? Nebo jí podvádí? Daří se jeho firmě? Anebo naopak? A co teprve, když se během jediné noci všechny pochybnosti potkají na jednom místě, v jednom bytě. Ne, na nic z toho teď očividně není ta pravá chvíle! Nebo ano? Hrají: Michal Dlouhý, Kristýna Frejová, Jana Kotrbatá / Beata Kaňoková, Filip Čapka / David Punčochář, Kamil Halbich Režie: Daniel Hrbek Divadelní agentura APP Art byla založena Alexejem Pyškem v roce 2013 za účelem poskytování služeb z oblasti kulturního a uměleckého prostředí s ambicí zprostředkovat nejen kvalitní divadelní zážitky, ale zároveň i aktivně vtáhnout kulturní nadšence do tajů profesí s divadlem spojených. Vlajkovou lodí agentury APP ART je nově vzniklé umělecké uskupení Studio Bouře, které by v odkazu na Radana Ruseva a jeho Studia Bouře rádo pracovalo v duchu myšlenky jít svobodně vlastní cestou.

13 Řada BONUS út Francis Veber: S BARVOU VEN Divadlo v Rytířské François Pignon, plachý a nevýrazný účetní v továrně na prezervativy, je jednoduše smolař: manželka se s ním rozvedla, jeho čtrnáctiletý syn s ním nemluví a ke všemu ho ještě chtějí vyhodit z práce. Snad by i spáchal sebevraždu, kdyby ho včas nezadržel jeho nový soused, bývalý podnikový psycholog. Ten mu poradí senzační trik, jak si své místo udržet. Žádná solidní firma si přece nedovolí dát padáka zaměstnanci s homosexuální orientací, neboť by mohla být nařčena z nekorektnosti. Že Pignon není gay? Nevadí! Dokonce ani nemusí měnit své chování. Pokud se podaří takovou kachnu mezi zaměstnanci dostatečně rozkřiknout, začnou se jinak chovat oni sami. A z šedé úřednické myši se v tu ránu stane obletovaný a pro firmu nepostradatelný člověk. Hrají: Jaromír Nosek, Jan Vlasák, Máša Málková, Petr Motloch, Martin Kraus, Bronislav Kotiš Režie: Jiří Seydler Délka: 120 min. (s přestávkou) Historie tohoto divadla se začala psát až po roce 1993, kdy byl prostor zrekonstruován a začalo zde hrát černé divadlo All Colours Theatre v současné době Blacklight Theatre, které znají především zahraniční diváci. Divadlo v Rytířské zahájilo sezonu 2012/2013 premiérou hry Frankie a Johnny. Program divadla je určený pro českého diváka.

14 pá Francis Veber: CHLAP NA ZABITÍ Pantheon Production Francouzská komedie o tom, jak se profesionální zabiják stane obětí sebevraha. Když se setká nekompromisní nájemný zabiják s nesmělým ztroskotancem, který se snaží spáchat sebevraždu, může to na první pohled vypadat, jako snadná práce. Opak je však pravdou Precizně připravenou akci mu však začne narušovat dotěrný soused z vedlejšího hotelového pokoje François Pignon. Po neúspěšném pokusu se oběsit, chce hotelový poslíček zavolat policii, což se Ralphovi vůbec nehodí, proto se rozhodne, že situaci vyřeší sám. Netuší však, že zbavit se toho dotěrného chlapa bude nad jeho síly. Hrají: Miroslav Vladyka, Filip Blažek, Michal Slaný, Alžběta Stanková, Jaroslav Šmíd / Zdeněk Rohlíček, Milan Šimáček Režie: Jakub Nvota Délka: 80 min. (bez přestávky) Společnost Pantheon production vznikla v lednu 2009 a ještě pod původním názvem XYZ film and production iniciovala vznik a spoluprodukovala filmovou komedii Zdeňka Trošky Doktor od Jezera hrochů. Film se setkal s mimořádným úspěchem. S prodejem dceřiné společnosti Nakladatelství XYZ v říjnu 2011 se produkční odnož XYZ přejmenovala na Pantheon production. Pod tímto názvem společnost od září 2012 připravila ve své produkci inscenace Chlap na zabití, Únos!?, Chvála bláznovství a Perfect days.

15 DALŠÍ DIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ JARO KOCOUR / Kredance company / rodinné taneční představen PHANTOM / Black Light Theatre FESTIVAL AMATÉRSKÉHO DIVADLA ŠTÍT U KOČIČÍ BAŽINY / Rádobydivadlo Klapý PŘEDSVATEBNÍ CESTA / Spomal Malenice KDYŽ SE ZHASNE / DS Tyl České Budějovice POSTŘIŽINY Z POSTŘIŽIN / DSO Blatná K SMRTI DOBRÝ / Divadlo Pod Plachtou HOTEL BLACKOUT / ŠOS Prachatice DĚTSKÁ PŘEDSTAVENÍ JARO PRINCEZNA KOLOBĚŽKA / Liduščino divadlo FESTIVAL AMATÉRSKÉHO DIVADLA ŠTÍTEK BUBU BU / DS PIKI Volyně / Štítek HRÁTKY S ČERTEM / DS Lužnice Bechyně / Štítek ČARODĚJNICKÁ NEVĚSTA / DS Tyl České Budějovice / Štítek POVÍDÁNÍ O PEJSKOVI A KOČIČCE / SemTamFor HUDEBNÍ JARO TOMÁŠ SÝKORA Solo Jazz Piano / sklepy Staré radnice JAKUB SMOLÍK S KAPELOU IVAN MLÁDEK A BANJO BAND / Národní dům ZEMLINSKEHO KVARTETO / sklepy Staré radnice ŽALMAN & SPOL NEZMAŘI BÁRA BASIKOVÁ & DALIBOR GONDÍK HENTAI CORPORATION / Národní dům UDG & JAKUB DĚKAN / Národní dům TARAFUKI / sklepy Staré radnice CESTOPISNÉ PŘEDNÁŠKY jaro , , ,

16 Kulturní akce vznikají za podpory Města Prachatice. Mediální partner

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2012/2013 Změna programu vyhrazena.

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2012/2013 Změna programu vyhrazena. DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2012/2013 Změna programu vyhrazena. V prodeji od 23. července 2012 25. září 2012 Dodo Gombár Medzi nebom a ženou Divadelní společnost FRÍDA Výstupy popisují z různých úhlů různé, reálné

Více

Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v hodin Keith Hurd. Deštivé dny

Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v hodin Keith Hurd. Deštivé dny Podzimní divadelní předplatné 2013 Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v 19.00 hodin Keith Hurd Deštivé dny Americké drama Denny a Joey jsou přáteli od dětství,

Více

Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marlene BŘEZEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz

Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marlene BŘEZEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marle BŘEZEN 2014 www.divadlopodpalmovkou.cz zveme vás Můj romantický příběh 2. a 28. února, 13. března 2014, Představení 28. února proběh za přítomnosti

Více

Předplatné divadla skupina C

Předplatné divadla skupina C Stálá divadelní scéna Klatovy Předplatné divadla skupiny C Cena předplatného za 10 titulů: Předplatné divadla skupina C sezona 2016/2017 přízemí (P), balkon (B) I. II. III. postranní balkon II. 2000,-

Více

Dobrý den, nabízíme vstupenky na poslední prosincovou akci, komedii CELEBRITY s.r.o. a několik představení, která uvedeme po novém roce.

Dobrý den, nabízíme vstupenky na poslední prosincovou akci, komedii CELEBRITY s.r.o. a několik představení, která uvedeme po novém roce. OÚ Liptál Od: Agentura September Odesláno: 11. prosince 2017 13:07 Komu: Agentura September (Agentura September) Předmět: Darujte zážitek, přijďte do divadla Příznak pro zpracování:

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

DIVADELNÍ SEZONA B

DIVADELNÍ SEZONA B DIVADELNÍ SEZONA 2018 2019 B Divadelní sezona B Všechny potřebné informace k divadelnímu předplatnému obdržíte v předprodeji vstupenek MěKS v přízemí městského domu kultury, tel.: 383 311 535, nebo na

Více

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pověřených pedagogických pracovníků repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská 49/320, Praha

Více

Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pověřených pedagogických pracovníků repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská 49/320, Praha

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2013 V Praze, dne 10.01. 2013 Jakub Stich ředitel Divadla AHA!, o. p. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2013 SÍDLO SPOLE ČNOSTI: DIVADLO AHA!, o. p. s. U Stadionu 1414/10 289

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

Věc: Plán činnosti na rok 2015

Věc: Plán činnosti na rok 2015 Centrum experimentálního divadla Zelný trh 9, 602 00 Brno tel./ fax: 542 210 200 Věc: Plán činnosti na rok 2015 Naše značka / vyřizuje Vaše číslo V Brně dne Vodičková 2. 12. 2014 počet premiér: 16 z toho:

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz září 2019 ST 11. 09. 2019 19:00 Můj romantický příběh ST 11. 09. 2019 19:00 Romeo a Julie Městská divadla pražská - ABC Kultura 2019/2020 ST 11. 09. 2019 19:00 Můj romantický

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz září 2019 NE 01. 09. 2019 19:00 Aspects of Alice TA FANTASTIKA Kultura 2018/2019 NE 01. 09. 2019 21:30 Aspects of Alice TA FANTASTIKA Kultura 2018/2019 NE 01. 09. 2019

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Městské divadlo Zlín Datum vytvoření 10.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Stručná historie Městského divadla ve Zlíně Způsob využití Výklad nové látky,

Více

Ariane Mnouchkinová. Tisková zpráva. Národní divadlo Činohra Umělecký šéf Michal Dočekal

Ariane Mnouchkinová. Tisková zpráva. Národní divadlo Činohra Umělecký šéf Michal Dočekal Národní divadlo Činohra Umělecký šéf Michal Dočekal Ariane Mnouchkinová DOKONALÉ ŠTĚSTÍ ANEB 1789 Bojíte se dějin? Přijďte do divadla! Milujete dějiny? Přijďte tam též. Inscenace, na jejímž počátku stál

Více

Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pověřených pedagogických pracovníků repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská 49/320, Praha

Více

Kulturní dům Příbram

Kulturní dům Příbram Kulturní dům Příbram HISTORIE KULTURNÍHO DOMU V čase nevyhovujících a malých scén v Benešově a Hořovicích došel Středočeský kraj k záměru vybudovat nové, po všech stránkách lépe situované divadlo. K tomuto

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz září 2019 ST 11. 09. 2019 18:00 Vivaldi Four Seasons ST 11. 09. 2019 19:00 Můj romantický příběh ST 11. 09. 2019 19:00 Aspects of Alice TA FANTASTIKA Kultura 2018/2019

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast BRNO - divadla Datum vytvoření 27. 6. 2013 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přehled brněnských divadelních scén Způsob využití Rozšíření základního učiva v

Více

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2017 ZÁBAVNÁ ŘADA

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2017 ZÁBAVNÁ ŘADA Tylovo divadlo Rakovník DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2017 ZÁBAVNÁ ŘADA Vážení přátelé, děkujeme za zájem, který jste projevili o druhou řadu zábavného divadelního cyklu. Současně děkujeme i za důvěru, kterou se

Více

Každé úterý a čtvrtek ve 20:00

Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Nejsledovanější seriál současnosti! Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Co nás čeká? Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj o pacienta i své vlastní štěstí.

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Divadelní scény v 80. letech Datum vytvoření 22. 6. 2013 Ročník Čtvrtý Stručný obsah 80. léta 20. století přinesla změny v divadle. Způsob využití Rozšíření

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Městská divadla pražská Datum vytvoření 27. 4. 2013 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Historie Městských divadel pražských Způsob využití Rozšíření základního

Více

STÁLÁ DIVADELNÍ SCÉNA KLATOVY DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ KONCERTY SKUPINA K. sezona 2019/2020

STÁLÁ DIVADELNÍ SCÉNA KLATOVY DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ KONCERTY SKUPINA K. sezona 2019/2020 STÁLÁ DIVADELNÍ SCÉNA KLATOVY DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ KONCERTY sezona 2019/2020 SKUPINA K Předplatné divadla skupiny K Cena předplatného 960,- Kč za 6 koncertů (160,- Kč za jeden koncert) Výhody předplatného:

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pořadatelů a dramaturgů divadel, kulturních domů a sálů repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Divadelní festivaly Datum vytvoření 15.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přehlídka hlavních českých divadelních festivalů Způsob využití Výklad nové

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz říjen 2019 SO 05. 10. 2019 15:00 Mezi nebem a zemí Divadlo Na Fidlovačce Kultura 2018/2019 SO 05. 10. 2019 17:00 LIGHT ART SHOW TA FANTASTIKA Kultura 2018/2019 SO 05. 10.

Více

Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy

Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy Pokud Vás naše nabídka zaujala, zašlete nám prosím objednávku na e-mail: skoly@dk-akord.cz nebo poštou na korespondenční

Více

Dramaturgický plán ds DISK 2004 / 2005 doplněno údaji k 10.2.2005

Dramaturgický plán ds DISK 2004 / 2005 doplněno údaji k 10.2.2005 Dramaturgický plán ds DISK 2004 / 2005 doplněno údaji k 10.2.2005 KČD 1 Tennessee Williams: Tramvaj do stanice touha režie: Thomas Zielinski dramaturgie: Vladimír Čepek scéna: Ľubica Melcerová kostýmy:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2014 Příloha č. 6 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2014 SÍDLO SPOLEČNOSTI: DIVADLO AHA!, o. p. s. U Stadionu 1414/10 289 22 Lysá nad Labem REGISTRACE SPOLEČNOSTI: Městský soud

Více

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla pondělí 30. listopadu 2009 v 11 hodin v hlavním foyeru Národního divadla ředitel Národního divadla: Ondřej Černý vedoucí odboru vnějších

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Kroužek divadelních ochotníků Hvozdná Datum vytvoření 19.9.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Už více než sto let hrají ochotníci ve Hvozdné divadlo. Způsob

Více

Nabídka divadelních představení pro střední školy

Nabídka divadelních představení pro střední školy Nabídka divadelních představení pro střední školy Skupinové slevy pro školy Setkání a besedy s režiséry před představením Kulturní centrum ZAHRADA Malenická 1784, Praha 11 www.kczahrada.cz Ředitelská lóže

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz leden 2019 PO 14. 01. 2019 19:00 Žítkovské bohyně PO 14. 01. 2019 19:00 Aspects of Alice TA FANTASTIKA Kultura 2018/2019 PO 14. 01. 2019 19:00 Tři muži na špatné adrese

Více

PŘELET NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM

PŘELET NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM ČERVEN 2013 Městské divadlo v Mostě VELKÁ SCÉNA 4.června úterý volné 19.00 hodin TŘI V TOM Jaroslav Vostrý Jsme tři, jsme v tom! Co teď?! Hra, která pro svou ztřeštěnost a vtipnost stále patří k nejoblíbenějším

Více

Měsíční program BŘEZEN 2014

Měsíční program BŘEZEN 2014 Měsíční program BŘEZEN 2014 Důležité upozornění: ZMĚNA PROGRAMU VYHRAZENA VELKÁ SCÉNA so 1. 3. 2014 Cimbálová muzika Grajcar - pronájem 18:00 Pravý moravský folklorní večer, kdy kromě krásných písniček

Více

GWYN ASHTON (GB) PETRA BÖRNEROVÁ TRIO (HU, SK, CZ)

GWYN ASHTON (GB) PETRA BÖRNEROVÁ TRIO (HU, SK, CZ) DŮM KULTURY ŠUMPERK, s. r. o. Fialova 3, 787 01 Šumperk, tel: 583 214276, tel./fax: 583 214287 tel.č. předprodeje vstupenek: 583 214279 /od 14 do 18 h/ e-mail: dksumperk@dksumperk.cz, www.dksumperk.cz,

Více

EKONOMICKÁ FAKULTA FAKULTA RYBÁŘSTVÍ A OCHRANY VOD. akademičtí pracovníci: Rudolf Hrubý Tomáš Volek Kamil Pícha. studenti: Matyáš Hric Tomáš Buřič

EKONOMICKÁ FAKULTA FAKULTA RYBÁŘSTVÍ A OCHRANY VOD. akademičtí pracovníci: Rudolf Hrubý Tomáš Volek Kamil Pícha. studenti: Matyáš Hric Tomáš Buřič VÝSLEDKY VOLEB DO AKADEMICKÉHO SENÁTU JIHOČESKÉ UNIVERZITY V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH PRO OBDOBÍ 2017-2020 (pořadí podle počtu získaných hlasů bez uvádění titulů) EKONOMICKÁ FAKULTA Rudolf Hrubý Tomáš Volek

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2014 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Věc: Plán činnosti na rok 2017

Věc: Plán činnosti na rok 2017 Centrum experimentálního divadla Zelný trh 9, 602 00 Brno tel./ fax: 542 210 200 Věc: Plán činnosti na rok 2017 Naše značka / vyřizuje Vaše číslo V Brně dne Vodičková 2. 12. 2016 počet premiér: 15 z toho:

Více

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka K U L T U R N Í C E N T R U M Česká Třebová N a b í d k a p o ř a d ů ŘÍJEN 2015 XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka Sobota 3.

Více

Festival amatérského divadla Kladno 2017

Festival amatérského divadla Kladno 2017 Festival amatérského divadla Kladno 2017 6. ročník, 21. 23. dubna 2017 Přihláška Festival amatérského divadla Kladno Obecné podmínky účasti Informace o inscenaci, škole/souboru Technické požadavky ní osoba

Více

FRANTIŠEK NEDVĚD zpívá ZLATÉ NEDVĚDOVKY

FRANTIŠEK NEDVĚD zpívá ZLATÉ NEDVĚDOVKY FRANTIŠEK NEDVĚD zpívá ZLATÉ NEDVĚDOVKY speciální hosté LUCIE BÍLÁ a SPIRITUÁL KVINTET DIVADLO HYBERNIA František Nedvěd zpívá Zlaté Nedvědovky Z vyprodaného Strahova, přes mnoho míst českých a slovenských,

Více

Festival amatérského divadla Kladno 2015

Festival amatérského divadla Kladno 2015 Festival amatérského divadla Kladno 2015 4. ročník, 24. 26. dubna 2015 Přihláška Festival amatérského divadla Kladno Obecné podmínky účasti Informace o inscenaci, škole/souboru Technické požadavky ní osoba

Více

přicházíme k Vám s nabídkou dětských pohádek a příběhů herce Martina Sochora. tentokrát o Davidu a Goliáši scénář a režie, hraje: Martin Sochor

přicházíme k Vám s nabídkou dětských pohádek a příběhů herce Martina Sochora. tentokrát o Davidu a Goliáši scénář a režie, hraje: Martin Sochor Dobrý den, přicházíme k Vám s nabídkou dětských pohádek a příběhů herce Martina Sochora. tentokrát o Davidu a Goliáši scénář a režie, hraje: Martin Sochor Hravé a veselé činoherně - mimické představení.

Více

Fenomenální úspěch českého muzikálu Mefisto! Středa, 01 Květen :42

Fenomenální úspěch českého muzikálu Mefisto! Středa, 01 Květen :42 1 / 17 2 / 17 TakovýV Hybernia Soulu. Broadway května bude úspěch současné zaujal v mít Asii. žádný korejské v Soulu Ročně době muzikál ije manažery se premiéra korejská tuuž koná dlouho Mefista natolik,

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2016 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Martin Stránský v inscenaci Králova řeč DUBEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz

Martin Stránský v inscenaci Králova řeč DUBEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz Martin Stránský v inscenaci Králova řeč DUBEN 2014 www.divadlopodpalmovkou.cz Éva Pataki EDITH A MARLENE 1. dubna 2014, ABC Hana Seidlová a Karel Vlček Je to uvěřitelné, a ní to apríl, že 1. dubna pozveme

Více

www. ks-alta. cz kulturní společnost alta

www. ks-alta. cz kulturní společnost alta www. ks-alta. cz kulturní společnost alta KULTURNÍ SPOLEČNOST ALTA Byla založena v roce 2007 v Hluboké nad Vltavou Divadelní soubor vystupuje nejen na zámku Hluboká nad Vltavou, ale všude tam, kam ho pozvou.

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výroční zpráva 2016 OBSAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. ČINNOST V R. 2016... 3 2.1 Nová inscenace Miluji tě jak po smrti... 3 2.2 Reprízy... 4 3. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ... 5 4. PŘEHLED PŘIJATÝCH

Více

Umění není jen slovo. Společně dokážeme více

Umění není jen slovo. Společně dokážeme více www.harlekyn.cz Poslední ze žhavých milenců patří mezi nejúspěšnější hry známého amerického autora. Řadu sezón se těšila velké divácké přízni na Brodwayi. Skvělá je již svým námětem a přímo dokonalá díky

Více

Pět let Dětského studia v divadle Ponec. Dětské studio divadla Ponec

Pět let Dětského studia v divadle Ponec. Dětské studio divadla Ponec Pět let Dětského studia v divadle Ponec Dětské studio divadla Ponec září 2004-2009 1 Tanec Praha a divadlo Ponec Tanec Praha o.s. je nevládní neziskovou organizací občanským sdružením, které vzniklo v

Více

Jarní divadelní předplatné 2014. Hlava v písku

Jarní divadelní předplatné 2014. Hlava v písku Jarní divadelní předplatné 2014 Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 27. ledna 2014 v 19.00 hodin Hlava v písku o milostném příběhu, který dojal celé Maďarsko. Hra líčí

Více

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický obor. Získala prestižní divadelní cenu Thálie, 2x ocenění

Více

Odvrátená strana mesiaca

Odvrátená strana mesiaca PO 17.08. 19:00 ST 19.08. 19:00 SO 22.08. 19:00 NE 23.08. 19:00 PO 24.08. 19:00 ÚT 25.08. 19:00 ČT 27.08. 19:00 Perfekt days Tajomné variácie Život na trikrát Rybárik kráľovský Spomínám na Paříž Odvrátená

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz únor 2017 NE 26. 02. 2017 17:00 NE 26. 02. 2017 15:00 Louskáček NE 26. 02. 2017 19:30 NE 26. 02. 2017 19:00 Sextet Divadlo Metro Kultura 2016/2017 PO 27. 02. 2017 16:30

Více

zahájení volného prodeje 16. června 2018 POHÁDKOVÁ skupina AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ

zahájení volného prodeje 16. června 2018 POHÁDKOVÁ skupina AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ e-mail: obchod@divadlokolin.cz POHÁDKOVÁ skupina AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ www.divadlokolin.cz zahájení volného prodeje 16. června 2018 telefon 321 727 719 NABÍZÍME PŘEDPLATNÉ NA SVÉ STÁLÉ MÍSTO V HLEDIŠTI

Více

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník.

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník. PROGRAM MEKUC KVĚTEN 2015 Pondělí 4. května v 17.00 MKD KVĚTEN 1945 NA MĚLNÍKU Přednáška vojenského historika pplk. PhDr. Eduarda Stehlíka doplněná výstavou dobových fotografií a plakátů ze Státního archivu

Více

Stálá divadelní scéna Klatovy. o sobotách a nedělích. Předplatné pohádek pro rodiče s dětmi - D

Stálá divadelní scéna Klatovy. o sobotách a nedělích. Předplatné pohádek pro rodiče s dětmi - D Stálá divadelní scéna Klatovy Předplatné pohádek pro rodiče s dětmi - D Cena předplatného za 8 titulů: přízemí (P), balkon (B) I. místa 560,- Kč (P 1.-7. řada, B 1.-2.řada) II. místa 520,- Kč (P 8.-13.

Více

Plánované projekty Národního divadla k Roku české hudby 2014

Plánované projekty Národního divadla k Roku české hudby 2014 Plánované projekty Národního divadla k Roku české hudby 2014 BALET NÁRODNÍHO DIVADLA Nová inscenace k Roku české hudby ČESKÁ BALETNÍ SYMFONIE II Premiéra České baletní symfonie II bude uvedena u příležitosti

Více

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! datum začátku akce: 31.07.2015 datum ukončení akce: 18.09.2015 čas začátku akce: 19.00 místo konání : Knihovna Ignáta Herrmanna - podkroví stručný popis akce:

Více

Závěrem předal František Jiraský Petru Motlovi Cenu starosty.

Závěrem předal František Jiraský Petru Motlovi Cenu starosty. Na slavnostním večeru udílení Výročních cen města Vysokého Mýta za rok 2018, který se konal 7. března v Šemberově divadle, předali zastupitelé města zvoleným jednotlivcům a zástupcům kolektivů za jejich

Více

LISTOPAD/PROSINEC. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz

LISTOPAD/PROSINEC. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz LISTOPAD/PROSINEC Jan Teplý a Ondřej Veselý v inscenaci Othello připravujeme KULTOVNÍ INTERNETOVÝ BLOG, NOSITEL PRESTIŽNÍHO OCENĚNÍ KŘIŠŤÁLOVÁ LUPA, KONEČNĚ NA DIVADLE! Štvou nás lidé a jejich chování,

Více

NABÍDKA PROJEKTŮ. Studia DAMÚZA PŘEDSTAVENÍ A PROJEKTY PRO SEZÓNU 2009 / 2010

NABÍDKA PROJEKTŮ. Studia DAMÚZA PŘEDSTAVENÍ A PROJEKTY PRO SEZÓNU 2009 / 2010 NABÍDKA PROJEKTŮ Studia DAMÚZA PŘEDSTAVENÍ A PROJEKTY PRO SEZÓNU 2009 / 2010 Studio DAMÚZA Divadlo pro příští generace působí na divadelní scéně již od roku 1999. Bylo spjato se stejnojmenným prostorem

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz prosinec 2017 SO 30. 12. 2017 20:00 DEJA VU Divadlo Metro Kultura 2017 SO 30. 12. 2017 19:00 Aspect of Alice TA FANTASTIKA Kultura 2017 SO 30. 12. 2017 21:30 Aspect of

Více

Tomáš Dianiška v inscenaci 1000 věcí, co mě serou aneb tvoje bába je komedie LEDEN/ÚNOR. www.divadlopodpalmovkou.cz

Tomáš Dianiška v inscenaci 1000 věcí, co mě serou aneb tvoje bába je komedie LEDEN/ÚNOR. www.divadlopodpalmovkou.cz Tomáš Dianiška v inscenaci 1000 věcí, co mě serou aneb tvoje bába je komedie LEDEN/ÚNOR www.divadlopodpalmovkou.cz PETER QUILTER CELEBRITY Quilterova komedie Celebrity rozkrývá dráždivý svět lidí vystavených

Více

INFOKONTEJNER. čtvrtletník akciové společnosti Pražské služby 9. ročník 1 2014 NEPŘEKONATELNÝ INFOSERVIS

INFOKONTEJNER. čtvrtletník akciové společnosti Pražské služby 9. ročník 1 2014 NEPŘEKONATELNÝ INFOSERVIS PS INFORMUJÍ 2, 5 PS SPOLEČENSKY 3 INFOKONTEJNER čtvrtletník akciové společnosti Pražské služby 9. ročník 1 2014 PS ZAMĚSTNANCŮM 7 NEPŘEKONATELNÝ INFOSERVIS INFOKONTEJNER 01 2014 ČTVRTLETNÍK AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI

Více

Harmonogram absolutoria

Harmonogram absolutoria Vyšší odborná škola ekonomická v Mladé Boleslavi Vzdělávací program: Finanční řízení Školní rok: 2014/2015 Forma vzdělávání: denní Datum: 1.6.2015 Harmonogram absolutoria Příjmení a jméno Cimbálová Adéla

Více

Slalomy o ŠTÍT MĚSTA TÁBORA

Slalomy o ŠTÍT MĚSTA TÁBORA Slalomy o ŠTÍT MĚSTA TÁBORA závod č. 44 Pořadatel závodu: VS Tábor Název závodu: Slalomy o ŠTÍT MĚSTA TÁBORA MČR veteránů BHZ: 4 Druh závodu: Slalom postupový Datum závodu: 09.05.2009 Začátek závodu 9:00

Více

Dorostenci m

Dorostenci m ML.ŽÁCI I 2005-2007 25 m 1 Škrdla Šimon 2005 Jihlava 0,23,6 2 Partl Filip 2005 Jihlava 0,26,7 3 Seemann Lukáš 2005 Jihlava 0,33,90 4 Tvrdík Jan 2005 Jihlava 0,39,4 5 Bydžovský Tomáš 2005 Jihlava 0,39,8

Více

Výsledková listina. v roce 2015/2016. Národní soutěž základních uměleckých škol. Komorní hra s převahou dechových nástrojů dřevěných

Výsledková listina. v roce 2015/2016. Národní soutěž základních uměleckých škol. Komorní hra s převahou dechových nástrojů dřevěných Národní soutěž základních uměleckých škol v roce 2015/2016 Komorní hra s převahou dechových nástrojů dřevěných Krajské kolo - ZUŠ Piaristické náměstí 1, České Budějovice 22. BŘEZNA Výsledková listina kategorie

Více

Předvánoční návštěva kina

Předvánoční návštěva kina Předvánoční návštěva kina Kdy? 22. prosinec 2015 Kde? Kino Vatra Vsetín O co šlo? Poslední vyučovací den v tomto kalendářním roce byla na naší škole speciální výuka. V rámci tohoto projektového dne byl

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Umělecký šéf: Jiří Honzírek. Produkce: Klára Mišunová

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Umělecký šéf: Jiří Honzírek. Produkce: Klára Mišunová ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Divadlo Feste je nezávislé profesionální divadlo. Ve svých inscenacích se zaměřuje na nejednoznačná témata společensko-politických diskusí. Jedná se o jediné nezávislé divadlo u nás, které

Více

Výsledková listina. veřejného přespolního běhu 41. ročník "Jarní Kiosk Šternberk" 2013

Výsledková listina. veřejného přespolního běhu 41. ročník Jarní Kiosk Šternberk 2013 Výsledková listina veřejného přespolního běhu 41. ročník "Jarní Kiosk Šternberk" 2013 neděle 20. dubna 2013 5. závod Běžeckého poháru dětí a mládeže Olomouckého kraje 2013 Rodiče s dětmi - bez umístění

Více

Kino Květen Teplice - program listopad

Kino Květen Teplice - program listopad Kino Květen Teplice - program listopad 08.11. Přežít svůj život /teorie a praxe/ 20:00 09.11. Mamas a Papas drama Česko/2010/90min Kino Květen Teplice / od: 15:00 Příběh filmu tvoří mozaika osudů několika

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz únor 2017 PÁ 10. 02. 2017 19:00 Sibyla, Královna ze Sáby Divadlo Hybernia Kultura 2016/2017 PÁ 10. 02. 2017 20:00 DEJA VU Divadlo Metro Kultura 2016/2017 PÁ 10. 02. 2017

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk Pension pro svobodné pány 21. 5. 2018 od 19 hodin, Kulturní dům Rapotín Divadelní aktovka Seana O Caseyho Bedtime Story ve slavné úpravě Jiřího Krejčíka pod názvem Pension pro svobodné pány, která byla

Více

Výroční zpráva Centrum MANA, z.s Výroční zpráva. Centrum MANA, z.s. IČ Moskevská 967/34 Praha 10,

Výroční zpráva Centrum MANA, z.s Výroční zpráva. Centrum MANA, z.s. IČ Moskevská 967/34 Praha 10, Výroční zpráva 2015 Centrum MANA, z.s. IČ 228 398 10 Moskevská 967/34 Praha 10, 101 00 1 Právní subjektivita: zapsaný spolek Datum vzniku: 31.7.2009 pod č.j. VS/1 1/76415/09 R Evidence spolku: zapsán v

Více

P R O S I N E C 2007

P R O S I N E C 2007 P R O S I N E C 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy

Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy 1 1 Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad 2015 úterý 10. listopadu, 19.00 hodin Kino Vatra Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy Jak se díváme na svět? Proč naše oči vidí právě to, co vidí?

Více

Projekty v roce 2009

Projekty v roce 2009 Projekty v roce 2009 Popis obrazu / Bildbeschreibung (Identita 2) Osmdesátdevět Trenažér jedné revoluce (Identita 3) Marie Restituta / Nemocnice na kraji Říše (Identita 5) Be Free! - Divadlo etnické čistky

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5 OBSAH Co je DDS?...3 Co je soubor KLAP?...4 Kdo si hraje s DDS?...5 Skupiny DDS......6 Repertoár DDS v roce 2017......7-9 Repertoár souboru KLAP v roce

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz březen 2017 ČT 16. 03. 2017 20:00 ŽIVOT JE FAJN Divadlo Metro Kultura ČT 16. 03. 2017 20:00 ČT 16. 03. 2017 19:00 Aspects of Alice TA FANTASTIKA Kultura 2017 ČT 16. 03.

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výroční zpráva 2015 OBSAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. ČINNOST V R. 2015... 3 2.1 Nová inscenace Dvojí domov / z Čepa... 3 2.2 Reprízy... 4 3. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ... 5 4. PŘEHLED PŘIJATÝCH DOTACÍ

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5 Datum Hodina Název akce Místo konání známka 1.9. 20:00 Kino: Schmitke Komedie. Vstupné na místě 50 Kč. 3.9. 16:00 Žít v krajině Sdružení

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz leden 2018 ÚT 02. 01. 2018 20:00 ÚT 02. 01. 2018 19:30 Romeo a Julie - balet Divadlo Hybernia Kultura ÚT 02. 01. 2018 16:30 Vánoční program Bazilika sv. Jiří - Pražský

Více

420PEOPLE / Györi Balett / Pražský komorní balet / Tanec Brno dětem

420PEOPLE / Györi Balett / Pražský komorní balet / Tanec Brno dětem Tisková zpráva 420PEOPLE / Györi Balett / Pražský komorní balet / Tanec Brno dětem Letošní 23. ročník festivalu současného tance a pohybového divadla Tanec Brno nabídne pozoruhodný program. Představíme

Více

Expresionistická balada z české vesnice

Expresionistická balada z české vesnice Ředitel ND: akad. arch. Daniel Dvořák Šéf činohry ND: Michal Dočekal Tisková zpráva Fráňa Šrámek ZVONY Premiéra 15. a 16. června 2006 v Národním divadle Fráňa Šrámek (1877-1952) ZVONY Expresionistická

Více

NABÍDKA PŘEDPLATNÉHO DIVADEL A KONCERTŮ KULTURNÍ DŮM TRHOVÉ SVINY II. pololetí 2016

NABÍDKA PŘEDPLATNÉHO DIVADEL A KONCERTŮ KULTURNÍ DŮM TRHOVÉ SVINY II. pololetí 2016 NABÍDKA PŘEDPLATNÉHO DIVADEL A KONCERTŮ KULTURNÍ DŮM TRHOVÉ SVINY II. pololetí 2016 20. 9. úterý Agertura Familie od 19.00 hod. ZELŇAČKA Autor novely René Fallet (4. 12. 1927-25. 7. 1983) za svého života

Více

zahájení volného prodeje 12. června 2017 POHÁDKOVÁ skupina AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ telefon

zahájení volného prodeje 12. června 2017 POHÁDKOVÁ skupina AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ telefon www.divadlokolin.cz AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ telefon 321 727 719 POHÁDKOVÁ skupina zahájení volného prodeje 12. června 2017 e-mail: obchod@divadlokolin.cz NABÍZÍME PŘEDPLATNÉ NA SVÉ STÁLÉ MÍSTO V HLEDIŠTI

Více

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK ZVEME VÁS Každé úterý v měsíci od 9.00 do 11.00 hodin MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK Každý čtvrtek od 9.00 do 10.00 hodin CVIČENÍ S KAŠPÁRKEM Každou středu od 9.00 do 10.00 hodin MASÁŽE PRO MIMINKA Každou

Více

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín Třída: 5.A Bartoň Martin, 5. A Čmelová Klára, 5. A Bílá Marcela, 5. A Kohl Štěpán, 5. A Fraňková Romana, 5. A Třída: 5.A Kuchaříková Klára, 5. A Svobodová Simona, 5. A Zaplatilová Eva, 5. A Mička Filip,

Více

TEXT A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE

TEXT A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE VÁNOČNÍ TOUR 2017 V ČÍSLECH 13 měst 13 sborů přes 500 zapojených dětí více než 3 500 diváků PELHŘIMOV PARDUBICE TEPLICE CHVALETICE MĚLNÍK LITOMYŠL

Více

Kulturní instituce. Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby. IS1 SŠJS Tábor 2014/2015

Kulturní instituce. Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby. IS1 SŠJS Tábor 2014/2015 Kulturní instituce Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby IS1 SŠJS Tábor 2014/2015 Divadla O Divadlo je výkonné čili múzické umění, při němž herci (případně zpěváci a tanečníci)

Více

Ředitel ND: akad. arch. Daniel Dvořák Šéf činohry ND: Michal Dočekal Tisková zpráva William Shakespeare Richard III. Premiéra 2. a 4. března 2006 ve Stavovském divadle William Shakespeare (1564 1616) RICHARD

Více

22. ročník celostátního festivalu studentské umělecké tvořivosti Náchodská Prima sezóna květen 2019

22. ročník celostátního festivalu studentské umělecké tvořivosti Náchodská Prima sezóna květen 2019 Program NPS 2019 22. ročník celostátního festivalu studentské umělecké tvořivosti Náchodská Prima sezóna 13. - 17. květen 2019 Pondělí 13. května 11.30 NAHLÉDNUTÍ DO NÁCHODSKÉ HISTORIE - pouliční divadlo

Více

Věc: Plán činnosti na rok 2016

Věc: Plán činnosti na rok 2016 Centrum experimentálního divadla Zelný trh 9, 602 00 Brno tel./ fax: 542 210 200 Věc: Plán činnosti na rok 2016 Naše značka / vyřizuje Vaše číslo V Brně dne Vodičková 23. 11. 2015 počet premiér: 17 + 1

Více