Stavebniny Plus Ivančice, Krumlovská 12 potřeby pro Vánoční jarmark 5 000,- Kč

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Stavebniny Plus Ivančice, Krumlovská 12 potřeby pro Vánoční jarmark 5 000,- Kč"

Transkript

1 M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 29. schůze rady města konané dne Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Nálezy uložené na služebně MěP Ivančice po dobu delší tří let předložení seznamu nálezů k rozhodnutí RM odkládá projednání bodu a ukládá Komisi po oceňování vyřazených předmětů určených k prodeji doplnit informaci o návrhy k vyřazení a návrhy cen předmětů vhodných k prodeji. Základní škola Vladimíra Menšíka Ivančice, okres Brno-venkov předchozí souhlas k přijetí sponzorského daru RM uděluje Základní škole Vladimíra Menšíka Ivančice, okres Brno-venkov v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, 37b, ve znění pozdějších předpisů předchozí souhlas k přijetí věcných sponzorských darů od firem: Zemědělské potřeby ZEUS Ivančice, T. Procházky 12 výtvarné pomůcky 500,- Kč Stavebniny Plus Ivančice, Krumlovská 12 potřeby pro Vánoční jarmark 2 000,- Kč ES, Omice, cukrovinky 5 000,- Kč RUPOS, spol. s r. o. Ivančice reklamní a upomínkové předměty 4 200,- Kč Mgr. KV, Oslavany didaktické pomůcky 4 500,- Kč Školní jídelna Ivančice, okres Brno-venkov předchozí souhlas k přijetí finančního daru RM uděluje Školní jídelně Ivančice, okres Brno-venkov v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, 37b, ve znění pozdějších předpisů předchozí souhlas k přijetí peněžního daru v rámci projektu Obědy pro děti ve výši ,- Kč pro šest žáků od obecně prospěšné společnosti WOMEN FOR WOMEN, o.p. s. Vlastislavova 152/4, Praha 4, IČO

2 Dodatek č. 1 k Servisní smlouvě s firmou GORDIC spol. s r. o. o komplexní podpoře provozu a užití informačního systému RM schvaluje Dodatek č. 1 Servisní smlouvy mezi městem Ivančice a firmou GORDIC, spol. s r. o., IČO , se sídlem Erbenova 4, Jihlava, o komplexní podpoře provozu a užití informačního systému. Částka za poskytnuté služby podle dodatku smlouvy je ,39 Kč vč. DPH za 1 rok a bude hrazena z rozpočtu odboru vnitřních věcí. Nákup balónků a přáníček na den RM schvaluje nákup 1000 ks balónků na helium, přáníček a provázků od společnosti ANNAPURNA, s. r. o., Za Ústavem 31, Ivančice, za 5 250,- Kč bez DPH + dopravné 130,- Kč bez DPH, na adventní akci Vypouštění balónků s přáním Ježíškovi. Bude hrazeno z rezervy rady. Nákup helia do balónků RM schvaluje nákup 50 l helia do balónků od Riessner-Gase, s. r. o., Komenského 961, Zdice ve výši ,- Kč vč. DPH. Bude hrazeno z rezervy rady. Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Ivančice pro rok 2017 RM schvaluje poskytnutí dotace z rozpočtu města Ivančice pro rok 2017 p. VB, Ivančice, ve výši ,- Kč na opravu 2 historických křížků v Hrubšicích. Současně schvaluje darovací smlouvu. Bude hrazeno z rezervy rady. Žádosti o poskytnutí veřejné finanční podpory z rozpočtu města Ivančice pro rok 2018 RM se seznámila s podanými žádostmi o poskytnutí veřejné finanční podpory z rozpočtu města Ivančice pro rok Žádosti budou projednány na pracovní schůzce Zastupitelstva města Ivančice dne Advent v Ivančicích 2017 možnost využití pracovní čety města Ivančice doplnění RM schvaluje doplnění využití pracovní čety města Ivančice v rámci Adventu v Ivančicích v období na níže uvedené činnosti: Pátek Vykládka 50 ks zábran a 30 ks kabelových můstků od společnosti Johnny servis Destou, mezi hodinou (souběžně probíhá příprava na Rozsvěcení vánočního stromu)

3 Pondělí Nakládka 50 ks zábran a 30 ks kabelových můstků od společnosti Johnny servis (souběžně probíhá rozložení a odvoz pódia). Pátek Navézt městské pivní sety z Řeznovic na nádvoří radnice (zabíjačka) Přivézt dva nůžkové stany z kina na nádvoří radnice (zabíjačka) Přivézt 6 městských stolů (90 x 90 cm) Pondělí Odvézt městské pivní sety do Řeznovic, nůžkové stany do kina a městské stoly z nádvoří radnice Rozložit a odvézt dřevěný stánek p. starosty (do Oslavan) Advent v Ivančicích 2017 žádost o zapůjčení majetku města Ivančice RM schvaluje zapůjčení pivních setů, rozvaděče a 6 ks stolů 90 x 90 cm, které jsou v majetku města Ivančice, Kulturnímu a informačnímu centru Ivančice na Advent v Ivančicích 2017 ( ). Návrh ČEZ Energo, s.r.o., na koupi movitého majetku města Ivančice RM odkládá projednání bodu. Záměr pachtu pozemků k.ú. Němčice u Ivančice (oblast bývalého písečňáku) RM neschvaluje záměr pachtu pozemků p.č. 1397/11, 1397/13, 1397/3, 1238/94, 1238/318, 1238/91, 1238/102, 1238/118, 1609/18, 1128/324 a 1158/290, k.ú. Němčice u Ivančic. Záměr prodeje pozemku p.č. 2405/1, k.ú. Kounické Předměstí RM nedoporučuje zastupitelstvu schválit záměr prodeje pozemku p.č. 2405/1, orná půda, o výměře 1113 m 2, k.ú. Kounické Předměstí. RM doporučuje řešit formou pronájmu. Vyjádření k technické infrastruktuře na stavbu přípojek kanalizace v Ivančicích Řeznovicích dle předložené situace kanalizace v Řeznovicích RM souhlasí se stavbou přípojek kanalizace v Ivančicích Řeznovicích dle předložené situace.

4 Smlouva o souhlasu s realizací stavebního záměru na pozemku ve vlastnictví ČR- Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových RM schvaluje Smlouvu o souhlasu s realizací stavebního záměru na pozemku ve vlastnictví ČR-Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových. Dotčeným pozemkem je p.č. 2079/68, k.ú. Letkovice. Výstavba RD v lokalitě Boží Hora, napojení inženýrských sítí RM souhlasí se stavbou přípojek technické infrastruktury vody, plyn, elektřina a splašková kanalizace, k novostavbám 2 rodinných domů v lokalitě Boží Hora, na pozemcích p.č. 590/171, 590/172, 590/175 a 590/176, k.ú. Ivančice. Souhlas s přístavbou RD, vyjádření k technické infrastruktuře RM souhlasí s přístavbou RD č.p. 1258/79 v ul. Nad Klínkem, k.ú. Kounické Předměstí, a nesouhlasí s přípojkou dešťové kanalizace. Vyjádření k žádosti o záměru stavby RD a k existenci inženýrských sítí RM souhlasí s výstavbou rodinného domu na pozemku p.č. 1651/25 a p.č. 1651/30, k.ú. Budkovice. Novostavba RD, zábor veřejného prostranství RM souhlasí se záborem veřejného prostranství na ul. Mřenková před domem na pozemku p.č. 309/5, k.ú. Ivančice, při výstavbě nového rodinného domu. Smlouva o právu provést stavbu Obnova zpevněné plochy u Gymnázia Jana Blahoslava, příspěvková organizace, Ivančice RM schvaluje uzavření Smlouvy o právu provést stavbu mezi Jihomoravským krajem a městem Ivančice v rámci akce Obnova zpevněné plochy u Gymnázia Jana Blahoslava, příspěvková organizace, Ivančice. Vyjádření k žádosti o souhlas s provedením stavby skladové haly v Ivančicích, ul. Padochovská, na pozemcích p.č. 1200/1 a p.č. 3114/1, k.ú. Ivančice RM souhlasí se stavbou skladové haly na pozemcích p.č. 1200/1 a p.č. 3114/1, k.ú. Ivančice. Stavebník je povinen dodržet podmínky stanovené v Územní plánu města a podmínky prostorového spořádání podle územního plánu.

5 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene pro stavbu Hrubšice, TS chaty za mostem, stav. úpr. RM schvaluje Smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene pro stavbu Hrubšice, TS chaty za mostem, stav. úpr.. Oprávněným je E.ON Distribuce, a.s. Nájemní smlouva č pronájem části pozemku p.č. 2607/2, k.ú. Budkovice RM schvaluje Nájemní smlouvu č , kterou město pronajímá část pozemku p.č. 2607/2, o výměře 500 m 2, k.ú. Budkovice, panu Ing. JD, bytem Brno. Závazná část plánu odpadového hospodářství města Ivančice RM schvaluje Závaznou část plánu odpadového hospodářství města Ivančice vypracovaného společností Ing. Pavel Novák s.r.o., Osadní 26, Praha 7, IČO Veřejná zakázka malého rozsahu A) Oprava vjezdu do MŠ ul. Tovární, Alexovice, B) Obnova zpevněné plochy u gymnázia Jana Blahoslava, Ivančice přidělení zakázky a schválení Smlouvy o dílo RM schvaluje na základě doporučení Komise pro zadávání veřejných zakázek přidělení zakázky malého rozsahu s názvem A) Oprava vjezdu do MŠ ul. Tovární, Alexovice, B) Obnova zpevněné plochy u gymnázia Jana Blahoslava firmě MIKO sdružení, Jaroslav Mikulášek, se sídlem Za Humny 283, Neslovice, IČO , s cenou včetně DPH ,- Kč a délkou realizace 19 kalendářních dnů. RM schvaluje Smlouvu o dílo s touto firmou. Hrazeno bude z rozpočtu odboru investic, správy majetku a právního pro rok Osloveny byly 4 firmy, 1 se omluvila z kapacitních důvodů, podány byly 2 nabídky.

6 Žádost o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu Místní akční skupina Brána Brněnska, z.s. IROP - Předškolní a školní vzdělávání na projekt Inovace a navýšení kapacity a mobility IT učebny ZŠ a MŠ Ivančice Němčice a zajištění bezbariérového přístupu RM schvaluje účast v projektu a podání žádosti o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu Místní akční skupina Brána Brněnska, z. s. IROP - Předškolní a školní vzdělávání pro příspěvkovou organizaci ZŠ a MŠ Ivančice - Němčice na projekt Inovace a navýšení kapacity a mobility IT učebny ZŠ a MŠ Ivančice Němčice a zajištění bezbariérového přístupu. Možná výše dotace až 95 % z uznatelných nákladů. Celkové předpokládané náklady na vybudování IT učebny ,- Kč vč. DPH. Analýza pojistného trhu a schválení Podsmlouvy č k flotile aut RM bere na vědomí analýzu pojistného trhu a schvaluje Podsmlouvu č na pojistné smlouvě č s Českou pojišťovnou a.s., IČO , týkající se změn ve flotile aut. Informace o nákupu elektřiny pro rok 2018 a schválení Smlouvy o sdružených službách dodávky elektřiny č RM bere na vědomí informaci o nákupu elektřiny pro rok 2018 a zároveň schvaluje Smlouvu o sdružených službách dodávky elektřiny č pro školský areál se stávajícím dodavatelem Pražskou energetikou, a.s. Praha 10, IČO Rozpočtové opatření č. 25 rezervy RM schvaluje rozpočtové opatření č. 25 (v pravomoci RM dle Zásad pro kontrolu plnění rozpočtu a jeho čerpání), které zahrnuje čerpání rezerv vyplývající z usnesení přijatých na jednáních RM č. 25 až č. 29 roku 2017 dle předloženého podkladu zpracovaného Ing. Peškou. Rozpočtové opatření č. 26 transfery a převody RM schvaluje rozpočtové opatření č. 26 (v pravomoci RM dle Zásad pro kontrolu plnění rozpočtu města a jeho čerpání), které zahrnuje: 1) úpravu transferů, 2) převody mezi obcemi, podle návrhu předloženého vedoucím odboru plánovacího a finančního Ing. Peškou.

7 Darovací smlouva platba za výkon pečovatelské služby v obci Pravlov RM schvaluje Darovací smlouvu, na základě níž bude ze strany obce Pravlov vyrovnána platba za výkon pečovatelské služby v obci Pravlov pro rok Přijetí věcného daru pro Pečovatelskou službu Ivančice, organizační složku města Ivančice RM uděluje organizační složce Města Ivančice, IČO , Pečovatelská služba Ivančice, souhlas k přijetí věcného daru od Ing. IS, bytem Ivančice. Jedná se o věcný dar, elektrokolo EMERSON SHIMANO STŘÍBRNÁ, pořizovací cena ,-Kč. Současně RM schvaluje příslušnou darovací smlouvu. Veřejná zakázka malého rozsahu Parkoviště ul. Rybářská Ivančice přidělení zakázky a schválení smlouvy o dílo RM schvaluje na základě doporučení Komise pro zadávání veřejných zakázek přidělení zakázky malého rozsahu s názvem Parkoviště ul. Rybářská, Ivančice firmě COLAS CZ, a. s., se sídlem Ke Klíčovu 9, Praha 9, IČO s cenou včetně DPH ,- Kč a délkou realizace 15 kalendářních dnů. Rada města schvaluje smlouvu o dílo s touto firmou. Hrazeno bude z rozpočtu odboru investic, správy majetku a právního pro rok Osloveno bylo 5 firem, jedna se omluvila z kapacitních důvodů, podány byly 4 nabídky. Žádost o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu Místní akční skupina Brána Brněnska, z.s. IROP - Předškolní a školní vzdělávání pro příspěvkovou organizaci ZŠ V. Menšíka Ivančice na projekt Obnova ICT na ZŠ V. Menšíka Ivančice a podpora rozvoje žáků v klíčových kompetencích RM schvaluje účast v projektu a podání žádosti o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu Místní akční skupina Brána Brněnska, z. s. IROP - Předškolní a školní vzdělávání pro příspěvkovou organizaci ZŠ V. Menšíka Ivančice na projekt Obnova ICT na ZŠ V. Menšíka Ivančice a podpora rozvoje žáků v klíčových kompetencích Možná výše dotace až 95 % z uznatelných nákladů. Celkové předpokládané náklady na vybudování IT učebny ,- Kč vč. DPH.

8 Smlouva o dílo na realizaci pyromuzikálního ohňostroje v Ivančicích RM schvaluje Smlouvu o dílo s Bachem Phamem, IČO , se sídlem Ivančice, Palackého náměstí 13/29, na realizaci pyromuzikálního ohňostroje dne od hodin na fotbalovém hřišti FC v Ivančicích za částku ,- Kč. Bude hrazeno z rezervy rady. Dodatek č. j ke smlouvě o dílo odchyt holubů RM schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo na odchyt holubů se zhotovitelem Radek Stískal, IČO se sídlem Říkovice 111, PSĆ Říkovice. Dodatkem se mění doba plnění díla přesouvá se na měsíce leden a únor Svěření částí pravomoci zastupitelstva dle 85 písm. n) zákona o obcích radě města RM doporučuje zastupitelstvu města svěřit část pravomocí zastupitelstva dle 85 písm. n) zákona č. 128/2000 Sb., zákon o obcích v platném znění, a to rozhodování o nabytí hmotné nemovité věci nebo práva stavby obcí v dražbě, ve veřejné soutěži o nejvhodnější nabídku nebo jiným obdobným způsobem radě města, a to s celkovým ročním limitem na tuto svěřenou část pravomoci 2 miliony Kč. Schválení žádosti o poskytnutí dotace na přechod automatizovaného knihovního systému Clavius na automatizovaný knihovní systém Tritius (vyšší verze AKS Clavius) z rozpočtu Odboru umění, literatury a knihoven Ministerstva kultury, v rámci programu VISK3 RM schvaluje žádost o poskytnutí dotace na přechod automatizovaného knihovního systému Clavius na automatizovaný knihovní systém Tritius.

M Ě S T O I V A N Č I C E

M Ě S T O I V A N Č I C E M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 32. schůze rady města konané dne 20.12.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z 18. schůze rady města konané dne 05.06.2019 ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 110/2019 Sb. (zákon o zpracování osobních údajů) a nařízení

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 28. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 28. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 28. schůze rady města konané dne 12.9.2018 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 17. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 17. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 17. schůze rady města konané dne 26.7.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 21. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 21. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 21. schůze rady města konané dne 11.7.2018 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 30. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 30. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 30. schůze rady města konané dne 26.10.2016 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 27. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 27. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 27. schůze rady města konané dne 1.11.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 28. schůze rady města konané dne 15.11.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 28. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 28. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 28. schůze rady města konané dne 27.9.2016 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 19. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 19. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 19. schůze rady města konané dne 29.6.2016 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 36. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 36. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 36. schůze rady města konané dne 20.11.2018 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 9. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 9. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 9. schůze rady města konané dne 11.4.2018 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 23. schůze rady města konané dne 4.10.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 12. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 12. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 12. schůze rady města konané dne 31.5.2017 Penzion pro důchodce Ivančice úprava odpisového plánu 2017 RM v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 2. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 2. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 2. schůze rady města konané dne 25.1.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 15. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 15. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 15. schůze rady města konané dne 1.6.2016 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 17. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 17. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 17. schůze rady města konané dne 6.6.2018 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

24. schůze rady města, konaná dne 15.11.2006 Výpis z přijatých usnesení:

24. schůze rady města, konaná dne 15.11.2006 Výpis z přijatých usnesení: 24. schůze rady města, konaná dne 15.11.2006 Výpis z přijatých usnesení: Dohoda o partnerství RM souhlasí s uzavřením Dohody o partnerství k projektu Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb SO ORP Ivančice

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 16. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 16. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 16. schůze rady města konané dne 23.5.2018 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z 5. schůze rady města konané dne 06.02.2019 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) a nařízení

Více

39. schůze rady města konaná dne 2.12.2015

39. schůze rady města konaná dne 2.12.2015 39. schůze rady města konaná dne 2.12.2015 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Kontrola

Více

12. schůze rady města, konaná dne 28.5.2007 Výpis z přijatých usnesení:

12. schůze rady města, konaná dne 28.5.2007 Výpis z přijatých usnesení: 12. schůze rady města, konaná dne 28.5.2007 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č.101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Dodatek

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 19. schůze rady města konané dne 23.8.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s. ze 4. mimořádné schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s. ze 4. mimořádné schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s ze 4. mimořádné schůze rady města konané dne 30.01.2019 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů)

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 3. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 3. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 3. schůze rady města konané dne 8.2.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

20. schůze rady města, konaná dne 19.9.2006 Výpis z přijatých usnesení:

20. schůze rady města, konaná dne 19.9.2006 Výpis z přijatých usnesení: 20. schůze rady města, konaná dne 19.9.2006 Výpis z přijatých usnesení: Obecně závazná vyhláška č. 2/2006 komunální odpady RM souhlasí s předloženým zněním návrhu obecně závazné vyhlášky č. 2/2006 kterou

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 25. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 25. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 25. schůze rady města konané dne 15.8.2018 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 11. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 11. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 11. schůze rady města konané dne 17.5.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 4. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 4. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 4. schůze rady města konané dne 22.2.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E

M Ě S T O I V A N Č I C E M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 31. schůze rady města konané dne 13.12.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 25. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 25. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 25. schůze rady města konané dne 18.10.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 23. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 23. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 23. schůze rady města konané dne 10.8.2016 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

38. schůze rady města konaná dne 18.11.2015 Výpis z přijatých usnesení:

38. schůze rady města konaná dne 18.11.2015 Výpis z přijatých usnesení: 38. schůze rady města konaná dne 18.11.2015 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Zápis

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 24. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 24. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 24. schůze rady města konané dne 31.8.2016 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 33. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 33. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 33. schůze rady města konané dne 24.10.2018 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 7. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 7. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 7. schůze rady města konané dne 22.3.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 20. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 20. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 20. schůze rady města konané dne 6.9.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z 26. schůze rady města konané dne 14.08.2019 ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 110/2019 Sb. (zákon o zpracování osobních údajů) a nařízení

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 4. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 4. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 4. schůze rady města konané dne 14.2.2018 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 14. schůze rady města konané dne 28.6.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 8. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 8. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 8. schůze rady města konané dne 5.4.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 29. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 29. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 29. schůze rady města konané dne 12.10.2016 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 12. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 12. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 12. schůze rady města konané dne 4.5.2016 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s ze 3. schůze rady města konané dne 23.01.2019 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) a nařízení

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z 8. schůze rady města konané dne 06.03.2019 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) a nařízení

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 35. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 35. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 35. schůze rady města konané dne 21.12.2016 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 31. schůze rady města konané dne 9.11.2016 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

21. schůze rady města konaná dne 1.7.2015 Výpis z přijatých usnesení: Záměr prodeje části pozemku p.č. 900/9 v k.ú. Ivančice

21. schůze rady města konaná dne 1.7.2015 Výpis z přijatých usnesení: Záměr prodeje části pozemku p.č. 900/9 v k.ú. Ivančice 21. schůze rady města konaná dne 1.7.2015 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Záměr

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z 10. schůze rady města konané dne 20.03.2019 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) a nařízení

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 9. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 9. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 9. schůze rady města konané dne 19.4.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 34. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 34. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 34. schůze rady města konané dne 7.12.2016 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 11. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 11. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 11. schůze rady města konané dne 20.4.2016 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z 27. schůze rady města konané dne 28.08.2019 ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 110/2019 Sb. (zákon o zpracování osobních údajů) a nařízení

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 5. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 5. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 5. schůze rady města konané dne 28.2.2018 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

Smlouva o sdružených službách dodávky elektřiny č. 9550892194 na odběrné místo Palackého nám. 87/41, byt č. 3

Smlouva o sdružených službách dodávky elektřiny č. 9550892194 na odběrné místo Palackého nám. 87/41, byt č. 3 7. schůze rady města konaná dne 9.3.2016 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Oprava

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 13. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 13. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 13. schůze rady města konané dne 14.6.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 10. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 10. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 10. schůze rady města konané dne 6.4.2016 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

14. schůze rady města, konaná dne 25.6.2007 Výpis z přijatých usnesení:

14. schůze rady města, konaná dne 25.6.2007 Výpis z přijatých usnesení: 14. schůze rady města, konaná dne 25.6.2007 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č.101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Dodatek

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 11. schůze rady města konané dne 25.4.2018 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z 19. schůze rady města konané dne 19.06.2019 ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 110/2019 Sb. (zákon o zpracování osobních údajů) a nařízení

Více

11. schůze rady města konaná dne 8.4.2015

11. schůze rady města konaná dne 8.4.2015 11. schůze rady města konaná dne 8.4.2015 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Zápis

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 39. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 39. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 39. schůze rady města konané dne 19.12.2018 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

14. schůze rady města konaná dne 16.6.2014 Výpis z přijatých usnesení: Smlouva o poskytnutí nadačního příspěvku č. OH 17_14 Nadace ČEZ

14. schůze rady města konaná dne 16.6.2014 Výpis z přijatých usnesení: Smlouva o poskytnutí nadačního příspěvku č. OH 17_14 Nadace ČEZ 14. schůze rady města konaná dne 16.6.2014 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Smlouva

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 13. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 13. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 13. schůze rady města konané dne 9.5.2018 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

16. schůze rady města, konaná dne 8.8.2006 Výpis z přijatých usnesení:

16. schůze rady města, konaná dne 8.8.2006 Výpis z přijatých usnesení: 16. schůze rady města, konaná dne 8.8.2006 Výpis z přijatých usnesení: Smlouva o výpůjčce Model města Ivančic v r. 1875 Muzeum Brněnska RM schvaluje smlouvu o výpůjčce č. 11/2006/MIV s Muzeem Brněnska,

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z 11. schůze rady města konané dne 03.04.2019 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) a nařízení

Více

12. schůze rady města konaná dne 24.4.2015 Výpis z přijatých usnesení:

12. schůze rady města konaná dne 24.4.2015 Výpis z přijatých usnesení: 12. schůze rady města konaná dne 24.4.2015 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Schválení

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 22. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 22. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 22. schůze rady města konané dne 27.7.2016 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 27. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 27. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 27. schůze rady města konané dne 30.8.2018 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 19. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 19. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 19. schůze rady města konané dne 20.6.2018 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

25. schůze rady města konaná dne 4.11.2013 Výpis z přijatých usnesení: Zpráva o činnosti MěP Ivančice za období od 16.9.2013 do 20.10.

25. schůze rady města konaná dne 4.11.2013 Výpis z přijatých usnesení: Zpráva o činnosti MěP Ivančice za období od 16.9.2013 do 20.10. 25. schůze rady města konaná dne 4.11.2013 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Zpráva

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 32. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 32. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 32. schůze rady města konané dne 23.11.2016 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

Navýšení počtu pracovníků na úseku sociálně-právní ochrany dětí U s n e s e n í : RM odkládá projednání bodu a žádá doplnění rozhodných informací.

Navýšení počtu pracovníků na úseku sociálně-právní ochrany dětí U s n e s e n í : RM odkládá projednání bodu a žádá doplnění rozhodných informací. 19. schůze rady města konaná dne 17.6.2015 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Svaz

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 30. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 30. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 30. schůze rady města konané dne 26.9.2018 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 7. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 7. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 7. schůze rady města konané dne 14.3.2018 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

10. schůze rady města konaná dne 26.3.2015 Výpis z přijatých usnesení:

10. schůze rady města konaná dne 26.3.2015 Výpis z přijatých usnesení: 10. schůze rady města konaná dne 26.3.2015 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Příloha

Více

9. schůze rady města konaná dne 15.4.2013

9. schůze rady města konaná dne 15.4.2013 9. schůze rady města konaná dne 15.4.2013 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Zpráva

Více

Usnesení ze 6. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 2. 2015 na Městském úřadě v Dubí

Usnesení ze 6. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 2. 2015 na Městském úřadě v Dubí Usnesení ze 6. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 2. 2015 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 113/6/2015 program schůze 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti 3. Neinvestiční

Více

4. schůze rady města konaná dne Výpis z přijatých usnesení: Zpráva o činnosti MěP Ivančice za období od do 16.2.

4. schůze rady města konaná dne Výpis z přijatých usnesení: Zpráva o činnosti MěP Ivančice za období od do 16.2. 4. schůze rady města konaná dne 24.2.2014 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Zpráva

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 21. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 21. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 21. schůze rady města konané dne 20.9.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

2. Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu JMK pro KIC Ivančice

2. Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu JMK pro KIC Ivančice M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z 16. schůze rady města konané dne 20.05.2019 ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 110/2019 Sb. (zákon o zpracování osobních údajů) a nařízení

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 5. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 5. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 5. schůze rady města konané dne 8.3.2017 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V

M Ě S T O I V A N Č I C E V M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z 15. mimořádné schůze rady města konané dne 07.05.2019 ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 110/2019 Sb. (zákon o zpracování osobních údajů)

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 8. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 8. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 8. schůze rady města konané dne 23.3.2016 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne U S N E S E N Í z, konané dne 29. 9. 2016 K bodu 2 Schválení programu Rada Program 25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 29. 9. 2016: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Schválení zápisu

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven:

Více

37. schůze rady města konaná dne 4.11.2015 Výpis z přijatých usnesení:

37. schůze rady města konaná dne 4.11.2015 Výpis z přijatých usnesení: 37. schůze rady města konaná dne 4.11.2015 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Dodatek

Více

84. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

84. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 84. schůze Rady města Rychvald, dne 21. 08. 2017 Kontrola usnesení 84/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání sportovní komise 84/2. Rada města

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 2. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 2. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 2. schůze rady města konané dne 24. 1. 2018 Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních

Více

29. schůze rady města konaná dne 16.12.2013

29. schůze rady města konaná dne 16.12.2013 29. schůze rady města konaná dne 16.12.2013 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Smlouva

Více

28. schůze rady města konaná dne 26.8.2015 Výpis z přijatých usnesení: Minimální síť sociálních služeb prevence pro rok 2016

28. schůze rady města konaná dne 26.8.2015 Výpis z přijatých usnesení: Minimální síť sociálních služeb prevence pro rok 2016 28. schůze rady města konaná dne 26.8.2015 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Minimální

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E. Z á p i s 28. schůze rady města, konané dne 28.12.2006

M Ě S T O I V A N Č I C E. Z á p i s 28. schůze rady města, konané dne 28.12.2006 M Ě S T O I V A N Č I C E Z á p i s 28. schůze rady města, konané dne 28.12.2006 P ř í t o m n i : starosta MUDr. Vojtěch Adam místostarostové Jaroslav Pospíchal, Mgr. Pavel Dočkal ostatní členové rady

Více

Výpis usnesení z 22. schůze Rady města konané dne anonymizovaný

Výpis usnesení z 22. schůze Rady města konané dne anonymizovaný číslo usnesení termín zodpovídá 2018/22/741 RM schvaluje program 22. schůze RM. 2018/22/742 RM schvaluje prodloužení termínu plnění usnesení č. 2018/21/738 do 14. 11. 2018. RM schvaluje záměr pachtu části

Více

Usnesení z 2. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí

Usnesení z 2. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí Usnesení z 2. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 27. 11. 2014 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 19/2/2014 program schůze 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti 3. Projednání návrhu

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

RADA MĚSTA ŠLUKNOV Informace o přijatých usneseních z 91. schůze konané dne 4. října 2010

RADA MĚSTA ŠLUKNOV Informace o přijatých usneseních z 91. schůze konané dne 4. října 2010 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 19. 2. 2018 R18/147 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více