VÝPIS USNESENÍ. 14 členů zastupitelstva. Vyhotoven dne: Volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝPIS USNESENÍ. 14 členů zastupitelstva. Vyhotoven dne: Volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise"

Transkript

1 VÝPIS USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne od 15:00 do 18:00 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel: 14 členů zastupitelstva Jan Zapf, dipl. um. Ing. Jiří Vávra Vyhotoven dne: Volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise usnesením Z11/2/2018 zvolilo tyto ověřovatele zápisu: Václava Neuderta a pana Zdeňka Demetera usnesením Z12/2/2018 zvolilo tyto členy návrhové komise: Mgr. Jaromíra Ungra a Mgr. Gertu Míkovou. 2. Schválení programu 2. zasedání Zastupitelstva města Loket usnesením Z13/2/2018 program 2. zasedání zastupitelstva města takto: Zahájení 1. Volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise 2. Schválení programu 2. zasedání Zastupitelstva města Loket 3. Přijetí úvěru na zajištění finančního krytí rekonstrukce Dvorany, ul. Radniční 312, 313, Loket a dalších investičních akcí města uvedených ve strategickém plánu města 4. Individuální neinvestiční dotace z rozpočtu města Loket společnosti HRAD Loket o.p.s. na pořádání kulturních akcí v roce Individuální neinvestiční dotace z rozpočtu města Loket společnosti Automoto klub Loket v AČR na pořádání Grand Prix of Czech Republik 6. Individuální neinvestiční dotace z rozpočtu města Loket Rytířskému řádu Křižovníků s červenou hvězdou na postupnou obnovu kostela sv. Václava v Lokti 7. Návrh na rozdělení dotací z rozpočtu města Loket na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2018

2 Závěr 8. Návrh na rozdělení dotací z rozpočtu města Loket na podporu tělovýchovy a sportu na rok Návrh na rozdělení dotací z rozpočtu města Loket na podporu kultury na rok Diskuse 11. Přehled rozpočtových opatření schválených Radou města Loket v období od do Návrh rozpočtového opatření č. 4/ Přijetí státní finanční podpory z Programu regenerace MPR a MPZ pro rok Návrh na rozdělení státní finanční podpory z Programu regenerace MPR a MPZ pro rok Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Loket na regeneraci nemovitostí na území městské památkové rezervace Loket, které nejsou kulturním památkami 16. Jednání valné hromady Sokolovská vodárenská s.r.o. 17. Revokace části usnesení Zastupitelstva města Loket č. Z126/8/2017 ze dne o schválení návrhu zadání Územního plánu Loket 18. Kontrola usnesení 19. Revokace usnesení Zastupitelstva města Loket č. Z15/2/2017 ze dne Prodej části pozemku p. č. 982/19, druh pozemku: lesní pozemek, o výměře 1591 m 2 dle GP č / Prodej části pozemku p. č. 487/4, ostatní plocha o výměře 67 m 2, k.ú. Loket dle GP č / Prodej pozemků p. č. 580, 535/7 v k.ú. Loket 23. Revokace usnesení Zastupitelstva města Loket č. Z6/1/2018 ze dne Prodej pozemků p. č. st. 124, st. 125, st. 126, st. 127 a č. 466/4 v k.ú. Nadlesí 25. Obecně závazná vyhláška města Loket č. 1/2018 Požární řád města Loket 26. Různé 3. Přijetí úvěru na zajištění finančního krytí rekonstrukce Dvorany, ul. Radniční 312, 313, Loket a dalších investičních akcí města uvedených ve strategickém plánu města usnesením Z14/2/2018 přijetí úvěru na zajištění finančního krytí rekonstrukce Dvorany, ul. Radniční 312, 313, Loket a dalších investičních akcí města uvedených ve strategickém plánu města ve výši 100 mil. Kč, doba čerpání úvěru do , konečná splatnost úvěru , fixní úroková sazba po celou dobu trvání úvěrové smlouvy ve výši 1,95% p. a., poskytovatel finančních služeb Komerční banka, a.s., se sídlem Na Příkopě 969/33, Praha 1, IČ: Individuální neinvestiční dotace z rozpočtu města Loket společnosti HRAD Loket o.p.s. na pořádání kulturních akcí v roce 2018 usnesením Z15/2/2018 poskytnutí individuální neinvestiční dotace z rozpočtu města Loket na pořádání kulturních akcí společnosti HRAD Loket o.p.s. ve výši Kč a Strana 2 (celkem 17)

3 5. Individuální neinvestiční dotace z rozpočtu města Loket společnosti Automoto klub Loket v AČR na pořádání Grand Prix of Czech Republik usnesením Z16/2/2018 poskytnutí individuální neinvestiční dotace z rozpočtu města Loket ve výši Kč žadateli: Automoto klub Loket v AČR, Na Vyhlídce 592, Loket na pořádání Grand Prix of Czech Republik a 6. Individuální neinvestiční dotace z rozpočtu města Loket Rytířskému řádu Křižovníků s červenou hvězdou na postupnou obnovu kostela sv. Václava v Lokti usnesením Z17/2/2018 poskytnutí individuální neinvestiční dotace z rozpočtu města Loket ve výši Kč žadateli: Rytířský řád Křižovníků s červenou hvězdou, Platnéřská 191/4, Praha na restaurování 2 ks kruhových vitrážových oken v kostele sv. Václava v Lokti a 7. Návrh na rozdělení dotací z rozpočtu města Loket na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok a. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2018: Okrašlovací spolek Loket, z. s. usnesením Z18/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Okrašlovací spolek Loket, z. s. na 7b. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2018: Centrum pro zdravotně postižené Karlovarského kraje, o. p. s. usnesením Z19/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Centrum pro zdravotně postižené Karlovarského kraje, o. p. s. na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu Strana 3 (celkem 17)

4 7c. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2018: JUNÁK český skaut, středisko Jitřenka Loket, z. s. usnesením Z20/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: JUNÁK český skaut, středisko Jitřenka Loket, z. s. na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 7d. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2018: Svaz postižený civilizačními chorobami v ČR, z. s. Okresní organizace Sokolov usnesením Z21/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Svaz postižený civilizačními chorobami v ČR, z. s. Okresní organizace Sokolov na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 7e. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2018: Svaz důchodců České republiky, z. s., Místní organizace Loket usnesením Z22/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Senioři České republiky, z. s., Základní organizace Loket na účel uvedený v žádosti Svazu důchodců České republiky, z. s., Místní organizace Loket podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 7f. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2018: ZO ČSOP 30/02, Chodov (Český svaz ochránců přírody) usnesením Z23/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: ZO ČSOP 30/02, Chodov na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu Strana 4 (celkem 17)

5 7g. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2018: Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých České republiky, zapsaný spolek, pobočka Karlovy Vary usnesením Z24/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých České republiky, zapsaný spolek na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Loket ze dne a 7h. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2018: Český svaz včelařů, z. s., základní organizace Loket. usnesením Z25/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Český svaz včelařů, z. s., základní organizace Loket na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 7ch. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2018: Lesní mateřská škola Svatošky z. s., Nové Stanovice na činnost (úhrada nákladů spojených s provozem lesní mateřské školky) usnesením Z26/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Lesní mateřská škola Svatošky z. s., Nové Stanovice na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 7i. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2018: Lesní mateřská škola Svatošky z. s., Nové Stanovice na uspořádání příměstských táborů Námořníci usnesením Z27/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši 0 Kč žadateli: Lesní mateřská škola Svatošky z. s., Nové Stanovice na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Loket ze dne Strana 5 (celkem 17)

6 7j. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2018: DROSERA z. s. Bublava usnesením Z28/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: DROSERA z. s. Bublava na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 7k. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2018: Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Loket, závody, tematické zájezdy, nákup materiálu na výuku usnesením Z29/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Český rybářský svaz, místní organizace Loket, z. s. na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 7l. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2018: Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Loket, činnost svazu, údržba a provoz chovných rybníků usnesením Z30/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Loket, na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 7m. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2018: Pinka Střelecká z. s., Loket usnesením Z31/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Pinka Střelecká z.s., Loket na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu Strana 6 (celkem 17)

7 7n. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2018: Lesní Lázně Loket o. s., Loket usnesením Z32/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Lesní Lázně Loket o. s., Loket, na 7o. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2018: Sbor loketských ostrostřelců, Loket usnesením Z33/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Sbor loketských ostrostřelců, Loket na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 7p. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu volnočasových aktivit, propagaci města a cestovního ruchu na rok 2018: Nadační fond Gaudeamus, Cheb usnesením Z34/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Nadační fond Gaudeamus Cheb na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 8. Návrh na rozdělení dotací z rozpočtu města Loket na podporu tělovýchovy a sportu na rok a. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu tělovýchovy a sportu na rok 2018: Tělovýchovná unie Sokolov, z. s. usnesením Z35/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Tělovýchovná unie Sokolov, z. s. na Strana 7 (celkem 17)

8 8b. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu tělovýchovy a sportu na rok 2018: Fotbalový klub Loket, z. s. usnesením Z36/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Fotbalový klub Loket, z. s. na 8c. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu tělovýchovy a sportu na rok 2018: TJ Loket na provoz oddílů usnesením Z37/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: TJ Loket na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Loket ze dne a 8d. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu tělovýchovy a sportu na rok 2018: TJ Loket na 34. ročník Novoročního běhu usnesením Z38/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: TJ Loket na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Loket ze dne a 8e. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu tělovýchovy a sportu na rok 2018: Sportovní klub TERMITI Loket usnesením Z39/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Sportovní klub TERMITI Loket na 8f. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu tělovýchovy a sportu na rok 2018: Champions team z.s., Chodov usnesením Z40/2/2018 Strana 8 (celkem 17)

9 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Champions team z. s. Chodov na 9. Návrh na rozdělení dotací z rozpočtu města Loket na podporu kultury na rok 2018 usnesením Z41/2/2018 odložilo projednání bodu 9i. s usnesením ve stejném znění na příští zasedání zastupitelstva města. 9a. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2018: Cubitus z. s., Loket usnesením Z42/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Cubitus z. s., Loket na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 9b. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2018: Občanské sdružení 456, Loket usnesením Z43/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Občanské sdružení 456, Loket na 9c. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2018: Sdružení rodičů a přátel Základní umělecké školy Horní Slavkov/Loket, okres Sokolov, z. s., na koncerty a divadelní představení v atriu loketské knihovny usnesením Z44/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Sdružení rodičů a přátel Základní umělecké školy Horní Slavkov/Loket, okres Sokolov, o. s. na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Loket ze dne a Strana 9 (celkem 17)

10 9d. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2018: Sdružení rodičů a přátel Základní umělecké školy Horní Slavkov/Loket, okres Sokolov, z. s., na projekt ZUŠ OPEN festival usnesením Z45/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Sdružení rodičů a přátel Základní umělecké školy Horní Slavkov/Loket, okres Sokolov, o. s. na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Loket ze dne a 9e. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2018: Sdružení rodičů a přátel Základní umělecké školy Horní Slavkov/Loket, okres Sokolov, z. s. na činnost orchestru ZUŠ band rok 2018 usnesením Z46/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Sdružení rodičů a přátel Základní umělecké školy Horní Slavkov/Loket, okres Sokolov, o. s. na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Loket ze dne a 9f. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2018: Sdružení rodičů a přátel Základní umělecké školy Horní Slavkov/Loket, okres Sokolov, o. z., na projekt Rybova mše vánoční usnesením Z47/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Sdružení rodičů a přátel Základní umělecké školy Horní Slavkov/Loket, okres Sokolov, o. s. na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Loket ze dne a 9g. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2018: Sportovní klub TERMITI Loket usnesením Z48/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Sportovní klub TERMITI Loket na Strana 10 (celkem 17)

11 9h. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2018: Vladimír Suchan, Karlovy Vary na uspořádání koncertu 100 Tágú Cigányzenekar Budapešť usnesením Z49/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Vladimír Suchan, Karlovy Vary na 9ch. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2018: Vladimír Suchan, Karlovy Vary na uspořádání opery Nabucco usnesením Z50/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Vladimír Suchan, Karlovy Vary na 9i. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2018: Spolek Deepam, Loket Odloženo 9j. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2018: Petra Karlíčková, Loket na projekt pro děti Velikonoce v Lokti usnesením Z51/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Petra Karlíčková, Loket na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 9k. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2018: Petra Karlíčková, Loket na projekt pro děti Mikulášská nadílka usnesením Z52/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Petra Karlíčková, Loket na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu Strana 11 (celkem 17)

12 9l. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2018: Petr Zahradníček, Loket na vydání publikace Mystika loketských lesů díl II. usnesením Z53/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši 0 Kč žadateli: Petr Zahradníček, Loket na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 9m. Poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města na podporu kultury na rok 2018: Jitka Hlavsová, Loket usnesením Z54/2/2018 poskytnutí neinvestiční dotace ve výši Kč žadateli: Jitka Hlavsová, Loket na účel uvedený v jeho žádosti podané na základě Programu pro poskytování dotací z rozpočtu 10. Diskuse 11. Přehled rozpočtových opatření schválených Radou města Loket v období od do usnesením Z55/2/2018 vzalo na vědomí rozpočtová opatření č. 17/2017 a 19/2017 schválená Radou města Loket v období od do Návrh rozpočtového opatření č. 4/2018 návrh rozpočtového opatření č. 4/2018. usnesením Z56/2/ Přijetí státní finanční podpory z Programu regenerace MPR a MPZ pro rok 2018 usnesením Z57/2/2018 přijetí státní finanční podpory z Programu regenerace MPR a MPZ pro rok 2018, která byla městu Loket přiznána a to ve výši Kč. Strana 12 (celkem 17)

13 14. Návrh na rozdělení státní finanční podpory z Programu regenerace MPR a MPZ pro rok 2018 usnesením Z58/2/2018 rozdělení státní finanční podpory z Programu regenerace MPR a MPZ pro rok 2018 takto: AKCE OBNOVY obnova a nátěr fasády - přední, boční a zadní strany objektu CELKOVÁ CENA VČETNĚ DPH V KČ CELKOVÁ CENA BEZ DPH V KČ NEMOVITO ST DRUH VLASTNÍKA měšťanský dům č.p. 42, Kostelní, Loket DOTACE Z PROGRA MU REGENERA CE MPR A MPZ 2018 V KČ ZÁVAZNÝ PODÍL MĚSTA LOKET K DOTACI V KČ PODÍL VLASTNÍKA K DOTACI V KČ NEUZNAT ELNÉ VÝDAJE (DPH) V KČ fyzická osoba obnova a nátěr fasády přední, boční a dvorní strany objektu a další související práce není plátce DPH hotel Bílý kůň č.p. 108 a 109, T. G. Masaryka, Loket právnická osoba restaurování výmalby oratoří v kostele je plátce DPH Kostel sv. Václava č.p. 14, Kostelní, Loket právnická osoba restaurování štukové výzdoby a stropu sálu I. etapa je plátce DPH Městská dvorana č.p. 312 a 313, Radniční, Loket právnická osoba je plátce DPH Strana 13 (celkem 17)

14 usnesením Z59/2/2018 poskytnutí z rozpočtu města jeho povinný spolupodíl ve výši Kč k účelové dotaci z Programu regenerace MPR a MPZ pro rok 2018 a to na obnovu nemovité kulturní památky č.p. 42, Kostelní, Loket akce: Oprava a nátěr omítek ve spodní části fasády a obnova a nátěr fasády - přední, boční a dvorní strany objektu. usnesením Z60/2/2018 poskytnutí z rozpočtu města jeho povinný spolupodíl ve výši Kč k účelové dotaci z Programu regenerace MPR a MPZ pro rok 2018 a to na obnovu nemovité kulturní památky č.p. 108 a 109, T. G. Masaryka, Loket akce: Obnova a nátěr fasády přední, boční a dvorní strany objektu a další související práce. 15. Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Loket na regeneraci nemovitostí na území městské památkové rezervace Loket, které nejsou kulturním památkami usnesením Z61/2/2018 Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Loket na regeneraci nemovitostí na území městské památkové rezervace Loket, které nejsou kulturním památkami. 16. Jednání valné hromady Sokolovská vodárenská s.r.o. usnesením Z62/2/2018 delegovat na jednání valné hromady společnosti Sokolovská vodárenská s.r.o., konané dne , která bude jednat o těchto záležitostech: a) zpráva jednatelů společnosti o podnikatelské činnosti společnosti v roce 2017 a o stavu majetku společnosti, b) roční účetní závěrka společnosti k , c) zpráva dozorčí rady společnosti, d) schválení roční účetní závěrky společnosti k a použití zisku, e) projednání a schválení vyúčtování vodného a stočného za rok 2017 f) rozhodnutí o zvýšení základního kapitálu společnosti nepeněžitými vklady a o částce, o kterou se zvyšuje základní kapitál společnosti, g) projednání předmětu nepeněžitých vkladů a rozhodnutí o částkách, které se započítávají na vklad společníků, h) rozhodnutí o lhůtě pro převzetí vkladové povinnosti, jako zástupce společníka společnosti Sokolovská vodárenská s.r.o. pana Radka Hejnu a ukládá mu, aby za město jako za společníka na tomto jednání valné hromady kladně rozhodl o těchto návrzích usnesení valné hromady, které byly popsány v pozvánce na valnou hromadu společnosti: Strana 14 (celkem 17)

15 - o schválení roční účetní závěrky společnosti k a návrhu na rozdělení zisku, - o schválení vyúčtování vodného a stočného za rok o rozhodnutí o zvýšení základního kapitálu společnosti nepeněžitými vklady a o částce, o kterou se zvyšuje základní kapitál společnosti, - projednání předmětu nepeněžitých vkladů a rozhodnutí o částkách, které se započítávají na vklad společníků, - o rozhodnutí o lhůtě pro převzetí vkladové povinnosti. V případě, že by se této valné hromady nemohl pan Radek Hejna účastnit, bude město zastupovat místostarosta města. 17. Revokace části usnesení Zastupitelstva města Loket č. Z126/8/2017 ze dne o schválení návrhu zadání Územního plánu Loket usnesením Z63/2/2018 revokuje část usnesení Zastupitelstva města Loket č. Z126/8/2017 ze dne , kterým byl schválen návrh zadání Územního plánu Loket, a to část a stanovuje, že Územní plán Loket bude pořízen s prvky regulačního plánu. usnesením Z64/2/2018 schvaluje pořízení návrhu Územního plánu Loket, jehož zadání bylo schváleno usnesením č. Z126/8/2017 ze dne , s prvky regulačního plánu. 18. Kontrola usnesení 19. Revokace usnesení Zastupitelstva města Loket č. Z15/2/2017 ze dne usnesením Z65/2/2018 revokaci usnesení Z/15/2/2017 ze dne , kterým byl schválen prodej pozemku p. č. 263/7, lesní pozemek o výměře 293 m 2 dle GP č /2016 v k.ú. Doubí u Karlových Var, paní Miladě Benešové, **********, za kupní cenu 500 Kč/m 2 s tím, že strana kupující uhradí veškeré náklady spojené s převodem (odnětí z PUPFL, vyhotovení znaleckého posudku, výpočet poplatku za odnětí lesního pozemku a komplexní výpočet náhrad škod na lesních pozemcích a lesních porostech, správní poplatek za návrh na vklad do katastru nemovitostí, případně další správní poplatky spojené s realizací převodu). 20. Prodej části pozemku p. č. 982/19, druh pozemku: lesní pozemek, o výměře 1591 m 2 dle GP č /2017 Neschváleno Strana 15 (celkem 17)

16 21. Prodej části pozemku p. č. 487/4, ostatní plocha o výměře 67 m 2, k.ú. Loket dle GP č /2017 usnesením Z66/2/2018 prodej části pozemku p.č. 487/4, ostatní plocha o výměře 67 m 2 v k.ú. Loket dle GP č /2017, státnímu podniku Povodí Ohře, IČ , Bezručova 4219, Chomutov, za kupní cenu 300 Kč/m 2 dle pravidel města Lokte s tím, že veškeré náklady spojené s majetkoprávním vypořádáním hradí povodí Ohře, s. p. a ukládá vedoucímu odboru majetku města, aby zajistil uzavření kupní smlouvy. 22. Prodej pozemků p. č. 580, 535/7 v k.ú. Loket usnesením Z67/2/2018 kupní smlouvu mezi smluvními stranami městem Loket, IČO , se sídlem Loket, T. G. Masaryka 1/69, jako strana prodávající a společností 2P REALITY, s.r.o., IČO , se sídlem Loket, Československé armády 239/16, jako strana kupující, na prodej pozemků p. č. 580 a 535/7 v k.ú. Loket za kupní cenu Kč a ukládá vedoucímu odboru majetku města, aby zajistil uzavření kupní smlouvy. 23. Revokace usnesení Zastupitelstva města Loket č. Z6/1/2018 ze dne revokuje usnesení č. Z6/1/2018. usnesením Z68/2/ Prodej pozemků p. č. st. 124, st. 125, st. 126, st. 127 a č. 466/4 v k.ú. Nadlesí usnesením Z69/2/2018 prodej pozemků p. č. st. 124, st. 125, st. 126, st. 127 a č. 466/4 v k.ú. Nadlesí, a to firmě DIAMO, státní podnik, Máchova 201, Stráž pod Ralskem, za kupní cenu Kč dle ZP č. 298/3/6/2017 ze dne a k tomu DPH, pokud tento převod této dani podléhá, za podmínky, že bude uhrazena celá kupní cena vč. případné DPH na účet města před podáním návrhu na vklad práva do katastru nemovitostí a budou vyrovnány dluhy vůči městu, včetně soudně uplatněných nákladů (tj. výše bezdůvodného obohacení podle podané žaloby a jejího rozšíření) a dále kupující nese všechny náklady spojené s převodem a starostu města podpisem kupní smlouvy. Strana 16 (celkem 17)

17 25. Obecně závazná vyhláška města Loket č. 1/2018 Požární řád města Loket usnesením Z70/2/2018 obecně závaznou vyhlášku města Loket č. 1/2018 Požární řád města Loket, která upravuje organizaci a zásady zabezpečení požární ochrany ve městě..... Videozáznamy ze zasedání Zastupitelstva města Loket jsou k dispozici na webových stránkách Městského úřadu Loket: V Lokti dne Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček místostarosta Ověřovatelé zápisu: Václav Neudert Zdeněk Demeter Strana 17 (celkem 17)

VÝPIS USNESENÍ. Omluveni: Mgr. Ing. Petr Adamec, Mgr. Kristián Šujan (od 15:56 hod. bod č. 6)

VÝPIS USNESENÍ. Omluveni: Mgr. Ing. Petr Adamec, Mgr. Kristián Šujan (od 15:56 hod. bod č. 6) VÝPIS USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 24. března 2016 od 15:00 do 17:45 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: 14 členů zastupitelstva,

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 7. března 2018 od 09:00 hodin do 10:55 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 7. března 2018 od 09:00 hodin do 10:55 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 6. schůze rady města, která se konala dne 7. března 2018 od 09:00 hodin do 10:55 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. 2. Schválení programu 6. zasedání Zastupitelstva města Loket

VÝPIS USNESENÍ. 2. Schválení programu 6. zasedání Zastupitelstva města Loket VÝPIS USNESENÍ z 6. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se konalo dne 13. 12. 2018 od 15:00 do 18:35 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: 14 členů zastupitelstva

Více

VÝPIS USNESENÍ. Omluveni: Josef Novotný, Lubomír Stehlík (od 15:09 hod., bod č. 5)

VÝPIS USNESENÍ. Omluveni: Josef Novotný, Lubomír Stehlík (od 15:09 hod., bod č. 5) VÝPIS USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 17. 5. 2018 od 15:00 do 15:48 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: 14 členů zastupitelstva

Více

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 22. února 2017 od 09:00 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 22. února 2017 od 09:00 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ ze 4. schůze rady města, která se konala dne 22. února 2017 od 09:00 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

ZÁPIS. Zasedání Zastupitelstva města Loket zahájil starosta města Ing. Mgr. Petr Adamec, který přivítal všechny přítomné.

ZÁPIS. Zasedání Zastupitelstva města Loket zahájil starosta města Ing. Mgr. Petr Adamec, který přivítal všechny přítomné. ZÁPIS z 2. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se konalo dne 21. 3. 2019 od 16:00 do 20:40 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel: 14 členů zastupitelstva

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 5. schůze rady města, která se konala dne 8. března 2017 od 09:00 hodin do 10:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 5. schůze rady města, která se konala dne 8. března 2017 od 09:00 hodin do 10:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 5. schůze rady města, která se konala dne 8. března 2017 od 09:00 hodin do 10:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček místostarosta

Více

ZPRÁVY. 2. Schválení programu 2. zasedání Zastupitelstva města Loket

ZPRÁVY. 2. Schválení programu 2. zasedání Zastupitelstva města Loket ZPRÁVY pro 2. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se koná dne 21. 3. 2019 od 16:00 hodin ve velké zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket 1. Volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise

Více

USNESENÍ. 13 členů zastupitelstva, MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 15:45 hod. tajemník MÚ Loket Ing. Jiří Vávra

USNESENÍ. 13 členů zastupitelstva, MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 15:45 hod. tajemník MÚ Loket Ing. Jiří Vávra USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 27. března 2014 od 15:00 do 19:00 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Loket ze dne od 09:00 hodin do 11:30 hodin

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Loket ze dne od 09:00 hodin do 11:30 hodin ZÁPIS z 6. schůze Rady města Loket ze dne 5. 3. 2019 od 09:00 hodin do 11:30 hodin Přítomni: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta Jaroslav Hlavsa člen rady města Bc. Klára Rozsypalová

Více

USNESENÍ. 13 členů zastupitelstva, Pavel Počepický, Dis. přítomen od 15:07 hodin a MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 15:21 hodin

USNESENÍ. 13 členů zastupitelstva, Pavel Počepický, Dis. přítomen od 15:07 hodin a MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 15:21 hodin USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 24. května 2012 od 15:00 do 20:45 hodin ve velké zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 13. června 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 13. června 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 13. schůze rady města, která se konala dne 13. června 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 22. května 2014 od 15:00 do 15:50 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

USNESENÍ. 2. Schválení programu 5. zasedání Zastupitelstva města Loket

USNESENÍ. 2. Schválení programu 5. zasedání Zastupitelstva města Loket USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 25. září 2014 od 15:00 do 17:45 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 15. ledna 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 15. ledna 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 15. ledna 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf Flaška místostarosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 10. ledna 2018 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 10. ledna 2018 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 10. ledna 2018 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 3. schůze rady města, která se konala dne 4. února 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 3. schůze rady města, která se konala dne 4. února 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 3. schůze rady města, která se konala dne 4. února 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček

Více

3. jednání ZM Březová dne 26. března 2018

3. jednání ZM Březová dne 26. března 2018 3. jednání ZM Březová dne 26. března 2018 USNESENÍ ze 3. jednání Zastupitelstva města Březová, které se konalo dne 26.3.2018 v 17.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Členové zastupitelstva 1.Volí: Návrhovou

Více

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 21. února 2018 od 08:30 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 21. února 2018 od 08:30 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ ze 4. schůze rady města, která se konala dne 21. února 2018 od 08:30 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 16. schůze rady města, která se konala dne 27. července 2016 od 09:00 hodin do 11:32 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 16. schůze rady města, která se konala dne 27. července 2016 od 09:00 hodin do 11:32 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 16. schůze rady města, která se konala dne 27. července 2016 od 09:00 hodin do 11:32 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 17. července 2013 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 17. července 2013 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 15. schůze rady města, která se konala dne 17. července 2013 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Radek Hejna člen rady

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 13. května 2015 od 09:00 hodin do 11:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 13. května 2015 od 09:00 hodin do 11:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 13. května 2015 od 09:00 hodin do 11:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

USNESENÍ. z 19. schůze rady města, která se konala dne 28. srpna 2013 od 09:00 hodin do 12:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 19. schůze rady města, která se konala dne 28. srpna 2013 od 09:00 hodin do 12:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 19. schůze rady města, která se konala dne 28. srpna 2013 od 09:00 hodin do 12:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 26. schůze rady města, která se konala dne 31. října 2018 od 09:00 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 26. schůze rady města, která se konala dne 31. října 2018 od 09:00 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 26. schůze rady města, která se konala dne 31. října 2018 od 09:00 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 12. června 2014 od 09:00 hodin do 12:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 12. června 2014 od 09:00 hodin do 12:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket USNESENÍ z 13. schůze rady města, která se konala dne 12. června 2014 od 09:00 hodin do 12:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluveni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 20. schůze rady města, která se konala dne 22. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:18 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 20. schůze rady města, která se konala dne 22. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:18 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 20. schůze rady města, která se konala dne 22. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:18 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 11. schůze rady města, která se konala dne 25. května 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 11. schůze rady města, která se konala dne 25. května 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 11. schůze rady města, která se konala dne 25. května 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 25. března 2015 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 25. března 2015 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 6. schůze rady města, která se konala dne 25. března 2015 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 17. února 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 17. února 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ ze 4. schůze rady města, která se konala dne 17. února 2016 od 09:00 hodin do 11:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 13. července 2016 od 09:00 hodin do 10:42 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 13. července 2016 od 09:00 hodin do 10:42 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 15. schůze rady města, která se konala dne 13. července 2016 od 09:00 hodin do 10:42 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Mgr. Petr Zahradníček

Více

3. Žádost o prodloužení souhlasu s užíváním veřejného prostranství, p.p.č. 161, k.ú. Loket

3. Žádost o prodloužení souhlasu s užíváním veřejného prostranství, p.p.č. 161, k.ú. Loket VÝPIS USNESENÍ ze 17. schůze rady města, která se konala dne 25. července 2018 od 09:00 hodin do 10:05 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář

Více

USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 8. ledna 2013 od 09:00 hodin do 10:20 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 8. ledna 2013 od 09:00 hodin do 10:20 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 8. ledna 2013 od 09:00 hodin do 10:20 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 19. schůze rady města, která se konala dne 26. srpna 2015 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 19. schůze rady města, která se konala dne 26. srpna 2015 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 19. schůze rady města, která se konala dne 26. srpna 2015 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

U S N E S E N Í. z II. zasedání zastupitelstva města Nové Sedlo, které se konalo dne od hodin ve velké zasedací síni MěÚ Nové Sedlo

U S N E S E N Í. z II. zasedání zastupitelstva města Nové Sedlo, které se konalo dne od hodin ve velké zasedací síni MěÚ Nové Sedlo U S N E S E N Í z II. zasedání zastupitelstva města Nové Sedlo, které se konalo dne 28.03.2018 od 15.00 hodin ve velké zasedací síni MěÚ Nové Sedlo Usnesení č. 18/2018 Zastupitelstvo města Nové Sedlo schvaluje

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 3. schůze rady města, která se konala dne 7. února 2018 od 09:00 hodin do 10:26 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 3. schůze rady města, která se konala dne 7. února 2018 od 09:00 hodin do 10:26 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 3. schůze rady města, která se konala dne 7. února 2018 od 09:00 hodin do 10:26 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 32. schůze rady města, která se konala dne 12. prosince 2018 od 12:00 hodin do 13:05 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 32. schůze rady města, která se konala dne 12. prosince 2018 od 12:00 hodin do 13:05 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 32. schůze rady města, která se konala dne 12. prosince 2018 od 12:00 hodin do 13:05 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Mgr. Petr Adamec

Více

USNESENÍ. z 23. schůze rady města, která se konala dne 24. září 2014 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

USNESENÍ. z 23. schůze rady města, která se konala dne 24. září 2014 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket USNESENÍ z 23. schůze rady města, která se konala dne 24. září 2014 od 09:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 20. schůze rady města, která se konala dne 11. srpna 2017 od 08:00 hodin do 08:48 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 20. schůze rady města, která se konala dne 11. srpna 2017 od 08:00 hodin do 08:48 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 20. schůze rady města, která se konala dne 11. srpna 2017 od 08:00 hodin do 08:48 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

Přijatá usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Lomnice, konaného dne od 15,00 hodin v obřadní síní OÚ Lomnice

Přijatá usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Lomnice, konaného dne od 15,00 hodin v obřadní síní OÚ Lomnice Přijatá usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Lomnice, konaného dne 20.5.2019 od 15,00 hodin v obřadní síní OÚ Lomnice Návrh usnesení č. 98/6/2019 ze dne 20.5.2019 Zastupitelstvo obce volí pro své

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 11. ledna 2017 od 09:00 hodin do 10:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 11. ledna 2017 od 09:00 hodin do 10:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 11. ledna 2017 od 09:00 hodin do 10:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení Usnesení z 3. zasedání (řádného) zastupitelstva Obce Libavské Údolí konaného dne 19.02.2015 v zasedací síni Obecního úřadu od 17.00 hod. 49/15 Zastupitelstvo obce Libavské Údolí schvaluje následující program

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 23. schůze rady města, která se konala dne 14. října 2015 od 09:00 hodin do 11:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 23. schůze rady města, která se konala dne 14. října 2015 od 09:00 hodin do 11:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 23. schůze rady města, která se konala dne 14. října 2015 od 09:00 hodin do 11:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 23. března 2016 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 6. schůze rady města, která se konala dne 23. března 2016 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 6. schůze rady města, která se konala dne 23. března 2016 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 21. ledna 2015 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 21. ledna 2015 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 2. schůze rady města, která se konala dne 21. ledna 2015 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 26/2016 v působnosti valné hromady společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří spol. s r. o., se

Více

USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 7. května 2014 od 09:00 hodin do 12:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 7. května 2014 od 09:00 hodin do 12:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 7. května 2014 od 09:00 hodin do 12:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr.

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 27. schůze rady města, která se konala dne 18. října 2017 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 27. schůze rady města, která se konala dne 18. října 2017 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 27. schůze rady města, která se konala dne 18. října 2017 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 28. schůze rady města, která se konala dne 1. listopadu 2017 od 09:16 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 28. schůze rady města, která se konala dne 1. listopadu 2017 od 09:16 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 28. schůze rady města, která se konala dne 1. listopadu 2017 od 09:16 hodin do 09:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 18. schůze rady města, která se konala dne 9. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:55 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 18. schůze rady města, která se konala dne 9. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:55 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 18. schůze rady města, která se konala dne 9. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:55 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Nepřítomen: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 14. schůze rady města, která se konala dne 27. června 2018 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 14. schůze rady města, která se konala dne 27. června 2018 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 14. schůze rady města, která se konala dne 27. června 2018 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

12/1.2 Zpráva o ověření zápisu

12/1.2 Zpráva o ověření zápisu U s n e s e n í ze 12. zasedání Zastupitelstva ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 20. 09. 2012 v 15,00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p. 139 1. Organizační záležitosti 12/1.1 Program 12. zasedání

Více

USNESENÍ. Přítomno: 13 členů zastupitelstva, MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 16:02 hodin

USNESENÍ. Přítomno: 13 členů zastupitelstva, MUDr. Tomáš Bauer přítomen od 16:02 hodin USNESENÍ ze 4. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 28. června 2012 od 15:00 do 19:35 hodin ve velké zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: 13 členů zastupitelstva,

Více

Zastupitelstvo města Krupka Usnesení z 21. zasedání ZM ze dne

Zastupitelstvo města Krupka Usnesení z 21. zasedání ZM ze dne Zastupitelstvo města Krupka U S N E S E N Í z 21. zasedání Zastupitelstva města ve volebním období 2014 2018 konaného dne 19.06.2018 v zasedací místnosti ZM MÚ Krupka od 09:00 hod Přítomno: 20 Nepřítomno:

Více

Zápis č. 6/2016. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích

Zápis č. 6/2016. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Program: Zápis č. 6/2016 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 12. 12. 2016 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

U s n e s e n í ze 20. řádného jednání Rady města Nové Sedlo, které se konalo dne v kanceláři starostky města od hod.

U s n e s e n í ze 20. řádného jednání Rady města Nové Sedlo, které se konalo dne v kanceláři starostky města od hod. U s n e s e n í ze 20. řádného jednání Rady města Nové Sedlo, které se konalo dne 23. 11. 2016 v kanceláři starostky města od 15.00 hod. Usnesení č. 408/2016: RM bere na vědomí Zprávu o poskytování služeb

Více

USNESENÍ. z 21. schůze rady města, která se konala dne 5. prosince 2011 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v kanceláři starosty města

USNESENÍ. z 21. schůze rady města, která se konala dne 5. prosince 2011 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v kanceláři starosty města USNESENÍ z 21. schůze rady města, která se konala dne 5. prosince 2011 od 09:00 hodin do 12:00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček místostarosta

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 30.listopadu 2017 U S N E S E N Í ------------------------- z 34. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 29. května 2013

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 29. května 2013 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 29. května 2013 č. 150 u p r a v e n á v e r z e změnu odpisového plánu pro rok 2013 příspěvkové organizaci Základní škola Kynšperk nad Ohří,

Více

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/10Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 10. zasedání pp. Bc.

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/10Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 10. zasedání pp. Bc. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ z 3. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy

USNESENÍ z 3. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy USNESENÍ z 3. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy, které se uskutečnilo dne 31. března 2015 v době od 17:00 do 19.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Dolní Nivy Přítomno: Omluveni: Neomluveni:

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 6.6.2018 235/19/ZM/2018 Žádost o navýšení dotace a poskytnutí dotace na rok 2019 - Centrum

Více

3. zasedání Zastupitelstva města Žatce

3. zasedání Zastupitelstva města Žatce 3. zasedání Zastupitelstva města Žatce dne 22.05.2014 od 17,00 hod. zasedací sál radnice Program jednání 1. Zahájení 2. Volba návrhové komise 3. Určení ověřovatelů zápisu 4. Schválení programu 5. Vystoupení

Více

Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 06.04.2016 208 / 11 č. 2 209 / 11 č. 3 210 / 11 č. 4 211 / 11 č. 5 212 / 11 č. 6 213 / 11 č. 7 program zasedání dne 6. 4. 2016 přehled usnesení

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 26. schůze rady města, která se konala dne 4. října 2017 od 09:00 hodin do 09:50 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 26. schůze rady města, která se konala dne 4. října 2017 od 09:00 hodin do 09:50 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 26. schůze rady města, která se konala dne 4. října 2017 od 09:00 hodin do 09:50 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr.

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-15/2016 Datum jednání: 15.12.2016 3) Program jednáni (USN-Z3-293/2016) Program: I. Úvodní blok 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba

Více

Zastupitelstvo města Příbora

Zastupitelstvo města Příbora Zastupitelstvo města Příbora U S N E S E N Í z 21. zasedání Zastupitelstva města Příbora konaného v mimořádném termínu dne 4. dubna 2013 v jednacím sále piaristického kláštera v Příboře od 16:00 hod. VARIANTA

Více

U S N E S E N Í. Přítomno: 19 Nepřítomno: 2 Z toho omluveno: 2 Zasedání zastupitelstva města je usnášení schopné.

U S N E S E N Í. Přítomno: 19 Nepřítomno: 2 Z toho omluveno: 2 Zasedání zastupitelstva města je usnášení schopné. U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva města ve volebním období 2014 2018 konaného dne 20.06.2016 ve výstavní síni MÚ Krupka od 14:00 hodin Přítomno: 19 Nepřítomno: 2 Z toho omluveno: 2 Zasedání

Více

USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 9. května 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v kanceláři starosty města

USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 9. května 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v kanceláři starosty města USNESENÍ z 13. schůze rady města, která se konala dne 9. května 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Omluven: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček

Více

Usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne program zasedání Zastupitelstva města Šternberka dne

Usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne program zasedání Zastupitelstva města Šternberka dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 20. 02. 2019 Číslo: 37/3 program zasedání Zastupitelstva města Šternberka

Více

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 15. září 2010 (upravená verze)

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 15. září 2010 (upravená verze) Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 15. září 2010 (upravená verze) č. 310 1. b e r e n a v ě d o m í předběžný návrh rozpočtu na rok 2011 a vedoucí finančního odboru provést v tomto návrhu úpravy,

Více

Usnesení 23. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 23. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Usnesení 23. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 11. 04. 2018 Číslo: 503/23 program zasedání ZM dne 11.04.2018 Číslo:

Více

U S N E S E N Í. z 22. zasedání Zastupitelstva obce Bystřice, konaného dne v 15:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bystřice

U S N E S E N Í. z 22. zasedání Zastupitelstva obce Bystřice, konaného dne v 15:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bystřice U S N E S E N Í z 22. zasedání Zastupitelstva obce Bystřice, konaného dne 24. 4. 2018 v 15:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bystřice Zastupitelstvo obce Bystřice po projednání předložených návrhů přijalo

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 14. schůze rady města, která se konala dne 22. července 2015 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 14. schůze rady města, která se konala dne 22. července 2015 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 14. schůze rady města, která se konala dne 22. července 2015 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

U S N E S E N Í z 16. zasedání Zastupitelstva města konaného dne 23,06,2014

U S N E S E N Í z 16. zasedání Zastupitelstva města konaného dne 23,06,2014 U S N E S E N Í z 16. zasedání Zastupitelstva města konaného dne 23,06,2014 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A K R U P K A A. BERE NA VĚDOMÍ: 1. Zápis z jednání finančního výboru ze dne 16.04.2014 a

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách. Město Jeseník Usnesení přijatá na 3. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 25.4.2019 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 113. Zastupitelstvo města bere na

Více

USNESENÍ č. 2/2019. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. března 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2019. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. března 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2019 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. března 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny ZM/21/2019 ZM schvaluje plnění rozpočtu

Více

USNESENÍ. ze 6. schůze rady města, která se konala dne 26. března 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti radnice v Lokti

USNESENÍ. ze 6. schůze rady města, která se konala dne 26. března 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti radnice v Lokti USNESENÍ ze 6. schůze rady města, která se konala dne 26. března 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti radnice v Lokti Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf

Více

VÝPIS USNESENÍ. 2. Kontrola usnesení 5. Přidělení bytu č. 15 v Domě s pečovatelskou službou v Lokti, Sportovní 556

VÝPIS USNESENÍ. 2. Kontrola usnesení 5. Přidělení bytu č. 15 v Domě s pečovatelskou službou v Lokti, Sportovní 556 VÝPIS USNESENÍ z 28. schůze rady města, která se konala dne 19. listopadu 2015 od 09:00 hodin do 10:25 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 17. června 2015

U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 17. června 2015 U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 17. června 2015 u p r a v e n á v e r z e č. 18 a) Závěrečný účet Města Kynšperk nad Ohří za rok 2014, který tvoří přílohy

Více

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 18. února 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. ze 4. schůze rady města, která se konala dne 18. února 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ ze 4. schůze rady města, která se konala dne 18. února 2015 od 09:00 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE 27.02.2019 Usnesení číslo: 50/4Z/2019 Schválení návrhové komise a ověřovatelů zápisu V Jindřichově Hradci dne 28.2.2019 návrhovou

Více

U S N E S E N Í ze VI. řádného zasedání zastupitelstva města Nového Sedla, konaného dne od hodin ve velké zasedací síni MěÚ

U S N E S E N Í ze VI. řádného zasedání zastupitelstva města Nového Sedla, konaného dne od hodin ve velké zasedací síni MěÚ U S N E S E N Í ze VI. řádného zasedání zastupitelstva města Nového Sedla, konaného dne 7.12.2016 od 15.00 hodin ve velké zasedací síni MěÚ Usnesení č. 114/2016 ZM schvaluje plán práce zastupitelstva města

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 9. ledna 2019 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 9. ledna 2019 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 9. ledna 2019 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta

Více

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení Usnesení z 9. zasedání (řádného) zastupitelstva Obce Libavské Údolí konaného dne 12.05.2016 v zasedací síni Obecního úřadu od 17.00 hod. 174/16 Zastupitelstvo obce Libavské Údolí schvaluje následující

Více

z 15. zasedání zastupitelstva města Trmice, které se konalo dne od hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Trmice

z 15. zasedání zastupitelstva města Trmice, které se konalo dne od hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Trmice Usnesení z 15. zasedání zastupitelstva města Trmice, které se konalo dne 27.06.2016 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Trmice Předsedající: starostka Mgr. Jana Oubrechtová Přítomni: dle

Více

Usnesení č. 1/2017 Zastupitelstvo města Nové Sedlo bere na vědomí Zprávu o činnosti Městské policie Nové Sedlo za období od 1.7. do

Usnesení č. 1/2017 Zastupitelstvo města Nové Sedlo bere na vědomí Zprávu o činnosti Městské policie Nové Sedlo za období od 1.7. do U S N E S E N Í z I. řádného zasedání zastupitelstva města Nového Sedla, konaného dne 25.1.2017 od 15.00 hodin ve velké zasedací síni MěÚ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 32. schůze rady města, která se konala dne 21. prosince 2017 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 32. schůze rady města, která se konala dne 21. prosince 2017 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 32. schůze rady města, která se konala dne 21. prosince 2017 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář

Více

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení Usnesení ze 12. zasedání (řádného) zastupitelstva Obce Libavské Údolí konaného dne 15.12.2016 v zasedací síni Obecního úřadu od 17.00 hod. 238/16 Zastupitelstvo obce Libavské Údolí schvaluje následující

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. ze 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. ze 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ ze 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 13.11.2017 Usnesení č. 154 /17-181 /17 154/17 Volba návrhové komise 155/17 Schválení programu 156/17 Sloučení návrhové a volební

Více

USNESENÍ. z 31. schůze rady města, která se konala dne 20. prosince 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 31. schůze rady města, která se konala dne 20. prosince 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 31. schůze rady města, která se konala dne 20. prosince 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

183/12/ZM/2017 Hlavní body zasedání ZM pro rok II. Zastupitelstvo města schvaluje

183/12/ZM/2017 Hlavní body zasedání ZM pro rok II. Zastupitelstvo města schvaluje Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 12. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne 15.3.2017 183/12/ZM/2017 Hlavní body zasedání ZM pro rok 2017 Hlavní body zasedání Zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 2. prosince 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 2. prosince 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 2. prosince 2015 u p r a v e n á v e r z e č. 340 1. neschvaluje poskytnutí finančního daru Sdružení ochrany přírody a krajiny, DROSERA, Bublava

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 27. května 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 27. května 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 27. května 2015 u p r a v e n á v e r z e č. 139 v působnosti valné hromady společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří spol. s r. o., se sídlem

Více

Usnesení ze zasedání zastupitelstva města ze dne 17. dubna 2019

Usnesení ze zasedání zastupitelstva města ze dne 17. dubna 2019 Usnesení ze zasedání zastupitelstva města ze dne 17. dubna 2019 Zastupitelstvo města: a) s ch v á l i l o 1) Program dnešního jednání. 2) Návrhovou komisi ve složení: Věra Fornousová, Mgr. Čestmír Kříž

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 12. schůze rady města, která se konala dne 30. května 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 12. schůze rady města, která se konala dne 30. května 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 12. schůze rady města, která se konala dne 30. května 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

ZÁPIS. z 13. schůze Rady města Loket ze dne , 09:00 12:40 hodin

ZÁPIS. z 13. schůze Rady města Loket ze dne , 09:00 12:40 hodin ZÁPIS z 13. schůze Rady města Loket ze dne 15. 5. 2019, 09:00 12:40 hodin Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Mgr. Petr Adamec starosta Jan Hadrava místostarosta Bc. Klára Rozsypalová člen rady města

Více

Usnesení z 4. schůze zastupitelstva obce Lichnov konané dne 28. března 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního domu v Lichnově čp.

Usnesení z 4. schůze zastupitelstva obce Lichnov konané dne 28. března 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního domu v Lichnově čp. Usnesení z 4. schůze zastupitelstva obce Lichnov konané dne 28. března 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního domu v Lichnově čp. 348 Zastupitelstvo obce: 4/1 schvaluje program 4. schůze zastupitelstva

Více

3/30/ZM/ Schválení programu 30. zasedání Zastupitelstva města Jirkova

3/30/ZM/ Schválení programu 30. zasedání Zastupitelstva města Jirkova PŘEHLED USNESENÍ přijatých na 30. zasedání Zastupitelstva města Jirkov dne 12.9.2018 1/30/ZM/2018 - Volba návrhové komise I. Zastupitelstvo města volí návrhovou komisi ve složení: Jiřina Dufková. Mgr.

Více