Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice"

Transkript

1 Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 8/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu, na adrese Palackého 177, Tetčice Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Jetčice (dále téžjako zastupitelstvo obce ) bylo zahájeno v hodin starostou obce Janem Sonem. Starosta konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace podle ~ 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce Obecního úřadu Tetčice zveřejněna v souladu se zákonem po dobu nejméně 7 dní, a to od do Současně byla informace zveřejněna na elektronické úřední desce. Starosta uvedl, že zápis z minulého zasedání byl řádně ověřen, a nebyly k němu vzneseny žádné připomínky. Starosta upozornil přítomné, že ze zasedání je pořizován zvukový záznam jen pro potřeby zápisu. Starosta dále z prezenční listiny přítomných členů zastupitelstva konstatoval, že přítomno je 7 členů zastupitelstva (z celkového počtu 9 všech členů zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné (* 92 odst. 3 zákona o obcích). Přítomní: Ing. Pavel Němec, Jan Šon, Jan Kejda, Ing. Zuzana Oškrdalová, Jaroslav Haška, Dc. Jiří Dobrovolný, Dis., Jan Hlavoň Omluven: Ing. Bc. Zdeněk Šmarda, MSc., Josef Pokorný Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu Ing. Pavla Němce a Ing. Zuzanu Oškrdalovou K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Zastupitelstvo obce určuje ověřovatele zápisu Ing. Pavla Němce a Ing. Zuzanu Oškrdalovou Výsledek hlasování: Pro Proti 5 Zdržel se 2 (Ing. Pavel Němec a Ing. Zuzana Oškrdalová) Zapisovatelem starosta určil Janu Vontrobovou. Schválení programu zasedání:

2 Starosta seznámil přítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou předanou členům zastupitelstva a v souladu s informací zveřejněnou na úřední desce. Starosta navrhl, aby zveřejněný programu byl doplněn o bod: Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení práva věcného břemene souhlas se stavbou. Navýšení kapacity školní jídelny v MŠ. Prodej dřeva Starosta dal hlasovat o návrhu programu zasedáni v navrhovaném znění. Zastupitelstvo obce Tetčice schvaluje následující program zasedání: Navržený program I. Zahájení zasedání 2. Informace starosty, místostarosty a členů zastupitelstva 3. Rozpočtové opatření 4. Veřejnoprávní smlouva o přenosu příslušnosti k projednávání přestupků 5. SMLOUVA o zřízení věcného břemene Č.: ZN /001 EON 6. SMLOUVAo zřízení věcného břemene Č.: ZN /002 EON 7. Žádost o finanční dorovnání MS Tetčice 8. Smlouva o poskytnutí daru Místní akční skupina Brána Brněnska, z. s 9. Odpisový plán MS Tetčice 10. Poskytnutí dotace na provozní náklady FC Slovan Rosice 11. Poskytnutí dotace na provozní náklady Svazu těl, postižených v CR t2. Poskytnutí dotace na provozní náklady VK PSYCHO ROSICE 13. Poskytnutí dotace na zájezd Svazu neslyšících a nedoslýchavých v CR 14. Povolení k cestám starosty 15. Projednání územního plánu 16. Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení práva věcného břemene -souhlas se stavbou 17. Navýšení kapacity školní jídelny v MS 18. Prodej dřeva 19. Návrhy členů zastupitelstva 20. Diskuze 2 Informace starosty, místostarosty a předsedů $borů Starosta informoval, že proběhne schůzka ze zástupci firmy PORR a.s., kde bude dohodnut další postu v řešení dostavby chodníků. Dále starosta předložil zastupitelům Návrh Střednědobého výhledu rozpočtu Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice na roky , Návrh rozpočtu Svazku vodovodů a kanalizací Ivaňčice na rok 2018 a Návrh rozpočtu pro rok 2018 Mikroregionu Kahan dso, Hutní osada, Zastávka. Starosta také informoval, že předloží Městu Rosice žádost ba uzavření Veřejnoprávní smlouvy o výkonu úkolů městské policie.

3 Městská policie Rosice bude na základě této veřejnoprávní smlouvy v souladu s ustanovením ~ 3a odst. 1 zákona o obecní policii vykonávat úkoly při zabezpečování místních záležitostí veřejného pořádku a plnit další úkoly podle zákona o obecní policii nebo zvláštního zákona, v rozsahu vymezeném touto smlouvou, na území obce Tetčice. Zastupitelstvo obce tyto informace vzalo na vědomí. 3 - Rozpočtové opatření P. Vontrobová předložila zastupitelům rozpočtové opatření č. 10/2017. Rozpočtové opatření upravuje rozpočet na straně příjmu i výdajů. Rozpočtové opatření schválil starosta obce dne z důvodu, že byly do rozpočtu zapojeny účelově přidělené finanční prostředky z jiných rozpočtů a to dotace na volby do Parlamentu CR a průtoková dotace pro Mateřskou školu Tetčice. Celkové příjmy i výdaje se zvýšily tímto rozpočtovým opatřením o ,-Kč. Předložila zastupitelům rozpočtové opatření č. 11/2017. Rozpočtové opatření upravuje rozpočet na straně výdajů. Rozpočtové opatření schválil starosta obce dne z důvodu, že bylo provedeno rozpočtové opatření do celkové výše ,-Kč. Celkové příjmy i výdaje se zvýšíly o 0,-Kč. Dále předložila rozpočtové opatření č. 12/2017. Rozpočtové opatření upravuje rozpočet na straně výdajů i příjmů. Celkové příjmy i výdaje se zvýší o ,- Kč Zastupitelé rozpočtová opatření projednali. Zastupitelstvo obce Tetčice schvaluje rozpočtové opatření č. 10/2017, rozpočtové opatření č. 11/2017 rozpočtové opatření č. 12/2017 v souladu s ustanovením * 84 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích dle předloženého návrhu. Výsledek hlasování; Pro 7 Proti O Zdrželi se O 4 - Veřejnoprávní smlouva o přenosu příslušnosti k projednávání přestupků Starosta předložil zastupitelstvu návrh Veřejnoprávní smlouvy přenosu příslušnosti k projednání přestupků mezi Obcí Tetčice a Městem Rosice. Na základě této smlouvy orgány města Rosice budou namísto orgánů obce Tetčice vykonávat přenesenou působnost svěřenou zvláštními právními předpisy orgánům obce ve správním obvodu obce Tetčice v rozsahu vymezeném touto smlouvou. Na základě této smlouvy budou orgány města Rosice věcně a místně příslušnými správními orgány v řízení ve správním obvodu obce Tetčice. Obec Tetčice přenáší touto smlouvou na město Rosice v souladu s ustanovením ~ 105 zákona č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich veškerou příslušnost k projednávání přestupků ve správním obvodu obce Tetčice a město Rosice tuto příslušnost přijímá. Zastupitelé smlouvu projednali.

4 Zastupitelstvo obce Tetčice schvaluje Veřejnoprávní smlouvu o přenosu příslušnosti k projednávání přestupků uzavřenou mezi Obcí Tetčice a Městem Rosíce, se sídlem Palackého nám. 13, Rosice v předloženém znění a pověřují starostu k podpisu smlouvy 5 SMLOUVA o zřízení věcného břemene Č.: ZN /001 EON Starosta předložil návrh Smlouvu o zřízení věcného břemene Č. ZN 0l /Oolmezi E. ON Distribuce, a.s. se sídlem F. A. Gerstnera 215 1/6, Ceské Budějovice, IC budoucím oprávněným a Obcí Tetčice budoucím povinným. Smluvní strany se za účelem umístění distribuční soustavy stavba realizovaná pod názvem Tetčice - Slavíček: MN příp. kab. Příp. Smluvní strany se za účelem umístění distribuční soustavy - kabelové vedení NN na pozemku a za účelem jejího provozování dohodly na zřízení věcného břemene, jehož obsahem je právo Oprávněné zřídit, provozovat, opravovat a udržovat distribuční soustavu na Pozemku. Věcně břemeno zahrnuje též právo Oprávněné provádět na distribuční soustavě úpravy za účelem její obnovy, výměny, modernizace nebo zlepšení její výkonnosti, včetně jejího odstranění. Uvedl, že stavbou dojde k dotčení pozemků par. Č. 708/2 v katastrálním území Tetčice, obec Tetčice, okres Brno-venkov ve vlastnictví Obce Tetčice. Zastupitelé smlouvu projednali. Zastupitelstvo obce TetČice schvaluje Smlouvu o zřízení věcného břemene Č. ZN /001 se společností E. ON. Distribuce, a.s. se sídlem F. A. Gerstnera 2151/6, Ceské Budějovice, IČ : v předloženém znění a pověřuje starostu k podpisu smlouvy. 6 - SMLOUVAo zřízení věcného břemene Č.: ZN /002 EON Starosta předložil návrh Smlouvu o zřízení věcného břemene Č. ZN-0l /002 mezi E. ON Distribuce, a.s. se sídlem F. A. Gerstnera 2151/6, Ceské Budějovice, IC budoucím oprávněným a Obcí Tetčice budoucím povinným. Smluvní strany se za účelem umístění distribuční soustavy stavby realizované pod názvem Tetčice, Křiby, rekonstr. vedení NW -kabelové vedení NN a pojistkové skříně na Pozemku a za účelem jejího provozování dohodly na zřízení věcného břemene, jehož obsahem je právo Oprávněné zřídit, provozovat, opravovat a udržovat distribuční soustavu na Pozemku. Věcné břemeno zahrnuje též právo Oprávněné provádět na distribuční soustavě úpravy za účelem její obnovy, výměny, modernizace nebo zlepšení její výkonnosti, včetně jejího odstranění. Uvedl, že stavbou dojde k dotčení pozemků parc.č. 551/l, 562/1, 562/15, 565/1, 566/1, 566/2, 571, 600/5, 930/30, 1035/2, 1036/2, 1036/5, 1036/6, 1036/7, 1036/8, 1036/9, 1036/10, 1036/11, 1036/12, 1037/12v katastrálním území Tetčice, obec Tetčice, okres Brno-venkov ve vlastnictví Obce Tetčice.

5 Zastupitelé smlouvu projednali. Zastupitelstvo obce Tetčice schvaluje Smlouvu o zřízení věcného břemene Č. ZN ZN /002 se společností E. ON. Distribuce, a.s. se sídlem F. A. Gerstnera 2151/6, Ceské Budějovice, IC : v předloženém znění a pověřuje starostu k podpisu smlouvy. 7 o finanční dorovnání MŠ Tetčice Starosta předložil zastupitelům Žádost o finanční dorovnání navýšeni limitu pedagogických pracovníků. Finanční dorovnání nutného nárůstu limitu úvazků pedagogických pracovníků o cca 0,2 úvazku, 1,5 hodiny, , -Kč. Důvodem je novelizovaný Rámcový vzdělávací program pro předškolní vzdělávání (RVP PV) a to s účinností od , kdy až v době letních prázdnin vydalo MSMT jasně definovaný výklad, jakým způsobem bude dodržování vybraných ustanovení školského zákona vymáhat. Překrývání přímé pedagogické činnosti učitelů ve třídě MS je plně v dikci ředitele MŠ, ale musí činit 2,5 hodiny denně v době vycházek a oběda. MS Tetčice je jednotřídní MS a disponujeme pouze 51 hodinami týdně přímé pedagogické práce, proto nejsou schopni s nynějšími pedagogickými úvazky překrývání učitelek naplnit, pokud bychom nemuseli zkracovat provoz MS. Zastupitelstvo obce Tetčice schvaluje navýšení provozního příspěvku pro Mateřskou školu Tetčice, příspěvkovou organizace, Tyršova 304, Tetčice o 10000,-Kč Výsledek hlasování: Pro 7 Proti O Zdrželi se 8 - Smlouva o poskytnutí daru Místní akční skupina Brána Brněnska, z. s Starosta předložil žádost návrh Smlouvy o poskytnutí daru uzavřenou mezi Obcí Tetčice poskytovatelem a Místní akční skupinou Brána Brněnska,z.s., se sídlem Kuřim, Křížkovského 48/2, Kuřim, PSČ příjemcem. Poskytovatel poskytne příjemci dar účelově vázaný k dotaci z rozpočtu Jihomoravského kraje, kterou obdržel příjemce v roce 2017 na základě Smlouvy č /17/ORR. Peněžní prostředky z daru jsou určeny v rámci projektu s názvem Podpora MAS BB dle odst. 1) určeny na úhradu nákladů spojených s tímto projektem, protože poskytovaná dotace Jihomoravského kraje představuje maximálně 70 % základu pro stanovení dotace. Dar bude poskytnut ve výši 7 000,- Kč Zastupitelstvo obce Tetčice schvaluje Smlouvu o poskytnutí daru Místní akční skupina Brána Brněnska, z. se sídlem Kuřim, Křížkovského 48/2, Kuřím, PSC v předloženém znění a

6 pověřuje starostu k podpisu smlouvy. Výsledek hlasování: Pro? Proti 0 Zdrželi se O 9 - Odpisový plán MŠ Tetčice Starosta předložil zastupitelstvu obce žádost Mateřské školy Tetčice, příspěvkové organizace, Tyršova 304, Tetčice na schválení plánovaných odpisu pro rok Zastupitelstvo obce Tetčice schvaluje předložený odpisový plán Mateřské školy Tetčice, příspěvkové organizace, Tyršova 304, Tetčice pro rok 2017v předloženém znění Poskytnutí dotace na provozní náklady FC Slovan Rosice Starosta předložil zastupitelům žádost FC Slovan Rosice, z.s. o poskytnutí dotace ve výši ,- Kč za účelem zajištění celoroční čimiosti fotbalového klubu FC Slovan Rosice, konkrétně devíti mládežnických družstev a dvou týmů dospělých v roce Starosta navrhl poskytnout dotaci ve výši 8 000,-Kč. Zastupitelstvo obce Tetčice schvaluje poskytnutí veřejné finanční podpory FC Slovan Rosice, z.s., se sídtem Sportovní 372, Rosice, ič: ve výši 8 000,-Kč, dále schvalují Smlouvu o poskytnutí veřejné finanční podpory FC Slovan Rosice, z.s., se sídlem Sportovní 372, Rosice, IČ : a pověřují starostu k podpisu této smlouvy. Výsledek hlasování: Pro 7 Proti O Zdrželi se 11 - Poskytnutí dotace na provozní náklady Svazu těl. postižených v ČR Starosta předložil žádost Svazu tělesně postižených v ČR, zapsaného spolku místní organizace Rosice se sídlem Husova čtvrt 1086, Rosice, o poskytnutí dotace ve výši 6 000,- Kč za účelem úhrady provozních výdajů k zajištění potřeb a zájmů tělesně postižených členů. Starosta navrhl poskytnout dotaci ve výši 6 000,-Kč.

7 Zastupitelstvo obce Tetčice schvaluje poskytnutí dotace spolku Svaz tělesně postižených v ČR, místní organizace Rosice, se sídlem Husova čtvrt 1086, Rosice, IC na provozní výdaje v roce 2018 ve výši 6 000,- Kč, dále schvaluje smlouvu o poskytnutí dotace spolku Svazu tělesně postižených v CR, místní organizace Rosice, se sídlem Husova čtvrt 1086, Rosice, IC a pověřuje starostu k podpisu smlouvy Poskytnutí dotace na provozní náklady VK PSYCHO ROSICE Starosta předložil zastupitelstvu obce žádost Volejbalového klubu PSYCHO Rosice, se sídlem Rosice, Komenského náměstí 40, IC o poskytnutí příspěvku ve výši ,- Kč na zajištěné celoročního provozu klubu. Příspěvek bude použit na náklady provozu tělocvičny a venkovního hřiště, na náklady na soutěže v roce 2018 Starosta také předložil návrh smlouvy o poskytnutí této finanční podpory a navrhl poskytnout příspěvek s ohledem k počtu členů s trvalým pobytem v obci Tetčice ve výši 6 000,- Kč. Zastupitelstvo obce Tetčice schvaluje poskytnutí veřejné finanční podpory ve výši 6 000,- Kč Volejbalovému klubu PSYCHO Rosice, se sídlem Rosice, Komenského náměstí 40, IC a schvaluje smlouvu o poskytnutí veřejné finanční podpory Volejbalovému klubu PSYCHO Rosice, se sídlem Rosice, Komenského náměstí 40 a pověřuje starostu k podpisu smlouvy. 13 Poskytnutí dotace na zájezd Svazu neslyšících a nedoslýchavých v ČR Starosta předložil žádost Svazu neslyšících a nedoslýchavých v ČR, základní organizace Brnovenkov, Zastávka u Brna, zapsaného spolku, se sídlem Babická 139, Zastávka u Brna e, o poskytnutí dotace ve výši 5 000,- Kč za účelem úhrady rekondiční rehabilitace zdravotně postižených Luhačovice -Vltava ve dnech Starosta navrhl poskytnout dotaci ve výši 5 000,-Kč. Zastupitelstvo obce Tetčice schvaluje poskytnutí dotace Svazu neslyšících a nedoslýchavých v CR, základní organizace Brno-venkov, Zastávka u Brna, zapsaného spolku, se sídlem Babická 139, Zastávka u Brna, IČ poskytnutí dotace ve výši Kč za účelem úhrady rekondiční rehabilitace zdravotně postižených Luhačovice -Vltava ve dnech dále schvaluje smlouvu o poskytnutí dotace Svazu neslyšících a nedoslýchavých v CR, základní organizace Brno-venkov, Zastávka u Brna, zapsaného spolku, se sídlem Babická 139, Zastávka u Brna, IČ a pověřuje starostu k podpisu smlouvy.

8 14 - Povolení k cestám starosty Starosta informoval, že k povolení používání služebního auta a vlastního auta a povolení k pracovním cestám potřebuje souhlas zastupitelstva. Zastupitelé bod projednali. Zastupitelé obce Tetčice povolují starostovi Obce Tetčice používání služebního vozidla značky Citroěn Berlingo v majetku Obce Tetčice a používání vlastního vozidla k pracovním cestám. Výsledek hlasování: Pro. 6 Proti O Zdrželi se l(jan Šon) Usnesení bylo schváleno 15 - Projednání územního plánu Starosta informoval, že Uzemní plán obce (UP) je velmi podrobným popisem toho, jak bude uspořádáno území obce např. z hlediska ochrany životního prostředí, rozmístění průmyslových areálů nebo komunikací či rodinných domků. Uzemní plány tak řeší budoucí podobu veškerých ploch na území obce. Uvedl, že Uzemní plán by měla mít každá obec. Také seznámil zastupitele s nutnosti pořízení územního plánu do konce roku Nejdříve však musí být zadáno zpracováno. Vzhledem k tomu, že o tuto změnu budou žádat i ostatní obce, je vhodné požádat Stavební odbor MEU Rosice co nejkratším termínu o tuto změnu. Zastupitelé bod projednali. Zastupitelé obce Tetčice schvaluje pořízení nového územního plánu obce Tetčice a pověřují starostu obce k zadání zpracování návrhu nového Uzemního plánu Obce Tetčice. Výsledek hlasování: Pro 7 Proti Zdrželi se O Usnesení bylo schváleno 16 - Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení práva věcného břeniene -souhlas se stavbou Starosta předložil návrh Smlouva č /009 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene mezi E. ON Distribuce, a.s. se sídlem F. A. Gerstnera 2151/6, Ceské Budějovice, IC budoucím oprávněným a Obcí Tetčice budoucím povinným. Smluvní strany se za účelem umístění distribuční soustavy stavba realizovaná pod názvem Rosice LIDL: VN přip. kab. vedení dohodly na umístění kabelové vedení VN v délce trasy 66 m na zatížené nemovitosti. Uvedl, že stavbou dojde k dotčení pozemků parc.č v katastrálním území Tetčice, obec

9 Tetčice, okres Brno-venkov ve vlastnictví Obce Tetčice. Zastupitelé smlouvu projednali. Zastupitelstvo obce Tetčice schvaluje Smlouvu č /009 o smlouvě budoucí o zřízení práva věcného břemene se společností E. ON. Distribuce, a.s. se sídlem F. A. Gerstnera 2151/6, Ceské Budějovice, IC : v předloženém znění a pověřuje starostu k podpisu smlouvy. 17 Navýšení kapacity školní jídejny v MŠ Starosta předložil zastupitelům žádost Mateřské školy Tetčice, příspěvkové organizace, Tyršova 304, Tetčice o navýšení kapacity školní jídelny MS Tetčice ze 75 stravovaných na 120 stravovaných z důvodu zajištění stravování žáků odloučeného pracoviště ZS Neslovice na adrese Palackého 52, Tetčice. V žádosti je uvedeno, že kapacita školní jídelny je stanovena na 127 jídel vjednom sledu, dokonce roku bude navýšena kopií konvektomatu na 197 jídel v jednom sledu. Zastupitelstvo obce Tetčiee schvaluje navýšení kapacity školní jídelny Mateřské školy Tetčice, příspěvkové organizace, se sídlem Tyršova 307, Tetčice ze 75 stravovaných na 120 stravovaných a podání žádosti o provedení těchto změn v rejstříku škol a pověřuje ředitelku mateřské školy k podání žádosti o provedení těchto změn. Výsledek hlasování: Pro 7 Proti O Zdrželi se 18 Prodej dřeva Starosta předložil zastupitelům návrh záměrn na prodej dřeva za minimální cenu 300 Kč/prm. Uvedl, že se jedná o dřevo vzniklé ze zbytku větví po dokončených nahodilých těžbách, Množství je cca 1 Om 3. Záměr na prodej dřeva bude zveřejněn do , do té doby také mohou občané své nabídky předkládat na obecní úřad. Zastupitelé záměr projednali Zastupitelstvo obce Tetčice schvaluje zveřejnění Záměru prodeje dřeva ve vlastnictví Obce Tetčice za minimální cenu 300 Kč/prm.

10 19 Návrhy členů zastupitelstva Pan Jaroslav Haška požádal starosty, aby byla u vchodu do Mateřské školky umístěna nájezdová rampa určená. 20- Diskuze a závěr zasedání Pan Dvořák upozornil zastupitele, že v minulých dnech v obci Tetčice byla dopravní nehoda vozidel, v souvislosti s tím požádal zastupitele, aby v návrhu územního plánu TetČice nebyl opomenut obchvat. Dále požádal zastupitele, aby Tetčický zpravodaj obsahoval informaci z měřice rychlosti o dopravě v obci Tetčice. Starosta ukončil zasedání zastupitelstva v hod. Přílohy zápisu: Prezenční listina Zveřejněná informace o konání ustavujícího zasedání podle * 93 odst. I zákona o obcích Zápis zapsala Jana Vontrobová dne: Ověřovatel: Ing. Zuzana Ošbdalová podpis ~ dne... Ověřovatel: Ing. Pavel Němec...dne Starosta: Jan šon, podpis..dne

Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 29. 6. 2015, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis Č. 9/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 29. 11. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 4/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 26. 04. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 3/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 15. 03. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 10/201 5 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 3. 11. 2015, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního

Více

Obec Tetěice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetěice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetěice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Tetěice, konaného dne 26. 01. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitejstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitejstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitejstvo obce Tetčice Zápis Č. 7/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 21. 7. 2015, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis Č. 2/20 17 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 7. 3. 2017, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 6/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 13. 09. 2017, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis Č. 8/20 15 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 9. 9. 2015, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 6/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 28. 06. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 27. 06. 2017, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Obec rflči Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec rflči Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec rflči Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis Č. 812016 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 11. 10. 2016, ad 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Tetčice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou obce Janem Sonem.

Zasedání Zastupitelstva obce Tetčice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou obce Janem Sonem. Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 2/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Tetčice, konaného 10. 3. 2015, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastunitelstva Zasedání

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis Č. 3/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 10. 05. 2017, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Obec Tetěice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetěice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetěice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 2/201 6 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 23. 02. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis Č. 5/20 16 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 07. 06. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 7.11.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 7. 11. 2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od 18:00 hodin. Anonymizovaný zápis Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne 13. 10. 2015 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Patokryje (dále též jako

Více

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí OBEC LIPOVICE Lipovice 44, 384 22 Vlachovo Březí ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 21. listopadu 2017 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno

Více

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 17.12.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 20. 3. 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.03

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 22. listopadu 2018 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny (příloha č. 1) 1. Technický bod

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Bod č 2 - Schválení programu:

Bod č 2 - Schválení programu: Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 16.9.2015 od 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu. 11/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v 17.00 hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Hořejší, Lenka Hořejší,

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis Č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce TetČice, konaného dne 13. 09. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 12. března 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 12. března 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 12. března 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martin Křivonožka,

Více

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 3.6.2015 v zasedací místnosti OÚ (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne 22.3.2017 od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 19.12. 2016 od 17,00 hodin. Usnesení č. 105-119/2016 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6.

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. 2019 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis ze 41. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis ze 41. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis ze 41. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 28. 2. 2018 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, E. Křivancová, I. Machovcová,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 4. 12, 2014, od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 4. 12, 2014, od 18:00 hodin. 6 ~ oac irbc~ ~itins~177, ~YI4 17 bite (ČO:44B47e17!eLÍfar 546 dli nfl Obec Tetcice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 4. 12, 2014, od 18:00 hodin.

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 16. 11. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Přítomni: Omluveni: Vlastimil Řezníček, Ludmila Juráková, Bc. Ivana Hlavínová,

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Zahrádka Zastupitelstvo obce Zahrádka Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne 2.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í. 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 02. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Glocová Iveta Jedlička Ladislav Kosík Stanislav

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 11. 12. 2018 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014

ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014 ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší (příchod

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 17,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 17,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.10.2016 od 17,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. 21/2016 Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Obecní úřad: Hlavenec čp. 82, Předměřice nad Jizerou

Obecní úřad: Hlavenec čp. 82, Předměřice nad Jizerou Zápis č.5/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce HLAVENEC konaného dne 30. října 2018 v 19 hodin. Přítomni: členové zastupitelstva obce: JUDr. Jaroslav Čurda Alena Kastnerová, DiS. Veronika Matulová

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 25.1. 2017, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 44. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 11.3.2013, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 17:05 hodin Hodina ukončení:

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

dne Pověření starosty k provádění rozpočtových opatření 14. Smlouva č.: /004 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene

dne Pověření starosty k provádění rozpočtových opatření 14. Smlouva č.: /004 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene ZÁPIS č. 2/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 25.4.2019 Starosta obce zahájil zasedání v 19:00 hodin, přítomno 5 členů zastupitelstva. Zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin.

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin. Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne 29.10 2018, od 16 :00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pavlov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Přítomní: viz prezenční listina přítomno 14 zastupitelů Návrhová komise Jiří Nevídal, Pavel Relich Ověřovatelé zápisu Pavel Viktorin, Ing. Robert

Více

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2018, konaného dne 27. března 2018 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis č. 2/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 2/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 2/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 8. 2. 2017 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Omluveni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Číslo jednací.: 347 / 2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kyselka, konaného dne 5. 11. 2014, od 18:00 hodin v zasedací

Více

Návrh usnesení: ZOKÚ určuje ověřovateli zápisu Karla Krále a Radovana Filu, zapisovatelem Ing. Marka Světlíka.

Návrh usnesení: ZOKÚ určuje ověřovateli zápisu Karla Krále a Radovana Filu, zapisovatelem Ing. Marka Světlíka. Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 9. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2015, konaného dne 24. listopadu 2015 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zasedání zastupitelstva obce Žďár

Zasedání zastupitelstva obce Žďár Zasedání zastupitelstva obce Žďár Číslo: 4 Datum: 25. května 2015 Místo a čas jednání: na obecním úřadě ve Žďáru v 18,00 hodin. Přítomní zastupitelé obce: Mikulášek Patrik, Bc. Jan Novotný, Ladislav Novotný

Více

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obecní úřad Žeranovice, Žeranovice čp. 1, 769 01 Holešov Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 25.8.2016 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: 8 členů

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 25.4.2018 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Přítomno bylo šest členů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé:,,,, Petra Vasilová,, (účast od 18.30) Nepřítomní zastupitelé:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova, konaného dne 3. 11. 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova (dále

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Záboří Zastupitelstvo obce Záboří Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne 5. 11. 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 2. prosince 2014 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 2. prosince 2014 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 2. prosince 2014 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, MVDr. Jiří Humlíček, Mojmír

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 20.12.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 21.12.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 17.09.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 26.9.2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni zastupitelé: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík,

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 13. 7. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Křenovice, konaného dne od 19:00 hodin v obřadní síni obecního úřadu Křenovice, Školní 535

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Křenovice, konaného dne od 19:00 hodin v obřadní síni obecního úřadu Křenovice, Školní 535 Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Křenovice, konaného dne 12. 11. 2015 od 19:00 hodin v obřadní síni obecního úřadu Křenovice, Školní 535 Zahájení zasedání Zasedání Zastupitelstva obce Křenovice

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 23.11. 2011 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomni: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Lískovec, Pelikán, Ročovský, Trenda Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 7.12. 2016, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍ SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA V LUBNÉM, KONANÉ DNE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍ SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA V LUBNÉM, KONANÉ DNE ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍ SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA V LUBNÉM, KONANÉ DNE 16.12.2014 PŘÍTOMNI: Jiří Bábor, Pavel Karmazín, Jiří Pestr, Danuše Richterová, VěraTučková, Iva Valoušková NEPŘÍTOMNI: Marie Báborová

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.: IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.: IČ: , Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, konaného dne 29.10.2018 v místnosti RC bývalé základní školy, Bukovany č. p. 57, od 18:00 Zahájení zasedání Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6 Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 6.9. 2017 od 20.00 hod. listů:6 Přítomno 8 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Mašek Josef, Zejda Josef, Mařan Břetislav, Vykysalová Dita, Kovalčík

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Tomáš Jelínek, Karel Adámek, Josef David, Jan Šnábl,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 26.10. 2017, od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne 2.11.2018 Přítomni: Křivánek Luboš Burian Jaroslav Kazda Libor Kazda Miloslav Pata Jaroslav Stejskal Miroslav Omluven: Pekárková

Více

Zápis č. 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 19:00 hod.

Zápis č. 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 19:00 hod. Obec Radostice Zastupitelstvo obce Radostice Zápis č. 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne 04. 03. 2015, od 19:00 hod. Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Usnesení zastupitelstva obce Libomyšl. Ze schůze ZO konaného dne 30.03.2015, od 18:00 hod.

Usnesení zastupitelstva obce Libomyšl. Ze schůze ZO konaného dne 30.03.2015, od 18:00 hod. Str.č.1 Usnesení zastupitelstva obce Libomyšl Ze schůze ZO konaného dne 30.03.2015, od 18:00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Libomyšl bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis č. 23 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 23 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 23 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 13.9.2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více