AUKČNĺ VYHLÁŠKA. Termín a místo konání aukce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "AUKČNĺ VYHLÁŠKA. Termín a místo konání aukce"

Transkript

1 IIII i~ II 1 I~f if~ ~i III Hif IIII lil I~I ii~ ~II I fh If i~f 46/BVY/2019-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/47/201 9-BVYM AUKČNĺ VYHLÁŠKA Aukce se řídí platným Aukčním řádem, není-li stanoveno v této aukční vyhlášce jinak. Aukční řád je v elektronické podobě uveřejněn na webových stránkách Termín a místo konání aukce Touto Aukční vyhláškou se vyhlašuje konání aukce prostřednictvím Elektronického aukčního systému Správce: Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2, IČO: , dostupného na webových stránkách Začátek aukce se stanovuje na den V 9:00 hod. Konec aukce se stanovuje na den v 9:00 hod. Zadavatelem aukce je Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových. Přĺslušným pracovištěm Zadavatele aukce je odbor Odloučené pracoviště Vyškov. Kontaktní osobou je Marie Dobiášková, marie.dobiaskova(~uzsvm.cz, tel II. Podmĺnky účasti v aukci Účast v aukci je možná pouze pro registrované uživatele Elektronického aukčního systému (dále jen EAS ). Způsob registrace je uveden v Aukčním řádu zveřejněném na webových stránkách na těchto webových stránkách je možné také registraci provést. Ill. Označenĺ vyhlašovatele aukce Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2, 100: , za kterou právně jedná Ing. Martin Hořava, ředitel odboru Odloučené pracoviště Vyškov, pověřený na základě Příkazu generálního ředitele č. 6/20 14, v platném znění. Iv. Předmět aukce Předmětem aukce je soubor movitých věcí, níže specifikovaných: 500 ks skleněných čirých lahví klasického tvaru o objemu I I, včetně 500 ks šroubovacích víček ev. č. BNY Popis předmětu aukce, ieho příslušenství a stavu, v němž se předmět aukce nachází: Jedná se o soubor movitých věcí 500 ks skleněných čirých lahví klasického tvaru o objemu 1 litr, balené v papírových krabicích po 10 kusech. Dále jsou součástí převodu movité věci (500 ks šroubovacích hliníkových víček), které jsou vedeny bez hodnoty. Tyto movité věci nejsou opotřebeny, ale jejich stáří nelze určit. Tyto movité věci nelze reklamovat. Z tohoto důvodu se doporučuje zájemcům zúčastnit se prohlídky předmětu aukce. Vlastníkem výše uvedené movité věci je Česká republika, příslušnost hospodařit s majetkem státu má Uřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2, ičo:

2 Specifikace místa předmětu aukce: Předmět aukce se nachází ve skladě odboru Odloučené pracoviště Vyškov, na adrese Boženy Němcové 2023/la, Blansko. Možnost prohlídky je uvedena v článku VIII. Prohlídky předmětu aukce. Práva a závazky na předmětu aukce: Zadavatel aukce upozorňuje, že údaje o předmětu aukce uvedené v Aukční vyhlášce, popis stavu předmětu aukce a práva a závazky na předmětu aukce váznoucí jsou uvedeny pouze podle dostupných informací. V. Nejnižší podání a Příhoz 1. Nejnižší podání činí 5000,00 Kč (slovy: pěttisíc korun českých). 2. Příhoz je stanoven na částku minimálně 100,00 Kč (slovy: jednosto korun českých). Vl. Účastníci aukce 1. Uživatelům EAS, kteří se do aukce přihlásí, bude jako účastníkům aukce přiděleno aukční číslo, které platí pouze pro konkrétní aukci. Vstupem do aukce účastník souhlasí s podmínkami kupní smlouvy. 2. Kromě prohlášení podle Aukčního řádu účastník svou účastí v aukci prohlašuje, že nemá vůči Zadavateli aukce dluh, jehož plnění je vynutitelné na základě vykonatelného exekučního titulu podle ~ 40 zákona č. 120/2001 Sb., o soudních exekutorech a exekuční činnosti (exekuční řád), ve znění pozdějších předpisů; v případě, že nastane změna v této skutečnosti, nebude se účastnit žádné aukce v EAS a bezodkladně tyto změny oznámí Zadavateli aukce. Existence takového dluhu může být důvodem pro odmítnutí uzavření kupní smlouvy s Vítězem aukce. VII. Úhrada ceny dosažené v aukci a převzetí předmětu aukce 1. Vítěz aukce obdrží od kontaktní osoby informace o platebních podmínkách k úhradě kupní ceny aje povinen na výzvu Zadavatele aukce řádně a včas uhradit aukční cenu a uzavřít kupní smlouvu. Poté je Zadavatelem informován o podmínkách podpisu kupní smlouvy a převzetí předmětu aukce. 2. Vítěz aukce je povinen uhradit aukční cenu na účet Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových ve lhůtě do 30 kalendářních dní ode dne udělení souhlasu. V případě, že Vítěz aukce neuhradí aukční cenu v této lhůtě, nastává zmaření aukce. 3. Vítěz aukce je povinen podepsat kupní smlouvu a převzít předmět aukce na základě předávacího protokolu ve lhůtě do 14 kalendářních dní ode dne odeslání výzvy k převzetí předmětu aukce Zadavatelem aukce. V případě, že Vítěz aukce tak neučiní v této lhůtě, nastává zmaření aukce. 4. V případě, že nastalo zmaření aukce Vítězem aukce po zaplacení aukční ceny z důvodu marného vypršení termínu pro uzavření kupní smlouvy, Zadavatel aukce vrátí aukční cenu do 10 pracovních dnů ode dne, kdy nastalo zmaření aukce. Pokud bude aukční cena složena v hotovosti na pokladně, Vítěz aukce má povinnost na základě AR ve lhůtě do 10 pracovních dnů za využití svého kontaktního u uvedeného u uživatelského účtu v EAS uvést číslo aukce, své aukční číslo a číslo účtu, na který chce zálohu vrátit.

3 5. Jestliže Vítěz aukce se stane Zmařitelem aukce, muže být vyzván k uzavření kupní smlouvy účastník aukce, který se umístil na dalším místě, pokud jím nabídnutá aukční cena není nižší než 90 % ceny nabídnuté účastníkem prvním v pořadí. 6. Jestliže se Vítězem aukce stane územní samosprávný celek, tak se Ihuty dle odst. 2 a 3 tohoto článku neuplatní. V takovém případě je Vítěz aukce povinen podepsat kupní smlouvu a převzít předmět aukce v termínu do 14 pracovních dní od schválení právního jednání orgánem územně samosprávného celku. 7. Veškeré náklady spojené s předáním a převzetím předmětu aukce nese Vítěz aukce, Vítěz aukce potvrdí převzetí předmětu aukce v předávacím protokolu. Po převzetí Vítěz aukce nemuže uplatňovat žádné nároky vztahující se k předmětu aukce. 8. Místo předání předmětu aukce je ve skladě odboru Odloučené pracoviště Vyškov, na adrese Boženy Němcové 2023/la, Blansko. VIII. Prohlídky předmětu aukce 1. Prohlídku předmětu aukce je možné uskutečnit pouze Po dohodě s kontaktní osobou Marií Dobiáškovou, marie.dobiaskova(~uzsvm.cz, tel. číslo Místo srazu účastníku prohlídky předmětu aukce se stanovuje na adrese Boženy Němcové 2023/la, Blansko. Učastníci prohlídek jsou povinni dodržovat zásady bezpečnosti a ochrany svého zdraví, požární ochrany a dbát pokynu osoby, která organizuje prohlídku. IX. Závěrečná ustanovení 1. Tato Aukční vyhláška byla sepsána a je platná pouze pro aukci předmětu, pro nějž byla tato Aukční vyhláška vyhotovena. 2. Veškerá práva a povinnosti účastníku aukce, které nejsou v této Aukční vyhlášce specifikována, se řídí platným Aukčním řádem a souvisejícími zákony. Ve Vyškově: o UŘAD PR ) L4SiUPO~ANI STkTU VĚCECH MAJETKQ\ ~CH Uz ~mní pra~o iště Brno. Odbor dloučene-1 pracoviště Vyškov Zadava - I aukce Ceská republika - Uřad pro zastupování státu ve věcech majetkových za kterou právně jedná Ing. Martin Hořava, ředitel odboru Odloučené pracoviště Vyškov, na základě Příkazu generálního ředitele č. 6/2014, v platném znění

4 IM HI II~I~flI~ 1 HII~ IlMl~III~HII~ ~I LI II~ II I liq II LI 64/BVY/201 9~BVYM Čj.: UZSVM/BVY/62/201 9-BVYM AUKČNĺ VYHLÁŠKA Aukce se řídí platným Aukčním řádem, není-ii stanoveno v této aukční vyhlášce jinak. Aukční řád je v elektronické podobě uveřejněn na webových stránkách Termín a místo konání aukce Touto Aukční vyhláškou se vyhlašuje konání aukce prostřednictvím Elektronického aukčního systému Správce: Uřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2, ICO: , dostupného na webových stránkách ~~bid~arn~jetku.cz. Začátek aukce se stanovuje na den v 9:00 hod. Konec aukce se stanovuje na den v 9:00 hod. Zadavatelem aukce je Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových. Příslušným pracovištěm Zadavatele aukce je odbor Odloučené pracoviště Vyškov. Kontaktní osobou je Marie Dobiášková, marie.dobiaskova~uzsvm.cz, tel IL Podmínky účasti v aukci Účast v aukci je možná pouze pro registrované uživatele Elektronického aukčního systému (dále jen EAS«). Způsob registrace je uveden v Aukčním řádu zveřejněném na webových stránkách na těchto webových stránkách je možné také registraci provést. lll~ Označení vyhlašovatele aukce Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2, ICO: , za kterou právně jedná Ing. Martin Hořava, ředitel odboru Odloučené pracoviště Vyškov, pověřený na základě Příkazu generálního ředitele Č. 6/2014, v platném znění. lv. Předmět aukce Předmětem aukce je soubor movitých věcí, níže specifikovaných: 200 ks skleněných čirých placatých lahví o objemu I I, včetně 200 ks šroubovacích víček ev. Č. BNYI2OI Popis předmětu aukce, eho příslušenství a stavu, v němž se předmět aukce nachází: Jedná se o soubor movitých věcí 200 ks skleněných čirých placatých lahví o objemu 1 litr, balené v papírových krabicích po 10 kusech. Dále jsou součástí převodu movité věci (200 ks šroubovacích hliníkových víček), které jsou vedeny bez hodnoty. Tyto movité věci nejsou opotřebeny, ale jejich stáří nelze určit. Tyto movité věci nelze reklamovat. Z tohoto důvodu se doporučuje zájemcům zúčastnit se prohlídky předmětu aukce. Vlastníkem, výše uvedené movité věci je Česká republika, příslušnost hospodařit s majetkem státu má Uřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2, ICO:

5 Specifikace místa předmětu aukce: Předmět aukce se nachází ve skladě odboru Odloučené pracoviště Vyškov, na adrese Boženy Němcové 2023/Ia, Blansko. Možnost prohlídky je uvedena v článku VlIl. Prohlídky předmětu aukce. Práva a závazky na předmětu aukce: Zadavatel aukce upozorňuje, že údaje o předmětu aukce uvedené v Aukční vyhlášce, popis stavu předmětu aukce a práva a závazky na předmětu aukce váznoucí jsou uvedeny pouze podle dostupných informací. V. Nejnižší podání a Příhoz 1. Nejnižší podání činí 3.000,00 Kč (slovy: třitisíce korun českých). 2. Příhoz je stanoven na částku minimálně 100,00 Kč (slovy: jednosto korun českých). VI. Učastníci aukce 1. Uživatelům EAS, kteří se do aukce přihlásí, bude jako účastníkům aukce přiděleno aukční číslo, které platí pouze pro konkrétní aukci. Vstupem do aukce účastník souhlasí s podmínkami kupní smlouvy. 2. Kromě prohlášení podle Aukčního řádu účastník svou účastí v aukci prohlašuje, že nemá vůči Zadavateli aukce dluh, jehož plnění je vynutitelné na základě vykonatelného exekučního titulu podle ~ 40 zákona č. 120/2001 Sb., o soudních exekutorech a exekuční činnosti (exekuční řád), ve znění pozdějších předpisů; v případě, že nastane změna v této skutečnosti, nebude se účastnit žádné aukce v EAS a bezodkladně tyto změny oznámí Zadavateli aukce. Existence takového dluhu může být důvodem pro odmítnutí uzavření kupní smlouvy s Vítězem aukce. VII. Úhrada ceny dosažené v aukci a převzetĺ předmětu aukce 1. Vítěz aukce obdrží od kontaktní osoby informace o platebních podmínkách k úhradě kupní ceny a je povinen na výzvu Zadavatele aukce řádně a včas uhradit aukční cenu a uzavřít kupní smlouvu. Poté je Zadavatelem informován o podmínkách podpisu kupní smlouvy a převzetí předmětu aukce. 2. Vítěz aukce je povinen uhradit aukční cenu na účet Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových ve lhůtě do 30 kalendářních dní ode dne udělení souhlasu. V případě, že Vítěz aukce neuhradí aukční cenu v této lhůtě, nastává zmaření aukce. 3. Vítěz aukce je povinen podepsat kupní smlouvu a převzít předmět aukce na základě předávacího protokolu ve lhůtě do 14 kalendářních dní ode dne odeslání výzvy k převzetí předmětu aukce Zadavatelem aukce. V případě, že Vítěz aukce tak neučiní v této lhůtě, nastává zmaření aukce. 4. V případě, že nastalo zmaření aukce Vítězem aukce po zaplacení aukční ceny z důvodu marného vypršení termínu pro uzavření kupní smlouvy, Zadavatel aukce vrátí aukční cenu do 10 pracovních dnů ode dne, kdy nastalo zmaření aukce. Pokud bude aukční cena složena v hotovosti na pokladně, Vítěz aukce má povinnost na základě AR ve lhůtě do 10 pracovních dnů za využití svého kontaktního u uvedeného u uživatelského účtu v EAS uvést číslo aukce, své aukční číslo a číslo účtu, na který chce zálohu vrátit.

6 5. Jestliže Vítěz aukce se stane Zmařitelem aukce, muže být vyzván k uzavření kupní smlouvy účastník aukce, který se umístil na dalším místě, pokud jím nabídnutá aukční cena není nižší než 90 % ceny nabídnuté účastníkem prvním v pořadí. 6. Jestliže se Vítězem aukce stane územní samosprávný celek, tak se lhuty dle odst. 2 a 3 tohoto článku neuplatní. V takovém případě je Vítěz aukce povinen podepsat kupní smlouvu a převzít předmět aukce v termínu do 14 pracovních dní od schválení právního jednání orgánem územně samosprávného celku. 7. Veškeré náklady spojené s předáním a převzetím předmětu aukce nese Vítěz aukce, Vítěz aukce potvrdí převzetí předmětu aukce v předávacím protokolu. Po převzetí Vítěz aukce nemuže uplatňovat žádné nároky vztahující se k předmětu aukce. 8. Místo předání předmětu aukce je ve skladě odboru Odloučené pracoviště Vyškov, na adrese Boženy Němcové 2023/la, Blansko. VlIl. Prohlĺdky předmětu aukce 1. Prohlídku předmětu aukce je možné uskutečnit pouze po dohodě s kontaktní osobou Marií Dobiáškovou, marie.dobiaskova~~uzsvm.cz, tel. číslo Místo srazu účastníku prohlídky předmětu aukce se stanovuje na adrese Boženy Němcové 2023/la, Blansko. Učastníci prohlídek jsou povinni dodržovat zásady bezpečnosti a ochrany svého zdraví, požární ochrany a dbát pokynu osoby, která organizuje prohlídku. IX. Závěrečná ustanovenĺ 1. Tato Aukční vyhláška byla sepsána a je platná pouze pro aukci předmětu, pro nějž byla tato Aukční vyhláška vyhotovena. 2. Veškerá práva a povinnosti účastníku aukce, které nejsou v této Aukční vyhlášce specifikována, se řídí platným Aukčním řádem a souvisejícími zákony. Ve Vyškově: fl UŘAD Pt~O L4SIUPO Á~ í ST ~TU VE VĚCECH MA.JETKOVYCH ÚzL pracoviště Brao Odbor odlo čené pracoviště Vyšk Zadavatel aukce Česká republika - Uřad pro zastupování státu ve věcech majetkových za kterou právně jedná Ing. Martin Hořava, ředitel odboru Odloučené pracoviště Vyškov, na základě Příkazu generálního ředitele č. 6/2014, v platném znění

7 I~ lil II ~I I 1 I~I II~ ~ III Hlilii ~I II ~I I~I II~ ~II IIII ~I I I~I 50/BVY/201 9-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/48/201 9-BVYM AUKČNÍ VYHLÁŠKA Aukce se řídí platným Aukčním řádem, není-ii stanoveno v této aukční vyhlášce jinak. Aukční řád je v elektronické podobě uveřejněn na webových stránkách Termín a místo konání aukce Touto Aukční vyhláškou se vyhlašuje konání aukce prostřednictvím Elektronického aukčního systému Správce: Uřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2, IČO: , dostupného na webových stránkách W2abidk~aet~cz. Začátek aukce se stanovuje na den V 9:00 hod. Konec aukce se stanovuje na den v 9:00 hod. Zadavatelem aukce je Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových. Příslušným pracovištěm Zadavatele aukce je odbor Odloučené pracoviště Vyškov. Kontaktní osobou je Marie Dobiášková, marie.dobiaskova~uzsvm.cz, tel II. Podmínky účasti v aukci Účast v aukci je možná pouze pro registrované uživatele Elektronického aukčního systému (dále jen EAS ). Způsob registrace je uveden v Aukčním řádu zveřejněném na webových stránkách na těchto webových stránkách je možné také registraci provést. Ill. Označení vyhlašovatele aukce Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2, IČO: , za kterou právně jedná Ing. Martin Hořava, ředitel odboru Odloučené pracoviště Vyškov, pověřený na základě Příkazu generálního ředitele č. 6/2014, v platném znění. Iv. Předmět aukce Předmětem aukce je soubor movitých věcí, níže specifikovaných: 500 ks skleněných čirých placatých lahví o objemu I I, včetně 500 ks šroubovacích víček ev. č. BNYI2OI Popis předmětu aukce, jeho příslušenství a stavu, v němž se předmět aukce nachází: Jedná se o soubor movitých věcí 500 ks skleněných čirých placatých lahví o objemu 1 litr, balené v papírových krabicích po 10 kusech. Dále jsou součástí převodu movité věci (500 ks šroubovacích hliníkových víček), které jsou vedeny bez hodnoty. Tyto movité věci nejsou opotřebeny, ale jejich stáří nelze určit. Tyto movité věci nelze reklamovat. Z tohoto důvodu se doporučuje zájemcům zúčastnit se prohlídky předmětu aukce. Vlastníkem, výše uvedené movité věci je Česká republika, příslušnost hospodařit s majetkem státu má Uřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2, ICO:

8 Specifikace místa předmětu aukce: Předmět aukce se nachází ve skladě odboru Odloučené pracoviště Vyškov, na adrese Boženy Němcové 2023/la, Blansko. Možnost prohlídky je uvedena v článku Vlil. Prohlídky předmětu aukce. Práva a závazky na předmětu aukce: Zadavatel aukce upozorňuje, že údaje o předmětu aukce uvedené v Aukčnĺ vyhlášce, popis stavu předmětu aukce a práva a závazky na předmětu aukce váznoucí jsou uvedeny pouze podle dostupných informací. V. Nejnižší podání a Příhoz 1. Nejnižší podání činí 7.500,00 Kč (slovy: sedmtisícpětset korun českých). 2. Příhoz je stanoven na částku minimálně 100,00 Kč (slovy: jednosto korun českých). Vl. Účastnĺci aukce 1. Uživatelům EAS, kteří se do aukce přihlásí, bude jako účastníkům aukce přiděleno aukční číslo, které platí pouze pro konkrétní aukci. Vstupem do aukce účastník souhlasí s podmínkami kupní smlouvy. 2. Kromě prohlášení podle Aukčního řádu účastník svou účastí v aukci prohlašuje, že nemá vůči Zadavateli aukce dluh, jehož plnění je vynutitelné na základě vykonatelného exekučního titulu podle ~ 40 zákona č. 120/2001 Sb., o soudních exekutorech a exekuční činnosti (exekuční řád), ve znění pozdějších předpisů; v případě, že nastane změna v této skutečnosti, nebude se účastnit žádné aukce v EAS a bezodkladně tyto změny oznámí Zadavateli aukce. Existence takového dluhu může být důvodem pro odmítnutí uzavření kupní smlouvy s Vítězem aukce. Vii. Úhrada ceny dosažené v aukci a převzetí předmětu aukce 1. Vítěz aukce obdrží od kontaktní osoby informace o platebních podmínkách k úhradě kupní ceny a je povinen na výzvu Zadavatele aukce řádně a včas uhradit aukční cenu a uzavřít kupní smlouvu. Poté je Zadavatelem informován o podmínkách podpisu kupní smlouvy a převzetí předmětu aukce. 2. Vítěz aukce je povinen uhradit aukční cenu na účet Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových ve lhůtě do 30 kalendářních dní ode dne udělení souhlasu. V případě, že Vítěz aukce neuhradí aukční cenu v této lhůtě, nastává zmaření aukce. 3. Vítěz aukce je povinen podepsat kupní smlouvu a převzít předmět aukce na základě předávacího protokolu ve lhůtě do 14 kalendářních dní ode dne odeslání výzvy k převzetí předmětu aukce Zadavatelem aukce. V případě, že Vítěz aukce tak neučiní v této lhůtě, nastává zmaření aukce. 4. V případě, že nastalo zmaření aukce Vítězem aukce po zaplacení aukční ceny z důvodu marného vypršení termínu pro uzavření kupní smlouvy, Zadavatel aukce vrátí aukční cenu do 10 pracovních dnů ode dne, kdy nastalo zmaření aukce. Pokud bude aukční cena složena v hotovosti na pokladně, Vítěz aukce má povinnost na základě AR ve lhůtě do 10 pracovních dnů za využití svého kontaktního u uvedeného u uživatelského účtu v EAS uvést číslo aukce, své aukční číslo a číslo účtu, na který chce zálohu vrátit.

9 5. Jestliže Vítěz aukce se stane Zmařitelem aukce, muže být vyzván k uzavření kupní smlouvy účastník aukce, který se umístil na dalším místě, pokud jím nabídnutá aukční cena není nižší než 90 % ceny nabídnuté účastníkem prvním v pořadí. 6. Jestliže se Vítězem aukce stane územní samosprávný celek, tak se Ihuty dle odst. 2 a 3 tohoto článku neuplatní. V takovém případě je Vítěz aukce povinen podepsat kupní smlouvu a převzít předmět aukce v termínu do 14 pracovních dní od schválení právního jednání orgánem územně samosprávného celku. 7. Veškeré náklady spojené s předáním a převzetím předmětu aukce nese Vítěz aukce, Vítěz aukce potvrdí převzetí předmětu aukce v předávacím protokolu. Po převzetí Vítěz aukce nemůže uplatňovat žádné nároky vztahující se k předmětu aukce. 8. Místo předání předmětu aukce je ve skladě odboru Odloučené pracoviště Vyškov, na adrese Boženy Němcové 2023/la, Blansko. Vlil. Prohlídky předmětu aukce 1. Prohlídku předmětu aukce je možné uskutečnit pouze po dohodě s kontaktní osobou Marií Dobiáškovou, marie.dobiaskova~uzsvm.cz, tel. číslo Místo srazu účastníku prohlídky předmětu aukce se stanovuje na adrese Boženy Němcové 2023/la, Blansko. Učastníci prohlídek jsou povinni dodržovat zásady bezpečnosti a ochrany svého zdraví, požární ochrany a dbát pokynu osoby, která organizuje prohlídku. IX. Závěrečná ustanovení 1. Tato Aukční vyhláška byla sepsána a je platná pouze pro aukci předmětu, pro nějž byla tato Aukční vyhláška vyhotovena. 2. Veškerá práva a povinnosti účastníku aukce, které nejsou v této Aukční vyhlášce specifikována, se řídí platným Aukčním řádem a souvisejícími zákony. Ve Vyškově: (rř4d PRO ZASTUPO : NI ~T-~I VE VÉCECH MAJETKO\í CII Úz~~mij pra~o~iště Bn~o ~ oro pracoviště Vy šk Zadavat~(aukce Ceská republika - Uřad pro zastupování státu ve věcech majetkových za kterou právně jedná Ing. Martin Hořava, ředitel odboru Odloučené pracoviště Vyškov, na základě Příkazu generálního ředitele č. 6/2014, v platném znění

10 46/BVY/2019-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/47/2019-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Martin Hořava, ředitel odboru Odloučené pracoviště Vyškov, na základě Příkazu generálního ředitele č. 6/2014, v platném znění Územní pracoviště Brno odbor Odloučené pracoviště Vyškov, Masarykovo náměstí 165/16, Vyškov IČO: (dále jen prodávající ) a Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, adresa:... Varianta - fyzická osoba - podnikatel (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:..., adresa:..., podnikající pod... (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem nebo dle živnostenského oprávnění), místo podnikání:..., IČO:, DIČ:, bankovní spojení: Varianta - právnická osoba... (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob), se sídlem..., kterou zastupuje (uvést akademický titul, jméno, příjmení, vědeckou hodnost, funkci), nebo zastoupená na základě plné moci, IČO:, DIČ:, zapsána ve veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., kterou zastupuje (uvést akademický titul, jméno, příjmení, vědeckou hodnost, funkci), nebo zastoupená na základě plné moci, IČO:, DIČ:, bankovní spojení: uzavírají podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen zákon č. 89/2012 Sb. ), a podle zákona č. 219/2000 Sb., o majetku České republiky a jejím vystupování v právních vztazích, v platném znění (dále jen zákon č. 219/2000 Sb. ), tuto

11 K U P N Í S M L O U V U č. U Z S V M / B V Y / 4 7 / B V Y M (dále jen smlouva ) Čl. I. 1. Česká republika je vlastníkem níže uvedených movitých věcí: ev. č. B/VY/2017/ ks skleněných čirých lahví klasického tvaru o objemu 1 l, včetně 500 ks šroubovacích víček (dále jen převáděný majetek ). 2. Česká republika je vlastníkem převáděného majetku na základě ustanovení 81 odst. 1 a odst. 2 zákona č. 141/1961 Sb., o trestním řízení soudním (trestní řád), ve znění pozdějších předpisů a Veřejného vyhlášení popisu věci č. j / ze dne Úřad je příslušný hospodařit s převáděným majetkem na základě 11 zákona č. 219/2000 Sb. 4. Tato kupní smlouva je uzavírána na základě výsledků aukce uskutečněné prostřednictvím Elektronického aukčního systému prodávajícího. Čl. II. 1. Prodávající touto smlouvou úplatně převádí kupujícímu vlastnické právo k převáděnému majetku a kupující toto právo za cenu uvedenou v Čl. II. odst. 2. této smlouvy přijímá. 2. Kupní cena byla stanovena ve výši..... (slovy ). 3. Kupující se zavazuje převáděný majetek převzít při podpisu této kupní smlouvy na adrese odboru Odloučené pracoviště Vyškov. 4. Převáděný majetek je prodáván, jak stojí a leží, ve smyslu ustanovení 1918 zákona č. 89/2012 Sb. Čl. III. Kupní cena byla uhrazena na bankovní účet prodávajícího /0710 v. s. dne. Čl. IV. 1. Kupující prohlašuje, že nemá vůči prodávajícímu dluh, jehož plnění je vynutitelné na základě vykonatelného exekučního titulu podle 40 zákona č. 120/2001 Sb., o soudních exekutorech a exekuční činnosti (exekuční řád) ve znění pozdějších předpisů. 2. Kupující prohlašuje, že není osobou, na niž se vztahuje 18 zákona č. 219/2000 Sb. Čl. V. 1. Kupující bere na vědomí, že prodávající od této smlouvy odstoupí, ukáže-li se prohlášení kupujícího, že není osobou, na níž se vztahuje 18 zákona č. 219/2000 Sb., jako nepravdivé. 2. Prodávající má právo od této smlouvy odstoupit, ukážou-li se prohlášení kupujícího, uvedená v Čl. IV. odst. 1. této smlouvy, jako nepravdivá anebo nastanou-li takové skutečnosti.

12 3. Prodávající má dále právo od této smlouvy odstoupit, pokud kupující nepřevezme převáděný majetek ve lhůtě stanovené v Čl. II. odst. 3. této smlouvy. 4. Odstoupením se závazky z této smlouvy od počátku ruší. Smluvní strany jsou povinny si vrátit vzájemná plnění poskytnutá dle této smlouvy. 5. Pokud dojde k odstoupení od této kupní smlouvy ze strany prodávajícího, vznikne prodávajícímu právo na náhradu veškerých nákladů, které mu v souvislosti s prodejem převáděného majetku vznikly. 6. Odstoupení od této smlouvy se nedotýká povinnosti kupujícího zaplatit peněžitá plnění, na jejichž úhradu vznikl prodávajícímu nárok od data účinnosti smlouvy do data účinnosti odstoupení. Čl. VI. A Varianta - smlouva nepodléhá uveřejnění v registru smluv a nebude dle ZMS vyžadovat schválení příslušným ministerstvem Smlouva je uzavřena a nabývá platnosti a účinnosti okamžikem podpisu poslední smluvní stranou. Tato smlouva nepodléhá uveřejnění v registru smluv v souladu s ustanovením 3 odst. 2 písm. i) zákona č. 340/2015 Sb., o zvláštních podmínkách účinnosti některých smluv, uveřejňování těchto smluv a o registru smluv (zákon o registru smluv) Obecná ustanovení B Varianta - smlouva podléhá uveřejnění v registru smluv, ale nebude dle ZMS vyžadovat schválení příslušným ministerstvem Smlouva je uzavřena okamžikem podpisu poslední smluvní stranou. Smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem jejího uveřejnění v registru smluv v souladu se zákonem č. 340/2015 Sb., o zvláštních podmínkách účinnosti některých smluv, uveřejňování těchto smluv a o registru smluv (zákon o registru smluv). Prodávající zašle tuto smlouvu správci registru smluv k uveřejnění bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 30 dnů od uzavření smlouvy. Prodávající předá kupujícímu doklad o uveřejnění smlouvy v registru smluv podle 5 odst. 4 zákona č. 340/2015 Sb., o registru smluv, jako potvrzení skutečnosti, že smlouva nabyla účinnosti. Pro účely uveřejnění v registru smluv smluvní strany navzájem prohlašují, že smlouva neobsahuje žádné obchodní tajemství. variantně prohlašuje, že níže uvedené údaje v této smlouvě považuje za své obchodní tajemství a požaduje, aby tyto údaje nebyly uveřejněny v registru smluv: (doplnit konkrétní údaje) Obecná ustanovení Obecná ustanovení společná pro varianty A a B O převzetí převáděného majetku bude sepsán předávací protokol. Vlastnické právo k převáděnému majetku přechází na kupujícího okamžikem převzetí převáděného majetku za předpokladu předchozího úplného zaplacení kupní ceny. Smluvní strany berou na vědomí, že jsou svými projevy vázány od okamžiku podpisu této smlouvy. Smluvní strany se dohodly, že není-li v této smlouvě stanoveno jinak, řídí se práva a povinnosti smluvních stran zákonem č. 89/2012 Sb. a zákonem č. 219/2000 Sb. Smluvní strany se dohodly, že jakékoli změny a doplňky této smlouvy jsou možné pouze písemnou formou, v podobě oboustranně uzavřených, vzestupně číslovaných dodatků smlouvy. Případné poplatkové a daňové povinnosti spojené s touto smlouvou nese kupující.

13 Tato smlouva je vyhotovena ve dvou stejnopisech. Každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení. Varianta - pouze u smluv uzavřených s ÚSC, pokud smlouva nebude zveřejněna v registru smluv Smluvní strany výslovně souhlasí s tím, aby tato smlouva ve svém úplném znění byla zveřejněna v rámci informací zpřístupňovaných veřejnosti prostřednictvím dálkového přístupu. Smluvní strany prohlašují, že skutečnosti uvedené v této smlouvě nepovažují za obchodní tajemství ve smyslu ustanovení 504 zákona č. 89/2012 Sb., a udělují svolení k jejich užití a zveřejnění bez stanovení jakýchkoli dalších podmínek. Smluvní strany prohlašují, že tuto smlouvu uzavřely svobodně a vážně, nikoliv z přinucení nebo omylu. Na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. Ve Vyškově dne V dne Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových. Ing. Martin Hořava ředitel odboru Odloučené pracoviště Vyškov.... akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost, funkce opravňující k jednání nebo jednající na základě plné moci, název

14 64/BVY/2019-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/62/2019-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Martin Hořava, ředitel odboru Odloučené pracoviště Vyškov, na základě Příkazu generálního ředitele č. 6/2014, v platném znění Územní pracoviště Brno odbor Odloučené pracoviště Vyškov, Masarykovo náměstí 165/16, Vyškov IČO: (dále jen prodávající ) a Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, adresa:... Varianta - fyzická osoba - podnikatel (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:..., adresa:..., podnikající pod... (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem nebo dle živnostenského oprávnění), místo podnikání:..., IČO:, DIČ:, bankovní spojení: Varianta - právnická osoba... (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob), se sídlem..., kterou zastupuje (uvést akademický titul, jméno, příjmení, vědeckou hodnost, funkci), nebo zastoupená na základě plné moci, IČO:, DIČ:, zapsána ve veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., kterou zastupuje (uvést akademický titul, jméno, příjmení, vědeckou hodnost, funkci), nebo zastoupená na základě plné moci, IČO:, DIČ:, bankovní spojení: uzavírají podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen zákon č. 89/2012 Sb. ), a podle zákona č. 219/2000 Sb., o majetku České republiky a jejím vystupování v právních vztazích, v platném znění (dále jen zákon č. 219/2000 Sb. ), tuto

15 K U P N Í S M L O U V U č. U Z S V M / B V Y / 6 2 / B V Y M (dále jen smlouva ) Čl. I. 1. Česká republika je vlastníkem níže uvedených movitých věcí: ev. č. B/VY/2017/ ks skleněných čirých placatých lahví o objemu 1 l, včetně 200 ks šroubovacích víček (dále jen převáděný majetek ). 2. Česká republika je vlastníkem převáděného majetku na základě ustanovení 81 odst. 1 a odst. 2 zákona č. 141/1961 Sb., o trestním řízení soudním (trestní řád), ve znění pozdějších předpisů a Veřejného vyhlášení popisu věci č. j / ze dne Úřad je příslušný hospodařit s převáděným majetkem na základě 11 zákona č. 219/2000 Sb. 4. Tato kupní smlouva je uzavírána na základě výsledků aukce uskutečněné prostřednictvím Elektronického aukčního systému prodávajícího. Čl. II. 1. Prodávající touto smlouvou úplatně převádí kupujícímu vlastnické právo k převáděnému majetku a kupující toto právo za cenu uvedenou v Čl. II. odst. 2. této smlouvy přijímá. 2. Kupní cena byla stanovena ve výši..... (slovy ). 3. Kupující se zavazuje převáděný majetek převzít při podpisu této kupní smlouvy na adrese odboru Odloučené pracoviště Vyškov. 4. Převáděný majetek je prodáván, jak stojí a leží, ve smyslu ustanovení 1918 zákona č. 89/2012 Sb. Čl. III. Kupní cena byla uhrazena na bankovní účet prodávajícího /0710 v. s. dne. Čl. IV. 1. Kupující prohlašuje, že nemá vůči prodávajícímu dluh, jehož plnění je vynutitelné na základě vykonatelného exekučního titulu podle 40 zákona č. 120/2001 Sb., o soudních exekutorech a exekuční činnosti (exekuční řád) ve znění pozdějších předpisů. 2. Kupující prohlašuje, že není osobou, na niž se vztahuje 18 zákona č. 219/2000 Sb. Čl. V. 1. Kupující bere na vědomí, že prodávající od této smlouvy odstoupí, ukáže-li se prohlášení kupujícího, že není osobou, na níž se vztahuje 18 zákona č. 219/2000 Sb., jako nepravdivé. 2. Prodávající má právo od této smlouvy odstoupit, ukážou-li se prohlášení kupujícího, uvedená v Čl. IV. odst. 1. této smlouvy, jako nepravdivá anebo nastanou-li takové skutečnosti.

16 3. Prodávající má dále právo od této smlouvy odstoupit, pokud kupující nepřevezme převáděný majetek ve lhůtě stanovené v Čl. II. odst. 3. této smlouvy. 4. Odstoupením se závazky z této smlouvy od počátku ruší. Smluvní strany jsou povinny si vrátit vzájemná plnění poskytnutá dle této smlouvy. 5. Pokud dojde k odstoupení od této kupní smlouvy ze strany prodávajícího, vznikne prodávajícímu právo na náhradu veškerých nákladů, které mu v souvislosti s prodejem převáděného majetku vznikly. 6. Odstoupení od této smlouvy se nedotýká povinnosti kupujícího zaplatit peněžitá plnění, na jejichž úhradu vznikl prodávajícímu nárok od data účinnosti smlouvy do data účinnosti odstoupení. Čl. VI. A Varianta - smlouva nepodléhá uveřejnění v registru smluv a nebude dle ZMS vyžadovat schválení příslušným ministerstvem Smlouva je uzavřena a nabývá platnosti a účinnosti okamžikem podpisu poslední smluvní stranou. Tato smlouva nepodléhá uveřejnění v registru smluv v souladu s ustanovením 3 odst. 2 písm. i) zákona č. 340/2015 Sb., o zvláštních podmínkách účinnosti některých smluv, uveřejňování těchto smluv a o registru smluv (zákon o registru smluv) Obecná ustanovení B Varianta - smlouva podléhá uveřejnění v registru smluv, ale nebude dle ZMS vyžadovat schválení příslušným ministerstvem Smlouva je uzavřena okamžikem podpisu poslední smluvní stranou. Smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem jejího uveřejnění v registru smluv v souladu se zákonem č. 340/2015 Sb., o zvláštních podmínkách účinnosti některých smluv, uveřejňování těchto smluv a o registru smluv (zákon o registru smluv). Prodávající zašle tuto smlouvu správci registru smluv k uveřejnění bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 30 dnů od uzavření smlouvy. Prodávající předá kupujícímu doklad o uveřejnění smlouvy v registru smluv podle 5 odst. 4 zákona č. 340/2015 Sb., o registru smluv, jako potvrzení skutečnosti, že smlouva nabyla účinnosti. Pro účely uveřejnění v registru smluv smluvní strany navzájem prohlašují, že smlouva neobsahuje žádné obchodní tajemství. variantně prohlašuje, že níže uvedené údaje v této smlouvě považuje za své obchodní tajemství a požaduje, aby tyto údaje nebyly uveřejněny v registru smluv: (doplnit konkrétní údaje) Obecná ustanovení Obecná ustanovení společná pro varianty A a B O převzetí převáděného majetku bude sepsán předávací protokol. Vlastnické právo k převáděnému majetku přechází na kupujícího okamžikem převzetí převáděného majetku za předpokladu předchozího úplného zaplacení kupní ceny. Smluvní strany berou na vědomí, že jsou svými projevy vázány od okamžiku podpisu této smlouvy. Smluvní strany se dohodly, že není-li v této smlouvě stanoveno jinak, řídí se práva a povinnosti smluvních stran zákonem č. 89/2012 Sb. a zákonem č. 219/2000 Sb. Smluvní strany se dohodly, že jakékoli změny a doplňky této smlouvy jsou možné pouze písemnou formou, v podobě oboustranně uzavřených, vzestupně číslovaných dodatků smlouvy. Případné poplatkové a daňové povinnosti spojené s touto smlouvou nese kupující.

17 Tato smlouva je vyhotovena ve dvou stejnopisech. Každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení. Varianta - pouze u smluv uzavřených s ÚSC, pokud smlouva nebude zveřejněna v registru smluv Smluvní strany výslovně souhlasí s tím, aby tato smlouva ve svém úplném znění byla zveřejněna v rámci informací zpřístupňovaných veřejnosti prostřednictvím dálkového přístupu. Smluvní strany prohlašují, že skutečnosti uvedené v této smlouvě nepovažují za obchodní tajemství ve smyslu ustanovení 504 zákona č. 89/2012 Sb., a udělují svolení k jejich užití a zveřejnění bez stanovení jakýchkoli dalších podmínek. Smluvní strany prohlašují, že tuto smlouvu uzavřely svobodně a vážně, nikoliv z přinucení nebo omylu. Na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. Ve Vyškově dne V dne Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových. Ing. Martin Hořava ředitel odboru Odloučené pracoviště Vyškov.... akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost, funkce opravňující k jednání nebo jednající na základě plné moci, název

18 50/BVY/2019-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/48/2019-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Martin Hořava, ředitel odboru Odloučené pracoviště Vyškov, na základě Příkazu generálního ředitele č. 6/2014, v platném znění Územní pracoviště Brno odbor Odloučené pracoviště Vyškov, Masarykovo náměstí 165/16, Vyškov IČO: (dále jen prodávající ) a Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, adresa:... Varianta - fyzická osoba - podnikatel (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:..., adresa:..., podnikající pod... (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem nebo dle živnostenského oprávnění), místo podnikání:..., IČO:, DIČ:, bankovní spojení: Varianta - právnická osoba... (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob), se sídlem..., kterou zastupuje (uvést akademický titul, jméno, příjmení, vědeckou hodnost, funkci), nebo zastoupená na základě plné moci, IČO:, DIČ:, zapsána ve veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., kterou zastupuje (uvést akademický titul, jméno, příjmení, vědeckou hodnost, funkci), nebo zastoupená na základě plné moci, IČO:, DIČ:, bankovní spojení: uzavírají podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen zákon č. 89/2012 Sb. ), a podle zákona č. 219/2000 Sb., o majetku České republiky a jejím vystupování v právních vztazích, v platném znění (dále jen zákon č. 219/2000 Sb. ), tuto

19 K U P N Í S M L O U V U č. U Z S V M / B V Y / 4 8 / B V Y M (dále jen smlouva ) Čl. I. 1. Česká republika je vlastníkem níže uvedených movitých věcí: ev. č. B/VY/2017/ ks skleněných čirých placatých lahví o objemu 1 l, včetně 500 ks šroubovacích víček (dále jen převáděný majetek ). 2. Česká republika je vlastníkem převáděného majetku na základě ustanovení 81 odst. 1 a odst. 2 zákona č. 141/1961 Sb., o trestním řízení soudním (trestní řád), ve znění pozdějších předpisů a Veřejného vyhlášení popisu věci č. j / ze dne Úřad je příslušný hospodařit s převáděným majetkem na základě 11 zákona č. 219/2000 Sb. 4. Tato kupní smlouva je uzavírána na základě výsledků aukce uskutečněné prostřednictvím Elektronického aukčního systému prodávajícího. Čl. II. 1. Prodávající touto smlouvou úplatně převádí kupujícímu vlastnické právo k převáděnému majetku a kupující toto právo za cenu uvedenou v Čl. II. odst. 2. této smlouvy přijímá. 2. Kupní cena byla stanovena ve výši..... (slovy ). 3. Kupující se zavazuje převáděný majetek převzít při podpisu této kupní smlouvy na adrese odboru Odloučené pracoviště Vyškov. 4. Převáděný majetek je prodáván, jak stojí a leží, ve smyslu ustanovení 1918 zákona č. 89/2012 Sb. Čl. III. Kupní cena byla uhrazena na bankovní účet prodávajícího /0710 v. s. dne. Čl. IV. 1. Kupující prohlašuje, že nemá vůči prodávajícímu dluh, jehož plnění je vynutitelné na základě vykonatelného exekučního titulu podle 40 zákona č. 120/2001 Sb., o soudních exekutorech a exekuční činnosti (exekuční řád) ve znění pozdějších předpisů. 2. Kupující prohlašuje, že není osobou, na niž se vztahuje 18 zákona č. 219/2000 Sb. Čl. V. 1. Kupující bere na vědomí, že prodávající od této smlouvy odstoupí, ukáže-li se prohlášení kupujícího, že není osobou, na níž se vztahuje 18 zákona č. 219/2000 Sb., jako nepravdivé. 2. Prodávající má právo od této smlouvy odstoupit, ukážou-li se prohlášení kupujícího, uvedená v Čl. IV. odst. 1. této smlouvy, jako nepravdivá anebo nastanou-li takové skutečnosti.

20 3. Prodávající má dále právo od této smlouvy odstoupit, pokud kupující nepřevezme převáděný majetek ve lhůtě stanovené v Čl. II. odst. 3. této smlouvy. 4. Odstoupením se závazky z této smlouvy od počátku ruší. Smluvní strany jsou povinny si vrátit vzájemná plnění poskytnutá dle této smlouvy. 5. Pokud dojde k odstoupení od této kupní smlouvy ze strany prodávajícího, vznikne prodávajícímu právo na náhradu veškerých nákladů, které mu v souvislosti s prodejem převáděného majetku vznikly. 6. Odstoupení od této smlouvy se nedotýká povinnosti kupujícího zaplatit peněžitá plnění, na jejichž úhradu vznikl prodávajícímu nárok od data účinnosti smlouvy do data účinnosti odstoupení. Čl. VI. A Varianta - smlouva nepodléhá uveřejnění v registru smluv a nebude dle ZMS vyžadovat schválení příslušným ministerstvem Smlouva je uzavřena a nabývá platnosti a účinnosti okamžikem podpisu poslední smluvní stranou. Tato smlouva nepodléhá uveřejnění v registru smluv v souladu s ustanovením 3 odst. 2 písm. i) zákona č. 340/2015 Sb., o zvláštních podmínkách účinnosti některých smluv, uveřejňování těchto smluv a o registru smluv (zákon o registru smluv) Obecná ustanovení B Varianta - smlouva podléhá uveřejnění v registru smluv, ale nebude dle ZMS vyžadovat schválení příslušným ministerstvem Smlouva je uzavřena okamžikem podpisu poslední smluvní stranou. Smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem jejího uveřejnění v registru smluv v souladu se zákonem č. 340/2015 Sb., o zvláštních podmínkách účinnosti některých smluv, uveřejňování těchto smluv a o registru smluv (zákon o registru smluv). Prodávající zašle tuto smlouvu správci registru smluv k uveřejnění bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 30 dnů od uzavření smlouvy. Prodávající předá kupujícímu doklad o uveřejnění smlouvy v registru smluv podle 5 odst. 4 zákona č. 340/2015 Sb., o registru smluv, jako potvrzení skutečnosti, že smlouva nabyla účinnosti. Pro účely uveřejnění v registru smluv smluvní strany navzájem prohlašují, že smlouva neobsahuje žádné obchodní tajemství. variantně prohlašuje, že níže uvedené údaje v této smlouvě považuje za své obchodní tajemství a požaduje, aby tyto údaje nebyly uveřejněny v registru smluv: (doplnit konkrétní údaje) Obecná ustanovení Obecná ustanovení společná pro varianty A a B O převzetí převáděného majetku bude sepsán předávací protokol. Vlastnické právo k převáděnému majetku přechází na kupujícího okamžikem převzetí převáděného majetku za předpokladu předchozího úplného zaplacení kupní ceny. Smluvní strany berou na vědomí, že jsou svými projevy vázány od okamžiku podpisu této smlouvy. Smluvní strany se dohodly, že není-li v této smlouvě stanoveno jinak, řídí se práva a povinnosti smluvních stran zákonem č. 89/2012 Sb. a zákonem č. 219/2000 Sb. Smluvní strany se dohodly, že jakékoli změny a doplňky této smlouvy jsou možné pouze písemnou formou, v podobě oboustranně uzavřených, vzestupně číslovaných dodatků smlouvy. Případné poplatkové a daňové povinnosti spojené s touto smlouvou nese kupující.

21 Tato smlouva je vyhotovena ve dvou stejnopisech. Každá ze smluvních stran obdrží po jednom vyhotovení. Varianta - pouze u smluv uzavřených s ÚSC, pokud smlouva nebude zveřejněna v registru smluv Smluvní strany výslovně souhlasí s tím, aby tato smlouva ve svém úplném znění byla zveřejněna v rámci informací zpřístupňovaných veřejnosti prostřednictvím dálkového přístupu. Smluvní strany prohlašují, že skutečnosti uvedené v této smlouvě nepovažují za obchodní tajemství ve smyslu ustanovení 504 zákona č. 89/2012 Sb., a udělují svolení k jejich užití a zveřejnění bez stanovení jakýchkoli dalších podmínek. Smluvní strany prohlašují, že tuto smlouvu uzavřely svobodně a vážně, nikoliv z přinucení nebo omylu. Na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. Ve Vyškově dne V dne Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových. Ing. Martin Hořava ředitel odboru Odloučené pracoviště Vyškov.... akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost, funkce opravňující k jednání nebo jednající na základě plné moci, název

22

23

trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující )

trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující ) 22242/B/2018-HMSO Č.j.: UZSVM/B/17157/2018-HMSO Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, trvalý pobyt:, bydliště:... (dále jen kupující )

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, trvalý pobyt:, bydliště:... (dále jen kupující ) 21685/P/2018-HMSO Čj.: UZSVM/P/15911/2018-HMSO Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná...

Více

Stránka 1 z 6. trvalý pobyt:., bydliště:...

Stránka 1 z 6. trvalý pobyt:., bydliště:... 75841/B/2017-HMSO Č.j.: UZSVM/B/60740/2017-HMSO Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná Ing.

Více

trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující )

trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující ) 23420/B/2018-HMSO Č.j.: UZSVM/B/17872/2018-HMSO Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 3779/BVY/2016-BVYM Č.j.: UZSVM/BVY/3709/2016-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

č. U Z S V M / B V Y / 433/ B V Y M

č. U Z S V M / B V Y / 433/ B V Y M 536/BVY/2019-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/433/2019-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2 za kterou právně jedná Ing.

Více

... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 8620/SPB/2016-SPBMIČ Č.j.: UZSVM/SPB/7718/2016-SPBM Kupní smlouva (movité věci) Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou

Více

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 1151/HSY/2019-HSYM Čj.: UZSVM/HSY/1130/2019-HSYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: 8663/BVY/2018-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/8031/2018-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2 za kterou právně jedná Ing.

Více

případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:

případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: 688/BVY/2017-BVYM Č.j.: UZSVM/BVY/803/2017-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná Ing.

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: 3931/BVY/2017-BVYM Č.j.: UZSVM/BVY/4186/2017-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2 za kterou právně Ing. Martin

Více

č... Čl. I. 1 / 5 kanalizačního potrubí umístěného

č... Čl. I. 1 / 5 kanalizačního potrubí umístěného 1096/HUO/2017-HUOM Č.j.: UZSVM/HUO/1147/2017-HUOM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná...,

Více

č. B V Y / / B V Y M

č. B V Y / / B V Y M 3067/BVY/2019-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/2631/2019-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2 za kterou právně jedná Mgr.

Více

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územního samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územního samosprávného celku), se sídlem..., 3524/BKM/2019-BKMM Čj.: UZSVM/BKM/3298/2019-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00, Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná

Více

AB se sídlem..., kterou zastupuje..., IČO..., DIČ..., zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n. L., sp. zn..., vl...

AB se sídlem..., kterou zastupuje..., IČO..., DIČ..., zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n. L., sp. zn..., vl... 3078/UCL/2019-UCLM Čj.: UZSVM/UCL/2650/2019-UCLM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing.

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,rodné číslo: trvalý pobyt:, bydliště:...

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,rodné číslo: trvalý pobyt:, bydliště:... 2889/ULN/2016-ULNM Č.j.: UZSVM/ULN/3291/2016-ULNM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná...

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:,

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:, 5998/BBV/2019-BBVM Čj.: UZSVM/BBV/5542/2019-BBVM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná Mgr.

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 3873/BVY/2019-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/3264/2019-BVYM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2 za kterou právně jedná

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:...

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... 5760/BKM/2018-BKMM Čj.: UZSVM/BKM/6166/2018-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 7364/PKT/2017-PKTM Č.j.: UZSVM/PKT/6548/2017-PKTM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná

Více

µ 6/06.ΒΙΓ.1/06,ΒΙΓΛ?!

µ 6/06.ΒΙΓ.1/06,ΒΙΓΛ?! ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ ČESKÉ BUDĚJOVICE ODBOR ODLOUČENÉ PRACOVIŠTĚ JINDŘICHŮV HRADEC, NA HRADBÁCH 43, 377

Více

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 41140/B/2016-HMSO Č.j.: UZSVM/B/32140/2016-HMSO Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

µ 4476.ΒΙΓ.1/06,ΒΙΓΛ?Η

µ 4476.ΒΙΓ.1/06,ΒΙΓΛ?Η ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 NOVÉ MĚSTO, PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ ČESKÉ BUDĚJOVICE ODBOR ODLOUČENÉ PRACOVIŠTĚ JINDŘICHŮV HRADEC, NA HRADBÁCH 43, 377

Více

Varianta - fyzická osoba. ... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

Varianta - fyzická osoba. ... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 8423/OOP/2016-OOPM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, zastoupená Ing. Karolem Siwkem, ředitelem Územního pracoviště Ostrava,

Více

Kupní smlouva - nemovité věci (VŘ)

Kupní smlouva - nemovité věci (VŘ) 482/SPB/2017-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/602/2017-SPBM Kupní smlouva - nemovité věci (VŘ) Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za

Více

č. Ú Z S V M / / B J I M 1

č. Ú Z S V M / / B J I M 1 9043/BJI/2016-BJIM Č.j.: UZSVM/BJI/9173/2016-BJIM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná Ing. Bc. Ota

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: 7019/BZN/2017-BZNM Č.j.: UZSVM/BZN/6968/2017-BZNM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Martina

Více

3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího.

3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího. 1 2 3 3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího. Čl. 111. 1. K~pující je povinen zaplatit kupní cenu dle Čl. ll.

Více

KUPNÍ SMLOUVU č. UZSVM/OOP/8778/2016- OOPM

KUPNÍ SMLOUVU č. UZSVM/OOP/8778/2016- OOPM 8927/OOP/2016-OOPM Č.j.: UZSVM/OOP/8778/2016-OOPM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná na základě

Více

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 832/SPB/2017-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/786/2017-SPBM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná Ing.

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: 159/BZN/2019-BZNM Čj.: UZSVM/BZN/159/2019-BZNM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná Ing.

Více

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územního samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územního samosprávného celku), se sídlem..., 47410/A/2019-HMU2 Čj.: UZSVM/A/25543/2019-HMU2 Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové Město, za kterou právně jedná...

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 12725/SKO/2017-SKOM Č.j.: UZSVM/SKO/12783/2017-SKOM Kupní smlouva - nemovité věci (VŘ) Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U 4356/ULT/2014-ULTM Č.j.: UZSVM/ULT/4345/2014-ULTM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 12800 Praha 2 Nové Město, zastoupená PhDr. Marií Ševelovou,

Více

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující )

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující ) 1562/ULN/2015-ULNM Č.j.: UZSVM/ULN/1844/2015-ULNM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové Město, zastoupená Ing. Milošem

Více

případ kupujícího cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující )

případ kupujícího cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující ) 6852/BKM/2016-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/6786/2016-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:...

případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... 4797/BKM/2016-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/4664/2016-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Ivo

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, trvalý pobyt: (dále jen kupující )

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, trvalý pobyt: (dále jen kupující ) Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Pavel Bednařík, ředitel Územního pracoviště

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno odbor Odloučené pracoviště Vyškov Masarykovo náměstí 165/16, Vyškov NAB

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno odbor Odloučené pracoviště Vyškov Masarykovo náměstí 165/16, Vyškov NAB Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno odbor Odloučené pracoviště Vyškov Masarykovo náměstí 165/16, 682 01 Vyškov NABÍDKA A PROHLÁŠENÍ ÚČASTNÍKA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - FYZICKÉ

Více

6754/SPB/2016-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/6106/2016-SPBM Typová kupní smlouva k VŘ k.ú. Solenice

6754/SPB/2016-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/6106/2016-SPBM Typová kupní smlouva k VŘ k.ú. Solenice 6754/SPB/2016-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/6106/2016-SPBM Typová kupní smlouva k VŘ k.ú. Solenice Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha

Více

Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále jen prodávající ) Varianta (dále jen kupující ) Varianta

Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále jen prodávající ) Varianta (dále jen kupující ) Varianta 7822/SPB/2014-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/7677/2014-SPBM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem: Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové Město zastoupená Ing. Vladimírem

Více

Varianta -právnická osoba (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob), se sídlem

Varianta -právnická osoba (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob), se sídlem 5607/BVY/201 8-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/531 2/201 8-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2- Nové Město, za kterou právně jedná

Více

AB se sídlem..., kterou zastupuje..., IČO..., DIČ..., zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n. L., sp. zn..., vl...

AB se sídlem..., kterou zastupuje..., IČO..., DIČ..., zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n. L., sp. zn..., vl... 12050/U/2019-HMSU Čj.: UZSVM/U/8986/2019-HMSU Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná PhDr.

Více

Varianta -právnická osoba (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob), se sídlem

Varianta -právnická osoba (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob), se sídlem h I I~ II ~IIII II 1 LI Ih ~ III II ~ IL I II ~l LI II~ III II~ II LI 5575/BVY/201 8-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/5286/201 8-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo

Více

č. P / P L / /

č. P / P L / / 21031/P/2019-HMSO Čj.: UZSVM/P/14522/2019-HMSO Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 18552/P/2019-HMSO Čj.: UZSVM/P/12701/2019-HMSO Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná...

Více

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 14585/SKO/2017-SKOM Č.j.: UZSVM/SKO/14566/2017-SKOM Kupní smlouva nemovité věci (VŘ) rozvazovací podm. Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42,

Více

Varianta právnická osoba (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob),

Varianta právnická osoba (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob), 4090/BJI/2017-BJIM Č.j.: UZSVM/BJI/4593/2017-BJIM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Bc. Ota

Více

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující )

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující ) 8658/U/2015-HMSU Č.j.: UZSVM/U/6635/2015-HMSU Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 - Nové Město, zastoupená PhDr. Marií Ševelovou,

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, rodné

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, rodné 4527/PDO/2019-PDOM Čj.: UZSVM/PDO/3633/2019-PDOM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná

Více

zapsána ve veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující )

zapsána ve veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující ) 2707/SMB/2019-SMBM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Jiřina Novotná, ředitelka

Více

Varianta - fyzická osoba. rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující ) Varianta - manželé Manželé

Varianta - fyzická osoba. rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující ) Varianta - manželé Manželé 502/BKM/2017-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/540/2017-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: 6371/BZR/2018-BZRM Čj.: UZSVM/BZR/6035/2018-BZRM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná Mgr.

Více

kterou zastupuje... (uvést akademický titul, jméno, příjmení, vědeckou hodnost, funkci), nebo

kterou zastupuje... (uvést akademický titul, jméno, příjmení, vědeckou hodnost, funkci), nebo 4358/ULB/2019-ULBM Čj.: UZSVM/ULB/4199/2019-ULBM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing.

Více

Varianta - manželé Manželé... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:...

Varianta - manželé Manželé... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... 4217/SMB/2016-SMBM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Vladimír Hůlka, ředitel Územního pracoviště

Více

IH Ul~ 1 I~l II~ lili II~III~l~II~ 1 I~I Ih II I IhIll I~I

IH Ul~ 1 I~l II~ lili II~III~l~II~ 1 I~I Ih II I IhIll I~I IH Ul~ 1 I~l II~ lili II~III~l~II~ 1 I~I Ih II I IhIll I~I 4070/BVY/201 8-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/3897/201 8-BVYM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží

Více

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 1963/BKM/2019-BKMM Čj.: UZSVM/BKM/1912/2019-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná

Více

2281/BKM/2018-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/2350/2018-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:...

případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... 3651/BKM/2017-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/3661/2017-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 1885/BKM/2018-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/1937/2018-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

č. U Z S V M / S K O /... / S K O M

č. U Z S V M / S K O /... / S K O M 564/SKO/2017-SKOM Č.j.: UZSVM/SKO/546/2017-SKOM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Karel Žáček,

Více

5834/OFM/2014-OFMM Č.j.: UZSVM/OFM/5792/2014-OFMM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 zastoupená Ing. Karolem Siwkem, ředitelem

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: 1679/BKM/2019-BKMM Čj.: UZSVM/BKM/1663/2019-BKMM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

Varianta právnická osoba (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob),

Varianta právnická osoba (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob), 1967/BJI/2018-BJIM Č.j.: UZSVM/BJI/2040/2018-BJIM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

Varianta - fyzická osoba XY datum narození..., trvalý pobyt... (dále jen kupující ),

Varianta - fyzická osoba XY datum narození..., trvalý pobyt... (dále jen kupující ), 7674/UTP/2019-UTPM Čj.: UZSVM/UTP/7151/2019-UTPM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing.

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: 961/BPV/2019-BPVM Čj.: UZSVM/BPV/880/2019-BPVM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., . 2189/BKM/2017-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/2224/2017-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:...

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... 8463/BKM/2018-BKMM Čj.: UZSVM/BKM/8079/2018-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

Varianta - manželé Manželé... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:...

Varianta - manželé Manželé... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Vladimír Hůlka, pověřen zastupováním pracovního místa ředitele

Více

(dále jen kupující ) Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

(dále jen kupující ) Varianta - územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 1717/BPV/2016-BPVM Č.j.: UZSVM/BPV/1703/2016-BPVM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Oskar

Více

případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:...

případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... 8087/BKM/2017-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/8061/2017-BKMM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. PhDr.

Více

Varianta - manželé Manželé

Varianta - manželé Manželé 391/CPT/2014-CPTM Č.j.: UZSVM/CPT/522/2014-CPTM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 42, 12800 Praha 2 zastoupená JUDr. Milanem Cícerem, ředitelem

Více

zapsána ve veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující )

zapsána ve veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující ) 5448/SMB/2016-SMBM Č.j.: UZSVM/SMB/5252/2016-SMBM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Vladimír

Více

SMLOUVU SVM/O/3001/2016-HMS. Cl-1.

SMLOUVU SVM/O/3001/2016-HMS. Cl-1. KUMSP08D6VEX Č.j.: U2SVM/O/3001/2016-HMSO 4324/0/2016-HMSO Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, zastoupená Ing. Karolem

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:...

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: trvalý pobyt:., bydliště:... 3218/BBV/2019-BBVM Čj.: UZSVM/BBV/3139/2019-BBVM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná Mgr.

Více

KUPNÍ SMLOUVU č. UZSVM/BJI/5499/2017-BJIM

KUPNÍ SMLOUVU č. UZSVM/BJI/5499/2017-BJIM 5280/BJI/2017-BJIM Č.j.: UZSVM/BJI/5499/2017-BJIM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Bc. Ota

Více

č. UZSVM/O/18426/2015-HMSU

č. UZSVM/O/18426/2015-HMSU II an / i / U l n KUMSP88D6WZT MORAVSKOSLEZSKY KRAJ - KRAJI )1IWC 29917/O/2015-HMSU Č.j.: UZSVM/O/18426/2015-HMSU joř. číslo Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem

Více

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 4200/BBV/2018-BBVM Č.j.: UZSVM/BBV/4569/2018-BBVM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná Mgr.

Více

b Varianta (fyzická osoba podnikatel) při nabývání id. spoluvlastnictví viz. poznámka

b Varianta (fyzická osoba podnikatel) při nabývání id. spoluvlastnictví viz. poznámka Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 42, 128 00 Praha 2 za kterou jedná akademický titul, jméno, příjmení, věd. hodnost, funkce v prvním pádě anebo

Více

Varianta - právnická osoba... (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob), se sídlem...,

Varianta - právnická osoba... (přesný název v souladu s veřejným rejstříkem právnických osob), se sídlem..., 10664/SKO/2016-SKOM Č.j.: UZSVM/SKO/9929/2016-SKOM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Vladimír

Více

... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 5564/SPB/2016-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/5226/2016-SPBM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Ing. Kateřina

Více

1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111III 111111111

1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111III 111111111 [ 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111III 111111111 3117/0VS/2011-0VSM Č.j.: UZSVM/OVS/3273/2011-0VSM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. smlouvy prodávajícího: č. smlouvy kupujícího: Povodí Vltavy, státní podnik sídlo: Holečkova 3178/8, Smíchov, Praha 5

KUPNÍ SMLOUVA. č. smlouvy prodávajícího: č. smlouvy kupujícího: Povodí Vltavy, státní podnik sídlo: Holečkova 3178/8, Smíchov, Praha 5 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) č. smlouvy prodávajícího: č. smlouvy kupujícího: Prodávající: Povodí Vltavy, státní podnik

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: 5627/BBV/2016-BBVM Č.j.: UZSVM/BBV/5997/2016-BBVM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

č. UZSVM/OPR/7607/2018-OPRM Čl. I.

č. UZSVM/OPR/7607/2018-OPRM Čl. I. 7652/OPR/2018-OPRM Čj.: UZSVM/OPR/7607/2018-OPRM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Ivona

Více

SVM/ONJ/875 5/2015-ONJM/KS-6 8/2 01. ci. i.

SVM/ONJ/875 5/2015-ONJM/KS-6 8/2 01. ci. i. tf. %m KUMSP00D8X0H 28@/ONJ/2015-ONJM Č.jhfJZSVM/ONJ/8755/2015-ONJM -&Vská republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových ' se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, zastoupená Ing.

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 13494/SKO/2017-SKOM Č.j.: UZSVM/SKO/13484/2017-SKOM Kupní smlouva - nemovité věci (VŘ) Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové

Více

ZSVfVt/O/314/2015-HMSU

ZSVfVt/O/314/2015-HMSU . ^-.-...-.^-...^.^^^j^ajskýúřaoj 362/0/2015-HfViSU Č.j.: UZSVM/O/314/2015-HMSU se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, zastoupená ing. Karolem Siwkem, ředitelem Územního pracoviště Ostrava,

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 10438/OOP/2017-OOPM Č.j.: UZSVM/OOP/10267/2017-OOPM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Karol

Více

č. UZSVM/ J/5023/201 6-ONJM č. NJ/376/j/2016/Ja I. I. 1. Česká republika je vlastníkem níže uvedených nemovitých věcí:

č. UZSVM/ J/5023/201 6-ONJM č. NJ/376/j/2016/Ja I. I. 1. Česká republika je vlastníkem níže uvedených nemovitých věcí: UZSVM/ONJ/5023/2016-ON Jfvl 4169/ONJ/2016-ONJM Č.j.: UZSVM/ONJ/5023/2016-ONJM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou

Více

I II I~II~I~Ii II II IIII ~I~II~I~I ~II~II ~IIIIM II~I 8458/BVY/201 8-BVYM

I II I~II~I~Ii II II IIII ~I~II~I~I ~II~II ~IIIIM II~I 8458/BVY/201 8-BVYM I II I~II~I~Ii II II IIII ~I~II~I~I ~II~II ~IIIIM II~I 8458/BVY/201 8-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/781 0/201 8-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42,

Více

I IIII~IIIIWI~II II~I II IIII II II~I~II II~flIflh IIIIIUH 7063/BVYI2O1 8-BVYM

I IIII~IIIIWI~II II~I II IIII II II~I~II II~flIflh IIIIIUH 7063/BVYI2O1 8-BVYM I IIII~IIIIWI~II II~I II IIII II II~I~II II~flIflh IIIIIUH 7063/BVYI2O1 8-BVYM Čj.: UZSVM/BVY/6609/201 8-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží

Více

... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození :...,

... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození :..., 7413/SBE/2015-SBEM Č.j.: UZSVM/SBE/6945/2015-SBEM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, zastoupená Mgr. Martinem Hamplem,

Více

NABÍDKA DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. C/12/2016 k.ú. Počátky

NABÍDKA DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. C/12/2016 k.ú. Počátky Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště České Budějovice Prokišova 1202/5 371 03 České Budějovice NABÍDKA DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. C/12/2016 k.ú. Počátky Zájemce fyzická osoba:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. smlouvy prodávajícího:.. /2019-SML č. smlouvy kupujícího:

KUPNÍ SMLOUVA. č. smlouvy prodávajícího:.. /2019-SML č. smlouvy kupujícího: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) č. smlouvy prodávajícího:.. /2019-SML č. smlouvy kupujícího: Prodávající: Povodí Vltavy, státní

Více

K U P N Í S M L O U V U čís... Článek I Vymezení předmětu plnění

K U P N Í S M L O U V U čís... Článek I Vymezení předmětu plnění Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 42, 128 00 Praha 2 IČ: 69797111 za kterou jedná: Ing. Jan Kasnar, CSc. náměstek GŘ pro Hospodaření s majetkem,

Více

č. UCL/2527/07/KS-496/ÚE/13/Van

č. UCL/2527/07/KS-496/ÚE/13/Van 2818/UCL/2013-UCLM Č.j.: UZSVM/UCL/2745/2013-UCLM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové Město, za kterou jedná Ing. Zdeňka

Více

č. UZSVM/OOP/7136/2016- OOPM

č. UZSVM/OOP/7136/2016- OOPM 7233/OOP/2016-OOPM Č.j.: UZSVM/OOP/7136/2016-OOPM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná JUDr. Vladimír

Více

Prohlášení účastníka výběrového řízení k výběrovému řízení č. 1/ kolo

Prohlášení účastníka výběrového řízení k výběrovému řízení č. 1/ kolo Účastník VŘ: Jméno / Název:.. Adresa / Sídlo:.. r.č. / IČ:.. Prohlášení účastníka výběrového řízení k výběrovému řízení č. 1/2008 6. kolo 1. Účastník výběrového řízení (dále jen VŘ ) prohlašuje, že je

Více