Technická data, vlastnosti, používání a záruka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Technická data, vlastnosti, používání a záruka"

Transkript

1 Technická data, vlastnosti, používání a záruka NMC Czech, s.r.o., Spořická 4949, CZ Chomutov, Tel.: , Mob.: , info@nmc-czech.cz, FB: NMC Czech sro

2 Důležité informace k používání produktů Nomawood Terasy, profilové desky a SPA profily je možné používat v interiéru i exteriéru. Produkty jsou vynikající jako terasové řešení k bazénům i přímo do bazénů - žádná absorpce vody. Vysoký stupeň protiskluzovosti R 12 umožňuje instalaci teras do gastronomických zařízení a veřejných SPA prostor. Materiál je odolný proti mastným skvrnám od oleje, skvrnám od kávy, vína nebo alkoholu. Nomawood je navždy odolný proti hnilobě, mechu a houbám, strukturním změnám - žádná drolivost a praskání materiálu vlivem povětrnostních podmínek. Nosnost terasových desek je až 400 kg / m2, na terasu lze umístit i např. whirpool vany. Terasy Nomawood jako jediné mají unikátní ukončovací lišty, které jsou v odstínech teras a jsou ze stejného materiálu. Terasy a lišty jsou instalovány tak, aby šrouby nebyly viditelné. Materiál Nomawood je 100% recyklovatelný, naobsahuje žádné dřevo a šetří životní prostředí. S terasami a profilovými deskami Nomawood ušetříte náklady na údržbu - žádné ošetřování oleji, žádné natírání po letech, žádná impregnace.

3 Záruka na materiál Nomawood Výrobce a dodavatel NMC garantuje v časovém horizontu 10 let po dodání výrobku následující vlastnosti pro profily NOMAWOOD: - terasové desky a ukončovací lišty: DB1, DBA1, DBA2 - profilová prkna: BL1, BL2, BL4, BL6, BL8, BL 11, BL12, TGF2, CJ1 - SPA profily: TGA1, TGF1, TGF8 - podkladové lišty - rošt DBJ1, DBJ1S, DBJ1D, MJ1S FASÁDY 1. žádné napadení termity, 2. žádná hniloba, 3. žádný výskyt dřevěných třísek a hoblin, 4. žádná tvorba mechů a řas, % bez absorpce vody a absorpce vlhkosti, 6. vysoká barevná stálost díky patentovanému způsobu Super UV (*) 7. protismykový povrch R12 (testy TUV Rheinland) Záruka se vztahuje na všechny uvedené výrobky a také na příslušenství. TERASY PLOTY - profilové desky STŘEŠNÍ PODBITÍ, SPA - profilové desky

4 Nový patentovaný systém pokládky EASY SLIDE CLIPS Patentovaný systém EASY SLIDE CLIPS - ušetří až 20% času při instalaci, - systém spotřebuje o 70% méně šroubů, - profesionální montáž, kterou ocení i domácí kutilové.

5 Záruční podmínky Při nároku na reklamaci zaručuje NMC po dobu 10 let 100% výměnu materiálu. V rámci uvedené záruky vyměníme poškozené produkty. Pokud by se produkt v nějakém odstínu už nevyráběl, bude nahrazen podobným odstínem. Montáž a další náklady spojené s výměnou nejsou součástí záruky. Záruční podmínky se nevztahují na poškození vzniklé neodborným zacházením, mechanickým nebo chemickým poškozením, nebo nedbalostí. Dodržování montážního návodu, který je součástí dodávky materiálu je podmínkou pro uznání záruky. Na poškození vzniklá nesprávnou montáží či nedodržením montážního návodu se záruka na Nomawood nevztahuje. Veškeré případy, které neřeší montážní návod, vždy konzultujte s dodavatelem produktu či jeho výrobcem. Dále se záruka nevztahuje na poškození v důsledku událostí vyšší moci (např. záplavy, požáry, krupobití, zemětřesení, kyselé deště apod.) Také na používání výrobků k jiným účelům, než ke kterým jsou určeny. Záruka se nevztahuje na poškození v důsledku nevhodné instalace, nesprávného skladování, poškrábání, poškrábaní od zvířat, nepatrné variace barev a lesku. Stálobarevnost se měří dle normy DIN ISO Nomawood terasové desky : Alaska, Algarve, Montana, Columbia - doporučujeme skontrolovat odstín materiálu před jeho použitím. Na pozdejší reklamaci odstínu nebude brán zretel. Nomawood terasové desky : Provance, Steppe, Quebec - odstíny u těchto desek jsou záměrně jemně odlišné aby se dosáhlo přirozeného přírodního efektu. Reklamace bude našim zákazníkům uznána pouze v případě, že bude nahlášena do 30 dnů ode dne vzniku, s přiloženým dokladem o koupi. Reklamované profily musí být zaslány k analýze buď na adresu NMC, Gert-Noël Street 4731 Eynatten (Belgie) nebo NMC Czech s.r.o., Spořická 4949, Chomutov. Pokud tyto analýzy prokáží odpovědnost NMC, výše záruky je omezena na hodnotu profilu.

6 Technická data terasové desky DB1 Charakteristika Jednotka Popis/ hodnoty Referenční pravidlo Poznámky Složení výrobku 100% Polymer Produkt vyrobený z nomanatura materiálu s UV stabilizací Délka bm 4 Možnost jiného rozměru na objednávku, při větším množství Šířka mm 146 Hrubá šířka 151mm, nutno počítat s 5 mm mezerami mezi jednotlivými deskami Výška mm 30 Hrubá výška včetně podkladových lišt (roštu) je 60mm Odstíny Alaska, Provance, Quebec, Montana, Columbia, Steppe Váha Kg/m2 11 Ve srovnání s WPC, dřevem lehčí materiál Hustota Kg/m3 730 Expandovaný materiál Protiskluznost R12 TÜV Vysoký stupeň R12 z R14. Vhodný i do veřejných gastronomických zařízení E - modul Mpa ISO 178 (1 2mm) Vlastnosti ohybu kpa Interní zkoušky Síla při zlomení (při 200mm vzdálenosti) Deformace při zlomení - 3 body ohybu mm 10,3 EN Method B Komprese 5% 10,5 ISO 844 1mm/min Komprese 10% 19,4 Komprese 20% 22,2 Retenční šroub N/mm (tloušťka) 155 ISO 9087 šroub 3,5 mm Ø Tvrdost D 77 Koeficient lineární tepelné roztažnosti mm/lm/10 C 0,81 Interní zkoušky Třída hořlavosti Euroklasse E EN ISO Absorpce vody Absorpce % (ww) Absorpce po 24 hod 0,14 % 0,00% ISO 62 method 1 (24h) Savost po 24 hod Tyto informace jsou založeny na našich současných znalostech. Nicméně to nepředstavuje záruku vlastností našeho produktu.

7 Technická data profilová prkna BL, SPA profily Charakteristika Jednotka Popis/ hodnoty Referenční pravidlo Poznámky Složení výrobku 100% Polymer Produkt vyrobený z nomanatura materiálu s UV stabilizací Délka bm 4,6 5 různých rozměrů Šířka mm ~100 Hrubá šířka 151mm, nutno počítat s 5 mm mezerami mezi jednotlivými deskami Výška mm 22 Odstíny 11 různých odstínů Váha Kg/m2 11 Ve srovnání s WPC, dřevem lehčí materiál Hustota Kg/m3 ± 500 Expandovaný materiál Protiskluznost R12 TÜV Vysoký stupeň R12 z R14. E - modul Gpa 1.05 ISO 178 Odchylka 1 2mm Vlastnosti ohybu MPA 15,7 EN Method B při ohnutí Deformace při zlomení - 3 body ohybu mm 5,5 EN Method B při ohnutí Komprese 5% 5,2 ISO 844 Rychlost deformace 1mm/min Komprese 10% 9,7 Rychlost deformace 1mm/min Komprese 20% 11,3 Rychlost deformace 1mm/min Retenční šroub N/mm 80 ISO 9087 šroub 3,5 mm Ø Tvrdost 72 shore D Koeficient lineární tepelné roztažnosti mm/lm/10 C 0,81 DIN Izotropné a nezávislé na teplotě Třída hořlavosti Euroklasse E EN ISO B2 M4 ekvivalent Tepelná odolnost 0 C Tepelná odolnost 20 C Absorpce vody m²k/ m²k/ Absorpce % (ww) Absorpce po 24 hod 0,32 0,31 0,14 % 0,00% ISO 8301 ISO 8301 ISO 62 method 1 (24h) Savost po 24 hod Tyto informace jsou založeny na našich současných znalostech. Nicméně to nepředstavuje záruku vlastností našeho produktu.

8 Údržba Nomawood materiálu Materiál Nomawood nepotřebuje žádné ošetřování ani údržbu. Žádné pečující oleje, žádné speciální čističe!!! Materiál se nemusí po zimním období ošetřovat žádnými oleji. Ztráta odstínu je po letech minimální. Materiál nepotřebuje žádné barevné nátěry. Odstranění nečistot dle jejich typu Typ Příčina Způsob ošetření Běžné nečistoty Mastné skvrny Běžné nečistoty způsobené prachem, ovzduším, houbami, ptačími výkaly apod. Olej, tuk, krémy apod. Použijte zahradní hadici a opláchněte povrch vodou. Můžete použít i houbu, nebo mop. Použijte odmašťovač (jar nebo běžný mycí prostředek ) a mycí houbu. Poté opláchněte vodou zahradní hadicí. Barevné skvrny Popálené plochy Červené víno, alkohol, krev, ovocné šťávy apod. Odhození cigaretového nedopalku, uhlíky. Použijte teplou vodu s jarem a omyjte mycí houbou. Povrch opláchněte zahradní hadicí. Vyhněte se kontaktu nedopalků a uhlíků, např. z grilu. Popálenina nelze odstranit!!! Skvrny či kaňky od lepidla Lepení filcu na židle (lepidla na bázi syntetického kaučuku pod.) či jiné úpravy Nelze odstranit!!! NEPOUŽÍVEJTE PROSTŘEDKY, KTERÉ OBSAHUJÍ ŘEDIDLO, BENZÍN, ROZPOUŠTĚDLA, BARVY A LAKY! Zvláštní pozornost věnujte venkovní teplotě. Pokud by tato teplota přesáhla 30 Celsia, doporučujeme terasu ochlazovat studenou vodou. Postačí, když vezmete zahradní hadici a terasu pokropíte na místech, kde je v kontaktu s přímým sluncem.

9 Skladování materiálu, montáž Podkladové lišty na instalaci teras jsou vyrobeny ze stejného materiálu jako Nomawood terasy, který nehnije, má 0% absorpci vody, nedrolí se. Z tohoto důvodu doporučujeme použít originál podkladové lišty (rošt) a nenahrazovat je jiným materiálem. Důležité informace o skladování Nomawood produktů!! Terasové desky a profily Nomawood musí být vždy skladovány na rovném podkladu po celé svojí délce. Terasové desky Nomawood musí být chráněny před sluncem, tedy musí být uloženy ve stínu. V žádném případě neskladujte terasové desky na přímém slunci! Při manipulaci desky po sobě neposunujte, nýbrž je zdvihejte! Nomawood terasové desky : Alaska, Algarve, Montana, Columbia - doporučujeme zkontrolovat odstín materiálu před jeho použitím. Na pozdější reklamaci odstínu nebude brán zretel. Nomawood terasové desky : Provance, Steppe, Quebec - odstíny u těchto desek jsou záměrně jemně odlišné, aby se dosáhlo přirozeného přírodního efektu. Nepoužívejte klipy, šrouby, dilatační prvky od jiného dodavatele. V závislosti na změně teploty se můžou desky roztáhnout nebo smrštit 0.08 mm/bm/ C. Doporučujeme tento fakt vzít v úvahu během pokládání. Změřte teplotu desky pomocí teploměru, nestačí měřit jenom teplotu okolního vzduchu. Princip pro výběr spoje: Velká délka = velký spoj Malá délka = malý spoj Pokládáno za chladu = velký spoj Pokládano za horka = uzavřený spoj Teplota produktu v C Délka 2 m Délka 3 m Délka 4 m Více informací zde: ,97 1,46 1, ,81 1,22 1, ,65 0,97 1,3 35 0,49 0,73 0, ,32 0,49 0, ,15 0,24 0,32 cm cm cm Více informací naleznete v našem podrobné montážním návodu teras. Na otázky ohledně montáže Vám odpoví naši specialisté:

10 Aplikace profilových desek Nomawood BL a TGF Při instalaci profilových desek doporučujeme dodržet následující vzdálenosti uchycení desek Ideální, doporučené uchycení BL 1 90x22 mm 80 cm BL 2 70x17 mm 60 cm BL4 116x22 mm 120 cm BL6 100x22 mm bez výstuže (Bar) 120 cm BL6 100x22 mm + výstuž (Bar) 200 cm BL8 120x22 mm 80 cm TGF1 78x10 mm 50 cm TGF2 92x15 mm 50 cm Maximální možné uchycení 100 cm 80 cm 140 cm 140 cm 230 cm 110 cm 60 cm - uchycení klipy, nedoporučujeme lepit desky 60 cm - uchycení klipy, nedoporučujeme lepit desky Velikost vrtaného otvoru do materiálu NOMAWOOD, musí být větší nejméně o 1,8 mm, než je velikost použitého vrutu, nebo šroubu se zapuštěnou hlavou.

11 TERASY PLOTY OKENICE FASÁDY STŘEŠNÍ PODBITÍ STÍNÍCÍ TECHNIKA BRÁNY SPA KVĚTINÁČE

100% SYNTETICKÉ PROFILY. Technická data, vlastnosti a používání, záruka

100% SYNTETICKÉ PROFILY. Technická data, vlastnosti a používání, záruka 100% SYNTETICKÉ PROFILY Technická data, vlastnosti a používání, záruka Důležité informace k používání produktů Nomawood Terasy, profilové desky a SPA profily je možné používat v interiéru i exteriéru.

Více

PLOTY FASÁDY STREŠNÍ PODBITÍ TERASY OKENICE

PLOTY FASÁDY STREŠNÍ PODBITÍ TERASY OKENICE FASÁDY STREŠNÍ PODBITÍ PLOTY TERASY OKENICE CENÍK 2019 ROZMANITÉ MOŽNOSTI VYUŽITÍ S NOMAWOOD 0% absorbce vody. Garance barevního odstínu. 10 let záruka i na příslušenství a rošt. Žádné třísky. Jednoduché

Více

PLOTY FASÁDY STŘEŠNÍ PODBITÍ TERASY OKENICE

PLOTY FASÁDY STŘEŠNÍ PODBITÍ TERASY OKENICE STŘEŠNÍ PODBITÍ PLOTY FASÁDY TERASY OKENICE CENÍK 2018 ROZMANITÉ MOŽNOSTI VYUŽITÍ s NOMAWOOD Žádná absorbce vody. Garance barevního odstínu. 10 let záruka i na příslušenství a rošt. Žádné třísky. Jednoduché

Více

PLOTY FASÁDY STREŠNÍ PODBITÍ TERASY OKENICE

PLOTY FASÁDY STREŠNÍ PODBITÍ TERASY OKENICE FASÁDY STREŠNÍ PODBITÍ PLOTY TERASY OKENICE CENÍK 2019 ROZMANITÉ MOŽNOSTI VYUŽITÍ S NOMAWOOD 0% absorbce vody. Garance barevního odstínu. 10 let záruka i na příslušenství a rošt. Žádné třísky. Jednoduché

Více

PLOTY FASÁDY STŘEŠNÍ PODBITÍ TERASY OKENICE

PLOTY FASÁDY STŘEŠNÍ PODBITÍ TERASY OKENICE PLOTY FASÁDY STŘEŠNÍ PODBITÍ TERASY OKENICE CENÍK 2019 ROZMANITÉ MOŽNOSTI VYUŽITÍ s NOMAWOOD 0% absorbce vody. Garance barevního odstínu. 10 let záruka i na příslušenství a rošt. Žádné třísky. Jednoduché

Více

CENÍK NOMAWOOD TERASY 2016 CENNÍK NOMAWOOD TERASY 2016

CENÍK NOMAWOOD TERASY 2016 CENNÍK NOMAWOOD TERASY 2016 CENÍK NOMAWOOD TERASY 2016 CENNÍK NOMAWOOD TERASY 2016 Platný od 01.01.2016 NMC CZECH, s.r.o. Spořická 4949, CZ - 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-84, Mob: +420 775 331 700 e mail: info@nmc-czech.cz,

Více

CENÍK NOMAWOOD TERASY 2016 CENNÍK NOMAWOOD TERASY 2016

CENÍK NOMAWOOD TERASY 2016 CENNÍK NOMAWOOD TERASY 2016 CENÍK NOMAWOOD TERASY 2016 CENNÍK NOMAWOOD TERASY 2016 Platný od 01.01.2016 NMC CZECH, s.r.o. Spořická 4949, CZ - 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-84, Mob: +420 775 331 700 e mail: info@nmc-czech.cz,

Více

DŘEVOplus víc než dřevo

DŘEVOplus víc než dřevo DŘEVOplus víc než dřevo NÁVOD K MONTÁŽI VENKOVNÍ PODLAHY (TERASY) DŘEVOplus je modifikované dřevo. Materiál vytvořený kombinací dřevěné hmoty se zdravotně nezávadným polyetylenem. Hlavní surovinou DŘEVOplus

Více

Terasový systém od Českého výrobce Model Plast, s.r.o.

Terasový systém od Českého výrobce Model Plast, s.r.o. Montážní návody Terasový systém od Českého výrobce Model Plast, s.r.o. Všeobecně o profilech z kompozitu WPC Jedná se o extrudované profily ze speciálního kompositního materiálu WPC(Wood- Polymer-Composite).Základní

Více

GRAN. GRANDECK-terasová prkna. Informace k montáži a údržbě. 1. Návod pro montáž terasových prken GRANDECK SATIN. 1.3 Instalace nosičů GRANDECK

GRAN. GRANDECK-terasová prkna. Informace k montáži a údržbě. 1. Návod pro montáž terasových prken GRANDECK SATIN. 1.3 Instalace nosičů GRANDECK Informace k montáži a údržbě GRANDECK-terasová prkna GRAN 111111 1. Návod pro montáž terasových prken GRANDECK SATIN Než začnete s montáží vaší nové terasy, pečlivě se seznamte se všemi informacemi, obsaženými

Více

TERASY Z PLNÝCH PRKEN GRANDECK MAXI. Montážní návod Dodací a záruční podmínky Technické specifikace Údržba

TERASY Z PLNÝCH PRKEN GRANDECK MAXI. Montážní návod Dodací a záruční podmínky Technické specifikace Údržba Montážní návod Dodací a záruční podmínky Technické specifikace Údržba 1 NÁVOD PRO MONTÁŽ TERASOVÝCH PRKEN GRANDECK Než začnete s montáží vaší nové terasy, pečlivě se seznamte se všemi informacemi, obsaženými

Více

CENÍK NOMAWOOD TERASY 2015 CENNÍK NOMAWOOD TERASY 2015

CENÍK NOMAWOOD TERASY 2015 CENNÍK NOMAWOOD TERASY 2015 CENÍK NOMAWOOD TERASY 2015 CENNÍK NOMAWOOD TERASY 2015 Platný od 01.03.2015 NMC CZECH, s.r.o. Spořická 4949, CZ - 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-84, Mob: +420 775 331 700 e mail: info@nmc-czech.cz,

Více

DŘEVOplus víc než dřevo

DŘEVOplus víc než dřevo DŘEVOplus víc než dřevo NÁVOD K MONTÁŽI A ÚDRŽBĚ VENKOVNÍ PODLAHY DŘEVOplus je modifikované dřevo. Materiál vytvořený kombinací dřevěné hmoty se zdravotně nezávadným polyetylenem. Hlavní surovinou DŘEVOplus

Více

NÁVOD K INSTALACI TERASOVÝCH PRKEN REAL 120x21mm (180x21)

NÁVOD K INSTALACI TERASOVÝCH PRKEN REAL 120x21mm (180x21) NÁVOD K INSTALACI TERASOVÝCH PRKEN REAL 120x21mm (180x21) Záruka na terasová prkna se nevztahuje na poškození vzniklá špatnou montáží a nedodržením tohoto montážního návodu. Dodržování tohoto návodu je

Více

DŘEVOplus víc než dřevo

DŘEVOplus víc než dřevo DŘEVOplus víc než dřevo NÁVOD K MONTÁŽI A ÚDRŽBĚ VENKOVNÍ PODLAHY (DUTÝ PROFIL 25-150) DŘEVOplus je modifikované dřevo. Materiál vytvořený kombinací dřevěné hmoty se zdravotně nezávadným polyetylenem.

Více

Madla pro panelové domy

Madla pro panelové domy Madla pro panelové domy určená pro revitalizaci zábradlí panelových domů široká nabídka provedení materiálu a dekoru dodávky materiálu k vlastní montáži autorizovaná montáž po celé ČR množstevní slevy

Více

Návod na montáž KINDWOOD kompozitních desek

Návod na montáž KINDWOOD kompozitních desek Návod na montáž KINDWOOD kompozitních desek Skladování: Desky KINDWOOD jsou hutnější něž přírodní dřevo. Při skladování musí být položené na rovném povrchu, v opačném případě by mohlo dojít ke zkroucení

Více

NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, Chomutov, Tel: Návod k montáži pro profesionály

NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, Chomutov, Tel: Návod k montáži pro profesionály NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-83 Návod k montáži pro profesionály INDEX Spodní část stavby Výběr materiálu Pokládka spodní konstrukce Pokládka spodní konstrukce

Více

Návod k montáži pro profesionály. NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-83 www.nmc-czech.cz

Návod k montáži pro profesionály. NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-83 www.nmc-czech.cz Návod k montáži pro profesionály NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-83 INDEX Spodní část stavby Výběr materiálu Pokládka spodní konstrukce Pokládka spodní konstrukce

Více

materiál WPC Výrobce SilvaDec, Francie Terasová prkna EMO (Emotion) přirozená jako dřevo, odolná jako plast

materiál WPC Výrobce SilvaDec, Francie Terasová prkna EMO (Emotion) přirozená jako dřevo, odolná jako plast terasová prkna Emo materiál WPC Výrobce SilvaDec, Francie UKA R Á Z let Terasová prkna EMO (Emotion) přirozená jako dřevo, odolná jako plast N Zásadní novinkou roku 2009 společnosti SILVADEC jsou hladká

Více

Odolný povětrnostním vlivům

Odolný povětrnostním vlivům Terasová prkna OMNIDECK přirozená jako dřevo, odolná jako plast Terasová prkna Omnideck jsou vyrobena z homogenní směsi dřeva a plastu v kombinaci nejlepších vlastností obou materiálů Polymer, který je

Více

NÁVOD K INSTALACI TERASOVÝCH PRKEN SILVA 140x23mm

NÁVOD K INSTALACI TERASOVÝCH PRKEN SILVA 140x23mm NÁVOD K INSTALACI TERASOVÝCH PRKEN SILVA 140x23mm Záruka na terasová prkna se nevztahuje na poškození vzniklá špatnou montáží a nedodržením tohoto montážního návodu. Dodržování tohoto návodu je důležité

Více

Madla pro panelové domy

Madla pro panelové domy Madla pro panelové domy Vážení, rádi bychom Vás oslovili nabídkou dodávek a montáže madel pro panelové domy. Tento sortiment dodáváme na český trh již několik let. Zajišťujeme dodávky kvalitního materiálu

Více

Návod k instalaci plotové systému - plná plotová pole

Návod k instalaci plotové systému - plná plotová pole Návod k instalaci plotové systému - plná plotová pole Tento nový typ kompozitu WPC je směsí dřeva s HDPE a přídavných látek. Je vyráběn extrudací za vysokého tlaku a teploty. Přestože obsahuje přírodní

Více

THE BEAUTY OF COMPOSITE WOOD. Technický list TIMBERMAX EXOTIC

THE BEAUTY OF COMPOSITE WOOD. Technický list TIMBERMAX EXOTIC THE BEAUTY OF COMPOSITE WOOD Technický list TIMBERMAX EXOTIC Všestranně použitelné bezúdržbové kompozitní dřevo BAZÉNY PLOTY TERASY FASÁDY 2 Technický list TIMBERMAX EXOTIC TIMBERMAX EXOTIC - unikátní

Více

TERASY PLOTY OBKLADY

TERASY PLOTY OBKLADY TERASY PLOTY OBKLADY PRO ZIVOT BEZ NATÍRÁNÍ Proč si vybrat terasu WoodPlastic? Toužíte po krásné, luxusní terase, kterou nebudete muset téměř udržovat? Máte rádi půvab a ušlechtilost dřeva, ale nechcete

Více

Obr. 1. H O R A s. r. o., T r ž n í / 2, T á b o r Stránka 1

Obr. 1. H O R A s. r. o., T r ž n í / 2, T á b o r Stránka 1 Před pokládkou prken doporučujeme zkontrolovat jejich vlhkost. Zabráníte tím možné následné deformaci konstrukce vlivem změn teploty a vlhkosti. Vlhkost můžete změřit pomocí elektronického vlhkoměru. Při

Více

NÁVOD NA OBSLUHU A ÚDRŽBU HEINRICH INNOVATION s.r.o., Skalice 317, 738 01 Frýdek-Místek, Czech Republic, www.sunset-group.cz

NÁVOD NA OBSLUHU A ÚDRŽBU HEINRICH INNOVATION s.r.o., Skalice 317, 738 01 Frýdek-Místek, Czech Republic, www.sunset-group.cz Návod k použití a údržbě sítí proti hmyzu systému SUNSET GROUP Heinrich Innovation s.r.o. Skalice 317 CZ 73801 Frýdek-Místek Czech Republic +420 571 995 545 +420 571 991 999 info@sunset-group.cz www.sunset-group.cz

Více

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD MADEIRA KOMBI

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD MADEIRA KOMBI MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD MADEIRA KOMBI Všeobecné informace Prosím řádně překontrolujte obal i zboží z důvodu možného mechanického poškození při přepravě. Překontrolujte prosím i obsah balení, jestli obsahuje všechny

Více

GRANDECK TERASOVÁ PRKNA. terasy v nejmodernější WPC technologii současnosti PEVNÉ A ODOLNÉ STÁLOBAREVNÉ V PŘÍRODNÍM VZHLEDU BEZÚDRŽBOVÉ

GRANDECK TERASOVÁ PRKNA. terasy v nejmodernější WPC technologii současnosti PEVNÉ A ODOLNÉ STÁLOBAREVNÉ V PŘÍRODNÍM VZHLEDU BEZÚDRŽBOVÉ TERASOVÁ PRKNA GRANDECK terasy v nejmodernější WPC technologii současnosti PEVNÉ A ODOLNÉ BEZÚDRŽBOVÉ V PŘÍRODNÍM VZHLEDU STÁLOBAREVNÉ BEZPEČNÉ ZA MOKRA BEZ TŘÍSEK A PRASKLIN SE ZÁRUKOU AŽ LET OVĚŘENÉ

Více

Pokyny pro přepravu a manipulaci s deskami Polydar

Pokyny pro přepravu a manipulaci s deskami Polydar Manipulace, montáž a údržba desek Polydar Pokyny pro přepravu a manipulaci s deskami Polydar Během přepravy a skladování dbejte zvýšené opatrnosti, aby jste zabránili poškrábání desek nebo poškození hran.

Více

Bez PTFE a silikonu iglidur C. Suchý provoz Pokud požadujete dobrou otěruvzdornost Bezúdržbovost

Bez PTFE a silikonu iglidur C. Suchý provoz Pokud požadujete dobrou otěruvzdornost Bezúdržbovost Bez PTFE a silikonu iglidur Suchý provoz Pokud požadujete dobrou otěruvzdornost Bezúdržbovost HENNLIH s.r.o. Tel. 416 711 338 Fax 416 711 999 lin-tech@hennlich.cz www.hennlich.cz 613 iglidur Bez PTFE a

Více

CENÍK platný od

CENÍK platný od 1., www.postovni-schranky-dols.cz DIČ CZ25391941 CENÍK platný od 1.3.2018 ( CENY UVEDENY BEZ DPH ) 2. VŠEOBECNÉ INFORMACE : Dodací a platební podmínky : Dodací a platební podmínky jsou uváděny v kupní

Více

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD VANOVÁ ZÁSTĚNA GERONA

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD VANOVÁ ZÁSTĚNA GERONA MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD VANOVÁ ZÁSTĚNA GERONA Všeobecné informace Prosím řádně překontrolujte obal i zboží z důvodu možného mechanického poškození při přepravě. Překontrolujte prosím i obsah balení, jestli obsahuje

Více

Technický list - ABS hrany UNI barvy

Technický list - ABS hrany UNI barvy Technický list - ABS hrany UNI barvy ABS hrany UNI jsou kvalitní termoplastové hrany z maximálně odolného a teplotně stálého plastu ABS (Akrylonitryle Butadiene Styrene). Výhody: ABS hrany UNI jsou v interiéru

Více

Ecophon Super G A SYSTÉMOVÁ ŘADA

Ecophon Super G A SYSTÉMOVÁ ŘADA Ecophon Super G A Panel je určen pro použití ve školních chodbách, tělocvičnách a obdobném prostředí, kde hrozí riziko mechanického nárazu. Panely Ecophon Super G A se montují na nosný rošt s příložkami

Více

Návod k instalaci terasového systému

Návod k instalaci terasového systému Návod k instalaci terasového systému Tento nový typ kompozitu-terasových prken WPC je směsí dřeva s HDPE a přídavných látek. Je vyráběn extrudací za vysokého tlaku a teploty. Přestože obsahuje přírodní

Více

PVC-U desky vhodné pro každou příležitost

PVC-U desky vhodné pro každou příležitost potisk. lakování. nanášení tenkých vrstev. PVC-U desky vhodné pro každou příležitost Obchodní informace pro: dekoratéry reklamní techniky digitální tisk projektové a reklamní agentury vystavovatele výrobce

Více

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD MADEIRA II

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD MADEIRA II MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD MADEIRA II Všeobecné informace Prosím řádně překontrolujte obal i zboží z důvodu možného mechanického poškození při přepravě. Překontrolujte prosím i obsah balení, jestli obsahuje všechny

Více

Zahrada. bez starostí. dřevoplastové podlahy ploty zábradlí LET ZÁRUKA 2

Zahrada. bez starostí. dřevoplastové podlahy ploty zábradlí LET ZÁRUKA 2 Zahrada bez starostí ZÁRUKA 2+20 20 2 LET LET dřevoplastové podlahy ploty zábradlí Podlahy Kvalitní, odolná a skvěle vypadající podlaha je přáním snad každého majitele terasy. A přání jsou od toho, aby

Více

Možnosti použití: Použití a montáž těchto stavebních výrobků se řídí technickými normami a směrnicemi předepsanými podle zákona.

Možnosti použití: Použití a montáž těchto stavebních výrobků se řídí technickými normami a směrnicemi předepsanými podle zákona. Aktualizováno: 12.11.2012 Kazeta terraza Nosné prvky nosič z WPC, nosič z WPC, nosič z hliníku, nosič z WPC, gumová podložka nosič z WPC, Obecné informace: Možnosti použití: Použití a montáž těchto stavebních

Více

CENÍK platný od

CENÍK platný od 1., www.postovni-schranky-dols.cz DIČ CZ25391941 CENÍK platný od 1.3.2017 ( CENY UVEDENY BEZ DPH ) 2. VŠEOBECNÉ INFORMACE : Dodací a platební podmínky : Dodací a platební podmínky jsou uváděny v kupní

Více

Kontrolní certifikát. Prosím, pečlivě uschovejte!

Kontrolní certifikát. Prosím, pečlivě uschovejte! Kontrolní certifikát Prosím, pečlivě uschovejte! Dům, který jste zakoupil, byl vyroben v souladu s normami stanovujícími vysokou kvalitu. Stavební jednotka byla výrobcem pečlivě prohlédnuta a zabalena.

Více

PLECHOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY

PLECHOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY PLECHOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY Nabídka je rozdělena do čtyř materiálových tříd, které zákazníkovi usnadní výběr vhodného produktu dle jeho požadavků. Třídy se liší kvalitou použitých materiálů, tj. zárukami

Více

ARSTYL WALL PANELS. Montážní návod

ARSTYL WALL PANELS. Montážní návod ARSTYL WALL PANELS Montážní návod 2-3 ARSTYL WALL PANELS 4-5 MONTÁŽNÍ NÁVOD POTŘEBNÝ MATERIÁL Brusný papír zrnitost 150 nebo jemnější Smetáček / houba Vodováha Metr a tužka Příchytky s hřebíčky nebo hřebíčky,

Více

BAMBUSOVÁ PODLAHA TWIST (P+D) 1 Technické údaje. Tloušťka lamely: Šířka lamely:

BAMBUSOVÁ PODLAHA TWIST (P+D) 1 Technické údaje. Tloušťka lamely: Šířka lamely: BAMBUSOVÁ PODLAHA TWIST (P+D) 1 Technické údaje Tloušťka lamely: Šířka lamely: Délka lamely: Balení: 14 mm 96 mm 1840 mm 2,12m 2 /12ks Objemová hmotnost: 720 kg/m3 Součinitel tepelné vodivosti: 0,22 W/mK

Více

Nejedná se o kůlnu, nýbrž o komplexní řešení vašich problémů se skladováním

Nejedná se o kůlnu, nýbrž o komplexní řešení vašich problémů se skladováním Uživatelská příručka APEX 6x3 Nejedná se o kůlnu, nýbrž o komplexní řešení vašich problémů se skladováním Před zahájením montáže si pečlivě prostudujte tuto uživatelskou příručku - česky A-1070-2 519115

Více

Nízká cena při vysokých množstvích

Nízká cena při vysokých množstvích Nízká cena při vysokých množstvích iglidur Vhodné i pro statické zatížení Bezúdržbový provoz Cenově výhodné Odolný vůči nečistotám Odolnost proti vibracím 225 iglidur Nízká cena při vysokých množstvích.

Více

GZ60. Estetická požární mřížka s požární odolností 60 minut pro stěny, podlahy a dveře. G2-C 09/2011

GZ60. Estetická požární mřížka s požární odolností 60 minut pro stěny, podlahy a dveře.   G2-C 09/2011 GZ60 Estetická požární mřížka s požární odolností 60 minut pro stěny, podlahy a dveře. cs Rf-Technologies nv Lange Ambachtstraat 40 960 Oosterzele Belgium Tel +32 9 362 31 71 Fax +32 9 362 33 07 info@rft.be

Více

Před montáží: Palubky před montáží neskladujte na přímém slunci. Důležité a zásadní informace

Před montáží: Palubky před montáží neskladujte na přímém slunci. Důležité a zásadní informace Před montáží: Důležité a zásadní informace Palubky před montáží neskladujte na přímém slunci Před samotnou montáží proveďte předběžné sestavení a vizuální srovnání vzhledu. Příprava a položení základu:

Více

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD SPRCHOVÝ KOUT MURCIA

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD SPRCHOVÝ KOUT MURCIA MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD SPRCHOVÝ KOUT MURCIA Všeobecné informace Prosím řádně překontrolujte obal i zboží z důvodu možného mechanického poškození při přepravě. Překontrolujte prosím i obsah balení, jestli obsahuje

Více

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD SPRCHOVÁ ZÁSTĚNA ELCHE II

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD SPRCHOVÁ ZÁSTĚNA ELCHE II MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD SPRCHOVÁ ZÁSTĚNA ELCHE II Všeobecné informace Prosím řádně překontrolujte obal i zboží z důvodu možného mechanického poškození při přepravě. Překontrolujte prosím i obsah balení, jestli

Více

DECO SIDING. NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému NOVÝ. 1. stránka Návod na montáž DECO SIDING

DECO SIDING. NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému NOVÝ. 1. stránka Návod na montáž DECO SIDING 1. stránka Návod na montáž DECO SIDING NOVÝ DECO SIDING 2015 NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému www.prostavbu.cz 2. stránka Návod na montáž DECO SIDING Základní prvky fasádního systému DECO

Více

Obložkové zárubně ke stavebním pouzdrům

Obložkové zárubně ke stavebním pouzdrům Obložkové zárubně ke stavebním pouzdrům pro dokončenou sílu stěny 100 a 125 mm se symetrickým uložením pro jednokřídlé i dvoukřídlé systémy MONTÁŽNÍ NÁVOD URČENÍ ZÁSAD POUŽITÍ A ÚDRŽBY Před zahájením montáže

Více

PRODUKTOVÝ LIST BAMBUSOVÝCH PODLAH

PRODUKTOVÝ LIST BAMBUSOVÝCH PODLAH PRODUKTOVÝ LIST BAMBUSOVÝCH PODLAH TYP HORIZONTAL (P+D) 1 15 mm 96 mm 960 mm 2,21m 2 /24ks 7-vrstvý matný lak s UV ochranou TYP VERTIKAL (P+D) 15 mm 96 mm 960 mm 2,21m 2 /24ks 7-vrstvý matný lak s UV ochranou

Více

Ecophon Super G Plus A

Ecophon Super G Plus A Ecophon Super G Plus A Panel je určen pro použití ve sportovních halách a podobném prostředí, kde hrozí riziko silného mechanického nárazu. Panely Ecophon Super G Plus A mají masivní závěsný rošt, který

Více

CENÍK platný od

CENÍK platný od 1., DIČ CZ25391941 CENÍK platný od 1.1.2019 ( CENY UVEDENY BEZ DPH ) 2. VŠEOBECNÉ INFORMACE: Dodací a platební podmínky: Dodací a platební podmínky jsou uváděny v kupní smlouvě a při potvrzení kupní smlouvy

Více

Montážní návod dutinkové desky

Montážní návod dutinkové desky Montážní návod dutinkové desky Příprava konstrukce Před pokládkou dutinkových desek doporučujeme připravit nosnou dřevěnou konstrukci. Krokve musí být kvůli montáži široké min. 60 mm (doporučujeme 80 mm).

Více

SPRCHOVÝ KOUT MOTRIL (NL1142)

SPRCHOVÝ KOUT MOTRIL (NL1142) SPRCHOVÝ KOUT MOTRIL (NL1142) ROZMĚR: 800 800 1950mm 900 900 1950mm Všeobecné informace Prosím řádně překontrolujte obal i zboží z důvodu možného mechanického poškození při přepravě. Překontrolujte prosím

Více

SPRCHOVÝ KOUT VIVEIRO (NW2242)

SPRCHOVÝ KOUT VIVEIRO (NW2242) SPRCHOVÝ KOUT VIVEIRO (NW2242) ROZMĚR: 1000 1000 1950mm Všeobecné informace Prosím řádně překontrolujte obal i zboží z důvodu možného mechanického poškození při přepravě. Překontrolujte prosím i obsah

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD PLASTOVÉ PALUBKY BOPAL CZ

MONTÁŽNÍ NÁVOD PLASTOVÉ PALUBKY BOPAL CZ MONTÁŽNÍ NÁVOD PLASTOVÉ PALUBKY BOPAL CZ 1. Popis Skladebný systém PVC obkladů umožňující obložení vnitřních a venkovních stěn a stropů. Při použití pomocné izolace takto vzniká kompletní zateplovací systém.

Více

1. stránka Návod na montáž DECO/WOOD SIDING DECO SIDING WOOD SIDING. (typ 2015) NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému. Verze 2017/07-01 CZ

1. stránka Návod na montáž DECO/WOOD SIDING DECO SIDING WOOD SIDING. (typ 2015) NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému. Verze 2017/07-01 CZ 1. stránka Návod na montáž DECO/WOOD SIDING DECO SIDING WOOD SIDING (typ 2015) NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému 2. stránka Návod na montáž DECO/WOOD SIDING Základní prvky fasádního systému

Více

OBLOUKOVÉ SVĚTLÍKY P E N D I N G TECHNICKÁ SLOŽKA. Cintralux alu 25 mm. Hliníkový obloukový světlík s vícestěnnou polykarbonátovou výplní

OBLOUKOVÉ SVĚTLÍKY P E N D I N G TECHNICKÁ SLOŽKA. Cintralux alu 25 mm. Hliníkový obloukový světlík s vícestěnnou polykarbonátovou výplní OBLOUKOVÉ SVĚTLÍKY PATENT TECHNICKÁ SLOŽKA P E N D I N G Cintralux alu 25 mm Hliníkový obloukový světlík s vícestěnnou polykarbonátovou výplní 01-02-2018 Obecný popis výrobku Obloukový světlík je vyroben

Více

Návod k montáži a údržbě terasových desek

Návod k montáži a údržbě terasových desek Požadavky na podklad Podklad musí být pevný. Voda musí být schopna rychle a zcela odtéci nebo se vsáknout. Sklon terasy by měl být 1-2% (1-2 cm na 1 metr). Rošt terasy: Rošt musí být zhotoven tak, aby

Více

3. stránka Návod na montáž vinyplus VP2116 / XX VP3850 / XX VP VP5090 VP2560 VP5008. VP5143 Torx A2

3. stránka Návod na montáž vinyplus VP2116 / XX VP3850 / XX VP VP5090 VP2560 VP5008. VP5143 Torx A2 1. stránka Návod na montáž vinyplus Fasádní systém VP 3800 FASÁDNÍ OBKLAD vinyplus se zkosenou polodrážkou celková šířka desky 180 mm tloušťka desky 18 mm skladebná šířka 150 mm délka desky 6 M 1 ks =

Více

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD ESTRELA

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD ESTRELA MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD ESTRELA Všeobecné informace Prosím řádně překontrolujte obal i zboží z důvodu možného mechanického poškození při přepravě. Překontrolujte prosím i obsah balení, jestli obsahuje všechny

Více

WPC NEXTWOOD DŘEVOPLAST. dřevoplastové. podlahy ploty zábradlí

WPC NEXTWOOD DŘEVOPLAST. dřevoplastové. podlahy ploty zábradlí WPC DŘEVOPLAST NEXTWOOD dřevoplastové podlahy ploty zábradlí Podlahy Kvalitní, odolná a skvěle vypadající podlaha je přáním snad každého majitele terasy. A přání jsou od toho, aby se plnila. S podlahami

Více

Dezény a provedení profilů

Dezény a provedení profilů Dřevoplastový decking Grenadeck je známý také jako WPC Woodplastic (umělé dřevo). Vyrábí se tzv. extrudací = vytlačováním komponentů pod tlakem a teplotou Grenadeck je výrobek z dřevoplastové směsi = kombinace

Více

ACRIMPER. Impregnační krytina z akrylového kaučuku

ACRIMPER. Impregnační krytina z akrylového kaučuku ACRIMPER Impregnační krytina z akrylového kaučuku Popis a použití Impregnační tekutý, elastomerní produkt na bázi akrylového kaučuku. Acrimper je disperzní směs, která po polymerizaci vytvoří elastomer

Více

Lepší dřevo pro Vaši terasu

Lepší dřevo pro Vaši terasu Lepší dřevo pro Vaši terasu žádné třísky, žádné praskliny vysoká odolnost, dlouhá životnost nízká náročnost na údržbu nepřekonatelný poměr kvality a ceny Terasové profily biwood ze dřeva jen to nejlepší!

Více

Podniková norma Desky z PP-B osmiúhelníky

Podniková norma Desky z PP-B osmiúhelníky IMG Bohemia, s.r.o. Průmyslová 798, 391 02 Sezimovo Ústí divize vytlačování Vypracoval: Podpis: Schválil: Ing.Pavel Stránský Ing.Antonín Kuchyňka Verze: 01/08 Vydáno dne: 3.3.2008 Účinnost od: 3.3.2008

Více

Dveřní křídlo posuvné ZÁRUČNÍ LIST SPOLU S MONTÁŽNÍM NÁVODEM. POZOR: Před instalací si prostudujte pokyny a záruční podmínky.

Dveřní křídlo posuvné ZÁRUČNÍ LIST SPOLU S MONTÁŽNÍM NÁVODEM. POZOR: Před instalací si prostudujte pokyny a záruční podmínky. Dveřní křídlo posuvné 6 ZÁRUČNÍ LIST SPOLU S MONTÁŽNÍM NÁVODEM POZOR: Před instalací si prostudujte pokyny a záruční podmínky. Dveře posuvné interiérové Technická zkouška AT - 15-7783/2008 Prohlášení o

Více

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD BELVER KOMBI

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD BELVER KOMBI MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD BELVER KOMBI Všeobecné informace Prosím řádně překontrolujte obal i zboží z důvodu možného mechanického poškození při přepravě. Překontrolujte prosím i obsah balení, jestli obsahuje všechny

Více

www.palubky-online.cz

www.palubky-online.cz Montážní návod pro použití v exteriéru 1. Základní pravidla a doporučení pro montáž plastové palubky Účelem tohoto návodu je popsání základních pravidel a doporučení, které je potřeba dodržovat během montáže

Více

ECOPHON FOCUS D POPIS SYSTÉMU A VÝROBKU SYSTÉMOVÁ ŘADA

ECOPHON FOCUS D POPIS SYSTÉMU A VÝROBKU SYSTÉMOVÁ ŘADA ECOPHON FOCUS D Výrobek je určen pro použití tam, kde je zapotřebí podhledu se skrytým roštem, ale s možností snadné demontáže panelů. Systém se montuje na skrytý rošt a vytváří tak strop s hladkým povrchem.

Více

TYPICKÉ SKLADBY STŘEŠNÍCH KONSTRUKCÍ

TYPICKÉ SKLADBY STŘEŠNÍCH KONSTRUKCÍ Verze I/2016 TYPICKÉ SKLADBY STŘEŠNÍCH KONSTRUKCÍ Skladba H01 Novostavby s tloušťkou tepelné izolace do 350 mm RD i BD Administrativní budovy Výrobní a skladovací haly Mechanicky kotvená, s tepelnou izolací

Více

Reklamační řád. 1. Záruka

Reklamační řád. 1. Záruka Reklamační řád 1. Záruka Doba záruky: Záruční doba u výrobků je poskytována v délce uvedené ve smlouvě o dílo. Záruční doba se počítá od data převzetí výrobků, nebo ode dne, kdy byl objednatel povinen

Více

Odvodnění povrchu Spád terasy musí být vždy alespoň 1% (1cm/m) od budovy po délce kladených profilů.

Odvodnění povrchu Spád terasy musí být vždy alespoň 1% (1cm/m) od budovy po délce kladených profilů. Použitelnost / otázky? Informace v tomto montážním návodu jsou založeny na základních procesech pokládání. Kvůli nekonečné rozmanitosti způsobů kladení podlah a kvůli rozměrům a tvarům teras nemůže být

Více

Prezentace výrobků TENAX Lepení & ochrana - aglomeráty. www. boudacommercio.cz

Prezentace výrobků TENAX Lepení & ochrana - aglomeráty. www. boudacommercio.cz Prezentace výrobků TENAX Lepení & ochrana - aglomeráty 2019 www. boudacommercio.cz TENAX ŠKOLENÍ 1. KROK: ZÁKLADNÍ ZNALOSTI VÝROBKY NA LEPENÍ & OCHRANU VÝROBKY NA LEPENÍ : TENAX P Ř E H L E D: JJP ON 20.11.2018

Více

Madla pro panelové domy

Madla pro panelové domy Madla pro panelové domy určená pro revitalizaci zábradlí panelových domů široká nabídka provedení materiálu a dekoru dodávky materiálu k vlastní montáži autorizovaná montáž po celé ČR množstevní slevy

Více

Foamlite S lehkostí více užitku

Foamlite S lehkostí více užitku Foamlite S lehkostí více užitku Röchling Industrial Foamlite S lehkostí více užitku S lehkostí více užitku Speciálně pro aplikace, kde musí mít konstrukční materiály velmi nízkou hmotnost a zároveň velmi

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. Proti hnilobě. Proti UV záření. Ochrana proti UV záření. Proti červotočům

PŘEHLED PRODUKTŮ. Proti hnilobě. Proti UV záření. Ochrana proti UV záření. Proti červotočům PŘEHLED PRODUKTŮ Proti hnilobě Proti UV záření Ochrana proti UV záření Proti červotočům Xyladecor profesionální ochrana dřeva Co nevíte o ICI a značce Xyladecor? ICI Group - největší světový producent

Více

iglidur N54 Biopolymer iglidur N54 Produktová řada Samomazná a bezúdržbová Založen na obnovitelných zdrojích Univerzální použití

iglidur N54 Biopolymer iglidur N54 Produktová řada Samomazná a bezúdržbová Založen na obnovitelných zdrojích Univerzální použití iglidur Biopolymer iglidur Produktová řada Samomazná a bezúdržbová Založen na obnovitelných zdrojích Univerzální použití 575 Biopolymer. Z 54% je založen na obnovitelných zdrojích. I přesto tento nový

Více

TERASY Z PLNÝCH PRKEN WPC PREMMIUM. Montážní návod Dodací a záruční podmínky Technické specifikace Údržba

TERASY Z PLNÝCH PRKEN WPC PREMMIUM. Montážní návod Dodací a záruční podmínky Technické specifikace Údržba PREMMIUM Montážní návod Dodací a záruční podmínky Technické specifikace Údržba T E R A S Y Z PL N Ý C H PRKEN W P C - GRAN D E C K Vážený zákazníku, jsme upřímně potěšeni Vaším nákupem i zájmem o terasy

Více

TOPNÝ PANEL ITA NÁVOD NA POUŽITÍ

TOPNÝ PANEL ITA NÁVOD NA POUŽITÍ TOPNÝ PANEL ITA NÁVOD NA POUŽITÍ ! UPOZORNĚNÍ Montáže a jakékoliv zásahy do topného panelu smí provádět pouze kvalifikovaná osoba. Před zásahem nebo manipulací s topným panelem musí být odpojen od zdroje

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD VENKOVNÍ PLASTOVÉ OBKLADY. (platí pro všechny typy plastových obkladů HOPA)

MONTÁŽNÍ NÁVOD VENKOVNÍ PLASTOVÉ OBKLADY. (platí pro všechny typy plastových obkladů HOPA) MONTÁŽNÍ NÁVOD VENKOVNÍ PLASTOVÉ OBKLADY (platí pro všechny typy plastových obkladů HOPA) 1. Popis Skladebný systém PVC obkladů umožňující obložení vnitřních a venkovních stěn a stropů. Při použití pomocné

Více

CZ UMYVADLOVÁ BATERIE S JEDNOU PÁKOU Návod k použití. SK UMÝVADLOVÁ BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu

CZ UMYVADLOVÁ BATERIE S JEDNOU PÁKOU Návod k použití. SK UMÝVADLOVÁ BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu CZ UMYVADLOVÁ BATERIE S JEDNOU PÁKOU Návod k použití SK UMÝVADLOVÁ BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu HU EGYKAROS MOSDÓ CSAPTELEP Felhasználói kézikönyv CZ NÁVOD K INSTALACI UMYVADLOVÁ BATERIE S JEDNOU

Více

DŮLEŽITÉ : přečtěte si tato upozornění dříve, než začnete s montáží

DŮLEŽITÉ : přečtěte si tato upozornění dříve, než začnete s montáží DŮLEŽITÉ : přečtěte si tato upozornění dříve, než začnete s montáží Dříve než začnete s montáží, seznamte se se všemi předpisy či normami, které platí pro tuto problematiku. Tento návod je doporučeným

Více

KOMPOZIT ZE DŘEVA THERMOWOOD A PLASTU LUNA TWPC.

KOMPOZIT ZE DŘEVA THERMOWOOD A PLASTU LUNA TWPC. KOMPOZIT ZE DŘEVA THERMOWOOD A PLASTU LUNA TWPC www.twpc.cz KOMPOZIT ZE DŘEVA THERMOWOOD A PLASTU LUNA TWPC Při realizaci stavebních projektů musíte mít důvěru v použité materiály. Díky svému unikátnímu

Více

DŘEVOplus víc než dřevo

DŘEVOplus víc než dřevo DŘEVOplus víc než dřevo NÁVOD K MONTÁŽI A ÚDRŽBĚ VENKOVNÍ PODLAHY (PROFI PROFIL 23-138) DŘEVOplus je modifikované dřevo. Materiál vytvořený kombinací dřevěné hmoty se zdravotně nezávadným polyetylenem.

Více

Produktová řada Samomazná a bezúdržbová Založen na obnovitelných zdrojích Univerzální použití

Produktová řada Samomazná a bezúdržbová Založen na obnovitelných zdrojích Univerzální použití Biopolymer Produktová řada Samomazná a bezúdržbová Založen na obnovitelných zdrojích Univerzální použití 575 Biopolymer. Z 54% je založen na obnovitelných zdrojích. I přesto tento nový materiál splňuje

Více

PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA Plechová střešní krytina SAFÍR, KRON, nebo nově RUBÍN PLUS je moderní střešní krytina s univerzálním použitím. Své příznivce si získává především díky výborným užitným vlastnostem

Více

ColFlex FT TECHNICKÝ LIST. Pružná páska pro těsnění spár

ColFlex FT TECHNICKÝ LIST. Pružná páska pro těsnění spár Popis Výhody Typické aplikace je, trvale pružný pás ze speciální gumy (polyesterová pletenina a termoplastický elastomer odolný proti stárnutí) se speciální povrchovou úpravou pleteniny. Pás má i přetvarované

Více

Reklamační řád plné znění reklamačního řádu je k dispozici v provozovně prodávajícího a/nebo jako dokument na www.jacques.cz. Záruční doba začíná běžet dnem převzetí zboží kupujícím, tj. dnem uvedeným

Více

iglidur UW500 Pro horké tekutiny iglidur UW500 Pro použití pod vodou při vysokých teplotách Pro rychlé a konstantní pohyby

iglidur UW500 Pro horké tekutiny iglidur UW500 Pro použití pod vodou při vysokých teplotách Pro rychlé a konstantní pohyby Pro horké tekutiny iglidur Pro použití pod vodou při vysokých teplotách Pro rychlé a konstantní pohyby 341 iglidur Pro horké tekutiny. Kluzná pouzdra iglidur byla vyvinuta pro aplikace pod vodou při teplotách

Více

3. Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění Základní parametry Výpočtové a určující veličiny... 5

3. Rozměry a hmotnosti Zabudování a umístění Základní parametry Výpočtové a určující veličiny... 5 Tyto technické podmínky stanovují řadu vyráběných velikostí a provedení lineárních vířivých vyústí s pevnými lamelami (dále jen vyústě). Platí pro výrobu, navrhování, objednávání, dodávky, montáž a provoz.

Více

NÁVOD K INSTALACI KOUPELNOVÉHO NÁBYTKU

NÁVOD K INSTALACI KOUPELNOVÉHO NÁBYTKU NÁVOD K INSTALACI KOUPELNOVÉHO NÁBYTKU 1. typy koupelnového nábytku 2. montáž nábytku 3. montáž umyvadla 4. montáž zrcadla 5. údržba 6. reklamace 1. TYPY KOUPELNOVÉHO NÁBYTKU a, soklový nábytek b, závěsný

Více

Montážní předpis k obkladovému systému PVC palubek

Montážní předpis k obkladovému systému PVC palubek Montážní předpis k obkladovému systému PVC palubek 1. Popis Skladebný systém PVC obkladů umožňující obložení vnitřních a venkovních stěn a stropů. Při použití pomocné izolace takto vzniká kompletní zateplovací

Více

Madla pro panelové domy

Madla pro panelové domy www.panelovydum.eu info@panelovydum.eu 800 320 151 608 982 007 417 532 520 Panelovydum.eu, Dastech s.r.o., U kapličky 6, 417 25 Lahošť u Teplic Dastech s.r.o. výhradní zastoupení Lahošť u Teplic www.panelovydum.eu

Více

Produktový list ABS hrany UNI barvy

Produktový list ABS hrany UNI barvy Produktový list ABS hrany UNI barvy ABS hrany UNI jsou kvalitní extrudované termoplastové hrany z vysoce odolného a tepelně stálého termoplastu ABS (Akrylonitril-Butadien-Styren), plnící ochrannou a dekorativní

Více