Město Vrchlabí Rada města

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Vrchlabí Rada města"

Transkript

1 Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 44. schůze dne 2. dubna od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu Přítomni: M. Dejmek, Ing. L. Dlabola, JUDr. M. Dušková, Ing. B. Hanousek, A. Plašil, Ing. J. Sobotka, PhDr. M. Vávra, Ing. P. Řehák UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU STAROSTY MĚSTA Schválený pořad jednání: 1. Projekt ČEZ Smart Region 2. Zpráva Policie ČR o stavu veřejného pořádku 3. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření Pečovatelské služby Vrchlabí 4. Výroční zpráva KD Střelnice 5. Žádost o.s. Chobotnička o spolupráci při pořádání akce Pohádková cesta zámeckým parkem 6. Akce Slavnosti vína s Apolenkou - žádosti o výjimku z OZV veřejná produkce, konzumace alkoholu, žádosti o pronájem náměstí a o finanční příspěvek 7. Koncert kapely Lucky Losers žádost o výjimku z OZV konzumace alkoholu, žádost o pronájem plochy náměstí, použití znaku města 8. Motorkářské požehnání 2014 žádost o výjimku z OZV konzumace alkoholu 9. Žádost skupiny historického šermu REGO, o.s. o finanční příspěvek 10. Žádost SDH Vrchlabí 3 o výjimku z OZV veřejná produkce 11. Žádost o.s. BIKE FOR LIFE o podporu závodu horských kol Vrchlabí Špindl Tour ŠKODA auto 12. Žádost o.s. Život bez bariér o finanční podporu 13. Žádost p.... o jednorázový příspěvek na výměnu oken v průčelí domu 14. Zřízení občanskoprávní poradny ve Vrchlabí 15. Speciální ochranná deratizace v roce Smlouva o právu provést stavbu - KAD Centrum Vrchlabí 17. Smlouva o právu provést stavbu RD Hořejší Vrchlabí 18. Pronájem pozemků a nebytových prostor a prodej nemovitostí 19. Veřejné nabídky a podmínky prodeje a pronájmu nemovitostí 20. Bytové záležitosti 21. Veřejná podpora Služby města Vrchlabí 22. Služby města Vrchlabí žádosti o souhlas s pořízením majetku 23. Veřejnosprávní kontroly 24. Nákup zařízení a převod financí do investičního fondu školy 25. Smlouvy s obcemi o zajištění předškolního vzdělávání 26. Konkurzní řízení na místa ředitelů škol a školských zařízení jmenování konkurzních komisí 27. Schválení výše věcných nákladů ve školních jídelnách 28. Rozdělení roční kvóty Programu regenerace MPZ 29. Činnost komisí 30. Ocenění města Vrchlabí rozvoj partnerství s městem Kowary 31. Smlouva o umístění a péči o zatoulané psy 32. Žádost o přidělení parkovacího místa 33. Žádost o umístění mobilního stánku na výrobu trdelníků na náměstí TGM 34. Komisionářská smlouva na zajištění technického dozoru investora 35. Koordinátor BOZP pro stavbu - Rozšíření průmyslové zóny Vrchlabí jih - Fotbalový areál Vejsplachy Rada města schválila pořad schůze. (pro 7, proti 0, zdržel se 0)

2 Přijatá usnesení k jednotlivým bodům a hlasování o nich: 1. Projekt ČEZ Smart Region Viz příloha č. 1 Informace. 2. Zpráva Policie ČR o stavu veřejného pořádku Viz příloha č. 2a 2d Informace. 3. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření Pečovatelské služby Vrchlabí Viz příloha č. 3a 3hh RM bere na vědomí výroční zprávu Pečovatelské služby Vrchlabí. 4. Výroční zpráva KD Střelnice Viz příloha č. 4a 4g RM bere na vědomí výroční zprávu KD Střelnice. 5. Žádost o.s. Chobotnička o spolupráci při pořádání akce Pohádková cesta zámeckým parkem Viz příloha č. 5 RM podporuje konání kulturní akce Cesta pohádkovým zámeckým parkem dne a ukládá městskému úřadu zajistit pro konání akce připojení na elektrický proud a zpřístupnění WC na Zámku. (7,0,0) (k vyřízení OVVS) 6. Akce Slavnosti vína s Apolenkou - žádosti o výjimku z OZV veřejná produkce, konzumace alkoholu, žádosti o pronájem náměstí a o finanční příspěvek Viz příloha č. 6a 6b RM schvaluje udělení výjimky z ustanovení OZV č 1/2014 o vymezení doby pro konání veřejných produkcí p. Daně Cinerové a p. Sabině Pucherové při pořádání akce Slavnostní vína s Apolenkou dne , a to do 02:00 dne na náměstí TGM. Strana 2 (celkem 17)

3 RM schvaluje udělení výjimky zustanovení OZV č 2/2010 o zákazu konzumace alkoholických nápojů p. Daně Cinerové a p. Sabině Pucherové při pořádání akce Slavnosti vína s Apolenkou od 09:00 dne do 02:00 dne na náměstí TGM. RM schvaluje pronájem prostor náměstí TGM p. Daně Cinerové a p. Sabině Pucherové při pořádání akce Slavnosti vína s Apolenkou od 09:00 dne do 02:00 dne na náměstí TGM. Město Vrchlabí zajistí následný úklid náměstí prostřednictvím Služeb města Vrchlabí. RM neschvaluje finanční dar p. Daně Cinerové a p. Sabině Pucherové na rozšíření dětského programu akce Slavnosti vína s Apolenkou dne (7,0,0) (k vyřízení KST, FO) 7. Koncert kapely Lucky Losers žádost o výjimku z OZV konzumace alkoholu, žádost o pronájem plochy náměstí, použití znaku města Viz příloha č. 7a 7b RM schvaluje udělení výjimky zustanovení OZV č 2/2010 o zákazu konzumace alkoholických nápojů p. Adamu Jánošíkovi při pořádání koncertu kapely Lucky Losers od 10:00 dne do 01:00 dne na náměstí TGM. RM schvaluje pronájem prostor náměstí TGM p. Adamu Jánošíkovi při pořádání koncertu kapely Lucky Losers dne v rozsahu dle návrhu. Město Vrchlabí zajistí následný úklid náměstí prostřednictvím Služeb města Vrchlabí. RM souhlasí s použitím znaku města Vrchlabí na propagačních materiálech koncertu kapely Lucky Losers. (7,0,0) (k vyřízení KST, FO) 8. Motorkářské požehnání 2014 žádost o výjimku z OZV konzumace alkoholu Viz příloha č. 8 RM schvaluje udělení výjimky zustanovení OZV č 2/2010 o zákazu konzumace alkoholických nápojů p. Petru Fiedlerovi při akci Motorkářské požehnání 2014 dne na náměstí TGM. RM souhlasí s konáním akce Motorkářské požehnání (7,0,0) (k vyřízení KST) 9. Žádost skupiny historického šermu REGO, o.s. o finanční příspěvek Viz příloha č. 9 RM schvaluje poskytnutí finančního daru ve výši ,- Kč Skupině historického šermu REGO o.s. na dopravu autobusem na setkání v Holandsku. (7,0,0) (k vyřízení KST, FO) Strana č. 3 (celkem 17)

4 10. Žádost SDH Vrchlabí 3 o výjimku z OZV veřejná produkce Viz příloha č. 10 RM schvaluje udělení výjimky z ustanovení OZV č 1/2014 o vymezení doby pro konání veřejných produkcí SDH Vrchlabí 3 při pořádání akce PÁLENÍ ČARODĚJNIC u Požární zbrojnice Vrchlabí 3 od :00 hod. do :00 hod. (7,0,0) (k vyřízení KST) 11. Žádost o.s. BIKE FOR LIFE o podporu závodu horských kol Vrchlabí Špindl Tour ŠKODA auto Viz příloha č. 11a 11b RM souhlasí s pořádáním veřejného závodu horských kol Vrchlabí Špindl Tour dne RM schvaluje poskytnutí finančního daru ve výši Kč o.s. BIKE FOR LIFE na pořádání tohoto závodu. RM souhlasí s použitím znaku města na propagačních materiálech závodu. RM souhlasí s bezplatným záborem veřejného prostranství na náměstí TGM dne od 10 do 13 hodin. (7,0,0) (k vyřízení KST, FO) 12. Žádost o.s. Život bez bariér o finanční podporu Viz příloha č. 12a - 12c RM schvaluje poskytnutí finančního daru ve výši 6.000,- Kč o.s. Život bez bariér na podporu poskytování sociálních služeb klientům z Vrchlabí. (7,0,0) (k vyřízení KST, FO) 13. Žádost p.... o jednorázový příspěvek na výměnu oken v průčelí domu Viz bod 12/41.RM, viz příloha č. 9a 9f/41.RM RM schvaluje poskytnutí finančního příspěvek za zhoršení hlučnosti v místě před čp. 30 ul. Krkonošská v souvislosti s provedenou rekonstrukcí přechodu pro chodce v tomto místě ve výši 20 tis. Kč panu... Příspěvek bude poskytnut na základě předložení faktur za provedené práce v minimální výši poskytovaného příspěvku. (7,0,0) (k vyřízení KST, FO) Strana č. 4 (celkem 17)

5 14. Zřízení občanskoprávní poradny ve Vrchlabí Viz příloha č. 13 RM: a) schvaluje zveřejnění záměru vypůjčit Diakonii ČCE - středisko Světlo ve Vrchlabí, Pražská 858, Vrchlabí, IČ nebytové prostory v objektu čp ulice Komenského ve Vrchlabí pro účely provozování občanskoprávní poradny b) svěřuje rozhodnutí o uzavření smlouvy o výpůjčce dle záměru uvedeného pod písm. a) tohoto usnesení starostovi města (7,0,0) (k vyřízení KST, SMM) 15. Speciální ochranná deratizace v roce 2014 Viz příloha č. 14a - 14c RM odkládá rozhodnutí na příští jednání RM. 16. Smlouva o právu provést stavbu - KAD Centrum Vrchlabí Viz příloha č. 15a 15b RM schvaluje uzavření smlouvy se společností KAD cz, a.s., sídlo: Turnov, Svobodova 2050, IČ: (dále jen investor ) o právu provést na pozemku p. parc. č. 1394/4, k. ú. Vrchlabí stavby související svybudováním obchodního zařízení dle územního rozhodnutí vydaného Městským úřadem Vrchlabí, stavebním úřadem pod čj. SÚ/10690/ ze dne , a to s podmínkou, že v případě nenaplnění smlouvy o smlouvě budoucí směnné, uzavřené sinvestorem dne , bude předmětný pozemek uveden do původního stavu, nedohodnou-li se smluvní strany jinak. (7,0,0) (k vyřízení KST, RMUP) 17. Smlouva o právu provést stavbu RD Hořejší Vrchlabí Viz příloha č. 16a 16e RM schvaluje uzavření smlouvy s (dále jen investor ) o právu provést na pozemku p.parc.č a 2160, k.ú. Hořejší Vrchlabí opravu komunikace v souladu s projektovou dokumentací Oprava komunikace, zpracovatele Ing. arch. Jirouše, 03/2014 (viz Příloha č. 1) RM souhlasí se zveřejněním záměru prodat manželům... část p.p.č. 598/1, k.ú. Hořejší Vrchlabí za cenu v místě a čase obvyklou (dle doporučení SMM 500,- Kč/ m2) za předpokladu oddělení pruhu pro rozšíření komunikace a případné budoucí uložení sítí. RM souhlasí se vznikem věcného břemene ve prospěch města Vrchlabí s právem vstupu za účelem provozovat a udržovat kanalizační řad DN 200 PVC v pozemku p.p.č. 598/1, k.ú. Hořejší Vrchlabí. (7,0,0) (k vyřízení KST, RMUP) Strana č. 5 (celkem 17)

6 18. Pronájem pozemků a nebytových prostor a prodej nemovitostí Viz příloha č. 17a 17h 1) Změna stávajícího nájemce: 1.1. Lokalita Pražská ve Vrchlabí RM schvaluje ukončení pronájmu pozemku (dohodou ke dni uzavření nové smlouvy) s nájemcem KOBLA, spol. s.r.o. a schvaluje pronájem části p.p.č. 483/3 o výměře 821 m 2 v k. ú. Vrchlabí (parkoviště u restaurace v ul. Pražská) za obdobných podmínek, jako byla uzavřena nájem. smlouva čj. 209/ No (tj. nájemné Kč/rok + DPH v platné výši) pro KOBLA PLUS, spol. s.r.o., IČ: , Pečky, Ke Koble Lokalita Krkonošská ve Vrchlabí RM schvaluje ukončení pronájmu neb. prostoru v objektu Krkonošská 205 ve Vrchlabí (dohodou ke dni uzavření nové smlouvy) snájemcem panem Josefem Hubkou a schvaluje pronájem neb. prostor v přízemí čp. 205 ve Vrchlabí o velikosti 133,2 m 2 za obdobných podmínek jako byla nájemní smlouva čj. BP37/2011(tj. nájemné Kč/m 2 /rok + služby) pro pana Pavla Šimka, IČ: , je plátcem DPH 1.3. Lokalita Pražská ve Vrchlabí RM schvaluje od pronájem části p.p.č. 581/1 o výměře 524 m 2 v k.ú. Vrchlabí (pozemek u domu čp. 705) paní..., za cenu běžnou, tj. 5 Kč/m 2 /rok Lokalita Dělnická ve Vrchlabí RM schvaluje od pronájem části p.p.č o výměře 20 m 2 v k.ú. Vrchlabí (pozemek pod stavbou, pozemek pro podnikání) panu..., za cenu běžnou, tj. 50 Kč/m 2 /rok. 2) Zřízení služebnosti na pozemku města Vrchlabí (smlouva o smlouvě budoucí) Viz též příloha č 18a 18d, viz též příloha č. 19a - 19d RM schvaluje zřízení služebnosti inž. sítě pro ČEZ Distribuce, a.s., IČ: , DIČ: CZ , se sídlem Děčín, Děčín IV-Podmokly, Teplická 874/8, PSČ Lokalita LK v k.ú. Podhůří-Harta Stavba: Vrchlabí knn přípojka p.p.č. 921/14 pro RD..., dotčený pozemek: p.p.č. 916/6 v k.ú. Podhůří-Harta, záloha na budoucí cenu: 10 tis. Kč + DPH 2.2. Lokalita Hořejší Vrchlabí Stavba: Vrchlabí Hoř. Vrchlabí, přípojka knn pro objekt čp , dotčený pozemek: p.p.č. 2943/5, 2944/8, k.ú. Hořejší Vrchlabí, záloha na budoucí cenu: 10 tis. Kč + DPH 3) Zřízení služebnosti na pozemku města Vrchlabí (řádná smlouva) Viz též příloha č. 20a 20f Strana č. 6 (celkem 17)

7 dle rozhodnutí z 36. schůze RM ze dne (bod usnesení č /36.rm) - smlouva o smlouvě budoucí za 70 Kč/m 2 + DPH RM schvaluje zřízení služebnosti inž. sítě pro Telefónica Czech Republic, a.s., IČ: , DIČ: CZ , se sídlem Praha 4, Michle, Za Brumlovkou 266/2, PSČ , stavba optického vedení v lok. ul. Dělnická Na Bělidle ve Vrchlabí, dotčené pozemky: p.p.č. 1459/4, 1523/1, 1527/9, 1527/12,1784/1,1785/1 vše vk.ú. Vrchlabí. Doplatek k již uhrazené záloze činí 762 Kč. 4) Lokalita Tichá ulička v Hořejším Vrchlabí RM schvaluje uzavření dohody o zániku věcného břemene na pozemku p.p.č v k. ú. Hořejší Vrchlabí s paní... 5) TJ Jiskra Podhůří RM souhlasí s upřesněním uzavřené nájemní smlouvy čj. 004-OSMM/19020/ od tak, že užívané movité věci tvořící vybavení objektu bez čp. na pozemku parc.č. st. 532, k.ú. Podhůří-Harta, dle inventarizačního soupisu, jsou vedeny v režimu výpůjčka. 6) Smlouva o právu k provedení stavby Viz též příloha č. 21a 21c RM souhlasí s uzavřením smlouvy o právu k provedení stavby. Jedná se o přístavbu domu paní... Přístavba je realizována na hranici pozemku města Vrchlabí p.č. st. 204/1, na níž se nachází objekt čp. 265 v k.ú. Vrchlabí. 7) Smlouva o udělení souhlasu pro umístění optického kabelu Viz též příloha č. 22a 22d RM souhlasí suzavřením smluvního vztahu s N_SYS s.r.o., IČ: , DIČ: CZ , se sídlem Úpice, Žižkova 89 pro stavbu optického vedení v lok. Liščí kopec ve Vrchlabí na pozemích p.č. st. 549, st. 559, st. 557, st.572, p.p.č. 884/3, 884/14, 889/11, 889/10, 889/1, 896/5, 896/1, 902/1, 906/71, 906/69, 906/70 vše v k.ú. Podhůří-Harta za cenu Kč + DPH, smlouva na dobu určitou do Veřejné nabídky a podmínky prodeje a pronájmu nemovitostí Viz příloha č. 17a 17h 1) Lokalita Vejsplachy ve Vrchlabí RM doporučuje ZM, aby zrušilo rozhodnutí z 13. ZM ze dne (usnesení bod 5.3.), důvod: změna ceny Strana č. 7 (celkem 17)

8 RM doporučuje ZM, aby schválilo z důvodu požadavku na zřízení VB přípojek (dnes služebnost) na části p.par. č. 588/1, k. ú. Vrchlabí, slevu pro tento pozemek z 300 Kč/m 2 na 250 Kč/m 2 RM doporučuje ZM, aby schválilo směnu pozemků v k. ú. Vrchlabí takto: pan... směňuje část p.p.č. 609/1 (dle GP č /2013 se jedná o p.p.č. 609/2 o výměře 984 m 2 ) za pozemky města Vrchlabí p.p.č. 617/1 o výměře m 2 a p.p.č. 588/1 o výměře m 2 Směna 1:2 s doplatkem tak, že 300 Kč/m 2 hradí za část p.p.č. 617/1 o výměře 736 m 2 a za p.p.č. 588/1 o výměře m 2 hradí 250 Kč/m 2 (tj. doplatek ve výši Kč) + ½ nákladů na realizaci změny vlastnických práv. Další podmínky: souběžné bezúplatné zřízení služebnosti (původně VB pro akci ČHL) na pozemcích pana... LV 2980 dle GP č /2011, č /2011, jako jiná forma plnění ujednání ve smlouvě směnné, že v případě zájmu vlastníka RD zřídí pan... služebnost (VB) pro přípojky kanalizace za běžných podmínek (zkrácení původní lhůty stanovené RM na 1 rok na podání žádostí) 2) Lokalita Peklo v Hoř. Vrchlabí RM souhlasí se zveřejněním záměru pouze dlouhodobě pronajmout p.p.č. 795 o výměře 1516 m 2 vk. ú. Hořejší Vrchlabí pro zem. využití (pokos, včelstvo atd.). Poměrná část roku 2014 bude vrežimu výpůjčky za náklady vynaložené nájemcem na uvedení pozemku do režimu louka dle ceníku Města.B5 3) Lokalita Lánovská ve Vrchlabí RM souhlasí se zveřejněním záměru pronajmout část p.p.č (10x10 m) v k. ú. Vrchlabí pro uložení dřeva dle ceníku Města.B2 4) Lokalita Vejsplachy ve Vrchlabí RM souhlasí se zveřejněním záměru pronajmout areál Vejsplachy na 2 roky za obdobných podmínek, jako byl dosud pronajat. RM souhlasí s předloženým návrhem na inv. akci v roce 2014 oprava střechy (možnost zápočtu ve výši 20 tis. Kč + započtení i nevyčerpané částky za rok 2013) 5) Lokalita Krkonošská čp. 31 ve Vrchlabí RM souhlasí s částečnou úhradou nákladů na zabezpečení (mříže v oknech skladu v zadní část objektu za cenu Kč, bez montáže) ve výši Kč (formou slevy z nájmu v roce 2014) paní L. Vališkové 6) Lokalita Cukrářská čp. 185 ve Vrchlabí RM souhlasí se zveřejněním záměru vypůjčit neb. prostor jednotku č. 185/7 v domě čp.185 (jako celek) ve Vrchlabí na 5 let za podmínky úpravy prostor, především vstupu na pavlač, vypůjčitelem. Následná povinnost vypůjčitele darovat nárok na jím vložené náklady na skutečně provedenou úpravu prostor zejména vstupu na pavlač. Strana č. 8 (celkem 17)

9 7) Rekonstrukce plynovodu a plynovodních přípojek v lokalitě ul. Českých bratří ve Vrchlabí: RM souhlasí se zveřejněním záměru vypůjčit a následně vypůjčit pozemky Města pro akci - zřízení zařízení staveniště a dočasné skládky výkopku a sypkých stavebních hmot v termínu do 08/2014 pozemky: - část p. p.č. 404/10 v k.ú. Vrchlabí - nádvoří-zahrada u domu čp. 122 ve Vrchlabí (zázemí pro materiál a stroje) - část p. p.č. 632/5 v k.ú. Vrchlabí - lok. Vejsplachy, travnatý pozemek při ul. Valteřická Vypůjčitel: Karel Rulf, Vrchovina 23, Nová Paka, IČ: , DIČ: CZ Do doby schválení RM bude uzavřena krátkodobá smlouva od do ) Lokalita u parkoviště u Kláštera ve Vrchlabí RM předběžně projevuje zájem o koupi majetku pana... (pozemku p.č.st o výměře 22 m 2,, na pozemku se nachází stavba garáže bez č.e., LV 972 pro k.ú. Vrchlabí) RM navrhuje koupi za cenu stanovenou dle znal. posudku pro účel daňový. RM obdobně požaduje, aby byli osloveni i ostatní 3 vlastníci garáží v této lokalitě 9) Lokalita LK v k.ú. Podhůří - Harta RM souhlasí se zveřejněním záměru směnit s manž.... pozemek p.p.č. 931/6 o výměře m 2, k.ú. Podhůří Harta, za pozemek p.p.č. 829 o výměře m 2, k.ú. Podhůří Harta bez doplatku. Cena dohodou pro každý z obou pozemků pro účel daňový činí Kč. 10) Lokalita ul. Mánesova ve Vrchlabí RM souhlasí se zveřejněním záměru prodat p.p.č. 1298/3 o výměře 30 m 2, k.ú. Vrchlabí, za cenu 300 Kč + náklady na realizaci převodu 11) Pozemek pod trafostanicí u nemocnice ve Vrchlabí RM trvá na dodržení podmínek, tj. prodej p.č. st o výměře 13 m 2 v k. ú. Vrchlabí za cenu stanovenou nákladovým způsobem. Předložený ZP pro účely daňové činí pouze Kč. 12) Lokalita RICO ve Vrchlabí RM souhlasí se zveřejněním záměru pronajmout část pozemku p.p.č o výměře m 2 v k. ú. Vrchlabí za podmínek: - úhrada dluhu za předchozím nájemcem Kč (pohledávka Města) - pronájem bude možný až od (po ukončení probíhajících akcí Města v lokalitě odlehčovací kanál Vápenického potoka) Pronájem za obdobných podmínek, jako byla smlouva sd+d stavební, s.r.o., tj. technické zázemí, pozemek pro podnikání-( A4-30 Kč/m 2 /rok se snížením pro plochu nad m 2 ) Strana č. 9 (celkem 17)

10 13) Lokalita Nám. Míru ve Vrchlabí RM souhlasí se zveřejněním záměru pronajmout dlouhodobě část pozemku p. č. st. 160 v k. ú. Vrchlabí, jehož součástí je objekt čp. 210 (bez neb. prostoru Vinárna pod Klášterem ) (6,0,0) (k vyřízení SMM) M. Dejmek ohlásil podjatost a nehlasoval. 14) Lokalita ul. Lidická ve Vrchlabí RM nesouhlasí se zveřejněním záměru prodat část p.p.č. 1357/40 v k. ú. Vrchlabí, stav pronájmu ponechat z důvodu nepřehlednosti v lokalitě. 15) Lokalita Podhůří-Harta RM nesouhlasí se zveřejněním záměru prodat p.č.st. 291 v k.ú. Podhůří-Harta. Pozemek zůstává v pronájmu z důvodu nedořešené situace v lokalitě. 16) Lokalita Peklo v Hořejším Vrchlabí RM nesouhlasí se zveřejněním záměru směnit část pozemku města Vrchlabí pro výstavbu garáže část p.p.č. 352 v k.ú. Hořejší Vrchlabí. Pozemky pro individuální výstavbu garáže město Vrchlabí neprodává (rozhodnutí ZM). 17) Lokalita Školní ve Vrchlabí Viz též příloha č. 23a 23e RM souhlasí se zveřejněním záměru pronajmout pro umístění telekomunikačního zařízení společnosti JABLOTRON SECURITY a.s., IČ: , se sídlem Prha 4, K Dubu 2328/2a, část střechy budovy ZŠ Školní čp. 1336, a nezbytnou část této budovy dle předloženého návrhu smlouvy 20. Bytové záležitosti Viz příloha č. 17a 17h RM schvaluje přidělení: BZU bezbarier. (1+kk) č. 10/1.np. o výměře 35,18 m 2, Pražská 1343, Vrchlabí, panu... (přesun v čp. 1343), doporučení PS BZU (1+kk) č. 28/2.np. o výměře 27,60 m 2, Pražská 1343, Vrchlabí paní... (dar na zeleň), doporučení PS BJ (1+3) č. 30/5.np. o výměře 74,30 m 2, Nerudova 1185, Vrchlabí, panu......, 21 tis. Kč + kauce 8 tis. Kč, náhradník paní... BJ č. 4/2.np. o výměře 87,80 m 2, Krkonošská 22, Vrchlabí (opravený) za nabídku náhradníka paní..., v případě jejího nezájmu nová nabídka. Strana č. 10 (celkem 17)

11 BJ (1+1) č. 50/4.np. o výměře 21,60 m 2, Slovanská 1116, Vrchlabí, panu......, 30 tis. Kč + kauce 5 tis. Kč, náhradník paní... RM schvaluje vzájemnou výměnu bytů ve Vrchlabí: Krkonošská čp. 140 pan osoba, BJ č. 2/2.np. (1+1) o výměře 49,46 m 2 (nově rekonstruovaný byt, přidělený 02/2014) Nerudova čp osoby, BJ č. 9/3.np. (1+4) o výměře 74,19 m2 Souhlas pouze za podmínek: uzavření dohod o vrácení původních BJ, úhrada veškerých nákladů na případnou úpravu nového bytu včp s povinností nárok darovat + úhrada kauce 8 tis. Kč pro pana... v domě čp. 140 pro pana... povinnost uhradit kauci 7 tis. Kč RM schvaluje nabídnutí BJ (1+3) č. 17/3.np o výměře 68,90 m 2, Bělopotocká čp. 944 paní..., vrácení BJ (1+2) č.11/1np., za podmínky uzavření dohody o vrácení původní BJ, úhradě veškerých nákladů na případnou úpravu nového bytu převyšujících částku 100 tis. Kč s povinností nárok darovat + úhrada kauce 8 tis. Kč. RM souhlasí se spoluúčastí Bytového podniku na rekonstrukci BJ dle požadavku ve výši 100 tis. Kč Po vyklizení BJ (1+2) č.11/1np. nabídnout p.... za podmínky uzavření dohody o vrácení původní BJ, úhradě veškerých nákladů na případnou úpravu nového bytu s povinností nárok darovat + úhrada kauce podle velikosti bytu. RM schvaluje nabídku na přesun do BJ (1+3) č. 33/5.np. o výměře 74,40 m 2, Nerudova 1188, Vrchlabí paní... - (poslední nevyklizený byt č. 13/3.np. (2+1) o výměře 66,30 m 2 v podkroví domu čp. 100 Nádražní ve Vrchlabí, hav.stav. V případě nezájmu pak veřejná nabídka za jednorázovou částku 15 tis. Kč (v částce je započtena i nájemkyní navrhovaná částka 7 tis. Kč, o kterou by byl snížen její dluh vůči Městu) + 8 tis. Kč kauce RM souhlasí s nabídkou BJ (1+kk) č. 8/2.np. o výměře 50,65 m 2, Lánovská 602, Vrchlabí (soc. zařízení v bytě), kauci 7 tis. Kč lze uhradit ve splátkách, nebo BJ (1+kk) č. 33/3.np. o výměře 15,60 m 2, Slovanská 1116, Vrchlabí paní RM souhlasí s nabídkou BJ (1+1) č. 7/2.np. o výměře 67,10 m 2 v objektu Jos. Šíra čp. 380, Vrchlabí paní..., snížené nájemné, kauci 8 tis. Kč lze uhradit ve splátkách RM souhlasí s novou nabídka na pronájem BJ č. 4/2.np. o výměře 87,80 m 2, Krkonošská 22, Vrchlabí (opravený), jednorázová částka 10 tis. Kč + kauce 8 tis. Kč v případě nezájmu paní... RM souhlasí se splátkovým kalendářem na úhradu dluhu Kč (do ) dle žádosti paní... Běžné nájemné od 03/2014 již bude hrazeno, dluh pak ve splátkách Kč/měsíc od 04/2014, nejdéle však do Strana č. 11 (celkem 17)

12 RM souhlasí se splátkovým kalendářem na úhradu dluhu Kč (do ) dle žádosti paní... Běžné nájemné od 03/2014 již bude hrazeno, dluh pak ve splátkách Kč/měsíc od 04/2014, nejdéle však do RM souhlasí se splátkovým kalendářem na úhradu dluhu Kč (do po vrácení BJ v čp. 602 ve Vrchlabí) dle žádosti... Náklady na vyklizení (4.415 Kč) uhradí do a dluh po započtení kauce budou od 04/2014 splácet. RM souhlasí se změnou dispozice BJ dle žádosti pana..., BJ č. 1/1.np. (1+1) o výměře 29,40 m 2 - vrácení původní místnosti o výměře 24,0 m 2 k bytu na náklady zájemce, nová nájemní smlouva a smlouva o kauci 7 tis. Kč 21. Veřejná podpora Služby města Vrchlabí Viz příloha č. 24a 24e RM: a) schvaluje uzavření smlouvy o výkonu služeb obecného hospodářského zájmu s organizací Služby města Vrchlabí, příspěvková organizace, IČ b) schvaluje pravidla pro poskytování vyrovnávacích plateb za závazek veřejné služby dle návrhu. (7,0,0) (k vyřízení FO) 22. Služby města Vrchlabí žádosti o souhlas s pořízením majetku Viz příloha č. 25, viz příloha č.26, viz příloha č. 27 RM souhlasí s pořízením majetku Službami města Vrchlabí dle návrhu: - nákladní vozidlo třístranným sklápěčem s homologací kategorie N1 z rozpočtu organizace, - reverzní vibrační desky s měřičem motohodin z rozpočtu organizace, - speciálního nákladního vozidla se zametací nástavbou v rámci dotace ze SFŽP - speciálního nákladního vozidla s jednoramenným kloubovým nosičem kontejneru s homologací kategorie N1 v rámci dotace ze SFŽP - traktorového nosiče kontejnerů CTS K-DIN v rámci dotace ze SFŽP RM souhlasí se zpracováním žádostí o dotace odbornou firmou. (7,0,0) (k vyřízení SMV) 23. Veřejnosprávní kontroly Zpráva o kontrolní činnost za rok 2013, plán kontrolní činnosti na rok 2014 Viz příloha č. 28a 28c, viz příloha č. 29a 29c RM bere na vědomí zprávu o kontrolní činnosti za rok RM schvaluje plán kontrolní činnosti na rok (7,0,0) (k vyřízení KST) Strana č. 12 (celkem 17)

13 23.2. Odstranění závad z předchozích veřejnosprávních kontrola Viz příloha č. 30a 30d, viz příloha č. 31a 31e RM bere na vědomí zprávu ředitele Bytového podniku Vrchlabí o realizaci opatření doporučených v závěru kontroly. RM bere na vědomí zprávu o odstranění nedostatku zjištěného v rámci veřejnosprávní kontroly v Mateřské škole Jiráskova Protokoly z veřejnosprávních kontrol Viz příloha č. 32a 32d, viz příloha č.33a -33b (okopírovány pouze titulní list a závěr, kompletní protokoly k nahlédnutí v kanceláři tajemníka) RM bere na vědomí protokoly z veřejnosprávních kontrol v DDM Pelíšek Vrchlabí a ZUŠ Karla Halíře Vrchlabí a ukládá statutární zástupkyni DDM Pelíšek realizovat doporučení uvedená v závěru kontroly. (7,0,0) (k vyřízení OŠK) Kontrola příjemců v rámci grantového programu Viz příloha č. 34a 34d RM bere na vědomí protokol zveřejnosprávní kontroly u příjemců grantů vrámci grantového programu města Vrchlabí. 24. Nákup zařízení a převod financí do investičního fondu školy Viz příloha č. 35a 35m RM uděluje souhlas s převodem ,- Kč z fondu rezervního do fondu investičního pro Základní uměleckou školu Karla Halíře Vrchlabí. RM uděluje souhlas s nákupem interaktivního setu Základní školou, Vrchlabí, Školní 1336 v celkové maximální ceně ,- Kč s podmínkou výběru z více firem, a doložení tak hospodárnosti a efektivnosti nákupu dle písmena d) odst. 1 zákona 320/2001 Sb., v platném znění. RM uděluje souhlas s nákupem kotle včetně příslušenství Mateřskou školou, Vrchlabí, Letná 1249 v celkové maximální ceně ,- Kč. (7,0,0) (k vyřízení OŠK) 25. Smlouvy s obcemi o zajištění předškolního vzdělávání Viz příloha č. 36a- 36f RM vypovídá Smlouvu o úhradě neinvestičních nákladů spojených spředškolním vzděláváním s obcemi Strážné, Rudník, Roprachtice, Prosečné, Klášterská Lhota a Dolní Dvůr na základě odst. 1 čl. 4 smlouvy. RM schvaluje uzavření Smlouvy o zajištění předškolního vzdělávání v mateřské škole zřizované jinou obcí s obcemi Strážné, Rudník, Roprachtice a Klášterská Lhota. (7,0,0) (k vyřízení OŠK) Strana č. 13 (celkem 17)

14 26. Konkurzní řízení na místa ředitelů škol a školských zařízení jmenování konkurzních komisí Viz příloha č. 37a 37b RM jmenuje tyto konkurzní komise pro posuzování uchazečů o jmenování do funkcí ředitelů/ředitelek příspěvkových organizací v oblasti školství ve Vrchlabí v tomto složení: konkurzní komise pro Mateřskou školu, Vrchlabí, Komenského 1248: předseda konkurzní komise: - PhDr. Michal Vávra (člen určený zřizovatelem) členové konkurzní komise: - Eva Mikšíková (člen určený zřizovatelem) - Mgr. Jitka Ulvrová (odborník z oblasti státní správy) - Bc. Iveta Lukešová (člen určený vedoucí odboru školství Krajského úřadu) - Mgr. Renata Nehybová (člen určený Českou školní inspekcí) - Miluše Kirchschlägerová (člen - pedagogický pracovník MŠ Vrchlabí, Komenského - určený pedagogickou radou této školy) Výkonem funkce tajemníka shora uvedené konkurzní komise se pověřuje paní Jana Hebká, zaměstnanec zřizovatele. konkurzní komise pro Základní uměleckou školu Karla Halíře Vrchlabí: předseda konkurzní komise: - PhDr. Michal Vávra (člen určený zřizovatelem) členové konkurzní komise: - Eva Mikšíková (člen určený zřizovatelem) - Bc. Pavel Hučík (odborník z oblasti státní správy) - Bc. Iveta Lukešová (člen určený vedoucí odboru školství Krajského úřadu) - Mgr. Renata Nehybová (člen určený Českou školní inspekcí) - Mgr. Adéla Lorencová (člen - pedagogický pracovník ZUŠ Karla Halíře Vrchlabí - určený pedagogickou radou této školy) Výkonem funkce tajemníka shora uvedené konkurzní komise se pověřuje paní Jana Hebká, zaměstnanec zřizovatele. Konkurzní komise pro Dům dětí a mládeže Pelíšek, Vrchlabí: předseda konkurzní komise: - PhDr. Michal Vávra (člen určený zřizovatelem) členové konkurzní komise: - Eva Mikšíková (člen určený zřizovatelem) - Bc. Pavel Hučík (odborník z oblasti státní správy) - Bc. Iveta Lukešová (člen určený vedoucí odboru školství Krajského úřadu) - Mgr. Renata Nehybová (člen určený Českou školní inspekcí) - Zdeňka Bienová (člen - pedagogický pracovník DDM Pelíšek Vrchlabí - určený pedagogickou radou) Výkonem funkce tajemníka shora uvedené konkurzní komise se pověřuje paní Jana Hebká, zaměstnanec zřizovatele. (7,0,0) (k vyřízení OŠK) Strana č. 14 (celkem 17)

15 27. Schválení výše věcných nákladů ve školních jídelnách Viz příloha č.38 (podrobná kalkulace k nahlédnutí v kanceláři tajemníka) RM souhlasí s výší věcných nákladů ve Školní jídelně Krkonošské v Základní škole, Vrchlabí, nám. Míru 283 a ve Školní jídelně v Základní škole, Vrchlabí, Školní (7,0,0) (k vyřízení OŠK) 28. Rozdělení roční kvóty Programu regenerace MPZ Viz příloha č. 39a 39f RM doporučuje ZM schválit přijetí účelové dotace v rámci Programu regenerace MPZ pro rok 2014 ve výši 400 tis. Kč na opravu fasády domu čp římskokatolická fara s povinným podílem města na celkových nákladech na tuto opravu ve výši , Kč. RM preferuje upřednostnit obnovu čelní fasády. (7,0,0) 29. Činnost komisí Komise majetková a bytová Viz příloha č. 17a 17h RM bere na vědomí zápis z jednání komise. Komise pro regeneraci MPZ Viz příloha č. 39c 39d, viz příloha č. 46a - 46b RM bere na vědomí zápis z jednání komise. Komise pro životní prostředí Viz příloha č. 40a - 40b RM bere na vědomí zápis z jednání komise. Komise partnerská německá sekce Viz příloha č. 41 RM bere na vědomí zápis z jednání komise. RM jmenuje Michaelu Jebavou a Mgr. Hanu Jüptnerovou členkami komise partnerské německé sekce. (7,0,0) (k vyřízení KST) Strana č. 15 (celkem 17)

16 30. Ocenění města Vrchlabí rozvoj partnerství s městem Kowary Viz příloha č. 42 RM bere na vědomí udělení Ocenění města Vrchlabí těmto osobám: Mirosław Górecki (starosta města Kowary) Bartosz Lipiński (vedoucí odboru městského úřadu Kowary) 31. Smlouva o umístění a péči o zatoulané psy Viz příloha č. 43a 43f RM schvaluje uzavření smlouvy o umístění a péči o zatoulané psy s p. Martinem Antonínem, IČ , Tylova 515, Dvůr Králové nad Labem dle návrhu. (7,0,0) (k vyřízení KST) 32. Žádost o přidělení parkovacího místa Viz příloha č. 44a 44b RM postupuje žádost k vyřízení silničnímu správnímu úřadu. (7,0,0) (k vyřízení RMUP) 33. Žádost o umístění mobilního stánku na výrobu trdelníků na náměstí TGM Viz příloha č. 45 RM odkládá rozhodnutí. (6,0,1) (k vyřízení KST) 34. Komisionářská smlouva na zajištění technického dozoru investora Viz příloha č. 47a 47d RM schvaluje uzavření komisionářské smlouvy se ŠKODA auto a.s. na provedení technického dozoru investora staveb akce Rozšíření průmyslové zóny Vrchlabí jih ve znění dle přílohy č. 47b 47d. (7,0,0) (k vyřízení RMUP) 35. Koordinátor BOZP pro stavbu - Rozšíření průmyslové zóny Vrchlabí jih Fotbalový areál Vejsplachy Viz příloha č. 48a- 48c RM schvaluje uzavření smlouvy na splnění veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Koordinátor BOZP pro stavbu - Rozšíření průmyslové zóny Vrchlabí jih Fotbalový Strana č. 16 (celkem 17)

17 areál Vejsplachy zveřejněnou dne s firmou Jiří Kunc, Štrossova 571, Pardubice, IČ: za cenu ,- Kč. (není plátcem DPH). (7,0,0) (k vyřízení RMUP) Za správnost: Ing. Pavel Řehák Ve Vrchlabí dne Ing. Jan Sobotka starosta města Alfred Plašil místostarosta města Strana č. 17 (celkem 17)

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 48. schůze dne 12.06.2014 od 15 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 25. schůze rady města, kte rá se kon ala dne 14.12.2016 573/25/RM/2016 Souhlas s použitím znaku města I. Rada města souhlasí s použitím znaku města Vrchlabí

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a ze 47. jednání dne 25.05.2010 od 15 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu Přítomni: Ing. L. Dlabola, JUDr. M. Dušková, Ing. J. Konvalina, Mgr. B. Paulů,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Přehled usnesení [46/RM/26.9.2018] Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 46. schůze rady města, která se konala dne 26.9.2018 1403/46/RM/2018 Propagace elektromobility na elektrobusech v

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 39. schůze rady města, která se konala dne 24.1.2018 1045/39/RM/2018 RTIC Krkonoše - trvalé zastupování vedoucího zaměstnance I. Rada města bere na vědomí

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 41. schůze dne 19.02.2014 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 28. schůze dne 31.10.2012 od 15 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze rady města, která se konala dne 20.2.2019 128/4/RM/2019 Programové prohlášení zastupitelstva města I. Rada města doporučuje zastupitelstvu

Více

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Usnesení z 14. jednání dne 22.05.2013 UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU STAROSTY MĚSTA 1. Projekt

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 17. schůze dne 18.01.2012 od 13 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 36. schůze rady města, která se konala dne 4.10.2017 923/36/RM/2017 Žádost o poskytnutí dotace - Branka, o.p.s. poskytnutí dotace a uzavření veřejnoprávní

Více

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Usnesení z 19. jednání dne 4. června 2014 UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU STAROSTY MĚSTA 1.

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 40. schůze dne 29.01.2014 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Usnesení z 5. zasedání dne 8. července 2015 konaného v zasedací místnosti městského úřadu Vrchlabí UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K NAHLÉDNUTÍ NA SEKREATIRÁTU STAROSTY MĚSTA Zápis a usnesení ze 30. schůze dne 19.12.2012 od 14 hodin konaného

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 13. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 8.3.2017 146/13/ZM/2017 Regulace provozování hazardních her - OZV I. Zastupitelstvo

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. schůze rady města, která se konala dne 9.5.2019 255/7/RM/2019 Ocenění osob podílejících se na rozvoji partnerství měst Vrchlabí a Trouville sur Mer

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K NAHLÉDNUTÍ NA SEKREATIRÁTU STAROSTY MĚSTA Zápis a usnesení z 32. schůze dne 13.02.2013 od 13 hodin konané

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K NAHLÉDNUTÍ NA SEKREATIRÁTU STAROSTY MĚSTA Zápis a usnesení ze 33. schůze dne 27.03.2013 od 15 hodin konané

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 41. schůze rady města, která se konala dne 28.3.2018 1152/41/RM/2018 Kancelář senátora uzavření nájemních smluv na kancelář senátora a její vybavení

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis ze 45. jednání konaného dne 27.04.2010 od 15 hodin v malé zasedací síni městského úřadu Přítomni: Ing. L. Dlabola, JUDr. M. Dušková, Ing. J. Konvalina, Mgr. B. Paulů, Ing.

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 21. schůze dne 16.05.2012 od 13 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 13.7.2016 75/10/ZM/2016 Jednací řád zastupitelstva města jednací řád zastupitelstva

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 34. schůze rady města, která se konala dne 23.8.2017 873/34/RM/2017 Žádost o povolení výjimky - hudební produkce - akce Giant Meeting - 15.9.2017 povolení

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 11. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 14.9.2016 94/11/ZM/2016 Změna č.9 územního plánu Vrchlabí - schválení upraveného zadání

Více

UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU STAROSTY MĚSTA

UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU STAROSTY MĚSTA Zápis a usnesení ze 2. schůze dne 17.12.2014 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané 28.08.2017 Přítomní členové Rady města Králíky: Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 3. schůze rady města, která se konala dne 23.1.2019 74/3/RM/2019 Schválení konání farmářských trhů na náměstí TGM v roce 2019 jako místo, na kterém lze

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 23. schůze dne 27.06.2012 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 R 496/16 R 497/16 R 498/16 R 499/16 R 500/16 R 501/16 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města ke

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 4. schůze dne 25.03.2015 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 35. schůze dne 12.06.2012 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 6.6.2018 235/19/ZM/2018 Žádost o navýšení dotace a poskytnutí dotace na rok 2019 - Centrum

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í řehled usnesení [9/RM/26.6.2019] Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 9. schůze rady města, která se konala dne 26.6.2019 301/9/RM/2019 Žádost o užívání veřejného prostranství na nám. T.G.M.

Více

Zápis z 36. schůze Rady města Šternberka ze dne

Zápis z 36. schůze Rady města Šternberka ze dne Zápis z 36. schůze Rady města Šternberka ze dne 27.2.2012 Číslo 971 Zodpovídá: S Termín: 27.2.2012 program schůze RM dne 27.2.2012 Číslo 972 Zodpovídá: FO Termín: 31.8.2012 b e r e n a v ě d o m í předložený

Více

Informace o přijatých usneseních z 29. schůze Rady města Šluknov konané dne 10. října 2011 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 29. schůze Rady města Šluknov konané dne 10. října 2011 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 39. schůze dne 04.12.2013 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení z 15. schůze dne 23.11.2011 od 13 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU

Více

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Usnesení z 18. jednání dne 12. března 2014 UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU STAROSTY MĚSTA 1.

Více

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/12/2019 Schválení programu 12. schůze Rady města Uničova

Více

Výpis usnesení z 13. schůze Rady města konané dne anonymizovaný

Výpis usnesení z 13. schůze Rady města konané dne anonymizovaný číslo usnesení termín zodpovídá 2016/13/350 RM schvaluje program 13. schůze RM. 2016/13/351 RM schvaluje prodloužení termínu plnění usnesení č. 2015/9/251 do 31. 12. 2016. RM schvaluje uzavření kupní smlouvy

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 49. schůze dne 09.07.2014 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku

78. SCHŮZE. A. Smlouva o pronájmu kopírovacího stroje. Termín: ihned Zodpovídá: tajemník 5-0-0. B. Nájemní smlouva na kulturní dům v Nejdku ZÁPIS USNESENÍ 14. DUBNA 2009 R A D A MĚSTA NEJDKU 78. SCHŮZE Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

Usnesení 12. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 12. schůze Rady města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 427/12 Usnesení 12. schůze Rady města Šternberka ze dne 29. 04. 2019 program schůze Rady města Šternberka dne 29.04.2019

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K NAHLÉDNUTÍ NA SEKREATIRÁTU STAROSTY MĚSTA Zápis a usnesení ze 31. schůze dne 23.01.2013 od 13 hodin konané

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení z 52. jednání dne 03.11.2010 od 14 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu Přítomni: P. Dědek, JUDr. M. Dušková, Ing. J. Konvalina, Mgr. B. Paulů,

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení z 10. jednání dne 21.06.2011 od 13 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU

Více

U s n e s e n í z 28. jednání rady města Velká Bystřice dne v 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu ve Velké Bystřici.

U s n e s e n í z 28. jednání rady města Velká Bystřice dne v 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu ve Velké Bystřici. U s n e s e n í z 28. jednání rady města Velká Bystřice dne 12.4.2012 v 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu ve Velké Bystřici. UR/28/1/2012 program jednání Rada města Velká Bystřice po projednání

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 3. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 6.3.2019 37/3/ZM/2019 Volba přísedících Okresního soudu v Trutnově I. Zastupitelstvo

Více

2.1 Dodatek č. 1 smlouvy o dílo na akci Zateplení tělocvičny ZŠ J. Vohradského

2.1 Dodatek č. 1 smlouvy o dílo na akci Zateplení tělocvičny ZŠ J. Vohradského Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Informace o usneseních z 18. schůze Rady města Šluknov

Informace o usneseních z 18. schůze Rady města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení 62. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 62. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 62. schůze Rady města Šternberka ze dne 4.3.2013 Číslo 1659 Zodpovídá: OdPVV Termín: 4.3.2013 program schůze dne 04.03.2013 Číslo 1660 Zodpovídá: FO Termín: 4.3.2013 Inventarizační zprávu o inventarizaci

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 9. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 25.5.2016 50/9/ZM/2016 Sportovně rekreační areál Vejsplachy, Vrchlabí I. Zastupitelstvo

Více

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 36. schůze dne 17.07.2013 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

b) postoupení pohledávky váznoucí na bytu č. 16, Na Valech 200, Rumburk 1, ve výši 1.411,- Kč za cenu min. 1.411,-Kč,

b) postoupení pohledávky váznoucí na bytu č. 16, Na Valech 200, Rumburk 1, ve výši 1.411,- Kč za cenu min. 1.411,-Kč, z 15. schůze Rady města Rumburk, konané dne 9. dubna 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 215/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 15. schůze rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA M

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA M USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA VRCHLABÍ, KONANÉHO DNE 10.6.2009 OD 15 HOD. VE VELKÉ ZASEDACÍ SÍNI MĚSTSKÉHO ÚŘADU ================================================================== 1. PROJEKT

Více

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města

Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Město Vrchlabí Zastupitelstvo města Usnesení z 20. jednání dne 3. září 2014 UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ K NAHLÉDNUTÍ NA SEKRETARIÁTU STAROSTY MĚSTA 1. Projekt

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 9. schůze Rady města Hostinné, konané dne 19.03.2019 168/9/RM/2019 Schválení programu 9. schůze RM program 9. schůze: 1. Schválení programu 9.

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 82 ze dne 29. 11. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4698/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1708/2017 Rada

Více

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 19.11.2018 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 15. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 263/2018-273/2018, dle důvodové

Více

USNESENÍ Rady Města Český Dub z jednání konaného dne

USNESENÍ Rady Města Český Dub z jednání konaného dne USNESENÍ Rady Města Český Dub z jednání konaného dne 2. 4. 2014 2014/RM/07/082 Obsazení bytu č. 5, nám. B. Smetany 10 s ch v a l u j e nájemní smlouvu na byt č. 5, v II. NP, náměstí B. Smetany čp. 10,

Více

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 28.4.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 514. Zastupitelstvo města pověřuje člena zastupitelstva Ing. Libora Halase

Více

Z á p i s č. 4. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:30 hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 4. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:30 hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 4 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 2.2.2015 od 16:30 hod. v zasedací síni radnice Přítomni: MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Milan Schweigstill, Petr Limprecht (příchod v 16:50), PhDr. Ilona

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení z 51. schůze dne 01.10.2014 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ

Více

U S N E S E N Í z 81. schůze rady města Žacléř, konané dne 20. prosince 2017

U S N E S E N Í z 81. schůze rady města Žacléř, konané dne 20. prosince 2017 U S N E S E N Í z 81. schůze rady města Žacléř, konané dne 20. prosince 2017 Program: 1. Městská policie Trutnov. 2. Dodatek č. 1/2018 ke smlouvě č. 21/11/D. 3. Žádost o prodloužení nájemní smlouvy na

Více

U S N E S E N Í. 78. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 78. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 078/14/Pa U S N E S E N Í 78. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 29. 4. 2014 ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 2807/78 2834/78 Rozdělovník - členové

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 2. února 2015

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 2. února 2015 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 2. února 2015 R 55/15 R 56/15 Přehled plnění usnesení rady města souhlasí s prodloužením termínů splnění usnesení rady města č. R 93/14 ze dne 3. 2. 2014, R 244/14

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 20 Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 13. schůze rady města, která se konala dne 4.2.2016 150/13/RM/2016 Zpráva o činnosti Centra psychologické podpory, z.s. I. Rada města bere na

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 5 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. schůze Rady města Hostinné, konané dne 16.07.2019 299/19/RM/2019 Schválení programu 19. schůze RM program 19. schůze: 1. Schválení programu

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z 28. ZASEDÁNÍ RADY M

ZÁPIS A USNESENÍ Z 28. ZASEDÁNÍ RADY M ZÁPIS A USNESENÍ Z 28. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA ZE DNE 28.1.2009 V MALÉ ZASEDACÍ SÍNI MĚSTSKÉHO ÚŘADU VE VRCHLABÍ Přítomni: P. Dědek, Ing. L. Dlabola, JUDr. M. Dušková, Mgr. S. Joukal, Ing. J. Konvalina, Mgr.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. schůze rady města, která se konala dne 14.10.2015 67/10/RM/2015 Darovací smlouvy ŠKODA AUTO uzavření třech darovacích smluv, kde dárce ŠKODA AUTO

Více

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 47 rady města konané 14.11.2016 Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad Mgr. Miroslav

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 16. schůze rady města, která se konala dne 6.4.2016 214/16/RM/2016 Povolení sportovní akce závody automobilů do vrchu I. Rada města souhlasí s konáním

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 38. schůze dne 30.10.2013 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K

Více

Zodpovídá: Ing. Smrčka

Zodpovídá: Ing. Smrčka č. 853 Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit záměr prodeje pozemku stpč. 50, jehož součástí je budova čp. 35 stavba občanského vybavení za kupní cenu obvyklou, stanovenou znaleckým posudkem.

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 47. schůze dne 14.05.2014 od 13 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu Přítomni: M. Dejmek, Ing. L. Dlabola, JUDr. M. Dušková, Ing. B. Hanousek

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. schůze Rady města Hostinné, konané dne 05.02.2019 112/7/RM/2019 Schválení programu 7. schůze RM program 7. schůze: 1. Schválení programu 7.

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 31 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 31 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 31 ze dne 16. 12. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/ 4246/2015 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 600/2015 Rada města Jablonné

Více

Z á p i s č. 37. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 37. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 37 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 9. 11. 2015 od 18.00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Milan Schweigstill, Petr Limprecht, PhDr. Ilona Němcová, Mgr.

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a usnesení ze 3. schůze dne 03.02.2015 od 13 hodin konané v malé zasedací síni městského úřadu UPRAVENÁ VERZE USNESENÍ S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL USNESENÍ

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze Rady města Hostinné, konané dne 12.12.2018 60/4/RM/2018 Schválení programu 4. schůze RM program 4. schůze: 1. Schválení programu 4. schůze

Více

Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne 7.7.2014 Číslo 2729 Zodpovídá: OdPVV Termín: 7.7.2014 program schůze dne 07.07.2014 Číslo 2730 Zodpovídá: OŠK Termín: 11.7.2014 s o u h l a s í s udělením

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. dubna 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. dubna 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. dubna 2016 č. 101/2016 změnu odpisového plánu pro rok 2016 příspěvkové organizaci Základní škola Kynšperk nad Ohří, okres Sokolov, příspěvková

Více

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733)

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733) U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne 13. 11. 2012 (Usnesení č. 41/713 41/733) Č. j. ST/2592/2012/51.2 Rada města Štramberka po projednání : Usnesení č. 41/713 Bere na vědomí

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 11. listopadu (č. 1/1 17/1)

- 1 - U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 11. listopadu (č. 1/1 17/1) - 1 - U S N E S E N Í z 1. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 11. listopadu 2014 (č. 1/1 17/1) Přítomní členové rady : I. Mikulica, Mgr. M. Konečná, P. Kukučka, Ing. M. Robenek, R. Schmuch

Více

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno!

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 27.3.2017 od 13.30 hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Přítomni: dle prezenční listiny - 4, od 15 hodin - hlasování 5 (Mgr. Tojmarová) RAM

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Rada města Velká Bystřice po projednání : 1. b e r e n a v ě d o m í kontrolu usnesení z posledního 4. jednání rady města Bod programu 2.

Rada města Velká Bystřice po projednání : 1. b e r e n a v ě d o m í kontrolu usnesení z posledního 4. jednání rady města Bod programu 2. U s n e s e n í z 5. jednání rady města ze dne 22.12.2014 v 17:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu. UR/5/1/2014 Schválení programu jednání 1. s c h v a l u j e program 5. jednání rady města Bod

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města UPRAVENÁ VERZE ZÁPISU S ANONYMIZOVANÝMI OSOBNÍMI ÚDAJI. ORIGINÁL ZÁPISU K NAHLÉDNUTÍ NA SEKREATIRÁTU STAROSTY MĚSTA Zápis a usnesení ze 34. schůze dne 30.04.2013 od 13 hodin konané

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 13/2019 konaného dne od 16:13 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem.

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 13/2019 konaného dne od 16:13 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 13/2019 konaného dne 01. 07. 2019 od 16:13 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jan Sýkora, místostarosta města MUDr. Martin Zelený, člen rady

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.2007 168/2007 7. ZM V bere na vě d o m í plnění rozpočtu města Dvora Králové

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 30. září 2013

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 30. září 2013 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 30. září 2013 R 516/13 R 517/13 Finanční dar neuvolněnému členu zastupitelstva a) schvaluje poskytnutí finančního daru ve výši 20.000 Kč panu Bc. Josefu Pavinskému

Více