Do kategorie BRKO patří: POZOR! Do kategorie BRKO nelze ukládat:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "27.4.2015 Do kategorie BRKO patří: POZOR! Do kategorie BRKO nelze ukládat:"

Transkript

1 SVOZ BRKO 2015 Svoz biologicky rozložitelného odpadu bude v letošním roce zajišťovat firma.a.s.a., spol. s r.o. ve formě pytlového sběru. Svoz bude zahájen a poté bude probíhat každé pondělí (při nedostatečné kapacitě i v úterý). Občané, kteří mají o tuto službu zájem, si na OÚ v období do vyzvednou 2 ks pytlů / nemovitost. Naplněný pytel občan vystaví ve svozový den k cestě před dům. Do kategorie BRKO patří: odpad z ovoce a zeleniny, posečená tráva, spadané listí, staré pečivo, chleba a obilniny, vaječné a ořechové skořápky, čajové zbytky a sáčky čaje, kávový odpad včetně filtrů, zbytky jídel, staré pokojové rostliny s kořenovým balem, zvadlé květiny, papírové ubrousky a utěrky, apod. POZOR! Do kategorie BRKO nelze ukládat: odpady živočišného původu, např. uhynulá zvířata, kosti, kůže, maso, oleje a větve z ořezu stromů. Občany upozorňujeme, že tento biologicky rozložitelný odpad (tráva apod.) nelze ukládat do popelnic a černých kontejnerů na TKO! Ing. J.Štípková, místostarostka obce SVOZ NEBEZPEČNÉHO ODPADU Připomínáme, že bude tento sběr bude probíhat v sobotu od 11,30 do 12,30 u Obecního úřadu a od 12,45 do 13,15 u Zvonku VÝHODNÁ NABÍDKA PRO OBČANY - NOVÝ OBČANSKÝ ZÁKONÍK Naší obci bylo nabídnuto uspořádání semináře viz níže k novému občanskému zákoníku. Výklad bude probíhat formou vhodnou pro širokou veřejnost. V průběhu semináře bude možno se na cokoli zeptat. Účast na semináři je zcela ZDARMA - vše financuje Evropská unie Zveme Vás na seminář o novém občanském zákoníku. Zajímají Vás odpovědi na tyto otázky? Upravuje občanský zákoník nově sousedské vztahy? Jak se nyní řeší rozhrady, nezbytné cesty, vyvlastnění nebo omezení vlastnického práva? Změnila se základní charakteristika společného jmění manželů? Je rozdíl mezi kupní smlouvou a smlouvou o dílo? Co je nového při prodeji v obchodě, kdy mám právo na reklamaci? Jsem jako nájemce nějak chráněn před pronajímatelem a jaká jsou moje práva a povinnosti? Když jsem dal někomu dar, za jakých okolností mohu požadovat jeho vrácení? Stanoví zákon nějaké důvody, dle kterých mohu vydědit své potomky? Dědím i dluhy zůstavitele a kdy? Co znamenají domněnky otcovství a kdy lze otcovství popřít?

2 Chcete se v tom vyznat a vědět víc než ostatní? Tak neváhejte, vezměte své známé a přijďte 7.května 2015 v 17 hodin do budovy místní Hasičárny. Na setkání se těší AHOL VOŠ, o.p.s., (marek.vlcek@ahol.cz) OČKOVÁNÍ PSŮ PROTI VZTEKLINĚ Zákon č. 166/99 Sb. o veterinární péči v platném znění, nám ukládá očkovat naše pejsky proti vzteklině. Očkování se týká všech psů starších 6-ti měsíců. Každý chovatel je povinen zajistit toto očkování. Pokud váš pejsek ještě není naočkován na rok 2015, máte možnost s ním přijít k očkování ve středu 29. dubna v 16,00 hod. k obecnímu úřadu anebo v 16,20 hod. ke Zvonku. Podle tohoto zákona je očkování povinné a v případě nesplnění povinnosti se majitel zvířete vystavuje nebezpečí uložení pokuty až do výše 10 tis. Kč podle 71. Vakcinace je plně hrazena chovatelem. Poplatek za naočkování jednoho zvířete činí 120,- Kč. Očkování provede MVDr. Igor Sušovský, v případě dotazů můžete volat na telefon po 19, 00 hod. nebo mobil ŠKOLNÍ OKÉNKO Zápis do MŠ - připomenutí Termín: (10 16 h), více web školy (včetně kritérií) Vzdělávací projekty V březnu se uskutečnila další projektová vyučování. V 1. ročníku Velikonoce (p.u. Mrózková, v 2. ročníku Čtenářská soutěž (p.u. Gocieková), v 3. ročníku Už umím nakupovat (p.u. Klimková), na který navazoval Rychlokurz plavání ve finanční gramotnost (3.-5.r.), v 7. ročníku S mapou v ruce (p.u. Hnátková), Den naruby (9. r.). Řešení logických úloh se znalostí početních operací prokazovaly děti v matematických soutěžích. V Pythagoriádě (5.-8.r.) byl úspěšným řešitelem Armin Gembal (5.r.). Matematický klokan je rozdělen věkově do 4 kategorií. Cvrčka ovládl Martin Vicher, Klokánka Armin Gembal, Benjamina Gabriela Mintělová a Kadeta Mikuláš Svěntý. Okresní kolo miniolympiády v AJ pro 5.ročník Náš zástupce, Jiří Preiner, se neztratil. Ve vyrovnané soutěži obsadil 20. místo. Výstava o životě Josefa Toufara Od do je v naší škole instalována výstava o životě Josefa Toufara. Kdo by chtěl shlédnout panely k 100. výročí narození umučeného kněze, pak prosíme nejlépe ve čtvrtek v době třídních schůzek od do (mediální učebna). Možnost vzdělávání ve škole nabídka zdarma Naše škola ve spolupráci s Marlin, s.r.o. centrem dalšího vzdělávání Města Mayen v Uherském Hradišti nabízí čtyřhodinové kurzy pro ekonomicky aktivní obyvatelstvo s různým stupněm dosaženého vzdělání i s možným stupněm zdravotního omezení. Mohou to být zaměstnaní i nezaměstnaní - ale evidovaní na ÚP. Počítačové dovednosti (28.4., 5.5., 12.5., vždy )

3 Finanční gramotnost (29.4., ) Právní vzdělávání (6.5., ) Obsah seminářů v letákové nabídce, nutnost přihlášení se ve škole předem. Semináře se konají při minimální účasti 3 zájemců! PF Čtenářský maraton Ve dnech čtenářská mánie naplno propukla V naší škole se nakonec sešlo celkem 43 dětí z D. Domaslavic, Hradiště a Třanovic. Cílem bylo pokusit se společnými silami v průběhu večera přečíst jednu celou knihu. Všechny knihy byly vybrány z projektu ČTENÍ POMÁHÁ - po jejich přečtení každé dítě (registrované v projektu) získává 50 Kč, kterými může přispět libovolné charitě. A aby si děti čtení také užily, k obsahu každé knihy byla připravena spousta úkolů nebo zábavných aktivit. Děti z 1. ročníků se setkaly s knihou J. Čapka Povídání o pejskovi a kočičce. Pro druháčky byla připravena kniha I. Procházkové Myši patří do nebe. 3. ročník se seznámil s knihou Středa nám chutná také od I. Procházkové a žáci ze 4. i 5. ročníků cestovali společně s M. Macourkem a jeho Machem a Šebestovou křížem krážem historií. Chtěla bych velice pochválit všechny děti, které se čtení zúčastnily, za jejich čtenářské výkony i nadšení, se kterým plnily související úkoly. Někteří byli skutečně natolik šikovní, že opravdu zvládli přečíst CELOU KNIHU v průběhu jednoho večera. A ti, kterým do konce chybělo pár stránek, si knihu určitě rádi dočtou sami. Věřím, že si děti noční čtení i spaní ve škole patřičně užily a budou na ně dlouho a rády vzpomínat. Ráda bych poděkovala p. řediteli P. Fikoczkovi, že nám akci umožnil uskutečnit, kolegyním - G.Klimkové, P.Uhrové, I.Adamcové, E.Kolkové (ZŠ Hradiště), V.Lasotové a A.Fikoczkové (ZŠ Třanovice) bez jejichž pomoci by se ČTENÁŘSKÝ MARATON neobešel. A také p. učitelkám z MŠ za vstřícnou spolupráci s využitím jejich prostor. Za všechny účastníky K. Gocieková FLORBAL SK PJERUNI DOMASLAVICE Moravskoslezská liga muži A 2. místo Z Paskova (21.3.) jsme si odvezli všech 6 bodů. Zápas s S.K. P.E.M.A. Opava B však byl dramatický do posledních chvil. Se štěstím jsme ubránili power play soupeře a uhájili těsný výsledek 5:4 (M. Návrat 2, D. Bojda, A. Langer, R. Kovařík). Utkání se Sivým Sokolem Poruba B se hrálo příliš otevřeně a podle toho vyznělo i skóre 10:6 (M. Návrat 3, F. Górny 3, A. Langer, R. Kovařík, R. Návrat, D. Bojda). Jako ve správném scénáři vše směřovalo k poslednímu turnaji, kde vzájemný zápas s 1. FbK Eagles Orlová měl rozhodnout o titulu a postupu do Regionální ligy byla hala Gymnázia v Orlové včetně 20 našich fanoušků, svědkem našeho dalšího pokusu o výkon-nostně vyšší úroveň soutěže a porovnání i s týmy z Prostějova, Olomouce, Mohelnice atd. Co se dá dělat, Orlová nás přehrála ve všech směrech a po výsledku 7:2 (F. Górny, P. Michna) slaví postup na náš úkor. Exhibiční zápas s Paskovem Saurians B 15:3 (M. Návrat 3, R. Návrat 3, A. Langer 3, F. Górny 2, R. Kovařík, L. Skulina, D. Bojda a vlastní) byl jen potvrzením celkového 2. místa.

4 1. 1.FbK Eagles Orlová B :74 44 b. 2. SK Domaslavice :73 43 b. 3. FBC Český Těšín :96 40 b. 4. FBC Vikings Kopřiv.B :67 38 b SC Vítkov. B Mustang :73 38 b. 6. FBK Škorpioni Ostrava :10233 b. 7. S.K. P.E.M.A. Opava B :94 29 b MVIL Ostrava B :11923 b. 9. Sivý Sok. Ostr. Poruba B :12318 b. 10. FBC Frýdek-Místek B :131 8 b. 11. Paskov Saurians B :16634 b. Moravskoslezský přebor muži B B tým v Bílovci neuspěl. Podlehl 1. SC Bohumín 98 B 4:8 (V. Wojnar 2, L. Zaslavskij, A. Langer) a poslednímu FBK SKP Frenštát p/r 4:10 (L. Zaslavskij 2, A. Langer, M. Firla). Záchranářské práce řešil v nové hale v Bohumíně, kde nejdříve podlehl 1.FBK Rožnov p/r C 3:6 (Z. Kavík 2, L. Zaslavskij) a poté již s přispěchavšími dvěma posilami z A týmu udolal Florbal Torpedo Havířov B 5:3 (V. Wojnar 2, M. Návrat, A. Langer, L. Zaslavskij). Před posledními dvěma zápasy drží pětibodový náskok na poslední Frenštát čeká v Brušperku v 8 h FK Gůfuň Nový Jičín, v 10:30 FbK Horní Suchá B. Moravskoslezská liga elévů 9. turnaj se odehrál v Horní Suché, v hale místní ZŠ. Do brány se opět vrátil Ondra Kacíř, v poli bojovali Honza Koloničný, David Křižák, Filip Musiol, Martin Vicher, Filip Grác, Tomáš Uher, Antonio Žuffa. Začátek byl výborný: kluci porazili FBK Rožnov p/r 3:2 (M. Vicher 2, F. Grác), FBC Frýdek-Místek 3:2 (M. Vicher, F. Grác, T. Uher), poté podlehli gólem půl minuty před sirénou vítězům z H. Suché 1:2 (J. Koloničný). V závěrečném zápase stačil bod na 2. místo, ovšem kluci fyzicky zcela odpadli a FBC Štěpánkovice nečekaně podlehli 1:6 (F. Grác). Poslední turnaj se odehraje na Dubině S.K. P.E.M.A. Opava, FBC Ostrava, SC Vítkovice Draci, FBC Č. Těšín. PF BLAHOPŘEJEME JUBILANTŮM NAROZENÝM V DUBNU přejeme všem pevné zdraví do dalších let. p. Zdenka Tuzarová, p. Gertruda Lašová, p. Ladislav Skřížala

5 ODSTRANĚNÍ PAŘEZŮ Ekologické odstranění nepohodlných pařezů. Vše provádíme profesionální frézou bez poškození terénu PŘIJMU ŠVADLENU Tel Přijmu švadlenu, nejlépe vyučenou nebo s praxí, nástup možný po dohodě ihned. PRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI S OBČANY JUDr. Marcela Žoričová nabízí projednání a vyřízení právních záležitostí s občany i podnikateli, a to formou poradenství, sepisováním listin, žalob, smluv (kupních, darovacích, převodů nemovitostí), výminků a služebnosti (věcných břemen), oblasti rodinného práva apod. Kontakt: každou středu mezi 14,00 15,00 h v zasedací místnosti budovy OÚ Lučina nebo v advokátní kanceláři Havířov Město, Na Fojtství 8, vhodné předem zavolat tel. i fax: , , zoric@atlas.cz PŘÍSTAV JUHASZ Hledáme pro náš areál v Soběšovicích brigádnickou výpomoc od dubna 2015 Pokojská/uklizečka, Kuchař číšník Pomocník v kuchyni Údržba venkovní pomocné práce Kontakt:Mgr. Jiří Juhász, manažer areálu, mobil , info@zermanice.cz KONCERT ZPĚVAČKY LENKY FILIPOVÉ V sobotu 20.června vystoupí v kostele sv. Jakuba v H.Domaslavicích zpěvačka Lenka Filipová, začátek koncertu je plánovaný na 19.hodinu. Kulturní akce se koná ve spolupráci s farností Dolní Lutyně a je součástí oslav 270 let od dokončení stavby domaslavského kostela. Předprodej je již zahájen a kromě fary v Horních Domaslavicích (tel ) si vstupenku můžete zakoupit také na našem Obecním úřadě. Cena vstupenky je 280Kč. Na tento jedinečný kulturní zážitek Vás srdečně zvou jménem Římskokatolické farnosti Domaslavice Mgr. Marián Pospěcha a Mgr. Jan Vecheta.

6 NEWPORT RANCH DOLNÍ DOMASLAVICE ZAHAJUJE 1. května hlavní sezónu Do 30.dubna otevřeno středa, pátek, sobota 17-20hod Občerstvení nabízíme Pondělí zavřeno nápoje alko - nealko Úterý-pátek 16,00 22,00 pochoutky k pivu Sobota 14,00-22,00 sladkosti, nanuky Neděle 14,00-21,00 dobroty z udírny Možnosti vyžití ubytování tel dětské hřiště třílůžkové pokoje ruské kuželky cena 600 Kč za pokoj Jízdy na koních celoroční ustájení pro děti i dospělé koní cena 300 Kč /1 hod K PŘÍLEŽITOSTI 710 LET TRVÁNÍ NAŠÍ OBCE připravujeme pro Vás na sobotu zábavné odpoledne. V programu, který bude upřesněn v příštím měsíčníku, se můžete těšit na taneční, hudební a pěvecká vystoupení, mj. soubor Havířovské babky Věry Ptákové, imitátora Petra Jablonského, vystoupení Babince z Horních Domaslavic, country kapelu HorníDolní band, zajímavou tombolu a večer s taneční kapelou Bakardi. Chybět nebude ochutnávka masných výrobků a rybích specialit. Členové kulturní komise

M Ě S Í Č N Í K. Obce Dolní Domaslavice

M Ě S Í Č N Í K. Obce Dolní Domaslavice M Ě S Í Č N Í K Obce Dolní Domaslavice 4/2019 Malovaná vajíčka, okna plná sluníčka, jarní kvítí na zahrádce, přejeme Vám krásné Velikonoce. Vedení a zaměstnanci obce Dolní Domaslavice ŽÁDOST STAROSTY OBCE

Více

Zveme všechny občany na 10. Zasedání zastupitelstva obce, které bude ve středu 9. prosince 2015 v 17, 00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zveme všechny občany na 10. Zasedání zastupitelstva obce, které bude ve středu 9. prosince 2015 v 17, 00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. POZVÁNKA Zveme všechny občany na 10. Zasedání zastupitelstva obce, které bude ve středu 9. prosince 2015 v 17, 00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. VÝZVA K ÚHRADĚ POPLATKU Žádáme všechny občany,

Více

Všechny zveme na tradiční půlnoční silvestrovský přípitek u obecního úřadu.

Všechny zveme na tradiční půlnoční silvestrovský přípitek u obecního úřadu. VÁŽENÍ OBČANÉ, blíží se konec roku a tak mi dovolte, abych zde krátce zrekapituloval to, co se obci letos podařilo vykonat. Rok 2015 byl pro naši obec ve znamení dokončovacích prací na kanalizaci. Projekt,

Více

Obce Dolní Domaslavice 10/2018

Obce Dolní Domaslavice 10/2018 MĚSÍČNÍK Obce Dolní Domaslavice 10/2018 USNESENÍ Z 32. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE schvaluje - program 32. zasedání Zastupitelstva obce včetně doplnění programu: a)smlouva o právu provést stavbu na p.č.

Více

Výpis podstatných usnesení z 32. zasedání zastupitelstva obce

Výpis podstatných usnesení z 32. zasedání zastupitelstva obce Výpis podstatných usnesení z 32. zasedání zastupitelstva obce Podstatná usnesení z 32. zasedání: Návrh usnesení: ZO Horní Domaslavice schvaluje účetní závěrku Mateřské školy Horní Domaslavice, příspěvkové

Více

ZPRAVODAJ 11/2014 INFORMACE O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTV A OBCE SOBĚŠOVICE

ZPRAVODAJ 11/2014 INFORMACE O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTV A OBCE SOBĚŠOVICE ZPRAVODAJ 11/2014 I. ustavující zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice se bude konat ve čtvrtek 6.11.2014 od 17:00 hod. v sále restaurace Nová Husarůvka. Všichni občané jsou srdečně zváni. INFORMACE O

Více

konaného dne 4.5.2015

konaného dne 4.5.2015 USNESENÍ 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE D. DOMASLAVICE, konaného dne 4.5.2015 Zastupitelstvo obce schvaluje: 13. Opravy výtluků místních komunikací 1. Pořad jednání, doplnění programu o: převážně v části

Více

AKTUÁLNÍ INFORMACE: Poplatky v roce 2018 Výše poplatku Splatnost Místní poplatek za odpady 430 Kč/ osoba/rok

AKTUÁLNÍ INFORMACE: Poplatky v roce 2018 Výše poplatku Splatnost Místní poplatek za odpady 430 Kč/ osoba/rok AKTUÁLNÍ INFORMACE: 1. MÍSTNÍ POPLATEK ZA ODPADY NA ROK 2018 Poplatky v roce 2018 Výše poplatku Splatnost Místní poplatek za odpady 430 Kč/ osoba/rok 30.6.2018 Občané mohou poplatek zaplatit osobně na

Více

Strana č. 1 ČSSD obdržela Strana č. 2. SNK pro rozvoj D.Domaslavic 1 490 hlasů

Strana č. 1 ČSSD obdržela Strana č. 2. SNK pro rozvoj D.Domaslavic 1 490 hlasů Výsledky voleb do zastupitelstva obce Dolní Domaslavice V naší obci máme 1027 voličů, kteří jsou zapsáni ve stálých seznamech voličů a 3 voliči se nahlásili do dodatku seznamu jedná se o voliče - občany

Více

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství ZPRAVODAJ 11/2015 Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství Žádáme občany, aby vytvořili podmínky pro bezproblémové odklízení sněhu při zimní údržbě obecních komunikací,

Více

září 2019 Vážení občané,

září 2019 Vážení občané, Vážení občané, září 2019 ani nevím, jak se to mohlo stát, ale již zde máme měsíc září, dětem začala škola a pomalu se o slovo hlásí podzim. Jelikož pořád netušíme, jak bude nově vypadat křižovatka u kaple

Více

USNESENÍ 27. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE D. DOMASLAVICE,

USNESENÍ 27. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE D. DOMASLAVICE, USNESENÍ 27. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE D. DOMASLAVICE, konaného dne 28.3.2018 Zastupitelstvo obce schvaluje program 27. zasedání včetně doplnění bodů programu: a) Smlouva o užívání silnice pro zvláštní

Více

VOLBY DO ZASTUPITELSTVA OBCE PAZDERNA VÝSLEDEK HLASOVÁNÍ

VOLBY DO ZASTUPITELSTVA OBCE PAZDERNA VÝSLEDEK HLASOVÁNÍ VOLBY DO ZASTUPITELSTVA OBCE PAZDERNA VÝSLEDEK HLASOVÁNÍ Ve dnech 5. a 6. října 2018 se uskutečnily Volby do zastupitelstev obcí. Voliči v naší obci vybírali ze sedmi kandidátů Sdružení nezávislých kandidátů

Více

konaného dne 6.4.2016 v prostorách Obecního úřadu Dolní Domaslavice

konaného dne 6.4.2016 v prostorách Obecního úřadu Dolní Domaslavice USNESENÍ 12. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE D. DOMASLAVICE, konaného dne 6.4.2016 v prostorách Obecního úřadu Dolní Domaslavice Zastupitelstvo schvaluje: - upravený program 12. zasedání - ověřovatele zápisu:

Více

Plán na 13. týden ( listopadu 2018)

Plán na 13. týden ( listopadu 2018) Plán na 13. týden (26. 30. listopadu 2018) Český jazyk str. 37-39 Čtení str. 50, 58 Psaní str. 24-25 Matematika str. 20-23, 19 dokončení. Prvouka str. 13-14 Plán na 12. týden (19. 23. listopadu 2018) Český

Více

ORDINACE MUDr. Karpety v DPS MUDr. Karpeta nebude ordinovat v DPS v těchto termínech: 17.4.2015 a 24.4.2015.

ORDINACE MUDr. Karpety v DPS MUDr. Karpeta nebude ordinovat v DPS v těchto termínech: 17.4.2015 a 24.4.2015. ZPRAVODAJ 4/2015 Na 3. veřejném zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice, konaném dne 11.3.2015 se mimo jiné projednalo a schválilo : Schválení úvěrové smlouvy s ČS, a.s. na dofinancování akce Stavební

Více

USNESENÍ 10. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE D. DOMASLAVICE, konaného dne Zastupitelstvo obce schvaluje - doplnění člena do finančního výboru

USNESENÍ 10. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE D. DOMASLAVICE, konaného dne Zastupitelstvo obce schvaluje - doplnění člena do finančního výboru USNESENÍ 10. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE D. DOMASLAVICE, konaného dne 9.12.2015 Zastupitelstvo obce schvaluje - doplnění člena do finančního výboru ZO Janu Svádovou - úpravu rozpočtu obce na rok 2015

Více

M Ě S Í Č N Í K. Obce Dolní Domaslavice

M Ě S Í Č N Í K. Obce Dolní Domaslavice M Ě S Í Č N Í K Obce Dolní Domaslavice 2/2019 TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA Tříkrálová sbírka 2019 je za námi, letošní rok je opět rekordní. Český Těšín Charita Český Těšín již rozpečetila všech 216 pokladniček, ve

Více

CESTOVNÍ DOKLADY PRO DĚTI DO 15 LET Rodinné dovolené spojené s cestováním do zahraničí znamenají i vyřizování cestovních dokladů.

CESTOVNÍ DOKLADY PRO DĚTI DO 15 LET Rodinné dovolené spojené s cestováním do zahraničí znamenají i vyřizování cestovních dokladů. CESTOVNÍ DOKLADY PRO DĚTI DO 15 LET Rodinné dovolené spojené s cestováním do zahraničí znamenají i vyřizování cestovních dokladů. Co vše je potřeba zařídit při cestování s dětmi? Věděli jste například,

Více

INFORMACE K VOLBÁM DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY PARLAMENTU ČR

INFORMACE K VOLBÁM DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY PARLAMENTU ČR ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE Zastupitelstvo obce vás zve na 24. zasedání, které se uskuteční 25.10.2017 od 17,00 hod. v nové zasedací místnosti v budově OÚ Dolní Domaslavice v 1. patře. Program zasedání

Více

U nás v Grygově. Grygovské noviny. Červen 2012. Strana 2. Grygov je díky nově vysazeným stromům zelenější

U nás v Grygově. Grygovské noviny. Červen 2012. Strana 2. Grygov je díky nově vysazeným stromům zelenější Červen 2012 Strana 2 U nás v Grygově Grygov je díky nově vysazeným stromům zelenější Hasiči, sokolové a pracovníci obce pracují na altánu v sokolské zahradě Budova šaten na sportovním areálu dostala nový

Více

ZÁPIS DĚTÍ DO MATEŘSKÉ ŠKOLY NOŠOVICE na školní rok 2013-2014 se uskuteční ve středu 6. března 2013 v budově MŠ od 8:00 do 14:00 hod.

ZÁPIS DĚTÍ DO MATEŘSKÉ ŠKOLY NOŠOVICE na školní rok 2013-2014 se uskuteční ve středu 6. března 2013 v budově MŠ od 8:00 do 14:00 hod. Oběžník č. 2/2013 Četnost vydání: cca 1x měsíčně Místo vydávání: Nižní Lhoty Číslo a den vydání: 2/2013 ze dne 26. 2. 2013 Evidenční číslo: MK ČR 10232 Název, sídlo a IČO vydavatele: Obecní úřad Nižní

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

INFORMÁTOR PROSINEC 2018

INFORMÁTOR PROSINEC 2018 INFORMÁTOR PROSINEC 2018 Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých ČR, z. s. Oblastní odbočka OPAVA Časopis vychází pro vnitřní potřebu členů Oblastní odbočky SONS ČR, zapsaný spolek OPAVA a jejich

Více

USNESENÍ19. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DOLNÍ DOMASLAVICE,

USNESENÍ19. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DOLNÍ DOMASLAVICE, USNESENÍ19. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DOLNÍ DOMASLAVICE, konaného dne 8.3.2017 v prostorách Obecního úřadu Dolní Domaslavice Zastupitelstvo obce Dolní Domaslavice schvaluje: program 19. zasedání včetně

Více

USNESENÍ Z 24. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

USNESENÍ Z 24. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE USNESENÍ Z 24. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ze dne 25.10.2017 Zastupitelstvo obce schvaluje: - program 24. zasedání včetně doplnění o body: a) posouzení návrhů na pořízení změny ÚP Dolní Domaslavice b)

Více

POH Prahy. Zajistit oddělený sběr a využití biologicky rozložitelných komunálních odpadů

POH Prahy. Zajistit oddělený sběr a využití biologicky rozložitelných komunálních odpadů Nakládání s komunálními bioodpady z praxe Prahy POH Prahy Zajistit oddělený sběr a využití biologicky rozložitelných komunálních odpadů a) ve sběrných dvorech sbírat biologicky rozložitelné (kompostovatelné)

Více

ZPRAVODAJ 10/2016. Oslava Dne seniorů

ZPRAVODAJ 10/2016. Oslava Dne seniorů ZPRAVODAJ 10/2016 Na IX. zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice, konaném dne 7. září 2016 zastupitelstvo obce mimo jiné projednalo a schválilo : Dodatek č. 6 ke smlouvě o úvěru č. 11661/11/LCD ze dne

Více

!! Zápis :00-17:00 hod.

!! Zápis :00-17:00 hod. !! Zápis 2.5.2017 13:00-17:00 hod. Zápis do naší MŠ na školní rok 2017/18 se bude konat 2.5. 2017 od 13:00-17:00 hodin v budově MŠ Bílá. S sebou přineste vyplněnou Žádost o přijetí a Evidenční list s potvrzením

Více

USNESENÍ 20. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE D. DOMASLAVICE,

USNESENÍ 20. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE D. DOMASLAVICE, USNESENÍ 20. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE D. DOMASLAVICE, konaného dne 26.4.2017 Zastupitelstvo schvaluje: - Program 20. zasedání včetně doplnění o bod: Žádost o změnu účelu dotace - Ověřovatele zápisu:

Více

M. Junga, předseda kulturní komise

M. Junga, předseda kulturní komise Odpady v roce 2015 Zastupitelstvo obce na svém 2. Zasedání dne 3.12.2014 mimo jiné schválilo Obecně závaznou vyhlášku č. 2/2014, tato vyhláška stanovuje výši a způsob vybírání místního poplatku za komunální

Více

Brigáda Zveme Vás na již 12 tradiční jarní brigádu - čištění zátopového pásma Žermanické přehrady v Dolních Domaslavicích - v sobotu 22. března 2014.

Brigáda Zveme Vás na již 12 tradiční jarní brigádu - čištění zátopového pásma Žermanické přehrady v Dolních Domaslavicích - v sobotu 22. března 2014. Brigáda Zveme Vás na již 12 tradiční jarní brigádu - čištění zátopového pásma Žermanické přehrady v Dolních Domaslavicích - v sobotu 22. března 2014. Sraz všech v 8,30 hod. u přehrady v zátoce u bývalé

Více

Hlavní utkání KRAJSKÝ PŘEBOR 17:30

Hlavní utkání KRAJSKÝ PŘEBOR 17:30 1 Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice ve fotbalové sezóně 2016-2017 Cena 5,- ČTVRTEK 11. srpna 2016 Hlavní utkání KRAJSKÝ PŘEBOR 17:30 FC IRP Český Těšín Rozhodčí utkání KRAJSKÉHO

Více

Obchodní podmínky Svoz Bioodpadu

Obchodní podmínky Svoz Bioodpadu Obchodní podmínky Svoz Bioodpadu Tyto obchodní podmínky (dále jen OP ) platí bez výjimky na poskytování služby Svoz Bioodpadu společností Pražské služby a.s. (dále jen Poskytovatel ) Objednateli. Pokud

Více

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj Page 1 of 11 Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj 8.MALETÍN. ZPRAVODAJ-září 2004 vytvořeno: 14.10.2004 změněno:

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná SMUTEČNÍ OZNÁMENÍ Ve čtvrtek dne 7. dubna 2016 zemřel ve věku 30 let JAKUB ŘIHÁK Se zesnulým se rozloučíme v pátek dne 15. dubna 2016 v 15.15 hodin v chrámu Páně

Více

Pavel Postůvka, starosta obce

Pavel Postůvka, starosta obce Vážení spoluobčané, opět jsou tu Vánoce, ten nejkrásnější čas roku. Všichni se snažíme, abychom si tyto chvíle pokoje, radosti, štěstí a oddychu zpříjemnili co nejvíce. Právě tento vánoční čas v nás probouzí

Více

USNESENÍ 21. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE D.DOMASLAVICE

USNESENÍ 21. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE D.DOMASLAVICE USNESENÍ 21. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE D.DOMASLAVICE ze dne 22.5.2017 Zastupitelstvo obce schvaluje: program 21. zasedání včetně doplnění o body: Žádost o dofinancování ZŠ v roce 2017 Smlouva o poskytnutí

Více

V Ř E S K O V Á K květen 2009

V Ř E S K O V Á K květen 2009 V Ř E S K O V Á K květen 2009 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, v úvodním slovu vás chci pochválit za dovoz dřevního odpadu ke spálení. Tentokrát se tam nacházel skutečně jen spalitelný odpad. Věřím, že

Více

U S N E S E N Í 7. zasedání Rady obce Soběšovice, konaného dne 11.2.2015 v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích Č. jednací : Sob 24/2015

U S N E S E N Í 7. zasedání Rady obce Soběšovice, konaného dne 11.2.2015 v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích Č. jednací : Sob 24/2015 U S N E S E N Í 7. zasedání Rady obce Soběšovice, v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích Č. jednací : Sob 24/2015 V Soběšovicích dne 12.2.2015 Zpracoval : Valošková Petra 1 Přehled přijatých usnesení

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj Page 1 of 9 Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj 3.Maletínský zpravodaj-březen 2005 vytvořeno: 6.4.2005 změněno:

Více

V Ř E S K O V Á K březen 2010

V Ř E S K O V Á K březen 2010 V Ř E S K O V Á K březen 2010 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, tak jako každý rok vám připomínám s blížícím se jarem pálení dřevního odpadu ze zahrad. Prosím,abyste opět nepálili ořezané větve ze stromů

Více

IV. OBECNÍ PLES. Závody pro děti

IV. OBECNÍ PLES. Závody pro děti Vážení spoluobčané, dostáváte první číslo Občasníku OÚ Rájec, vydávané v roce, kdy proběhnou volby do Poslanecké sněmovny PČR, do Senátu a na podzim volby do zastupitelstev obcí. Je na každém z Vás, koho

Více

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Informační brožura 09/2013 MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Úvodní slovo Vážení sportovní přátelé, do rukou se Vám dostává informační brožura florbalového klubu s názvem 1. MVIL Ostrava. Na následujících

Více

V Ř E S K O V Á K Březen 2014

V Ř E S K O V Á K Březen 2014 V Ř E S K O V Á K Březen 2014 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, na internetových stránkách obce byly zveřejněny podmínky na připojení nemovitosti na splaškovou kanalizaci, podmínky jsou též v písemné formě

Více

TJ Březiněves SK Horní Měcholupy SK Dolní Chabry Admira Praha FK Bohemians Praha

TJ Březiněves SK Horní Měcholupy SK Dolní Chabry Admira Praha FK Bohemians Praha TJ Březiněves, oddíl kopané pořádá v sobotu 31. srpna 2013 4. ročník turnaje Memoriál Bohumila Hejny v kategorii MPŘ ročník narození 2005 Vážení trenéři, hráči, rodiče, srdečně Vás zveme na 4. ročník putovního

Více

Obecně závazná vyhláška obce Štíhlice Č.1/2010

Obecně závazná vyhláška obce Štíhlice Č.1/2010 Obecní úřad Štíhlice 1 Obecně závazná vyhláška obce Štíhlice Č.1/2010 O poplatku za komunální odpad a o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování

Více

MĚSÍČNÍK. Obce Dolní Domaslavice

MĚSÍČNÍK. Obce Dolní Domaslavice MĚSÍČNÍK Obce Dolní Domaslavice 1/2018 USNESENÍ Z 25. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 13.12.2017 Zastupitelstvo obce Dolní Domaslavice s c h v a l u j e - program 25. zasedání Zastupitelstva obce,

Více

AKTUÁLNÍ INFORMACE: Poplatky v roce 2017 Výše poplatku Splatnost Místní poplatek ze psů 60 Kč/ 1 pes/rok

AKTUÁLNÍ INFORMACE: Poplatky v roce 2017 Výše poplatku Splatnost Místní poplatek ze psů 60 Kč/ 1 pes/rok SLOVO STAROSTKY Vážení občané, dostává se Vám do rukou první letošní zpravodaj. Nejdříve bych Vám za zastupitele obce Pazderna chtěla popřát v novém roce vše nejlepší, hodně štěstí, zdraví a úspěchu! Na

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK LISTOPAD 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Tajemný Tolštejn Foto Marian Maštrla RÁDI VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU

Více

Svoz nebezpečných odpadů se koná v sobotu 13. května 2017 u samoobsluhy od 9:40 do 10:00 hod.

Svoz nebezpečných odpadů se koná v sobotu 13. května 2017 u samoobsluhy od 9:40 do 10:00 hod. Obecní vysílání 3C Svoz nebezpečných odpadů se koná v sobotu 13. května 2017 u samoobsluhy od 9:40 do 10:00 hod. Zdarma můžete odevzdat baterie všeho druhu, oleje, plechovky od barev, zářivky, výbojky,

Více

Pan Miroslav Kostovič - 3. 1. 54 let Paní Zuzana Janušková - 8. 1. 81 let Pan Petr Režňák - 23.1. 53 let Paní Zdeňka Pippingerová - 31.1.

Pan Miroslav Kostovič - 3. 1. 54 let Paní Zuzana Janušková - 8. 1. 81 let Pan Petr Režňák - 23.1. 53 let Paní Zdeňka Pippingerová - 31.1. 1 Spolek neslyšících Břeclav, o.s., Kapustova 12, 690 06 Břeclav sociální služby - 17. listopadu 1a, 690 02 Břeclav člen Českomoravské jednoty neslyšících www.cmjn.cz, www.snbreclav.cz tel/fax: 519 332

Více

Obec Žermanice, Obecní úřad č. 48, 739 37 ŽERMANICKÝ ZPRAVODAJ. Číslo vydání: 4 www.obeczermanice.cz 21. září 2012

Obec Žermanice, Obecní úřad č. 48, 739 37 ŽERMANICKÝ ZPRAVODAJ. Číslo vydání: 4 www.obeczermanice.cz 21. září 2012 Obec Žermanice, Obecní úřad č. 48, 739 37 ŽERMANICKÝ ZPRAVODAJ Číslo vydání: 4 www.obeczermanice.cz 21. září 2012 KRÁTKÉ OHLÉDNUTÍ Memoriál Otakara Korbáše V sobotu 4. 8. 2012 proběhl tradiční fotbalový

Více

Informační občasník OÚ Staré Heřminovy

Informační občasník OÚ Staré Heřminovy Informační občasník OÚ Staré Heřminovy 26.11.2018 2/2018 Seznámení s výsledky voleb do ZO Staré Heřminovy ve dnech 5. - 6. 10. 2018 Počet volebních okrsků 1 Počet okrskových volebních komisí, které předaly

Více

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek

Pondělí hod. Úterý Pro veř ejnost o veř ZAVŘ ENO Středa hod. Čtvrtek Pondělí 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Úterý Pro veřejnost ZAVŘENO Středa 8.00 11.30 12.00 17.00 hod. Čtvrtek 8.00 11.30 12.00 15.30 hod. Pátek 8.00 11.30 12.00 14.00 hod. www.milotice.cz Obecní úřad oznamuje,

Více

Sezóna 2010-2011 ZOO Cupu Ostrava Memoriálu Rostislava Mikuly DIMAKO A tým B tým C tým U-18 U-16 Rychlý míč valná hromada klubu

Sezóna 2010-2011 ZOO Cupu Ostrava Memoriálu Rostislava Mikuly DIMAKO A tým B tým C tým U-18 U-16 Rychlý míč valná hromada klubu Sezóna 2010-2011 V létě 2010 se někteří z hráčů klubu zúčastnili ZOO Cupu Ostrava a Memoriálu Rostislava Mikuly na hřišti Základní školy Zelená v Ostravě 1 a na obou těchto turnajích zvítězil C tým, tedy

Více

Na obecním úřadě vám pomůžeme zřídit datovou schránku Odpadové hospodářství obce

Na obecním úřadě vám pomůžeme zřídit datovou schránku Odpadové hospodářství obce Obyvatelstvo K 31.12.2013 žilo v obci 349 obyvatel. Tříkrálová sbírka V Tříkrálové sbírce 2014 se v obci vybrala částka 5.007,- Kč. Všem občanům, kteří přispěli děkujeme. Poděkování patří také dětským

Více

Daniela Zábojníková a Patrik Bída

Daniela Zábojníková a Patrik Bída Staronový král a nová královna V loňském roce se ve spolupráci Šachového oddílu Kunovice a obou kunovických škol uskutečnil první ročník turnaje nazvaného O šachového krále a královnu Kunovických škol.

Více

V Ř E S K O V Á K listopad 2012

V Ř E S K O V Á K listopad 2012 V Ř E S K O V Á K listopad 2012 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, výstavba kanalizace pokračuje a já vás žádám, aby jste případné škody na majetku, které jsou způsobeny firmou provádějící tyto práce co

Více

11.05.2013. 12,45-13,15 u aut. zást. za hotelem ALBO směr Třanovice. čistého papíru

11.05.2013. 12,45-13,15 u aut. zást. za hotelem ALBO směr Třanovice. čistého papíru SBĚR NEBEZPEČNÉHO ODPADU, ELEKTROZAŘÍZENÍ A VÝKUP PAPÍRU Vážení občané obce DOLNÍ DOMASLAVICE, společnost.a.s.a. ve spolupráci s Obecním úřadem pro Vás v souladu s požadavkem zákona o odpadech č. 185/01

Více

TyfloCentrum Brno, o.p.s. kalendář akcí a služeb: květen červen 2008

TyfloCentrum Brno, o.p.s. kalendář akcí a služeb: květen červen 2008 TyfloCentrum Brno, o.p.s. kalendář akcí a služeb: květen červen 2008 19. týden Po 5.5. Út 6.5. St 7.5. Čt 8.5. 20. týden Po 12.5. Út 13.5. St 14.5. Čt 15.5. 13:00 15:00 Aromaterapie státní svátek 6:00

Více

mfabianova@sosboh.cz ŠSK při SŠ, Bohumín, p. o. je členem Asociace školních sportovních klubů České republiky ve sportovních kroužcích sdružuje každoročně více než 100 sportujících žáků a žaček reprezentační

Více

ZÁVIŠAN Z P R A V O D A J O B C E Z Á V I Š I C E L E D E N 2 0 1 6 / C E N A 3 K Č. Obecní úřad informuje. Rozšíření sběru plastů - pytlový sběr

ZÁVIŠAN Z P R A V O D A J O B C E Z Á V I Š I C E L E D E N 2 0 1 6 / C E N A 3 K Č. Obecní úřad informuje. Rozšíření sběru plastů - pytlový sběr ZÁVIŠAN Z P R A V O D A J O B C E Z Á V I Š I C E L E D E N 2 0 1 6 / C E N A 3 K Č Obecní úřad informuje Rozšíření sběru plastů - pytlový sběr Již mnoho let v Závišicích separujeme odpady - plasty, papír,

Více

Únor 2009 Zdarma vydává obec Křenovice ročník 52

Únor 2009 Zdarma vydává obec Křenovice ročník 52 Křenovický zpravodaj Únor 2009 Zdarma vydává obec Křenovice ročník 52 Ze zasedání zastupitelstva * Firma BÁRTEK ROZHLASY s.r.o. přišla s nabídkou na instalaci bezdrátového rozhlasu formou domácích přijímačů

Více

SLOVO STAROSTKY: Vážení spoluobčané, kalendářní rok 2015 pomalu končí, máme před sebou jedny z nejkrásnějších svátků v roce a v našich domácnostech vrcholí vánoční přípravy. Vám se dostává do rukou poslední

Více

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu

Více

OBEC HRADEC NOVÁ VES INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ - 1/2015 MK ČR E

OBEC HRADEC NOVÁ VES INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ - 1/2015 MK ČR E OBEC HRADEC NOVÁ VES INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ - 1/2015 MK ČR E 21404 ----------------------------------------------------------------------------- SPOLEČENSKÁ KRONIKA V měsíci únoru oslaví své narozeniny:

Více

1. Umístění kontejnerů. Stanoviště kontejnerů v Obříství: ve dvoře u staré tělocvičny č.p Termíny přistavení velkoobjemového kontejneru

1. Umístění kontejnerů. Stanoviště kontejnerů v Obříství: ve dvoře u staré tělocvičny č.p Termíny přistavení velkoobjemového kontejneru PROVOZNÍ ŘÁD VELKOOBJEMOVÝCH KONTEJNERŮ, NEBEZPEČNÉHO, KOMUNÁLNÍHO, STAVEBNÍHO A BIOLOGICKY ROZLOŽITELNÉHO ODPADU Platný na území obce Obříství pro rok 2017 1. Umístění kontejnerů Stanoviště kontejnerů

Více

Oznámení o konání voleb do Evropského parlamentu 2009. pátek 5.6.2009 od 14.00 hod. do 22.00 hod. sobota 6.6.2009 od 8.00 hod. do 14.00 hod.

Oznámení o konání voleb do Evropského parlamentu 2009. pátek 5.6.2009 od 14.00 hod. do 22.00 hod. sobota 6.6.2009 od 8.00 hod. do 14.00 hod. Oznámení o konání voleb do Evropského parlamentu 2009 pátek 5.6.2009 od 14.00 hod. do 22.00 hod. sobota 6.6.2009 od 8.00 hod. do 14.00 hod. Volební místnost bude umístěna v zasedací místnosti Obecního

Více

V Ř E S K O V Á K leden 2011

V Ř E S K O V Á K leden 2011 Úvodní slovo V Ř E S K O V Á K leden 2011 Vážení spoluobčané, jsem rád, že Vřeskovák se stal čteným nejen v tištěné podobě, ale našel si stálé čtenáře i na internetových stránkách obce. O tom, že internet

Více

FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK

FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: v úterý 13.5 2013 nejpozději do 11:00 hod., hřiště TJ Spartak Hluk. V kabině bude připraveno,

Více

Smolík Roman 66, Valoušek Matouš 71, Krejz Jan 36, Klusáček Jakub 41, Janíček Martin 70, Pytlík Michal 13

Smolík Roman 66, Valoušek Matouš 71, Krejz Jan 36, Klusáček Jakub 41, Janíček Martin 70, Pytlík Michal 13 Stupava 29-31.5.2009 Ve dnech 29-31.5.2009 odehráli miniţáci největší turnaj v sezóně 2008-2009 s názvem PLAYMINIHANBALL. Konal se na Slovensku ve Stupavě a byl to uţ druhý ročník tohoto turnaje. V minulém

Více

Spotřebitelské organizace

Spotřebitelské organizace Spotřebitelské organizace Sdružení českých spotřebitelů Pod Altánem 99/103 100 00 Praha 10 - Strašnice tel. 261 263 574 Poradenská linka: 495 215 266 (9.00 16.00 hod.) E -mail: spotrebitel@regio.cz Internet:

Více

Sokol Florbal muži- mistrák. Házená mládež - mistrovská soutěž

Sokol Florbal muži- mistrák. Házená mládež - mistrovská soutěž S P O R T O V N Í H A L A DATUM DEN ČAS od ČAS do SPOROTVNÍ ODDÍL Poznámka 19.8.2017 Sobota 8.oo 17.oo 20.8.2017 Neděle 8.oo 17.oo 26.8.2017 Sobota 8.oo 15.30 27.8.2017 Neděle 8.oo 15.30 2.9.2017 Sobota

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná SMUTEČNÍ OZNÁMENÍ V pátek dne 3. srpna 2018 zemřel ve věku nedožitých 78 let pan JIŘÍ GORČÍK Hvozdná, Žitná 332 Se zesnulým se rozloučíme ve čtvrtek dne 9. srpna

Více

Vás zvou na VÍKEND S JEZEVČÍKEM. od 9:00 do CO KDO VYDRŽÍ. NEDĚLE 7.6.2015 Klubová výstava

Vás zvou na VÍKEND S JEZEVČÍKEM. od 9:00 do CO KDO VYDRŽÍ. NEDĚLE 7.6.2015 Klubová výstava Klub chovatelů jezevčíků ČR - Středočeská pobočka a Praha, Vás zvou na VÍKEND S JEZEVČÍKEM AREÁL HOTELU NA STATKU, NEPŘEVÁZKA (45 km od Prahy, sjezd č. 40 z dálnice Praha- Mladá Boleslav) PROGRAM SOBOTA:

Více

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Pozvánka na basketbalový turnaj 3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Termín: 26. 28. 12. 2014 (pátek až neděle) Centrem místa konání: Městská sportovní hala Plzeň, Úslavská 75 Kategorie: U10

Více

Soutěž VESNICE ROKU Péče o zeleň a životní prostředí

Soutěž VESNICE ROKU Péče o zeleň a životní prostředí Soutěž VESNICE ROKU 2014 Péče o zeleň a životní prostředí První písemná zmínka o obci z roku 1397 Počet obyvatel: 1250 Rozloha: 915 ha Les ve vlastnictví obce: 120 ha Nadmořská výška 294 n.m. Významná

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 10

Krátký fotbalový zpravodaj č. 10 Krátký fotbalový zpravodaj č. 10 Vážení sportovní přátelé, první čtvrtina jarní části soutěžního ročníku 2011/2012 je již za námi. Výkony a výsledky našich mužstev jsou zatím slušné. A-tým si zatím drží

Více

Informační kanál obce Veselá

Informační kanál obce Veselá Informační kanál obce Veselá 1 Infokanál obce Veselá Novinky Galerie Stálé informace Vysílací schéma Galerie foto, video Novinky: Zpravodajství z obce Pozvánky Reklama Stálé informace: Kontakty Ordinace

Více

Přehled akcí ve školním roce 2015/2016

Přehled akcí ve školním roce 2015/2016 Přehled akcí ve školním roce 2015/2016 Září 1. 9. Zahájení školního roku 2015/2016 v tělocvičně školy 3. 9. Schůzka s rodiči v MŠ 4. 9. Návštěva farmy u Struhů - MŠ 18. 9. Fotografování tříd 20. 27. 9.

Více

Memoriál Vladimíra Betky výběry OFS, pásmo - východ ve dnech května 2018 sportovní areál HLUK

Memoriál Vladimíra Betky výběry OFS, pásmo - východ ve dnech května 2018 sportovní areál HLUK Memoriál Vladimíra Betky výběry OFS, pásmo - východ ve dnech 9. - 10. května 2018 sportovní areál HLUK Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: ve středu 9. 5. 2017 do 11:00 hod., hřiště TJ Spartak Hluk. V kabině

Více

V Ř E S K O V Á K únor 2007

V Ř E S K O V Á K únor 2007 V Ř E S K O V Á K únor 2007 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, s blížícím se jarem vás opět vyzývám, abyste nepálili odpad na svých zahradách. Co se týká dřevního odpadu z prořezání stromů, opět nabízíme

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

PROTIPOVODŇOVÁ OPATŘE Í OBCÍ TŘEBOVICE A RUDOLTICE

PROTIPOVODŇOVÁ OPATŘE Í OBCÍ TŘEBOVICE A RUDOLTICE Vydáno 3. června 2013 PROTIPOVODŇOVÁ OPATŘE Í OBCÍ TŘEBOVICE A RUDOLTICE V současné době začínáme s realizací akce Protipovodňová opatření obcí Třebovice a Rudoltice. Na tuto investiční akci naše obec

Více

Spotřebitelské organizace

Spotřebitelské organizace Spotřebitelské organizace Sdružení českých spotřebitelů Budějovická 73 140 00 Praha 4 tel. 261 263 574 Poradenská linka: 495 215 266 (9.00 16.00 hod.) E -mail: spotrebitel@regio.cz Internet: www.konzument.cz

Více

ORGANIZACE MĚSÍCE KVĚTNA 2018

ORGANIZACE MĚSÍCE KVĚTNA 2018 ORGANIZACE MĚSÍCE KVĚTNA 2018 STŘEDA 2. KVĚTEN, ZÁKLADNÍ ŠKOLA - provozní porada Ve středu 2. 5. se od 14.00 hodin v učebně přírodních věd uskuteční provozní porada pro vyučující I. a II. stupně základní

Více

sezóna 2014/2015 Přihlášené jednoty (družstva) jsou rozděleny do regionálních divizí, v nichž se budou navzájem utkávat.

sezóna 2014/2015 Přihlášené jednoty (družstva) jsou rozděleny do regionálních divizí, v nichž se budou navzájem utkávat. Hrací systém OFL sezóna 2014/2015 Přihlášené jednoty (družstva) jsou rozděleny do regionálních divizí, v nichž se budou navzájem utkávat. Systém je odlišný podle počtu týmů v jednotlivých divizích. Začátky

Více

Zpravodaj obce. Poplatky za psy v roce 2015 Připomínáme všem občanům, že do 31. května 2015 je potřeba na OÚ uhradit poplatky za naše psy:

Zpravodaj obce. Poplatky za psy v roce 2015 Připomínáme všem občanům, že do 31. května 2015 je potřeba na OÚ uhradit poplatky za naše psy: Zpravodaj obce MIKOLAJICE Březen 2015 Váţení a milí občané, v tomto vydání obecního zpravodaje Vám opět přinášíme důležité informace o dění v obci Mikolajice. Také se v několika řádcích ohlédneme za již

Více

DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava.

DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK Obec Dřetovice, evid.č. MK ČR E 10584, neprodejný výtisk Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava. Placená

Více

USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016

USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016 USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016 Schvaluje: - zapisovatele pí. L.Chybovou a ověřovatele zápisu p. F. Mičku a O. Berana - program jednání ZO - smlouvu s hudbou na setkání seniorů

Více

U S N E S E N Í 10. zasedání Rady obce Soběšovice, konaného dne 18.3.2015 v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích Č. jednací : Sob 53/2015

U S N E S E N Í 10. zasedání Rady obce Soběšovice, konaného dne 18.3.2015 v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích Č. jednací : Sob 53/2015 U S N E S E N Í 10. zasedání Rady obce Soběšovice, v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích Č. jednací : Sob 53/2015 V Soběšovicích dne 19.3.2015 Zpracoval : Valošková Petra Přehled přijatých usnesení

Více

V Ř E S K O V Á K leden 2010

V Ř E S K O V Á K leden 2010 V Ř E S K O V Á K leden 2010 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, dočkali jsme se přívalu sněhu a tak okusili zase po dlouhé době pravou zimu. Největší radost mají samozřejmě děti, ale dospělým sníh přidělává

Více

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK ZVEME VÁS Každé úterý v měsíci od 9.00 do 11.00 hodin MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK Každý čtvrtek od 9.00 do 10.00 hodin CVIČENÍ S KAŠPÁRKEM Každou středu od 9.00 do 10.00 hodin MASÁŽE PRO MIMINKA Každou

Více

MUDr. Víšková oznamuje, že ve čtvrtek 19. prosince bude mít výjimečně ranní ordinaci a v pondělí 23. prosince nebude ordinovat. Akutní případy ošetří

MUDr. Víšková oznamuje, že ve čtvrtek 19. prosince bude mít výjimečně ranní ordinaci a v pondělí 23. prosince nebude ordinovat. Akutní případy ošetří Obecní vysílání 3C MUDr. Víšková oznamuje, že ve čtvrtek 19. prosince bude mít výjimečně ranní ordinaci a v pondělí 23. prosince nebude ordinovat. Akutní případy ošetří MUDr. Šultes. Zahradnictví Žatčany

Více

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT 2012 Statutární město Karlovy Vary Statutární město Karlovy Vary se v letošním roce již tradičně zapojilo do kampaní Evropský týden mobility a Evropský den

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně SRPEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín Vás

Více

S Pustou Polomi jsme prohráli vysoko 0:5 a ve středu jsme remizovali s Frenštátem. V neděli změříme síly s TJ Kovohutě Břidličnou

S Pustou Polomi jsme prohráli vysoko 0:5 a ve středu jsme remizovali s Frenštátem. V neděli změříme síly s TJ Kovohutě Břidličnou 1 S Pustou Polomi jsme prohráli vysoko 0:5 a ve středu jsme remizovali s Frenštátem Krajský přebor pokračoval zápasy. Vedoucí celek soutěže hrál doma a zatím si ponechal čisté konto, když porazil Orlovou

Více

ZPRAVODAJ 3/2015. Klub důchodců v Soběšovicích:

ZPRAVODAJ 3/2015. Klub důchodců v Soběšovicích: ZPRAVODAJ 3/2015 3. veřejné zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice se bude konat ve středu 11. 3. 2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Soběšovicích. Všichni občané jsou srdečně zváni.

Více