ŽHAVÉ LÉTO. NOVÉ MINI TRENDY.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ŽHAVÉ LÉTO. NOVÉ MINI TRENDY."

Transkript

1 ŽHAVÉ LÉTO. NOVÉ MINI TRENDY. Stylová. Nejrozsáhlejší nabídka příslušenství. BEACHBOY. MINI Countryman. be mini. jaro/léto 2012 Nové. Letní trendy MINI Lifestyle. Blýskavý. Fantastický letní speciál. Originální příslušenství MINI. Originální díly MINI. MINI Service. MINI kolekce. KEEP IT MINI.

2 Vážení majitelé MINI, na silnicích začíná být pořádné horko, divoké rytmy se ozývají všude kolem a v těle cítíte to sladké napětí. Stejně tak žhavá, pestrá a vzrušující je i nabídka příslušenství MINI. Z rozsáhlé nabídky jsme pro Vás vybrali ty nejstylovější kousky, které rozhodně musíte mít: Od letních vychytávek, po skvělé servisní tipy. Jde jen o to, nezmeškat tu správnou chvíli. A ta nastává právě teď! Své favority pro tuto sezonu si můžete vybrat buď rovnou zde, nebo na Individualisté, nonkonformisté a vyznavači bohémského životního stylu si mohou své postřehy sdělovat na 120,91 454,60 Aktuálne cenové ponuky vám poskytne váš predajca. Robustní nástavec pro přepravu horského kola. Uživatelsky přívětivý upevňovací systém se šroubovacím mechanizmem ve stejné výšce, jako je základní nosič umožňuje rychlé a jednoduché zabezpečení kola na svém místě. MINI deflektor znamená konec nepříjemného průvanu a otravného větru. Má vysoce lesklý eloxovaný rám a můžeš ho ovládat ze sedadla řidiče. Sportovní vzhled: Sportovní pruhy na kapotu a kufr. K dispozici v bílém, černém nebo stříbrném provedení (pouze pro MINI Clubman), a můžeš je kombinovat, jak je libo., vyžadován základní nosič 553,51 MINI skládací kolo je MINI na dvou kolech: ideální kombinace stylu, designu a inovace. Díky nízké hmotnosti, jen 11 kg, osmi rychlostem a 20 kolům je stejně agilní a rychlé, jako jeho větší sourozenci. Ideální do města. 259,56 Interiérová plachta na vůz je střižená na míru pro MINI Cabrio. Jednoduše se používá, má nízkou hmotnost a je vyrobena z elastického, antistatického materiálu. Lze prát v automatické pračce na 30 C. 249,58 Ochrání proti prachu a špíně. Interiérová plachta MINI Clubman. Jednoduše se používá, má nízkou hmotnost a je vyrobena z elastického a antistatického materiálu. Lze prát v automatické pračce na 30 C.

3 Roztoč to, zažiješ fantastickou zábavu. Jen ve dvou, žádná pevně daná trasa, žádný cíl na ničem nezáleží, jednoduše se seber, vyraz na cestu a užívej si svobody. Originální příslušenství MINI ti během minuty přinese spoustu zábavy. Jsi připraven na pořádné dobrodružství? 112,03 Perfektní doplněk klasického designu střechy. Boční panely s britskou vlajkou Union Jack (sada 2 ks). 140,87 Ukaž svou barvu s Union Jack, připomínkou 50 let famózní historie MINI. Na MINI Clubman jsou zakryty rovněž boky střechy - což mu propůjčuje jedinečný vzhled ze všech stran. SKUTEČNÝ BEACH BOY. MINI COUNTRYMAN. Samozřejmě, že s ním zažiješ i další dobrodružství. Především off- -road design vyjadřuje dobrodružnou povahu MINI Countryman ať už jsi právě na horách, na pláži, nebo ve městě. Jsi skvěle vybaven. Matně stříbrné prvky na předním i zadním nárazníku i elementy po stranách ukazují, že jsi připraven a zároveň očekáváš nové výzvy. Aktuálne cenové ponuky vám poskytne váš predajca. 2752,93 Double-Spoke R129, černá s dojezdovými pneumatikami Pirelli P Zero* 225/40 R ,88 Double-Spoke R129, leštěná s dojezdovými pneumatikami Pirelli P Zero* 225/40 R19.

4 135,34 Vtiskni svému MINI zcela jedinečný ráz, s kryty vnějších zpětných zrcátek, které jsou k dispozici v bílém, oranžovém, modrém, růžovém, zeleném nebo žlutém provedení. K dispozici jsou rovněž boční prahy ve stejných barvách (sada 2 ks). 413,20 (MINI Junior seat I-II Isofix) Vhodné pro děti s hmotností od 9 do 25 kg (přibližně od 9 měsíců do 7 let). Dětská sedačka MINI Junior seat I-II, která byla navržena tak, aby šla použít jak se systémem ISOFIX, tak ve vozech, které jím vybaveny nejsou. Výšku a sklon opěradla je možné nastavit, dodává se s bezpečnostním stolkem. 24,41 Krátká a stylová střešní anténa pro ještě sportovnější vzhled tvého vozu. Vhodná pro modely MINI s navigačním systémem, rádiem nebo přípravou pro mobilní telefon s rozhraním Bluetooth. 17,76 Malý detail, který vytvoří velký rozdíl. Kryty ventilků s britskou vlajkou Black Jack (sada 4 ks). 44,36 Typický britský eufemismus. Kryt zpětného zrcátka v designu Black Jack. 135,34 Kryty vnějších zpětných zrcátek v designu Black Jack. (sada 2 ks) dotváří celkový vzhled. Aktuálne cenové ponuky vám poskytne váš predajca. Pozoruhodné boční rámečky s designem Black Jack dodají tvému MINI šmrnc. Vyměněny mohou být během vteřiny, stačí jednoduše nacvaknout (dvoudílná sada). 78,76 MINI Bluetooth Headset. Připojení Bluetooth zajistí, že budeš moci telefonovat bezpečně a pohodlně nejen ve voze, ale i doma nebo v kanceláři.

5 2223, , , , ,00 JCW Cross-spoke R113, černá s dojezdovými pneumatikami Pirelli P Zero* 205/40 R18. V-Spoke R133, matně černá s pneumatikami Pirelli P Zero* RSC 205/40 R18. Multi-spoke R108, černá s dojezdovými pneumatikami Dunlop SP Sport 01* 205/45 R17. Cross-spoke R112, matně černá s dojezdovými pneumatikami Dunlop SP Sport 01* 205/45 R17. Double-spoke R99, stříbrná s dojezdovými pneumatikami Dunlop SP Sport 01* 205/45 R17. Aktuálne cenové ponuky vám poskytne váš predajca. John Cooper Works aerodynamický paket. Přední nárazník s černými vstupy vzduchu a rámečky mlhovek působí bombasticky a slibují sportovní nasazení. Boční prahy s otvory přívodů vzduchu dávají tušit závodnické geny. Masivní zadní nárazník pak celý paket završuje. MINI SERVICE INCLUSIVE. Jen si to představ: Servis MINI aniž bys musel zaplatit jedinou korunu. Ano, s MINI Service Inclusive je to možné. Vybrat si můžeš variantu na 3, 5 nebo 6 let/až do ujetí km. Zaplať pevně danou částku, která zahrnuje all-inclusive služby tvého MINI servisu a užívej si bezplatné výměny dílů, celosvětové platnosti a dalších výhod, které mohou být převedeny i na dalšího případného majitele vozu. K dispozici ve velikostech L, XL a XXL, v závislosti na požadavku, včetně MINI Service před první servisní prohlídkou/inspekcí jak je předepsáno v servisní knížce. Pro více informací kontaktuj svého dealera.

6 KONTROLA KLIMATIZACE. Jak venku stoupají teploty, je důležité udržet si chladnou hlavu. To jsou chvíle, kdy se velmi hodí mít v MINI plně funkční klimatizaci, která jej promění v chladnou oázu, ve které můžeš relaxovat. Kontrola klimatizace* zaručí, že systém bude plně fungovat i v těch nejteplejších letních dnech: Chápete? Test funkcí všech komponentů, včetně kondenzátoru a mikrofiltru Zmrzni! Kontrola efektivity chlazení Křišťálově čistá: Kompletní vyčištění systému 20,41 Autovosk s nanotechnologií: Dlouhodobě ochrání nemetalické i metalické laky před poškozením z automatických myček, odletujícími kamínky, stromovou pryskyřicí, hmyzem a řadou dalších povětrnostních vlivů. Je vhodný také pro ošetření lakovaných plastových dílů. 375 ml. 16,63 Vysoce účinný čisticí prostředek bez kyseliny, vhodný pro všechny typy ocelových kol i kol z lehké slitiny. Okamžitě odstraňuje veškeré odolné nečistoty, jako jsou brzdový prach, olej a zbytky pryže. 500 ml. 9,10 Tekutý čisticí prostředek. Chrání voskovou vrstvy na vozidle během mytí ml. JARNÍ SERVIS OSVĚŽENÍ PŘED DALŠÍ SEZONOU. Zima, která zanechala tolik stop na motoru a karoserii tvého MINI je už dávno pryč. Jarní servis MINI* zajistí, že tvé MINI bude před nadcházejícími horkými letními měsíci v dokonalé kondici: My zkontrolujeme všechny nejvíce namáhané díly a stavy provozních kapalin, a ty si můžeš v klidu lehnout na sluníčko! Zkontrolujeme: Brzdy Akumulátor Světla Tlak v pneumatikách a hloubku vzorku Větrák a mikrofiltr Hadice chladicí kapaliny Motorový olej Stěrače a hladinu kapaliny v ostřikovačích * K dispozici u všech participujících partnerů MINI. Speciální úpravy a provozní kapaliny mohou být zpoplatněny zvlášť. 31,60 Tato vysoce kvalitní sada péče o vůz je speciálně navržena pro materiály, které můžeš najít ve svém MINI. Skvělý způsob, jak zajistit tu nejlepší péči každému modelu MINI. Obsah: 500 ml Wash & Wax, 500 ml čisticí prostředek na ráfky, 1 utěrky z mikrovlákna, 250 ml prostředek pro čištění interiéru. 450,36 Dokonalý zábavní systém pro zadní sedadla, se dvěma monitory, vestavěným DVD přehrávačem, USB rozhraním a dvěma upevňovacími prvky. Vhodné pro přehrávání různých videí, hudby a mnoha obrázkových formátů.

7 VELMI BRITSKÉ, VELMI STYLOVÉ. 178,94 Žádná cesta není příliš dlouhá, žádná myšlenka není moc bláznivá? Tvoje hlava je stejně tak důležitá, jako tvůj styl? Pak je tady MINI helma na skútr. Potisky Union Jack a Bonnet Stripes zajišťují perfektní retro vzhled. Testováno podle normy ECE-R ,02 14,71 MINI brašna Shout. S historickým motivem MINI. Praktické vnitřní dělení s malými vnitřními kapsami na mobilní telefon a psací potřeby. MINI Countryman prolétne po tvém stole a ty přitom uslyšíš jen zvuk jeho motoru a uvidíš jeho rozsvícená koncová světla. A ruce drž radši dál od dveří řidiče, nebo spustíš alarm! Měřítko 1:32. 10,49 20,12 Hrnek I love MINI nabízí spoustu prostoru pro tvoje oblíbené palivo. Čepice Street s obnošeným vzhledem, modrým nápisem Beat the Street vpředu a štítkem Union Jack vzadu. 15,89 9,98 Stylový sběratelský kousek: SIGG lahev na nápoje z hliníku. Lak odolný proti odlupování, objem 0,6l. Výška 21cm, šířka 7cm. Typické. Nejmladší fanoušci MINI se ještě ani neumí postavit na nohy a už mají stylové dětské ponožky. Pro děti přibližně od 6 do 12 měsíců. 100% bavlna. 26,63 Tričko, které si určitě zapamatuješ! 97 % bavlna, 3 % polyester. XS - XL. 43,26 V těchto kalhotách s logem MINI se nikdy na své hodině jógy do úzkých nedostaneš! 80% bavlna, 20% polyester. Černá. Potisk MINI a bílý Union Jack. XS - XL.

8 Cool factor 100% 210,71 15,42 S bábovičkami na pískovišti si hraje každé dítě! Ale ty opravdu cool děti si na něj dojedou v MINI Cabrio. Parta čeká, zapnout světla, a můžeš vyrazit rychlostí až 5 km/h. Pro děti od 3 do 5 let, max. do 35 kg. S touto klíčenkou MINI v designu Union Jack si nejen otevřeš dveře od svého MINI, ale i mnoho srdcí. Průměr: 4 cm, tloušťka: 0,4 cm. Materiál: nerezová ocel. 30,71 30,71 Komfortní tričko v retro designu s modrým potiskem Beat the Street. 95% bavlna, 5% polyester. XS - XL. Tričko v moderním retro stylu a se sportovním střihem. S červeným potiskem Beat the Street na hrudi. 100% bavlna. S - XXL. STYLOVÝ DEŠTNÍK. SKVĚLÉ VYHLÍDKY. DESIGNOVÝ ČAS. LOVEC DAT. Len v apríli 2012 Len v máji 2012 Len v júni 2012 Len v júli 2012 Deštník MINI POP Style za 41,29 Sluneční brýle MINI john za 103,76 HODINKY MINI za 26,36 MINI USB klíč za 32,17 Možnosti výbavy a ceny závisia od modelu, výbavy a roku výroby vozidla. Všetky ceny sú vrátane DPH a bez nákladov na montáž. Ceny nie sú záväzné. Všetky ponuky platia do alebo do vypredania zásob. Tlačové chyby, omyly a zmeny sú prípustné. Reprodukcia časti alebo celku je povolená iba s písomným súhlasom BMW Vertriebs GmbH, Salzburg. BMW Vertriebs GmbH, Salzburg, Rakúsko.

ŽHAVÉ LÉTO. NOVÉ MINI TRENDY.

ŽHAVÉ LÉTO. NOVÉ MINI TRENDY. ŽHAVÉ LÉTO. NOVÉ MINI TRENDY. Stylová. Nejrozsáhlejší nabídka příslušenství. BEACHBOY. MINI Countryman. be mini. jaro/léto 2012 Nové. Letní trendy MINI Lifestyle. Blýskavý. Fantastický letní speciál. Originální

Více

Vítáme jaro s Land Rover kompletní prohlídkou.

Vítáme jaro s Land Rover kompletní prohlídkou. JARO/LÉTO 2013 1 Vítáme jaro s Land Rover kompletní prohlídkou. Není to příjemné, když zima odchází a dny jsou opět delší? Plni energie pro zábavu a výlety, které prožijete s vaším Land Rover. Pro ještě

Více

DOBRODRUŽSTVÍ VOLÁ. be mini. VYBAVENI PRO NADCHÁZEJÍCI SEZONU. NUDIT SE NEBUDETE. Upoutají pozornost: MINI kompletní letní sady kol.

DOBRODRUŽSTVÍ VOLÁ. be mini. VYBAVENI PRO NADCHÁZEJÍCI SEZONU. NUDIT SE NEBUDETE. Upoutají pozornost: MINI kompletní letní sady kol. jaro/léto 2013 DOBRODRUŽSTVÍ VOLÁ. VYBAVENI PRO NADCHÁZEJÍCI SEZONU. NUDIT SE NEBUDETE. Upoutají pozornost: MINI kompletní letní sady kol. NESTANDARDNÍ. Jednoduše si to vezměte s sebou: MINI transportní

Více

1/18 Číslo protokolu: arval3 cr 11071

1/18 Číslo protokolu: arval3 cr 11071 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 5AP3969 VIN: WAUZZZF46HA019831

Více

NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY.

NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. BMW Originální díly a příslušenství BMW Service BMW Lifestyle Jaro 2012 Radost z jízdy NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. JEDINÁ VĚC, KTEROU LETOS NA JAŘE POTŘEBUJETE: BMW SERVICE. ZPĚTNÝ ODKUP KOL BMW

Více

Volkswagen Financial Services Pekařská Praha 5

Volkswagen Financial Services Pekařská Praha 5 1/33 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 Volkswagen Financial Services Pekařská 6 155 00 Praha 5 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 3AA9111

Více

1/26 Číslo protokolu: arval3 cr 10248

1/26 Číslo protokolu: arval3 cr 10248 1/26 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

NOVINKY JARO / LÉTO 2014

NOVINKY JARO / LÉTO 2014 NOVINKY JARO / LÉTO 2014 1 PROŽIJTE NEZAPOMENUTELNÉ LÉTO Obsah Kompletní servisní prohlídka... 4 5 Transport... 6 7 Komfort na cestách... 8 9 Freelander 2... 10 11 Range Rover Evoque... 12 13 HERE navigace...

Více

1/12 Číslo protokolu: arval3 cr 11280

1/12 Číslo protokolu: arval3 cr 11280 1/12 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

VELKÁ PREMIÉRA: VSTŘÍC LÉTU VE VAŠEM MINI.

VELKÁ PREMIÉRA: VSTŘÍC LÉTU VE VAŠEM MINI. JARO/LÉTO 2016 VELKÁ PREMIÉRA: VSTŘÍC LÉTU VE VAŠEM MINI. PŘIPRAVTE SE, POZOR, START! Kompletní letní kola MINI. NEOMEZENÁ INDIVIDUALITA. Originální příslušenství MINI. MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ A

Více

1/4. Číslo protokolu: arval3 cr 11079

1/4. Číslo protokolu: arval3 cr 11079 1/14 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

LETNÍ VYHLÍDKY. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky.

LETNÍ VYHLÍDKY. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky. Jaro/léto 2015 LETNÍ VYHLÍDKY. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky. VEZMĚTE SI VŠE S SEBOU: MINI Transportní systémy. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce.

Více

1/17 Číslo protokolu: havex arval cr 4646

1/17 Číslo protokolu: havex arval cr 4646 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

M{zd{ MX-5 příslušenství

M{zd{ MX-5 příslušenství M{zd{ MX-5 příslušenství 1 3 5 8 6 2 4 7 9 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA 1 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního

Více

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 %

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % Renault TWIZY CENÍK URBAN 80 N CARGO 80 N 319 900 339 900 VYUŽIJTE NABÍDKY značkového FInancování Renault Finance: FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % www.renault.cz Sledujte nás na sociálních

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

méně obyčejný život. kolekce mini 2011/2012.

méně obyčejný život. kolekce mini 2011/2012. méně obyčejný život. kolekce mini 2011/2012. Všechno, jen ne obyčejný život. Na cestě životem zjistíš, že to, kam povede, je jen na tobě. Podle nálady si určuješ svůj směr a nic a nikdo tě nezastaví na

Více

1/2. Číslo protokolu: arval3 cr 17589

1/2. Číslo protokolu: arval3 cr 17589 1/28 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce): Obchodní označení: ARVAL CZ s.r.o. Na

Více

1/10 Číslo protokolu: csob cr 3562

1/10 Číslo protokolu: csob cr 3562 1/10 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 3AD0371 Tovární

Více

BMW 320D xdrive SEDAN SPORT LINE LED

BMW 320D xdrive SEDAN SPORT LINE LED Základní parametry vozidla Číslo nabídky 2954 Stav referentské První registrace 6/2016 Karoserie limuzína Najeto 5 500 km Objem motoru 1995 ccm Výkon motoru 140 kw Palivo nafta Převodovka automatická Lak

Více

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce www.fiat.cz Freemont Razítko smluvního prodejce Ilustrace a popisy v tomto katalogu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo provádět kdykoli bez předchozího ohlášení jakékoli změny konstrukčního

Více

LETNÍ VYHLÍDKY. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky.

LETNÍ VYHLÍDKY. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky. Jaro/léto 2015 LETNÍ VYHLÍDKY. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky. VEZMĚTE SI VŠE S SEBOU: MINI Transportní systémy. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce.

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

YEAAAHHHH. úžasné zimní nabídky.

YEAAAHHHH. úžasné zimní nabídky. YEAAAHHHH. úžasné zimní nabídky. MINI Service Originální příslušenství MINI. Originální díly MINI. MINI Service. MINI kolekce. Keep it MINI. ZASNĚŽENÉ NÁPADY. Přejet. MINI Countryman tě pohodlně převeze

Více

1/17 Číslo protokolu: arval3 cr 9637

1/17 Číslo protokolu: arval3 cr 9637 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 4AZ3547 VIN: WBA8J11050K554334

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move Když se objeví, ulice se změní v galerii. Vyjadřuje individualitu i moderní pohled na svět. Představuje vzkaz městu plnému impulsů, tvarů a

Více

1/9 Číslo protokolu: csob cr 2365

1/9 Číslo protokolu: csob cr 2365 1/9 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O PROHLÍDCE ÚDAJE O VOZIDLE

Více

- 1/16 Číslo protokolu: csob-cr-8203

- 1/16 Číslo protokolu: csob-cr-8203 - 1/16 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/18 Číslo protokolu: csob cr 5576

1/18 Číslo protokolu: csob cr 5576 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/15 Číslo protokolu: csob cr 3652

1/15 Číslo protokolu: csob cr 3652 1/15 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

JARO MÁ U NÁS ZELENOU

JARO MÁ U NÁS ZELENOU JARO MÁ U NÁS ZELENOU SEAT SERVICE ENJOYNEERING ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ SEAT S AKČNÍ SLEVOU 15 % Nabídka vybraného sortimentu na modely Ibiza, Leon, Exeo, Exeo ST, Altea, Altea XL, Altea Freetrack. DISK

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

1/14 Číslo protokolu: havex arval cr 4350

1/14 Číslo protokolu: havex arval cr 4350 1/14 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - sedan 2014 Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/02 Platnost od: 10.9.2014 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní

Více

1/12 Číslo protokolu: csob cr 1669

1/12 Číslo protokolu: csob cr 1669 1/12 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O PROHLÍDCE ÚDAJE O

Více

1/14 Číslo protokolu: csob cr 6183

1/14 Číslo protokolu: csob cr 6183 1/14 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč Yaris Hybrid Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2014/07 Platnost od: 21.7.2015 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 7 658 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi 8 352 Kč

Více

Jaro 2012. Všichni koukají na naši výhodnou jarní nabídku. Porsche Praha-Prosek. Akce probíhá 1. 3. 5. 5. 2012

Jaro 2012. Všichni koukají na naši výhodnou jarní nabídku. Porsche Praha-Prosek. Akce probíhá 1. 3. 5. 5. 2012 Jaro 2012 Všichni koukají na naši výhodnou jarní nabídku. Akce probíhá 1. 3. 5. 5. 2012 Porsche Praha-Prosek Otevírací doba servisu Po Pá 07.00 19.00 So 09.00 13.00 Originální příslušenství Volkswagen

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ

M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ 4 1 5 2 6 3 VNĚJŠÍ VÝBaVa 1 2 3 4 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního tlumiče výfuku

Více

M{zd{ CX-5 příslušenství

M{zd{ CX-5 příslušenství M{zd{ CX-5 příslušenství 1 3 5 7 2 4 6 8 VÝBAVA EXTERIÉRU VÝBAVA INTERIÉRU 1 SOUPRAVA KRYTŮ VNĚJŠÍCH ZPĚTNÝCH ZRCÁTEK Díky této soupravě krytů vnějších zpětných zrcátek dodáte své Mazdě CX-5 ještě více

Více

1/15 Číslo protokolu: csob cr 3504

1/15 Číslo protokolu: csob cr 3504 1/15 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 2AH7211 Tovární

Více

1/11 Číslo protokolu: csob cr 6753

1/11 Číslo protokolu: csob cr 6753 1/11 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

Ceník př íslušenství Audi Q5

Ceník př íslušenství Audi Q5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 7 Bezpečnostní šrouby kol lze je povolit dodaným speciálním adaptérem 8R0 071 336 1 484,- Údaje o rozsahu dodávky, Kolo

Více

STĚRAČE: kontrola. TOPENÍ: kontrola správné funkčnosti

STĚRAČE: kontrola. TOPENÍ: kontrola správné funkčnosti PODZIM/ZIMA 2013 PRO VAŠI BEZPEČNOST: ZIMNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKA Rozjeďte se naplno do nastávající zimy! S naší Jaguar zimní servisní prohlídkou bude Vaše auto fit i ve ztížených podmínkách v nadcházejících

Více

1/12 Číslo protokolu: havex arval cr 4181

1/12 Číslo protokolu: havex arval cr 4181 1/12 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 4AU5699 VIN: WBA3Y51000GZ92033

Více

Ford Ranger - příslušenství

Ford Ranger - příslušenství Ford Ranger - příslušenství Změny vyhrazeny, 19.10.2012, ceny příslušenství platné od 1.1.2013 Pevná střecha - charakteristika vyrobeno z dvojitého tvrzeného plastu (ABS) vlastní šedá barvy uvnitř / stříbrně

Více

1/12 Číslo protokolu: csob banka 347

1/12 Číslo protokolu: csob banka 347 1/12 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/9 Číslo protokolu: csob cr 3706

1/9 Číslo protokolu: csob cr 3706 1/9 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 3AB3927 Tovární

Více

1/12 Číslo protokolu: csob cr 3749

1/12 Číslo protokolu: csob cr 3749 1/12 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum přistavení: Datum prohlídky: Datum ukončení: Nájemce / IČ:

Více

Ceník příslušenství Audi A5

Ceník příslušenství Audi A5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 6 7 Hliníkový litý disk, s 5 dutými rameny, leštěný 9 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 antracitový stříbrný 1 Údaje o rozsahu

Více

1/12 Číslo protokolu: csob cr 3754

1/12 Číslo protokolu: csob cr 3754 1/12 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 197 INFORMACE O VOZIDLE Datum přistavení: Datum prohlídky: Datum ukončení: Nájemce / IČ:

Více

1/13 Číslo protokolu: csob cr 6589

1/13 Číslo protokolu: csob cr 6589 1/13 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 19 00 Praha IČ: 920188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum první

Více

1/11 Číslo protokolu: csob cr 1030

1/11 Číslo protokolu: csob cr 1030 1/11 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky:

Více

1/10 Číslo protokolu: arval3 cr 8693

1/10 Číslo protokolu: arval3 cr 8693 1/10 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 4AU8202 VIN: W0LGT6EM4F1042001

Více

1/9 Číslo protokolu: csob cr 2178

1/9 Číslo protokolu: csob cr 2178 1/9 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O PROHLÍDCE ÚDAJE O VOZIDLE

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW X www.bmw.sk Radosť z jazdy VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW radu. BMW radu. BMW radu.

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

JE BEZPEČNÉ ŘÍCI, RADOST Z JÍZDY.

JE BEZPEČNÉ ŘÍCI, RADOST Z JÍZDY. JE BEZPEČNÉ ŘÍCI, RADOST Z JÍZDY. JARO PLNÉ MOŽNOSTÍ. BMW Originální díly a příslušenství, BMW Service Jaro 2013 Radost z jízdy JARO 2013 NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. Led, sníh a štěrk, to vše

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,2 h 184 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,2 h 184 Kč Avensis - sedan 2015 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2015/05 Platnost od: 21.7.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní systém Zábavní systém uživatelský

Více

1/28 Číslo protokolu: csob cr 6669

1/28 Číslo protokolu: csob cr 6669 1/28 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks displej 7" SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks displej 7 SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč RAV 4 Autorizovaný servis: LOUWMAN PRAHA 2013/11 Platnost od: 16.1.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Zábavní systém Zábavní systém Navigační systém GO Navigační systém GO Plus uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE

Více

1/10 Číslo protokolu: csob cr 3781

1/10 Číslo protokolu: csob cr 3781 1/10 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum přistavení:

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 29.08.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 29.08.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Sparkling

Více

VŠE SE TOČÍ KOLEM ZIMY.

VŠE SE TOČÍ KOLEM ZIMY. BMW Originální díly a příslušenství, BMW Service, BMW Lifestyle Zima 2011/2012 Radost z jízdy VŠE SE TOČÍ KOLEM ZIMY. BMW KOMPLETNÍ SADY ZIMNÍCH KOL A NABÍDKY SLUŽEB BMW. Méně emisí. Více radosti z jízdy.

Více

BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI!

BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI! Podzim/zima 2013/2014 BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI! BEZPEČNOST. Vše připraveno na zimu: MINI Service Styl. Cool v každém detailu: MINI Kolekce ZÁBAVA NA SNĚHU. Chytré nakládání a vykládání: MINI přepravní systémy

Více

- 1/18 Číslo protokolu: demo-ls-1627

- 1/18 Číslo protokolu: demo-ls-1627 - 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Datum prohlídky: 19.07.2019 24.07.2019 Leasingová

Více

1/10 Číslo protokolu: csob cr 4934

1/10 Číslo protokolu: csob cr 4934 1/10 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 197 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/20 Číslo protokolu: demo ls 722

1/20 Číslo protokolu: demo ls 722 1/20 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Leasingová smlouva: Datum prohlídky: Místo prohlídky

Více

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks MC Avensis - kombi Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2011/11 Platnost od: 1.1.2013 Hi-TECH Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém GO Navigační systém GO Plus instalační sada PZ417-D0290-00

Více

1/15 Číslo protokolu: csob cr 5954

1/15 Číslo protokolu: csob cr 5954 1/1 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 25 %

LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 25 % LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 5 % MODEL A ROZMĚR PNEUMATIKY Původní cena 95/55 R5 85H Barum Bravuris HM 75 Kč 9 Kč 95/65 R5 9H Barum Brillantis 8 Kč 08 Kč 95/65 R5 9H Continental Premium Contact 5 70 Kč

Více

MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. NOVÉ MINI 3DVEŘOVÉ A 5DVEŘOVÉ. NOVÉ MINI CABRIO.

MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. NOVÉ MINI 3DVEŘOVÉ A 5DVEŘOVÉ. NOVÉ MINI CABRIO. MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. NOVÉ MINI DVEŘOVÉ A 5DVEŘOVÉ. NOVÉ MINI CABRIO. 2 VAŠE MINI: DOKONALÉ, AŽ KDYŽ TO ŘEKNETE VY. Kdo neustále hledá nové cesty, má v MINI Originálním příslušenství svobodu v

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

1/16 Číslo protokolu: csob cr 1032

1/16 Číslo protokolu: csob cr 1032 1/16 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky:

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

1/13 Číslo protokolu: csob cr 1316

1/13 Číslo protokolu: csob cr 1316 1/13 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Místo prohlídky: Místo konečného stanoviště:

Více

Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10) Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T Active 2 Model Barva exteriéru Čalounění Pakety Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T Active 2 Šedá - popelavá (1G3) Kombinace šedá Alcantara / černá látka

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

1/17 Číslo protokolu: demo ls 918

1/17 Číslo protokolu: demo ls 918 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: 30.05.2018 Leasingová smlouva: Datum prohlídky:

Více

Vaše BMW 740d xdrive Limousine.

Vaše BMW 740d xdrive Limousine. Vaše BMW 740d xdrive Limousine. www.bmw.cz/myconfig/d3v6h3y5 20.04.2017 1/9 Model BMW 740d xdrive Limousine. Výkon motoru: 320 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 5,3 l/100km [1] Emise CO2: 139 g/km [1]

Více

Business Lease s.r.o Radlická 714/113a Praha 5

Business Lease s.r.o Radlická 714/113a Praha 5 1/29 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 Business Lease s.r.o Radlická 714/113a 158 00 Praha 5 INFORMACE O PROHLÍDCE Název klienta/ič:

Více

1/17 Číslo protokolu: csob cr 5163

1/17 Číslo protokolu: csob cr 5163 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - sedan 2014 Autorizovaný servis: TOYOTA TSUSHO PRAHA 2014/02 Platnost od: 16.1.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní

Více

1/14 Číslo protokolu: csob cr 1376

1/14 Číslo protokolu: csob cr 1376 1/14 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky:

Více

1/10 Číslo protokolu: csob cr 3649

1/10 Číslo protokolu: csob cr 3649 1/10 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 4AC0339 Tovární

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

STANDARDNÍ VÝBAVA. Bezpečnost a zabezpečení

STANDARDNÍ VÝBAVA. Bezpečnost a zabezpečení CENÍK LEXUS IS 1 STANDARDNÍ VÝBAVA Bezpečnost a zabezpečení Vybavení exteriéru ABS (protiblokovací brzdový systém) s EBD (elektronická distribuce brzdné síly) TRC (systém řízení trakční síly) VSC (řízení

Více

1/12 Číslo protokolu: csob cr 4728

1/12 Číslo protokolu: csob cr 4728 1/12 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10) Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T Active Model Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T Active Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Více

1/17 Číslo protokolu: demo ls 751

1/17 Číslo protokolu: demo ls 751 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Leasingová smlouva: Datum prohlídky: Místo prohlídky

Více

Vaše BMW X6 xdrive30d.

Vaše BMW X6 xdrive30d. Vaše BMW X6 xdrive30d. 05.11.2018 Model BMW X6 xdrive30d. Výkon motoru: 258 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 7,0 l/100km [2] Emise CO2: 183 g/km [2] 1 931 80 05.11.2018 2/ 8 Exteriér Nemetalický lak

Více

Originální DÍLY a příslušenství BMW, BMW Service, BMW Lifestyle. Radost z jízdy. Jaro / Léto 2011. Méně emisí. Více radosti z jízdy.

Originální DÍLY a příslušenství BMW, BMW Service, BMW Lifestyle. Radost z jízdy. Jaro / Léto 2011. Méně emisí. Více radosti z jízdy. Originální díly a příslušenství BMW, BMW Service, BMW Lifestyle Jaro / Léto 2011 Radost z jízdy Radost je vše, co léto potřebuje. Originální DÍLY a příslušenství BMW, BMW Service, BMW Lifestyle. Méně emisí.

Více

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč A5 Spb 2.0 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč 1 149 000 Motor 1 968ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba paliva: 4.5 l/100km

Více

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I RENAULT CAPTUR DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu a každé osobnosti. Zvyšuje praktické využití vozidla a

Více