Český rozhlas vyhlašuje 48. ročník Mezinárodní rozhlasové soutěže mladých hudebníků Concertino Praga 2014

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Český rozhlas vyhlašuje 48. ročník Mezinárodní rozhlasové soutěže mladých hudebníků Concertino Praga 2014"

Transkript

1 Český rozhlas vyhlašuje 48. ročník Mezinárodní rozhlasové soutěže mladých hudebníků Concertino Praga 2014 Mezinárodní rozhlasová soutěž mladých hudebníků pořádaná pod patronací Evropské vysílací unie ( člen Evropské unie hudebních soutěží pro mládež ( Článek 1 Soutěž se vypisuje pro sólisty v následujících v následujících kategoriích: FLÉTNA - HOBOJ - KLARINET - FAGOT - TRUBKA V roce 2015 bude soutěž vypsána pro komorní soubory v následujících kategoriích: DUO - TRIO - KVARTETO KVINTETO v libovolném nástrojovém obsazení. Soubor však může obsahovat pouze jeden akustický klávesový nástroj. V roce 2016 bude soutěž vypsána pro sólisty v následujících v následujících kategoriích: KLAVÍR - HOUSLE - VIOLONCELLO - KLASICKÁ KYTARA Toto pořadí se bude pravidelně opakovat v tříletých cyklech. Článek 2 Pořadatelem soutěže je: Český rozhlas - Concertino Praga, Vinohradská 12, Praha 2 concertino@rozhlas.cz, internet: concertino.rozhlas.cz produkce soutěže: Bc. Kristina Pavelková, tel.: (+420) , mobil: (+420) , kristina.pavelkova@rozhlas.cz. Sekretariát soutěže: Dana Burešová, tel.: (+420) , mobil: , dana.buresova@rozhlas.cz (dále jen "pořadatel")

2 Článek 3 Soutěže se mohou zúčastnit hudebníci, kteří v roce 2014 dosáhnou maximálně věku: v oborech flétna a klarinet 16 let, tj. narození 1. ledna 1998 včetně a mladší, v oborech hoboj, fagot, trubka 17 let tj. narození 1. ledna 1997 včetně a mladší. (dále jen "kandidáti ). Článek 4 V soutěži se hodnotí umělecké výkony kandidátů zaznamenané na zvukových nosičích (dále jen "nahrávky"). Nahrávky musí být pořízeny v období mezi 1. lednem 2013 a 13. prosincem 2013, ve studiu či během veřejného vystoupení, a to jako live záznam bez následné editace. Na nahrávky se nesmí vztahovat žádná vysílací práva Evropské vysílací unie (EBU) a mechanická práva (IFPI). Záznam zpravidla natáčí příslušná organizace (viz článek 6), která garantuje jeho profesionální kvalitu. Pro účastníky z České republiky je touto organizací Český rozhlas. Článek 5 Pro kandidáty z České republiky je výběrovým kolem k účasti v Mezinárodní rozhlasové soutěži Concertino Praga Nominační kolo České republiky Concertino Praga (dále jen Nominační kolo ). Účastníci Nominačního kola budou pozváni Českým rozhlasem k bezplatnému natočení soutěžního snímku v říjnu a v listopadu Podmínky natáčení soutěžního snímku do nominačního kola jsou uveřejněny na webových stránkách soutěže. Na vyžádání je kandidátům zašle sekretariát soutěže. Článek 6 Zahraniční kandidáti se mohou do soutěže přihlásit prostřednictvím členů Evropské vysílací unie (EBU), Mezinárodní hudební rady (IMC) a Evropské hudební rady (EMC) (dále jen "organizace"). Odkazy na webové stránky obsahující kontakty organizací jsou uvedeny v článku 23 těchto podmínek. Ve výjimečných případech může kandidáty přihlásit také veřejnoprávní, státní nebo soukromá rozhlasová organizace či další podobné organizace. V těchto případech je však nezbytné kontaktovat pořadatele a uvědomit ho min. 14 dní před vypršením lhůty pro podání přihlášky. Článek 7 Přihlášení se provádí výlučně prostřednictvím přiloženého formuláře, který lze také stáhnout na webových stránkách soutěže. Formulář (přihláška) musí být zaslán Pořadateli poštou či em. Osoba, která kandidáty přihlásí, bude pro pořadatele v průběhu celé soutěže výhradní kontaktní osobou. Organizace musí své kandidáty informovat o stávajících podmínkách. Termín pro podání přihlášky: pátek 20. září Pořadatel potvrdí její přijetí do deseti dnů. Zároveň s přihláškou je požadován životopis o rozsahu řádek a dvě tiskové fotografie (s uvedením jména fotografa). Soutěžící dává zároveň souhlas s použitím těchto materiálů pro propagační účely soutěže.

3 Článek 8 Každá organizace může do mezinárodní soutěže přihlásit nejvýše pět kandidátů, bez ohledu na počet nástrojových kategorií. U ročníku s komorními soubory se pojmem kandidát rozumí jeden soubor. V případě mimořádné umělecké úrovně kandidátů je možné celkovou kvótu přiměřeně navýšit. Článek 9 Organizace zašle nahrávky pořadateli (expresní či doporučenou poštovní zásilkou) výhradně na CD nosičích. Ke každé nahrávce je třeba přiložit vyplněný průvodní list s předepsanou dokumentací. Průvodní list je umístěn na webových stránkách soutěže. Pořadatel jej na vyžádání může zaslat poštou. Termín pro odeslání nahrávek: 13. prosince Pořadatel oznámí přijetí nahrávek nejpozději do deseti dnů od jejich obdržení. Článek 10 Soutěžní nahrávka musí obsahovat: a) provedení povinné skladby FLÉTNA Jaroslav Pelikán: Sonatina brasileira (vydavatel Český rozhlas) HOBOJ Sylvie Bodorová: Kerekate Gypsy Invocations (vydavatel Český rozhlas) KLARINET Aleš Pavlorek: Sonatina Mattinata (vydavatel Český rozhlas) FAGOT Jan Kučera: Tvé roztančené já (vydavatel Český rozhlas) TRUBKA Juraj Filas: Sladké hořkosti/sweet bitternesses (vydavatel Juraj Filas Praha 2013 ) Notový materiál povinných skladeb přihlášeným soutěžícím na požádání zašle sekretariát soutěže. b) provedení volného programu, tj. jedné nebo více skladeb (příp. jejich částí) podle vlastní volby soutěžícího v celkovém rozsahu minimálně 10 minut, maximálně 15 minut. U volitelných skladeb se doporučuje výběr z odlišných stylových období a alespoň jednu skladbu (příp. její část) volit ze standardního koncertního repertoáru. Volitelné skladby mohou být pro sólový nástroj (maximálně jedna) nebo pro sólový nástroj a klavír. Z důvodu vysílání nahrávek rozhlasem se nepřijímají koncertantní skladby. Nahrávky s těmito skladbami mohou být ze soutěže vyřazeny. Nahrávky s celkovou stopáží nižší než 15 minut mohou být ze soutěže vyřazeny. Poslech nahrávek, které přesahují 20 minut, může porota zkrátit. Článek 11 Nahrávky budou posuzovány mezinárodní porotou v prvním čtvrtletí roku Nahrávky nominačního kola České republiky Concertino Praga (pouze pro kandidáty z České republiky) budou posuzovány českou porotou v období předcházejícímu zasedání mezinárodní poroty. Mezinárodní porota bude složena

4 ze sedmi členů. Dva členy poroty jmenuje každý rok skupina EBU pro hudební programy. Pět zbývajících členů poroty jmenuje pořadatel. Česká republika má v porotě zpravidla dva zástupce, ostatní státy jsou obvykle zastoupeny jedním členem. Pořadatel zajistí, aby složení poroty bylo pestré a aby v porotě byli zastoupeni hudebníci, sólisté a dirigenti, pedagogové a další zástupci hudebního světa (kritici, rozhlasoví producenti, agenti, atd.). Předseda poroty bude jmenován pořadatelem. Organizace, včetně Českého rozhlasu, které do soutěže přihlásily jakéhokoli kandidáta, nesmí mít své zástupce v mezinárodní porotě. Členové poroty nesmí disponovat jakýmikoliv informacemi o kandidátech. Článek 12 Porota může v každé kategorii udělit první cenu a druhou cenu. Nositelé těchto cen získávají titul "Laureát soutěže Concertino Praga". Porota rovněž může udělit "Čestné uznání". Porota nemusí udělit všechny ceny. Držitel Ceny Heleny Karáskové, kterého mezinárodní porota zvolí výběrem z prvních cen všech kategorií, se stává absolutním vítězem soutěže. Porota neudělí žádné ceny ex aequo (dělené ceny). Článek 13 Hlasování poroty bude provedeno tajně, anonymně a hlasovacími lístky. Zástupce EBU (nezávislý pozorovatel, který není členem poroty) má právo dohlédnout na to, aby byl dodržen řádný postup a ověřit platnost odevzdaných hlasovacích lístků. Jednání poroty je neveřejné, výjimku tvoří pověření pracovníci Českého rozhlasu. Rozhodnutí poroty jsou konečná. Systém bodování nahrávek, kterým se porota řídí byl aktualizován a schválen v únoru 2013 EBU a EMCY a naleznete jej na webových stránkách soutěže. Veškerá jednání mezinárodní poroty budou vedena v anglickém jazyce. Článek 14 Pořadatel vyrozumí organizace o výsledcích soutěže nejpozději do deseti dnů od ukončení zasedání poroty Mezinárodní rozhlasové soutěže mladých hudebníků Concertino Praga. Výsledky budou také uveřejněny na webových stránkách soutěže. Článek 15 Laureáti Mezinárodní rozhlasové soutěže Concertino Praga jsou povinni obhájit svá ocenění vystoupením na slavnostním koncertu v Rudolfinu v Praze a na Jihočeském festivalu Concertino Praga v červnu Pořadatel může rovněž pozvat kandidáty, kterým bylo uděleno čestné uznání. Slavnostní koncert bude vysílat přímým přenosem Český rozhlas 3 - Vltava. Pořadatel učiní vše pro to, aby tento koncert vysílala také Česká televize a Evropská vysílací unie (EBU) v sezóně Euroradio v průběhu roku Koncerty Jihočeského festivalu bude vysílat Český rozhlas 3 - Vltava přímým přenosem nebo ze záznamu. Vybraní vítězové nominačního kola České republiky Concertino Praga vystoupí na Jihočeském festivalu Concertino Praga, případně i na dalších koncertech organizovaných Českým rozhlasem.

5 Článek 16 Držitel Ceny Heleny Karáskové získá příležitost natočit ve studiích Českého rozhlasu své vlastní CD. Nahrávka bude vydána v nákladu 500 ks, z čehož si Český rozhlas vyhrazuje 100 ks k propagaci soutěže. Natočení a vydání tohoto nekomerčního CD je určeno k podpoře nejúspěšnějšího kandidáta, který snímek může použít ke svým propagačním účelům. Bez písemného souhlasu Českého rozhlasu (uzavření licenční smlouvy) nesmí být snímek použit k jakémukoliv komerčnímu účelu. Vydavatelem CD a držitelem práv výrobce zvukového záznamu bude Český rozhlas. Český rozhlas si vyhrazuje právo použít tuto nahrávku ke svým propagačním účelům a k rozhlasovému vysílání. Článek 17 Pořadatel poskytne EBU jako volnou nabídku (Pink offer) nahrávky kandidátů, kterým byly uděleny první a druhé ceny. EBU obdrží tuto nabídku do jednoho měsíce od ukončení zasedání poroty. Pořadatel nabídne EBU také vysílání všech koncertů, a to živě či ze záznamu. Rozhlasové organizace, které se soutěže zúčastnily, na sebe berou morální povinnost zvukové záznamy odvysílat. Článek 18 Za účelem prezentace vítězů pořadatel vydá nekomerční CD s nejlepšími soutěžními nahrávkami. Toto CD, které může být využito pro propagační účely, obdrží všichni laureáti. Článek 19 Pořadatel uhradí následující náklady: a) náklady na dopravu v České republice a pobyt laureátům a jejich doprovodné osobě v Praze a na Jihočeském festivalu Concertino Praga, pouze však v případě dopravy a ubytování zajištěného Pořadatelem. Náklady na dopravu a ubytování, které si zajistí laureát a jeho doprovodná osoba sama, pořadatel nehradí. Dopravu do a z České republiky hradí Pořadatel pouze laureátům soutěže a jejich doprovodným osobám. Ostatním oceněným hradí dopravu do a z České republiky organizace, která je to soutěže vyslala. Vítězové od pořadatele neobdrží honorář. Žádný honorář též nebude vyplacen organizaci, která je do soutěže vyslala. Doprovodná osoba bude delegována organizací, která vítěze do soutěže přihlásila; b) náklady spojené s veřejnými koncerty vítězů; c) honoráře, cestovné a ubytování členů poroty, s výjimkou zástupců EBU, jejichž náklady uhradí příslušné organizace. Článek 20 Náklady spojené s pořízením zvukových záznamů zaslaných do soutěže, jakož i náklady spojené se získáním všech rozhlasových a televizních práv EBU pro veřejná vystoupení v Praze a na Jihočeském festivalu Concertino Praga a mechanických práv pro pořízení propagačního CD, ponesou organizace.

6 Článek 21 Organizace zasláním nahrávky do soutěže souhlasí s jejím dalším využitím Českým rozhlasem a členy Evropské vysílací unie (EBU) a to zejména k rozhlasovému vysílání, vydání CD s nejlepšími soutěžními nahrávkami, vydání CD absolutnímu vítězi a k další propagaci soutěže (např. zpřístupnění nahrávky na webových stránkách Českého rozhlasu aj.). Zasláním přihlášky udělují kandidáti (příp. jejich zákonní zástupci) Českému rozhlasu souhlas s užitím soutěžní nahrávky, s užitím jejich výkonů vytvořených na červnovém koncertním turné a dále souhlas s pořízením jejich obrazových podobizen (zejména fotografií) během akcí navazujících na soutěž, které pořádá Český rozhlas, a užitím těchto fotografií pro potřeby a propagaci soutěže (umístění na webové stránky soutěže apod.) ve všech případech v rozsahu neomezeném. Přihláškou podanou do soutěže Concertino Praga vyjadřují organizace a kandidáti zároveň úplný souhlas se stávajícími podmínkami soutěže. Vymáhání cen právní cestou je vyloučeno. Český rozhlas má jako jediný subjekt právo podmínky pro jednotlivé ročníky měnit a interpretovat je. V případě nejasností se prosím obraťte na sekretariát soutěže Concertino Praga (kontaktní údaje viz článek 2). Článek 22 Tyto stávající podmínky budou vyhotoveny v českém, anglickém, francouzském, italském, německém, španělském a ruském jazyce. V případě sporného výkladu bude rozhodující pouze verze v českém jazyce. Zákonným sídlem bude adresa pořadatele. Článek 23 Podmínky on-line: Česky: Regulations on-line: English, French, Italian, German, Spanish, Russian: Často kladené otázky (FAQ): concertino.rozhlas.cz/faq Seznam členů Evropské vysílací unie (EBU): Seznam členů Mezinárodní hudební rady (IMC): Seznam členů Evropské hudební rady (EMC):

SOUTĚŽNÍ ŘÁD ROZHLASOVÉ SOUTĚŽE CONCERTINO PRAGA 2019

SOUTĚŽNÍ ŘÁD ROZHLASOVÉ SOUTĚŽE CONCERTINO PRAGA 2019 SOUTĚŽNÍ ŘÁD ROZHLASOVÉ SOUTĚŽE CONCERTINO PRAGA 2019 Český rozhlas vyhlašuje 53. ročník Mezinárodní rozhlasové soutěže mladých hudebníků Concertino Praga 2019. Mezinárodní rozhlasová soutěž mladých hudebníků

Více

2015 Český rozhlas vyhlašuje

2015 Český rozhlas vyhlašuje 2015 vizuál CP 2015 Český rozhlas vyhlašuje 49. ročník Mezinárodní rozhlasové soutěže mladých hudebníků Concertino Praga 2015 v oborech: DUO/TRIO/KVARTETO/KVINTETO The Czech Radio announces The 49th year

Více

Statut Concertino Praga

Statut Concertino Praga Generální ředitel ČRo dne 11. srpna 2016 aktualizuje 1. novelou statut ve znění Statut/2012/015/GŘ//1 Statut Concertino Praga Účinnost od 1. srpna 2012, toto znění účinné od 11. srpna 2016 Čl. 1 Předmět

Více

Statut Concertino Praga

Statut Concertino Praga Generální ředitel ČRo dne 1. května 2018 aktualizuje 2. novelou statut ve znění Statut/2012/015/GŘ//2 Statut Concertino Praga Účinnost od 1. srpna 2012, toto znění účinné od 1. května 2018 Čl. 1 Předmět

Více

adresa trvalého bydliště (ulice, č. p., PSČ, město) příjmení a jméno pedagoga tel. (mobil)

adresa trvalého bydliště (ulice, č. p., PSČ, město) příjmení a jméno pedagoga tel. (mobil) PRŮVODNÍ LIST I. část: Přihláška kandidáta jméno a příjmení kandidáta datum rodné číslo adresa trvalého bydliště (ulice, č. p., PSČ, město) Soutěžní hudební nástroj tel. (mobil) email název a adresa školy

Více

LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ

LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ Základní umělecká škola Litvínov pořádá soutěž v sólové a komorní hře a seminář DVPP pro dřevěné dechové nástroje LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ 12. a 13. dubna 2019 V Litvínově Propozice soutěže 1. Soutěž v komorní

Více

LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ

LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ Základní umělecká škola Litvínov pořádá soutěž v komorní hře a seminář DVPP pro dřevěné dechové nástroje LITVÍNOVSKÉ DŘEVOHRANÍ 20. a 21. dubna 2018 V Litvínově Propozice soutěže 1. Soutěž v komorní hře

Více

Propozice Novohradské flétny

Propozice Novohradské flétny Propozice Novohradské flétny 1. INTERPRETAČNÍ SOUTĚŽ NOVOHRADSKÁ FLÉTNA, XVI. ročník (dále jen NF) 1. 1. MÍSTO KONÁNÍ Státní hrad Nové Hrady, Nové Hrady 373 33, Komenského 33 (levé křídlo St. hradu) 1.

Více

Obchodní nabídka pro partnery projektu Concertino Praga 2018

Obchodní nabídka pro partnery projektu Concertino Praga 2018 Obchodní nabídka pro partnery projektu Concertino Praga 2018 POPIS PROJEKTU Mezinárodní rozhlasová soutěž mladých hudebníků, kterou od roku 1966 organizuje Český rozhlas, je určena mladým začínajícím interpretům

Více

Pro Bohemia Ostrava 2017

Pro Bohemia Ostrava 2017 Pro Bohemia Ostrava 2017 15. ročník mezinárodní interpretační soutěže v oborech hra na dechové nástroje dřevěné, hra na smyčcové nástroje, hra na klavír a zpěv. Podmínky soutěže a soutěžní řád: Soutěž

Více

Pro Bohemia Ostrava 2019

Pro Bohemia Ostrava 2019 Pro Bohemia Ostrava 2019 17. ročník mezinárodní interpretační soutěže v oborech hra na dechové nástroje dřevěné, hra na klavír, hra na smyčcové nástroje a zpěv Podmínky soutěže: Soutěž bude probíhat ve

Více

Leoše Janáčka. 21. ročník. housle smyčcové kvarteto. v oborech. vypisuje. Mezinárodní soutěže. v Brně

Leoše Janáčka. 21. ročník. housle smyčcové kvarteto. v oborech. vypisuje. Mezinárodní soutěže. v Brně Hudební fakulta Janáčkovy akademie múzických umění v Brně ve spolupráci s Nadací Leoše Janáčka pod záštitou ministra kultury České republiky Mgr. Daniela Hermana, hejtmana Jihomoravského kraje JUDr. Michala

Více

Pro Bohemia Ostrava 2018

Pro Bohemia Ostrava 2018 Pro Bohemia Ostrava 2018 16. ročník mezinárodní interpretační soutěže v oborech hra na dechové nástroje (dřevěné, žesťové), hra na klavír, hra na varhany a zpěv. Podmínky soutěže a soutěžní řád: Soutěž

Více

Leoše Janáčka. 25. ročník. flétna klarinet. v oborech. vypisuje. Mezinárodní soutěže. v Brně

Leoše Janáčka. 25. ročník. flétna klarinet. v oborech. vypisuje. Mezinárodní soutěže. v Brně Hudební fakulta Janáčkovy akademie múzických umění v Brně ve spolupráci s Nadací Leoše Janáčka pod záštitou ministra kultury České republiky doc. Mgr. Antonína Staňka, Ph.D., hejtmana Jihomoravského kraje

Více

SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A O STÁRKOVSKÉ PRÁVO

SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A O STÁRKOVSKÉ PRÁVO Obecní úřad Tvrdonice a Slovácký podlužácký krůžek v Tvrdonicích vyhlašují jako součást 65. ročníku národopisných slavností Podluží v písni a tanci ve dnech 1. - 3. června 2018 SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI

Více

Soutež pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE

Soutež pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutež pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. Základní informace Organizátorem soutěže je Českomoravská konfederace odborových svazů, nám. W. Churchilla 1800/2, 130 00 Praha 3. IČ: 00675458. Partnerem

Více

Soutěž o titul Zlaté české ručičky 2017 pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE

Soutěž o titul Zlaté české ručičky 2017 pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutěž o titul Zlaté české ručičky 2017 pro žáky středních škol PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. Organizátor a partneři Organizátorem soutěže je Českomoravská konfederace odborových svazů, nám. W. Churchilla 2, 130

Více

VÝROČNÍ CENY AKADEMIE POPULÁRNÍ HUDBY CENY ANDĚL. Statut Cen Anděl STATUT 26. ROČNÍKU VÝROČNÍCH CEN AKADEMIE POPULÁRNÍ HUDBY CEN ANDĚL

VÝROČNÍ CENY AKADEMIE POPULÁRNÍ HUDBY CENY ANDĚL. Statut Cen Anděl STATUT 26. ROČNÍKU VÝROČNÍCH CEN AKADEMIE POPULÁRNÍ HUDBY CEN ANDĚL VÝROČNÍ CENY AKADEMIE POPULÁRNÍ HUDBY CENY ANDĚL Statut Cen Anděl STATUT 26. ROČNÍKU VÝROČNÍCH CEN AKADEMIE POPULÁRNÍ HUDBY CEN ANDĚL (dále jen STATUT) Článek I. Organizátor slavnostního udílení Cen Anděl

Více

CENY ČESKÉ HUDEBNÍ AKADEMIE ANDĚL 2018

CENY ČESKÉ HUDEBNÍ AKADEMIE ANDĚL 2018 CENY ČESKÉ HUDEBNÍ AKADEMIE ANDĚL 2018 STATUT CEN ANDĚL STATUT 28. ROČNÍKU CEN ČESKÉ HUDEBNÍ AKADEMIE ANDĚL 2018 (dále jen STATUT) Článek I. Vyhlašovatel slavnostního udílení Cen Anděl ustanovuje Radu

Více

Kategorie: I. vokální A. sólový zpěv B. komorní zpěv

Kategorie: I. vokální A. sólový zpěv B. komorní zpěv ZUŠ BOHUSLAVA MARTINŮ POLIČKA VYHLAŠUJE PŘEHLÍDKU 5. 8. 5. 2014 Cílem této přehlídky je podpora interpretace skladeb Bohuslava Martinů a tvůrčí činnosti, kterou jeho dílo inspiruje. Pro účastníky přehlídky

Více

CENY ČESKÉ HUDEBNÍ AKADEMIE ANDĚL 2017

CENY ČESKÉ HUDEBNÍ AKADEMIE ANDĚL 2017 CENY ČESKÉ HUDEBNÍ AKADEMIE ANDĚL 2017 STATUT CEN ANDĚL STATUT 27. ROČNÍKU CEN ČESKÉ HUDEBNÍ AKADEMIE ANDĚL 2017 (dále jen STATUT) Článek I. Vyhlašovatel slavnostního udílení Cen Anděl ustanovuje Radu

Více

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu Statut festivalu Článek 1.: Charakteristika festivalu 1.1. Finále Plzeň je festival českých a slovenských filmů. Jeho posláním je umožnit návštěvníkům festivalu v období jednoho týdne srovnání: současné

Více

Fresh Film Fest Praha 2014

Fresh Film Fest Praha 2014 11. Mezinárodní filmový festival debutů a studentských filmů Fresh Film Fest Praha 2014 Statut festivalu Článek 1 Fresh Film Fest je mezinárodní filmový festival zaměřující se na celovečerní debutové snímky

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Léto se čtyřlístkem

PRAVIDLA SOUTĚŽE Léto se čtyřlístkem PRAVIDLA SOUTĚŽE Léto se čtyřlístkem 1. POŘADATEL SOUTĚŽE 1.1 Soutěž Léto se čtyřlístkem (dále jen "Soutěž") pořádá společnost Obchodní a společenské centrum Liberec s.r.o., se sídlem Vinohradská 22, 120

Více

BOZ(P) na start! Národní fotografická soutěž

BOZ(P) na start! Národní fotografická soutěž Evropský týden BOZP 2006 BOZ(P) na start! Národní fotografická soutěž EVROPSKÝ TÝDEN BEZPEČNOSTI A OCHRANY ZDRAVÍ PŘI PRÁCI Evropská kampaň cílená na mladé lidi a mladé pracovníky, prováděná za účelem

Více

Leoše Janáčka. 23. ročník. klavír varhany. v oborech. vypisuje. Mezinárodní soutěže. v Brně

Leoše Janáčka. 23. ročník. klavír varhany. v oborech. vypisuje. Mezinárodní soutěže. v Brně Hudební fakulta Janáčkovy akademie múzických umění v Brně ve spolupráci s Nadací Leoše Janáčka pod záštitou ministra kultury České republiky Mgr. Daniela Hermana, hejtmana Jihomoravského kraje JUDr. Bohumila

Více

Česká rada Pionýra. Pořadatelé a organizátoři:

Česká rada Pionýra. Pořadatelé a organizátoři: KORESPONDENČNÍ VÝBĚROVÁ SOUTĚŽ Pionýrského Sedmikvítku Vyhlašovatel soutěže: Česká rada Pionýra Pořadatelé a organizátoři: Vyhlašovatelem celorepublikové soutěže CLONA je Česká rada Pionýra, Senovážné

Více

Šachová videosoutěž Jak se zúčastnit. Trvání soutěže

Šachová videosoutěž Jak se zúčastnit. Trvání soutěže Šachová videosoutěž 2018 24. 9. 16. 11. 2018 Šachový svaz České republiky (ŠSČR) vyhlašuje videosoutěž při příležitosti šachové olympiády 2018 v Batumi. Soutěžní videa nesmí být delší než 3 minuty a v

Více

SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A O STÁRKOVSKÉ PRÁVO

SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A O STÁRKOVSKÉ PRÁVO Obecní úřad Tvrdonice a Slovácký Podlužácký krůžek Tvrdonice vyhlašují jako součást 62. ročníku národopisných slavností Podluží v písni a tanci ve dnech 5. - 7. června 2015 SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A

Více

SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A O STÁRKOVSKÉ PRÁVO

SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A O STÁRKOVSKÉ PRÁVO Obecní úřad Tvrdonice a Slovácký Podlužácký krůžek Tvrdonice vyhlašují jako součást 58. ročníku národopisných slavností Podluží v písni a tanci ve dnech 3. - 5. června 2011 SOUTĚŽE VE ZPĚVU, V TANCI A

Více

PAMÁTNÍK NÁRODNÍHO PÍSEMNICTVÍ

PAMÁTNÍK NÁRODNÍHO PÍSEMNICTVÍ Soutěžní řád soutěže Nejkrásnější české knihy roku I. Ministerstvo kultury a Památník národního písemnictví (dále jen Památník ) vyhlašují v souladu s nařízením vlády č. 5/2003 sb. neanonymní a veřejnou

Více

Fresh Film Fest Praha 2011

Fresh Film Fest Praha 2011 8. Mezinárodní filmový fes5val debutů a studentských filmů Fresh Film Fest Praha 2011 Statut Článek 1 Fresh Film Fest je mezinárodní fes5val filmové tvorby. Zásadní důraz klade na tvorbu filmových škol

Více

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽÍ #JIHOCESKYVENKOV

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽÍ #JIHOCESKYVENKOV VŠEOBECNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽÍ #JIHOCESKYVENKOV 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE, SOUTĚŽNÍ OBDOBÍ Pořadatelem je Jihočeský venkov, z.s. se sídlem Pištín 56, 373 46 Pištín, IČO 03674045 (dále jen pořadatel ). Předmětem

Více

adresa trvalého bydliště (ulice, čp, psč, město

adresa trvalého bydliště (ulice, čp, psč, město PRŮVODNÍ LIST I. část: Přihláška kandidáta jméno a příjmení kandidáta datum narození rodné číslo adresa trvalého bydliště (ulice, čp, psč, město Soutěžní hudební nástroj tel. (mobil) email IČ: 45245053

Více

Festival amatérského divadla Kladno 2015

Festival amatérského divadla Kladno 2015 Festival amatérského divadla Kladno 2015 4. ročník, 24. 26. dubna 2015 Přihláška Festival amatérského divadla Kladno Obecné podmínky účasti Informace o inscenaci, škole/souboru Technické požadavky ní osoba

Více

58. FESTIVAL SBOROVÉHO UMĚNÍ JIHLAVA 2015

58. FESTIVAL SBOROVÉHO UMĚNÍ JIHLAVA 2015 58. FESTIVAL SBOROVÉHO UMĚNÍ JIHLAVA 2015 5. 7. června 2015, Jihlava Z pověření a za finančního přispění Ministerstva kultury pořádají NIPOS-ARTAMA Praha a Společnost pro FSU, o. s., Jihlava. I. CHARAKTERISTIKA

Více

Statut 43. Mezin rodnìho televiznìho festivalu Zlat Praha

Statut 43. Mezin rodnìho televiznìho festivalu Zlat Praha Statut 43. Mezin rodnìho televiznìho festivalu Zlat Praha 29. dubna ñ 4. kvïtna 2006 Po adatel:»esk televize Preambule Mezinárodní televizní festival Zlatá Praha (dále jen MTF ZP) přispívá prostřednictvím

Více

Pořadatelé a organizátoři:

Pořadatelé a organizátoři: KORESPONDENČNÍ VÝBĚROVÁ SOUTĚŽ Pionýrského Sedmikvítku Vyhlašovatel soutěže: Česká rada Pionýra Pořadatelé a organizátoři: FOTOSOUTĚŽ Pionýrského Sedmikvítku Vyhlašovatelem celorepublikové soutěže CLONA

Více

Organizační řád soutěží a přehlídek žáků základních uměleckých škol

Organizační řád soutěží a přehlídek žáků základních uměleckých škol Organizační řád soutěží a přehlídek žáků základních uměleckých škol Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen ministerstvo ) v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005 Sb., o podmínkách organizace

Více

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky.

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky. OFICIÁLNÍ PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE O2 ELH 2007/2008 1/Organizátor Společnost BPA sport marketing a.s., se sídlem Těšnov 1/1059, 110 00 Praha 1, IČ: 25069764, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Organizační řád soutěží a přehlídek žáků základních uměleckých škol

Organizační řád soutěží a přehlídek žáků základních uměleckých škol Organizační řád soutěží a přehlídek žáků základních uměleckých škol Č. j.: MSMT- 24 082/2016-1 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen ministerstvo ) v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005

Více

ING Konto pravidla soutěže verze platná od

ING Konto pravidla soutěže verze platná od ING Konto pravidla soutěže verze platná od 19.8. 2016 I. Organizátor soutěže 1. Organizátorem soutěže je: Media Park s.r.o. IČ: 27376371 zastoupená Lukášem Nádvorníkem, jednatelem zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Mr. Leather ČR 2015. Soutěžní řád

Mr. Leather ČR 2015. Soutěžní řád Mr. Leather ČR 2015 Soutěžní řád 1. Pořadatel a místo soutěže a) Pořadatelem soutěže je spolek Leathers.CZ se sídlem Štúrova 1156/26, Praha 4, 142 00, zastoupený předsedou Ottou Tesařem, (dále jen pořadatel).

Více

Pěvecká soutěž Olomouc 2015 v klasickém sólovém zpěvu

Pěvecká soutěž Olomouc 2015 v klasickém sólovém zpěvu Pěvecká soutěž Olomouc 2015 v klasickém sólovém zpěvu Vyhlašovatel soutěže: Sdružení rodičů ZUŠ Žerotín Olomouc a Základní umělecká škola Žerotín Olomouc, Kavaleristů 6 Podpora a doporučení: Ministerstvo

Více

Kocianova houslová soutěž

Kocianova houslová soutěž Kocianova houslová soutěž 60. ročník 8. 12. května 2018 Ústí nad Orlicí Jaroslav Kocian * 22. února 1883 Ústí nad Orlicí 7. března 1950 Praha houslista, hudební skladatel, pedagog Jaroslav se narodil v

Více

ČERVNA 2009 PRAHA ČESKÁ REPUBLIKA

ČERVNA 2009 PRAHA ČESKÁ REPUBLIKA INTRNATIONALER MUSIBUND CONFÉDÉRATION INTERNATIONALE DES SOCIÉTÉS MUSICALES INTERNATIONAL CONFEDERATION OF MUSIC SOCIETIES VEREINIGUNG DER BLASORCHESTER DER TSCHECHISCHEN REPUBLIK www.cism.de www.sdocr.cz

Více

Festival amatérského divadla Kladno 2017

Festival amatérského divadla Kladno 2017 Festival amatérského divadla Kladno 2017 6. ročník, 21. 23. dubna 2017 Přihláška Festival amatérského divadla Kladno Obecné podmínky účasti Informace o inscenaci, škole/souboru Technické požadavky ní osoba

Více

Podmínky soutěže Vesnice roku 2010 (dále jen podmínky )

Podmínky soutěže Vesnice roku 2010 (dále jen podmínky ) Podmínky soutěže Vesnice roku 2010 (dále jen podmínky ) Cílem soutěže Vesnice roku 2010 v Programu obnovy venkova (dále jen soutěž ) je snaha povzbudit obyvatele venkova k aktivní účasti na rozvoji svého

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE KUP PRODUKTY JACOBS A VYHRAJ! 28. 5. - 1. 7. 2018 1) POŘADATEL: Společnost Jacobs Douwe Egberts CZ s.r.o., se sídlem Praha 5 - Smíchov, Moulíkova 3286/1b, PSČ 150

Více

Pěvecká soutěž Olomouc 2016 v klasickém sólovém zpěvu

Pěvecká soutěž Olomouc 2016 v klasickém sólovém zpěvu Pěvecká soutěž Olomouc 2016 v klasickém sólovém zpěvu Vyhlašovatel soutěže: Sdružení rodičů ZUŠ Žerotín Olomouc a Základní umělecká škola Žerotín Olomouc, Kavaleristů 6 Podpora a doporučení: Ministerstvo

Více

Pravidla soutěže a ankety. Obecná ustanovení

Pravidla soutěže a ankety. Obecná ustanovení Pravidla soutěže a ankety Obecná ustanovení 1. Soutěž O nejlepší rekonstrukci bytu s dveřmi SAPELI (dále také jen soutěž ) probíhá na území České republiky v době od 5. 8. do 15. 9. 2013. Zúčastnit se

Více

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK CLONA FILM, FOTO, VIDEO

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK CLONA FILM, FOTO, VIDEO PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK CLONA FILM, FOTO, VIDEO - 2016 Soutěžní řád soutěže Pionýrského Sedmikvítku CLONA je otevřená celorepubliková korespondenční soutěž v oblastech foto film (video), která je určena

Více

Počet účastníků je omezený na 40, t.j. prvních 40 přihlášených. Rozhodující je datum připsání účastnického poplatku na účet organizátora.

Počet účastníků je omezený na 40, t.j. prvních 40 přihlášených. Rozhodující je datum připsání účastnického poplatku na účet organizátora. MEZINÁRODNÍ HOUSLAŘSKÁ SOUTĚŽ Praha, 31. května 3. června 2017 Soutěžní řád Pořadatel: Společnost Věnceslava Metelky o. s., Ovenecká 46, 170 00 Praha 7, Česká republika Místo konání: České muzeum hudby,

Více

Ze soutěže jsou vyloučeni členové hodnotící komise a jejich rodinní příslušníci.

Ze soutěže jsou vyloučeni členové hodnotící komise a jejich rodinní příslušníci. Gymnázium Jihlava vyhlašuje soutěž na vytvoření nového loga školy: ///// 1. PRAVIDLA SOUTĚŽE Cíl soutěže: Naším záměrem je nahradit stávající logo a následně vytvořit komplexní podobu grafické prezentace

Více

Městský úřad Bruntál vyhlašuje v rámci osmistého výročí jeho vzniku fotografickou soutěž s názvem

Městský úřad Bruntál vyhlašuje v rámci osmistého výročí jeho vzniku fotografickou soutěž s názvem Městský úřad Bruntál vyhlašuje v rámci osmistého výročí jeho vzniku fotografickou soutěž s názvem Město Bruntál a lidé bruntálští aneb 800 let v drsném kraji I. OBECNÁ USTANOVENÍ 1. Tato pravidla ustanovují

Více

Organizátorem soutěže je společnost CeWe Color, a. s. (dále jen organizátor).

Organizátorem soutěže je společnost CeWe Color, a. s. (dále jen organizátor). Podmínky soutěže JAK SE MOHU ZÚČASTNIT SOUTĚŽE Pokud jste si objednali před méně než 30 dny u společnosti CeWe Color, a. s. (CEWE FOTOLAB) nebo prostřednictvím některého z obchodních partnerů (dm drogerie,

Více

Kalendář průběhu projektu soutěže České hlavičky 2008

Kalendář průběhu projektu soutěže České hlavičky 2008 Kalendář průběhu projektu soutěže České hlavičky 2008 Únor 1.2. ustavující zasedání Klubu Českých hlaviček 13.2. slavnostní vyhlášení 2.ročníku soutěže spuštění www. stránek spuštění reklamní kampaně Červen

Více

DĚTSKÁ SCÉNA 2015 Přehlídka dětských recitátorů

DĚTSKÁ SCÉNA 2015 Přehlídka dětských recitátorů DĚTSKÁ SCÉNA 2015 Přehlídka dětských recitátorů propozice 44. ročník 2014/2015 TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ OBLASTNÍHO (OKRESNÍHO) KOLA Oblastní kolo soutěže se uskuteční v sobotu 7. března 2015 v Domě dětí a

Více

I. mezinárodní soutěž Vlastimila Lejska

I. mezinárodní soutěž Vlastimila Lejska International Competition of Vlastimil Lejsek I. mezinárodní soutěž Vlastimila Lejska v klavírním duu Brno 13. 14. listopadu 2015 Vždy jsem se snažil psát hudbu pro dobrou pohodu Vlastimil Lejsek Vážení

Více

Sbírej Delimánky a oslavuj s námi

Sbírej Delimánky a oslavuj s námi Sbírej Delimánky a oslavuj s námi Pravidla spotřebitelské soutěže Čl. I. Obecná ustanovení 1. Organizátorem soutěže je společnost Euro- Agency Publicity Brno s.r.o., se sídlem Praha 4, Jílovská 1167/71a,

Více

Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015

Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015 Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015 Aktualizovaná verze ke dni 14. 9. 2015 O anketě Soutěžní anketu Dřevěná stavba roku (DSR) vyhlašuje Nadace dřevo pro život. Účelem ankety je prezentovat

Více

Organizační řád soutěží a přehlídek žáků základních uměleckých škol

Organizační řád soutěží a přehlídek žáků základních uměleckých škol Organizační řád soutěží a přehlídek žáků základních uměleckých škol Č. j.: MSMT-8548/2019-1 (dále jen ministerstvo ) v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005 Sb., o podmínkách organizace a financování

Více

Statut České ceny za architekturu

Statut České ceny za architekturu Statut České ceny za architekturu Článek 1 Preambule Architektonická díla, která někdo navrhl a dbal na jejich realizaci, tvoří jen malou část celkové stavební produkce a snad ještě menší část zásahů člověka

Více

Žádost o příspěvek Nadace Český hudební fond

Žádost o příspěvek Nadace Český hudební fond Žádost o příspěvek Nadace Český hudební fond 118 00 Praha 1, Besední 3, T: 257320008, 257323860 e-mail: nadace@nchf.cz, internetová adresa: http://www.nchf.cz Grantové řízení Výběrové řízení (nehodící

Více

Pravidla Kalendáře Fujifilm 2012. 1 Všeobecná ustanovení

Pravidla Kalendáře Fujifilm 2012. 1 Všeobecná ustanovení Pravidla Kalendáře Fujifilm 2012 1 Všeobecná ustanovení 1. Předmětem této soutěže (dále jen Soutěž) je vybrat ze všech Účastnic 12 laureátek, jejichž fotografie bude zveřejněna v Kalendáři Fujifilm Ročník

Více

Úplné znění Statutu Ceny a Jednacího řádu Komise pro udělování Ceny po zapracování změny č. j. : MŠMT-16556/ ze dne 28.

Úplné znění Statutu Ceny a Jednacího řádu Komise pro udělování Ceny po zapracování změny č. j. : MŠMT-16556/ ze dne 28. Úplné znění Statutu Ceny a Jednacího řádu Komise pro udělování Ceny po zapracování změny č. j. : MŠMT-16556/2013-1 ze dne 28. června 2013 Statut Ceny ministra/ministryně školství, mládeže a tělovýchovy

Více

Podmínky soutěže Vesnice roku 2011 v Programu obnovy venkova (dále jen podmínky )

Podmínky soutěže Vesnice roku 2011 v Programu obnovy venkova (dále jen podmínky ) Podmínky soutěže Vesnice roku 2011 v Programu obnovy venkova (dále jen podmínky ) Cílem soutěže Vesnice roku 2011 v Programu obnovy venkova (dále jen soutěž ) je snaha povzbudit obyvatele venkova k aktivní

Více

Jednací řád. Soutěže o titul Evropské hlavní město kultury na rok 2015 v České republice.

Jednací řád. Soutěže o titul Evropské hlavní město kultury na rok 2015 v České republice. Jednací řád Soutěž o titul Evropské hlavní město kultury na rok 2015 v České republice. Ministerstvo kultury České republiky s ohledem na Rozhodnutí č. 1622/2006/ES Evropského parlamentu a Rady ze dne

Více

DĚTSKÁ SCÉNA 2019 Přehlídka dětských recitátorů

DĚTSKÁ SCÉNA 2019 Přehlídka dětských recitátorů DĚTSKÁ SCÉNA 2019 Přehlídka dětských recitátorů propozice 48. ročník 2018/2019 TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ OBLASTNÍHO (OKRESNÍHO) KOLA Oblastní kolo soutěže se uskuteční v sobotu 30. března 2019 v Domě dětí

Více

Statut Ceny za aplikaci Age managementu

Statut Ceny za aplikaci Age managementu Číslo: NPK 19 Číslo vydání: 1 Strana: 1 Název: Celkem stran: 6 Platnost od: 13.06.2013 Počet příloh: 0 Statut Cena Rady kvality ČR za aplikaci Age managementu (v rámci projektu Společenské odpovědnosti)

Více

MĚSTYS KOMÁROV vyhlašuje program poskytnutí finanční podpory dotace - z rozpočtu městyse na podporu projektů pro rok 2015

MĚSTYS KOMÁROV vyhlašuje program poskytnutí finanční podpory dotace - z rozpočtu městyse na podporu projektů pro rok 2015 MĚSTYS KOMÁROV vyhlašuje program poskytnutí finanční podpory dotace - z rozpočtu městyse na podporu projektů pro rok 2015 I. Podmínky pro poskytnutí finanční podpory Všeobecné podmínky pro poskytnutí finanční

Více

Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby starší 15 let (dále také účastník nebo soutěžící ), které splní dále uvedené podmínky.

Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby starší 15 let (dále také účastník nebo soutěžící ), které splní dále uvedené podmínky. ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž s Dinovkami Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže nazvané Fotosoutěž s Dinovkami (dále jen Soutěž"). 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem Soutěže je

Více

STATUT ČESKO-SLOVENSKÉHO KOLA SOUTĚŽE VE STUDENTSKÉ VĚDECKÉ A ODBORNÉ ČINNOSTI (SVOČ)

STATUT ČESKO-SLOVENSKÉHO KOLA SOUTĚŽE VE STUDENTSKÉ VĚDECKÉ A ODBORNÉ ČINNOSTI (SVOČ) STATUT ČESKO-SLOVENSKÉHO KOLA SOUTĚŽE VE STUDENTSKÉ VĚDECKÉ A ODBORNÉ ČINNOSTI (SVOČ) Cílem soutěže je podporovat studenty v jejich zapojení do veřejného diskurzu, podněcovat zájem studentů o vědeckou

Více

MĚSTYS KOMÁROV vyhlašuje program poskytnutí finanční podpory DOTACE - z rozpočtu městyse na podporu projektů pro rok 2018

MĚSTYS KOMÁROV vyhlašuje program poskytnutí finanční podpory DOTACE - z rozpočtu městyse na podporu projektů pro rok 2018 MĚSTYS KOMÁROV vyhlašuje program poskytnutí finanční podpory DOTACE - z rozpočtu městyse na podporu projektů pro rok 2018 I. Podmínky pro poskytnutí finanční podpory Všeobecné podmínky pro poskytnutí finanční

Více

VI. Mezinárodní baletní soutěž PLZEŇ 2018

VI. Mezinárodní baletní soutěž PLZEŇ 2018 VI. Mezinárodní baletní soutěž PLZEŇ 2018 Taneční sdružení České republiky, ve spolupráci s Divadlem J. K. Tyla v Plzni, Statutárním městem Plzeň, Plzeňským krajem, za finanční podpory Ministerstva kultury

Více

DĚTSKÁ SCÉNA 2018 Přehlídka dětských recitátorů

DĚTSKÁ SCÉNA 2018 Přehlídka dětských recitátorů DĚTSKÁ SCÉNA 2018 Přehlídka dětských recitátorů propozice 47. ročník 2017/2018 TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ OBLASTNÍHO (OKRESNÍHO) KOLA Oblastní kolo soutěže se uskuteční v sobotu 24. března 2018 v Domě dětí

Více

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD V souladu s ustanovením čl. 5 Stanov INTERGRAM schválilo Valné shromáždění INTERGRAM tento JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD Valného shromáždění INTERGRAM Článek I Pravidla účasti na Valném shromáždění INTERGRAM 1.

Více

Podmínky soutěže Vesnice roku 2015 v Programu obnovy venkova (dále jen podmínky )

Podmínky soutěže Vesnice roku 2015 v Programu obnovy venkova (dále jen podmínky ) Podmínky soutěže Vesnice roku 2015 v Programu obnovy venkova (dále jen podmínky ) Cílem soutěže Vesnice roku 2015 v Programu obnovy venkova (dále jen soutěž ) je snaha povzbudit obyvatele venkova k aktivní

Více

Podmínky soutěže Vesnice roku 2013 v Programu obnovy venkova (dále jen podmínky )

Podmínky soutěže Vesnice roku 2013 v Programu obnovy venkova (dále jen podmínky ) Podmínky soutěže Vesnice roku 2013 v Programu obnovy venkova (dále jen podmínky ) Cílem soutěže Vesnice roku 2013 v Programu obnovy venkova (dále jen soutěž ) je snaha povzbudit obyvatele venkova k aktivní

Více

HSBC GRANT na podporu exportu. PRAVIDLA GRANTOVÉ SOUTĚŽE pro 4. ročník projektu HSBC GRANT

HSBC GRANT na podporu exportu. PRAVIDLA GRANTOVÉ SOUTĚŽE pro 4. ročník projektu HSBC GRANT HSBC GRANT na podporu exportu PRAVIDLA GRANTOVÉ SOUTĚŽE pro 4. ročník projektu HSBC GRANT I. GRANTOVÁ SOUTĚŽ HSBC GRANT na podporu exportu základní pojmy a. GRANTOVÁ SOUTĚŽ HSBC GRANT na podporu exportu

Více

Úplné znění pravidel soutěže Křížovka o ceny v časopise PREfórum č. 22/2018

Úplné znění pravidel soutěže Křížovka o ceny v časopise PREfórum č. 22/2018 Úplné znění pravidel soutěže Křížovka o ceny v časopise PREfórum č. 22/2018 1. Pražská energetika, a. s., se sídlem Praha 10, Na Hroudě 1492/4, PSČ 100 05, IČ: 60193913 (dále jen pořadatel ), pořádá na

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE UKAŽ DŮM, VYHRAJ Kč

PRAVIDLA SOUTĚŽE UKAŽ DŮM, VYHRAJ Kč PRAVIDLA SOUTĚŽE UKAŽ DŮM, VYHRAJ 10.000 Kč 1. Pořadatel soutěže Společnost TONDACH Česká republika, s.r.o., se sídlem Bělotínská 722, 753 18 Hranice, IČ: 25828584, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

JEDNACÍ ŘÁD VĚDECKÉ RADY

JEDNACÍ ŘÁD VĚDECKÉ RADY JEDNACÍ ŘÁD VĚDECKÉ RADY Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity v Brně ze dne 19. 6. 2017, č. j. 11784/2017-591 Článek 1 Úvodní ustanovení Vědecká rada Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity v Brně

Více

Žádost o příspěvek Nadace Český hudební fond

Žádost o příspěvek Nadace Český hudební fond Žádost o příspěvek Nadace Český hudební fond 118 00 Praha 1, Besední 3, T: 257320008, 257323860, 257326975, Fax: 257312834, E-mail: nadace@nchf.cz, internetová adresa: http://www.nchf.cz Grantové řízení

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE Soutěž bude probíhat na VOŠ a SPŠ ve Žďáře nad Sázavou v prostředí ateliérů vybavených celkem 32 žákovskými pracovišti. K d

TECHNICKÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE Soutěž bude probíhat na VOŠ a SPŠ ve Žďáře nad Sázavou v prostředí ateliérů vybavených celkem 32 žákovskými pracovišti. K d Soutěž dětí a mládeže v programování 2016/2017 p r o p o z i c e 31. ročník - okresní kolo 7. 3. 2017 Žďár nad Sázavou Termín pro odevzdání přihlášek do okresního kola: nejpozději do 28. 2. 2017 na adresu:

Více

Všeobecné podmínky a pravidla soutěže VYFOŤ BREJLOUNA. 1. Pořadatel soutěže

Všeobecné podmínky a pravidla soutěže VYFOŤ BREJLOUNA. 1. Pořadatel soutěže Všeobecné podmínky a pravidla soutěže VYFOŤ BREJLOUNA 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže je společnost Neovize s.r.o., Na Truhlářce 2067/6, Praha 8, 180 00, IČ 28235029, zapsaná v OR vedeném Městským

Více

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Vyhlášení veřejné soutěže ve výzkumu, vývoji a inovacích VES14 Program mezinárodní spolupráce ve výzkumu a vývoji KONTAKT II (LH) Ministerstvo školství, mládeže

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Více pohybu s Klokanem!

PRAVIDLA SOUTĚŽE Více pohybu s Klokanem! PRAVIDLA SOUTĚŽE Více pohybu s Klokanem! 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tato pravidla (dále jen Pravidla ) upravují podmínky spotřebitelské soutěže nazvané Více pohybu s Klokanem! (dále jen Soutěž ) provozované

Více

do soutěže REKLAMNÍ TAŠKA ROKU 2007

do soutěže REKLAMNÍ TAŠKA ROKU 2007 do soutěže REKLAMNÍ TAŠKA ROKU 2007 K účasti jsou zvány všechny firmy, které používají firemní tašky s vlastní reklamou, právě tak jako jejich kreativní tvůrci či výrobci. Bližší informace na internetových

Více

Přijatí žáci do Základní umělecké školy Žerotín Olomouc na školní rok 2015/2016.

Přijatí žáci do Základní umělecké školy Žerotín Olomouc na školní rok 2015/2016. Přijatí žáci do Základní umělecké školy Žerotín Olomouc na školní rok 2015/2016. Provoz školy, kmenové budovy v Olomouci bude 1. září v době 9 11.30 a 12.30 17.00. Níže zmíněné žáky, kteří budou navštěvovat

Více

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY společnosti 2015 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

6. Na úrovni fakult se na základě výběrového řízení obsazuje zpravidla místo tajemníka fakulty a dále místa vedoucích zaměstnanců.

6. Na úrovni fakult se na základě výběrového řízení obsazuje zpravidla místo tajemníka fakulty a dále místa vedoucích zaměstnanců. 6. Na úrovni fakult se na základě výběrového řízení obsazuje zpravidla místo tajemníka fakulty a dále místa vedoucích zaměstnanců. Článek 2 Vyhlašovatel výběrového řízení 1. Vyhlašovatelem výběrového řízení

Více

8. Rokycanské bienále grafiky

8. Rokycanské bienále grafiky 8. Rokycanské bienále grafiky Datum konání: 22.9.2016 POŘADATELÉ Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, příspěvkové organizace Město Rokycany Agentura AM art, s.r.o.

Více

Nejkrásnější dřevostavba roku 2008

Nejkrásnější dřevostavba roku 2008 Terinvest, spol. s r.o. ve spolupráci s DataLite, spol. s r.o., Časopisy pro volný čas s.r.o., Golem group s.r.o., vyhlašuje 3. ročník dvoukolové neanonymní soutěžní přehlídky V Praze dne 30. května 2008

Více

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti Přesná pravidla hry: - Velká narozeninová hra Rádia BLANÍK o 15x 15 tisíc korun v hotovosti a nové osobní auto probíhá ve dnech 3.3. 7.4.2014 (dále jen hra ). - Hra probíhá každý všední den, a to výhradně

Více

Základní škola Svitavy, nám. Míru 73

Základní škola Svitavy, nám. Míru 73 Základní škola Svitavy, nám. Míru 73 vyhlašuje soutěž v rámci projektu Cesta objevování povolání (COP), pro všechny žáky základních škol a studenty středních škol Pardubického kraje v těchto oborech: 1)

Více

Podmínky pro akreditaci médií na soutěžích SKFČR o. s.

Podmínky pro akreditaci médií na soutěžích SKFČR o. s. Podmínky pro akreditaci médií na soutěžích SKFČR o. s. platné od 22. 03. 2010 Následující podmínky pro akreditace žadatelům na soutěží a akcích pořádaných či zaštítěných SKFČR jsou řádně schválené Výkonným

Více

Veřejná soutěž na vytvoření loga (logotypu) Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období 2015-2020

Veřejná soutěž na vytvoření loga (logotypu) Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období 2015-2020 Veřejná soutěž na vytvoření loga (logotypu) Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období 2015-2020 Město Ústí nad Labem vyhlašuje veřejnou, jednokolovou, neanonymní soutěž na vytvoření loga (logotypu)

Více

Pravidla soutěže Air France

Pravidla soutěže Air France Pravidla soutěže Air France I. Obecná ustanovení 1. Soutěž Air France (dále jen soutěž ) probíhá na profilu Hitrádia City 93,7 FM na sociální síti Facebook v období od 11.12.2018 do 20.12.2018. 2. Organizátorem

Více

1. Podmínky účasti Zúčastnit se mohou všechny dechové orchestry z Evropy hrající v tradičním českomoravském obsazení dechového orchestru.

1. Podmínky účasti Zúčastnit se mohou všechny dechové orchestry z Evropy hrající v tradičním českomoravském obsazení dechového orchestru. Pořadatelé: UMĚLECKÁ AGENTURA BRIVA Brigita Hlaváčková Machatého 689 P.O. BOX 26 152 00 Praha 5 Tel. / fax: (+420) 251 810 014 e-mail: briva@volny.cz www.krajanka.eu NIPOS ARTAMA Blanická 4 P.O. BOX 12

Více