MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM"

Transkript

1 MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ , schránka 100 Vyřizuje: Bc. Radka Kočová Tel.č.: radka.kocova@mag-ul.cz Č.j.: MM/ODM/SÚ/28/2015/CrkaZ/178 V Ústí nad Labem dne Ev.č.: Opatření obecné povahy Magistrát města Ústí nad Labem, odbor dopravy a majetku, oddělení silničního správního úřadu, podle ustanovení 124, odst. 6 zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů (zákon o silničním provozu), ve znění pozdějších předpisů, příslušný silniční správní úřad na úseku místních komunikací a silnic II. a III. třídy v obvodu rozšířené působnosti Statutárního města Ústí nad Labem v souladu ustanovením zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů schvaluje podle 77 odst. 1 písm. c) zákona č. 361/2000 Sb, o provozu na pozemních komunikacích, ve znění pozdějších změn a doplňků k umístění dopravní značky: v místě: termín: č. IP 12 vyhražené parkoviště s mezinárodním symbolem přístupnosti a s dodatkovou tabulkou č. E13 s uvedením zvláštního označení 4AF 2106 VDZ č. V10f Vyhrazené parkoviště pro vozidlo přepravující osobu těžce postiženou nebo osobu těžce pohyblivě postiženou v ul. Seifertova u obj. č.p.393 v k.ú. Neštěmice dle situace po dobu trvání zvláštního užívání dle rozhodnutí č.j.:mm/odm/sú/36435/2015/polel, Odůvodnění: Magistrát města Ústí nad Labem, odbor dopravy a majetku, zahájil správní řízení spočívající ve zřízení vyhrazeného parkování v ul. Seifertova u obj. č.p. 393 v k.ú. Neštěmice. V souladu s 173, odst. 1 správního řádu se schvaluje umístění dopravního značení, které je nutné pro vyznačení výše uvedených značek. K návrhu opatření obecné povahy nebyly v zákonné lhůtě uplatněny žádné připomínky nebo námitky. Poučení: V souladu s 172, odst. 2 správního řádu nelze proti opatření obecné povahy podat opravný prostředek. Na úřední desce Magistrátu města Ústí nad Labem, (razítko, podpis orgánu, který potvrzuje vyvěšení a sejmutí oznámení) Ing. Dalibor Dařílek vedoucí odboru dopravy v y v ě š e n o dne: s e j m u t o dne:.

2 Rozdělovník: Policie ČR - Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje, územní odbor vnější služby - Dopravní inspektorát Ústí nad Labem, ul. Horova 5 (č. j. KRPU /ČJ ) Magistrát města Ústí nad Labem - odbor dopravy a majetku Příloha: Situace dopravního značen

3 MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ , schránka 100 Vyřizuje: Bc. Radka Kočová Tel.č.: radka.kocova@mag-ul.cz Č.j.: MM/ODM/SÚ/28/2015/CrkaZ/180 V Ústí nad Labem dne Ev.č.: Opatření obecné povahy Magistrát města Ústí nad Labem, odbor dopravy a majetku, oddělení silničního správního úřadu, podle ustanovení 124, odst. 6 zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů (zákon o silničním provozu), ve znění pozdějších předpisů, příslušný silniční správní úřad na úseku místních komunikací a silnic II. a III. třídy v obvodu rozšířené působnosti Statutárního města Ústí nad Labem v souladu ustanovením zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů schvaluje podle 77 odst. 1 písm. c) zákona č. 361/2000 Sb, o provozu na pozemních komunikacích, ve znění pozdějších změn a doplňků k umístění dopravní značky: v místě: termín: č. IP 12 vyhražené parkoviště s mezinárodním symbolem přístupnosti a s dodatkovou tabulkou č. E13 s uvedením zvláštního označení 5U VDZ č. V10f Vyhrazené parkoviště pro vozidlo přepravující osobu těžce postiženou nebo osobu těžce pohyblivě postiženou v ul. Peškova u obj. č.p.540 v k.ú. Mojžíř dle situace po dobu trvání zvláštního užívání dle rozhodnutí č.j.:mm/odm/sú/33145/2015/polel, Odůvodnění: Magistrát města Ústí nad Labem, odbor dopravy a majetku, zahájil správní řízení spočívající ve zřízení vyhrazeného parkování v ul. Peškova u obj. č.p.540 v k.ú. Mojžíř. V souladu s 173, odst. 1 správního řádu se schvaluje umístění dopravního značení, které je nutné pro vyznačení výše uvedených značek. K návrhu opatření obecné povahy nebyly v zákonné lhůtě uplatněny žádné připomínky nebo námitky. Poučení: V souladu s 172, odst. 2 správního řádu nelze proti opatření obecné povahy podat opravný prostředek. Na úřední desce Magistrátu města Ústí nad Labem, (razítko, podpis orgánu, který potvrzuje vyvěšení a sejmutí oznámení) Ing. Dalibor Dařílek vedoucí odboru dopravy v y v ě š e n o dne: s e j m u t o dne:.

4 Rozdělovník: Policie ČR - Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje, územní odbor vnější služby - Dopravní inspektorát Ústí nad Labem, ul. Horova 5 (č. j. KRPU /ČJ ) Magistrát města Ústí nad Labem - odbor dopravy a majetku Příloha: Situace dopravního značen

5 MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ , schránka 100 Vyřizuje: Bc. Radka Kočová Tel.č.: radka.kocova@mag-ul.cz Č.j.: MM/ODM/SÚ/28/2015/CrkaZ/181 V Ústí nad Labem dne Ev.č.: Opatření obecné povahy Magistrát města Ústí nad Labem, odbor dopravy a majetku, oddělení silničního správního úřadu, podle ustanovení 124, odst. 6 zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů (zákon o silničním provozu), ve znění pozdějších předpisů, příslušný silniční správní úřad na úseku místních komunikací a silnic II. a III. třídy v obvodu rozšířené působnosti Statutárního města Ústí nad Labem v souladu ustanovením zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů schvaluje podle 77 odst. 1 písm. c) zákona č. 361/2000 Sb, o provozu na pozemních komunikacích, ve znění pozdějších změn a doplňků k umístění dopravní značky: v místě: termín: č. IP 12 vyhražené parkoviště s mezinárodním symbolem přístupnosti a s dodatkovou tabulkou č. E13 s uvedením zvláštního označení 8U VDZ č. V10f Vyhrazené parkoviště pro vozidlo přepravující osobu těžce postiženou nebo osobu těžce pohyblivě postiženou v ul. U Pivovarské zahrady u obj. č.p.691/26 v k.ú. Krásné Březno dle situace po dobu trvání zvláštního užívání dle rozhodnutí č.j.:mm/odm/sú/37471/2015/polel, Odůvodnění: Magistrát města Ústí nad Labem, odbor dopravy a majetku, zahájil správní řízení spočívající ve zřízení vyhrazeného parkování v ul. U Pivovarské zahrady u obj. č.p.691/26 v k.ú. Krásné Březno. V souladu s 173, odst. 1 správního řádu se schvaluje umístění dopravního značení, které je nutné pro vyznačení výše uvedených značek. K návrhu opatření obecné povahy nebyly v zákonné lhůtě uplatněny žádné připomínky nebo námitky. Poučení: V souladu s 172, odst. 2 správního řádu nelze proti opatření obecné povahy podat opravný prostředek. Na úřední desce Magistrátu města Ústí nad Labem, (razítko, podpis orgánu, který potvrzuje vyvěšení a sejmutí oznámení) Ing. Dalibor Dařílek vedoucí odboru dopravy v y v ě š e n o dne: s e j m u t o dne:.

6 Rozdělovník: Policie ČR - Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje, územní odbor vnější služby - Dopravní inspektorát Ústí nad Labem, ul. Horova 5 (č. j. KRPU /ČJ ) Magistrát města Ústí nad Labem - odbor dopravy a majetku Příloha: Situace dopravního značen

7 MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ , schránka 100 Vyřizuje: Bc. Radka Kočová Tel.č.: radka.kocova@mag-ul.cz Č.j.: MM/ODM/SÚ/28/2015/CrkaZ/182 V Ústí nad Labem dne Ev.č.: Opatření obecné povahy Magistrát města Ústí nad Labem, odbor dopravy a majetku, oddělení silničního správního úřadu, podle ustanovení 124, odst. 6 zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů (zákon o silničním provozu), ve znění pozdějších předpisů, příslušný silniční správní úřad na úseku místních komunikací a silnic II. a III. třídy v obvodu rozšířené působnosti Statutárního města Ústí nad Labem v souladu ustanovením zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů schvaluje podle 77 odst. 1 písm. c) zákona č. 361/2000 Sb, o provozu na pozemních komunikacích, ve znění pozdějších změn a doplňků k umístění dopravní značky: v místě: termín: č. IP 12 vyhražené parkoviště s mezinárodním symbolem přístupnosti a s dodatkovou tabulkou č. E13 s uvedením zvláštního označení 3U VDZ č. V10f Vyhrazené parkoviště pro vozidlo přepravující osobu těžce postiženou nebo osobu těžce pohyblivě postiženou v ul. Kmochova u obj. č.p. 3160/12 v k.ú. Ústí nad Labem dle situace po dobu trvání zvláštního užívání dle rozhodnutí č.j.:mm/odm/sú/32082/2015/polel, Odůvodnění: Magistrát města Ústí nad Labem, odbor dopravy a majetku, zahájil správní řízení spočívající ve zřízení vyhrazeného parkování v ul. Kmochova u obj. č.p. 3160/12 v k.ú. Ústí nad Labem. V souladu s 173, odst. 1 správního řádu se schvaluje umístění dopravního značení, které je nutné pro vyznačení výše uvedených značek. K návrhu opatření obecné povahy nebyly v zákonné lhůtě uplatněny žádné připomínky nebo námitky. Poučení: V souladu s 172, odst. 2 správního řádu nelze proti opatření obecné povahy podat opravný prostředek. Na úřední desce Magistrátu města Ústí nad Labem, (razítko, podpis orgánu, který potvrzuje vyvěšení a sejmutí oznámení) Ing. Dalibor Dařílek vedoucí odboru dopravy v y v ě š e n o dne: s e j m u t o dne:.

8 Rozdělovník: Policie ČR - Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje, územní odbor vnější služby - Dopravní inspektorát Ústí nad Labem, ul. Horova 5 (č. j. KRPU /ČJ ) Magistrát města Ústí nad Labem - odbor dopravy a majetku Příloha: Situace dopravního značen

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ 401 00, schránka 100 Vyřizuje: Ing. Petra Aksenowá Tel.č.: 475 271 586 E-mail: petra.aksenowa@mag-ul.cz Sp.zn.: 1987/2019 Č.j.:

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ 401 00, schránka 100 Vyřizuje: Ing. Petra Aksenowá Tel.č.: 475 271 586 E-mail: petra.aksenowa@mag-ul.cz Sp.zn.: 1987/2019 Č.j.:

Více

MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ 401 00, schránka 100 Vyřizuje: Zbyněk Crkal Tel.č.: 475 271 586 E-mail: zbynek.crkal@mag-ul.cz Č.j.: MM/ODM/SÚ/28/2015/CrkaZ/82

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ 401 00, schránka 100 Vyřizuje: Ing. Petra Aksenowá Tel.č.: 475 271 586 E-mail: petra.aksenowa@mag-ul.cz Sp.zn.: 1987/2019 Č.j.:

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ 401 00, schránka 100 Vyřizuje: Ing. Petra Aksenowá Tel.č.: 475 271 586 E-mail: petra.aksenowa@mag-ul.cz Sp.zn.: 1987/2019 Č.j.:

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ 401 00, schránka 100 Vyřizuje: Ing. Petra Aksenowá Tel.č.: 475 271 586 E-mail: petra.aksenowa@mag-ul.cz Sp.zn.: 1987/2019 Č.j.:

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ 401 00, schránka 100 Vyřizuje: Ing. Petra Aksenowá Tel.č.: 475 271 586 E-mail: petra.aksenowa@mag-ul.cz Sp.zn.: 1987/2019 Č.j.:

Více

MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ , schránka 100

MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ , schránka 100 MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ 401 00, schránka 100 Vyřizuje: Zbyněk Crkal Tel.č.: 475 271 586 E-mail: zbynek.crkal @mag-ul.cz Č.j.: MM/ODM/SÚ/28/2015/CrkaZ/82

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ 401 00, schránka 100 Vyřizuje: Ing. Petra Aksenowá Tel.č.: 475 271 586 E-mail: petra.aksenowa@mag-ul.cz Sp.zn.: 1987/2019 Č.j.:

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ 401 00, schránka 100 Vyřizuje: Ing. Petra Aksenowá Tel.č.: 475 271 586 E-mail: petra.aksenowa@mag-ul.cz Č.j.: MM/ODM/SÚ/2/2016/AksP/305

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ 401 00, schránka 100 Vyřizuje: Ing. Petra Aksenowá Tel.č.: 475 271 586 E-mail: petra.aksenowa@mag-ul.cz Sp.zn.: 51/2018 Č.j.:

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ 401 00, schránka 100 Vyřizuje: Ing. Petra Aksenowá Tel.č.: 475 271 586 E-mail: petra.aksenowa@mag-ul.cz Sp.zn.: 51/2018 Č.j.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0037025/19/DOPSH/JKo/ Č.j.: MULTM/0041057/19/DOPSH/JKo Vyřizuje: Bc. Jan Kovařík

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště ul. Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Č. j.: MULTM/0074466/18/DOP/JLa Sp. zn.: MULTM/0062453/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Telefon:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště ul. Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Č. j.: MULTM/0037710/19/DOP/JLa Sp. zn.: MULTM/0027283/19/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Telefon:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště ul. Topolčianská 447/1 Č. j.: Sp. zn.: 64907/16/DOP/JLa 58039/16/DOP/JLa Vyřizuje: Telefon: Fax: E-mail: Dat. schránka: Josef

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0013954/18//DOP/JLa Č.j.: MULTM/0027757/18/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště ul. Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Č. j.: MULTM/0005187/17/DOP/JLa Sp. zn.: 40944/16/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Telefon: +420

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0044666/17/DOPSH/JKo/ Č.j.: MULTM/0045747/17/DOPSH/JKo Vyřizuje: Bc. Jan Kovařík

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště ul. Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Č. j.: MULTM/0000138/19/DOP/JLa Sp. zn.: MULTM/0074440/18/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Telefon:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0058567/15/DOPSH/MDv/ Č.j.: 0077641/15/DOPSH/MDv Vyřizuje: Miloslav Dvořák Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0052488/17/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0052529/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0066285/16/DOPSH/MDv/ Č.j.: 0066574/16/DOPSH/MDv Vyřizuje: Miloslav Dvořák Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0026592/17/DOPSH/MDv/ Č.j.: MULTM/0029712/17/DOPSH/MDv Vyřizuje: Miloslav Dvořák

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0050320/16/DOPSH/MDv/ Č.j.: 0054481/16/DOPSH/MDv Vyřizuje: Miloslav Dvořák Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: Č.j.: 39266/16/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.: 416 916 512 E-mail: Dat. schránka:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště ul. Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Č. j.: MULTM/0042073/19/DOP/JLa Sp. zn.: MULTM/0037297/19/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Telefon:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0021824/18/DOPSH/JKo/ Č.j.: MULTM/0024639/18/DOPSH/JKo Vyřizuje: Bc. Jan Kovařík

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0024880/17/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0036513/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0067740/17/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0069948/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0030994/15/DOPSH/MDv/ Č.j.: 0052840/15/DOPSH/MDv Vyřizuje: Miloslav Dvořák Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: Č.j.: 0016417/16/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.: 416 916 512 E-mail: Dat. schránka:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0026794/19/DOPSH/LJů/ Č.j.: MULTM/0027391/19/DOPSH/LJů Vyřizuje: Ing. Lukáš Jůva

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU. Velká Hradební 8 PSČ , schránka 100 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU. Velká Hradební 8 PSČ , schránka 100 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ 401 00, schránka 100 Vyřizuje: Ing. Jiří Hladík Tel. č.: 475 271 374 E-mail: jiri.hladik@mag-ul.cz VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0039047/17/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0040230/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště ul. Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Č. j.: MULTM/0052640/18/DOP/JLa Sp. zn.: MULTM/0029336/18/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Telefon:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0025666/18/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0031929/18/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0023416/19/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0024857/19/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0023476/19/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0026130/19/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0046141/16/DOPSH/MDv/ Č.j.: 0046245/16/DOPSH/MDv Vyřizuje: Miloslav Dvořák Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště ul. Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Č. j.: MULTM/0040147/18/DOP/JLa Sp. zn.: MULTM/0029336/18/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Telefon:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště ul. Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Č. j.: MULTM/0067094/17/DOP/JLa Sp. zn.: MULTM/0049907/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Telefon:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0024496/18//DOP/JLa Č.j.: MULTM/0030834/18/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D L O V O S I C E odbor dopravy a silničního hospodářství

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D L O V O S I C E odbor dopravy a silničního hospodářství M Ě S T S K Ý Ú Ř A D L O V O S I C E odbor dopravy a silničního hospodářství Spisová zn.: MULO 13416/2015 Č. J.: ODSH 1125/2015 Vyřizuje:: Vladimír Krupička Tel./fax: 416 571 256 Mobil: E-mail: vladimir.krupicka@meulovo.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0071802/18/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0073422/18/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0026947/17/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0028806/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0024880/17/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0037008/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

s t a n o v í silnice č. II/247 - dle grafické přílohy

s t a n o v í silnice č. II/247 - dle grafické přílohy M Ě S T S K Ý Ú Ř A D L O V O S I C E odbor dopravy a silničního hospodářství ul. Školní 407/2, 410 30 Lovosice, FAX 416 532 130, e-mail: meulovo@meulovo.cz EVIDENČNÍ Č.: MULO 10171/2013 Č.J.: ODSH 111/2013

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0037027/19/DOPSH/JKo/ Č.j.: MULTM/0042353/19/DOPSH/JKo Vyřizuje: Bc. Jan Kovařík

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LOVOSICE odbor dopravy a silničního hospodářství

MĚSTSKÝ ÚŘAD LOVOSICE odbor dopravy a silničního hospodářství MĚSTSKÝ ÚŘAD LOVOSICE odbor dopravy a silničního hospodářství Školní 407/2, 410 30 Lovosice Naše značka: MULO 14865/2017 Č. j.: ODSH 985/2017 Vyřizuje: Vladimír Krupička Tel/fax.: 416 571 256 Mobil: 603

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště ul. Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Č. j.: MULTM/0059339/18/DOP/JLa Sp. zn.: MULTM/0052302/18/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Telefon:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0029807/18/DOPSH/JKo/ Č.j.: MULTM/0032363/18/DOPSH/JKo Vyřizuje: Bc. Jan Kovařík

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0058011/16/DOPSH/MDv/ Č.j.: 0058103/16/DOPSH/MDv Vyřizuje: Miloslav Dvořák Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0058565/15/DOPSH/MDv/ Č.j.: 0080718/15/DOPSH/MDv Vyřizuje: Miloslav Dvořák Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0032788/17/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0037088/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0066054/16/DOPSH/MDv/ Č.j.: 0066154/16/DOPSH/MDv Vyřizuje: Miloslav Dvořák Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0019344/16/DOPSH/MDv/ Č.j.: 0038046/16/DOPSH/MDv Vyřizuje: Miloslav Dvořák Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0019260/18//DOP/JLa Č.j.: MULTM/0022978/18/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0023014/18/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0024177/18/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0011368/19/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0022779/19/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0056809/18/DOPSH/JKo/ Č.j.: MULTM/0059377/18/DOPSH/JKo Vyřizuje: Bc. Jan Kovařík

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0023285/19/DOPSH/JKo/ Č.j.: MULTM/0026138/19/DOPSH/JKo Vyřizuje: Bc. Jan Kovařík

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0053648/17/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0053656/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0029238/18/DOPSH/JKo/ Č.j.: MULTM/0029647/18/DOPSH/JKo Vyřizuje: Bc. Jan Kovařík

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0029238/18/DOPSH/JKo/ Č.j.: MULTM/0038962/18/DOPSH/JKo Vyřizuje: Bc. Jan Kovařík

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: Č.j.: 35243/16/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.: 416 916 512 E-mail: Dat. schránka:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0048536/18/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0053445/18/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště ul. Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Č. j.: 12255/16/DOP/JLa Sp. zn.: 81502/15/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Telefon: +420 416 916

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0036475/19/DOPSH/JKo/ Č.j.: MULTM/0037069/19/DOPSH/JKo Vyřizuje: Bc. Jan Kovařík

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště ul. Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Č. j.: MULTM/0022791/17/DOP/JLa Sp. zn.: MULTM/0040783/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Telefon:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0031307/18/DOPSH/LJů/ Č.j.: MULTM/0031811/18/DOPSH/LJů Vyřizuje: Ing. Lukáš Jůva

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0075027/16/DOPSH/MDv/ Č.j.: 0075529/16/DOPSH/MDv Vyřizuje: Miloslav Dvořák Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště ul. Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Č. j.: MULTM/0070381/18/DOP/JLa Sp. zn.: MULTM/0052302/18/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Telefon:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0036414/19/DOPSH/LJů/ Č.j.: MULTM/0036903/19/DOPSH/LJů Vyřizuje: Ing. Lukáš Jůva

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0038759/18//DOP/JLa Č.j.: MULTM/0043368/18/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0007853/18/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0008831/18/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0044511/17/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0044650/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0020624/18//DOP/JLa Č.j.: MULTM/0024409/18/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0066611/18/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0067239/18/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0028903/16/DOPSH/MDv/ Č.j.: 0047830/16/DOPSH/MDv Vyřizuje: Miloslav Dvořák Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0038176/17/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0040754/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0037002/19/DOPSH/LJů/ Č.j.: MULTM/0037178/19/DOPSH/LJů Vyřizuje: Ing. Lukáš Jůva

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU. Velká Hradební 8 PSČ , schránka 100 R O Z H O D N U T Í

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU. Velká Hradební 8 PSČ , schránka 100 R O Z H O D N U T Í MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR DOPRAVY A MAJETKU Velká Hradební 8 PSČ 401 00, schránka 100 Vyřizuje: Bc. Radka Kočová Tel. č.: 475 271 855 E-mail: radka.kocova@mag-ul.cz R O Z H O D N U T Í Č.j.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0058599/18/DOPSH/JKo/ Č.j.: MULTM/0060768/18/DOPSH/JKo Vyřizuje: Bc. Jan Kovařík

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 Spisová značka: Č.j.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Dat. schránka: MULTM/0018673/19/DOP/JLa MULTM/0020964/19/DOP/JLa

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0030951/17/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0030957/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0025644/17/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0028248/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: Č.j.: 35449/16/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.: 416 916 512 E-mail: Dat. schránka:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0020775/17/DOPSH/MDv/ Č.j.: MULTM/0024769/17/DOPSH/MDv Vyřizuje: Miloslav Dvořák

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0034363/17/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0036513/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0025820/16/DOPSH/MDv/ Č.j.: 0028354/16/DOPSH/MDv Vyřizuje: Miloslav Dvořák Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0024432/19//DOP/JLa Č.j.: MULTM/0026021/19/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0073220/18/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0079741/18/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MAGISTRÁT MĚSTA DĚČÍN Odbor správních činností a obecní živnostenský úřad Mírové nám. 1175/5, Děčín Datová schránka: x9hbpfn VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

MAGISTRÁT MĚSTA DĚČÍN Odbor správních činností a obecní živnostenský úřad Mírové nám. 1175/5, Děčín Datová schránka: x9hbpfn VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA MAGISTRÁT MĚSTA DĚČÍN Odbor správních činností a obecní živnostenský úřad Mírové nám. 1175/5, 405 38 Děčín Datová schránka: x9hbpfn Váš dopis zn.: Ze dne: Číslo jednací: Spisová zn.: Počet listů: Počet

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0022898/19/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0026835/19/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0020790/17/DOPSH/MDv/ Č.j.: MULTM/0025724/17/DOPSH/MDv Vyřizuje: Miloslav Dvořák

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: Č.j.: 0013462/16/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.: 416 916 512 E-mail: Dat. schránka:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: MULTM/0033279/17/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0040766/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0006516/19/DOPSH/JKo/ Č.j.: MULTM/0012408/19/DOPSH/JKo Vyřizuje: Bc. Jan Kovařík

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0016045/16/DOPSH/MDv/ Č.j.: 0016150/16/DOPSH/MDv Vyřizuje: Miloslav Dvořák Tel.:

Více